Legfontosabb > Tartozékok

Szükségem van egy meleg padlóra a fürdőszobában, a szobákban, a konyhában. Előnye és hátránya.

Azt hiszem, hogy a fürdőszobában vízfűtéses padlót építek, és egy elektromos fűtött padlót építek a gyermekszobába a laminált padló alatt Ez a szoba a leginkább fújt a két. Attól tartok, hogy a súlyos fagyokban, tavasszal és ősszel, amikor a fűtés már ki van kapcsolva, vagy még nincs bekapcsolva, akkor hűvös lesz. Tegye fel a fűtőt! Használat után nincs tárolóhely. Egy gyermeknél többé-kevésbé minden világos. Szükség van hőre és margóval. A konyhában azt gondolom, hogy nincs értelme, hogy egyszerre tegyük őket, mert meleg és meleg van a tűzhelytől és piszkos (nem, nem, és te csepegsz valamit főzés közben, majd ragaszkodik a lábadhoz). A konyhában papucs nélkül nincs mit tenni. A radiátorok normál (Sira) termosztátokkal vannak ellátva. A maximális hőmérséklet 25 fok, de még nem volt fagy.
Egész életemben ilyen (meleg padlók nélkül) sikerült. Most azt hiszem, hogy csinálok vagy nem csinálok egy meleg padlót. A kapcsolatok, a hőmérsékletszabályozás, az ökológia technikai szempontjai nem érdekesek számomra, mert már tanulmányozta ezeket a kérdéseket. Most olyan javítási szakasz, hogy mindez telepíthető. Csak meg kell tudnia határozni, szükséges-e vagy sem, és minden okból, és mindenekelőtt a fürdőszobában, ahol kb. 250 fűthető törülközőt terveznek (3,15 m2-es fürdő). Mindannyian szívesen járunk papucsban. Nem igazán akarok pénzeket, erőfeszítéseket és időt költeni nem túl, vagy teljesen felesleges eszközökkel.

Köszönjük előre véleményét.

Ha van pénzed, akkor meleg padló - extra kényelmet az életedben. Ha a javítások átmennek a színpadon, amikor be tudsz kerülni - határozottan megtenném.

A fűtött padló beépítése a fürdőszobába

Ahogy a gyakorlat azt mutatja, a vásárlók többnyire a fürdőszobában kedvelik a meleg padlót. Hogyan épül fel egy fűtött padló a fürdőszobában? Mit kell tudni arról, hogy az elmúlt években helyesen és hatékonyan működött, és elégedett volt a hővel?

Válaszoljunk a leggyakoribb kérdésekre a telepítéssel és a legnépszerűbb opcióval - a padlófűtés a fürdőszobában.

A leggyakoribb kérdések a következők:

 1. Hol és hogyan kell helyesen telepíteni a termosztátot?
 2. Lehetséges-e egy fűtött padló összekötése a fürdőszobában és a WC-ben egy termosztáttal?
 3. A tényleges letelepítési terület - amely alatt a bútorokat lehet vagy nem szabad lefektetni?
 4. Milyen behúzódást végez a lefektetés során?
 5. Mikor telepíthetek meleg padlót a kád alatt?
 6. Milyen szigetelőanyagot ajánlunk használni?

Figyelmesen olvassa el a padlófűtés utasításait a beszerelés előtt. A legtöbb esetben részletes, jól illusztrált lépésenkénti utasításokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a rendszer telepítését.

A termosztát behelyezése

A padlófűtés telepítése előtt először is ki kell választania a termosztát helyét. A termosztátok abszolút többségét nem javasoljuk a fürdőszoba felszereléséhez, mivel védelmi osztályuk (IP 21) nem garantálja a hosszú távú működést nedves helyiségekben. Ezért elsőrendű hely a folyosó vagy más száraz helyiség. Ugyanakkor a padlófűtés érzékelő, amely felismeri a felületi hőmérsékletet, a fürdőszobában található.

Miután kiválasztotta a termosztát helyét, a falon belül lyuk van a tervezett szerelés szintjén. Egy hullámosított csövet hoznak be, amelybe hőérzékelőt helyeznek el.

A hullámos cső felszerelése során legalább 5 cm vízszintes padlójú cső ajánlott hajlítási sugara szükséges, de kívánatos, hogy a cső legfeljebb egy kanyarban legyen. Erre azért van szükség, hogy az érzékelő meghibásodása esetén a cserép kicserélése nélkül cserélhető.

Annak megakadályozása érdekében, hogy a cementhabarcs vagy a víz ne kerüljön a csőbe, annak vége dugóval van lezárva.

Hány termosztátot kell használni

Gyakran előfordul, hogy a fürdőszobába és a WC-hez való fűtött padló megvásárlásakor felmerül a kérdés: "Lehetséges-e a fűtött padló összekötése a fürdőszobában és a WC-ben egy termosztáttal?".

Lehetséges, de nem ajánlott. Különösen, ha a helyiségeknek különböző hőmérsékleti viszonyai vannak, mivel az érzékelő csak egy szobából olvassa fel a hőmérsékletet. Attól függően, hogy hol található az érzékelő, a másik helyiség padlóhőmérséklete túl magas vagy túl alacsony lehet.


Fűtött padló a WC-ben és a fürdőszobában

Ha a fürdőszobában és a WC-ben a hőmérsékleti viszonyok közel azonosak, akkor két rendszert csatlakoztathat ugyanazon termosztáthoz. Ebben az esetben a hőmérséklet-érzékelőt a helyiségben kell elhelyezni, amelyben több hőveszteség van, és a padlófelület hőmérséklete alatt, és pirométert használnak a padló hőmérsékletének meghatározásához.

Fontos megjegyezni, hogy ha egy termosztátot két helyiségbe telepítünk, külön nem lehet kikapcsolni minden meleg padlót. Nem lehet külön szabályozni a fürdőszobában és a WC-ben a hőmérsékletet, ami önmagában kényelmetlen és nem előnyös az energiafogyasztás csökkentése szempontjából.

A tényleges teret a tojás meleg padló

A következő telepítés során figyelmet kell fordítani a tényleges telepítési területre.

A fűtött padlók nem a bútorok alatt helyezkednek el láb nélkül. Ezenkívül egymásra rakják, figyelembe véve bizonyos behúzásokat: legalább 10 cm-re a falaktól és a helyhez kötött bútoroktól, és legalább 30 cm-re az elemektől és egyéb fűtőberendezésektől. Ellenkező esetben a kábel túlmelegedhet és meghibásodhat.

Meleg padló a kád alatt

A fűtött padló felszerelése a fürdő alatt csak akkor lehetséges, ha a fürdő a lábakon van, és a padló között nincs csempe kötény, és nincs dekoratív képernyő. A kötény vagy a képernyő alatt történő telepítéskor valódi esély van a kábel túlmelegedésére a kötény és a padló alsó burkolatának csatlakozásánál.


Meleg padló a fürdőszobában a csempe alatt

Hőszigetelő anyag

Fontos pont a fűtött padlózat szigetelőanyag esztrichbe történő behelyezésénél. Elvileg minden olyan habszigetelést, amelynek vastagsága legalább 5 mm, megengedett - például polietilénhab. Azonban jobb, ha legalább 10 mm vastagságú hőszigetelést és 0,05 W / m² x ° C-nál nagyobb hővezetési együtthatót alkalmaznak.

Ideális esetben a lézsánfóliával borított külső hőreflexiós fóliával történő szigetelést használják, amely megvédi a fólia bevonatot a cementhabarcs agresszív hatásától a kikeményedésig.

A hőszigetelés használata nemcsak energiát takarít meg, hanem jelentősen megnöveli a padlófűtés melegítési arányát is.

Ha összehasonlítjuk az elektromos és vízmelegített padlót a fürdőszobában, meg lehet jegyezni, hogy az első telepítése sokkal egyszerűbb. Ezért minden utasítást és ajánlást követõen fel lehet szerelni egy meleg padlót, amely sok éven át kényelmet nyújt otthonában.

Szükségem van egy meleg padlóra a fürdőszobában?

A fürdőszoba az a hely, ahol egy személy naponta látogat. Itt szeretném létrehozni a legkényelmesebb környezetet. Ezért sokan kíváncsiak - szükség van egy meleg padlóra a fürdőszobában? Ez a technológia viszonylag közelmúltban jelent meg, de máris nagy népszerűségnek örvend. Ennek lényege az optimális páratartalom és hőmérséklet fenntartása.

Ha a házban vagy a lakásban élnek kisgyerekek, az ilyen padló a helyes döntés. A különleges élvezet nélküli gyermek visel papucsot, gyakran elveszi a zoknit. A kisgyermekek folyamatosan mozognak és mindig a fürdőszobába mennek. Ha a padló meleg, akkor nem szabad aggódnia, hogy a gyermek hideg lesz. A szülőknek nem kell aggódnia a gyerekektől.

Szükségem van egy meleg padlóra a fürdőszobában? Mi a használata?

A háznak meleg és kényelmes légkört kell uralkodnia. Ez vitathatatlan tény. A padlófűtést a fürdőszobában a következő okok miatt kell elvégezni:

 1. A zuhanyzás, fürdés közben az egyszerű mosólap nedves lesz. A csúszás miatt veszélyt jelent. A padlófűtés csökkenti a sérülés mértékét.
 2. Még mezítláb is ilyen padlón állni nem okoz kellemetlen érzést. A kisgyermekek szeretik figyelni az anyjukat, hogy csináljanak valamit a fürdőszobában - tisztítják és mossák. Azonban gyakran ülnek a padlón. A gyermek soha nem lesz hideg, ha egy meleg padlót lát a fürdőszobában.
 3. A nedvesség hatékony ellenőrzése. Sokan szembesülnek a szellőző rendszerek szörnyű működésének problémájával. Triviálisan eltömíthetik a törmeléket. Ennek eredményeként - beltéri kellemetlen szag, nedves, nedves sarkok, a valószínűsége a gomba. Fűtött törülközőtartó - nem az asszisztens, ez a készülék nem képes egyenletesen melegíteni az összes helyiséget. A padlófűtés lehetővé teszi a légáramlás optimális keringését, ami kiküszöböli a nedvességet.
 4. A technológia környezetbarát. Ez fontos érv, mert az egészségt gondoskodni kell. Ez a nem jelent veszélyt, nem okoz allergiás reakciókat, nem járul hozzá a betegség előfordulásához.
 5. Pénzügyi szempontból, meleg padló - nyereséges. Az anyagok meglehetősen olcsóak lesznek, a telepítés költsége meglehetősen elfogadható. Ma az energiatakarékos lehetőségek megteremtésének gyakorlata. Ennek megfelelően, a villamos energia nem kell fizetni hatalmas összegeket.

Figyelembe véve, hogy a meleg padlóra nincs szükség a luxus tekintetében. Ez praktikus és kiváló munkát végez a funkcióival. Lehetőség van beállítani a hőmérsékletet - egy további előny. Az ilyen projektbe fektetett alapokat bölcsen fogják felhasználni.

Meleg padlón elfelejteni, milyen hideg csempe. És valóban a fürdőszobában lesz kényelmes és kellemes lehet.

Érdemes megfontolni egy fontos pontot. Hagyományosan, mivel a padló a fürdőszobában használják cserép. De a burkolat alá helyezett meleg padlónak saját tulajdonságai vannak, és a technika betartásának elmulasztása katasztrofális következményekhez vezethet.

Meleg padlók típusai

A gyártók számos lehetőséget kínálnak a meleg padlókhoz:

 • a víz;
 • infravörös;
 • elektromos.

Mindegyikük felszerelhető a fürdőszobában. Minden típus saját tulajdonságokkal, előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik.

Vízfűtés

A legnépszerűbb lehetőség. A használat biztonsága eltér. Gyakran előfordul az általános fűtési rendszerbe. Egyéni fűtési móddal mindenképpen gondolkodnia kell ezen a technológián. A munkákat a lehető leggyorsabban és egyszerűen végzik el. Hőálló csövek vannak felszerelve, hőszigetelés jön létre, esztrich öntik és a végső bevonat leng. A legfontosabb, hogy a kazán, a gázoszlop vagy a kazán teljesítménye lehetővé teszi a szükséges vízmennyiség biztosítását.

Alternatív megoldásként meleg padlót csatlakoztathat a központi vízellátáshoz. Ez csökkenti a vízmelegítés költségeit, de további felszerelést kell felszerelni.

Infravörös meleg padló

Nem olyan népszerű, mint az előző. A rendszer sok pénzt költ, de az ár meglehetősen indokolt. Az ilyen padló felszerelése kívánatos nagy helyiségekben. Így helyettesítheti a szabványos fűtést. Az infravörös padló egyéni önellátó fűtési rendszer. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség további eszközök telepítésére.

Az infravörös padlót könnyebb telepíteni, mint más típusú padlófűtést.

Elektromos padlófűtés

Az opció kiváló, mert gyakorlatilag nincs ellenjavallat a használatához. De gyakran szükséges erősíteni a kábelezést. Ügyeljen arra, hogy először konzultáljon szakemberrel. Egy tapasztalt villanyszerelő kidolgoz egy kompetens tervet, amely telepíti a rendszert, és félelem nélkül működtet. Semmi esetre sem kell önállóan elvégezni a szerelési munkát, amennyiben nincsenek releváns ismeretek és készségek. Ezenkívül hőérzékelőt kell telepíteni. A készülék lehetővé teszi a levegő hőmérsékletének szabályozását és a rendszer optimális működését.

A kérdés megválaszolásához - hogy szükség van-e egy meleg padlóra a fürdőszobában, határozott választ adhat. Egy ilyen döntés helyes lenne. Nincs semmi fontosabb, mint az egészség és a kényelem a házban. A fürdőszobában, amelyet sokan társulnak a nedvességhez, néha a nedvesség mindig meleg, kényelmes és biztonságos.

Ne felejtsd el megosztani a kiadványt a közösségi hálózatokon!

POLL: A háznak szüksége van egy meleg padlóra

"Mit tennél vagy sem?" Ez a kérdés szinte biztosan felmerül a javítás során. Meleg padló van a házban vagy anélkül, könnyen teheted? VOTE az alábbiakban, és magyarázd el választását a megjegyzésekben!

ARCHSTEP

Határozottan igen, ha kisgyerekek vannak)

 • Szereti: 4
 • megtartása
2015. november 4., 13:28
Byuro9

Otthonaikban elektromos padlófűtést használtak a fürdőszobában. Ez ésszerű és indokolt döntés. A terület kicsi, de mindig van kényelem. Ráadásul tetszés szerint kikapcsolható.

 • Szereti: 7
 • megtartása
2015. november 4, 22:33
Zubkov testvérei Építészeti műhely

A padlófűtés gyakran a legfőbb típusú fűtés, még olyan másokkal is, amelyek már nem használatosak, például radiátorok.

 • Szereti: 9
 • megtartása
2015. november 5, 2:48
Design Stúdió Alena Chekalina

határozottan igen, ha ez egy csempe. Más esetekben cserélje ki az összes fát)

 • Szeret: 6
 • megtartása
2015. november 5-én, 14:20
Catherine
 • Szereti: 4
 • megtartása
2015. november 6. 11:56
Tatyana Alenina tervezőiroda

A fürdőszobában, a fürdőszobában - csak szükség van

 • Szereti: 3
 • megtartása
2015. november 7, 3:43
Stúdió textíliák "Shades"

Természetesen szükség van rá, különösen a konyhában és a fürdőszobában!

 • Szereti: 3
 • megtartása
2015. november 8., 9:50
Dasha Sidikhmenova

szükség van rá, DE, ha gyermekem van, nem tudok bekapcsolni a padlót a konyhában, mert építőink hajlított kezei elrontották. és semmi sem történik. 1 lehetőség az egész csempe szétszerelése. Szükségem van rá? ezért a konyhában kell elhelyeznie a szőnyeget a gyerekeknek, úgyhogy a nővérem is. Igazán meleg padlót akartam, még sírni is akarok.

 • Szereti: 2
 • megtartása
2015. november 8., 23:54
Julia Le

Nagyon meleg meleg van a fürdőszobában lévő fűtött törülközőtartóktól, és a padlón lévő gránit melegebb, mint a szobák laminált padlója. Csak a loggiákon melegítettem, és egyáltalán nem.

 • Szereti: 2
 • megtartása
2015. november 9., 2:35 Legutóbbi módosítások: 2015. november 9., 2:35
BOTTEGADESIGN

A padlófűtés modern kényelmet jelent a szobákban, ahol porcelán kő vagy természetes kő található a padlón. Ezek az anyagok hidegek, ezért olyan helyiségekben, mint: konyha, fürdőszoba, WC - ezek mind nedves helyiségek, különösen fontos, hogy a padló meleg legyen.

 • Szereti: 4
 • megtartása
2015. november 23., 9:28
n2342035

mindez a ház minősége függvénye, néha jobb, ha van egy meleg lábazat

 • Mint: 1
 • megtartása
2015. december 13-án, 21:52-kor
Glushan Igor - szobabelső stúdió

A kényelem nincs törölve!)

 • Szereti: 4
 • megtartása
2015. december 14., 3:38
Katerina Zhukova-Zhdanova

Természetesen igen, a fürdőszobában. Olyan szép, hogy mezítlábas meleg csempere lépsz.

A lakás lakóövezetében egy igazán meleg padló - csak a természetes fa és a "meleg padló" nem megfelelő minden szempontból. Milyen csodálatos, ha lehetséges egy természetes bevonat kiválasztása a laminált és fűtési rendszerek kombinációja helyett.

 • Szereti: 4
 • megtartása
2015. december 14., 4:08
Olya Femenok

Ha télen rendszeresen problémákat okoz a fűtés, akkor természetesen meg kell tennie. Az elmúlt években tette magunkat. Két kicsi gyermekünk van, és a padlófűtések telepítése után nem szenvedtek sérelmet. Vásárolta őket itt - http://teh-dom.ru/magazin/vodyanoy_teplyy_pol

 • Szereti: 2
 • megtartása
2015. december 16, 4:28
Iv design

A padlófűtés egy további hőforrás, kényelem, lehetőség a ruhák szétszerelésére a padlón, és mindig száraz padló a folyosón és a nedves helyiségekben. Ha vannak gyerekek, akkor a meleg padló megszünteti a szőnyegeket, és szükség van arra, hogy extra ruhát adjunk a gyermekre, mert a gyerekek a legtöbb időt töltik a padlón.

 • Szereti: 3
 • megtartása
2016. február 10-én 4: 45-kor
Atelier ANTA-ARTY

Igen, a CAT nagyon jó. értékeli. A hátán egy "csillaggal" alszik, hevíti a nyakát!

 • Szereti: 16
 • megtartása
Február 10, 2016, 20:38 Legutóbbi változtatások: 2016. február 10., 21:09

A padlófűtés hibát jelent a javítócsapágyak számára, amelyek rosszul készítenek padlóburkolatot, és hagyják, hogy az ízületek hézagot kapjanak.

Egy jó törülközőmelegítő megoldja a hőmérséklet problémáját a fürdőszobában.

Kivételként talán van egy helyük a mellékelt erkélyeken és loggiákon, ahol lehetetlen telepíteni a radiátorokat.

Gyerekek és állatok vannak jelen. A Fejlesztő összes repedése egy napsütéses lakásban, egy precíziós félszáraz esztrichekből és félig kereskedelmi linóleumból származik, a faanyag teljes mintájával a történelem mintázatában és textúrájában.

A padló meleg. A szőnyegtermékek - mat a gyermekszobában.

 • Szereti: 9
 • megtartása
Február 10, 2016, 21:40 Legutóbbi módosítások: 2016. február 10., 21:41
PSK EURODOM

Az időjárás a St. Petersburg meleg padló különösen
releváns. A szezonon kívüli időszakokban, mikor
a fűtés nem volt bekapcsolva, vagy már ki van kapcsolva, ez segít a helyiség melegítésében, nem
konvektorok, melegítők használata. Ezt gyakran csempékként is használják.
cserép, mert maga az anyag hideg. Ezért a konyhában, a fürdőszobában,
a WC-ben, a folyosón, ahol a helyén van. És csak az utcán jön az esős
időjárás, akkor hagyja a cipő a folyosón egy meleg padlón, ahol szárazon - ez
nagyon szép bónusz, különösen Szentpéterváron.

 • Szereti: 2
 • megtartása
Február 15, 2016, 23:32 Legutóbbi változtatások: 2016. február 15, 23:32
Victoria Oberyuhtina

Fűtött padló tanácsadás csak a fürdőben és a c / a-ban. Nem javaslom, hogy a folyosón egy meleg padló legyen (kedvenc helye az ügyfeleknek), mert amikor elpárolog, piszkot lélegez.

 • Szereti: 4
 • megtartása
Február 15, 2016, 11:36
svetlana_rozhnova
 • Szereti: 3
 • megtartása
Február 16, 2016 1:57
 • Mint: 1
 • megtartása
Február 16, 2016-ban 2: 15-kor
Break és Build | Apartman felújítása
 • Szereti: 3
 • megtartása
Február 16, 2016 2:51
Reed nádas

A fűtött padló másfajta létezés. Mindent szervezhetünk másképp: alvás, pihenés, vendégfogadás, gyerekosztályok. Ez az, amikor az asztalt egy jó ablak előtt helyezze el, és ne féljen, hogy felrobban.

 • Szereti: 3
 • megtartása
Február 18, 2016, 5:55 Legutóbbi változtatások: 2016. február 22., 7:14
"Kreya Keramik"

Persze, igen! Különösen a konyhában hideg téli reggelen)

 • Szereti: 3
 • megtartása
2016. február 18-án 7:28
Nikitina Vera

Jó lenne járni a meleg padlón, különösen mezítláb. )

 • Szereti: 2
 • megtartása
Február 18, 2016 12:32
Petr Bakanov

A szezonban a szezon izgalmas! Különösen a csempézett padlókkal. A fürdőszobában nedvességet szappan, enyhíti a penészt. Kiváló száraz cipő.

Egy kimondatlan télen a fő hőforrásként használom, kikapcsolva a radiátorokat. És én... a vízszintre.

 • Szereti: 7
 • megtartása
2016. március 28-án, 2: 00-kor
Svetlana

Van öntöttvas elemeink, és minden ablak nyitva van a téli levegőztetésre, és ha van fűtött padlójuk, feltétlenül felmelegítenénk az utcát, és hogy minden ház mezítláb nélkül megy, nem engedhetem meg magamnak, az állatok folyamatosan elhalványodnak, minden gyapjú ágyban lesz.

 • Szereti: 2
 • megtartása
2016. április 5., 14:19
Natalia Preobrazhenskaya | Stúdió "Cozy Apartment"

A padlófűtés különleges kényelem, különösen az éghajlatunkban, amikor hideg vagy hűvös az év nagy részében. igen - igen)

 • Szereti: 3
 • megtartása
2016. április 6-án, 2:55
Martha Goodwinter

Számos gazdag ismerősöt figyeltem meg különböző fűtött padlókkal. Ez volt a szórakozás, amikor a fűtési rendszerek megtörnek, és mindent meg kell nyitni. Vagy vannak kalandok padlóval, ahol van egy meleg padló alattuk. A padlót le kell venni (csempe, kő stb.) És így tovább. Magamnak, én úgy döntöttem - és körülbelül gd a!

 • Szeret: 6
 • megtartása
2017. június 21-én, 05:36 utolsó módosításai: 2017. június 21., 07:57
 • Mint: 1
 • megtartása
2017. október 1. 1:29
Dmitrij Evgenievics

Ha csinál egy elektromos padlófűtés nem a szőnyeg, és a kábel - ez olcsó. Ezenkívül a meglévő esztrichekbe fektethető a fúrógép segítségével, ezért nem szükséges az esztrich teljesen üregbe öntése és újratöltése. A konyha néhány méter kábelt vesz igénybe. Mivel a meleg padlót nem olyan helyeken helyezték el, amelyek a bútorok alatt lesznek, túlmelegszik ott, és a bútorok megrepednek.

 • Mint: 1
 • megtartása
2017. október 1., 1:54 Legutóbbi módosítások: 2017. október 1., 1:58
Julia Demidova

Hruscsovban élünk gázoszlop és parketta tölgyfa padlóval. Idén javításokat végeztek a konyhában. ott eltávolították a parkettát, és egy kerámia cserépet helyeztek az esztrichre. Ez a bevonat határozottan meleg mezőre van szüksége. Villamossá tettük. hogy azt bármikor beillessze a számunkra. Paul nagyon hasznos volt ebben a hideg, nyirkos nyári és hideg őszi átmenetben. amikor nem volt fűtés. A fürdőszobában a javítás során feltétlenül melegíteni fogjuk a padlót

 • mint
 • megtartása
2017. október 3, 20:58
irina_61_y

Meleg padlóra van szükségünk, ahol a burkolólapok és nedvesség: fürdőszoba, előcsarnok (Szibériai klímánkban jó a száraz és meleg cipő, különösen a gyermekek számára). Egy fürdőszobában száraznak a dolgok a vállról, még a kabátok és a farmerek is kiszáradnak.

Ők tették a lakásban - nem bánjuk meg, mindenképpen meg fogjuk csinálni az országban! A legfelső szinten lévő lakásban a fűtési rendszert úgy rendezték, hogy reggelig nem volt meleg víz vagy forró cső a fürdőszobában, amíg nem sok vizet vesztett a forró csaptelepen - aztán melegre tettük a padlót - zümmögés volt, sem nedves, sem nedves a gombák és a hő mindig. Most megcsináltuk a felmelegedő állandó melegvizes vízzel, de a leállítás alatt - ez is üdvözülés!

A szállodákban szoktak betonozni a burkolólapokat, és a fürdőszobákban nincsenek fűtőkészülékek, elektromos vízmelegítő van a forró vízhez, és egyáltalán nincsenek fűtött törülközőtartók. Ezekben az esetekben, meleg padló - az álom vendég!

 • Mint: 1
 • megtartása
2017. október 3-án 21:42-kor
Alexandr Kuhtin

lakás stalinka egyéni fűtéssel. Meleg padló és radiátorok. A fűtőtesteken golyócsap, a fésűvel ellátott meleg padló levágható a szobában. Az időjárás függvényében szabályozható. Örülök

 • mint
 • megtartása
2017. október 3, 23:48
Szomszédos szakember

Meleg padlón dolgozom több mint 9 éve, és néhány megjegyzést a "szakértők" mosoly :))

 • Szereti: 2
 • megtartása
2017. október 4-én 0:10
Maria Satarova

A 300 m2-es ház fűtött padlóval fűthető. Az elemek feleslegesek voltak. Még a -30-ban sem szerepelt még egyszer.

 • Szereti: 4
 • megtartása
2017. október 4 1:21
Márkás üzletek hálózata "HEAT FLOOR"

Értékelve az értékesítést, magabiztosan mondhatjuk, hogy "I NEED" :)

 • Szereti: 2
 • megtartása
2017. október 4., 1:37 Legutóbbi módosítások: 2017. október 4., 1:37
Szomszédos szakember

A "HEATED FLOOR" márkás üzletek hálózata, a "Thermo AB" gymnastics szállítója! Hello!)

Szükségem van egy fűtött padlóra a fürdőszoba alatt

Más hasonló konzultációkból származó kivonatok.

Timofey Dlevgin
Függetlenül attól, hogy lehetséges-e egy meleg elektrosztát egy fürdőszobában és WC-ben egy hőmérsékletszabályozóval összekötni? Könnyen. Például lehetséges: Nos, ha mindkettő teljesítménye nem haladja meg a maximális szabályozóegységet, és ugyanolyan hőmérsékletet biztosít a padlónak, legalább tegye le. Elvileg lehetséges, de csak egy érzékelőből fog működni! Lehetőség van erre a célra egy termosztát két fûtõzónához, függetlenül a hõmérséklet-érzékelõtõl. A Thermalux biztosan rendelkezik ilyen modellel, mivel két övezetet állítok be, a hõmérséklet független a konyhától.

Hogyan készítsünk egy meleg padlót a fürdőszobában saját kezűleg: egy lépésről lépésre

A fűtött padlók még mindig ritkaságnak számítanak a fürdőszobában, de már nem meglepőek. Komfortot és kényelmet biztosítanak. Évente növekszik azoknak a száma, akik ilyen fűtési rendszert kívánnak telepíteni. Mindenki tudja, milyen kellemetlen mezítláb a jégtáblán állni, és a padló a fürdőkád vagy a zuhany mellett állandóan nedves is.

Tehát megértjük, hogyan lehet meleg padlót készíteni a fürdőszobában, és mit keresni.

Típusú meleg padló + azok jellemzőit

Mi a legkedvezőbb - vízmelegítő rendszerek vagy elektromos? Nincs értelme a kilowatt villanyáramot égetni, hogy a padlót felmelegítse egy nagy teljesítményű kazánházban. Jobb lenne változtatni a meglévő fűtőrendszeren, hogy a forró hűtőfolyadékot a padlón lévő csövekre irányítsák.

Természetesen a fűtés padlózatának a fűtési tervezési szakaszban történő összekapcsolására gondolni kell. De a munkarendben könnyű megtalálni azt a pontot, amelyen meg lehet szakítani a csővezetéket egy kiegészítő elosztófés beillesztésére.

Elosztja a hűtőfolyadék áramlását és tudományosan úgynevezett kollektor. Mindegyik áramlás egy külön fűtőkörre irányul, a padlót több ilyen áramkör fűt. Mindegyik a kollektorhoz van csatlakoztatva, a kollektor hűtőfolyadékát speciális körkörös szivattyúval szállítjuk.

Ha a fürdőszoba alapterülete kicsi (legfeljebb 5 négyzetméter), akkor az elosztó fésű és a szivattyú elhagyható, és elzárócsapokat és termosztátot lehet használni. Nagyméretű helyiségekben ez a berendezés elengedhetetlen: a kazán túl sok energiát fogyaszt, és a padlófűtést nem hatékonynak kell tekinteni.

Az elektromos padlókban a fűtési "mag":

 • fűtőkábelek, szőnyegek;
 • infravörös kibocsátók.

Fűtőkábel vagy szőnyeg? A fő különbség a telepítés bonyolultsága és a padló emelkedésének magassága.

Fűtőtesthez elegendő 3-4 mm-es rétegvékony csempe ragasztó, melynek köszönhetően a csempe azonnal felmelegszik a padlón. A szőnyeg kábelét egy adott lépésnél egy nejlonhálóra rögzítik.

Ha a szőnyeg helyett kábelt használnak, azt kézzel kell a padlóra helyezni, a lefektetési lépést önkényesen állítják be. A kábel tetején egy réteg DSP vastagsága 30-50 mm. Minél kisebb a pályán, annál hidegebb a fűthető helyiség. A kábel hosszabb ideig melegíti a padlót, de az ilyen fűtés nemcsak kiegészítõként, hanem alapvetõen is használható. A matek nem tudnak megbirkózni ezzel a feladattal. Ráadásul magasabb árat kapnak.

Azonban az iparág egy vékony fűtőkábelt is gyárt, amelyet nem kell 30-50 mm-es megoldással lefedni. Egy ilyen kábelen, mint a szőnyegeken, azonnal alkalmazhatja a csemperagasztót, de lehetséges a lefektetési lépés beállítása. Ennek eredményeképpen a kábel- és fűtőszőnyegek előnyei össze vannak kötve.

Most az infravörös hőről... Ha mindannyian elgondolkoztunk az elektromos kábelekről, akkor az infravörös hő új. Ebben az esetben egy két rétegű vékony filmről beszélünk, amelynek belsejében az infravörös tartományban még sugárzó, még vékonyabb kristályrácsot helyeznek el.

A padlófűtés padlók sem jobbak, sem rosszabbak, mint az elektroakkumulátorok. Saját hatáskörük van. Az infravörös fólia jobban illeszkedik a padlólapon történő száraz felszereléshez, laminátumhoz habarcs és ragasztó használata nélkül, amelyek nem tapadnak sima felületére. Ezért az infravörös padlózat alá helyezése a csempe alatt a fürdőszobában nagyon bizonytalan döntés, annak ellenére, hogy a gyártók megengedik, hogy nedves helyiségekben használják (fürdőszobák, zuhanyzók).

Vannak más érvek is, amelyek nem támogatják a filmet. A behelyezett terület szélessége a film szélességének többszöröse lehet. Ellenkező esetben az egész terület nem melegszik fel, vagy a filmet darabokra kell helyezni, mindkét darabra külön feszültséget kell fektetni, és sok kapcsolatot kézzel kell csatlakoztatni. Mindez csökkenti a tervezés megbízhatóságát.

A fűtőtestek szintén szabványos szélességűek, de sokkal könnyebb lefedni bármilyen méretű és alakú területet, vágva a rácsot, amelyhez a kábel csatlakozik, de károsítás nélkül. Az elektromos biztonság szempontjából a kábelpadlók is előnyösek, mivel földi hurokjuk van, és a fűtési filmek nem.

Tehát ha elektromos padlófűtést végeznek a fürdőszobában, akkor kábel vagy szőnyeg alapján. Egy ilyen fűtési rendszert könnyű összeszerelni, elegendő ismerni az elektrotechnikai ismeretek alapjait. A vízszint felhelyezése sokkal nehezebb.

És mi más adja meg az elektromos és a vízszint összehasonlítását? Az esztrichbe ágyazott keringő vízzel ellátott fűtési rendszert nagy tömeg és balesetveszély miatt tilos használni lakóépületekben. Lehet, hogy a készülék csak az első emeleten van, majd megkapja az engedélyek halálát.

A központi fűtési rendszerhez való csatlakozás még az első emeleten lévő apartmanok számára sem ajánlható. Hol kaphatok hűtőfolyadékot ebben az esetben? A fűtőtesttől. De miután újabb utat tett be a fürdőszobában, a víz visszatér ugyanabban a hűtött toronyba. Az alábbi emeleteken található apartmanok nem kapják meg a hőt, tulajdonosai joggal kezdik kifejezni elégedetlenségüket. És nyáron a padló nem fog melegedni.

Nincsenek ilyen tiltások az elektromos fűtőkörökön. Ha nincs víz a rendszerben, akkor az árvíz kizárásra kerül - olyan események, amelyek sok bajt okoznak mind az elkövetők, mind a sérültek számára. Ha a készüléket nem használják erős és nehéz esztrichként, ami a vízfajtákhoz szükséges.

És vissza kell emelni a padló magasságát. Az elektromos padozattal ellátott változatban a fent említett szintje 30-50 mm-rel emelkedik. És vízzel - 80-100 mm. Nem szeretne túl magas dobozot felépíteni, de a vízmelegített padló gazdaságosabb a működés során, mint egy alternatív elektromos lehetőség.

Elektromos padlószerkezeti lépcsők

Fűtőkábel vagy szőnyeg megvásárlása előtt a fürdő szabad területére összpontosítunk. Nem vesszük figyelembe a tálban lévő területet képernyővel, zuhanytálcával, szaniter bútorokkal, mosógéppel, mosdóval és WC-vel. Ezeknél a fűtőelemeknél nincs értelme. Ráadásul a kábel túlmelegszik ilyen helyeken és meghibásodik.

Villamossági energia a fürdőszobában

Normál teljesítmény padló a fürdőszobákhoz - 170-180 W / m². mérő. Ezt a szabványt megszorozzák a tojásterülettel. Például a fürdő teljes területe 5,5 négyzetméter. m. Mínusz a különböző tárgyak által elfoglalt terület, akkor mondjuk szabadon 3 négyzetméter. m. Szorozzuk meg az átlagos standard értéket 175-gyel 3-mal, az eredményhez legfeljebb 10% tartalékot adunk és 525-575 W / m²-t kapunk. mérő. Ez a padlófűtő elemek szükséges teljesítménye.

Kábelek és szőnyegek szerelési útmutatója

Az előzetes számítások alkalmassá teszik az alkatrészek és fogyóeszközök megvásárlását a szükséges mennyiségben, ezután biztonságosan elindulhat a készülék tervezéséhez.

1. lépés: Tisztítjuk a törmelék alapját, eltávolítjuk a port egy porszívóval, szabályozhatjuk a rendszert (1-2 szintetikus folyadékréteg elegendő).

2. lépés. Hőszigetelést helyeztünk el. A szigetelőlemezeket fel kell fektetni a padlóra, és fel kell ragasztani az ízületeket ragasztóval (szalaggal).

3. lépés: Vízszigetelés. Húzza ki a film vagy tekercs vízszigetelő membránt, óvatosan emelje fel és nyomja rá az alapra, emelje fel a széleket a falakhoz (20 cm). Ha több panelt kell használni, akkor tegyük át 10 cm átfedéssel, rögzítsük az ízületeket ragasztószalaggal. A bevonat és a vízszigetelés több rétegben is használható. Minden korábbi réteget alaposan meg kell szárítani a következő alkalmazása előtt.

4. lépés Szélezés. A kerület mentén egy csillapító (szélsávos) szalagot rögzítünk a falak mentén. Létre kell hozni egy "lebegő" esztricheket, hogy elkerüljék a repedések, duzzanat. A szalagot legfeljebb 20 cm szélesre kell vinni, így elég a padló magassága, beleértve a csempézett padlót is.

5. lépés: A kábel (vagy szőnyegek) elhelyezése. Ellenőrizze a kábelek működőképességét és kezdje meg a fektetést. A fűtőkábel olyan aljzaton helyezkedik el, amelyhez csatlakoztatható. Ebben a minőségben alkalmas fém háló. A rögzítésen túl a kábel nem enged át a nyakkendőbe, és erőt ad. Megfigyeljük, hogy a kábel nem metszik egymást. Gondosan kezelje, hogy elkerülje a legkisebb károkat is.

A fűtőkábel vége az elektromos csatlakozóhoz van csatlakoztatva. Az esztrichbe kell fojtani, miközben a lehető legközelebb helyezkedik el a termosztáthoz (termosztát), de legalább 20 cm távolságra kell tartani a fal és az ízület között.

Sokkal könnyebb elektromos szőnyeget teríteni a padlón. A folyamat némileg hasonlít a vágószövethez.

6. lépés Telepítse a termosztátot érzékelővel. A falon lévő helyes helyen egy méterrel a padló felett egy furatot fúrunk a termosztát méretei irányába. Ettől függőlegesen lefelé fúrjuk a hosszirányú strobe-t, és folytatjuk a padló mentén az érzékelő helyének irányában. Kívánatos, hogy az érzékelőt a kábelek közé helyezzük, nem pedig egyikük közelébe, hogy megbízhatóan jelezze a hőmérsékletet. A fal távolsága fél méter.

A vezetékkel ellátott érzékelőt egy hullámosított csőbe helyezzük. A hullámzás védi a berendezéseket. Ugyanabban a hullámcsőben elindítjuk a huzalt a fűtőtestekből, és mindkét vezetéket a termosztátra irányítjuk. Ehhez húzzuk a hullámos csövet a padlóra, húzzuk a fal falába, és ne próbáljuk erősen hajlítani a padló és a fal összekötésére, hogy ne sérülhessen a vezetékek. Amikor a csatlakozó fel van töltve, az érzékelővel ellátott hullámos csőnek kissé ki kell húzódnia.

7. lépés: Esztrich. A telepítés befejeződik, ezért ismét megvizsgáljuk a kábelpadló minden elemét, győződjünk meg arról, hogy nincs hiba, és folytatjuk az öntést. Előkészítése Cementleves és szétosztása a felületen alaposan és egyenletesen egy minimális vastagsága 3 cm. A csatoló nem lehet üregek. Ha szőnyegeket helyeztünk el, kihagyjuk ezt a lépést.

8. lépés. A végső érzés - a csempe ragasztásához az esztrichhez vagy közvetlenül a szőnyeghez ragasztóval.

Ezt hosszú szárítási időszak követte. Az elektromos padozatot a munka befejezése után legfeljebb 28-30 nappal lehet bekapcsolni. Meg kell várni a habarcs teljes száradását és ragasztását, hogy az esztrich ne szakadjon meg.

Infravörös film telepítési tippek

Előkészítő munka - az előző változathoz hasonlóan. Az infravörös fóliát párhuzamos lapokat helyezik a szigetelőanyagra. Az átfedéses lapok elhelyezése szigorúan tilos. Ezután telepítsen egy termosztátot érzékelővel, és győződjön meg róla, hogy a rendszer működik.

Az összeállított szerkezetet polietilén és erősítő háló védi. Rögzítse a rögzítő rácsot önmetsző csavarokkal, de ügyeljen arra, hogy ne érintse meg az érintkezőket. A hálót felülről kell betonozni egy cement-homokos esztrichtel, és újra tesztelni kell a rendszert. Miután az esztrich kiszáradt, a csempe a ragasztóra helyeződik.

Az infravörös padozatot legfeljebb 28 napig lehet tesztelni, ha garantáltan szárad.

Készítsen vizet

Nehéz a meleg vizes padló elkészítése a fürdőszobában a saját kezével, de miért nem próbálja meg megbirkózni vele... A csövek felépítését össze kell kötni és forró vízforráshoz kell csatlakoztatnunk. Fémplasztikai és polietilén csövek alkalmasak a csővezetékhez. Mindkét anyag rugalmassága és alacsony hidraulikus ellenállása.

Mit kell tudni

Egy fűtőkör akár 20 négyzetmétert is lefedhet. méter, ami elegendő egy fürdőszobához, de ha a padlót autonóm zónákra tervezik, akkor a víz elosztócsövön keresztül kell őket átadni.

A kollektornak áramlásszabályozókkal kell rendelkeznie. Ugyanazt a vízellátást a különböző hosszúságú kontúrokban egyenetlenül hevítik. A hosszabb áramkör rosszabb lesz. Ráadásul a víz áramlása az erős ellenállás miatt is megállhat. A hibák kiküszöbölése érdekében a gyűjtőben áramlásszabályzókat használnak.

Számos szigorú feltétel a telepítés folytatása érdekében:

 1. Zárt fűtőrendszer jelenléte cirkulációs szivattyúval.
 2. A kettős áramkörű kazánnak rendelkeznie kell áramerősséggel.
 3. Minden munkát egy teljesen letiltott fűtési rendszerrel végzünk.

A csöveket ki kell szabadítani a hűtőfolyadékból.

A meleg padló vastagságában kiválaszthatja a szükséges funkcionális rétegeket:

 • az alap;
 • víz- és hőszigetelés;
 • a csővezeték erős csövekből;
 • beton esztrich vagy gipszrost;
 • dekoratív padló.

A faházakban a vízszintet is megteheti, de a megbízható vízszigetelés miatt aggódnia kell. Ezt több rétegben kell elvégezni, úgyhogy a padló fapadlója évekig nem javítható.

Vízszintes telepítési útmutató

A vízrendszer kialakítása olyan ciklus, amely magában foglalja a szabványos munkaterületeket.

1. lépés. Ha szükséges, tisztítsuk meg a padlót, szétszereljük a régi bevonatot.

2. lépés. A padló vízszigetelése. A padlón vízszigetelő filmet helyezünk. Kívánatos egy darabban, de ha a sávok száma, akkor meg kell átfedésben vannak a varratok összekötő blowtorch. A vízszigetelő anyagnak meg kell ragadnia és a falfelületet (akár 10 cm-t felfelé).

3. lépés: Töltsd meg a nyers kötést (3-5 cm vastagság) haydite és cement keverékével. Szárítsuk alaposan (legfeljebb egy hétig), a felszínre permetezzük az első napokban a repedések elkerülését.

Etap4. A felületet habosított műanyaggal, polisztirolnal vagy más hasonló anyaggal felmelegítjük. Több mint fekvő poliuretán fólia fényvisszaverő bevonattal. Összekötő szalag. Most a csövek hője csak a helyiség felé irányul.

5. szakasz. A csöveket lefektetjük. Hajlítási őket megfelelően a fejlett rendszer, tartunk a terek közötti csövek 15-20 cm. A kapott ívelt szerkezetet rögzítve. Csatlakoztassa a vízellátó vezetéket.

6. lépés: Kapcsolja be a hűtőfolyadék-ellátást és ellenőrizze, hogy van-e vízszivárgás a rendszerben.

7. lépés: A második nyakkendő ugyanolyan megoldással legyen, mint a durva. Ha nagyolás esztrich hagyjuk szabálytalanságok és 5 mm, de most az előre beállított lécek jelzők, hogy tökéletesen összehangolják a felületre.

Az esztrich befejező rétege 5-7 napig szárít - ugyanaz, mint a durva. Teljes szárítás után elkezdheti befejezni a padlót és elhelyezni a padlólapokat.

Hasznos videó a témában

Elektromos szőnyeg szerelése:

Fűtőkábel használata:

Hogyan szereljünk fel egy vízszintes csövet:

Minden család ma meleg padlóval rendelkezik, az ilyen padlójú fürdőszobák átalakulnak és kényelmesebbé válnak. A padlófűtés rendszer hosszú ideig tart, ha időben elvégzi a műszaki ellenőrzést és megelőzést.

Szüksége van egy meleg padlóra a lakásban?

Minden előnye és hátránya a meleg padló a lakásban?

Fűtött padló a lakásban - mi lehet a hátránya - igen, nincs mínusz - a fűtött padló!

A megfelelően szerelt és szigetelt padlófűtés csak előnyökkel járhat a lakáshoz!

A fő plusz a fűtőtestek, csővezetékek és kábelezés hiánya a falakon, ez pedig a szabad terület felszabadulása, és az esztétikai megjelenés is nagyon fontos.

A második plusz egy nagyon kényelmes légkör, mivel a hő az alulról érkezik, ami egyébként a hűtőközeg felmelegedésénél meggátolja az üzemanyagot (gáz, szén, tűzifa), mivel nem lesz szükség a hőmérséklet felgyorsítására, a hő egyenletesen és hatékonyan terjed a területen.

A minuszok csak meleg állapotban lehetnek - alacsony minőségű alkatrészek, hibás kiszámítás és telepítés esetén - ezért mindent helyesen, de jobban szakembereknek kell tennie.

Ami engem illet, a meleg padló és kényelmes és kényelmes és nem olyan drága a mi korunkban. Különösen szükség van meleg folyosók, a konyha, a WC és a fürdőszoba melegítésére. Jó és kényelmes lesz a padlón mezítláb járni, mindig száraz lesz a fürdőszobában, ahol száraz törölközőt és mosodát, valamint WC-t használhat, így nincs álmosság, különösen nyáron, amikor nincs fűtés. A fürdőre minden kezemmel együtt a gyermeke vagyok, hogy a férjem úgy fürdik, hogy mindenütt víz van.

Nagyon időnkben és kényelmesen, mert az időjárás változik, az általános fűtés nagyon gyorsan leáll, és nagyon hideg lehet a lakásban, és fordítva a késő ősszel kezdődik a fűtési periódus, és mi a teendő? a padló támogatja a meleg hangulatot az egész lakásban.

Szükségem van egy meleg padlóra a lakás retorikai kérdésében. Általános szabály, hogy a lakóépület második emeletétől kezdve, még a nem megfelelő központi fűtéssel sem tűnik semmi. Az alatta lévő szoba mindig felmelegszik, és valószínűleg nincs értelme megvédeni magad a hideg padlótól.

Meleg padló, ebben az esetben a készülék extra költsége, karbantartása, extra, még ha a nagyobb kényelem is indokolja, az energiahulladék, mint például a hőellátás, amely egyébként ellentétes a joggal, mivel hogy a ház fűtési rendszerében vízzel fűtött padló nem engedélyezett, mivel a ház központi fűtési rendszerének átszervezését, valamint a villamos energiát, ha a fűtött padló elektromos, filmes stb., és aki mindig elektromos mező hatására akar lenni, akkor akár minimális.

Nem lenne jobb, ha például a felmelegedés, a fóliával bevont Penofol egyéb módszereit alkalmaznák, amelyek a lakásban lévő fűtött levegő minimális hőjét tükrözik, és megakadályozzák a padlóburkolatok, padlóburkolatok stb. Fűtését?

Ugyanez a hatás lehet további padlóburkolat a parafa padló anyagok. Még ha egy forgalmi dugót is kapsz, melegnek érzed magad, különösen a gyermekszobában és a hálószobában, ahol mezítláb, önként vagy akaratlanul jársz.

A gyakorlatból: még a földszinten egy viszonylag hideg alagsorban, azt tettük, hogy "csalódott padlófűtés" alatt a csempézett padló alatt, bár maga a cserép nem meleg anyag.

Ez a következőképpen történik: A meglévő sík padlón, legyen szó betonhabarcsról vagy faról, először terjedt el a Pergamin - fekete olajozott papírlap, majd a Penofol fólia 5-7 mm-re, és rajta a GVL (gipszlap ), de nem gipszkarton lap, csavarva, ha az alsó fa, majd öncsavarró csavarokkal, ha egy beton esztrich alján, majd egy tiplik-körmökön vagy egy műanyag csővel, öncsapos csavarral és rajta, a szokásos módon - kerámia csempe rendszeres csempe ragasztó.

Ugyanakkor a tulajdonosok a működés során nem panaszkodtak a hideg csempe padlóra, és mezítláb járhattak is rajta, mivel a helyiség hőmérséklete a padlót egy elfogadható hőmérsékletre melegítette, figyelembe véve, hogy a hő nem esik le, hanem a helyiségben marad.

Ha a csempe nem tervezett, mint a konyhában, akkor a laminált fektetik Penofolra stb., Ami kissé melegebb lesz, mint a kerámia burkolat. Sok szerencsét.

Szüksége van egy meleg padlóra a fürdőszobában?

A Bauklotok közelében lévő irodában 300 dollárt számítottak

2 négyzetméter méteres (minõségi fürdõ nélküli fürdőszoba). A Stroydvorban lévő irodákban 200-an ígérnek, de valamiféle gyanúsak :) Talán, ki ismeri a padlófűtőtest bizonyított helyeit?

Ez a de vie. Áraink vannak - uhhh. Az idejében 150 dollárba kerültem, hogy az egész konyhát az Alcatel kábellel egy szabályozóval lefektethessem.

Ezért, ha a varangy a leginkább helyes megoldást szúrták - a szovjet kábelnek a cserép alatt (olcsó, a Nikolayamskaya 50 boltot az elektromos üzemben értékesítik), és eddig semmi sem történt. És amikor a kommunizmus vagy a kapitalizmus jön, felakasztja a szabályozót (buta, érzékelő nélkül) és élvezze.

És ha a záradékot nem szabad elintézni, akkor mindent megteszünk.

További hátrányok:
1. Hosszú ideig melegszik, szó szerint órák!
2. Egy csomó el-va-t eszik.
3. Csak egy kicsit - nyissa ki a padlót.

Ez a padló, úgy tűnik számomra, egy szép tükör, de nem vitathatatlan. Szokatlan - igen! De szükséges? Nem tudom.

Különben is, legyen egy szőnyeg, hogy ne essen. A szőrzet jobban vastag, puha és puha. Miért melegíted?
===============
Akkor mi lenne a koksz, és nem rothadt a nedves, ha nem gumi, természetesen.

És olyan szép. A költségek maximum 50 dollárba kerülnek, és "teljes hosszúságú".
: 2. Meleg, ha a melegvíz ki van kapcsolva. - A ventilátor fűtését 1 percen belül felmelegíti, és 30-50 dollárba kerül. Száraz ruhát is szárítanak. Van egy időzítő, így reggel azonnal bejut a ház legmelegebb szobájába.
==============
Nos, ha rendelkezik megfelelő védelmi osztálytal, különösen nedves helyiségekkel, és ha nem, akkor ez már veszélyes. Igen, és kell kezelni, és a padlószabályozó már van "agyvelő" - bármilyen, de jobb szervezettel, pontossággal és memóriával rendelkezik, mint a legtöbb embernek.

:
: Több kellemetlenség:
: 1. Sokáig melegszik, szó szerint órák!
================
Mínusz.
A kábeltől függ. Hagyományos - nap, társ - 2-4 óra.

: 2. Egy csomó el-va-t eszik.
================
Nos, azt mondanám - "csak a házban 3 teáscsésze helyett egy". :-))

: 3. Csak egy kicsit - nyissa ki a padlót.
===============
A DeVi-nek van egy törésérzékelő technológiája, csak egy lapot kell megnyitnia. Amikor felfekteted, csak méretezhető tervet kell rajzolnod.

:
: Ez a padló, azt hiszem, egy szép dísz, de nem biztos. Szokatlan - igen! De szükséges? Nem tudom.
================
Egyetértek, az íz és a szín.

2 négyzetméter méteres (minõségi fürdõ nélküli fürdőszoba). A Stroydvorban lévő irodákban 200-an ígérnek, de valamiféle gyanúsak :) Talán, ki ismeri a padlófűtőtest bizonyított helyeit?
===================================
A termosztáttól függ. Mind 100, mind 250 dollár, stb. Maga a padló és a hőszigetelés elemei nem drágák. Ezenkívül meg kell határozni a padló típusát (az esztrich vastagságát).

$ 45, a fürdőszobában - a legdrágább egy időzítővel ($ 110 deviheat 550, nos, tetszik nekem) 110 $, két 44m vezeték a konyhában és 22 méter a fürdőszobában (15 m is lehet venni 15 dollár kevesebb). A helyiségek standardok a P44 klón számára.

A szomszédok a padlón lévő konyhában csempéket fektettek, és vártak a fűtésre, és most sajnálják, különösen a szezonon kívül (szeptember-november második felében), amíg meg nem száradnak, a konyhában kellemetlen tölgyfák vannak.

Hőpad - ez az alap, ezért próbálj meg más cikkeket megmenteni. Én csak ennyit tettem - csökkentették a költségeket, mondjuk a világításhoz (egyszerűbb és olcsóbb lámpákat választottam, és amennyire lehetséges, elutasították a halogéneket..)


====
:: A Bauklots közelében lévő irodában 300 dollárt számoltunk

2 négyzetméter méteres (minõségi fürdõ nélküli fürdőszoba). A Stroydvorban lévő irodákban 200-an ígérnek, de valamiféle gyanúsak :) Talán, ki ismeri a padlófűtőtest bizonyított helyeit?
: ===================================
: Erősen függ a termosztáttól. Mind 100, mind 250 dollár, stb. Maga a padló és a hőszigetelés elemei nem drágák. Ezenkívül meg kell határozni a padló típusát (az esztrich vastagságát).
:
::
:: Köszönöm,
::
:: Lena
: ==============
: Michael.

Kell egy meleg padló a fürdőszobában?

Körülbelül 10 évvel ezelőtt egy ilyen technológia, mint egy meleg padló jelent meg az orosz piacon, amely abból áll, hogy speciális kerámia burkolólapokat használnak. Napjainkban az elektromos mellett van egy gőzzel fűtött padló is, ha fém-műanyag csöveket helyeznek a csempere, amelyen forró hőhordozó kering. Ha korábban egy ilyen emelet költsége nagyon magas volt, és csak a gazdag állampolgárok engedhették meg, ma minden megváltozott, és egy ilyen fűtési rendszer egyre gyakoribbá válik.

Milyen előnyei vannak a meleg padlónak?

Mindenekelőtt meg kell jegyezni, hogy egy ilyen padló nagyon kellemes és kényelmes lesz minden családtagnak, felnőttektől a gyermekekig. Valójában általában a kerámia csempe hideg a tulajdonságai miatt, és nem nagyon kellemes járni mezítláb. Azonban, ha a rendszert meleg padlótól teszi, akkor a fürdőszobában való tartózkodás igazi élvezet, hiszen a padlón való járás mezítláb lehet, ami nagyon jó.

Másodszor, a fürdőszobában lévő ilyen fűtési rendszerrel a hő optimálisan oszlik el, mivel a jól ismert meleg levegő felemelkedik, ezért menet közben az egész helyiségben halad át. Ennek következtében a hőveszteség minimális, és a kényelem, amelyet egy személy egyszerre tapasztal. Éppen ezért még mindig érdemes meleg padlót készíteni a fürdőszobában, annak ellenére, hogy még ma is meglehetősen nagy ár.

Számítsa ki a javítás költségeit vagy hívja Moszkvában - +7 (495) 975-79-48

Hogyan lehetne olyan költséges javításokat végrehajtani?

Ha a fürdőszobák javításának teljes költségét veszi igénybe, akkor attól függ, hogy milyen padlóra kívánja a tulajdonosok a fürdőszobában - normál vagy meleg. Ha meleg, akkor meg kell választani, hogy víz vagy elektromos lesz-e, és mind az elsőnek, mind a másodiknak megvan a saját előnye, amit szakképzett szakemberek mondhatnak.

Fontos megérteni, hogy csak tapasztalt szakemberek végezhetnek javításokat, mert különben a tulajdonosok egyszerűen nem biztosak abban, hogy jó eredményt érnek el. A fűtött padló felépítése összetett feladat, amely felelősségteljes megközelítést igényel, ennek mélyreható ismerete, rendkívül jó minőségű anyagok használata. Ma speciális igény a kábelt fűtött padlók, amelynek elve, hogy a meleg egy speciális drót, amely átadja a hő a padlóra.

Összefoglalva mindazt, amit kijelentettünk, magabiztosan következtethetünk arról, hogy helyénvaló a fűtött padló telepítése, hiszen ez a legteljesebb mértékben igazolja magát. Természetesen figyelembe kell venned azt is, hogy egy ilyen rendszer még mindig nem a fűtés legfőbb forrását jelentheti, de a tulajdonosok segítsége révén nagyon kedvesek lesznek. A gyerekek biztonságosan járhatnak a kerámia meleg padlóján, anélkül, hogy az egészségi kockázatot jelentene, ami minden szülő számára fontos.