Legfontosabb > Tartozékok

3d csempe elrendezés

Sürgős! A tervezett idõben a tervezõ a soron következõ idõpontot választja.

Távolról! A tervezõvel e-mailben vagy telefonon kommunikálhat anélkül, hogy meglátogatná az üzletet.

Minden csempe egy helyen! A weboldalon bemutatott széles választék lehetővé teszi a kérések teljesítését.

A tervezési projekt minden anyaga az Ön számára lesz fenntartva.

A csempék kényelmesebb munkája érdekében minden falhoz elrendezést adunk a szám és a méret jelzésével.

A 3D Design szolgáltatás a kerámia burkolólapok elrendezéséhez 3 szakaszból áll:

Küldj nekünk egy alaprajzot, melynek méretei (falhossz, mennyezetmagasság), a tervben meg kell adnia a tárgyak helyét (fürdőszoba, zuhanyzó, WC, mosogató).

Te magad is megteheted, szalagméretre, ceruzára és levélre van szükséged.

Ha nehéz helyed van, hívja a mérőműszert, hívja fel a hívás költségét a boltokban.

Ezután meg kell választani egy csempegyűjteményt, mindezt a weboldalunkon, például a fürdőszoba vagy a konyha cserép szakaszában, valamint az olyan üzletekben, ahol meg lehet érinteni és élőben látni.

3D design projekt fürdőszoba és WC

1) Szabadítsd meg magad. Ön 3D-s tervezési projektet készíthet a 3D online szolgáltatásunkban "SanViz" ingyen. A tervezési projekt létrehozása legfeljebb 1 percet vesz igénybe. Ha a szolgáltatás nem helyesen töltötte be a lapok képét, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] címen. meg fogjuk oldani. Ha a csempék nem szerepelnek a webhelyen, akkor nem adhatjuk hozzá a SanViz-hez.

* Ha összeomlik, vagy nem töltődik be, javasoljuk, hogy dolgozzon a Microsoft Explorer böngészőjében, és indítsa el a WebPlayer verziót (nem szabad összetéveszteni a Microsoft Edge-del, egyáltalán nem működik)

** nem működik telefonon / táblagépen

2) A tervező távolról 1000 rubel. A 30 ezer rubel csempe megrendelésénél kedvezményt adunk erre az összegre. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Elküldjük a projektet, és elfogadjuk a módosításokat e-mailben.

3) A 2500r-es bemutatóteremben a tervező. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Ehhez előzetesen be kell jelentkeznie a tervezőnek telefonon, és előre meg kell küldenie a szoba méreteit. A csempe sorrendjében a 2500r diszkont lesz.

 • A tervezési projekt 1 órán belül megtörténik;
 • Több mint 50 ezer rubel projektet terveznek;
 • A csempegyűjteménynek a készletünkben és raktárunkban kell lennie.
 • A bemutatóteremben széles körű csempe, akkor válassza ki a kívánt lehetőséget.

Példák a SanViz tervezési projektjeire

Ön képes lesz függetlenül fogadni ezeket a képeket, a program becslést is készít, és egy csempe rakodási rendszert készít.

Példa a tervező munkájára

Példák egy tervező munkájára, aki professzionális programban dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy nagy fotorealisztikus és különböző csempeelrendezést készítsen.

Layout csempék online

Agatha

BRAZIL

Absolut Keramika, Spanyolország

Fulham

Absolut Keramika, Spanyolország

RETRO

TEA 02 FOSKER

Absolut Keramika, Spanyolország

Porcelanite Dos, Spanyolország

3D Fal

Atlas Concorde, Olaszország

Porcelanite Dos, Spanyolország

800 ITALIANO

Porcelanite Dos, Spanyolország

Porcelanite Dos, Spanyolország

Porcelanite Dos, Spanyolország

A csempe számológép használatához válassza ki a gyűjteményt, amelyet kiszámítunk és eljutunk a kezdőoldalra. Így néz ki például a Karaoke gyűjteményre.

A teljes számítás 4 alapvető lépésből áll.

Első lépés: meghatározza a csempe célját és a falak méretét a kiszámításához

A függőleges oszlopban állítsa be a mennyezet és a falak magasságát. Példánkban egy olyan fürdőszobát készítünk, amelynek mennyezeti magassága 2,7 m, két 2,5 és két szélességű, 1,7 m széles, 2,5 m hosszú, míg az ajtók méreteit levonjuk később.

Kényelmesen a méretek kétféleképpen adhatók meg: manuálisan, vagy a vonalzó csúszka mozgatásával a kívánt mutatóhoz.

Itt állíthatja be a burkolat szélességét a csempe között, mivel ez a mutató szintén befolyásolja a számítást. Kiválaszthatja az elrendezés opciót is - vízszintesen vagy átlósan elhelyezve a csempeinket. Szűk varrást választottunk, 1,5 cm-t és vízszintes elrendezést.

Győződjön meg róla, hogy az összes kötelező mező kitöltődött? Nagyszerű, menj a következő lépéshez.

By the way, ha kell csempe számítás kisebb falak száma, például a kettő, akkor távolítsa el a felesleges falakat. Ehhez állítsa a kurzort a felesleges fal értékére, és válassza ki a "távolítsa el a falat" gombot. A jobb sarokban, az uralkodók alatt található. Ha hirtelen meggondoljuk magunkat, és úgy döntünk, hogy falat adunk a számításunkhoz, akkor kattintsunk a bal oldali "Fal hozzáadása" gombra.

Második lépés: Tile Layout

A csempe számológép bal oldalán a gyűjtemény tartományát látjuk: a fő csempe és díszek. A jobb oldalon, amely szélesebb és nagyobb, mint a bal oldalon, a falainkat a korábban beállított paramétereknek megfelelően fogjuk megjeleníteni.

A "falakkal" szembenézzünk a falakon, és kiválasztjuk őket az alábbi listából: 1. fal, 2. fal és így tovább.

Az első fal felé nézzen, válasszon egy bézs csempe, amelyet vízszintes sorokban akarunk rendezni. Ehhez a bal egérgombbal húzza a kívánt táblát a falhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ahhoz, hogy a csempe kitöltse egy bizonyos helyet, be kell vinni a "sorrendbe rendezés" elembe. Ha csak húzzuk a csempe a falra, akkor egyetlen elemként fog esni. Kényelmes dekorációhoz, de nem alkalmas nagy területekre.

A lapok elrendezése lehet vízszintes vagy függőleges. Ha hozzá akarunk adni egy kontraszt sávot, akkor ismét a bal oldali kívánt színt válasszuk ki, és a "Teríték sorok rendezése" segítségével válasszuk ki a kívánt területet.

Ha az egész falat bélelték, díszeket is elhelyezhet. Ehhez válasszon egy külön díszítőelemet, és vigye azt a helyre, ahová szükségünk van. Az egész díszítőcsíkot választottuk, ismét a "Menetrend a sorokban" elemet használva.

Helytelenül helyezett elem? Ne aggódjon. Használja a radírt. A fal bal alsó sarkában található. Fogja meg az egérrel, húzza azt a helyre, ahol a hiba történt - és a rossz elemet már eltávolították.

Itt van az egyik fal, amit kaptunk:

Amikor az egyik falon lévő csempe elrendezésének eredménye eleget tesz nekünk, folytassa a következő lépést.

Ha meg akarjuk ismételni egy fal másik oldalra való elrendezését, akkor használhatjuk a "hasonlóan rendezni egy falhoz..." parancsot, és kiválaszthatunk egy falat a menüben.

Miután megkezdte az összes falat, folytassa a következő lépéssel.

3. lépés: mentés (kivonás ajtók, fürdők stb.)

Most ki kell választania a területet a csempe nélkül. Ezt egy konkrét falon kell elvégezni, azok közül, amelyeket már megtaláltunk a listából.

Először az ajtót. Pontos méretei kézzel beállíthatók, vagy a csúszkák mozgatásával a vonalzókon. A kiválasztott terület tükröződik a falunkon.

Másodszor, tetszőleges régiót adhat meg. Például úgy döntöttünk, hogy nem tilos a fürdőszoba mögötti hely. Ezután válassza ki a kívánt falat, és jelölje meg azt a területet, amelyet a csempe felszabadít. Kedvenceink tetszés szerint hozzáadhatók vagy eltávolíthatók a számológépben. Nagyon kényelmes.

Mind megjelölve? Ezután menj a negyedik lépéshez.

4. lépés: Végelszámolás

A kijáraton teljes körű elrendezést kapunk tervezési törekvéseinknek, szobánk méretének és kiválasztott tetszőleges területeknek megfelelően.

A csempe, az ár, a felvétel, a készlet (ha szükséges, például nem díszítésre kerül), a teljes összeg. Az állomány csökkenthető, növelhető vagy teljesen eltávolítható.

A számítás alatt láthatjuk a csempe elrendezését a falakon, ahogy fogantuk.

A kész számítást el lehet küldeni az e-mail címére, elmentheti a könyvjelzőkbe, vagy közvetlenül elhelyezheti a megrendelést a megfelelő gomb használatával.

Csempe a fürdőszobai tervezéshez

A Mosplitka cég köszönöm, hogy termékeinket választotta.

Kérjük, hagyja el a kapcsolattartási adatait, és menedzserünk a közeljövőben felhívja Önt, és adja meg a megrendelés részleteit.

 1. otthon
 2. >
 3. A tervezési projektek galériája
 4. >
 5. 3D tervezés

A mi üzletünkben ingyenes 3D-s tervezési munkát kaphatunk, 2D-ben a csempe elrendezést és a szükséges anyagok költségének kiszámítását.
A szolgáltatás "tervezési projekt" magában foglalja:

 1. A tervezési projekt fejlesztése figyelembe véve az ügyfél kívánságait.
 2. A kapott megoldás megjelenítése 3D-s programban.
 3. A kész tervezési projekt színes kinyomtatása.
 4. A 2D-es elrendezések színes kinyomtatása fal- és padlóburkolatokhoz, amelyek segítenek a kézműveseknek abban, hogy félreérthetetlenül megvalósítsák a tervezési projektet.

A szolgáltatás tervezési projektje ingyenes a csempe vevők számára.

3D tervezési projekt és csempe elrendezés

Még a javítás megkezdése és a csempék megvásárlása előtt is láthatja, hogyan fog kinézni a szobája.

Úgy döntöttél, hogy javításokat végez, és kiválaszthat egy cserépet? Tudjuk, milyen nehéz választani egy hatalmas választékot és bemutatni egy általános képet az egyes elemekről és képekről.

Gyakran előfordul, hogy az elsődleges ötletek távol állnak a valóságtól, és a felújítás végén csalódás érkezik, mert az eredmény másképp néz ki, mint az a tervezett - az egyes elemek nem kombináltak, a dekoráció észrevehetetlen, a csempe túl színesnek tűnik.

Ezért ajánljuk Önnek, hogy készítsen egy egyedi tervezési projektet a szobából, melyet a tervezőink fejlesztettek ki. Az egyéni tervezési projekt létrehozásának szolgáltatása abszolút ingyenes, ha több mint 50 ezer rubel összeget vásárol.

Egy egyedi tervezési projekt az egyetlen módja annak, hogy az eredményt egy csempe és a megkezdett munka megvásárlása előtt meg lehessen tekinteni, valamint hogy elkerülje a hibákat a szükséges csempék számításakor és a telepítés során.

Fürdőszobai csempe: tervezési ötletek

A fürdőszoba egy bensőséges szoba, ezért bizonyos jellemzőkkel kell rendelkeznie: az egyszerűség, az eredetiség és, ami a legfontosabb, a kényelem. Ezeknek a tulajdonságoknak a legfontosabb elemei a padló és a falak kikészítése. Rengeteg lehetőség van itt, azonban a csempe befejezése a leginkább bizonyított lehetőség lett.

A cserép jellemzői

Miután úgy döntött, hogy megválasztja a fürdőszoba befejeződésének lehetőségét, a cserép megvásárlásakor figyelembe kell venni a jellemzőket:

 • műszaki szabványok (itt van szem előtt a kopásállósági osztály 1-5, a fürdőszobák esetében pedig nem lehet alacsonyabb a 3. osztálynál);
 • csempe hozzárendelés;
 • bevonási paraméterek.

A lapok típusai a rendeltetési helyig

A legtágabb értelemben a burkolólapokat falak vagy padlók esetében használják, de bizonyos esetekben a lépcsők és mennyezetek cseréjének feladata. Mégis jellemzői szerint csak két típus áll ki - a falak és a padlók számára. A falburkolat kevésbé ellenáll a kémiai reagensekkel és a felületi réteg koptatásával, hanem meglehetősen magas a nedvesség felszívódása - akár 20%. Az ilyen típusú csempe bevonata mázas, matt, dombornyomott és más anyagok utánzata lehet.

Az első padlóburkolat erősebb, mint a falazatok; másodszor, alacsony nedvességelnyeléssel rendelkezik - 5-6% -ig; harmadszor, a csempefelület mindig matt csúszásmentes kivitelben készül.

anyagok

A cserépgyártáshoz használt anyagoktól függően négyféle csempe különböztethető meg:

- kerámia burkolólapok. A legolcsóbb, de ez nem jelenti azt, hogy a megjelenésnek vannak hibái. Pusztán technikai jellemzői révén más típusú anyagokra is képes;

- gránit. A természetes kőhöz hasonló anyag, de kevésbé hajlamos a törésre és a hasadásra. A kompozíció közel áll a porcelánhoz. A nedvesség ellenállása közel van a nullahoz, nem félek a fagytól és a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól. Leggyakrabban a padlók befejezéséhez;

- természetes kő. Az építőanyag-feldolgozás technológiáinak fejlesztésével az ilyen típusú csempe népszerűbb lett az alacsonyabb árak miatt. A tiszta természetes anyag azonban gyengébb a porcelán kőfelhasználással szembeni kopásállóság szempontjából. Az is érzékenyebb a különböző baktériumok felszíni fejlődésére;

- üveglap. A bemutatott sorozatok legdrágább öröme, amely a fürdőszobában a legártalmasabb képzeleteket testesítheti meg. Ez a típusú csempe nem csak falak és padlók, hanem díszítésre is használható.

Színpaletta

Amikor kiválasztja a csempe színeket a fürdőszoba elhelyezéséhez alapvetően egy fontos pontot kell figyelembe vennie - a szoba világítását. Minél sötétebb a szoba, annál világosabb a csempe kiválasztása. A tervezők azonosítják a fürdőszobában a legsikeresebb színpalettákat:

Fehér és fekete hangok

Ez a választás a stílus kedvelõinek szól. Az ilyen színek mindig divatosak - ez klasszikus. A tiszta fehér és fekete színnel kombinálva, bármilyen akcentussal, kellemes hangulatot kelthet a design tökéletesítésében. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a fehér szín hideg érzést és komfortérzetet okozhat, ezért különös figyelmet kell fordítanunk az akcentus falakra. Ezenkívül a monoton lapokat gyakran kell tisztítani (mosás, törlés), mivel még a legkisebb szennyeződés, szappanfolt vagy csepegtető is látható.
Kék és zöld hangok

Ezek a színek vezetők a fürdőszoba tervezésében. Kék - a szín a víz és több, mint bármely más alkalmas a fürdőszobában. Zöld - nem irritálja, nyugtatja és harmonizálja a belső állapotot. Azonban itt nem szabad elfelejtenünk az akcentust: a különböző halak, kagylók vagy hajók a kék színben vagy a zöld békák zölden adnak hozzá ízt a szoba általános kialakításához.

Sikeres alternatív színpaletták

A virágos színek meglehetősen esztétikusnak tűnnek. Lila vagy barackos paletta, rózsaszín paletta - fiatal lányok, piros hangok - a felnőtt önbizalmú nők és férfiak számára. Ha folyamatosan hideg, akkor a sárga a legjobb választás. Ez a hő, a nyár és a nap színe. Egy ilyen szobában nem fagyasz meg még egy fagyos téli napon sem.

Csempe mérete és alakja

Annak ellenére, hogy sokféle színstílus és csempe anyaga van, a csempe méretének és alakjának megválasztása nem az utolsó hely a befejezőben. A méretosztályozás szerint kiválaszthatja a szabványos, nagy, kicsi és mozaikos lapkákat.

A szabványos csempe mérete 20 x 30 cm, ezért a nagyobb, mint ez a méret a nagy, és kisebb, mint a kicsi. Emellett egy mozaik is kiemelkedik, ami egy 2-3 cm-es négyzetet alkot.

A befejező zuhanásai

A fürdőszoba befejeződéséhez a közepes méretű csempe választása a legoptimálisabb lesz - nem tűnik túl nagy méretűnek, másrészt nem lesz sok zavaró ízület.

A fürdőszobának kényelmesnek, melegnek és kényelmesnek kell lennie, ezért a színek kiválasztásakor nagyobb figyelmet kell fordítani a fényes, meleg színekre. A kisméretű helyiség vizuális kinagyítása érdekében ajánlatos egy csillámot fényvisszaverő üvegezett felületre vagy tükörlemezre használni.

A csempe behelyezésekor fontos szempont a tájékozódás: vizuálisan megnövelni a helyiség magasságát a függőleges függőleges változatban. A padlók előnyösebbek, ha átlósan terjednek a tér növelése érdekében.

zónázás

A szoba burkolatának eredetiségének megteremtése érdekében használhat valamilyen zónát, vagy lefedheti a helyiség bizonyos részeit csempével. A kezelendő területtől függően három lehetőség közül választhat:

 • az egész szoba csempézése;
 • egy bizonyos pontig. Annak érdekében, hogy pénzt takarítsanak meg, néhány lakástulajdonos csempézett egy szobát a magasság felénél;
 • az érintkezési zónák befejezése. Például a mosdó vagy a fürdőszoba fölötti zóna.

Meg kell jegyezni, hogy a kis, kompakt helyiségek körülményei között csak az első két lehetőség fog alkalmasnak lenni, mivel a harmadik lehetőség használatával egyes fragmensek vizuális fúziója bekövetkezhet, és "heap-effektus" fordulhat elő. Tágas szobák, amelyek a három lehetőség közül választhatnak.

Klasszikus fürdőszoba

A klasszikus stílus választéka mutatja a földesúr arisztokráciáját. Annak érdekében, hogy a klasszicizmus stílusa a fürdőszoba belsejében ne legyen elegendő egy falburkolattal díszített csempével - itt van szükség a márvány és onyx kombinációra. A legfontosabb szempont az antik bútorok jelenléte, csempével kombinálva. Különös figyelmet kell fordítani a kis dolgokra, ugyanazokkal a csempeikkel a határon, apró részletekkel vagy díszítéssel bronz elemek formájában. Meg kell értened, hogy ez a stílus csak a tágas, magas terek számára alkalmas.

Minimalizmus stílusa

Maga a stílus neve maga azt mondja, hogy minden ebben a teremben minimálisra kell használni. A falak, mennyezetek és padlók díszítésénél legfeljebb 2-3 színt kell használni, és egy hangnemben. Legalábbis bútorok kellenek, ezért a falakat tökéletesen, egyszerűen és egyben eredeti formában kell készíteni. Ennek a stílusnak a következtében a teremben további terület felszabadul, a szoba tágasabb és kényelmesebb lesz.

Ország stílusa

Az utóbbi években egyre több lakástulajdonos preferálja a szobák tervezését a country zene stílusában. Ez a stílus egyesíti a természetes anyagok (vagy imitálás) és a természetes színek használatát. A csempe fel lehet venni egy fa vagy egy kő alatt. Jobb, ha barna, kávé, bézs és zöld árnyalatokban élnek. Különös figyelmet kell fordítani a kiegészítőkre, amelyeket a falak és mennyezetek kialakításával kell összekötni.

A szoba kialakítása egy kis fürdőszoba

A kis helyiség kialakításának fő tényezője a térbeli vizuális növekedés. Ehhez vannak olyan technikák, amelyeket a tervezők fejlesztenek és tapasztalataik vannak:

 • a színek a designban világos színek;
 • egy téglalap alakú helyiségben a csempe mérete jobb, ha 20x30 cm-t nem szabad kiválasztani, négyzet alakú helyiségek esetén - 20x20 cm;
 • vizuálisan növeli a függőlegesen beállítandó csempe magasságát, növelve a szélességet - vízszintesen;
 • nem ajánlott dombormező használata - vizuálisan csökkenti a helyet;
 • a csempe felületének fényesnek, üvegezettnek vagy üvegnek kell lennie, de semmiképpen sem matt. Fényes - vizuálisan növeli a szobát, matt felület - csökkenti.

Csempe a tágas fürdőszobában

Ha Ön egy nagy fürdőszobában van, akkor a kis szobák tervezésére vonatkozó korlátozások automatikusan elvetésre kerülnek, és Ön szabadon dönt a döntéseiben és a design örömében. Itt a színek, formák, anyagok és akcentuselemek játékát csak a képzeleted korlátozza. Azonban ebben az esetben túlságosan túlerődhet, és a helyiség túlságosan nyirkos lesz, és maga a díszítés "összetörik", ennek következtében a szoba kellemetlen lesz, és a sikeres fürdőszoba kialakításának egyik meghatározó tényezője a kényelem, a kényelem és a kényelem.

A fent említett tippek és ajánlások alkalmazása a fürdőszoba tervezésénél fogva kényelmesen kényelmes légkört teremt a szobájában, amely különféle eredeti kialakítású és funkcionális kényelmet biztosít mindegyik elemnek, ami a belsőépítészet folyamatának legfontosabb eleme.

Laying tiles a fürdőszobában - lépésről lépésre utasítások fotó példák

A fürdőszoba és a WC-szoba egyik legnépszerűbb befejezőanyaga ma a kerámia csempe.

A gyakorlatiasság és az esztétika optimális kombinációját a kényelem és az otthoni kényelem legtöbb ismerője élvezte.

A színes díszítésű színek és elemek kombinációjának köszönhetően minden fürdőszoba stílusos, eredeti és vizuálisan tágasabb lehet.

A kerámia burkolatok segítenek elrejteni bizonyos hiányosságokat a szobában, és elősegítik a teljes pihenést egy hétköznap után.

Kerámia csempe befejező módszerek

A csempe elrendezés kiválasztása előtt értékelje a fürdőszoba méretét, a mennyezet magasságát és a korrigálandó hibák jelenlétét.

A meglévő módszerek közül a következő:

A falpanel példáját követve. Ez egy hagyományos elrendezés, amely illuzíven kiterjeszti a helyet és csökkenti a mennyezetet.

A lényeg az, hogy először egy sötét csempe van lefektetve a padlóról, a fal magasságának kb. 1/3-át, majd a bélés könnyebb árnyékban folytatódik.

A sötét és könnyű csempe csomópontjának helyét kerámia szegéllyel díszítik. A padlók ugyanolyan színűek lehetnek, mint a fal alja, vagy sötétebbek.

Ennek az opciónak az értelmezésében lehetnek példák, amikor a tetejére sötét csempe és könnyű csempe van a tetején.

Néha a kontrasztos burkolólapok nem a padlóról vannak kialakítva, hanem közelebb a fal magasságának közepéhez, de ez a módszer csak a magas mennyezetű szobák esetében alkalmazható.

Vízszintes vonalak elrendezése. Olyan módszer, amelyben a kontraszt sávok világos háttéren vannak elhelyezve. Szűk lehet - díszítő elemekből, vagy széles - több csempéből.

Illusztrálisan ezek a vonalak nagyobb teret engednek a szobának, és koherenciát keltenek.

A függőleges vonalakkal szemben. Ez a lehetőség vizuálisan szűkíti a fürdőszobát, de magasabb mennyezetek érzését keltik. Csakúgy, mint a vízszintes csíkok szűk és szélesek, egy vagy több változatban.

A modern kialakításban a többszintű vonalak egyre gyakoribbak.

Kerítés a padlóról. Alapvető elrendezés, amelyben a csempe a padlóról, "jön" a fal mintegy 1-2 darab magas. Vizuálisan ez a példa kissé növeli a hangerőt, de a magasságot veszi fel.

A hangsúly elemei. Az egyik legnépszerűbb elrendezés. A lényeg az, hogy az általános, mint általában a világos, háttér a figyelmet az egyes funkcionális területek fényes elemeire összpontosítja.

Ez lehet egy csempe egy kontrasztos színű, akár díszes mintával, vagy egy kerámia panel. De nem szabad beleszólni az ékezetekbe, még a legtágabb fürdőszobában sem ajánlott több mint 3 darabot használni.

Használja egyenlő mennyiségű több színben. Ebben a kiviteli alakban a különböző színű csempe nem keveredik, és minden szín egy bizonyos területet díszít. Ebben az esetben megengedett a különböző színű, egymással összekapcsolt padlók díszítése (pl. A sakktábla típusától függően).

Szemben a "kaleidoszkóp" stílusában. Különösen alkalmas kreatív emberek számára. Az ebben a változatban található csempe különböző színekben használható, amelyek véletlenszerűen vagy meghatározott sorrendben váltakoznak.

"Spray". Az általános háttér monokromatikus, rendszerint világos, csempe, majd véletlenszerűen elrendezett kontrasztos színű csempe. A módszer csak tágas fürdőszobákra alkalmas.

Kerámia burkolólapok elhelyezése geometriai formák vagy minták. Ez a lehetőség nem ajánlott szűk helyiségekben való használatra.

Több lehetőség kombinálása egyidejűleg. Például a falpanel-módszer és az akcentus elemek vagy többszintű függőleges csíkok jól kombinálódnak. Minél nagyobb a szoba, annál több kombinációs lehetőség közül választhat.

Különös figyelmet kell fordítani a "képernyő" a fürdőszobában. Ugyanolyan stílusban kell díszíteni, mint az egész terem, vagy akcentussal válnak.

A legfontosabb, hogy a bélés eredménye kényelmesebbé, stílusosabbá és szemet gyönyörködtetővé tette a szobát.

A fürdőszobák tervezési projektjei: top 100

A felújítás hatalmas változás minden lakásban. Ha korábban lehetővé vált az egyszerű befejeződés és a tipikus tervezés, akkor a belső tér sokkal igényesebbé vált. Egyedülálló design megteremtése, sok bérleti szakember. Ha a költségvetés nem teszi lehetővé ezt, vagy Ön önállóan szeretné megvalósítani az ötleteit, akkor saját maga hozza létre a projektet.

Ez a folyamat nemcsak kreatív, hanem technikai összetevő is. A tulajdonosoknak mérniük kell a helyiségeket és a fogyóeszközök számításait. A számítás pontossága a teljes javítási kampány költségvetésének megfelelő kiadásaitól függ. Ezenkívül ez a helyiség a "komplexumhoz" tartozik, ezért a fürdő tervezési projektjét a sokféle árnyalat figyelembevételével kell létrehozni. A tervezés és a beszélgetés jellemzőiről ebben a cikkben.

Tervezési jellemzők

A fürdőszoba ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát. Kötelező reggeli rituálék kerülnek ebben a teremben, és pihent egy kemény munkanap után habos kalapok alatt könnyűzene. Ennek megfelelően a szoba kialakításának meg kell felelnie a tulajdonosok sok követelményének.

Mielőtt elkezdené létrehozni a jövő belsejének tervezetét, számos árnyalatot kell figyelembe venni:

 • A színpalettától függően a térbeli észlelés megváltozik. Ne ajánljon sötét árnyalatokat kis helyiségekben.
 • A fürdőszobában nem ajánlott természetes fát használni. Az anyag drága és nagyszerűen néz ki a klasszikus belső terekben, de krónikusan magas páratartalommal a felület gyorsan romlik és néha elveszíti az alakját. Ha mégis szükség van egy sor faanyagra, akkor speciális bázissal kell kezelni, amelyek "eltömítik" a pórusokat és megakadályozzák a víz bejutását egy ideig.
 • A legjobb megoldás az lenne, hogy válasszon egy feszített mennyezetet. Mivel a szoba a "szomszédos országok" elárasztásának "kockázati zónáján" van, ilyen katasztrófával a vászon egyszerűen hajlani fog, de nem enged a víznek, ami megmenti a célt.
 • Ha a szoba elég kicsi, akkor válasszon egy fürdő "sarok". Így rövid időre megtakaríthatod a helyet.
 • Amikor a fürdőt csempével végezzük, ügyeljünk arra, hogy hagyjon egy kis ajtót, amely hozzáférést biztosít az egység belső részeihez, amikor megtörik.
 • Nem lehet egy törülközőtartó az ajtó előtt.
 • A héj magasságát az egyes családtagok növekedésének megfelelően választják ki. Ha vannak gyerekek a házban, akkor különösen a számukra lehetőség van szobát állni.

A törékenységük miatt az akril fürdőket erősen erősíteni kell. Ami a cserépet illeti, jobb, ha marginális áron vásárolja meg. Függetlenül attól, hogy milyen típusú elrendezést talál a sorok végén, a fájlokat be kell töltenie. Talán a fennmaradó töredékek más helyekre is alkalmazkodnak, de gyakrabban maradnak fel nem használva.

Abszolút szomorú helyzetekben, amikor minden centiméter számít, a bejárati ajtók a terembe csúsztathatók lesznek.

Térbeosztás

A szobatervezés kérdése tágas szobákban és standard kombinált fürdőszobákban jelentkezik. A higiéniai és esztétikai célokat szolgáló WC-ket el kell különíteni a fürdő többi részéből. A tágas szobákban a zuhanytálca, azaz a gyors mosásnak megfelelő pad a káddal vagy a pezsgőfürdővel is elkülönül. Emellett az illetékes zónás tér segítségével vizuálisan megnövelhető. A függöny a legegyszerűbb határoló. Ez a feltételes akadály egyszerűen eltávolítható, és nem növeli a kisebb helyiségek kis méretét.

Alternatívaként mobil képernyőket (a japán stílus és minimalizmus) vagy könnyű gipszkarton válaszfalakat használhat. Ugyanakkor lehetetlen ilyen hamis falakat a mennyezetről a padlóra telepíteni, mert összetörik a szobát. Az optimális magasság 1,3-1,5 m.

A design kiválasztása

A szoba kialakítása a dekoráció és a belső térkialakítás kombinációja, bútorok és dekorációk formájában. Természetesen először is döntenie kell egy stilisztikai döntésről. Az irányváltás függ az anyagok típusától, a színpalettától, a bútorok elhelyezésétől és a helyiség díszítésétől. A fürdőszoba lehet az általános stílusú koncepció folytatása, amely az egész lakásban testet öltött, vagy egyedi design díszítéssel rendelkezik. A projekt erősségeinek és gyengeségeinek felméréséhez meg kell jeleníteni. Szerencsére most nem kell veszteségekkel és rajzokkal szenvednie papíron, hiszen vannak speciális tervezők. Ezek a programok vagy számítógépre vannak telepítve, vagy on-lineen dolgoznak, és adatokat mentenek a felhőben. A legegyszerűbb vizualizátorok közül, amelyek megfelelnek a kezdőknek, a 3D Studio MAX, az Sweet Home 3D, az Apartama és a FloorPlan 3D.

A vízvezeték megválasztása

A vízvezeték kiválasztásakor figyelembe kell venni számos általánosan elfogadott szabályt:

 • A csatornarendszer és a vízvezeték a legjobban a padlón vagy a fal mögött helyezkedik el. A nyitott kommunikáció zavarja a helyet, és nem fog kinézni esztétikailag kellemesnek.
 • Ha nagyon kevés hely van, és nem szeretné, hogy a zuhanykabinra korlátozódjon, a megoldás a hidrobox. Ez hatalmas, de ugyanakkor többfunkciós.
 • Támaszkodjon a tömörségre, ezért figyeljen a lehetőségekre a mosogató és a fürdő szögletes elrendezésével. A zuhanytálca ajánlott két fal csomópontjához is felszerelni.
 • Ha nem tud egy teljes körű tárolórendszert felszerelni, használhatja a mosogató alatt lévő használható helyet. Több helyet fog kiadni egy felületi modell, amely szintén stílusosnak és modernnek tűnik.

Természetesen a vízvezeték nem érdemes megtakarítani. Minél jobb a berendezés, annál ritkábban érdemes felvenni a kapcsolatot a mesterrel bontás esetén. Egyébként a csaptelep, a csaptelep, a fürdőkád és a zuhanyzó lábak anyaga szintén a stílus koncepciója. A sárgaréz és bronz a klasszikus designban használatos, az acél pedig csúcstechnológiát alkalmaz.

Világítás és tükrök

Tükör - a fürdőszoba kötelező jellemzője. Hagyományosan a mosogató felett helyezkedik el. A közelmúltban azonban tendencia volt a sztereotípiák elpusztítása, ezért a standard verzió mellett a szoba tükörfelületekkel felszerelhető a zuhanyzó területén vagy a fürdővel szemben. A központi beltéri mennyezeti világítást kötelezőnek kell tekinteni. A funkcionális területek megvilágításához helyi lámpákat, fali lámpákat és izzókat használjon. Egyébként a patronokat megbízhatóan le kell zárni, ezért olyan fürdőszobákat kell vásárolnia, amelyeket kifejezetten a fürdőszobák számára terveztek, és további védelmet nyújtanak a nedvességtől. Az eredeti megoldás tükrök beépített lámpákkal. Ilyen belső elem, akkor nem kell telepíteni a hagyományos párosított sconces az oldalán.

A sztereotípiák megsemmisítésének folytatásaként meg kell említeni a kreatív változatot - a tükrök nélküli megvilágítást. Ebben az esetben a falat egy üres keret veszi körül, amelynek kerületén beépített izzók vannak.

újratervezés

A "lakott" szobák nem növelhetők a lakás lakóterületének köszönhetően, de a kamrát vagy a folyosó egy részét is használhatják. Ritkán használják a szoba átalakítását, mivel a kis fürdőszobák általában kis fürdőszobával vannak felszerelve, ahol nincs szabad hely a terjeszkedésükhöz. Gyakrabban, a fürdőszobák kombinációja és elkülönítése (fürdő + mosdó és WC). A lakhatási jogszabályokban ilyen intézkedések nem tiltottak. Ha a tulajdonosok nem akarnak teljes körű szerkezetátalakítást indítani, akkor dekoratív válaszfalakkal is megteheti. A házfelügyelőkkel való koordináció ilyen intézkedésekre nincs szükség. Gipszkarton fal megoldja a zónák problémáját, ugyanakkor csak egy nap alatt épül fel.

Színek és felületek

Hagyományosan a padló és a falak a fürdőszobában csempézettek. Ez a lehetőség még mindig a legjobb. A csempe tartósságú, nem érzékeny a mechanikai károsodásra, a háztartási vegyi anyagokra és a magas páratartalomra. A burkolólapok skálája lehetővé teszi, hogy bármilyen árnyalatot, nyomtatást vagy mintát válasszon, sima felülete tükrözi a fényt és vizuálisan növeli a helyet, ami a kis helyek számára előnyös. Az opciók elrendezésének lapja olyan tömeg, amely lehetővé teszi egy egyedi "minta" létrehozását. Kis helyiségekben nem ajánlott nagyméretű nyomtatásokat használni, hanem két árnyalat kombinációját. A tágas fürdőszobák komplex mozaik minták használatát teszik lehetővé. Mint fentebb említettük, a mennyezet jobb választani a feszültséget. Ami a színtartományt illeti, itt csak egy szabály van - a pasztell színek kis helyiségekben alkalmazhatók, sötét árnyalatokkal való kombinációja a nagy szobák számára optimális.

Fürdőszoba kialakítása 4 négyzet. m

Fürdőszoba területe 4 négyzetméter. m apró lehetőségnek tekinthető, de ez nem ok arra, hogy megtagadja magától az örömöt, hogy kényelmes és stílusos belső teret hozzon létre. Sajnálatos módon a mosogató luxusja a rejtett mosogató alatt lesz. Ez megfosztja a tulajdonosoktól egy helyet a dolgok és háztartási eszközök tárolására. De ne felejtsd el, mert egy keskeny polcrendszert helyezhetsz el az ajtó oldalán. A fürdőtől jobb, ha lemond, és kiválaszthat egy kompakt zuhanyzót. Homlokzatának sima, lekerekített vonala biztosítja a helyiség "puhaságát". A terem vizuális megnöveléséhez ajánlott fénycsempe használata tükörkomponensekkel kombinálva.

Fürdőszoba kialakítása 6 négyzetméter. m

6 négyzetméter. m - egy kis terület a fürdőszoba, amely gyakran megtalálható tipikus Hruscsov. A kommunikáció az elülső keret mögé rejtőzik, amelynek teteje a polcok és üvegek kényelmes polcaként szolgál. Az elegáns felületi mosdó helyet takarít meg, és lehetővé teszi, hogy a tárolórendszert a táblagép alá szerelje fel. Az ilyen szobában lehet használni a zuhanyzó, és a teljes fürdő. Az eredeti megoldás dekoratív fülkék, amelyek keskeny polcokkal vannak a falon. Egy kis helyiségben a WC-t nem javasoljuk elválasztani a helyiség többi részéből, mivel a zonálás vizuálisan csökkentheti a helyet.

Lehetőség van csak az edzett üveg díszítőlemezének használatára, amely szervesen minimalizmussá és csúcstechnológiává alakul. A kétszintes mennyezet, amely a kerület körül világít, lehetővé teszi, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegye a szobát.

Design zuhanyzós fürdőszoba

A zuhanykabinok valóban üdvözülnek a kis fürdőszobák tulajdonosai számára. Ez a készülék vízzel takarít meg, felszabadítja a használható helyet, esztétikailag vonzó megjelenést tesz lehetővé, és kényelmes vízkezelést tesz lehetővé mindenfajta terápiás hatással (széles funkcionalitásról beszélünk). A gyártók igyekeznek eredeti zuhanyokat készíteni, amelyek szervesen egyesülnek a különböző stilisztikai kompozíciókba. Az építés típusa szerint nyílt és zárt. Az első típus feltételezi a padló állandó nedvesedését az egység körül, ezért további szigetelésre van szükség. A zárt zuhanyzók egy kompakt, hermetikus ajtókkal ellátott kabin. A különböző formák (téglalap, háromszög, negyedkör, ötszög, komplex aszimmetrikus opciók) lehetővé teszik, hogy kiválassza az optimális egységet, amely illeszkedik a hely bármely részébe. Természetesen a zuhany jelenléte nem zárja ki a fürdőkád felszerelését, de egy ilyen tervezési projekt csak a tágas szobákban használható, amelyek általában magánlakásokban találhatók.

Bútor, dekoráció és kiegészítők választéka

A bútoroknak kompaktnak és kompaktnak kell lenniük. Kis helyiségekben ajánlott nyílt tárolórendszert használni, ha azokat a szem szintje fölé kell helyezni. A bútorokat ajánlott választani fából, műanyagból fém vagy kő részekkel. Ezek a méltóságteljes anyagok a "nedves" szobák jellemzőit hordozzák. Az ilyen helyiségekben kevés a dekoratív elemek használata, és a díszítések általában gyakorlati feladatokat látnak el. Kívánatos, hogy a csészéknek fogkefével, szappanos edényekkel, törülközőkhöz és papírokhoz való tartók, valamint a fali lámpatestek alátétjei fémből készültek.

Tervezési projektek különböző stílusokban

A stílusos diverzitás lehet a fej kezdő dizájner. Kiválasztásakor kizárólag a saját ízlési beállításaira kell támaszkodnia. A legnépszerűbb célállomások közé tartozik az időtlen klasszikusok, a sokoldalú etnikum, a high-tech csúcstechnika, a lakonikus minimalizmus és a drága, de természetes ökológiai stílus. Beszéljünk részletesebben az egyes opciók fogalmáról.

klasszikus

A klasszikus stílusú fürdőszoba árnyékolva aranyozott felületekkel. Ezt az irányt nagyméretű keretek, világos színű fa bútorok és kristály csillárok tükrök használata jellemzi több izzóhoz. A befejezéshez válassza a nagy csempe, utánozza márvány minta. Csempe, melynek felületén bonyolult minták és virágdíszek vannak ábrázolva. A színek alapja a pasztell árnyalat és barna szín. A falakat továbbá klasszikus festményekkel, tájakkal, csendéletekkel díszítették.

Ország stílusa

Az országos stílusú fürdőszoba fából és kőből készült. A második lehetőség előnyös, mert az anyag tartós és kevésbé érzékeny a magas páratartalomra. A bútorok durva felületkezelésű fából készülnek. Kívánatos, hogy a fa árnyéka egybeessen az ablakkeret és az ajtó színével. Az eredeti megoldás hamis gerendák telepítése a mennyezetre. A dekoráció kovácsolt elemekből és rézből készült alkatrészekből áll. A fürdõ jobb választani egy klasszikus elegáns lábakkal. A zuhanykabinok világos vidéki stílusban is szerepelhetnek, de kívánatos, hogy üvegből készüljenek, ami semlegesül illeszkedik a teljes belső kompozícióba.

Etnikai stílus

Az etnikai stílus magában foglalja az olyan területek egész csoportját, amelyek földrajzilag egy adott helyhez kötődnek. Például az orosz ízeket át lehet vinni egy durván kezelt faanyagra vagy egy bár utánzására, mint a hagyományos fürdőben. A kerámia burkolat felületét "festett" minták díszítik, a könnyű padlót pedig szőtt szőnyeg borítja. Az etnikumok három típusba sorolhatók:

 1. Hiteles. A belső tér a lehető legközelebb áll az adott helyzethez. Az alkatrészeket és tartozékokat gondosan választotta ki.
 2. Keverjük össze. Az etnikai keveredés számos, a különböző országokra jellemző belső koncepciókat támogat. Ebben az esetben fontos, hogy az egyes részeket összekapcsolják egymással.
 3. A hangsúly az etnikumban. A stílus jellegzetességei semleges hátteret hordoznak (minimalizmus, modern stílus).

Optimálisan etnikai irányt azok számára, akik szeretik az utazást és az egzotikát.

modern

A modern stílus lakonikus és racionális. Ez a terület ideális kis fürdőszobák díszítésére. A színek színe mindig fehér. Semleges fényárnyalatokkal és barna vagy szürke színnel kombinálva. Általában a paletta nyugodt és kissé "steril". A mennyezeten lévő belső tér jellemzőinek hangsúlyozására a fényszórók díszvilágítását telepíteni kell. A fent említett megvilágított tükrök tökéletesen illeszkednek a modern stílus fogalmába. Ebben az esetben a megvilágítás hideg. A díszítés a padló és a falak használják cserép. Mennyezeti feszített típusú. Önszintező padozatot használhat, amely erővel versenyezhet a betonokkal.

High tech

A high-tech sok szempontból hasonlít a modern stílushoz, de számos jellemzője csak a számára. A színséma is fehér, de a sötét ékezetek (fekete, kék, piros, lila) mellett. Kiegészítők csillognak hideg "króm" -al. Az eredeti megoldás az akcentus fal díszítése (ahol a tükör és a mosogató) acél, tükrözött felület téglaszerelésének utánzata. Ebben a stílusban gyakran nem szabványos, futurisztikus formák tárgyait használják. A tágas fürdőszobákban a padlót fekete csempével díszítik, amely ellentétben áll a könnyű falakkal, bútorokkal és a "mélység" érzésével a szobában.

A szoba stílusos díszítő eleme vékony, vékony, hosszú lábú mesterséges gallyakkal vagy egzotikus virágokkal. Ugyanaz a díszítés lehet elhelyezni egy modern fürdőszobában.

minimalizmus

A lakonikus fürdőben csak a funkcionális minimumot használja. A világos árnyalatú kerámia csempék (rajzok nélkül) nagy darabjai csempével váltakoznak, amelynek felülete csiszolt köveket imitál. A belső tér zárt tárolórendszert használ. A dekorációban használt fém és edzett üveg. A "semmi extra" minimalizmus alapelvét követve, vizuálisan megnövelheti a szobát. A stílusos kiegészítés egy vázas, friss virágokkal vagy cserépedényben. A zöld fényes folt semleges háttérben jelenik meg. A mosdó, a fürdõ és a WC csak fehér.

Keleti stílusok

Keleti stílusban berendezett fürdőszoba tematikus mintával díszítve: virágos mintázatú bonyolult szövés. A belső tér biztosan egyesíti a különböző mintákat. A padlón feküdt ki "szőnyeg" kerámia burkolólapok. A Kelet színének hangsúlyozásához a szokásos mosogató helyett egy nagyméretű tálat festettek. A színekben a pasztell színek és a világosbarna színek dominálnak. A háttérben a mintákban kék, kék, lila és szürke. Ha van ilyen lehetőség, akkor a fürdőszoba felett dekoratív rést helyeznek el, amelynek teteje klasszikus keleti alakú (hosszúkás csúcs közepén) alakú. Amikor kovácsolt válaszfalak használata zonál.

Öko stílus

Az ökológiai fürdőben csak természetes anyagokat használnak. Általában ez egy kő kombinált fa, üveg és fém. Az öko belső terek különleges melegséget adnak, amit a növények adnak. Az eredeti megoldás a tükör mindkét oldalán a lianák szövése lesz, ami szilárd zöld falat hoz létre. A színösszetétel alapja fehér, barna és zöld színű. Ebben a stílusban egy erdei táj használható a zuhanytálca felületén vagy az akcentussal. A kagylót kő számlával használják. A tárolórendszerek fából készültek. A stílusos elem lesz egy halom kövek telepítése vagy utánzása az egyik sarkon. Emellett a macskaköveket egy üvegedénybe lehet helyezni. Egy függőágy alakú, kreatív fürdőkád befejezi a belső kompozíciót.

következtetés

Azok számára, akiknek egy projektterv létrehozása túlságosan nehézkesnek tűnik, vannak olyan speciális vállalatok, ahol a szakemberek készen állnak erre a munkára. Az interneten vagy a tematikus magazinok oldalain a kész belső terek inspirálhatnak. Ne végezzen javításokat, miközben nem rendelkezik világos tervvel és konkrét célzattal. Természetesen sok változhat a folyamat során, de a vázlat az anyag felhasználásával végzett számításokkal készen kell állnia a régi vízvezetékek lebontása idején.

Modern fürdőszoba tervezése

A fürdőszoba belsejének hozzá kell járulniuk a hangulatos légkör kialakulásához. Mint mindig, az első lépés a fürdőszoba tervezésében - a fürdőszoba kialakítása. Az ötlet megvalósítása csak az összes szükséges döntés meghozatala után következik. Rengeteg tervezési lehetőség és anyag van a megvalósításhoz, mint például a nappali belsőépítészeti tervezés, és ez a fajta könnyen elveszhet. Fürdőszoba design projekt - 70 fotók összeállítása:

A faldíszítéshez szükséges anyagok kiválasztása

A falak befejezéséhez használt anyagok kiválasztásánál érdemes figyelembe venni mindegyik sajátosságát:

 • Zománc festék, könnyen tisztítható, ellenáll a magas nedvességtartalomnak, nem halmozza fel a vízkőzetet.
 • A csempe élvezi a legnagyobb népszerűséget, köszönhetően a tartósságnak és a széles színválasztéknak. A cserép kialakításakor fontos, hogy szigorúan ellenőrizze a rögzítés minőségét. A tervezők gyakran választanak egy cserépet a fürdőszobai tervezési projektekhez.

 • A csempe a műanyag - költségvetési analóg egy csempe.
 • Az eredeti döntés a tükrös falak választéka, a belső eredetiséget adják, és emellett növeli a kis fürdőszobai mennyiséget. Figyelembe kell venni, hogy az ilyen falak gondos karbantartást igényelnek.

  Fürdőszoba padló

  A padló befejezése során számos követelménynek kell eleget tennie: először gondoskodnia kell a biztonságról, vagyis a padló ne legyen csúszós, különben rendszeresen meglátogathatja a fürdőszobát, ami nyomon követheti a sürgősségi helyiséget.

  Ennek elkerülése érdekében használjon gumi matracot. Ha kombinált fürdőszoba jobb választani könnyen mosható padló. Fürdőkád design fürdőszoba design fotó:

  Nézd meg a videót: Design fürdőszoba projekt

  Szín kiválasztása a fürdőszoba tervezésénél

  A színséma kiválasztásakor vezesse be azt a tényt, hogy bizonyos színek különböző hatással vannak a jólétre. Tehát a zöld szín nyugodt, élénk színek, mint a piros, segítenek megszólalni, és a sötét hangok nyomasztóan cselekedhetnek.

  Tervezzen egy kis fürdőszobai projektet, fontos megoldani a világítás kérdését, választani egy világítótestet a teljes belső tértől függően, ha a belső világos, önmagában telített, akkor ne válassza ugyanazt a fényes lámpát, jobb, ha valami egyszerűbbé válik.

  Az eredeti lámpatest segít a fürdőszoba kialakításának hangsúlyozásában a teljes belső kialakítás egyszerűbb végrehajtásával.

  Ne felejtse el földelni az eszközöket a balesetek elkerülése érdekében.

  Miután gondolkodott egy tervezési döntésről, megteheti további tartozékok kiválasztását. Korlátozott térbeli körülmények között fontos, hogy a lehető leghatékonyabban használja.

  A megfelelő megközelítés mellett a legkisebb fürdőszobában is elhelyezhető az összes szükséges polc, vállfák, szekrények és egyéb eszközök. Tervezési projekt fürdőszoba fotó az Ön belső:

  Hogyan készítsünk egy fürdőszobát különböző tartozékokkal?

  Ha valamit szeretne változtatni a fürdőszobában, de a tervek nem tartalmazzák a cserép cseréjét és a vízvezeték-szerelést, akkor különféle fürdőszobai kiegészítők segítenek. A fürdőszobája teljesen más lesz.

  Annak érdekében, hogy a fürdőszobába új élet jöjjön létre, segít:

  • tengeri héjak;
  • különböző dekoratív üvegek;
  • illatos gyertyák;
  • és kényelmes szőnyegek.

  A belsőépítészet különböző elemeinek felhasználásával kifejezheti látását, és a szoba egyedülálló eredetiséget fog szerezni.

  Gyertyák és gyertyatartó

  Sokan szeretik ezt az elemet beépíteni a szoba dekorációjába. Ez a lehetőség a különféle stílusokban díszített belterekhez alkalmazható. A legalkalmasabb az azonos stílusú gyertyák díszítésére.

  Egy vagy több gyertya használható lógó polc kialakításához, gyertyákat tükörbe és a fürdő kárpitján. A romantika érzésére jobb, ha a skarlát vagy a piros színt használja, ha a formatervezésben hajózási témákhoz ragaszkodik, akkor használjon kék és fehér színt.

  Gyertyák fekete-fehér csíkkal, amelyek hasonlítanak egy zebra színezésére, meglehetősen extravagánsnak tűnnek. Fürdőkád design fürdőszoba design fotó:

  üvegáru

  A fürdőszoba kombinációja - az üvegedényeket kis, színes kavicsokkal vagy színes dekoratív homokkal lehet betölteni, ez a design új benyomást kelt a fürdőszoba kialakításában.

  Méreteiket megváltoztathatja, és számos különböző méretű hajó elrendezésével megmutatja az emelkedési különbségeket. Gyönyörűen különböző hajlított, kerek és hosszúkás edények, átlátszó és matt üvegből készülnek.

  Palackok és edények kozmetikumokkal

  Az ilyen üvegek és samponok is vonzó akcentussá válhatnak a fürdőszoba díszítésére. Szükséges minden napra nézni, hogy ezeknek az edényeknek a felülete tiszta maradjon, és ne legyen por és szennyeződés, valamint a víz és a kozmetikumok maradványai.

  Ellenkező esetben még a legkifinomultabb üveg is hanyag, és elveszíti eredeti báját. A legjobb, ha az edényeket kozmetikumokkal színes és kontrasztos átmenetekkel kombinálhatjuk.

  A fürdőszobai dekoráció tervezési projektjei, például a barna tónusok kék árnyalatú edényei jól néznek ki, a sárga és a lila kombinációja nagyon fényes lesz, fehér és rózsaszín mérlegekben pedig megnyugodhat és lazíthat.

  Dekoratív törölközők

  A fürdőszobában egy törülköző jelenhet meg a helyiség melegében és kényelmében. A szépség elhelyezhető a fürdőszobában több lehetőség frottír törölköző.

  Tervezési projekt fürdőszoba 4 négyzet. m, nagyon eredeti megjelenésű törölközők, amelyek trendi etnikai mintázattal rendelkeznek. Ha jobban szereted a minimalizmust, akkor figyelhetsz a különböző árnyalatú monokromatikus világos szövetekre.

  Szappanok és egyéb higiéniai termékek

  Napjainkban a szaküzletek nagy választékát kínálják különböző méretű, színű és formájú szappanoknak. Ahhoz, hogy átalakítsa a fürdő megjelenését, használhat szappant virágok, szívek és állatok formájában.

  A lakást áttetsző színes sófürdővel lehet díszíteni, fürdéshez vagy szappanbubákhoz és lebegő színekhez. Ha ezeket az elemeket helyesen rendezed a polcokon, jelentős szerepet fognak játszani a fürdőszoba kialakításában.

  De a tervezés a fürdőszoba nem szabad túlzásba a különböző elemeket. Végül is a szabad tér fontos feltétele a stílusos belső térnek. Fürdőszoba design projekt - 70 fotók összeállítása:

  Helyiségtervezés és csempe számítás

  Mindannyian sok történetet hallottunk arról, hogy NEM dolgozzunk a javítások során.

  A számításokban lévő kisebb hibák miatt a javítás hetekig és a rosszul kiválasztott anyagok miatt késleltetheti a teljes javítást, és vele együtt a hangulatot sok éven át.

  Annak érdekében, hogy elsősorban az idegeidet és az idődet megmentse, valamint a hibák elkerülése érdekében, lépjen kapcsolatba egy professzionális belsőépítészettel.

  A tervező gyorsan és hatékonyan kiszámíthatja a csempék számát, elkészítheti a kézművesek technikai elrendezését, és kiválaszthatja a megfelelő vízvezetékeket, világítást és egyéb tartozékokat. De a legfontosabb dolog: ha meglátja a jövőbeli belső tér 3D-s képét, akkor képes lesz megérteni, hogy mennyire illik az álma, és mi kell a projektben rögzíteni, még az anyag megvásárlása és a javítás elvégzése előtt is.

  Mérje meg szobáját (mérési példák itt találhatók: fürdőszoba, konyhai kötény, padló), és töltse ki a kérdőívet az Ön esetében:

  1. A szükséges számú csempék egyszerű számítása

  Határidő: 2 óra

  Ez a számítás azzal a feltétellel történik, hogy már eldöntötte a csempe elrendezésének kiválasztását (ha nem, nézzen ide), a díszítőelemek számát és típusát.

  A kérdőívben meg kell adnia a helyiség méretét: a falak hosszát, szélességét és a magasságot, amelyre a burkolólapot meg kell adni, az ajtó méretét és a csempe elrendezésének követelményeit. Ha a csempe a fürdőszoba mögött vagy alatta nem illik, meg kell adnia a fürdőkád méretét. Szintén a kérdőívben jelezze a szobád további fontos részleteit és paramétereit.

  Egy egyszerű csempe számítást az értékesítési menedzser készít, az írásbeli eredményeket az e-mail címére küldjük.

  2. Design projekt 2D vizualizációval

  Határidő: 1-3 nap.

  A tervező vizuális képet készít a jövő belsejeiről, az egészségügyi berendezések, bútorok, csempe elrendezését a falakon és a padlókon technikai tervek formájában, beleértve a használt csempe specifikációját részszámokkal, méretekkel és a szükséges darabszámmal.

  1. Az ügyfél részletes mérést ad az egész helyiségről: a helyiség méretét (falak, mennyezetek, dobozok / rések, ha vannak), valamint a helyiségek, méretek, az egészségügyi berendezések megjelenése (ha van már kiválasztva). A mérés adatai alapján a helyiség rajzát végezzük.
  2. Az alábbiakban egy kerámia burkolólapokból álló rajz rajzot rajzol: Az ügyfél választja a csempéket, a színeket és a díszítő elemeket, javaslatot tesz a telepítésre (például vízszintesen / függőlegesen, a sötét / világos szín előfordulására, zónák kiválasztására stb.), Amelyek alapján az előzetes elrendezést egy vagy több lehetőséget.
  3. Miután az ügyfél elfogadta az egyik javasolt opciót, a tervező készen áll a lapok és / vagy padlórajzok vizsgálatára, beleértve egy tervet az építők számára a szükséges mennyiségű anyag kiszámításával.

  Szállítási költség: 500 rubel. akár 1000 rubel a szobában.

  • 500 dörzsölje. - egyszerű szoba (erkély, előcsarnok, kötény, egyszerű elrendezésű padlók - bonyolult szőnyegek nélkül)
  • 700 dörzsölje. - közepes szoba (fürdőszoba, fürdőszoba vagy nem komplex design padló, kandallók / kályhák)
  • 1000 dörzsölje. - komplex szoba (komplex építésű fürdőszobák: padlás, nagy számú doboz, fülkék, ablakok, nyílások, komplex alakú munkalapok)

  Rajz egy további gyűjteménye csempe a kész elrendezését a szoba - 300 rubel.

  3. Design projekt 2D + 3D vizualizációval

  Határidő: 1-3 nap.

  A tervező vizuális képet készít a jövő belsejeiről, az egészségügyi berendezések, bútorok, csempe elrendezését a falakon és a padlókon technika formájában, beleértve a felhasznált csempe specifikációját részszámokkal, méretekkel és a szükséges darabszámmal, valamint fotorealisztikus kilátással a helyiség belsejére.

  1. Az ügyfél részletes mérést ad az egész helyiségről: a helyiség méretét (falak, mennyezetek, dobozok / rések, ha vannak), valamint a helyiségek, méretek, az egészségügyi berendezések megjelenése (ha van már kiválasztva). A mérés adatai alapján a helyiség rajzát végezzük.
  2. Az alábbiakban egy kerámia burkolólapokból álló rajz rajzolódik: Az ügyfél választja a csempéket, a színeket és a díszítőelemeket, javaslatot tesz a telepítésre (például vízszintesen / függőlegesen, a sötét / világos szín előfordulására, a zónák kiválasztására stb.), Amelyek alapján a belső nézetek előzetes vizualizálását végzik helyiségek egy vagy több változatban.
  3. Miután a megrendelő jóváhagyta az egyik javasolt opciót, a tervező készen áll a falak és / vagy padlórajzok vizsgálatára, beleértve az építők által a szükséges anyagmennyiség kiszámításával és a helyiség belsejének 3-5 fotorealisztikus szögét is.

  Szerviz költség: 1000 dörzsölés. szobánként a projekt összetettségétől függően.

  Rajz egy további gyűjteménye csempe a kész elrendezését a szoba - 300 rubel.

  Hívjon minket (495) 660-38-26 vagy email [email protected]

  Miután megadta az összes részletet, a tervező kiszámítja a szolgáltatás végső költségeit, és elküldi az e-mail címére egy linket, amely a biztonságos Robokassa szolgáltatáson keresztül fizet.

  A szolgáltatást az alábbi módszerek valamelyikével fizetheti:

  • Műanyag bankkártyák (Visa, MasterCard)
  • Számlázás az Internet Bankban (Alfa-Bank, Orosz Standard, PromsvyazBank, VTB24 stb.)
  • Elektronikus pénz (Yandex.Money, WebMoney, Qiwi stb.)
  • Mobilszolgáltatók (Beeline, Megaphone, MTS, Tele2)
  • A kommunikációs szalonok (Euroset, Svyaznoy)
  • Azonnali fizetési terminálok (Qiwi, Mobile Element, Eleksnet stb.)
  • Fizetés a ROBOKASSA mobilalkalmazáson keresztül (elérhető iOs és Android esetén)

  Közvetlenül a kifizetés után a tervező megkezdi a projekt munkáját.