Kategória: Dekoráció
3D fürdőszoba padlólapok
Dekoráció

A javítások során egyre gyakrabban a szobák, különösen a fürdőszobák díszítésére új technológiák szerint fejlesztett anyagokat használnak (lásd a Phototile a fürdőszobában: mit válasszunk, hogyan kell törődni).

A keverő felszerelése a fürdő fedélzetén: jellemzők és technológia
Dekoráció

A méretű fürdőszobák modern belső részei nemcsak az összes szükséges elem racionális elhelyezését jelentik, hanem nagy igényeket támasztanak stílusuk, kényelmük és funkcionalitásuk kombinációjával.

Tömítőanyagok a fürdőszobában - válassza ki a legjobb, helyes alkalmazási technikát
Dekoráció

A fürdőszobai tömítőanyagok meglehetősen elterjedtek. Teljesen tökéletesen zárják le a csempék és a szaniterek közötti varrásokat, illesztéseket, réseket, védve őket a nedvesség felhalmozódásától.

Fürdőszoba kialakítása és elrendezése 5 m2-en: a legjobb tervezési ötletek és gyakorlati megoldások
Dekoráció

A legtöbben sok követelménynek tartják a modern fürdőszobákat: egy teljes méretű fürdőszobát, háztartási készülékeket és tágas bútorokat kell elhelyezni egy korlátozott helyiségben.

Egy ablak a fürdőszobában: legyen vagy nem?
Dekoráció

Történelmileg, az ablakok a fürdőszobákban, szinte nem gyakoriak. Ennek több oka is van: a tipikus lakóházak egyszerűen nem javasoltak olyan dolgot, mint az utcára való közvetlen hozzáférés, és ha önállóan rendezheti az ablak- és ajtónyitásokat, akkor általában nem következik be valami átlátszóság ilyen magányos helyzetben.

Mennyire súlyozza az acélfürdő?
Dekoráció

Mennyibe kerül egy acélkád 170x70-es?Mennyibe kerül egy acélkád súlya 150x70?Mennyibe kerül egy acélkád súlya 160x70?A fürdők két fő jellemzője, amelyek hatással lesznek a súlyukra, a méret (hosszúság, szélesség) és a falvastagság.

Hogyan helyezhetsz szifont egy zuhanyhoz?
Dekoráció

Mielőtt bármilyen vízvezeték-felszerelést vásárolna, hosszú választási eljárást folytatunk. Ez vonatkozik egy szifon vásárlására is. Ezt követően reméljük, hogy nagyon hosszú ideig szolgál majd majd nekünk, és a működés során nem okoz problémákat.

A fürdőszoba képernyőjének telepítése: lépésről lépésre telepítési útmutató
Dekoráció

Mindenkinek megvannak a maga esztétikai preferenciái, így a fürdőszoba belső berendezéseinek stílusa hatalmas. Azonban egy kérdésben szinte mindenki egyhangú: a fürdő alját le kell zárni az oldalról.

Hogyan készítsünk egy létrát a padló alatt a padló alá a zuhany alatt: egy útmutató az építéshez és a telepítéshez
Dekoráció

Az önellátó higiéniai helyiségek az országban, a házban, a lakásban gyakran nem pénzt takarítanak meg, hanem a személyes igények helyreállítását.

70 ötlet egy kis fürdőszoba tervezéséhez
Dekoráció

A lakóházakban egy kis fürdőszoba közös probléma. De még ezek a 3-4 négyzet. teljesen lehetséges a kényelem és a pihenés oázisa, ha tervezési technikákat használ.

Öntés és extrudálás akril - mi a legjobb a fürdőhöz?
Dekoráció

Ezeknek a termékeknek a legnépszerűbb típusai az akril fürdők. Nem kell külön boltokban keresni, egyedi megrendeléseket rendezni nekik, a felállás szokatlanul kiterjedt.

A mosdó beépített magassága a fürdőszobában
Dekoráció

A szovjet időkben sok GOST és SNiP-t fejlesztettek ki a lakó- és köztereken lévő fürdőszobák különböző berendezéseinek (fürdőkádak, mosogatók, WC-tálak, törülközők stb.) Felszerelésére vonatkozó szabályokkal.

Az akrilfürdőben fellépő repedések kiküszöbölésére
Dekoráció

Az akril fürdők már régóta kiváló alternatívát jelentenek az acél és az öntöttvas szerkezetek számára, és a tulajdonságok alapján az akril számos előnnyel jár.

A legjobb orosz csempegyártók
Dekoráció

Kerámia burkolólapok - a fürdőszoba és a konyhák befejezésének legtehetségesebb és legkedvezőbb módja. A vásárláskor két probléma merül fel: különböző szín / konfigurációs lehetőségek és a gyártó választásának nehézségei.

Csúszó fürdőfüggöny - modern és stílusos splash védelem
Dekoráció

A modern vízvezeték-piacot rendszeresen frissítik új termékekkel. Az egyikük - a fürdőszobába csúszó függönyök. Ők arra használják, hogy megvédjék a szobát a fröccsenőktől és kiegészítsék a belső térben.

Tervezzen egy kis fürdőszobát, 3 m²-t. (60 fotó)
Dekoráció

Ha van egy kis fürdőszobája 3 négyzetméter. - ez nem feltétlenül indokolható. Még egy ilyen térben is, mindent, amire szüksége van, csodálatosan illeszkedik, a legfontosabb dolog az, hogy gondosan átgondolják a dizájnt.

Fürdőszoba tálca
Dekoráció

Mielőtt kiválasztaná a fürdőszoba zuhanyzójának kívánt modelljét, meg kell határoznia a helyiség pontos helyét a helyiségben, annak konfigurációját és anyagát. A modern piac széles választékot kínál mind a kész kabinok és alkatrészeik széles választékával, köztük egy öntöttvas tálcával a fürdőszobában.

Hogyan válasszunk egy kényelmes ruhaszárítót a fürdőszobában?
Dekoráció

Számos modern lakás nem rendelkezik erkéllyel, ahol le lehet ragasztani a ruhákat a szárításhoz. Nem túl ésszerű, hogy a nappaliban vagy a konyhában zavaros nedves ruhát viseljen, ezáltal romlik a megjelenésük, és növeli a páratartalmat a lakásban.

Üveg zuhanyozáshoz: hogyan kell kiválasztani és telepíteni magát
Dekoráció

Gyakran van probléma, hogyan kell kiválasztani, majd a zuhanykabinhoz az üvegeket saját kezével kell felszerelni.A fülke üvegrészeinek beszerelési folyamatának részletes leírása előtt megtudjuk, melyik anyag előnyös a zuhanytálca falainak és ajtóinak elrendezésére, majd megvizsgáljuk a beszerelési árnyalatokat.

Art Deco fürdőszoba
Dekoráció

Az Art Deco belső stílusa egyszerűen csak azok számára készült, akik szeretik örömüket és csodálkozni. Ennek a belső iránynak szinonimája a "luxus", az "elitizmus" és a "kizárólagosság".