Legfontosabb > Tartozékok

Csúszásmentes padlószőnyegek

A webhely kiskereskedelmi árakat tartalmaz, amikor az áru egy darabjától rendelve megtekintheti a nagykereskedelmi árakat, jelentkezzen be a nagykereskedelmi ügyfél személyes számlájára, vagy egyszerű regisztrációs eljáráson megy keresztül.

A szakasz kedvezményes árat jelent a nagykereskedelmi ügyfelek számára.

Ha a keresett termék nincs raktáron, kérjük, értesítsen minket a "Jelentés kézhezvétele" gombra kattintva. Így gyorsan megkaphatjuk a visszajelzést, és megadhatjuk a megrendelőknek a szükséges pozíciókat a beszállítóknak, és Ön viszont az első, aki megkapja az átvételre vonatkozó információkat és a szükséges árukat. Előfizetés az érvényes egyszeri jelenlétre, csak egy adott termékajánlat esetén, és nem kötelezi Önt a vásárlásra.

A nagykereskedelmi ügyfeleknek szóló promóció 6 új csúszásgátló szőnyegre VALIANT. Olvass tovább itt.

Baba fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőszőnyeg - minden szülő fürdőszobájának attribútuma, aki gondoskodik a baba biztonságáról. Minden otthonában kell lennie, és lehetőleg nem.

Jellemzők és cél

A fürdőszoba egyéni képének létrehozásához olyan különböző tulajdonságokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a teljes belső részei is. Ezek közé tartozik a csúszásmentes fürdőmedence. Nem csak a gyermekét védi fürdőzés közben, hanem kényelmesebbé teszi a szobát. Gyakran ez a tulajdonság a fürdő díszítése is, ezáltal támogatja a szoba általános képét: szín, méret vagy textúra.

Az anyag, amelyből ezeket a fürdőszobai tulajdonságokat készítik, "polivinil-kloridnak" nevezzük. Antibakteriális összetételű, az anyag ellenáll a penészgaporításnak. Azonban, miután fürödni kezdett ezekkel a termékekkel, jobb, ha folyó vízzel öblítse le őket és szárítsa meg őket.

Nem kevésbé híresek fürdőkészülékeikről olyan cégek is, mint az IKEA, a BabyOno, a Canpol Babies és a "I Run to the Swim" kínai fürdő sorozat.

Érdemes megjegyezni, hogy ilyen tartozék olcsó, ezért nem szabad megmentenie rá. Válasszon választást nagyon felelősen. Van olyan anyagdarab, ahonnan lehet. Csak akkor, ha egy adott típusú anyaggal találkozunk, arra lehet következtetni, hogy megvásároljuk-e vagy sem.

anyagok

Háromféle anyag létezik, amelyeket a fürdetés ilyen attribútumának előállítása során használnak:

 • A PVC - a rendelkezésre állás és a rövid élettartam szempontjából kiemelkedő. Néhány év múlva viszont ki kell cserélnie: a gyermek felnő, és szüksége lesz egy nagyobb példányra, vagy talán egyáltalán nem is kell. Ez az anyag semleges a vízhez és könnyen elvisel különböző hőmérsékleteket a fürdőszobában, és a termék színjellemzői idővel nem változnak. A szőnyeg különbözőképpen nézhető ki: különféle figurák szövései, kötött minták. A csúcsváltozatokat különösen hasznosnak tartják: a csúszásgátló hatás mellett képesek lábmasszázsra is a gyermeke számára.
 • Gumi - a leghíresebb csúszásmentes anyag. Még a csúszásgátló eszköz hiányában is, az attribútum ezen változata nem teszi lehetővé a lábak csúszását. A gumitermékek jellemzői a lágyság és a gyors vízmelegedés.
 • Szilikon - ez a szőnyeg egyre népszerűbb a szülők körében. A gyermek súlya alatt az anyag sűrűvé válik, a tartónak megfelelő mélyedés történik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek teste ne csússzon el. Különböző formák és textúrák fogják kellemesen meglepni a vevőt: a színpaletta és a gyönyörű design könnyen beilleszkedik a fürdő belsejébe, és örömet okoz a gyermeke számára.

modell

A baba szőnyegeknek mindig van egy tartójuk: olyan szopókák, amelyek megakadályozzák, hogy a fürdőszoba alján haladjanak. Vegye figyelembe a termék számos modelljét.

Modellek elkülönítése méret szerint:

 • Nagy példányok. Az ilyen modelleket úgy tervezték, hogy teljesen lehúzzák a fürdő alját. Még a baba túl aktív játéka esetén a szőnyeg rögzítésre kerül.
 • A szőnyegek közepes méretűek. Általában különféle állatok vagy növények formájában készülnek, és a fürdőt csak részben zárják le. De ez elég ahhoz, hogy a baba ne essen.
 • Mini padlószőnyegek. Kis termékek tépőzárral vagy tapadókorongokkal. A kád fenekére vagy falaira szerelve több példányban. A baba, aki a fürdőben ül, nagyon szereti a kis fényes állatokat, rajzfilmeket vagy titokzatos növényeket nézni és ragadni. Így a szőnyegek ezen kategóriája nem csak a baba biztonságáért felelős, hanem egy csodálatos informatív játék is, és a szokásos fürdőzés izgalmas eseménygé válhat.

Hagyományosan az ilyen háztartási tárgyak két kategóriába sorolhatók:

 • Masszázs. Ők megkülönböztetik a duzzanat, amely lehetővé teszi, hogy masszírozza a lábát a gyermek. Ez a tulajdonság elsősorban gumi vagy gumi.
 • Csúszásálló. Ezek a padlószőnyegek a hátoldalon található tapadókorongokkal vannak felszerelve. Elég, hogy egy ilyen példányt a fürdő aljára helyezzenek - és minden készen áll, nem megy sehova.

Az ilyen példányok másik jellemzője: egyes gyártók speciális mintadarabokat gyártanak, amelyek a víz hőmérsékletének +40 fokos emelkedése esetén megváltoztatják a termék színét. Ez egyfajta jelzés a szülőknek, hogy hígítsa a hideg vizet, amelyben a gyermek ül.

A Valiant az orosz vevői cégek közül számos olyan népszerű, amely ilyen mini- szőnyegeket kínál a fogyasztónak. A készlet 6 darab különböző formájú, amelynek külső felülete számos csúszásgátló tárgyat tartalmaz: bordák, tüskék vagy dudorok. Ezen eredeti termékek belseje tapadókorongokkal van felszerelve.

követelmények

Ha a gyermek szőnyegét nem használják a fürdőszobában, akkor nem szükséges. Nem világos, hogy az anyag hogyan viselkedik állandó hőmérsékletváltozások mellett. Lehetséges, hogy ha meleg vízzel van kitéve, olyan anyagokat bocsát ki, amelyek veszélyeztetik a baba egészségét.

Ezért vannak olyan követelmények, amelyek a gyermekszőnyegek e kategóriájára vonatkoznak:

 • Nagy csúszásgátló tényezővel kell rendelkeznie;
 • Az anyagnak környezetbarátnak kell lennie;
 • Vízzel és gőzzel szembeni ellenállás;
 • Ellenállás a gyakori szélsőséges hőmérsékletekhez.

szín

A gyermekek számára legelterjedtebb színválaszték színes színes szín. De csendesebb árnyalatokat talál. Nem számít, hogy van-e fiú vagy lány, a legfontosabb az, hogy szereti a gyönyörű és vicces szőnyegeket, amellyel időt tölt a fürdőszobában.

Tippek a választáshoz

Készítettünk neked néhány tippet egy ilyen termék kiválasztásáról:

 • Ügyeljen a méretre - a szőnyegnek le kell fednie a fürdő legnagyobb részét.
 • A latex alap kívánatos - a szőnyeget lehet mosni a mosógépben.
 • Fa hibák nélkül. Végül is a gyerek könnyedén levághatja az anyag egy részét, és húzza a szájába.
 • Érdemes kiválasztani a szintetikus hipoallergén anyagokat, mivel a természetes anyagok nem tudják biztosítani a szükséges csúszásgátló hatást a víz alatt.
 • Amikor ilyen terméket vásárol a szupermarketben, fordítson figyelmet a csúszásgátló tulajdonságaira. Elég, ha egy függőleges felületre hajlik, hogy biztosítsa a termék minőségét: a szőnyeget meg kell tartani rajta. Ha sikerül ez a teszt, akkor érdemes megvenni egy ilyen terméket.
 • Kérje az eladótól a megvásárolt áruk minőségi tanúsítványát. Végül is az anyag káros anyagokat tartalmazhat, erős szagot vagy mosható festéket tartalmazhat.
 • Ellenőrizze az ütköző és a tapadókorongokat.
 • Figyelje a gyermek kedvenc karaktereit. Talán a bolt raktárain esnek.
 • Vegyen szőnyeget antibakteriális bevonattal.
 • Funkcionalitás. Különös figyelmet kell fordítani további funkciók jelenlétére, például hőjelzőre vagy beépített háttámlára és fogantyúkra.
 • Lehet, hogy a szőnyeg egy bizonyos fényponttal egészíti ki a belső téredet, ami még kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Hogyan kell használni?

 1. Először a termék kizárólag a fürdő száraz és tiszta felületére illeszkedik. Ha a fürdőben maradék nedvesség van, akkor jobb, ha egy szalvétával gyűjtjük össze, és csak akkor fedjük le az alját egy szőnyegen.
 2. Másodszor, a szőnyeg használata után folyó vízzel kell mosni, vagy ha az anyag megengedi, mosógépben kell mosni.
 3. És végül ne felejtsd el megszáradni.
 4. Fontos megjegyezni, hogy a szopók a felszínre nehezebbek lesznek, ha szappan van rájuk.

Példák elhelyezése

A mini szőnyeg oktatási játék.

A gyermek kádfürdő krokodil alakjában nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt számára is érdekes lehet.

A csúszásgátló delfinek alakú szőnyeg nem csak védi a gyermeket a leeséstől, hanem fényes színeket is ad az egész környezetnek.

Most pedig felajánljuk, hogy meghallgassák a fiatal szülők véleményét a baba fürdőszőnyegről.

Gyermek fürdő szőnyeg

Külön fürdőszobákra van szükség, nemcsak a felnőttek számára, hanem a gyermekek számára is. A gyerekeknek kényelmesen és biztonságosan kell fürödniük, mivel a csúszós felületek miatt a fürdőben gyakoriak a sérülések. Annak érdekében, hogy maximálisan megvédje a gyermekét a leeséstől és hogy a gyermek fürdőzésének érdekes és kényelmes legyen, meg kell vásárolnia egy baba szőnyeget a fürdőszobában.

Jellemzők és előnyök

A gyermekek számára készült szőnyegek több előnnyel rendelkeznek a hagyományos termékeknél:

 • csúszásgátló szőnyegek hozzájárulnak a kényelemhez úszás közben;
 • puha tapadókorongok biztosítják a termék megbízható rögzítését a fürdőszobába, megakadályozva a csúszást;
 • különleges bevonat miatt a gyermek teste nem csúszik a felületen;
 • a megkönnyebbülés a masszázs funkcióért felelős, ami javítja a baba vérkeringését;
 • a szőnyeg mérete lehetővé teszi bármilyen méretű fürdőszobában, zuhanykabinban és egy kis medencében történő használatát;
 • a gumitermékek természetes és környezetbarát anyagokból készülnek;
 • Ezek a szőnyegek a minőség és a biztonság minden követelményének megfelelően készülnek.

Számos gyermektáskát kínálnak, amelyek több funkciót is ellátnak.

Például a gumikészítmények két irányban működtethetők:

 • a padlón tartózkodva csúszásgátló hatást fejt ki a vízkezelést követően;
 • egy speciális fürdőzőszőnyeg, amelyet maga a fürdőszobában használnak.

A második esetben a kis szőnyegek többféle típusra oszthatók:

 • masszázs termékek. A felszínen speciális dudorok vannak, amelyek miatt a lábak masszírozottak. A masszázs mellett ez a szőnyeg csúszásmentes felülettel rendelkezik, ami szintén hozzájárul a biztonság fokozásához;
 • Csúszásgátló. Ezeket a termékeket a szopókákon a fürdőszobához rögzítik, ezzel biztosítva a csúszás elleni védelmet.

Vannak fűtött szőnyegek, amelyek nem csak kényelmes körülmények között teremtik meg a baba lábát, hanem melegítik a szobát.

Vannak olyan mini-szőnyegek is, amelyek mind a fal falaira, mind az aljára rögzíthetők.

anyagok

A gyermekszőnyegek változhatnak az anyagban, ahonnan a terméket gyártják. Az Ön preferenciái és lehetőségei alapján választhatja ki Önnek a legmegfelelőbb lehetőséget.

Ezek a szőnyegek alacsony áron, rövid élettartam mellett. Azonban a rövid élettartam ebben az esetben nem fontos, mert néhány év múlva a baba növekedni fog, és nagyobb szőnyegre van szüksége. Néhány terméknek van egy fóliája, ami javítja a termékminőséget.

A szőnyeg előnye:

 • nedvességállóság;
 • tartós hőmérséklet-szabályozás a fürdőszobában;
 • a szőnyeg nem hajlamos a fakulásra;
 • Különféle mintázatok vannak a tervezésben.

gumi

Az ilyen gumikészítmények kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. A megbízhatóság érdekében vannak szopókák a szőnyegeken. Az anyag felülete puha, a szőnyeg gyorsan felmelegszik a vízben.

Szilikon

Az ezen anyagból készült termékeket csúszásgátló hatás jellemzi. A fürdő aljára történő felszereléshez a szőnyegen speciális szopók vannak. A színes design miatt az ilyen termékek népszerűek a vásárlók körében.

Színes megoldások

A gyermek fürdőszőnyegeket mindig megkülönböztetik a világos és világos minták híres rajzfigurákkal és állatokkal. A gyártók széles választékot kínálnak a termékeknek, amelyek miatt nehéz választani.

Megállíthatod a választást a fényes változatban, ahol rajzfilmfigurákat ábrázol. Ez a cselekvés hozzájárul ahhoz, hogy gyermeke szereti a vízkezelést. Ha úgy dönt, hogy a szőnyeg színe nehéz, szerezzen pár különböző szőnyeget, amelyek minden nap megváltoztatják a fürdőszoba hangulatát.

Hogyan válasszunk

Annak érdekében, hogy válasszon egy szőnyeget a gyermeknek, néhány szabályra kell támaszkodnia:

 • Először is el kell döntenie, hogy milyen anyagból kell választani a gyermekmedence. Válasszon kiváló minőségű alkatrészekből készült termékeket.
 • Az olyan mutatók, mint a környezetbarát, a toxikus, a szagok és a festék ellenállása, jelentős szerepet játszanak a vásárlás során.
 • A legjobb választás szőnyegek gumival és szilikon bevonattal.
 • Ha gyermeke kevesebb, mint három éves, zárja be a szöveges szálakkal rendelkező opciókat.
 • A szőnyegnek puha felületűnek kell lennie. Ez a tulajdonság hozzájárul ahhoz, hogy a baba fürdés lenyűgöző tevékenységgé vált.
 • Ügyeljen a termék méretére. Ha újszülöttre szőnyeget választasz, ez a lehetőség egy felnőtt gyermek számára kicsi lesz, mivel a termék mérete kis fürdetésre készült.
 • Vannak olyan szőnyegek, amelyek hőre lágyulnak, és színüket megváltoztatják, ha a vízhőmérséklet a kívánt jel fölé emelkedik.

Legjobb márkák felülvizsgálata

A gyermek fürdő szőnyegeket számos márka gyártja. Azonban a vezető pozíciókat több márka hozza meg, amelyek nyerték ügyfeleik bizalmát, köszönhetően a kiváló minőségű termékeknek.

A "Roxy-kids" gyermek padlószőnyegének magas biztonsági rekordja van. A termék biztonságosan van rögzítve tapadókorongokkal a fürdő felületéhez, és a domborított felület masszírozza a baba lábát. Minden termék természetes gumiból készült és megfelel minden biztonsági előírásnak. A padlószőnyegeket nem csak a fürdőszobában, hanem a zuhany alatt is elhelyezheti.

A "Valiant" gyermekszőnyegek gyártására szakosodott márka ügyfeleinek mini- szőnyegeket kínál, megismételve az állatok és növények sziluettjeit. A színes színek vonzzák a gyermek figyelmét, és a fürdőzési folyamatot érdekes időtöltéssé alakítják.

A Valiant termékeknek van tapadókorongja és emelt felülete is. A vízkezelés során a baba eltávolíthatja a szőnyeget, és másutt rögzítheti, ami általában örömmel történik.

PVC termékeket gyártanak, amelyek antibakteriális összetevőket tartalmaznak, amelyek ellenállnak a penész megjelenésének.

Egy másik márka az IKEA. Ő kínál ügyfeleinek szőnyegeket gyerekeknek krokodilok formájában. A modelleknek hátsó részén tapadókorongok vannak, amelyek nem engedik az anyag csúszását még az akrilfürdő alján sem.

A jól ismert "BabyOno" gyártó rugalmas gumiból készült fürdőzőszőnyeget kínál. A lapos tüskéknek köszönhetően csúszásgátló hatás jön létre, és a színes hangok minden gyerek számára mosolyognak.

Vélemények

Sok szülő a pozitív megjegyzéseket hagyja a Valiant termékekről, rámutatva az anyag kiváló minőségére, a szagok hiányára és a színek fényességére. A vásárlók szeretik a gyermekeiket, hogy lelkesen játszanak a szőnyegekkel, miközben az állati figurákat tanulmányozzák.

A Roxy-gyerekek gyermekszőnyegének legtöbb vásárlója ajánlotta ezt a terméket ismerősöknek, mert a termék nagy megbízhatósággal rendelkezik. A szopók nem teszik lehetővé a szőnyeg számára, hogy "utazhasson" a fürdőszobában és megakadályozza a csúszást. Néhány szülő "Roxy-gyerekeket" szerez be, miután gyermekük fürödni vagy fürdőfülkéből nő ki a körből, mivel a szőnyeg teljes mértékben ellene van a hozzá rendelt feladatokhoz.

A baba fürdő szőnyegek nem csak védelmet nyújtanak a csúszás ellen, hanem elfoglalják a gyermek figyelmét. A gyártók által kínált élénk színek és érdekes formák nem csak a gyermekek, hanem a szülők körében is megnövelik a hangulatot.

Érdekes megoldások a belsőépítészetben

Sok szülő szeretné kiválasztani a szőnyeget a fürdőszobában, ami a szoba teljes belső részével lenne összekötve.

A szakértők azt javasolják, hogy olyan szabályokat használjunk, amelyek segítenek a helyiség jó ízlésének és stílusának hangsúlyozásában:

 • Ha a fürdőszoba kicsi, válassza a dinamikus képpel ellátott szőnyegeket. Például rombuszokkal vagy cikcakkokkal. Ebben az esetben a szoba pozitív és vizuálisan bővíti a teret;
 • szűk helyiségben egy szőnyeg vízszintes csíkkal, amely vizuálisan kiterjeszti a szobát, nagyszerűnek fog tűnni;
 • a világos tartozék miatt elrejti az elrendezés hibáit;
 • Ne féljen a kontraszttól, mert a szőnyeg, amely más színű a padlóról, látványos bútor.

Amikor gyermekének szőnyeget választanak, először is a baba érdeklődésére kell támaszkodnia, hogy ne csak elegáns belső teret hozzon létre, hanem pozitív érzelmeket is okozzon a gyermekeben.

Csúszásálló

147. 85 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

178. 50 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 38 cm × 70 cm; PVC.

163. 35 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 65 cm × 36 cm; PVC.

61. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

154. 37 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 11 cm × 14 cm; PVC.

201. 60 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

126. 57 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

SHARE; Kínában; 68 cm × 38 cm; PVC.

14. 55 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 11,5 cm × 10,5 cm; PVC.

147. 36 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 13 cm × 12 cm; PVC.

12. 90 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 10 cm × 10 cm × 1 cm; PVC.

12. 19 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 8 cm × 8 cm × 1 cm; PVC.

82. 12 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

126. 57 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

SHARE; Kínában; 68 cm × 38 cm; PVC.

10. 40 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 13 cm × 13 cm × 1 cm; PVC.

165. 38 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 67 cm × 35 cm; PVC.

144. 90 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

32. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 12 cm × 13 cm; PVC.

29. 26 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 13 cm × 12 cm; PVC.

92. 88 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 1 cm × 12 cm × 11 cm; PVC.

8. 49 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 14 cm × 9,5 cm; PVC.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

Csúszásgátló fürdőszőnyeg. A választék fajtái és szempontjai

A kényelmes és hangulatos légkört a fürdőszobában meg kell jegyezned, hogy ez a szoba sajátosságai vannak. Ezért a WC-helyiségben töltött idő nem csak kellemes volt, hanem biztonságos is, ezért egy egyszerű, de hatékony eszközt, például csúszásgátló szőnyeget kell használnia a fürdőben.

Ideális esetben a sima bevonat nedves állapotban nagyon csúszós, függetlenül attól, hogy csempe, zuhanyzó vagy fürdőkád van. Ezért meg kell védenie magát és családját a lehetséges sérülések miatt, így a szakértők azt tanácsolják, hogy olyan csúszásmentes matét vásároljon, amelyet tapadókoronggal rögzítenek a felületen.

A bevonatolt szőnyeg nemcsak biztonsági eszköz, hanem egy remek tartozék is lehet, amely higiéniai eljárások során kellemes hangulatot teremt a szobában.

Ha a padló vagy a padló padlója nedves állapotban van, különleges retenciós anyaggal rendelkező matrac nélkülözhetetlen, különösen akkor, ha kisgyermek vagy idős ember van a házban.

Milyen csoportok vannak a szőnyegek?

A piacon lévő valamennyi termék közül a csúszásgátló fürdőszoba szőnyegek általában két csoportra oszthatók:

 • Az első csoport olyan bevonatokat tartalmaz, amelyek tapadókoronggal vagy anélkül vannak elhelyezve közvetlenül a kád vagy a fülke alján;
 • A második csoportba a fürdőszoba padlójára szerelhető modellek tartoznak. A biztonság megőrzésének fő célja mellett esztétikai tulajdonságokat is nyújtanak, ami a mozgás kényelmét szolgálja, különösen, ha a burkolólapokat nem melegítik.

Csúszásgátló szőnyeg a fürdő vagy a zuhany alján

Egy ilyen egyszerű, de funkcionális tartozék, mint csúszásgátló szőnyeg, egyszerűen elengedhetetlen, különösen gyermekek fürdésénél. Mivel a kis rácsok nagyon ritkán viselkednek nyugodtan úszás közben, és mindig a kád fenekén át akarnak ugrani vagy futni, ami nagyobb eséllyel járul hozzá a nedves, fényes felülethez. Ezért a gyerekek csúszásgátló kádja a vízkezelések során elengedhetetlen elem.

Hivatkozás: Kezdetben a csúszásgátló matricákat közvetlenül a fürdés gyermekek számára tervezték, de idővel szélesebb körű felhasználást kapott.

A hagyományos és a gyermek csúszásgátló szőnyegek megjelenése mellett csak formában különböznek. Leggyakrabban a gyermek szőnyegek különböző színes színkombinációkban vagy a mesebeli karakterek képében készülnek. Akár halak, kagylók, béka stb. Formájában is készíthetők. A felnőttek számára készült matracok kevésbé élénk színekkel, de minden lehetséges formájú és méretű kombinációval rendelkeznek.

Leggyakrabban a fürdőbe vagy fülkékbe történő bevitelre szolgáló bevonat rendes gumiból vagy szilikonból készül. Ugyanakkor a szőnyeg a tapadókorongok révén biztonságosan rögzítve van alul.

Tipp Ha a csúszásgátló baba szőnyegeket a kádban speciális kivágásokkal vásárolja meg, egyszerűsítheti a fedél lefektetésének folyamatát a kívánt helyzetben többször.

A gumi szőnyegek nem szívják fel a nedvességet, és nem vezetnek áramot

A szőnyegek minden új modelljével kiegészítik a funkciók, pl. A hőmérséklet kijelzése. Ez az innováció a gyermek matracában van felszerelve, hogy megmérje a víz hőmérsékletét úszás közben.

Fontos! A szőnyegnek a fürdő vagy kabin alján található tapadókoronggal való rögzítéséhez meg kell tisztítani a felületet. Mielőtt vízbe öntene a fürdőbe, száraz, szöszmentes ruhával vagy mikroszálas törlőruhával törölje le, majd rögzítse a csúszásgátló gumi matracot. Ha az eljárást másképp hajtják végre, akkor fürdés közben a szőnyeg lehúzhatja a felületet.

A vízkezelést követően a fürdőben levő csúszásgátló matricákat eltávolítják és vízárammal öblítik, majd lógatnak, hogy megszáradjanak. Ha nem végzi el ezt az eljárást, akkor a szőnyegen felgyülemlik a szappanok és a piszok, ami a penész megjelenését okozza. Amikor a penész megjelenik, gyakorlatilag lehetetlen eltávolítani, és vitái nagyon negatív hatással vannak az emberi szervezetre, különösen a gyermekekre.

Fontos! Amikor a szőnyegre találnak öntőformákat, ajánlatos új tartozékot cserélni.

Csúszásgátló szőnyeg fürdőszoba padlóhoz

A padlón való padlóra tervezett, csúszásgátló szőnyegek biztonságos mozgást biztosítanak a fürdőszobában, mert a nedves állapotban lévő csempe nagyon csúszós. De a fő cél mellett a szőnyegek kiegészítő kiegészítők, amelyek díszítik a szobát és kényelmesebb hangulatot biztosítanak. A padlószőnyegből készült anyag változatos, nevezetesen:

 • A gumírozott vagy szilikon alapú pamutszőnyeg kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és környezetbarát és kellemes tapintású. A pamut anyag tökéletesen elnyeli a nedvességet, és könnyen tisztítható, továbbá otthonos otthoni környezetet teremt;
 • Az akril betét tartós anyag, kiváló víztaszító képességgel. Ugyanakkor az akril teljesen biztonságos az egészségre, és nem gondoskodik róla, mert az írógépben is mosható. Az ilyen szőnyegek mind gumi alapúak, mind pedig tapadókorongokkal rendelkeznek, ami kiváló tapadást biztosít a padlófelülethez;
 • A mikrohullámú csúszásgátló bevonat modern, antimikrobiális tulajdonságokkal és azonnali nedvszívó képességgel rendelkező anyag. Emellett emberi testhez való tapadás esetén a bevonat nagyon kellemes tapintású, különösen akkor, ha mezítláb járna rajta;
 • Csúszásgátló szőnyeg a fürdőszobából a szőnyegből. Mivel a fa gyorsan nedvessé válik, használatuk a fürdőszobában nagyon ritka. Bár van egy speciális fa, amely gyakorlatilag nem tartozik a rothadás és az égetés, ami lehetővé teszi, hogy használni a fürdőszobában, de ez az úgynevezett rattan. A rattan szőnyegek nagyszerűek a fürdőszobában, mert a gyártási folyamatban különleges megoldásokat alkalmaznak, amelyek: vízálló, csúszásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek;
 • A csúszásgátló csúszda egy klasszikus lehetőség. Önmagában a szőnyegek anyaga nem csúszik, de léteznek olyan modellek, amelyek további rögzítéssel vannak szopósok formájában. Mivel a gumik speciális szaggal rendelkeznek, a szőnyegek gyártása során speciális adalékokat használnak, amelyek kiküszöbölik a szagokat, valamint az antibakteriális szereket. Ezért ügyelni kell erre, ha egy új szőnyeg éles kellemetlen szaggal rendelkezik, ez kétségtelen minőséget jelez a termékek számára, és jobb, ha nem vásárolnak ilyen terméket;
 • A bambusz szőnyeg csúszásgátló bevonattal ellátott kádja lehet eredeti helyisége a szoba belsejének, amely biztosítja a mozgás biztonságát is. Mivel a bambusz olyan környezetbarát természetes anyag, amely kiváló higroszkópos tulajdonságokkal rendelkezik, használata a fürdőszobában kiváló és eredeti megoldás;
Szilikon alapú bambusz szőnyeg

Tudnia kell! A bambusz szerkezete képes nagy mennyiségű vizet elnyelni. Például a pamuthoz képest ez a mutató 1,5-szer nagyobb.

 • A szokásos és gyermek csúszásmentes habszivacs PVC-anyagból készült padlószőnyeg kiváló megoldás a padló szereléséhez, különösen akkor, ha a szoba nem szabványos méretű. Gyakran az anyagot tekercsekben értékesítik, és ez lehetővé teszi, hogy megvásárolja a megfelelő méretű darabot és függetlenül vágja a megfelelő helyre. A PVC "hab" nagyon puha és kellemes tapintású, kiváló csúszásmentes tulajdonságai lehetővé teszik további záróanyagok nélkül történő felhasználását.

Mit kell keresni a csúszásgátló matrac kiválasztásakor?

Amikor a vízügyi eljárások elfogadása során felmerült a kérdés: mi a teendő, ha egy csúszós fürdőt természetesen csúszásgátló bevonattal kell felszerelnünk, de a tapasztalatlan személy számára könnyen össze lehet zavarodni a teljes termékkínálat során. Ezért a sikeres vásárláshoz ismernie kell néhány árnyalatot:

 • Abban az esetben, ha padlót vesz egy fürdőkádra vagy egy fülke aljára, válasszon egy gumírozott vagy szilikonnal impregnált matracot, rögzítve a tapadókorongon. A bevonat méretének kiválasztásakor abból kell kiindulni, hogy a tartozéknak teljesen le kell fednie az alját, különösen, ha megvásárolják a csúszásgátló gyermekszőnyeget;
 • Ha a padlón csúszásgátló bevonatot használnak a fürdőszobában, a kezdetektől fogva el kell döntenie a szőnyeg anyagáról, napozással vagy anélkül. A halom nélküli modell kiválasztásakor figyelni lehet a szőnyegekre vagy a gumitömítésekre, mivel ezek az anyagok a legmagasabb minőségűek és tartósak. Ha puha és bolyhos bevonatot szeretne, akkor a legjobb megoldás lehet pamut, mikroszálas vagy akril;
 • A csúszásgátló matricáknak a fürdőszobába történő kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy az "érme hátoldalán", azaz nem csak az első rész fontos, hanem az alap is. A felület kiváló minőségű ragasztásához a bevonatot gumiból vagy latexből kell készíteni. Az utóbbi anyag drágább, és nem rosszabb a gumihoz képest, és ha a padlóra fektetik, nem szabad megsemmisíteni. A latex modellek fűtési rendszerrel is felszerelhetők, és nem félnek az írógépben történő mosástól;
 • A normál és különösen a gyermek csúszásgátló szőnyegének jó minőségű, megmunkált élekkel kell rendelkeznie. A kádban az éleknél való elhelyezéseknél a gumi nem maradhat a termelésben, mert a kicsi "nyugtalanság" le tudja vágni és még enni is, ami nagyon veszélyes az egészségre. A padlóra szerelhető padlószőnyegeknek feltétlenül gumírozott élekkel kell rendelkezniük, vagy erős szálakkal vagy szövetekkel kell varratolniuk.

megállapítások

Ha a fürdőkád, a zuhanyzó vagy a padló nedves állapotban nagyon csúszós, akkor felmerül a kérdés, hogyan kell a fürdőt csúszni, és szükség van arra, hogy a szeretteiket megvédjék a lehetséges sérüléstől, különösen akkor, ha kisgyerekek vagy idős emberek vannak a házban. Ebből a célból, és meg kell vásárolni csúszásgátló szőnyeg, de a fő célja mellett, ez egy eredeti tartozékká válik, amely kellemes légkört biztosít a szobában, szerencsére a modern modellek lehetővé teszik. Vásárlás előtt olvassa el az értékelést.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszőnyeget

A kényelem és a kényelem a fürdőszobában az egyik legfontosabb feladata minden hostessnek. Mindazonáltal mindenki tudja, hogy egy ilyen szobában van néhány jellemző és jellemző. Számos tényezőből áll. Például maga a fürdõ hideg, fedele, mint a padlóburkolat, csúszós. És ha figyelembe vesszük, hogy a felületen víz lesz, akkor az Ön vagy a gyermek veszélye veszélyes lehet. Ezeknek a kellemetlenségeknek a kiegyenlítése meglehetősen egyszerű lehet - a csúszásmentes szőnyeg megvásárlása a fürdőben.

Ez egy hatékony megoldás a problémára, ami olcsóbb lesz. De, milyen szőnyeg jobb a fürdőszoba vásárlására, milyen termékek léteznek? Találjuk meg a válaszokat ezekre a kérdésekre.

Típusú szőnyegek és azok célja

Sokan vegyesen érzik magukat, amikor hallják a fürdőkád kifejezést. Miért? Vannak, akik úgy gondolják, hogy ez egy vászon, amelyet a padlóra használnak. Egy másik gondolat jut eszébe a szőnyeg a fürdőben. Még az áruházak eladói is megkérdezik, hogy milyen termékre van szüksége: a fürdőszobában vagy a fürdőkádban. A különbség elég nagy. Így azt a következtetést vonhatjuk le, hogy kétféle termék létezik, amelyeket a céljuk jellemez:

Milyen különbségek vannak közöttük? Ha a fürdőszobában lévő szőnyegről beszélünk, két fő funkciót lát el: védi a fürdő vagy a zuhany csúszós felületétől, biztonságosabbá teszi a mosási folyamatot, és védi a terméket a hidegtől. Ez a csúszásgátló szőnyeg szilikonból vagy gumiból készült. De más anyagokkal nem kell kísérletezni. Az a tény, hogy a fürdőszobában a szőnyeg folyamatosan kitett vizet. Ezenkívül nem szabad károsítani a fürdő zománcát. A fürdőszobában vagy zuhanyzóban lévő termékek kétféleképpen oszthatók meg: normál és csúszásgátló. Az utóbbiaknak apró szívófejek vannak, amelyek miatt nem csúszik fel a felületen, hanem határozottan rögzülnek a helyükön. Gyakran ezeket a szőnyegeket gyermekeknek használják.

Ha a szokásos fürdőmedencéről beszélünk, akkor minden sokkal könnyebb. Gyakorlatilag nincs korlátozás. Minden anyagból készült. Például:

Kényelmes tartózkodást biztosítanak a fürdőszobában. Egyes termékek hangsúlyozzák a gyönyörű belső teret.

Csúszásgátló fürdőszőnyeg

Ha gyermeke van, akkor egyszerűen nem teheti meg ezt a funkcionális tartozékot. Végtére is, mindenki tudja, hogy ezek az apróságok nem tudnak nyugodtan viselkedni az úszáskor. Ők akarnak futni, ugrani, mozogni. Az akrilkád vagy a zuhanyozás esetében azonban ezek a mozgások veszélyesek lehetnek. A csúszás esélye nagyon magas, mint a trauma. Mit mondhatok, még akkor is, ha a felnőttek csúszhatnak, csak egy csúszós felületre lépve. Ez meglehetősen mélységes lehet. Ezért van egy szilikon vagy gumi szőnyeg a fürdőszobában.

A termékek közötti különbség nemcsak anyaga, hanem megjelenése is. Mivel ezek a szőnyegek a gyermekek számára, a színtartományt választják számukra. A legtöbb termék élénk színekkel vagy rajzokkal rendelkezik fantasztikus karakterekkel. Ami az alakot illeti, nem csak banális kerek vagy téglalap alakú szőnyegek vannak. Ahhoz, hogy a gyerekek kellemesebbé tegyék a fürdőzést, a gyártók adják nekik halak, kagylók, béka és hasonlók alakját. Ami a felnőtteknek készült szőnyegeket illeti, azok stílusa korlátozottabb, a színek puhaak. Az alak és a méret szintén eltérő.

Annak érdekében, hogy a termék működjön, elegendő a készülék belsejébe helyezni, hogy a tapadókorongok alul legyenek rögzítve. Köszönjük nekik, hogy a termék nem fog mozogni a fürdés közben. A piacon a kiváló minőségű és többfunkciós termékek értékesítésében vezető pozíciót a Valiant fürdőszoba szőnyegek foglalják el. Beszélni fogunk róluk később.

Örülök, hogy a szőnyegek modelljei gyorsan fejlődnek. És ha egy egyszerű használó már nem meglepődik egy egyszerű szőnyeggel, akkor az új terméknek van egy hőmérséklete és más hasznos tulajdonsága. Ez lehetővé teszi a víz hőmérsékletének ellenőrzését az eljárások során, hogy ne károsíthassa a gyermeket.

Ha befejezte a zuhanyozás vagy a fürdést, vegye le a matricát a fürdőszobába, és öblítse le vízzel. Még mindig le kell akasztania, hogy teljesen megszáradjon. És miért nem hagyja ott ott anélkül, hogy extra munkát végezne? Az a helyzet, hogy a termék szennyeződést és szappanos vizet gyűjt össze. Ez öntő- és higiénikus fürdőfelületet eredményez.

Mit kell figyelembe venni a vásárláskor?

A termékek kiválasztásának komplikációja az, hogy a tartomány meglehetősen nagy, mint a gyártók, akik eladják őket. Ezért a választás kérdése nagyon releváns. Ez vonatkozik az árra, az anyagra, az alakra, a minőségre, a méretre, a megjelenésre és a gyártóra. Mindezt figyelembe kell venni. Annak érdekében, hogy a vásárlás sikeres legyen, meg kell fontolnia néhány árnyalatot:

 1. Az értékesítés alatt vannak mini fürdő szőnyegek, amelyek elég kicsiek, kényelmesek, és fontosabbak, olcsóak. Azonban, ha védeni kívánja magát a fürdés során, azt javasoljuk, hogy olyan szőnyegeket vásároljon, amelyek teljesen lefedik a fürdőszobát vagy a zuhanyzót. Ezután a leesés valószínűsége minimális lesz. Ez a csúszásgátló matrac egy kicsit drágább, de megbízhatóbb.
 2. Ha fürdőszőnyeget is szeretne vásárolni, akkor ki kell választania egy anyagot. Két lehetőség közül választhat: nappali vagy anélkül. Shaggy kellemes lesz és meleg lesz a lábad. De nem ellenállnak a nedvességnek, ezért óvatosnak kell lenned velük. De a gumi vagy a szilikon nedves lehet.
 3. Figyelmet kell fordítani nem csak a szőnyeg elejére, hanem annak alapjára is. Ha nem jó minőségű, ne lepődj meg róla, hogy a szőnyeg csúszik. Valójában egy ilyen csúszásgátló szőnyeg nem fog teljesíteni a fő funkcióját. Az alapnak gumi vagy latex kell.
 4. Vásárlás előtt ellenőrizze a termék széleit. Nem lehetnek hibásak. Az élnek sima és gumi darabok nélkül kell maradnia a termeléstől. Volt olyan eset, amikor a gyerekek elszakították ezt a gumit és ettek.
 5. Annak érdekében, hogy a gyerekek kellemesebbek legyenek úszni, speciális gyermekszőnyegeket vásárolhat, amelyeket fényességük, méretük és megjelenésük különböztet meg. A gyerekek különösen olyanokat kedvelnek, mint állatok vagy más dolgok.
 6. A termék ára nem szabad felfújni. De olcsó áruk nem érdemes megtenni. Káros hatással lehet az egészségre. Jobb, ha többet fizetnek, de minőségi matracot kapnak.

Különös figyelmet kell fordítani az adott termék gyártójára. Vegye figyelembe a véleményeket, a vállalat történetét és hírnevét. Egy ilyen cég a piacon Valiant. A nagyméretű szőnyegeket hatalmas választékban értékesítik, és sok fogyasztót nyertek.

Kiváló fürdőkád

Ez a termék nem csak a kiváló minőségű és színes fürdőszőnyegekkel és mini fürdő szőnyegekkel, hanem az árával is kedveskedik. Mindenki megengedheti magának a Valiant fürdőszőnyegeket. Ha apró termékekről beszélünk, akkor az ára alacsony, kezdve 30 rubel. Egyértelmű, hogy egy termék nem képes. Meg kell vásárolnunk néhányat, hogy megvédjük a gyermek fürdőjét. Ezenkívül a termékeket dekoratív célokra is használják. Nézd meg a fotókat, hogy lássam, hogyan lehet őket elhelyezni a fürdőszobában.

A termékek szilárdan rögzítenek minden sima felületen, és ott tartják őket szívócsészékkel. Ezért nem csak a fürdőszobában, hanem a padló- vagy falburkolatokban is rögzíthetők. A csúszásgátló szőnyegek vinylek, és nem veszélyesek a csecsemők egészségére. A csomagolásból eltávolítva, a bírálatok alapján különleges szagot talál. Azonban ne félj, a gyártók azt állítják, hogy ez a szag antibakteriális bevonatot bocsát ki. Ezért a Valiant fürdőszőnyegek biztonságban vannak, és nincsenek hatással a babákra. Ellenkezőleg, eljárásai sokkal érdekesebbé és informatívabbá válnak. És a folyamat során kevesebb probléma merül fel.

Összefoglaljuk

Ha fáradt ahhoz, hogy folyamatosan féljen az egészségéért, ha gyermeke van, vagy ha csak valami újat szeretne felfrissíteni a fürdővel, akkor csak csúszásmentes szőnyeg lesz. Ezzel a fürdővel kapcsolatos eljárások nem okoznak kellemetlenségeket, nem csúsznak el és nem állnak hideg felületen. És ami a legfontosabb, a gyerekek nagyon boldogok lesznek egy ilyen olcsó, de hatékony és hasznos felszereléssel a fürdőszobában. Ezt a cikket csak meg kell fontolnia, el kell döntenie a szőnyeg megjelenését és egyéb paramétereit, és bátran kell futnia a boltba, hogy megvásárolja ezt a terméket.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszőnyeget

A kényelem és a kényelem a fürdőszobában az egyik legfontosabb feladata minden hostessnek. Mindazonáltal mindenki tudja, hogy egy ilyen szobában van néhány jellemző és jellemző. Számos tényezőből áll. Például maga a fürdõ hideg, fedele, mint a padlóburkolat, csúszós. És ha figyelembe vesszük, hogy a felületen víz lesz, akkor az Ön vagy a gyermek veszélye veszélyes lehet. Ezeknek a kellemetlenségeknek a kiegyenlítése meglehetősen egyszerű lehet - a csúszásmentes szőnyeg megvásárlása a fürdőben.

Ez egy hatékony megoldás a problémára, ami olcsóbb lesz. De, milyen szőnyeg jobb a fürdőszoba vásárlására, milyen termékek léteznek? Találjuk meg a válaszokat ezekre a kérdésekre.

Típusú szőnyegek és azok célja

Sokan vegyesen érzik magukat, amikor hallják a fürdőkád kifejezést. Miért? Vannak, akik úgy gondolják, hogy ez egy vászon, amelyet a padlóra használnak. Egy másik gondolat jut eszébe a szőnyeg a fürdőben. Még az áruházak eladói is megkérdezik, hogy milyen termékre van szüksége: a fürdőszobában vagy a fürdőkádban. A különbség elég nagy. Így azt a következtetést vonhatjuk le, hogy kétféle termék létezik, amelyeket a céljuk jellemez:

Milyen különbségek vannak közöttük? Ha a fürdőszobában lévő szőnyegről beszélünk, két fő funkciót lát el: védi a fürdő vagy a zuhany csúszós felületétől, biztonságosabbá teszi a mosási folyamatot, és védi a terméket a hidegtől. Ez a csúszásgátló szőnyeg szilikonból vagy gumiból készült. De más anyagokkal nem kell kísérletezni. Az a tény, hogy a fürdőszobában a szőnyeg folyamatosan kitett vizet. Ezenkívül nem szabad károsítani a fürdő zománcát. A fürdőszobában vagy zuhanyzóban lévő termékek kétféleképpen oszthatók meg: normál és csúszásgátló. Az utóbbiaknak apró szívófejek vannak, amelyek miatt nem csúszik fel a felületen, hanem határozottan rögzülnek a helyükön. Gyakran ezeket a szőnyegeket gyermekeknek használják.

Ha a szokásos fürdőmedencéről beszélünk, akkor minden sokkal könnyebb. Gyakorlatilag nincs korlátozás. Minden anyagból készült. Például:

Kényelmes tartózkodást biztosítanak a fürdőszobában. Egyes termékek hangsúlyozzák a gyönyörű belső teret.

Csúszásgátló fürdőszőnyeg

Ha gyermeke van, akkor egyszerűen nem teheti meg ezt a funkcionális tartozékot. Végtére is, mindenki tudja, hogy ezek az apróságok nem tudnak nyugodtan viselkedni az úszáskor. Ők akarnak futni, ugrani, mozogni. Az akrilkád vagy a zuhanyozás esetében azonban ezek a mozgások veszélyesek lehetnek. A csúszás esélye nagyon magas, mint a trauma. Mit mondhatok, még akkor is, ha a felnőttek csúszhatnak, csak egy csúszós felületre lépve. Ez meglehetősen mélységes lehet. Ezért van egy szilikon vagy gumi szőnyeg a fürdőszobában.

A termékek közötti különbség nemcsak anyaga, hanem megjelenése is. Mivel ezek a szőnyegek a gyermekek számára, a színtartományt választják számukra. A legtöbb termék élénk színekkel vagy rajzokkal rendelkezik fantasztikus karakterekkel. Ami az alakot illeti, nem csak banális kerek vagy téglalap alakú szőnyegek vannak. Ahhoz, hogy a gyerekek kellemesebbé tegyék a fürdőzést, a gyártók adják nekik halak, kagylók, béka és hasonlók alakját. Ami a felnőtteknek készült szőnyegeket illeti, azok stílusa korlátozottabb, a színek puhaak. Az alak és a méret szintén eltérő.

Annak érdekében, hogy a termék működjön, elegendő a készülék belsejébe helyezni, hogy a tapadókorongok alul legyenek rögzítve. Köszönjük nekik, hogy a termék nem fog mozogni a fürdés közben. A piacon a kiváló minőségű és többfunkciós termékek értékesítésében vezető pozíciót a Valiant fürdőszoba szőnyegek foglalják el. Beszélni fogunk róluk később.

Örülök, hogy a szőnyegek modelljei gyorsan fejlődnek. És ha egy egyszerű használó már nem meglepődik egy egyszerű szőnyeggel, akkor az új terméknek van egy hőmérséklete és más hasznos tulajdonsága. Ez lehetővé teszi a víz hőmérsékletének ellenőrzését az eljárások során, hogy ne károsíthassa a gyermeket.

Ha befejezte a zuhanyozás vagy a fürdést, vegye le a matricát a fürdőszobába, és öblítse le vízzel. Még mindig le kell akasztania, hogy teljesen megszáradjon. És miért nem hagyja ott ott anélkül, hogy extra munkát végezne? Az a helyzet, hogy a termék szennyeződést és szappanos vizet gyűjt össze. Ez öntő- és higiénikus fürdőfelületet eredményez.

Mit kell figyelembe venni a vásárláskor?

A termékek kiválasztásának komplikációja az, hogy a tartomány meglehetősen nagy, mint a gyártók, akik eladják őket. Ezért a választás kérdése nagyon releváns. Ez vonatkozik az árra, az anyagra, az alakra, a minőségre, a méretre, a megjelenésre és a gyártóra. Mindezt figyelembe kell venni. Annak érdekében, hogy a vásárlás sikeres legyen, meg kell fontolnia néhány árnyalatot:

 1. Az értékesítés alatt vannak mini fürdő szőnyegek, amelyek elég kicsiek, kényelmesek, és fontosabbak, olcsóak. Azonban, ha védeni kívánja magát a fürdés során, azt javasoljuk, hogy olyan szőnyegeket vásároljon, amelyek teljesen lefedik a fürdőszobát vagy a zuhanyzót. Ezután a leesés valószínűsége minimális lesz. Ez a csúszásgátló matrac egy kicsit drágább, de megbízhatóbb.
 2. Ha fürdőszőnyeget is szeretne vásárolni, akkor ki kell választania egy anyagot. Két lehetőség közül választhat: nappali vagy anélkül. Shaggy kellemes lesz és meleg lesz a lábad. De nem ellenállnak a nedvességnek, ezért óvatosnak kell lenned velük. De a gumi vagy a szilikon nedves lehet.
 3. Figyelmet kell fordítani nem csak a szőnyeg elejére, hanem annak alapjára is. Ha nem jó minőségű, ne lepődj meg róla, hogy a szőnyeg csúszik. Valójában egy ilyen csúszásgátló szőnyeg nem fog teljesíteni a fő funkcióját. Az alapnak gumi vagy latex kell.
 4. Vásárlás előtt ellenőrizze a termék széleit. Nem lehetnek hibásak. Az élnek sima és gumi darabok nélkül kell maradnia a termeléstől. Volt olyan eset, amikor a gyerekek elszakították ezt a gumit és ettek.
 5. Annak érdekében, hogy a gyerekek kellemesebbek legyenek úszni, speciális gyermekszőnyegeket vásárolhat, amelyeket fényességük, méretük és megjelenésük különböztet meg. A gyerekek különösen olyanokat kedvelnek, mint állatok vagy más dolgok.
 6. A termék ára nem szabad felfújni. De olcsó áruk nem érdemes megtenni. Káros hatással lehet az egészségre. Jobb, ha többet fizetnek, de minőségi matracot kapnak.

Különös figyelmet kell fordítani az adott termék gyártójára. Vegye figyelembe a véleményeket, a vállalat történetét és hírnevét. Egy ilyen cég a piacon Valiant. A nagyméretű szőnyegeket hatalmas választékban értékesítik, és sok fogyasztót nyertek.

Kiváló fürdőkád

Ez a termék nem csak a kiváló minőségű és színes fürdőszőnyegekkel és mini fürdő szőnyegekkel, hanem az árával is kedveskedik. Mindenki megengedheti magának a Valiant fürdőszőnyegeket. Ha apró termékekről beszélünk, akkor az ára alacsony, kezdve 30 rubel. Egyértelmű, hogy egy termék nem képes. Meg kell vásárolnunk néhányat, hogy megvédjük a gyermek fürdőjét. Ezenkívül a termékeket dekoratív célokra is használják. Nézd meg a fotókat, hogy lássam, hogyan lehet őket elhelyezni a fürdőszobában.

A termékek szilárdan rögzítenek minden sima felületen, és ott tartják őket szívócsészékkel. Ezért nem csak a fürdőszobában, hanem a padló- vagy falburkolatokban is rögzíthetők. A csúszásgátló szőnyegek vinylek, és nem veszélyesek a csecsemők egészségére. A csomagolásból eltávolítva, a bírálatok alapján különleges szagot talál. Azonban ne félj, a gyártók azt állítják, hogy ez a szag antibakteriális bevonatot bocsát ki. Ezért a Valiant fürdőszőnyegek biztonságban vannak, és nincsenek hatással a babákra. Ellenkezőleg, eljárásai sokkal érdekesebbé és informatívabbá válnak. És a folyamat során kevesebb probléma merül fel.

Összefoglaljuk

Ha fáradt ahhoz, hogy folyamatosan féljen az egészségéért, ha gyermeke van, vagy ha csak valami újat szeretne felfrissíteni a fürdővel, akkor csak csúszásmentes szőnyeg lesz. Ezzel a fürdővel kapcsolatos eljárások nem okoznak kellemetlenségeket, nem csúsznak el és nem állnak hideg felületen. És ami a legfontosabb, a gyerekek nagyon boldogok lesznek egy ilyen olcsó, de hatékony és hasznos felszereléssel a fürdőszobában. Ezt a cikket csak meg kell fontolnia, el kell döntenie a szőnyeg megjelenését és egyéb paramétereit, és bátran kell futnia a boltba, hogy megvásárolja ezt a terméket.

Rázkódásgátló szőnyegek: Specs and Specs

A csúszásgátló szőnyeg nagyon hasznos tartozék. Ezzel könnyedén átalakíthatja a szoba megjelenését, kényelmesebbé és gyönyörűvé teheti. De különösen fontos, hogy a pad biztosítja a biztonságot. A fürdőszoba padlója gyakran nedves, így csúszik rá, és megsérül. Ha még nem vásárolt csúszásgátló szőnyeget, akkor meg kell tennie. És annak érdekében, hogy megkönnyítse a választást, ismernie kell magát az ilyen termék jellemzőivel és típusával.

faj

Ma a csúszásmentes padlószőnyegek óriási választékát kínálják az üzletekben.

Ezek a következő főbb kategóriákra oszthatók:

 • a padlóhoz - amelyet a padlón kell elhelyezni a fürdő bármely részében;
 • fürdő - a fürdő vagy a zuhany fenekének lefedéséhez szükséges.

A szőnyeg biztonságot nyújt, komfortot és kényelmet biztosít, valamint kompenzálja a padlófűtés hiányát. Az utolsó tényező azért fontos, mert gyakran a fürdőszobák csempei nagyon hidegek. Ez különösen fontos a gyermekek és az idősek számára.

anyagok

Attól függően, hogy milyen célra szánták a szőnyeget, a gyártás anyaga eltérő. Tehát a fürdőtermék alját lefedni több anyagból lehet készíteni.

 • Gumi. A modern gumi szőnyegek számos előnnyel rendelkeznek. Teljesen higiénikusak, mivel a speciális impregnálás kizárja a baktériumok és mikrobák képződését. A kellemetlen szag sem különös az ilyen termékeknél. Ezen kívül hihetetlenül könnyű mosni és kiszáradni. És a fő feladattal - a biztonsággal, jól csinálják.
 • Szilikon. Jellemzői szerint egy ilyen szőnyeg úgy néz ki, mint egy gumi. Azonban a latex a leggyakrabban gyermekszőnyegek létrehozására szolgál. Az anyag nem jelent egészségkárosodást. És vonzónak tartja a gyerekeket. By the way, ma a gyártók kínálnak vásárlók kombinált változatát egy szőnyeg latex és szövet. Az ilyen termék a két anyag jellemzőit ötvözi, így még praktikusabb választás.

A padlóra helyezett szőnyegek több típusból állnak.

 • Cotton. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik értékelik az összes természetes. A pamuttermékek nem okoznak allergiát és még a nagyon fiatal gyermekek számára is biztonságban vannak. Egy ilyen szőnyeggel a tér nagyon hangulatosnak tűnik.
 • Akril. Ezt az anyagot gyakran használják szőnyegek gyártásához is. Az akril tartósabb, mint a pamut. Ezenkívül a termékeket gazdag színtartomány jellemzi, mivel az anyag könnyen feldolgozható, így könnyen kiválaszthat egy olyan terméket, amely tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejébe.
 • Mikroszálas. Talán ez a legpraktikusabb lehetőség az összes textilszőnyegre. A mikroszálas azonnal képes nedvességet felszívni, míg az anyag gyorsan szárad. A modern termékeket speciális gombaellenes készítménnyel impregnálják, ezért ne aggódjon abból a tényből, hogy a terméket a felesleges nedvesség hatására borítja.
 • Wood. Ma, amikor minden természetes visszaáll a belső divatba, a fából készült kiegészítők nagyon hasznosak lesznek. Rendkívül praktikusak, míg a természetes fa mindig megfelelő a belső térben.
 • Bamboo. Ez az opció kiváló nedvességelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint képes teljesen szárazon rövid idő alatt. Az anyagból készült szőnyeg másfélszer nagyobb nedvességet képes felszívni, mint egy hasonló pamuttermék. Az anyag felülete nem csúszik, és még a bambusz kis súlya is van. Csak egy hátrány - ez a termék viszonylag magas költsége.
 • Polisztirol hab, PVC. Ez az anyagkategória is praktikus. A sztirol hab azonnal megszárad, nem veszi fel a vizet, meggátolja a nedves padló felületének csúszását. Azonban a szőnyeg nem fog hosszú ideig szolgálni és gyorsan elhasználódik. De a költségvetés értéke miatt a szőnyeg cseréje nem okoz veszteségeket. Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen szőnyeg könnyen beállítható bármely méretű és méretű helyiséghez. Nincs szükség speciális képességekre, csak néhány perc szabadidőre és ollóra.

Ez nem egy teljes listát azokról az anyagokról, amelyeket a fürdőszobában padlószőnyegek készítésére használnak. Vannak olyan borporból készült termékek is, amelyek eredetiek és gyönyörűek, vagy valódi kavicsból, mesterséges mohából vagy fűből készültek. És kiegészítők is készíthetők a saját kezével. Hatékonyan nézze meg a lehetőségeket, kézzel horgolt vagy varrva a szövetből. A termék formája klasszikus és aszimmetrikus lehet.

Hogyan válasszunk?

Annak érdekében, hogy ne csalódjék a vásárlás során, ellenőrizni kell az árut számos fontos paraméter betartása érdekében. A jó minőségű fürdő szőnyegnek többféle tulajdonsággal kell rendelkeznie.

 • Nedvességálló. Ez a minőség nehezen túlbecsülhető, mert a fürdőszoba nedvességtartalma nagyon magas. Ha ez a szőnyeg naponta vízzel van kitéve. Ha az elkészített anyagok gyenge minőségűek, akkor a termék gyorsan felhasználhatatlanná válik.
 • Praktikus. A modern élet ritmusa nem teszi lehetővé a háziasszonyoknak, hogy sok időt töltsenek a tisztítás és a dolgok ápolása érdekében. Ezért kell a szőnyeget könnyen tisztítani a porból és a piszokból anélkül, hogy egyszerre felhalmozódna.
 • Higiénikus. Mindenképpen ellenőrizze a termék tulajdonságait. Ne hagyja, hogy a szőnyeganyagok hozzájáruljanak a gomba vagy penész felhalmozódásához, valamint a káros mikroorganizmusok terjedéséhez.