Legfontosabb > Csapok

A kerámia burkolólapok mérete a falak számára

Minden kerámia csempe versenyezhet az összes természetes kőből készült mesterséges falakkal. A csempe medencékkel, szaunával, konyhával, piperecikkekkel és fürdőszobával van burkolva.

A mészkőből készült csempe teljesen biztonságos, környezetbarát anyag. Az üvegezett felület taszítja a vizet és könnyen tisztítható. A kerámiával burkolt helyiségek biztosítják a legmagasabb egészségügyi és higiéniai előírásoknak való megfelelést.

Ebben a tekintetben fontos tudni, hogy milyen méretű kerámia burkolólapokat kell választani a falak falához, mielőtt szembenézne vele.

Kerámia burkolólapok formái

Mielőtt elkezdené a befejező munkát a fürdőszobában, fontos meghatározni, hogy milyen formában kell kerámia csempe.

A kerámiák alakjának megválasztásánál a csempék száma és a teljes költség függ. Szabványos fali kerámiák: négyzet és téglalap alakú cserép.

Nemrégiben a tervezők komplex konfigurációval rendelkező modelleket kínálnak. A falon az ilyen kerámiák úgy néz ki, mint a "rejtvényekből" összeállított panel.

A falburkolat egy másik formája olyan, mint egy mozaik vászon. A kis elemek különböző mintás dísztárgyakat és mintákat alkotnak a függőleges kerítések felületén.

Téglalap alakú csempe méretei

A klasszikus csempe mérete 200x 200 mm és 300x300 mm. Az új formatervezés fejlesztése ösztönzi az építőanyagok előállítását különböző méretű csempe készítéséhez.

Ezek elsősorban négyszögletes burkolatelemek. A fürdőszoba falának csempe négyzet alakú méretei milliméterben így néznek ki:

 • kis formátum: 25x100; 75h100; 100x150; 100x 200; 150x 200;
 • közepes: 150x 225; 250h300; 250h400;
 • szélesvásznú 150x900; 300h900.

Téglalap alakú jellemzője, hogy a csempe hosszúkás oldalának iránya vizuálisan húzza a kerítés síkját ugyanabba az irányba.

Négyzetes csempe

Az egyenlő oldalú csempe méretei is különböznek egymástól.

Nem fogunk kidolgozni a csempe méretek részletes listáját.

Csak azt vesszük észre, hogy alapvetően 150x150 mm és 500x500 mm közötti csempe értékesítést talál.

A kis fürdőszoba kialakításánál elsősorban 150x150 mm és 300x300 mm közötti kerámiát használnak. Minden a lakástulajdonosok ízlésétől és preferenciáitól függ.

Mozaik bevonat

A kis mozaiklapokat papír alapon értékesítik. A mozaiklapok különböző méretűek 200x300 mm-től a nagy területű síkokig, például 500x500 mm-ig.

Ezek a panelek már színes rajzot, díszet vagy mintát hoztak létre. Emiatt nehéz mozaikfalakat készíteni.

A kerámiák elrendezése

A négyzet alakú csempe a szokásos módszer mellett gyémánt formában van elhelyezve.

A négyszögletes lapok vízszintes és függőleges hosszúkás oldalúak.

Néha a csempe téglalapokat átlósan helyezik a falra.

A különböző méretű csempe és színei változatosak lehetnek a legkülönbözőbb formák és színek felületén.

Íme néhány példa a csempe elrendezésekre:

Technológiai csempék a falakon a fürdőszobában

A négyzet alakú csempe és a négyszögletes csempe burkolásának módszere közel azonos. Megmagyarázzuk a fal kerámia rakodó működését:

 1. Először készítsd el a kerítés alapját a ragasztókészítmény alkalmazásával. Ehhez húzza ki a falat, távolítsa el a régi vakolat forgácsát, csomóját és maradványait.
 2. A repedéseket és más mélyedéseket gipsz és gitt borítja.
 3. A falfelület maximális lehajlása nem haladhatja meg a 2 mm-t lineáris hosszúságú méterenként. A vezérléshez használjon fém vonalzót vagy szabályt.
 4. A falat egy alapozóval borítják, amelyet széles ecsettel vagy szórással kell felhordani. A szakértők azt javasolják, hogy alapozza meg a falat 2 alkalommal.
 5. Készítsen ragasztós oldatot. A csempe átitatott egy megfelelő tartályba. Ez javítja a csempe hátoldalának tapadását.
 6. A ragasztót 3-4 mm-es réteget tartalmazó fogazott simítóval ragasztjuk. A csempe hátoldalán egy vékony réteg habarcsot takarnak és a falhoz nyomják.
 7. Könnyedén megérinti a csempe gumi kalapács segít megakadályozni a csempe és egyenletesen elosztja a ragasztót a csempe alatt.
 8. A műanyag keresztezések beillesztésre kerülnek az interstitialis térbe, így tökéletes, egyenletes varratokat képeznek a csempe között.
 9. A nap lejáratakor kötés. Az összekötő csatornák tisztítása a felesleges ragasztóból történik. Töltse fel a csatornákat egy speciális, keskeny spatulával, amely megoldást kínál a csatlakozásra.
 10. Ezután a falat nedves ruhával töröljük le. Szerelje fel az alaplapot és a felső keretet. A folyamat részletes leírása, lásd ezt a videót:

Mindezek a függőleges fürdőszobai kerítések beton és tégla alapjaira vonatkoznak. Abban az esetben, ha a falak fából vannak, először láncszemeket helyeznek a táblákra, és csak akkor ragadós megoldást alkalmaznak.

Ez a technológia nem dogma. A szakemberek saját korrekciókat készíthetnek a cserép technikájáról.

A készülék jellemzői

Csak speciális ragasztót kell használni mozaikhoz. A falak előkészítése ugyanaz, mint a cserép kialakításakor.

Ha a fürdőszobában ovális felületek vannak, akkor a mozaiklemezek könnyen felölelik a felület bármilyen görbületét.

Ez a mozaik mozaikjának fő előnye, szemben a csempével.

A kerámia burkolólapok méretei a fürdőszobában

A különféle modern befejező anyagok kifogástalan lehetőségeket kínálnak szokatlan tervezési megoldások létrehozásához. Ez vonatkozik a fürdőszobára is. Talán az egyik legnépszerűbb hely a házban. Természetesen azt akarom, hogy a lehető legkényelmesebbnek és bemutathatóbbnak nézzen ki. A cikkben megnézzük, hogyan kell kiválasztani a megfelelő csempe a fürdőszobában, hogy örömmel tölthesse hosszú ideig. Kezdjük azzal, hogy meghatározzuk a fő feladatot. Mi szükséges? Vizuálisan növelni a szoba mennyiségét, vagy csökkenteni? Nagyon kívánatos a falak és a padló gazdag, sötét színeinek kis helyiségben történő használata. Kapsz vizuálisan, egy kisebb helyiségben. Ebben az esetben jobb választani a világos színeket. Ez a térfogat illúzióját adja a szobának. A kontrasztos színkombinációk használata megengedett. Ha a feladat vizuálisan csökkenteni kívánja a hangerőt, akkor jobb, ha a nagyméretű anyagot és az aktív színeket használja.

Mi ez a cikk?

Határozza meg a homlokzati anyagok méretét

Az első lépés a helyiség mérése. Ez segít a további számításokban. Ha a fürdőszoba kicsi, akkor jobb, ha egy csempe közepes vagy kicsi. A tágas fürdőszobák kevésbé választékosak ebben a tekintetben, több cselekvési szabadságot biztosítanak. Részletesen tanulmányozza a kerámia burkolólapok méretét.

mozaik

Ez a legkisebb anyag. Az anyag mérete 1 négyzetméterenként változhat. nézze meg akár 25 négyzetméter cm. Előnyös, ha csak a falra kell helyezni, lehetőleg a padlón, ha moduláris falazásról beszélünk. A mozaik fő funkciója a díszítéskor szerzői rajzok készítése.

Képarány: 1 × 1, 2 × 2, 3 × 3, 4 × 4 cm.

Dekoratív határ

Keskeny téglalap alakú elem. Csempézett varratokkal vagy díszítik a falakat.

ceruza

Kizárólag a varratok tömítésére. A falak közötti csomópontok sarkában helyezkedik el, díszítik a díszítő mozaik paneleket, valamint egyéb díszítőelemeket. Képarány: 20 × 1,5 cm.

A fürdőkád széleihez a falak mellett. Tartós és elegáns, a víz szélein túlra eső víz behatolása. Képarány: 20 × 5,5 vagy 25 × 5,5 cm.

Dekoratív elem a falakhoz. A vizuálisan elválasztott fürdőszoba helyiségét használja. Az oldal hosszának és szélességének aránya nagymértékben változhat.

 • A csempe kicsi. Területe 36 négyzetméter. 400 négyzetméteren belül látni és végezni. lásd leggyakrabban négyzetek formájában. Ideális átlós falakhoz és padlókhoz. A négyszögletes forma alkalmas halszálkás-szerű fektetésre. Képarány: 5 × 5, 5 × 10, 10 × 10, 10 × 15 × 10 × 20.
 • A csempe közepes méretű. Paraméterei 400 nm-től kezdődnek. akár 900 négyzetméter. cm Közvetlen falazáshoz és nyírási falazáshoz. Négyzet és téglalap alakú lehet. Képarány: 20 × 20, 20 × 25, 15 × 25, 20 × 30, 30 × 30 cm.
 • Csempe nagy méretű. A területe 900 négyzetméter. cm, és végül, általában 1600 négyzetméter. Lásd még Bár nagyobb példányok találkozhatnak. Alkalmas a padlóhoz. Ha nagy terület van, csökkenti az ízületek számát, ami pozitívan befolyásolja a padló nedvességállóságát. A nagyobb tágas szobákban ilyen méretű fürdőszobai burkolatokat kell használni. Ő tovább hangsúlyozza az erényeit.

A szükséges anyag számítása

Számítsa ki a szükséges anyagmennyiséget a padlón:

 1. Mérje meg a fürdőszoba hosszát és szélességét. Szorozzuk meg a kapott paramétereket. Ez a padlóra néző terület;
 2. Ossza el a bélésterületet a fürdőszobai csempe területének méretével;
 3. A kapott szám egészét egész számra fordítja;
 4. Add hozzá 10% extra. Ez a minimálisan szükséges anyagmennyiség. Bonyolultabb burkolatfajták használata esetén az anyagok fogyasztása 20% -ra emelkedik.

Számítsa ki a falra kerülő anyagnak megfelelő mennyiséget:

 1. Hajtsa be az oldalak hosszát egy közös szögben;
 2. Szorozzátok meg ezt a számot kettõvel, hogy legyenek a falak peremei;
 3. Szorozzuk meg a peremet a falak magasságában a fürdőszobában. Ez lesz a teljes terület;
 4. A teljes területről le kell vonni az ajtó területét;
 5. A kapott különbség a bélés területe;
 6. A kapott szám egészét egész számra fordítja;
 7. Ossza egy négyzetre. Ez a legkisebb mennyiségű anyag;
 8. A beérkezett számhoz adjon 10% vagy 20% -ot a falazattípusoktól függően.

Határterület

 1. Mérje meg a fürdőszoba oldalát a falakkal érintkezve;
 2. Add hozzá ezeket a számokat, majd oszd meg 20-ra, hogy tudd a sarkok számát. Vegyünk még 3 egy margóval.

Így könnyen kiszámíthatja a szükséges mennyiségű kerámia burkolólapot a fürdőszobában. Meg kell döntenie a tervezés választékáról.

Fürdőszobai csempe

Kerámia fürdőszoba csempe

A fürdőszoba csempe választása nem bátorítja a várakozást. Az induláshoz vizsgálja meg a befejező anyagok piacát. Próbáljon ki kiemelkedő gyártókat: komolyan veszi komolyan egy olyan koncepciót, mint a reputációs kockázatok, és szorosan ellenőrzi az általuk termelt termékeket, és ez garantálja, hogy a vásárolt csemege hosszú ideig tart.

Legalábbis általánosságban nem bántalmazza a csempe alapvető teljesítményjellemzőit, legalább azt, hogy a fürdőszoba padlóburkolata eltérjen a falburkolatoktól. Elemezze a költséghelyzetet, nézze meg, milyen márkákat, hol és mennyit költenek, eldöntheti, hogy a fürdőszoba csempe ára milyen mértékben felel meg Önnek.

Mennyit kell lógni?

Jobb a kerámia burkolólapok megvásárlása bizonyos mértékig, mivel még a legszigorúbb előzetes számítások sem veszik figyelembe a nem nyilvánvaló építési hibákat és a csempe olyan hibáit, amelyek alig láthatók a szemnek. Az elemi emberi tényezőt nem lehet lecsökkenteni: valami elromlik, valami feltörődik a vágáskor. Eközben a különböző tételekből származó csempe színe kissé eltérhet. Az a kockázat, hogy a különbség észrevehető, őszintén szólva, kicsi, de még mindig ott van, ezért jobb, ha egy fürdőszobát vásárolt egy tartalékkal, de ugyanaz a garancia.

A tartalékalap kialakításához elegendő az elméleti szükséglet 10% -a, és ha nagy méretű területeket szokásos geometriával végzünk, akkor 3-5% -kal elég lehet.

Lehetőség van katalógus kiválasztására a katalógus szerint?

Természetesen nem szabad elhanyagolni a lehetőséget, hogy láthassa a csempe élét, érintse meg. De ha az idő súlyosan hiányzik, megengedhető a virtuális ismeretség korlátozása. A weboldalunkon feltüntetett elektronikus katalógus tele van, rendszeresen aktualizálódik, ezért állandóan releváns, és ideális lehetőséget kínál egy olcsó mosdócserepet vásárolni. A legpontosabb színvisszaadást biztosítjuk, így a "képernyőn" csempe gyakorlatilag nem különbözött az "élettől".

Modern típusú csempék használt a fürdőszobában

A csempe a fürdőszoba legmegfelelőbb anyaga. Ez a legstabilabb anyag a magas páratartalmú körülmények között történő felhasználáshoz, és számos előnye van. A csempe nagy mínusz az alacsony hőszigetelő tulajdonsága. Ebben az esetben a hideg jégcsempék kellemetlen érzéseinek elkerülése érdekében a probléma megoldható úgy, hogy a csempe alatt fűtési rendszert telepítenek.

Méret szerinti osztályozás

A fürdőszoba falai felé néző oldalán négyzet alakú vagy négyszögletes formájú különböző méretű csempe.

Kicsi, közepes vagy nagy lehet. A sekély cserép előnye, hogy nehezebb megtörni. A fürdőcsempe méretét a szoba méretének megfelelően kell kiválasztani. Általában minél nagyobb a fürdőszoba területe, annál nagyobb a padlólapok mérete.

Mivel a modern lakásokban lévő fürdőszobák többsége nem túl nagy, a megfelelő anyagot kell kiválasztani. Vizuálisan bővítheti a teret a csempe színével és méretével. Ehhez használjon csempe kis méretű világos színeket egyszerű mintákkal.

Nagy (25x35)

A nagy csempe nem használható egy kis fürdőszobában, mert a varratok túl észrevehetők. Ezenkívül egy nagy cserép a víz már kis méretének vizuális csökkentését okozza.

Ezt a cserépet a legjobban a nagy szobákban használják.

A nagyobb csempe elhelyezésének pénzügyi szempontból jövedelmezőbbé válik, valamint az eltöltött idő tekintetében, mert kevesebb időt kell költeni a csempecsuklók feldolgozására és alapos tisztítására.

Közepes (20x35)

Ez a legoptimálisabb méret a közepes méretű szobákhoz.

Egy ilyen méretű csempe esetében elég könnyű meghatározni a megfelelő mennyiségű anyagot egy adott helyiség területére. Gyorsan lefektethető és kiegyenlíthető (az SVP cseréptető rendszer használatával).

Kis (20x20 és 20x30)

Egy kis fürdőszobában tanácsos kis csempe helyezésére.

A csempe oldalainak legoptimálisabb mérete 20x30 cm, a kis burkolat vizuálisan megnöveli a kis fürdőszoba méretét, a beépítéstől függően. Amikor vizuálisan húzza fel a fürdőszobát, a csempe függőleges helyzetbe kell hoznia, miközben szélesre nyújtja - a csempe vízszintesen kell lennie.

mozaik

A fürdőszoba mozaikcsempe díszítésével a fürdőszobában és a konyharész teljes kivitelezésében látványos lehet. Hatalmas anyagválasztékból ma mozaiklapok vásárolhatók szinte bármilyen stilisztikai irányba. Az ilyen csempe lehet egyszálú vagy különböző minták és minták. Azonban az ára magasabb, mint a hagyományos kerámia burkolatok.

A mozaik kőből, kerámiából, üvegből készült.

Az üvegmozaik különösen alkalmas a fürdőszobának, a tartóssága és tartóssága miatt, ideális megoldás a fürdőszobai falak számára, amelyek folyamatosan érintkeznek a vízzel.

A mozaiklapokat mozaiklapok formájában állítják elő, ragasztva a papír megfelelő sorrendjében vagy a rácsra helyezve, így kényelmes elhelyezni a falakon.

Csempe kiválasztása

A csempe számos különböző jellemzővel rendelkezik. A megfelelő cserép kiválasztása gazdag fajtájából, legalább minimális ismeretekkel kell rendelkeznie, ezáltal kiküszöbölheti a választási hiba lehetőségét.

A burkolólapok gazdag választéka lehetővé teszi a maximális helyes kiválasztást a fürdő általános kialakításához.

A fürdőszobai csempe általában kerámiából készül. Kétféleképpen oszlik: padló és fal. A padlóburkolat vastagsága általában nagyobb, mint a fal, és kevésbé csúszós felület. A padlólap cseréjekor figyelni kell a csúszásgátlókkal szembeni ellenállás osztályára. A csúszásmentes felületen lévő csempe használatával a jövőben a sérülések és a testi sérülések elkerülhetők. Ebből a célból kiválaszthatja a megkönnyebbülést vagy matt burkolatot, kizárhatja a fényes csempe választását. A padlólapoknak magas stabilitási és keménységi fokúnak kell lenniük. A legnehezebb anyag, amelyből a csempe készül, vörös agyag, ezért ajánlott az anyagból készült csempe kiválasztása.

A falazólapok kiválasztásához nagy sűrűségre és tartósságra van szükség.

A szabványos cserép lefektetésének videofelvétele

Helyiség előkészítése

A cserép elkészítése előtt alapos előkészítésre van szükség a helyiségben. Ehhez szét kell szedni a régi cserépet, megköszörülni a padlót, tisztítani a régi vakolatot, festeni a falakról.

A régi csempék szétszerelése

A régi csempék szétszerelését olyan eszközökkel végzik, mint a véső vagy a kalapács. Miután eltávolította az egész régi csempe, a felületet egy spatula ragasztó vagy habarcs. Ha a fal korábban nem volt csempézett, de festett, akkor teljesen tisztítani kell a régi festékréteget. Lehetőség van a régi festék tisztítására egy lyukasztóval egy spatulával vagy egy leváló, korshchetka fúvókával ellátott gépvel. A csempe, festék, habarcs, ragasztó maradványainak tökéletesen megtisztított felülete jobban tapad az alaphoz az új csempével. Ha ez nem történik meg, akkor idővel egy új csempe fokozatosan elszabadulhat a cement habarccsal együtt, majd teljesen leeshet.

Előszintező falak

A falak összehangolása fontos lépés a helyiség előkészítésében. A falak összehangolása a felület görbületének eltávolítására szolgál, a felület nagy lejtése érdekében. Ha nem elegendő időt és figyelmet fordítanak erre a folyamatra, akkor a csempe burkolásának hiányosságai és eltérései nagyon észrevehetőek lehetnek. A falak kiváló minőségű összehangolása megkönnyíti a csempék burkolását.

Mielőtt kiegyenlítené a falakat, ellenőriznie kell a falak és mennyezetek görbületét, a felület függőleges felületének eltérését. A lágy anyagokat (vakolat, gipszkartonok) és a kavicsokat, üregeket, üregeket, spatulákkal, simítóval, kalapáccsal vagy vésővel eltávolítják. Kemény felület megmunkálásakor csiszológépet (csiszológépet) használhat. Óvatosan tisztítsa meg a felületet, elkerülve az elektromos vezeték károsodását. A feldolgozás utáni kis üregeket és üreket speciális szintezőanyaggal kell lezárni.

Mielőtt a csempeburkolatot a falra helyezi, szükséges egy alapozó felületet készíteni. A felület előkészítése megerősíti az alapot és biztosítja a csemperagasztó és a fal jó ragasztását. A szilárd alapanyagú, például betonból vagy erős gipszből készült felület nem alapozható fel.

Ha a falakat gipszal kiegyenlítjük, ha a gipszréteg 20 mm-nél nagyobb, akkor gipszrácsot kell használnunk, ami megakadályozza, hogy saját súlya alatt hámozódjon. A vakolathabarcsot egyenletesen kell felhúzni a háló teljes felületén a bejelölt fényjelzők mentén, középen és szélre simítva. A falak vakolásának folyamatában gipsz vagy cement vakolat habarcsot használhat, amelyet száraz vegyi anyagok formájában értékesítenek az üzletekben. A gipszkeverékek, a cementekkel ellentétben, könnyebben használhatók, gyorsabbak.

Mielőtt kerámia burkolólapokat vagy vízszintes kerámia burkolatot készítene, ellenőrizni kell a falak szigorú merőlegességét. A csempe lefektetése után a legcsekélyebb görbület látható. A fal lejtése nem haladhatja meg a 0,2% -ot.

Továbbá, a csempék behelyezése előtt meg kell nyomni a vakolt falakat az erő megérintésével. Ha hang hallható, egy gipszréteget meg kell tisztítani egy betonra vagy téglaalapra, és újra vakolni kell.

Ha a felület görbületje nagy, akkor rendszerint további gipszkarton van beépítve, de a falak vastagságához extra centimétert adhat.

Padlószintezés

A padlólapot csak erős és egyenlő alapon lehet elhelyezni. A régi bevonat lebontásakor sok repedés, forgács és szabálytalanság fog előfordulni. Illessze a bázist a fürdőszobába speciális cement alapú vagy gipszszintű keverékekkel. A padló vagy a falak kiegyenlítésére szolgáló vízszintesítőszer nem kell nedves, mert nem hoz létre minőségi padlóburkolatot.

A padlózathoz használt kétféle keverék:

 • Szintező vegyületek;
 • Önszintező vegyületek.

Mielőtt az esztrichet a fürdőszobába telepítené, először eltávolítja az előbbi burkolatot és előkészít egy durva felületet. Régi csempe, régi esztrichek és vízszigetelés maradványai általában eltávolításra kerülnek egy perforator segítségével. A bevonat por és törmelék alapos megtisztítása után a bevonat vízszigetelése történik, ami a padló vízállóságát teszi lehetővé.

A szintező keverék alkalmazása előtt a padló zérószintje határozza meg és tegye beaconokat. Ezután a padló fel van töltve az előkészített szintező keverékkel. Meg kell töltenie a világítótornyok előtt a helyet.

A fürdőszobában padlóburkolat készítéséhez a következő feltételek teljesülése szükséges:

 • A páratartalom nem haladhatja meg a 90% -ot.
 • A levegő hőmérsékletének ± 5-25 fokban kell lennie.
 • A nappali előkészületeket ki kell zárni a nappaliban.

Miután a keverék teljesen megszáradt, önterülő befejező keveréket alkalmaznak a tökéletesen sima bevonat elérése érdekében.

Fürdőszobai csempe

Az oldat elkészítése

Kerámia burkolólapok előállításához különleges ragasztót készítenek. A ragasztókeverék előnyös, szemben a többi keverékkel. A ragasztókeverékre fektetett burkolólapot el lehet vágni, korrigálni, ugyanakkor nem esik le a falról, mint más megoldások (pl. Cementhabarcs) használata esetén.

A száraz keveréket egy megfelelő tartályba keverjük egy keverőfúvókával ellátott perforátorral, majd 5-10 percig infundáljuk és a falra helyezzük.

Fektetés a falon

A falburkolat csak sík felületeken készül, szennyeződéstől és portól, zsír és alluvium habarcsoktól tisztítva. Régi csempe kell teljesen súrolják.

A falburkolat egy vakolat felületre van fektetve. A fektetés előtt meg kell határozni az interdigital ízületek vastagságát, a falak jelölését, a csempék számítását. A megfelelően megtervezett csempeburkolási terv nem biztosítja a falak falainak hibáját és esztétikai megjelenését.

Kívánatos a csempe behelyezése nem az első sorból, hanem a másodikból. Az alsó sor kivágható, ami nem látható vizuálisan, mivel a fal tetején lenne.

Elő kell telepíteni egy útmutatót a falra, amelyen a csíkot lefektetik. Ehhez egy sík fából készült vasalót vagy fémprofilt használhat. A csempe a sarokból, a telepített útmutató sorának megfelelően kell elhelyezni. Kis mennyiségű ragasztót ragasztanak a csempebe egy fogazott simítóval, amely után a csempe a falhoz csatlakozik.

Fektetés a padlón

A padlóburkolat tökéletesen lapos és tiszta felületre van fektetve, miután az esztrich teljesen megszáradt.

A padlólapok elhelyezési lehetőségei nagyon változatosak lehetnek. A burkolólapot a varraton, a résen át lehet vinni, átlósan a kívánt kialakításnak megfelelően.

A csempe szépsége függ a csempecsuklók vastagságától. Minél kisebb a vastagság, annál esztétikusabb lesz a fürdőszoba padlója. Ebben az esetben azonban a legoptimálisabb kötési szélesség a kiválasztott csempe méretétől függ. Az egymás közötti csontozatú csuklóknak sima, egyenlő szélességűnek kell lennie, szépnek és tisztának kell lenniük. E cél elérése érdekében különleges csempézett kereszteket használhat. Miután a csempe teljesen le lett fektetve, az egész felület befuggatott. Ezt megelőzően először vízzel meg kell nedvesíteni az ízületeket. Ez azért van így, hogy javuljon a habarcs tapadása varratokkal. A gumi spatulával a keveréket finoman és gyorsan dörzsöljük az interglaciális térbe.

Fugázás után a felesleges habarcsot óvatosan tisztítsa meg habszivaccsal vagy viszkóz szalvétával, és simítsa ki az ízületek minden rendellenességét.

Befejező munkák

Fugázás után a felesleges habarcsot óvatosan tisztítsa meg habszivaccsal vagy viszkóz szalvétával, és simítsa ki az ízületek minden rendellenességét. A helyiséget alaposan meg kell tisztítani a hulladéktól és a szennyeződésektől.

Vinyl padlóburkolatok: az alkalmazás jellemzői itt olvashatók.

Tippek a fürdőszoba csempe kiválasztásához: videó

megállapítások

Mindenesetre a fürdőszobában a kerámia csempe a legjobb választás, mert kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, lehetővé téve a különleges körülmények (magas páratartalom, állandó kifröccsenés), hogy ne károsíthassák a szobát. A csempe védelmet nyújt a penészgéppel és egyéb káros hatásokkal szemben.

793 felhasználó érdekelt ebben az anyagban: Moduláris képek a nappaliban

MirTesen

Válassza ki a csempe színét és méretét egy kis fürdőszobához.

A kis fürdőszobák gyakran megtalálhatók a modern elrendezésű apartmanokban. Annak érdekében, hogy a szoba vizuálisan kinagyítható legyen, meg kell választani a megfelelő színes megoldást és az anyagot.

Ahhoz, hogy valóban kibővítsük a fürdőszobát, jelentős áttervezésre van szükség. Ez a lehetőség meglehetősen drága és nehézkes lehet a csövek lebontása során.

Az optimális megoldás a szoba vizuális terjeszkedése, ami lehetővé teszi kerámia burkolólapok használatát egy kis fürdőszobában, amelynek kialakítása azonnal megváltozik. És ennek fő eszköze lesz a szín.

Csempe egy kis fürdőszobához, fotó

A kis méretű fürdőszobában a mozaikos üvegezés tökéletesen illeszkedik a falakra az eredeti textúra miatt, de a szokásos kerámia burkolatokhoz hasonlóan csak könnyű árnyalatok férnek hozzá.

Ha ez nem lehetséges, akkor használhat kis kerámia burkolólapokat. A fürdőszoba kialakításakor nem szabad felesleges elem. Különböző esetek és szekrények fognak kinézni a legjobban a sarkokban.

Anyagkiválasztás

A kis méretű fürdőszobához tartozó burkolólapokat olyan paraméterekkel kell kiválasztani, mint a méret, a textúra, a szín és az anyag, ahonnan készült.

Kis fürdőszoba kialakításakor a nagy cserép használata vizuális csökkenést okoz, mivel a varratok erősen kiemelkednek és előtérbe kerülnek. Ezért a legjobb, ha 20x30 cm-es méretű kerámia anyagot kapunk.

A vizuális tágulást magasság, hosszúság és szélesség jellemzi. A legfontosabb az, hogy emlékezzünk arra, hogy a vizuális hatás attól függ, hogy be akarja-e adni.

Ha a helyiséget fel kell húzni, a téglalap alakú lapkát függőlegesen kell elhelyezni. Az oldalakhoz való terjeszkedéshez használjon vízszintes lefektetést. A mosdó kezdeti paramétereit kell vezérelni.

A helyiség alakja és a csempe mérete

Milyen csempe méretet kell választani egy kis fürdőszobától függően?

Keskeny. Abban az esetben, ha a fürdőszoba túl hosszú és keskeny, tágabbnak kell lenni. Érdemes megtagadni a kardinálisan sötét árnyalatokat, és ebben az esetben a csempe mérete meglehetősen nagy lehet. Ha a szobában lévő feltételes vonalak kicsit kicsit lesznek, akkor a tágas szoba vizuális hatása létrejön.

Az ilyen fürdőszobai paraméterekhez megfelelő legjobb méretek a 15x30, 30x60, 45x45, 30x30, 60x60 méretű lapok. A szürke és a világos bézs árnyalatok jól fognak kinézni a teljes designban.

Tértől. A csempe lehet közepes méretű és négyzet alakú. Elég 45x45 és 50x50 lesz. A legfontosabb az, hogy a színeket helyesen ötvözzük, majd a szoba szellős lesz.

szín

Úgy gondolják, hogy egy kis fürdőszobában a legjobb választani a fehér színt, de ez nem teljesen így van. A felesleges fehér, egy ilyen szoba nem csak egyszerű, hanem unalmas, és egyesek is társulások egy egészségügyi intézmény.

Érdemes megjegyezni, hogy a terület növelésének hatása nem lesz észrevehető: csak a megvilágítás növekszik.

A tervezők nem javasolják a sötét árnyalatok használatát kis fürdőszobákban, hiszen az életben komor és lehangolónak tűnnek, ami többször is vizuálisan csökkenti a helyet.

Ezért, ha a belső sötét árnyalatok tervezése vágyakozik, akkor nem túl sötét hangokat kell választania. Ez mélységet ad. Például egy sötétkék vagy Marsala szín tökéletesnek tűnhet, de mindkét színnek jelentős hátránya van: hosszú ideig tartó használat esetén a cseppecskékből származó vízkőzet láthatóbbá válik egy ilyen bevonaton.

Kerámia csempe kis fürdőszobához: design, fotó

A fürdőszobák belsejében az ideális megoldások: világoskék, világoszöld, elnémult zöld, tengerfehér, elefántcsont, szürke gyöngyházfényű, világos vagy citromsárga, halvány rózsaszín, barack, terrakotta, homokos, lila és levendula.

Ha a szoba területe kevesebb, mint két négyzetméter, használja a fenti árnyalatok egyikét.

Ha a fürdőszobája még mindig nem olyan kicsi, jobb kombinálni azokat a színeket, amelyek közel vannak a hatótávolsághoz. Például puha lila és rózsaszín, kék és kék kombináció lehet.

Csempével díszített kis fürdőszoba: fotó, design

Azok számára, akik inkább a fényes és szokatlan árnyalatokat választják, a kontrasztos színeket használhatja: kék és sárga vagy narancs, sötét lila. A lényeg az, hogy a fő hangnak dominánsnak kell lennie.

A szaftos színeket, például a narancsot, elnémítani kell: a fürdőszobát nem szabad egy fényes foltba helyezni.

Kerámia csempe egy kis fürdőszobához: fénykép

A nagyon kis fürdőszobákat leginkább két színű, ugyanolyan színű díszíti. Például, ha a falak rövidek, akkor egy könnyű árnyalatú kerámia csempe van, és a hang sötétebb - a hosszú oldalon. Ennek a technikának a használata jelentősen megnöveli a helyiség méretét.

Ha négy színt akar egyszerre használni, a mozaikot előnyben kell részesíteni.

Mindenesetre a legjobb, ha a csempe egyszínű vagy semleges árnyalatú, ha azt tervezi, hogy színt a vízvezeték egy minta.

stílus

Egy másik fontos tényező, hogy figyeljen a stílus a szoba. Minden irányban különböztetik meg a színtartományát, és figyelembe kell venni.

Csempézés kis fürdőszobában, fotó

Érdemes megjegyezni, hogy bármilyen stílus még egy kis fürdőszobában is használható. A klasszikus stílus például világos sárga, homokos és zöld árnyalatokat igényel. A japán az őszibarack használatát jelenti, barna, néha elhomályosítja a vörös színnel elszórt designot.

A francia stílus a fehér, a mediterrán - kék, kék és fehér.

Az ország vidéki stílusa, mint a fenti képen, barna és fehér tónusok használatát jelenti, és az avantgarde kontrasztokkal élénk színeket fogad.

Tükörlap

Annak ellenére, hogy sok szakértő nem tanácsolja, hogy egy tükörképhez tartozó csempe helyett inkább a fürdőszobában használható.

A legfontosabb dolog - ne fedje le teljesen a falakat.

Az ilyen csempe opció egy kis fürdőszobához jól néz ki, ha a szokásos anyaggal kombinálják.

Ne felejtsük el, hogy a tükörlemezt tökéletesen megtisztítják a szennyeződésektől, ellentétben a durva felületű csempékkel.

Mindenesetre ne féljen kísérletezni és használni a kedvenc színeidet egy duettben azokkal, amelyek alkalmasak egy kis fürdőszoba kialakítására.

A megfelelő csempe kiválasztásához figyelembe kell vennie néhány olyan árnyalatot, amelyek egy pillanatra meghatározóak lehetnek. Nagyon fontos, hogy ne csak a szükséges mennyiségű anyagot szerezzük meg, hanem a tartalékot is aggódjunk. A készlet biztosítja, hogy a fürdőszoba tökéletes.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy egyes csempe károsodhat vagy vághat.

Fontos, hogy a munka megkezdése előtt válasszon, és további részleteket tartalmazzon, amelyek magukban foglalják a sarkokat is: néhányan keresztként ismerik. Leggyakrabban műanyagból készülnek, és külső és belső lehetnek. A második típus konvex alakú, a második, éppen ellenkezőleg, homorú. Fontos, amikor a munkát mindent megteszünk, hogy ne tűnjön ki a tömegből.

Csempeosztályozás

Jelenleg többféle csempeosztály van a piacon. Mindegyiküket a tulajdonságai különböztetik meg, hasznos lehet még a fajták megismerése még a csempével ellátott kis fürdőszoba díszítése előtt is.

A fő kritérium, amely szerint anyagot kell választani, annak eltávolíthatósága és vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képesség, amely lehetővé teszi a padló vagy a falak tisztítását anélkül, hogy aggódnának a csempe állapotától. A nemzetközi szabványoknak megfelelően vannak ilyen kategóriák:

 1. Első osztályú. Ezt az anyagot olyan helyeken használják, ahol az emberek ritkán mennek. Vagyis a fürdőszoba kialakítása jó lehetőség.
 2. Második osztály. Ezt a cserépet leggyakrabban házakban és alacsony forgalmú helyeken használják. Azonban felülete instabil a kémiai kompozícióknál, de olcsóbb.
 3. Egyéb kategóriák. Egyéb opciós anyagok nem alkalmasak a fürdőszoba díszítésére.

Érdemes megkülönböztetni a lapkát a céltól függően. A kültéri anyag különbözik attól, hogy jobban ellenáll a nagyobb súlynak, sokkal kopásállóbb.

Kis paraméterekkel rendelkező helyiség esetén csak kisméretű csempéket választhat a szállítás szempontjából. A nagy négyzetek sokkal károsabbak lesznek, mint a kis és közepesek.

A kiváló minőségű felületek kiválasztása

Az anyag tulajdonságai természetesen a gyártó márkájától függenek. A minőségre vonatkozó ilyen fontos jellemzőt nem csak az alkalmazott anyag, hanem a gyártás során használt berendezések is befolyásolják. A gyártó kiválasztása előtt olvassa el a többi felhasználó véleményét.

Az is fontos, hogy a márka jól ismert: ez minimálisan garantálja a termékek magas színvonalát, amelyet sok felhasználó tesztelt az idő múlásával.

A különböző formatervezési minták és csempe opciók széles választékának köszönhetően bármelyik közül választhat, a legfontosabb, hogy figyelembe vegye az ajánlásokat, a személyes preferenciákat és a fantázia használatát.

Érdemes felidézni, hogy minden szobában fontos a színek megfelelő kombinációja, a méret és a geometria arányának tiszteletben tartása.

Nagy fürdőszoba csempe

A nagy cserép mindig gyönyörűbb, mint egy kis cserép. Amikor a falra fektetik, kevesebb varrás keletkezik, és maga a fal egy egésznek tűnik. Az a sztereotípia, amelyet egy nagy csempe csak nagy fürdőszobákban lehet elhelyezni, elavult, Európában például nagyméretű csempe van elhelyezve minden szobában. Ha van egy nagy fürdőszobája - győződjön meg róla, hogy egy nagy csempe. Ha van egy kis fürdőszobája, akkor jobb, ha egy könnyű csempe nagy méretű, mint egy kis méretű sötét csempe.

Nagyméretű cserép a fürdőszobában, a Santa Ceramics üzleteiben

Az alábbiakban látható nagyméretű cserépedényt bármely Santa Ceramics üzletben megvásárolhatja. A legtöbb csempe szállítható Moszkvából egy raktárból, a többi pedig 30-45 napon belül kerül megrendelésre.

Nagy méretű orosz cserép fehér márvány alatt, új 2018

Ár: 2120 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm, 30x60 cm

Az orosz kollekció Charme Extra 2018-ban jelent meg a piacon. A gyár kerámia burkolólapokat állít elő a természetes márvány árnyalatában és a kerámia gránit hat színében. Az Italon gyár tervezői a padló- és falburkolatok díszítéséhez fali kerámia gránitot ajánlanak. A csempe fényes fényessége kiterjed a fényes fényű fényes fényűre. A csempe árkategóriája a falakra és a padlóra egy csempe használatát teszi lehetővé a költségvetési alternatívák keresése nélkül. A gyár szállítási ideje nem haladja meg a 3-4 napot az importálási lehetőségekhez képest.

Nagy cserép Carrara márványra, új 2018

Ár: 2120 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm, 30x60 cm

Csempe felület 25x75 cm: fényes

A márványozott csempe klasszikus és modern belső kialakításra alkalmas. A Charme Extra nagy formátumú csempei tervezői bemutatják a design-opciót egy ultramodern fürdőszoba márvány kivitelben. Az ilyen belső terek harmonikusan illeszkednek a falak díszei geometriai vonalak Golden Line, amely nem fél a víz és a mész. A minimalista stílus hangsúlyozza a vízszintes csempe burkolást, amely a végleges helyesbítés miatt zökkenőmentes és szilárd. A cserép vastagsága 8,5 mm. A falak sorozata 20% -ban újrahasznosított nyersanyagokból készül, amely megfelel az európai környezetvédelmi normáknak.

Zökkenőmentes csempe a nagy méretek alatt bézs márvány

Ár: 2120 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe felület 25x75 cm: fényes

Porcelán kőzet felület 30x60: patinált

A Charme Extra kollekció zökkenőmentes márványburkolatnak felel meg a padlónak és a falaknak Corinthian Beige bézs márvány alatt. A gyűjtemény kerámia burkolólapokat és nagy méretű porcelán kőtáblákat gyárt, amelyek alkalmasak a tágas fürdőszoba, SPA és wellness létesítmények falain való elhelyezésére. A falakhoz kétféle díszítő csempe található, márványburkolatú és aranyozással. A Tile Charme Extra a modern trendek és a klasszikus lakások minimalista belső díszítéséhez alkalmas. A minimalizmus szerelmeseinek keramikus mozaikja van az Arcadia Mosaic rácson. A klasszikusok elkészítéséhez ajánljuk a falak listáját, a kereteket, a lábazatokat és az összekötő elemeket.

Vicces csempe művészet groteszk a fürdőszobában, új 2018

Ár: 6 637,90 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

Luxus osztály gyűjteménye művészi groteszk és szórakoztató iróniával. A nagy formátumú csempék három változatban állnak rendelkezésre: sima felület, 3D-s csempe texturálással, aranyos nyomatok bulldogok és kaktuszok formájában. A gyümölcsös művészi rajzok a digitális technológián alapulnak. Ez a festési módszer gazdag színeket, tisztaságot és grafikus vonalakat eredményez. A Glimpse kollekció stílusos díszítésre alkalmas: minimalizmus, op-art és pop art, sőt giccs.

Nagy formátumú, pop art stílusban készült csempe Spanyolországból, 2018-as újdonság

Ár: 8 198,36 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

A csempetervezést az Aparici Ceramicas művészeti gyár tervezőcsapata fejlesztette ki. A kaktuszokkal díszített csempék gyerekek és felnőttek számára igyekszenek egy gyermek fürdőszobájának kialakítását, vagy a pop és az op-art stílusát. E méretű csempe könnyű és 0,74 mm vastagságú. A kaktusz csempe egy sima fehér alaplemezzel és egy domború 3D felületű csempével kombinálódik. A padlóburkolatok díszítéséhez ajánlott a Sao Luis padlógyűjtemény díszcseréje, vagy monokróm monokróm csempe az Aparici gyáratartományból: Semleges, Szivárvány, Sincro.

Nagy formátumú, 3D felületű csempe, új 2018

Ár: 4 070,48 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

A Glimpse white nagyformátumú csempe ötféle változatban áll rendelkezésre: sima és 3D-s felület: a francia halszálkás vagy Arc-kagyló, a dobozdoboz hatása után, a Gilt kockák, a hullámos csempe és az Atomic örvénymintázat utánzata. Az ilyen utánzatok alkalmasak a legmodernebb belső kialakításra, és az Aparici Ceramicas választék dísztárgyakkal kombinálva kerülnek padlógyűjtésre. Ezenkívül a hófehér csempe a minimalista skandináv belső térben kerül felhasználásra, így a fa alatt padlólapokkal kombinálható.

A nagy cserépkályhák gyűjteménye a terrakotta alá tartozó fürdőszoba felé, új

Ár: 4 035,22 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 50x100 cm

Csempefelület: matt, csúszásgátló

A 2018-as új gyűjtemény egy régi spanyol cotto felületét imitálja - a kerámia burkolólapot. A csempe porcelán kőből készül, és alkalmas fal- és padlófelhasználásra. A gyűjtő oldalsó széleit levágják, így a falakon lévő csempék szervesnek és súlytalannak tűnnek. A gyűjteményt a kerámia gránitmozaik egészíti ki a háttércsempe három árnyalatában. A hagyományos belső tér rajongói számára a gyűjtemény országos és Provence bútorokhoz ajánlott. A kreatív kísérlet szerelmesei számára a gyár ajánlja a csempe kombinációját a szemközti, ellentétes gyűjteményekkel: hófehér, sima Glimpse vagy Montblanc.

Nagyméretű cserép az ipari utánzatokhoz, új 2017

Ár: 3 185,70 rubelt tartalmaz

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25,2x75,9 cm

Csempe felület: matt

Az Aparici Ceramicas újrahasznosított kerámiacsempékének új 2017-es gyűjteménye részt vett a Valencia Cevisama kerámiagyártóinak legújabb kiállításán. A csempe modern stílusban és nagy formátumban készült, kreatív kivitelben. Háttércserép - alapozott beton utánzata. Díszítő díszek - Ornato tervezői sorozat nagy formátumú dísztárgyakkal a modern művészet és az utcai művészet elemeivel. A világos poszterek és művészeti berendezések 18 változatában kapható. A csempe három szürke árnyalatban áll rendelkezésre: Ivory, Vison és Gray. A nagy hosszúkás formátum miatt függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető. Ugyanakkor a függőleges elrendezés vizuálisan növeli a helyiség magasságát, a vízszintes pedig a teret kibővíti.

Nagy, fehér burkolólapok

Ár: 4 346,00 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Olaszország

A megrendelést nagy méretben szállítják, 40x80 cm méretben van raktáron

Csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm

Felület: matt

A modern, 3D-s felületű csempe különbözik a megszilárdult széltől, amely lehetővé teszi a minimális varrással rendelkező csempe beillesztését, amely egy falon egy csempe egységet kölcsönöz. új 2015

Olasz cserép alatt fehér márvány nagy méretű fürdőszoba

Ár: 3 525,18 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

A csempe mérete: 50x110 cm, 30,5x91,5 cm, 30,5x56 cm

Felület: fényes

Gyönyörű olasz csempe fehér Carrara kalakatta márvány alatt, melyet először 2016-ban, 50x110 cm formában szabadítottak fel. A világ egyik legnagyobb kerámialapja, az Atlas Concorde.

Nagy cementcserép

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: matt

Nagyméretű kerámia csempe a modern belső térben. A textúrázott bronz, arany vagy ezüst A neutrális betétek díszítésként kaphatók a gyűjteményben.

Nagy fürdőszoba csempe virágokkal, eladó

Ár: 7 973,68 rubel egy készlethez.

Származási hely: Olaszország

Raktáron

A kerámia lapok mérete: 30,5x91,5 cm

Illessze be a rózsákat: 61x91,5 cm

Felület: fényes

Különleges áron adjuk el a népszerű Ambition gyűjtemény utolsó maradványait. 23 méteres háttércserép, 11 méter mozaik és 23 készlet dísze rózsákkal. A teljes felvétel megvásárlása akár 50% -kal is. Tudjon meg többet a + 7 495 737 48 32 telefonszámon

Nagyméretű design fürdőszoba csempe

Ár: 4 331,24 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 50x100 cm, 100x100 cm

Felület: matt

Az egyik legnépszerűbb porcelán csempe gyűjtemény a fürdőszobában. A sorozat egyes lapjai egyediek és különböző mintázatok. A szőnyeg kékeszöld és bézs színben kapható, mind padlón, mind falon. Ezenkívül a gyűjteménynek arany festett díszei is vannak.

Nagy márvány fürdőszoba csempe

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

A csempe mérete: 50x110 cm, 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Exkluzív olasz márványlapok, három nagy méretben. A vezető olasz gyár Atlas Concorde prémium gyűjteménye. A gyűjtemény mozaikot állít elő a rácson, kereteken, szegélyeken és lábazaton. A csempe minimális varrással fektethető a megjavított élnek köszönhetően.

Márvány fürdőszoba csempe nagy méretben

Ár: 3 525,18 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 30,5x56 cm, 30,5x91,5 cm

Felület: fényes

Népszerű Marble Atlas Concorde márvány kerámia csempe. Ez segít a modern és a klasszikus belső kialakításában. A gyűjtemény gazdagon díszít, háromféle mozaikot, betétet és függönyrudat használhat a dekorációhoz. Emellett a gyár porcelán kőburkolatú padlóburkolatot gyárt a falak színében.

Fehér 3D nagy csempe a fürdőszobában

Ár: 4 144,28 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Felület: matt, dombornyomásos

A csempe neve Diamond - a vágott gyémántok tiszteletére. A csempe tökéletesen illeszkedik a falra, egyetlen egységbe. Használható dekoráció nélkül, mivel gyönyörűnek tűnik a fény és az árnyék hatásának köszönhetően.

Nagyméretű, márványozott fürdőszoba csempe

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

A csempe mérete: 50x110 cm, 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Új, 2016-ban 50x110 cm-es formátumban, a márványozott csempe jobban néz ki, minél nagyobb a csempe, ezért azt javasoljuk, hogy a gyűjtemény legnagyobb csempe méretét ajánljuk. A sorozatot a kiváló minőségű digitális nyomtatás jellemzi, melynek köszönhetően a márvány utánzata a legmagasabb szintű.

Nagy fürdőszoba csempe LOFT stílusban

Ár: 5 765,42 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: matt

A Cersaie 2016-os legújabb kiállítás új gyűjteménye, amely a modern, modern városi elegancia modern formájú nagy formátumú falburkolatainak sorozatát folytatja. A gyűjtemény ötvözi a legújabb modern trendeket: beton felület, geometria, nagy formák és fémezett felületek. A modern ipari stílus egyszerűen elképzelhetetlen a Jacquard kollekció nélkül. A meglehetősen nagy méret ellenére a sorozat kis csempevastagsággal készül - mindössze 0,74 cm, ami nagyban megkönnyíti a falon való fektetést és a rakodást. Nincs szükség különleges ragasztókészítmény kiválasztására.

Kerámia csempe nagy színekkel a fürdőszobában

Ár: 4 477,20 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 31,6x95,3 cm

Felület: fényes

Kiváló választás, ha a fürdő egész falát nagy virágokból álló panelek formájában kell rendezni. A sorozat mély, meleg márványvénákat tartalmaz. Jelenleg a gyűjteményre külön cselekvés van, részletek megtanulása telefonon + 7 (495) 737 48 32

Nagy Tiffany Fürdőszobai Csempe

Ár: 3 280,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

40x80 cm méretben kapható

Csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

A fő olasz Atlas Concorde gyárának 2015-2016-os szezonja a híres Tiffany ékszerház stílusában. A tervezők igyekeztek a legendás türkiz színt ömlesztve továbbítani, hogy minden nap ünnepi hangulatot teremtsenek a fürdőszobában. A sorozat meglepően gyönyörű, hatalmas, hatszögletű mozaikot (24 karat), mozaikos mozaikot gyárt, hasonlóan az esőhöz, szegélyekhez, sarokelemekhez és sarokelemekhez.

Nagy fürdőszoba csempe

Ár: 6 472,26 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

40x80 cm méretben kapható

A csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm,

Felület: fényes

A cserépedény másik árnyalata, a kávébab-léptékben készült. Tökéletes fürdőszoba modern stílusban. A sorozatot megkülönböztetik egy korrigált él, ami minimális varrással megkönnyíti a megmunkálást. A díszítésekhez használhatunk egy mozaikot a rácson és a tricolor betéteken, egy modern kompozícióba szerelve.

Csempe egy nagy fürdőszobában under onyx luxus

Ár: 10 971,6 rubel a negyedévben. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Az onyx csempe mérete: 6 mm - 80x80 cm, 80x240 cm, 160x320 cm, 120x240 cm, 120x120 cm, 60x120 cm; 10 mm vastag - 80x80 cm, 80x180 cm és 60x120 cm

Porcelán kőfelület: fényes

A Rex gyár tervezői javasolják, hogy a gyűjteményt egyetlen falra és padlóra tervezték. A csempe fényes felülete az onyx felület illúzióját hozza létre. Az ultra-keskeny csempe minimalizálja a varratokat. A csempe nem fél a páratartalom és a hőmérséklet változásától. A felső réteg nem reped, és nem jelent craquelure-t. Ezen kívül a csempe ajánlott dekorációs betűkészletek a gyógy-és wellness központok. A tervezők 4 típusú mozaikot fejlesztettek ki, hogy külön helyiségeket hozzanak létre a szobában.

Szürke fürdőszoba csempe nagybetonhoz

Ár: 5 659,64 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: matt

A Mixing kollekció szokatlan geometriai dekorációval rendelkezik egy 3D-s mintával, amelyet egy valódi háromdimenziós textúra és egy hamis alak kombinál. A gyűjtemény kiemelkedőbbnek tűnik. ami valójában, így megkönnyíti a tisztítást. Kiváló megoldás a designer fürdőszobák számára.

Nagy tégla papagájokkal és flamingókkal

Ár: 5,052,02 rubel / m2 méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: matt

Az Aparici gyár tervezőinek új gyűjteménye olyan, mint egy egzotikus országba vezető út, trópusi bozót és örökzöld dzsungel. A háttér csempe egyetlen hófehér színben készült, amelyet művészeti vászonként használnak világos tervezési kísérletekhez. A dekoratív paletta négyféle, teljes hosszúságú fényes vázlatot tartalmaz, trópusi témákkal, amelyek különösen látványosak a csempe nagy méreténél. A csempe oldalszéleit helyreállítják, aminek köszönhetően a csempe gyakorlatilag varrás nélkül is elhelyezhető, a felület monolitikus és esztétikusabbnak tűnik. A díszítő betéteket teljes panelekben lehet összegyűjteni, vagy a kaotikus fényes patchworkként használni a modern művészet, pop art stílusában.

Új, nagy méretű gyűjtemény a keleti stílusban a fürdőszobában

Ár: 5 501,38 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: fényes

A kollekció az európai esztétikát és a keleti ízt egy látványos, eklektikus, lenyűgöző és fényűző módon ötvözi. Az egész gyűjtemény egy sor nagyformátumú újdonsággal folytatódik, melynek kicsi és könnyű vastagsága 0,74 cm, a háttér csempe hasonlít az Alpok nyugati lejtőinek hófödte hegyeire, és egy sor díszítő elem valódi kirándulás a Perzsiában és Indiában. A becsült költségvetéstől függően a design kiegészíthető térfogat-térrel karamell betétekkel, melyet Teide bambusz köteg vagy Forbo zigzag felülettel nyomtathat. A gyűjtemény stílusa bővelkedik aranyból vagy ezüstből. Hófehér háttér csempe esetén megfelelő padlólap szükséges. Az Aparici Factory egy sor monokromatikus Neutrát ajánlja, különösen a Neutral Blanco Natural völgy virágzó liliomjának színét.

Nagyméretű burkolólapok a különböző fajták kőburkolata alatt

Ár: 5 765,42 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: matt, fényes

A világhírű Cersaie 2016-os kiállításon először bemutatták a nagy formátumú Marbox újdonságot. A gyűjtemény háromféle természetes kőből készül: drága Carrara márvány, tufa és kígyó. A gyűjtemény dekoratív kiegészítéseként egy murton mozaikot kínál travertin vagy márvány alatt hosszúkás csíkok formájában. A Marbox Calacatta fényes tükörrel borított mészkőfelülete vizuálisan bővíti a helyet, fényt töltve, míg a Marbox Travertine és a Serpentine a természetes szikla melegségével és kényelmével töltődik fel, gondosan kezelve színes réteges mintával és apró, irizáló frakciók szétszórásával.

Nagy falak csempe virágokkal

Ár: 4 917,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Felület: fényes

A keserű csokoládé színei, a csempe és a mozaik mozaikjai nemesbarna árnyalatai ezt a gyűjteményt népszerűsítik a fürdőszobák díszítésére, amelyeket különböző neműek és korosztályok használnak. A csempe tökéletesen ötvözött fehér mosdókkal és fürdőszobai berendezési tárgyakkal, fapadlókkal és bármilyen üvegfelületekkel.

Nagyméretű kerámia csempe a fürdőszobában

Ár: 6 687,10 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 20x80 cm

Felület: fényes

A Magnifique kollekció cseresznye árnyalatát az Atlas Concorde gyár olasz tervezői hozták létre, különösen az orosz piacon. A kiegyenlített perem sorozata egy mozaik a rácson és egy panel színes virágok formájában. A Magnitique kollekciót úgy tervezték, hogy lenyűgözze a színek mélységét, a minőségi mázzal és minden nap a vidámságot.

Bézs csempe a kő alatt egy nagy fürdőszobában

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Ez a bézs csempe imitálja a római travertint csíkkal - csíkos. A bézs és a barna klasszikus kombinációja helyett az Atlas Concorde gyár azt ajánlja, hogy ezt a csempe fekete márványlapokkal kombinálja. Így a belső tér szokatlanabbá és modernabbá válik. A gyár emellett matt és fényes porcelán csempeit is gyártja a padlóhoz, hangzással illeszkedve a falak színéhez.

Falcsempék nagy fürdőszobákhoz

Ár: 4 917,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Felület: fényes

Ez a gyűjtemény klasszikus bézs-barna gamma a legtöbb fürdőhely befejezésére alkalmas. A csempe széleit helyesbítik, minimális varrással engedik le. A sorozat díszeiben gazdag, és alkalmas a tervezési munkálatokra a tér elrendezésével, a függőleges felületek kiemelésével és az egyenetlen kerek falak befejezésével, köszönhetően a mozaiknak és a díszítőelemeknek, amelyek átmennek egymásnak, és paneleket alkotnak.

Piros matt, nagy cserép

Ár: 4 936,40 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Vörös csempe mérete: 40x80 cm

Felület: matt

A szatínált csempe utánzatot adó vakolat hat színben kapható. A sorozat téglaszerű csempe, városi városi stílus díszítése és dombornyomott csempe gyártására alkalmas. A csempe minimalizálható.

Nagyméretű domborművek a fürdőszobában

Ár: 5 653,90 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: fényes sima és fényes dombornyomású

A gyűjtemény hatalmas összetételű, köztük 7 árnyalatú háttérlap, dombornyomott háttércsempe, arany és ezüst betétek, hullámos háromdimenziós csempe, virágdekorok és mozaik a rácson. Ideális választás designer fürdőszoba kialakításához.

A nagy méretű cementcserép csempe alatt

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75X89,46 cm

Csempefelület: matt, dombornyomásos

A legnagyobb spanyol gyár Aparici - fali kerámia csempék csodálatos újdonsága a cement alatt, hullámos mintázattal. Kombinálja a visszafogást és a szokatlan kreativitást. A spanyol Cevisama kiállítás egyik legérdekesebb formatervezése.

Nagy csempe finomszemcsés márvány öntéssel

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 50x110 cm

Felület: fényes

A meleg krém talán az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb design a fürdőszobában. A fényes, tejszerű termékcsalád kifejezett fényességgel kombinálva lenyűgözően és vizuálisan bővíti a szobát. A padlón a geometriai övezetek modern hangsúlyt fűznek a belső térre, és a hagyományos olasz palota márvány szépsége elegáns és elegáns. A gyűjteményben hat árnyalat van, mindegyiknek van egy saját mozaikja, amelyet a rácson kell kiszerelni, 1,3x1,3 cm-es kicsi és szép fényes gyöngyház kockák formájában. A mozaik mindig lenyűgözőnek tűnik, célszerű különálló csíkokra vágni, mozaikhatárok formájában.

Nagy méretű varrat nélküli csempe új gyűjteménye

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 50x110 cm

Felület: fényes

A Terrazzo Blue speciális smaragdzöld árnyalata tökéletesen frissíti a fürdőszobát, így egyedülálló stílusa a hagyományos olasz palotának. A felület teljesen monolitikusnak tűnik a vágott élek és a speciális radarpolírozási technika miatt. Könnyű lemosni az ilyen felületet, és ne féljen a mély fényt károsítani. A csempe hosszú ideig szolgál majd, és még több mint egy évtized után sem veszíti el tiszta szépségét. A sorozat kiegészül egy fényes fényes mozaik gyöngyház kockákkal, amelyek hatékonyan díszítik a zuhanyzóterületet, a fürdőkádat, a lejtős szilvákat, a sugárt és más felületeket, amelyek nehezen kezelhetők nagy csempékkel.

Fekete-fehér luxus nagyméretű csempe

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 50x110 cm

Felület: fényes

Prémium osztályú gyűjtemény az érzékeny ízekhez az olasz klasszikusok kedvelői és a belső kerámiák minősége miatt. Speciális felületkezelés - radarképalkotás - olyan kerámia burkolólapok szépségét mutatja be, amelyek utánozzák a nemes patríkok házainak fényűző márvány bevonatait. A víz alatti polírozó technológia óriási mélységet és fényt biztosít. Két modern méret kombinálva a változatos színpalettával lehetővé teszi egyedi belső kialakítását, mintha márványból faragották volna. A kerámia burkolólapok gyártásakor az olasz hagyományokat nemzedékről nemzedékre adták át, és a terazzier mesterek különleges figyelmet és szeretetet tároltak.

Szürke csempe a stilizált mesterséges nagy kő alatt

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm,

Felület: fényes

A modern formatervező kő szépsége fehér agyag falburkoló lapokból áll - a jelenlegi 2016-os legújabb Atlas Concorde újdonsága. A felület teljesen monolitikus, az oldalélek végleges helyesbítésének köszönhetően. A fehér-szürke skála a legkisebb foltok márvány forgácsok univerzálisan illeszkedik bármilyen stílust.

Nagy fürdőszoba csempe

Ár: 4 535,42 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40X80 cm

Csempefelület: matt, dombornyomásos

A laconic Brave kollekciót a német piacra bocsátják, a kőből készült csempe iránti szeretet és a dekorok hiánya miatt. Ezért a sorozat tökéletes az északi jellegű fürdőszobák tulajdonosai számára. A csodálatos 3D-s csempe segít megvédeni a külön zónákat a fürdőszobában, ráadásul a gyűjtemény tökéletesen ötvözik az üveg és a modern anyagok.

Kerámia csempe travertin alatt egy nagy fürdőszobában

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Ha fáradt a márvány és onyx, de szeretné díszíteni a fürdőszobát, hogy nem válik elavult évtizedekben, válasszon travertin. A Marvel Pro kőlapok gazdag gyűjteménye, két mozaikváltozattal és hatalmas díszítőelemekkel (háromdimenziós hullámcsempe, háromszínű 3d-s díszítőelemek stb.) Segít egy modern stílusú fürdőszoba kialakításában, amely hosszú évekig szolgál majd.

Nagy fürdőszoba csempe

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 31, 6X95.3 cm

Csempe felület: matt

Minimalisztikus csempe a textilszövet alatt, porcelán kő és falburkolat formájában kapható (az árnyalatok ugyanazok). Tökéletesen létrehoz egy semleges díszítő bázist a kontrasztos bútorok és a vízvezetékek számára.

A legnagyobb spanyol Aparici gyár terméke.

Nagyméretű formatervezett csempe modern stílusban, új 2017-ben

Ár: 6 013,88 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Csempe felület: matt

Luxus csempe nagy méretű fekete-fehér márványban

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 25,1x75,6 cm

Csempe felület: fényes

A Tolstoi a végrehajtó osztály gyűjteménye, fekete és fehér márvány népszerű utánzata. A fehér márvány csempe két változatban készül: a Marmi és a Statuario Statuario márvány klasszikus márványminta. A színek alapvető palettáját a bézs elefántcsont és arany arany csempék egészítik ki. A dekoratív elemek palettája a következő: Marquina csempe, kontrasztos virágmintával, Tolstoi márvány hatása díszíti, egy sor vonalzó betéteket, hogy klasszikus hangulatot alkosson. A gyűjteményhez arany és ezüst bevonattal ellátott, teljes hosszúságú betétek készültek, amelyek PVD technológiának köszönhetően a fémrészecskék levegő nélküli helyre történő felhordására használhatók.

Prémium méretű, nagy márványlapok, új 2017

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Csempe felület: fényes

A Monaco kollekció 0,78 cm vékonyabb formában kapható, a színpaletta Ivory és türkizkék téglából készült. A dizájner díszes elemekkel díszített klasszikus stílusban: megkönnyebbülés a la boiserie Decor és sima a klasszikus frizurával. Minden árnyalat mozaikot állít elő, többszínű márvány kockákkal és Corner dokkoló elemekkel. A sarokelemek segítenek a csempézett ízület pontos elrendezésében a sarkokban, anélkül, hogy a csempék nehezen lemossák őket, ami néha kellemetlen zsetont hagy a mázakon. A csempék oldaléleit helyreállítják, így létrehozza a monolitikus márványozás érzését.

Nagy méretű tervezőcsempe a szövet alatt, új 2017

Ár: 4 866,70 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

Kék fürdőszoba csempe nagy méretű, új 2017

Ár: 3 983,56 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Olasz új nagy színes fürdő krém

Ár: 3 899,92 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Zsíros színű csempe a nagy fürdőszoba falakhoz

Ár: 3 983,56 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Új 2017 malachit színes nagy gyűjtemény

Ár: 3 983,56 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Nagy cserép a kő alatt a fürdőszobában

Ár: 5 662,92 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: fényes

Népszerű spanyol cserép onyx, a spanyol kerámiaipar vezetőjétől. A klasszikus díszítésnek köszönhetően panelek és arany ékszerek segítenek a belső tér kialakításában egy klasszikus stílusban.

Hol és hogyan vásárolhat meg egy nagy cserépet a fürdőszobában?

Nagyméretű csempeeket vásárolhat bármelyik Santa Kerámiában. Minden üzletünk elfogadja a készpénzt, a nem készpénzes átutalásokat és a bankkártyákat. A helyszínen egy kártyával is megrendelheti a megrendelést, egyszerűen a + 7 495 737 48 32 telefonszámon és a számla kiállításánál. A megrendelést a raktárból a fizetés napján hétfőtől szombatig felveheti. és megrendelheti is Moszkvában. Szállítás Oroszország más városaiba hétköznapokon, az időszak 3 munkanapról egy hétre, a város távolságától függően.

Az összes üzletben történő vásárláskor ingyenes 3D-s vizualizációt kaphat a fürdőszobai projektről az Ön által kiválasztott katalógusból.