Legfontosabb > Tervezés

Plexiüveg válaszfalak telepítése

A plexiüvegek harmonikusan illeszkednek az irodákba, apartmanokba, falusi házakba és közterekbe.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy nem sok helyet foglalnak el, akkor a helyiséget zónákra osztva választhatja ki a megfelelő kialakítású partíciót.

Tekintse meg a szerves üvegből készült szerkezetek típusát, alkalmazási lehetőségeit és tervezési megoldásait.

Plexi fajták

A szerves üveg hőre lágyuló műanyag alapú. További tulajdonságok elérése érdekében a kompozícióba olyan adalékanyagok kerülnek bevezetésre, amelyek javítják az ütésállóságot, a hőstabilitást, a fényszóródás képességét, a hang áthaladását stb.

Az üvegtípusok az előállítás módjától függően a következőkre vannak osztva:

 • az extrudálás a folytonos lyukasztás eredményeképpen történik, amikor a megolvadt gyantát éles hűtéssel és egy adott alak kialakításával folyamatosan lyukasztják;
 • A tömbüvegeket úgy készítjük, hogy a gyantát két síküveg közé helyezzük, így az anyag szilárd állapotba polarizálódik.
A rögzített szerkezetek könnyű és tartós alumínium profilra vannak szerelve

A tervezési jellemzőktől függően a partíciók a következőkre oszthatók:

 • a mobiltelefonok könnyen telepíthetők és szétszerelhetők a terület áttelepítése vagy átépítése esetén;
 • könnyen nyitható és zárt, így megváltoztatva a szoba megjelenését;
 • szilárd, üvegből készült és keret nélküli technológiára szerelt;
 • A helyhez kötött, könnyűszerkezetes, alumínium profilból készült keretbe épített plexiüveg falak.

A plexiüvegeket pneumatikus és vákuumformázással bélyegezik. A hagyományos üveghez képest könnyebb és könnyebben feldolgozható.

Alkalmazási területek

A plexiüveges válaszfalak áttetszőek, mattok, különböző árnyalatúak, a helyiségek tervezésénél használatosak:

 1. A területet az irodák zónáiba kell határolni. Nagyméretű helyiségek, ahol a vezetők munkahelyei elválnak a könnyű és elegáns, szerves üvegből készült válaszfalaktól. Segítségükkel nemcsak a munkaterület zónákra oszthatók, hanem egy befogadókamrának, tárgyalási helynek, pihenésnek stb.
 2. Az étteremben a megfelelő kiválasztás és elhelyezése struktúrák, lesz egyfajta kényelmet és kényelmet. Néha a gyönyörű partíciók külön táblákat különítenek el a VIP ügyfelek számára.
 3. A buszmegállók és az állomás fizetett csarnokaiban a válaszfalak osztják az utasok helyét pihenésre. Ők arra is szolgálnak, hogy munkahelyeket hozzanak létre pénztáraknak, rendszergazdáknak és más alkalmazottaknak.
 4. A hotelekben gyönyörűen díszítheti a terem és a fürdőszobákat, kiválasztva a válaszfal kialakítását, összhangban a szoba általános kialakításával.
 5. A lakásokban és vidéki házakban egy nagy helyiséget alvó és munkaterületre oszthatnak, közös fürdőszobát stb.
 6. A stúdióban a belső válaszfalak segítségével megváltoztathatja a belső tér hangulatát és helyzetét.

A partíciók telepítéséhez a képzelet térsége nincs korlátozva. Stacionáriusak, csúsztathatóak, beépített ajtókkal. A legfontosabb dolog a megfelelő modell kiválasztása, és a szoba meggyógyítja a második életet.

Előnyök és hátrányok

A plexiüveg-válaszfalak számos előnnyel rendelkeznek:

 • kis súly, kevés helyet foglal el;
 • könnyen felszerelhető és leszerelhető;
 • a fényt továbbítják vagy sötétednek;
 • ellenáll a magas páratartalomnak.

Az egyetlen hátránya a szerves üveg, hogy könnyen karcolódni, még akkor is, ha enyhe hatással van rá.

Álló partíciók

A táblázatban vegye figyelembe a partíciók típusát a tervezési jellemzők és jellemzőik függvényében:

Plexiglass fürdő válaszfalak. Általános információk és telepítési lépések

Sokak számára a kombinált fürdőszoba igazi gyötrelem. Képzeljünk el egy ilyen zavarot: a család egyik tagja végül ellazult a habosóban, míg a másodikban nagyon sürgősen be kell vinni a WC-t. Nem kellemes helyzet, ugye? És általában ő motiválja a lakástulajdonosokat, hogy a válaszfalakat plexi, műanyag vagy egyéb költségvetésbe építsék, és talán nem nagyon, anyagilag. Természetesen egy ilyen döntést gyakran a fürdőszoba tervezési jellemzői és építészeti finomságai diktálnak, de összességében ez a gyakorlati oldal játssza a döntő szerepet. Mindenesetre, ez a cikk teljes egészében a fürdőszobai zónákra vonatkozik a műanyag és lehetséges analógjai segítségével.

Műanyag osztók: alapinformációk

Elvileg a műanyagfal a fürdőszobában vagy a válaszfalak építéséhez költségvetés, könnyen használható és szerelési anyagok, amelyek kezelhetők saját kezűleg és egyszerű eszköz segítségével. Még többet lehet mondani: a helyesen megválasztott monolitikus polikarbonát, amelyet népszerűen "Plexiglas" -nak neveznek, lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában egy csúszó falat hozzanak létre, amely a vízkezelés területét jelöli.

Erről beszélünk az alábbiakban, de mostanában a fürdőszobában vagy teljesen műanyag tárggyal rendelkező plexiüvegek negatív jellemzőire kell összpontosítania.

Megjegyzés: Csak egy kis kellemes pillanat van, vagyis a műanyag nagyon könnyen karcolódhat vagy károsodhat, különösen akkor, ha gondatlanul kezeli. Senki nem állítja, hogy minden építőanyagnak megvannak a saját előnyei és hátrányai, de a műanyag esetében lehetetlen megakadályozni a karcolásokat vagy kiküszöbölni őket.

Összehasonlításképpen, a gipszkarton mindig védett a nedvességtől, az üveg ellenállást és repedést biztosít, de a műanyag fürdőszobai válaszfal mindig karcolásokkal és karcolásokkal van ellátva, és készen kell állnia erre.

Particionális szerelési technológia

Bármely, pl. Műanyag válaszfalak a fürdőszobában, saját kezűleg építhetők. Ehhez elegendő a következő művek sorrendjét megfigyelni:

 • Kezdetben megtörténik a jelölés, amelynek következtében a falon, a padlón és a mennyezeten fel kell tüntetni a törött vonalakat (ha a partíciót a fürdő teljes magasságára tervezik). Ebben a szakaszban fontos figyelembe venni a kommunikációs és vízvezeték-berendezések elhelyezkedését;
 • Mivel a műanyagból vagy plexiből készült fürdőszoba teljesen süket részei erősen befolyásolják a levegő normál keringését, javasoljuk, hogy olyan szerkezetet hozzanak létre, amely nem pihen a mennyezeten;
 • A keretet a falhoz és a padlóhoz (valamint a mennyezethez kell csatlakoztatni, ha süket partícióról beszélünk), amelyhez a tüskéket használják. Ha a kész szerkezetnek további terhelést kell tapasztalnia, ajánlatos a csontváz horgonycsavarokkal történő megerősítése;
 • Fém-műanyagból, profilcsövekből vagy fém sarkokból álló vázszerkezetet építettek fel, a műanyag klipek formájában szolgáló speciális szerelvényeket a teljes kerület mentén kell rögzíteni;
 • A kívánt méretnek megfelelően vágott PVC csíkok a keretre vannak szerelve, de csak azt követően, hogy ellenőrizték a szinteket és a stabilitást vizsgálták;
 • Furatok műanyagból, célszerű előre fúrni, hogy elkerülhető legyen a repedés a rögzítési pontokon.

A polikarbonát vagy műanyag fürdőszobában lévő válaszfal nem mindig kell teljesen sima felületnek néznie. Amellett, hogy a gyártók széles választékot kínálnak az ilyen építőanyagok színeinek és textúráinak, kihasználhatják a híres tervezők eredményeit. Például a fürdőszobában lévő műanyag falak, amelyek a partíciók szerepét szánják, lehetnek különböző átmérőjű műanyag csövek összetett elegye.

Ez a design koncepciója a fal PVC fürdőszobájában a portugál tervezők által javasolt. Eltekintve attól a ténytől, hogy a design szórakoztató díszítőelemként szolgál, aktívan használható törülközők és egyéb fürdő kiegészítők és kiegészítők tárolására is, amint azt a kép is mutatja.

Általában a műanyag meglepően alakítható anyag, amely lehetővé teszi különböző színű, méretű és textúrájú válaszfalak kialakítását.

Partíciók akrilüveggel

Az akrilüveges válaszfalak tartós öntvények és műanyag szerkezetek, amelyek lehetővé teszik, hogy eredeti és szokatlan válaszfalakat készítsenek: különböző formájúak, kanyarokkal, sőt beillesztésekkel. Az akrilüveg tartós, de rugalmas és hajlékony a munka során: cégünk professzionálisan egyedi színű akrilüvegeket készít Önnek.

Néhány példa a megvalósított projektekre

További részletek az akrilüveggel ellátott válaszfalakról

Az akrilüvegre választható részek teljes üvegből vagy fémkeretek használatából állhatnak. Az akrilüveggel való munka során az ilyen lehetőségek lehetővé teszik a partíciók használatának határait: lakásokban, irodákban, szépségszalonokban, üvegházakban, kávézókban, ideiglenes és hordozható kirakatokban, promóciókban és különböző rövid távú kampányokban használják helyhez kötött válaszfalakként. Az akril lehet átlátszó, átlátszó vagy díszítő minták rajzolásával.

Akril válaszfalak

Az akril válaszfalak egy olyan kifejezés, amely az építés alatt álló emberek leromlását okozhatja, mert a polimerek és még inkább az akril fürdők alapú festékek egyértelműen semmi köze ennek a terveknek. Ebben az esetben a plexiüvegről van szó, amely egyedülálló tulajdonságokkal és különféle külső bevonatokkal rendelkezik, ami a használat zavarását eredményező struktúrákban való népszerűséghez vezetett. A stúdióban gyártott akril válaszfalak kiemelkedő színvonalú dizájnnal és magas színvonalú teljesítménysel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy a szobák széles választékát használják.

Akril válaszfalak: anyagtulajdonságok és szerkezeti típusok

Az akril válaszfal olyan áttetsző lapokból álló szerkezet, amely a helyiségeket önálló zónákra határolja. A plexi vagy plexi nagyon tartós, hőre lágyuló anyag, amely az akril- és metakrilsavak származékain és azok polimer kompozícióin alapul. Különféle fokú átlátszó lapokat használnak akváriumok, világító reklámok, kereskedelmi felszerelések, bolt ablakok és bútorok készítésére. Az akril az erkélyek, ajtók, ablakok üvegezésére szolgál, széles körben használják a válaszfalak gyártásában is.

Ábra. 1. Az akril válaszfalakat széles körben használják kereskedelmi forgalomban.

A partíció szándékolt használatának helyétől függetlenül minden ügyfél olyan megbízható és biztonságos konstrukciót szeretne kapni, amely harmonikusan illeszkedik az általános belső térhez, vizuálisan bővíti a helyiséget. Az akril válaszfalak teljes mértékben megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Tehát az akrilüvegre jellemző:

 • megnövekedett ellenállás a sokkterhelésekkel szemben;
 • enyhíteni;
 • plaszticitás és rugalmasság, amely lehetővé teszi a különféle feldolgozási módszereket;
 • ellenáll az időjárásnak, az ultraibolya sugárzás;
 • hosszú élettartam;
 • magas átláthatóság (legfeljebb 93%);
 • nagy nedvességállóság;
 • környezetbarát, a baktériumok és mikroorganizmusok reprodukciójával szembeni ellenálló képesség;
 • alacsony elektromos vezetőképesség.

Ábra. 2. Az akril partíciókat olyan érdekes dekorációs megoldásban használják: több száz mozgó buborék a panelek belsejében

Megjegyzendő, hogy az anyagot fokozott gyúlékonyság jellemzi (460-635 ° C), azonban ha meggyújtják, az anyag nem toxikus.

Az akril konstrukciók több szakaszból állnak, amelyek az eszköz partícióinak típusától és a kivitelezés típusától függően különböző rögzítési módokat tartalmaznak. Így megkülönböztetik a keretet és az összes üveg kialakítását: az első esetben minden vászont keretbe merítenek, amelyen keresztül a szakaszok a bázisokhoz kapcsolódnak; Az összes üveg (vagy keret nélküli) verzióban az akrilfestmények független hordozóelemek. Az építés típusától függően a keret és a keret nélküli akril válaszfalak lehetnek:

 1. mozdulatlan;
 2. mobil;
 3. csúszó (összecsukható, lógó, átalakítható, "rekesz", sugár)

További információt a partíciós eszközök egyes részeiben talál.

Ábra. 3. A helyhez kötött akril válaszfalak magas magasságot érhetnek el,
az anyag tulajdonságai lehetővé teszik a tartósság fenntartását

Üveg lehetőség az akril partíciókhoz

Vannak cast, extrudálás, tükör akrilüveg és decoracryl. Az öntött plexi, szemben az extrudálással, erősebb molekuláris kötésekkel rendelkezik, ami nagyobb ellenállást eredményezett a sokkterheléssel szemben. Ezenkívül ez az üveg jobban csiszolt, fényes felületű és optikai tisztaságú.

Az extrúziós akril több műanyag, és lehet átlátszó, színes, fényszóródás, vagy fordítva, átlátszatlan. A legtöbb esetben ez a két anyag egymással felcserélhető. A tükör akrilüveg egyfajta extrudálás: egy amalgámréteget helyeznek a felület egyik oldalára az üveg extrudálásával. Ezek a tükrök könnyűek, tartósak és ellenállnak a törésnek, tökéletesen reflektálnak a fényre, és különböző feldolgozási módszereknek is alávethetők.

Ábra. 4. Az akril tükör bármilyen színben vagy utánozható

A tükör akrilüveg jobban ellenáll a törésnek, mint a hagyományos üveg, ezért akár utcai szerkezetekben is használható.

A Decoracryl díszített, matt vagy fényes felületű akrilüveg. A modern technológiának köszönhetően a decoracryl számos vizuális effektust reprodukálhat, miközben megőrzi egyedi tulajdonságait. Például különféle mesterséges díszítéseket olvashatunk az üvegbe, melynek köszönhetően az anyag exkluzív megjelenést kölcsönöz, miközben a maradék könnyű, műanyag és nagyon tartós.

Ábra. 5. Decoracryl partíciókhoz, szerves és mesterséges zárványokkal

Lehetőség van díszíteni nem csak decoracryl: öntvény, extrudálás és tükör akril üveg festhető színes, kiegészítve göndör volumetrikus facet (ferde), a képek nyomtatott fotónyomtatási technológia. Emellett ezen üvegtípusok felülete gravírozással, homokfúvással, festékfestéssel díszíthető; az apró üveggel díszített akriloszlop nagyon látványosnak tűnik.

Ábra. 6. A modern akril válaszfalak festett üvegfestéssel különböző technikákkal díszíthetőek.

Az akril válaszfalak súlya és méretei

Az összes üveges akril tömbök súlyát és méreteit az alkalmazott anyag paraméterei határozzák meg. A táblázat az akril technikai jellemzőit mutatja be:

Akril termékek

Hol vannak telepítve akril válaszfalak?

Ahhoz, hogy egy lakást, irodát vagy bármely más szobát kényelmesebbé és funkcionálisabbá tegyünk, helyesen kell megszervezni a helyet. A szobatervezés legsikeresebb módja a könnyű akriloszlop telepítése. Ez az elem lehetővé teszi, hogy optimalizálni lehessen a területet anélkül, hogy vizuálisan csökkentené a területét. Az akrilból készült elegáns válaszfal nem csupán a belső tér egyik fontos funkcionális eleme, hanem egy látványos díszítőelem is, amely különleges helyet biztosít a szobában.

Az akril üveg válaszfalak bármilyen belső térben díszíthetik, függetlenül stílusától és funkcionális tartalmától. A legkisebb területet elfoglalva a legvékonyabb dekoratív fal nem zavarja a helyet, hanem a könnyedség és a tágasság hatását biztosítja.

Partíciók a szobában. A világos dekoratív válaszfalak nagyszerűen jelenik meg a nagy nappaliban. Az ilyen elemek megtartják a tágasság érzését, ugyanakkor a helyiséget funkcionális zónákra osztják. Akril falak is oszthatók szomszédos helyiségek -, mert ez használt átlátszó plexi, díszített mintával vagy minta. Az akrilszerkezetek lehetővé teszik, hogy a munkaterületet az irodában, az óvodában az üdülőterületektől elkülönítsék - a játékokat és a kiképzés helyét. A tükörfelület tökéletesen illeszkedik a lakásba.

Partíciók az irodában. Az ilyen szerkezeti elemek több helyre osztják a helyiséget - ezáltal lehetővé válik a munkavállalók kényelmes munkakörnyezetének kialakítása és a környezeti tényezők hatásának minimalizálása. Néhány könnyű, átlátszatlan akrilfala hatalmas, zajos szobát tesz egy csendes, kényelmes helyre a koncentrált munkahelybe. A szigorú és visszafogott stílusban díszített, könnyű üvegfalak szilárd és megjeleníthető megjelenést kölcsönöznek az irodaterületnek, miközben a vállalat presztízse az ügyfelek és a partnerek szemében automatikusan javul.

Partíciók a fürdőszobában. Egy kombinált fürdőszobában, amelynek ritkán van egy nagy területe, egy áttetsző vagy átlátszó válaszfal lehetővé teszi, hogy elosztsa a szobát - például a zuhanyzó terület elkülönítéséhez. Ez a megoldás javítja a fürdőszoba kényelmét és funkcionalitását, valamint vonzóbb és teljes megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Vizuálisan növelje a szoba területét, és sokkal könnyebbé tegye a tükörfal használatával.

Akriloszlopok, helyiségek kialakítása

A válaszfalak akrilüvegből készülhetnek, bármilyen formában. Az akrilfalak dekoratív kialakítása a stílustól függően válogatott.

Matt vagy átlátszó felület. Az átláthatóság mértéke az objektum funkcionális céljától függ. A matt üveg alkalmas a fürdőszobában vagy egy olyan helyiségben, amelyet külön zónákra kell felosztani. A teljesen átlátszó falak ezt az elválasztást feltételessé teszik, mivel lehetővé teszik a szoba vizuális integritásának megőrzését.

Belsőépítészet. Speciális technológia lehetővé teszi, hogy az akril bármilyen olvasztott dekorációs anyagot olvashat, természetes és mesterséges - kavics, kagyló, fű, levelek, lenrostok, virágok, bambuszgyűrűk különböző kombinációkban. Biztosíthatja az akril természetes anyagokkal való hasonlóságát - fa vagy természetes kő, vagy olyan egyedi hatásokat hozhat létre, amelyeknek nincs analógja a természetben. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy létrehozzon egy igazán mesés textúrát és díszeket az akrilüveg belsejében. Az ilyen dekoráció hatása lenyűgöző lesz!

Tükörelemek. A tervezési kreativitás nagy teret nyit a tükör zónák építésének lehetősége miatt. Ilyen megoldás különösen megfelelő fürdőszobákban és folyosókon. A tükrözött válaszfallal díszített szoba tágas, világos és sugárzóvá válik.

Széles színek. A gyártás során a válaszfalak aktívan használják a technológiát, amellyel az akril festett bármilyen színben. Az irodai válaszfalak vállalati stílussal rendezhetők, az óvodában átlátszó falak élénk színekkel készülhetnek, és a hálószobában lévő akril szerkezetet nyugtató pasztell színekben lehet festeni. A színárnyalat úgy választható ki, hogy illeszkedjen, vagy ellentétben a belső színsémával.

Akril - az ideális anyag a dekoratív válaszfalak gyártásához

A dekoratív akril válaszfalak könnyűek a gyártáshoz és a telepítéshez. A plexi nem feltétlenül törékeny anyag, ötször erősebb hatással bír, mint a szilikát üveg. A könnyű és ütésálló falak akrilból készülhetnek, amely még a gyermekszobákban is biztonságosan működtethető. Az akril fal sokkal könnyebb az üvegnél, ezért a szállítás és a telepítés folyamata sokkal egyszerűbb. Az akril nagyobb fényáteresztéstől különbözik a hagyományos üvegektől, ezért a plexi szerkezetek sokkal fényesebbek, világosabbak és tisztábbak, mint az üvegek.

Az AkrilShik cég egyedülálló megoldást kínál a belsőépítészeti megoldásokhoz akril válaszfalakkal. Tudjuk, hogyan lehet a nappali kényelmesebbé tenni, a fürdőszobát - a leginkább funkcionáló, az iroda - elegáns és bemutatható. Az akrilüvegre vonatkozó óriási tapasztalat megadja nekünk a jogot, hogy azt mondjuk: életre kelthetünk minden ötletet.

Plexiüveg válaszfalak leírása és alkalmazása

A modern otthonokban, irodákban, irodaépületekben, áttetsző vagy áttetsző válaszfalakban nagyszerűek. Segítségükkel eredeti és stílusos lehet osztani a szobát. Erős, műanyag és esztétikus akrilüveg - ideális az ilyen termékekhez.

A plexiüveg válaszfalak leírása

Ezeknek a bútoroknak a gyártásához extrudált vagy blokk (öntött) akrilüveg 0,5-25 mm vastagságú. Mindegyik anyag lehet átlátszó, átlátszatlan vagy színes. Ezen kívül van egy tükör extrudálás plexi, amalgamin-réteg lerakódott a felületen. Van dekoracryl is - az eredeti anyag, amelybe a díszek olvadnak.

A tervezéstől függően a termékek fémkerettel vagy üvegből készültek (az anyag ereje lehetővé teszi).

Alkalmazási területek

 • Ezeket a termékeket széles körben használják a modern irodaépületekben. Lehetővé teszik, hogy egy nagy szobában egy csomó különálló szobát készítsenek, valamint egy pihenőhelyet, egy befogadókamrát, egy tárgyalót.
 • A szálloda akriloszlopok segítségével gyönyörűen díszítheti a csarnokot, így kényelmes és kényelmes sarkokat hozhat létre a látogatók számára. És az étteremben, ha az űrszelvényezéssel dolgozik, a kényelem hozzáadódik.
 • A múzeumban, galériában, a kiállításon a könnyű üveg mobil válaszfalok segítenek egy kivehető kiállítás megszervezésében az irodában - egy gyönyörű prezentáció megszervezésében, egy szupermarketben - egy promóció elvégzéséhez.
 • A lakásban, miután felosztották a hálószobát vagy a nappali helyiséget, egy helyiség helyett kettőt kaptak. A válaszfal tolóajtóval történő felszerelésével átalakíthatja a helyet. És miután elkülönítették a szobában egy darabot, lehetőség van egy alvó vagy munkahely, számítógép vagy étkező rendezésére.
 • A plexiüveg-partíció segítségével könnyen megoldhatóak a kombinált fürdőszobában felmerülő problémák. És az anyagból csodálatos átlátszó falak jönnek ki a zuhanyzó.
 • A plexi csúszó válaszfalai cserélhetik a falakat a verandán, a medencében. Segítségükkel könnyű elkülöníteni a teraszt és teraszt, gyönyörű ajtókat hozni a télikertbe.

A céltól függően többféle típusú Plexiglas partíció létezik. Néhányan úgy tervezték, hogy elosztják a teret a szobák között, másokat zónák, díszítik a szobákat, és mások segítik az irodaterület racionális használatát. Az erkélyhez és a kerthez is kapható termékek.

belső

Annak érdekében, hogy a két kis szoba közötti áthaladást a legjobban ki lehessen igazítani, erre a helyre be kell vinni egy szerves üvegből készült csúszó válaszfalat. Lehet matt vagy átlátszó, nyomtatott minta vagy szín. Csodálatos színes üveg. Az egyik szoba és a folyosó közötti hely blokkolásával könnyedén hozzáadhat fényt a sötét folyosóhoz, és ezzel egyidejűleg vizuálisan bővítheti azt.

Néha problémát jelent a lakás hiánya a lakásban. Tegyük fel, hogy egy gyermek felnõtt, és szeretnék adni neki a területemet. A nagy nappaliban teljesen fel lehet osztani, és éppen az átlátszó plexi teszi elegánsan és szépen. Annak érdekében, hogy a szoba ablak nélküli része ne nézzen szekrénynek. Csúszó festett üvegfalak - a legjobb megoldás ebben az esetben.

És a stúdió lakás belső válaszfalak lehetővé teszik, hogy változtassa meg a belső tér, a hangulat, az íz és a vágy. Velük könnyebb megkönnyíteni egy hatalmas szobából kettő vagy háromba, majd mindent visszaad.

Fényképek partíciókról

Ez a rész bemutatja az akrilüveg válaszfalak változatosságát. Egyenes, hajlított, díszített, kerettel és üveggel, amely a mennyezethez, falhoz vagy padlóhoz van kötve - mindezek a termékek tökéletesen kiegészítik a modern belső teret.

Fényképek a plexiglas partíciókból

A kettős válaszfalak nagyon érdekesek, a rétegek között, ahol a világítás fel van szerelve. Nem csak csodálatosak, hanem egy további fényforrásként is szolgálnak. Egy másik eredeti megoldás az akril panelek, amelyekben számos buborék található.

A szobában

Ha nincs elegendő magánterület a lakásban, akkor meg kell keresnie. A plexiüveg partíciók segítségével gyors, gyönyörű és olcsó megoldást talál erre a problémára. Például:

 • A közös nappaliban, egy hajlított válaszfal, külön számítógép asztal, egy gyermekágy, egy játszótér vagy egy TV.
 • A különböző korú kisgyermekek óvodájában gondoskodjon mindegyikről a saját sarokról.
 • A hálószobában egy kitűnő öltöző található, amely elválasztva van a házastárstól. Vagy például egy iroda.
 • Az egyszobás apartmanban étkező és hálóhelyiség kialakítása. Emellett az étkező tökéletesen kiemelkedik a nagy konyhából.

A fürdőszobában

A plexi nedvességálló, ráadásul tökéletesen kombinálható a fürdőszoba kialakításával. Ezért ennek az anyagnak az a célja, hogy tárgyakat hozzon létre ebbe a helyiségbe. Például a válaszfalak lehetővé teszik, hogy majdnem elkülönüljenek a kombinált fürdőszobától.

Azonban kísérletezhet egy nagy fürdőszobában, ha a hely lehetővé teszi. Például plexiüveg, amely egy mosási helyet foglal magába, és létrehoz egy mini mosodát. És maga a fürdõ, hogy a fröccsenõk nem repülnek mindenütt, szintén jó ötlet, hogy egy függöny helyett egy akrilfalt biztosítsanak. Nyitható vagy nyitott ajtóval - ahogy tetszik. Vagy zuhanyozni.

csúszó

A belső tárgyak kényelmét már említettük. Megjegyezzük, hogy a design különbözõ típusú hasonló termékeket különböztet meg. Például dolgozhatnak a ruhásszekrények elvén, vagy összehajtogathatnak, mint egy harmonika. Megkülönböztetik a sugarat, a felfüggesztést, a transzformáló mechanizmusokat is.

Ez a fajta partíció lehetővé teszi, hogy maximalizálja a felhasználható tér - szinte nem egy centiméter elveszett. Ezekkel együtt azonnal átalakíthatja a szobát (például két vagy kettő közül egyet). És a szoba maga tűnik nagyobbnak.

Irodához

A vállalatok figyelmes tulajdonosai régóta megértették, hogy egy nagy szoba olcsóbb lesz, mint sok apró. Nem számít, vásárolni vagy bérelni. Ezért ma egyre gyakrabban az iroda számára hatalmas üres helyiséget bérelnek, majd felkészítik a kedvükre. Olcsó, gyönyörű és gyors segítséget nyújt a plexiüveg partícióknak. Végtére is, a jó mesterek még egy éjszaka is felszerelhetik őket. És nincs törmelék és szennyeződés.

És most minden munkatárs kényelmes helyet fog dolgozni, és a főnök az átlátszó falakon keresztül képes lesz látni, ki dolgozik és ki van tétlen. A szigorú mázas üveg tárgyalóterem által elválasztva ideális feltételeket teremt az üzletkötéshez, és egy kényelmes pihenőhely gyorsan visszaállíthatja erejét. Az irodai válaszfalak lehetnek csúszósak vagy szilárdak, mozgathatóak vagy helyhez kötöttek.

zuhany

A zuhanykabinok ma nagyon népszerűek, és sokan még a nagyméretű öntöttvas fürdőktől is elutasítják. A falakat gyakran szerves üvegből készítik, ami a szokásosnál erősebb. Vele nem lesz pontosan sérült.

erkély

A plexi minden időjárási viszonyok között kiválóan érzi magát: sem hideg, sem meleg, eső és hó nem fogja elrontani. Ezért használják az erkélyen. Például tolóajtó tolóajtóval történő cseréje. Vagy egy nagy erkély elosztása külön zónákba. Kiderült, szép és megbízható.

előnyök

 • Ezek a termékek biztonságosabbak és könnyebbek, mint az üvegtermékek, de jónak és olcsóbbnak tűnnek.
 • A különböző kialakítások és befejező lehetőségek lehetővé teszik, hogy exkluzív belső elemeket hozzon létre.
 • A plexiüvegek tökéletesen továbbítják a fényt, vizuálisan terjeszkednek és helyet takarítanak meg.
 • Gyorsan és könnyen felszerelhetők, miközben nincs szennyeződés.
 • A partíciók nem vezetnek áramot, nem félnek a vizektől, hosszú ideig szolgálnak.

következtetés

A plexiüveges válaszfalak kiváló választás azok számára, akik korszerűen szeretnék lépést tartani, mivel minimális költséggel díszítették lakásukat vagy irodájukat. Lehetővé teszik, hogy gyorsan és gyönyörűen zónálják a teret, fényt töltve.

A videó plexiüveg partíciókat mutat:

Plexiüveg válaszfalak

Közösségi hálózatokban vagyunk
Hírlevelünk

Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon 9: 00-20: 00 között

[email protected] vízvezeték Moszkvába vásárolható lakásokhoz, vízvezetékszerelés a fogyatékkal élők számára, online vízvezetékszerelés alacsony áron, telepítés, vízvezetékszerelés a fogyatékkal élő emberek számára ingyen, online vízvezeték üzletek számára ingyenes szállítás Oroszországban, Moszkva, Tver, Yekaterinburg, Sakha Yakutia, Vlagyivosztok, Petropavlovsk Kamchatsky, volgográd, Tyumen, Szmolenszk, Tambov, Astrakhan, Szocsi, Arhangelszk, Astrakhan, Rzhev, állami, Voronyezs, Krasznojarszk, krasnorsky régióban, Kazahsztán, Ukrajna, Törökország, Németország, Kína, vízvezeték olcsón vásárolni, ƈ Ez vásárolni Jacob delafon vásárolnak olcsó, hol vesz egy zuhany az egyedi méretű rendelni

Volokolamsk autópálya 116
Moszkva 197374
Oroszország UA

Polikarbonát lemezek gyártásával gyártunk zuhanykemencéket

A helyiségekben a vízi eljárások elfogadására általában speciális rekeszeket rendeznek, hogy megvédjék a tér többi részét a fröcsköléstől. A főszerkezeteket gyakran polikarbonátból készült zuhanytálcák használják, amelyek ára nem túl magas.

Igen, és gyártásuk nem túl bonyolult.

A képen egy fürdőszoba található, melynek peremes zuhanykamrája van.

Pozitív és negatív pontok

A telepítési munkák közvetlen megfontolása előtt meg kell ismerni a lehetőség pozitív és negatív szempontjait. Az egyes fejlesztők előnyeinek és hátrányainak tanulmányozása után dönthet a polikarbonát használatáról (olvassa el a "Zsuhanövények tömítőanyagának használata" című cikket is).

Az előnyök ismerete

 • A lemezek viszonylag alacsony költsége alacsony költségű védőszerkezeteket hoz létre.
 • Alapja a polimer műanyag, ezért ez a termék ellenáll a nedvességnek.
 • Az anyaggal való munka nem bonyolult, ami azt jelenti, hogy az oldalfalakat közvetlenül a saját kezével lehet felállítani.
 • A lapok különböző színekkel rendelkezhetnek, így a tervezési döntéseknek sok változata van.
 • A késztermékek rugalmassága megkönnyíti az egyenes vonalú szerkezetek felépítését.
 • A működés során különböző szennyeződések könnyen eltávolíthatók az anyag felületéről.

Így néz ki a műanyagból készült zuhanykabin válaszfalai.

Néhány hiányosság

 • A termékek nem tudnak nagy mechanikai igénybevétellel ellenállni, ezért gyakran karcolásokkal és zsetonokkal borítják.
 • Amikor a hőmérséklet emelkedik, az anyag kibővül, ami deformációhoz vezethet, ha helytelenül van felszerelve.
 • Hosszú távú működés közben a lapok némileg unalmasak, különösen ha alacsony minőségű terméket vásároltak.

FIGYELEM! Jelenleg a zuhanytálcák egy tálcával szállíthatók, amelynek élettartama évek óta mérhető, ha gondosan alkalmazzák. Az alsó rész általában akrilból készül.

Anyagfajták

Az alapanyag termoplasztikus polimerekre vonatkozik, amelyek hajlamosak visszaállítani jellemzőiket a megszilárdulás során, függetlenül a olvadékok számától. A gyártási technológiától függően kétféle termék érhető el, amely az alábbiakban található.

A sejtes polikarbonát bemutatott lapjai.

Cellulóz polikarbonát

Az anyagot nagy cellákból álló lemezek alkotják. Ez magyarázza a késztermékek könnyű használatát. A népszerűség elsősorban a viszonylagos olcsóságnak köszönhető, melynek köszönhetően nem túl drága partikulákat hozhatnak létre a szaniterek és zuhanyozók számára.

Monolitikus analóg

Az ilyen termékek szilárd lapok, amelyek nem tartalmaznak belső üregeket. A termelés költsége meglehetősen magas, de segítsége révén megnövelt szilárdsági tulajdonságokkal rendelkező struktúrákat hozhatunk létre. Valójában ez a típusú polikarbonát a legtartósabb minden átlátszó anyag.

Monolitikus paneleket mutatunk be.

A fürdőszobában lévő zuhanytálcák, amelyek ilyen termékeket használnak, évekig tarthatnak. Normál körülmények között történő üzemeltetéshez azonban nem szükséges különleges anyag beszerzése a felesleges építési költségek elkerülése érdekében.

Összeszerelés

Annak érdekében, hogy megértsük, hogyan készül a partikulák egy polikarbonát zuhanyban, meg kell vizsgálni az alapanyag beépítési technológiáját. Ha a munka során nem követték az utasításokat, vagy bármilyen pontatlanságot és hibát követtek el, akkor a design nemcsak az esztétikai paraméterek, hanem az erősség mutatói tekintetében is elveszíthet.

Standard méretű, tömör lap.

Általános rendelkezések

 • A termékek szállítását olyan testben kell elvégezni, amelynek sík padlója kinyúló elemek nélkül van. Ebben az esetben a 8 mm-nél nagyobb vastagságú panelek legfeljebb 1 m-re nyúlhatnak ki.
 • A lapokat az eredeti csomagolásukban kell tárolni. Sima felületre kell helyezni, de nem a talajon. A napsugaraknak nem szabad behatolniuk a helyiségbe, mivel az ultraibolya sugárzás hatása negatívan hat.
 • Vágóelemek körfűrésszel vagy elektromos vágóeszközzel készültek. Kéziszerszámok használata megengedett, ha finom fogazású penge van felszerelve.

Vágóanyag szerszámokkal.

Figyelem! A táblázat azokat a főbb paramétereket mutatja, amelyeknek a forgácsolószerszámnak meg kell felelnie, ellenkező esetben problémás lesz az anyag kiváló minőségű vágása.

Alkatrészek

A műanyag részek zuhanyzásra történő telepítéséhez további elemeket kell választani, amelyek nélkül a telepítés nem lehetséges.

A kényelem érdekében számos speciális rendszert és speciális alkatrészeket fejlesztettek ki, amelyek lehetővé teszik a munka egyszerűsítését.

Egyrészes összekötő profil.

 • A végső profil a dekoratív keretezés és a belső párásítás ellen védett.
 • Az összekötő elemet az elkészített alaphoz kell felszerelni, hogy két lapot lehessen felszerelni.
 • A sarokprofillal extrém panelek beszerelésére használják különböző minták gyártásában.
 • Az önmetsző csavar a fő rögzítő, amely lehetővé teszi a hőtágulás kompenzálását.
 • Tömítőszalagot használnak a csikk lezárására, hogy megvédjék a belső teret a rovaroktól, a porrészecskéktől és a víz behatolásától.

FIGYELEM! Általában az alumíniumszalag nagyon kicsi perforációval rendelkezik, így a bent lévő kondenzátum szabadon áramolhat. Ugyanakkor a rovarok és a külföldi részecskék nem tudnak behatolni a belsejébe.

Előkészítő munka

Mielőtt a fürdőszobában lévő zuhanytálcát elkészítenék, előkészítő munkákat kell készíteni, amelyek munkadarabok készítéséhez szükségesek. Közvetlenül a telepítés előtt a csomagolás teljesen eltávolításra kerül, és az ideiglenes ragasztószalagot eltávolítják.

Azonnal, minden vége alumínium szalaggal van ragasztva. Az alsó peremre rögzített profiloknál vízelvezető nyílások vannak fúrva.

Átmérőjük kb. 2-3 mm legyen. A köztük lévő szög ne haladja meg a 300 mm-t.

Rögzítőlemezek

Amikor saját kezűkkel zuhanyzót készít, különös figyelmet kell fordítani az elemek rögzítésére, különben a szerkezet működése nem lesz nagyon magas. Mivel az alapkereteket speciális alátétekkel ellátott csavarok használják.

Megfelelő rögzítőelemek.

A lemezt 40-60 cm-enként rögzítik a tartószerkezethez, minden egyes rögzítőhöz lyukat fúrnak, amelynek átmérője 2-3 mm-rel nagyobb, mint a menetes talp. A csavar meghúzása során elkerülni kell a túlzott nyomást, hogy a panel sértetlenségét ne veszélyeztesse.

A rögzítésnél ne engedje fel a 10 cm-nél nagyobb lapokat a tartóelemtől távol. A 3 cm-nél kisebb teret nem ajánlott. Ha a panelek nincsenek becsavarva, akkor ne hagyja őket függőleges helyzetben, mert egyszerűen megszakadnak a leeséskor.

Bemutatott készenléti válaszfalak műanyag zuhanáshoz a közös helyiségben.

A végső rész

Végezetül szeretném megjegyezni, hogy a zuhanytálcák más anyagok felhasználásával is előállíthatók, de a polikarbonát teljes mértékben bizonyította hatékonyságát ilyen működési körülmények között. A polikarbonátlemezek ugyanolyan üvegtábláktól eltérően nem szétesnek apró darabokba, ezért nem tudnak közvetlen egészségügyi kockázatokat viselni (lásd még a "Mi ezek a különböző tolózáras függönyök" című cikket).

Erről az anyagról bővebben olvashatsz a videóban.

Az akril tömbök ára

A haladó gyártási módszerek miatt évente csökken az akril tömbök ára. Ez a termékek iránti kereslet folyamatos növekedését és a tartomány bővülését eredményezi az új nómenklatúrák és modellek megjelenése miatt. Ezen túlmenően a plexi tulajdonságai maguk is nagyon fontos tényezők annak kiválasztására, mint eszköz a különféle helyiségek helyiségekben. Így akril válaszfalak használhatók a következőkben:

 • Házak és apartmanok;
 • Bevásárlóközpontok;
 • hivatalok;
 • Kiállítótermek;
 • Szórakoztató központok stb.

Sokoldalúságukat már régóta bizonyították, és a formatervezési minták legszélesebb választéka még inkább megszerzi a megszerzést.

Az akril tömbök költségei: befolyásoló tényezők

De azok, akik ilyen termékeket vásárolnak, meg kell értenünk, mi határozza meg az akril partíciók árát. Először is, maga az anyag játszik szerepet. A kémiai összetétel szempontjából gyanta polimer. A gyártás során mind egyrétegű, mind többrétegű, és a végső árcédulától függ. További szennyeződések is érintettek. Ha például ütésálló vagy hőálló felületet szeretne kapni, akkor más összetevőket is fel kell venni a kompozícióba. Ez azt jelenti, hogy a technológia valamivel változik, és ez is megéri a pénzt.

Egy másik fontos tényező a fizikai méret. A felhasznált anyagok mennyiségétől, a termék formájától és egyéb paramétereitől, valamint a gyártás összetettségétől függően az ár igen súlyos határokon belül változhat. Tehát, ha vásárolni, fontolja meg ezeket a tényezőket.

Akriloszlopok sorrendje: esztétikai oldal

Érdemes megjegyezni, hogy az akril partíciók rendelhetők különböző verziókban. A közös opciók matt és átlátszó felületek, színezett üveg, mindenféle minták és ékszerek. Vannak olyan típusú plexiüvegek, amelyek gyártási technológiája bevonja a dekorációkat a vászonba. Ebben az esetben rendkívül szokatlan tervezést kap a területrendezéshez, amely minden stílus belsejében teljes körű design elem lesz.

Átlátszó plexiüveg válaszfalak

A plexiüveg-válaszfalak könnyű áttetsző szerkezetek, amelyek a teret zónákra osztják. A típusától és a tervezéstől függően az akrilfalak fokozott hangszigetelési tulajdonságokkal, diffúz fényekkel vagy teljesen átlátszóak lehetnek. A különböző kialakításnak köszönhetően könnyű felvenni a plexiüveg vásznat, amely optimálisan kombinálható a szoba általános belsejével.

A plexiüveg válaszfalak leírása

Az akril válaszfalak szerves üvegből készülnek - hőre lágyuló műanyagból álló anyagból. Az ilyen szerkezetek képesek a fény legfeljebb 92% -át továbbítani. A hagyományos üvegektől eltérően a szervesanyag könnyű és tartós. Műanyag, így az akril falak sokféle formában létezhetnek.

A partíciók létrehozásához különböző típusú plexiüvegeket kell használni:

 1. Cast blokk. Ezt úgy állítják elő, hogy az olvadt gyantát öntjük két lapforma közé, ahol az anyag megkötődik. Ennek köszönhetően a szövetek különösen tartósak, ellenállnak a mechanikai igénybevételnek. Az anyag felülete fényes, jó fényezhető.
 2. Extrudálás. Ebben az esetben a folyékony formában levő gyantát egy speciális berendezésen vezetik át, ahol kinyomjuk és lehűtjük. Ez az üveg nagyfokú hajlékonysággal és nagyobb átláthatósággal rendelkezik.

Mindkét típusú plexi rendelkezik:

 • hosszú élettartam;
 • plaszticitás, melynek köszönhetően ívelt, figurázott mintákat hozhat létre;
 • kiváló átláthatóság;
 • ütésállóság, víz, külső körülmények, baktériumok, napfény;
 • alacsony súly

A partíció kialakítása lehet:

 1. Mozdulatlan. Plexiüvegek fémprofil keretben, műanyagból, fából és a kiválasztott helyen. Vannak keret nélküli rögzített falak is, teljesen akrilüvegből készültek, a festmények rögzítésére a csapágyfalakra és a padlólapokra speciális kötőelemekkel.
 2. Mobile. Az ilyen falakat könnyen át lehet vinni, ha szükséges, eltávolítani vagy másik helyre szállítani. Könnyen használható promóciók, kiállítások, stb.
 3. Csúszott. Hasonló minták sugárirányúak, felfüggesztettek, összecsukhatóak.

A megrendelő kívánságaitól függően az üveg válaszfalai áttetszőek, színezettek, mattek, dombornyomott mintával díszítve.

Alkalmazási területek

A Plexiglas partíciók használatának lehetőségei:

 1. Egy lakásban vagy házban. A nappali zónákra osztható. Miután létrehozta az akril falat a szobában, könnyű felszerelni egy irodát. A nappaliban ezek a szerkezetek segítenek elkülöníteni a pihenőterületet például az étkezőktől.

A könnyű és átlátszó válaszfalak kiváló megoldást jelentenek a stúdió apartmanok számára.

Lehetővé teszik az átépítést, miközben fenntartja a természetes megvilágítást minden zónában, szinte anélkül, hogy csökkentené a helyiséget. Az akrilfalak kombinált fürdőszobájában a kád vagy a zuhanyzó mosdóval a WC-től elválasztva.

 • Az irodában. A tágas helyiségekből - egy irodaterületből - plexiüveges válaszfalak segítségével különféle irodákat vagy tárgyalótereket hoznak létre, amelyeket az üdülőterület falaként jelöltek meg.
 • Egy szállodában, étteremben vagy más állami intézményben. Átlátszó vagy színezett válaszfalak díszítik a szálloda hallját, étkezőjét.
 • A kiállítótermekben. Az akril mobil formatervezési minták ideiglenes vagy állandó expozíciót biztosítanak.
 • Bevásárlóközpontokban. A plexiüveg falak bemutatóként szolgálhatnak - az átlátszó szerkezetek az értékesítési területet az ügyfelek számára láthatják.
 • Számos átlátszó válaszfal létezik, attól függően, hogy melyik helyiséget használják.

  belső

  Az üvegből készült válaszfalak a közönséges falak helyett lehetővé teszik, hogy egy ház vagy egy lakás elrendezését saját projekten alapuljon.

  Hála nekik, napfény áthatol szinte minden szobában, még azokban is, ahol nincsenek ablakok.

  A minőségi építésű, fokozott hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkező szerkezetek minden szobában csökkenthetik a zajszintet.

  A stúdióapartmanban az akril partíciókat használják az alvóhelyiség elválasztására a konyhából vagy a nappaliból.

  Fényképek partíciókról

  Az akrilfalak különféle kialakításúak lehetnek. Miután áttekintette a kész projektek fotóit, ötleteket szerezhet saját otthonának díszítéséhez.

  A szobában

  A plexiüveg falak optimális megoldást jelentenek a kis helyiségek számára. A kialakítás kicsi vastagsága miatt lehetővé teszik a helyiség elhatárolását anélkül, hogy sok helyet foglalnának el. Használják:

  • öltözőszobák létrehozása hálószobákban;
  • egy óvoda két különálló részre osztható, szükség esetén két gyermeket szervez saját helyükön;
  • étkező a nappaliban.

  Az ajtószárnyas belső üvegburkolatok felhasználhatók a nappaliban vagy a hálószobában lévő munkaterületek létrehozására, amelyek segítenek abban, hogy a felnőtt gyermek számára helyet biztosítsanak, ha nem lehet saját szobát elkülöníteni. Ugyanakkor - a plexiüveg falának esztétikai megjelenése miatt - nem fogják elrontani a lakóteret, a helyesen megválasztott és ízlésesen díszített formatervek még a szoba díszítése is lehet.

  A fürdőszobában

  Az akrilfalak gyakran használatosak a kombinált fürdő zónákba való besorolására. Használhatók mosnivalók készítéséhez is. Ehhez külön kell választani a mosdó- és szárítógépek sarkát, a többi helyről.

  A csúszó falak zuhanyzóként vagy fürdőként használhatók: a vízálló szerkezetek megbízhatóan védik a helyiséget a gőzből vagy a fröccsenő vízből.

  csúszó

  Üveg csúszó akril válaszfalak:

  • kerekítve;
  • harmonika formájában;
  • felfüggesztett;
  • transzformáló;
  • mint egy szekrény.

  Kívánt esetben egyszerűen kiválaszthatja a kívánt típusú csúszó akril falat a helyiség leghatékonyabb kihasználása érdekében.

  Irodához

  Az akril válaszfalak népszerű megoldást jelentenek az irodák számára. Számos modern irodahelyiség egyetlen hely, ahol sok ember dolgozik. Egyéni munkahelyek és egyedi szekrények létrehozásához átlátszó vagy matt plexiüvegeket használjunk.

  A plexiüveg irodai válaszfalak a következő előnyökkel rendelkeznek:

  1. Gyorsan telepítve vannak. Ha szükséges, rövid idő alatt a bérelt vagy megvásárolt helyiséget működőképes állapotba hozza, az akrilfalakat előnyben kell részesíteni - telepítésük néhány órát vesz igénybe.
  2. Az olcsó plexiüveg falak minden munkatárs számára kényelmes környezetet teremtenek, ami kedvező hatást gyakorol a hatékonyságra.
  3. Az átlátszó akril kialakítások lehetővé teszik a felügyelők számára az alkalmazottak termelékenységének felügyeletét.
  4. Ha a mobil struktúrákat választja, az aktuális igényektől függően megváltoztathatja pozícióját - a kijelölt zónák eltávolítása, hozzáadása és átméretezése.
  5. Az akril válaszfalak nem rontják az irodák belsejét, akkor választhatják a helyiség tervezéséhez megfelelő faltervezést. Üvegfalak illeszkednek a modern dizájnba.

  zuhany

  Akkumulátoros válaszfalak zuhanókhoz használhatók. A modern kabinok falai plexiüvegből készülnek - a szokásos erősségnél jobbak és olcsóbbak.

  Saját zuhanyzót készíthet a lakás szokásos fürdőszobájában vagy magánházban. Ehhez a szoba sarka akril vásznat övez. Ezeknél a céloknál jobbak, mint a többiek, az üvegajtóknak vagy íves szerkezeteknek illeszkednek.

  erkély

  A magas páratartalom, a magas hőmérséklet, a hőmérsékletváltozás, a fagyások - az akril burkolatok az erkélyeken a plexi tulajdonságainak köszönhetően használhatók. Segítségükkel a tágas loggiák zónákra vannak felosztva, csúszó szerkezetekkel és erkélyajtóval rendelkeznek.

  előnyök

  Belső plexiüveg válaszfalak:

  1. Könnyen telepíthető és könnyen tisztítható. A telepítés során a helyhez kötött építkezés nem sok időt vesz igénybe, és az építési munkák után nincs sok szemeteszél.
  2. Vízálló, amely lehetővé teszi számukra, hogy a magas páratartalmú helyiségekben használják, érintkezésbe kerülnek a vegyi anyagokkal, így moshatók.
  3. Majdnem nem csökkentik a természetes világítás szintjét a kijelölt helyiségek mindkét részén.
  4. Szükség esetén áttetsző lehet, biztosítva a magánéletet. Az ilyen tervek a VIP-asztalok kerítéséhez használatosak az éttermekben.
  5. Könnyűek, nem jelentenek nagy terhelést a padlólapokra, így megengedett az épületekből bármilyen anyagból, köztük a fából vagy a vázszerkezetek második és harmadik emeletéből.
  6. Műanyag, használható az eredeti belső kialakításához.
  7. Safe. Erõsebb, mint a hagyományos üveg, ne vezessenek áramot, ne égessenek mérgezõ anyagokat égetés közben.
  8. Lehetővé teszi a tér zónáját, a helyiség vizuális megőrzését.
  9. Ne vegyen fel sok helyet. A kerettel, téglával vagy egyéb belső válaszfalakkal ellentétben az akril kis vastagságú, és enyhén csökkenti a hely hasznos részét. Még apró szobák is oszthatók.
  10. Rendelkezésre állnak. Költsége alacsonyabb, mint a hagyományos üveg belső válaszfalak.

  Az akriloszlopok egyik jelentős előnye, hogy különböző módon díszítik őket: festés, hajlítás a kívánt alak eléréséhez, homokfúvás, fúrás, színezés.

  Egy egyedi belső tér kialakításához a szöveteket belsőépítészetsel készítik el - speciális technológiák alkalmazásával, különböző anyagokat adnak hozzá a plexiüvegekhez - rostok, kavicsok, szárított virágok és még sok más.

  Az akril válaszfalak praktikusak, tartósak és esztétikusak. Az építmények, amelyekben az előnyök tömege széles körben használatos lakott, kereskedelmi és irodai helyiségekben.