Legfontosabb > Bútor

Remakril

Kedves Vendégeink honlapunkon! Őszintén osztjuk a vágyát, hogy a lehető leggyorsabban folytassuk azt a vállalkozást, amelyre Ön valóban eljött hozzánk. Mindazonáltal arra kérjük Önt, hogy néhány percet vegyen fel az Ön értékes idejéről ezen az oldalon, és megpróbálja megérteni, hogy cégünk vonzóvá teheti egy olyan meglehetősen új és rendkívüli szolgáltatást, mint például a fürdő helyreállítása.

Remakril: fürdőhelyek helyreállítása - mindent

Először is szeretném megjegyezni, hogy a Remakril név egy szakembercsapatot rejt magában, rendkívül pozitív, felelős és támogatja az embereket munkájukért. Lehet, és nem utolsó sorban tudjuk, hogyan kell meglepni. Kellemes árak, bevált és megbízható fogyóeszközök, szigorú minőségellenőrzés és a megrendelés legrövidebb végrehajtási ideje.

Az egyik előnyünk az egyéni megközelítés minden ügyfél számára, nem pedig jövedelemforrásként, hanem egyénként. Cégünkben folyamatosan új piacok kifejlesztésén és szolgáltatásaink bővítésén dolgozunk - mindez megbízott megbízó hírnevét nyújtja számunkra, és lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinkkel való sikeres együttműködésre számítsunk.

Szeretne egy fürdőt helyreállítani? Aztán megyünk hozzád!

Minden bútornak megvannak a saját életük, és a fürdő sem kivétel. Előbb-utóbb elveszíti korábbi fényét, melyet sárga virágzás és repedések borítanak. Mi a teendő, ha nem cseréljük le a régi vízvezetéket? A válasz egyszerű: adjon neki egy második életet! A fürdők magas színvonalú helyreállítása a tervünkben lehetővé teszi számunkra, hogy a szépséget egy ház fontos tulajdonságaival helyreállítsuk, elrejtsük az összes hibát és növeljük a külső hatásokkal szembeni ellenállást.

A munkánk során alkalmazott modern technológianak köszönhetően a fürdő helyreállítása majdnem észrevétlenül átadja Önnek. Nincs szétszerelés, nincs több idő és pénz az új szerelvények beszerzésére. Csak egy-két nap várakozás, de aztán megfelelő gonddal - akár 15 év szolgálati idő alatt, amely alatt bármikor élvezheti a meleg vizet és az illatos habot!

Fürdőkád helyreállítása

Mi ez az új technológia, ami csodákat tehet? Az önterülő fürdő fürdő helyreállítása során a régi vízvezetéket nagy szilárdságú akrilvegyülettel bevonjuk. Higiénikus, ellenálló az agresszív kémiai környezetben, nem bocsát ki káros anyagokat, könnyen meg tudja hozni a kívánt alakot és nagy teljesítményű tulajdonságokkal rendelkezik.

A folyékony akril széles színe lehetővé teszi, hogy hagyja abba a szokásos fehérséget a szoba belsejében, és drasztikusan változtassa meg a design terrakotta, kék, zöld és egyéb színekben való öntéssel. Ráadásul ennek a technológiának a költsége jóval alacsonyabb, mint egy új fürdő vásárlása, és a megjelenés egyidejűleg nagy előnyökkel jár!

RemAkril

Vélemények a RemAcril munkájában Moszkvában

Új felvétel hozzáadása:

 1. A megjegyzések szövege csak oroszul íródott;
 2. Tilos kommentálni az obszcén nyelvet, a sértéseket, az interetnikus és a vallási megkülönböztetést;
 3. Tilos a kívülállók személyes adatait elhelyezni;
 4. Az áruk és szolgáltatások tiltása tilos, spam, más oldalakra mutató linkek közzététele;
 5. Tiltották a megalapozatlan csalások állításait a bizonyítás felvétele nélkül;
 6. Tilos hamis véleményeket küldeni a cégről annak érdekében, hogy kedvező irányba változtassák véleményüket és növeljék a minősítést.

Kérjük, értékelje a vállalat minőségét a telefonhívás befejezése után:

Kérjük, értékelje a vállalat minősítését 1-től 5-ig:

Írja be részletesen, hogy mely adatok nem megfelelőek, és adja meg a helyes adatokat. Adja meg azokat a webhelyek címét is, ahol pontosan ellenőrizhetjük adatait.

Az információ pontosságának ellenőrzése után a webhelyigazgatás elvégzi a szükséges változtatásokat a cégről.

Adja meg annak okát, hogy törölje a cégről származó információkat a webhelyünk oldalain. Adja meg azokat a webhelyek címét is, ahol pontosan ellenőrizhetjük adatait.

Az információ pontosságának ellenőrzése után a webhelyigazgatás elvégzi a szükséges változtatásokat a cégről.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  TÖBB ACRYLIC FŰRÉSZEK

  3. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény az EURO-24 fürdőre!

  AKKUMULÁTOR FÜRDŐ EURO STANDART-24

  EURO 24 24 órán át szagtalan szárítás, környezetkímélő, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságok

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  3490 2500 rubel

  fürdő 1,5 méter

  3890 2890 rubel

  fürdő 1,7 méter

  3990 2990 rubel

  4. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőkre EURO PREMIUM-16!

  AKKUMULÁTOR FOGADÓ EURO PREMIUM-16

  „PREMIUM AKRIL» EURO 16 DRYING SZAGTALAN 16 óra, környezetbarát, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságokkal

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5500 4300 rubel

  fürdő 1,5 méter

  5990 4500 rubel

  fürdő 1,7 méter

  5990 4700 rubel

  5. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőben SUPER PREMIUM-8!

  TÁMOGATÓ PREMIUM BATHTUB

  „AKRIL SUPER PREMIUM» EURO 8 DRYING SZAGTALAN 8 óra, környezetbarát, hipoallergén tulajdonságai, nano részecskék ezüst küzdelem baktériumok és üledékek

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5700 4700 rubel

  fürdő 1,5 méter

  6100 5100 rubel

  fürdő 1,7 méter

  6300 5300 rubel

  BATHTUB BATH EcoVanna

  36 ÓRA SZÁRÍTÁSI GYÁRTÓ RUSSIA

  fürdőkád 1,2 méter

  2490 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,5 méter

  2790 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,7 méter

  2890 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  A KIEGÉSZÍTŐ MŰVEK ESETÉN CSATLAKOZIK AZ ÜGYFÉL VESZÉLYÉBEN

  A műanyag csatorna eltávolítása ingyenes

  Öntöttvas szilva eltávolítása bontása 400 r

  Automatikus vagy félautomata 200 r eltávolítása

  Új szilva hullámossággal, vasalóval, lánccal és dugóval 400 r

  Akril mosdó vagy mosogató 1000r

  Műanyag képernyő a fürdő alatt 1450 p

  Ha a fürdőt 400 (400) ecsettel festették (zománcozott)

  Zsetonok, repedések eltávolítása mind a 200 r-nál

  Szilikon fürdõtömítés szabad

  Színválaszték Szabad: fehér, kék, rózsaszín, krém stb.

  Indulás moszkvai szabad. Indulás a Moszkva körgyűrűhöz 100 p.

  A munkához 2 lehetőség van, a "csatorna-túlfolyás" eltávolításával vagy eltávolítás nélkül. Választhat, mi felel meg legjobban. Lehetőség van a csatorna-túlfolyás rögzítésére 24, 16 vagy 8 óra elteltével, a kiválasztott anyag típusától függően.

  rajz akril kisülési szilvával

  A videó bemutatja a munka akril és edzés 36 óra, de erkölcsileg elavult, és azt javasoljuk, ma, hogy válasszon egy modernebb bevonatokat egy időben önteni 24, 16 és 08:00.

  A túlcsordulás szétszerelése akkor történik, amikor a fém leeresztő csészéket újakkal kívánja kicserélni. De ha nincs hozzáférése a mosogatóhoz, például van egy csempézett képernyő, akril alkalmazható a túlcsordulás szétszerelése nélkül.

  akril alkalmazása a csatorna kicserélése nélkül

  (a videó 36 órás akril árnyalatot mutat, de már elavult, és 24 órás, 16 órás vagy 8 órás megszilárdítási időtartamú bevonatokat ajánlunk)

  Ha a fürdő alján a víz korábban stagnált a hornyoknál, akkor az akril feltölti és a fürdő alját szintre emeli. Akrill bevonat ütésálló. Minden munka 2-2,5 órát vesz igénybe a fürdő állapotától függően. Az alkalmazás során az Euro-akril nem bocsát ki semmiféle szagot, és néhány óra alatt a fürdőszobát használhatják. Az akril ömlesztett fürdő élettartama 15-25 év. Az akril bevonat mindig megújítható és újratölthető.

  Mit kell főzni a mester érkezése előtt?

  Használja a fürdőszobát a kapitány megérkezése előtt, mint rendesen. A fürdő mosásához vagy szárításához nincs szükség. Világosnak kell lennie a fürdőben. Csavarja le a lefolyót nem szükséges. Csak vegye ki a fürdőszobai törölközőt és a kádban lévő összes csövet.

  Munkaterv

  Mester tisztítja a fürdő felületén alkalmazása előtt az akril cement, és egy vizes tintacseppek kő mosási fürdő több detergens majd szárad. Ezután a mester átadja az akril felületét a fürdő felszínén.

  Az általunk alkalmazott európai akril megfelel az európai környezetvédelmi előírásoknak, és nem bocsát ki semmilyen szagot, ellentétben a helyi gyártók akriljaival.

  Itt fizetheti a fürdő helyreállítását banki átutalással.

  alkalmas öntöttvas, akril és acél fürdők számára

  Az európai akril szétszórt!

  Nem rendelkezik pórusokkal és nem szennyezi a szennyeződéseket. Könnyen tisztítható normál szappannal.

  Akril fürdõ "meleg" az érintésre, sima és még csúszásmentes.

  A fürdő tökéletesen sima, magas fényességű felületet biztosít.

  A zománcfürdővel ellentétben az ömlesztett akril fürdő sokkal erősebb és esztétikusabb.

  Ha kétségei vannak, milyen módszert választani, javasoljuk a cikk olvasását:

  Mit válasszon? - Zománc vagy BULK ACRYL? - Tippek az ügyfelek számára.

  Az ár-minőség kritériumai:

  Zománcfürdők - alacsony költségvetési lehetőség, 3 hónapig tart. legfeljebb 5 évig.

  Akril bevonat - átlagosan 1000 rubel drágább, 15-25 évig tart és frissíthető.

  Összehasonlítva a tömeges akril bélés nem igényel szét a csempe a szélén a fürdő!

  Ezenkívül nem szükséges a csempézett képernyő szétszerelése a fürdőszoba alatt!

  Szintén nem szükséges szétszerelni a lefolyót (példa a 2. videóban).

  A módszeres ömlesztett fürdő az ügyfél pénzét takarítja meg. Miért? olvasható a cikkben:

  Insert vagy ömlesztett fürdő?

  A mosolyod az arcodon

  ez a legmagasabb

  munkánk értékelése!

  Bármilyen kérdés? Hívjon most!

  8 (495) 409-52-00

  Munkaidő 09: 00-22: 00 között dolgozik.

  Mestereink kényelmes időben jönnek el. A fürdés helyreállítása a holnap és a héten történik.

  Az akril fürdők visszaállítása a városokban

  Moszkva, Aprelevka, Balasiha, Bronnitsy, Vidnoe, Vereya, Volokolamsk, Vysokovsk, Voskresensk, Golitsyno, Dzserzsinszkij, Dedovsk Dmitrov, Domodedovo, Dolgoprudny Dubna, Drezna, Yegoryevsk, vasúti, Zsukovszkij, Zvenigorod, Zelenograd, Zaraysk, Istra, Ivanteevka, Klimovsk, Kashira, Klin, Kolomna, Kotelniki, Korolev, Krasznoarmejszk, Krasnogorsk, Krasnoznamensk, Krasnozavodsk, Kubinka, Kurovskoye, Lobnya, Likino-Dulyovo, Losino-Petrovszkij, Lytkarino, Lukhovitsy, Lyubertsy, Mozhaisk, Mytischi, Moszkva, Naro-Fominsk, Noginsk, nyaklánc, Odintsovo, Ozyory, Orekho on-Zuevo megvilágít, Pavlovsky Posad, Podolsk, Protvino, Pushchino, Pushkino, Ramenskoye, Roshal, Reutov, Ruza, Serpukhov, Sergiev Posad, Solnechnogorsk, Stupino, Staraya Kupavna Troitsk, Taldom, Fryazino Khimki Khotkovo, Csehov, Chernogolovka, Shatura, Shcherbinka, Shchelkovo, Elektrougli, Elektrogorsk, Elektrostal, Jubilee, Yakhroma.

  Akril töltőanyag egy high-tech és környezetbarát anyagokból előállított nyersanyagokból nyugati cégek Du Pont Dow Franciaország Németország amelyet szerte a világon, hogy visszaállítsa a bevonófürdő. Ez az anyag, tapasztalt kézművesek minőségileg visszaállítani a fürdő a lehető leghamarabb, elég hívjon minket.

  Módszer ömlesztett fürdő: az ár Moszkvában csak 2900-3300 rubel.

  A BATH REPAIR egy öntött akril fürdőszolgáltatás - akriljavító fürdők. Jelenleg a töltés módszere a legtökéletesebb, megbízható helyreállítási módszer. A biztonság szempontjából hasonlítható az olyan technológiához, mint a zománcozott fürdők, és a tartósság szempontjából ez a fejlõdés.

  Ömlesztett fürdő - módszer a zuhanytálcák, fém mosogatók, öntöttvas és fém fürdőek haszontalan zománcozott felületének helyreállítására. Ezzel a technológiával bármilyen méretű, alakú és szinte bármilyen mértékű károsodást helyreállítunk a zománchoz. Természetesen nem egy alaposan rozsdás kapacitásról beszélünk.

  Az ömlesztett fürdő árai:

  Az ömlesztett fürdő nyereséges

  Új bevonatok gyártásához a világ nevével rendelkező gyártók alkatrészein alapuló anyagokat használunk. Ezek a BASF, Byk Chemie, Dow (Németország), Du Pont (Franciaország), KUKDO (Dél-Korea). A termelés megfelel a GOST RV 15.002-2003 követelményeinek, rendelkezik a GOST ISO 9001: 2001 minőségirányítási tanúsítvánnyal.

  A földrajz a szolgáltatások a tömeges fürdő - Moszkva és Moszkva régióban.

  Mivel a helyreállításhoz csak kiváló minőségű anyagokat használnak, a szolgáltatás ára alacsony. Tekintettel arra, hogy a bevonat élete legalább 5 évig tart, gondoskodhat róla, hogy az új fürdő költségének 60-80% -át megtakaríthassa.

  A fürdő akril restaurálásának technológiájának előnyei:

  1. nagy sebességű munka - csak 2-2,5 óra;
  2. készen áll a használatra a munka befejezése után 36 órával;
  3. a bevonat kiváló minősége - abszolút sima, tiszta brilliance, tökéletes fehérség;
  4. tartósság - legfeljebb 15 év szolgálati idő nélkül;
  5. környezetbarát;
  6. hőtakarékos képesség - az akril által helyreállított fürdőben lévő víz kb. 30-szor lassabb, mint az öntöttvas esetében;
  7. a bevonat könnyen kezelhető (lásd a "A fürdő működése helyreállítása után" fejezetet).

  Ha a fürdőszobában 1,5 vagy 1,7 m-es szabványos kád van, akkor még egy jó megoldást kínálunk - akril betét a fürdőszobában.

  Ömlesztett fürdő: légy óvatos

  A Bath-Repair Company a fürdők restaurálása során csak kiváló minőségű zománcot használ: a "Stacril Ecolor" az első és a legnagyobb akrilfesték gyártóktól Oroszországban. Az akril zománc minden minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel minden nemzetközi szabványnak. De manapság, gyakran a folyékony akril vagy stacki koncepció alatt, "kézben tartják" a "kézműves" módon előállított zománcot. Az ilyen tisztességtelen restaurátorok szándékosan csökkentik az árat, megpróbálják maguknak több ügyfelet csalogatni, de 300 zömét megtakarítva zománcomat használom, az emberek később viszont becsületes cégekkel fordulnak, köztük az újratelepítéshez, és már 40% -kal többet költ mert az akril eltávolításának nehézségei vannak. Mi a különbség az ömlesztett üveg akril fürdõ és az akril helyreállíttatott fürdõk között, kézműves módon?

  Első pillantásra semmi. Az alkalmazási technológia ugyanaz. Mindazonáltal vannak különbségek, és mind a mesterek, mind a fürdők használóinak megalapozott követelései vannak.

  Gyakran előfordul, hogy a felhasználók ilyen ömlesztett fürdője távolról hízelgő véleményektől származik. Közülük:

  • Az új bevonat sárgás színű.
  • Repedés.
  • A bevonat felhordása a bázisról.
  • Sárga foltok és foltok előfordulása.

  De ez nem minden. További információ az oldalon A kompozíciók a töltési módszer helyreállításához. Ömlesztett fürdő szkrasz: légy óvatos

  Remakril ömlesztett fürdő

  Természetesen ki tudja megtiltani neked. Az interneten számos részletes útmutató található. De van egy nagy, de MA! Figyelembe véve az anyag és a munka sajátosságait, haladéktalanul közölnie kell, hogy nem lesz lehetősége a "macskák gyakorlására", ezért bármilyen hiba valószínűleg új fürdőszobát kell cserélnie. Gondolj 10-szer, megengedhetsz ilyen kísérleteket?

  Mi a jobb akril bélés, vagy ömlesztett fürdő?

  Az anyagok és technológiák fejlesztésével már egyértelműen kijelenthető, hogy az önterülő fürdő. A közelmúltban a módszer megszabadult a fő hátrányoktól (szagok és az anyagok törékenysége), de az akrilbélés hátrányai nem mentek el:

  Van még egy dolog - még akkor is, ha van egy standard fürdőkád, mindig emlékezni kell arra, hogy megbízható és pontos orosz szabványok vannak. Tehát ideális esetben a bélés nem állhat fel. Az akril bélés telepítésekor még sok olyan pillanat van, ahol fel lehet csavarni. Ugyanakkor a bélés sokkal drágább.

  Hogyan kell törődni a fürdőszobával a készpénz akril restaurálása után?

  Nagyon egyszerű! A fürdőt rendszeresen szivaccsal vagy ruhával mossa le, anélkül, hogy abrazív tisztítószert használna. A többiek közül bármit megteszünk a szokásos szappanoktól vagy a tündértől az akril fürdők különleges ápolótermékeiig. És ami még ennél is fontosabb, az akril fürdő mosása sokkal könnyebb, mint a fém vagy öntöttvas. Igen, a tényleges szennyeződés nem különösebben késik.

  Mennyit tud megmenteni?

  Itt nem csak a folyékony akril költségeiről beszélünk az új fürdőszobához képest. Egy új fürdő csak olcsó a boltban, és addig nem hozhatja azt el, hogy el tudja képzelni, hogy (és nem csak anyagilag) helyettesítheti az Ön számára. És az aritmetika itt nagyon egyszerű.

  Egy másik fontos részlet. Látta már, hogyan dobja el a régi öntöttvas fürdőt? Nagyon szerencsésnek tartja magát, ha egy szalaggal és egy részecsövel végrehajtott karmantyúval összeomlik. Nagyobb sokkot fognak tapasztalni azok, akik merészen saját szemével szemlélni próbálják teljes mértékben végrehajtani azt. Mit akarsz? A legtöbb fürdőszobánk úgy van kialakítva, hogy fájdalommentesen végezhet, hozhat be, szétszerelhet, vagy telepíthet egy fürdőt, csak akkor, ha maga a fürdőszoba is üres. Ürítse ki nem csak bútorokból, készülékekből és kinyúló darukból, hanem díszítésből is. Egyébként egy kellemetlen mozgás és búcsúlapok, festés, kárpitozás, ajtók és a nemzeti fürdő egyéb jellemzői. Beszélünk az ajtókról! Ha van valami más a fürdőszobájában a csupasz falakon kívül, akkor készen áll arra, hogy az új fürdő egyszerűen nem akar belépni.

  Olyan helyek, ahol a fürdő helyreállítása ömlesztett akril esetén a legjobb megoldás

  A fürdőszobája átalakításon esett át, ami még mindig nagyon semmi, megszerezte a beépített berendezéseket, a szerkezetek (bútorok, polcok, szekrények) nehezen szétszerelhető, nem a legrosszabb csempékkel van bélelve, de maga a fürdő is sok kívánnivalót hagy maga után. Ez történik. A fürdő maga gyakran elveszíti vonzerejét korábban, mint a többi javítás.

  Hosszú időre béreltél egy lakást, amelyben mindenki elégedett a kád kivételével. Természetesen egyik tulajdonos sem hagyja, hogy javításokat végezzen, akár saját költségén is. Azonban, hogy a fürdőt folyékony akrilnal helyreállítsák, miközben semmi sem változik, és drasztikusan változatlanul, a jelenlétében (2 óra a jó bérlő kedvéért) jó választás.

  Mit mond a közmondás? Egy régi barát jobb, mint az új kettő. Ami a javítást illeti, ez nem mindig igaz, és pontosabban, szinte soha nem igaz. DE! Ha a javítás előtt öntöttvas vasaló volt, és csak egy acél vagy akril szakadt a javítási költségvetésbe, akkor érdemes megfontolni. A helyreállított fürdő és a hőmérséklet mind jobbá, mind pedig csendesebb és biztonságosabbá válnak.

  Azok, akik a következő esetnek szólnak, valószínűleg maguk is kiszámították mindent és döntöttek. Ezek olyan szervezetek, amelyek nagyszabású javításokra szorulnak. Szállodák, motelek, kórházak és tovább a listán. Itt megjegyzéseink már feleslegesek. Nagyarányban akár 1 óra és 100 rubel megtakarítás is komoly előnyhöz vezethet.

  "Akril-Moszkva" - Moszkvai akrillák helyreállítása

  Az Acryl-Moscow cég 2007 óta működik Moszkvában és a moszkvai régióban.

  "Acryl-Moscow" -

  cég felső osztály!

  A lélekkel dolgozunk érted.

  Siess fel a problémás fürdővel

  Rendelje meg a fürdőt cégünkben!

  A legfejlettebb technológiákkal foglalkozó "Liquid bath" (folyékony akrilos öntés módszere) "Acryl-Moscow" mindig a legmagasabb színvonalú munkavégzést végzi!

  Az ömlesztett akril helyreállítása nem igényli a kád felszámolását és ártalmatlanítását. Nem csak pénzt takarít meg, hanem 20 évig is szolgál.

  Sok oka van annak, hogy az ügyfelek a fürdőhelyreállítási szolgáltatásokra vonatkoznak:

  • az akril bevonat ideális, tartós és környezetbarát;
  • az akril nem szennyezi a szennyeződéseket, nem hámlik le és nem hámozik le;
  • nem kell vásárolni vásárolni egy új fürdő, pénzt költeni a szállítás és a telepítés;
  • a helyreállítási munkák csak 2-3 órát vesz igénybe;
  • A fürdőkupak frissítésének ez a módja optimális a lakás kiadása vagy értékesítése során.

  Miután megkapta a rend, a szakemberek a „akril-Moszkva” a lehető leghamarabb el fog jönni az otthoni és kapcsolja egy régi rozsdás fürdő egy fényes új szépség!

  Mindig örülünk, hogy veled együttműködünk!

  A régi akril eltávolítása

  1 000 dörzsölje

  Ha a fürdőt előzőleg zománcozották (festékeltávolítás)

  700 dörzsölje

  A műanyag leeresztő szétszerelése

  200 dörzsölje

  Vasaló / vasaló leeresztése

  600 dörzsölje

  Új pántoló szilva készlet

  500 dörzsölje

  300 dörzsölje

  Az akril bélés eltávolítása (fürdő a fürdőszobában)

  1 200 dörzsölje

  Csiszoló súroló fürdő

  500 dörzsölje

  Tömeges akril sarok

  300 dörzsölje

  Ismételt elhagyás a vízelvezető akril helyreállítása után

  1 000 dörzsölje

  A mester távozása Moszkvában (Moszkvában - ingyen!)

  100 dörzsöléstől

  Akril mosdóbevonat

  1000 dörzsölje

  A kiváló minőségű akril kádak helyreállítása!

  Ha nem könnyedén nézed a fürdődet, de kellemetlen használni.
  Ha a fürdő eltávolításával történő felújítás nem szerepel a tervekben..
  Ha úgy gondolja, hogy a jó vízvezeték ára túl magas..
  Ha nem akarod túlfizetni a zománc javítására..

  • Gyönyörű modern fürdőszoba hófehér fényes fürdőszobával
  • Robusztus bevonat kiváló tulajdonságokkal
  • A legjobb áron - mindössze 3 ezer rubel
  • Hivatalos 3 éves garancia

  A technológia: a kád van töltve akril gyöngy (folyékony polimer), amelynek jelentése egymástól függetlenül és fokozatosan lefelé folyik, töltő minden repedések és elrejtik alatt az összes hibáit. A bevonat sűrű és egyenletes, a fürdő tökéletesen festetlen csíkok és buborékok nélkül.

  Akril - a legmodernebb, megbízható és környezetbarát anyag. Ha az akril bevonat száraz, akkor készen áll arra, hogy több mint 20 éve szolgálja Önt. Az új zománc nem reped, nem fog lehúzódni az idő múlásával, vagy mérgező anyagokat bocsát ki. A méltóságteljes akril ellenáll a több száz csepp zuhanyfejnek és több ezer hirtelen hőmérsékletváltozásnak. Véletlenül elrontani ilyen zománc az életkörülményekben lehetetlen!

  Tömeges fürdő

  A gyerek vasárú hajókon csatahajókat játszott, súlyos üveg sampon esett a tálba, a házigazda kihasználta a gyenge minőségű szerszámot a vízvezeték szerelvények tisztításához, és most már az új fürdőben csúnya karcolások és zsetonok jelentek meg. Drága a fürdő teljes cseréje, és nem ajánlott károsodást okozni, hiszen a korrózió a kisebb hibák helyén kezdődhet, ami a tálat teljesen használhatatlanná teszi. Adja a fürdőnek "második életet", mert egy kis pénz segít a módszerben, az úgynevezett "ömlesztett fürdő".

  Tömeges fürdő Moszkvában: gyorsan és gazdaságosan

  A folyadék-akril töltőfürdõ kiküszöböli a fürdõhibákat, rövid idõn belül és költség- áron visszatéríti az eredeti megjelenését. Annak érdekében, hogy 100% -os eredményt érjünk el, elő kell készíteni az előkészítő munkát, amely több lépcsőből áll:

  1. A régi zománcozó gép eltávolítása.
  2. Kemény gitt mély karcolások és csipek.
  3. Mossa le és zsírtalanítsa a tálat.

  A gyenge minőségű előkészítés az ömlesztett akril tartalmát a fürdőszobába süllyesztheti a bázissal, ezért buborékokat, hólyagokat és homályokat képeznek a felületén.

  A fő színpad - az akril öntése nagyon óvatosan kell elvégezni, úgyhogy az anyagréteg még vastagságban is van, és jól fedezi az egész tálat. Ezután 36-48 óráig kell átadni az akril szárazt, és csak ezt követően használhatja a fürdőszobát.

  Moszkvai tömeges akrilfehérje különböző áron vásárolható az online áruházban vagy bármely vízvezeték-társaságban. Azonban nem minden anyag kiváló minőségű, ezért az olcsó akril új fürdőfelületet okozhat, és buborékolhat le.

  A szakemberek iránti érdeklődés garantálja, hogy a töltőfürdő kiváló megjelenésű lesz és több évig szolgálja majd a tulajdonosokat. A Bio-vanna cég nem az első év a restaurálásban, így munkatársaink ismerik az összes anyag előnyeit és hátrányait, és tudják, hogyan kell dolgozni minden vízvezetékkel. Cégünk tömeges fürdője minőségi és kedvező áron!

  Módszer "ömlesztett fürdő". A helyreállítási kompozíciók megválasztása és az összes érv

  Sok lehetőség van az egészségügyi termékek helyreállítására, az egyik legnépszerűbb módja - folyékony fürdő "folyékony akril". A "folyékony akril" folyadékfürdőre vonatkozó vélemények gyakran nagyon hízelgőek, a bevonási eljárás egyszerűsége miatt. Az első folyékony akril vegyületek kezdték használni a finneket. Azonban az alkalmazott anyagok olcsósága és a módszer hatékonysága miatt hamarosan elterjedt az egész világon. A módszer sajátossága, hogy ez a helyreállítási módszer kézzel, szakemberek bevonása nélkül történhet.

  Minden háztartási tárgynak megvannak a saját életük, de néha jó dolgok, amelyek elvesztették eredeti vonzó megjelenését, helyreállíthatók. Az egészségügyi termékek megkezdése óta eltelt évek után mély repedések és karcolások, forgácsok, rozsdafoltok jelentkeznek, néha a zománcfolt rongyos lesz. De néha a termék minősége még mindig nagyon jó, ezért nem akarok megszabadulni tőle. Ezután felmerül egy ésszerű kérdés: hogyan lehet helyreállítani a vízvezeték-felszerelést?

  Visszaállítjuk a vízvezeték-elvezető berendezést

  Az "ömlesztett fürdő" módszer alkalmas acél, öntöttvas és akril vízvezeték bevonatok helyreállítására. Az ömlesztett fürdő helyreállítása a következő előnyökkel jár:

  • teljesen sima és még vízvezeték felület;
  • tartós vastag falú bevonat minimális hőelvezetéssel;
  • egy megfelelően bevont üveges rétegnek nincsenek pórusai vagy csíkozásaik, ami zománcozáskor történik;
  • akril bevonat módszer, amely megfelel bármilyen konfigurációra és méretre szanitáris felszerelésre;
  • Ez a módszer nem igényel vízelvezetés lebontását, és ezt követően a burkolólapok és a deformált felületek miatt a fürdőszobát nem kell javítani.

  Milyen összetételű ömlesztett fürdőt választani?

  Az "ömlesztett fürdő" technológia elsősorban két vegyületet használ:

  A nem szakemberek tévesen feltételezik, hogy ez ugyanaz az anyag, de lényeges különbségeket mutatnak azok jellemzőiben.

  A Stakrilom vízvezeték jó tíz évvel ezelőtt kezdett el kezelni. Ez az anyag jól bevált, mivel alacsony költséggel és jó bevonatállósággal rendelkezik. Vízvezeték, kezelt stakil, négy napig szárad. Ezenkívül a bevonat meglehetősen sebezhető a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezért üveges kezeléssel ellátott fürdőben nem ajánlott az állatokat karmokkal, fém tárgyakat felhelyezni, stb.

  Ezzel szemben a folyékony akril viszonylag korábban jelent meg a háztartási cikkek piacán. Ez az anyag fényes felületet biztosít, szinte sebezhetetlen a mechanikai károsodásoknak, és nincs negatív éles szaga. A folyékony akril legfeljebb 36 órán keresztül szárít magas páratartalmú körülmények között.

  Az egészségügyi felületek helyreállításához sztrikil és folyékony akril használható. Mindazonáltal közöttük van különbség az alkalmazás módjában, valamint a végeredményben.

  Vízvezeték előkészítése a helyreállításhoz

  Az ömlesztett akrilfülkék helyreállítása az összes előkészítő munkával három-négy órát vesz igénybe. Annak érdekében, hogy minden restaurálási munkálat sikeres legyen, és örömmel töltötte el az eredményt, ismerkedjen meg azzal a részletekkel, hogy töltőfürdőt készítsen.

  A vízvezeték helyreállításával kapcsolatos minden munkát a régi zománcrétegek tisztítószerével kezdik. Ehhez szüksége lesz:

  • kétkomponensű összetétel a felületek helyreállításához;
  • Erős eszközök a rozsdafoltok és lerakódások eltávolítására;
  • súroló tisztítószerek;
  • alapos csiszolással (építési fúró vagy daráló) csiszolópapírral;
  • puha ecset vagy gumi spatula nem szilárd anyagokból.

  Először is a vízvezeték felületét meg kell tisztítani a plakk, valamint a rozsdafoltoktól. Ezután a csiszolópapír feldolgozza a termék teljes felületét úgy, hogy teljesen matt legyen. Ezután a csiszoló mosószert használják.

  Fontos: Az összes fázis között a vízvezetéket vízzel kell mosni. Az előkészítő munka végén a vízvezeték felületének teljesen száraznak kell lennie. Annak érdekében, hogy a folyékony akril jól álljon, a termék felületét zsírtalanítani kell.

  Fürdő visszanyerése

  Amint befejeződik az előkészítő munka, a restaurálás legfontosabb része - az üveg alkalmazása. Készítsen egy edényt az alappal és keverje össze egy keményítővel. A keveréket tizenöt percig jól keverni kell a komponensekhez, és kölcsönösen kölcsönhatásba lépnek, és a készítmény homogén tömegsé válik.

  A kész akrilkompozíciót először a vízvezeték oldalaira kell felhordani, majd egy egységes burkolóréteget kell elosztani a hélixen. Ezt a munkát gyorsan kell elvégezni, mert körülbelül egy óra elteltével a hígított készítmény elkezd sűrűsödni.

  Tipp: Ha első alkalommal akrillal kezeli a felületet, jelentős anyagot vásároljon annak érdekében, hogy elegendő legyen a teljes felületi térfogathoz.

  Ebben a szakaszban a fürdő helyreállítása véget ér. Három nap után a fürdőszoba szabadon használható.

  A módszer előnyei és hátrányai

  Ha úgy dönt, hogy visszaállítja a fürdőt, fényképeket és videókat láthat, részletesen elmondva a helyreállítási eljárást. Azonban mielőtt eldöntöd ezt a folyamatot, meg kell mérlegelnie az előnyöket és hátrányokat, miután megvizsgálta a töltőfürdő összes előnyét és hátrányait.

  • a bevonat tartóssága (akár tíz év üzemidő);
  • az ömlesztett akril szinte nincs kellemetlen szag;
  • a bevonat fényes és sima lesz;
  • az akril fürdő visszanyerése csak néhány órát vesz igénybe;
  • megőrzi a hőt;
  • az ömlesztett akril fürdő kijavítása nem igényel előkészítést;

  Hátrányok a fürdőben:

  • az ömlesztett akrilfürdő legalább három napig szárít;
  • az akril költsége magasabb, mint a bevonatok helyreállításához szükséges egyéb anyagoké;
  • a fürdőkád helyreállításához szükséges ömlesztett szkraraknak különös gonddal kell eljárniuk, a szokásos agresszív eszközök a vízmosás mosásához károsíthatják a fürdők felületét;

  A magas árak okai

  Miért drágább a tömeges akril akril, mint más anyagok? Az ömlesztett akril kádak javítása drága lesz, nem az anyag magas költsége miatt, hanem a vízvezeték bevonatának módja miatt. A sötétség jelentős mértékű fogyasztása azért van, mert a felesleges anyag a helyreállítás folyamán leüríti a leeresztő lyukat. Ezenkívül a csatorna és a túlcsordulás eltávolításának és telepítésének költségei hozzáadódnak (ha a helyreállítást a munkavállalók végzik).

  Annak érdekében, hogy válaszoljon arra a kérdésre, hogy mennyibe kerül egy ömlesztett fürdő, először meg kell becsülni a szaniterek mennyiségét, hogy elég anyagot vásároljon, és vegye figyelembe azt a tényt is, hogy a jóhiszemű gyártók jó minőségű alapanyaga kicsit többet fog kerülni, mint a kétes termelésű anyagok.

  A tömeges módszerrel kapcsolatos mítoszok eloszlatása

  Ha a terméket az anyag alkalmazása előtt jól tisztítják és zsírtalanítják, az akril tökéletesen kötődik a fürdő felületéhez. Ha a bevonat elkezd eltávolodni a falakról és az alapról, akkor rosszul csinálta az előkészítő munkát.

  1. Az ömlesztett akril a fürdőszobában nem olyan megbízható, mint az akril betét a fürdőszobában.

  Ha megfelelően van felszerelve, a bélés legfeljebb tizenöt évig tart, ezután kénytelenek ártalmatlanítani. Az ilyen berendezések felszerelése magában foglalja a dekoratív burkolólapok eltávolítását a falak falának csomópontjánál. És az egészségügyi termékek belső mennyisége jelentősen csökken. A folyékony akril, az élet lejártát követően újra alkalmazható a fürdőszobába, amely nem igényel tőkeinjekciót.

  1. Az új vízvezeték beszerzése olcsóbb lesz a helyreállításhoz képest.

  Igen, a folyékony akril pénzbe kerül, de a vízvezeték-feldolgozáshoz nem szükséges szétszerelni a régi berendezéseket és újakat telepíteni. Ezután javításokat kell végezni a fürdőszobában. A költségek ebben az esetben egyszerűen nem hasonlíthatók össze.

  Az ömlesztett fürdő javát szolgáló érvek

  Mint minden más helyreállítási módszer, az ömlesztett módszernek hátrányai vannak, de ennek a módszernek az előnyei egyértelműen érvényesülnek:

  1. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a folyékony akril a felületen vastag rétegre esik, képes a kisméretű szabálytalanságok kijuttatására, valamint a gyártási hibák kiegyenlítésére;
  2. Ez a bevonatolási eljárás nem hagyja el a csíkot és más hibákat a termékek felületén;
  3. A helyreállításhoz nem kell a csempeit lebontani a falakról, amire szükség van az akril bélés esetében;
  4. Technológiailag a folyamat kevesebb időt vesz igénybe a zománcozáshoz képest;
  5. Az előkészítő munkában nincs primer alkalmazása;
  6. A fürdő helyreállításának tömeges módszere nem igényel különleges képességeket egy személytől;
  7. Ez a bevonat is fenntarthatóbb;
  8. A vízvezeték nem szívja fel a plakátot és a piszkot.

  találatok

  A fürdőkád töltési módja számos hátrányt jelent, összehasonlítva az egészségügyi berendezések helyreállításának egyéb módszereivel:

  • először, a folyékony akril lehetővé teszi a helyreállítást anélkül, hogy a berendezést először lebontanák;
  • Másodszor, az ilyen típusú vízvezeték-helyreállítás alkalmas bármilyen anyagból (fém, öntöttvas és akril) készült fürdők,
  • harmadszor ez a technológia nem csökkenti a fürdő belső térfogatát.

  Mindenesetre az ömlesztett akril helyreállítása sokkal olcsóbb lesz az új berendezések vásárlásához képest. És ha meg akarja javítani a fürdőt, akkor ez a módszer tökéletesen megfelel.