Legfontosabb > Tervezés

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában

Tartalom:

Mosdókagyló a fürdőszobában. Kiválasztási szabályok

A fürdőszoba dekorációja sok szempontból napi hangulatot teremt. Reggel energiával számolunk fel, megtisztítjuk és felkészülünk az erőteljes tevékenységre, esténként pihenünk, "mosogassuk le" a problémákat és aggodalmakat, felkészülve az ágyra. E kis szoba minden eleme esztétikai és funkcionális szempontból is fontos. Például, mi legyen a mosdó a fürdőszobában, hogy a vízkezelések még kényelmesebbé váljanak?

 1. Az arányosság. A szekrénybe épített, nagyméretű mosdó "enni" a kis fürdőszoba használatos területét, és a kompakt modell elveszik a tágas teremben, megzavarva a teljes együttest.

Tipp: Ha a fürdőszobai méretek megengedik, ajánlott két mosogatószert elhelyezni. Ezután a családnak nem lesz problémája a munka, a tanulmányok stb. Gyűjtése során.

 1. Stílus egysége. A mosdó kialakítása nem szabad ellentmondani a belső térnek.
 2. Ergonómia. Kényelmes lenne a mosogatóhoz menni? Mennyire könnyű gondoskodni róla? A csövek javíthatók-e? Lehetséges-e a padló alatti és körüli tisztítása problémamentesen? Hol tárolják a személyi higiéniai termékeket és háztartási vegyi anyagokat? Mindegyik kérdésre választ kell adni a megfelelő modell kiválasztásakor.
 3. Kényelem és biztonság. Ha a családban kisgyermekek vannak, az üveghámok potenciális veszélyt jelentenek. A felfüggesztett változatok szintén nem a legjobb megoldás, mivel a konzolos tartó nem a legmegbízhatóbb. Optimálisan alkalmas "tulipán" vagy modellek, amelyek beépítették a pultba, és anyagok - fajansz vagy mesterséges kő. Az alak jobb választani ovális vagy kerek csökkentése sérülések.

A mosdók típusai a fürdőszobában

A mosogatók kiválasztásakor fókuszáljon a telepítés módjára. Az a tény, hogy a vízvezeték egyszerűen csatolva van, elsősorban az ára és az önállóan teljesítő munka elvégzésének képessége.

Lógó mosogató

Az ilyen modelleket közvetlenül a falra szerelik, akár tüskével, akár záróelemekkel, ha a termék elég masszív. Egy másik lehetőség az, hogy a mosogatót lógó állvánnyal szereljük fel, amely nemcsak a nem vonzó kommunikáció elrejtését teszi lehetővé, hanem megbízható tárolást is biztosít további tárolóhelyekkel.

Figyelem: Mosdó megvásárlásakor ügyelni kell a keverő alatt lévő lyukra. Ha nincs, akkor egy rést kell csinálnia, hogy elrejtse a vízvezetékeket, és szereljen fel egy csapot a falra.

Felfüggesztett szerkezetek ideálisak a kis fürdőszobák számára, mivel az alatta lévő helyiség szabadon marad. Itt egy mosodai kosár, polcok vagy állvány felszerelhetők fürdő tartozékokkal.

A mosdókagylatok modern vagy retro belső térben jól néznek ki, de a klasszikusok vagy a country zene esetében kevésbé választják őket.

Minus modell - problémás installáció, amely nem képes mindenkire nézni. A fal csak tőke lehet, a válaszfalak valószínűleg nem képesek ellenállni a termék súlyának.

A mosdóban lévő mosdókban:

Mosogató "tulipán"

Az ilyen típusú mosdókagyló nagyon pontosan tükrözi tervezési jellemzőit. A tál egy külön állványra van felszerelve, amely maszkolja a szifont és a kommunikációs vezetékeket. Kívülről a héj valóban úgy néz ki, mint egy vékony lábú virág.

A "tulipán", amely az egészségügyi eszközök között klasszikus lett, számos előnnyel rendelkezik egyszerre:

 • a rögzítés egyszerűsége és megbízhatósága
 • látványos megjelenés
 • kompakt méret
 • megfizethető ár, összehasonlítva például számlákkal vagy beépített analógokkal

Tipp: a mosdó és a talapzat a legalkalmasabb egy klasszikus stílusú fürdőszoba. Ez harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Ezen túlmenően, egy tágas szobában (és a klasszikusok csak a nagy területű szobákat használják) nincsenek problémák a dolgok tárolásával. Ami fontos, mert ilyen mosdóban nincs helye számukra.

A fürdőszobában a "tulipán" mosogató megjelenése a következő képeken látható:

Shell mosogató

Az egyik legnépszerűbb modell. Ez egy edény bármilyen alapon. Leggyakrabban egy gardrób, ritkábban - asztali lábbal vagy konzol.

A bowl-mosogató nagyon stílusosnak tűnik, ami megszerzi a fogyasztók iránti szeretetet. De a kereslet modell nem csak az eredeti design miatt van. Előnyei közül:

 • a sebesség és a könnyű telepítés
 • mindenféle méretű munkalapra
 • számos anyagot és dekorációs technikát használnak
 • különféle formák
 • kényelmes tömítés az ízületek, garantált védelmet szivárgás ellen

Fontos: az asztalra és az összekötő összeköttetésekkel ellátott kötéseket gondosan szigetelni kell, hogy elkerüljék a nedvességet és a vele járó gondokat.

Az egyetlen dolog, amely megfélemlítheti a fogyasztókat, a tál ára. Ez a legdrágább modell a modern piac vízvezetékében.

Tovább a fotó - példák a felső asztalra a mosdókagylókon:

Beágyazott modellek

A gyakorlatiasság és az ergonómia szempontjából első helyen állnak. Alkalmas bármilyen méretű helyiségekhez, és kényelmesen használhatja felnőttek és gyermekek számára is.

Háromféle mosogató található a pulton a fürdőszobában:

 1. A tálca oldalai az alap felszíne felett helyezkednek el, és lehajolnak rajta. Ez a típus a legáltalánosabb és kényelmesebb telepíteni.
 2. A tál az asztallap alatt van. A telepítés itt bizonyos szakmai készségeket igényel: meg kell győződnie arról, hogy a mosogató alatt lévő lyuk valamivel kisebb volt, mint annak mérete.
 3. Félépítésű modell, amikor a héj részlegesen kitüremkedik a tartó sík szélén. Ez a lehetőség a kis fürdőszobák számára optimális.

A mosdó alatti fürdőszoba tányérja számos funkciót lát el. Ez egy öltözőasztal és egy hely a személyes higiéniai termékek tárolására, valamint az alsó polcokra vagy éjjeliszekrényekre fröccsenő védelemre. És egy elegáns bútor, ami egyedülállóvá teszi fürdőszobánkat.

Meg kell jegyezni, hogy a beépített mosdókagylók kevésbé hajlamosak a repedésekre és a forgácsokra, ráadásul könnyen moshatók, mivel a külső felület zárt és szinte nem szennyezett.

Képek a mosdókról, a pultra a fürdőszobába:

Mosogató szekrénnyel a fürdőszobában

A modern értelmezésben ezek a modellek a híres "Moidodyr" legközelebbi hozzátartozói, a szemnek tetszenek, és lehetővé teszik a tér hatékony szervezését. A szegélykövek egyfelől maszkolják a backstage vízvezetékeket, másrészt - tágas raktárként szolgálnak, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a rendetlenségtől.

A nagyméretű helyiségekben a szekrény mérete lehetővé teszi a mosógép beépítését. Javasoljuk, hogy a kabinet a mosdókagyló alatt használják kis fürdőszobákban, különösen akkor, ha a fürdőkádat egy zuhanykabin helyettesíti.

Tipp: Kis helyek esetén jobb, ha egy medálot választasz, nem padlót. Az ilyen modell vizuálisan megnöveli a helyet, alkalmas a tisztításra, és kevésbé szenved a nedvességtől, mivel a levegőztetés nemcsak az oldalakon, hanem az alján is megtörténik.

A szögletes fajták előnyben részesítik a közvetleneket - kisebb területet foglalnak el.

Mik a szekrények a mosdó alatt a fürdőszobában. Kiválasztott fotók:

"Vízililiom"

A sima alj és a vízszintes lefolyó mosogatója kifejezetten a mosógép fölé telepíthető. Ez kiváló megoldás a kis fürdőszobák számára, bár a modellnek hátrányai vannak:

 • A szerkezet szifonja rendszeresen eldugul és tisztítandó.
 • Fennáll annak a veszélye, hogy a "mosó" elektronikus modulra öntik a vizet.
 • A háztartási készülékek "láthatóak", ami befolyásolja a szoba megjelenését.

És mégis a mosogató mosogatója elengedhetetlen, például a "Hruscsov" és más hasonló méretű fürdőszobákban.

Tanács: jobb egy kész készlet megvásárlása: egy mini-automata, amely mosdó és tál alatti felszerelésre lett tervezve - ma már számos vezető gyártó kínál ilyen "duettet".

Példák a "liliom párnákra" az alábbi fotón:

Sarok mosogató a fürdőszobában

Ez a modell még egy apró fürdőszobát is kényelmessé teszi, általában egy üres területet használva a két fal találkozásánál.

A sarok mosogatók:

Az első lehetőség a hosszú távú vízkezelések és a kikapcsolódás szerelmeseinek, nem pedig a zuhanyzók felismerésének. Ebben az esetben egy kompakt aszimmetrikus kád kerül mentésre, amelynek keskeny része a lógó sarokmosó. Ez a technika lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és növelje a helyiség ergonómiáját.

A beépített sarokmosó kiválasztása kis fürdőszobában további tárolást biztosítunk. Minél kevesebb helyet foglal el, a mosdó alatt lévő kabinet nagyon nagy méretűvé válik.

Érdekes példák a fotón:

Az anyagok összehasonlító elemzése

Mosdóink nagy terhelést szenvednek, mert a higiéniai eljárások mellett gyakran mosnak vagy játszanak (kisgyermekek esetében). A tálban véletlenül egy súlyos palackot dobhat kozmetikussal, vagy megüthet rajta, és kellemetlenül megfordul a fürdő szűk helyén.

Ezenkívül a mosogatót a víz befolyásolja, amelynek összetétele távol áll az ideális és agresszív háztartási vegyi anyagoktól, amelyek megsértik a felső bevonatot.

Ezért a termék anyagának:

 • tartós
 • tartós
 • ellenáll a mechanikai és kémiai hatásoknak
 • jó dekoratív jellemzőkkel

Tekintsük a legnépszerűbb lehetőségeket.

Egészségügyi fajansz

Kerámia - a legjobb választás a mosogatóhoz a fürdőszobában. A tervezési megoldások széles választéka, a nedvességgel és a mosószerekkel szembeni ellenállás, beleértve a csiszolóanyagokat, az egyszerű gondozást, itt csak egy kis lista az anyag előnyeiről.

A modern technológiának köszönhetően a földfestékek már nem tartják a hófehéritet, és a szivárvány minden színével játszanak. A fürdőszoba színes mosogatói különböznek a nagy expressivitásban és a különböző formatervezésben. A klasszikus és modern belső térben tökéletesen illeszkednek.

Kerámia termékek hátrányai:

 • nagy súly
 • a felső üvegezett réteg idővel repedve
 • alacsony ütésállóság, ami repedésekhez és forgácsokhoz vezet, amelyeket szinte lehetetlen megszüntetni.

A fotó - cserép mosogatók:

üveg

Üveg mosogató a fürdőszobában ma a népszerűség csúcsán. A megfelelő keményítéssel ez a látszólag törékeny anyag tartós és ellenáll a fürdőszobák különleges mikroklímájának.

A látványos dizájn az üveg további előnye. Átlátszó tálak a belső világosságot és a levegőt.

Ugyanakkor jelentősen hátrányt jelent az üvegedények - az ellátás bonyolultsága. A mészkő, a szivárgás és a folt azonnal elkapja a szemet, és eltávolítása nem könnyű, mivel a csiszolószemcsékkel és ecsetekkel rendelkező készítmények látható karcolásokat hagyhatnak a felületen.

A viszontbiztosítás üveg, még edzett, jobb, hogy megtagadja a kisgyermekes családok.

Fotók üveg tálak a belső tér:

fém

Kis esztétikus, zománcozott mosdókagylók elhalványultak a múltban, helyükre jó minőségű, rézből vagy rozsdamentes acélból készült termékek kerültek (lásd a fotót).

Fémhéjak - inkább ritkaság, mint közös jelenség, jóllehet tartósak, szépek és szerények a gondozásban.

A hátrányok közül: a tálban halk foltok vannak, és a víz hangos hangot ad, amikor érintkezésbe kerül a mosogatófelület felszínével.

Márvány a mesterséges kő ellen

Vannak olyan stílusok, amelyek luxus vagy egzotikus designt igényelnek. Ez egy klasszikus, Art Deco és Ethno. Ebben az esetben egy kerámia vagy üveg mosogató nem valószínű, hogy méltó választás.

De a mosdó természetes kő a fürdőszobában fog kinézni. Erős, enyhén porózus kőzeteket használnak rájuk általában: gránit, onyx vagy márvány. Az ilyen termékek magas költséggel rendelkeznek, amelyet teljes mértékben igazol a feldolgozás összetettsége és az anyag kizárólagossága.

A márvány a felsorolt ​​ásványok leginkább sérülékeny. Rendszeres tisztítást igényel, különben kellemetlen, nehéz eltávolítani plakk formákat a mosogatón. Zsetonok és repedések is állandó fenyegetést jelentenek a márvány fürdőszobai felszerelésre.

A mesterséges kő nem kevésbé gyönyörű, mint a természetes társaik, de megfizethető és a legjobb teljesítmény jellemzőkkel rendelkezik. A polimerek és a kőpor alapanyaga bármilyen stílusi trendhez alkalmazható, amit az általunk bemutatott fotók összehasonlításával könnyen meg lehet tekinteni:

faipari

Ezt az anyagot ritkán használják a mosogatók gyártásában. Az abból készült termékek az elithez tartoznak, és kézzel készültek speciális kezeléssel és impregnálva vízzel szemben repedező készítményekkel.

A fa különös gondot igényel - csak semleges tisztítószerekkel és puha szivaccsal kell tisztítani. A védő felső réteg sérülése esetén a mosdókagyló gyorsan feleslegessé válik a víz hatása alatt.

Figyelem: négy évenként helyre kell állítani a fa mosogatót, hogy meghosszabbítsa az életét.

Shell alakú

A modern mosdók lehetnek:

 • négyszögletes
 • ovális
 • kerek
 • szögletes
 • aszimmetrikus

A legrugalmasabb egy négyszögletes mosogató. Minden méretű és stílusos fürdőszobához alkalmas:

A fürdőszoba kerek mosogatója szokatlannak tűnik, emlékezetes képet hoz:

De talán a legtapasztaltabb mosdókagylók oválisak:

Shell szín

A héjnak nem kell fehérnek lennie. A színe bármilyen lehet, mindaddig, amíg összhangban van a fürdő teljes színes megoldásával. Nagyon szép majolika vagy kézzel festett üveg:

Fürdőszoba mosogató méretek

A mosdó méretei a helyiségtől és a különleges igényektől függően változnak. Nem feltétlenül egy tágas fürdőszobában van szüksége nagyméretű mosogatóra, két kisebb tálat is behelyezhet, ha például több ember is használhatja a fürdőszobát egy időben reggel.

A standard héj optimális szélessége 50-65 cm, a mélységnek közel azonosnak kell lennie. A készülék magassága általában 80-85 cm.

A héj maximális szélessége 90 cm. Dimenziójának növelése érdekében ajánlatos kettős modelleket használni.

Kreatív fürdőszoba mosogató. Fényképkiválasztás

Összefoglalva, a mosogatók érdekes tervezési lehetőségeit kínáljuk. Talán inspirálnak valakit, hogy valami hasonlóat hozzanak létre otthonukban.

Fürdőszobai mosdók

A felfüggesztett kagyló a kötés típusával kapta a nevét. Különböző formák és színek jönnek. Az aszimmetrikus és kerek héjak különösen stílusosak, az ovális, négyzetes és téglalap alakúak a műfaj klasszikusai.

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 45
 • Mélység (cm): 33,5
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 50
 • Mélység (cm): 31,5
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 55
 • Mélység (cm): 45
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 60
 • Mélység (cm): 60
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 60
 • Mélység (cm): 50
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 60
 • Mélység (cm): 47
 • Gyártói garancia (év): 10
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 49
 • Mélység (cm): 36
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 50
 • Mélység (cm): 22
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 50
 • Mélység (cm): 22
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 40
 • Mélység (cm): 25
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 39,5
 • Mélység (cm): 31
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 50
 • Mélység (cm): 40
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 55
 • Mélység (cm): 44
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 50
 • Mélység (cm): 41
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 60
 • Mélység (cm): 49
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 45
 • Mélység (cm): 34
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 55
 • Mélység (cm): 44
 • Gyártói garancia (év): 10
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 60
 • Mélység (cm): 48
 • Gyártói garancia (év): 10
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 38
 • Mélység (cm): 26
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 45
 • Mélység (cm): 33
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 45
 • Mélység (cm): 34
 • Gyártói garancia (év): 5

Lógó mosdók - ez egy új kialakítás a régi ötlet az egészségügyi berendezések. Valójában még a szovjet időkben is a mosogatók voltak a leggyakoribb konyhák és fürdőszobák. De egy ilyen mosogatót speciális záróelemekhez vagy csövekhez rögzítettek, és minden kommunikáció (csatorna, tömlők) alatta voltak, sima látványban. És a modern felfüggesztett mosdók nem rendelkeznek ezekkel a hátrányokkal - kommunikációjuk rejtve van.

Lógó mosogatók - mi?

Ez a típusú vízvezeték különböző anyagokból készül: szaniterek, szanfarfora, fém, üveg, műanyag, valamint természetes és mesterséges kő. Mindezek az anyagok nagyon tartósak, kiváló higiéniai jellemzőkkel bírnak. Ezért leggyakrabban a héjat az ár és a design választja. Az ár természetesen az anyagtól és a gyártótól függ, de a mosogató kiválasztásakor ezt a kritériumot nem szabad megfeledkezni arról a mondásról, hogy "a szerencsét fizet kétszer." Ha egy kínai mosogatót vásárol egy szaniterből vagy egy fémből, akkor sárga vagy repedezhet. Ezért cégünk olyan gyártóktól függ, mint az Althea Ceramica, az AM PM, az Artceram, az Axa, az Azurur, a Ceramica Ala, a Cersanit, a Duravit, a Galassia, a Hatria, a Jacob Delafon, a Kerasan, a Kludi, a Laufen, az Opoczno, az Oxo, a Roca, a Scarabeo, Simas, Villeroy Boch, Vitra és White Stone. Ezek megbízható, magas szilárdságú, szennyeződést gátló és antibakteriális bevonattal ellátott vízvezeték-berendezések. Bármely méretű modellt választhat: kis fürdőszobákhoz és konyhákhoz alkalmas, 49 cm széles süllyeszthető, nagyméretű fürdőszobákhoz - több mint 100 cm szélesek.

Lógó mosdók

Santek Mosogató Animo 1WH110502 55

Santek Mosogató Animo 1WH110499 55

Santek Mosogató Animo 1WH110505 60

Santek héjszellő 1WH110451 50 cm

Santek Mosogató Animo 1WH110496 50

Mosogató IFO Arret RS031040000 40 L

Santek mosogatószellő 1WH110466 60cm

Santek boreális héj 1WH110484 60

Mosdó Jika Lyra 8152710001059 40x30 cm L

Santek Mosogató Animo 1WH110508 60

Santek Caesar Mosogató 1WH110526 60cm

Santek Sink Neo 1WH302183 40

Mosogató Jika Zeta 8103900001049 50x40 cm

Mosogató IFO Hitta 50

Santek mosdópálya Breeze 1WH110445 40 cm R

Santek mosdópálya Breeze 1WH110442 40 cm L

Mosdókagyló Jika Lyra 8152710001069 40 R

Mosogató Jika Zeta 8103910001049 55x44 cm

Mosogató Cersanit elnöke UM-P60 / 1 60

Mosogató függő Jika Lyra 8142710001049 55x45

Mosdó IFO Frisk RS020350000 szögletes (35 cm)

Mosdó Santek Forum WH110542 L

Santek mosdófülke WH110545 R

Mosogató IFO Frisk 50

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Lógó mosdók

Mosogató "Aquarius" 031920

Mosdó "Comfort" 030133

Mosdó "motívum" 031906

Sink Breeze 40 WH110445 R

Mosogató fórum WH110545 R

Mosogató "Bravo" a lyukkal a 031902 keverő alatt

Mosdó "Ventilátor" 414858

Animo Sink 40 WH110490

Sink szögletes Vn UMB03

Sink Breeze 50 WH110451

Mosogató "Animo 50" WH110496

Mosdó "Attica 48" 413847

Mosdóállomás város 38

Animo Sink 55 WH110502

Mosogató "Aquarius" 031919 lyuk nélkül

Mosogató "Victoria", lyuk nélkül, a keverő alatt

Lógó mosdók

 • Termék kód: 17712
 • Cikk: E1025-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 50x16,5x31,5
 • Termék kód: 151198
 • Cikk: 32799600Y
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxD): 50x42
 • Termék kód: 115767
 • Cikkszám: 1A70103NOT01R
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 119x25x47
 • Termék kód: 159032
 • Cikk: 63KR011
 • Gyártó: OLYMPIA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 45x16x35
 • Termék kód: 115762
 • Cikkszám: 1A70113WOT01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 127x17x50
 • Termék kód: 10236
 • Cikk: 1039.1.000.104.9
 • Gyártó: JIKA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 55x20x44
 • Termék kód: 19794
 • Cikkszám: 327510000
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 80x19,5x53
 • Termék kód: 134586
 • Cikk: 8.1695.5.000.106.1
 • Gyártó: LAUFEN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 36x16,5x25
 • Termék kód: 17846
 • Cikk: E4710-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 50x15x50
 • Termék kód: 115764
 • Cikkszám: 1A70073NOT01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 99x25x47
 • Termék kód: 10689
 • Cikk: P-UM-CAR50-1 / 438962
 • Gyártó: CERSANIT
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 50x11x39
 • Termék kód: 10565
 • Cikk: SL UALAL F / 434406
 • Gyártó: SANITA LUXE
 • Termék kód: 54306
 • Cikk: 1045 bi * 1
 • Gyártó: KERASAN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 55x21,7x46,5
 • Termék kód: 134654
 • Cikk: 8.1596.0.000.104.1
 • Gyártó: LAUFEN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 36x60x25
 • Termékkód: 10591
 • Cikk: WH301971
 • Gyártó: SANTEK
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 60x18x59
 • Termék kód: 17882
 • Cikk: E1002-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 61x16x48,5

Ez érdekes lehet:

Felfüggesztett mosogatók: egyszerű, megbízható, kényelmes.

A felfüggesztett mosogatók klasszikusak. Ma a piacon sokféle a termék. És közülük fontos, hogy olyan modellt válasszon, amely hosszú ideig működhet, és szívesen segítünk Önnek.

Hogyan kell kiválasztani az alakot és a méretét?

A legelterjedtebb és leggyakoribb típus a felfüggesztett kagyló. Hogyan kell telepíteni? Nagyon egyszerű - a falon a zárójelben. Ez a modell ideális egy kis szobában. A keverő közvetlenül a lógó mosogatón vagy a fal felett helyezhető el. Ebben az esetben jobb, ha egy mosdót vásárolnak lyuk nélkül.

A lógó héj formája nagyon változatos lehet. Tehát boltunkban vásárolhat:

 • négyszögletes, négyzet alakú;
 • kerek, félkör alakú, ovális;
 • aszimmetrikus;
 • sarokban.

A további kényelmet a törülközőtartóval ellátott függesztett mosdók is képviselik. Mi felvenni, mint egy mini, és elég általános termékek. A mérettartomány a következő:

Válassza ki a függő mosogató színe tetszés szerint: fehér, bézs, sárga, fekete, ezüst stb.

Hogyan lehet elrejteni a csöveket?

Sokan nem szeretik a lógó mosogatóban, hogy elhagyja a szifont és a csöveket. Ebben az esetben az ideális megoldás egy szekrény vagy egy asztallap felszerelése lenne. A táblagép telepítése nem nehéz, és nagyon kényelmes.

Kínálunk vezető gyártók termékeit: Roca, Jacob Delafon, Cersanit, stb. Minden termék megtalálható a weboldalunkon található fotón, amellyel kiválaszthatja kedvenc designját.

Vásároljon megbízható és olcsó lógó mosogatókat üzletünkben!

Felfüggesztett mosdók fürdőszoba - eladás Moszkvában

Garancia: 10 év

Termék kód: 124738

Garancia: 10 év

Termék kód: 124739

Garancia: 10 év

Termék kód: 124730

Garancia: 10 év

Termék kód: 124731

Garancia: 10 év

Termék kód: 124729

Garancia: 10 év

Termék kód: 124734

Garancia: 10 év

Termék kód: 124728

Garancia: 10 év

Termék kód: 124743

Garancia: 10 év

Termék kód: 124727

Garancia: 10 év

Termék kód: 124726

Garancia: 10 év

Termék kód: 124737

Garancia: 10 év

Termék kód: 124723

Garancia: 10 év

Termék kód: 124742

Garancia: 10 év

Termék kód: 124736

Garancia: 10 év

Termék kód: 16411

Garancia: 10 év

Termék kód: 124740

Garancia: 10 év

Termék kód: 16412

Garancia: 10 év

Termék kód: 124744

Egy ilyen konstruktív megoldás vízvezeték az egyik legnépszerűbb. A függesztett mosogatók könnyedén fel vannak szerelve a falra, és nem igényelnek további támasztóelemeket, például asztallapot vagy talapzatot. Kompakt és könnyen karbantartható.

A Plumbing-24 online áruházban könnyű egy függő mosogatót vásárolni 1000-1300 rubel áron!

A katalógusban megtalálja az összes népszerű európai gyártó termékeit: Cersanit, Duravit, Jacob Delafon, Roca és még sokan mások. Az olcsó mosdók legelterjedtebb változatai 55-60 cm, de mindkettő sokkal kompaktabb termékeket (például sarok) és nagy hosszúságú (dupla vagy asztali) modelleket is tartalmaz. A klasszikus fürdőszobai belső kialakításhoz kiváló lapos, magas oldalakkal rendelkező modellt, valamint egy modern - egy lógó négyzetmélységet vagy egy lakonikus terméket egy kerek, ovális, téglalap alakú edényben lehet megvásárolni.

A mosdó lógóállványa - elegáns hozzáadás

A katalógusunkban bemutatott modellek közül sok talajjal vagy félpótkával (kisebb) kiegészíthető. Az ilyen konstruktív megoldás két funkciót lát el:

 • lehetővé teszi a szifon és egyéb kommunikáció elrejtését;
 • biztosítja a fürdőkád függő mosogató megjelenésének egységét.

A megfelelő lapok az egyes termékoldalok jobb alsó részén találhatók.

Fürdőszobai mosdók

Termék kód: 214150

Méretek (shgv): 45x25x10

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 124242

Méretek (shgv): 60x38x17,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félig tartó állvánnyal / fuvarlevél

Termék kód: 125389

Méretek (shgv): 33,2x40,3x15,8

Típus: mosdó / lógó

Termék kód: 124577

Méretek (shgv): 55x43,5x20

Típus: talapzattal / lógóval

Termék kód: 125387

Méretek (shgv): 45x28x17

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 124594

Méretek (shgv): 60x59x18

Termék kód: 213808

Méretek (shgv): 50x42x17

Típus: felfüggesztett / félig álló talppal

Termék kód: 124593

Méretek (shgv): 60x50x18

Termék kód: 124541

Méretek (shgv): 56x45x21

Termék kód: 213910

Méretek (shgv): 80x50x26,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal

Termék kód: 213912

Méretek (shgv): 55x44x17

Típus: felfüggesztett / félig álló talppal

Termék kód: 214093

Méretek (shgv): 60x50x26

Típus: felfüggesztett / talapzattal

Termék kód: 124077

Méretek (shgv): 55x44x20

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félpótkával

Termék kód: 124060

Méretek (shgv): 64x55x16,5

Termék kód: 124076

Méretek (shgv): 50x40x19

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félpótkával

Termék kód: 124584

Méretek (shgv): 50x36x20

Típus: felfüggesztett / talapzattal

Termék kód: 125084

Méretek (shgv): 40x26x16,5

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 214299

Méretek (shgv): 60x48x17

Típus: felfüggesztett / félig álló talppal

Termék kód: 125373

Méretek (shgv): 48x48x22,5

Típus: felfüggesztve / talapzattal / mosdókagylóval

Termék kód: 123049

Méretek (shgv): 50x39x11

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félpótkával

Termék kód: 124057

Méretek (shgv): 60x49x21

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félpótkával

Termék kód: 124607

Méretek (shgv): 56x41x21

Típus: talapzattal / lógóval

Termék kód: 213744

Méretek (shgv): 60x48x23

Típus: lógó / szállítmány

Termék kód: 124070

Méretek (shgv): 55x56x19

Típus: talapzattal / félpótkával / felfüggesztve

Kívánságra, gazdaságos és praktikus fürdőszoba felszerelésére, a legtöbb vásárló úgy dönt, hogy egy függő mosdót vásárol. Az ergonómikus modellt egyszerűen a falhoz rögzítik, tartókkal, és a mosogató alatt szabad helyet hagynak. A helyet mosogatógép, szekrény, rack, mosodai kosár telepítésére lehet használni.

Tulajdonságok medál mosogatók

A függesztett mosogatókat a tál alakja, a gyártási anyag, a telepítési hely szerint osztályozzák. Az eladásra felajánlották a szokásos kerek formájú és termékeket egy négyzet alakú, ovális, téglalap alakú, aszimmetrikus tálat, amely fel lehet szerelni a falra vagy a sarokban.

A szaniterek gyártásánál a gyártók nem korlátozódnak a szabványos anyagok - fajansz és porcelán felhasználására: a függesztett mosdókagylók előállításához természetes és mesterséges kő, edzett üveg, akril, rozsdamentes acél és színesfémek is használatosak. A mosdó mosdója a fürdőszobában, kerámiából, műanyagból vagy plexiüvegből készült, mechanikai szilárdsággal, tartóssággal és higiéniával rendelkezik.

A lógó mosdókagylók formavilágának, méretének és díszes kialakításának köszönhetően érdekes és nem unalmas fürdőszobai belsőtereket hozhat létre, ha a mosdókat a szoba fő dekorációjának stílusához igazítják. Még a kompakt lógó 60 cm-es mosogatók, 80 sms alsó polcról képesek harmonikus kompozíciót alkotni más, azonos kialakítású egészségügyi berendezésekkel.

A lógó tálca rögzítése csapok segítségével történik. A telepítési folyamat egyszerű, és nem igényel speciális készségeket:

 1. Először a magasságot méri, a csavarfuratok jelzései jelennek meg.
 2. Miután a falak rögzítik a csapokat, a mosogató csúszkál felettük, és anyával van rögzítve.

A tál mérete és a telepítés helyének kiválasztása során fontos figyelembe venni egy szabályt: elegendő szabad hely legyen a készülék körül. A legközelebbi berendezést vagy bútorokat a mosdó elülső oldalától legalább 80-95 cm-re kell elhelyezni. E követelmény teljesítése biztosítja a lógó mosogató használatának kényelmét és kényelmét.

A szélessége az online áruház Satra.ru

A konzol mosogatók nagy választéka a Satra.ru online áruház. A cég modellcsaládja a fürdőszobába ágyazott mosdókagyló és mosdókagyló bútorelemek nélkül. Minden terméknek megfizethető árat, praktikusságát, kifinomult kialakítását. A kirakat termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, amelyeket az igényes ügyfelek a vízvezetéktermékekre helyeznek.

A hazai és a külföldi márkák vízvezetékét kedvező feltételek mellett kínálják fel: a vásárlók kényelmes fizetési módokat és megrendelések teljesítését választják. Az összes termék ára, beleértve a vízvezeték-felszerelést és a szekrényeket, a vásárlók nagy közönségének rendelkezésére áll. Ha a fürdőszobai tér minden egyes szabad centiméterét érdekli, akkor előnyben részesítse a kompakt méretű mosogatók lerakását.

Mosogató a fürdőszobában

 • aszimmetrikus
 • szögletes
 • klasszikus
 • kerek
 • ovális
 • félkör alakú
 • négyszögletes
 • háromszögű
 • szögletes
 • Színes több.
  • bézs
  • fehér
  • Fehér dekorációval
  • borízű
  • bronz
  • sárga
  • zöld
  • arany
  • karamella
  • barna
  • piros
  • narancs
  • rózsaszín
  • ezüst
  • szürke
  • kék
  • fekete
  • Kiválasztás színpalettával
 • Pedestal még.
  • Vannak
 • A lába még.
  • igen
 • Ország még.
  • Anglia
  • Fehéroroszország
  • Belgium
  • Németország
  • India
  • Spanyolország
  • Olaszország
  • Kína
  • Lettország
  • Lengyelország
  • Oroszország
  • Törökország
  • Franciaország
  • Csehország
  • Svédország
  • Olaszország
  • Franciaország
  • Anglia
  • Törökország
  • Oroszország
  • Németország
 • Munkakörülmények

  SanSmail

  Az ügyfeleknek

  együttműködés

  Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem nyilvános ajánlattétel.
  Ha többet szeretne megtudni a költségekről, a rendelkezésre állásról, az ezen a webhelyen bemutatott áruk megrendelésének lehetőségéről, kérjük, forduljon a kereskedőhöz telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a boltban.

  Felfüggesztett mosdók a fürdőszobában. A választék jellemzői és előnyei

  A fürdőszoba belsejének praktikusabbá és elegánsabbá tétele lehetővé teszi a modern mosdók mosogatását a fürdőszobában. A felfüggesztett szerkezetekben rejlő levegőben lebegő hatás hatására minden szoba kialakítása szokatlan és vonzó. Az ilyen berendezések vizuális könnyűsége azonban mindig az eszközök megbízhatósága és tartóssága, amint azt a fogyasztók véleménye is mutatja.

  Lógó termékek fajtái

  A mosogatók legfőbb előnyei

  • Egyszerű tisztítás a mosogató alatt. Ergonomikusan nem rosszabb a mosdó a fürdőszobához képest, mint bármely más típusú berendezés. A falra szerelésnek köszönhetően sokkal könnyebb tisztán tartani azt a helyiségben, ahol a falra szerelhető mosdó a mosdókagylóhoz képest a fürdőszobában van elhelyezve;
  • A csuklós kialakítás egyszerűsége. A felfüggesztési rendszer szabad helyet biztosít a mosogató alá. Emiatt létrejön a szerkezet könnyedsége és tömörsége. Ezenkívül a mosógép feletti mosdókagyló jelentősen megtakarít a helyiségben a helyiségben. Az ilyen termékek kényelmesek a kompakt méretű fürdőszobákba való beépítéshez;
  • A vízvezeték-berendezések funkcionalitása. A mosdókagyló bármilyen kényelmes magasságra szerelhető, ami nem igaz a vízvezeték szerelvényekre. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy távolodjon el a sztereotípiáktól a szoba elrendezése során. Például egy mosdó a fürdő felett lesz egy istenszeredő kis fürdőszoba egy kis hatásos területen;
  • Az armatúra elrejtése. A fürdőszobában lógó mosdók megoldják a vízvezeték-kommunikáció megjelenését. A beépítés során a mosogató szifon elrejthető egy speciális átfedés mögött, és a víz- és csatornahálózatokat hamis fal fedi. Ez a telepítési lehetőség lehetővé teszi a fürdőszoba vonzó megjelenését. A kifinomult kialakítás lehetővé teszi a kommunikációhoz való hozzáférést a nyitott ajtók miatt, amelyek szinte láthatatlanok a zárt állapotban.

  A felfüggesztett vízvezeték szerelvények típusai

  A csuklós medencék nemcsak formában, hanem a beépítés típusában is különböznek egymástól.

  A mosdókagyló a fürdőszobában, talán a leginkább praktikus és funkcionális változat a mellékletek. Ez a készlet elengedhetetlen a nagyon korlátozott területű helyiségek számára. Ebben a helyzetben a vízililiom mosogató fel lehet szerelni a fürdő felett vagy a mosógép felett. Ugyanakkor a fürdőszobai rekesz kis helyet foglal el a fürdőszobában.

  Fontos! A klasszikus falra szerelt mosdókagyló a csapok furataiban változhat. Érdemes figyelni a szaniteráruk kiválasztásakor. Vannak olyan modellek, ahol a mosogató vagy a középső oldalon lévő keverők beszerelése biztosított. Ezért, ha önálló keverőt kell telepíteni a mosáshoz, akkor vegye figyelembe ezeket a funkciókat.

  A fürdőszobákra szerelt sarokfülke mosdókagyló optimálisan kihasználja a padlófelületet. Sokan nem merik felszerelni a szögberendezést, mert a szifon a mosogató alá süllyed. De ez a probléma meglehetősen könnyű megoldani egy krómozott rézből készült polírozott dekoratív szifon felszerelésével. Ugyanakkor az egészségügyi elem nem csak a fürdőszoba belsejét rontja, hanem az is szerves részletgazdagságává válik.

  A mosdó mosogató a fürdőszobában a konzolon általában egy felfüggesztett szekrényre van szerelve. Ez a fajta berendezés a legkedveltebb a tágas fürdőszobában, mert a mosogató modellje sok helyet foglal el. Ugyanakkor a beépített fürdőszobában lévő lógó mosogató nagy mennyiségű polcot kínál a fürdőszobai kiegészítők számára. A képen különböző sarokszaniter tartozékok állnak rendelkezésre, amelyek tökéletesen illeszkednek a helyiségek modern belső terébe.

  következtetés

  Összefoglalva, szeretném megjegyezni, hogy a mosdókagyló egy mosdókagylónak jelentős előnyei vannak a mosogatógépek többi modelljéhez képest. Először is, a vízvezeték tömörsége kis helyiségekben takarít meg helyet. A mosdók a fürdőszoba felett lógnak, szinte nem foglalják el a hasznos alapterületet, így biztonságosan felszerelhetők kis lakásokban. Másodszor, a rejtett kommunikáció nem rontja el a szoba kialakítását, így a csatolmányokat oly gyakran használják a minimalizmus stílusának belső kialakítására.

  A függesztett mosogatók nagyobb valószínűséggel vonzanak azoknak az embereknek, akiknek a lakása nem túl nagy, de ez nem jelenti azt, hogy a beépített egészségügyi kiegészítők gyakorlatiasak és a többi mosdómodellek számára is megjelenő megjelenésűek lesznek.

  Mosogató a fürdőszobában - 105 kép gyakorlati ötletekből és új termékekből

  Mosogató a fürdőszobában - alapvető jellemző. Szinte lehetetlen elképzelni ezt a szobát mosdó nélkül.

  Nézzük meg, mit kell figyelni, amikor kiválasztja ezt az elemet vízvezeték és fontolja meg a népszerű lehetőségeket.

  Melyik méret közül választhat?

  A megoldás a felületen van. Egy kis fürdőszobához egy kis mosogatót kell elhelyezni. Kényelmes lesz ilyen mosdó, mert nem sok helyet foglal el.

  Egy nagyméretű yardáért egy kis mosogató nem lenne helyénvaló. Nem illeszkedik sem stílushoz, sem mérethez.

  A mosdót a helyiségnek megfelelően kell felszerelni. Néhány tervezési megoldás kettős mosogató telepítésére szolgál. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a távolságnak legalább egy méteresnek kell lennie.

  Ajánlások a mosogatók kiválasztásakor:

  • Ragaszkodjon ugyanolyan stílushoz minden vízvezetékhez;
  • Válasszon olyan modelleket, amelyek a víz túlcsordulásából egy lyukkal rendelkeznek;
  • Ügyeljen arra, hogy a mosogatóban lévő lyukak száma a keverő telepítésétől függ;
  • Ellenőrizze az elemet zsetonokra, repedésekre és egyéb károkra;
  • Mérje meg előre a méreteket;

  A konzol mosogatói

  A mosdók a fürdőszobában nem ritkák. A konzolos modellek a legegyszerűbb, ugyanakkor népszerű modellek.

  előnyei:

  • A mosdókagyló telepítése nem sok időt vesz igénybe.
  • Gyakorlati és egyszerű használat;
  • Alkalmas kisebb helyiségekhez;
  • Helytakarékos. A konzolokkal való rögzítés lehetővé teszi a helytakarékos és elhelyezést: egy kosár ruhával, további polcok beszerelése.

  hátrányai:

  • Látható kommunikációs csövek, amelyek megzavarják az esztétikai megjelenést.

  Bútor mosdókagylók

  Függönyök a mosdó alatt a fürdőszobában - egy klasszikus változat, amely megtalálható minden 3 apartmanban. Ez egy darabból álló kialakítású, és további polcokra és fiókokra is lehet szüksége.

  A telepítés percek alatt történik, csak csatlakoztatni kell a mosogatót a kommunikációhoz.

  Fej és beágyazott opciók

  Stílusos és elegáns opció - szállítmány mosdó, minden formatervhez alkalmas.

  Jellemzők:

  • Formák sokfélesége;
  • Nincs lyuk a keverőhöz;
  • Felszerelt felső szekrények vagy munkalapok.

  Figyelmeztetés. A felső szintek csak nedvességtől védett tárgyakra telepíthetők a termék gyors károsodásának elkerülése érdekében.

  A beépített mosdó a fürdőszobában kis helyiségekben használható.

  előnyei:

  • Nem sok helyet foglal el;
  • Illeszkedik a munkalapba;
  • Stílusos és modern design;
  • Egyszerűség és megbízhatóság. Könnyű szerelés és merev rögzítés zárójelekkel.
  • A süllyesztett kialakításnak köszönhetően védve van.
  • Tartósság és tartósság.

  Anyagkiválasztás

  Sokféle munkalap van a mosdó alatt a fürdőszobában. A vízvezeték tulajdonságai a kiválasztott anyagtól függenek:

  Üveg mosogatók alkalmasak a high-tech stílusban. Készítsük el őket az edzett üvegből, ezért különböznek a tartósságtól. És a stílusuk egyedi stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

  Az acél mosdókagylók tartós megoldást jelentenek. Nagyszerű kiegészítés lesz minden fürdőszobában. Jelentős hátrány: nem tisztítható a csiszolópor - tönkreteszi a felületet.

  Porcelán mosogatók - népszerű választás, mert olcsó ár és kiváló formatervezés.

  Corner mosogató a fürdőszoba fajansz nagyon ergonómikus. Lehetővé teszik, hogy ne csak helytakarékosak, hanem funkcionálisan is.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő keverőt?

  A mosdócsapot a fürdőszobában megfelelően ki kell választani, különben a víz egyszerűen lecsaphat különböző irányokba és kényelmetlenséget okozhat a tulajdonosok számára.

  Ajánlások a kiválasztáshoz:

  • Döntse el a mosogató pontos célját: mossa meg kezét, macskát stb. A keverő magassága attól függ;
  • Válasszon egy keverőt a mosogató alakjának és méretének megfelelően (széles, keskeny, mély, lapos).

  A keverő magassága és hossza e paraméterektől függ.

  Vezérelve tanácsunkat, biztonságosan elmehet a boltba.

  Az alábbiakban egy galéria a fénykép mosdók a fürdőszoba, ahol előre kiválasztani a megfelelő design.