Legfontosabb > Tartozékok

Stretch mennyezetek a fürdőszobában

A PVC-féle stretch mennyezetek telepítése ajánlott egy lakóházban vagy egy lakásban, mint fürdőszobában vagy WC-ben. Ez a típusú mennyezet ideális a magas páratartalmú helyiségek számára. A mennyezeten nincs kondenzáció, mert az anyag azonnal megragadja a helyiség belső hőmérsékletét, a nedvesítés és a gőz megrongálása nélkül.

Bővebben a feszített mennyezetekről a fürdőszobában

A fürdőszobához nyújtható stretch mennyezetek vizuálisan növelik a helyiséget, ami elég fontos a kis fürdőszobákhoz és a WC-khez. Az ilyen mennyezetek széles skálája lehetővé teszi, hogy egyenletes kontrasztban legyen a falak és a padló felületének színével.

Fényes feszített mennyezet, melyet beépített lámpák egészítenek ki, tökéletesen ötvözve csempével, különböző egészségügyi berendezésekkel és modern fürdőszobai bútorokkal.

A fürdőszobában elnyújtott, fotónyomtatással ellátott stretch mennyezetek egy unalmas fürdőszobát alakítanak egy érdekes, gyönyörű megjelenésű, kellemesen elhelyezkedő helyiségbe.

Az ilyen mennyezet használata a fürdőszobában, a WC-ben, valamint a konyhában megfelelő. Az alacsony költségű és meglehetősen hosszú élettartam, a megjelenés időbeli romlása nélkül, ezzel a lehetőséggel szinte megfordul.

A fennmaradó burkolatok, amelyek a feszített mennyezetek létrehozása előtt léteztek, sok szempontból lényegesen alacsonyabbak. Például egy rack mennyezet sokkal drágább, mint egy szakaszon. A meglévő színtartomány tartománya is kicsi. Ráadásul a rack mennyezet rosszabb a helyiség magas nedvességtartalmát.

Stretch mennyezet a moszkvai fürdőszobában

Fotók, árak, promóciók, mennyezetmérések Vipsiling a fürdőszobában
Az árak érvényesek, ha a mennyezet meghaladja a 30 m2-t

A fürdőszoba matt matracos mennyezet S = 6,2 m 2

tartalmazza:

feldolgozási szög 4 db

cső elkerülő 1 db

PVC profil 10,2 m

ajt. lyukak 3 db

lámpaoszlop 3 db

Ára 2014. 09.-ig

Fényes feszített mennyezet a fürdőszobában S = 5,7 m 2

tartalmazza:

sarokfeldolgozás 7 db

PVC profil 9,6 m

ajt. lyukak 3 db

lámpaoszlop 3 db

maszkoló szalag 9,6 m

Ára 2014. 09.-ig

Sateen stretch mennyezet a fürdőszobában S = 5,9 m 2

tartalmazza:

sarok feldolgozása 6 db

PVC profil 10,2 m

ajt. lyukak 3 db

lámpaoszlop 3 db

maszkoló szalag 10,2 m

Ára 2014. 09.-ig

Sateen stretch mennyezet a fürdőszobában S = 5,7 m 2

tartalmazza:

sarok feldolgozása 6 db

PVC profil 10 m

ajt. lyukak 3 db

maszkoló szalag 10 m

Ára 2014. 09.-ig

Fényes feszített mennyezet a fürdőszobában S = 4,5 m 2

tartalmazza:

feldolgozási szög 4 db

PVC profil 9 m

maszkoló szalag 9 m

Pinpai webmárka

Ára 2014. 09.-ig

Stretch mennyezeti rendszer

Példák a beillesztett mennyezetre, az áttekintésekkel és az árakkal

A mennyezet az óvodában
15 m 2

 • Szövet MonLange M7001 (3.50)
 • Corner feldolgozás
 • Profilfal láthatatlan PVC
Mindet látja

Mennyezet a hálószobában
20 m 2

 • Szövet MonLange M7001 (3.50)
 • Corner feldolgozás
 • Profilfal láthatatlan PVC
Mindet látja

Khimki, st. Ifjúság, 60

Mennyezet a nappaliban
29 m 2

 • MonLange vászon L7001 (5.40)
 • Szalag MonLange L7001 (3.50)
 • Szalag MonLange L7091 (3.50)
Mindet látja

Mennyezet a fürdőszobában
4 m 2

 • Szalag MonLange L7001 (3.50)
 • Corner feldolgozás
 • Profilfal láthatatlan PVC
Mindet látja

LCD White Dew, k2

Képek a felfüggesztett mennyezetről a fürdőszobában

Stretch mennyezetek a fürdőszobában

Stretch plafon szerelhető a már elkészült helyiségben vagy a javítás szakaszában. Az első esetben könnyebb meghatározni a színt, alakot és textúrát, a másodikban nehezebb lesz, mert a szoba kialakítása csak a fejünkben vagy a papír. Ezért a mennyezet felfüggesztése a fürdőszobában fontos, hogy mindent megfontoljon: mi lesz a vízvezeték és a belső tér, mi lesz a szoba stílusa, és természetesen milyen lesz a mennyezet szerkezete. A nyújtható mennyezet felülete lehet matt, szatén, fényes, gyöngyház, moiré, márvány, műbőr, velúr és természetes anyagok.

Részvények a stretch mennyezet Moszkvában szeptember 1. és szeptember 30. között

Mos Lévis és L'ete ruhák eladása Moszkvában

50% kedvezménnyel az új generációs Mon Lange (Belgium) varrat nélküli vásárokon és a luxus esti luxusszálaknál L'ete (Franciaország)

Stretch mennyezet 299 rubel / m 2

Speciális ajánlat Pinpai védjegyek (fehér szőnyeg és fehér szatén) és de Miel (fehér fényű) stretch mennyezetekhez. Siess! Az ajánlat korlátozott.

Kell egy feszített mennyezet a fürdőszobában?

Tegyük fel most: a fürdőszobában a feszített mennyezet ideális megoldás, és ebben az esetben csak pluszokat lehet felsorolni, és a mínuszok csak a kellemetlen szellőzésű szobákban nyilvánulhatnak meg.

Ebben a cikkben nem csak az ilyen típusú felületek általános előnyeiről és hátrányairól van szó, hanem arról is, hogy milyen különbség van két népszerű bevonat között: a PVC és a faburkolat.

A különbség igen jelentős, és figyelembe kell vennie minden szempontot a megrendelés eldöntése előtt. Mert valaki számára kategorikusan nem alkalmas anyag, hanem valaki számára PVC.

Hátrányok a stretch mennyezetek egy fürdőszoba rossz szellőzés

Stretch plafon - rossz "lélegzik", és biztos, hogy senki nem titok. Legalább PVC anyagból, még a szövetből is, mert szintén telített. És pontosan azért, mert ha a fürdőkád nem rendelkezik jó szellőzéssel, akkor jobb, ha nem veszi figyelembe ezt a lehetőséget.

Magyarázzuk meg, miért: gomba, mindenütt jelenlévő gomba. Mindemellett sokkal gyorsabban fog megjelenni, mint a rendszeresen festett mennyezeten, mivel a mennyezet és a mennyezet között nincs szellőztetett terület.

Elvben, ha magas mennyezettel rendelkezik, és a szellőzőnyílást, amely a fürdőszobában van elhelyezve, a feszített mennyezet felett helyezhető el, akkor ez a probléma lehet, hogy nem. De ez csak akkor lehetséges, ha a szellőzés nincs eltömődve és rendszeresen "húz" (ez ritkaság a régi panelházakban).

És ha "húzza" így, akkor a gomba elkezd virágozni és szagolni a mennyezeten. És ha egy szokványos mennyezet könnyedén lehúzható, feldolgozható és újra festett, anélkül, hogy túlságosan tönkrement volna, akkor feszültséggel egy másik dal.

Szinte lehetetlen mosni egy gombából, hiszen végül is nem csak kívülről, hanem belülről is. És a legrosszabb dolog az, hogy imádja a mennyezet és a falak közötti ízületek helyeit, valamint a spotlámpák körüli hézagokat. Bíráld meg magadnak, milyen örömmel múlik a penész ilyen helyeken.

A probléma részben megoldható, ha a mennyezet sötét. Ez egyszerűen nem látható gomba! De ez nem jelenti azt, hogy nem.

Ő él, és folyamatosan felszabadítja a levegőbe a bomlástermékeit, nevezetesen a toxinokat, amelyek megmérgezik. A penész egy élő dolog, és napról napra eszik a mennyezetedet, akár látod, akár nem.

Röviden, ha biztosan tudják, hogy a fürdőszobája rosszul szellőztetett, és a mennyezeten, és mielőtt a penész állandóan kialakulna, akkor megszabadulni a problémától egy stretch mennyezet segítségével - ez nem fog működni és nem álmodik.

Elrejtés - igen, ez lesz. Különösen a fekete mennyezetre. De nem sajnálja az egészségét? Mold - nagy károkat okoz az egészségre, különösen a légzőrendszerre.

Egy másik mínusz, amely csak az árvíz után következik be

Ez a mínusz a PVC stretch mennyezetek egyik legfontosabb előnye: az a képesség, hogy megőrizze a szomszédaiból kiszivárgott vizet. A nyújtható mennyezet hatalmas mennyiségű vizet tartalmaz, és az árvíz nem következik be, igen.

A baleset megszüntetése érdekében csak hívja a mestert, és ürítse ki a vizet. De ebben az esetben a mennyezetlemez maga nedves marad, és a mennyezet ismételt meghúzásával újra megőrzi ezt a páratartalmat. Nincs rá hely, és néhány hónap múlva a gomba nem fog sokáig tartani.

És itt is: ha a mennyezeted magas, kb. Három méter magas, ez nem a te eseted, mivel a légtelenítő a mennyezetlevél és a lemez között helyezhető el, így az ízületek közötti szellőztetés hézagot hagy. Ebben a helyzetben a kályha kiszárad, és nem lesz gond.

De ha egy szabványos mennyezet 2,5 m magasságban van, akkor a szellőztetés nem fog működni ott, mert a vásznat legalább 40 centiméterrel kell lefelé csökkenteni. És mi lesz az eredmény? A fej mennyezete gyakorlatilag.

Ezért fontolja meg ezt a lehetőséget. Ha diszfunkcionális szomszédjaid vannak a tetején, folyamatosan folyó csövekkel, akkor tudd, hogy a feszített mennyezet nem sokáig tart, és akkor kell szétszerelni, ha öntettel áztatják.

Figyelmeztettük a mínuszokat, és ha úgy gondolja, hogy ez semmi köze sincs, azt javasoljuk, hogy folytassátok az olvasást. A felfüggesztett mennyezetre vonatkozó anyag két lehetőségét vizsgáljuk, és megvitatjuk azok jellemzőit.

PVC mennyezetek: Előnyök és jellemzők

PVC fólia - nagyon jó anyag a fürdőszoba mennyezetének befejezéséhez. Könnyű és egyszerű mosni, képes ellenállni az árvíznek. A költségek, szemben a szövet mennyezetek - sokkal alacsonyabb.

Egyesek a PVC-t zavarják, mert műanyag, ami azt jelenti, hogy az anyag nem környezetbarát, és vegyi anyagokat fejleszt ki a levegőben, pontosabban fenolban.

Igen, van fenol a PVC filmben, senki sem állítja. Az anyag párolgása azonban csak egy esetben lehetséges - erősen melegítve.

Sőt, nem körülbelül 30-40 fok, de nagyon erős fűtés: egy épület szárító, bekapcsolta a gáz a tűzhely, a közvetlen napsugárzás.

A fürdőszobában, mint tudják, ezek a lehetőségek teljesen kizárt.

Mi van az esztétikával, akkor ízlés. A PVC mennyezetek fényesek és hasonlítanak a gumira, és ez egy amatőr design. Bár van néhány lehetőség a fotónyomtatással, ahol a fény csak a kép mélységét hangsúlyozza. Például, ha a mennyezet vizes mélységet mutat buborékokkal vagy valami ilyesmi.

Továbbá lehetetlen nem észrevenni, hogy a fényesség képes tükrözni. És ez azt jelenti, hogy ha ilyen mennyezetet helyez be egy kis fürdőszobába, akkor magasabb és tágabb lesz.

Mossa le a PVC stretch mennyezetet sokkal könnyebb, mint a ruhával. Egyáltalán nem vizet tölt. Általánosságban ez egy nagyszerű lehetőség, a legfontosabb, hogy gondosan válasszák a színeket, hogy ne hasonlítsák össze a fürdőszoba mennyezetét a cirkusz kupolájával.

De a folyamatos előnyök mellett egy hátrány is van, amelyet nem lehet megemlíteni: tükröződés.

Valószínűleg megkérdezed: miért van ez egy mínusz, ha egy kicsit magasabbak ezt a tulajdonságot pluses-kel? Itt, ahogy mondják, "az érmének két oldala van."

A lámpák túl tükröződhetnek, és vak szemek, ha felnéz.

És nem nézni a mennyezetet a fürdőszobában lehetetlen, különösen, ha hazudsz benne. De nem helyezi el a spot világítást, és a probléma "nem" -re változik.

Végül kevés embernek van 15 négyzetméteres fürdőszobája, ahol nagy mennyiségű fény szükséges. Egy kicsi fürdőt szépen megvilágított egy falon rögzített lombkorona.

A PVC mennyezetben van egy nagy hátrány - ez a varratok. De nincsenek kapcsolatban a fürdőszobával, mivel a mennyezetek általában nagyon kicsiek, és nincs szükség a vásznak forrasztására.

De ha 3 méteres szélességű kád van - háromszor gondolkozz. A varratok láthatóvá válnak, és a látvány nem a leginkább kellemes. Tény.

Itt megtalálhatóak a fürdőszoba álmennyezetekről készült fényképek.

Csak a PVC-ből lehet választani. Nagyon változatosak, ahogy láthatja, és ennek a filmnek köszönhetően rengeteg érdekes ötletet érhet el.

Fabric plafonok

Plusz faburkolat - matt. Úgy néz ki, nemes és drága. És csak a szövet segítségével, tökéletesen utánozhatod a festett felületet.

Továbbá minden minta jól néz ki egy matt felületen. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nincs csepp reflux, minden sor látható a lehető legegyértelműbb. Ez különösen alkalmas a 3D effektusú rajzokra.

Nos, és valószínűleg nem érdemes megemlíteni, hogy a spotlámpák nagyszerűen érzik magukat egy matt felületen. Nincs káprázás és a szem nem vak. Ezért a nagy fürdőszoba - ez egy jó lehetőség.

A szövet bevonat költsége jelentősen magasabb. A gyártók azt állítják, hogy a szövet sokkal környezetkímélőbb, és éppen ez az oka a nagyobb költségeknek.

De itt például nagyon szkeptikusak vagyunk ezekért a biztosítékokért, mivel ha nincs a fenol a szövetrongálatban, akkor ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy tiszta gyapotból vagy selyemből készült.

Igen, ez egy szövet, de valójában gumival telített! És ami valóban ott van, vegyes - csak a gyártó ismert.

Tehát a környezettudatosság szempontjából egy dolog megéri a másikat. Vagyis természetesen nem természetes anyagok.

Van egy másik jellemzője az anyag mennyezet, ami érdemes megemlíteni: nem mossa jól. De nagyjából nincs semmi a fürdőszobában, amely elkenheti a felületet.

Azonban, ha van egy gázkazán ott, akkor készülj fel arra a tényre, hogy a mennyezet sárgul gyorsan. A gáz gáz, és koromot képez.

Nos, és így tovább: az anyag áztatja a nedvességet. Ez azt jelenti, hogy még többé-kevésbé kielégítő szellőzés esetén fennáll a gombás támadás veszélye.

Általában az anyag jó az ablakos nagyméretű fürdőszobák számára, különben a szoba mindig "úszó" lesz. Ezért a kicsi - jobb, ha marad a PVC.

Figyelembe kell vennünk azt is, hogy a szövetkezet mennyezet, amelyet saját kézzel rögzíthet, anélkül, hogy kézműveseket vonzana. A telepítéshez nincs szükség speciális szerszámokra, kivéve a szokásos perforátort, a profilok szereléséhez.

De a PVC mennyezet feszes egy épületszárítóval. Az eszköz drága, és kifejezetten egyetlen mennyezet beszerelésére vásárol - nincs értelme.

Természetesen bérelheted, de nem bérelheted ki a készségedet és tapasztalatodat. A filmbevonatok telepítésének folyamata pedig nagyon szükséges. A hajszárító egy rossz vágása és döntése - búcsút mondhatsz a vászonra.

A szövetek teljesen megfoghatatlanok, és azok, akik a vállukból növekvő karokkal rendelkeznek, mindenképpen megbirkózni fognak ezzel a feladattal.

Itt - fotók szövet stretch mennyezetek a fürdőszobában. Tekintse meg, milyen jól néz ki:

A végső összehasonlítás: ami jobb, szövet vagy PVC a fürdőszobában?

Tehát most csökkentjük a terhelést a hitelével, és végül eldönthetjük.

 • Alacsony költség
 • Nem szívja fel a nedvességet
 • Mossa jól
 • Ne engedje az árvizet
 • Nem mindig lehet jó színt választani.
 • Nem lehetett megvilágítani
 • A látható varrás miatt nem lehet nagy területű fürdőt befejezni
 • Tisztelt nézet!
 • A helyszín megvilágításának képessége
 • Minden fotónyomtatás jól néz ki.
 • A saját kezük felszerelésének lehetősége
 • Nem olcsó
 • Rossz mosás
 • Italok nedvességet
 • Nem árvízkorlát

Fogyasztói visszajelzések a fórumokon

És itt megismerheti, mit mondanak az emberek a mennyezetükről a fürdőszobákban. Valaki dicséri őket, és valaki rettenetes. De jellemző, hogy csak azokat, akik nem rendelkeznek velük, megvetik. Amint azt mondják: Nem tudom, de elítélem.

De azok, akik már felvetették a függesztett mennyezetet a fürdőszobában - elégedettek. Ebben a szobában van, kétségtelenül, ez a bevonat szilárd plusz.

A "feszített mennyezet a fürdőszobában és előnyei és hátrányai" című áttekintésünk véget ért. Reméljük, hogy az információ hasznos lesz számodra!

Csináljon a fürdőszobában feszített mennyezet: tippek mesterek

Napjainkban senki sem kétszik, vajon lehetséges-e felfüggesztett mennyezetet készíteni a fürdőben. A matt vagy fényes vásznok telepítése a legkorszerűbb módszer a modern felújítások realitásának megtervezésére. A kérdés inkább az, hogy milyen mennyezetet kell tenni a fürdőszobában.

Mi okozta a kereslet a stretch mennyezet

A feszített mennyezet felszerelése a leggyorsabb módja a szoba átalakításának. A kiválasztott web telepítése és a szintek konfigurálása legfeljebb néhány órát vesz igénybe. Ennek eredményeként a tulajdonos olyan felületet kap, amely megfelel a lakó- és irodaterület összes követelményének. A következő előnyök tagadhatatlanok:

 • esztétikai fellebbezés;
 • a szoba modern kialakítása;
 • tartósság.

Ami a fürdőszobában felfüggesztett mennyezet felállítását illeti, a szakértők egyértelműen válaszolnak: igen. A telepítők napi megrendeléseket végeznek az ilyen típusú munkákhoz. A földesúr számára az egyetlen nehézség ebben a kérdésben a vászon megfelelő választása. Ez a megjelenés és tartósság függvénye.

Festmények típusai

A fürdőszobában a befejező anyag kiválasztásának fő kritériuma nedvességállóság. A követelmény a rendszeresen növekvő páratartalomnak köszönhető. Minden gyártó feszítő vásznatípusai nem higroszkópikusak, ezért alkalmasak a túlzott nedvességet igénylő körülmények között való alkalmazásra.

A befejező anyagokat több paraméter alapján osztályozzák:

 • megjelenés;
 • termelési anyag;
 • geometrikus méretű vászonok.

Az első kritérium szerint kétféle feszített mennyezetet különböztetünk meg:

Anyagtípus szerint:

A szövetek geometriai méretei megkövetelik a telepítésük módját. Ennek a paraméternek megfelelően kétféle mennyezetet különböztetünk meg:

Melyik feszített mennyezet jobb a fürdőszobában, attól függ, hogy a szoba stílusa milyen stílusban készült. Minden szövetnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

glossza

A fényvisszaverő és tükröző hatású textíliák egyetlen típusa fényes. A felsorolt ​​tulajdonságokat a film - polivinil-klorid film előállításához felhasznált anyag típusa határozza meg. Ez egy szintetikus termék, melyet különböző kémiai összetevőkből készítenek. Ezért a PVC anyagok környezetbiztonsága nemcsak kétséges, de lehetetlen.

Minden fényes film, függetlenül a gyártóktól, káros anyagokat bocsát ki a környező térbe. De egyesek többet, mások - kisebb mértékben. Az orosz piacon vannak vásznak a következő jellemzőkkel:

 • vastagsága 0,15-0,35 mm;
 • szélesség - 250-500 cm;
 • maximális megengedett terhelés a résen - 90 kg / m2.

Annak érdekében, hogy a feszített mennyezet a fürdőben legyen, akkor a legkisebb szélességű, 2,5 méteres filmet választhatja.

A mennyezet behelyezése után a fürdőkád átalakul. Megtalálja a modern és elegáns megjelenést. A fényezés egy csempe és egy belső tér finomítását hangsúlyozza.

Matek vászon

Az átlátszatlan ruhák filmek és szövetek lehetnek. Az anyag textúrájától függően sima vagy mintás felülete van, amelyet a váz szerkezetében kialakított kiemelkedések és mélyedések alkotnak. Csíkos álmennyezet a fürdőszobában - a hagyományos választás azok számára, akik inkább a klasszikus megoldások a dekoráció és a belső.

A PVC-szövetek és a fényes filmek előnyei:

 • egyenletes és csendes világítást biztosít;
 • a szoba kialakítása "meleg" és kényelmesebb lesz;
 • hozzon létre egy harmonikus és békés légkört.

Ha kétségei merülnek fel arról, hogy a fürdőszobában textilszövetből készült stretch mennyezet készül-e, akkor a tervező tippjei eloszlatják őket. A textúrázott matt felületek a leginkább dekoratívak. Nagyszerűek a csempe számára a nyugtató pasztell színekben. Leginkább harmonikusan csempével kombinálva, "a szövet alatt". Ezért nincs kétség afelől, hogy a fürdőben használható textilfilmekből készült szalagfödém használható. Tudod. Fabric - a legkényelmesebb és bemutatható. De saját "mínuszokkal" rendelkeznek.

 1. A felület csak matt.
 2. A fotónyomtatás nem olyan világos és tiszta, mint fényes.
 3. Hosszú vízzel való érintkezés esetén nedvesedés és csöpögés léphet fel.
 4. Nem alkalmas két- és háromszintű mennyezetek felszerelésére.

Hátrányok és előnyök a stretch mennyezetek a fürdőszobában

Mint bármely más burkolóanyag, a feszítő vászon saját "profik" és "hátrányai". Továbbá ezeknek az anyagoknak az előnyei sokkal nagyobbak.

A felsorolt ​​előnyök közül:

 • rugalmasság, leginkább a matt és fényes PVC filmekben;
 • nedvességállóság;
 • gyors telepítés;
 • karbantarthatóság;
 • képes ellenállni az elárasztásnak felülről és jelentős mennyiségű vizet tartani.

Egyes felhasználók szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a feszített vásznak hajlottak és hullámzanak a rajzok hatása alatt. Ez a mennyezet helytelen beszerelésének köszönhető. A légáramlás hiánya jelentős hátrányt jelent ezeknek az anyagoknak.

Ebben a tekintetben szükség van szellőzőnyílások telepítésére, amelyek csökkentik a felület esztétikáját. A standard szellőztető készülék a következő:

 • két sarkon átlósan helyezkednek el;
 • állítsák be őket dekoratív rácsok.

Így létrejön a levegőcsere a helyiség és a felső felső és a feszített mennyezet közötti tér között. Ez az egyetlen módja annak, hogy megszüntessük a feszített háló vibrációit.

A fényes filmek a verejtékezés hátrányát jelentik a forró gőz hatására. Továbbá a szoba hűtése után a nedvesség kondenzálódik, és a gravitáció hatására csökken. Így lehetséges, hogy különös cseppek a mennyezetről. De ez csak a nagy területeken figyelhető meg, és a fürdő fűtése és hűtése gyakori váltakozása következik be.

Hogyan válasszuk ki a színt és a stílust

A tervezők véleménye egyértelmű: a kis méretű fürdőszobákban a sima színek a legelőnyösebbek. Egy kis helyiségben bármilyen világos dekoráció diszharmóniát hozhat. A mennyezet nem olyan gyakran fordít figyelmet a falakra. De be kell építeni és hangsúlyozni kell a helyiség kialakítását. Ez a legjobban pontosan monoton filmeket készít.

Színválasztás

A színes és dekoratív megoldások vászonjai rendkívül szélesek. Ez igaz a fényes és matt filmekre és szövetekre. Alapvetően a mennyezet színét választják, két lehetőségre összpontosítva:

 • belső vagy befejező anyag hangszínében;
 • ezzel ellentétben.

Van egy harmadik, semleges lehetőség, amely megfelel a szoba dekoráció bármely stílusának és színes megoldásának. Ezek fehérek és textil ruhák, átlátszatlan és fényes. Ez az irodai és nyilvános terek standard választéka. A fehér több pozícióban nyer:

 • növeli a természetes vagy mesterséges világítás intenzitását;
 • nyugodt légkört biztosít;
 • minimálisra csökkenti a fali dekoráció hibáit.

A fürdőszobában lévő fehér feszített mennyezet tökéletesen ötvözött a kerámiával és a szaniter felszerelésekkel. Ha kétségei vannak a színválasztással kapcsolatban, maradhat ezen a döntésben.

Az elegáns design hangsúlyozza a fekete feszített mennyezetet, a fürdőszoba pedig ultramodern. De ez a választás csak akkor lehetséges, ha fekete a dekoráció és a szoba díszítése. A kontrasztos hangok a laconikus hi-tech stílusban rejlenek.

A megvilágítás megválasztása

A befejező és néző munkák tervezési szakaszában felmerül az elkerülhetetlen kérdés: a fürdőszobában lévő mennyezetek kiterjedését erős fényekkel lehet díszíteni, melyeket és milyen mennyiségben. A hibák elkerülése végett két szabály vezérli őket.

 1. A filmes vászon kevésbé erőteljes lámpákat állít elő, mint a szövetben. Ez annak köszönhető, hogy az előbbiek kevésbé ellenállnak a hőnek, és hővel deformálódhatnak.
 2. Biztonságosan telepíthető a fürdőszobában háromféle típusú világítóberendezés: energiatakarékos, LED, halogén.

Felfüggesztett mennyezetek beépítése a fürdőszobába

A feszítőruhák felszerelése kétféleképpen történik:

Leggyakrabban először használják, mivel alkalmas bármilyen vászon felszerelésére. A klipek segítségével csak a szövet filmeket húzzák meg. A Harpoon módszer a legegyszerűbb és leggyorsabb telepítést biztosítja, kiküszöböli a vásznat. Ez a módszer a legjobb választás a kis helyiségeknek, amelyek magukban foglalják a fürdőszobákat és a szanitereket.

A fürdőszobában egy feszített mennyezet felszerelése csak egy dolog: a gyakran felmerülő igény az útmutatók közvetlenül a csempere történő felszerelésére. Ebben az esetben kerámia lyukakat kell fúrni, amelyek a repedésekhez vagy a forgácsok kialakulásához vezethetnek.

Az ilyen munka megköveteli, hogy a mester bizonyos készségeket, speciális eszközöket és eszközöket tartalmazzon. Ebben a tekintetben az útmutatók elhelyezése a burkolólapon a tulajdonosnak a falaknál nagyobb költséggel jár.

Ellenkező esetben a feszítő törlőruhák beépítésének munkája a fürdőszobában nem különbözik a más helyiségekhez hasonló folyamatoktól. A Harpoon technológia egyszerű és több szakaszból áll.

 1. Keresztmetszetek jelennek meg, jelezve a jövőben a mennyezetet a falakon. Használjon szintet vagy buborékszintet horgolt zsinórral.
 2. A jelölési vonalak mentén szereljük fel a vezetőket, rögzítsük azokat a falakra a tüskés köröm használatával.
 3. Ha van függőleges csővezeték (víz vagy gáz), akkor a vágólap megfelelő helyén a kívánt átmérőjű lyukat kivágják és megerősítik egy műanyag gyűrű ragasztásával.
 4. Jelzőlámpák lámpatestekhez és függönyökhöz (kárpitok, álmennyezetek).
 5. A ruhadarabokat a vászon sarokpontjaiba rögzítik, és a helyiségek megfelelő helyiségeiben a filmeket a vezetőkön rögzítik.
 6. Megakadályozzák a levegő belépését a szobába, az ablakokat és az ajtókat műanyag burkolattal.
 7. Szereljen fel egy hőpisztolyt, kapcsolja be és melegítse a helyiség hőmérsékletét +70 ° C-ra.
 8. Speciális eszközök segítségével töltse be a vászon széleit az útmutatókban.
 9. Szereljen fel világítótesteket.

A mennyezet behelyezése után a fürdőszobát fokozatosan lehűtik. Nyissa ki az ajtót és végezzen levegőt. Ezután folytassa a mennyezet határvonalának korábban kijelölt módszerének kialakítását.

Tippek a fürdőszobák lefedettségének kiválasztásához

Amikor kiválasztja a textília textúráját és színét a fürdőszobában lévő mennyezethez, ne célszerű csak a tervezési tippekre összpontosítani. Nem kevésbé fontos a pszichológusok ajánlása. Szerintük több kiválasztási kritérium is létezik.

 1. Egy kis szobában nem sok fényes színű akcentus létezik. Szellemi fáradtságot és érzelmi kényelmetlenséget okozhatnak.
 2. Amikor fotónyomtatást választanak, vagy mintákat (beleértve a perforáltakat is), nagyméretű, egyértelműen meghatározott dekorációs elemeket kívánunk.
 3. A fürdőszobában tilos a mennyezet túlterhelése. Itt az egyszintű monofonikus konstrukciók a legmegfelelőbbek.

Fontos kiválasztani a megfelelő szövet gyártóját. Az orosz piacon a német, a belga és a kínai vállalatok termékei a legszélesebb körben képviseltetik magukat. Az első a legjobbak hírnevével bír. A belga csak alig volt rosszabb a rangsorban. A leginkább olcsó és népszerű - kínai filmek, matt és fényes.

A kínai gyártók rongyainak rossz minőségű minősítése nem mindig felel meg a valóságnak. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek között tisztességes és megbízható. Megkülönböztethetők az anyag és a felszerelés meglehetősen magas árával.

Hasznos videó

Ezután nézze meg a videót a fürdőszobai stretch mennyezetek tervezési ötleteivel:

Stretch ceiling - népszerű megoldás a fürdőszoba és a WC tervezéséhez. Ha közeledik a vászon színének és textúrájának megválasztásához, látványos és tartós bevonatot kaphat.

(2 értékelés, átlag: 5,00 az 5-ből)

Stretch mennyezetek a fürdőszobában

Milyen felületi anyagok képesek ellenállni a nagy nedvességtartalom és a "jumping" hőmérsékletnek a fürdőszobákra? Stretch mennyezetek - könnyen! Nem félnek a vízektől, nem változnak az "éghajlati" hatások hatása alatt, nem éri el évekig a telepítést követően. Emellett függöny mennyezet a fürdőszobában - ez egy jó tervezési megoldás, amely képes átalakítani és vizuálisan bővíteni egy szerény szoba.

Tartalomjegyzék:

Stretch mennyezetek a fürdőszobában: az előnyök

Ugyanúgy, mint egy másik helyiségben, a fürdőszobában lévő feszítőszerkezetek a legvékonyabb, tartós PVC-szövetek, amelyek a fő mennyezeti felület alatt helyezkednek el. A létrehozott "rés" néhány centiméter, így a szoba tényleges magassága nem változik. De a mennyezet és a kommunikáció hátrányai biztonságosan el vannak rejtve! A vinilfólia jól megválasztott textúrája (például fényes vagy fémes) vizuálisan könnyebb és tágasabb kis fürdőszobát készíthet!

Fürdőszoba mennyezetek

• gyors telepítés szemét és por nélkül;
• a penész és a penész fejlődésével szembeni ellenállóképesség;
• a víz megtartásának képessége az áradások alatt (ha a szomszédok nem "barátságosak" a vízvezetékkel, a szalagok megvásárlása egyszer és mindenképpen megvédi a javítást és a dolgokat a potenciális károktól);
• környezetbarát és hipoallergén;
• garantált hosszú élettartam.

Mivel a fürdőszobák általában kicsi méretűek, a legjobb stretch mennyezeteket rendelheti meg, ésszerű mennyiségben. Az Ön szolgálatában - különböző textúrák, amelyekkel a szoba lehet egy "királyi mosdó"!

Melyik feszített mennyezet alkalmas fürdőszobának?

A meglévő vagy tervezett beltér függvényében a fürdőszobához húzódó mennyezeteket kell kiválasztani. Tehát, ha a szoba falai és padlója természetes vagy mesterséges kővel van burkolva, a márványmodellek csodálatos befejező érzést kapnak. A fényes stretch mennyezetek műanyag hátlapokkal vannak kombinálva, és "semleges" tapéta - matt és szatén vászon. Érdekes lehetőség a fürdőszoba díszítésére olyan művészi tervek, amelyek absztrakciókat vagy vízmélységet, kék égboltot vagy fényes éjszakai csillagokat ábrázolnak, az ügyfél kívánságaitól függően. Az ilyen felfüggesztett mennyezetek bármilyen belső stílussal kombinálódnak: a legfontosabb dolog megtalálni a megfelelő kialakítást!

Stretch mennyezet a fürdőszobában

A fürdőszoba "boldog", egyenetlen mennyezetekkel, látható lemezdarabokkal és zsaluzatnyomokkal? A szomszédok felülről rendszeresen öntöttek be, arra kényszerítve őket, hogy sokkal gyakrabban végezzenek javításokat, mint szeretnénk? Szüksége van vizuálisan növelni a kis fürdőszoba magasságát? Mindezek a problémák egyetlen megoldás - stretch mennyezet a fürdőszobában.

A polimer szövedékből és a helyiség peremén rögzített hordozóprofilból álló kialakításnak több előnye van a befejeződés egyéb módszereivel szemben:

 • A telepítés sebessége és a munka előkészítő szakaszának hiánya, például a kiegyenlítő felületek, a festék vagy vakolat tisztítása, repedések beágyazása stb.

Ezenkívül a telepítési folyamat nem károsítja a szomszédos falakat, és nincs szükség a törmelékek eltávolítására.

 • Nedves környezetben ellenálló.
 • Higiénia és könnyű gondozás, antisztatikus tulajdonságok.
 • Megbízható védelem a szivárgás ellen.
 • Az elektromos vezetékek és egyéb műszaki kommunikáció elrejtése.
 • Számos dekoratív döntés, amely lehetővé teszi a technológia használatát bármilyen stílusban.

Ezenkívül a tartósságot a nyújtható mennyezetek előnyeinek tulajdonítják - átlagosan legalább 15 évig tartanak, fenntartva az eredeti megjelenést és a teljesítmény jellemzőit. Fontos, hogy válasszon egy kiváló minőségű vásznat, bízza a telepítést szakemberekkel, majd gondoskodjon az illetékes gondoskodásról.

Annak ellenére, hogy a technológia nyilvánvaló előnyei vannak, kételyek merülnek fel arról, hogy lehetséges-e álmennyezet létrehozása a fürdőszobában? Aggályok merülnek fel arra, hogy a szalag és a betonlap között megjelenik egy forma, amelyet nehéz felismerni és ezért időben eltávolítani.

Tipp: Az ilyen hibák elkerülése érdekében a szerelési fázis alatt gondoskodni kell a szellőzőberendezésről a feszített mennyezeten. A vászon alatt átfedő és szomszédos falakat antiszeptikus oldattal kezeljük - kívánatos ezt többször megtenni a hatás fokozása érdekében.

Ha a szerszám még mindig megjelenik, a szerkezetet leszerelik és az érintett felületeket megtisztítják. Ezután a ruhát egy korábbi helyen lehet létrehozni.

A feszültségű ezredek magas költsége és a szélességre vonatkozó korlátozások is utaltak hátrányaikra. És mégis ez a fürdőszobák egyik legjobb fajtája (lásd a fotót):

Melyik feszített mennyezetet választani a fürdőszobában

Nem minden finomanyag egyformán "jó" a fürdőszoba sajátos mikroklímáján. Ez a kijelentés a feszítő vászonokra vonatkozik. Két típusa van:

 • PVC filmből
 • szövet alapon (poliészter poliuretán impregnálással)

Az első lehetőség optimális a magas páratartalmú helyiségekben, a második pedig nagy korlátozások mellett alkalmazható: csak tágas szobákban, ahol jó természetes szellőzés van.

Stretch szövet mennyezet

Ezt a fajta szoknya klasszikus stílusban használatos belső térben. Feltétlenül mentes a szép textúrájú fényes festményektől, amelyek nyilvánvalóan nem különböznek a hagyományos vakolattól. Többször festettek, fotónyomtatással díszítettek vagy kézzel festettek. Stretch mennyezetek egy minta nem rosszabb, mint a valódi freskók.

Szövetek ruhadarabjai:

 • nagy szélesség (legfeljebb 5 m), amely lehetővé teszi a helyiségek egy lapáttal való fedezését további csatlakozások nélkül;
 • a könnyű telepítés - ellentétben a PVC-analógokkal, nem igényel szakemberek és speciális berendezések segítségét;
 • szilárdság, mechanikai igénybevétellel szembeni ellenállás;
 • alacsony vagy magas hőmérsékleten való védettség;
 • levegő és gőzáteresztő képesség, hogy a gomba és a penész ne alakulhasson fel a mennyezeten;
 • környezetbarát;

Hátrányok, ha a fürdőszobáról beszélünk:

 • a textil ruhák nem védik az árvíz esetén: nagy mennyiségű vízzel nem csak elkezdenek hagyni, de deformálódás nélkül is deformálódnak;
 • ilyen mennyezetet nagyon nehéz tisztítani a vízkőből és a spray-k nyomaiban;
 • magas ár, ami ebben az esetben indokolatlan, mert a szövet tartósabb lesz a vinilnél.

Fabric stretch mennyezet a fürdőszobában, fotó:

Stretch mennyezetek a fürdőszobában

A harmadik mennyezet, mint ajándék!

A "Home Decor" cég segít abban, hogy bármilyen helyiség tökéletes legyen. Készen állunk a projekt fejlesztésére és a feszített mennyezet felállítására a fürdőszobában gyorsan és megfizethető áron.

Cégünk együttműködik a vezető vásári gyártókkal, és rendelkezik olyan speciális berendezésekkel, amelyek kiváló minőségű és tartós nyomtatást tesznek lehetővé a legtöbb anyagon.

Az álmennyezetek beépítését a fürdőszobában szakképzett szakemberek végzik. Rendelkeznek széleskörű tapasztalattal és rendszeresen javítják képzettségüket.

Melyik feszített mennyezetet telepíteni a fürdőszobában?

A nagy páratartalmú helyiség anyagának megválasztása különös gonddal történjen. Nemcsak jól nyúljon, hanem viszonylag magas hőmérsékletet és nedvességet is ellenálljon. Ezért van a legnépszerűbb anyag a stretch mennyezetekhez a fürdőszobában a PVC.

Az anyag sima és tartós szerkezete ellenáll a penésznek és a kórokozóknak. Ezen kívül a PVC vászon széles színváltozattal rendelkezik, és kiváló anyag a nyomtatáshoz.

Mi a véleménye?

 • A magas páratartalom miatt előnyben kell részesíteni a nedvességálló anyagokat - PVC film.
 • Előnyben részesítik a tartós és tartós formatervezést - harpoon technológiát, amely nem igényel karbantartást
 • A mennyezeti szerkezeteknek ellen kell állniuk a magas hőmérsékletnek - alumínium profilnak.
 • Ebben a szobában felvehet egy érdekes mintát vagy színsémát, amely örömmel fogja szemet a fürdőkád pillanataiban.

Mennyibe kerül az álmennyezet a fürdőszobában?

Az építési költségek olyan összetevőkből állnak, mint a bonyolultsága, a web típusa és gyártója, a további munka szükségessége. Ön kiszámíthatja az árat egy számológép használatával weboldalunkon. A szolgáltatás azonban csak közelítő eredményeket nyújt.

A pontosabb információkat a menedzserünk telefonon +7 (495) 997-04-38 (Moszkva), +7 (499) 130-40-99 (Moszkva régió) vagy E-mail [email protected]

Hívhat otthoni tervezõt is. A megadott időpontban érkezik a megadott címre, elvégzi az összes számítást ingyen, és segít Önnek abban, hogy választani tudjon.

Stretch mennyezet a fürdőszobában

Részvények esetében:
+ álmennyezet
ajándékként.

4 sarok
minden szobában
ajándékként

- 5%
előre fizetéssel
100%
- 3%
rendelkezésre állás esetén
szociális kártya
- 3%
az új telepesek számára

A fürdőszoba minőségi befejeződése lehetetlen, ha nem veszi figyelembe a szoba jellegzetes jellemzőit. Ezért a fürdőszobában lévő feszítõ mennyezetet szükségképpen meg kell különböztetni a megnövekedett ellenállással a hõmérséklet különbségek és a nedvesség ellen. Ilyen megoldás lehet optimális az olyan negatív jelenségek elleni küzdelemben, mint a gombaspórák vagy a penész.

A fürdőszobák használatának előnyei

A fülke mennyezet behelyezése a fürdőszobába egy okos döntés, mivel ez a befejező anyagot az ilyen erősségek különböztetik meg:

 1. Az épület felső szintjétől való áradás elleni védelem. Ebben az esetben elegendő lesz felhívni a szakembereket, akik haladéktalanul leürítik a vizet és újra telepítik az internetet.
 2. Sokféle tervezési lehetőség. Kiváló minőségű feszített mennyezet kiválasztása a fürdőkádban különböző típusú terveket hozhat létre - egy és többszintű, világítással vagy anélkül stb.
 3. A színes és texturális megoldások széles választéka. Cégünk katalógusa különböző árnyalatokat kínál: fehér, színes, kék, barna, fekete, kétszínű; és textúrák: fényes, matt, tükör, szövet, mintával vagy anélkül stb.
 4. Magas szintű védelmet nyújt a gombás növények és penész ellen.
 5. Könnyű gondozás. A szövet szárítása után a vízfoltok nem maradnak meg, és a szennyeződés könnyen eltávolítható szivaccsal vagy egyszerű rongyal.
 6. Tartósság - akár 10-15 évig.
 7. A lakhatás mennyezetének demokratikus költsége a fürdőszobában.

Megfelelő mennyezet kiválasztása színenként

A vásárlók, amelyeket feszes ruhával határoztak meg a fürdőszobában, elsősorban a színei vezérlik. Érdemes megnézni a függő mennyezet különböző fényképeit kulcsrakész fürdőszobában. Az árnyék kiválasztásánál célszerű a szín belsejének más elemekkel történő kombinációját is elérni, beleértve:

 • csempézett - hagyományos lehetőség;
 • egy fríz érdekes megoldás, ha a frizura és a cserép ellentétben áll;
 • bútorok - fontosak a nagy helyiségekben;
 • dekoráció;
 • padlóburkolat: ha a mennyezet és a padlók azonos színűek, akkor ez lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a szobát.

A mennyezet harmonikus kombinációja más anyagokkal és belsőépítészeti elemekkel - a kifogástalan tervezés alapja.

Miért mi?

Cégünk professzionális szolgáltatásokat nyújt a feszítő szövet kivitelezéséhez és beépítéséhez. Előnyei:

 1. Hatalmas termékcsalád a textúra, a színek és a design terén.
 2. Elérhetőség. Fontos ok arra, hogy megvásárolhassuk a fürdőszobában lévő stretch mennyezetünket - az árak - extra díjak és rejtett felárak nélkül. Nem vonzuk a vásárlókat irreális ajánlatokkal, de azonnal tájékoztatjuk a végső árat, amely nem növekszik megrendeléskor.
 3. Professzionális és gyors kulcsrakész telepítés.
 4. Kényelem az ügyfelek számára. Nálunk a fürdőszobában a feszített mennyezetek árát megtalálhatja a telepítéssel, a kényelmes számológép segítségével. Szakembereink mindig készen állnak arra, hogy segítsenek a választásban, tanácsot adnak minden olyan kérdésben, amire érdekel.

A Moszkvában megrendelheti a fürdőszobában a feszített mennyezetet, amelynek ára kellemes meglepetés, professzionális installációval, mostantól a Mercury cég honlapján. Hívjon minket!

Stretch mennyezet a fürdőszobában

ár 390 rubel / m 2 telepítéssel

 • Csak 3-4 cm-t vesz igénybe a mennyezetvázlat
 • Ellenálljon akár 100 liter víz 1 m2-enként
 • Vizuálisan növelje a helyet
 • Ideálisan sima felület
 • Hatalmas színek és festmények textúrái
 • Hosszú élettartam (10 év garancia)

Stretch mennyezet a fürdőszoba ára 1m2 telepítés:

Stretch mennyezet a fürdőszobában

A magas páratartalmú helyiségekben nehéz olyan felületet választani, amely ellenáll az ilyen működési feltételeknek. A meszelés azonnal elkezdődik, és a gitt raklik. A fürdőszobában elnyúló mennyezet tökéletes megoldás minden problémára. Válasszon egy filmlapot a felsőbb szintek szivárgás elleni védelme érdekében. Vízbeillesztés esetén a film összegyűjti a folyadékot a buborékban, és nem enged be a szobába. A design hatalmas tömeget tart fenn! Stretch mennyezet a fürdőszobában lehet rendezni a különböző módon:

Egységes egységes szint. A belső kialakítás egyszerűbb, még a szokásos formában is. Még mindig a kedvenc textúráját és színét kell választanod. Kívánságra két alapvető tüskét készíthet. Nagyon fontos fotónyomtatás. A rajzolás egy speciális nyomtatóval történik. A kép tiszta és gyönyörű;

Többszintű tervezés. Egy ilyen szerkezet modernnek tűnik, különböző technikák segítségével a hely geometriáját korrigálják. Egy exkluzív terv kidolgozásához vegye fel a kapcsolatot tervezőinkkel;

Akvárium módszer. Stretch mennyezet a fürdőszobában, sok kapcsolódó tenger. Ahhoz, hogy a víz alatti világban legyen, elegendő egy mennyezetet rendelni ezzel a technológiával. Elve az, hogy több vásznat helyezzen el egymás mellett különböző illusztrációkkal és átláthatósággal.

Stretch mennyezet a fürdőszobában érvek és ellenérvek

Nehéz beszélni a negatív oldalról, ha nincs! A "taposó mennyezet a fürdőszobában előnye és hátránya" témakörének megvitatása határozott választ kap: a mészhomok, a gipszkarton és bármilyen más típusú bevonat összehasonlításakor a feszítőszerkezet nem rosszabb és sok szempontból felülmúlja mindegyiküket. Például a harpoon mennyezet könnyedén bontja a bontást. A harpoon és a PVC film maga sem romlik az eltávolítás során. Ha újratelepíti a terméket anélkül, hogy sok erőfeszítést megtesz, a helyére kerül. Miután összehasonlították a feszített mennyezetet a fürdőszobában, a fali panelek előnyei és hátrányai arra a következtetésre jutottak, hogy itt is a nyújthatóság előnyös a varratok hiánya és az esztétikai megjelenés miatt. A meszelésnek semmi értelme nem hasonlítható össze, összeomlik, és a latex festék repedések. A gipszkartonok félnek a nedvességtől, és a mennyezetlapok a múlt maradványaiban maradtak. A festék végül hámlik le. És mi lesz néhány évvel egy feszített mennyezeten? Semmi! Sok éven át fog tetszeni neked!

Stretch mennyezet a fürdőszoba ára

A költség közvetlenül függ a feladat összetettségétől és a munka mennyiségétől. Ha kérdései vannak, jobb, ha azonnal felkéri őket értékesítési vezetőinkre. Hívás vagy kérés elhagyása. Stretch mennyezet a fürdőszobában ár RumExpert 390 rubel / m2. Tartsa az elmúlt évek árcéduláját. Minden évben megnyitunk új értékesítési pontokat, növeljük a megrendelések mennyiségét, és ezáltal csökkentjük az egyes keringési díjakat.

A RumExpert megbízható partner a javításhoz.

Stretch mennyezetek költségkalkulátor telepítéssel

Stretch mennyezetek a fürdőszobában, árak, fényképek.

Minden ház és apartman esetében a fürdőszoba egy speciális helyiség, ahol magas a páratartalom. A fürdőszoba falai és mennyezetét sokkal jobban érintik a nedvesség, mint például a konyha. A padlón lévő nedvességet könnyedén kiküszöbölhetjük úgy, hogy olyan lapokat helyezünk, amelyekkel a folyadékot egy mozdulattal eltávolítjuk. A kád vagy a festék víz és a gőz a fürdőszobában nagyon gyorsan károsíthatja. Sőt, semmilyen csempe vagy festék nem fogja megmenteni a fürdőszobát a szomszédjaitól.

A mentéshez egyedülálló mennyezetburkolat - felfüggesztett mennyezet.

 • A vászon mennyezetét a fürdőszobában vinyl filmből készítik, amely nincs nedvesség hatásának kitéve.
 • Egy ilyen mennyezeten a penész és a gombák nem tartoznak bele.
 • A tartós vászon akár 100 liter-ig is képes ellenállni. víz / m2. - azaz. árvíz esetén el tudod kapcsolni a szükséges csapokat, és menteni a fürdőszobát a nem tervezett javításoktól.
 • Abban az esetben, ha az áradás a felsőbb emeletekből - a fűtőtest mennyisége a fürdőszobában nagyon egyszerű (a többi szobához képest). Az azonnal bejutott szakemberek gyorsan lemerítik a vizet, és szükség esetén visszaadják a régi alakot a mennyezetre.
 • Ezenkívül a mennyezet összes alkotóeleme környezetbarát, és a film maga hő és kopásálló, de nem alakul ki a deformációnak.
 • A tervezés, a lakkozott vagy a tükrözött mennyezetek vizuálisan nagyíthatják a helyiségeket, és jelentősen bővíthetik a tervezési lehetőségeket a fürdőszobában fényszórók és LED csíkok használatával.
 • A modern technológianak köszönhetően bármelyik kép a fürdőszobában lévő mennyezetre alkalmazható, így bármilyen anyag - fa, bőr, kő, arany stb.
 • A PVC fólia mennyezetje nemcsak az idővel, hanem a magas páratartalom mellett is elveszíti jellemzőit, és ellentétben például a gipszkarton és a mázolással, sárga és különálló, és több mint egy évtizede marad a fürdőszobában.
 • A fürdőszobában lévő feszítő ronggyal a főfödémtől egy minimális távolságra van felszerelve, ami elég ahhoz, hogy elrejtse az alapfelület minden rendellenességét vagy hibáját. Szükség esetén a vászon alatt nem csak a vezetékeket, hanem a csöveket, a szellőzést is elrejtheti.

Az álmennyezetek beépítésének algoritmusa a fürdőszobában a következő:

 1. Fürdőszoba mérés / költségvetés, szerződés aláírása.
 2. A keret felépítése a kerület mentén; (a munka akár 40 percet is igénybe vehet).
 3. Fűtse a helyiséget a kívánt hőmérsékletre, és nyújtsa a vásznat (a munka akár 40 percet is igénybe vehet).

A fürdőszobában szerelt munkák befejeztével évek óta tökéletesen sík, sima, esztétikus mennyezet lesz. Az egész telepítési folyamat általában legfeljebb 90 percet vesz igénybe.

Ami fontos, az a tény, hogy a telepítés után nincs építési hulladék, a telepítő csapatok fúrógépet használnak porszívóval.