Legfontosabb > Bútor

Csempe a fa alatt a falon a fürdőszobában - jellemzők és design

A fa a mai napig a lakberendezés legkeresettebb anyagának számít. Környezetvédelmi, természetes megjelenés, vonzó megjelenés, valamint megfelelő textúra - ez még mindig hiányos lista a nyersanyagok előnyeiről.

Csempék a fa alatt a fürdőszobában egy eredeti, és ami a legfontosabb, praktikus kiút egy szoba nehéz üzemi körülmények között. Magas páratartalom, hőmérsékletváltozás, gőz, kondenzátum és más negatív tényezők nem akadályozhatják a fából készült termékeket.

Jelenleg a fa az ország népességének többségében rendelkezésre álló anyag. Minden hardverboltban megvásárolható. A fürdőszobában azonban a szokásos fa nem fog működni. Általában a leginkább praktikus fajtákat használják a zuhanyzóban - nemes tölgy vagy bükk. Az ilyen nyersanyagok ára sokkal drágább, mint a többi típus, de a teljesítmény magasabb lesz.

Ezenkívül, a szoba kialakításától függetlenül, a falon lévő fából készült csempéket speciális kompozíciókkal kezelik, ami szintén növeli a befejező munkák költségeit. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú évekig kiterjessze a fa használatát kedvezőtlen körülmények között. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a csempe érzékeny marad a külső megnyilvánulásokra. És praktikussága alacsonyabb lesz, mint a kerámiaé. Ezért a fa használják a tervezés a zuhany viszonylag ritka.

Azonban a modern technológia lehetővé teszi, hogy létrehozzanak egy különleges mintát, amely hasonlít a természetes minta. Egy alternatív lehetőség - csempefa. Külsőleg hasonló a faanyaghoz és textúrához. Ugyanakkor rendelkezik a kerámiatermékek minden előnyével. A mai napig ezek a minták nagyon realisztikusak és magukban foglalják az összes szükséges előnyét, ha nehéz körülmények között dolgoznak.

Azonban a cserép, a faféleségtől eltérően, hátrányai vannak, például nem tartja meg a hőmennyiséget, és nem teremt különleges mikroklímát. Az ilyen termék kerámia vagy porcelánból készült, mint általában texturált felület. A csempe utánozható bélés, fa mozaik, parketta falazatok, valamint fa panelek vagy deszka. Az utóbbi, az úton, a tervezés során a padló vagy a fal felé néz.

Előnyök és hátrányok

Annak érdekében, hogy jellemezhesse a fa cseréjét, fel kell venni az előnyök meglehetősen nagy listáját. Különleges szerkezete miatt a termék a zuhanyzóban különös nehézségek nélkül használható. Ennek az az oka, hogy a csempe nedvességálló anyagból készül, amely külsőleg megismétli a természetes fa formáját.

 • kopásállóság;
 • tartósság;
 • nedvességállóság;
 • hőállóság;
 • agresszív mosószereket tolerál;
 • javított padló vízszigetelés;
 • vonzó megjelenés;
 • a gyors javítási képesség;
 • elfogadható áron.

Emellett az erősségek, valamint bármely más anyag - kerámia cserép fa van hátrányai. Elsősorban az üzemeltetési, telepítési vagy saját ízléssel kapcsolatosak. Ezeket azonban nem szabad leírni. Bár a mínuszok viszonylag szubjektívek, még mindig lehetséges, hogy másképp közelítsenek hozzá. hátrányai:

 1. komplex telepítés;
 2. hideg felület;
 3. idővel unatkozni tud.

Telepítési jellemzők

Az ilyen típusú termékek elhelyezése más típusú kerámiacsempékkel analóg módon történik. A dombormű szerkezete megköveteli a beépítési körülményeket, például az alap alaposabb beállítását. A falburkolat alapja klasszikus betonhabarcs vagy nedvességálló rétegelt lemez. A fából készült változatot bizonyos követelményeknek megfelelően kell felszerelni, azaz állítsa be a nagyfrekvenciás naplókat.

Ellenkező esetben az alap mechanikus terhelés vagy terhelés esetén hajlítható. A gipszrostlemezek tetején használhatóak, valamint különálló formatervezési elemként is használhatók, a nyers rétegelt lemez helyett. Annak érdekében, hogy a padlólap nagyon hasonló legyen a parkettaburkolatokhoz, gondosan elemezni kell a bevonatot a varratok jelenlétére. Ideális esetben teljesen távol kell lenniük, vagy szabad szemmel láthatatlanok.

Ha nem lehet teljesen megvalósítani ezt a pillanatot, akkor a varratokat a teljes kialakítás elemévé kell tenni. Ehhez a legjobb a vékony műanyag keresztezések használata, a habarcs felvétele egy hangon, és a kerámia termékek. Ebben az esetben, ha a csempe általános mintázata túlságosan hangsúlyos, a telepítés több erősséget és energiát igényel. Ezért a vonalakat úgy kell beállítani, hogy megfeleljenek. Ha a fal felületére illeszkedik, az anyagot hátulról vágják le.

Hasznos tippek

A zuhanyzót mindig megkülönböztetik a megnövekedett követelmények, így a fa cserépnek bizonyos tulajdonságokkal kell rendelkeznie díszítő és praktikus. Egy közös kialakítás a fürdőszobában meg kell ragadnia a meleg színeket. Ezáltal a helyiség telített kényelmesebbé válik, valamint kellemesebb vizuálisan is. Emellett a padlóról a falra való átmenet simább és szebb lesz.

A fürdőszoba kialakítása közvetlenül függ a burkolólap megjelenésétől. Azonban a természetes szín és más természetes árnyalatok mellett használhatja, például egy kő formájában. A kő textúrája, a fa mintákkal együtt, igazi és kényelmes belső teret hoz létre a fürdőszobában, ahol teljesen kikapcsolódhat. Ezenkívül más anyagokat is használhat, valamint kipróbálhatja a különböző kombinációkat.

Ha elegáns, elegáns, de egyben diszkrét designt szeretne kapni, akkor forduljon márványhoz. Ez segít megőrizni a zuhanyzó szobájának megjelenítő megjelenését, hozzáadni egy csomó diszkrét luxust, és ugyanakkor teljesíteni fogja a közvetlen feladatait. Próbáljon hozzá egy kis aranyozást kiegészítőként a törülközők, csapok és egyéb díszítőelemek formájában. Ez ékezeteket hoz létre és hangsúlyozza a kiválasztott stílust.

ajánlások

Modern designként a legjobb, ha retro-stilizált kompozíciót választanak. A klasszikus változat a sötét és világos színek kombinációja. Ez lehetővé teszi a szoba kialakításának hígítását, a szükséges ékezetek elrendezését. Ezenkívül vizuálisan bővítheti a helyet különböző árnyalatú csempék használatával. A falon világos színeket lehet változtatni, sötétek a padlón és fordítva.

A fás minta természetes szalag, amely metszi az egyes elemeket. Ez befolyásolja az ember észlelését, ezért ezt a szempontot kell használnia az Ön számára. Amikor a csempe falra kerül, a keresztirányú vonalak vizuálisan kibővítik a helyet, ha szalagot készítenek, majd szűkítenek. A falon lévő függőleges csíkok felemelik a mennyezetet, a vízszintesek leeresztik a mennyezetet, szélességet adnak a fürdőszobába.

Különösen érdemes megemlíteni, hogy egy hangszín használata a szoba kialakításában nagyon nemkívánatos. Ha szükségtelenül világos színt választasz, és díszíti az egész szobát, túl világos helyet kap a zuhanyozáshoz. Ez vizuálisan okozza a belső tér túlzott elcsúszását, és rossz ízűnek számít. Ha elég sötét felületet hoz létre a fürdőszobában, akkor vizuálisan nyomja a szemét.

Ettől a helyzetbõl kifolyólag a faimulátumok különböző árnyalatainak kombinációja és kombinációja. Ehhez különböző színű csempéket kell elhelyezni a padlóra és a falra. Mint padló, jobb, ha sötét felületet használ, mert nagyon praktikus lesz. Javasoljuk, hogy a falat könnyebb színekben díszítse, mivel díszítő funkcióval rendelkezik.

Stílus és dekoráció

A fa burkolólapok különböző helyiségekben használhatók. Rusztikus vagy vidéki stílusban utánzó táblák lehetővé teszik, hogy a vidéki kunyhó vagy fürdőkád légkörébe merüljön. Különösen érdemes megemlíteni a kerámiák használatát a fürdő japán vagy afrikai designjában. A csempe különböző anyagokkal kombinálható, például természetes tapéta vagy műkő.

Nyilvánvaló okok miatt természetesen motivált, a legalkalmasabb csempe a fa alatt. A természet által stilizált, párosul olyan termékek kombinációjával, mint az etnikai motívumok - ez mindig igaz. Emellett a kerámia termékek alkalmasak szüreti zuhanyzásra, öko-stílusra vagy más modern formációkra.

Elég helyesen kiválasztani a szoba általános kialakítását, és kombinálni azt a fa burkolólapokkal.

A fürdőszoba csempe utánzatai: befejező lehetőségek és választás

Sok tervező szeretné használni a természetes fából készült anyagokat, hogy egyedi fürdőszobai dekorációs projekteket hozzon létre, de számos nehézséggel és akadálytal szembesülnek. A fa csempe magas költséggel, a hőmérséklet csökkenése, a kondenzátum és a gőz negatív hatásaitól függ, ami jelentősen csökkenti működési időtartamát, és felhasználását gyakorlatilag megnehezíti. A befejező anyagok előállításához használt modern technológiák lehetővé teszik a tervezők számára, hogy a fa alatt díszített kerámia burkolólapok természetes anyagának egyedi textúráját és színskálait alkalmazzák. A természetes faanyag textúrája egyedülálló alternatív megoldás a tervezési projektek végrehajtásához nehéz üzemi körülmények között.

Különlegességek

A fa csempe természetes anyagokból - homokból és agyagból készül - a szerkezetet javító módosító adalékokkal kiegészítve.

A gyártók mázas és nem üvegezett lapokat készítenek egy vagy két tüzeléssel. Az alkalmazott máz növeli a csempe erősségét, megnöveli az UV sugárzás ellenállását és a hőmérséklet-változásokat, meghosszabbítja a működési időszakot.

Az építőanyagok piaca kétféle kerámia burkolólapot kínál:

A fa alatt lévő padlólapok saját tulajdonságokkal rendelkeznek, és kétféle formában kaphatók:

 • A négyzet alakú anyag egy művészi mintát alakít ki parketta formájában.
 • A négyszögletes változat padlólap formájában készül. A nehéz zökkenőmentes telepítést csak tapasztalt építők végezhetik.

A falburkolat klasszikus formájú, és lehet:

Négyszög alakú csempe a klasszikus stílusú fürdőszoba díszítésére használható. Mozaiklapok - a népszerű lakberendezés magas páratartalmú és hőmérsékleti változásokkal. A mozaik egy rácson történő egyszerű telepítése lehetővé teszi a munkák elvégzését még a kezdők számára is.

A legnépszerűbb porcelán cserép, amely ideálisan reprodukálja a fafajok szerkezetét, nagyfokú erőt és alacsony hőmérsékletnek ellenáll. Természetes anyagokból - fehér agyagból, kvarc homokból és természetes festékekből áll.

Előnye és hátránya

A befejező anyag a modern gyártók egyedülálló fejlődése, és számos előnye van:

 • a természetes fa egyedülálló textúrája;
 • esztétikai megjelenés;
 • nedvességgel és hőmérsékletváltozással szembeni ellenállás;
 • szilárdság;
 • hosszú üzemidő;
 • ellenáll a tisztító készítmények agresszív hatásainak;
 • magas vízállóság;
 • megfizethető árkategóriában;
 • környezetbiztonság;
 • rövid befejezési idő.

hátrányai:

 • Néha ilyen csempék telepítése magában foglalja a telepítés bonyolultságát.
 • Ez a felület alacsony hőmérsékleten van.

Annak érdekében, hogy eltávolítsa a hidegérzetet a csempézett felületről a fürdőszobában, a tapasztalt építők javasoltak egy fűtési rendszert a padlólapok alá helyezni. Ez lehetővé teszi a természetes fafelület érzését. Ez a lehetőség ideális a szobák hideg alsó szintjén található szobákhoz. Csak pozitív visszajelzést kap az ügyfelektől és az építőktől.

Mi lehet kombinálni?

Egy egyedi kialakítás a fürdőszobában, a felhasznált anyag textúráját és színtartományát helyesen kell összekapcsolni. A fa cserép egyedülálló anyag, amely bármely projekt alapja lehet. Összhangban van a műanyag, a tapéta, a természetes kő, a márvány, a fém és a tégla.

Számos tervezési trend alakul ki a természetes anyagokat utánzó burkolólapok használatával:

 • rusztikus;
 • Ecostyle;
 • skandináv;
 • Provence;
 • minimalista.

A több színű habarcs használata befejező anyag telepítésekor a szoba még kifejezőbb lesz, és egyedülálló fénypontot ad. Az ilyen típusú munkákhoz használt leggyakoribb színek bézs, csokoládé, fekete, méz.

Meleg hangok adják a szobát meggyőző és nemes szépség, hogy lágy átmenetet falakról a padlóra. A fából készült csempe és a természetes kő kombinációja nyer-győzelem a kényelmes pihenéshez és pihenéshez. A márványanyagok jelenléte nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem diszkrét luxus és nemesség stílusát is.

A természetes kő elemeinek hozzáadása a természet és a természeti szépség benyomását kelti. A fémalkatrészeket a modern és kreatív vásárlók modern projektjeiben használják. A világ különböző országaiból származó kiegészítők az adott ország etnikai színéhez adják a szobába.

Különös figyelmet kell fordítani a szürke tégla és a természetes fa cserép kombinációjára. Minden szürke árnyalatnak egyedülálló képessége van a különböző anyagokhoz való illeszkedéshez, a szükséges stílusok és trendek megteremtéséhez.

Hogyan válasszunk?

A kerámia lapok kiválasztását felelősségteljesen kell megközelíteni, részletesen meg kell vizsgálni az anyag tulajdonságait és műszaki jellemzőit.

A szükséges anyag megvásárlásakor tudnia kell, hogy milyen típusú csempe szükséges az ilyen típusú munkákhoz:

 • Majolica - a préselés során kapott és átlátszatlan mázzal burkolt csempe. Erõssége és ellenállása az agresszív vegyületeknek.
 • Terralia - olyan anyag, amely két égetést enged, és üvegréteggel van bevonva.
 • A Cotto egy csempe világos textúrájával és természetes anyagok természetes anyagával.
 • A kerámia gránit a nagyobb terhelésű padlók lefedésére szolgál.
 • A klinkert magas hőmérsékleten dolgozzák fel, magas páratartalmú helyiségekben.

Fali burkolólapok a fürdőszoba és a konyha számára

A falfára két kategóriába sorolhatók: kerámia burkolólapok, amelyeket csak a falakra és a porcelán lapkákra lehet helyezni, amelyeket sikeresen használnak a padlók és a falak számára. A piacon ritkán találnak kerámia fából készült csempeburkolatot, hiszen az olaszok a csempegyártás terén a trendetezők, akik úgy vélik, hogy a jövő porcelán kőből készült. Számos fényképet készítettünk a fürdőszobák belső terének, ahol a csempefalakat fából faragták (a gyűjtemény felfedezéséhez, egyszerűen kattintsanak a nevére). Azonban az alábbiakban felsorolt ​​gyűjteményeken kívül biztonságosan használhat bármely modern gránitot a fal alatt lévő fa alatt. Láthatja a linket egy különálló részhez porcelán kővel az alábbi lista alatt.

Woodgrain falburkolatok a Santa Ceramics üzletekben

A Moszkvában található összes Santa Kerámia szalonban megvásárolhatja az alábbi táblázatot, vagy távolról telefonon intézheti megrendelését. + 7 495 737 48 32. A raktáron raktáron vehetsz árut a fizetés napján. A szállítmány Moszkvában általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, a másik városba történő kiszállítás a távolságtól függ.

Kerámia csempe a fa alatt a falakon a konyha, fürdőszoba és nappali

A minőségi fa nagy költség. Ez a természetes anyag rendszeres karbantartást és állandó gondoskodást igényel. Az elmúlt években újdonság mutatkozott a piacon: kerámia burkolólapok. Ez egy érdekes és funkcionális lehetőség, amely gyorsan elnyerte a népszerűséget. Csempe a fa alatt több éve a divat, gyakran nagyon pontosan utánozza a fa. Milyen helyiségekben lehet használni?

A fa-szerű csempe nem más, mint a szokványos kerámia, ami utánozza a természetes fát. A specifikációk az adott modelltől függenek, nagyon változatosak. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez a termék hatékonyan utánozza az ismert és egzotikus fajok természetes fát. Teljesen megmutatja magát egy modern belső térben, ázsiai stílusban vagy modern stílusban.

A jó minőségű kerámiákban különféle fafajokra jellemző többszínű szálak találhatók. Az ilyen típusú befejező anyagok kiválasztása szinte korlátlan. A gyártók megpróbálják felülmúlni egymást egyre több új gyűjtemény, modellek és textúrák létrehozásában. Ez a csempe meglehetősen változatos méretű, ami gyakran megfelel a parketta természetes elemeinek.

Ma a "fa" csempe mind a szurkolók, mind az ellenfelek. Egyesek azzal érvelnek, hogy ez a fajta kerámia teljesen új lehetőségeket biztosít a rendezéshez. Mások úgy vélik, hogy a kerámia nem helyettesítheti a természetes faanyagot, és ez csak gyenge imitáció lehet. Érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt években egyre több és több minőségi kerámiát hoztak létre, amelyek utánozzák a jobb és jobb megjelenést. Első pillantásra néhány mintát nehéz megkülönböztetni a valódi fából, figyeljen a fotóra, vizuálisan nincs különbség a fából!

Kerámia falimakk

Egészen a közelmúltig "fa" csempe csak padlón volt használva. De ma, gyakran használják a belső falak. A fa kerámiák jól működnek szinte minden jól megvilágított szobában. Használata teljesen új lehetőségeket nyújt a modern belsőépítészet számára.

A nappaliban egy ilyen padlót gyönyörűen bemutatnak mind a padlón, mind a tömörfa padló vagy parketta utánozva, és a falakon, mint az ablakban, az erkélyen és a kandalló körül. Ha van kandalló, akkor bölcsen kell megmunkálni a felületeket nem éghető anyaggal.

Hasonlóképpen faszerű csempe is használható az erkély díszítéséhez üvegajtóval. Még jó szellőzéssel és új ablakokkal is, télen nedvesség kondenzáció következik be, és a műanyag ablakok sokat izzadnak, így az ablakok és az ajtónyitó burkolatok megakadályozzák a padló és az ablakpár megsemmisítését.

A kerámia burkolólapok fából és padlóból ideálisak szinte minden szobához, feltéve, hogy padlófűtéssel rendelkeznek. Ellenkező esetben egy ilyen padló télen hideg lesz és kellemetlen.

Kerámiafa kárpitok a konyha falaira

Ez a fajta kerámia sikeresen használható, ha a helyiség nem alkalmas természetes faanyagra. Ez egy jó megoldás a fürdőszoba és a konyhák számára. Ne feledje, hogy ez a két egyedi beltér általában magas páratartalmú. A nedves helyen lévő természetes faanyag általában deformálódott, és gombák és penész megtámadható. Eközben a kerámiák nem szívják fel a nedvességet, és könnyen tisztíthatók, meleg fás hangjai pedig kellemessé és vonzóbbá teszik a felületet.

A konyha olyan helyiség, ahol a fából készült csempe nagyon jó lehetőség. A modern konyhában és a falakon lévő csempék használata a konyhabútor tervezésére és a konyha funkcionalitására helyezi a hangsúlyt.

A vásárlás előtt azonban különös figyelmet kell fordítani a cserép műszaki paramétereire, ami erőt és növeli a felület funkcionalitását.

A nappaliban nyitott konyhához falak és a falak utánzó fadarabok kombinációját használhatja.

Több helyszínnel kombinálhatjuk ezt a kétféle lapot kontrasztos színsémákban. A fa csempe gyönyörűen megjelenik a konyhában, a kopott, elegáns és rusztikus stílusban, ahol a fa meleg színei a design csúcspontja.

Kerámia csempe fürdőszoba fa

Fürdőszobák, ahol feküdtünk "fa" csempe néz nagyon meleg és elegáns. Például egy fürdővel és falakkal boríthatjuk őket a zuhany alatt. Ha gyönyörű átmenetet készít egy ilyen csemperől a falakról a padlóra, akkor nagyon érdekes hatást kap.

A "fa" csempe ragasztható a padlóhoz és a falhoz, a csíkok folytatásaként, tökéletesen kiegészítve a fa tökéletesen utánzó csempe, a kő fényes textúrája vagy a sötét vagy élénk színek fényes modern padlója.

Ha elegáns és elegáns hatást szeretne kapni, akkor olyan "fa" csempékből áll össze, amelyek márványból, padlóból és falakból hasonlítanak. Ez a belső tér kiegészül arany vagy réz csapokkal, tükörrel, törülközőtartóval és mosdóval, amelyet hasonló stílusban kell kiválasztani.

A csempefából készült kombináció mind a modern, mind a fürdőszobában, mind a retro stílusú stilizált fürdőszobához illik. Cserép kiválasztása esetén jobb, ha gyönyörű és időtlen tervet és színt választasz, mert egy ilyen vásárlás sokba kerül.

Cserép vásárlásakor mindig emlékezni kell arra, hogy a padlón lévő falakat nem szabad csempézni, mert nem ilyen célokra készült, és nem képes ellenállni a terheknek, hamar felrobban. Mindig jobb, ha valakitől vásárolnak árut egy megbízható gyártóktól, mivel minden egyes lapkát sorosan kell tökéletesen kalibrálni. Egyébként még egy igazi profi is esztétikai mintával fog problémát okozni. Ha a falak és a padló nem tökéletesen egyenlő, ne válasszon tökéletlen csempe, mert a varratok segítségével kisebb szabálytalanságokat lehet korrigálni.

Fa csempe falak

00-00-5-17-00-06-1211 Portela szürke 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

00-00-5-17-00-23-1211 Portelo homok 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

00-00-5-17-01-06-1212 Portelo szürke 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

00-00-5-17-01-23-1212 Portelo homok 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

0095461 BRICK DESIGN 10,5x40

40x10,5 cm fal, Maker Naxos

1041-0055 Eden fehér 19,8x39,8

fal, 19,8x39,8 cm, Edem Lasselsberger

1041-0056 20x40 bézs Eden

fal, 20x40 cm, Edem Lasselsberger

1041-0057 Eden barna 20x40

fal, 20x40 cm, Naomi Lasselsberger

1045-0216 Camelia 25x45

fal, 25x45 cm, Novela LARSCeramica

1045-0222 Szent Péter bézs 25x45

fal, 25x45 cm, Saint Paul Lasselsberger

Cserép a fa alatt a belsőépítészetben

Csempe a fa alatt a belsőépítészet nem csak esztétikailag vonzó, hanem praktikus. A cserép bevonat nagyobb teljesítményt nyújt, mint a természetes fa. Az ilyen anyag nem csak burkolófalakra, hanem padlóburkolatként is használható, mint a parketta olcsóbb alternatívája.

Különlegességek

A fa hatásával járó csempe kényelmesebb és könnyebben használható és karbantartható, mint maga a fa. Az ilyen termék külső és belső dekorációhoz is használható, beleértve a magas páratartalmú helyiségeket is. A cserép tökéletesen utánozza a természetes faanyag textúráját, vizuálisan nagyon nehéz észrevenni a különbséget. A termék felülete lehet bizonyos mintázattal és árnyalattal, amely lehetővé teszi, hogy az anyagot az ízlésének megfelelően válasszák.

A kész bevonat a csempegyártásban használt anyag tulajdonságainak felel meg. Leggyakrabban fazekas vagy porcelán.

A csempe a fafajták hatásának köszönhetően számos előnnyel jár a természetes faanyaghoz képest:

 • hosszú élettartam;
 • környezetbarát;
 • nedvességállóság;
 • magas hőmérséklet ellenállás;
 • széles színek és textúrák;
 • olcsó;
 • mechanikai igénybevételnek ellenálló.

A fa cserépanyagának fő hátránya a hideg felület. Ez a hátrány könnyen javítható padlófűtési rendszer telepítésével.

anyagok

A dekoratív burkolat a fa szerkezeti felépítésével különböző anyagból készül, ami befolyásolja a termék minőségét és tulajdonságait. Alapvetően az ilyen típusú csempe a következő típusokból áll:

 • kerámia;
 • kerámia gránitból;
 • gipsz;
 • polivinil-klorid alapú.

A kerámia burkolólapok a fa felületével vannak megmunkálva agyag alapján. Fehér kvarc anyagot és felszínpárt használnak kiegészítő komponensként. A következő fajtájú dekoratív bevonatot készítik:

 • egyrétegű tüzelés a felületen bevonatként egy mázas réteg előállítása során;
 • dupla pörkölés mázas felületen;
 • üvegtelenített kerámiák.

A járólap padlóburkolat környezetbarát és nem mérgező anyag. A gyártási technológiának és a felhasznált nyersanyagoknak köszönhetően a baktériumok és a gombák nem halmozódnak fel a termék felületén, és nem terjednek el. A mázas csempék ellenállnak a szennyeződéseknek és a háztartási vegyi anyagoknak.

A kerámiák hosszú élettartamot és könnyű karbantartást tesznek lehetővé. Az évek során a csempe megőrizte eredeti megjelenését. A bevonat külső tényezők hatására ellenáll a fakulásnak vagy elszíneződésnek. Ez a bevonat is tartós, ami azt mutatja, hogy ellenáll a kopásnak és a mechanikai igénybevételnek.

A kerámia granit bevonat tartósabb és minőségi, mint a csempézett. Az ilyen típusú csempék gyártásához hasonló alapanyagokat használtunk, de különböző arányban. Jelentős különbségek vannak és a gyártási technológia. A kerámia granit égetése magasabb hőmérsékleten és nagy nyomás alatt történik, ami befolyásolja a késztermék műszaki jellemzőit. Ennek az anyagnak az előnyei a következők:

 • Magas tartósság. A megfelelő felszereléssel a felület több száz kilogramm / négyzetcentiméteres terhelést is képes ellenállni. Továbbá az ilyen anyag ellenáll a repedésnek vagy forgácsolásnak.
 • Fagyállóság Ez a bevonat külső helyiségek díszítésére vagy bélésként használható.
 • Könnyű gondozás. A felület ellenáll a szennyeződéseknek és foltoknak, és nem érzékeny a vegyszerekre.
 • Nedvességállóság és hosszú élettartam. A kiváló minőségű telepítés mellett az interdigital varrások gyakorlatilag láthatatlanok is, mivel az anyag tiszta és tökéletesen éles széle.

A gipsznek jó a plaszticitása, ami ilyen anyagot nyújt a csempe bevonatok előállításához. A dekoratív gipszkarton sokféle anyagot képes utánozni: tégla, természetes kő, bőr, fa. Meg kell jegyezni, hogy a fa hatásával járó gipsztermék nem olyan gyakori: főként a tégla vagy a kő utánzására szolgáló modellek állnak elő.

A gipsz segítségével tökéletesen átadhatja az anyag textúráját, amely megkülönbözteti ezt a típusú csempeburkolatot a kerámia burkolattól.

A gipszkikészítő anyag következő előnyei kiemelhetők:

 • könnyű telepítés;
 • olcsó;
 • van egy kis súlya, amely lehetővé teszi, hogy ne teremtsen nagy terhet a falakon.

A gipsz bevonat nem használható minden szobában. Az ilyen anyag nem ellenáll a nedvességnek és törékeny, ami jelentősen szűkíti a bevonat hatókörét.

A PVC burkolólapokat csak padlóburkolatokhoz használják. Ennek az anyagnak a összetétele ugyanazokat a komponenseket tartalmazza, amelyeket linóleum előállítására használnak. Ez a bevonat több rétegből áll:

 • az alap a rajzokkal;
 • átlátszó poliuretán réteg;
 • védő.

A PVC fadobozok tökéletesen utánozzák a padlót vagy laminált anyagot. Ennek az anyagnak az előnyei a következők:

 • egyszerű telepítés;
 • jó nedvességállóság;
 • kiváló kopásállóság;
 • olcsó;
 • repedésállóság;
 • jó zajszigetelési jellemzők.

Számos előny mellett ez az anyag hátrányai is vannak. A PVC burkolólapokat nem lehet teljesen környezetbarátnak nevezni, bár a termék olyan káros komponenseket tartalmaz, amelyek az emberi egészség szempontjából biztonságosak. Ezenkívül ez a bevonat nem rendelkezik hosszú élettartammal és érzékeny az oldószerek hatásaira.

Alkalmazási kör

Ezzel szemben természetes fa, a csempefa szélesebb alkalmazási kör. A csempézett anyag használható a helyiségeken belül és kívül is. Ezenkívül az ilyen termékeknek jobb nedvességállóságuk van, mint a fa, ami lehetővé teszi a fürdőszobák díszítőanyaggal történő takarását.

A termék felületén számos színárnyalat és mintázat lehetővé teszi, hogy bármilyen beltéren és helyiségen megfeleljen a megfelelő illeszkedésnek. A falburkolatokat főként a folyosó és a fürdőszoba felé néznek. A nappaliban vagy a konyhában gyönyörű padló lesz a fa utánzata.

A csempézett padlónak csíkok vannak a külső felületen, ami utánozza a fa szerkezetet. Ezzel a funkcióval befolyásolhatja a szoba vizuális érzékelését. Jobb a falakon elhelyezni a csempe olyan módon, hogy a vonalak a keresztben vannak, ami vizuálisan nagyobb teret hoz.

A fák alatt csempe segítségével a fürdőszobát várakozó helyiségben tervezhetik. A folyosó számára praktikusabb a padlóburkolat kiválasztása, amely nagy kopásállósággal és sötétebb árnyalattal rendelkezik.

Továbbá a termék tökéletes a tornácon és a terasz lépcsőinél. Ezért célszerűbb a vastagított porcelán kőzet használata.

méretek

A fa hatásával járó csempe falak, padlók, valamint külső javítások elvégzéséhez használható. A modell céljától függően a bevonat alakja és mérete különbözik. A padlólapok a leggyakrabban a következő formátumokban állnak rendelkezésre:

 • Tér, harminc, negyvenöt vagy hatvan centiméteres oldalméretű tér. A négyzet alakú termék utánozhat egy padlóburkolatot vagy egy fa mozaikot.
 • Tíz-hatvan, tizenhárom-nyolcvan, húsz-nyolcvan, húsz-százhuszonöt, tizenkilenc-százötvenöt huszonöt és százötven centiméter széles hosszú táblák formájában.
 • Keskeny, a padlólapot utánozó, öt-húsz, hét és fél-húsz, nyolc-harminc centiméteres lemez. A porcelán kőedény padlólapok leggyakrabban az oldalak méreteitől tizenöt-hatvan centiméterrel készülnek, ami lehetővé teszi a parketta utánzását.

A falak kerámia cseréje leggyakrabban 20x60 cm méretű. A homlokzatok és a belső burkolólapok kialakítása meglehetősen nagy. Leggyakrabban téglalap, kétszázötven centiméteres oldal, százhúsz, száznyolcvan centiméteres négyzet.

A fa alatt lévő csempe nem csak különböző méretű táblák formájában készül. Az anyag a következő formátumokban készíthető:

 • rendszeres geometriai forma négyzet vagy téglalap formájában;
 • különböző számok formájában;
 • vágott sarkokkal;
 • hatszög;
 • nagy formátumú csempe.

Számos gyártó gyárt speciális korlátokat csempézett burkolataikhoz. A határ a befejezett megjelenést biztosítja, és védi a csempe és a fal közötti rést a nedvességtől.

Stílus és design

A természetes faanyagú bevonat meglehetősen széles tartományban áll rendelkezésre. A csempe felületének lehetnek a legkülönfélébb árnyalatai és rajzai, amelyek utánozzák ezt a fajta fajtát. A bevonat színének és szerkezetének megválasztásakor figyelni kell a következő tényezőket:

 • belsőépítészeti stílus;
 • a természeti és mesterséges világítás szintje a helyiségben;
 • a szoba alakja és mérete.

Az anyag színének számos változata van a legvilágosabb (majdnem fehér) és a sötét (majdnem fekete wenge hang) árnyalatai közül. A csempeburkolat, szemben a fa, nem csak árnyalatok természetes fa, hanem a nem szokványos színezés és textúra. Szín és formatervezés alapján a következő típusú anyagokat lehet megkülönböztetni:

 • Barna árnyalatok.
 • A színárnyalat fehérről bézsra.
 • A szürke változatok.
 • A természetes fa színének és textúrájának utánzása.
 • Öregített fa utánzása kopott hatású felületen. A régi bevonat utánzása azt is jelenti, hogy repedések és hornyok vannak jelen az anyag külső rétegen.
 • Csempe a laminátum alatt vagy padlólap formájában. Az ilyen anyagok nagy méretűek és lehetővé teszik a zökkenőmentes felszerelés lehetőségét, amely lehetővé teszi egy igazi fa padló hatásának megteremtését.
 • Felületre díszítve mintázatok vagy rajzok formájában.
 • A belsőépítészeti termékek mellett a kültéri anyagok is előállnak. Például egy csempe a járdák fektetéséhez egy fa vágásával.
 • A csempézett bevonatok tervezői lehetnek feliratok vagy bélyegek a felületen.
 • A burkolólap felületének matt és fényes is lehet.

A sötét színű padlóburkolat a legjobb kombináció a világos színű bútorokkal és fordítva. A bevonat megfelelő árnyalatának kiválasztásakor a következő ajánlásokat használhatja:

 • Sötét árnyalatok (tölgy, sötétbarna zebrano, wenge) jól alkalmazkodnak a nagy szobákhoz.
 • Annak érdekében, hogy egy kis helyiség jobban vizuálisan nézzen ki, olyan anyagot kell választania, amely könnyű faanyagot (nyír, teakfa) imitál. A bevonaton rajzolva ne legyen túl szembetűnő.
 • A modern belső térben a hi-tech vagy loft stílusa jól fedő szürke árnyalatú.
 • A fürdõszobai anyag megfelelõbb, semleges árnyalatokhoz.
 • A konyha jól néz ki a csempe meleg hangjait.
 • Kombinálhatja a különböző árnyalatú csempeanyagokat. Ebben az esetben érdemes megkötni a halszálkát.

A fa alatt lévő fa csempe házában a természetes belsőépítészet hangsúlyos. A gyártók egyedi gyűjteményeket állítanak elő egy csekély számú csempecsomagra, amelyek egy meghatározott mintára rakódnak. A nappali látványos padlópanelek tűnnek a szoba közepén.

gyártók

A csempeanyagok szinte minden gyártója külön termékcsaláddal rendelkezik faimitációval. A kerámia burkolólapok gyártásában világvezetők olyan országok, mint Spanyolország és Olaszország. Érdemes megjegyezni, hogy Oroszországban számos olyan növény található, amelyek legalább minőségi kerámia bevonatot termelnek.

 • Az orosz piacon a befejező anyagok előállításának egyik vezetője a Kerama Marazzi cég. Meg kell jegyezni, hogy a Kerama Marazzi dekoratív bevonata nem csak Oroszországban, hanem külföldön is megvalósul. A csempék gyártásában a cég olasz technológiát alkalmaz. A Kerama Marazzi különálló gyűjteményt vezet be porcelán kőből készült cserépekkel. A cég készen áll arra, hogy széles skáláját kínálja az ilyen bevonatok árnyalatainak, alakjának és méretének. Ezen túlmenően, az árak széles választéka lehetővé teszi, hogy szükség esetén kiválasszák az anyag költségvetési verzióját.

A csempeburkolatok mellett a Kerama Marazzi további díszítő elemeket is gyárt. Határok lehetnek egy cserép, kész panelek, különböző díszítő betétek számára.

A fából készült csempék különlegességei, a konyha befejezésének előnyei: kötény, padló, falak

Az eredeti megoldás a design - fa csempe a konyha a padlón, hogy jó tulajdonságokkal rendelkezik, tartós, vízálló, díszíti a szobát.

Ez a fajta padlóburkolat neve ceramoparket, mivel megjelenésében egy parketta található. A modern technológia lehetővé teszi, hogy olyan anyagot készítsen, amely maximalizálja a fa textúráját. Nagy ereje van, működési feltételei pedig maximálisak.

Megkülönböztető jellemzők

A padló a fa alatt sok szempontból meghaladja a padlóburkolatot, a laminált és csak a fa padlóburkolatot. Jellemzői magasabbak. A csempe kopásálló, nedvességre és szélsőséges hőmérsékletre ellenálló.

A ceramoparket tulajdonságai közé tartoznak a következők:

 1. A csempe fűthető padlókon használható. Jól viselkedik és melegen tart.
 2. Nem igényel különleges ellátást. A nedvesség ellenállása miatt az anyagot nem csak a konyhában, hanem a fürdőszobában is használják.

A bevonat segítségével gyönyörű belső tereket hozhat létre. A szupermarketek felépítése a színek, a fa textúrák és a kerámia burkolatok széles választékát kínálja.

A konyha befejezésének előnyei és hátrányai

A kerámia bevonat előnyei a padlón. A legfontosabb a működési időszak tartama.

A porcelán kőburkolattal borított padlók a legnagyobb szilárdságot és mechanikai sérülést okozzák. A csempe nem csak a konyhában, hanem az utcán és a teraszon található lépcsőkön csempézett.

Az egyetlen anyagi hiány a hideg felület. Amikor a fa alatt kerámia burkolólapokat használnak, a tervezők javasolják a padlófűtések telepítését.

Ajánlások a kiválasztáshoz

A burkolóanyag a fa textúrával utánozva három típusra oszlik:

 • kerámia;
 • porcelán kőagyag;
 • polivinil-klorid.

Mindegyik lehetőség különböző nyersanyagokból készül, és ennek megfelelően különbözik a jellemzők. A fa cseréjének kiválasztásakor fontos figyelembe venni a gyártás összetételét és gyártási módját.

A legerősebb a porcelán. Fehér kaolin-agyagból, fém szennyeződésekből és kvarc-homokból készül. A porcelán kőzet ereje annyira nagy, hogy padlóval burkolják a garázsokban vagy a gyárakban. A csempe esztétikailag és szépen néz ki. Sima vagy durva felület, a textúra teljesen imitálja a fát. A modellek mérete nagy, így mindenki választhat egy olyan anyagot, amely megfelel a belső kialakításnak.

A kerámia számos előnnyel rendelkezik, de a porcelán kőzet erejéig gyengébb. Kiváló minőségű agyaglapokból és kvarc homokból készül. A kerámia burkolólap modellcsaládja a fa különböző fajtáit reprezentálja. Természetesnek tűnik. Mind a négyzet alakú, mind a négyszögletes elemek kereskedelmi forgalomban kaphatók. A kerámiák falak vagy padlók díszítésére szolgálnak.

A PVC anyag négyszögletes vagy négyzet alakú, laminált vagy parkettához hasonló panelek formájában kapható. A textúrája szerint pontosan megismétli a fa mintázatát. A burkolat könnyen szerelhető, padlófűtésnél használható.

Fa csempe

A szoba regisztrálása a fát utánzó anyaggal mindig népszerű. A belső tér, amely természetes természetes elemeket tartalmaz, kényelmet és kényelmet biztosít a szobában.

A falak és padlók díszítése a konyhában sok tervező inkább a csempe kombinált kombinációját választja.

Kötényre

A falak díszítése a konyhában speciális megközelítést igényel, és az építőanyagok megfelelő megválasztását. A főzőtérben a munkaterület és a vele szemben lévő fal olyan anyagokkal van díszítve, amelyek felülete könnyen tisztítható szennyeződéstől, nem fél a megnövekedett páratartalomtól, a víz fröccsenésétől és a magas hőmérsékletektől.

Gyakran használjon kerámia burkolólapokat a fa alatt a konyharuhákhoz. Az értékesítésre különböző típusú, alakú és méretű csempe van a falnak a munkaterülethez közeli része felé nézve.

Ha beltérben úgy döntenek, hogy a padlót és a falakat egyidejűleg egyesítik a fából, akkor azonnal ugyanabban a stílussal gyártott partner készleteket vásárolhat. A textúrájuk harmonikusan egyesül. A konyhai kötényen finom, világos árnyalatú, keretes, keretes kerámia paneleket készíthetünk, és a padlóburkolathoz jobb választani az olyan elemeket, amelyek sötétebbek és textúrázottak.

Nemcsak a kerámiák használhatók faldíszekhez, hanem porcelán kőből is. Nagyszerűnek tűnik, és hangulatos légkört teremt.

A padlóhoz

Azok, akik értékelik a kényelmet és a stílus egyszerűségét, minden bizonnyal előnyben részesítik a fa bevonatot. A klasszikusan díszített szobához csempézett padlózatokkal szemben egy olyan anyagot használnak, amely idősebb fát imitál. Az ilyen konyhai csempe a belső tér igazi díszítésévé válik, és a megfelelően kiválasztott bútorok teljesítik a megjelenést.

Külsőleg, a kerámia bevonat valódi parkettához hasonlít, de sokkal hosszabb ideig tart. A tervezők a kicsi szobák díszítése során világos porcelán parketta használatát javasolják, és egy nagy konyhában jobb, ha a padlót sötét színű csempékkel, de meleg színekkel fedjük le.

Falak és más elemek számára

A modern tervezők egyre inkább a kerámia falak építőanyagait preferálják. A falburkolattal ellátott falburkolat természetes és kényelmes. Matt felülete van. A csempe szerkezete képes utánozni a fa vágását vagy szerkezetét. A csempe széles színválasztékban kapható.

A fa alatt lévő falak nem fognak hidegnek lenni. Éppen ellenkezőleg, ha a konyhai bútorokat fából készült bútorokkal, fából készült vagy más természetes anyagokkal díszítik, kellemes lesz az észleléshez.

A tervezők javasolják, hogy válasszanak egy könnyű csempe a falon, hogy vizuálisan növelje a konyha területét. A kerámia falak gyakorlása és részleges díszítése a fa alatt.

Ha a konyhát az ebédlővel kombinálják, a bárpultot csempeburkolattal készítik. Ez a lehetőség kényelmes és praktikus. A csempe nem fél a hőmérsékletváltozástól, ellenáll a mechanikai sérülésnek, és könnyen kezelhető.

Szín és textúra

Kerámia burkolólapok segítségével a fa alatt a belső, a stílus, a minimalizmus, a high-tech, az eco vagy a klasszikus a konyhai javítás ötleteket.

A legnépszerűbb a csempe az idősebb fa alatt. Leginkább a fa textúrájának természetességét sugallja.

A fa alatt egy csempe árnyalatok nagy számban. Bármelyik stílushoz könnyű kiválasztani a megfelelő méreteket és textúrát. A fa textúrával készült csempe kombinálja a praktikumot, a tartósságot és a megfizethető költségeket.

Emelet kerámia csempe, 93 fotó

A padlólapok a fa alatt kombinálják a kerámia bevonat praktikusságát, és a padlózatból érkező komfortérzetet. Talán éppen ezért a woodgrain csempe népszerűbb, mint valaha. Összegyűjtöttünk 93 fényképet lenyűgöző belső teret az Ön számára, és reméljük, hogy inspiráló ötleteket talál otthonának díszítésére!

Padlólapok a fa alatt a hálószobában

Feltételezik, hogy a hálószoba a nyugalom oázisa a lakásban. A fényképezőgép hálószobájában lévő pihenés érzése elsősorban kiválasztott színeket hoz létre - a fal homok színében, könnyű bútorok, ezüst függönyökben festve. Az öregedő kerámia burkolatok kiegészítik a sötét színeket, s egy hálószobát és egy fürdőszobát egyesítenek.

Woodgrain csempe modern konyhákhoz

Általánosságban az idősebb fa kerámia cserép elismert klasszikus. Ha inkább a bútorok tervezésénél fogva tartja magát, akkor ez a padló szokatlan hangsúlyt fog teremteni a belső térben. A durva kézzel készített étkezőasztal és a fonott fémszékek teljesítik a szokatlan megjelenést.

Cserép szürke tölgy a fürdőszobában

Fa padló a fürdőszobában? Nem a leginkább praktikus megoldás. De a csempe a fa alatt - egy másik kérdés. A szürke tölgy hideg árnyéka tökéletesen ötvözi a narancssárga bútort és a meleg bézs falakat.

Fa csempe a folyosón

A csempe nem fél a cipőtől, amely sár és sár az utcán. Könnyen tisztítható, ideális gyermekes családok számára. Úgy tűnt, hogy a világos falak és a padló kibővítik a szobát, lehetővé téve a kis folyosók tágabb megjelenését.

Csempe világos textúrával - dekoráció a nappaliban

Mint a parketta, padlólapok a fa alatt különböző árnyalatokban kaphatók. A kívánságaitól függően nem lesz nehéz megtalálni mind a trópusi fák, mind a fából készült, sötét burkolatot, amely egy barátságos légkört teremt. Számtalan mintázat látható, első pillantásra a fa természetes textúrájával megkülönböztethetetlen, görcsös és csomó lyukakkal.

Fa utánzat cserép helyett padló

A konyhában, az ebédlőben és a nappaliban lévő nagy szobákban gyakran nincs elég akkumulátorteljesítmény a kiváló minőségű fűtéshez. De a csempe komoly előnyt jelent: alatta fekszik a padlófűtés, és most télen nem kell fagyasztani.

Halszálkás ló

Ha egy nagy teremből beszélünk, akkor van értelme a vízszintes csempéket elhelyezni, de a "halszálkát" - a szokásos minta a parketta behelyezésekor. Használja az árnyékban eltérő csempe részének elsődleges színét is. Ez olyan kifinomult hatáshoz vezet, amely vonzza a figyelmet.

Parketta fórumon utánzat

A négyszögletes padlólapok egymáshoz közel helyezhetők el, zökkenőmentesen, mint a valódi parketta. Ennek a technikának köszönhetően a woodgrain csempe nagyon hitelesnek tűnik, és csak érintéssel lehet megkülönböztetni a valódi fából.

Öregedő fa a hálószobában

Csodálatos módon ez nem egy fa, hanem egy padlólap. Nem hiszem el, ugye? A régi fa, a rajz, még a kis üregek durvasága... Annyira meglepő, hogy ez a csempe akkor jelenik meg, ha megérinti, mert a keze ügyében sima felületet érez.

Könnyű gondozás

A természetes padlóburkolat komoly gondot igényel. A kerámia burkolólapokkal a dolgok sokkal egyszerűbbek: nincs szükség súrolásra vagy polírozásra, és a túl nedves ruhát a padló mosásához nem fenyegeti meg puffasztott parketta. Könnyen tisztítható padló, otthoni kényelem és a természet közelségének megteremtése.

Egzotikus fa utánzata

Ki nem álmodik a belső téren, értékes fával díszítve? De az ár persze harap. És ha még mindig az állandó izgatottságra gondolsz, hogy ne károsítsd ezt a hihetetlenül drága teret... Milyen gyönyörűség gyönyörű belső térről beszélhetünk, ha először és legfőképpen nézzük a padlóra, hogy ne hagyjunk véletlenszerű karcolást rajta? Ebben az esetben nyilvánvaló a kerámia padlóburkolat előnyei a fa alatt. A szépség a fenti képen látható.

A fa megjelenésű kivitel kombinálja a természetet és a tartósságot

Számos kerámia csempe fotót gyűjtöttünk össze a fa alatt - különböző modellek, színek és minták különböző gyártókból, amelyek azonban valami közöset egyesítenek: minden példa valódi fának néz ki! De egy továbbfejlesztett változatban: ez a padló nem fél a véletlen karcolásoktól, valamint a házi állatok karmaitól, nem fél a víztől és a közvetlen napsugárzástól, alatta fűthető. És szép és kényelmes - mi lehetne jobb?

Cserép a fában a zuhany alatt. Működési tapasztalat

Jó napot Ossza meg tapasztalatait bárkinek: hogyan kell törődni a csempékkel "a fa alatt". A felület durva, textúrájú. Ideális esetben Porcelanosa Liston Oxfordot (a lécekkel) szeretnék vásárolni a falon és mennyezeten a zuhanyzóban (fantasztikus!), Porcelán kőzet a padlón "a fa alatt" és "a beton alatt" a fürdőszoba másik falán. Meg tudja enni hasonló analógok jó minőségű olcsóbb?

Ki érdekli a fürdőszobában megvalósított projekt.

Anton

Javaslom, hogy nézze meg a következő gyűjteményeket a fa alatt: TASTE; Brigantina; FAHÁZ. Talán valami vonzza!

Gyűjtemények betonhoz: LOFT; Enyhe.

Nincsenek speciális feltételek a testápoláshoz - ezért van porcelán kőagyag.. Ha nem - nem nagyon nehéz és nagyon kemény tárgyakat dobnak rá) Nos, ha van tartósan szennyeződés, akkor a LITONET-t vízzel (1:10 arányban hígítva) profilaxisként is alkalmazható).

Több szemléltetést csatolt az egyértelműség érdekében)

Sok szerencsét a javítással!

 • mint
 • megtartása
2018. január 17 6:36
arishazin

ESTIMA ceramica, ha az egyik csempe, vízszintesen felfelé, lefelé egy másik csempe és csavarzat elülső oldalára, akkor a legfelső csempe forgatódik?

 • mint
 • megtartása
2018. január 17-én 7:11
Ivanova Natalia / Belsőépítészeti stúdió

Arishazin, ez egy új módja annak, hogy ellenőrizze a csempe és a porcelán csempe a geometriában? )))

 • Szereti: 3
 • megtartása
2018. január 17-én 10:23
arishazin

Ivanova Natalia / Interior Design Studio, nem ismerek egy új technikát, vagy nem, tegnap a YouTube-ra néztem)). Hogyan ellenőrzi?

 • Szereti: 2
 • megtartása
Január 17, 2018, 11:26 Legutóbbi módosítások: 2018. január 18, 2:21
Anton

arishazin görbület a felület a mi előírásoknak megfelelően nem haladhatja meg a 0,2% -át nem polírozott porcelán. Ez persze, ha standard, strukturálatlan porcelán kőből beszélünk. Ha a felület struktúrált, akkor attól függ, hogy milyen struktúrájúak már.

Például: a BRIGANTINA gyűjtőfelület fát bocsát ki. Az ilyen felületet nagy érdesség jellemzi. Egy ilyen csempe alig fordulhat el Ha egy porcelán kőzetet vesz fel, amelynek felülete egy kő alatt van, akkor az már függ a mintától (textúra).

Általában kétségeid hiábavalóak.) Itt a legfontosabb, hogy azonnal ellenőrizzük az eladókkal, hogy pontosan hogyan ellenőrizhetjük a házasságot, mielőtt megkapjuk az árut. Ezt látja, a vevő érdeke, és nem csak a porcelán kőzetre vonatkozik.

Mi az eljárás a porcelán kőagyag ellenőrzésére / visszatérésére?

Miután vásárolt egy csempe, feküdt a padlón, és közelebbről megvizsgálja - nem szabad nyilvánvaló dudorok vagy konkávok. Tekintsük a lehetőséget, ha úgy gondolja, hogy a felület görbülete meghaladja a specifikáció által meghatározott határértékeket.

1.Kérje fel a kapcsolatot a menedzserrel, aki eladta a csempe és jelentette a hiba jelenlétét. (Ezzel nem szorul túl sokat, mert a szerződés 14 napot ad)

2. A menedzser megérkezik a panaszba, méréseket végez, nyilvántartja, és információkat küld a gyárnak.

3. Ha a gyár megerősíti a hiba jelenlétét, akkor vegye ki a lapkát és adja vissza a pénzt.

És semmi gond! Megpróbáltam röviden és részletesen elmagyarázni a lényeget, remélem, ez az információ hasznos lesz számodra)