Legfontosabb > Csapok

Stretch mennyezetek a fürdőszobában

A PVC-féle stretch mennyezetek telepítése ajánlott egy lakóházban vagy egy lakásban, mint fürdőszobában vagy WC-ben. Ez a típusú mennyezet ideális a magas páratartalmú helyiségek számára. A mennyezeten nincs kondenzáció, mert az anyag azonnal megragadja a helyiség belső hőmérsékletét, a nedvesítés és a gőz megrongálása nélkül.

Bővebben a feszített mennyezetekről a fürdőszobában

A fürdőszobához nyújtható stretch mennyezetek vizuálisan növelik a helyiséget, ami elég fontos a kis fürdőszobákhoz és a WC-khez. Az ilyen mennyezetek széles skálája lehetővé teszi, hogy egyenletes kontrasztban legyen a falak és a padló felületének színével.

Fényes feszített mennyezet, melyet beépített lámpák egészítenek ki, tökéletesen ötvözve csempével, különböző egészségügyi berendezésekkel és modern fürdőszobai bútorokkal.

A fürdőszobában elnyújtott, fotónyomtatással ellátott stretch mennyezetek egy unalmas fürdőszobát alakítanak egy érdekes, gyönyörű megjelenésű, kellemesen elhelyezkedő helyiségbe.

Az ilyen mennyezet használata a fürdőszobában, a WC-ben, valamint a konyhában megfelelő. Az alacsony költségű és meglehetősen hosszú élettartam, a megjelenés időbeli romlása nélkül, ezzel a lehetőséggel szinte megfordul.

A fennmaradó burkolatok, amelyek a feszített mennyezetek létrehozása előtt léteztek, sok szempontból lényegesen alacsonyabbak. Például egy rack mennyezet sokkal drágább, mint egy szakaszon. A meglévő színtartomány tartománya is kicsi. Ráadásul a rack mennyezet rosszabb a helyiség magas nedvességtartalmát.

Stretch mennyezet a fürdőszobában: az előnyei és hátrányai, típusok, 55 fotók a belső térben

Stretch ceiling - a legegyszerűbb megoldás a fürdőszoba befejezéséhez. A stretch mennyezetek előnyei a színek, a formatervezés és a textúra széles választékában, amelyek minden stílusban belső teret hoznak létre, kielégítve a legigényesebb vásárlók igényeit és a tervezők szokatlan ötleteit.

A fotó kétszintes feszített mennyezet. Az első szint khaki színű, a fehér matt szín második szintje összetett alakú, kivágott körrel, amelyen belül a khaki szín első szintje látható. A fürdõzónát kiemelik, és a zuhanytálcát és a tükörrel ellátott mosdót ívelt vonal jellemzi. Arc ismételt beépített spotlámpák. A kör közepén, a mennyezet fölött az első szint felett a fürdőszoba fel van szerelve egy csillár alakú labda.

Stretch mennyezet a fürdőszobában: az előnye és hátránya

Mint minden befejező anyaghoz hasonlóan a fürdőszoba stretch anyagának előnyei és hátrányai is vannak:

 1. A feszített mennyezet praktikus, mert nedvességálló, és megfelel a fertőtlenítőszerek követelményeinek, a penész és a gomba nem növekszik rajta, a kondenzátum nem keletkezik, a por nem halmozódik fel, nem rendelkezik éghető tulajdonságokkal, a festékeket nem mosják le és nem fakulnak el.
 2. A vászon dekoratív megjeleníthető megjelenését könnyű megtakarítani. Nem igényel összetett gondosságot, amikor homályosodik, elegendő törölni egy száraz ruhával és megszórni az ablaktisztítóval.
 3. Abban az esetben, ha a fürdőszobában a szivárgás felülről van kialakítva, amelyet egy harpó módszerrel szereltek fel, és dugóval ellátták, a feszített mennyezet nem veszíti el a megjelenését. A parafa nyitása esetén a mester a víz szivárgását szivárgja, ha a szivárgás kicsi. De nincs semmi aggodalom, még súlyos baleset esetén is. A vászon akár 100 liter vízre is képes 1 négyzetméterenként. Ebben az esetben a kézművesek részben lebontják a mennyezetet, letölti a vizet, megszáradják a felületet, és a felületen látható változások nélkül rögzítik a helyükre.
 4. A felfüggesztett mennyezetek élettartama 10 év, de a valóságban sokkal hosszabb ideig tart, ha nem alkalmazzák a mechanikai sérülést.
 5. A fürdőben megnyújtott mennyezet megszabadul a festés és a meszelés sok éven át.

Mínusz feszültség mennyezet - az a szag, amely kb. 2-5 napot veszít.

Shtapikovaya telepítési rendszer akár 30% -kal kevesebb, mint a harpoon. De a működés kevésbé megbízható. Árvíz esetén a fürdőszobának le kell cserélnie a pengét.

A kép fényes fehér mennyezetű, amelyen a sorolt ​​reflektorok sorai sorokba rendeződnek, és egy csillár a középső oldal bal oldalán eltolt, téglalap alakú árnyalattal, amely visszhangozza a kád téglalap alakját, amely felett helyezkedik el. A mennyezetre csillogó fény és fehérsége rendkívüli könnyedséget, tisztaságot és könnyedséget kölcsönöz a belső térnek.

A feszített mennyezetek típusai

A fürdőszobában széles választékú feszített mennyezetek közül választhatnak, a következő szintekre osztva:

 • egyszintes
 • kétszintes,
 • többszintű.

A többszintes stretch mennyezetek a fürdőszobában lehetővé teszik, hogy összetett fényű játékot hozzanak létre, mivel a lámpák különböző magasságú felületeken, a mennyiségek és alakok játékában vannak elhelyezve, ami nagymértékben megnöveli a tervezési lehetőségeket.

A képen egy kétszintes feszített mennyezet jelenik meg, amely a skála téglalap alakú, közepén fekszik, és egy széles, fehér kerülete körül süllyesztve, a kerület körül. Az első szint téglalapját fényes felület jellemzi halogén lámpák mindkét oldalán. A második szint fehér matta szegélye fali lámpákkal világít. A mennyezet vörös vászonja és a fürdőszobai padlón lévő vörös szőnyeg látványsá vált, és támogatja a mennyezet színének megválasztását.

A függesztett mennyezet anyagának textúrája a következőkre oszlik:
 • Fényes. A fürdőszobához legjobban illő, vizuálisan növeli a kis helyiséget a fény, az objektumok és a víz visszaverődése miatt. Ezenkívül a fényesség tükörhatása stílusosan kombinálható kerámia csempe, fajansz, vízvezeték és csillámos keverőfelület.
 • Matt. A klasszikus belső tér közvetlen síkjainak megoldására, hasonlóan a vakolt felülethez.
 • Szatén. Alkalmas egy fürdőszobához, emlékeztet a vízalapú festékkel fedett mennyezetre, a textúra sima az érintésre, enyhe fényes, ami különleges kényelmet teremt.

A kép egy szatén fehér mennyezet, beépített téglalap alakú fényszórókkal. A fürdőszoba falán lévő kék és fehér függőleges csíkok finoman visszaverődnek a mennyezeten, különböző árnyalatokat biztosítva fehérre.

Stretch mennyezetek mintával (fotónyomtatás)

A fotónyomtatással ellátott nyújtható mennyezetek lehetővé teszik, hogy exkluzív fürdőszobai belsőtereket hozzanak létre és életre keltsék a legváratlanabb fantáziákat. A modern nyomtatás nemcsak mintázott minta kiválasztását teszi lehetővé, hanem a saját képét vagy fényképét is a PVC vászonra helyezi.

A feszített mennyezet színe a fürdőszobában

A feszített mennyezetek színtartománya végtelen választékot kínál, széles és változatos árnyalatú meleg és hűvös színekkel. A tervezési megoldás a helyiségtől függ, a sötét árnyalatok optikailag csökkentik a helyet, a könnyű pedig éppen ellenkezőleg.

A kép fényes, vörös színű, fényes, hajlított mennyezettel, paradicsom árnyalatával, a kerület körül szerelt halogén lámpákkal, a mélység telítettségének és a mennyezet felületének visszaverődésének köszönhetően. A választott színt vörös csempés csíkok kombinálják a falak falán és a cseresznye orgona függönyön.

A fehérek árnyalatai hatalmasak a tejelő, gyöngy és elefántcsonttól a püréig és a fehérítetlen len színétől. A feszített mennyezet színének és árnyalatának megválasztását a csempe, a kő, a fa és a fajansz választása, valamint a fürdőszobába telepíthető világítás határozza meg.

A fénykép fényes fehér mennyezetű, két sorba szerelt kerek spotlámpával.

Világítás felfüggesztett mennyezetek a fürdőszobában

Figyelembe véve, hogy a fürdőszoba nedvességtartalma magas, lámpa kiválasztásakor figyelembe kell venni a por és a nedvesség elleni védelmet. A lámpatestek biztonságát IP-kód jelöli. A második ábra a biztonság szintjét jelzi, annál nagyobb, minél közelebb áll a vízforráshoz. A fürdőszoba kényelmessége és a tükörben való visszaverődés láthatósága a világítás fényességétől függ.

A képen egy szatén mennyezet jelenik meg egy hűvös árnyalatú fehérben, amelynek közepén egy gömb alakú csillár van, fekete spirál árnyékkal csavart spirálra. A fürdőszobában lévõ fény gyengéden tükröződik, ami kényelmet nyújt, és az aktív mozaikot a falon egy sárga-barna csíkban szögletes fényes mintával egyensúlyozza.

A szoba kialakítása a felszerelés kiválasztását fogja eredményezni. Ezek lehetnek mennyezeti lámpák, amelyek szabványos és energiatakarékos izzólámpákat használnak. Gyakran használt halogén spotlámpák. Általában olcsóak és kompaktok, de ne helyezzen be több mint 35 wattot.

A LED-es lámpatestek fürdőként használják a formákat és a felületeket. Többszintű mennyezetek telepítésekor a LED lámpák kiemelhetik vagy határolhatják a teret, külön síkokat egymástól.

Stretch mennyezet a fürdőszobában

A fürdőszoba "boldog", egyenetlen mennyezetekkel, látható lemezdarabokkal és zsaluzatnyomokkal? A szomszédok felülről rendszeresen öntöttek be, arra kényszerítve őket, hogy sokkal gyakrabban végezzenek javításokat, mint szeretnénk? Szüksége van vizuálisan növelni a kis fürdőszoba magasságát? Mindezek a problémák egyetlen megoldás - stretch mennyezet a fürdőszobában.

A polimer szövedékből és a helyiség peremén rögzített hordozóprofilból álló kialakításnak több előnye van a befejeződés egyéb módszereivel szemben:

 • A telepítés sebessége és a munka előkészítő szakaszának hiánya, például a kiegyenlítő felületek, a festék vagy vakolat tisztítása, repedések beágyazása stb.

Ezenkívül a telepítési folyamat nem károsítja a szomszédos falakat, és nincs szükség a törmelékek eltávolítására.

 • Nedves környezetben ellenálló.
 • Higiénia és könnyű gondozás, antisztatikus tulajdonságok.
 • Megbízható védelem a szivárgás ellen.
 • Az elektromos vezetékek és egyéb műszaki kommunikáció elrejtése.
 • Számos dekoratív döntés, amely lehetővé teszi a technológia használatát bármilyen stílusban.

Ezenkívül a tartósságot a nyújtható mennyezetek előnyeinek tulajdonítják - átlagosan legalább 15 évig tartanak, fenntartva az eredeti megjelenést és a teljesítmény jellemzőit. Fontos, hogy válasszon egy kiváló minőségű vásznat, bízza a telepítést szakemberekkel, majd gondoskodjon az illetékes gondoskodásról.

Annak ellenére, hogy a technológia nyilvánvaló előnyei vannak, kételyek merülnek fel arról, hogy lehetséges-e álmennyezet létrehozása a fürdőszobában? Aggályok merülnek fel arra, hogy a szalag és a betonlap között megjelenik egy forma, amelyet nehéz felismerni és ezért időben eltávolítani.

Tipp: Az ilyen hibák elkerülése érdekében a szerelési fázis alatt gondoskodni kell a szellőzőberendezésről a feszített mennyezeten. A vászon alatt átfedő és szomszédos falakat antiszeptikus oldattal kezeljük - kívánatos ezt többször megtenni a hatás fokozása érdekében.

Ha a szerszám még mindig megjelenik, a szerkezetet leszerelik és az érintett felületeket megtisztítják. Ezután a ruhát egy korábbi helyen lehet létrehozni.

A feszültségű ezredek magas költsége és a szélességre vonatkozó korlátozások is utaltak hátrányaikra. És mégis ez a fürdőszobák egyik legjobb fajtája (lásd a fotót):

Melyik feszített mennyezetet választani a fürdőszobában

Nem minden finomanyag egyformán "jó" a fürdőszoba sajátos mikroklímáján. Ez a kijelentés a feszítő vászonokra vonatkozik. Két típusa van:

 • PVC filmből
 • szövet alapon (poliészter poliuretán impregnálással)

Az első lehetőség optimális a magas páratartalmú helyiségekben, a második pedig nagy korlátozások mellett alkalmazható: csak tágas szobákban, ahol jó természetes szellőzés van.

Stretch szövet mennyezet

Ezt a fajta szoknya klasszikus stílusban használatos belső térben. Feltétlenül mentes a szép textúrájú fényes festményektől, amelyek nyilvánvalóan nem különböznek a hagyományos vakolattól. Többször festettek, fotónyomtatással díszítettek vagy kézzel festettek. Stretch mennyezetek egy minta nem rosszabb, mint a valódi freskók.

Szövetek ruhadarabjai:

 • nagy szélesség (legfeljebb 5 m), amely lehetővé teszi a helyiségek egy lapáttal való fedezését további csatlakozások nélkül;
 • a könnyű telepítés - ellentétben a PVC-analógokkal, nem igényel szakemberek és speciális berendezések segítségét;
 • szilárdság, mechanikai igénybevétellel szembeni ellenállás;
 • alacsony vagy magas hőmérsékleten való védettség;
 • levegő és gőzáteresztő képesség, hogy a gomba és a penész ne alakulhasson fel a mennyezeten;
 • környezetbarát;

Hátrányok, ha a fürdőszobáról beszélünk:

 • a textil ruhák nem védik az árvíz esetén: nagy mennyiségű vízzel nem csak elkezdenek hagyni, de deformálódás nélkül is deformálódnak;
 • ilyen mennyezetet nagyon nehéz tisztítani a vízkőből és a spray-k nyomaiban;
 • magas ár, ami ebben az esetben indokolatlan, mert a szövet tartósabb lesz a vinilnél.

Fabric stretch mennyezet a fürdőszobában, fotó:

Lehetőség van a mennyezet felfüggesztésére a fürdőszobában?

Blog szakaszok

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol egy személy egy nehéz naptól nyugszik, erősödve. Ezért nagyon fontos, hogy hangulatos és gyönyörű volt. A belső tér minden részlete hatalmas szerepet játszik. De a belső szépség mellett fontos, hogy praktikus is legyen. Végül is, leggyakrabban a szoba mérete elég kicsi. És számos funkciót hajt végre.

Ezenkívül a fürdőszobában gyakran változik a hőmérséklet, a magas páratartalom. Általánosságban a helyiség javítása során nemcsak a szépségre, hanem a gyakorlatiasságra is figyelmet kell fordítani.

Különleges szerepet tölt be a helyiségek belsejében a mennyezet. Most már sok mennyiségi lehetőség van. A legnépszerűbb és sokoldalú megoldás a feszített mennyezet kialakítása. Ez a feszített mennyezet a fürdőszobában - a legoptimálisabb választás.

Ez a mennyezetburkolat több típusra oszlik. Minden fajnak számos előnye és hátránya van.

A szövet vásznak nagyon természetesnek tűnnek. De nem tolerálják a hőmérsékleti ingadozást, a magas páratartalmat. Az a tény, hogy az anyag képes nedvességet felszívni, ennek eredményeként színnel, színváltozással, alakváltozással borított.

A hőmérsékletváltozás deformációt is okozhat. A vászon tisztítása meglehetősen nehéz, mert a régi foltok eltávolítása csak olyan speciális eszközökkel jár, amelyek kárt okozhatnak a vásznon. Ez a bevonási lehetőség nem alkalmas a fürdőszobában.

A film vászon jól viseli a nedvességet és a hőmérséklet ingadozásokat. Nem veszi fel a nedvességet, de visszaszorítja. A film csak nagyon magas hőmérsékleten deformálódik. Könnyen tisztítható. Könnyű eltávolítani a makacs foltokat. Az ilyen bevonat bizonyos szerkezete vizuálisan kibővítheti a térséget, ami nagyon fontos.

A matt textúra sokoldalú, jól illeszkedik bármilyen designhoz. A matt design úgy néz ki, mint egy fehérre meszelt felület. Puha ruhák használhatók a szalonban.

A szatén verzió, ellentétben a matt vászonnal, képes arra, hogy kissé tükrözze a fényt. Ezt a típusú mennyezetet gyakran használják a hálószobában.

A fényes vásznon a legalkalmasabb a kis helyiségekben. A fénysugarak tükröző képességének köszönhetően a legkisebb szobák vizuálisan is nőnek. Ezért ez a fényes film stretch mennyezet leggyakrabban szerelt a fürdőszobában.

A bevonat előnyei és hátrányai

A feszített mennyezet legfőbb előnye a többi bevonattal összehasonlítva az, hogy a helyes felszereléssel és világítással a szoba vizuálisan nő. Még a legzsúfolt helyiség is tágas lehet. És a fürdőszobában nagyon fontos, mert gyakran nemcsak egy fürdőszobát, hanem egy mosodai kosarat, egy mosógépet, sok polcot tartalmaz háztartási vegyszerek és kozmetikumok számára.

A tér látványterjedését nehéz elérni. Csak egy fényes textúra segíthet ebben az esetben.

A filmes vásznok színpalettája nagyon változatos.

A fürdőszobában a filmszalag egy feszített mennyezetet készíthet. Ez elég könnyű ahhoz, hogy gondoskodjon az ilyen mennyezetről. Az is ellenáll a különböző hatásoknak.

A fürdőszobában lévő szövetburkolat nem ajánlott. Mivel a szövet elnyeli a nedvességet, akkor kockáztatja, hogy sok pénzt költ a megújulásra. Ez az opciónak nincs fő előnye - ez nem befolyásolja a helyiség méretét.

A fólia feszített mennyezet a fürdőszobában nincsenek jelentős hátrányai. Kivéve talán egy dolgot: a fólia felszereléséhez speciális hőventilátorral kell fűteni, ami további kiadásokat jelent. De ha összehasonlítja a pénzmennyiséget más típusú lefedettség folyamatos frissítésével, akkor világossá válik, hogy a film telepítésével kapcsolatos költségek nem túl magasak.

A szövet nyújtható mennyezetek ezzel szemben számos jelentős hátránnyal rendelkeznek. A fürdőszoba a hőmérsékleti ingadozásokhoz és a páratartalomhoz kapcsolódó bizonyos funkciókat lát el. Ennek eredményeképpen kockázatot vállalsz arra, hogy kétévente cseréljetek pénzt.

A szerkesztés árnyalatai

A fürdőszobában a feszített mennyezet ugyanúgy van felszerelve, mint más helyiségekben.

A telepítési folyamat meglehetősen egyszerű:

 1. a mennyezet és a fal felületét tisztítsa a porból;
 2. jelölje meg a kerület mentén a keret elhelyezési helyét, általában a vászont nyolc-tíz centiméterrel a főfelület alatt helyezik el;
 3. rögzítse a rögzítéshez szükséges profilokat a jelölő vonal mentén;
 4. rögzítse a film sarkát speciális kötőelemekkel;
 5. jelölje meg a lámpák helyét;
 6. huzalozás a világításhoz;
 7. szerelje fel a rögzítőelemek rögzítésére szolgáló alátéteket;
 8. rögzíti a vászon kezdetét a fal közepétől, a sarkok irányába;
 9. jobb egy ruhát feltölteni a speciális műanyag spatulával;
 10. meg kell melegíteni a filmet, miután felmelegedett;
 11. a lámpák felszerelésének helyén, különleges gyűrűk - bázisok;
 12. csatlakoztasson lámpákat kábelezéssel;
 13. a szerkezet ízületét a falfeltöltéssel hab vagy tömítőanyaggal;
 14. jobb, ha a falak feldolgozása előtt fel kell szerelni a szerkezetet;
 15. A lámpákban lévő izzók könnyebben kiválaszthatnak olyan speciálisakat, amelyek nem melegszik fel;
 16. a teljes felszerelés után törölje le a ruhát könnyű szappan oldattal.

Fedezze le a falakat jobbra a mennyezet behelyezése után. Először is, mert amikor újra tapadt a tapéta, akkor nem kell aggódnia a szerkezet lebontása. Másodszor, a profil jobban kapcsolódik egy csupasz falhoz.

A vászon gondozása

Egy filmrõl egy feszített mennyezetrõl gondoskodni. Elég lesz törölni szappanos vízzel. A fény ragyogása érdekében használhatja a szerszámot a szemüvegekhez. Ha még mindig van egy folt a filmen, akkor eltávolítható ammóniával.

Az ízületek nagyon fontosak a kitöltéshez. Ha ez nem történik meg, akkor pontosan azokban a piszok felhalmozódnak, virágzik.

Ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a vászon színeit, festse el, nem fog működni. Meg kell vásárolnia egy újat. Festés a filmen nem veszik.

Ha nagy mennyiségű kondenzátum gyűlik össze a felületen, fontos, hogy törölje le a filmet. Ezért fürdőzés után jobb, ha száraz ruhával törölni szeretné a mennyezetet.

Az RF hívása ingyenes

Munkánk

A fényes PVC csík mennyisége a konyhában 23m2. A konyha egy helyiség a házban, egyre nagyobb követelményeket támaszt a tisztaság és a praktikusság iránt.

A fényes PVC csík mennyisége a konyhában 23m2. A konyha egy helyiség a házban, egyre nagyobb követelményeket támaszt a tisztaság és a praktikusság iránt.

Kell egy feszített mennyezet a fürdőszobában?

Tegyük fel most: a fürdőszobában a feszített mennyezet ideális megoldás, és ebben az esetben csak pluszokat lehet felsorolni, és a mínuszok csak a kellemetlen szellőzésű szobákban nyilvánulhatnak meg.

Ebben a cikkben nem csak az ilyen típusú felületek általános előnyeiről és hátrányairól van szó, hanem arról is, hogy milyen különbség van két népszerű bevonat között: a PVC és a faburkolat.

A különbség igen jelentős, és figyelembe kell vennie minden szempontot a megrendelés eldöntése előtt. Mert valaki számára kategorikusan nem alkalmas anyag, hanem valaki számára PVC.

Hátrányok a stretch mennyezetek egy fürdőszoba rossz szellőzés

Stretch plafon - rossz "lélegzik", és biztos, hogy senki nem titok. Legalább PVC anyagból, még a szövetből is, mert szintén telített. És pontosan azért, mert ha a fürdőkád nem rendelkezik jó szellőzéssel, akkor jobb, ha nem veszi figyelembe ezt a lehetőséget.

Magyarázzuk meg, miért: gomba, mindenütt jelenlévő gomba. Mindemellett sokkal gyorsabban fog megjelenni, mint a rendszeresen festett mennyezeten, mivel a mennyezet és a mennyezet között nincs szellőztetett terület.

Elvben, ha magas mennyezettel rendelkezik, és a szellőzőnyílást, amely a fürdőszobában van elhelyezve, a feszített mennyezet felett helyezhető el, akkor ez a probléma lehet, hogy nem. De ez csak akkor lehetséges, ha a szellőzés nincs eltömődve és rendszeresen "húz" (ez ritkaság a régi panelházakban).

És ha "húzza" így, akkor a gomba elkezd virágozni és szagolni a mennyezeten. És ha egy szokványos mennyezet könnyedén lehúzható, feldolgozható és újra festett, anélkül, hogy túlságosan tönkrement volna, akkor feszültséggel egy másik dal.

Szinte lehetetlen mosni egy gombából, hiszen végül is nem csak kívülről, hanem belülről is. És a legrosszabb dolog az, hogy imádja a mennyezet és a falak közötti ízületek helyeit, valamint a spotlámpák körüli hézagokat. Bíráld meg magadnak, milyen örömmel múlik a penész ilyen helyeken.

A probléma részben megoldható, ha a mennyezet sötét. Ez egyszerűen nem látható gomba! De ez nem jelenti azt, hogy nem.

Ő él, és folyamatosan felszabadítja a levegőbe a bomlástermékeit, nevezetesen a toxinokat, amelyek megmérgezik. A penész egy élő dolog, és napról napra eszik a mennyezetedet, akár látod, akár nem.

Röviden, ha biztosan tudják, hogy a fürdőszobája rosszul szellőztetett, és a mennyezeten, és mielőtt a penész állandóan kialakulna, akkor megszabadulni a problémától egy stretch mennyezet segítségével - ez nem fog működni és nem álmodik.

Elrejtés - igen, ez lesz. Különösen a fekete mennyezetre. De nem sajnálja az egészségét? Mold - nagy károkat okoz az egészségre, különösen a légzőrendszerre.

Egy másik mínusz, amely csak az árvíz után következik be

Ez a mínusz a PVC stretch mennyezetek egyik legfontosabb előnye: az a képesség, hogy megőrizze a szomszédaiból kiszivárgott vizet. A nyújtható mennyezet hatalmas mennyiségű vizet tartalmaz, és az árvíz nem következik be, igen.

A baleset megszüntetése érdekében csak hívja a mestert, és ürítse ki a vizet. De ebben az esetben a mennyezetlemez maga nedves marad, és a mennyezet ismételt meghúzásával újra megőrzi ezt a páratartalmat. Nincs rá hely, és néhány hónap múlva a gomba nem fog sokáig tartani.

És itt is: ha a mennyezeted magas, kb. Három méter magas, ez nem a te eseted, mivel a légtelenítő a mennyezetlevél és a lemez között helyezhető el, így az ízületek közötti szellőztetés hézagot hagy. Ebben a helyzetben a kályha kiszárad, és nem lesz gond.

De ha egy szabványos mennyezet 2,5 m magasságban van, akkor a szellőztetés nem fog működni ott, mert a vásznat legalább 40 centiméterrel kell lefelé csökkenteni. És mi lesz az eredmény? A fej mennyezete gyakorlatilag.

Ezért fontolja meg ezt a lehetőséget. Ha diszfunkcionális szomszédjaid vannak a tetején, folyamatosan folyó csövekkel, akkor tudd, hogy a feszített mennyezet nem sokáig tart, és akkor kell szétszerelni, ha öntettel áztatják.

Figyelmeztettük a mínuszokat, és ha úgy gondolja, hogy ez semmi köze sincs, azt javasoljuk, hogy folytassátok az olvasást. A felfüggesztett mennyezetre vonatkozó anyag két lehetőségét vizsgáljuk, és megvitatjuk azok jellemzőit.

PVC mennyezetek: Előnyök és jellemzők

PVC fólia - nagyon jó anyag a fürdőszoba mennyezetének befejezéséhez. Könnyű és egyszerű mosni, képes ellenállni az árvíznek. A költségek, szemben a szövet mennyezetek - sokkal alacsonyabb.

Egyesek a PVC-t zavarják, mert műanyag, ami azt jelenti, hogy az anyag nem környezetbarát, és vegyi anyagokat fejleszt ki a levegőben, pontosabban fenolban.

Igen, van fenol a PVC filmben, senki sem állítja. Az anyag párolgása azonban csak egy esetben lehetséges - erősen melegítve.

Sőt, nem körülbelül 30-40 fok, de nagyon erős fűtés: egy épület szárító, bekapcsolta a gáz a tűzhely, a közvetlen napsugárzás.

A fürdőszobában, mint tudják, ezek a lehetőségek teljesen kizárt.

Mi van az esztétikával, akkor ízlés. A PVC mennyezetek fényesek és hasonlítanak a gumira, és ez egy amatőr design. Bár van néhány lehetőség a fotónyomtatással, ahol a fény csak a kép mélységét hangsúlyozza. Például, ha a mennyezet vizes mélységet mutat buborékokkal vagy valami ilyesmi.

Továbbá lehetetlen nem észrevenni, hogy a fényesség képes tükrözni. És ez azt jelenti, hogy ha ilyen mennyezetet helyez be egy kis fürdőszobába, akkor magasabb és tágabb lesz.

Mossa le a PVC stretch mennyezetet sokkal könnyebb, mint a ruhával. Egyáltalán nem vizet tölt. Általánosságban ez egy nagyszerű lehetőség, a legfontosabb, hogy gondosan válasszák a színeket, hogy ne hasonlítsák össze a fürdőszoba mennyezetét a cirkusz kupolájával.

De a folyamatos előnyök mellett egy hátrány is van, amelyet nem lehet megemlíteni: tükröződés.

Valószínűleg megkérdezed: miért van ez egy mínusz, ha egy kicsit magasabbak ezt a tulajdonságot pluses-kel? Itt, ahogy mondják, "az érmének két oldala van."

A lámpák túl tükröződhetnek, és vak szemek, ha felnéz.

És nem nézni a mennyezetet a fürdőszobában lehetetlen, különösen, ha hazudsz benne. De nem helyezi el a spot világítást, és a probléma "nem" -re változik.

Végül kevés embernek van 15 négyzetméteres fürdőszobája, ahol nagy mennyiségű fény szükséges. Egy kicsi fürdőt szépen megvilágított egy falon rögzített lombkorona.

A PVC mennyezetben van egy nagy hátrány - ez a varratok. De nincsenek kapcsolatban a fürdőszobával, mivel a mennyezetek általában nagyon kicsiek, és nincs szükség a vásznak forrasztására.

De ha 3 méteres szélességű kád van - háromszor gondolkozz. A varratok láthatóvá válnak, és a látvány nem a leginkább kellemes. Tény.

Itt megtalálhatóak a fürdőszoba álmennyezetekről készült fényképek.

Csak a PVC-ből lehet választani. Nagyon változatosak, ahogy láthatja, és ennek a filmnek köszönhetően rengeteg érdekes ötletet érhet el.

Fabric plafonok

Plusz faburkolat - matt. Úgy néz ki, nemes és drága. És csak a szövet segítségével, tökéletesen utánozhatod a festett felületet.

Továbbá minden minta jól néz ki egy matt felületen. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nincs csepp reflux, minden sor látható a lehető legegyértelműbb. Ez különösen alkalmas a 3D effektusú rajzokra.

Nos, és valószínűleg nem érdemes megemlíteni, hogy a spotlámpák nagyszerűen érzik magukat egy matt felületen. Nincs káprázás és a szem nem vak. Ezért a nagy fürdőszoba - ez egy jó lehetőség.

A szövet bevonat költsége jelentősen magasabb. A gyártók azt állítják, hogy a szövet sokkal környezetkímélőbb, és éppen ez az oka a nagyobb költségeknek.

De itt például nagyon szkeptikusak vagyunk ezekért a biztosítékokért, mivel ha nincs a fenol a szövetrongálatban, akkor ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy tiszta gyapotból vagy selyemből készült.

Igen, ez egy szövet, de valójában gumival telített! És ami valóban ott van, vegyes - csak a gyártó ismert.

Tehát a környezettudatosság szempontjából egy dolog megéri a másikat. Vagyis természetesen nem természetes anyagok.

Van egy másik jellemzője az anyag mennyezet, ami érdemes megemlíteni: nem mossa jól. De nagyjából nincs semmi a fürdőszobában, amely elkenheti a felületet.

Azonban, ha van egy gázkazán ott, akkor készülj fel arra a tényre, hogy a mennyezet sárgul gyorsan. A gáz gáz, és koromot képez.

Nos, és így tovább: az anyag áztatja a nedvességet. Ez azt jelenti, hogy még többé-kevésbé kielégítő szellőzés esetén fennáll a gombás támadás veszélye.

Általában az anyag jó az ablakos nagyméretű fürdőszobák számára, különben a szoba mindig "úszó" lesz. Ezért a kicsi - jobb, ha marad a PVC.

Figyelembe kell vennünk azt is, hogy a szövetkezet mennyezet, amelyet saját kézzel rögzíthet, anélkül, hogy kézműveseket vonzana. A telepítéshez nincs szükség speciális szerszámokra, kivéve a szokásos perforátort, a profilok szereléséhez.

De a PVC mennyezet feszes egy épületszárítóval. Az eszköz drága, és kifejezetten egyetlen mennyezet beszerelésére vásárol - nincs értelme.

Természetesen bérelheted, de nem bérelheted ki a készségedet és tapasztalatodat. A filmbevonatok telepítésének folyamata pedig nagyon szükséges. A hajszárító egy rossz vágása és döntése - búcsút mondhatsz a vászonra.

A szövetek teljesen megfoghatatlanok, és azok, akik a vállukból növekvő karokkal rendelkeznek, mindenképpen megbirkózni fognak ezzel a feladattal.

Itt - fotók szövet stretch mennyezetek a fürdőszobában. Tekintse meg, milyen jól néz ki:

A végső összehasonlítás: ami jobb, szövet vagy PVC a fürdőszobában?

Tehát most csökkentjük a terhelést a hitelével, és végül eldönthetjük.

 • Alacsony költség
 • Nem szívja fel a nedvességet
 • Mossa jól
 • Ne engedje az árvizet
 • Nem mindig lehet jó színt választani.
 • Nem lehetett megvilágítani
 • A látható varrás miatt nem lehet nagy területű fürdőt befejezni
 • Tisztelt nézet!
 • A helyszín megvilágításának képessége
 • Minden fotónyomtatás jól néz ki.
 • A saját kezük felszerelésének lehetősége
 • Nem olcsó
 • Rossz mosás
 • Italok nedvességet
 • Nem árvízkorlát

Fogyasztói visszajelzések a fórumokon

És itt megismerheti, mit mondanak az emberek a mennyezetükről a fürdőszobákban. Valaki dicséri őket, és valaki rettenetes. De jellemző, hogy csak azokat, akik nem rendelkeznek velük, megvetik. Amint azt mondják: Nem tudom, de elítélem.

De azok, akik már felvetették a függesztett mennyezetet a fürdőszobában - elégedettek. Ebben a szobában van, kétségtelenül, ez a bevonat szilárd plusz.

A "feszített mennyezet a fürdőszobában és előnyei és hátrányai" című áttekintésünk véget ért. Reméljük, hogy az információ hasznos lesz számodra!

Csináljon a fürdőszobában feszített mennyezet: tippek mesterek

Napjainkban senki sem kétszik, vajon lehetséges-e felfüggesztett mennyezetet készíteni a fürdőben. A matt vagy fényes vásznok telepítése a legkorszerűbb módszer a modern felújítások realitásának megtervezésére. A kérdés inkább az, hogy milyen mennyezetet kell tenni a fürdőszobában.

Mi okozta a kereslet a stretch mennyezet

A feszített mennyezet felszerelése a leggyorsabb módja a szoba átalakításának. A kiválasztott web telepítése és a szintek konfigurálása legfeljebb néhány órát vesz igénybe. Ennek eredményeként a tulajdonos olyan felületet kap, amely megfelel a lakó- és irodaterület összes követelményének. A következő előnyök tagadhatatlanok:

 • esztétikai fellebbezés;
 • a szoba modern kialakítása;
 • tartósság.

Ami a fürdőszobában felfüggesztett mennyezet felállítását illeti, a szakértők egyértelműen válaszolnak: igen. A telepítők napi megrendeléseket végeznek az ilyen típusú munkákhoz. A földesúr számára az egyetlen nehézség ebben a kérdésben a vászon megfelelő választása. Ez a megjelenés és tartósság függvénye.

Festmények típusai

A fürdőszobában a befejező anyag kiválasztásának fő kritériuma nedvességállóság. A követelmény a rendszeresen növekvő páratartalomnak köszönhető. Minden gyártó feszítő vásznatípusai nem higroszkópikusak, ezért alkalmasak a túlzott nedvességet igénylő körülmények között való alkalmazásra.

A befejező anyagokat több paraméter alapján osztályozzák:

 • megjelenés;
 • termelési anyag;
 • geometrikus méretű vászonok.

Az első kritérium szerint kétféle feszített mennyezetet különböztetünk meg:

Anyagtípus szerint:

A szövetek geometriai méretei megkövetelik a telepítésük módját. Ennek a paraméternek megfelelően kétféle mennyezetet különböztetünk meg:

Melyik feszített mennyezet jobb a fürdőszobában, attól függ, hogy a szoba stílusa milyen stílusban készült. Minden szövetnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

glossza

A fényvisszaverő és tükröző hatású textíliák egyetlen típusa fényes. A felsorolt ​​tulajdonságokat a film - polivinil-klorid film előállításához felhasznált anyag típusa határozza meg. Ez egy szintetikus termék, melyet különböző kémiai összetevőkből készítenek. Ezért a PVC anyagok környezetbiztonsága nemcsak kétséges, de lehetetlen.

Minden fényes film, függetlenül a gyártóktól, káros anyagokat bocsát ki a környező térbe. De egyesek többet, mások - kisebb mértékben. Az orosz piacon vannak vásznak a következő jellemzőkkel:

 • vastagsága 0,15-0,35 mm;
 • szélesség - 250-500 cm;
 • maximális megengedett terhelés a résen - 90 kg / m2.

Annak érdekében, hogy a feszített mennyezet a fürdőben legyen, akkor a legkisebb szélességű, 2,5 méteres filmet választhatja.

A mennyezet behelyezése után a fürdőkád átalakul. Megtalálja a modern és elegáns megjelenést. A fényezés egy csempe és egy belső tér finomítását hangsúlyozza.

Matek vászon

Az átlátszatlan ruhák filmek és szövetek lehetnek. Az anyag textúrájától függően sima vagy mintás felülete van, amelyet a váz szerkezetében kialakított kiemelkedések és mélyedések alkotnak. Csíkos álmennyezet a fürdőszobában - a hagyományos választás azok számára, akik inkább a klasszikus megoldások a dekoráció és a belső.

A PVC-szövetek és a fényes filmek előnyei:

 • egyenletes és csendes világítást biztosít;
 • a szoba kialakítása "meleg" és kényelmesebb lesz;
 • hozzon létre egy harmonikus és békés légkört.

Ha kétségei merülnek fel arról, hogy a fürdőszobában textilszövetből készült stretch mennyezet készül-e, akkor a tervező tippjei eloszlatják őket. A textúrázott matt felületek a leginkább dekoratívak. Nagyszerűek a csempe számára a nyugtató pasztell színekben. Leginkább harmonikusan csempével kombinálva, "a szövet alatt". Ezért nincs kétség afelől, hogy a fürdőben használható textilfilmekből készült szalagfödém használható. Tudod. Fabric - a legkényelmesebb és bemutatható. De saját "mínuszokkal" rendelkeznek.

 1. A felület csak matt.
 2. A fotónyomtatás nem olyan világos és tiszta, mint fényes.
 3. Hosszú vízzel való érintkezés esetén nedvesedés és csöpögés léphet fel.
 4. Nem alkalmas két- és háromszintű mennyezetek felszerelésére.

Hátrányok és előnyök a stretch mennyezetek a fürdőszobában

Mint bármely más burkolóanyag, a feszítő vászon saját "profik" és "hátrányai". Továbbá ezeknek az anyagoknak az előnyei sokkal nagyobbak.

A felsorolt ​​előnyök közül:

 • rugalmasság, leginkább a matt és fényes PVC filmekben;
 • nedvességállóság;
 • gyors telepítés;
 • karbantarthatóság;
 • képes ellenállni az elárasztásnak felülről és jelentős mennyiségű vizet tartani.

Egyes felhasználók szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a feszített vásznak hajlottak és hullámzanak a rajzok hatása alatt. Ez a mennyezet helytelen beszerelésének köszönhető. A légáramlás hiánya jelentős hátrányt jelent ezeknek az anyagoknak.

Ebben a tekintetben szükség van szellőzőnyílások telepítésére, amelyek csökkentik a felület esztétikáját. A standard szellőztető készülék a következő:

 • két sarkon átlósan helyezkednek el;
 • állítsák be őket dekoratív rácsok.

Így létrejön a levegőcsere a helyiség és a felső felső és a feszített mennyezet közötti tér között. Ez az egyetlen módja annak, hogy megszüntessük a feszített háló vibrációit.

A fényes filmek a verejtékezés hátrányát jelentik a forró gőz hatására. Továbbá a szoba hűtése után a nedvesség kondenzálódik, és a gravitáció hatására csökken. Így lehetséges, hogy különös cseppek a mennyezetről. De ez csak a nagy területeken figyelhető meg, és a fürdő fűtése és hűtése gyakori váltakozása következik be.

Hogyan válasszuk ki a színt és a stílust

A tervezők véleménye egyértelmű: a kis méretű fürdőszobákban a sima színek a legelőnyösebbek. Egy kis helyiségben bármilyen világos dekoráció diszharmóniát hozhat. A mennyezet nem olyan gyakran fordít figyelmet a falakra. De be kell építeni és hangsúlyozni kell a helyiség kialakítását. Ez a legjobban pontosan monoton filmeket készít.

Színválasztás

A színes és dekoratív megoldások vászonjai rendkívül szélesek. Ez igaz a fényes és matt filmekre és szövetekre. Alapvetően a mennyezet színét választják, két lehetőségre összpontosítva:

 • belső vagy befejező anyag hangszínében;
 • ezzel ellentétben.

Van egy harmadik, semleges lehetőség, amely megfelel a szoba dekoráció bármely stílusának és színes megoldásának. Ezek fehérek és textil ruhák, átlátszatlan és fényes. Ez az irodai és nyilvános terek standard választéka. A fehér több pozícióban nyer:

 • növeli a természetes vagy mesterséges világítás intenzitását;
 • nyugodt légkört biztosít;
 • minimálisra csökkenti a fali dekoráció hibáit.

A fürdőszobában lévő fehér feszített mennyezet tökéletesen ötvözött a kerámiával és a szaniter felszerelésekkel. Ha kétségei vannak a színválasztással kapcsolatban, maradhat ezen a döntésben.

Az elegáns design hangsúlyozza a fekete feszített mennyezetet, a fürdőszoba pedig ultramodern. De ez a választás csak akkor lehetséges, ha fekete a dekoráció és a szoba díszítése. A kontrasztos hangok a laconikus hi-tech stílusban rejlenek.

A megvilágítás megválasztása

A befejező és néző munkák tervezési szakaszában felmerül az elkerülhetetlen kérdés: a fürdőszobában lévő mennyezetek kiterjedését erős fényekkel lehet díszíteni, melyeket és milyen mennyiségben. A hibák elkerülése végett két szabály vezérli őket.

 1. A filmes vászon kevésbé erőteljes lámpákat állít elő, mint a szövetben. Ez annak köszönhető, hogy az előbbiek kevésbé ellenállnak a hőnek, és hővel deformálódhatnak.
 2. Biztonságosan telepíthető a fürdőszobában háromféle típusú világítóberendezés: energiatakarékos, LED, halogén.

Felfüggesztett mennyezetek beépítése a fürdőszobába

A feszítőruhák felszerelése kétféleképpen történik:

Leggyakrabban először használják, mivel alkalmas bármilyen vászon felszerelésére. A klipek segítségével csak a szövet filmeket húzzák meg. A Harpoon módszer a legegyszerűbb és leggyorsabb telepítést biztosítja, kiküszöböli a vásznat. Ez a módszer a legjobb választás a kis helyiségeknek, amelyek magukban foglalják a fürdőszobákat és a szanitereket.

A fürdőszobában egy feszített mennyezet felszerelése csak egy dolog: a gyakran felmerülő igény az útmutatók közvetlenül a csempere történő felszerelésére. Ebben az esetben kerámia lyukakat kell fúrni, amelyek a repedésekhez vagy a forgácsok kialakulásához vezethetnek.

Az ilyen munka megköveteli, hogy a mester bizonyos készségeket, speciális eszközöket és eszközöket tartalmazzon. Ebben a tekintetben az útmutatók elhelyezése a burkolólapon a tulajdonosnak a falaknál nagyobb költséggel jár.

Ellenkező esetben a feszítő törlőruhák beépítésének munkája a fürdőszobában nem különbözik a más helyiségekhez hasonló folyamatoktól. A Harpoon technológia egyszerű és több szakaszból áll.

 1. Keresztmetszetek jelennek meg, jelezve a jövőben a mennyezetet a falakon. Használjon szintet vagy buborékszintet horgolt zsinórral.
 2. A jelölési vonalak mentén szereljük fel a vezetőket, rögzítsük azokat a falakra a tüskés köröm használatával.
 3. Ha van függőleges csővezeték (víz vagy gáz), akkor a vágólap megfelelő helyén a kívánt átmérőjű lyukat kivágják és megerősítik egy műanyag gyűrű ragasztásával.
 4. Jelzőlámpák lámpatestekhez és függönyökhöz (kárpitok, álmennyezetek).
 5. A ruhadarabokat a vászon sarokpontjaiba rögzítik, és a helyiségek megfelelő helyiségeiben a filmeket a vezetőkön rögzítik.
 6. Megakadályozzák a levegő belépését a szobába, az ablakokat és az ajtókat műanyag burkolattal.
 7. Szereljen fel egy hőpisztolyt, kapcsolja be és melegítse a helyiség hőmérsékletét +70 ° C-ra.
 8. Speciális eszközök segítségével töltse be a vászon széleit az útmutatókban.
 9. Szereljen fel világítótesteket.

A mennyezet behelyezése után a fürdőszobát fokozatosan lehűtik. Nyissa ki az ajtót és végezzen levegőt. Ezután folytassa a mennyezet határvonalának korábban kijelölt módszerének kialakítását.

Tippek a fürdőszobák lefedettségének kiválasztásához

Amikor kiválasztja a textília textúráját és színét a fürdőszobában lévő mennyezethez, ne célszerű csak a tervezési tippekre összpontosítani. Nem kevésbé fontos a pszichológusok ajánlása. Szerintük több kiválasztási kritérium is létezik.

 1. Egy kis szobában nem sok fényes színű akcentus létezik. Szellemi fáradtságot és érzelmi kényelmetlenséget okozhatnak.
 2. Amikor fotónyomtatást választanak, vagy mintákat (beleértve a perforáltakat is), nagyméretű, egyértelműen meghatározott dekorációs elemeket kívánunk.
 3. A fürdőszobában tilos a mennyezet túlterhelése. Itt az egyszintű monofonikus konstrukciók a legmegfelelőbbek.

Fontos kiválasztani a megfelelő szövet gyártóját. Az orosz piacon a német, a belga és a kínai vállalatok termékei a legszélesebb körben képviseltetik magukat. Az első a legjobbak hírnevével bír. A belga csak alig volt rosszabb a rangsorban. A leginkább olcsó és népszerű - kínai filmek, matt és fényes.

A kínai gyártók rongyainak rossz minőségű minősítése nem mindig felel meg a valóságnak. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek között tisztességes és megbízható. Megkülönböztethetők az anyag és a felszerelés meglehetősen magas árával.

Hasznos videó

Ezután nézze meg a videót a fürdőszobai stretch mennyezetek tervezési ötleteivel:

Stretch ceiling - népszerű megoldás a fürdőszoba és a WC tervezéséhez. Ha közeledik a vászon színének és textúrájának megválasztásához, látványos és tartós bevonatot kaphat.

(2 értékelés, átlag: 5,00 az 5-ből)

Stretch mennyezetek a fürdőszobában

A harmadik mennyezet, mint ajándék!

A "Home Decor" cég segít abban, hogy bármilyen helyiség tökéletes legyen. Készen állunk a projekt fejlesztésére és a feszített mennyezet felállítására a fürdőszobában gyorsan és megfizethető áron.

Cégünk együttműködik a vezető vásári gyártókkal, és rendelkezik olyan speciális berendezésekkel, amelyek kiváló minőségű és tartós nyomtatást tesznek lehetővé a legtöbb anyagon.

Az álmennyezetek beépítését a fürdőszobában szakképzett szakemberek végzik. Rendelkeznek széleskörű tapasztalattal és rendszeresen javítják képzettségüket.

Melyik feszített mennyezetet telepíteni a fürdőszobában?

A nagy páratartalmú helyiség anyagának megválasztása különös gonddal történjen. Nemcsak jól nyúljon, hanem viszonylag magas hőmérsékletet és nedvességet is ellenálljon. Ezért van a legnépszerűbb anyag a stretch mennyezetekhez a fürdőszobában a PVC.

Az anyag sima és tartós szerkezete ellenáll a penésznek és a kórokozóknak. Ezen kívül a PVC vászon széles színváltozattal rendelkezik, és kiváló anyag a nyomtatáshoz.

Mi a véleménye?

 • A magas páratartalom miatt előnyben kell részesíteni a nedvességálló anyagokat - PVC film.
 • Előnyben részesítik a tartós és tartós formatervezést - harpoon technológiát, amely nem igényel karbantartást
 • A mennyezeti szerkezeteknek ellen kell állniuk a magas hőmérsékletnek - alumínium profilnak.
 • Ebben a szobában felvehet egy érdekes mintát vagy színsémát, amely örömmel fogja szemet a fürdőkád pillanataiban.

Mennyibe kerül az álmennyezet a fürdőszobában?

Az építési költségek olyan összetevőkből állnak, mint a bonyolultsága, a web típusa és gyártója, a további munka szükségessége. Ön kiszámíthatja az árat egy számológép használatával weboldalunkon. A szolgáltatás azonban csak közelítő eredményeket nyújt.

A pontosabb információkat a menedzserünk telefonon +7 (495) 997-04-38 (Moszkva), +7 (499) 130-40-99 (Moszkva régió) vagy E-mail [email protected]

Hívhat otthoni tervezõt is. A megadott időpontban érkezik a megadott címre, elvégzi az összes számítást ingyen, és segít Önnek abban, hogy választani tudjon.

Stretch mennyezet a moszkvai fürdőszobában

Fotók, árak, promóciók, mennyezetmérések Vipsiling a fürdőszobában
Az árak érvényesek, ha a mennyezet meghaladja a 30 m2-t

A fürdőszoba matt matracos mennyezet S = 6,2 m 2

tartalmazza:

feldolgozási szög 4 db

cső elkerülő 1 db

PVC profil 10,2 m

ajt. lyukak 3 db

lámpaoszlop 3 db

Ára 2014. 09.-ig

Fényes feszített mennyezet a fürdőszobában S = 5,7 m 2

tartalmazza:

sarokfeldolgozás 7 db

PVC profil 9,6 m

ajt. lyukak 3 db

lámpaoszlop 3 db

maszkoló szalag 9,6 m

Ára 2014. 09.-ig

Sateen stretch mennyezet a fürdőszobában S = 5,9 m 2

tartalmazza:

sarok feldolgozása 6 db

PVC profil 10,2 m

ajt. lyukak 3 db

lámpaoszlop 3 db

maszkoló szalag 10,2 m

Ára 2014. 09.-ig

Sateen stretch mennyezet a fürdőszobában S = 5,7 m 2

tartalmazza:

sarok feldolgozása 6 db

PVC profil 10 m

ajt. lyukak 3 db

maszkoló szalag 10 m

Ára 2014. 09.-ig

Fényes feszített mennyezet a fürdőszobában S = 4,5 m 2

tartalmazza:

feldolgozási szög 4 db

PVC profil 9 m

maszkoló szalag 9 m

Pinpai webmárka

Ára 2014. 09.-ig

Stretch mennyezeti rendszer

Példák a beillesztett mennyezetre, az áttekintésekkel és az árakkal

A mennyezet az óvodában
15 m 2

 • Szövet MonLange M7001 (3.50)
 • Corner feldolgozás
 • Profilfal láthatatlan PVC
Mindet látja

Mennyezet a hálószobában
20 m 2

 • Szövet MonLange M7001 (3.50)
 • Corner feldolgozás
 • Profilfal láthatatlan PVC
Mindet látja

Khimki, st. Ifjúság, 60

Mennyezet a nappaliban
29 m 2

 • MonLange vászon L7001 (5.40)
 • Szalag MonLange L7001 (3.50)
 • Szalag MonLange L7091 (3.50)
Mindet látja

Mennyezet a fürdőszobában
4 m 2

 • Szalag MonLange L7001 (3.50)
 • Corner feldolgozás
 • Profilfal láthatatlan PVC
Mindet látja

LCD White Dew, k2

Képek a felfüggesztett mennyezetről a fürdőszobában

Stretch mennyezetek a fürdőszobában

Stretch plafon szerelhető a már elkészült helyiségben vagy a javítás szakaszában. Az első esetben könnyebb meghatározni a színt, alakot és textúrát, a másodikban nehezebb lesz, mert a szoba kialakítása csak a fejünkben vagy a papír. Ezért a mennyezet felfüggesztése a fürdőszobában fontos, hogy mindent megfontoljon: mi lesz a vízvezeték és a belső tér, mi lesz a szoba stílusa, és természetesen milyen lesz a mennyezet szerkezete. A nyújtható mennyezet felülete lehet matt, szatén, fényes, gyöngyház, moiré, márvány, műbőr, velúr és természetes anyagok.

Részvények a stretch mennyezet Moszkvában szeptember 1. és szeptember 30. között

Mos Lévis és L'ete ruhák eladása Moszkvában

50% kedvezménnyel az új generációs Mon Lange (Belgium) varrat nélküli vásárokon és a luxus esti luxusszálaknál L'ete (Franciaország)

Stretch mennyezet 299 rubel / m 2

Speciális ajánlat Pinpai védjegyek (fehér szőnyeg és fehér szatén) és de Miel (fehér fényű) stretch mennyezetekhez. Siess! Az ajánlat korlátozott.

A lakberendezési útmutató

Új fürdőszoba mennyezet nem könnyű feladat. A szoba nedvességtartalma hátrányosan befolyásolja a befejező anyagot. Ezért a választásnál érdemes fizetni egy jó higroszkópos bevonatot.

Amellett, hogy a minőség, minden lakás tulajdonos szeretné, hogy a fürdőszoba egy kifinomult megjelenés. Ilyen körülmények között a feszített mennyezet ideális, ami diverzifikálja a fürdőszoba kialakítását.

A stretch mennyezet előnyei

A nyújtható mennyezetek pozitív oldalai közé tartoznak az ilyen jellegzetességek:

 • felfüggesztett anyag a mennyezetre, nem fog félni a víz fröccsenésétől és a túlzott nedvességtől;
 • az ilyen típusú mennyezet nem hagyja el a foltokat a vízgőzből, és olyan fényvisszaverő felületet tartalmaz, amely segít a vizuálisan növelni a helyiség magasságát;
 • a fürdőkádon a feszített mennyezet nem köd és deformálódik a forró gőz hatására;
 • állandó párolgás hatására a színe nem változik;
 • az anyag megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, és teljesen biztonságos az egészségre;
 • a víztükrökkel való érintkezés nem borítja a formát, és a film alatti gomba megjelenése teljesen kizárt;

 • a fürdőszobában használt ágynemű anyag nem ajánlott a gyors diffúzió miatt;
 • a mennyezet könnyen felfüggeszthető és nem hagyja el az építési hulladékot;
 • a nyújtható anyagok mennyezete több színből állhat, különböző színekkel;
 • Az anyag könnyen beágyazható izzók és fények.
 • A feszített mennyezetek típusai

  A fürdőszoba feszített mennyezetje PVC fólia vagy szövet. A PVC rugalmas mennyezet fényes, matt vagy szatén felületű lehet. A fényes alap segít vizuálisan nyújtani a fürdő falát, és vizuálisan tágasabbá tenné.

  Az ilyen anyagok felfüggesztésében különleges tényező az a képesség, hogy 65 ° C-os hőmérsékletre melegednek, amely alatt az anyag könnyen kibővíthető és rögzíthető a kereten.

  Az ilyen típusú mennyezetekhez spotlámpákat is használnak. A mennyezet alsó részének pereme mentén helyezkedik el a profilos baguette. Amikor a bevonat lehűlt, folytassa a világítás telepítését.

  Fontos. Az anyag felfüggesztésének fő szabálya a lámpatestek csatlakoztatása és bekötése, amelyet a mennyezet behelyezése előtt biztosítanak.

  PVC mennyezet

  Az anyag és a mennyezeti rész közötti résekbe dugja be a dugókat a puha profilból. PVC mennyezet a fürdőszoba - a legmegfelelőbb megoldás.

  A PVC fólia mennyezetének előnyei a következők:

  • alacsony anyagköltség;
  • színes fajta;
  • az anyag bármilyen textúrájának megválasztása;
  • nagy nedvességállóság;
  • a vászonrajzra vagy fényképre való felvétel képességét;

 • a felülről áradó mennyezet esetén az anyag gyorsan visszaállítható;
 • az egyszerű gondozás;
 • a lehetősége újra felhasználható;
 • az a képesség, hogy létrehoz egy felső határt a különböző formák és összetettség.
 • Ennek az anyagnak a hátrányai a következők:

  • minden apró mechanikai károsodás teljesen eltorzíthatja a vásznat;
  • telepítési komplexitás;
  • A PVC-fólia nem az alacsony hőmérsékletű helyiségekbe való beépítésre szolgál;
  • az anyag szélessége korlátozott, ami azt jelenti, hogy nagy mennyezeteken az ízületek hegesztésére van szükség.

  Figyeljen oda. A PVC-fólia fürdőszobai mennyezetének felállításához az anyagot fel kell melegíteni 70 fokra, és előkészített profilba kell behelyezni. Ebből következik, hogy szinte lehetetlenné teszi ezt a mennyezetet különleges felszerelés nélkül.

  Fabric plafonok

  A fürdőszálas textilszálas mennyezetek poliészter vászon, speciális impregnálással poliuretán keverékkel. Az ilyen mennyezeteknek nincsenek hátrányai a PVC burkolatoknak, de fehér monokromatikus vagy többszínűek.

  Ennek az anyagnak pozitív tulajdonságai a következők:

  • szilárdság;
  • minden szélességű ruhának megválasztása;
  • egyszerű telepítés;
  • ismételt felhasználás lehetősége;
  • a szennyeződések eltávolításának egyszerűsége;
  • ellenáll az alacsony hőmérsékleteknek.

  A textilraszter mennyezetek hátrányai közé tartozik a szövet magas költsége és alacsony nedvességállósága, ami megakadályozza az anyag használatát a fürdőszobákban. A legjobb hely a szövet stretch mennyezetek - nappali és hálószoba.

  Anyagkiválasztás

  A fényes felületnek van hátránya a párásodásnak a mennyezeten lévő nedvességfoltok megjelenésével. A bevonat tisztítása minden fürdőszobában történt. Emellett egy ilyen felület nem képes vizuálisan bővíteni a helyiséget.

  Tanács. A csiszolt sztreccs mennyezet praktikus anyag, amely könnyen karbantartható.

  A felület nem halmozza fel a port, és ellenáll a magas páratartalomnak, amelyen nincsenek foltok és vízcseppek az antisztatikus bevonat miatt. Ha ezt az anyagot a fürdőszobába használja, a szoba mindig sima, sima felületű, sima fényű.

  A feszített mennyezetek kialakítása a fürdőszobában

  A nyújtható mennyezetek azért népszerűek, mert a színes színeknek köszönhetően lehetőségük nyílik megtervezni tervezési ötleteiket. A fürdőszobában a leggyakoribb lehetőség a következő színek. A mennyezet sötét színei gazdagok, de hozzájárulnak a szoba területének vizuális csökkentéséhez. Ez a választás nem minden tulajdonosnak kell megkóstolni, különösen, ha a fürdőszoba kicsi. Más esetekben, fekete vagy matt színt választva, negatív érzelmeket okoz.

  Barna mennyezet - a választás akkor fog össze, ha a szoba falai barna színű, meleg színekben készülnek. A kék vagy lila árnyalatok jelen lehetnek a fürdőszobában, de az ilyen szín kiválasztása érdemes megfontolni, hogy az árnyalatok a szoba hidegségét és tompaságát adják.

  A lakások díszítése során a világos színek közös választás. A fehér szín felülete szélesebbé és könnyebbé teszi a szobát. A mennyezeti árnyalat - a legjobb megoldás a kis területű fürdőszobában. Zöld szín használható, ha a díszítés és a belső tér ugyanolyan színű árnyalatot tartalmaz.

  Fotó stretch mennyezetek különböző színekben

  Kombinált oldat

  A fürdőszobához tartozó stretch mennyezetek kombinációja lehetővé teszi, hogy a szoba exkluzív, szokatlan, eredeti legyen. A fürdőszobák gyakran használnak kombinációjú feszültség + feszültség vagy feszültség + gipszkarton. A feszítõkendõk kombinációja egyszerû vagy kétszintû szerkezetek formájában jöhet létre.

  Az egyszintes szerkezetek különböző színű vagy textúrájú PVC-fóliák forrasztását sugallják. A vásznok közötti határ lehet egyenes vagy görbe vonalú. De az ilyen mennyezeteknek saját tulajdonságaik vannak: a vásznon hevítve, forrasztva és nyújva határaik eltolódhatnak. Ezért gyakran használnak olyan speciális profilt, amely szépen elrejti a csúnya varratokat.

  Kétszintes stretch mennyezetek, amelyek megfelelnek a csarnokokban vagy a nagy fürdőszobákban. A matt, fényes, tükör és szatén lapok kombinációja lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba belsejét szokatlanul, modern formában alakíthassa. Ez a mennyezet lehetővé teszi, hogy nyereségesen növelje a szoba magasságát, hangsúlyozza egész stílusát.

  Ha a fürdőszobában a feszített mennyezet és a gipszkarton kombinációja van kiválasztva, akkor a második anyagnak nagy nedvességállósággal kell rendelkeznie. Ha a gipszkarton megfelel a nedves helyiségbe való beépítésre vonatkozó valamennyi követelménynek, akkor a következő kombinációk nyújthatnak egy szalaggal:

  • gipszkarton doboz PVC-fólia központi betétjével;
  • gipszkarton lapka egy feszített mennyezeten, és a betét a fő felület alatt vagy fölött helyezkedhet el;
  • a mennyezet egy részét gipszkartonból készítik, és a felszín felülete PVC filmből készül;
  • gipszkarton-szerkezet, amely egy pár betét feszítő kendő különböző színű vagy textúrák.

  Stretch ceiling szerelés

  A nyújtható mennyezeteket a normalizált páratartalomnál legfeljebb 70% -kal felfüggesztik. Ha a helyiség magas higroszkóposságot mutat, javasoljuk nedvességálló gipszkarton vagy gipszrost alkalmazását a beszerelés során.

  Az ábra kialakításához a nedvességtartalomnak a telepítés során 8% -nak kell lennie. A mennyezet behelyezése során az éghajlati viszonyoknak a szokásos üzemi körülmények között kell lenniük.

  Télen a mennyezetet fűtő lámpával és ventilátorral kell felfüggeszteni. Mielőtt telepítené a vászonot, be kell fejeznie az összes munkát, amely a mennyezet rögzítővel és a vakolással kapcsolatos kommunikációhoz szükséges. A villamosenergia-ellátást előre meg kell tenni. Kötelező vezetni a világítóberendezések jövőbeli csatlakozási helyét.

  Azt is végre kell hajtani a gipszkarton keret szellőzés és légkondicionálás. A kombinált rendszer felső határának felszerelésénél a megfelelő eszközökkel meg kell felelni minden biztonságos intézkedésnek. A mennyezet felszerelése légzőkészüléket és védőszemüveget igényel. Szintén állandó kisülést igényel a ház egész szobájából a chipek apró részecskéiről.

  Annak érdekében, hogy a függesztett mennyezet jól illeszkedjen a fürdő belsejéhez, kövesse az alábbi tanácsokat:

  1. Ha a fürdőszoba kicsi, akkor növelheti egy fényes feszített mennyezet.
  2. A magas mennyezetrész egy kombinált vagy alakos rendszer segítségével csökkenthető.
  3. A tér kerületének megvilágítása érdekében a LED-szalag körkörös keretbe épül.

  A fürdőszobához nyújthatók a legoptimálisabb megoldások az egyedülálló, esztétikus stílus kialakításához, magas színvonalú funkcionalitással.