Legfontosabb > Fürdő

Mik a fürdőszoba csapok

Hogy ne veszítse el a mixer választását és vegyen egy nagyon jó minőségű terméket? Annak érdekében, hogy mindkettő megbízható és az ár nem volt túl magas, és megjelenésében illeszkedett a fürdőszoba belsejébe? Valószínűleg nincs olyan személy, aki ilyen kérdéseket nem feltett volna. A vízvezetékgyártókban ezeknek a termékeknek a köre olyan széles, hogy kevesen találják ki, és azonnal meghatározzák a kívánt modellt. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg, először meg kell ismerkednie a keverők típusával, és tanulmányoznia kell, hogy mely gyártók vannak a legjobbak ezen a területen.

Kád csaptelepek

Keverő típusok

A keverők azok a dolgok, amelyeket nem egy-két évig, hanem sok éven át működtetünk. Ezért fontos a daru kényelme, megbízhatósága, funkcionalitása és tartóssági garanciája. Túlfizetni csak a márka számára és az űrlap eredetisége pénz pazarlás, és még a lakótér árvízének veszélye is. Először is, fontoljuk meg, hogy milyen típusú keverők vannak felosztva, vagy szakértőként hívják őket vízszerelvényekre.

Példa különböző keverőkre

A kialakítás és a funkcionalitás függvényében a keverők többféle típusra oszthatók, amelyek mindegyikének saját előnyei vannak.

Tervezési jellemzők

 1. Szelepkeverők. A régi szelep típusú keverőkben a forgattyúház volt a leggyengébb pont, mert idővel a tömítéseket áttörték, a szelep átfordult, ami szivárgást eredményezett. Néhány gyártó ezeket a lehetőségeket használja a termékek költségének csökkentése érdekében. A modern modellekben kerámia daru-dobozok vannak felszerelve, forgó mechanizmussal. A tok belsejében két olyan lyuk van, amelyek egymáshoz képest elmozdítva vízzel nyithatók vagy blokkolódnak. A daru csak 90 vagy 180 fokos, de nem 360-as, mint a régi modelleknél.

Egykaros keverő

Egykaros fürdő keverők

Termosztatikus fürdőszobai csaptelepek

A termosztátos keverők működési elve

Érintse meg a fürdőszobai csaptelepet

Touch mixer, séma

A szerelési és rögzítési lehetőségek típusa

A keverő választása egy másik fontos paraméterre - a rögzítés típusára vonatkozik. Ezzel nem csak a szerkezet megjelenése és a könnyű üzemeltetés, hanem a telepítés költsége is függ. A telepítési módszer szerint az összes keverõt két csoportra osztják: nyitott (beépített) és rejtett (beépített).

Az első csoport csaptelepei a menetes csövek végein vannak rögzítve, és ezek a csövek az egyetlen támaszkodnak a termék testéhez. Ezenkívül a ház maga és a csatlakozó tömlők a nyitott térben helyezkednek el. A keverők második csoportja speciális hornyokba vagy résekbe van szerelve, és csak a kifolyó és a beállító karok maradnak kívül.

Belső fali keverők

A keverők is típusok és helyek szerint vannak felosztva:

 • padlómodellek;
 • fal modellek;
 • asztali modellek.

A mosogató számára kialakított padlószerkezet egy cső, amelynek kifolyónyílása és szabályozó szelepe van. A cső rögzítése a felületre tüskékkel és szerelőlemezzel. A csatlakozás alulról van kialakítva, vagyis a csővezeték előre van helyezve a padlóba, és a csatlakozódobozon kívülre kerül. A fürdőszobai csapok kissé eltérnek a formatervezettől. Rendszerint két felszálló csatlakozó van egy közös vagy külön szerelőlemezhez. Az ilyen keverők telepítéséhez önálló tapasztalattal kell rendelkeznie a vízvezeték-szerelési és építési munkákban, ellenkező esetben jobb tapasztalt vízvezeték szerelésre van szükség.

Padlófürdős kádcsaptelep

A nyitott fali keverők a legkönnyebben telepíthetők és egyszerűen cserélhetők. A fő feltétel a csőkioldások erős rögzítése. Leggyakrabban a fürdőkád felett helyezkednek el, összekötve egy zuhanyzó öntöződobozzal. A 30 cm-es kifolyócsővel felszerelt konstrukció kényelmesen fel lehet szerelni a mosogató és a fürdőszoba között (kis helyigény esetén): ha szükséges, a csapot vagy kádra vagy mosogatóra lehet fordítani. Bárki, aki valaha tartott egy vízvezeték kulcsot a kezében, felszerelhet egy beépített keverőt.

Példa egy hosszú keverőre, hosszú hajlékony kifolyóval

Mosogató- és kádcsaptelep

A beépített típusú falra szerelt modellek minden belső térben nagyszerűen jelenhetnek meg, függetlenül attól, hogy milyen típusú kivitel - szelep, egykar vagy termosztátok. A telepítés nem olyan egyszerű: a ház felszereléséhez és csatlakoztatásához előzetesen be kell vágni egy fülkét a falba, és a fülke mélységének elég nagynak kell lennie. Nemcsak a szelepeket, hanem a keverőegységet is be kell szerelni, valamint a csővezetékhez csatlakozó szerelvényeket. Ez bizonyos követelményeket támaszt az épület falaira: a régi téglafal és a vékony válaszfalak nem alkalmasak beágyazott csaptelepekhez.

Tanács. A legjobb megoldás itt a nedvességálló gipszkarton falainak fedezése, oly módon, hogy minden szükséges beilleszkedjen az alap és a bőr közötti résbe. Természetesen ez a lehetőség nem alkalmas kis fürdőszobákra, ahol nincs elég hely.

Az asztalra szerelt keverők közvetlenül a kádak és mosdók oldalára vannak felszerelve. A szerelés a készletben található anyákkal vagy csapokkal történik a keverőhöz. Ezzel a telepítési módszerrel a termék teste a perem felett van, a rugalmas tömlők és csatlakozócsövek pedig alatta vannak. Az ilyen modellek telepítésekor nem szükséges speciális készség, a legfontosabb az utasítások betartása. Rendszerint a vastag falakkal (pl. Kő és fajansz) rendelkező tokot vékonyfalú (akril, fém, üveg) diófélékkel kell összekötni. Ezenkívül a legtöbb fürdőkád és mosdók kész típusú lyukakkal készülnek ilyen típusú keverőkhöz.

A beágyazott asztali modellek főként fürdők számára készültek. Az oldal felett kiáramlás, öntöződoboz, vízáram szabályozók, minden más rejtett. Ez a fajta telepítés a legnehezebbnek tekinthető, mivel a fürdőkádban nincsenek nyílások az ilyen keverőkhöz, és önnek is meg kell csinálni. A lyukak kivágják a fúrót a fúvókák koronájával, maximális óvatosság figyelembevételével. Egy rossz mozdulattal károsíthatja a tál falát, és a fürdőszobát meg kell javítani vagy teljesen ki kell cserélni. A legjobb, ha szakembert hív meg ilyen munkára, a mentés itt nem megfelelő.

A keverő felszerelése a fürdő fedélzetére

Gyártási anyagok

A legtöbb fogyasztó esetében a döntő tényező a keverő készítéséhez használt anyag. A legmegbízhatóbb és tartósabb termékek sárgarézből készülnek. Speciális tulajdonságai miatt a sárgaréz alkatrészek nem szakadnak meg nagy terhelés mellett, ellenállnak a hirtelen hőmérsékletváltozásnak, évek óta megőrzik eredeti megjelenésüket. A sárgaréz csövek belső felületén a vízből származó ásványi lerakódások minimális mennyiségben helyezkednek el, így a csövek hosszú időn keresztül eltömődnek és tisztításra szorulnak. És ami a legfontosabb: a sárgaréz biztonságban van.

Az elit vízvezetékhez és a bronz adalékokhoz. A magas műszaki jellemzők mellett kiváló megjelenésű, és hátránya csak a magas ár.

Bronz keverők

Nagyon gyakran vannak turistaosztályú silóniakeverők - egy olcsó alumínium és szilícium ötvözet. Kívülről meglepőnek tűnnek, de a minőség sok kívánnivalót hagy maga után. A csövek kisebb nyomású túlfeszültségét is meg lehet szakítani, és az anyag korróziónak van kitéve. A szilíciumot krómozással szemléltetve a sárgaréz visuális megkülönböztetése nehéz, de súly szerint elvégezhető - a sárgaréz termékek sokkal nehezebbek.

Hagyományos silumin krómozott keverőponyva

A csaptelepek rézből, rozsdamentes acélból, speciális műanyagból készültek. A szelepek és karok dekoratív kialakításához számos anyag használható - üveg, fa, onyx és természetes márvány és mások. A korrózió elleni védelem érdekében a keverőket nikkel, króm, színes és fehér zománc bevonattal látják el.

Kristály kevert Elite csaptelep

Keverő, rhinestones díszített és aranyozott

A legelőnyösebb a króm, és szinte minden vezető gyártó használja. A Chrome ellenáll az agresszív környezetnek, egészségre, tartósra, a mikroorganizmusokra nem sokszorozódik. Ezenkívül a króm termékek minden belső térben jól néz ki.

Fedélzeti keverő, króm

A nikkel allergiát okozhat, noha a technikai jellemzői a krómnál alacsonyabbak. De a zománc ereje és tartóssága nem különbözik. Zománc-keverők vásárlásakor nagyszerűen néz ki, de működés közben a bevonat gyorsan megsérül és lehámul.

Luxus olasz fürdőszoba csaptelep

Mi a jobb - hazai vagy importált?

Az orosz gyártmányú keverők kevésbé népszerűek, mint a Németországból, Svájcból, Olaszországból, Csehországból és más országokból származó termékek, amelyek termékei a világpiacon keresletet igényelnek. És nagyon kevés megbízható hazai gyártója van, szemben a külföldi márkákkal. Nagyon nehéz megtalálni a nagyméretű vízvezeték üzletekben Oroszországban gyártott jó vízszerelvényeket, és amit a fogyasztónak kínálnak, a leggyakrabban alacsony fokú kényelmet, alacsony funkcionalitást és gyenge designt kínál. De vannak bizonyos előnyök a háztartási keverők számára.

 1. Először is olcsóbbak, mint a külföldiek. Igen, kevesebb az élettartamuk, de gyakran előfordul, hogy sürgősen egy keverőre van szükség, és nincs elég pénz drága termék megvásárlásához.
 2. Másodszor, a javításra szolgáló alkatrészek megtalálása sokkal könnyebb. A nagyvállalkozások kiszolgáló központjai nagyvárosokban találhatók, és a kis helyi üzletekben nincsenek részek importált keverők számára.
 3. Harmadszor, termékeink olyan szennyeződésekhez igazodnak, amelyeket a csővezeték víz tartalmaz, nem dugnak hosszú ideig, és biztosítják a normális áramlást, még akkor is, ha nem tisztázott, hogy mi folyik a csapból. Ebben a tekintetben az importált keverők sokkal igényesebbek: szűrőkre is szükség van, sok modellt terveznek egy adott víznyomáshoz. A jótállás csak a működési feltételek mellett érvényes.

Belföldi vagy importált keverők

Azonban a külföldi keverők sokkal előnyösebbek a legtöbb fogyasztó számára. Ez a termékek környezeti biztonságának, az egyszerű használatnak, a kötőelemek és zárszerkezetek megbízhatóságának, valamint az esztétikai megjelenésnek köszönhető. Ezért az alábbiakban azokat a gyártókat vesszük figyelembe, akik már bizonyították magukat a legjobb oldalról és a legmagasabb hírnévnek örvendenek.

Legnagyobb gyártók

Hansgrohe - Németország

A német gyártók minősége évek óta világszínvonalúnak számít. A Hansgrohe márka hosszú ideje jelen van az orosz piacon, és termékei nagy szükség van. A cég egy kis területű fürdőszobai csaptelepek gyártására specializálódott. Majdnem minden modell kompakt méretű, kényelmes és megbízható rögzítéssel rendelkezik, minimalista stílusban.

Hansgrohe Axor Citterio fürdőcsaptelep

A termékcsalád nagyon nagy: számos szelep és egykaros keverő, termosztátok, különböző típusú rögzítésű modellek. Főként krómozott sárgarézből készülnek, 5 éves garanciaidővel rendelkeznek, de valójában sokkal hosszabb ideig szolgálnak. Az egyetlen hátránya a termékek magas költsége.

HANSGROHE fürdőcsaptelep

Grohe - Németország

A híres német minőség egy másik képviselője. A márka világszerte gyárakkal rendelkezik, és bárhol termékei állandó keresletben vannak. A Grohe keverők jótállási ideje meglehetősen lenyűgöző - 10 év. A gyártó a modellek funkcionalitására és ergonómiájára összpontosít, így nem fog kellemetlenül felzaklatni a túlzott zaj vagy a fröccsenő víz miatt, ami gyakran rossz minőségű termékeket eredményez. A keverők megjelenése az egész életciklus során is megfelelő gondossággal változik.

A választékban léteznek modellek az építési és rögzítési módok minden típusáról, sokat ugyanabban a stílussal készült készletek képviselik. A Grohe keverők jellemzői a vízfogyasztás csökkentése és az optimális áramlás fenntartása. A rögzítőrendszerek nagyon egyszerűek és kényelmesek, és nem is nehéz, de nem szakember számára is. Az anyag réz, néhány rész alumínium ötvözetből készülhet. Az árkategóriák nagyon szélesek, mindkettő meglehetősen megfizethető lehetőségeket kínál, és a drága gyűjtemények legelitobb. Természetesen természetesen a Grohe termékek költségei nagyon magasak, és ez az egyetlen negatív.

Kludi - Németország

A német cég keverőművei megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Az erõ és a funkcionalitás mellett különböznek az esztétika tervezésében, a klasszikus formák és az eredeti innovatív megoldások kombinációjától. A legtöbb modell műanyag lélegeztetővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az iszaplerakódások minimalizálását, a vízsugarak szögének beállítását és a vízfogyasztás csökkentését.

KLUDI Q-BEO egykaros keverő

A termékek széles választéka magában foglalja a gyűjtőkészleteket és a szelepkeverő készleteket, az egykaros, valamint az összes típusú kötőelem termosztátjait. A modellek kialakítása nagyon változatos, így a keverők tökéletesen belterülnek. Az anyag rozsdamentes acél, a bevonat króm, fehér és fekete lehetőség van. Mint a többi német márka, a termékek egyetlen hátránya a magas ár.

Jacob Delafon - Franciaország

Ez a francia márka a szaniterek világméretű gyártói közé tartozik, termékeit nem csak a minőség és a megbízhatóság, hanem a kifinomult formatervezés is értékeli. Ugyanakkor a termékek költsége meglehetősen mérsékelt a német márkákhoz képest, a modellcsalád lehetővé teszi a keverő kiválasztását, még akkor is, ha korlátozott költségvetéssel rendelkeznek. A gyártó 5 év garanciát vállal az árukra, bár még a legolcsóbb modellek is kétszer hosszúak.

Jacob Delafon mixer

A cég kártyája a klasszikus stílusú termékek, sima, puha vonalak és korszerű formák. De a termékcsalád nem korlátozódik a klasszikusokra, az évente gyártott keverősorokra, innovatív kivitelben. A legújabb design trendeket aktívan használják a szaniterek gyártása során, és a megfelelő megoldás megtalálása egyszerű. A legnagyobb számú modell a krómozott bevonatú rézből készült szelep és egykaros szerkezetek.

Toobi keverők - Jacob Delafon expresszív pop art designja

Jacob Delafon fürdő csaptelep

Oras - Finnország

A finn fűtésszerelvények és tartozékok a minőség-ár arány szempontjából a legjobbak. Ennek köszönhetően az Oras csaptelepek nagyon népszerűek az orosz piacon. A márka termékeiben nagy megbízhatóságot, kiváló formatervezést és hatalmas modelleket kínál a lehetséges stílusok bármelyikéhez. Az Oras termékek vonala az összes típusú daru típustól függ. A szelep és az egykaros csaptelepek standard kivitelben vannak, klasszikus kialakításúak és egyszerű formájúak. A gyártó azonban termosztátokra és érintés nélküli keverőkre összpontosít, amelyek megválasztása sokkal gazdagabb.

A termékek gyártására használt sárgaréz és ABS műanyag, amely lehetővé teszi, hogy csökkentsék a termelési költségek csökkentése nélkül teljesítmény. Ez az anyag jó szilárdsággal és alkáli ellenállással rendelkezik, ezért az ilyen keverők nem igényelnek különös gondosságot. Az egyetlen hátrány az, hogy a szín elhalványul.

Roca - Spanyolország

A spanyol vízvezetékeket az orosz piacon a Roca gyár képviseli. Termékei jó minőségűek és megfizethetőek, a márka megkülönböztető jellemzője a terméktervezés. A klasszikus forma szabványos keverőin kívül a fogyasztó számos modellt kínál az avantgárd, hi-tech, modern és mások számára.

Roca keverők

A választékban megtalálható minden típusú keverő, mind a legegyszerűbb verzióban, mind a kiegészítő berendezésekkel: automatikus kapcsolók, szellőztetők, áramlásszabályozók, rugalmas bélés, visszahúzó lánc. Gyártási anyag - sárgaréz és króm. Ami a hátrányokat illeti: az egyes modellek túlságosan pretenciális kialakítása csökkenti használatuk kényelmét és praktikusságát.

A képen: modell Tézis a gyárból Roca

Fantini - Olaszország

A Fantini olasz keverők elit termékek kifogástalan műszaki jellemzőkkel bírnak. A termékek különböznek a tervezésben, a multifunkcionalitásban és a formatervezés megbízhatóságában. A gyártó 10 év garanciát vállal, még akkor is, ha alacsony minőségű víz használata történik. A lineáris sorozat mindegyik típusú keverőket tartalmaz, különböző típusú rögzítéssel, számos érzékelő elektronikus modellek széles választéka áll rendelkezésre.

FANTINI Venezia mixer

A keverők, elsősorban a sárgaréz és a króm gyártása során több elitgyűjtemény tartalmaz bronzból készült cikkeket. A széles választék lehetővé teszi, hogy mindenféle méretű fürdőszobát válasszon. Az egyetlen negatív a keverők magas költsége.

Geberit - Svájc

Érintse meg a Geberit HyTronic csaptelepet

A svájci csapok megbízhatóak, praktikusak és praktikusak. A Geberit a szaniterek világméretű gyártói listáján szerepel, termékei mindig következetesen magasak. A termékcsalád hatalmas, minden típusú keverőt tartalmaz, de a gyártó szenzoros érintés nélküli modellekre összpontosít. Az infravörös vezérlésű keverők gyorsan reagálnak a kézmozdulatokra, szabályozzák az áramlási erőt, és könnyen tisztíthatóak a szennyeződésektől. Az érzékelőrendszer számos működési móddal rendelkezik: víz- és energiamegtakarítás, hő-fertőtlenítés, időszakos vízellátás és mások.

Geberit HyTronic keverő

A termékek nagyon kényelmesek, esztétikai megjelenésűek, különböző stílusok. Az árkategóriák meglehetősen szélesek, bár a spanyol és a finn keverőkhez képest a termelési költségek magasabbak. A használt sárgaréz gyártásához, bevonat - króm.

Vidima - Bulgária

Vidima keverők (VIDIMA)

A bolgár keverőket a legkedvezőbb ár és a jó minőség jellemzi. Kényelmes és megbízható, könnyen rögzíthető. A gyártó garanciája - 3 év, minden termék megfelel az európai szabványoknak. Az elektrokémiai horganyzást a keverők gyártásánál használják, aminek következtében a felszín sajátos fényt kap, és ez a Vidima termékek egyik megkülönböztető jellemzője.

A gyártó az egykaros és szelepes modellekre összpontosít, amelyek a csatlakozás és a kialakítás módjában különböznek egymástól. Mindegyik termék légzőkészülékkel van ellátva, és az egyszelepes keverőkészülékek kazettái zajelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az anyag réz, a bevonat nikkel és króm. Az egyes részek kiváló minőségű műanyagból készültek.

VIDIMA - vízvezeték mindenki számára

Ravak - Csehország

Ravak - fali keverő

A cseh márkájú Ravak termékeit a mindennapi élet megbízhatósága és gyakorlata jellemzi. A csapok modern, felhasználóbarát kialakításúak, egy egyszerű szerelőrendszer és széles körű árak teszik lehetővé a választást még korlátozott költségkeret mellett is. Az egycsatornás modellek kerámia patronjait legalább 700 ezer mozdulatra tervezték, és a jótállási idő 5 év.

Mortic Mixer Ravak

Sárgarézből készült termékek, krómozott bevonat. A soros sorozat minden típusú keverőt tartalmaz, a szelepek és az egykaros modellek széles választéka, amelyek mindegyike légtelenítővel van ellátva. Minden termék megfelel az európai szabványoknak, amit minőségi tanúsítványok tanúsítanak.

Mixer tippek

Mielőtt elkezdené a boltba lépni, próbálja meg eldönteni a keverő típusát, és fontolja meg, milyen funkciók a legfontosabbak az Ön számára. Ez jelentősen csökkenteni fogja a kívánt modell keresését a boltban. A termék kiválasztása, minden oldalon ellenőrizze, ellenőrizze a szerelvény minőségét. A lógó részek, a karcolások a bevonaton és más hibák esetén rossz termékminőséget jeleznek. De még ha vizuálisan is minden rendben van, meg kell győződnie arról, hogy a készülék megfelel a GOST (GOST 25809-96) szerinti műszaki előírásoknak.

GOST 25809-96. Csaptelepek és vízcsapok. Fájl letöltése

Tippek a választáshoz

Nagy jelentőséggel bír az anyag, amelyből a testet készítik. A sárgaréz termékek drágábbak, de hosszabb élettartammal rendelkeznek, de a műanyag elemekkel ellátott keverők gyorsabban meghibásodhatnak. A legnagyobb figyelmet fordítsuk a gyártóra: a híres márkák értékelik hírnevüket, ezért minden modell alapos tesztelésre kerül.

Áttekintés a 19 legjobb fürdőkeverő típusokról

Fürdőszobai csaptelep - a vízvezeték egyik fontos eleme, amely kényelmet és funkcionalitást biztosít a szobában. Meleg és hideg víz keveréséhez.

Hogyan válasszunk

Rengeteg lehetőség van különféle keverők számára. Megfelelő termék kiválasztásához figyelembe kell venni a tervezést, felszerelést, a telepítés típusát, a vezérlés típusát, a kiegészítő berendezéseket.

Mit kell figyelni?

Kifolyó alak:

 • Az ív alakú keverő ívként készül. A felső pont a kifolyó kimenetéhez viszonyítva a fenti helyen található. Kialakított további helyet a daru alatt.
 • Direct. A cső vízszintesen vagy szögben halad.
 • Szögletes. A kifolyó egy vagy két derékszögben hajlik. Az ilyen termékek gyártása nehezebb, drágábbak.

Kifolyó típus

 • Classic. A keverő cső formájában készül. Jellemző a legtöbb formatervezéshez. Egyenes, hajlított, szögletes termékek kerek, négyzetes, háromszög keresztmetszettel.
 • Menetes. A víz belép a kifolyó nyílásokon (vékony rések vagy széles csatornák). Az eredmény jó sávszélesség. A termék eredeti megjelenése egy vízeséshez hasonlít. De a magas költségek miatt az eszköz nem gyakori.

Vezérlési típus

 • Odnoventilny. Egyetlen tápellátásban eltér, a víznyomás szabályozott. A folyadék hőmérséklete nem változik. Úgy tervezték, hogy csak meleg vagy hideg vizet biztosít. Ez egy vagy két méretben van megadva (angol stílusban, ha meleg és hideg vizet kevernek a mosogatóban).
 • Dvuhventilny. A klasszikus rendszer két érintkező ellenállású csapokkal és egy kifolyóval.

Zuhanykészlet. A kialakítás egy tömlőt vagy csövet tartalmaz, amelynek végén egy öntöződoboz van. Az előny a szükséges daruk teljes készletének tekinthető.

Felszerelési módszer

 • Falra szerelhető. A keverő függőlegesen van szerelve a falhoz.
 • Horizontális. A daru fel van szerelve a fürdő oldalán.
 • Emeleten. Egy speciális állvány használatával a keverő a padlóra szerelhető. Tervezési megoldásként további helyet igényel a szobában. A padló csaptelep kényelmes, ha a fürdő szabadon álló, és nem közel a falhoz.
 • Beépített. A daru rejtve van. Általában teljesen felszerelt a szoba falán vagy a fürdőszoba alatt. A vezérlőpanel és a kifolyócső továbbra is rendelkezésre áll.

Hosszú kötés. A sokoldalú termékeket a fürdőszoba és az mosdókagyló használatára tervezték. A víz áramlását úgy irányítják, hogy megváltoztatja a csap menetét.

Forgócső. Lehetővé teszi a kifolyó elfordítását és a víz áramlását a fürdőbe vagy a mosogatóba.

Autózás a zuhanyzóval / fürdővel. Automatikusan egy irányba működik, amikor becsukja az egyik csapot, és a mosogatóhoz képest ellentétes irányban tér vissza. Ez megakadályozza az árvizet az öntöző doboz véletlen bekapcsolása esetén.

Test anyag

 • Brass. A készítményt réz és cink kombinációja készítik. A termék alacsony ára növeli a szilárdságot, kiküszöböli a korrózió előfordulását. Ezért az anyag - az egyik leggyakoribb.
 • Silumin. Az ötvözet alumíniumot és szilíciumot tartalmaz, ellenáll az oxidációnak, de nem elég erős. Költségvetési modellekben használatos.
 • Rozsdamentes acél. Az anyag tartós és drága modellek.
 • Cink. Olcsó, de törékeny anyag. A termékek hátránya az alacsony maró hatású.
 • Gránit. Kellemes megjelenés, a színek széles választéka könnyen kiválasztható a szoba kialakításához. A készítmény előnye - fokozott ellenáll a korróziónak, az erõnek, az antibakteriális tulajdonságoknak.

lefedettség

 • A króm fémfelületre van felhordva. Gyönyörű megjelenést, fényt és tükröződést kap. Az anyag előnyei - a korrózióval szembeni ellenállás, az oxidáció ezért gyakori. A hátránya, hogy a nyomatok a felületen maradnak.
 • Az arany alatt. Az ügyet sárga ötvözet borítja, ami utánozza az aranyat. Jellemző a prémium modellekre.

Mi nem figyelni

 • Zárószelep Részletesen leállítja a víz mozgását az ellenkező irányba. Tényleges telepítés számlálók jelenlétében.
 • Kivehető öntöződoboz. Kiegészítés rugalmas tömlővel van felszerelve.
 • Tavaszi kifolyócső. A szerkezetet egy ívelt spirál végzi, amelynek belső tömlője van. Eredeti megjelenés és praktikum (kanyarodás bármely irányba).
 • Alsó szelep. Az elem bezáródik, kinyitja a leeresztő lyukat, nincs szükség arra, hogy elrontsa az elveszett forgalmi dugókat. A vezérlést a keverőn lévő gomb nyomva tartja.
 • Csatlakozás a szűrőhöz. A keverő a tisztítóberendezéshez van csatlakoztatva. Ehhez két beömlőnyílás és egy külön csaptelep szükséges a szűrt vízhez.
 • LED háttérvilágítás. A design magában foglalja a Led lámpákat, amelyek a kifolyó alatt helyezkednek el. A világítás növekszik, a termék eredeti formája javul (különösen téglalap alakú onyx fürdőkkel kombinálva). Egyes modellek a színhőmérséklet függvényében változnak, a felhasználó figyelmeztetésként szolgál.

Zuhanyzóval

Grohe Europlus 33547

Az illetékes tervezés és funkcionalitás megkülönbözteti a modellt számos hasonló terméktől. A sima fogantyú a pontos és egyszerű kezelhetőséget biztosítja.

Jellemzők - patron kerámia lemezekkel. A polírozott felületet speciális teflonkeverék fedezi, amely biztosítja a pontos irányítást és a sima siklást.

A tervezés víztakarékos technológiákon alapul. Kis mennyiségű vizet használnak nyomásveszteség nélkül.

jellemzői

 • Külső bevonat - króm.
 • A szerelés típusa - fal.
 • Klasszikus kifolyócső.
 • Kerámia visszacsapó szelep.
 • Fogyasztás - 20 liter / perc.
 • A szerelési lyukak - 2.
 • Mixer - joystick.
 • Testösszetétel - réz.
 • Mélység - 184 mm.
 • Automatikus vízváltás a fürdőben / zuhanyzóban.

nyalánkság

 • Nincs splash és zaj.
 • Vonzó megjelenés.
 • A tervezést a gazdaságos vízfogyasztás, valamint a nyomásszabályozás jellemzi.
 • Öntisztító aerator SpeedClean.
 • Visszirányú védelem.
 • Kopásálló külső bevonat (karcolásálló, nagy keménységű).
 • Könnyű karbantartás.
 • Ellenállás a szennyezéssel, kopás.
 • Gyors hőmérséklet beállítás.
 • A felületi égési sérülések kizártak.
 • Az innovatív vízellátás biztosítja a teljes zajmentességet.
 • Megbízható tervezés.

hátránya:

 • Nagy költségek
 • Gyorsan piszkos.

automatikus

Viega Multiplex Trio E3 684655

A lehetőségek közé tartozik a hőmérsékletszabályozás, a vízmennyiség, a fürdőmagasság. Az elektronikus termosztatikus keverőt két elem vezérli. Az egyik bekapcsolja a vizet, megváltoztatja a fokot, a második beállítja a szintet és átkapcsolja a zuhany üzemmódot.

A szerkezet a falra vagy a betűk szélére van szerelve, ami acél vagy öntöttvas fürdők számára fontos. A beállításokat könnyedén megváltoztatják, a fényes gyűrű minden változást jelez. Az automatikus fürdőtöltés kiküszöböli a folyamatszabályozás szükségességét.

jellemzői

 • Vezetés - egy megragadó.
 • Termelési anyag - sárgaréz, műanyag.
 • Külső bevonat - króm.
 • Telepítés - beágyazott.
 • A csővezeték rugalmas.
 • A tartály kívánt hőmérsékletének és töltési szintjének fenntartására van lehetőség.
 • Kezelés - touch / push.
 • Design stílus.
 • Rögzítőfuratok - 2.
 • Krómozott kijelző vezérlők.
 • A memória 3 beállítási csoportot tartalmaz.
 • Tápegység - hálózat.

nyalánkság

 • Vonzó formatervezés.
 • Kényelmes vezérlés a kijelzőn keresztül.
 • A modell ötvözi a modern technológiát és a kifinomult kialakítást.
 • Finoman megnyomva megjelenik a felhasználói menü.
 • Rugalmas telepítés.
 • A főszerkezet a fal mögött van elrejtve, és csak a vezérlő látható marad.
 • Az elektronikus vezérlő a fűtési állapotot és a feltöltési mennyiséget jelenti.
 • A jelzőfény a beállítások módosításait jelzi.
 • Könnyű hozzáférés a menübeállításokhoz.
 • Érdekes tulajdonság az iPad által a speciális alkalmazáson keresztül történő vezérlés.
 • Minden beállítás jelszóval védett.

hátránya:

 • Túlértékelt.
 • A csomag nem tartalmaz tömlőt és öntöződobozt.

Rövid csővel

Jacob Delafon Talan E10105RU

A francia márka modellje ötvözi a stílust, az európai minőséget és az elfogadható árat.

Különös figyelmet fordítanak a termék tervezésére, melyet sima, lágy vonalak jellemeznek, lábfürdővel vagy természetes kőből készült termékekkel kombinálva. Ismétlik a víz áramát, egyetlen képen egyesülve.

Jellemzők:

 • Az anyag tartós réz.
 • Szigorú klasszikus stílus.
 • A vezérlés típusa - kétszelepes.
 • Kerámia zárószelep.
 • Spout - klasszikus.
 • Vízfogyasztás - 20 liter percenként.
 • A falra szerelhető függőleges.
 • Szerelési lyukak száma - 2.
 • A tervezés mélysége - 197.

nyalánkság

 • A krómozás ellenálló.
 • Hosszú élettartam.
 • Helytakarékos a rövid kifolyó miatt.
 • Kiváló minőségű öntés.
 • A megjelenés változatlan marad.
 • Megnövelt megbízhatóság a fém teljesítmény miatt.
 • Környezetbarát és az anyagok megbízhatósága.

hátránya:

 • A csomag nem tartalmaz zuhanyfejet.
 • Manuális hőmérséklet beállítás minden használathoz.
 • Nagy költségek

Kipufogó nélkül

WasserKRAFT BERKEL 4833

A keverőbe befecskendező szellőző van, ami csökkenti a vízfogyasztást, tisztítja a vizet a kis részecskékből és szennyeződésekből, ami fontos az akril fürdők számára.

A test kiváló minőségű sárgaréz króm-nikkel bevonattal készül. A felületet tükröző fény jellemzi, amely hosszú ideig változatlan marad.

Bent a keverő egy kerámia patronnal van felszerelve, amely 500 000 nyílást és záróelemet tartalmaz.

jellemzői

 • Típus - beépített.
 • Szivattyú - visszacsapó szelep.
 • Klasszikus forma.
 • Kerámia zárószelep.
 • Üzemi nyomás - 1 - 5 bar.
 • Hőmérséklet legfeljebb 65 fok.
 • Beépítésre készen van.
 • Telepítési módszer - rejtett (belső).
 • Vezérlés - termosztát.
 • A stílus csúcstechnológia.
 • A szerelési lyukak - 2.
 • Sárgaréz test.

nyalánkság

 • A hőmérséklet állandó, megszakítás nélkül.
 • Az égési sérülés veszélye kizárt.
 • Stílusos és esztétikus megjelenés.
 • Erősebb erő.
 • Mechanikai, kémiai stressz ellenállás.
 • Az anyagot a tartósság és az erő jellemzi.
 • Pontos, kényelmes hőmérséklet szabályozás, víznyomás.
 • Sima szabályozás.
 • Felszíni ellenálló a sötétben.

hátránya:

 • Ne helyezzen nagyméretű fejet.
 • Szükséges gondos karbantartást igényel.

emelet

Dornbracht a VilleroyBoch Square-hez 25 943 910-00

A termék kiválasztásának egyik fő kritériumát a rendszer esztétikai megjelenése jelenti, amelyhez ez a modell teljes mértékben megfelel. Alkalmas fából vagy kőből álló szabadon álló fürdőhöz.

Jellemzők:

 • A kúpos öntözés elforgatható.
 • Építési magasság - 89,6 cm.
 • Beépített levegőztető a gazdaságos fogyasztáshoz.
 • Fordított biztosíték.
 • Automatikus fürdő / zuhany kapcsoló.
 • A függőleges csövek hossza 73 cm.
 • Színválaszték: ezüst, matt platina.
 • A zuhany típusa - kézi.
 • Csúcsfoglalatok - 9 cm.
 • Maximális zuhanyfogyasztás - 9 liter / perc.
 • Befejezés - króm.
 • Az anyag réz.
 • Rögzítés - kültéri.
 • Patron - kerámia.
 • A zuhany tartó jobbra forgatható.

nyalánkság

 • A fej optimális választása: 3 típusú sugár.
 • Mészkőbetétek elleni védelem.
 • 1,25 m hosszú tömlő
 • A kivitel tartalmaz egy törülközőt.
 • A szappan tárolására speciális hely van.
 • A tengelyek közötti távolság 15 cm.
 • Egyszerű telepítés.
 • Teljesen felszerelt.

hátránya:

 • Nagy költségek
 • További felszerelési hely szükséges.
 • A zuhanyt kézzel kell tartani.

termosztatikus

Hansgrohe RainBrain 15842000

Az egyedülálló eszköz elektronikus vezérléssel. Az érintőképernyő háromfajta áramlást, kézi zuhanyt, fúvókákat, fokozatokat szabályoz, vízfogyasztást vált ki.

A keverő fő aktív eleme egy termosztát, amely bizonyos hőmérsékletet tart fenn. A felhasználó megadja a kívánt értéket, és az automatikus rendszer kiválasztja a hideg és forró folyadék arányát.

Az ugrások használata, mivel a készülék beállítja a paramétereket. Jó felszerelés hozzáadott világítási beállítások, MP3 lejátszó, Bluetooth, amely hasznos lesz a fürdők számára két.

jellemzői

 • A víz keverése elektronikus.
 • A szerelőfuratok egyek.
 • Telepítés - fal.
 • High-tech stílus.
 • Szemceruza - kemény.
 • Típus - beépített.
 • Fehér színű.
 • Anyag - réz.

nyalánkság

 • A speciális hőmérsékletű biztosíték a hőmérsékletet 40 ° C-ra állítja.
 • Modern vezérlési módszer - az érintőképernyő lehetővé teszi a víz állapotának lehető legegyszerűbb beállítását.
 • Az előmelegítés opció öt egyedi beállítással működik, amelyek a készülék memóriájában vannak tárolva.
 • Kényelmes forgó hőmérsékletszabályozó gomb.
 • Tiszta vezérlés (nagy karakterek).
 • Kiváló megjelenés.
 • A szünet lehetősége a zuhany módban.
 • Az innovatív technológiák kényelmesen használják a rendszert.

hátránya:

 • Nagy költségek
 • A kifolyó nincs jelen.

Nincs zuhany

Grohe Grohtherm 1000 34155

A modellt egyszerű, intuitív vezérlés jellemzi. Kiváló minőségű anyagok garantálják az egyszerű használatát.

A nagyobb megbízhatóság biztosítja:

 • SafeStop - égés elleni védelem
 • CoolTouch - hideg termosztát felület,
 • StarLight - krómozott technológia ultra sima felületen,
 • megtakarítási programok.

Jellemzők:

 • Keverő - termosztatikus.
 • A kifolyó egy klasszikus alakú visszacsapó szelep.
 • A szelep kerámia.
 • Fogyasztás - 20 liter / perc.
 • Telepítés típusa - fal.
 • Lyukak beszereléséhez - 2.
 • Sárgaréz test.
 • Króm bevonat.
 • Automatikus váltás zuhanyra.
 • Műanyag zárósapkák.

nyalánkság

 • Gazdaságos vízfogyasztás.
 • Könnyű, sima fogantyúk.
 • Egyszerű váltás zuhanyra.
 • Megtartja a hőmérsékletet.
 • Megfelelő költség.
 • Forrázás megszüntetése.
 • Állítsa be a kívánt hőmérsékletet.
 • Egyszerű telepítés.

hátránya:

 • Rövid csonk.
 • Zaj működés közben. Ha a csőben levegő van, egy csörgést hallunk.
 • A fűtési fokok kissé eltérnek a tényleges hőmérséklettől.
 • Szoros fogás. A nyomást a bal fogantyú szabályozza.
 • A tömlő szoros, néha megakadályozza az áramlást.

Fal süllyesztett

Lemark Shift LM4322C

A modell otthoni vagy nyilvános használatra készült. A lepusztult termékek népszerűek a rejtett egészségügyi kommunikáció miatt. A látható rész a vezérlőpanel.

Egy kar vezérlés. A lehetőségek közé tartozik a vízbeindítás, szabályozás, keverés, zárás.

 • A szerelés típusa - a falba süllyesztve.
 • Rögzítőfuratok - 3.
 • Spout - klasszikus forma.
 • A stílus csúcstechnológia.
 • Menedzsment - mechanikus.
 • Szín - króm.
 • Kihúzás 170 mm hosszú.
 • A vezérlőelem egy kerámia patron.
 • A melegvízellátás oldalán bal oldalon.
 • Zuhany tömlő - 2 méter.
 • Vízfogyasztás - 23 liter percenként.
 • Maximális fűtés 90 fokig.
 • Vezetés - egykaros.
 • Típus - fix.

nyalánkság

 • Megnövekedett megbízhatóság.
 • Egyszerű telepítés.
 • Megfizethető költség.
 • Hosszú élettartam.
 • Esztétikus megjelenés.
 • Erős nyomásnak ellenáll.
 • Csendes munka.
 • A daru puha lökete.
 • Teljesen szoros a daru lezárásakor.
 • Védett fejzuhany, kézi öntözés a betétek ellen.
 • A külső felület egyszerű gondozása.

Beépítve a táblára

Jado PerlRand Cristal H3981A4

A modell esztétikus megjelenésű és kiváló minőségű. A készülék egy hattyú a design.

A daru madár alakú, a szelepek a kristály oldalán vannak, ami kifinomultságot és kifinomultságot biztosít a témához. A szelepek és a kifolyócsap finoman megmunkált elemei különböznek egymástól.

A design eredeti megjelenésével és igaz német minőségével lenyűgöz. Alkalmas a kőfejtő természetes kőből, fából vagy fürdőkből.

Jellemzők:

 • Rejtett telepítés.
 • Vezérlés - két szelep.
 • Telepítés - a fürdő fedélzetén.
 • Szerelési lyukak - 5.
 • Kuka - hagyományos, hagyományos szerkezet.
 • A menedzsment típusa - mechanikus.
 • Eyeliner - rugalmas.
 • A szín arany.
 • Mélység - 17,3 cm.

nyalánkság

 • Kényelmes működtetés a keverő alkatrészeinek elválasztása miatt.
 • Vonzó formatervezés.
 • Helytakarékos a fürdő körül.
 • Kényelmes működés.

hátránya:

 • Nagy költségek
 • Korlátozott hozzáférés a beépített elemekhez törés esetén.
 • Nincs zuhanyozásra váltás.

dvuhventilny

IDDIS Classic 27014E1K

A szabványos modellt az egyszerűség és megbízhatóság jellemzi, ami az acél fürdők számára fontos. A tervezést két szelep és egy gander alkotja. Az első elem felelős a hideg vízért, a második a forróságért.

Megkülönböztető kritériumok - vonzó klasszikus kialakítás és tartósság a tervezés egyszerűsége miatt.

jellemzői

 • A test rézből készült.
 • Típus - kétszelepes.
 • Vízfogyasztás percenként 20 literig.
 • Szemceruza - kemény.
 • Bevonat - króm.
 • A szerelési lyukak - 2.
 • Kuka - forgó, hagyományos formájú.
 • Szín - ezüst.
 • Rozsdamentes acél tömlő.

nyalánkság

 • Tartós kivitel.
 • A nagy kifolyó a csaptelep alatt biztosít helyet.
 • Törölje a telepítési utasításokat.
 • Demokrata érték.
 • Puha, sima szabályozás.
 • Stabil bilincsek.
 • A melegvíz fogantyú felmelegszik.
 • Széles felszerelés.

hátránya:

 • Némi zaj, a beépített szellőztető ellenére.
 • Nincs automatikus váltás a zuhanyra.
 • Szükséges a gumitömítések rendszeres cseréje.
 • Kezeli a kellemetlen csavart szappanos kezeket.
 • Rendszeres szűrőtisztítást igényel.

Hosszú kifolyóval

Teka MF-2 fórum

Exkluzív kialakítás a szoba kifinomult belső részével kombinálva.

A megkülönböztető elem egy kerámia lemezkazetta, amely tartós, szinterezett ötvözetnek köszönhetően. A bevonatot kondenzációval (felületi átalakítással) alakítják ki, ami fenntarthatóvá teszi.

Jellemzők:

 • Patron - kerámia.
 • Nyomásszabályozó - szellőztető.
 • Spout - forgatható.
 • Test anyaga - réz.
 • Szín, bevonat - króm.
 • Mixer - egykaros.
 • Spout - forgatható.
 • A kínálat rugalmas.
 • Kuka - 140 mm magas, 227 cm hosszú.
 • A módok száma - egy.
 • A tartószerkezet egy.
 • Telepítés - kültéri.
 • Stílus - purizmus.

nyalánkság

 • Speciális anti-limelining elleni védelem a szennyezés ellen.
 • Kényelmes, hosszú tapintás könnyedén és finoman mozog.
 • A vízhőmérsékletet egy kar segítségével állítjuk be.
 • Megnövekedett megbízhatóság.
 • Megfizethető költség.
 • A csomag tartalmazza a szükséges szerelési anyagokat.
 • Könnyű hőmérséklet szabályozás.
 • Szerkezeti szilárdság.
 • A keverő felülete ellenáll a mosószereknek.
 • Stílusos megjelenés.
 • Gyors telepítés.
 • Hosszú élettartam.
 • Karcolásálló.
 • Korrózió megszüntetése.
 • Könnyű tisztítás.
 • Az ujjlenyomatok nem maradnak.

hátránya:

 • Idővel szivárgás fordulhat elő a gumiszelep alatt.
 • Az öntözés hiánya.

4 lyuk

Grohe Allure Brilliant 19787

Megnövelt megbízhatóság a speciális technológiákkal készült fémszerkezetek miatt.

A felszerelés tárgyai fürdőbe vagy más felületbe ágyazódnak, ami a helytakarékosság szempontjából előnyös.

Jellemzők:

 • A kanyar egy téglalap.
 • A zárószelep kerámia.
 • Klasszikus kifolyó alak.
 • Telepítés - vízszintes.
 • A test rézből készült.
 • Rugalmas ellátás.
 • A lyukak száma a telepítéshez - 4.
 • Bevonat - króm.
 • Szúrási magasság - 253 mm.
 • Jet - 198 mm.
 • A szerkezet mélysége 198 mm.
 • Patron - kerámia.
 • Beépített csõzár.
 • Vízfogyasztás - 25 liter / perc a kifolyáshoz, 8 liter a zuhanyhoz.
 • A vezérlés típusa - joystick.

nyalánkság

 • Könnyű hőmérséklet beállítás egy kézzel.
 • A keverő kialakítása teljes körű zuhanyfej-készletet tartalmaz.
 • Tartós, korrózióálló burkolat.
 • A fürdőláncra történő automatikus váltás segítségével az opció gyorsan és egyszerűen elvégezhető.
 • Kényelmes tömlőhossz.
 • A gazdaságos folyadékáramot a beépített levegőztető biztosítja.
 • Visszirányú védelem.

hátránya:

 • Nehéz telepítés.
 • A költségek magasak.

Fürdéshez és mosogatóhoz

Milardo Labrador LABSBL0M10

Az univerzális szerelvény tartalmaz egy klasszikus gander feszített előtétet, egy zuhanytálcát egy öntöződobozzal.

A modellt egy mosdókagylóhoz használják, a fürdőt egy forgó hosszú kifolyónak köszönhetően. A funkció az olyan termékek alacsony költsége, amelyek jó megjelenést és belső tartalmat produkálnak.

A teljes készlet tartalmazza a zuhanykészlet rögzítéséhez szükséges összes elemet.

jellemzői

 • Sárgaréz test.
 • Chrome finomítása.
 • Szín - ezüst.
 • Menedzsment - egy kar.
 • Telepítés - fal.
 • A zárószelep kerámia.
 • Spout - klasszikus.
 • A szerelési lyukak - 2.
 • A kínálat nehéz.
 • Mélység - 368 mm.

nyalánkság

 • Kényelmes joystick-állítás.
 • Csendes munka.
 • Automatikus átkapcsolás a fürdőről a zuhanyra és a hátra.
 • A hosszú fogantyú növeli a kényelmet.
 • Nagyszerű megjelenés.
 • Megfizethető költség.
 • Egyszerű ellenőrzés.
 • A kifolyócső 360 fokban forog.
 • Sima, puha szórófej a cserélhető műanyag szellőztetőnek köszönhetően.

hátránya:

 • Nehéz telepítés.
 • Néha hallja a víz mozgását.
 • Automatikus hőmérséklet-szabályozás hiánya.
 • Rengeteg helyet foglal el.

Egykaros

IDDIS Viola VIOSB00I02

A sárgaréz gyártásának alapja, amely ellenáll a hőmérsékletnek, és ellenáll a csövekben fellépő nyomásnak. A bevonat vastagsága meghaladja a szokásos normákat.

A kéz könnyű érintése elegendő a víz beállításához.

A fogantyú, a kifolyók és a kötőelemek karcsú alakjai eleganciát és kegyelmet kölcsönöznek a modellnek.
Jellemzők:

 • Patron - kerámia.
 • Anyag - rozsdamentes acél tömlõ.
 • Hosszúság - 1,5 m.
 • Öntözési mód - 1.
 • A lélegeztetőgép külön csöve van a csendes működéshez.
 • Vezetés - egykaros.
 • A szerelési lyukak - 2.
 • Kuka - a hagyományos forma.
 • Test anyaga - réz.
 • Telepítés - függőleges.

nyalánkság

 • Exkluzív megjelenés.
 • Teljes készlet a telepítéshez.
 • Az öntöző doboz birtokosa szabályozott.
 • Korrózióállóság.
 • Csendes munka.
 • Kényelmes joystick, csúszásmentes.
 • A hőmérséklet csökkenése.
 • Az egyedi divertor mechanizmus biztosítja a minimális fejre való átkapcsolást.

hátránya:

 • Kényelmes falra szerelt zuhanytartó.
 • Átlagos költség.
 • Korlátozott számú öntözési mód.

háromállású

Saneko CM-11.R-300-01

A rejtett telepítés modellje az I-box vezérlőegységgel. Az előny az egyszerű szerelés, köszönhetően az univerzális beltéri egységnek, amely az olasz mesterek egyedülálló technológiáját képviseli.

Az "I-box" egy tömör sárgaréz szerelőlap. Három áramlási pozíciót tartalmaz a felső, kézizuhany, klasszikus kifolyó.

Ezenkívül a trópusi eső öntöződoboza is van (a standard felszerelést nem tartalmazza).

Jellemzők:

 • Átmérő: 18 cm.
 • Ellátás - excentrikus.
 • Az anyag réz.
 • Külső bevonat - króm.
 • A telepítés típusa - rejtett.
 • Lövegszabályozás.
 • Form - egy kör.
 • Szín - ezüst.

nyalánkság

 • A víznyomás egyszerű beállítása.
 • A daru ötvözi a minőséget, a modern technológiát, a nagyobb megbízhatóságot.
 • Egyszerű működés.
 • Vonzó formatervezés.
 • Az eszköz minimális helyet foglal el.
 • Az elasztomer anyaga biztosítja a zaj csillapítását és a blokk belsejének védelmét.
 • A berendezést a gyártó több szinten szabályozza.
 • Egyszerű mód váltás.
 • Funkcionális berendezések.

hátránya:

 • Nehéz telepítés.
 • Nagy költségek
 • Nem tartozik a zuhanykészlet.

szögletes

Bravat Fhillis F556101C-RUS

A modell teljes készletet tartalmaz egy teljes zuhanyrendszerhez:

 • levegőztető,
 • zuhanycső
 • öntöződoboz
 • divertor,
 • kapcsoló
 • mount.

A design beépített, ami szabad teret enged.

A fürdés kényelmes, mivel minden felszerelés elérhető. Vonzó megjelenésű elemek a csúcstechnológiás stílusban díszítik a fürdőt és a belső teret. Ezek a keverők különösen fontosak a sarokfürdők számára.
Jellemzők:

 • Telepítés - a fürdő szögében.
 • Menedzsment - kétszelepes.
 • Hagyományos cső, hossza 20,5 cm.
 • Az anyag réz.
 • Eyeliner - rugalmas.
 • Gander magasság - 77 mm.
 • Patron - kerámia.
 • Szín - króm.
 • Négyszög alakú.
 • A stílus csúcstechnológia.
 • Szerelési lyukak - 5.

nyalánkság

 • Kiváló minőségű, fenntartható bevonat.
 • A gander könnyű elforgatása.
 • Stílusos design.
 • Csendes működés.
 • Kényelmes kezelés.
 • Beágyazott eszközök miatt helytakarékos.
 • Megfizethető költség.

hátránya:

 • A felszínen cseppecskék nyoma van.
 • A belső elemek nehéz karbantartása.

labda

Vega Grand 91A1725122

A készüléket speciális furatokba szerelik a fürdőszoba sarkában. A design beépített, ami szabad teret enged. A fürdés kényelmes, mivel minden felszerelés elérhető.

Vonzó megjelenésű elemek a csúcstechnológiás stílusban díszítik a fürdőt és a belső teret.

Jellemzők:

 • Három elemet tartalmaz a kiöntő, keverő, öntöződoboz.
 • Magas l alakú kifolyócső.
 • Eyeliner - rugalmas.
 • Univerzális felszerelés: fürdőkádon, külön platformon vagy dobogón.
 • Rögzítőfuratok - 3.
 • Zuhanyfej - 3 állás.
 • A maximális fűtés 85 fok.
 • Szín - króm.
 • Test anyaga - réz.
 • Nyomás - minimum 0,5 bar, maximum 10 bar.
 • Kuka - kaszkád.
 • Tömlőhossz - 2 méter.

nyalánkság

 • A kaszkád típusú készüléket az eredeti vízáramlás jellemzi.
 • A termék masszív, amelyet az olasz szaniterek ereje és szépsége különböztet meg.
 • A kifolyó magas minőségű acélból készül.
 • Védje a tömlőt a megrepedezéstől, a kopástól.
 • Korrózióállóság.
 • Kényelmes szabályozás a hőmérséklet, a nyomás segítségével a vezérlőegység.
 • Könnyű, kényelmes húzás a tömlőtől az állványból.
 • A csomag tartalék alkatrészeket (zuhanycsövet) tartalmaz.

hátránya:

 • Gyors kopás gumi tömítések.
 • Érzékeny a vízminőségre.
 • Szükség van egy opcionális durva szűrő felszerelésére.
 • Alacsony nyomásnál szükség van egy sebességváltóra.

Magas cső

Vidima Storm B7848AA

A bolgár márka termékei minőségellenőrzés alatt állnak. A keverőket speciális technológiák felhasználásával gyártják cinkből és rézből.

A krómozott bevonat megakadályozza a korróziós károsodást és a kémiai behatást.

Jellemzők:

 • Klasszikus forgatható kifolyócső.
 • Design - egyenes.
 • A szerelési furat egy.
 • A kínálat rugalmas.
 • Telepítési típus - vízszintes.
 • Vezetés - egykaros.
 • A szelep kerámia.
 • A daru nyitásának / zárásának erőforrása - 1,5 millió ciklus.
 • Kazetta - 47 mm.
 • Alacsony költség.

nyalánkság

 • A termékek egyszerűek és megbízhatóak.
 • Kényelmes működés.
 • A kevert vízminőség javulása.
 • Univerzális, tömör megjelenés.
 • A hőmérséklet szabályozása és a gazdaságos vízfogyasztás.
 • Beépített szellőztető.
 • Kényelmes, elegáns toll.
 • A felület könnyen tisztítható.
 • A visszacsapó szelep visszafolyásgátlóval van ellátva.

hátránya:

 • Könnyű kialakítás.
 • A zuhanyberendezés hiánya.

egyetemes

Grohe Multiform 32708

A különbség a modell között a helytakarékosság és a multifunkcionalitás között. Kombinálja a fürdéshez, mosogatóhoz és zuhanyokhoz szükséges funkciókat. A daru a megfelelő irányba forog.

A külső formatervezés a megbízhatóságot erős masszív szerkezettel és masszív méretekkel inspirálja.

Jellemzők:

 • A klasszikus kifolyó hossza 461 mm.
 • Chrome finomítása.
 • Anyag - réz.
 • Telepítés - fal.
 • A kínálat nehéz.
 • Vízfogyasztás - 13 liter percenként.
 • Rögzítőfuratok - 2.
 • Az öntözés két üzemmódja.

nyalánkság

 • Tartós kivitel.
 • Tartós rögzítésű zuhanycső.
 • Hosszú üzemidő.
 • Egyszerű telepítés. Teljes készlet a telepítéshez.
 • Kényelmes hosszú kifolyócső.
 • A szelep nem kapcsolja le a vizet az üzemmód megváltoztatásakor.
 • A kényelmes keverést a joystick szabályozza.
 • Sima, egyszerű kezelhetőség.
 • Egyszerű telepítési utasítás.
 • Szép design.

hátránya:

 • Zajos kazetta.
 • Kényelmes kifolyócső.
 • Nehéz öntözés.
 • Nehéz független javítás.
 • Törékeny rugalmas tömlő.

értékelés

 1. Grohe Europlus 33547
 2. Viega Multiplex Trio E3 684655
 3. Jacob Delafon Talan E10105RU
 4. WasserKRAFT BERKEL 4833
 5. Dornbracht a VilleroyBoch Square-hez 25 943 910-00
 6. Hansgrohe RainBrain 15842000
 7. Grohe Grohtherm 1000 34155
 8. Lemark Shift LM4322C
 9. Jado PerlRand Cristal H3981A4
 10. IDDIS Classic 27014E1K
 11. Teka MF-2 fórum
 12. Grohe Allure Brilliant 19787
 13. Milardo Labrador LABSBL0M10
 14. IDDIS Viola VIOSB00I02
 15. Saneko CM-11.R-300-01
 16. Bravat Fhillis F556101C-RUS
 17. Vega Grand 91A1725122
 18. Vidima Storm B7848AA
 19. Grohe Multiform 32708