Legfontosabb > Tartozékok

Lap nedvességálló falpanelek - a legjobb az összes panel

A cikkből megtudhatja a nedvességálló lemezpanelek a fürdőszobában. A lapos modulok nagyok. A rack és csempe vastagjai sokkal kisebb területen vannak.

Ez a tény különböző telepítési technológiát eredményez. A lapokat fából készült keretre kell helyezni. A csavarok a csarnok falához csatlakoznak. A modulok viszont folyékony körmökkel vannak rögzítve.

Általános információk

Különböző anyagokból készült lapos nedvességálló panelek méltó alternatívát jelentenek a kerámia burkolatokhoz. Kétségtelen előnyük van - olcsó. A nedvességálló falpanelek a fürdőszobába sokkal kevesebb csempe kerülnek (többször is).

Ugyanakkor kiváló teljesítményt nyújtanak.

A modern építőanyagok piaca minden ízlés és minden kérés esetén paneleket kínál. A költség mellett a nedvességálló lapok sokkal könnyebben rögzíthetők.

A burkolólapok elhelyezése bizonyos mértékű élményt igényel. Gyakran szükség van egy mester szolgáltatására, amely tovább növeli a javítási / belsőépítészeti költségvetést.

A fürdőszobai falburkolatok nehézségek nélkül és készséggel állíthatók le. A cseréhez hasonlóan nincs szükség tökéletesen lapos falra. Maguk is elrejtik a görbületet és a szabálytalanságokat.

Lap nedvességálló falpanelek

Ez az építőanyag ellenáll a biológiai hatásoknak. A lapokat nem kell rothadásnak, penésznek és nedvességnek kitenni. A panelek nem igényelnek komplex ellátást - egyszerű vízzel és szappannal moshatók. Az építőanyagot nem lehet törékenynek és törékenynek nevezni.

Általában ellenáll a fizikai stressznek. Az ilyen panelek tökéletesen megfelelnek a folyosónak és a konyhának. A konyhában üvegfalpanelek is használhatók.

És végül, az utolsó plusz kitűnő megjelenés.

A fürdőszoba szép és szép lesz. A nagyméretű választék az építőanyagok piacán lehetővé teszi a kívánt minta és színtartomány kiválasztását. Segítségével a kád tökéletesen illeszkedik az ötlethez.

Ezek az előnyök segítették a nedvességálló paneleket a népszerűség elérése érdekében, és rendkívül gyakori megoldást jelentenek a belsőépítészet számára.

A nedvességálló falpanelekről bővebb információ a videóról:

Részletesebben vegye figyelembe a fajokat. Az anyag szerint általában három fő típusra oszlik.

A lemezfal nedvességálló MDF lemezek fő hátránya a szintetikus filmből készült vékony védőréteg.

A film megkarcolhat, ha véletlenül megüt, és elveszítheti megjelenésszerű megjelenését.

A PVC műanyag lemezek nehézek.

Ennek eredményeképpen a kötőelemek bonyolultabbak, több fogyóeszköz szükséges, és a munkaerőköltségek emelkednek.

Forgácslap, farostlemez

Az asztalos és farostlemez falitábláit a legjobb megoldásnak nevezhetjük. A két korábbi mínusz a chipboard panelek esetében minimális.

A belsőépítészeti laplemezek a legnagyobb méretűek (legfeljebb 2,5 m hosszúak lehetnek), a szalag és csempe modulok sokkal kisebb méretűek. A nagyméretű lap a legalkalmasabb a tágas szobákhoz, beleértve a fürdőszobákat is.

A lapok használatának nyilvánvaló előnye kisebb ízületek és varratok. A felület simább és simább lesz.

A lemezmodulon a gyártó az egész képet is elhelyezheti, például egy kő alatt, vagyis több részből nem kell összeszerelni, ami ismét javítja a megjelenést.

A világ és az orosz építőanyagok piacán a Georgia Pacific (USA), a KANFOR (Kanada) és a PLAY GEM (Brazília) vállalatok megérdemelték a népszerűséget. De a belföldi partnerek szintén jó teljesítményt mutatnak, áron általában, olcsóbbak lesznek.

A termék megválasztásakor a hardverraktárban figyeljen a zsetonokra, zsibbadásokra és bontásokra. A modulokat a teljes hosszúság és szélesség mentén kell ellenőrizni, és nem csak egyéni szakaszokat.

felszerelés

A telepítés előkészítő szakaszban kezdődik. A helyiség méréséből áll, kiszámítva a szükséges anyagok mennyiségét.

Az európai szabványok szerint a vakolat bármilyen vastagságú bevonatnak nevezhető, amely megoldásból készül, és a kondicionálás után eléri a fogyasztói minőségeket. A linkre kattintva megismerkedhetnek a lakberendezés különböző díszítő vakolatával.

A kéregbogár vakolatot egy különleges mintával különböztetjük meg, amely hasonlít a fához, amelyet a bogárlárvák evettek. Itt minden a kézben lévő alkalmazás technológiájáról szól.

A javítás tervezésekor fontos, hogy ne csak mennyi anyag szükséges a munkához, de mennyi időre van szükség ehhez. Itt megtudhatja, hogy a padló esztrich mennyire szárad.

A laplemezeket a falhoz próbálják megnézni, hogyan lehet a legjobban vágni és illeszteni őket a fürdőszoba meglévő méreteihez.

A szerelés folyamán nem szabad megfeledkeznie a villamosenergia-hálózat alatti helyeknek - jelölje meg és vágja el a helyet a jövőbeli nyílásokhoz, fényforrásokhoz stb.

A szerelési modulok - ládák létrehozása.

A ragasztóanyagon a nagy terület és tömeg miatt nagyon rossz lesz. Ehhez a fadarabokat csavarokkal rögzítik a falra. A sávot speciális megoldásnak kell alávetni a gomba és a penész ellen.

Ellenkező esetben rövid idő elteltével az egész szerkezet elromlik és eloszlik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a keret néhány centiméter (3-4 centiméter) helyet foglal a szobában. A munkaterv kiszámításánál és elkészítésénél szem előtt kell tartani.

Közvetlenül a fa lapokhoz vannak csatlakoztatva a folyékony szögekhez. A ragasztókészítményt felvisszük a keret felületére, nyomjuk meg a modult, nyomjuk le és a ragasztó teljesen megszáradjon. A tömítéseket és a réseket tömítőanyaggal kell lezárni.

A szerszámból szabványos mérőeszközökre, fogyóeszközökre, kötőelemekre, fából készült gerendákra, kirakós játékokra, kézifűrészekre lesz szükség.

következtetés

A nedvességálló panelek legelőnyösebb anyaga a forgácslap vagy a farostlemez. Az MDF-modulok hátránya egy vékony védőréteg, rendkívül könnyű karcolás és károsodás.

A PVC-változat más okból is rossz - a panelek sűrűsége és tömege elég nagy. Ez negatív hatással van a telepítési folyamatra, nagyon erős keretet igényel, ami növeli a munkaerőköltségeket és javítja a költségeket.

Sima panelek

Sima nedvességálló lemezpanelek magas páratartalmú lakó- és lakóövezetekben használatosak, mint például fürdőszoba, konyha, WC, folyosó vagy erkély. A termék védő tulajdonságai középpontjában a környező éghajlat káros hatásainak kiküszöbölése áll. A hőmérsékletváltozások és az állandó nedves tisztítás nem rontja az anyag minőségét, hanem hosszú távú befektetés. A termelési költségek - 1020 rubel. Az árut pickup pontokon vagy futárszolgálat útján állítják ki Moszkvában és a moszkvai régióban.

A panel méretei:

 • Hossza - 2,44 m;
 • Szélesség - 1,22 m;
 • Vastagság - 3 mm.

A szerelés sík felületen történik, a "folyékony köröm" ragasztóval.

Talán más nedvességálló paneleket keresett?

Fürdőszoba falpanelek

A belsőépítészeti építőanyagok piacán egyre több fajta van. Nedvességálló falpaneleket kínálunk a fürdőszobában, megfizethető áron. Ezek a panelek csak belsőépítészetre alkalmasak. Katalógusunk több mint 2000 ezer opciót és színes paneleket kínál, és Moszkvában olcsóbban vásárolhat.

A kiváló minőségű fotók részletes tulajdonságokkal is segítik a választást. Most megrendelheti, és mi lesz szállítás Moszkvában és más régiókban.

Nedvességálló laplemezek

A nedvességálló lemezlemezek az egyik legelterjedtebb anyagból készülnek, és a legkülönfélébb funkcionalitások helyiségeiben használatosak - a konyhából az irodába, valamint az épületek külsejére.

 • Nedvességálló lemezlapok, amelyek a fa, kő, tégla, parafa szerkezetét imitálják, nagyon népszerűek az erkélyek, loggiák, villák, kávézók és teraszok, valamint az üzletek kombinált díszítésére.
 • A fürdőszobához és a konyhába szánt laplemezek változatai a kivitelezéshez - csempe vagy fa számára készülhetnek, és a helyiséget közvetlenül a durva javításhoz használják fel: a falak kiegyenlítése nem szükséges.
 • Az ügyfelek véleménye szerint a falpanelek nagyon praktikusak a gondozáshoz, könnyen tisztíthatók és hosszú ideig szép megjelenésűek, teljesen vízállóak, tűzállóak és könnyen felszerelhetők.
 • Ha az egyik panel megsérül, akkor az egész felület lecsatolása nélkül is lecserélhető.
 • Az alacsony ár, kombinálva a díszítőelemek széles választékával, a PVC, a farostlemez és az MDF lapok egyikét képezte a lakossági és az irodaterületek díszítésének egyik legnépszerűbb anyaga.

Kiválaszthatja és megvásárolhatja a típustervezés vagy laplapok opcióit, amelyek hangsúlyozzák otthona belsejét, kedvező áron a boltban.

Nedvességálló panelek a fürdőszobai tervezéshez

A fürdőszobában egy szoba saját sajátosságaival, magas páratartalmával és hőmérsékletével járhat, ami néha megjelenik a gomba és a penész megjelenésében. A fürdő gondozása számos kémiai tisztítószer segítségével történik, amely agresszív környezetet teremt, amely pazarló hatást gyakorol sok befejező anyagra.

Ezért a fürdőszoba befejeződésének alternatívájaként gyakran használnak speciális, nedvességálló paneleket. Ezek a polimerekből készült, kiváló minőségű és nagyon megbízható anyagok különböző kiegészítő adalékokkal. Megjelenésük szerint ezek a panelek nem különböznek a befejeződő anyagoktól.

A panelek nem félnek a magas páratartalmától és a gyakori hőmérsékleti különbségektől, és jelenleg a legtöbb vevő számára elérhető költségük van. A már telepített csempepanelek nagyon nehéz megkülönböztetni a drága finomanyagoktól, és teljesítményük szempontjából gyakran még a természetes kőnek és a fának is kiválóak.

Sok vásárló elismerte, hogy ez az anyag kiváló alternatíva a hagyományos cseréphez. A minták és az élénk színek együttese lehetővé teszi, hogy elég határozott tervezési döntéseket hozzon létre. A nedvességálló panelek könnyen megváltoztathatják a monoton, tompa beltéret, és egy közönséges fürdőszobát alkotnak.

Jelenleg a fürdőszobában faldíszítésre szolgáló befejező anyagok oroszországi piacán a következő típusú nedvességálló panelek állnak rendelkezésre:

 • A négyzet alakú cseréppanel, amelyet különböző minták kialakítására használnak.
 • Rack panel. A formanyomtatvány emlékeztet a szokványos befejező bélést. Ezeket a paneleket falra erősítik.
 • Lemezlap. Nagyon nagy méretű és nagyon könnyen telepíthető. Leggyakrabban ezek a panelek már megvásárolt díszítéssel vagy mintával vannak megvásárolva.

Olvasson többet a fürdőszobai műanyag panelekről szóló cikkünkben.

lap

A lapos panelek különböző helyiségek kiváló minőségű befejeződéséhez szükségesek, meglehetősen magas páratartalmú és gyakori hőmérsékletváltozásokkal. Leggyakrabban ilyen paneleket vásárolnak a konyhában vagy a fürdőszobában, valamint a WC-ben.

Alapjuk eukaliptuszszálból készült farostlemezből készült, amelyek gyantákat és különböző természetes olajokat tartalmaznak. Ez az impregnálás a panelek számára különleges erőt és tűzállóságot biztosít.

A lemezpanelek PVC-ből készülhetnek. Ezek egy 1220x2440 mm méretű műanyag lap. Nagyon kényelmesek a szereléshez, amelyek során minimális számú ízület és varrat keletkezik, ami nagyon fontos a fürdőszobában.

A laplemezeket különleges védőanyaggal borítják, amely védi őket az agresszív vegyi anyagok negatív hatásaitól, karcolásoktól és más károktól. A díszítések és textúrák sokfélesége, amelyet a rajzpanelhez alkalmaznak, lehetővé teszi, hogy megtestesítse az összes tervezési ötletet. Az ilyen kikészítő anyag eltartható tíz éve.

szárny

A rackpanelek csak a nedvességálló tulajdonságaikban különböznek a hagyományos fából készült vagy műanyag béléstől, ezért magas páratartalmú helyiségekben használják őket. A különféle színekben kapható rácsos panelek segítségével akár egy kis fürdőszoba belsejébe animációt is hozzáadhat.

A függőlegesen telepített panelek - vizuálisan emelik fel a mennyezetet, és ha kreatív megközelítést alkalmaznak és virágokkal játszanak, eredeti és elegáns fürdőszobával rendelkeznek.

Olvasson többet a fürdőszobában lévő mennyezeti panelekről szóló cikkünkben.

Az ilyen paneleket a falak felületén ragasztással rögzíthetjük, keretre szerelhetjük és záróelemekkel vagy csavarokkal rögzíthetjük.

csempe

A burkolólapok modern anyagokból készülnek, elsősorban műanyagból.

Ezek négyzet alakúak, és a felületkezeléshez használják a fürdőszobában vagy a fürdőszobában. A burkolólapok mozaik, díszítő vakolat, márvány és más befejező anyagok utánzata.

A csempézett panelek felszerelése előtt a falfelület előzetes alapos beállítását végezzük. A burkolólapok elhelyezése és ötvözése különböző módon, szaggatott módon, eredeti kompozíciók és geometriai minták létrehozásához vezethet.

előnyök

A paneleknek számos előnyük van, amelyek közül a legfontosabbak:

 • Költség. A többi anyaghoz képest ezek a panelek a leginkább elérhetőek, a telepítés során nincsenek maradványok.
 • A panelek ellenállása a penész megjelenésében. Ez az előny nagyon fontosnak tekinthető, mivel megakadályozza a különböző falformák megjelenését a fürdőszobai falakon.
 • Az ilyen panelek segítségével a csövek tökéletesen el vannak rejtve, és különböző hibák és felületi rendellenességek álarcosak.
 • Különböző modern világítás építhető be a lemezekbe. A benne lévő lyukak segítségével a polcok és a tükrök rögzítve vannak.
 • A panelek ellenállnak a károsodásoknak és könnyen ellenállnak a mechanikai igénybevételnek, ütközésnek és kanyaroknak.
 • A nedvességálló panelek nagyon egyszerű ellátás. Szappanos vízzel és szivaccsal könnyen tisztíthatóak.
 • A sokféle termékcsalád lehetővé teszi a szükséges panelek kiválasztását abszolút minden ízhez és ötlethez, valamint a fürdőszoba méretéhez.
 • A panelek viszonylag egyszerűen telepíthetők, minimális törmeléket és hulladékot hagyva hátra.

Rögzítési módszerek

A falakhoz nedvességálló befejező paneleket többféle módon is rögzítenek. A legfontosabb módszer a rögzítés a ragasztó oldatban. Ez a telepítés tökéletesen összehangolt falfelületet igényel. Minden rendellenességet előzetesen eltávolítunk cementhabarcs vagy gitt használatával. A panelek függőlegesen és vízszintesen is felszerelhetők.

Ragasztóra szerelve - a panelre hosszú, hosszúságú, 5-10 cm közbenső csíkokra kerül.

Telepítés előtt a következő lépéseket hajtják végre:

• mért helyiségfalak

• A díszlécek és a panelek méretre vannak méretezve.

• A kezdeti helyen beállítja az öntést

• A paneleket felváltva ragasztják a falhoz.

• Minden ízületet lezár

A panelek rögzítéséhez gyakran használják a fakereteket, amelyek rúdjait előre rögzítik a falhoz. Ha az anyagot függőlegesen szerelik fel, az ilyen lécek fadarabjai vízszintesen vannak rögzítve. A falfelület meglévő egyenetlensége nem akadályozza a telepítést. A fal sávja alatt lévő tömb a falburkolat helyén megszünteti a fal egyenetlenségét.

Előszerelési munkák

A telepítés két szakaszból áll. A szerelés előtt elkészítik a falak felületét és az összes szükséges anyagot. A panelek közelgő rögzítésére szolgáló felületeket vakolattal és alapozással simítják. Meg kell számolni a befejezéshez szükséges pontos mennyiséget.

Néhány nappal a telepítés előtt a panelek be vannak helyezve a helyiségbe, hogy teljesen alkalmazkodjanak a helyiség belső hőmérsékletéhez és páratartalmához. Ezután az anyagot a jelölésnek megfelelően a panel biztonsági mintájával vágjuk, ha jelen van rajta.

Szerszámok a szereléshez

A modern panelek kiváló minőségű befejeződéséhez a következő eszközökre van szükség:

 • kirakós és mérőszalag
 • fűrészgép meglehetősen finom fogakkal
 • átlátszó szilikon tömítőanyag
 • spatula és különféle tartozékok
 • öntvény
 • speciális folyékony körmök
 • ízületek és keretek.

Panel telepítés

A szerelés megkezdése előtt gondosan megvizsgáljuk a paneleken található díszeket. A panelek a falon történő rajzolás sorrendjében vannak elhelyezve, ami megkönnyíti a telepítést. Egy speciális ragasztószalaggal ragasztós keveréket alkalmaznak az előkészített panelre. Az ideális ragasztóréteg 6 mm vastag.

Ezután a felületre ragasztott lapot a falhoz nyomják és tartják egy ideig. A panel illesztésének egységességét egy szinttel ellenőrizzük. A panelek alatt megjelenő ragasztót óvatosan eltávolítjuk. Az anyag beszerelése folytatódik a csempék közötti kis rés kialakításával. A ragasztott panelek kiszáradnak a nap folyamán. A köztük lévő varrásokat tömítőanyaggal lezárják.

Ha a nedvességálló panelek telepítésekor betartja a szabályokat, hosszú ideig tart. Az egyes panelelemek módosítására vagy a minta módosítására a panelek könnyen eltávolíthatók, és az újakat a helyükre telepítik.

A fényt olyan mosószerek használatával tartják fenn, amelyek nem tartalmaznak csiszolóanyagokat. Az ilyen anyagok kíméletes hatást gyakorolnak a burkolólapra és annak bevonására, így a fürdőszobában sokáig megmarad az újdonság.

Lapos falpanelek

Lapos nedvességálló panelek kifejezetten a "kötény" kialakításához a konyhában.

1200
dörzsölje / lapozzon

ÚJ ÁR!

1100
dörzsölje / lapozzon

Lap nedvességálló panelek "a csempe alatt"

A raktári program két méretben áll rendelkezésre:

Lemez 100% nedvességálló
PVC falpanelek

1,22 m * 2,44 m * 3,2 mm

Lap nedvességálló falpanelek

Georgia Pacific (USA)

1,22 m * 2,44 m * 3,2 mm

kifejezetten a magas páratartalmú helyiségekbe történő beépítésre tervezve: konyhák, fürdőszobák, mosók, stb.

A tartós, nedvességálló melamin bevonat könnyen tisztítható szappanoldattal és hosszú évekig megőrzi megjelenését! Bővebben »

szélesség: 1,22 m
hossz: 2,44 m
vastagság: 3,2 mm

Lap nedvességálló falpanelek

DPI (Kanada)

1,22 m * 2,44 m * 6,4 mm

A panelek alapja a kiváló minőségű farostlemez, amelyet speciálisan elkészített gyakorlatilag örök eukaliptuszszálakból készítenek. Víztaszító impregnáló, amely természetes olajokat és gyantákat tartalmaz, az alapot tartós és lángálló.
Bővebben »

Standard lapméretek
panelek:

szélesség: 1,22 m
hossz: 2,44 m
vastagság: 6,4 mm

Telepítési utasítás laplapok

MDF PANELOK TELEPÍTÉSE

MDF lemezlemezek telepítése
(a telepítésnek a felső sarkok valamelyikéből kell indulnia, a panelet a sarokba és a mennyezetre kell nyomni):

a - a lécet és a mennyezetet (fal) lerakják egy passzban;

b - a panel sarkaival ellentétes szélét gondosan kell beállítani függőlegesen

c - úgy, hogy a panel ne csúszik el, ideiglenes fából készült támaszt helyeznek el;

d - pontosabban a panel szélét a szög pereméhez igazítja úgy, hogy a panel szélétől a szög széléig terjedő távolságot 3-4 ponttal mérve

e - a mérési eredményeket áthelyezik a panelre, és egy vonalon vannak összekötve, amelyen a termék le van vágva;

Az e - paneleket könnyen meg lehet fűrészelni egy elektromos vágófűrésszel vagy egy fémfűrésszel;

g - a panel és a padló közötti rés a kívánt szélességű szalaggal van ragasztva. Az alsó zónában levő panelek vízszintes összekötése kevésbé észrevehető. Ha a "függelék" kicsi, majdnem teljesen lefedi a lábazatot;

h - a panelek "gyári" élei olyan simaak, hogy függőleges kötésük csak nagyon közelről látható.

MDF alapú laplemezek telepítése (a telepítést az egyik felső sarokból kell indítani, a panelet a sarok és a mennyezet felé kell nyomni):

és - jobb, ha a ragasztót zigzag vonalakon alkalmazzák;
b - a panel sarkaival ellentétes szélét gondosan kell beállítani függőlegesen
c - úgy, hogy a panel ne csúszik el, ideiglenes fából készült támaszt helyeznek el;
d - pontosabban a panel szélét a szög pereméhez igazítva a panel szélétől a szög pereméhez képest 3-4 ponttal mérhető;
e - a mérési eredményeket áthelyezik a panelre, és egy vonalon vannak összekötve, amelyen a termék le van vágva;
Az e - paneleket könnyen meg lehet fűrészelni egy elektromos vágófűrésszel vagy egy fémfűrésszel;
g - a panel és a padló közötti rés a kívánt szélességű szalaggal van ragasztva. Az alsó zónában levő panelek vízszintes összekötése kevésbé észrevehető. Ha a "függelék" kicsi, majdnem teljesen lefedi a lábazatot;
h - a panelek "gyári" élei olyan simaak, hogy függőleges kötésük csak nagyon közelről látható

A lapos falpanelek ésszerű áron a lakóingatlanok és az ipari helyiségek pompás belsőtermei. Telepítésük nem igényel különleges képzést. A panel könnyen telepítheti az otthoni varázslót, aki rendelkezik elemi készségekkel és megfelel ezeknek az utasításoknak.

A panelek mérete: 244 x 122 cm.


Alkalmazási terület: kizárólag belső helyiségekbe történő beszerelésre szolgál.
Nedvességálló panelek különleges nedvességálló MDF melamin bevonatú márványból, a burkolólapok magas páratartalmú helyiségekkel készülnek: konyhák, fürdőszobák, zuhanyzók stb., Valamint üzletek, kávézók, irodák.
Különféle fafajtákat (tölgy, dió, nyírfa, fenyő, ciprus, kőris, bükk), természetes kőből, téglából álló MDF vagy rétegelt lemezeket csak száraz helyiségekben lehet használni.
Az értékesítési asszisztens választ ad minden kérdéseire a falpanel panelek használatáról.

Felkészülés a falpanelek telepítésére
Helyezze a paneleket a helyiségbe, ahol felszerelik őket, hogy biztosítsák a levegő hozzáférését minden felületükhöz. A paneleket 24 órás üzembehelyezésig kell tartani, ha földszint feletti helyiségben vannak felszerelve, és 48 órán keresztül az alagsorban. A munka megkezdése előtt alaposan ellenőrizze az összes helyet, ahol a paneleket telepíti, jelölje ki az összes helyet, ahol a paneleket beszereli, jelezze a szekrények, szerelvények, szappantartályok, törülközőtartók, elektromos csatlakozók stb. Helyzetét.

A panelek gondozása
A panelek nem igényelnek különösebb gondosságot, nedves ruhával vagy szivaccsal tisztíthatók. Ne használjon olyan súroló tisztítószereket, amelyek megkarcolhatják a panelek felületét, és homályossá tehetik.

Biztonsági óvintézkedések
Megfelelő szellőzést kell biztosítani azon helyiségekben, ahol a paneleket a ragasztó káros hatásainak megelőzésére telepítik. A nyílt láng és a szikrakiömlés forrásától távol kell használni. Ne kapcsolja be a ragasztóelektromechanikus eszközök használatakor. Tartsa a ragasztót gyermekektől távol.


A panelek mérete: 244 x 122 cm


Alkalmazási terület: kizárólag belső helyiségekbe történő beszerelésre szolgál.
Nedvességálló panelek különleges nedvességálló MDF melamin bevonatú márványból, a burkolólapok magas páratartalmú helyiségekkel készülnek: konyhák, fürdőszobák, zuhanyzók stb., Valamint üzletek, kávézók, irodák.
Különféle fafajtákat (tölgy, dió, nyírfa, fenyő, ciprus, kőris, bükk), természetes kőből, téglából álló MDF vagy rétegelt lemezeket csak száraz helyiségekben lehet használni.
Az értékesítési asszisztens választ ad minden kérdéseire a falpanel panelek használatáról.

Felépítés falpanelek beszereléséhez
Helyezze a paneleket a helyiségbe, ahol felszerelik őket, hogy biztosítsák a levegő hozzáférését minden felületükhöz. A paneleket 24 órás üzembehelyezésig kell tartani, ha földszint feletti helyiségben vannak felszerelve, és 48 órán keresztül az alagsorban. A munka megkezdése előtt alaposan ellenőrizze az összes helyet, ahol a paneleket telepíti, jelölje ki az összes helyet, ahol a paneleket beszereli, jelezze a szekrények, szerelvények, szappantartályok, törülközőtartók, elektromos csatlakozók stb. Helyzetét.

Biztonsági óvintézkedések
Megfelelő szellőzést kell biztosítani azon helyiségekben, ahol a paneleket a ragasztó káros hatásainak megelőzésére telepítik. A nyílt láng és a szikrakiömlés forrásától távol kell használni. Ne kapcsolja be a ragasztóelektromechanikus eszközök használatakor. Tartsa a ragasztót gyermekektől távol.

Lemezpanelek

Várjuk falitáblákat Moszkvában

A laplemezek modernek, praktikusak és gazdaságos megoldást nyújtanak a falfestéshez. A lapos falpanelek nagyméretű, 3-6 mm vastagságú anyagok, amelyek különféle színekkel és mintákkal rendelkeznek. Ezek egy közös belső megoldás, és nagyon megbízható befejező anyag. Ezek a panelek termikus és nedvességállóak, tartósak és ellenállnak a mechanikai igénybevételnek. Nem karcolják meg, és nem "elhasználódnak" az idő múlásával, megtartva fényes eredeti színét és megjelenését. A legjobb minőségű nemzetközi eukaliptuszszál-gyártók ilyen falpaneleket gyártanak a falak számára. Farostlemez vagy fémlemez alaplapként használható laplemezekben. Kívülről lakk vagy különleges fényes bevonat van bevonva.

Lehetőség van Moszkván falfesték megvásárlására a hő megőrzése érdekében, rossz hővezető, ezért jól tárolják a házat. Annak ellenére, hogy ilyen magas teljesítményt nyújt, a falak lapjainak ára mindig a megfizethetőnél marad. Cégünk helyes árazási politikája és a falak laplemez gyártóinak magas megbízhatósága miatt a legkedvezőbb áron kínálunk széles termékválasztékot. A lapok megjelenése a képen látható. Valódi kilátásuk pontosan megfelel a helyszínen bemutatott fényképészeti anyagnak. Moszkvai lemezlapok vásárlása most könnyű!

Decocom lapok

A Decocoam laplemezek 0,4 mm vastag falú PVC panelek. A lapos PVC panelek német készülékeken készülnek, és kiváló minőségű belga festékekkel festettek speciális technológiával.

A téglaszekrényeket folyosók, folyosók, terem és hálószoba, erkélyek és loggiák belső dekorációjára használják. Egy falra vagy töredékre kell beilleszteni, és a házat át kell alakítani, a belső tér divatos és modern lesz.

A cseréppanelek (csempe panelek) a fürdőszobák és a WC-helyiségek, konyhák stb.

Lemezlemezek a falakhoz Deco - ez egy modern, tartós és tartós anyag. A PVC panel nedvességálló, tökéletesen mosható, lángálló (B kategória). A falak PVC paneljei teljesen biztonságosak. A termékek higiéniai és tűzbizonyítványokkal rendelkeznek.

A Deco deco lapok mérete 955x482 mm (962х496 mm).

Kiskereskedelmi ár - 130 rubel / lap.

Figyelem! Az árak csak az online áruházon történő megrendeléskor érvényesek.
Eladó 1 lapból. A mennyiségi engedményektől függően.

Szerelési útmutató a PVC dekóderekhez:

A lapos PVC paneleket a Naset "alkoholtartalmú ragasztókkal vagy" Titan "ragasztóval vagy" Liquid nails "ragasztóanyaggal PVC-termékekhez ragasztják a felületre. A ragasztó hozzávetőleges fogyasztása 0,5 liter / 10-15 m2.

Nedvességálló MDF panelek: előnyök és hátrányok

A zuhanyzó működtetésekor világossá válik, hogy meglehetősen bonyolult helyiség. Ez szorosan kapcsolódhat ahhoz a tényhez is, hogy a zuhanyzóban lévő páratartalom mindig megnövekszik, a kondenzátum magas szintje és a hőmérsékleti ingadozások nagy amplitúdója.

Mindezeket figyelembe véve arra a következtetésre juthatunk, hogy a továbbfejlesztett tulajdonságokkal rendelkező finisanyagok kiválasztása szükséges. A szóban forgó terméknek nemcsak a negatív tényezők hatását kell megítélnie, hanem könnyen telepíthető is.

Megállíthatja a választását egy kerámia burkolaton, mivel megfelel a fent leírt jellemzőknek. De egy jelentős hátránya is van - túl sok a költség. De a modern technológiáknak köszönhetően van egy másik lehetőség a piacon, amely szintén megfelel az összes követelménynek, ugyanakkor azonban megfizethető áron is eltér. Ez az anyag nedvességálló MDF panelek.

Az új generáció anyagaihoz kötődnek, így a cserép méltó alternatívája lehet. Mind az előnyök, mind a hátrányok.

Megszerzésük előtt érdemes feltárni a pozitív és negatív jellemzőket.

Ennek köszönhetően lehetőség nyílik a megfelelő következtetések levonására, a pénz, az idegek és az idő megtakarításának biztosítására.

Előnye és hátránya

A legfőbb hátránya a kiváló minőségű anyagoknak a zuhanykabinok befejezéséhez a magas költségek. De ahogy korábban már említettük, az MDF panelek létrehozásakor találtak kiutat. A panelek nagyon hatékonyak a fürdőszobák számára: hozzáférhetőek, tartósak, tartósak, praktikusak, kényelmesek és könnyen felszerelhetők.

Az MDF panelek gyártásához szükséges nyersanyagok a fűrészpor és egyéb faanyagok.

Az anyagot elsősorban apró morzsák kialakulásának különös módján dolgozzák fel. Ezután a magas hőmérséklet és nyomás hatására végzett száraz préselés a kívánt alakot veszi fel.

Meg kell jegyezni, hogy a hazai piacon az MDF panelek iránti stabil kereslet jellemzi.

Számos jelentős előnyük van:

 • könnyű és egyszerű telepítés, ami nagyon is lehetséges, hogy végezze el a saját kezét (nem szükséges eltávolítani a régi bevonat és szintező, telepítése is elvégezhető a rendelkezésre álló eszközök nélkül szakmai felszerelések, a működés során gyakorlatilag nincs kosz, por, hulladék);
 • sokoldalúsága (nemcsak a falak, hanem a mennyezetek befejezésére is alkalmas);
 • tartósság (ha megfelelően használják, MDF-ből több mint 10 évig tart);
 • szilárdság;
 • nedvességállóság;
 • antiszeptikus tulajdonságok (olyan panelek, amelyeket olyan anyagokkal kezelnek, amelyek védik a penész és a gombák kialakulását);
 • egyszerű gondozás (a szennyeződés nedves szivacsból tisztítható a felületről);
 • elfogadható ár;
 • könnyű vágás;
 • Különböző szerelési lehetőségek lehetségesek;
 • kiváló hőszigetelők;
 • a panelek nyersanyagai ökológiailag tisztaek;
 • meglehetősen széles skálát mutatott be.

A fentiek mellett a megvizsgált alapanyag bármilyen más finomanyaggal kombinálható. Például sok kő vagy csempe bevonattal ellátott MDF panel kombinációja - ez az egyik legvonzóbb megjelenés. Különböző bevonatok is kombinálhatók.

És mivel a panelek többféle méretben is vannak, használhatók különböző helyiségekben lévő zuhanyzókban.

Az MDF-panelek ellenállása a magas páratartalom hatására nagy területű fürdőszobákban is használható.

A nagyszámú pozitív oldal ellenére negatív szempontok is jellemzőek az MDF panelek számára. Azonban nem szabad félnie ettől: ez minden más befejező anyagra érvényes, mindegyiknek megvannak a mínuszai. A negatív megnyilvánulások elkerülése segít az ilyen panelek telepítéséhez és működtetéséhez.

Az MDF-panelek ellenére általában a következők szerepelnek:

 • alacsony ütésállóság;
 • könnyen károsíthatja a felületet, például a karcolásokat;
 • megbízhatatlanság a tűzbiztonság tekintetében.

Tehát az MDF panelek nagy teljesítményt mutatnak, bizonyos hátrányok ellenére. De komoly magatartást kell fenntartania velük szemben, mert a rossz megközelítéssel valóban problémákat okozhatnak. Ugyanakkor a hátrányok túlzása haszontalan - a helyes megközelítés biztosítja a kiszabadulást tőlük, ráadásul ezek egyáltalán nem jelennek meg.

Továbbá ne fejezze be a munkahelyet ilyen panelekkel: mert a felület sebezhetősége könnyen megsérülhet.

Általánosságban elmondható, hogy az egyedi ajánlások anyagának összes mutatója nem igényel.

A befejező anyag fajtái

Az első fajta, amelyet szeretnék megvizsgálni, a csempe változat. A faj neve formájához kapcsolódik - ez a csempe alakja. Az ilyen csempe azonban különböző méretben készül (30 és 98 cm közötti oldalhosszúsággal). Ennek az opciónak az előnye a szokatlan, eredeti és látványos megjelenés képessége. A kreativitás megmutatása után kombinálhatja a különböző árnyalatokat, vagy különleges hatásokat hozhat létre a textúrák kombinálásával - mindez csak a zuhanyzást díszíti. A csempézett MDF panelek is könnyedén telepíthetők: ragasztóval ragasztható a falhoz.

A következő nézetet a lemezes MDF panelek képviselik. Ahogy a neve is mutatja, egy befejező anyag áll a lécek, amelyek lehetnek különböző hosszúságú (legfeljebb 3,8 m), szélessége (maximum 28 cm-es) és vastagsága (8 és 14 mm-es). E sokszínűségnek köszönhetően minden vágy és igény kielégíthető, beleértve a kis pénzügyi lehetőségeket is.

Ezeket az MDF-paneleket fém vagy fadarabra kell szerelni.

És rögzítheti őket zárójelekkel vagy csavarokkal. A legnépszerűbb tábla sínek formájában, ha egy kis terület telephelyén szeretné kovácsolni.

Van egy fajta, amelyet lemezlapok képviselnek. Ezek meglehetősen nagy elemek formájában készülnek (1,25 * 2,5 m). Ezt a típust általában egy érdekes helyiség létrehozására használják egy nagy területen lévő szobában. A könnyű és gyors telepítés megkülönbözteti - elegendő ragasztóval rögzíteni. A csontozatok az ízületek elrejtésére használhatók. A lemezlapok szerkezete is különböző lehet, így könnyen beilleszthető bármilyen stílus belsejébe. De azt kell mondani, hogy általában egy ilyen finomító anyag egy nagyszerű lehetőség az elülső felület vágására.