Legfontosabb > Tervezés

SLIDING DUSTA RÉSZLETEK ÜVEGBŐL

A nyilvánvaló tömörség és látványosság miatt a fürdőszobában lévő csúszó válaszfalak a legjobb megoldásnak számítanak egy adott helyiség gyakorlatias és legfontosabb gazdaságos elosztásához. Annak érdekében, hogy egy ilyen kialakítás maximális előnyökkel járjon, és nagyon hasznos lehet a használat során, nagyon fontos, hogy először navigáljon az anyagok, profilok és mechanizmusok különbözőségéből, amelyekből megrendelésre vagy saját kezűleg készíthető.

Partíciós szerkezet

A fürdőszobához tartozó zuhanykabinok a fürdőszobák kialakításánál alkalmazhatók, a kompakt lakásoktól a sokemeletes épületekig, és a privát struktúrákban elegáns és tágas fürdőszobával. Ezenkívül az ilyen tervezési elemeket aktívan használják a kiskereskedelmi helyiségekben, sportklubokban, vasútállomásokon, orvosi és egyéb létesítményekben található egészségügyi létesítmények tervezése során.

A lakóépületben lévő fürdőszobához tartozó zuhanyszobai válaszfalak ugyanúgy kialakíthatók, mint a könnyű, szó szerint súlytalan falak, azaz vezetőprofilok / sínek használata nélkül. Más megoldásokkal összehasonlítva ez a megoldás viszonylag magas hangszigetelési értéket, könnyű telepítést és a lapok maradéktalanul fennmarad az egész életciklus alatt.

Ezenkívül a fürdőkád falának kialakítása nem csak egy, hanem több redőny is lehet. Ezt úgy érik el, hogy a görgők és a vezetősínek / profilok a padlóhoz / mennyezethez rögzítettek.

Csúszó rész a fürdőszobába:

 • hajtogatás;
 • sugara;
 • rekesz;
 • felfüggesztett;
 • átalakult.

Megjegyzés: A fentiek mellett a fürdőszobába tartozó zuhanyfalak is hasznosak lehetnek, ha egy tágas zuhanyzópultot kell felszerelni csuklós vagy tolóajtókkal. A klasszikus opció a csuklós ajtók, míg a csúszóak biztosítják az egyik vagy az összes redőny mozgását az útmutatók mentén. A fürdőszobában rögzített vagy csúszó válaszfalak, amelyek a zuhanykabin fő részei voltak, úgy vannak kialakítva, hogy megvédjék a helyet, és jól rögzítsék őket.

Alapanyagok

A zuhanyzóval ellátott fürdőkád rendkívül tartós üvegtípusokat vagy polimer anyagok használatát biztosítja. Ennek alapján megállíthatja a választását:

 • Keményített üveg, amely termikus hatásának köszönhetően fokozott szilárdságot, megbízhatóságot és képes ellenállni a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak, mechanikai károsodásnak, vegyi anyagoknak és más negatív tényezőknek;
 • Háromszoros vagy rétegelt üveg. Ez az anyag több üveglapból áll, amelyeket kritikusan nagy nyomás alatt tartanak. A folyékony állapotban védőfilm vagy polivinil-butil kötőanyagként működhet;
 • Zománcozott, edzett és színezett üveg, amelyet a színező anyagnak az üveg síkon való alkalmazásával állítanak elő, és ezt követő befecskendezést az alapba. Az ilyen anyagból készült zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba kiváló dekoratív és művészi jellemzőkkel rendelkezik;
 • Cellulóz műanyag, vagy ahogy mindenki hívta, polikarbonát. Ezek a cellás szerkezetű üreges lemezanyagok nagyon könnyűek, nem repedezettek, szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek és különböző színes megoldásokat kínálnak. A gyakorlatban a polikarbonátot csak a vázszerkezeteknek a válaszfalakra épülő vázszerkezeteihez használják;
 • Akril vagy plexi. Az ilyen anyag nagy ellenállást mutat a sokkokkal, közepes súlyokkal és alacsony fényáteresztő képességgel szemben. Ráadásul a plexi viszonylag gyorsan borítja a karcolásokat és a karcolásokat, nem tolerálható a hősugárzásnak. Mindez ellensúlyozza a költségvetés és a környezetbarát jelleg.

Minden mást hozzá kell adni, hogy a tusoló és fürdő részek, akár csúszósak, akár állóak, különböző technikákkal díszíthetőek, kezdve a dekompozíciótól és az ólomüveg festéstől, és a fotónyomtatással, gravírozással és matatással végződhetnek.

Csúszó fürdőszoba elosztók

Csúsztatható válaszfalak a fürdőszobában - remek módja annak, hogy megkülönböztessük a lakótér és a fürdőszoba felszerelését. Az üvegcsúsztatható válaszfalak nem szabványos megoldást jelentenek a belső tér számára, és számos funkcionális előnyöket kínálnak, és lehetővé teszik a kellően költséges és esztétikus fővárosi falak telepítését a hasznos helytakarékosság érdekében. Stúdiónk különböző típusú csúszó válaszfalakat állít elő, díszítőelemekkel díszítik őket.

A fürdőszoba tolózáras válaszfalainak kialakítása

A csúszó válaszfalak berendezése helyhez kötött elhelyezési lehetőséget biztosít, azaz a mennyezethez, falakhoz és a szoba padlójához. A tolóajtók a válaszfalon vannak felszerelve, sínvezetéssel mozognak. Ezenkívül ez a kialakítás kizárólag mozgatható vászon lehet, amelyet felfüggesztett módon rögzítenek. A sínek padlóra vagy mennyezetre vannak szerelve, megengedett a falcsúszó mechanizmus használata.

Ábra. 1. Csúsztassa a partíció a fürdőszobába, tolta a falba "zseb"

A hang- és páraelszigetelés rugalmas tömítést biztosít. Üveg válaszfalak különböző módon díszíthetők, hogy a partíció szép megjelenést és homályosságot biztosítson.

A fürdőszobában lévő csúszó válaszfalak telepítési elve hasonló a lógó zuhanyajtó beépítési lépéseihez:

Tudjon meg többet a fürdőszobai partíciók típusairól, valamint azok tulajdonságairól az alábbi menü segítségével:

Anyagok a fürdőszobában lévő csúszó válaszfalakhoz

A csúszós fürdőelosztók különböző típusú üvegek felhasználásával készülhetnek. Ehhez a következő beállítások a legalkalmasabbak:

A felsorolt ​​üvegtípusok bármelyikét keményíthetővé lehet tenni, ami majdnem elpusztíthatná a vászonot.

Keretcsúsztatható partíciók létrehozásához ilyen típusú profilokat használnak a partíciókhoz:

A javasolt dekorációs lehetőségek a fürdőszobában lévő csúszó válaszfalak számára:

 1. Üvegfestő kompozíciók - a drága, esztétikus, művészi belső kialakításának módja.
 2. A festés sokkal kedvezőbb módszer a weblapok díszítéséhez, értékes, mindenekelőtt a dekor kézi végrehajtása.
 3. Fotónyomtatás, homokfúvás, filmes minta alkalmazása a leginkább megfizethető lehetőségek a partíció kialakításának testreszabásához.

Ábra. 2. Még egy egyszerű, csúszós, csúszós fürdőszoba partíció is nagyszerű lenne.
a beltér hozzáadásával, az anyagok és árnyalatok gondos megválasztása mellett

A csúszó válaszfalak súlya és méretei

Tartozékok toló üveg válaszfalokhoz a fürdőszobában

Üveg válaszfalak beszereléséhez rögzítéseket és szerelvényeket használnak, valamint egy rögzítőprofilt. A fő elem egy csúszó mechanizmus, amely egy pályán vagy sínen mozgó görgős kocsiból áll. A felhasznált szerelvények részei:

 • állványok - függőleges elemek;
 • csavarok - vízszintes elemek - merevítő bordák;
 • pont rögzítések - tartsa a válaszfalakat;
 • tömítőprofilok - az üveget minimális résekkel tömörítse és megakadályozza annak károsodását;
 • klipek - tartsa az üveget lyuk nélkül;
 • forgó elemek - válaszfal sarokelemei;
 • csavarok és horgonyok;
 • borítók, sapkák, sapkák.

Ábra. 3. Csúsztatható válaszfalak a fürdőszobában, tömör üvegből készültek,
a csúszó mechanizmus egy design elem

Tolóajtókhoz válassza ki a megfelelő zárakat és fogantyúkat, szinkronizátorokat és záróelemeket, tömítéseket.

A csúszó válaszfalak szerelvényeinek vezető gyártóinak listája a következő táblázatban adható meg:

Toló üvegfüggönyök

A fürdőszobai függönyök a tartósság, a higiénia és az egyszerű gondozás miatt egyre inkább helyettesítik a műanyag és polietilén képernyőket. A csúszó modellek egy pillanatban átalakítják a fürdőt egy zuhanykabinba, és nem vesznek sok helyet, és védik a szobát a fröccsenőktől. Az üvegek esztétikus megjelenései és harmonikusan kiegészítik a fürdőszobák modern kialakítását magánlakásokban, szállodákban, gyógyfürdőkben és fürdőkben.

Milyen üvegt válasszon

A biztonságos, edzett üvegből készült üvegcsúszós függönyöket készítünk a fürdőszobában: ha sérült, sima szélekkel apró darabokra tör, ami megszünteti a vágások lehetőségét.

Leggyakrabban a vakoknál használják a színtelen vagy tisztított üvegeket. Tökéletesen átadja a fényt, és a nyitott tér illúzióját hozza létre. Az áttetsző és színezett ablakok csökkentik az áttetszőségt és részben gátolják a nézetet. Használata szükségessé teheti további világítás beszerelését.

Üvegtáblák gyártása Moszkvában

A tervezés szerint kétféle üvegcsúszda van a fürdőhöz:

 • keret: a függönyök egy közös kereten vannak rögzítve, amelyen belül speciális görgőket telepítenek, amelyek lehetővé teszik a szárny mozgását és eltávolítását;
 • keret nélküli: a felső támasztórúd vasúti mechanizmussal van ellátva.

A szelepek száma a fürdő méretétől függően 2-6, a legelterjedtebbek a kétrészes modellek. A magasság a személy felső határáig vagy magasságáig terjedhet.

A gyártás megkezdése előtt elkészít egy rajzot, a szakaszok számát, azok konfigurációját és méreteit összehangolják. Az üveglapokat a rajz szerint készítik, majd feldolgozzák.

Fürdőszobai válaszfal csúszó részekkel

A legjobb megoldás sok tulajdonosa számára, hogy a fürdőszobát zuhanó vagy kádas töredékbe helyezi, WC-ben, mosdókagylóval és mosógéppel, ha be van szerelve ebben a szobában. A fürdőszobában végzett javítás során minden tulajdonos mindig olcsó és nagyon hatékonyan, gyönyörűen és praktikusan felszereli az egyes zónákat.

A látogató építőipari üzletekben a tapasztalatlan potenciális ügyfelek elaludhatnak a vezetők kérdéseivel kapcsolatban, amikor ajánlásokat szereznek profilt, útmutatókat, útmutatókat, az építkezés típusát, a fürdőszobai vagy zuhanyzáró anyagot.

Típusú rendszerek a csúszó válaszfalak, a komponensek száma a fürdőszobában

A csúszdás részekkel ellátott fali rész választhat a kliens képzeletétől, preferenciáitól és pénzügyi lehetőségeitől függően. Egy ilyen akadály egyidejűleg két funkciót képes elvégezni:

 • díszítik a szobát
 • víz, hab, gőz akadály.

Az ilyen struktúrákat saját maga vagy szakemberek segítségével telepítheti. A fürdőszobai válaszfal és a csúszó részek ára függhet a rendszer súlyától (a vékony, öt milliméteres üveg szilikon keretben szinte súlytalan), tervezési megoldások vezetékekkel vagy anélkül. Az útmutatók hiánya szintén jelentősen csökkenti a teljes rendszer súlyát. Ez mutatja a termelési technológiák magas szintű fejlődését. A csúszó részekkel ellátott kialakítások:

 • kerekítve,
 • felfüggesztett,
 • hajtogatás,
 • átalakítható,
 • típus szerint "coupe".

A fenti válaszfal bármelyikében a szakaszok üveg- vagy polimer töltését értjük.

Milyen anyagot rendel a partíció csúszó részéhez a fürdőhöz

Az üveg koncepciója már régen eltelt a szovjet korszak faablakaiban lévő törékeny töredékeken. Most ez egy nagyon tartós anyag, amelyet több változatban hazai és külföldi vállalkozásoknál gyártanak.

Ez az anyag a gyártás során többféle hőkezelési fázisban megy keresztül. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a késztermék ellenálljon a hirtelen hőmérsékleti ingadozásoknak, a vegyi anyagok károsodásának, a külső mechanikai integritás megsértésének.

A triplexből készült csúszó részekkel ellátott fülke-elválasztó tökéletesen érzékeli a nyomást, a gőzt és a tüzet. Az üvegszerkezet több rétegből áll, amelyeket egy vékony polimer polimer film összeköt. A poli (vinil) -et gyakran használják üvegrétegek közti rétegekhez.

A polikarbonátból készült csúszó részekkel ellátott fürdőszobai válaszfal ára alacsonyabb lesz a töltés miatt. Ez egy könnyű anyag, nem csak töltőgátként használják a fürdő körül, hanem szerkezetek kialakításához is a szoba magasságáig.

A tolózáras üvegajtók átlátszatlanok, színesek, textúrájúak, csiszolási listával, fényképnyomtatással vagy teljesen átlátszóak.

Csúsztatható válaszfalak a fürdőszobában. A szerkezetek és a gyártási anyagok típusai

A nyilvánvaló tömörség és látványosság miatt a fürdőszobában lévő csúszó válaszfalak a legjobb megoldásnak számítanak egy adott helyiség gyakorlatias és legfontosabb gazdaságos elosztásához. Annak érdekében, hogy egy ilyen kialakítás maximális előnyökkel járjon, és nagyon hasznos lehet a használat során, nagyon fontos, hogy először navigáljon az anyagok, profilok és mechanizmusok különbözőségéből, amelyekből megrendelésre vagy saját kezűleg készíthető.

Partíciós szerkezet

A fürdőszobához tartozó zuhanykabinok a fürdőszobák kialakításánál alkalmazhatók, a kompakt lakásoktól a sokemeletes épületekig, és a privát struktúrákban elegáns és tágas fürdőszobával. Ezenkívül az ilyen tervezési elemeket aktívan használják a kiskereskedelmi helyiségekben, sportklubokban, vasútállomásokon, orvosi és egyéb létesítményekben található egészségügyi létesítmények tervezése során.

A lakóépületben lévő fürdőszobához tartozó zuhanyszobai válaszfalak ugyanúgy kialakíthatók, mint a könnyű, szó szerint súlytalan falak, azaz vezetőprofilok / sínek használata nélkül. Más megoldásokkal összehasonlítva ez a megoldás viszonylag magas hangszigetelési értéket, könnyű telepítést és a lapok maradéktalanul fennmarad az egész életciklus alatt.

Ezenkívül a fürdőkád falának kialakítása nem csak egy, hanem több redőny is lehet. Ezt úgy érik el, hogy a görgők és a vezetősínek / profilok a padlóhoz / mennyezethez rögzítettek.

Csúszó rész a fürdőszobába:

 • hajtogatás;
 • sugara;
 • rekesz;
 • felfüggesztett;
 • átalakult.

Megjegyzés: A fentiek mellett a fürdőszobába tartozó zuhanyfalak is hasznosak lehetnek, ha egy tágas zuhanyzópultot kell felszerelni csuklós vagy tolóajtókkal. A klasszikus opció a csuklós ajtók, míg a csúszóak biztosítják az egyik vagy az összes redőny mozgását az útmutatók mentén. A fürdőszobában rögzített vagy csúszó válaszfalak, amelyek a zuhanykabin fő részei voltak, úgy vannak kialakítva, hogy megvédjék a helyet, és jól rögzítsék őket.

Alapanyagok

A zuhanyzóval ellátott fürdőkád rendkívül tartós üvegtípusokat vagy polimer anyagok használatát biztosítja. Ennek alapján megállíthatja a választását:

 • Keményített üveg, amely termikus hatásának köszönhetően fokozott szilárdságot, megbízhatóságot és képes ellenállni a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak, mechanikai károsodásnak, vegyi anyagoknak és más negatív tényezőknek;
 • Háromszoros vagy rétegelt üveg. Ez az anyag több üveglapból áll, amelyeket kritikusan nagy nyomás alatt tartanak. A folyékony állapotban védőfilm vagy polivinil-butil kötőanyagként működhet;
 • Zománcozott, edzett és színezett üveg, amelyet a színező anyagnak az üveg síkon való alkalmazásával állítanak elő, és ezt követő befecskendezést az alapba. Az ilyen anyagból készült zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba kiváló dekoratív és művészi jellemzőkkel rendelkezik;
 • Cellulóz műanyag, vagy ahogy mindenki hívta, polikarbonát. Ezek a cellás szerkezetű üreges lemezanyagok nagyon könnyűek, nem repedezettek, szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek és különböző színes megoldásokat kínálnak. A gyakorlatban a polikarbonátot csak a vázszerkezeteknek a válaszfalakra épülő vázszerkezeteihez használják;
 • Akril vagy plexi. Az ilyen anyag nagy ellenállást mutat a sokkokkal, közepes súlyokkal és alacsony fényáteresztő képességgel szemben. Ráadásul a plexi viszonylag gyorsan borítja a karcolásokat és a karcolásokat, nem tolerálható a hősugárzásnak. Mindez ellensúlyozza a költségvetés és a környezetbarát jelleg.

Minden mást hozzá kell adni, hogy a tusoló és fürdő részek, akár csúszósak, akár állóak, különböző technikákkal díszíthetőek, kezdve a dekompozíciótól és az ólomüveg festéstől, és a fotónyomtatással, gravírozással és matatással végződhetnek.

Csúszó fürdőszoba elosztók

Csúsztatható válaszfalak a fürdőszobában - remek módja annak, hogy megkülönböztessük a lakótér és a fürdőszoba felszerelését. Az üvegcsúsztatható válaszfalak nem szabványos megoldást jelentenek a belső tér számára, és számos funkcionális előnyöket kínálnak, és lehetővé teszik a kellően költséges és esztétikus fővárosi falak telepítését a hasznos helytakarékosság érdekében. Stúdiónk különböző típusú csúszó válaszfalakat állít elő, díszítőelemekkel díszítik őket.

A fürdőszoba tolózáras válaszfalainak kialakítása

A csúszó válaszfalak berendezése helyhez kötött elhelyezési lehetőséget biztosít, azaz a mennyezethez, falakhoz és a szoba padlójához. A tolóajtók a válaszfalon vannak felszerelve, sínvezetéssel mozognak. Ezenkívül ez a kialakítás kizárólag mozgatható vászon lehet, amelyet felfüggesztett módon rögzítenek. A sínek padlóra vagy mennyezetre vannak szerelve, megengedett a falcsúszó mechanizmus használata.

Ábra. 1. Csúsztassa a partíció a fürdőszobába, tolta a falba "zseb"

A hang- és páraelszigetelés rugalmas tömítést biztosít. Üveg válaszfalak különböző módon díszíthetők, hogy a partíció szép megjelenést és homályosságot biztosítson.

A fürdőszobában lévő csúszó válaszfalak telepítési elve hasonló a lógó zuhanyajtó beépítési lépéseihez:

Tudjon meg többet a fürdőszobai partíciók típusairól, valamint azok tulajdonságairól az alábbi menü segítségével:

Anyagok a fürdőszobában lévő csúszó válaszfalakhoz

A csúszós fürdőelosztók különböző típusú üvegek felhasználásával készülhetnek. Ehhez a következő beállítások a legalkalmasabbak:

A felsorolt ​​üvegtípusok bármelyikét keményíthetővé lehet tenni, ami majdnem elpusztíthatná a vászonot.

Keretcsúsztatható partíciók létrehozásához ilyen típusú profilokat használnak a partíciókhoz:

A javasolt dekorációs lehetőségek a fürdőszobában lévő csúszó válaszfalak számára:

 1. Üvegfestő kompozíciók - a drága, esztétikus, művészi belső kialakításának módja.
 2. A festés sokkal kedvezőbb módszer a weblapok díszítéséhez, értékes, mindenekelőtt a dekor kézi végrehajtása.
 3. Fotónyomtatás, homokfúvás, filmes minta alkalmazása a leginkább megfizethető lehetőségek a partíció kialakításának testreszabásához.

Ábra. 2. Még egy egyszerű, csúszós, csúszós fürdőszoba partíció is nagyszerű lenne.
a beltér hozzáadásával, az anyagok és árnyalatok gondos megválasztása mellett

A csúszó válaszfalak súlya és méretei

Tartozékok toló üveg válaszfalokhoz a fürdőszobában

Üveg válaszfalak beszereléséhez rögzítéseket és szerelvényeket használnak, valamint egy rögzítőprofilt. A fő elem egy csúszó mechanizmus, amely egy pályán vagy sínen mozgó görgős kocsiból áll. A felhasznált szerelvények részei:

 • állványok - függőleges elemek;
 • csavarok - vízszintes elemek - merevítő bordák;
 • pont rögzítések - tartsa a válaszfalakat;
 • tömítőprofilok - az üveget minimális résekkel tömörítse és megakadályozza annak károsodását;
 • klipek - tartsa az üveget lyuk nélkül;
 • forgó elemek - válaszfal sarokelemei;
 • csavarok és horgonyok;
 • borítók, sapkák, sapkák.

Ábra. 3. Csúsztatható válaszfalak a fürdőszobában, tömör üvegből készültek,
a csúszó mechanizmus egy design elem

Tolóajtókhoz válassza ki a megfelelő zárakat és fogantyúkat, szinkronizátorokat és záróelemeket, tömítéseket.

A csúszó válaszfalak szerelvényeinek vezető gyártóinak listája a következő táblázatban adható meg:

Vakok a fürdőszobában: csúszó, műanyag

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

Csúszó műanyag függöny a fürdőszobához - racionális vásárlás, amely sok problémát megold a fürdőszobában.

Rendelje meg függönyét honlapunkon - minden kedvezményes modellen!

Ügyfeleinket kínáljuk

 • Gyors szállítás - 24 órán belül.
 • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
 • Kiváló minőségű termékek garanciával.

A katalógus a vezető vízvezetékgyártók modelljeivel érhető el.

A műanyagból készült csúszó redőnyök katalógusa

Termék kód: 45020

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 3

Profil színe:.white

Termék kód: 45021

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 3

Profil színe:.white

Termék kód: 45030

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.9

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 3

Profil színe:.white

Termék kód: 45023

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 3

Profil színe:.white

Termék kód: 45029

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 4

Profil színe:.white

Termék kód: 45024

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 2

Profil színe:.white

Termék kód: 45026

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 3

Profil színe:.white

Termék kód: 45033

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

Az ajtószakaszok száma: 1

Profil színe:.white

Termék kód: 45028

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 3

Profil színe:.white

Termék kód: 45041

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 4

Profil színe:.white

Termék kód: 45036

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 2

Profil színe:.white

Termék kód: 45035

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 2

Profil színe:.white

Termék kód: 45044

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 2

Profil színe:.white

Termék kód: 45042

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 4

Profil színe:.white

Termék kód: 45043

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 4

Profil színe:.white

Termék kód: 45040

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 2

Profil színe:.white

Termék kód: 45045

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe: matt

A kapuelemek száma: 2

Profil színe:.white

Termék kód: 45031

Terméktípus: Fürdőfüggöny

Üvegvastagság (mm): 2.8

Ajtószerkezet: csúszó

Az üveg színe:

A kapuelemek száma: 2

Profil színe:.white

jellemzői

A műanyag függöny több csúszós szárnyból áll, amelyek méreteit minden modellen feltüntetik.

 • A termékek az európai szabványok szerint készültek kiváló minőségű nyersanyagokból.
 • A használt anyag kopásálló.
 • A szerkezet profilja alumínium, melynek köszönhetően könnyű, de tartós.
 • Műanyag hullámosított és átlátszó, vastagsága 2,8 mm.
 • A design modern, ami lehetővé teszi, hogy a függöny szinte minden belsejébe illeszkedjen.
 • A design közvetlenül a fürdőkádra épül.

Függöny funkciók

 • Szorítás. A víz behatolása a függönyön keresztül nem következik be.
 • Műanyag. Elég ellenáll mindenféle sokknak.
 • Alumínium profil. Nem ad a korróziónak, amely elősegíti a kabin hosszú üzemét.

A legideálisabb függönyök alkalmasak egy azonos nevű gyűjteményben lévő fürdőszobának. A bemutatott termékek könnyen telepíthetők. Maga a munkát elvégezheti, ha szigorúan követi a telepítési utasításokat. A redőny a teljes élettartam alatt nem szeszélyes. Megváltozik a magas színvonalú és elfogadható áron.

Figyeljen ezekre a termékekre.

 • Olcsó zuhanyzók

 • Olcsó zuhanyzókarok

 • Fürdőszoba bútorok turistaosztály

  Tusoló válaszfalak

  Termék kód: 012308

  Termék kód: 012310

  Termék kód: 012309

  Termék kód: 012311

  Termék kód: 012312

  Termék kód: 009611

  Termék kód: 015210

  Termék kód: 015937

  Termék kód: 012043

  Termék kód: 016922

  Termék kód: 012169

  Termék kód: 012313

  Termék kód: 015211

  Termék kód: 012044

  Termék kód: 012168

  Termék kód: 011207

  Termék kód: 012314

  Termék kód: 012170

  Termék kód: 015940

  Termék kód: 014027

  Termék kód: 010368

  Termék kód: 012315

  Termék kód: 010370

  Termék kód: 010369

  Termék kód: 014028

  Termék kód: 016921

  Termék kód: 010371

  Termék kód: 011208

  • oldal:
  • 1
  • 2
  • mutasd meg mindet

  Népszerű termékek ebben a kategóriában:

  Mint zuhanyozni, de nem akarok egy speciális kabinet vásárolni? Vagy egy kád- és zuhanyállvány kombinációját tervezed? A szándékok megvalósításában segítséget nyújt a tartós edzett üvegből készült zuhanykabin. Az elegáns, de megbízható fémkeretekre rögzített átlátszó vászon nem engedheti meg a nedvességet és a mosószereket, hogy bejussanak a környező tárgyakba. Ugyanakkor egy ilyen partíció több, mint lenyűgöző, így stílusos design elem lesz a fürdőszobában.

  Kínál online áruház Missaqua.ru

  Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek bármelyik ötlet megvalósításához, beleértve a különféle üvegszárnyakat is a zuhanyozáshoz. A bemutatott modellek között biztos lehet benne, hogy megtalálja a kívánt formatervezést, mivel átlátszó, színezett, matt és dombornyomott üvegek vannak, amelyek különböző fém árnyalatokkal ("króm", "arany", "bronz") vannak zárva. A partíciókat európai márkák (WeltWasser, Vegas, RGW stb.) Gyártják, ami garantálja a legmagasabb minőségi előírásoknak való megfelelést.

  Termékeink előnyei

  Annak érdekében, hogy csak a pozitív érzelmeket használhassuk az üvegfelületek használatához, a fém alapra erősen rögzített modelleket kell választani - ezek pontosan a katalógusunkban vannak. Ezenkívül mindegyiknek számos tagadhatatlan előnye van.

  • Az edzett üveg biztosítja a partíció biztonságát, mivel csak nagyon erős ütközés esetén tör ki. Még akkor is, ha ez megtörténik, a vászon sok törmelékké alakul, anélkül, hogy éles élek lennének, amelyek nem vághatók.
  • A termék felülete nem karcos, nem felhős és könnyen tisztítható.
  • A válaszfalak fémrészeinek tartós bevonása ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékleteknek, ezért hosszú ideig tart esztétikai megjelenést.

  Rendeljen boltunkban egy zuhany méretű és méretű méretű zuhanytálcát, és házunk ajtaján (magunk vagy a szállítmányozó cég) a kísérő dokumentációval együtt szállítjuk.

  Csúszó (csúszó) zuhanyzók

  A házak és apartmanok fürdőszobái gyakran korlátozott helyet foglalnak el. Ez nem teszi lehetővé a készülék folyamatában, például egy zuhanykabinban, hogy lengőajtókat biztosítson. Ez a design elveszíti a helyiség értékes helyét, ami zavarja az átjárót. Ebben az esetben az üvegcsúszda zuhanykabinok gyakorlati megoldásai lesznek.

  Robusztus kialakítás és stílusos design

  A fürdőszobák üvegszerkezeteinek tervezésével foglalkozunk, termelésük megrendelésére a pontosan ellenőrzött méretek szerint. Ez figyelembe veszi a helyiség meghatározott paramétereit és általános kialakítását. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan illeszkedjen a csúszó válaszfalba a fürdőszobába.
  A szerkezetileg csúszó üvegzuhany-válaszfalak a következőkből állnak:
  • fix vásznok (panelek);
  • tolóajtó;
  • csúszó mechanizmus vezetõkkel és görgõs kocsikkal;
  • kötőelemek és tömítés.
  A 8 mm-es edzett üvegből készült válaszfalak kiváló minőségű szerelvényekkel és technológiai anyagokkal készülnek. A fürdőszoba méretétől és ízléseitől függően egy vagy két panelből / tolóajtókból álló zuhanycsonkok megrendelhetőek és vásárolhatók.
  Elegáns és megbízható csúszó választható részleget rendelhet kedvező áron!