Legfontosabb > Tartozékok

Mosogató mosdóval

Termék kód: 205892

Méretek (shgv): 40x22x54

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 206494

Méretek (shgv): 80x45x52

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 204843

Méretek (shgv): 100x45x52

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 208183

Méretek (shgv): 40x22x70

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 208207

Méretek (shgv): 71x46x52,5

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 206573

Méretek (shgv): 65x45x52

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 208694

Méretek (shgv): 50x40x52

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 152284

Méretek (shgv): 80x44x64

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 152282

Méretek (shgv): 70x44x64

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 207176

Méretek (shgv): 89x45x52

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 152280

Méretek (shgv): 60x44x64

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 205400

Méretek (shgv): 75x46x48,3

Típus: mosdó

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 206366

Méretek (shgv): 55x38x60

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 168591

Méretek (shgv): 80x46x58,5

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 207403

Méretek (shgv): 55x38x86

Típus: mosdó

Felszerelés: felfüggesztett / padló

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 168590

Méretek (shgv): 80x46x58,5

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 157327

Méretek (shgv): 79x44x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 206847

Méretek (shgv): 65x49,5x69

Típus: mosdó

Termék kód: 207906

Méretek (shgv): 80x45,2x85

Típus: mosdó

Felszerelés: felfüggesztett / padló

Termék kód: 208377

Méretek (shgv): 50x38x55

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 207891

Méretek (shgv): 80x45x52

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 167727

Méretek (shgv): 80x40x42

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 157367

Méretek (shgv): 45x42x70

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 163329

Méretek (shgv): 60x44x65

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

A katalógusunkban számos mosdókagyló áll rendelkezésre. Hatalmas bútorválaszték, a kívánt vágyaknak megfelelően, megfelelő méretben, vonzó áron. Az ilyen típusú telepítésű korlátok nagy igényeket támasztanak, mivel azok kompaktabbak és kényelmesebbek, alatta pedig szabad hely áll rendelkezésre egy mosodai kosárhoz. A kis méretű fürdőszobákban a hazai gyártó "Amerina 60" modellje található. A design modern stílusban készül. A forgácslap burkolat anyaga védőfóliával borított. A mosogató alakja téglalap alakú, fajansz. Vásárlás függő szekrény mosdóval kiegészítve egy elegáns tükör, hozzá helyet a szobába is velünk. Az ömlesztett áru dobozok segítenek a tisztítószerek, tartozékok és fürdőkellékek, fürdőköpenyek és törölközők tisztításában.

Felfüggesztett állvány a fürdőszobában. Előnyei és hátrányai ennek a megoldásnak

Minden háziasszony a fürdőszobában szeretne kevesebb harmóniát és kényelmet látni, mint az otthoni kolostor többi részében. Számos üveg shampó és kondicionáló, borotva borotvák és egyéb apróságok adják fel a rendetlen káosz. Néha sok időt töltünk, hogy megtaláljuk a tökéletes bútorokat ezekhez a dolgokhoz. Fürdőszoba medál - a tökéletes megoldás. Fontos, hogy megfelelő módon közelítse meg a választását, figyelembe véve a fürdőszoba általános stílusát és működését. A modern piac tele van különféle bútortervekre vonatkozó javaslatokkal. És hogyan lehet a megfelelő választást?

Amire figyelmet fordítunk, amikor egy medence szekrényt választunk a fürdőszobában

Természetesen mindenkinek megvan a maga véleménye a tervezésről, a gyakorlati használatról, a bútorok és a formák színéről. A lógó állványok kiválasztása nagymértékben függ a helyiség térbeli térfogatától és a vízvezeték szerelésétől.

Mielőtt elkezdené vásárolni egy függőágyat a fürdőszobában, figyelmet kell fordítania néhány fontos pontra:

 • Az anyag nedvességállósága, amelyből a csuklópántot a fürdőszobában készítik;
 • Mennyire működik a kabinet és mennyire elégíti ki a funkcionalitása az Ön igényeinek;
 • A fürdőszobában levő talapzat a teljes kialakításig;
 • Megakadályozza a vásárlás a vízvezetékekhez való hozzáférést?

Felfüggesztett állvány: előnyök és hátrányok

A fő jellemzők a fürdőszobában megjelenő vizuális helyektől és az állványok funkcionalitásától függenek.

A felfüggesztett szekrények a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • Lehetővé teszi, hogy könnyen megbirkózzon a tisztítással a fürdőszobában;
 • Vizuálisan növeli a helyet;
 • Modern megjelenést kölcsönöznek a szobának, hiszen maga az emelvény divatos trend;
 • Ne függ a padló simaságától.

A fenti mutatók mellett vannak hátrányai is:

 • A szekrények beszerelése több időt és erőfeszítést igényel (általában a konzolok függőleges felületéhez kötődnek, ezért ehhez néhány lyukat kell készíteni a falon);
 • Csatoljon egy éjjeliszekrényt a fürdőszobában sehol sehol. Az alapfalnak olyan erősnek kell lennie, amennyire csak lehetséges (például a vécé és a fürdőszoba közötti elválasztószekrény lógása a fal törékenysége miatt rossz ötlet).

Milyen anyagból készült a szekrény?

Meg kell jegyezni, hogy szinte minden, a modern piac gyártói által felajánlott csuklós szekrény tökéletesen megőrzi esztétikai megjelenését az évek során.

Nem valószínű, hogy úgy dönt, hogy megvásárol egy lógó fürdőszobai szekrényt egy forgácslap anyagából, mert meghiúsul, és csak megtöri a harmóniát. Ne rohanjon következtetésekre, mert a fa alaposan átitatott, lakkozott, laminált. Ezért megfelelően magas nedvességtartalmat tart fenn.

A lakkozási bevonatok vonzóak a minimális költségek miatt, de a házasság gyakran szerepel a köztük.

Fontos! A bútor szállítása során károsodhat, a lakkfilm lehúzhat. Ezért alaposan ellenőrizze az árut!

Ha az alapok lehetővé teszik, akkor nem érdemes megtakarítani. Nézd meg azokat az opciókat, amelyek inkább laminált, mint festett felülettel rendelkeznek.

Azok a fogyasztók, akik nem szeretik a függő éjjeliszekrényt egy fából készült fürdőszobában, javasoljuk, hogy hagyja abba a választást a műanyag szekrényen. Azonban érdemes megfontolni, hogy a praktikumban ezek a szekrények nem erősebbek, mint a fából készültek. Nem ellenállnak a túlzott páratartalomnak és a szélsőséges hőmérsékletnek, de nem is bírják a külső megjelenést. Ez a szekrény jobban megfelel a háznak.

A felfüggesztett éjjeliszekrények a fém fürdőszobában ma népszerűtlenek. Opcionálisan, a homályos fürdőszobában egy kovácsolt fém elemekkel ellátott és ezüst gyertyatartókkal díszített szekrény eredetinek tűnik. De egy ilyen belső tér nagyon drága. Igen, és egy modern városi lakásban nem harmonikus.

Mi a preferált?

A kombinációs lehetőségek kiváló megoldássá váltak: fából készült lógó éjjeliszekrények a fürdőszobába tükrökkel, fémszerelvényekkel, mindenfajta lámpával. Nemcsak hogy képesek harmonikusan keveredni a teljes belső térrel, de nagyszerű praktikussá tehetik őket.

Ne felejtse el az új bútorok tartozékait. Gyorsabban viselkedik, mint a fürdőszobában lévő csuklós éjjeliszekrény. A tartozékokat még gyakrabban használják, mint a polcok és maga a felület. A fogantyúk és a csuklópántok hosszú ideig működnek, ha fémből készültek. Tartósabbak, mint műanyag "testvéreik". A szerelvények legjobb választéka - megbízható krómozott fém. Aranyozott műanyag fogantyúk vagy zsanérok króm magas páratartalmával kétségtelenül elvesztik megjelenésüket 3-4 héten belül. Ami a gyártót illeti, az orosz, kínai és európai vállalatok népszerűek. Az utóbbiak hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Kiválasztjuk a függő szekrények színeit a fürdőszobában

A fürdőszobának meg kell büszkélkednie a sterilitással, tisztasággal és ragyogással. Éppen ezért a fürdőszobában olyan gyakran találkozunk fehér. Ez egy klasszikus változat, amelynek egyediségét nem lehet vitatni. A fehér szín harmonikusan kombinálható minden árnyalattal és színváltozattal. És vizuálisan nagyobb helyet teremt a fürdőszobában. De a fehér fürdőszobában lévő függő éjjeliszekrény nagyobb méretűnek és nehéznek tűnik, mint valójában.

A fürdőszobában lévő éjjeliszekrények színsémája különösebb nehézség nélkül nem választható más bútorok és vízvezetékek vonatkozásában. Bölcs dolog egyszerűen nem ellentmondani a szoba általános hangzásának. Bár kísérletezhet az akcentussal. A nagyszerű lógó asztalok a zöldes vagy kék fürdőszobához, finoman bézs színűek. De vannak olyan kreatív tulajdonosok is, akik márkájú és wenge árnyalatokat választanak az éjjeliszekrényhez.

A piros ma is népszerű. Megerõsíti. Ha reggel szüksége van pszichológiai terhelésre, a vörös a legjobb választás az Ön számára. Ha reggel szüksége van a békére, csendesebb színeket, például narancssárga színt válasszon. A fürdőszobában narancsszínű árnyalatú éjjeliszekrény különleges melegséget biztosít a fürdőszobában. Csillapítsa a kék árnyalatokat. De a sötétkék hangok elnyomást fognak okozni.

Szeretett ma és minden zöld árnyalat. By the way, zöld bútorok kombinálják jól narancssárga és krém belső.

Fekete talapzat a fürdőszobában ad a belső nemesség. Ez a szín jól néz ki ezüst vagy arany. De egy apró fürdőszobában egy fekete szegélyköves zavaros légkört teremthet.

Padlószekrények a fürdőszobában

A választott padlószekrények a fürdőszobában: mit kell keresni

Tervezése a fürdőszoba design, akkor valószínűleg a helyzetet kényelmes és stílusos. Ha a padlóméret lehetővé teszi, akkor vegyél egy szekrényt a fürdőszobában. A padlón található fürdőszobai bútorok sokféle színben, formában és méretben vannak. Itt nem kell korlátoznia a képzeletedet, és szakembereink szívesen segítenek Önnek a kívánt modell kiválasztásában.

Gondolod, hogy a fehér kabinet a szobádra kéri? Könnyen megtaláljuk a megfelelő lehetőséget az Ön számára! Keres egy sarokszekrényt egy mosdóval? Teljesítjük az összes kívánságát, és feltétlenül megtalálja a szükséges terméket. A járókerék padlója nem csak a dekor világos eleme lesz, hanem sokoldalúsága is.

A fürdőszoba padlószekrényei

A név ebben az esetben önmagáért beszél - a bútorelemet nem kell a falhoz rögzíteni, egyszerűen telepíthető minden kényelmes helyen. Ennek köszönhetően a szekrénynek számos előnye van:

 • Mobilitás. A bútorok bárhová egyszerűen mozgathatók bárhol, amilyen jól látják (ez csak azoknál a modelleknél alkalmazható, amelyekben nincs mosogató);
 • Egyszerű telepítés. Az éjjeliszekrény felszereléséhez nincs szükség trükkre. Elég, ha összeszereli a terméket és elhelyezi azt a kívánt helyre;
 • A képesség, hogy ellenálljon a sok súly. A bútorok határozottan a lábakon állnak, így nehéz dolgokat tárolni.

A választás árnyalatai

A szükséges modell kiválasztásához nézze meg a padlóval érintkező termék alját:

 • Az alap. A szekrény a termék falainak úgynevezett dobogóján nyugszik. A fő hátránya ennek a kialakításnak - a bútorok várható károsodásának a szoba árvíz következtében;
 • Lábak. Általában ilyen támaszték fém, ami nem fél a korróziótól. Ezért a nedves padló és az áradások nem károsíthatják a terméket;
 • A kerekek. Ugyancsak fémes anyagból készült, de egyértelmű előnye - ezek a termékek könnyen áthelyezhetők a helyiség különböző sarkaiba.

A padlószekrény kényelme vitathatatlan, és az ilyen termékek előnyei miatt a fürdőszobához szükség van. Az ilyen bútorok széles funkcionalitásának és magas színvonalának köszönhetően gyakorlati megoldás lesz és sok éven át szolgál.

Mosogató mosdóval

Curbstone Largo 2 mosogatóval 40 Elm Swiss

Szekrény mosdóval Liverpool 40

Szekrény sínnel Rhodes 40

Az Omega 40 Como mosogatóval lefüggönyözött szegélykövek

Szekrény süllyesztővel Boston 40

Vanity egység Liverpool 50 felfüggesztve

Függönyök kompakt 40 mosdóval

Kabinet mosdóval Compact 40 wenge

Szekrény süllyesztővel Compact 40 fekete

A Liverpool 60-as mosogatóval lefüggönyözve

A "York 50 M" fehér / fehérített fából készült mosdókagyló

A "Komo 40.01" kombinált mosdókagyló együtt

Kabinet mosdóval "Komo 40.01" fehér

A "Grace 60" ajtók, a tölgyfa sonoma mosogató

Gravírozás egy mosdóval "Grace 60" ajtók, tölgy Canterbury

"Iris 60" ajtókkal ellátott szekrény

Kabinet mosdóval "Micra 40" wenge

A "Micra 40" fehér mosdókagyló

Szekrény mosdóval "Grace 65" fiókkal, tölgy Sonoma

Gravírozó kád mosdóval "Grace 65" doboz, Canterbury tölgy

Fürdőszoba szekrények mosdóval

nyalánkság

 1. Sokoldalúságát. Valójában, ha vásárolsz egy dolgot, egyszerre kettőt kapsz: tároló és mosdó.
 2. Tömörség. A felfüggesztésnél ilyen szekrény nem a padlón történik. Így az ilyen bútorok nem okoz nehézséget a tisztítás során, nem akadályozza meg a lábak szabad mozgását.
 3. Modern design megoldás. A felfüggesztett talapzat a belső térben könnyedség-érzetet teremt, stílusos, divatosnak tűnik.
 4. Esztétika. A szekrények belsejében rejtett víz- és szennyvízcsövek, sőt egy kis áramlási típusú vízmelegítő sem törik az egységes belső stílust.

ellenérvek

A függesztett talapzatok és mosogatók kicsit nehezebben telepíthetők, mint a talapzaton. Nagyon igényesek a fal minőségén. Ha gipszkartonból készült, akkor csatlakoztassa az állványt, hogy nem működik, megbízhatóbb eszközre van szüksége.

A mosogatóval ellátott felfüggesztett aljzatok sokféleképpen különböznek egymástól:

 • méretben;
 • a nyomtatványok szerint;
 • azon anyagokon, amelyekről készültek;
 • kültéri kivitelben.

Az alaplapok alakja, akárcsak a kagyló formája, teljesen más lehet:

 • négyzet alakú;
 • téglalap alakú;
 • kerek;
 • ovális;
 • aszimmetrikus;
 • háromszög (szögletes) stb.

Ezen kívül vannak asztalok asztal tetején és anélkül.

A héjak legnépszerűbb és legkedveltebb formája téglalap és ovális. Az ilyen mosogatók kevesebb helyet foglalnak el, és kényelmes mosni benne. Ami a szekrényt illeti, alakjuk eltérhet a benne lévő héj formájától.

Sarokszekrények mosdóval

A legösszetettebb szekrény háromszög alakú szekrénynek számít. Minimális helyet foglalnak el a szoba sarkában. Kis fürdőszobákhoz alkalmas.

Klasszikus tágas szekrények mosdóval és pulttal

Most a bútorüzletekben és üzletekben számos ilyen típusú lógó állványt találhat. Lehet, hogy különböző vázlatok, minták, színek és méretek vannak.

Dupla mosdókagyló

Éjjeliszekrények két mosogatóval szükségesek ahhoz, hogy egyszerre két ember végezhesse a vízkezelést a fürdőszobában. Ez ideális mosdó nagy családok számára, különösen a reggel, amikor mindenki siet, hogy dolgozik, iskolába jár, stb.

anyagok

A fürdőszobák felfüggesztett állványai általában anyagból készülnek, mint például: MDF, forgácslap, farostlemez és természetes fa. A mosdókagyló pedig kerámia anyagokból (fajansz és porcelán), rozsdamentes acélból, mesterséges és természetes kövekből (márvány, onyx, gránit), üvegből, bronzból és rézből készülhet.

Népszerű méretek

A legösszetettebb kabinet beépített mosogatóval jelenleg 40 cm széles, 22 cm mély és 60 cm mély kövekkel rendelkezik, de a mosdókagyló minimális magassága 40 cm, a mérete pedig rendkívül népszerű és nagyon kényelmes: 80cm * 50cm * 60cm. A két modellnek olyan paraméterei vannak, mint: 130cm * 49cm * 50cm.

Ugyanakkor a méretek három csoportját a mosdókagylók népszerű méreteinek tartják:

 1. A maxi csoport, amely magában foglalja a hiúság egységeit, amelyek szélessége 60 cm és 150 cm közötti.
 2. Csoportos szabvány. Ez magában foglalja az 50-60 cm-nél szélesebb héjakat.
 3. Csoport mini. A csoport héjainak szélessége nem haladja meg a 30-50 cm-t.

Ezeknek a hüvelycsoportoknak a mélysége eléri a 25-50 cm-t. Ez a mutató azonban főként egyéni jellegű, mivel ez függ az ügyfelek növekedésétől és személyes preferenciáitól.

tervezés

A mosdóval ellátott szekrényt a szoba általános kialakításának megfelelően kell megvásárolni. Nagyon stílusos, szép és modern, úgy néz ki, mint egy fiókos, fehér mosogatós lekerekített sarkokkal, érintésérzékeny csaptelepekkel, fekete falakkal és kihúzható fehér fiókokkal, valamint egy fekete-fehér keretben lévő tükörrel. Ha a dobozok fehér háttéréhez egy másik színű, lakonikus virágmintát alkalmaznak, ez a készlet etnikai jellegű lesz. Ugyanabban a színben és mintázatokban díszítve a WC és a polc harmonikus beltéret teremt.

Hogyan válasszunk?

Számos kritérium létezik, amelyek alapján egy szekrényt kell vásárolnia egy fürdőszoba vagy WC számára:

 • A szekrény mérete. Ha már tetszett bármilyen állvány, ne rohanjon meg vásárolni, mert először is meg kell felelnie a helyiség méretének. Meg kell, hogy illeszkedjen a választott helyre, a bútorokhoz való hozzáférés nyitva kell lennie, és az ajtóknak könnyen nyithatónak és zárva kell lenniük. Elég könnyű és lehetséges egy megfelelő méretű felfüggesztett szekrény kiválasztása. Majdnem minden bútorszalonban megtalálható az ültetvények megfelelő méretű mosdóval, minden ízléséhez. A legfontosabb dolog, hogy ne felejtse el mérni a hely szélességét, ahol a szekrényt helyezi el.
 • Thumbnail funkciók. Az ilyen bútorok fő feladata a mosogató és a tároló funkcióinak ellátása. Ha minden az első feladattal világos, akkor a második érdemes tisztázni. Attól függően, hogy ez a kritérium, sok típusú talapzatok. Vannak szekrények több fiókkal, ahol összecsukhatja a törölközőket, kozmetikumokat, háztartási vegyi anyagokat, más fürdőszobákat vagy piperecikkeket. Vagy van rendes polcokkal ellátott, ajtókkal lezárt szekrények, ahol ugyanazt teheti meg, mint az előző változatban. Vannak szekrények kosarakkal a piszkos mosáshoz. Kis méretű fürdőszobához ideális a két részből álló szekrény: az egyik a kis dolgok raktárának tárolására, a másik pedig a szennyezett ruhák tárolására.
 • Telepítési módszer A klasszikus vagy szögletes formában vásárolni, hogy megoldja az Ön számára. De itt újra figyelembe kell vennie a fürdőszoba méretét. Ha kicsi, de még mindig fürdőre és mosógépre van szükség, akkor a mosdó sarka alakját meg kell nézni egy mosdóval. Az ilyen bútorok jelentősen megtakarítják a fürdőszoba területét, és nem okoznak problémát a tisztítás során.

A kiválasztott szekrénynek meg kell felelnie a belső stílusának. Bútor, fürdőszobai szerelvények és más, egymással harmonizálható háztartási cikkek kényelmes és kényelmes környezetet teremtenek.

Hogyan kell telepíteni?

Lehetőség van arra, hogy a mosógépet egy professzionális szakember segítségével segítsék el. A telepítési folyamat önmagában még gyorsabb és könnyebb lesz, ha valaki a közelben van, mint asszisztens. Tehát úgy dönt, hogy egy felfüggesztett szekrényt telepít, győződjön meg arról, hogy a fal erős, és nem gipszkartonból készült. Készítsen bútorokat és szerszámokat. Ha a bútorokat nem szerelték fel, és a mosdó nincs benne beépítve, akkor először szerelje össze az utasításoknak megfelelően, majd folytassa a mosogató szerelését.

A mosogató vagy a pultra vagy közvetlenül a szekrényre van szerelve. Az első esetben először le kell vágnia egy lyukat a mosogatópulton. Ehhez készítsen egy papírt vagy kartondobozot a mosogató alján vagy alján, amely le fog süllyedni a tetején. Csatlakoztassa a sablont a asztalhoz, kösse körbe a ceruzát a sablon körül. Vágjon fel egy felesleges részt elektromos villanófűrésszel, egy fúró segítségével fúrjon elő egy 8 mm átmérőjű pontot. Tegye a végeket szilikon ragasztóval a vágási pontokon. Ehhez használja a spatulát. Ha nincs szilikon ragasztó, ideiglenesen zárja le a vágást szalagon. Ha a mosdót nem szerelik fel a pultra, akkor azt a falhoz kell csatlakoztatni. Ezt horgony csavarokkal vagy horgonycsavarokkal lehet végezni. Miután a mosogatót, majd a szekrényt a falhoz szerelte, ellenőrizze, hogy a felszerelés pontos és eltérések nélkül.

Miután végrehajtotta az ellenőrző berendezést, távolítsa el a mosdót és a szekrényt, és vegyen részt szifon és keverő telepítésében. Ha a keverő nincs benne, azt javasoljuk, hogy vásároljon minőségi keverőt. Jó minőségű márkák, mint Emmevi, Blanco, Vidma Seva-M. Ha nem talál ilyeneket, figyeljen a termékek áraira és súlyára, annál masszívabb, annál jobb a fém, amelyből készült.

Ügyeljen a fúvókákra. A fém fonott csövek esetleg rozsdásodhatnak és megdagadhatnak, ami vízszivárgáshoz vezethet. Ezért jobb, ha azonnal helyettesítjük őket fémekkel. Érdemes megjegyezni, hogy nem szükséges drága fémszifont vásárolni, mivel az alsó része rejtve marad a szekrényben. Elég lesz egy műanyag opció megvásárlása. A felső részük ugyanolyan anyagból készült, mint a drága szifonok fém alsó részével, az alsó pedig ugyanolyan megbízható és tartós. Különösen a szifonon általában szűrőszemet helyezek el, amely teljesen elrejti az alsó részt.

Nem számít, mennyire keményen próbálja szorosan rögzíteni a mosdót és a szekrényt a falhoz, néhány helyen apró rés van. Annak érdekében, hogy a jövőben ne váljanak a szemétlerakók helyévé, telepítsenek speciális sarkokat, először szilikonnal.

Hogyan csináld magad?

Feltéve, hogy rendelkezel minden anyaggal, eszközzel, és ami a legfontosabb a vágy és az idő, mindig saját bútorokkal mosdót készíthet.

Jobb, ha a méreteidet a járdaszegélyekhez rendelték. Otthon összegyűjti az összes töredéket a megerősítéssel, a mosogatót egy pulttal vagy anélkül szerelje fel, keverővel, szifonnal és teljes fürdőszobai bútorokkal készen áll. Mindez az előző szakaszhoz hasonlóan végezhető el.

A legfontosabb dolog - ne felejtsd el, hogy egy beépített szekrény egy mosogató vízszigetelés. Ez megtehető:

 1. A feldolgozott szilikon végek helyeken vágott farostlemez. Vagy ragaszkodnak a melamin széléhez.
 2. Minden egyes részre beillesztve, vagyis a forgácslap, szabványos öntapadó film. Ugyanakkor nem kell vágni az élek mentén, de minden sarkában le kell fedni.

Fürdőszoba szekrények (lógó)

márka

A stílusos és kényelmes függesztett szekrények képesek a fürdőszoba belsejét díszíteni, függetlenül attól, hogy milyen szobát választottak. És ha ehhez a bútorhoz hozzáadja a falra és a tükörszekrénybe helyezett tokot, akkor nem csak vizuálisan helyet foglalhat a szobában, hanem a rendkívüli könnyedség hatását is elérheti a termékek lenyűgöző méreteivel.

 • Terméktípus: Éjjeliszekrények
 • Felszerelés: külső

A lógó fogaskerekek előnyei

A látszólagos kegyelem ellenére a felfüggesztett talapzatok nagy terhet hordoznak, minden szükséges tételt és tartozékot befogadva. Ezenkívül az ilyen bútorok bezárják a csúnya kommunikációt, és ha sarokban vannak elhelyezve, akkor még több helyet takaríthat meg a fürdőkád vagy a zuhanyozás telepítéséhez. A függesztett bútorok kiválasztásának fontos tényezője lehet egy teljesen szabad padlófelület, ami hozzájárul a tisztasághoz és a tisztítás egyszerűségéhez.

A weblap lapjain keresztül gyönyörű polcot vegyen fel a szekrény stílusában, és tudjuk vállalni az Ön vásárlásának szállítását Oroszországban és Ukrajnában.

Lásd még a tükörszekrény 70 cm-es katalógusában

Fürdőszoba szekrények

Milyen bútorok és a fürdőszoba felszerelése függ a vizuális helyétől és a medence funkcionalitásától a fürdőszobában. Ezeknek a termékeknek számos előnye van:

 1. Nem zavarják a tisztítást;
 2. A medence a fürdőben nagyban megnöveli a tér vizuális érzékelését;
 3. A bútorok, mint például a függönyök a fürdőszobában kényelmes légkört és kényelmet nyújtanak;
 4. Megfelelnek a modern lakberendezési tervezés trendjeinek;
 5. Ne függ a padló síkosságától.

A Vodoparoff vállalati katalógusban bemutatott függesztett mosogatóval ellátott fürdőkád minden medencéje több évtizeden keresztül képes megőrizni a megjelenést, ellenállnak a káros külső hatásoknak, beleértve a magas páratartalmú kondíciókat is.

Az alapanyagokat, amelyekből az állványok készültek, hosszú ideig használják. A bútorok alapja fából készült, a homlokzatok laminált forgácslapból készültek, nedvességálló bevonattal.

Általánosságban a fürdőszobát élénk színű, fényes ragyogás jellemzi, ami a sterilitással, a patogén baktériumok hiányával és a tisztasággal függ össze. Ez egy klasszikus fürdőszobai bútor. Az egyéb színek fehér színei és világos árnyalatai szervesen össze vannak kapcsolva a fürdőszoba tárgyainak szinte minden színével. Emellett ez a színséma megnövekedett érzelmi hangot eredményez, és vizuálisan növeli a helyet.

Ha bármilyen kérdése van a fürdőszobában lógó ablaktáblákkal kapcsolatban, széles körű tapasztalattal rendelkező szakértőink részletes tanácsokat adnak.

Fürdőszoba szekrények mosdóval

Népszerű kategóriák:

 • Garancia: 1 év
 • Márka: Roca
 • Ország: Spanyolország
 • WxDxH 60x44x60 cm
 • Garancia: 2 év
 • Márka: BelBagno
 • Ország: Olaszország
 • WxDxH 60x42x50 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Puris
 • Ország: Németország
 • WxDxH 120x48x47 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Labor Legno
 • Ország: Olaszország
 • WxDxH 103x54x53 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Labor Legno
 • Ország: Olaszország
 • WxDxH 103x54x53 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Verona
 • Ország: Oroszország
 • 170x50x65 cm széles
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Am.Pm
 • Ország: Németország
 • WxDxH 65x46x65 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Am.Pm
 • Ország: Németország
 • WxDxH 80x46x80 cm
 • Garancia: 2 év
 • Márka: Aqwella
 • Ország: Oroszország
 • HxDxH 66x53x55 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Roca
 • Ország: Spanyolország
 • WxDxH 60x45x57 cm
 • Garancia: 2 év
 • Márka: BelBagno
 • Ország: Olaszország
 • WxDxH 60x42x45 cm
 • Garancia: 10 év
 • Márka: Opadiris
 • Ország: Oroszország
 • WxDxH 80x45x59 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Cezares
 • Ország: Olaszország
 • 141x49x50 cm széles
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Aquaton
 • Ország: Oroszország
 • WxDxH 80x45x43 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Aquaton
 • Ország: Oroszország
 • WxDxH 65x45x58 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Aquaton
 • Ország: Oroszország
 • WxDxH 80x46x52 cm
 • Garancia: 5 év
 • Márka: Jacob Delafon
 • Ország: Franciaország
 • HxVxH 122x52x40 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Kerasan
 • Ország: Olaszország
 • HxHxH 150x55x92 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Keuco
 • Ország: Németország
 • WxDxH 65x49x45 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Laufen
 • Ország: Svájc
 • WxDxH 52x45x39 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Laufen
 • Ország: Svájc
 • WxDxH 55x37x39 cm
 • Garancia: 5 év
 • Márka: Duravit
 • Ország: Németország
 • WxDxH 100x48x40 cm
 • Garancia: 2 év
 • Márka: Villeroy Boch
 • Ország: Németország
 • WxDxH 99x46x26 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Roca
 • Ország: Spanyolország
 • WxDxH 80x45x57 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Roca
 • Ország: Spanyolország
 • WxDxH 50x36x86 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Ravak
 • Ország: Cseh Köztársaság
 • WxDxH 55x45x50 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Am.Pm
 • Ország: Németország
 • WxDxH 58x47x51 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Aquaton
 • Ország: Oroszország
 • WxDxH 120x46x52 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Aquaton
 • Ország: Oroszország
 • WxDxH 61x45x52 cm
 • Garancia: 5 év
 • Márka: Jacob Delafon
 • Ország: Franciaország
 • WxDxH 49x22x60 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Kerasan
 • Ország: Olaszország
 • WxDxH 100x55x92 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Keuco
 • Ország: Németország
 • WxDxH 100x49x45 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Laufen
 • Ország: Svájc
 • WxDxH 57x45x39 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Laufen
 • Ország: Svájc
 • WxDxH 81x45x39 cm
 • Garancia: 5 év
 • Márka: Duravit
 • Ország: Németország
 • WxDxH 65x48x40 cm
 • Garancia: 2 év
 • Márka: Villeroy Boch
 • Ország: Németország
 • WxDxH 54x43x42 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Roca
 • Ország: Spanyolország
 • WxDxH 45x39x53 cm
 • Garancia: 2 év
 • Márka: Aqwella
 • Ország: Oroszország
 • HxDxH 70x40x50 cm
 • Garancia: 1 év
 • Márka: Cezares
 • Ország: Olaszország
 • WxDxH 73x57x55 cm
 • Garancia: 3 év
 • Márka: Aquaton
 • Ország: Oroszország
 • WxDxH 50x45x50 cm

Felfüggesztett talapzat mosdóval - kényelmes megoldás minden fürdőszobában. Egy ilyen modell megvásárolható a sikertelen tervezésű helyiségekben, ahol nincs elég hely a padlószekrények számára. Ez is kényelmes, mert tetszőleges magasságban lehet lógni. Ezt az alacsony vagy, ellenkezőleg, magas emberek nagyra értékelik. A csuklópánt alatt szabad hely áll rendelkezésre - gyerekeknek, háztartási kellékeknek és más tárgyaknak szánt gyertyát tárolhatnak, amelyeknél általában nehéz megtalálni a helyet a fürdőszobában. Ennek a kialakításnak az az előnye, hogy alatta alaposan megmossa a padlót.

A mosdó alatti talapzat általában a modern stílusban készült, de vannak klasszikus változatok is. Ezek különböznek különböző paraméterekben:

 • szélesség - 50-120 cm;
 • különböző magasságok;
 • hamis vagy horgas héjjal;
 • gyakrabban - fiókokkal, de ajtókkal is;
 • bármilyen színben.

A fürdőszobában lévő fali szekrényeket sok cég gyártja, de a Ravak (Cseh Köztársaság), a BelBagno, a Cezares, a Kerasan (Olaszország), a Verona és az Aqwella (Oroszország) termékei a legkeresettebbek.

Padlószekrények a fürdőszobában mosogató nélkül

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

A mosdókagyló nélküli mosdókagyló sosem válik különálló elemként a fürdőszobában, és sokféle tétel tárolására alkalmas: mosószerekből és tisztítószerekből piszkos mosáshoz.

A katalógusban számos különféle szekrény található.
Hívja szakembereink szakmai tanácsadását.

Az Ön előnyei a megrendelés során

 • kézbesítés
  a megrendelés napján
 • Legolcsóbb árak Közép-Oroszországban
 • Az összes raktáron lévő készlet
  egy moszkvai raktárban

Katalógus padlóállványok mosdók nélkül a fürdőszobában

Termék kód: 7367

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 45716

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: bézs, fehér

Termék kód: 7351

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 29327

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: tömör bükk

Anyaga: tömör bükk

Szín: világos fa, fehér

Termék kód: 29328

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: tömör bükk

Anyaga: tömör bükk

Szín: sötét fa

Termék kód: 45741

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Termék kód: 45926

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: tömör hamu

A test anyaga: kőrisfa

Szín: fehér, ezüst az ókorban

Belső stílus: klasszikus stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 45719

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, zöld

Termék kód: 45861

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: tömör hamu

A test anyaga: kőrisfa

Szín: sötét fa

Belső stílus: klasszikus stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 5051

Termék kód: 45717

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: bézs, fehér

Termék kód: 5066

Termék kód: 45715

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, piros

Termék kód: 45713

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, fekete

Termék kód: 5068

Termék kód: 5053

Termék kód: 5072

Termék kód: 5070

Termék kód: 5071

Termék kód: 45956

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 45720

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, kék

Termék kód: 46003

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 46002

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 46010

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 45945

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 45714

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, piros

Termék kód: 45722

Terméktípus: padlóállvány

Homlokzati anyag: MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 7371

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 45742

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Termék kód: 45718

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, zöld

Termék kód: 7366

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 45712

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, fekete

Termék kód: 7368

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 7369

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 45721

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, kék

Termék kód: 7359

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 7370

Terméktípus: Kabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 7372

A termék típusa: Dresser

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Mosogató nélküli hüvelykujj jellemzői és berendezései

Különböző méretű, színű és stílusú állványokat kínálunk, többek között:

 • rögzített, mozgatható, lábakkal és anélkül;
 • egy vagy két nyíló ajtóval oldalra (jobbra, balra) vagy felülről lefelé;
 • két vagy több fiókkal;
 • padló és felfüggesztve;
 • polcokkal vagy mosodai kosarakkal;
 • farostlemezből, MDF-ből, különböző fajtájú fából farostlemez hátfalával;
 • különböző formájú és színű műanyag vagy fém (króm) szerelvényekkel.

Mit kapsz azzal, hogy árut rendelünk tőlünk?

 1. Promóciós ajánlatok és kedvezmények.
 2. Gyorsított szállítás (24 órán belül).
 3. A legalkalmasabb módja a vásárolt áruk megfizetésére.

Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet ezekre a termékekre.

 • Fürdőszobai tükrök polccal

 • A megvilágított fürdőszoba tükrök

 • Kerek fürdőszoba tükrök

  Fürdőszoba szekrények - miért olyan kényelmesek

  Amikor otthonában terepteljesít, mindenki azt szeretné, hogy a lehető legkényelmesebb legyen, különösen a fürdőszobában. Ha a szoba mérete nagy, akkor nem merül fel a szükséges bútorok telepítésével kapcsolatos probléma. De ha kicsi, nagyon fontos, hogy a teret racionálisan és harmonikusan tervezze meg.

  Fürdőszoba szekrények

  Itt jönnek a fürdőszobába szerelhető szekrények, amelyek higiénikus készletek tárolására vagy a mosogató rögzítésére szolgálnak.

  Milyen anyagból készültek a fürdőszoba szekrények?

  Az állványok gyártásához használt nedvességálló és tartós anyagok:

  • Az MDF a leggyakoribb anyag, amely tartós és megfizethető áron.
  • Chipboard polimer vízálló bevonattal.
  • Természetes fa speciális impregnálással. Ez az anyag kiváló minőségű és jelentős áron.

  A bútorok bélésének előnyei a fürdőszobában

  A felfüggesztett állapotban szerelhető bútorok számos előnnyel rendelkeznek. Ez a következő:

  • A tisztítási folyamat gyorsítása és egyszerűsítése a fürdőszobában.
  • A lógó állvány eredeti kialakítása és kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba belsejébe, és egyedivé teszi.
  • A kommunikáció álcázásának képessége, amely gyakran elterjedt a belső térben.
  • A felfüggesztett állványok kompakt mérete hozzájárul a fürdő hasznos felületének megőrzéséhez.

  A lógó szekrények beépítésének jellemzői

  Ha a lógó állványt önállóan kívánja felszerelni, gondosan tanulmányozni kell a bútorok telepítésének lépéseit, hogy elkerüljék a hibákat és a csalódásokat.

  1. Mielőtt vásárolna egy fürdőszoba szekrényt, tudnia kell, hogy csak egy szilárd falra telepíthető.

  2. Az állványok stabil felerősítése fémkartonokat, szerelvényeket, speciális csavarokat biztosít.

  Válassz egy medálot a fürdőszobába

  A fürdőszobákra javasolt függesztett bútorok, amelyeket álló helyiségekben vagy online áruházakban lehet megvásárolni, bizonyos zavart okoz a sokféleségtől, és az ügyfelek megkérdezik, mit kell választanom?
  A fürdőszobában lévő medál választása miatt nem szabad "csípni" a gyanúsan alacsony árakat tartalmazó modelleket, mivel ezek gyengén minőségű anyagokból készülhetnek. Rendszerint ilyen terméknek nincsenek dokumentumai, és egy homályos logó olyan félreértett jelekhez hasonlít, amelyek az ókori antikból jöttek le hozzánk, és nem lehet megfejteni. Biztonságos azt mondani, hogy egy ilyen vásárlás csalódást okozna Önnek!

  Lógó típusú szekrények megvásárlásakor előnyben kell részesíteni a jól ismert gyártók termékeit, amelyek magas színvonalúak a fogyasztói piacon, értékelik a fogyasztói hírnevet és csak kiváló minőségű, nemzetközi tanúsítványokkal megerősített termékeket kínálnak.

  A fürdőszobába szerelhető szekrények telepítési lehetőségei

  A fürdőszobai függesztett szekrények beépítésének jellemzői a fal anyagától függenek.

  1. Horgonyokat és tüskéket használnak arra, hogy a lógó talapzatot egy téglafalra vagy egy tõke panelre rögzítsék.
  2. Ha a fal gipszkartonból vagy azbesztcementből készül, akkor fém állványokat, például Molly-t vagy Butterfly-t használnak az állvány felszereléséhez.
  3. Egy csavaranyát, egy csavart és egy lapos alátétet használnak arra, hogy a felfüggesztett talapzatot egy vakolatfalra vagy vakolatblokkra helyezzék.
   A lógó bútorok felszereléséhez használt kötőelemek típusától függetlenül több mint 100 kg terhelést kell elviselniük, hogy a szekrény megtölthető legyen a szükséges dolgokkal, és ezzel egyidejűleg ellenálljon egy ilyen terhelésnek.

  A legtöbb esetben réz-, bronz- és acéllemezeket helyeznek a függő szekrényre, melyet vizuális megjelenésük különböztet meg, és jól illeszkedik a fürdőszobába.

  A gyalogos talapzat szélessége általában mosdókagylóval 40-60 cm között változik, de ha a padlóméret lehetővé teszi, 1 méter széles állványra állíthatja a választást.

  A talapzat megvásárlásakor kérjen segítséget egy bevásárlóközpont tanácsadótól, hogy segítsen a megfelelő választáson.