Legfontosabb > Csapok

Zuhanytálcák

A zuhanytálcák a zuhanykabinok szerves részét képezik. Szükséges a kényelmes és biztonságos úszáshoz és a csatornába való kifolyáshoz. A modern zuhanytálcák funkcionális és esztétikai terhelést hordoznak, növelve a fürdő vonzerejét.

A zuhanytálca a zuhanykabin kényelmes funkcionális eleme, melynek választása elsősorban a forma és a méret figyelembevételére, majd csak a megjelenésre és az esztétikai fellebbezésre vonatkozik.

A zuhanyzó tálca kiválasztásakor fontos szerepet játszik és az anyag, amelyből készült. Ez az egészségügyi berendezés akrilból, fémből, márványból vagy kerámiából készül. Ez történik a magas és az alacsony oldalak, téglalap, négyzet, szögletes. Ilyen fajta lehetõvé teszi, hogy a fürdőszoba legmegfelelõbb tálcáját gond nélkül kiválassza.

A legmegbízhatóbbak az acél raklapok, zománc borítással és egy további védőréteggel. Az akrilból készült zuhanyt tartalmazó raklapok fő előnye a könnyű beépítés, a különböző formák, a javított hőszigetelő tulajdonságok - a felület gyorsabban felmelegszik, sokkal kellemesebb az érintésre, mint a fémberendezéseké.

A fürdőkádat össze kell kötni a zuhanytartó többi elemével, és gyakran olyan tényezők alapján választják ki, mint a szoba területe, ára és minősége, a szifon lyuk szélessége. Azt is szem előtt kell tartani, hogy az alacsony oldalakkal ellátott raklapokat csak olyan helyiségekbe lehet felszerelni, ahol a padló alatti elhelyezés lehetséges. Ha ez a lehetőség nem áll rendelkezésre, akkor a magasabb oldalú raklapokat kell előnyben részesíteni.

Az "Vsanuzel" online boltban zsebtálcát és egyéb vízvezeték-felszerelést vásárolhat. A telepítéssel, szállítással és fizetéssel kapcsolatos további információkért kérjük, hívja a +7 (495) 215-11-72 számot vagy a weboldalon található visszajelzési űrlapon keresztül.

Alacsony zuhanytálcák

négyszögletes
aszimmetrikus

Magas - több mint 30 cm

Közepes - 15 cm és 30 cm között

Alacsony - kevesebb, mint 15 cm

 1. Hit eladások
 1. újdonság
 1. újdonság
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.

Zuhanytálcák

Kaldewei 5200 tartókeret 90x90 cm-es raklapokhoz

Zuhanykazetta Aquanet HX108 90x90

Zuhany tálca Bravat-R1 típus

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-90D poligonális

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-90 negyedkör

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-90Q négyzet

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-100D poligonális

Am.Pm Like Twin Slide W80T-301-090W 90 zuhanytálca

Tusolótálca IFO Silver RP6116900000

Mosdótálca IFO Silver RP6216900000

Zuhanytálca Alvaro Banos Granada Plato de GRANADA S90

Zuhanyzótálca Alvaro Banos Malaga Platós MALAGA C90

Akril zuhanytálca Cezares tálca CZR-AF-99-2 radiális

Akril zuhanytálca Grossman PR-120L aszimmetrikus

Akril zuhanytálca Grossman PR-120R aszimmetrikus

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-120QL-R négyszögletes

Zuhany tálca Am.Pm Sense 80

Akril zuhanytálca Cezares Pratico PRATICO-TRAY-GL-A-90-15-W tér

Cezares zuhanytálca TRAY-M-R-90-550-35-W SMC radiális

Zuhanytálca Am.Pm Bliss L Twin Slide 90

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-A-90-15-W négyzet

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-R-90-550-15-W radiális

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-A-80-15-W négyzet

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-R-80-550-15-W radiális

A zuhanykabinok nagy választéka a Víztisztító-katalógusban

A zuhanytálcák sokoldalú kialakításúak, amelyek helyettesíthetik az egész zuhanykabinot. Leggyakrabban ezek a raklapok egy lakásban vagy egy magánházban egy sarokkád elhelyezésére szolgálnak, különféle formák esetén a fürdőszobában a kényelemnek megfelelő modellt választhatja ki.

 • akril - gyakran vásárolt, könnyen mosható, különböző formák kiválasztása, az élet eléri a 15 évig.
 • Mesterséges márvány - esztétikus, nagy zajszigeteléssel, erős.
 • Kerámia - esztétikus, nagy zajszigetelés és ellenálló. A raklap felmelegítése hosszú ideig tart.
 • Öntött márvány - megbízhatóság és hosszú élettartam
 • Acél - élettartama hosszabb, mint akril, és olcsóbb. Ezek deformálódhatnak, rosszul tartják a meleget és a zajszigetelés nem biztosított. Állítsa be a lábakkal ellátott keretet.
 • Üvegszálas - alacsony hővezető képességgel rendelkezik (a tálca gyorsan felveszi a víz hőmérsékletét és fenntartja azt). A cezárák ilyen anyagból készülnek.
 • Fajansz. Gyártó Hatria

Zuhanytálcák

A folyó zuhanytálca 80/80/13 cm-es acél

A folyó zuhanytálca 70/70/13 cm-es acél

A folyó zuhanytálca acél 90/90/16 cm

A 70x70x16 (446016) zománcozott raklapacél

Zuhanytálca SEAN 80 cm

Zuhanyzótálca SEAN 90 cm

A 80x80x16 (446017) zománcozott raklapacél

Fürdőkád félkörív LIGHT 80/80/15

Zuhanytálca НХ515 80х80, 180695

Zuhanytálca НХ108 80х80, 180693

Palettás acél zománcozott 80x80x16 félkör (446020)

A 90x90x16 (446018) zománcozott raklapacél

Zuhanytálca НХ108 90х90, 180694

Fürdőkád félkörív LIGHT 90/90/15

A panel az Elipso Pro-100 palettához rögzítéssel

Zuhanytálcák

A zuhanytálcák kényelmes zuhanyzót biztosítanak. Az a felület, amelyen lábakká válik, durva vagy hornyolt textúrájú, amely megakadályozza a lábfej csúszását és a mosás közben megbízható stabilitást. Az általunk kínált zuhany tálcák higiénikus akrilból, öntött márványból vagy speciális tartós kerámiából készültek.

Üzletünknek hatalmas terméke van ezeknek a termékeknek, amelyeknek 222 modellje van. A terméket 12 ismert, Oroszországból és más országból származó gyártó képviseli. A termékek árai 2700-64500 rubel között mozognak. Érdemes megjegyezni, hogy az olasz termékek nem csak az összes árszegmensben képviseltetik magukat, hanem a legolcsóbb és legdrágább helyeket foglalják el ebben a részben. Az orosz termékek elsősorban a leginkább megfizethető - olcsó rést találják. A fennmaradó gyártók egyenletesen oszlanak el ebben a szakaszban az árpiramis valamennyi ágazatában.

Más, a raklaphoz vásárolt fürdőszobai vízvezeték a katalógusunk szomszédos részeiben található.

Zuhanykazetta választása és vásárlása online áruházban

A raklap kiválasztásának fő kritériuma a méret. A raklap szélessége, mélysége és alakja meg kell egyeznie a zuhanytálca méretével vagy a beépített vízálló képernyővel. A zuhanytálcát magasabb oldalakkal is meg lehet vásárolni, ahelyett, hogy egy zuhanytálca lenne. Ez az opció nagyon kedvelt a fiatal szülőknél, akik mélyfürdõt használnak ahelyett, hogy egy fürdõt fürdnének.

Szintén érdemes egy kedvelt zuhanytálcát vásárolni a fürdőszobai belső tér radikális cseréje esetén. Gyakran a vevők szívesebben változtatják meg a standard akrilát márvány vagy kerámia zuhanytálcák esetében, amelyek mérete megegyezik a régiekkel.

Természetesen nem az utolsó kiválasztási kritérium a minőség. Például, teljes külsõ hasonlósággal, a zuhanytálca, amelynek ára magasabb, garantáltan sokkal nagyobb alapvastagságú és így hosszabb élettartamot jelent.

A zuhanytálcák műszaki jellemzői fotókkal

A zuhanytálcák, amelyek műszaki jellemzői a zuhanyzókban való felhasználásra összpontosultak, teljesen ellenállnak a nedvesség, a háztartási mosószerek és a gyors hőmérsékletváltozások állandó hatásainak. Könnyen támogatják a felnőtt súlyát, nem változtatják meg fizikai tulajdonságaikat idővel.

A nagyobb kényelem érdekében a raklap minden modelljét olyan tulajdonságok alapján rendezik, mint az anyag, a méretek és a gyártó cég. Vásárolhat tőlünk:

A zuhany tálcák, amelyek fotói a katalógusunk oldalain láthatók, minden igényt kielégítenek. A zuhanytálcák méretei megfelelnek a szabványos zuhanykabinok összes meglévő méreteinek. Könnyen megtalálhatja a zuhanyzótálca bármelyik zuhanyzótartozékát:

A zuhanyzóba történő beépítésre tervezett terméknek a legelterjedtebb lehetőségei vannak:

Abban az esetben, ha kétségei vagy bizonytalanságai vannak a képességeiben, kérjük, forduljon tanácsadóinkhoz a weboldalunk tetején felsorolt ​​bármelyik névjegyhez.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Zuhanytálcák Zuhanytálca tálcák, árak Moszkvában

Termék kód: 126408

Termék kód: 126406

Termék kód: 126407

Garancia: 10 év

Termék kód: 8748

Garancia: 20 év

Termék kód: 16234

Garancia: 36 hónap

Termék kód: 22951

Garancia: 25 év

Termék kód: 4797

Garancia: 20 év

Termék kód: 16247

Garancia: 25 év

Termék kód: 4796

Garancia: 25 év

Termék kód: 4794

Garancia: 25 év

Termék kód: 16545

Garancia: 10 év

Termék kód: 8747

Garancia: 25 év

Termék kód: 4838

Garancia: 25 év

Termék kód: 4841

Garancia: 25 év

Termék kód: 4842

Garancia: 25 év

Termék kód: 16535

Garancia: 20 év

Termék kód: 16231

Garancia: 20 év

Termék kód: 16238

Gyakran előfordul, hogy egy aktív és elfoglalt embernek nincs ideje a hosszú fürdőzésre. Ön is szívesebben vesz egy meredező zuhanyt? Ebben az esetben a zuhanytálcák tökéletes megoldást jelentenek a fürdőszobában. A zuhany tálca kompakt és szó szerint létrehozva az energikus és az üzletemberek számára.

Helytakarékos zuhanyozás közben

Döntsön, hogy vesz egy zuhanytálcát, sok helyet takarít meg a fürdőszobában. A modern raklapok stílusosak és esztétikailag tetszetősek: elegáns téglalapot vagy elegáns, magas fürdőkádat képviselnek. A magas (20-40 centiméteres) zuhanyzótálca függönyökkel való hozzáadásával minimálisra csökkentheti a padlón lévő vizet. Az alacsony zuhanytálcák magassága 3 centiméter.

A zuhanytálcák előnyei

A csúszásgátló felületű akusztikus tálcák kényelmesek és biztonságosak, és nagyon melegek is. A zuhanytálca fotójából is meg tudja határozni, hogy mennyire harmonikusan illeszkedik a belső térbe. A különböző formák és színek lehetővé teszik, hogy kiválassza a legjobb lehetőséget, és játsszon egy kicsit a designnal.

A Santehnika-24 egy online áruház, ahol minden ügyfél megtalálja az ár és a minőség megfelelő árát. Itt vásárolhatnak zuhanytálcákat hazai és külföldi gyártók (cseh, német és mások). A zuhanytálcák árai a katalógusunkban szerepelnek. Bármilyen kérdése van telefonon +7 (495) 662-99-07.

Nagyméretű zuhanytálcák

Nagy zuhanytálca a fürdőszobában - ez könnyű átvételi pomyvochnaya eljárások egyedülálló komfortérzetet és a térérzet. On-site, mint általában, ők kerülnek a sarokban, vagy egy hiánypótló, de különösen hatékonyan néz ki, lapos magassága termék, közepén helyezkedik el a fürdőszoba falán, ahol a helye van szerelve egy bejárat egyik oldalán, vagy a nagy fürdőszoba, két oldala van.

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 3

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 2

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 2

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 2

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1

Paletta színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 1

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Vevők, akik inkább szervezni a zuhany helyet a raklap nagy zuhanyzó, mint általában, tágas fürdőszoba, ahol az összes példány kerülnek szabadon és elég hely a szervezet a zuhany. A gyártók figyelembe veszik a vágyak a vevők és az eredeti elképzelést, a funkcionalitás a szükséges helyet, hogy hozzanak létre speciális tételek hely a közepén a fürdőszobában. Vezető gyártók a hagyományos anyagok gyár Olaszországban, Csehországban és Németországban.

A boltunk kínálatában különböző méretű zuhanytálcák is találhatók.

cím
Moszkva, sz. Pryanishnikov, 23Ac4

+7 (499) 390-3223
+7 (495) 744-6529

Munkaidő:
Hétfőtől vasárnapig:
09-00 és 21-00 között

Sarokkád tálcák

A sarki zuhanytálca radiális kialakítású zuhanyzókban használható. A kör alakzatának alakja derékszögű a csúcson. A saroktálca tálca képes arra, hogy a függöny vagy a csúszó képernyő által bezárt zuhanyzó helyét rekonstruálja. Ha a fürdőszobában lévő helyiség nagyon korlátozott - javasoljuk, hogy egy saroktálca tálcát vásároljon magas oldalakkal. A funkcionalitás szempontjából egy ilyen serleg egy sitz fürdőhöz közeledik, és használható kisgyermekek fürdésére, sőt kis ruhák mosására is.

A "Corner zuhanytálcák" részben 96 márkájú modellt helyeztünk el 12 ismert márkából Oroszországból és más országokból. Az előállítási költség 2700 és 48600 rubel között változik. Ráadásul a hazai gyártó kínálja a legkedvezőbb árakat és alacsony árat. Ezenkívül az orosz zuhanytálcák is jelen vannak a csoport főáramú szegmensében. A legdrágább luxus radiális raklapokat olasz és francia márkák kínálják. A fennmaradó gyártók főként az átlagárak résszel szerepelnek.

Mint minden fürdőszobai szerelvény, a raklapok nem érzékenyek a magas nedvességre és hőre. Nem vesznek fel vizet, könnyen mosakodnak, nem félnek a szennyezéstől, és a legszélsőségesebb körülmények között is megbízhatóan ellenállnak a gomba vagy a penész előfordulásának. Termelésük alapja az egészségügyi akril, tartós kerámia vagy öntött márvány. A raklap alja speciális textúrájú, amely megakadályozza, hogy a lábak a nedves felületen csússzanak. Ez biztosítja a mosható személy megbízható stabilitását és biztonságát.

A radiális zuhanytálcákat azonos formájú kabinokban használják. Egy másik konfigurációhoz a következő lehetőségeket kínálhatjuk:

Mindegyik kiváló minőségű és gyönyörű megjelenésű. Raklapot kapunk minden ízhez és minden formához.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Zuhanytálcák Zuhanytálca tálcák, árak Moszkvában

Termék kód: 126408

Termék kód: 126406

Termék kód: 126407

Garancia: 10 év

Termék kód: 8748

Garancia: 20 év

Termék kód: 16234

Garancia: 36 hónap

Termék kód: 22951

Garancia: 25 év

Termék kód: 4797

Garancia: 20 év

Termék kód: 16247

Garancia: 25 év

Termék kód: 4796

Garancia: 25 év

Termék kód: 4794

Garancia: 25 év

Termék kód: 16545

Garancia: 10 év

Termék kód: 8747

Garancia: 25 év

Termék kód: 4838

Garancia: 25 év

Termék kód: 4841

Garancia: 25 év

Termék kód: 4842

Garancia: 25 év

Termék kód: 16535

Garancia: 20 év

Termék kód: 16231

Garancia: 20 év

Termék kód: 16238

Gyakran előfordul, hogy egy aktív és elfoglalt embernek nincs ideje a hosszú fürdőzésre. Ön is szívesebben vesz egy meredező zuhanyt? Ebben az esetben a zuhanytálcák tökéletes megoldást jelentenek a fürdőszobában. A zuhany tálca kompakt és szó szerint létrehozva az energikus és az üzletemberek számára.

Helytakarékos zuhanyozás közben

Döntsön, hogy vesz egy zuhanytálcát, sok helyet takarít meg a fürdőszobában. A modern raklapok stílusosak és esztétikailag tetszetősek: elegáns téglalapot vagy elegáns, magas fürdőkádat képviselnek. A magas (20-40 centiméteres) zuhanyzótálca függönyökkel való hozzáadásával minimálisra csökkentheti a padlón lévő vizet. Az alacsony zuhanytálcák magassága 3 centiméter.

A zuhanytálcák előnyei

A csúszásgátló felületű akusztikus tálcák kényelmesek és biztonságosak, és nagyon melegek is. A zuhanytálca fotójából is meg tudja határozni, hogy mennyire harmonikusan illeszkedik a belső térbe. A különböző formák és színek lehetővé teszik, hogy kiválassza a legjobb lehetőséget, és játsszon egy kicsit a designnal.

A Santehnika-24 egy online áruház, ahol minden ügyfél megtalálja az ár és a minőség megfelelő árát. Itt vásárolhatnak zuhanytálcákat hazai és külföldi gyártók (cseh, német és mások). A zuhanytálcák árai a katalógusunkban szerepelnek. Bármilyen kérdése van telefonon +7 (495) 662-99-07.

Acél zuhanytálcák

Cikkek és tippek a választáshoz

A raklapok különböző anyagokból készülhetnek: kerámiák, különböző típusú fémek, műanyagok stb. Az acél zuhanytálca tálcák nemcsak a megfizethető ár, hanem a magas fokú megbízhatóság miatt is népszerűek. Ha például akril modellek karcolódhatnak, akkor soha nem fognak acél - több mint egy tucat évig tartanak. Minden modern fém zuhanytálca nem csak megbízható, hanem változatos. A kiemelt és magas raklapok megkülönböztethetők - az előbbi gyerekek számára használható fürdők, az utóbbi nagyon kényelmes az idősek és a túlsúlyos emberek számára.

Ami az alakot illeti, a téglalap alakú zuhanytálcák népszerűek, rendszerint nagy méretű helyiségekben használják őket. Ha helyet kell megtakarítani, akkor jobb, ha minimális méretű négyzetes modelleket vásárol. Az acél zuhanytálcák különböző méretűek lehetnek, de az egyikben biztos lehet benne, hogy velünk minőséget és olcsó modelleket kapunk, amelyek sokáig tartanak. A funkció nélküli hidromasszázs zuhanyzók és modellek, zuhanyzó kabinok esőzuhannyal, tusoló kabinok törökfürdővel és sok más lehetőség is rendelkezésre áll.

A hírlevélre való feliratkozással tájékoztatást kaphat a promóciókról, árengedményekről és különleges ajánlatokról. Az előfizetés után elküldjük Önnek a "Csalás varázslók, vagy hogyan lehet felismerni a gátlástalan építőket".

* Szükséges mezők