Legfontosabb > Dekoráció

Univerzális dekorációs szalag Ravak 6/1100 fehér XB441100001

A díszítő csík a fal és a raklap közötti rés kiküszöbölésére szolgál. A rést a lehető legnagyobb mértékben lezárja és tömíti, és sokkal egyszerűbb, mint egy egyenetlenül felhordott tömítőanyag tisztítása, amely a szennyeződés behatolása után megromolhatja a belső megjelenést.

 • típus: 6
 • hossz: 110 cm
 • szín: fehér

Hasonló termékek

A díszítő csík a fal és a raklap közötti rés kiküszöbölésére szolgál. A rést a lehető legnagyobb mértékben lezárja és tömíti, és sokkal egyszerűbb, mint egy egyenetlenül felhordott tömítőanyag tisztítása, amely a szennyeződés behatolása után megromolhatja a belső megjelenést.

 • típus: 6
 • hossz: 110 cm
 • szín: fehér

Dekoratív burkolatok

Dekoratív burkolatok

A díszítő csíkokat a raklapok és fürdők felszereléséből eredő rések lezárására és eltávolítására használják. Egyszerűen tisztítják a nehezen elérhető helyeket, és lehetővé teszik a helyes helyzetek korrigálását, amikor a fal lefektetése közben nem volt megfelelő a szög.

Sorozat

A szerelő készlet a zuhanytálca lezárására szolgál, amikor a már teljesen bélelt csempeburkolatú fürdőszobába van szerelve. Kínálunk egy szerelő készletet, amely RAVAK Professional szilikon tömítőanyagot, rögzítőszalagot és két dekoratív szalagot tartalmaz. Az univerzális szerelő készlet minden sarokba szerelt raklapra van tervezve. A résszel felszerelt raklapokhoz díszítő szalagot kell vásárolnia. Ennek eredményeképpen tökéletesen illeszkedik a raklap felületéhez a falak felületéhez.

Műszaki információk

 • típus: 6, 10 és 11
 • hossz: 110, 200 cm
 • szín: fehér

A díszítő csík a fal és a raklap közötti rés kiküszöbölésére szolgál. A rést a lehető legnagyobb mértékben lezárja és tömíti, és sokkal egyszerűbb, mint egy egyenetlenül felhordott tömítőanyag tisztítása, amely a szennyeződés behatolása után megromolhatja a belső megjelenést.

Dekoratív fürdőkád

A szállítási feltételek megváltoztak...

360-nál

Meghívjuk Önt virtuális utazásunkra a bevásárlóközpontokon keresztül.

Mi vagyunk a vezetők ismét 2015-ben.

Ajándékutalvány

Megoldottuk az ajándék kiválasztásának problémáját. Bővebben...

Plumbing Forum

Meghívjuk Önt a fórumunkba!

A termék leírása és képe csak tájékoztató jellegű, és eltérhet a gyártó műszaki dokumentációjában szereplő leírástól és képktől. Vásárláskor javasoljuk, hogy ellenőrizze a kívánt jellemzők és előírások jelenlétét.

A kedvezményes kártyákkal kapcsolatos kedvezmények nem érvényesek, az áruknak az objektumra történő bármely szállítása megtörténik.

Megkaphatja a vállalat árlistáját. Itt kérhet árajánlatot.

Kérjük, regisztráljon. Ez lehetővé teszi a kosár tartalmának mentését. Ha Ön regisztrált felhasználója, kérjük jelentkezzen be. A bejelentkezés után elkezdheti tölteni a kosarat.

Keresse meg a kívánt pozíciót, és nyomja meg a "Vásárlás" gombot a kosár kitöltéséhez. Miután kitöltötte, nyomja meg a (jobb oldalon) gombot "menjen a kosárba", és ellenőrizze újra a rendelési listát. Ezután kattintson a "Checkout" gombra a lista alján. Ezután az árutovábbításra és fizetésre vonatkozó kérdőív kitöltésével párbeszédet folytat. Részletesebb útmutatást talál a "Rendelés" oldalon.

Dekorációs csíkok RAVAK 80 - 570₽ árakon

Ez a termék számomra?

Szakembereink kulcsrakész rendeletet kapnak az Ön feltételeihez.

Minden nap 09: 00-21: 00 között

TOP gyűjtemények RAVAK

Központi iroda
Moszkva Dubninskaya st., Ház 75 B oldal 2

Szentpéterváron
St. Petersburg, st. Ivana Chernykh, 29
(bejárat a Molodezhniy per. és a Metrostroevtsev str. sarkából)
Legközelebbi metróállomás Narvskaya (800 m)

Minden nap 09: 00-21: 00 között

2018 © Online üzlet ravak-shop.ru. Minden jog fenntartva.

Neptun Trading House Company Moszkva 2011-2017 Minden jog fenntartva. Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. Tilos a weboldal egyes részeinek másolása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül. Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek, a Weboldal használatával Ön vállalja, hogy vállalja a felelősséget a Felhasználó rendszeres ismertté tételéért. megállapodást és annak változásait.

Műanyag fürdő lábazat

A fürdő műanyag határa hermetikus és dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik. Két változatban kapható:

 1. sarkok, dekoratív tulajdonságokat biztosítva a tömítőanyag és a szilikon rétegének maszkolásakor, megakadályozva a nedvesség behatolását.
 2. öntapadó szalag, amelyet tekercsekben állítanak elő, az alapelve a ragasztószalag funkcióinak alapja, amely tökéletesen lapos felületet igényel.

Amikor a fürdőszobát nagy távolságra fekteti a falról, a sarkok vagy az öntapadós szalag felszerelése lehetetlen, akkor a korábban kialakított hídra széles szélű korlátot helyeznek el.

Figyelem! A határ előkészítése során a szakértők javasolják a puha talp és a ragasztó eltávolítását fehér szeszes anyaggal, az anyagot a tömítőanyaghoz vagy a szilikonhoz.

Kiválasztási prioritások

A műanyag korlátok megválasztása számos előnyt jelent:

 • Könnyen megbirkózik a hőmérséklet és a nedvesség változásával, ellenáll az agresszív környezetnek és tisztítószereknek.
 • A szintetikus készítmény kiküszöböli a gomba és a penészképződést.
 • Nem ad vissza a deformációba, és hosszú ideig nem változtatja meg jellemzőit, megtartja az eredeti színt.
 • A sarkok és az ízületek kialakításához olyan kész elemeket használtak, amelyek kizárják a sarkok vágásának és összekapcsolódásának fárasztó eljárását.
 • Jellemzője a magas higiéniás tulajdonságok szennyeződés és nedvességállóság miatt.
 • A színek és a konfigurációk bőségesen járulnak hozzá a termékek különböző beltéri használathoz.
 • A gumírozott élek szilárdan illeszkednek a szilárd felületre.

Minőségi előírások

A GOST követelményeinek megfelelõen a PVC retesznek számos jellemzõnek kell megfelelnie:

 • Az anyagot lágy, félmerev és merev kivitelben végzik.
 • A PVC szegélyek hossza 183 cm.
 • A bevonatok típusai: fényes vagy matt kivitelben.
 • Szabálytalanságok nem megengedettek a vágásoknál és az éleknél.
 • A PVC alaplapok háztartási használatra nem bocsátanak ki szagot és mérgező anyagokat.
 • A termékek szállítása útlevelet és megfelelőségi igazolást tartalmaz. Anyag megvásárlásakor kérni kell a kompozíció környezeti biztonságának igazolását.

Hogyan határozható meg a méret?

A lábazathoz egy adott helyiség kiválasztását az esztétikai kompatibilitás és a fal és a fürdőszoba közötti rés paraméterei határozzák meg. Az anyagok kompatibilisek bármely bázissal.

A lyuk paraméterei alapján 3 módon lehet lezárni:

 • Egy 3 mm széles rést szilikon alapú tömítőanyaggal öntünk. A szárítás után a terület lábazattal van díszítve.
 • Legfeljebb 2,5 cm-es hézag azonnal elrejthető az alaplap alatt. De a padlólapok összeszereléséhez a padlólemez szélességét háromszor kell eltúlozni. Ez lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az alaplap 2/3-a a fürdőkád oldalán helyezkedik el, ami hozzájárul a rögzítés megbízhatóságához.
 • A 3 cm-es rést az oldat kitöltésével megszüntetik. A fürdőszobában egy kis zsalu épül fel, a kapott mélyedés epoxi keverékkel van feltöltve. Miután az oldat megszáradt, egy határ kerül telepítésre.

Szereléskor vegye figyelembe a járda billentési szöge a horizonthoz viszonyítva. A 45 ° -os tiszta szög figyelembevétele biztosítja a kompozíció szigorúságát és a minőségi vízáramlást. A nagy résméret mellett az elhelyezett panel higiéniai termékek polcaira is képes. Ez meghatározza a legfeljebb 5 ° -os szög betartását.

Plintosztályozás

PVC elemek

Öntapadó műanyag padlóburkolat kiválasztása a fürdők számára, akkor döntse el a tervezési jellemzőket:

 • egyrészes: belső (a csempe alá vannak szerelve) és külső, a bélelt felületre helyezve;
 • két darabból álló termékek.

A termékek szélessége 30-50 mm-ig terjed. A javasolt készletek magukban foglalják az 1,8 m-től 3 m-ig terjedő korlátokat. A kanyarok költsége meghatározza a csomagban lévő dugók és sarkok jelenlétét. A minimális ár 250 pólusig terjed. ("lenyelni" profil). Népszerű gyártók: Progress Plast, Profiles és Kolpa San, Makroplast.

Kültéri sarkok

A külső lábazatot a csempézés után a fürdőre helyezzük. A felhasznált anyag kemény műanyag, puha éllel. Megakadályozza a nedvesség behatolását a fürdő alatt, esztétikai, teljes kivitelezést tesz lehetővé. Az egyrészes polimer sarkok nagy választékban kaphatók, az alábbiakban az egyik legnépszerűbb modell.

A termék rögzítése folyékony köröm vagy szilikon alapú ragasztó. Az ízületek a sarkoknál vagy szegélyeknél, mint a padló vagy mennyezet formázása, vagy kész sarkok használata.

Széles sarkok - 4,5 cm, 5x5 cm

A fürdőalap lehetővé teszi, hogy eltakarja és lezárja a széles felületet a falfelület és a fürdő között, feltéve, hogy a fal már befejeződött csempézett panelekkel. Az anyag kiválasztásakor a szakértők javasolják, hogy előnyben részesítsék a merev PVC-t lágy szélekkel.

Belső sarkok

Sarok a csempe alatt a folyamat befejező csempe panelek. A lábazat egyik széle a táblán nyugszik, a második pedig a csempe alá süllyed. A burkolat alatt helyezkedik el a csempe alatt a nagy paraméterek a szoba és a képtelen hagyja a csempe le a falra. Polc szélessége: 2,5 x 2,5 cm (normál), 3,3 x 3,3 cm (széles).

Kétrészes sarkok

A szerelés úgy történik, hogy a szerelőlapot a falfelülethez (csempe) öntapadó csavarokkal vagy szilikonnal rögzítjük. A szerelőlapon lazán rögzítse az alaplapot, és helyezze a belső sarkot, az arcvágót.

Plinth formázás

A formázás a falakon lévő hibák maszkolására szolgál. Lehetővé teszi, hogy vizuálisan kijavítsuk a hely geometriáját vagy adjon neki egy bizonyos stílust. Például, amikor az aranyozásra szolgáló stukkó díszítő elemeinek színezésével beállíthatja a reneszánsz, az ókor vagy a középkor stílusát.

A fém színben történő formázás szigorúbb kivitelezése lehetővé teszi a helyiségek csúcstechnológiájú kialakítását. Imitált fa szegélyek használt dekoráció a fürdőszoba, díszített, rusztikus stílusban.

A formázás kiválasztásának szabályai:

 • A nagyméretű, nagy és süllyesztett határok felszerelése nagyméretű fürdőszobákra vonatkozik. A kis elemek elveszhetnek a tágas helyiségekben, és a masszív díszlécek kis területet zúzzanak össze.
 • Az alacsony falú, kisméretű helyiségekben a széles határok a legjobb megoldásnak (a panelek színének és a fehér mennyezetnek megfelelően).
 • Alacsony mennyezetekkel és széles helyiségparaméterekkel a függőleges díszítőelemeket jól alkalmazzák.

Univerzális profilok

Univerzális tömítőanyagot használnak konyhákhoz, fürdőkhöz, zuhanyozókhoz, mosdókagylókhoz és ablaknyílásokhoz. A profil rugalmas alakja görbületi struktúrák befejeződését biztosítja. A plintoszok rugalmas PVC-ből készülnek fehér és átlátszó kivitelben. Általában hossza 3,2 m.

Öntapadó szalag

A szalag lábazat öntapadó szalag formájában kerül forgalomba, amely meghatározza az anyag nevét. Ezt az opciót ideiglenes módszerként használják a fürdőszoba és a falfelület közötti csatlakozások feldolgozására. A használt szalag előállításához LDPE vastagsága 150 mikron. A hátoldalon butil ragasztót alkalmaznak. A szalag ára 110 rubel. egy tekercsre. Eladó 3 m-es mélyedésekben. A polcok szélessége 20 és 20 mm között változik. A fektetés egy előtisztított felületen történik. Ellenkező esetben a szalag rendszeresen lehúzódik.

A polifóliák sarkai

A termékek árai 15 rubel / m-től változnak. A termékek széleskörű rendelkezésre állást és könnyű munkát különböznek. A negatív jellemzők közé tartozik a kis szilárdság, az ütésállóság vagy a préselés. Azonban egyszerű cserére szorulnak.

Telepítési jellemzők

PVC sarkok elrendezése

Mi szükséges ehhez?

 • lábazat;
 • tömítőkompozíció;
 • fémfűrész;
 • mérőműszerek;
 • alkohol.

A szegélyek rögzítéséhez a munkaterületet szárazra kell törölni a porról és nedvességről, és zsírtalanítani kell. A megadott hosszúság mérése után a PVC talapzaton hibát követel és 45 ° -os szögben fűrészelt. Függetlenül attól, hogy a sarok öntapadó alaptal vagy anélkül választott-e, a szilikon tömítőanyag használata fokozott tömítési tulajdonságokkal jár. Ez hozzájárul az ízületi és hermetikus tulajdonságok erősségéhez. A szilikon tömítőanyagot továbbra is alkalmazni kell az alaplapon, és fel kell szerelni a rés tetejére. Ha vannak olyan sarkok a konfigurációban, akkor azokat a panelek csatlakozási területén kell elhelyezni. Sarkok hiányában a lamellák közötti kötés szilikon tömítőanyaggal van ragasztva.

Hogyan kell felragasztani a szalag lábazatot?

A rugalmas öntapadó szalag rögzítéséhez anyagkészítés szükséges:

A felület alapos tisztítása és zsírtalanítása után vízszintes vonalat húz és szilikonnal lezárja. A felszerelés alatt a hordozó 15 cm-es ragasztóanyag-impregnálással van ellátva, és lezárja a fürdő szélét. Ha a szalagot szorosan az egyik oldalon nyomja, akkor ki kell venni a légbuborékokat.

Figyelem! A szalagot nem ajánlott nyújtani!

A fürdőszoba sarkához vezetve hajlított és ragasztott. A fürdő széléhez a szalagot levágják, és az éleket az előkészített tömítéssel vágják le. A hajtás sarkában kialakított szerkezetet késszerkezettel vágják fel. A vágott zónában egy vékony réteg szilikonnal van ellátva, és a varrat egy 2 cm széles vágással el van rejtve. Az öntapadó szalaggal kezelt felület napi használatra kész.

Universal dekoratív szalag 11/2000 Ravak XB462000001

A díszítő csíkokat a raklapok és fürdők felszereléséből eredő rések lezárására és eltávolítására használják. Egyszerűen tisztítják a nehezen elérhető helyeket, és lehetővé teszik a helyes helyzetek korrigálását, amikor a fal lefektetése közben nem volt megfelelő a szög.

Az online áruházunkban Moszkvában szállíthatunk strandfürdőket. Univerzális dekoratív lemez 11/2000 Ravak XB462000001 raktáron 450 rubel áron. - rendeljen online, vagy telefonon lépjen kapcsolatba vezetőinkkel.

Kiegészítők Dekoratív fürdőszobai kiegészítők

Kiegészítők A fürdőszobai kiegészítők jó választás a helyiségbe történő beépítéshez A Sanitaryware-Msk online áruházunkban a 9 minőségi tartozék közül választhat, hogy árait 3750 és 18 750 rubel között, Svájcban, Olaszországban. garancia 15 évig.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Univerzális dekoratív szalag 11/2000 fehér Jekatyerinburgban

Univerzális dekoratív szalag 11/2000 fehér Jekatyerinburgban

Univerzális dekoratív szalag 11/2000 fehér RAVAK.

A díszítő csíkokat a raklapok és fürdők felszereléséből eredő rések lezárására és eltávolítására használják. Egyszerűen tisztítják a nehezen elérhető helyeket, és lehetővé teszik a helyes helyzetek korrigálását, amikor a fal lefektetése közben nem volt megfelelő a szög.

 • típus: 611
 • hosszúság: 200 cm
 • szín: fehér

A cseh RAVAK cég története 1991-ben kezdődött, Varzek és Kreis két családja által létrehozott korlátolt felelősségű társaságként. 1997 óta a RAVAK részvénytársasággá vált. 1991-ben kiadták az első RAVAK termékeket, zuhanytálcákat és sarkokat, amelyeket francia engedély alapján gyártottak. 1993 óta a RAVAK megkezdte a saját termelési technológiáinak fejlesztését. Ez soha nem látott eredményeket produkált, 1994-ben pedig a vállalat saját technológiájával, ugyanabban az évben szabadalmaztatott egy sor zuhanytárcsát készített és briliáns módon gyártott. 1996 óta a RAVAK elkezdi meghódítani a nemzetközi vízvezeték-piacot. Egy évvel később a cég egy sor zuhatárat indít az elit osztályban, és egy évvel később kezdődik az akril fürdők aktív termelése. Tekintettel arra, hogy a cseh piacon a RAVAK akril fürdőt kezdett gyártani, az utóbbiak közül az egyik a legmodernebb és leginnovatívabb technológiával tudta felkészíteni a termelést, ami lehetővé tette az akril fürdők kifogástalan minőségének megteremtését. A RAVAK szivattyú az összes biztonsági követelménynek és minőségi szabványnak megfelelően készült.

Műanyag fürdő lábazat

A fürdő műanyag határa hermetikus és dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik. Két változatban kapható:

 1. sarkok, dekoratív tulajdonságokat biztosítva a tömítőanyag és a szilikon rétegének maszkolásakor, megakadályozva a nedvesség behatolását.
 2. öntapadó szalag, amelyet tekercsekben állítanak elő, az alapelve a ragasztószalag funkcióinak alapja, amely tökéletesen lapos felületet igényel.

Amikor a fürdőszobát nagy távolságra fekteti a falról, a sarkok vagy az öntapadós szalag felszerelése lehetetlen, akkor a korábban kialakított hídra széles szélű korlátot helyeznek el.

Figyelem! A határ előkészítése során a szakértők javasolják a puha talp és a ragasztó eltávolítását fehér szeszes anyaggal, az anyagot a tömítőanyaghoz vagy a szilikonhoz.

Kiválasztási prioritások

A műanyag korlátok megválasztása számos előnyt jelent:

 • Könnyen megbirkózik a hőmérséklet és a nedvesség változásával, ellenáll az agresszív környezetnek és tisztítószereknek.
 • A szintetikus készítmény kiküszöböli a gomba és a penészképződést.
 • Nem ad vissza a deformációba, és hosszú ideig nem változtatja meg jellemzőit, megtartja az eredeti színt.
 • A sarkok és az ízületek kialakításához olyan kész elemeket használtak, amelyek kizárják a sarkok vágásának és összekapcsolódásának fárasztó eljárását.
 • Jellemzője a magas higiéniás tulajdonságok szennyeződés és nedvességállóság miatt.
 • A színek és a konfigurációk bőségesen járulnak hozzá a termékek különböző beltéri használathoz.
 • A gumírozott élek szilárdan illeszkednek a szilárd felületre.

Minőségi előírások

A GOST követelményeinek megfelelõen a PVC retesznek számos jellemzõnek kell megfelelnie:

 • Az anyagot lágy, félmerev és merev kivitelben végzik.
 • A PVC szegélyek hossza 183 cm.
 • A bevonatok típusai: fényes vagy matt kivitelben.
 • Szabálytalanságok nem megengedettek a vágásoknál és az éleknél.
 • A PVC alaplapok háztartási használatra nem bocsátanak ki szagot és mérgező anyagokat.
 • A termékek szállítása útlevelet és megfelelőségi igazolást tartalmaz. Anyag megvásárlásakor kérni kell a kompozíció környezeti biztonságának igazolását.

Hogyan határozható meg a méret?

A lábazathoz egy adott helyiség kiválasztását az esztétikai kompatibilitás és a fal és a fürdőszoba közötti rés paraméterei határozzák meg. Az anyagok kompatibilisek bármely bázissal.

A lyuk paraméterei alapján 3 módon lehet lezárni:

 • Egy 3 mm széles rést szilikon alapú tömítőanyaggal öntünk. A szárítás után a terület lábazattal van díszítve.
 • Legfeljebb 2,5 cm-es hézag azonnal elrejthető az alaplap alatt. De a padlólapok összeszereléséhez a padlólemez szélességét háromszor kell eltúlozni. Ez lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az alaplap 2/3-a a fürdőkád oldalán helyezkedik el, ami hozzájárul a rögzítés megbízhatóságához.
 • A 3 cm-es rést az oldat kitöltésével megszüntetik. A fürdőszobában egy kis zsalu épül fel, a kapott mélyedés epoxi keverékkel van feltöltve. Miután az oldat megszáradt, egy határ kerül telepítésre.

Szereléskor vegye figyelembe a járda billentési szöge a horizonthoz viszonyítva. A 45 ° -os tiszta szög figyelembevétele biztosítja a kompozíció szigorúságát és a minőségi vízáramlást. A nagy résméret mellett az elhelyezett panel higiéniai termékek polcaira is képes. Ez meghatározza a legfeljebb 5 ° -os szög betartását.

Plintosztályozás

PVC elemek

Öntapadó műanyag padlóburkolat kiválasztása a fürdők számára, akkor döntse el a tervezési jellemzőket:

 • egyrészes: belső (a csempe alá vannak szerelve) és külső, a bélelt felületre helyezve;
 • két darabból álló termékek.

A termékek szélessége 30-50 mm-ig terjed. A javasolt készletek magukban foglalják az 1,8 m-től 3 m-ig terjedő korlátokat. A kanyarok költsége meghatározza a csomagban lévő dugók és sarkok jelenlétét. A minimális ár 250 pólusig terjed. ("lenyelni" profil). Népszerű gyártók: Progress Plast, Profiles és Kolpa San, Makroplast.

Kültéri sarkok

A külső lábazatot a csempézés után a fürdőre helyezzük. A felhasznált anyag kemény műanyag, puha éllel. Megakadályozza a nedvesség behatolását a fürdő alatt, esztétikai, teljes kivitelezést tesz lehetővé. Az egyrészes polimer sarkok nagy választékban kaphatók, az alábbiakban az egyik legnépszerűbb modell.

A termék rögzítése folyékony köröm vagy szilikon alapú ragasztó. Az ízületek a sarkoknál vagy szegélyeknél, mint a padló vagy mennyezet formázása, vagy kész sarkok használata.

Széles sarkok - 4,5 cm, 5x5 cm

A fürdőalap lehetővé teszi, hogy eltakarja és lezárja a széles felületet a falfelület és a fürdő között, feltéve, hogy a fal már befejeződött csempézett panelekkel. Az anyag kiválasztásakor a szakértők javasolják, hogy előnyben részesítsék a merev PVC-t lágy szélekkel.

Belső sarkok

Sarok a csempe alatt a folyamat befejező csempe panelek. A lábazat egyik széle a táblán nyugszik, a második pedig a csempe alá süllyed. A burkolat alatt helyezkedik el a csempe alatt a nagy paraméterek a szoba és a képtelen hagyja a csempe le a falra. Polc szélessége: 2,5 x 2,5 cm (normál), 3,3 x 3,3 cm (széles).

Kétrészes sarkok

A szerelés úgy történik, hogy a szerelőlapot a falfelülethez (csempe) öntapadó csavarokkal vagy szilikonnal rögzítjük. A szerelőlapon lazán rögzítse az alaplapot, és helyezze a belső sarkot, az arcvágót.

Plinth formázás

A formázás a falakon lévő hibák maszkolására szolgál. Lehetővé teszi, hogy vizuálisan kijavítsuk a hely geometriáját vagy adjon neki egy bizonyos stílust. Például, amikor az aranyozásra szolgáló stukkó díszítő elemeinek színezésével beállíthatja a reneszánsz, az ókor vagy a középkor stílusát.

A fém színben történő formázás szigorúbb kivitelezése lehetővé teszi a helyiségek csúcstechnológiájú kialakítását. Imitált fa szegélyek használt dekoráció a fürdőszoba, díszített, rusztikus stílusban.

A formázás kiválasztásának szabályai:

 • A nagyméretű, nagy és süllyesztett határok felszerelése nagyméretű fürdőszobákra vonatkozik. A kis elemek elveszhetnek a tágas helyiségekben, és a masszív díszlécek kis területet zúzzanak össze.
 • Az alacsony falú, kisméretű helyiségekben a széles határok a legjobb megoldásnak (a panelek színének és a fehér mennyezetnek megfelelően).
 • Alacsony mennyezetekkel és széles helyiségparaméterekkel a függőleges díszítőelemeket jól alkalmazzák.

Univerzális profilok

Univerzális tömítőanyagot használnak konyhákhoz, fürdőkhöz, zuhanyozókhoz, mosdókagylókhoz és ablaknyílásokhoz. A profil rugalmas alakja görbületi struktúrák befejeződését biztosítja. A plintoszok rugalmas PVC-ből készülnek fehér és átlátszó kivitelben. Általában hossza 3,2 m.

Öntapadó szalag

A szalag lábazat öntapadó szalag formájában kerül forgalomba, amely meghatározza az anyag nevét. Ezt az opciót ideiglenes módszerként használják a fürdőszoba és a falfelület közötti csatlakozások feldolgozására. A használt szalag előállításához LDPE vastagsága 150 mikron. A hátoldalon butil ragasztót alkalmaznak. A szalag ára 110 rubel. egy tekercsre. Eladó 3 m-es mélyedésekben. A polcok szélessége 20 és 20 mm között változik. A fektetés egy előtisztított felületen történik. Ellenkező esetben a szalag rendszeresen lehúzódik.

A polifóliák sarkai

A termékek árai 15 rubel / m-től változnak. A termékek széleskörű rendelkezésre állást és könnyű munkát különböznek. A negatív jellemzők közé tartozik a kis szilárdság, az ütésállóság vagy a préselés. Azonban egyszerű cserére szorulnak.

Telepítési jellemzők

PVC sarkok elrendezése

Mi szükséges ehhez?

 • lábazat;
 • tömítőkompozíció;
 • fémfűrész;
 • mérőműszerek;
 • alkohol.

A szegélyek rögzítéséhez a munkaterületet szárazra kell törölni a porról és nedvességről, és zsírtalanítani kell. A megadott hosszúság mérése után a PVC talapzaton hibát követel és 45 ° -os szögben fűrészelt. Függetlenül attól, hogy a sarok öntapadó alaptal vagy anélkül választott-e, a szilikon tömítőanyag használata fokozott tömítési tulajdonságokkal jár. Ez hozzájárul az ízületi és hermetikus tulajdonságok erősségéhez. A szilikon tömítőanyagot továbbra is alkalmazni kell az alaplapon, és fel kell szerelni a rés tetejére. Ha vannak olyan sarkok a konfigurációban, akkor azokat a panelek csatlakozási területén kell elhelyezni. Sarkok hiányában a lamellák közötti kötés szilikon tömítőanyaggal van ragasztva.

Hogyan kell felragasztani a szalag lábazatot?

A rugalmas öntapadó szalag rögzítéséhez anyagkészítés szükséges:

A felület alapos tisztítása és zsírtalanítása után vízszintes vonalat húz és szilikonnal lezárja. A felszerelés alatt a hordozó 15 cm-es ragasztóanyag-impregnálással van ellátva, és lezárja a fürdő szélét. Ha a szalagot szorosan az egyik oldalon nyomja, akkor ki kell venni a légbuborékokat.

Figyelem! A szalagot nem ajánlott nyújtani!

A fürdőszoba sarkához vezetve hajlított és ragasztott. A fürdő széléhez a szalagot levágják, és az éleket az előkészített tömítéssel vágják le. A hajtás sarkában kialakított szerkezetet késszerkezettel vágják fel. A vágott zónában egy vékony réteg szilikonnal van ellátva, és a varrat egy 2 cm széles vágással el van rejtve. Az öntapadó szalaggal kezelt felület napi használatra kész.

Universal dekoratív szalag 11/2000 Ravak XB462000001

A díszítő csíkokat a raklapok és fürdők felszereléséből eredő rések lezárására és eltávolítására használják. Egyszerűen tisztítják a nehezen elérhető helyeket, és lehetővé teszik a helyes helyzetek korrigálását, amikor a fal lefektetése közben nem volt megfelelő a szög.

Az online áruházunkban Moszkvában szállíthatunk strandfürdőket. Univerzális dekoratív lemez 11/2000 Ravak XB462000001 raktáron 450 rubel áron. - rendeljen online, vagy telefonon lépjen kapcsolatba vezetőinkkel.