Legfontosabb > Csapok

Nem szabványos méretű zuhanykabinok

Miért fordít nagyobb figyelmet a fogyasztók a kis zuhanyzókra? Először is, vitathatatlan előnyöket élveznek, másrészt pedig a kis fürdőszobában kialakított formatervezéssel kombinálják őket. Ma 70x70-es, 80x80-as, 90x90 méretű lelkekről, valamint néhány aszimmetrikus lehetőségről beszélünk.

A kis kabinok előnyei

A kis fürdőkádak gyakorlatilag nincsenek felszerelve további lehetőséggel, de csak egy raklapból és egy oldalsó szárnyból állnak. Vannak különböző típusú és alakú szerkezetek, de az előnyökre összpontosítunk:

Kis zuhanyzók nagyszerűek a kisebb fürdőszobákban.

 • A létesítmények kompakt és minimális helyet foglalnak el, ezért minden hasznos hely hatékonyan szervezhető;
 • alkalmas gyors fürdésre, amikor nincs hosszú idő a hosszú eljárásokra;
 • egyszerű telepítés, csak felkészült helyen kell telepíteni;
 • biztonságos, ha gyermekek vagy fogyatékkal élők használják.

Az egyik hátránya a szerkezetek kis területe, ezért alig alkalmasak közepes építésű emberek fürdésére. Ilyen körülmények között rendkívül nehéz megoldani.

Tipp A meglévő kis zuhanykabinok között jobb választani az ágazat típusát. Kényelmesebbek az eljárások végrehajtására, emellett megváltoztatják a fürdőszoba belsejét.

Népszerű kis kabinok

Általában a zuhanykabinok kis méretűek, csak ajtókból és az alapból állnak. A fennmaradó szerkezeti elemeket külön kell megvásárolni. Azonban vannak olyan módosítások, amelyek alapkonfigurációjában tartalmaz néhány eszközt.

A legkisebb népszerűség 70x70 fülkék. Hagyományosan az ilyen szerkezetek szelepekből és fenékből állnak. A sarokba szokásos zuhanyzó állóhelyisége van, ez különösen igaz a "Hruscsov" és a "Stalinok" fürdőszobájában. Hozzáadhat szépséget és designt érdekes polcok és szép csapok segítségével.

Az otthoni kis zuhanykabinok előnyei az, hogy nem igényelnek külön gondosságot.

A következő modell a 80x80-as kabin. Nem is jellemzi magát annyira tágnak, de egy vékony személy vagy egy gyermek esetében ez egy nagyszerű lehetőség vízkezelésre.

A 90x90-es saroktartót különféle méretű helyiségekben vásárolják, nagyon gyakran egy darabból készültek, minden tartozékkal (mixer, kiegészítő opciók).

A 70x90 (90x70) modellek érdekes stílusban állnak rendelkezésre, maximális felszereléssel és felszereléssel kiegészítve. Tekintsük a módosításokat, amelyekre célszerű a figyelmet leállítani.

 1. A 70h70-es minimális fülke-választékot a "Don folyó" márkája kínálja. Minden kis dobozt csak a raklap hagyományos magassága (nem több, mint 26 cm) egyesíti, de az oldalfalak különböző kialakítási lehetőségekkel rendelkeznek. Leggyakrabban ezeknek a példányoknak nincsenek keverőik, ezért további tételeket kell készíteniük. Az állandó lélek hozzávetőleges ára 11 ezer rubel.
 2. A Moero-t különböző méretekben kínáljuk, 62 cm széles, 90 cm-ig. Gyakran alakulása aszimmetrikus, ezért nagyon kényelmesek a használatukhoz. A levelek üvegből vagy műanyagból készülnek, és egyedi esetekben valamilyen rajz alkalmazható. A modell becsült költsége 21 ezer rubel.

A kis zuhanyzók gyerekesek lehetnek, így biztonságban vannak.

Figyelj! A szögletes kisméretű fülkék eltérő konfigurációjúak, ezért az ár változhat. Ügyeljen a javítási és szerelési szerkezetekre.

Hogyan készítsünk egy kis kabinet a saját kezünkkel?

Úgy tűnik, hogy semmi sem könnyebb összeszerelni egy vásárolt zuhanykabinot, bár sokan, a munka megkezdésekor problémák merülnek fel. Ez arra utal, hogy mindent meg kell tennie az utasításoknak megfelelően.

 1. Helyezze a tálcát a fülke sík felületére (ez gyakran a készletben található). Ezért előzetesen jobb ellenőrizni a padlószintet, és gondoskodni arról, hogy elegendő hely legyen a szifon felszereléséhez.

A kis zuhanykabinok összeszerelése könnyű, de ne felejtsük el az összes ízület további lezárását a telepítés végén

Tipp Fontos, hogy ne túljusson a kerekeken és a léceken lévő csavarok meghúzásával, amelyek a raklapon lévő szerkezetet tartják, különben a műanyag vagy az üveg megsérülhet.

 1. A munka végén rögzítse a polcokat, akasztókat és keverőket egy öntöződobozt a falakon. Ne felejtsük el elhelyezni a fogantyút a szárnyon. Ügyeljen arra, hogy kövesse a feszességet, jobb, ha minden ízület és csatlakozás mellett kérem.

A kabinos ellátás nem bonyolult: mindössze annyit kell tennie, hogy ne használjon agresszív anyagokat és mosószereket. Ideális esetben a mikroszálas felületet azonnal fürödni kell.

Nem szabványos raklap formájú zuhanyzó - árak

A nem szabványos formák a legritkább és legdrágábbak a zuhanytálcák szegmensében. Gyakran megtestesültek a tervezési élvezetek, nagyon messze az ötletektől, hogy megmentsék a szabad helyet a fürdőszobában.

Zuhany: mit válasszon

 • Megjegyzések: 1
 • Szavazás: +144

A Niagara zuhanykabinok legfeljebb 20 ezer rubelt érnek el

A Niagara zuhanykabinok 20 és 40 ezer rubel között vannak

A Niagara zuhanykabinok több mint 40 ezer rubelt érnek el

válogatás. alapértelmezés szerint

5 online áruházban:

Tusolófülke Aqualux Modo 130x85 L Fehér AQ-4073GFL (Wh)

A falak áttetszőek. Esőzuhannyal. Szellőztetéssel. A falak száma teljesen szemcsés. Palettaforma - nem szabványos. Rádióval. A raklap magassága 45 cm. Ajtók - csúszó. Palettás anyag - akril. A falak anyaga üveg. Méretek 130x130x215 cm.

vásárolni online

Don folyó 90/70/26 R

A falak anyaga üveg. Típusú kabin nélküli mennyezet. Ajtók - csúszó. A falak átlátszóak. Palettás anyag - akril. Szögszerkezet. 26 cm-es raklapmagassággal, a falak száma duplafalú. Palettaforma - nem szabványos. Szélesség: 70 cm, hossz: 90 cm, magasság: 190 cm.

vásárolni az online store shower5.ru

Zuhanyzó Niagara NG-777

A falak anyaga üveg. Esőzuhannyal. Palettaforma - nem szabványos. Palettás anyag - akril. A falak száma teljesen szemcsés. Üléssel. Ajtók - csúszó. Palettamagasság 46 cm Szellőzéssel. A falak átlátszóak. Polcokkal. Rádióval. Tükörrel. Szögletes kivitelben. Hidromasszázzsal. Típus - zárt vezetőfülke. Méretek 80x120x220 cm.

vásárolni az online áruházban santehnika-online

Zuhanykabin Niagara NG-310, 120 * 80 cm Mozaik, bal / jobb

Palettás anyag - akril. A falak száma teljesen szemcsés. Ajtók - csúszó. Típus - zárt vezetőfülke. Szellőztetés. 45 cm-es raklapmagassággal. Palettaforma - nem szabványos. A tükör. A falak átlátszóak. A falak anyaga üveg. Whirlpool. Polcokon. Trópusi zuhanyzó. Seat. Szélesség: 80 cm Hosszúság: 120 cm Magasság: 218 cm.

a Santeh-Russia online áruházban

Tusolószoba Dunay folyó 110/80/26 L mt

A raklap magassága 28 cm. Elektronikus kijelzővel. Rádióval. Szellőztetéssel. Hidromasszázzsal. A falak anyaga üveg. Tükörrel. Palettás anyag - akril. Ajtók - csúszó. Szögletes kivitelben. Telefonos (kihangosító). Palettaforma - nem szabványos. A falak áttetszőek. Üléssel. Esőzuhannyal. A falak száma teljesen szemcsés. Polcokkal. 110 cm hosszú, szélessége 80 cm, magassága 220 cm.

a világhálózat online áruházában

Zuhany Parly C121R Színezett üveg

A raklap magassága 15 cm, a falak átlátszóak. Típus - zárt vezetőfülke. Palettaforma - nem szabványos. Rádió. A tükör. A falak anyaga üveg. Whirlpool. Polcokon. Ajtók - csúszó. Trópusi zuhanyzó. Szellőztetés. Szögszerkezet. Palettás anyag - akril. A falak száma teljesen szemcsés. Display. Hosszúság: 120 cm Magasság: 215 cm Szélesség: 80 cm.

Don 120/80/26 L folyó

Típusú kabin nélküli mennyezet. Palettás anyag - akril. A falak átlátszóak. A falak száma - kettős falú. A falak anyaga üveg. Ajtók - csúszó. Paletta magassága 26 cm Palettaforma - nem szabványos. Szögletes kivitelben. Magasság: 190 cm Szélesség: 80 cm Hosszúság: 120 cm.

az online store shower5.ru

Zuhanyzó Niagara NG-777BK

Rádió. A falak száma teljesen szemcsés. Whirlpool. Ajtók - csúszó. Szögszerkezet. Szellőztetés. A raklap magassága 46 cm, trópusi zuhany. A falak átlátszóak. Polcokon. A tükör. Típus - zárt vezetőfülke. A falak anyaga üveg. Palettás anyag - akril. Palettaforma - nem szabványos. Seat. 120 cm hosszú, szélessége 80 cm, magassága 220 cm.

az online áruházban santehnika-online

Zuhanykabin Niagara NG-303, 120 * 80 cm Mozaik, bal / jobb

Szögletes kivitelben. Ajtók - csúszó. A falak anyaga üveg. Tükörrel. Rádióval. Szellőztetéssel. Raklapmagasság 15 cm Polcok. Esőzuhannyal. A falak száma teljesen szemcsés. Hidromasszázzsal. Típus - zárt vezetőfülke. Palettaforma - nem szabványos. Palettás anyag - akril. A falak átlátszóak. Elektronikus kijelzővel. Méretek 85x120x208 cm.

a Santeh-Russia online áruházban

Tusolófülke Nara folyó 110/80/46 MT R

Polcokon. A falak száma teljesen szemcsés. A falak áttetszőek. 46 cm-es raklapmagassággal. Palettaforma - nem szabványos. Seat. Palettás anyag - akril. Szögszerkezet. Ajtók - csúszó. Típus - zárt vezetőfülke. Hosszúság: 110 cm Magasság: 210 cm Szélesség: 80 cm.

A méret nem számít: a zuhany optimális méretei

Ha nincs elég hely a fürdőszobában, sokan nem hajlandóak fürödni a zuhanykabinok mellett. Ez lehetővé teszi nemcsak a helytakarékos megtakarítást, hanem a fürdőszoba kényelmes eszközzel való ellátását számos hasznos funkcióval. Az ilyen dobozok kiválasztásakor figyelembe kell venni a zuhany méretét, mivel ez a legfontosabb kritérium a termék megvásárlásakor. Csak a struktúra magasságának és szélességének meghatározása után, a kialakítás és a funkcionalitás szempontjából a stand kiválasztása folytatható.

Miért fontos a dimenzió?

De fontos tudni nem csak a zuhanykabin méretét, hanem a szoba méretét is, ahol azt tervezik. Nagyon gyakran előfordul, hogy a hidroboxok egyszerűen nem illenek a fürdőszobába magasságban, és egy túl széles tálca nem illeszkedik a számára biztosított térbe. Ezért, kedves vásárlásakor figyelembe kell vennie a helyiség méretét, hogy kényelmesen úszni, ugyanakkor a zuhanyzó nem sok helyet foglal.

A beszerelés előtt gyengéden mérje meg a mennyezet magasságát, mert egyes modellek 40 cm-nél nagyobb raklapot tartalmaznak, és a káddal ellátott zuhanykabinok még nagyobbak. Így a 40 cm-es raklap magassága és a kabin fala - 175 cm, akkor a mennyezet minimális magassága 235 cm legyen, különben a kialakítás egyszerűen nem illeszkedik. Nem minden fürdőszoba van ilyen méretben, és figyelnie kell a zuhanyzókádak szerényebb méreteire.

A zuhanyzókabin fő méretei

A modern piaci szerelvények széles választékot kínálnak a különböző típusú és méretű duskabinból. Általában a gyártók szabványos méretű zuhanykabinokat gyártanak a legnépszerűbb modellekből és formákból, a fürdőszoba jellemző méreteire összpontosítva.

Ha az osztályozás alapjául a falak hosszának kritériumát vesszük figyelembe, akkor az összes zuhanyzót három csoportra lehet osztani:

 • kis méretű (e modellek falainak minimális mérete 70-100 cm);
 • közepes (itt a falak minimális mérete 80-130 cm között változik);
 • teljes méretű (ebben az esetben a fal hossza eléri a 170 cm-t vagy annál nagyobbat).

A design magassága megkülönbözteti az alacsony és a magas modelleket. Az elsõ esetben a zuhanycsõ magassága, beleértve a tálcát, 170-190 cm-es tartományban van, a második esetben a termék magassága 210-240 cm lehet.

A legkisebb kabin méretei a fent felsorolt ​​paraméterek szerint a következők: a falak kb. 75 cm hosszúak és a magasság 170 cm, az ilyen modellek tálca hiányozhat. Egyes gyártók 70 cm-es minimális falmérettel rendelkeznek, ami nem szabványos méret az aszimmetrikus szerkezetek számára.

Egyenletes zuhanykabin

Egyenletes kialakítás - az egyik leggyakoribb modell. Az ilyen zuhanykabin sokkal könnyebb telepíteni a saját, mint a nagy vagy nem szabványos termékek. A modell elülső része nemcsak kerek, hanem csúszó falú is lehet.

Az egyenlő oldalú zuhanykabinok legkisebb méretei 70 × 70 cm és 80 × 80 cm, az első egyenes előlappal rendelkező modell tökéletesen illeszkedik egy kis helyiségbe, és a második lehetőség jobban megfelel egy kis helyiségnek, ha az előlap kerek.

A négyzet alakú zuhanykabinok mérete 90 × 90 és 100 × 100 cm méretű is lehet. Ezek a tervek kis helyiségben takarítanak meg helyet, és a fürdőszobai belső térben is előnyös.

Egyes gyártók rendszeres időközönként korlátozottan felszabadítják az egyenlő méretű, nagyobb méretű zuhanykabinokat, amelyek hossza 120 × 120 cm lehet, a zuhanykabin magassága ebben az esetben meghaladhatja a 240 cm-t, azonban ezeknek a modelleknek egyik fő hátránya - a pántos ajtókkal ellátott előlap sokat vesz igénybe helyeket nyitott.

Aszimmetrikus négyszögletes kabinok

Tehát megtudtuk, hogy a szabványos fülkék méretei lehetnek:

 • szimmetrikus (négyzet): 70 × 70, 80 × 80... 120 × 120 cm;
 • aszimmetrikus (téglalap alakú): 80 × 100, 80 × 110, 80 × 120, 90 × 110 és 90 × 120 cm.

A szabványos aszimmetrikus modell zuhanycsészéi lehetővé teszik a szerkezet felépítését a fürdőbe, ugyanakkor a vízkezelés két lehetőségét ötvözve. Azonban a káddal felszerelt zuhanykabin nem egyeztethető össze, ha a kialakítás gőzkabin, hidromasszázs, trópusi zuhany funkcióival van felszerelve.

Ezért a kád és a zuhany összekapcsolása előtt meg kell vizsgálni a termék funkcionalitását és annak méreteit.

Zuhanyzó káddal vagy zuhanytálcával

Ha a fürdőszobában már van egy kád, és nem akarod megtagadni, akkor hozzáadhatod a zuhanytálcához és a válaszfalakhoz, és káddal egy zuhanykabinba fordíthatod. Meg kell jegyezni, hogy a standard fürdõmagasság körülbelül 70 cm, a zuhany pedig 170 cm, így a mennyezet magasságának legalább 240-250 cm-nek kell lennie. A zuhanyzó, amelyben a tálca helyett kád van, kombináltnak nevezik.

A zuhanyzó kabinjai alacsony (10-15 cm) vagy magas (40-60 cm) oldalakon helyezhetők el a raklapon. Az első modell gyakorlatilag a padlóra van felszerelve, de ilyen szerkezet beszerelésekor figyelembe kell venni, hogy a kommunikációnak illeszkednie kell a szifonhoz és a csatornahálózathoz. A zuhanyzó káddal vagy zuhanytálcával csak egy nagy vagy közepes méretű fürdőszobában van felszerelve.

A zuhanykabinban lévő raklapok különböző formájúak és méretűek. Az építmény magassága raklapon vagy kádban 210 cm és 245 cm között van, és az ilyen termékek hossza kb. 150-170 cm, mivel ezeknek a méreteknek köszönhetően a berendezések költsége ennek megfelelően növekszik.

Félköríves sarokkád modell

Az ilyen típusú zuhanyokhoz tartozó vízvezeték-szerelvények a sarokban vannak elhelyezve. Az ajtó szélessége 70 cm és 90 cm között van, így ez a design ideális egy kis helyiségnek, amelyben minden centiméter érdemes az arany súlyát. A dobozos ajtók minimális méretei 70 × 70 cm-esek, ami lehetővé teszi a megszokott tér minimalizálását.

Az ilyen zuhanykabin, mint általában, 10 cm-es, 15 cm-es alsó talpra van szerelve, a termék ajtói és panelje a fürdőszobai falakhoz van rögzítve. A félköríves zuhany méretei 70 × 70 cm - 110 × 110 cm, a nagyobb méretek mérete 125 × 125 és 150 x 150 cm.

A fülke méretei hátfal nélkül

A zuhanyfülkében nem lehet hátsó fal, funkciójukat a fürdőszoba falai végzik. Az ilyen modelleket egy vékony raklapra szerelik fel, és a zuhanykabinok kicsi méretűek - 70 × 70 cm-től 100 × 100 cm-ig. A szögszerkezet a legmegbízhatóbb és stabilabb, a raklapon pedig csúszó vagy csuklós ajtók vannak szerelve.

A termék magassága általában nem haladja meg a 200 cm-t. A hátfal nélküli fülkéket általában csak vízkezelésre használják a zuhany alatt. Ha egy kabin és egy kád kombinációját szeretné összekötni, akkor jobb, ha egy zárt típusú hidroboxot választanak a raklap magas falával.

Zárt zuhanytartó

Ez a modell minden irányból bezáródik, és teljesen szűknek tekinthető. Ezek a drága tervek mindenféle funkcióval rendelkeznek: gőzkabin, fények, hidromasszázs, rádió, trópusi eső stb. Csak egy lezárt hidroboxban telepítheti az összes szükséges berendezést további funkciókhoz.

A termékeket alacsony vagy magas raklapon lehet felszerelni. Az ilyen típusú kabinok hosszúsága és magassága meglehetősen nagy, ezért a tervezés során figyelembe kell venni a terméknek a csatornába, szennyvízcsatornába és vízellátó rendszerbe való csatlakoztatásának távolságát. A zárt zártszekrény minimális mérete 90 × 90 cm.

Nem szabványos méretek és méretek az SNiP szerint

A különféle zuhanyszerkezetek széles választékával sem minden szabványos méretű zuhanykabin telepítése nem megfelelő. Ezt akadályozhatja a bútorok, egyéb vízvezetékek, kommunikáció, ajtók stb. A hagyományos hidroboxok akadályozhatják a fürdőszobában lévő egyéb tárgyakhoz való hozzáférést. Ezért egyes fogyasztók nem szabványos méretű és formájú zuhanykabinokat rendelnek.

Ezek lehetnek kisebb konstrukciók, amelyek mérete 70 × 70 cm, vagy éppen ellenkezőleg, nagyméretű, 150 × 150 szélességű modellek vagy pontos méretek 97 × 97 cm falak mentén. A 110 × 85 cm, 170 × 85 cm, 150 × 85 cm vagy 170 × 110 cm méretek nem szabványos méretűek.

Az egyéni felszerelés költsége sokkal magasabb, de lehetővé teszi a zuhanykabin optimális méretének kiválasztását. Ezért a nem szabványos zuhanyszerkezetek igényesek, és kis méretű lakások kis méretű fürdőszobáiban és magánházakban lévő tágas szobákban vannak felszerelve.

A mai világban nincsenek szabványok és korlátozások az egészségügyi termékek méretére, típusára és alakjára vonatkozóan. Kezdetben nagy zuhanyzók voltak használva a különböző szabadidős komplexumok, amelyekre vonatkozó szabályokat.

A nyilvános helyiségekbe telepített fülkék számára a SNiP 2.09.04-87 szabványait még ma is biztosítják. A bevált és magas minõségû, bevált gyártmányú modelleknek bizonyítéka van a GOST megfelelõségének, de a zuhanykabinok túlnyomó többségén nincsen tanúsítvány.

Hasznos tippek a választáshoz

A hidroboxizálás megvásárlása nagyon fontos lépés a praktikus, stílusos és kényelmes fürdő kialakításában, ezért a lehető leghatékonyabban megközelíteni kell választását. Először választania kell a legmegfelelőbb formát. Kis fürdőszobákban rendszerint sarokmodellek vannak telepítve. Szintén népszerűek a niche fülkék vagy az egyik fal melletti termékek.

A vásárlás előtt javasoljuk, hogy tartsa be a következő ajánlásokat a zuhanyzás tervezése során:

 • az összeszerelt termék mérete. Szükség van a helyszín mérésére, ahol a fülke felszerelhető úgy, hogy a kialakítás ne zavarja a fürdőszobában lévő más tárgyakat és vízvezetékeket, és megelőző karbantartást végez;
 • a gyártási berendezések minősége. Ezt a paramétert az egyes elemek és az egész szerkezet egészének teljesítményjellemzői határozzák meg. Fontos figyelembe venni a kapcsolatok szorosságát és megbízhatóságát;
 • funkciókészlet. A személyes preferenciáktól és pénzügyi képességektől függően választhat komplex hidromasszázs rendszert vagy egyszerűbb modellt.

Fontos kritérium a zuhanytálcák garanciáinak rendelkezésre állása.

Összefoglalva, érdemes megemlíteni, hogy a zuhany megfelelő mérete kulcsfontosságú a kényelem érdekében, amikor vizes kezeléseket végeznek a fürdőszobában. Ezért ne lusta minden alkalommal gondosan mérlegelni mindent, és gondosan készítsen pontos számításokat a termék vásárlása és telepítése előtt.

A fürdőszoba zuhanyzók és tálcák formája és mérete

Tartalomjegyzék:

"Válasszon egy zuhanyzót!" - Szóval mondja azokat az embereket, akiknek korábban nem kellett megvásárolniuk. De a folyamat kiválasztunk egy modellt rendszerint kiderül, hogy ugyanazokat a nagyszerű lehetőségeket, de túl nagy méretű, a többi megfelelő méretű és alakú, de az ajtó nyitva van úgy, hogy vágják a lógó szekrény, és a harmadik, mint minden jó, de zavart egy ismeretlen gyártótól.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a zuhanyszerkezetek jellemzőit, amelyek segítenek megtakarítani a belső teret és ezzel egyidejűleg biztosítani a higiéniai eljárások teljes körű betartását.

Az ilyen felszerelés kiválasztásakor a fájó pont a hidrobox optimális alakja és mérete, egyébként nem fog működni a fürdőszoba elrendezésében a harmónia elérése érdekében. Tekintsük a leggyakoribb lehetőségeket.

Van javítás a fürdőszobában? Megtanulják, hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőt itt, itt a mosogatók típusát és méreteit, a WC-tálak típusát és jellemzőit, valamint a fürdőszoba csempe méretét.

Négyszögletű zuhanyzók - időigényes klasszikusok

A zuhanyzókabinok egyik közös változata klasszikus négyszögletes forma. Az egyik sarkon lévő sugárral rendelkező aszimmetrikus struktúrák hasonló hasznosítható területet jelentenek - az alábbiakban beszélünk róluk. A képen 440 mm vastag raklapon van lehetőség:

Ezeket a modelleket a következő szélességi és hosszúságméretek jellemzik centiméterben:

. Ha a borítás nem fejeződött raklap és fürdőszoba szélessége elérheti a 170 cm-es magasság szerkezetek is eltérő lehet: 190 210,215 230 és 240 cm tekintettel a felső fedelet.

A tér mindig divatos. Egyenletes zuhanykabin

Kombinálja a szögletes és négyszögletes modellek előnyeit. Az egyenlő oldalú zuhanykabin méretei:

Sarok lehetőségek a zuhanyzóhoz a fürdőszobában

Az ilyen kialakítások a legkedvezőbbek a kis fürdőszobák számára: a szögbeállítási lehetőségnek köszönhetően sok szabad terület felszabadul. A sötétítő sarkok különböző formákban különböznek egymástól, és növelik a felhasználható területet, amelyet gyakran gömbölyű elülső falon végzik. Meg kell jegyezni, hogy nem minden modell van hátsó panelekkel, ami szintén hatással van a teljes méretekre.

A téglalap relatív része egy aszimmetrikus sarokpult

Ha a paraméterekről beszélünk, a fal szélessége 70-150 cm-es tartományban változhat. A fülkék magassága általában nem haladja meg a 2400 mm-t.

Sokoldalú hidromasszázs doboz. Az ügyfelek vágya - a gyártó törvénye

Alapbeállítás a sarokba történő beépítéshez. Vizuálisan az alakzat bonyolultnak tűnik, de egyszerűbb a gyártásnál, mint a sima kontúrnál.

A sarokkabin "kör negyede" - szerény méretű kapacitás

Egészen természetes, hogy kezdetben ez a forma kis méretű WC-k számára készült, azonban a piacon több dimenziós modell létezik, amelyet tágas helyiségekre szántak.

Félkör alakú - a minimalista elegancia megtestesítője

Sajnos, ezen a területen van némi rendetlenség a terminológia és gyakran nevezik a félkör alakú zuhanyzó változata „negyed kört”, mert minden párbeszédnek (különösen telefon) az eladók meg kell határozni a szögek száma formájában a javasolt megoldás.

Méretek esetén azonban a fenti táblázatban megadott "negyedkör" alakzat méreteire lehet összpontosítani.

Kerek zuhany - csodálatosnak tűnik

A kerek formájú zuhanykabinok felszerelése meglehetősen érdekes megoldást jelent a belsőépítészet számára. Az ilyen struktúrák előnyei közé tartoznak a következő jellemzők:

Szokatlan alakjának köszönhetően a kerek modellek szervesen illeszkednek a kis egészségügyi létesítményekbe.

A kerek forma különböző felszerelési lehetőségeket garantál: a kabin falra vagy a fürdőszoba közepére szerelhető.

Tekintettel a különböző színválasztási lehetőségekre, a fülkék felejthetetlenné és érdekessé tehetik a belső teret.

Ha a méretről beszélünk, a kerek fojtók szokásos sugara általában 900-1 200 mm között változik.

Nélkülük, sehol. Egyedi méretek

A zuhanykabinok nem szabványos formája képes megfelelni a legelképegesebb fogyasztói ízeknek. Itt vannak olyan arányok, amelyek nem illeszkednek a szabványos mérettartományba, de vannak jelen bizonyos gyártók modellek sorában.

Itt megtalálhatja ezeket a méretek:

A minimális méret, amit kínál

Figyelembe véve a piac ilyen sokszínűségét, meglehetősen logikus kérdés merül fel: "Milyen kis méretű zuhanycsészéket és tálcát tekinthetünk minimálisnak?". A válasz a kis lakások tulajdonosaira vonatkozik, akik mindenképpen a belső tér megmentésére törekszenek.

A zuhanykabinok esetében a legkisebb méret a következő értékek lesznek:

Az ilyen kompakt méretekkel a fülke teljes funkcionalitással rendelkezik, és kényelmet nyújt a higiéniai eljárások során.

Összecsukható zuhany - minta radikális minimalizmus

És ezek vannak. Sajnos ennek a cikknek a szerzője nem találkozott egy összecsukható, kompakt példányban a hardverraktárakban.

A zuhanytálcák formája és mérete

A raklapok minimális magasságával minden nem olyan egyszerű. Vannak olyan modellek, amelyekben a raklap oldalán a padló szintje egy síkban van, nulla magasságú. Ezek a termékek nem csak design funkciót látnak el, hanem alkalmasak az idősek számára is. Ha az elfogadott szabványokról beszélünk, megkülönböztetjük az alábbi kategóriákat:

 • Mély - 25-45 cm
 • Közepes - 5-20 cm
 • Alacsony - akár 4 cm

Milyen méretű lesz a legkényelmesebb?

Mindez az egyéni preferenciáktól és a fürdőszoba területétől függ. Szakértői becslések szerint azonban az optimális méret 90 * 90 cm falszélesség, az ilyen méretű minták bőven szerepelnek a fenti táblázatokban. Funkcionálisan egy átlagember számára kényelmesek, és a kompakt méretek lehetővé teszik a zuhanytálca telepítését szinte minden fürdőszobában.

A kabinok ajtókeretek típusai

A modern zuhanyzók funkciói

A modern zuhanyozók képességeinek köszönhetően minden higiéniai eljárás valódi ünnepévé válhat. Itt vannak olyan funkciók:

Whirlpool. A különböző irányban szabályozott fúvókák be vannak ágyazva a fülke falaiba. A szoros vízsugarak stimulálják a vérkeringést, enyhítik a stresszt és a fáradtságot.

Trópusi zuhanyzó. A zuhanykabin tetejére egy speciális fúvóka van felszerelve, amely külön szétválasztja a víz áramlását. Ennek eredményeként létrejön egy trópusi csapadék teljes utánzása, amely nyugtató hatást gyakorol az idegrendszerre.

Általános szellőzés. Ez a funkció segít szellőztetni a kabin belsejét vagy egyenletesen szétosztani a gőzt, ha a termék szaunában van.

Törökfürdő. Az opció a gőzfejlesztő telepítésének köszönhető, amely optimális páratartalmat és magas hőmérsékletet biztosít. Ennek eredményeként élvezheti a gőzfürdő felejthetetlen hatását anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Levegő ozonáció. Ilyen modellekben speciális ózonozót építenek be, ami hatékonyan elpusztítja a kórokozó mikroflórt, és megakadályozza a penész megjelenését a zuhanykabinban. Emellett az ózon megszünteti a jellegzetes szagot, ami gyakran a magas páratartalmú helyiségekben fordul elő.

Infravörös fűtés. Ez a funkció egy infravörös szaunát egy személyre irányított hatást vált ki. A nyírási hő nemcsak gyors felmelegedést tesz lehetővé, hanem felduzzasztja az ereket, aktiválja a keringési rendszert.

Aromaterápiás. Ezekkel a modellekkel rendelkező modellekben speciális tartály található, ahol az aromás olajat öntik. Amikor a kabin a fürdő üzemmódban dolgozik, az olajgőzök kitöltik a belső teret, és egyedi érzetet keltenek.

Belégzés. A funkció ugyanazon az elven működik, mint az aromaterápia. A gyógynövények kivonatait egy speciális tartályba öntik a hátsó falra.

Chromotherapy (színterápia). Ebben a módban a zuhanykabin fényei számos színárnyalatot bocsátanak ki, amelyek mindegyike befolyásolja az emberi test bizonyos rendszereit. E technika hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Meg kell jegyezni, hogy az ilyen többfunkciós fülkék költségei jelentősen magasabbak, mint a szabványos berendezések modelljei.

Az ellenőrzött gyártók listája

A márkák kápráztatják a szemüket, ezért kívánatos lenne, ha az elsőtől megkapja a jó eladót. Az ügyfelek életének megkönnyítése érdekében öt hiteles márkát adunk az orosz vízvezeték-piacon.

TIMO. Finn cég különböző méretű és árkategóriájú zuhanykabinokat gyárt. Az oldalpanelek és ajtók ütésálló anyagokból készülnek, ami jelentősen növeli a termék élettartamát.

NIAGARA. Az orosz márka, amely magabiztosan versenyez a nyugati gyártókkal, míg a megfizethető piaci szegmensben. Minden modell esetében akril, beépített szellőztetés, rádió és fényszórók beszerelése.

SERENA. Ezeket a modelleket a szorgalmas kínai gyártja, és szervesen ötvözi az érdekes dizájnt és a kibővített funkcionalitást. Érdemes megjegyezni, hogy a termékek minőséget, tartósságot és megfizethető költségeket vonzzanak az ügyfelekhez.

Folyó. Egy másik kínai márka, amely magabiztosan meghódítja az orosz piacot. Ezeket a modelleket az akril raklapok, a cserélhető képernyők és a tolóajtók telepítése jellemzi. Csak környezetbarát anyagok felhasználásával készül.

ERLIT. Az orosz márka, amely csúcstechnikai zuhanyzókat állít elő: üveges és krómozott elemek szerves kombinációja. A modellek gőzfejlesztőkkel, hidromasszázzsal, zenével és világítással vannak felszerelve.

A gyártók termékei régóta élvezték az orosz fogyasztók megérdemelt bizalmát.

Ez a tudás hasznos lesz számodra

A zuhanyzás dimenziók meghatározása a vásárlás előtt nagyon fontos árnyalat. Itt nemcsak a termék lineáris méreteit, hanem a fürdőszoba területét is figyelembe kell venni, valamint a beépítési árnyalatokat. Különösen:

Egyes gyártók a katalógusokban jelzik a modellek magasságát a felső fedélzet kivételével, és ez kb. 30-40 cm-re van a termék magasságáig.

Külső méretek kiválasztásánál figyelembe kell venni az 1-3 cm-es technikai rést, amely a fürdő falának és a zuhanycsarnok panelje között marad.

A szögletes fülkék, jóllehet kompaktabbnak tűnnek, azonban az elülső panel lekerekített formája miatt jelentősen növelik a méretüket. Például egy 80 cm-es falszélességű modell, a távoli sarktól az ajtóig tartó csúcs távolsága körülbelül 125 cm.

Ezért a zuhanyzóállvány kiválasztásánál nagyon fontos, hogy figyelembe vegye az összes paramétert a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében a telepítés során. Sok szerencsét!

Nem szabványos zuhanykabinok

SanSwiss Fun zuhanycsarnok mennyezeti támasszal

Sekély niche zuhanyzó

Záróajtó egy kivágott üléssel

Tusoló kabin kivágással a kád alatt

Zuhanyzó válaszfal tetőtéri padlás

Tusoló kabin dekoratív alacsony falú.

rendeljen online, vagy jöjjön a bemutatótermünkbe

GARANCIA 3 ÉVRŐL

3 év garancia vonatkozik minden termékre

ingyenes szállítás a termékkategóriákon

Egyéni zuhanytermékek üvegből megrendelésre

Ha nem szabványos zuhanytálcát hoztál létre és életre kelned, előzetesen szakvéleményt kell szerezned, mert az általad választott méretek technikailag nehezen vagy biztonságosan használhatók. Egyes orosz gyártók 8-10 mm vastagságú és korlátlan méretű, egyedi méretű üvegeket kínálnak, és nem mindig veszi figyelembe a zuhanyzót (gyerek, törékeny nő vagy idős személy) kereső ajtó kinyitására irányuló erőfeszítést, az ajtó sarkai ellenállnak a súlynak, és ami a legfontosabb a felhasználók biztonsága a szerkezet megsemmisülése esetén, mivel ez a termék nagyméretű üvegezett válaszfalú irodák számára készült.

A Radaway, a San Swiss Vegas Glass, a UnitGlass és más gyártók egyedi üvegtermékeit kínáljuk.

Tusoló kabinok üvegből rendelésre

Egy egyedi zuhanykabin a legjobb megoldás a fürdőszobában. Az egyedi kialakítás a fürdőszobájának egyediségét hangsúlyozza, a gyártás során használt üveg széles választéka közvetíti a helyiség légkörét, és a tartozékok széles választéka kifinomultan kiegészíti a környező tér vonalát és formáját, és tökéletesen illeszkedik a belső térbe.

Üveg zuhanyaink gyártásánál csak 8 mm és 10 mm vastagságú biztonsági edzett üvegeket használunk. polírozott peremmel, amelyet számos ország ismert és világszerte ismert gyártók (például Bohle, KL Megla, GCC, Minusco, Pauli) kiegészítenek.

A cégünk megrendelésére szolgáló zuhanykabinok egy valóban ingyenes fizetési mérés a szerződés miatt, csak kiváló minőségű alkatrészek és szerelési anyagok, a megfelelő időben történő professzionális telepítés és egy ötéves őszinte garancia!

Miért válasszon minket?

Csak kiváló minőségű anyagok és alkatrészek:

üveg és szerelvények világhírű gyártók

Nagyon professzionális installációs csapatok:

igazi szakemberek

Árpolitikánk kellemesen fogja lepődni:

minőségi zuhanyokat készítünk a megfelelő áron

A legrövidebb idő minőségromlás nélkül:

7 munkanap az üzembe helyezéstől kezdve a telepítésig

A zuhany ára

Az Ön kényelme érdekében azonosította a legkedveltebb zuhanykabinok típusát, amelyek nemcsak a nyitás elvén, hanem funkciónkban és minden fürdőszobában is alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbig. Minden olyan zuhanyteret testreszaboznunk, amelyet szeretne önnek: egy színes, matt üveg vagy üveg katalógusból vagy a vázlata szerint felszerelhetünk krómozott vagy matt kiegészítőket, és talán arany vagy fekete matt felületre is szükségünk van. Az egyes rendszerek részletes leírása és az ár tartalmazza.

Tusoló kabinok nem szabványos zuhanytálcával

Garancia: 10 év

Termék kód: 1172

Garancia: 10 év

Termék kód: 15086

Minőségi zuhanyzók egyéni tálcával

Üzletünk nem szabványos raklapokat kínál ügyfeleinek. Nagyon népszerűek a fogyasztók körében, mivel még egy kis fürdőszobában is találhatnak helyet. A formanyomtatványokat úgy készítik, hogy ne csak a szobát tegyék nagyobbá, hanem díszítik is. A legtöbb tervező választja ki ezeket a raklapokat.

Üzletünk szakképzett szakembereket foglalkoztat, hogy segítsen a megfelelő választáson. Ezen kívül kínálunk nem szabványos zuhanytálcákat olcsó. Bármely termék képes lesz megtalálni termékünket. Klasszikus és exkluzív modellek kerülnek bemutatásra. Szükség esetén nagy szakértelemmel rendelkező szakértők tanácsolnak.

Nem túlbecsüljük a nem szabványos zuhanytálcák árait, mivel a vevő számára dolgozunk. Ezenkívül a rendszeres ügyfelek és a nagykereskedők kedvezményeket kapnak. Minden eladott termék esetén megadjuk a szükséges dokumentumokat. Ez magában foglalja a megfelelőségi igazolást és a minőségbiztosítást. Üzletünkben a nem szabványos zuhanytálcákat nagyban és kiskereskedelemben értékesítik.

Sokan jönnek a boltba, és azt mondják az ajtóból: "Nem szabványos raklapokat vásárolok". Azonban nem tudják, mire van szükségük. Ehhez üzletünkben olyan tanácsadók tartoznak, akik segítenek a kiválasztásban.

Exkluzív, nem szabványos zuhanytálcák zuhanykabinokhoz

A boltban nem csak klasszikus, hanem exkluzív modelleket is vásárolhat. Alapvetően a nem szabványos zuhanytálcák olcsóak. Azonban ez az opció nem felel meg néhánynak, a fürdőszobájukra egyaránt szeretne. A fürdőszoba díszítésére sokan szívesen használják a professzionális tervezők szolgáltatásait.

A nem szabványos zuhanytálcák költsége változik. Alapvetően mindez a gyártás összetettségétől, valamint a munka során használt anyagtól függ. Boltunk ügyfelei számára különleges megrendeléssel ellátott, exkluzív termékeket kínál.

Az exkluzív nem szabványos raklapmodellek online megvásárolhatók. Sok termék széles választékban kínálja ezt a terméket. Az online áruház nem szabványos zuhanytálcákat ajánl alacsony áron. Alapvetően a piacon alig néhány százaléka van. Ezen kívül online áruházunk nem szabványos zuhanytálcákat kínál ömlesztve. Bár ezt a szolgáltatást nem igénylik.

Számos vásárló inkább áruraktárat szeretne vásárolni, mert megbízhatóbb. Ráadásul a Moszkva és a boltunk nem szabványos zuhanytálcái széles választékot kínálnak.

Tusoló kabinok Nem szabványos Moszkvában

Hogyan válasszunk ki egy jó zuhanyt?

Az élet ritmusában megtalálja a hétköznapi feladatok gyors megoldását, beleértve a higiéniai eljárásokat is. Különösen nyáron legalább kétszer úszni kell a nap folyamán. Nehéz fürkészni ezt minden alkalommal, mivel a folyamat sok időt vesz igénybe. Sokkal könnyebb zuhanyozni. Ez nem az egyetlen ok arra, hogy a zuhanykabinok a lakásokban legyenek telepítve.

előnyök

A fürdőszobában való ritkítás ritkán tesz lehetővé egy meglehetősen nagy fürdőt. Néhány ember kénytelen felvenni a sitz fürdőket, amelyek egyáltalán nem kényelmesek. A kabin szabadon elfordítható, kényelmes helyzetben állhat. Vannak helyek a szappanhoz. A víz nem esik túlra. A testet és a hajat tiszta folyó vízzel mossák, ami jó a bőr számára. A vékony vízcseppek jótékony hatással vannak a vérkeringésre. A zuhany reggelente fellazul és lefekvés előtt nyugszik.

funkciók

A fülkék egyszerűek és többfunkciósak. Még a rádiót is hallgathatják. Vannak masszázsos és szaunázott modellek is.

alak

A gyártók önálló kabinokat kínálnak. Könnyebben és gyorsabban telepíthetők, csak csatlakoztassák a vizet és a lefolyót. Ebben a helyzetben helyesen mérnie kell a hely szabad helyiségét, és ki kell választania a zuhany méretének és formájának megfelelő méretét. Félkör alakúak, négyzet alakúak, téglalap alakúak és más alakúak. A tálca mélysége minimálisan kezdődik, és a teljes fürdőkád méretével végződik.

Vannak kabinok, amelyekben nincs raklap, majd a leeresztés a padlón belül történik.

A szoba falai oldalfalakként szolgálhatnak, ilyen kabinokat beépítettnek vagy félig beépítettnek neveznek, számukra egy falat néha speciálisan építettek, csempézve, hogy ne térjenek el a terem kialakításától.

Ajtókat használják swing és csúszó. A szoba tágas méretei esetén választhat csuklós ajtókat, amelyek csendben mozognak. A tolóajtók meglehetősen hangosak, ám a tér és a praktikusság rovására ők azok, akik népszerűek.

anyagok

A raklapok döntően akrilból készülnek. Könnyű, praktikus, megfizethető és ellenálló anyag a különböző hatásokhoz. Ebben a vízben a víz hosszabb ideig tart.

Az ajtóüveget eltérő módon használják, de a triplex a legjobbnak számít. Nehéz megszakítani, mert többrétegű. A speciális bevonat megkönnyíti a szennyeződések és törmelékek egyszerű tisztítását. Figyelembe véve az összes fenti tulajdonságot, akkor képes lesz kiválasztani egy minőségi, megbízható zuhanyzóállványt az egész család számára.

zuhanyok

A zuhanykabinok életünk szerves részévé váltak: mind a lakásban, mind az országban ideálisan belépnek a modern fürdőszobába, és gyakran hotelekben, pihenőházakban és sportklubokban találhatók. A XXI. Század gazdag újdonságokkal. Vízvezeték üzletünk megismerteti Önnel a legújabb technológiai fejlődést ezen a területen. A legkülönbözőbb modellek lehetővé teszik, hogy a legjobb választás legyen az Ön ízlésének, költségvetésének és fürdőszobájának.

Népszerű zuhanyzók kategóriái

Zuhany Gyártók

Legnagyobb értékesítés

Új elemek

Minden zuhanyzó 1686

Összesen 1686 zuhanykabin, ár: 14500 - 14528720 rub.

A katalógusunkban megtalálhatók a híres márkák - Apollo, Am.Pm, Niagara, River, IDO, Aquanet, Luxus, BandHours, Aqua Joy, Victoria, Radomir és sokan mások. Ezenkívül egy kiállítást szervezünk Önnek - moszkvai zuhanykabinok kiállítása, ahol nem csak látni, hanem megérinteni néhány példányt és értékelni a minőséget.

Zuhanyzó: Végy a zuhanyzót az Ön preferenciái szerint.

A termék fotó alapján választhatja a keresési szűrőbe beállítható méretre és árra összpontosítva, valamint:

 • matt, tiszta vagy színezett üveg;
 • fehér vagy matt krómozott profillal;
 • különböző méretű és alakú (pl. félköríves, ötszögű stb.);
 • alacsony vagy mély tálcával;
 • különféle polcokkal, tükörrel és más eszközökkel;
 • hidromasszázs, függőleges masszázs és egyéb funkciók.