Legfontosabb > Tervezés

Klasszikus fürdőszoba: TOP-100 fotók elegáns design

A "klasszikusok" szó a latin nyelvről érkezett hozzánk, és szó szerint "példás".

Nem titok, hogy egy tágas szoba és jelentős beruházásokra lesz szükség a klasszikus fürdőszobák díszítéséhez, de megéri - cserébe a lakás tulajdonosa egy igazán példa nélküli belső teret kap, gyönyörködtető szépséget és lehetőséget kínál az augusztusi különlegességre.

Királyi fürdőszoba

A modern klasszikusok a fürdőszobában elegánsak, stílusosak és minden további nélkül csillogóan szépek. Ebben a stílusban tervezhető nagyméretű, nagy mennyezetű házakhoz.

A fürdőszobában központi helyet foglalnak el a szobában, egy speciális peremén vagy kézzel készített hajlított lábakon.

Általában a klasszikus stílusú fürdőszoba nagy és kerek, sárgaréz, öntöttvas vagy márványból készült.

Hozzon létre egy hangulatot antik fürdők segítenek a belső oszlopok és vakolat dekorációk. A fürdőszoba másik fontos eleme - az ablak - vizuálisan tágasabb és tágasabbá teszi a szobát.

Az első emeleten lévő helyiségeknek nyilvánvaló okokból jobb választani a vastag függönyöket vagy függönyöket, és a fényfüggönyök alkalmasak egy világos fürdőszobának.

Színtartomány

A fürdő klasszikus belső részében a természetellenes és "csillogó" színek nem megfelelőek. Gyakran ezek a pasztell árnyalatok és kék, piros, sárga és mandarin könnyű dallamok, valamint gazdag zöld és oliva.

Javasoljuk évszázadok óta bizonyítottan fekete-fehér, barna és bézs kombinációkat. A nemesfémek színe és az aranyozás mérsékelt mennyiségben megfelelőnek és elegánsnak tűnik.

A tökéletes ízlés mindenben a fő szabály, amikor egy fürdőszobát klasszikus stílusban alakítanak ki.

A befejező anyagok

A klasszikusok egy másik törvénye - csak természetes anyagokat használjon, vagy a legpontosabb utánzat.

A bútorok mesterséges öregedése a másik korszakba merül, hatással a francia királyok kifinomultságára és a modern kényelemre.

A falak. A falakhoz természetes faanyagot és kőzetet használnak. Kevéssé - fényes gipsz vagy nedvességálló alacsony minőségű tapéta.

A fürdőszoba díszítésére a hagyományos stílusban általában használt tapéta két vagy három árnyalat, amelyek összhangban vannak a többi szín a belső.

Márványos vagy bonyolult eleganciájú kerámiák tökéletesen díszítik a falakat.

Paul. A padlóburkolatokhoz fa vagy márvány használható. A lehető legszigorúbbnak kell lennie, különösen, ha rajz van a mennyezeten.

További információk itt:

Mennyezet. Hagyományosan klasszikus stílusban a mennyezet egyszerűen díszített és magas. A mesterséges helyiség nagyobb méretű létrehozásához használhat oszlopokat vagy tükröket.

A fából készült ablakokat elegáns függönyökkel vagy nehéz függönyökkel díszítik. A modern anyagok nem vonzzák a figyelmet - a kompozíció fő jellemzője a természetesség.

Az ajtókat természetes anyagokból kell készíteni, és fel kell venni az elegáns aranyozott fogantyúihoz.

A hagyományos stílusú bútorok csak fából készültek. A méret a szoba lehetővé teszi, hogy helyezze a fürdőszobába öltözőasztal, a különböző szekrények, felületek és a vízvezeték. A klasszikus stílusú fürdőszobai fotósorozatot egy igazi mester igazi munkájaként néz ki.

A tartozékokat úgy tervezték, hogy a régi látogatókat és lakóit az ókori luxus békés világába merítsék: képernyők, gyertyák, masszív tükrök és antik vázák. Számos festmény alkot teljes képet.

További információk itt:

A fürdőszoba stílusának egyik legfontosabb törvénye klasszikus stílusban az olyan tárgyak hiánya, amelyek a modern világot az ablak előtt emlékeztették. Mindet el kell rejteni vagy álcázni, mint antik gizmos.

Így egy hosszú munkanap után pihenhet és teljesen más és kifinomult világot tehet.

Klasszikus stílusú fürdőszoba csempe

A klasszikus fürdőszoba csempe fő előnye, hogy sohasem válik elavulttá. A klasszikus stílus évszázadok óta sikeres, és biztos lehet benne, hogy a fürdőszobája öt és tíz év alatt is releváns lesz. Érdemes megfontolni, hogy a fürdőszoba érzékelésének meglehetősen nagy része a bútoroktól függ. Például ugyanaz a csempe a kő alatt is alkalmas lehet egy klasszikus és modern stílusban berendezett fürdőszobának, a belső utolsóként pedig a belső bútorok adják a bútorokat. Javasoljuk, hogy klasszikus stílusú bútorokat válasszon, ha igazán klasszikus fürdőszobát szeretne. És ha valamikor elfáradsz a fürdőszobától, egyszerűen átváltoztatod a szekrényeket és a vízvezetéket, és a fürdőszobában új, modern megjelenésű lesz.

Klasszikus csempe a fürdőszobában, a Santa Ceramics szalonokban

Az alábbiakban bemutatott klasszikus stílusban vásárolhat egy cserépet a moszkvai 7 Santa Ceramics kiskereskedelmi üzletében. A legtöbb csempe raktáron van, a többiet a fizetés napjától számított 1-2 hónapon belül megrendelik. Megrendelheti az anyag szállítását bármely oroszországi városba. A vásárlás minden egyes üzletében ingyenes tervezési projektet kaphat a kiválasztott csempével.

Nyugodt klasszikus fürdőszoba csempe

Ár: 2 518,22 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25,1x75,6 cm

Csempe felület: matt

A fióktelep különbözik más gyűjteményektől, mivel egy fa szerkezetet imitál, miközben hasonlít egy kőre. Ezáltal a kollekció univerzális díszítéssel, a csempe jól illeszkedik minden bútorhoz és számos textúrához. Összehasonlítva a gyűjteményekkel, amelynek rajzát hagyományos bélyegzéssel készítik, a sorozatot a legújabb digitális nyomtatási technológiával hozták létre, amely lehetővé teszi a legkisebb részleteket, így a csomókat és a legkevesebb fafelületet, a gyűjtemény állapotának és magas osztályának meghatározása érdekében.

A klasszikus olasz hangulat megteremtéséhez elengedhetetlenek a faragott szegélyek és díszlécek antik rajzai, melyek a nemes emberek palotáiban emlékeztetnek az autentikus leptinre. A faragott guggoló bútorok, a bronz vagy réz vízvezeték, a kovácsolt elemekkel ellátott lámpák - mindez különleges légkört teremt a fürdőszobában, amely pihentető és általános pihenést biztosít.

Reneszánsz csempe egy klasszikus fürdőszobához

Ár: 3 510,42 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 31,6 x 59,2 cm

Csempe felület: matt

Az Elegy az orosz piacon a klasszikus stílusú cserép egyik legkeresettebb gyűjteménye. Ezt a népszerű sorozatot a vezető spanyol Aparici gyár készítette. A kollekció fényűző stílusát hangsúlyozza a máz finom kidolgozása, az elegáns, tágas alak, mintha faragott márvány vásznon. A háttér csempe lehet teljesen sima vagy díszített változata Damascus dekoráció. A reneszánsz romantikus stílusát a gyűjtemény finom színtartománya hangsúlyozza, és az aranyozott arany betétekkel ellátott aranyozott díszítőelemek különleges monumentalitást kölcsönöznek.

Klasszikus Onyx Fürdőszobai csempe

Ár: 2307,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 31,5x57 cm

Csempe felület: fényes

A legújabb, 2016-ban a híres aggodalomra Atlas Concorde - utánzata a misztika az ónix fal fürdőszoba luxus tartományban ritka fajta ónix: méz, a színe olvasztott tej füstös minta, homok, fehér, arany és fekete. A sorozatot nagyszámú díszítés jellemzi, és egy porcelán kőből álló padlós változata van a fürdőszoba azonos stílusban díszítéséhez.

A csempe tökéletesen utánozza a természetes onyxot, lenyűgöző mélységével és kontrasztos erejével. Gyűjtemény luxuskivitelű és exkluzív projektekhez. Organikusan kombinálható drága öltözött bútorokkal, krómozott és ezüst tartozékokkal, kristály lámpákkal és buja csillárokkal, klasszikus szaniterekkel és drága faburkolattal az ablakokon.

Klasszikus csempe szürke onyxen

Ár: 2307,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 31,5x57 cm

Felület: fényes

A Supernova Onyx kerámia lapok gyűjteményének egy másik árnyalata, ezúttal a szürke-fehér onyx alatt, a divatos, színes kazettákkal a padlón. A sorozat gyönyörű mozaikot is gyárt háromféle rácson - négyzet, négyszögletes és halszálkás. Ez a fajta dekoráció kiválóan alkalmas zuhanyzók, fürdőszoba képernyők, vagy csak illik az egész fal (ha a költségvetés lehetővé teszi).

Klasszikus fürdőszoba kialakítás márvánnyal

Ár: 2207,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 31,5x57 cm

Csempe felület: fényes

A Supernova Marble nagyon ellentétes vénákkal rendelkezik, amelyek hagyományosan nagyon népszerűek az orosz piacon. A sorozat gyönyörű díszítőelemeket tartalmaz antik görög kanyarokkal és egy bódéros hatással - a kő felületén faragva. A kő felszínén lévő minta nem ugyanaz, minden csempe ugyanazt a hangnemben van, mint a többi. A szőnyegelem hatása a padlón kontraszthatárt hoz létre. A térfogathatár keretként használható, az átmeneti csempe gondosan kitöltésével egy másik befejező anyaghoz.

Klasszikus fürdőszoba csempe, Olaszország

Ár: 3 525,18 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 30,5x56 cm, 30,5x91,5 cm

Csempe felület: fényes

A Marvel a vezető olasz érdeklődő Atlas Concorde fő gyűjteménye. A sorozatot nagyszámú díszítőelem különbözteti meg: csempe és porcelán kőből készült, mindenféle helyszínre alkalmas..

Egyetlen márvány létrehozása érdekében a gyűjteményt a széleken helyreállítják, és egy kaliberben készülnek. A fali díszítőelemek hatalmas palettája lehetővé teszi, hogy egyedülálló belső kialakításokat és kombinációkat hozzon létre. A gyűjtemény a rendelkezésre álló teljes hosszúságú dekor Damaszkusz utánzat drága szíriai tapéta határok empire stílusban arany görög meander, a különböző határok, lábazatok, párkányok, és persze, a szimbólum a klasszikus belső - gyarmati elemeket, diadalmasan befejezte a belső, klasszikus stílusban, hozzátéve, hogy a hangulat a régi monumentalitás.

Klasszikus stílusú spanyol csempe a fürdőszoba, értékesítési hit

Ár: 3 129,94 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm

Csempe felület: fényes

A klasszikus stílusú kőlapok népszerű gyűjteményét meleg karamell íz jellemzi. A háttércserép egy tejfehérrel, mely mézes színekben tükröződik, és a hideg, sötét téli napokon melegséget kölcsönöz a belső térnek. Az oszlopok megtervezésére szolgáló betétek a kanonikus klasszicizmus korszakába vezetnek, felfedve a monumentális díszítés finom luxusját. A gyűjtemény kétségtelenül kihangsúlyozza tulajdonosa kivételes ízlését, hiszen a klasszikus klasszikus nem megy el a divatból, mindig releváns és igényes. A falak és a padlólapok csempeinek köszönhetően lehetővé válik egy teljes kép összeszerelése egy gyűjteményen belül. Ideális a belsőépítészet klasszikus stílusában.

Gyűjtemény a viktoriánus fürdőszobai klasszikusok stílusában

Ár: 3 492,38 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 7,5 x 15 cm, 15 x 15 cm

Csempe felület: fényes

A hagyományos angol klasszikusok a belső térben - kerámia burkolólapok ausztrál fekete-fehérben. A sorozatot egy finom vágás különbözteti meg, amely a máz felületén számos tükröződést hoz létre a fény szétvágásával és a csempe felületével szemben. A Factory Self kis csempe méretekre specializálódott, és csak a legjobb zománcokat választja ki, hogy a csempe felületét finom selymes textúrák alkotják. A divatos ma csempe sertés a legalkalmasabb a divatos belső kialakításhoz. A klasszikus modern dizájn, a viktoriánus korszakhoz címezve, az angol minimalizmus - ez egyben az eredetiség és a kegyelem is.

Teljesítsd a belső tér egy klasszikus, ezüsttel bevont baguette-t egy tükör számára, miközben teljesen növekedhet. Az angol stílusban csuklós lámpák ugyanolyan finomsággal rendelkeznek, mint a tükör, a krómozott vízvezeték, a fekete vagy a fehér lakkozott bútorok - tökéletesen hangsúlyozzák a belső stílust a belső térben, egyediségét és végtelenségét.

Klasszikus márványozott fürdőszoba csempe

Ár: 3 334,12 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 31,6 x 95,3 cm

Csempe felület: fényes

A súlyosság és a harmónia a buja tájakon belül - ez az, amivel leírhatja a Ciscusama 2015 Giselle kerámia lapkakészletet bemutató kiállítás újdonságát. A sorozatot aranyozással készített gazdag díszítés jellemzi. A márványlap nemes hangszínei és a spanyol tervezők által tanúsított szigorú szimmetria segít abban, hogy klasszikus fürdőszobát hozzon létre a legjobban.

A csillárok minden klasszikus stílusú fürdőszobában jól néznek ki. Ha a mennyezeted lehetővé teszi, hogy lógsz kristály vagy üveg - ne habozzon. Ugyanakkor nem szabad túlterhelni a belső térben, mindegyiknek saját funkcionális értéket kell kapnia, függetlenül attól, hogy ez egy asztal a fürdőszobai kiegészítőkhöz vagy kiegészítőkhöz. Az aranyozott keretben lévő tükrök bőséges definíciója lesz. A bútoroknak világos egyszerű vonalakat kell választaniuk, anélkül, hogy hatalmas részleteket és felesleges pretenciát keltene.

Klasszikus cserép arany díszítéssel a fürdőszobában

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 31,6 x 95,3 cm

Csempe felület: matt

Luxus francia klasszikusok a fürdőszobában - az Eliana kerámia csempe gyűjtemény valódi találatot talál azok számára, akik értékelik a gyönyörűséget. A gyűjtemény stílusa összehasonlítható a francia XIV. Lajos korszakával, csodálatos, de ugyanakkor konzisztens - a klasszikus igazi jelentése. A sorozatot megkülönbözteti a csempe nagymérete, a díszített felületen elhelyezett különleges selyem-mintázat és a homokkő kivágása a háttérben. A kollekció színpompássága a díszítő palettában - a teljes hosszúságú, teljesen arany és bronz mázzal burkolva, mintha kézzel hímzett virágos motívumokkal - mindez hangsúlyozza a gyűjtemény klasszikus stílusát.

Klasszikus arany fürdőszoba csempe

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 20x59.2 cm

Csempe felület: matt

A Pashmina kerámia csempe gyűjtemény egy finom ízű és finom kivitelezésű sorozat, a szín, a textúra és a stílus jó összhangja. A háttér csempe lehet semleges, sima felület, vagy finoman díszített minta utánzata egy damaszkuszi mintát, így gyakran használják a klasszikus palota belső terek és luxus apartmanok.

A fehér fürdőszoba kifejezetten kifejező jellegű az arany dekoritok háttérén, és fordítva, az aranyozott mosogató a kréta burkolatának hátterén helyezkedik el, így a tervezők nem annyira az egyes elemekre összpontosítanak, mint a teljes designra. Az arany speciális PVD technológiája lehetővé teszi, hogy ne aggódj a gyűjtemény praktikusságától és a felület ellenállásától a tisztítószerek hatásaitól tisztításkor.

A Carrara márvány luxus utánzata a klasszikus fürdőszobában

Ár: 2110 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm, 30x60 cm

Csempe felület: fényes, szatén

2016-as újdonság Carrara márvány utánzata. A sorozat porcelán-kőből (30x60 cm) és kerámia burkolólapokból (25x75 cm) készül, és nagy pontosságú a természetes márvány utánzata. A gyűjtemény két fehér árnyalatú árnyalatból áll - meleg és hideg.

Hideg füstös csíkok, könnyű homályosság és többféle felületkezelés közül választhat, hogy hangsúlyozzák a gyűjtemény tágas jellegét. Fényes napsugárzás vagy lágy szaténfelület a felületen - mindenképpen a design nagyszerűen néz ki. A kollekció teljes együttese a legkisebb részletességgel gondoskodik, ez a teljes hosszabb díszítésre is vonatkozik, egy Broccato-i boazeri hatásával. Az ilyen faragott betétek gyakran díszítették a nemesek belső terét, például a párizsi Versailles-t. A projekt teljességét speciális elemek adják: szegélyek, lábazatok és függönyrudak.

Csempe a klasszikus márványos fürdőszobában

Ár: 2215 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 25x75 cm

Csempe felület: fényes

A Charme sorozat három színben kapható természetes kőből. A csempe felületének tanulmányozása, a természetes színátmenetek és a márványmintázat ugyanolyan színű, expresszív kanyargós erek és finom ködösségének vizsgálata lehetővé teszi a kezelt természetes kő természeti szépségének újrateremtését. A teljes hosszúságú díszítő elemek gazdag és kifinomult választéka lehetővé teszi mind a hagyományos barokk belső terek és a modern modern terek létrehozását art deco stílusú elemekkel.

Klasszikus stílusú spanyol fürdőszobai csempe

Ár: 2 712,56 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25,1x75,6 cm

Csempe felület: matt

A tökéletes csempe, ha úgy dönt, hogy reprodukálja a napsütötte spanyol teraszt, Toledo palotáit vagy Yoret del Mar dombjait. A spanyol ízű és mediterrán hangulatú sorozat a klasszikus szobákhoz.

A kerámia burkolólapokat egyaránt klasszikus sima felületen kínálják, valamint egy cserép felületére alkalmazott növényrajzokat egy modern digitális nyomtatási rendszer segítségével, amely lehetővé teszi bármilyen összetett textúrák, anyagok és díszítések utánzását. A háttércsempék mellett a gyűjtemény díszes elemeket kínál arany és ezüstszínű aranyozással, ami a középkori palota különleges ünnepi hangulatot teremt.

Fekete-fehér márvány klasszikus fürdőszobában

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

A csempe mérete: 40x80 cm, 30,5x91,5, 50x110 cm

Csempe felület: fényes

A ritka drága fekete márvány ihlette az Atlas Concorde gyár olasz tervezőit az elit Marvel Pro sorozat létrehozásában. A fekete márványt régóta ritka és drága anyagnak tartják, csodálatos művészi értékkel és lenyűgöző textúrával. A klasszikus fekete-fehér kombináció a gyűjteményben kerámia burkolólapokkal van ellátva, fehér Carrara-márványból, természetes kő finom vénájával.

Klasszikus luxus és relevancia az idő múlásával és a divatirányzatokkal - mindez a Marvel Pro gyűjteménye. Színes textúrájának köszönhetően a kerámia burkolólapok díszítő elemek nélküli felülete művészeti alkotás: a szelíd tejháló, a kromatikus telítettség erősíti vagy gyengíti a csempe területétől függően. Ugyanakkor a gyűjtemény gazdag díszítő elemekben - a mozaiktól a hálóig, a vékony kerámia ceruzaig. A gyűjtemény padlózatában egy gazdag kompozit panel található, faragott mintával (több részből áll, és átméretezhető).

Klasszikus fürdőszoba csempe

Ár: 5 662,92 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Csempe felület: fényes

A fesztiválon kívül féldányos achátkőt követ. A kollekció klasszikus báját, harmóniáját és sokoldalúságát tölti különböző méretű terekhez. A háttércsempe (7,3 mm) vastagsága lehetővé teszi a fa és a gipszkarton szerkezetének furnérozását anélkül, hogy jelentősen súlyozná őket. Függőleges elrendezés, a tér elosztása zónákra: felső - klasszikus sima csempe, alsó középső zóna - faragott modulok utánzata boiserie technikát, amely díszítik a házak nemesek, beleértve a palota park együttes a "King of the Sun" Versailles Franciaországban.

Csempe klasszikus a fürdőszoba, travertin alatt

Ár: 2100,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 20x50 cm

Csempe felület: fényes

Népszerű, csöndes csempe gyűjtemény, amely az olasz travertint utánozza. A falhoz csempe áll rendelkezésre padlón matt porcelán, amely megfelel a színnek, hogy megfeleljen. A sorozat négy színben kapható.

Cserép a klasszikus fürdőszobában, eladó!

Ár: 1799,3 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 32x50 cm

Felület: fényes

Ez a klasszikus olasz csempe gyűjtemény egy olyan vágott éllel van megkülönböztetve, amely lehetővé teszi a csempék minimalizálását. A sorozat rangos fehér agyagból készül, könnyen vágható. Az onyx csempe utolsó métereit több mint 50 százalékos áron értékesítik (1799 a 3965 rubel ellen)! Kérjük, keresse meg a boltokban lévő maradványokat vagy hívja a forródrótot.

Angol klasszikusok a fürdőszobában

Ár: 5 843,32 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 7,5x15, 15x15 cm

Csempe felület: fényes

Ez a gyűjtemény antique crackle hatással készül - kis öregedést repedező repedések. Több színben kapható (zöld, kék, fehér, tejszerű, homokos és szürke). Az ibériai félsziget kultúrájára jellemző klasszikus kis méretben készült, az antik Cracle Amadis kollekció ideális klasszikus angol stílus megteremtésére, valamint Provence és Country elemek belső kialakítására. A gyűjtemény sajátossága a csempe enyhén homorú teste, a széle enyhén gördülő alakja, amely hasonlít a tisztaságú párnákra, a máz felületén lévő craquelure háló finom hatásával, kiemelve az egyéni stílust és az ember által készített gyűjteményt.

Klasszikus fürdőszoba csempe

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 31,6 x 95,3 cm

Csempe felület: matt

A Femme gyengéd és női gyűjteménye a finom művészi ízlés és a digitális nyomtatás modern technikáinak maximuma, selyemruhák utánzása kézzel hímzett mintával. Megfelelően nagy méretű csempe, ami a felületet kevésbé monolitikusabbá teszi, és így a kézzel készített selyemszitanyomás abszolút hatását érik el. A drága stukkó és arany patina utánzás a felszínen - mindegyik hangsúlyozza a gyűjtemény elit státuszát, és tulajdonosa kétségtelen büszkesége lesz.

Kerámia csempe klasszikus stílusban

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 25,1x75,6 cm

Csempe felület: matt

A csempe a csodálatos és ünnepélyes barokk stílusú elemekkel, a háttérlemez utánozza a kő felületét, a díszítő elemeket nemesfémekkel díszítik: arany és bronz patina, a kis térfogatú permetezéssel ellátott betétek nemesfémek alkalmazásával készülnek. Még a lábazatok és a szegélyek is egy-egy bronzbútor, amely népszerű ebben a korszakban, rengeteg kihúzható fiókkal. Ugyanakkor a beágyazott elemek bőségét kombinálják görbült vonalakkal, amelyek hasonlítanak a vad szőlő növényzetéhez, lágyságot és plaszticitást biztosítva. A kollekció arisztokratikus paloták és buja apartmanok reális atmoszféráját teremteti.

Klasszikus fürdőszoba bézs kővel

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 25,1x75,6 cm

Csempe felület: matt

A csempefelület Creta fényezett márványt utánoz. A sorozat két bézs háttérszínnel kapható, és díszítményekkel rendelkezik, amelyek a minták teljes falához vannak összeillesztve. A díszítő elemek palettája nem szenved túlságosan pretenciálissá, szimmetrikus alakban, lágy és meleg színekben, amely a teljes kompozícióban klasszikus belső tér nyugodt és meleg hangulatot teremt.

Márványozott csempe klasszikus stílusban, eladó!

Ár: 1841,6 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 32x55 cm

Felület: fényes

Ha klasszikus fürdőszobai cserépet keresel, és pénzt keres, akkor ez a gyűjtemény az Ön számára! Fehér agyag, a korrigált szél, amely lehetővé teszi a csempék minimális varrással, kényelmes méretű és klasszikus díszítéssel, ugyanakkor féláron! 1840 ellen 3850! Kérjük, keresse meg a jelenlegi egyenlegeket a forróvonal vagy a boltokban.

Olasz csempe klasszikus stílusban, eladó!

Ár: 2364,45 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 33,3x50 cm

Felület: fényes

Ez a csempegyűjtemény meleg árnyalattal és klasszikus olasz díszítéssel, virágos betétek formájában jelenik meg. Kis méretének köszönhetően kis fürdőszoba esetén is alkalmas. A csempe kedvezményes áron kerül eladásra, kérjük, keresse meg a pontos felvételt a +7 (495) 737 48 32 telefonszámon vagy a boltokban

Klasszikus fürdőszoba fali csempe

Ár: 2110 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Falcserép mérete: 25x75 cm

A fal gránit mérete: 30x60 cm

Felület: fényes (csempe), patinált (porcelán kő)

A Charme Evo kollekció egy másik árnyalata ritka iráni márványra emlékeztet, minimális mennyiségű vénával és meleg, napos színnel. A sorozat porcelán-kő és kerámia burkolólapok formájában készül, mindkét változat alkalmas falak falazására. A gyűjtemény mozaikot állít elő a rácson, melyet oszlopok, zuhanytálcák, sziták és különböző rések és vetületek vágására használhatunk.

A klasszikus csempék tisztítása a WC-hez

Ár: 1773,34 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

10,43 m2-es raktárban kapható. a fő elem, számos dekor (szegély, szegély, ceruza, betét)

Csempe mérete: 25 x 33.3 cm

Cerdisa Acropoli - a tökéletes csempe a fürdőszoba díszítésére a klasszikus Görögország stílusában. Egy csomó díszes csempe maradt raktáron, amelyet egy nagy kedvezményes készleten értékesítenek. Van egy kis fürdőszoba, WC vagy kamra. A részletekért hívja a + 7 495 737 48 32 telefonszámot

Klasszikus kőszobai kőburkolat

Ár: 1934,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45 cm

Felület: fényes

A Vesta kitűnő kőburkolatgyűjtemény a klasszikusok kedvelőinek és a kis fürdőszobák tulajdonosainak. A gyűjtemény különleges texturált elemeket állít elő oszlopokra, faragott domborművekre, díszlécekre és ceruzákra. A falburkolatokhoz ugyanazon árnyalatokhoz tartozó padlólapokat vásárolhat.

Klasszikus spanyol csempe a fürdőszobában

Ár: 3 129,94 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm

Felület: fényes

A Villae kerámia csempe sorozatát a szép faragott texturált díszek különböztetik meg, amelyek jól néz ki, függőlegesen és vízszintesen. A porcelán kőzet a falburkolathoz készül, amelyben szintén van faragott díszítés. Így a fürdőszoba komplett kialakítású.

Csempe klasszikus stílusú fürdőszoba, eladó!

Ár: 1799,3 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 32x50 cm

Felület: fényes

Egy másik szuper ajánlat az olasz onyx csempe, vágott élével, amely minimális varrást tesz lehetővé. Az ár 3700 rubel / méter, 50% -os kedvezmény! Kérjük, ellenőrizze az egyensúlyt a + 7 495 737 48 32 hotline-on

A gyűjtemény porcelán kőből készült, vágott szélű, szintén értékesített részvények.

Klasszikus stílusú fürdőszobai csempék kiválasztása

Hogyan és hol vásárolj meg egy csempe klasszikus stílusban a fürdőszobában?

Ezen a lapon bemutatott klasszikus stílusú csempe a Santa Ceramics kiskereskedelmi üzletekben vásárolható meg. Üzletek találhatóak 7 címre a központban, nyugaton, délnyugaton, északnyugatra és keletre Moszkvától. Ha egy másik klasszikus cserépet keresel, a Barclay utcai tervezőihez tartozó központi bemutatóterembe jöhet, és kiválaszthat egy csempe katalógust (a világ összes vezető gyárának katalógusai vannak, sokkal több lehetőség van, mint amilyennek a webhelyen látható).

Kártyával vagy készpénzzel, valamint banki átutalással fizethet. Ha nem szeretne elmenni a boltba, akkor kártyát fizethet a kártyával (Visa, Mastercard) az oldalon. A megrendelés készpénzben is kifizethető. A csempék szállítása minden oroszországi városban történik.

Klasszikus fürdőszoba csempe

Online: 179

Legutóbbi foglalás: 13 perccel ezelőtt

Hívja fel a hívást, visszahívjuk Önt vagy kényelmesen.

Vagy használja a kényelmes kommunikációs módot.

Készen állunk az anyag szállítására
bármely gyártó, hagyja kérését.

 • Nincs gyár kiválasztva

Vedd fel a medencét

gyár

Válassz szaunákat

gyár

Készen állunk az anyag szállítására
bármely gyártó, hagyja kérését.

 • Nincs gyár kiválasztva
 • Nincs gyár kiválasztva

Vedd fel egy mozaikot

gyár

Készen állunk az anyag szállítására
bármely gyártó, hagyja kérését.

 • Nincs gyár kiválasztva
 • Nincs gyár kiválasztva

Válassza ki az új CERSAIE 2017 lapkákat

gyár

Készen állunk az anyag szállítására
bármely gyártó, hagyja kérését.

 • Nincs gyár kiválasztva
 • Nincs gyár kiválasztva

Vedd fel a háttérképet

gyár

fugázó

Ragasztó keverékek

Vedd fel a stukkót

gyár

Vedd fel a fűtött törölközőt

gyár

A csempe hatóköre

Az egész csempe a felhasználási hely és a tervezési jellemzők szerint több csoportra osztható: a fürdőszoba, a padló, a konyha (konyhai kötény), az utcára, a kandallóra, a homlokzatokra.

Csempe a fürdőszobában. A fürdőszoba a legveszedelmesebb szoba a házban, ezért hagyományosan mázas kerámialapokkal vagy porcelán kővel készítik. Kerámiával borított falak és padlók nem igényelnek különösebb gondosságot, és könnyen tisztíthatók.

A konyhai kötény csempe a kerámia külön iránya és tervezési iránya. Leggyakrabban ilyen csempe kis méretű (10 * 10, 10 * 20 cm), akkor is talál egy csempe "hog" - úgynevezett csempe a fatseti.

Cserép az utcára. Általában a porcelán kőlapok az utcán, valamint bizonyos típusú kerámia csempék egyetlen pörkölés (motocourt). Az utcai cserépnek nagyobb sűrűségűnek kell lennie, hogy ne fújjon a fagyás és a kiolvasztás folyamatába. Javasoljuk továbbá, hogy az utcán strukturált felületű csempék használata nehezen lecsúszik rajta.

Kandallólapok. A népszerű meggyőződéssel ellentétben a tűzhely vagy a kandalló burkolólapjának nincs nagy hőállósága (a tüzelési folyamat során a csempe 1050-1300 fokos hőmérsékleten sütik), ezért kerámia vagy kerámia gránitot használhat a kandalló felé. A kandalló burkolólapja a tervezés iránya, ilyen csempe, hagyományosan kis méretű, vastag mázas és festett rajzok (csempék).

A homlokzat burkolólapja. A homlokzatok homlokzatokhoz porcelán kőzetet vagy klinkert kell használni, de nem kerámia cserép, az ilyen burkolólapok tartósabbak és nedvességállóak. A homlokzat porcelán cserép is nagyobb méretű lehet, például 300 * 150 cm, ami minimálisra csökkenti a falakon lévő varrások számát.

 • A padlóra
 • Uszoda
  • A mennyezetre
  • fürdőszoba
  • Konyha (kötény)
  • Kandalló (kályha)
  • utca
  • épülethomlokzat
  Mutass többet
  • klasszikus
  • Provence
  • kelet
   • angol
   • fércmű
   • avangard
   • antik
   • Art Deco
   • Barack
   • BOISERIE
   • szüret
   • Gaudi
   • baba
   • Country zene
   • padlástér
   • majolika
   • Marokkó
   • modern
   • tenger
   • falusias
    (Érlelt)
   • kézimunka
   • modern
   • Földközi-tenger
   Mutass többet

   A csempefelületek típusai

   Matt (Természetes, Matt).

   A felület természetes, feldolgozatlan megjelenésű, amelyet a kemencéből való kilépés után kapnak, további mechanikus feldolgozás nélkül. Az ilyen csempe nehezen esik, még a víz a felszínen.

   Polírozott (Levigato).

   Mint a neve is jelzi, a felület polírozott (polírozott), hogy tükröző fényt adjon, valamint a szín mélységét. A polírozott felületnek számos hátránya van, például amikor nedves, nagyon csúszós lesz.

   Lappato (polírozott, Lappato).

   Ellentétben a polírozott porcelán, a termelés lappatirovanny polírozott (polírozott) csak a termék része, ami miatt nem olyan csúszós, amikor nedves, polírozott.

   Csúszásgátló és strukturált (Grip).

   Kerámia burkolólapokat használnak a szobákban (úszómedencék, zuhanyzók, konyhák, mosókonyhák stb.) És a szabadban (bejáratok épületekbe, járdákra stb.), Ahol gyakran nedves lesz. Ilyen körülmények között fontos a csempe csúszásgátló tulajdonságai. A szerkezeti vagy megkönnyebbüléssel ellátott csempe hatékonyan ellenáll a csúszásnak, ezért alkalmazható ezeken a területeken. A csúszásgátló hatékonyságát az R együttható mutatja, vagyis a csúszás szögét (a DIN 51130 német szabvány szerint).

   Satined (Szo, viaszolt).

   Az ilyen felület hatását úgy állítják elő, hogy az égési fázis előtt átlátszó ásványi kristályokat helyeznek el, amelyeknek különböző olvadáspontjai vannak a csempe felületén. A felület kissé fényes, "puha", és nem olyan csúszós, mint csiszolt.

   Patinállási (Patinato).

   A patináció a mesterséges öregedés a felület felszínén, és további díszítő kezelést a matt vagy lappatirovannye csempe felületek.

   Csempe a klasszikusok alatt

   Melyik bolygó megfelel bármilyen belső térnek? Természetesen a csempe a klasszikusok alatt. A katalógusok több ezer modern és trendi lehetőséget kínálnak, de a klasszikus dizájnokat nem tudják megnyerni. Az idő és a divat kivételével az elegáns klasszikus gyűjtemények mindig a népszerűség csúcsán lesznek.

   A klasszikus csempe megfelelő a középületekben, a kereskedelmi helyiségekben és természetesen a lakásban.

   Boltunkban 398 rubel / m² áron vásárolhatunk klasszikus kerámialapokat. 186 kerámia csempe gyűjteménye található.

   Még a klasszikusok táncolnak is

   Univerzális csempe a klasszikusok alatt a Vallelunga Hermitage gyűjteményében található. Az olasz stílust minden ütemben nyomon követik. Ez a design alkalmas egy fürdőszoba, egy nappali, egy vidéki ház, vagy egy elegáns üveg vagy szálloda. A fényes romantikus érintés különleges vonzalmat kölcsönöz a képnek.

   Az új oldalon porcelán cserép a Peronda Múzeum gyűjteményében nyílik meg. A ragyogó csillogás és a márványburkolat utánzat a klasszikus belső tér új arculatát hozza létre. A név ellenére az ilyen lefedettség megfelelő lesz a design otthoni változatában. A padlóelemek kétdimenziós rácsokban állnak rendelkezésre: 60 x 60 centiméter és 44 x 44 centiméter.

   Egy olcsó klasszikus csempe az Italon Casali d'Italia kollekcióban. Az orosz gyár pontosan újította fel az olasz stílust, ugyanakkor az ár alacsonyabb volt, mint az importált társaik. A neoklasszikus szerelmesek nagyra értékelik a Szerelem kerámia csempe (Novagres) Parfum ajánlatát. A portugál egyedülálló megoldást kínál a fürdőszobák díszítésére.

   Gyakorlati képek hosszú ideig hozhatók létre

   A klasszikusok alá tartozó kerámia csempék méltán foglalják el az első helyet a katalógusokban. Ez a belső tér könnyen használható. Kívánt esetben bármikor hozzáadhat egy "borsot" vagy egy mod érintést. Még a komplex bútorváltozatok is hatékonyan jeleníthetők meg egy klasszikus keretben. A megfelelő választás mindig rendelkezésre áll.

   Hírek és kapcsolódó cikkek

   2016. június 20-tól a szalonunkban egy új kiállítóterem nyílik meg a nagy formátumú csempe és porcelán kőből.

   2016. június 10-től a szalonunkban megnyílik egy új kiállítási csarnok, amely az orosz csempék és porceláncsempék gyártók számára nyitva áll.

   Ebben a cikkben gyűjtöttünk példákat a kerámia burkolólapok és a porcelán csempék gyűjteményére, amelyek sok évig továbbra is keresnek, a divatirányzattól függetlenül.

   Ebben a cikkben összegyűjtöttük a különböző stílusokból álló kerámiatestekből készült interieur fotókat. Vessen egy pillantást - talán az egyikük díszíti a házat?

   Ebben a cikkben válogattunk a "travertin alatt" porcelán és kerámia burkolólapok közül. Válassz!

   Ebben a cikkben gyűjtött 7 gyűjtemény csempe egy klasszikus stílusú, elegáns dekoráció hasonló stukkó. Talán az egyikük díszíti a fürdőszobát?

   Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 7 legérdekesebb és szokatlan, a mi véleményünk szerint gyűjtemények kerámia csempe és porcelán kő, kiadott 2016 első felében.

   Örömmel mutatjuk be, hogy 5 új gyönyörű kerámia csempe gyűjteményt mutat a "klasszikus" stílusban.

   Szeretné vásárolni "márvány" csempe a fürdőszoba, nappali vagy konyha? Figyeljen az új katalógusunkra!

   Klasszikus fürdőszoba design

   Fürdőszobai tervezés klasszikus stílusban. Az idő és a divat tökéletessége

   A klasszikusokat az emberiség legjobb eredményeihez igazítjuk, amelyek gondosan megőrzik és büszkén átadják a következő generációnak. Ez egy időben kipróbált harmónia, amely nem szünteti meg bennünk a csodálatot, függetlenül attól, hogy az új divatirányzatok milyenek, és bármennyire is változik az életünk.

   A klasszikus stílusú fürdőszoba teljes egészében megfelel a Vitruvius-képletnek: "Jutalom, erő, szépség", melynek köszönhetően a szokásos vízkezelési eljárások egyfajta pozitív rítusává alakulnak át. Finomított bútorok, jó minőségű, gondosan kiválasztott anyagok, ellenőrzött színek és arányok, különleges, kényelmes légkört teremtenek.

   A klasszikusoknak számos előnye van a modern trendekkel szemben:

   1. Relevanciáját. A hagyományos stílus mindig keresett és az elithez tartozik. A klasszikus belső tér nem tűnik íztelennek, mert szigorú kánonok vannak díszítéséhez, bútorok, textíliák, kiegészítők kiválasztásához stb.
   2. Kiváló minőségű anyagok. Ez kiküszöböli a gyakori javítások szükségességét.
   3. Kiváló ergonómiai teljesítmény. Beleértve a kényelmes elrendezést és számos kompakt helyet.
   4. Kényelem és biztonság. A modern stílusok éles sarkokkal vagy súlyos aszimmetriával járó tárgyakat használnak, ami pszichológiai stresszt és sérülést okoz. A klasszikusokban kerek formák, sima vonalak és kiegyensúlyozott kompozíciók, amelyek nem okoznak kényelmetlenséget.

   A képen - a fürdőszobák belső terében klasszikus stílusban:

   Hogyan kell díszíteni a fürdőszobát klasszikus stílusban?

   A különböző dekorációs technikák kiválasztása:

   • fürdőszoba területeken
   • az ablak jelenléte, valamint a jó természeti és kényszerszellőztetés
   • a tulajdonosok stílusos preferenciáit

   A fürdőszoba belsejének díszítésekor választhat barokk, birodalmi, klasszicista, neoklasszikus vagy viktoriánus irányba. Ez a sokszínűség egyesítve van egy klasszikus tágas koncepciójával.

   • A barokkra fényűző befejező anyagok - márvány, velencei vakolat, aranyozott fa jellemzi.

   Az egyik hangon festett falakat gyakran freskókkal borítják. Használhatja a háttérképet (dombornyomott, monogrammal), alkalmas rekreációs területekre.

   A Fretwork a barokk enteriőr kényszerítő eleme. A tágas fürdőszobák további oszlopokkal vannak ellátva, amelyek a térelválasztók szerepét játszhatják.

   • A klasszicizmus és a birodalom stílusa ugyanazokat a technikákat alkalmazza, mint a barokk, de a fürdőszoba kialakításában súlyosság, visszatartás a részletekben. A világos, világos kék, olíva vagy homok árnyalatú könnyűfalak, "fehérítik" a fehér stukkókorikot. Háttérkép és festés rendkívül ritka. A mosdó és a fürdőszoba területének díszítésére csempéket vagy márványt használnak.
   • A viktoriánus stílusú fadarabok, amelyek félig fedik a falakat, míg a felső részüket vakoljuk, vagy virágos mintával vagy függőleges csíkkal díszítjük.
   • A klasszikus stílusú fürdőszoba csempe csak olyan helyeken használható, amelyek közvetlen vízzel érintkeznek. A neoklasszicizmusban egy monokróm fényes "disznót" használnak, gyémánt alakú csempe alkalmas az Empire stílushoz, valamint a barokk kerámia panelek dombornyomott betétekkel és festményekkel.

   Klasszikus stílusú fürdőszobai bútorok

   A tágas fürdőszobák esetében nem ajánlott egyedi bútorokat választani, hanem egyfunkciós, többfunkciós fejhallgatót. A klasszikusok optimális anyaga természetes fa volt. A bútorok nedvességálló anyagokból készülnek: teak, tölgy, brazil dió, mahagóni, merbau, vörösfenyő stb.

   Ezenkívül a faanyagot víztaszító vegyületekkel vagy lakkokkal impregnálják, ami jelentősen meghosszabbítja élettartamát.

   Tipp: Jobb lábakat vásárolni (a pendant változatok nem alkalmasak a klasszikusoknak). Ebben az esetben a termékek alja nem érintkezik a nedves padlóval és a delaminátummal.

   A szekrények szimmetrikusan helyezkednek el az ablak mindkét oldalán (ha van ilyen), az elülső ajtón vagy a mosogatón.

   A fürdőszobaszekrény keresztmetszet a fiókos szekrény és egy öltözőasztal között. Általában több rekeszből áll, amelyek közül az egyikben mosogató "elrejthető".

   Ha a hely rendelkezésre áll, egy kis kanapé, fotel, széklet vagy pouf helyezkedik el a fürdőszobában, hogy pihenjen és tisztítsa meg a fürdőzés után.

   Bútor klasszikus fürdőszobához Tovább a képhez:

   épületgépészeti

   A klasszikus stílus minden elem egységét megköveteli, csak akkor a belsőséget teljesnek tekintik, szükségtelen ellentétek és disszonancia nélkül. Ezért az általunk választott egészségügyi berendezések megfelelnek egymásnak forma, szín és dekoratív kivitelben.

   1. Elegáns ovális fürdő az "oroszláncsákon" - a tökéletes megoldás a Birodalom vagy a barokk számára. Egy másik népszerű lehetőség: kerek tálak, mint például antik medencék, mélyebben a dobogóra. A neoklasszicizmus számára a kerámiából, márványból vagy mesterséges kőből készült, tömörebb és egyszerű alakú modellek alkalmasak.
   2. A mosogató kiválasztása a fürdőszobában, figyelni kell a pultra vagy a "tulipánokba" épített modellre. A kis helyiségekben a konzol mosogatói jól néz ki az elegáns fémtartókon.
   3. A csaptelepek és a zuhanyfejek, minden magas technikájuknak, nem lehetnek kifelé nézve, mint a régi társaik. Bronz vagy rozsdamentes acélból készültek, arany és ezüst alatt.
   4. A zuhanyzókabinok klasszikus stílusban nem rontják el a fürdőszobai tervezést, ha beépítettek és egyéni projekten vesznek részt, figyelembe véve a belső tér jellemzőit.

   A fotó - a különböző vízvezeték-klasszikus stílus:

   Klasszikus stílusú fürdőszobai kiegészítők

   Minél nagyobb a fürdőszoba, annál kellemesebb "kis dolgokat" lehet elhelyezni benne. De ellentétben a Provence vagy a Chebbi-eleganccal, a klasszikus irányzat nem fogadja el a kiegészítők feleslegét - mindennek mérsékeltnek kell lennie, és az esztétikai célok mellett a tárgyaknak is viselniük kell a funkcionális terhelést.

   A legnépszerűbb elemek közül a következőket kell nevezni:

   • tükör
   • törülközőtartók
   • szappantartályok és adagolók
   • fogkefetartó
   • falipolcok kozmetikumokhoz és testápolási termékekhez
   • világítótestek

   Javasoljuk, hogy kész készleteket vásároljon, kiegészítve azokat, ha lehetséges, ezekkel az antik tárgyakkal, amelyek egyedülállóvá teszik a belső térséget.

   Tipp: úgy, hogy a palackok, tartályok, pamut törlőkendő és krémcsövek nem "futnak" a mosogatópulton, azokat egy tálcára vagy egy lapos fenekű kosárba kell helyezni. Stílusos, gyönyörű és minden elérhető (lásd a fotót):

   A klasszikus fürdőszobai tükröket egy gazdag faragványok és aranyozású pogácsában díszítik. Ezek az egyik legfontosabb díszítő "kiemeli". Egy alternatíva tükrök, amelyek elfoglalják a teljes falat a mosogató felett, amelynek mindkét oldalán polcok vagy függőleges tartályok vannak.

   A lámpák kétféle típusból állnak: többszintű csillárok a szoba közepén és a falak körül a fürdőszoba körül. Ha a szoba sötét, jöjjön a halogén lámpák segítségével, amelyek be vannak ágyazva a felfüggesztett mennyezetbe.

   A klasszikus stílusú csillárok és díszítmények hasonlítanak a kandeláberre, ahol a gyertyák helyett LED-lámpákat használnak, amelyek teljesen újítják fel az "élő" tűz hatását.

   Tartozékokként is használhatók: virágállványok, kávézó asztalok (ha nem csak a fürdőszobában fürödnek, hanem lazítanak), lábszék, mosodai kosarak, valamint a fürdőszoba textil függönyei.

   Díszítsd a klasszikus belső és tárgyakat: szobrok, vázák, festmények vagy művészi fényképek.

   Példák a klasszikus stílusú kiegészítőkre az alábbi fotón:

   Kis fürdőszoba klasszikus stílusban, fotó

   Úgy gondolják, hogy a klasszikusabb a tágas szobákban, de a kis fürdőszobákban kevésbé fényűzőnek tűnik. Milyen ékesszólóan ezek a képek tanúsítják:

   Amint látja, a klasszikus nemcsak arisztokratikus, hanem univerzális is, amely sok dekoratív megoldást kínál. Válasszon egy lehetőséget a léleknek és hozzon életre!

   Klasszikus cserép (klasszikus stílusú cserép)

   Kerámia csempe színek

   A porcelán cserép színei rendelkezésre állnak

   Klasszikus fürdőszoba csempe - univerzális megoldás

   A klasszikus fürdőszoba csempe jó, mert megfelelőnek tűnik minden belső térben (anélkül, hogy utalnék a lakás vagy ház általános stílusára). Ez a klasszikus gyűjtemények burkolólapjának megkülönböztető tulajdonságainak köszönhetően lehetséges:

   • visszatartott színek;
   • nemes felületek;
   • természetes anyagok;
   • klasszikus motívumok a dekorációban.

   Csempe klasszikus a fürdőszobában - egy olyan megoldás, amely ugyanilyen fontos 5 vagy 10 évig. Érzéketlen, nem feltűnő villogó design, de hangsúlyozza a stílus érzését és a tulajdonos jó ízlését.

   A "Don Keram" termékcsalád kész megoldásokat kínál a falak és a padlók számára, vagy a fürdőszoba dekorációval kapcsolatos csempék készítésére. Kérjen tanácsot a menedzserektől a rendelkezésre állásról, és rendeljen online az egész világon.

   10, Alsó Syromyatnicheskaya Street, 10, 3. épület, B bejárat, első emelet

   Volgogradsky Avenue, 32, a "Metr2" bevásárlóközpont 25-es épülete, első emelet, pavilonok 89,90,97,98

   w. Szeretők, 12, k.2 TC "CITY"

   Moszkvai régió, Odintsovo járás, Nemchinovka falu, 50, Ambulatory Street, 2. emelet

   50 km. MKAD, TK "ElitStroyMaterialy"

   Nakhimovsky Prospect, 24, Expostroy bevásárlóközpont, 2. csarnok, áll A3

   Nakhimovsky Prospect, 24, Expostroy bevásárlóközpont, 2. sz. Pavilon, B188 stand

   a Kashirsky út és a Kolomenskoye átjáró metszéspontja, új épület, 3A9 pavilon

   Tikhoretsky Boulevard D. 1. TC "Lyublinskoye Pole" Kor. "T" bolt T-145

   Ryazansky Prospect, 2, Bevásárlóközpont "Város" 1. emelet, 118. hely

   25 km Moszkva körút, a külső oldal, bevásárlóközpont "Designer", 1. emelet, hely 1-23

   66 km Moszkvai Ring Road, a "House" bevásárlóközpont külső oldala, épület 2