Legfontosabb > Dekoráció

Vinyl padló a fürdőszobában

Ha figyelembe vesszük a fürdőszobák burkolásának lehetőségeit, akkor a megjelenésen túlmenően a főbb paramétereket is figyelembe kell venni az anyag nedvességállóságának és tartósságának. A szoba használatának módja saját körülményeket követel meg, és a kiválasztott anyagnak meg kell felelnie.

A közelmúltban a fürdőszobák padlóburkolására használt anyagok közül a vezető kerámia csempe volt. De az ilyen anyagok népszerűsítésével, mint a vinil, sok változott a kritériumok kiválasztásában a padló. Ma a vinil csempe, a szakértők szerint, a leginkább jövedelmező megoldásnak számít a padlóburkoló anyagok anyagainak kiválasztásánál.

Az általunk kínált svájci vinyl csempe tökéletes megoldás a fürdőszobák számára. Széles választékot kínálunk, különböző színeket, kiváló minőségű és, ami a legfontosabb, elfogadható áron.

A vinil lemezek kiválasztásánál biztos lehet benne, hogy biztonságban vannak - nem tartalmaznak kvarcot, formaldehidet vagy fenolt, így nem félek az egészségéért. Az anyag meleg, puha járás közben, és ami még fontosabb, csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ami nagyon fontos a szobákhoz, például a fürdőszobához.

Miért érdemes megállítani a választást egy vinillapon?

A fürdőszobában lévő vinil padló számos pozitív szempontból használható. Ez az anyag tartós, így nem fél a raktérbıl, ami bútorokat vagy mosógépet eredményez.

Szintén nagyon fontos paraméter a vegyi ellenállás - a mosás során elfogyasztott fehérítőszerkezet sem rontja a bevonat megjelenését.

Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a cég által gyártott vinil csempe 100% nedvességállósággal rendelkezik. Az anyag nem enged a vízzel való érintkezésekből. Mivel a nedvesség nem felszívódik benne, biztosan azt mondhatjuk, hogy a bevonat alatt nem lesz gomba vagy penész.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a vinyl nem gondoskodik a gondozásban, ami gyakorlati anyaggá teszi. Könnyen telepíthető. A nagy előny az, hogy a padló kismértékű javításának lehetősége egyetlen csempefragmentum helyettesítésére vezethető vissza.

A vinil másik pozitív minősége a hangszigetelés és a hőszigetelés biztosítása a helyiségben. A csempe jó hangtompító. Ami a helyiség hőjének megőrzését illeti, akkor ezzel a feladattal sokkal jobb anyagokat nyerünk, mint más anyagok. A fürdőszobában lévő vinil padló is alkalmas azok számára, akik padlófűtést szereltek fel, mivel anyagunk nem fél a fűtéstől, és fordítva is, jól hőt termel.

Mivel a csempe nedvesség elnyelhetetlen, és a nedvességet rendszerint a fürdőszobák falán gyűjti össze, a csempe a szoba falain is nagyon örül.

Kiválasztva, hogy a csempe hogyan illeszkedik

A vinil csempe egyszerűen telepíthető. Ezt biztosítja a termék minősége, szigorúan azonos méretű és könnyű. De egy adott csempe kiválasztásánál a telepítési technika kissé megváltozik.

Öntapadó csempe. Ilyen telepítési lehetőség lehetséges PVC csempe kiválasztásakor. A működési elv a következő: minden különálló töredéknek különleges ragadós alapja van, ami miatt a lefektetés gyorsan és egyszerűen történik. Ez a lehetőség kiválóan alkalmas a magas páratartalmú helyiségekben. A rögzítés még a régi bevonaton is lehetséges. A fő feltétel teljesen száraz és tiszta padló.

A várkapcsolat jelenléte. Ebben az esetben a telepítés az "Uniclic" kapcsolaton alapul. Ez a szerelhető, könnyen felszerelhető, nem is érzékeny a nedvességre, mivel mind a horony, mind a zár maga úgy van felszerelve és megmunkálva, hogy megakadályozza a víz bejutását a csempe ízületekbe.

Rögzítés ragasztóval. A felsorolt ​​lehetőségek közül ez a legnehezebb, mivel a burkolólapokat akril ragasztóval kell ragasztani. De ez a munka önmagában is megtehető.

Cégünk széles választékban kínálja a különböző rögzítésű csempéket. Ezeket a vinil padlókat a fürdőszobában előre is felveheti, még a javítás tervezési szakaszában is.

Ízléssel felújítva

A befejező anyagok kiválasztásakor fontos jellemző az esztétika, amely gyakran nagy hatással van a választásra. Minden ízléshez csempéket találunk. A gyártó egyszerre számos gyűjteményt állított elő, amelyek képesek voltak még a legmerészebb tervezési ötletek kielégítésére is.

A Stone kollekció a természetes kőben rejlő szépségnek a fürdőszobád padlóján. Itt van a sokféle szín és textúra - több mint húsz faj.

A csempe tartós PVC-ből készül, mentes a káros anyagoktól. Ellenáll a hőmérséklet változásainak, nedvességálló, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas fürdőszobákra.

Ezenkívül a cserépnek egy és fél milliméter vastagságú szubsztrátja van, így hő- és hangszigetelést biztosít. Ennek a felületnek köszönhetően az aljzat szabálytalanságai is simulnak.

A kőgyűjtemény három vastagságú opcióval rendelkezik, 915x305 mm-es paraméterekkel. A 10 mm és 6,5 mm vastagságú csempe reteszelőcsuklóval rendelkezik, és 2 mm-t akril ragasztóval helyezett el.

A fa gyűjteménye lehetővé teszi a burkolólapok padlózatának díszítését, amelyek fa szerkezetűek, miközben erősebbé és tartósabbá teszi a felületet. Anyagaink a fa alatt nem félnek a víztől vagy a mechanikai sérüléstől.

Ha a természetes faanyag szépségét szeretné átadni, a csempe segítségével megteheti, mert a gyűjtemény különböző színes megoldásokat kínál különböző textúrákkal, és ez körülbelül száz lehetőség.

Az előző gyűjteményhez hasonlóan a fa sűrű PVC-ből készül, aljzattal rendelkezik, abszolút védelmet nyújt a nedvesség behatolásával szemben, ráadásul teljesen biztonságos.

A csempe mérete 1235x305 mm, a vastagsága 10 mm, a zárcsatlakozás 6,5 mm, akril ragasztóval 2 mm. A csempe bármely változata alkalmas a magas páratartalmú és magas hőmérsékletű helyiségekben való használatra.

A Velor gyűjtemény innováció a befejező anyagok terén. Ezzel a kollekcióval lehetséges egy "szőnyeg" borítás, amely tartós vinil és nylon szálból készült, és amelyet bármilyen helyiségben használhat.

Ez az anyag antibakteriális, kellemes tapintású, meleg és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

A gyűjteményből származó anyagok bevonata nem fél a víztől, mosható, nem fél a fanyar anyagoktól. Az anyag nem fakul a napfényben, és alkalmas az allergiában szenvedőknek, mert minimális mennyiségű allergén, különösen a szokásos szőnyegekhez képest.

A felső réteg, ahogy már említettük, nejlonszálakból készült. Az átlag PVC-ből készül. Csatlakozási zár, a termék 100% nedvességálló. Az alsó réteg zajelnyelő szubsztrát.

A Velor gyűjtőcsempe paraméterei - 915х305 mm, vastagság - 10 mm. Bár a teljes bevonat egyedi csempékkel van felszerelve, a kész munka holisztikus bevonatot mutat.

Cégünknél szőnyeg áll rendelkezésre, ahol néhány évvel ezelőtt lehetetlen lenne elképzelni - a fürdőszobában.

A Natural Stone kollekciónak nincs analógja hazánkban vagy a világon. Ezzel a bevonattal a kőpadló nem álom, hanem valóság. Ezenkívül a vinil padlónak nincs hátránya a természetes kő bevonatként való kiválasztásakor: magas anyagköltség, a feldolgozás bonyolultsága és a hidegség érzése. A gyűjteményünk pontosan úgy néz ki, mint a természetes kő, ugyanolyan ellenáll a károsodásoknak, szennyeződéseknek vagy fakulásnak, de meleg és kellemes az érintés.

A gyűjtemény hétféle kőből áll, mindegyik rajz egyedi és a lehető legközelebb van a természeteshez. A felső réteg természetes parafából készült parafa alapanyagból. A középső réteg nem különbözik minden terméktől - kiváló minőségű és teljesen biztonságos PVC. Az alsó réteg az aljzat. A lemezek mérete - 1235x305 mm, vastagsága - 8,5 mm.

Most a fürdőszoba egyedi stílusának létrehozása sokkal könnyebbé és érdekesebbé válik, mert cégünkben különböző árnyalatok és szerkezetek fürdőszobájába vinyl padozatokat lehet venni. A minőség örömet okoz minden vásárlónak, és az anyagok széles köre nem hagy semmi közönyt. Ezenkívül az anyag nemcsak tartós, hanem teljesen nedvességálló is, mert nem alkalmas a fürdőszobák és más, magas páratartalmú helyiségek kialakítására.

Hogyan készítsünk egy vinil padlót a fürdőszobában: az anyag jellemzői és az alapvető telepítés

A padlóburkolat a fürdőszobában legyen praktikus és szép, nedvességálló és tartós. E helyiségek működési feltételei meghatározzák a felhasznált anyagok követelményeit. Az egyik legsikeresebb megoldás, amely bizonyos jellemzőkben felülmúlja a kerámia burkolólapot, amely mindenkinek oly jól ismert, vinil bevonatnak számít. Az anyag minden tulajdonsága ideális ebben a teremben. A fürdőszoba burkolatának elrendezése meglehetősen egyszerű. A fektetés legfontosabb követelménye - pontosság és pontosság.

tartalom

A vinil bevonat típusai és jellemzői ↑

Vinyl elérhető négyszögletes vagy négyzet alakú lapok, lapok vagy tekercsek, mint a linóleum. A hengerelt változat szélessége 2 vagy 4 méter, így a padlóburkolatokban egyetlen vászon, ízületek nélkül használható. Az anyagok gyártásának és szerkezetének elve ugyanaz.

Nem fogunk foglalkozni az ilyen bevonatok gyártásának technikai részleteivel. Csak azt mondhatjuk, hogy ez egy többrétegű anyag, amelyhez további szilárdságot, merevséget és rugalmasságot biztosítanak azzal, hogy kvarc-forgácsot adnak a polivinil-kloridhoz. Ez a lefedettség alapja.

A többi rétegnek saját célja van. Az átlag a dekoratív anyagért felel. Egy speciális technológia szerint az alapon különleges festékeket alkalmaznak, amelyek biztosítják a minta egyenletességét és élességét. Ez a réteg átlátszó védőfóliával van bevonva. Funkciója a színek gazdagságának megőrzése és a különböző káros hatások leküzdése.

A csempe a rögzítés módja szerint típusokra van osztva.

 • Általában csempe ragasztott.
 • Van egy kényelmesebb változat, amelyre jellemző, hogy különleges réteggel rendelkezik, amellyel az anyagot az alap - öntapadó csempékhez rögzítik.
 • A vinil felszabadul a laminált típusú záróvegyülettel.
 • Kényelmes csempe ragasztószalaggal, melynek köszönhetően az anyag ragasztása és ragasztása.

Az új termékek hívei érdeklődnek a szabadon fekvő (lebegő) vinilburkolat lefektetésének módjától, amely a beszerelés során nem csatlakozik a bázishoz. Ez a típusú csempe praktikusan bármilyen felületi tartósságra és egyenletességre fektethető. A lerakás módja elemi - az anyagot és mindent meg kell tenni, még az aljzatra sem szükség van.

A fürdőszobában lévő vinil padló javára vonatkozó érvek az ügyfél véleménye szerint ↑

Ahhoz, hogy értékelje ezt a fajta padló segítséget nyújt a fő dekoratív és működési tulajdonságainak az anyag. És az ügyfelek véleménye is. A vélemények szerint a vinil bevonat a fürdőszobában számos előnnyel rendelkezik:

 • A vinil bevonat stabil méretű és lineáris tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a repedések képződését kizárták.
 • Az anyag nagy szilárdságú és kopásálló, nem hajlamos a kopásra, nem fél a karcolásoktól és a dudoroktól. A vinil padló ellenáll a jelentős mechanikai és kémiai igénybevételnek, nem reped, vagy összeomlik. Az eredeti megjelenést sok évig megőrzi.
 • Kiváló esztétikai tulajdonság: a bevonatok nagyon szépek, még a gyönyörűek is.
 • A 100% -os vízállóság elsőbbséget biztosít az anyagnak a fürdőszobai padlóburkolatokban.
 • Ezek a padlók antisztatikusak, nem csúsznak, nem csúsznak, és nem terhelik az ellátás.
 • A vinil bevonatok telepítése kevesebb időt és kötőanyagot igényel, ezért gazdaságos.
 • Ez a padló környezetbarát és biztonságos.
 • Az egyszerű technika a tojásanyag lehetővé teszi, hogy gyorsan megbirkózni a munkát magad.
 • A páratartalom és a hőmérséklet változása nem befolyásolja a bevonat minőségét. Az anyag a kerámiától eltérően meleg.
 • A vinil padló nem fél a fűtéstől, mert bármilyen padlófűtési rendszer használható.

Vinyl csempe szerelése ↑

A vinyl csempe hihetetlenül könnyen felszerelhető. Nincs szükség hátra. A fektetés szilárd sík felületen történik. A padlót varrások és rések nélkül nyerik, azaz nincs olyan hely, ahol a szennyeződés felhalmozódhat.

A telepítés elve hasonlít a laminátum beszereléséhez. Gyakran a reteszelő rendszer helyett a csempe ragasztott szinuszokat egy védőfóliával, amelyet el kell távolítani, összecsukva a termékeket, és összenyomva, összenyomva.

Fontos, hogy a vinil lefektetésére szánt hordozó száraz és tiszta legyen. Egyébként a bevonat alatt maradt nedvesség el fogja pusztítani.

Korábban a fürdőszobában lévő padlózatnak vízzárónak kell lennie, és a padlóburkolatnak le kell feküdnie ahhoz, hogy alkalmazkodjon a helyiség nedvességéhez és hőmérsékletéhez.

A helyiség sarkából indulnak, 4-6 mm-en belül egy rést hagyva a csempe és a fal között. A csempe a falhoz képest a mellékelt ragasztószalag oldalán helyezkedik el. Egy új sor kezdődik egy csempe által rövidített 1/3-os hosszát, majd egy szabványos cserép.

A gyártók azon állításával ellentétben, hogy a bázis nem igényel semmilyen készítményt, és a vinil tökéletesen illeszkedik az egyenlőtlenséghez, a tapasztalt kézművesek még mindig felelősségteljesebb megközelítést javasolnak az ügyben. Jobb, ha alaposan megtisztítjuk az alapot, eltávolítjuk a meglévő zsetonokat és dudorokat. Ebben az esetben a lefedettség tovább tart.

Videó történet a vinil padló felállításáról

Bár a telepítési folyamat egyszerű, nagy pontosságot és pontosságot igényel, ami azt jelenti, hogy a magas színvonalú és kellemes megjelenés érdekében jobb, ha olyan szakemberekhez fordulnak, akiknek az úgynevezett "szemet söpörtek fel" és "kézzel töltötték". Különösen, ha nincsenek bizonyos készségei a javítási és építési munkákban.

Vinyl Fürdőszoba padlóburkolat

Vinyl padló a fürdőszobában. A vinil innovatív és tartós padlóburkolat. Képes ellenállni nemcsak a túlzott páratartalomnak, hanem a nehéz tárgyak elesésének is.

Nagyon könnyű telepíteni: nem igényel előkészített alapot, nagyon könnyen telepíthető. Minden lamellához ragasztóblokk van, a lamellák össze vannak ragasztva.

Ő rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, vagyis nem fél a víztől, nem csúszik és nagyon egyszerű telepíteni. Fő előnye, hogy nem fél a hőmérsékleti ingadozásoktól, és nagyon egyszerűen telepíthető: van egy mechanikus zár, ugyanúgy, mint a szokásos laminátumban, ami azt jelenti, hogy lehetőség van újratelepítésre. Minden egyéb padlóburkolat, amelyről elmondtuk, olyan szorosan össze van kötve, hogy még ha a víz bejut az ízületbe a szerelést követően, ez nem károsítja a padlót.

A fürdőszobában való elhelyezésre alkalmas 2. padlóburkolat a vinil csempe. Különböző típusú formatervezési mintákban is különbözik, például a "kő alatt" megtervezett szerkezet csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a padló egyetlen pontja - az elkészített alapot kéri. Ragasztva van a padlóhoz egy speciális ragasztóval. Kapcsolódó videó. Vinyl fürdőszoba padló Egy másik lehetőség, amely a fürdőszoba elhelyezése egy vinil laminált.

Úgy gondolják, hogy a padló a fürdőszobában csak agyag burkolólap, de ez az anyag egy kis hátránya: ez hűvös, és meg kell gondolni a technológia a fűtött padló. De más megoldást kínálunk Önnek - olyan padlóburkolat, amely nem rosszabb a csempe tulajdonságaiban, de melegebb és tartósabb. Háromféle más padló van, amelyek magabiztosan érzik magukat a magas páratartalmú helyiségekben. Ez vinil parketta, vinil csempe és vinil laminált. Hogyan különböznek egymástól? A vinil parketta nem fél a víztől, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb páratartalom mellett beltérben használható. Ezen kívül nagyon közel van a valóság utánozza a különböző csempe, különböző típusú design.

Mi a jó vinyl csempe a fürdőszoba

Vinyl csempe, vagy ahogy gyakran nevezik, PVC csempe, rövid idő alatt megnyerte a felhasználók bizalmát, és vált méltó versenytárs, a hagyományos és mindenki számára ismert, csempe. Az ilyen áttörés és az anyag széles népszerűsége, ez nem egyáltalán volt, hogy kiváló ár-és teljesítménymutatók és vitathatatlan előnnyel jártak más anyagokkal szemben.

Vinyl fürdőszobai csempe

Vinyl csempe típusok

PVC csempe szerkezet oszlik kétféle: egyrétegű és többrétegű. Az egyrétegű homogén anyag, amely polivinil-kloridra és polimerekre épül, az ilyen típusú csempe előnye az esztétikai megjelenés megőrzése. Ez annak köszönhető, hogy a rajzot a csempe teljes vastagságán alkalmazzák, és ha a termék megsérül (karcolások, karcolások stb.), A rajz esztétikai marad, és a minőség megmarad. Az ilyen típusú csempe hátránya a korlátozott színskála és a minták kis választéka.

Több rétegű PVC csempe, több szóból áll, a termék magja szintén polivinil-klorid és polimerek. Ezek az anyagok biztosítják a termék rugalmasságát, rugalmasságát és ugyanakkor erőt. Speciális festékekkel a szükséges rajzot az alaphoz alkalmazzák, mivel a festék tulajdonságai és a termék alapja miatt a rajz tökéletesen illeszkedik a felülethez.

A felső átlátszó réteget védőnek nevezzük, és elvégzi a megfelelő funkciókat - védi a burkolólapot a fizikai és kémiai expozíciótól. A védőréteg vastagsága meghatározza a többrétegű vinillapok osztályát. Az osztály 21 és 43 közé esik, és határozza meg a vinil csempék alkalmazási körét a hálószobából egy magánházban egy hatalmas gyár előcsarnokaként.

A fürdőkádhoz használt vinil csempe típus szerint:

Nem létezik óriási különbség a szerkezetben vagy a gyártási módszerben. Ez a kétfajta csempe elsősorban a színezésben különbözik, mert a padló sötétebb és monotonabb, a falaknál világosabb és szélesebb színeket és rajzokat használnak.

Vinyl padlólapok

A telepítés fajtája szerint a vinillapkák felosztása:

 • ragasztóval (masztix),
 • öntapadós csempe,
 • a zárban.

A telepítés szempontjából legegyszerűbb az öntapadós csempe, és a legolcsóbb e három típus ragasztóanyag.

Hullámos Vinyl Tile

A PVC csempe előnyei

Viszonylag alacsony költség. Ez a mutató gyakran meghatározó a fürdő bevonat kiválasztásakor, de érdemes megemlékeznünk arról, hogy a termék gyanúsan alacsony ára alkalmassá tenné a gondolkodást. Az építőanyagok piacán sok kínai termék gyártása jelent meg.

A kínai csempék költsége alacsonyabb, mint az európai és az orosz analógok, de az ár győzelme minőséget veszít. A gyártók ilyen csempe, hogy megmentse, használhatja újrahasznosított anyagok és a termék mutatók nem felelnek meg a megadott paramétereket, legyen óvatos, amikor kiválasztja a Kínában készült csempe.

Egészségbiztonság. A vinil csempe gyártásakor az alkalmazott anyagok nem jelentenek veszélyt az emberi egészségre. Még hosszú használat után sem keletkeznek káros anyagok, és nem károsítják az embereket.

Vinyl csempe a laminált alatt

Gyakorlatiasság. A csempezel ellentétben a vinil csempe nem csúszós, még akkor sem, ha nedves lesz, ami kiváló lehetőséget kínál a padlóburkoláshoz.

A kád fürdőszobája nem higroszkópos és nem kölcsönhatásba lép a nedvességgel. Ez jó védelmet nyújt a penész, a penész és egyéb magas páratartalmú hatások ellen. A padló és a padlólemezek közötti rés lezárása tömítőanyaggal a padlóburkolatba történő behatolás megakadályozása érdekében a padlózat burkolólapjának felhelyezésekor.

Tartósság és kopásállóság. Ha követi a csempézés és a megfelelő működés szabályait, a PVC termékek évtizedekig tartanak. Ez annak a tartós lemeznek köszönhető, amely hosszú élettartamot biztosít a csempe számára.

Egyszerű tisztítás. A mosogatás és a feldolgozás érdekében a PVC burkolólapok nem igényelnek speciális tisztítószereket, a felületet tökéletesen megtisztítják a legegyszerűbb háztartási tisztítószerekkel. A megfelelő telepítéssel, az összes követelménynek megfelelően, a PVC burkolattal borított felület tisztítása nem okoz problémát.

Egyszerű telepítés. A burkolólapok elhelyezése nem igényel különleges készségeket, sőt egy nem szakember is képes lesz megbirkózni ezzel a kérdéssel, szigorúan betartva a vinil csempe telepítésének szabályait. Különösen az egyszerűség kedvéért kiemelkedik az öntapadó vinil csempe a fürdőkád számára, a ragasztó már a termék hátoldalán is fel van töltve, csak a fedő réteg eltávolítása és a csempe behelyezése.

Könnyen javítható. Ha egy csempe sérült, cseréje nem sok időt, erőfeszítést igényel, és nem igényel különleges eszközöket. A csempe könnyen vágható speciális szerszámok használata nélkül.

A tervezési megoldások széles választéka. A PVC burkolólapok színei és mintái sokféle választékot kínálnak a fürdőszoba belsejében. A széles körű minták és színek közül választhat csempéket a mosdó díszítésére különböző stílusokban. Választhatsz egzotikus stílust bambusz, sakura vagy hieroglifák mintájával? Vagy lehet, hogy a fürdőszoba alatt egy fa vagy egy vad kő eredeti designje lesz? Mindez az Ön választása és a képzelőerejétől függ. Érdemes megemlíteni a PVC burkolólapot is, melyet valamilyen felületen díszítettek: vad kő, tengeri kavicsok, fa kéreg stb.

A szabályok a vinil csempe burkolásakor

A felület legyen tiszta (festék, por vagy egyéb részecskék nélkül), száraz legyen, a szobahőmérsékletnek legalább 18 fokosnak kell lennie, és nem haladhatja meg a 24 fokot. A lefektetés előtt 1-2 nappal a csempe be kell kerülnie a helyiségbe.

A felszínen, ahol a csempe megy, nem lehetnek hibák: repedések, festékmaradványok stb. Az ilyen pillanatok jelenlétében meg kell szüntetni őket, mivel a jövőben ez bizonyos nehézségeket és problémákat okozhat.

A PVC burkolólapok elhelyezése a lehető legmagasabb felületet igényel, a falazat minősége és a burkolat tartóssága attól függ.

Anyagok padlóburkolatokhoz a fürdőszobában

Az egyes házak fürdőszobája egy agresszív környezet hatásának van kitéve, szinte mindig magas a páratartalom és a hőmérséklet változás. Mindez jelentősen befolyásolja a szoba belső dekorációját, ezért a fürdőszoba padlóburkolatát praktikusnak és magas színvonalúnak kell választani.

Kerámia burkolólapok

A padlólapok a fürdőszobában leggyakrabban használt padlóburkolók. Főbb a falburkolatokkal szemben, hogy tartósabb, a munkaterület dombornyomásos. Emiatt nem csúszna nedves és csúszós felületre.

A boltban láthatja a padlólapok különböző formáit és színeit, de a legimpozánsabb lesz a mozaik csempe, amely lehetővé teszi, hogy egy egész képet készítsen a padlóburkolatról a fürdőszobában.

Kiváló anyag a padlóhoz a fürdőszobában természetes kő. Jó üzemidejű, könnyen tisztítható, tartós és vízálló. Természetesen kívánatos, hogy először fűtött padlót biztosítsunk ilyen anyag alatt, hogy kényelmesen járhasson rajta. Hátrányokkal növelheti a nedves kőfelülethez való csúszás kockázatát. Az utolsó probléma elkerülése érdekében megpróbálhat textúrapadot elhelyezni.

vinyl

A vinil nagyon könnyen tisztítható és nem fél a nedves környezettől. Egy vinil lap egyszerre lefedi az egész padlót a szobában, vagy összeállíthat egy mozaik mozaikot. Bármelyik csempe a vinil padló a fürdőszobában a kár, akkor mindig változik.

Laminált padló

A laminált padló tartós, tartós és praktikus. Napjainkban a szaküzletekben vízálló anyagokból álló csoportok vannak a padlóban a fürdőszobában, amelyek tisztességesnek és praktikusnak tűnnek a sok nedvességgel rendelkező helyiségekben.

szőnyeg

A fürdőszoba padlóburkolatának szőnyegének kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy ellenállónak kell lennie a penész megjelenésével, kiváló nedvességállósággal és piszoktól mentes tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A talpának kiváló minőségű gumi alapozóból kell állnia, hogy megakadályozza a víz bejutását. Ne felejtsük el az esztétikai oldalt, ezért egy ilyen bevonat mindig tetszetős legyen a megjelenésével, színével és kellemes érzéseivel.

Tipikus vinil padló, mesterkurzus - vinil padló a fürdőszobában

A fürdőszobai dekoráció lehetetlen esztétikus és ugyanakkor nedvességálló padló nélkül. Vinyl csempe - univerzális padló és falburkolat. A kerámiacsempével ellentétben a vinil nem csúszós. Ez az anyag olcsó, de jó és tartós.

Mi a vinil csempe?

A vinil padlólemezek tartós laminátumok. Korábban, a padló a konyha és fürdőszoba használt PVC termékek.

Az új generációs csempe a vastagság alatt pigmentet tartalmaz, így a kopás nyomai és a mechanikai sérülés nem észrevehetők. Az elülső felületet áttetsző PVC réteg védi, az ultraibolya sugárzás hatását semlegesíti és egy átlátszó kopásálló poliuretán réteget. A megfelelő telepítéssel a vinil padló legfeljebb 20 évig tart.

A vinil csempe 2 mm vastagságban készül, osztályokba osztva a tartósság függvényében.

Vinyl bevonatok típusai

Kétfajta vinil-finiselő anyag készül - vinil-laminátum és tekercs. A rögzítés is más. A vinil rögzíthető zárakkal, például parkettával vagy ragasztva az alaphoz, mint például a laminált.

Emellett a vinil bevonatok különböznek a gyártási technológiában és az összetételben.

 1. A préselt vinil csempe vinil, gyanták, stabilizátorok és lágyítók keveréke. Átlagosan az ilyen bevonat vastagsága 3 mm.
 2. A vinil kvarc csempe vinil, kvarc és adalékanyagok keveréke. A kvarc mennyisége eléri a 80% -ot. Ez a bevonat tartós, kemény, nem vezet elektromos áramot. Vastagsága 1,5-3,5 mm.

Vinyl csempe tulajdonságai

A vinil bevonatnak számos előnye van. Tartós, ellenáll a nehéz mechanikai terhelésnek és a kémiai expozíciónak. Ebben az esetben a vinil nem észrevehető kopás és karcolás.

Ez az anyag nem higroszkópos. Nem veszi fel a nedvességet, és nem befolyásolja annak hatását, ezért nem termel tápanyagot a gomba és a penész kialakulásához. A vinil csempe nem csúszós, még nedves is.

Az ilyen burkolólapok elhelyezése nem szakember által. A legegyszerűbb módja az öntapadós csempe behelyezése. A vinil padló javítása általában a hibás területek újakká történő cseréjére korlátozódik.

A vinil hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami kedvezően hasonlítható össze a kerámiával.

A nedves helyiségekben a vinil csempe kiváló választás.

 • Könnyű gondozás és működés;
 • Tűzbiztonság;
 • Környezetbarát;
 • Hatalmas színválaszték és textúrák.

Az utolsó tulajdonság lehetővé teszi, hogy szinte minden belső térre kiválassza a csempeit.

Dekoratív vinil csempe

A modern gyártási technológiáknak köszönhetően a vinil bevonatok bármelyik formatervezéshez választhatók. Természetes eredetű különböző anyagokból készült vinil utánzatok vannak jelen a piacon. Eredetileg úgy néz ki, mint egy padló vagy fal a fürdőszobában, amelyet a formában tengeri kavicsok. A felszíni átlátszó rétegeknek köszönhetően a falon vagy a padlón megjelenő mintázat nagyszerűnek tűnik.

Kényelmes és széles termékválaszték. A csempe négyzet vagy téglalap alakú. A határ utánzása hatékonyan néz ki. A sima, éles szélek lehetővé teszik a szilárd, sima felületek kialakulását.

Vinil padló szerelés

A telepítési folyamat határozza meg a választott rögzítési módot: ragasztóval vagy zárak segítségével.

A reteszelési módszerrel való felszerelés nem különbözik jelentős mértékben a tojófólia gyártásától. Ezért a ragasztóanyag, a masztix segítségével részletesebben a csempék burkolásán dolgozunk.

A telepítést száraz betonhabarcsokra, faforgácslapra, rétegelt lemezekre vagy rostlemezekre gyártják. Minél simább a padló, annál erősebb a két felület közötti érintkezés. Tile dokkoló, hogy egyenes vonalakat kapjunk, vagy a kötést (mint a tégla).

A helyiségben lévő előtéteknél jelölje meg a középpontot. Ettől a ponttól a fal felé haladva határozza meg a helyet, ahonnan kezdeni. Először is a csempe száraz felületre van állítva, hogy kiszámítsa számát, és meghatározza a csempék számát és méretét.

A maszkot egy simítóval kell felhordani. A burkolólapok elhelyezése a jelölő vonallal kezdődik. Az első csempe helyének pontosságától függ a teljes padló telepítésének minősége.

Először is, az egész csempe lefektetett. A fennmaradó fel nem töltött helyeket lefektetik, és a megfelelő méretű lapokat levágják. Annak érdekében, hogy a csempe simán vágódjon, egy vonalzó segítségével egy vágóvonalat jelöl. Ezután vágjon egy késsel, és szakítsa meg. Ezután a csempe a masztix helyén marad.

Nedves helyeken ajánlott a padló és a padló közötti rés lezárása. Kényelmes ez egy szilikon tömítőanyaggal, fecskendőadagoló használatával. Ezt az eljárást gondosan elvégezheti az alaplapon és a padló szélén alkalmazott maszkolószalag használatával. Miután a tömítőanyag megszilárdul, megszűnik a szalag.

Burkolólapok elhelyezése a falakon

Ugyanúgy, mint a padló felhelyezéséhez, a felület előretöltött. Az első sor elaludni kezd a padlóról. Ha lehetséges, vágott csempéket kell elhelyezni bútorok borításával. Vízszintes és függőleges időről időre ellenőrzött szint.

A varrat szélességét speciális műanyag keresztezéssel állítják be. A masztirozás megjavítása után az ízületeket nagy nedvességtartalmú helyiségekkel dörzsöljük. Szárítás után a falakat vízzel mossuk.

Stílusos tippek

 1. A felületet, amelyen a csempe van elhelyezve, legyen száraz és vízszintes.
 2. A telepítés után nedves helyeken be kell tömíteni az ízületeket a padló és a lábazat között. Szükséges, hogy a víz ne essen a padló alá.
 3. A maszkírozást meg kell szüntetni, mielőtt megszilárdulna.

Így a vinil csempe univerzális burkolat a falak és a padló. Árának és praktikusságának köszönhetően nem rosszabb a népszerűségnél más típusú lefedettségnél.

Hat legjobb fürdőszobai padló lehetőség

A fürdőszobában lévő padlónak számos szabálynak meg kell felelnie, amelyek közül a legfontosabbak csúszásmentesek, kellemes megjelenésűek és kombinálhatók a helyiség többi elemével. De a legfontosabb követelmény a nagy hőmérsékleti szélsőségek és a magas páratartalom ellenállása.

Milyen lehetőségek vannak?

Az építési piac széles választékát kínálja a padlónak. Az árak, a telepítési mód és a minőség különböznek. A legoptimálisabbak a következők:

 • kerámia burkolólapok
 • laminált (nedvességálló)
 • padló természetes vagy mesterséges kőből
 • vinil padló
 • önterülő padló
 • parafa padló

További információ az egyes lehetőségekről

A kerámia csempe ellenáll a mechanikai károsodásoknak, valamint a magas páratartalomnak. Ennek a két előnynek köszönhetően ma a leggyakoribb padlóburkolat a fürdőszobában.

Szintén előnyös "játszik" a termékek széles választékát - különböző méretű, formájú, mintázott, matt vagy fényes felületeket. A csempe nincs deformálva és ellenáll a vegyi anyagoknak.

Azonban ez csúszik, ami veszélyes az egészségre. Ennek a hátrányának a kijavítása érdekében a szakértők javasolják, hogy vásároljanak kerámia burkolólapokat durva vagy texturált felületű fürdőszobákhoz. Ez a bevonat stabilitást biztosít, ha nedvesség is felgyülemlik a padlón.

Természetes vagy mesterséges kő ritkán használják a fürdőszobában. Gyakran úgy választják meg, hogy egy különleges helyiséget hozzanak létre, amikor hangsúlyozni szeretnék a drága kialakítását és a szokatlan javítási megoldásokat.

Az ilyen anyag erősen fel van szerelve, és költsége magas. Könnyű csúsztatni egy nedves kőből. A padlóburkolási lehetőség vitathatatlan előnye nagyon hosszú élettartam.

A nedvességálló laminátum sokkal könnyebb tolerálni a felszín felszínének gyakori felhalmozódását, de ez nem jelenti azt, hogy nem fél a folyadéktól. Annak érdekében, hogy egy ilyen padló szolgáljon sok éven át, gondosan kell gondoskodni róla, vagyis gyakran törölni kell a keletkezett vizet vagy kondenzátumot.

Ez az anyag kellemes tapintású, és a legnehezebb a fürdőszobában - mindig meleg marad (szobahőmérséklet). Miután a padlót a fürdőszobában készítették, érdekes kilátás nyílik a szobára. A különféle bevonási lehetőségek lehetővé teszik, hogy kiválasszon egy terméket a kívánt mintával és textúrával.

A lapos vinilnek minden tulajdonsága meg kell, hogy feleljen a fürdőszoba padlójának. A piacon számos színben és különböző textúrákban jelenik meg. A szerelés során az ízületek kialakulása gyakorlatilag kizárt (kivéve, ha a helyiségnek nagy területe van).

Ez egy tartós anyag, amely megakadályozza a varratot. A vinil nem veszi fel a vizet, és csúszásgátló tulajdonságai is vannak.

Az ömlesztett padló egy polimer masszából alapuló keverék, amelyet egy bizonyos területen öntünk, és gyorsan megemészti. A modern technológiák lehetővé teszik egy teljesen átlátszó felület megszerzését, amely lehetővé teszi egy érdekes dekoráció létrehozását. Gyakran ez a keverék terjedt háttérkép vagy kirakni érméket, akkor is lehetséges, hogy bármilyen más kompozíció. Ha ezt az anyagot használja, 3D-effektust érhet el.

Ez a bevonat nem csúszik és könnyen kezelhető. A szex évtizedekig tarthat anélkül, hogy megváltozna a megjelenése. Ellenáll a mechanikai sérülésnek.

A parafa padlónak számos előnye van. Annak ellenére, hogy fából készült, a bevonat nem veszi fel a nedvességet. Örömmel járni ezen a szinten. A Cork környezetbarát padlóburkolat.

Egy másik plusz a forgalmi dugók - könnyen karbantartható. A padlóján a parafa szinte lehetetlen csúszni. Ráadásul ez a megoldás hangsúlyozza a szoba kialakítását.

A fenti információk alapján a fürdőszobában olyan bevonat választható, amely költség és minőség szempontjából megfelel Önnek. Boldog javítás!

A nappali színes megoldásai a japán stílusban

Az egyszerűség és a stílus, az elegancia és a tisztaság, az árnyék és a fény játéka - a megkülönböztető jegyeket fehérben és szürkében hangsúlyozzák, a belsejét beleveti.

Színes megoldások nappali high-tech stílusban

Lehetséges túlzás nélkül azt mondani, hogy a belső, fekete vagy barna és high-tech stílusban teljesen megváltoztatja a d megjelenését.

Színes megoldások nappali tetőtéri stílusban

A tetőtéri stílust "raktárként" fordítják le. Ennek a tendenciának a fő jellemzői a finomított elemek atipikus kombinációjának nevezhetők.

A színes megoldások nappalija modern stílusban.

A nappali elbűvölés nélkül minden otthon címkéjévé tehető, ezért különös gonddal és választékkal kell megközelíteni.

A nappali színes megoldásai az angol stílusban

Az angol stílus mindig szilárdnak és elegánsnak tűnik, a súlyosságot ötvözi, de ugyanakkor mindig meglepően meleg és otthonos családdal teli.

PVC csempe a fürdőszobában - új megoldás!

De a kerámia és a csempe számos hátránnyal rendelkezik:

 • Az önbeálló kerámia burkolólapok nehézkesek.
 • Amikor a nehéz tárgyak esnek, a csempe megrepedt, néha elegendő ahhoz, hogy egy rendszeres üveg vastag WC-vízt lehessen dobni.
 • Nedves csempe - az anyag nagyon csúszós. Vizes eljárással és nedves padlón történő léptetéssel nedves csempeburkolaton könnyű elcsúszni és sérülést okozni.
 • A csempe hővarrása nem ritkán szennyezett, megváltozik, penészes.
 • A kerámiacsempékből hideg drága megoldásokra van szükség, mint például a "meleg padló" rendszer.

Mindazonáltal a kerámia csempe nagyon fontos tulajdonságokkal rendelkezik: vízálló csempe, megfelelő beépítéssel, biztosítja a padló és a falak integritását, képes ellenállni a hőmérséklet és a páratartalom változásainak.

Van más hasonló tulajdonságú anyag? Ma ezt a kérdést bizalommal "igen" válaszolhatjuk!

A PVC csempe egy új generáció befejező anyaga, amely nem minősül alacsonyabb fogyasztói minőségének, mint egy csempe, és bizonyos szempontból kiváló.

Néhány szó a fogyasztói jellemzőkről:

Például láttál már valaha egy fából készült, teljesen díszített fürdőszobát? PVC burkolólapokkal lehetséges!


A fürdőszoba belseje rendkívül szokatlan lesz, de ugyanakkor nagyon praktikus és tartós lesz. Nem hagyhatod el a hagyományokat és díszítheted a falakat és a padlót a kőből, kerámiából és egyéb anyagokból vinil csempékkel.

Fürdőszoba padló

A fürdőszobában lévő padlónak jellegzetesen eltérnie kell a más helyiségek díszítő anyagaitól. Ennek az az oka, hogy az anyagot magas páratartalom és hőmérsékleti körülmények között üzemeltetik. Emellett a padló gyakran kap vizet a kádból vagy a zuhanyzóból. Ha nem megfelelő bevonatot választasz, akkor gyorsan használhatatlanná válik, majd öntőformába kerül, és végül teljesen összeomlik rövid időn belül. Nézzük meg részletesebben, hogy milyen anyagokat lehet használni a padló elrendezésére a fürdőszobában.

A fürdőszobák padlófajtái

Vegyünk több lehetőséget a padlóra a piacon, és értékeljük annak lehetőségét, hogy használják a fürdőszobában:

 1. Linóleum. A legköltségesebb, de nem elég erős anyag. Ha a bevonat megsérül, akkor elveszti a feszességet, és átadja a vizet a padlólemeznek, aminek következtében penész és gomba jelenik meg a linóleum alatt.
 2. Laminált padló. Vonzó megjelenésű anyag, amely rosszul használható a fürdőszobában. Lámpák és rétegek a hőmérséklet és a páratartalom ingadozásából, megjelenése fokozatosan romlik.
 3. Parketta Drága módja annak, hogy befejezze a fürdőszobát, amely szintén nem nevezhető optimálisnak. A fa nem szívesen működik magas páratartalmú körülmények között, ezért mindig szükség van a parketta vagy a padlólap különböző impregnálással való feldolgozására.
 4. Csempe. A legnépszerűbb lehetőség. A cserép nedvességet és hőmérsékletet is elvisel, de nehéz lefektetni, és a padlófelület hideg lesz.

Allure padló a szaniter létesítmények

A fent felsorolt ​​anyagok bármelyikének kiválasztásakor ki kell választani az előnyök és hátrányok közötti egyensúlyt, bizonyos tulajdonságok feláldozása mások javára.

Azonban van egy másik padló a finishing materials piacon - Allure Vinyl Tile - amely ideális szaniterekbe való beépítésre. A következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 1. Nedvességállóság. A padlózat úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a magas páratartalmú és közvetlen vízzel való érintkezésnek. Ugyanakkor működési tulajdonságai egyáltalán nem változnak az egész élettartam alatt.
 2. Szorítás. Az Allure csempe úgy van elhelyezve, hogy a padló egyes elemei közötti csatlakozások teljesen lezártak legyenek. Ezért a padlón lévő víz nem érte el a padlót.
 3. Alacsony hővezető képesség. E márkájú vinil csempe alacsony hővezető tényezővel és meleg érintéssel rendelkezik. Ezért kényelmesen mezítláb lesz.

Hol és hogyan kell rendelni

Érdekli az Allure padló egyedülálló tulajdonságait? Szeretné használni saját fürdőszobai felületét? Lépjen kapcsolatba az AllyRus-szal. Cégünk kizárólagos szállítója a Vertex Corp.nek, amely Allure márkájú cserépet gyárt. Nálunk 100% -os eredeti garanciát vállalunk minőségi és legalacsonyabb áron.

Hívja szakembereinket, vagy rendeljen online. Termékeinket a lehető leghamarabb bármely Moszkvában, vagy egy másik oroszországi városban szállítjuk.

Milyen emeleten választhat a fürdőszobában

A fürdőszobai padlónak a szépség és a praktikusság kombinációjának kell lennie. A kényelmes és biztonságos tartózkodás a fürdőszobában a padló nem csúszik, de az anyag, amelyből készült, vonzónak kell lennie a megjelenés és kellemes tapintású. Ne felejtse el a padló ellenállását a nedvesség hatására.

Mit tegyek a fürdőszobában?

A modern körülmények között felhasznált építőanyagok piaca számos kiváló minőségű anyagot kínál, amelyek különböznek a telepítés módjától, a gyakorlatiasságtól és az esztétikai tartalmaktól. A fő padló a fürdőszobában:

 • Önterülő padlók (3D formátumú padlók)
 • Nedvességálló laminátum
 • PVC csempe
 • Vinil padló
 • Természetes kőből
 • A csempe kerámia.

Vegye figyelembe részletesebben a padlót.

1. Ömlesztett padló. A polimer massza alapján, amely egyenletesen eloszlik és gyorsan keményedik, "öntött padozatnak" nevezzük. A forrásanyagban számos szennyezőanyag lehetővé teszi egy teljesen átlátszó padló kialakítását. Ez viszont megnyitja a díszítő tölteteket.

A nyomtatott panelek, háttérképek, egyedi dekorációs minták és akár természetes kő vagy érmék tökéletesen díszítik a fürdőszoba padlóját. A díszítő dísztárgyak használata lehetővé teszi a térbeli megjelenést, amely divatos 3D hatás.

Az önszintező padlók hosszú ideig szolgálnak - évtizedekig, anélkül, hogy egyáltalán megváltoztatnák tulajdonságaikat és megjelenésüket. Tartósak, ellenállnak a fürdőszoba nedvességének megnövelésében, könnyen használható és csúszásmentes.

A bevonatok hátrányait nagyon drága beszerelésnek kell tekinteni. Azonban a kis terület a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy gyönyörű padló a polimer bázis. Az ilyen padló másik "hibája" az a nehézség, hogy újra kell felszerelni, ha szükséges.

2. Kerámia burkolólapok. Ez az anyag nagyon gyakori a magas nedvességállóságnak és vonzó megjelenésnek köszönhetően. A csempékből és porcelán burkolólapokból készült termékek nem alakulnak ki deformálódásnak, ellenállóak a kémiai behatásoknak, valamint a mechanikai sérülésnek (kopásnak vagy egy szilárd tárgy esésének köszönhetően).

A szakértők javasolják, hogy válasszon egy csempe egy megkönnyebbülés vagy durva felület. Ez biztosítja a stabil és biztonságos tartózkodást a fürdőszobában, még akkor is, ha a padlón nagy a nedvesség felhalmozódása. A kerámia cseréi mellett a jövő emeletének különböző mintáinak és színeinek megválasztása is lehetséges.

3. Nedvességálló laminátum. A kifinomult kényelem és a fürdőszoba esztétikus kitöltése lelkes figyelmet szentel a lamináltnak. Azonban érdemes olyan anyagokat kiválasztani, amelyek nagyon ellenállnak a nedvességnek.

Meg kell jegyezni, hogy még egy ilyen laminátum sem tolerálja a folyadék állandó felhalmozódását. A padló és a hosszú élettartam gyönyörű kilátásának biztosítása érdekében rendszeres időközönként törölni kell azt, eltávolítva a cseppfolyósított vizet vagy a kondenzátumot.

A padló a fürdőszobában alapján laminált - jó megoldás. A fa alapú padló csodálatos kilátást nyújt, mindig meleg és kellemes tapintású, és széles választékot kínál a minták és textúrák kiválasztásához. A laminált padló könnyen felszerelhető, és a megfelelő anyagválasztékkal és óvatossággal működtetés közben sok időt tölthet a szoba tulajdonosának.

4. Mesterséges vagy természetes kő. A mesterséges vagy természetes kő (márvány) alapján készült padlóburkolat nagyon szeszélyes a telepítés során.

A termék ára viszonylag jóval magasabb, mint a padló anyagának analógjai. Ha nedves, a kő csúszósá válik, ami néha nem biztonságos a zuhanyzó vagy a fürdő látogatói számára.

Azonban a különféle padlóburkolat a helyiségben határozza meg az egyes lakástulajdonosok kiválasztását a kő javára.

5. Olcsó, de minőségi lefedettség a fürdőszobában - PVC linóleum. A terméket kényelmes szegmensek formájában szállítjuk. Ez az anyag figyelemre méltó jellemzőket, elfogadható árat és magas tartósságot mutat. A linóleum szegmenseit nagyon könnyű elhelyezni az elkészített alapon.

Meleg, ellenáll a szétesésnek és nem csúszós. Azonban a fürdőszobában történő optimális használat érdekében a linóleum nedvességállóságát érdemes megkönnyebbülni. Érdemes figyelni a tojásanyag minőségére is. A túlzott áztatás a bevonaton gombák és penészképződés kialakulásához vezethet.

6. Vinyl padló. A lapos vinil nagyon kényelmes a padló szervezéséhez szinte semmilyen varrat nélkül. A vinileket külön töredéklapokban is fel vannak osztva. Ez az anyag sokféle színben készül.

Azonban az anyag népszerűsége hozta a tulajdonságait: magas gyakorlatiasság, a képesség, hogy visszaszorítsa a nedvességet és az ellenszenvet a csúszás megjelenésére.

Ajánlások kiválasztásakor

A fürdőszobai padló kiválasztása a következő kritériumok alapján történik:

 • "Árkiadás" - a javítás becsült költségvetése
 • A természetes elemek vágya
 • A vágy, hogy hozzon létre egy egyedi vagy különleges fürdőszoba belső
 • Biztonsági szempontok (csúszásgátló)
 • Nedvességállóság.

E kritériumok alapján meghatározhatja a padló kialakításának legjobb módját. A padló a fürdőszobában jobban telepíthető minimális számú ízületekkel és varratokkal. Ez csökkenti a duzzanat valószínűségét és a kórokozó mikroflóra kialakulását. Amikor egy laminált fürdőt választ, ne legyen lusta a padlón lévő nedvesség tisztításával. A zuhanyozó padlójának eredeti előadók ismerősei javasolhatnak 3D-s folyadékot. A kész bevonatot azonban nehezen lehet javítani vagy megváltoztatni. A témában olvashat egy cikket a nedvességálló bevonatok típusairól.

következtetés

Fürdőszoba - egy külön szoba, a padlók, amelyeknek szépnek kell lenniük és ellenállnak a nedvességnek. Az építőanyagok piaca számos megoldást kínál, javítva a nedvességállóságot, különösen fürdőszobákban és zuhanyzókban.