Legfontosabb > Fürdő

Tömeges fürdő - 11 év sikeres helyreállítás.

Az önterülő akril fürdők valódi előnyei a következők: a sebesség, a tartósság, a környezetbarátség, valamint a fürdőkúra helyreállításának költsége többszörösen olcsóbb, mint a csere. Az alkalmazott akril zománc minősége lényegesen magasabb, mint az új kínai vagy török ​​fürdők, mivel a fürdők gyártása energiaigényes termelés, és a megtakarítás érdekében olyan kémiai képleteket fejlesztenek ki, amelyek szilikát üveghez hasonlítanak, de nem tartalmazzák, ezért ilyen zománcfürdővel a bevonat nem bírja a 3 éves működést. A fürdőben folyékony akril technológia, hatékonysága, egyszerűsége, jelentős élettartama, ütésállósága, a régi fürdő fenntarthatósága köszönhetően ilyen népszerűséget látunk polgáraink körében

Stakril ömlesztett fürdő - a STACRIL ömlesztett akril zománc minden előnye

A fürdőket egy rendkívül tartós polimerrel - folyékony akrilnal helyreállítjuk: tökéletesen sík felület, az anyag legmagasabb környezeti minősége, kopásállósága, ütésállósága, magas hőmérsékleti ellenállása, a folyékony Stacrylic bath szerkezetének csúszásgátló felülete van, és nem függ a fadingtől, a tényleges élettartam nem kevesebb, mint 15 év. A STACRIL zománc ártalmatlan az emberre és a környezetre A fürdőzselék folyadék akril helyreállítása nem igényli a járdaszegélyek lebontását, és a lehető legrövidebb időn belül elvégezheti a javításokat.

Stacrylic bath - technológiai szakasza

Először is, az új ömlesztett fürdő kivételesen tiszta, sima, hófehér felületet mutat. Ezért a zománc felhordása előtt a mester a kád csiszolásához és polírozásához jut, annak érdekében, hogy felkészítse a felületet a folyékony akril alkalmazására. Ezután alkalmazott szakmai kompozíciók, amelyek eltávolítják a tartós szennyeződést. Ez egy nagyon hosszú és felelős munkafázis, amelynek eredménye nagymértékben meghatározza a fürdő minőségét. Csiszolás után a szennyvízelvezető műanyag pántolása eltávolításra kerül, hogy a felesleges akril a helyettesített tartályba áramoljon.

A fürdő felületét megszárítjuk, és a STACRIL zománcozás folyamatát - a felső oldalaktól és a fürdő falainak teljes felületén - elkezdik. A folyékony akril tömeg fokozatosan lefelé áramlik, behatol a legkisebb repedésekbe, és feltölti a forgácsokat, ha a fürdő felületén tartózkodnak. A Stacrylic szabadon álló fürdő akril bevonatának rétege meredek oldalakon és 8 mm-nél eléri a 3 mm-t. alul - ez elég ahhoz, hogy biztosítsa a maximális szilárdságot és tartósságot az új bevonat. A teljes polimerizáció 35-40 óra, majd vízkezelést végezhet. Csak 35 óra - és az új, ömlesztett fürdő üzemkész. Vigyázzon a vízkezelésre örömmel.

Ön a Stacrylic ömlesztett fürdő szakaszában tartózkodik

Restaurációs fürdő vakkrémmel

Új fürdő vásárlásakor nem gondolunk további karbantartásra és lefedettségre, az üvegfürdők moszkvai helyreállításának áráról, de gyakran az ilyen szolgáltatások igénye nagyon gyorsan megy. A természetes kopás vagy a véletlenszerű mechanikai igénybevétel a fürdőtálca bevonatának sértetlenségét eredményezi, jelentősen rontja a megjelenését és a fürdő egészének esztétikáját.

A zománcozott bevonószerkezet és az akril fürdők integritásának helyreállításában szakemberek által végzett progresszív fejlesztések lehetővé teszik a fürdőkád kopásálló, kiváló minőségű üveg-akril bevonását, függetlenül a kezelt edény állapotától.

Stakril - a készítmény összetétele és alkalmazása

Ha akrilfürdő felületének jó minőségű javítására van szüksége, használjon a "Stacril Ecolor" folyékony szuszpenziót, amely két részből álló akril zománc, amelyet az ömlesztett sztirolos fürdő technológiának megfelelően sövényfürdőre terveztek.

Annak ellenére, hogy a "Stakril" használatát a saját kezű fürdő helyreállítására gyakran amatőrök döntenék, ez a kompozíció inkább a szakmai munkához készült. A "Stakril Ecolor" sűrűbb, mint más anyagok, és ezzel az akrilnal való munkavégzés tapasztalat nélkül nehéz lehet.

A stakrillfürdő népszerűsége befolyásolja az alacsony költségeket, más gyártók nyersanyagainak hátterében. A helyreállított ömlesztett fürdő a Stakril Ecolor üveg segítségével nemcsak alacsonyabb költséggel, hanem hosszabb élettartamával is különbözik versenytársaitól.

"Stakril Ekolor" ömlesztett akril, amely az elsők között volt a fürdők restaurálásához hasonló anyagokból. 2008 óta gyártják St. Petersburgban a DOW és a BASF német cégek anyagait, és a legmagasabb minőséget és hatékonyságot különböztetik meg. A megszilárdulás után a készítmény nagyon sűrűvé és ütésállóvá válik.

A kompozíció és alkalmazásának jellemzői a következők:

 • Kevesebb bonyolult frissítés a fürdőszobában, mint egy új fürdő beszerzése;
 • Nem szükséges a régi termék eltávolítása;
 • A kompozíció színének színe fehér, ha más színt kell adnia, akkor ezt a cég által gyártott "Stacril-Ecolor" színpaszták segítségével teheti meg;
 • Csekély műanyag illata van;
 • Az anyag jobb formulájának köszönhetően az akril lerakódása során a fürdő felületén szinte nincsenek légbuborékok.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Mi a jobb az akril vagy a stakril?

  Megjelenés ideje: 2017. július 30. Kategória: Az anyagról.

  Ez egyike a leggyakrabban feltett kérdéseknek a fürdő helyreállítási módjának kiválasztásakor. Minden nap szó szerint megkérdezzük. Ebben a cikkben a következő kérdésekre válaszolunk:

  1. Mi a különbség a szilikon, akril és ömlesztett fürdő között?
  2. Mi a jobb a stakril vagy a plastol?
  3. Melyik a jobb szilikát vagy folyékony akril Lux
  4. Melyik a jobb plasztol vagy folyékony akril

  Azok számára, akik nem akarják mélyen megérteni ezt a kérdést, rövid választ adtunk:

  - a fürdők ömlesztett módszerrel történő helyreállítására szánt anyagcsoport neve (technológiai "ömlesztett fürdő"). Nem egy adott anyag, hanem egy anyagcsoport - csakúgy, mint minden számítógép, a gyártótól függetlenül, számítógépeknek.

  Stakril, Plastol,
  Ecowanna et al.

  - Ezek a nevek a különböző ak gyártótól származó folyékony akril nevek (analógia útján, az anyag neve "zománc" és a gyártó "Tikkurila").

  - ez a fürdőhelyreállító technológia neve, amelyhez folyékony akril használják. A technológia jelentése az, hogy az új fürdőt szó szerint a régire öntik.

  Ez azt jelenti, hogy lehetetlen választ adni, ami jobb, akril vagy stacryl, mert maga a kérdés helytelen és összehasonlítja az egyenlőtlen fogalmakat egymással. A STAKRIL ACRYLA TÍPUSA a fürdőhelyek helyreállításához, amelyet az Ecolor St. Petersburgban gyárt.

  De más gyártók akriljait hasonlíthatjuk össze. Nézzük meg, milyen márkájú folyékony akril általában.

  A fürdő helyreállítása szilikával

  A fürdő hosszú ideig tartó működése elhagyja a "jeleket", mert minden stabil zománc fokozatosan romlik, repedések, sárga színt kap. Ilyen helyzetben a tulajdonosnak meg kell birkóznia az új vásárlás vagy egy régi fürdő helyreállítása között.

  Az új fürdő megvásárlásához legalább 10 000 rubelt kell költeni. Ennek a lehetőségnek a nyereséges helyzete ellenére, ez lesz a legköltségesebb, mivel további felszerelést kell elvégezni a vízvezeték-berendezések cseréje érdekében.

  Alapvető helyreállítási módszerek

  Most a fürdőszobai restauráláshoz a következő módszerek állnak rendelkezésre:

  • akril bélés felszerelése;
  • ömlesztett fürdő stakillel;
  • akril zománcozás.

  Az elérhető módszerek mindegyikének saját előnyei és hátrányai vannak. Tekintsük a második módszert részletesebben.

  A Stacril kétkomponensű epoxi vegyület. Az anyag alapja a sűrű konzisztencia könnyű anyaga. A másodlagos elem átlátszó és folyékony keményítő. Amikor az összetevők keverednek, kémiai reakció következik be közöttük, végül egy átlátszatlan, vastag és folyékony anyagot képezve, amely hasonló a folyékony műanyaghoz.

  A stakril keményedésének időtartama 1-4 nap lehet, ami a kiválasztott modelltől függ. Folyékony formában nagyon toxikus, és ha megszáradt, biztonságos lesz és szaga megszűnik. A kompozíció eltarthatósága a lezárt tartályban -5 és + 30 ° C közötti hőmérsékleti körülmények között 1 év.

  A technika jellemzői

  A "töltőfürdő" technikája vagy a fürdőkád helyreállítása üveges felülvizsgálatokkal csak pozitívak. A technológia lényege abban rejlik, hogy a folyadék akril formájú konzisztenciát fürdésre vagy bármilyen anyag (fém, öntöttvas vagy akril) öntünk.

  Természetesen először tisztítsa meg és zsírtalanítsa a fürdő elavult rétegét, majd öntsön a folyékony akrilből, a falak irányába mozogjon a felső oldalról az aljára. A Stakril folyékony akril alapú komponens. Ez olyan kopásálló, ütésálló anyag, melynek nagy ellenállása van a mikroorganizmusok és a kémiai reakciók hatásának.

  A folyékony akril önkénti öntésének technológiája megkönnyíti a fürdő helyreállítását. Ugyanakkor a csiszolt és a kopott bevonatok eltávolításra kerülnek, valamint a fürdőszobai hibák (a zománcburkolat vagy az öntöttvas egyenetlenléte) egyenetlenek.

  Az önterülő bevonat előnyei és hátrányai

  A stakril főbb előnyei a többi anyaghoz képest:

  • ellenáll a károsodásnak (shock) és a nagy szilárdságnak. A Stakril hirtelen "rugalmas" tulajdonságokkal rendelkezik, ami ellenáll a különböző hatásoknak (eső zuhany);
  • hosszú élettartam 15 évig;
  • antibakteriális tulajdonságok. Az ömlesztett stakril nem porózus szerkezetben különbözik, ezért a borítás állandó a mikrobák és a szennyezés hatása ellen;
  • a garanciális időszak alatt a bevonat egyedülálló fehérséggel rendelkezik;
  • a kényelem és az egyszerű gondozás. A stakriás fürdőt még nehezen lehet tisztítani szappanszerkezettel is;
  • az ökológiai biztonság, valamint a kellemetlen szag hiánya;
  • fényes burkolat esztétikai megjelenése;
  • - az optimális vízhőmérséklet hosszú távú megtartásának lehetősége;
  • előkészítő szétszerelés hiánya a csésze leengedéséhez, pántolásához vagy a szomszédos csempékhez;
  • a készítmény sűrű rétege 5-8 mm;
  • lehetőség van a nem hagyományos és nem szabványos formák és méretű fürdők felújítására.

  A stacki fürdő bevonatnak hátrányai vannak:

  • kellően hosszú kikeményedési idő (1-4 napon belül);
  • folyékony anyag mérgező tulajdonságait. Egy ilyen bevonattal dolgozzon maszkkal és kesztyűkkel;
  • fáradságos "vyshkurivanie" borító;
  • az akrilbélés felhalmozódásának valószínűtlensége egy halmozott akril bevonaton.

  A stakrilovaya fürdőt csak kisebb sérülésekkel lehet helyreállítani. Ha a technikát megsértették, előfordulhat a leválás vagy a forgácsolás. Ezért a fürdő helyreállítását szakemberek végezhetik.

  Ha nem vagy kétsége a saját képességeit illetően, önállóan elvégezheti a törés felszínének helyreállítási eljárását. Ebben az esetben a szükséges anyagokat, készségeket kell használni.

  Helyreállítási folyamat

  Tehát hol szeretné elkezdeni az acél vagy öntöttvas fürdő helyreállítását? Függetlenül attól a módszertől, amelyet a fürdő felújítására választanak ki, azt választják (üvegesedéssel, zománccal vagy helyreállítással, fürdőkád használatával), ez előzetes és alapos előkészítést igényel.

  Az ilyen munkák célja a régi és új bevonatok magas tapadásának (tapadásának) elérése.

  Az előkészítő munka magában foglalja a tál felületének átfogó tisztítását rozsdától, szappantól és régi foltoktól. A restaurálás a mély karcolások és a csipesz eltávolításával kezdődik, a bőr segítségével. Ezután a felületet epoxi- vagy poliészter-bevonattal látják el. A forgácsok helyreállításához a "Super Cement" nitro-zománc ragacsos keverékét 1-től 1-ig terjedő arányban is használhatjuk. Az összetétel alternatívája titán-fehér vagy kréta epoxigyanta ugyanolyan arányban.

  A keveréket zománcozásra visszük fel, amely után egy borotvapenge segítségével kiegyenlíthető. Ha lehetséges, egyszerre kis repedések és karcolások is eltávolíthatók. A felületet finom csiszolópapírral tisztítják (nulla).

  A fürdő zománcozott felületén mélyen behatolt rozsda vízzel hígított oxálsavval távolítható el. A problémás területekre kerül, és 30 percig marad. De a sav nem használható felfelé, mivel rozsdát és zománcot rozsol.

  Ezután a szennyeződéstől és rozsdától megtisztított felületet acetonnal vagy benzinnel zsírtalanítják, forró vizet öntünk a fürdőbe 15 percig, és leesik. Ezt követően a leeresztő és a túlfolyó mechanizmusokat leszerelik, a fürdőfelületet alaposan megszárítják. A szárítás után a felújítás előtt folytathatja az előkészítő munkálatokat. Majd tegyen rétegréteget és alapozót. Ha a zónákat nem fémes fémekkel alkalmazzuk, a fémfelületekkel szemben nagy tapadású glikofálsav-vegyületek alkalmazhatók. Az alapozó teljesen száraz, körülbelül 2 napig tart. Könnyebb használni egy primert aeroszolos tartályban.

  A felület az NC-008 gitt feldolgozásánál egyenetlen, amelynek minden egyes rétege nem lehet 0,2 mm-nél nagyobb. Amint az utolsó réteg roncsolja a felületet, a felület felszívódik és megszárad.

  Helyreállítási munka

  A következő lépés az üvegfürdő fedezése, amelynek áttekintése megtalálható honlapunkon. Ez a folyamat drágább, mint a zománc bevonat alkalmazása, de annak élettartama hosszabb lesz.

  A Stakril kétkomponensű, akril alapú anyag. Fő célja a fürdőfelület megújítása. Ha a keményítőt akrilnal kombinálják, akkor polimerizálódnak, és miután a kompozíciót felvették a fürdőkádra, ez egy erős, jó minőségű, néhány milliméter vastag minőségű film.

  A stabilitást befolyásoló stakril tulajdonságai közé tartoznak a következők:

  • jó folyékonyság;
  • magas viszkozitás;
  • késleltetett polimerizáció, ezért könnyedén és kényelmesen visszaállíthatja a fürdőt anélkül, hogy félve volna a felgyorsult akril megkeményedéstől.

  A tálcák felületi rétegének folyékony akril kezelésére szolgáló eljárás a következő lépésekből áll:

  • a szifont eltávolítják, és egy tartályt a lefolyó alá kell elhelyezni a felesleges akril felhalmozódásához;
  • a keményítő akrilnal történő összekötése a gyártó utasításai szerint;
  • a kész készítményt fokozatosan a fürdő külső szélére öntjük. Amint a keverék eléri a fürdő közepét, az oldatáram fokozatosan áramlik a tál köré.
  • az eljárás befejezése után újra elkezdődik a fürdő közepétől.

  Annak a ténynek köszönhetően, hogy a frissítési folyamatot végtelennek kell elvégezni, elegendő méretűnek kell lennie a tartály számára. Nos, ha az akril túl lesz, ami a lyuk alatti ülepítőtartályban marad. Kb. 3,5 liter oldat szükséges szabványos tálban.

  Az akril polimerizálásához 1-4 napig tart. Minél hosszabb a teljes polimerizáció ideje, annál jobb a fürdő akril rétege. Az akril bevonat magas költsége ellenére (a zománchoz képest) a felújított felület élettartama 20 év lesz.

  Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a helyreállított fürdőréteg megbízhatósága és sűrűsége alacsonyabb lesz, mint az új formatervezésé. Ezért ne tisztítsa meg csiszoló pasztákkal és porokkal, agresszív hatású vegyi anyagokkal. De a zománc helyreállítása hosszú ideig szolgálja a fürdőt, amely során a tulajdonosok élvezhetik a fényességet és a fény árnyalatát. És nem kell új fürdőt vásárolni.

  A Stakril a stacki ömlesztett fürdő előállításához használt anyag.

  Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fürdő restaurációs piacán nyújtott szolgáltatásokat, magyarázzuk meg: a stacril az anyag, amelyet a töltési módszerrel történő helyreállításhoz használnak. Ez az anyag a szokásos zománc tulajdonságaiban a szárítás utáni fokozott folyékonyság és felületi minőség tekintetében különbözik.

  Ez egy új folyékony anyag, amely a fürdésre alkalmazható, nem ecset, mint a normál festészeti munkákban, és öntik. Az eredmény egy nagyságrenddel nagyobb vastagságú helyreállítási anyagréteg, és ennek megfelelően az erő és a minőség ugyanolyan mértékben növekszik.

  Az öntési eljárással kapott vagy, ahogyan azt úgy is nevezik, egy öntőfürdőből kapott stacki fürdő végeredménye az, hogy szebb, mint egy hagyományos zománcozott fürdő, még akril zománc, és többszörösen erősebb.

  Az öntőüveg egyik tulajdonsága az is, hogy ez az anyag rugózó hatással van, amikor a kemény és nehéz tárgyak a fürdőbe esnek. Természetesen ne dobja le a kalapácsokat, de a zuhany nem hagy nyomot az anyag felületén, amely az alján 5 mm vastagságú lehet. A bevonat vastagsága a fürdő szélein és falán 3 mm-re, alul pedig 6-8 mm-re emelkedhet. Hasonlítsa össze a fal vastagságát egy kefet bevonattal - 25 mikron és stacryl.

  Különbségek üveg és zománcozás esetén (akril és nem akril)

  A fő különbség az, hogy az anyagot a fürdő felületére alkalmazzuk. A szokásos zománcozásnál a fürdő felületének feldolgozása után a zománcot ecset fúvással alkalmazzák. A zománc a fürdő felületén pontosan két rétegben terjed. Ha a fürdõknek az alján vagy az oldalán jelentõs öntési hibák vannak, akkor zománcozás után látható marad (részben az alsó merevítés megõrzõdik). Abban az esetben, ha a fürdő teljesen lehámozta a gyári zománcot és a laza rozsdás feneket, ez a bevonat gyorsan és gyakran (kevesebb, mint egy év alatt) lehúzható, és az emblémázást meg kell ismételni.

  A vastagságnak köszönhető stacki felület szinte teljesen elrejti az öntési hibákat, és többször is szolgál (15-20 év). Az anyagot öntik, előzetesen megvédi a fürdő körüli területet cseppektől és előkészíti a fürdő felületét. A gravitációs anyag hatására leereszkedik és feltölti a legkisebb lyukakat és repedéseket. A munka nehéz, és bizonyos készségeket igényel, így önmagában nem teheted meg - elég nehéz korrigálni a stakrilt.

  Jelentős pozitív különbségek a stakrilovoy ömlesztett fürdő:

  Összehasonlítatlanul magasabb felületi minőség. Vizuálisan, szinte akril ecset zománcozás, és még jobb.

  A bevonat vastagsága hosszú bevonat élettartamot biztosít. Ez egy valódi 15-20 éves garantált használat.

  Ugyanúgy, mint a hagyományos zománcozásnál, a bevonat színezése lehetséges, de a nagy mennyiségű anyag színezésének bonyolultsága miatt a fehér színtől eltérő színűre a mester érkezése előtt előre kell tárgyalni.

  A fürdőkád ilyen jellegű javításának jellemzői is vannak, amelyeket a megrendelés előtt figyelembe kell venni:

  Meg kell jegyeznünk, hogy ha a fürdőkádat csempe szorosan varrja, akkor a szilikát önthetjük anélkül, hogy lecserélnénk a pántot, és megtörnénk a lapok burkolatát. Ebből a célból speciális dugókat helyeznek be, amelyeket behelyeznek a leeresztő nyílásba.

  2-4 napon belül megszárad. Sajnos nincs más kifejezés (rövidebb) erre az anyagra. Vannak olyan anyagok, amelyek kiszáradnak egy nap alatt, de ilyen anyag esetén a házasság valószínűsége nagyon magas. Ezért kell egy pohárfürdőt üvegből készíteni, 2-4 napig szárítani, majd őszintén várni 2-4 napot, és nem kevesebbet.

  2017-re az információ kicsit megváltozott. A stakril 36 órán át szárad, vagyis 1,5 nap. Az anyag egységesítése és szabványosítása, még 12 órán keresztül is száraz volt a lehetőség (nem használjuk ezt az anyagot, mert túl sok olyan adalékanyag van, amely rontja a kompozíciót). Most vesszük az anyagot 24 órán keresztül kiszáradva, de ezzel együtt 12 órakor el kell kezdeni a fejét - összesen 36 óra érhető el. Miért? Az a helyzet, hogy a fényes felület nem elég szilárd. Kísérletileg megállapítást nyert, hogy 36 óra a legoptimálisabb idő az anyag tartására. Ez bármely gyártó - Stakril, Plastoll, Liquid Acrylic, Okvann és mások bármely ömlesztett anyagára vonatkozik.

  Az árak a javítási módszer stakrilovoy ömlesztett fürdő:

  A fürdők bármilyen méretűek ugyanazt az árat - 3600 rubelt. Az ár fix, ez magában foglalja a felületkezelés költségeit, ha másodlagos zománc rétegének eltávolítása szükséges, ha színezésre van szükség. Az ár nem növekszik, ahogy a kapitány megérkezik, és az ára nem kerül felszámításra.

  Áraink fixek. A mester érkezéséhez nem járunk áremeléssel. MINDEN fürdők egyenletes áron, még a fürdők is, amelyek a legrettenetesebb állapotban vannak.

  Ömlesztett fürdőt rendelhet a 917-02-21 telefonszámon

  Jótállási szolgáltatás - 3 év!

  Visszajelzés a végeredményről

  Beszélgetés az ügyfelekkel a telefonon keresztül, azt tapasztaltam, hogy kevesen tudják, mi a stakril és milyen különbözik a hagyományos akril zománctól. Véleményem szerint egyedi megközelítésre van szükség. Tegyük fel, hogy a fürdő nem nagyon ijesztő és soha nem állt helyre. Az ügyfél nem akar sok pénzt költeni. Természetesen a szokásos zománcozott napi anyag jobb. Majdnem szűkebb megjelenésű, bár kevésbé szolgál. De olcsó. Ha magamnak tettem volna, akkor ömlesztve csinálnám - ez biztos, vagy új fürdőt veszek.

  Ha egy ügyfélnek van egy nagy fürdõje, ráadásul mindenhol megemésztik a vasat, a repedéseket, mint a Colorado-kanyon és az összes ilyen dolgot, valamint a rothadt pántot, akkor azonnal elmondom neked - jobb, ha összecsomagolhatod a pántológép teljes cseréjét, mert nem lesz jobb festeni, és mindezen borzalmakat öntheti üveggel. A vastag réteg üveges - olyan, mint egy vastag réteg csokoládé, megoldja a kozmetikai problémákkal kapcsolatos problémákat :)

  Amikor csak a stakrilről hallottam, nem tudtam elhinni a fülemben, hogy zománcot lehetett önteni. Ezzel és egy ecsettel a harc nem könnyű, nemhogy öntsünk! De amikor a barátom néhány évvel ezelőtt üvegre helyezte vissza restaurálását, és láttam a felületet, szégyelltem a tudatlanságomat. Nagyszerű volt! Sokkal jobb, mint egy nadrág. És hosszú ideig szolgál. Ezért az én ajánlást, ha kétségei vannak - töltsd el a fürdőt. Mindenesetre jobb lesz.

  Egyébként soha nem hallottam negatív visszajelzést az ügyfelekről a fürdőről, és nincsenek panaszok róluk. Nyilvánvalóan a fürdő feltöltése után már nincs szükség a helyreállításra. Egyértelmű lehetőség.

  Itt van a legegyszerűbb gazdasági számítás a stakril előnyeiről más anyagokra.

  Telefon St. Petersburgban 917-02-21
  Hetente héten dolgozunk, ünnepnapokon, hétvégén 09:00 legfeljebb 23:00
  Google-tartalom védett

  Ha az információ hasznos volt számodra, tegyen jó dolgot - mondja el mindenkinek!

  Vásároljon Stakril Ecolort

  STACRIL ECOLOR - MAGAS TECHNOLÓGIÁK

  Moszkvában vásárolhat STACRIL ECOLOR-ot a legalacsonyabb áron csak tőlünk!

  Mi vagyunk az EKOLOR LLC moszkvai és a moszkvai régió hivatalos képviselője. Az "ECOLOR" cég 1996 óta gyárt folyékony akril anyagokat a fürdőhelyek helyreállításához, hosszú ideig a cég és termékei a STACRYL ECOLOR fürdőkád zománchoz vezetnek, és kétségkívül piacvezető szerepet töltenek be a nagy akrilgyártás területén a fürdőhelyek helyreállításához. A cégnek van saját laboratóriuma, amelynek köszönhetően folyamatosan javítja a termék teljesítményét. A Stakril ökológiailag biztonságos az emberi egészségre és a környezetre. Nem okoz allergiát emberekben, még túlérzékenység esetén is, mivel ez a zománc nem tartalmaz olyan vegyszereket, amelyek oldószeren alapulnak. Rendszeres készletek garantálják a Stakril friss termelés elérhetőségét.

  Stakril Ekolor ár

  Minden egyes Oroszországba szállítjuk

  Stacril Ecolor 36 óra 120 cm-es fürdőhöz

  Az epoxi-akril kétkomponensű zománc a "DOW" és a "BASF" / Németország /
  Súly: 2,7 kg

  Stacril Ecolor 36 óra 150 cm-es fürdőhöz

  Az epoxi-akril kétkomponensű zománc a "DOW" és a "BASF" / Németország /
  Súly: 3,4 kg

  Stacril Ecolor 36 óra 170 cm-es fürdőhöz

  Az epoxi-akril kétkomponensű zománc a "DOW" és a "BASF" / Németország /
  Súly: 4,0 kg

  Stacril Ecolor Profi 16 óra 120 cm-es fürdőhöz

  Az epoxi-akril kétkomponensű zománc a "DOW" és a "BASF" / Németország /
  Súly: 2,7 kg

  Stacril Ecolor Profi 16 óra 150 cm-es fürdőhöz

  Az epoxi-akril kétkomponensű zománc a "DOW" és a "BASF" / Németország /
  Súly: 3,4 kg

  Stacril Ecolor Profi 16 óra 170 cm-es fürdőhöz

  Az epoxi-akril kétkomponensű zománc a "DOW" és a "BASF" / Németország /
  Súly: 4,0 kg

  A vezető gyártók nyersanyagaiból készült

  Stacrylic kádak - tökéletes simaság

  Az új technológiák nem állnak meg. Ma egy üvegtiszta, szabadon álló fürdő nagyon érdekes módszer egy régi betűtípus helyreállítására zománcok vagy bélések használata nélkül. A fejlesztők egyetemességét állítják, de nem bántaná részletesebben foglalkozni ezzel a kérdéssel.

  A Stakrilom egy speciális akrilfólia alapú zománc, amelyet egyszerűen a régi fürdőszobai padlóra öntünk (és ez a technológia egyik fő jellemzője). Az igazítás maga is emberi beavatkozás nélkül zajlik le, hiszen vastag zománc a saját súlya alatt folyik a falak mentén. A fürdők folyadék akrilnal való helyreállítása után nincsenek csíkok és foltok, a felület sima és tökéletesen egyenletes.

  A szakértők azt állítják, hogy szinte mindig új fürdőt önthetünk ki: még akkor is, ha a vas vagy öntöttvas alapja csiszolt, rozsdás foltokat vagy kerámia csempehatárral van körülvéve.

  A stacki fürdők műszaki jellemzői

  Keményedés után a folyékony akril egy egyedülálló anyag: ellenálló, ütésálló, amely nem szennyezi a szennyeződéseket, a mész és a rozsda felületét.

  A folyékony akril legfontosabb előnyei közé tartoznak a következők:

 • a bontás nélküli felújítás, a falburkolás nem sérült;
 • ideális felület csík nélkül;
 • a sztearát nem szaga, a szárítás során környezetbarát bevonatot képez;
 • a munka gyorsan elvégezhető - nem több, mint három óra.

  A hátrány talán a végső szárításhoz szükséges idő. Ha a szokványos zománc 24 órán belül megszárad, akkor akár 4 napig is eltarthat egy üveges töltőfürdő száradása.

  Három helyreállítási mód

  Eddig frissítse a fürdőt az alábbiak szerint:

 • festeni új zománccal;
 • helyezze be az akril bélést;
 • alkalmazni kell az "ömlesztett akril" alkalmazást.

  Mindenki a megfelelő módszert választja, nem csak az ár, a minőség és a munka összetettsége alapján. Így például egy akril betétet nem lehet behelyezni a fürdőbe, anélkül, hogy egy kerámia alaplapot le kellene szerelni a betű peremén, és ez nem mindig lehetséges vagy nem ajánlott. Ezenkívül messze nem lehet minden fürdőkádban felvenni, mivel minden modellnek saját alakja van, és ezért a melléklet méretére vonatkozó követelmények.

  A zománcburkolat legfeljebb 5 évig tart (és egyes esetekben 2 év elteltével elkezd lehámozni), ezt követően a festményt meg kell ismételni.

  Az ömlesztett üvegfürdő némileg drágább, mint a hagyományos zománcozás, és olcsóbb, mint egy akrilbélés. Ugyanakkor sokszor hosszabb, mint bármely analóg, és kevésbé munkaigényes a munka szempontjából. A folyékony akril bármilyen felületre felvihető - még a nem szabványos, nem igényli a csempe lebontását, nem károsítja a pántot.

  A folyamat jellemzői

  Annak érdekében, hogy frissítse a saját fürdőjét, és váljon stacrylic, akkor vonz egy szakember vagy csináld magad. Jobb, ha egy jól bevált algoritmuson cselekszünk.

 • Először készítsd el a felületet: csiszolt ruhával vagy fém kefével csiszoljuk, zsírtalanítsuk, távolítsuk el a felső és az alsó játékot.
 • Ezután keverje össze a folyékony akril alapját a gyógyszer csomagolásának utasításai alapján. Jobb lemenni a tetejétől lefelé, a fürdő oldaláról oldalról lefelé. A szilikát simán áramlik, sima bevonatot képez, repedéseket és forgácsokat tölt be - nem kell görgővel vagy kefével összehangolni. A réteg vastagsága a betű alján kb. 6 mm, és a lefolyó nyíláson keresztül történő felesleg egy speciálisan helyettesített tartályba áramlik.
 • A gyártótól függően a bevonat 2-4 napig szárad. Győződjön meg arról, hogy ebben az időben nincs víz a felújított felületen (tönkreteszi az egész fedelet) vagy a háziállatok (elhagyják a lábakat).

  A részben hosszú szárítóüveg a fürdő falán elhelyezett anyagmennyiségnek köszönhető. Összehasonlítás: a hagyományos zománcfestéshez egy kis festék és lakk van, ugyanakkor ugyanazt a felületet folyékony akrilnal kezeljük, egy üveg edzőt és egy vödör akril-koncentrátumot kell.

  Gondoskodjon az ömlesztett stakrilovoy fürdőszobáról

  Ne használjon súrolószereket vagy lúgos vegyszereket a stacrikus fürdő felületének tisztítására. Puha szivacs és mosószappan elegendő ahhoz, hogy lemosjon minden foltot.

  Amikor a fürdőkádban fürdőzik a fürdőkádban, tároló medencékben vagy más tartályokban, akkor a legjobb, ha az alján egy gumitömlőt helyeznek, amely védi az alját a karcolódástól. Minden negyedik hónapban a kádat citromlével vagy ecettel kell kezelni a vízkő eltávolításához.

  Egyszerű üzemeltetési szabályok végrehajtása során egy stacki kád több mint 15 éve szolgál Önnek. Ugyanakkor a felület tökéletes simaságot és fényességet örömmel nyújt.

  Stackiás fürdő

  A fürdő hosszú távú használata nem vezet nyom nélkül: még a legérzékenyebb zománc repedésekkel az idő múlásával, romlik, sárga színűvé válik és a fürdő időnként csak rémisztő megjelenést kölcsönöz. Ezen a ponton a buzgó tulajdonos elkezdi kiszámítani a jövedelmezőbbet: helyreállítani a fürdőt vagy még vásárolni egy újat?

  Új fürdő vásárlása legalább tízezer rubel lesz. Természetesen a lehetőség win-win, hanem a legdrágább: elvégre a vízvezeték-berendezések cseréje sok további munkát tartalmaz.

  A mai napig három fő módja van a helyreállításnak: akril bélés behelyezése, akrilfürdő zománcozás, töltőfürdő (stacryl). Mindegyik módszer persze megvan az előnye és hátránya, de részletesebben fogunk élni a harmadik módszerrel.

  Stakril - kétkomponensű epoxikémiai anyag. Az első komponens, vastag fehér anyag, az anyag alapja. A második összetevő, átlátszó és folyékony, egy erősítő. Ha egy anyagot megváltoztatnak, kémiai reakcióba lépnek, és folyékony, vastag, átlátszatlan, folyékony műanyaghoz hasonló anyagot állítanak elő.

  Az ilyen anyagok edzésének időtartama 24 órától 4 napig terjed, a márkanévtől függően. A folyékony állapotban eléggé mérgező, ha keményedik, teljesen biztonságos és szagtalan. A zárt edényben a stakril üzemideje 12 hónap, -5 és +30 ° C közötti hőmérsékleten.

  Előnyei és hátrányai az "ömlesztett fürdő"

  Tehát az üveganyagok fő előnyei más anyagok előtt:

  • Hosszú élettartam 15 évig
  • Tartósság és ütésállóság. Véletlenül a glassryl "rugalmas" tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a fújásokat, például a véletlenszerűen elesett lelket, súlyos következmények nélkül elviseljük.
  • Antibakteriális tulajdonságok. Nem porózus szerkezete miatt az anyag nem piszkálja a szennyeződéseket és a mikrobákat.
  • Garantált fehérség a garantált élettartam alatt
  • Egyszerűség és egyszerű gondozás. Egy ilyen fürdőszoba egyszerű és egyszerű tisztítható még a közönséges szappanoldattal is.
  • Vonzó fényes felület
  • Biztonság és szagmentes
  • A víz hőmérsékletének hosszú ideig tartó megtartása. Ilyen fürdőszobában az összegyűjtött víz nem sokáig hűlni fog.
  • Az előkészítő szétszerelés hiánya működik a fürdőkád vagy csatorna és pattogófürdő közelében
  • A fürdők restaurálásának lehetősége szokatlan, nem szabványos formák
  • Egész "vastag" bevonatréteg - 5-8 mm

  Hátrányok: stakrilovoy fürdő:

  • Egész hosszú keményedési idő: 24 óra és 4 nap között
  • Az akril bélés behelyezése lehetetlenné válik az üveg alkalmazása után. "Vyshkurivaniye" stakryla nagyon nehézkes
  • Az anyag toxicitása folyékony formában. Amikor vele dolgozik, speciális kesztyűt és maszkot kell használni.
  • A fürdőkád helyreállításának képessége csak jelentős károk hiányában
  • A "töltőfürdő" technológia megsértése esetén a bevonat hamvasztása és a rétegek lemerülése hamarosan lehetséges. Ezért jobb, ha a helyreállítási munkát a szakembereknek bízzák meg.

  Vélemények

  "A régi fürdőt üveggel helyreállítottam, nagyon örültem az eredménynek: sima, fényes felület, de hat hónap elteltével a felület kezdett" szó szerint "elhagyni a rétegeket, ismét meg kellett hívnom a mestereket, tehát kevés, hogy körülbelül 5000 adta a" fürdőt " fizetni a szétszerelésért, egyébként nagyon hosszú, zajos és poros.
  Kirill, 44, Dmitrov

  A fürdő restaurálása a stakrilommal: a munka szakaszai

  1. Előkészítő. Az üvegfürdő alkalmazása előtt alaposan zsírtalanítani és csiszolni kell. Ha a fürdőt korábban zománccal helyreállították, teljesen eltávolítani kell. Jobb, ha a kádat porszívóval átmegy, hogy kiküszöbölhető legyen a villi és egyéb apró részecskék felszínre kerülésének lehetősége, és a fürdőt hajszárítóval szárítsa meg.

  2. Tömeges. Ezután hígítsuk a készítményt, óvatosan és lassan keverjük legalább 10 percig, hogy a keményítő teljesen összekeveredjen az alaptal. A keverőt nem lehet használni! A kész készítmény 70 percen belül használható.

  Az alábbi videó bemutatóban részletesen láthatja a fürdőkád üveg restaurálásának minden szakaszát:

  Ez a 3400 - 4500 rubel helyreállítása az ilyen szolgáltatásokat nyújtó cégtől függően magában foglalja Önt, és magától a fürdő méretétől függően + az anyavállalat költsége 1700-2000 rubel. Bizonyos esetekben más munkákra lehet szükség: az előző zománcréteg eltávolítása - 300-500 rubel; színárnyalat minden színben - 200-300 rubel; pótpántok - 1500 rubel.

  Vannak más módok a kád visszaállítására. Például nagyon hasonló a technikában a stacrylic - folyékony fürdő folyékony akril használatával.
  És az akril betétekről itt olvasható.

  Mint ez a cikk? Tartsa be a VKontakte, az Odnoklassniki, a Facebook, a Twitter, a Google+, vagy iratkozzon fel a hírlevélre!

  Tömeges fürdő: csináld magad

  Hosszú adagolás után minden fürdőkád elhasználódik: elveszíti tiszta, ragyogó megjelenését, talán megrepedt és karcos. Így van egy természetes vágy, hogy az öreg fürdőt újra cserélje. De előfordul, hogy maga a régi fürdő kiváló minőségű, és felmerül a kérdés, hogy frissíthető-e.

  Ez a lehetőség létezik, és miután megismerkedett az internetes videókkal - egy fürdő, amely az eredeti megjelenésétől a végeredményig mutatja, máris megteheti az Ön választását: egy új fürdőt vagy frissített régiet helyeznek el a fürdőszobában.

  Az ömlesztett fürdő egy fürdő restaurációs módszer, amelyben egy új akrilréteget adnak öntöttvas, acél vagy akril fürdőhöz. Ezt a technológiát szilikátnak vagy folyékony akrilnak is nevezik.

  Ennek a munkának köszönhetően egy stacki kifolyó fürdőt kapnak, amelynek új előnyei vannak:

  • az új minőségben, amikor hozzáér hozzá, meleg tapintási érzetet ad;
  • ez a technológia mindenfajta fürdőre vonatkozik;
  • az akril bevonaton nincs pórus, ami nem a szokásos zománc esetében;
  • az új akril ömlesztett fürdő könnyen tisztítható bármely folyékony szerrel, anélkül, hogy a tisztító por személyes gondozásra lenne szüksége;
  • a vastag akril bevonat miatt a fürdő teljesen sík és sima felületet kap;
  • A stacki bevonat nagyon tartós és hosszú évekig tart a megfelelő egyszerű kezeléssel;
  • fürdő, az ügyfél kérésére teljesen új színt kap: rózsaszín, bézs, kék vagy bármilyen más választás.

  Továbbá az Ecolog fürdőfolyadékot maga a fürdő szétszerelése nélkül is beszerezni, ami szintén támogatja ezt a módszert. Az egész eljárás átlagosan 3-4 órát vesz igénybe, és a fürdőszobát már 1-2 napon belül is felhasználhatják, a kiválasztott kompozíciótól függően. Az új bevonat rezisztenciája 15-20 év.

  A folyékony akril környezetbarát anyag a régi fürdőhelyek helyreállításához, amely ugyanakkor zajelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett az évek során nem kopik, és amikor karcolások jelennek meg, könnyen visszaállítható.

  Csináld magad

  Egy ilyen fürdő folyékony akril, üveg vagy öntött akril segítségével jön létre.

  Ehhez a munkához szükség lesz:

  • kétkomponensű ömlesztett kompozíció;
  • bármilyen plakk és rozsda;
  • súrolópor;
  • csiszolópapír, polírozva;
  • puha ecsettel

  Akrilfürdő helyreállítása

  Miután mindent el kell készíteni, lépésről lépésre szükséges elvégezni a munkát:

  1. A fürdő előállítása a készítmény alkalmazásához. Annak érdekében, hogy a fürdő jó minőségű legyen, magának kell készítenie a fürdőfelületet. Ehhez először rozsdát és plakkot kell a kádra alkalmazni a csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően.
   Ezután a felületet csiszolópapírral homályos állapotúra tisztítják, majd porral tisztítják. Szintén minden tisztítás után bő vízzel alaposan ki kell mosni a fürdőt.
   Az előkészítés befejezi a szárítófürdőt. Ha kívánja, akkor még mindig oldószerrel átengedheti a zsírt.
  2. Elkészítése és valójában a kompozíció alkalmazása ömlesztett fürdők számára. Szükség van a keményítő hozzáadására az edénybe az alaptal együtt, és mindezt nagyon jól keverni 5-10 percig.
   Ezután az elkészített anyagnak 10 percig kell állnia, és újra jól kell keverni. Ezt követően a kész kompozíciót óvatosan, a lapoktól kezdve, majd spirális lefelé helyezzük a fürdőbe.

  Egy kis tanács: ha nincs tapasztalata egy ömlesztett fürdő gyártásánál, akkor jobb, ha a kompozíciót a szükségesnél jobban megvásárolja. Azt is meg kell jegyezned, hogy a kompozíció egy óra múlva sűrűsödik. Ezért az alkalmazásával ez idő alatt kell megbirkóznia.

  Helyreállító fürdő folyékony akril

  A kézzel készített önszintező fürdők technikában különböznek a szakemberek munkájától. Például egy szakember más módon készít fürdetést.

  A tisztítás előtt nagyon jól tanulmányozza a kád felszínét, és csak ezt követően, a régi fürdő állapotától függően, különböző módszerekkel tisztítja meg. Ez a folyamat hosszú.

  Az ömlesztett fürdő módszer számos előnnyel rendelkezik:

  • az ömlesztett fürdő sokkal tartósabb, mint a zománcozott;
  • a készítmény bármely nem szabványos fürdőbe alkalmazható;
  • a töltőfürdő módszer nem igényel szétszerelést a fürdőszobában;
  • a kompozíciót a fürdőbe vittük anélkül, hogy a szifont a fürdő alatt cserélnénk;
  • ennek köszönhetően költségmegtakarítást eredményez;
  • az összes munka rövid idő alatt megy végbe;
  • a módszer nagyon egyszerű;
  • rendelkezésre áll az ömlesztett fürdő gyártására szolgáló anyag.

  Az ömlesztett fürdő összetétele

  A kompozíciónak számos változata van, amelyek a fürdőt a következő módszerrel fedik le:

  Ezek az anyagok hasonlóak egymáshoz, de különböző tulajdonságokkal rendelkeznek.

  A Stakril olyan anyag, amelyet 10 évig fürdõhelyre használták. Nagyon jól bizonyította magát. De most, új, korszerűbb és minőségi anyagok megjelenésével, egy üvegüvegfürdő helyreállítását költségvetési lehetőségnek tekintik, mert nincs sok előnye az akrilnak.

  Tehát a kádas ömlesztett stakrilovaya 4 napig szárad, ugyanakkor kellemetlen szagot teremtenek. Az ilyen fürdőnek számos korlátja van a használatában: lehetetlen vasmosóedényeket elhelyezni, nagy karmokkal rendelkező állatokat mosni és így tovább.

  Az ömlesztett akril új anyagnak számít. A piacon körülbelül 3 évvel ezelőtt jelent meg. Az ömlesztett akril egy szikrázó anyag, mint a szilikát, és ellenáll a különböző mechanikai sérüléseknek. És ez az anyag is csak 36 órát szárazon, és nincs szaga.

  A fürdők restaurálására stakrilként is használható - speciális bevonat, amellyel a fürdőt javítani lehet. Ez a két módszer jelentősen különbözik egymástól az alkalmazási módszer és a végeredmény között.

  A fő különbség az, hogy a zománcot és az ömlesztett fürdő összetételét különböző módon alkalmazzák. A fürdő felületének zománcozásakor kezeljük, majd a zománcot fúvós kefével alkalmazzuk. Pontosan két rétegben van felszínen.

  Ha a régi fürdőnek hibái vannak rossz minőségű öntvény formájában, pl. Fürdés után zománccal történő bevonás után, a hibákat is le kell vetni. Ugyanabban az esetben, ha a fürdő alját egy rozsdás vagy gyári zománc borította, egy év után folyamatos használat mellett új zománcozási réteget kell újra alkalmazni, mivel újra lehámul.

  Az alkalmazott kompozíció vastag rétegének köszönhetően a töltőfürdőt minden meglévő öntési hiba teljesen lefedi, és sokkal hosszabb ideig tart: 15-20 év. Maga az anyag öntik a régi fürdő előzőleg előkészített felületére, és súlya alatt kitölti az összes létező repedést és forgácsot.

  Az ilyen stakrilovaya fürdõknek is ruganyosító hatása lesz a tárgyak esésében. Ez nem jelenti azt, hogy a nehéz tárgyak esése üdvözölve van, de a zuhanyzás véletlenszerű gerjedése nem okozza az anyag lecsapolását a fürdő alján. Néha az alsó anyag vastagsága 6-7 mm vastagságban és a falakon - 3 mm, míg a zománc kb. 25 mikron vastag felületen helyezkedik el.

  Helyreállítási kád

  Mítoszok a folyadékfürdőről

  Az új technológia megjelenésével az ömlesztett akrilfürdõ egyre több mítoszral zsúfolódott.

  Mítosz 1. Vannak szuper-szakemberek, akik 1 óra alatt töltőfürdőt készíthetnek.

  Ez valójában egy mítosz, mivel nem lehet teljes egészében elvégezni a szükséges munkát ilyen rövid idő alatt. És ha ez végül is történt, akkor valószínűleg a munka gyengén zajlott le, és ellenőrzésre van szükség.

  Talán a fürdő tisztítása nem történt meg, vagy a mester minimális erőfeszítéssel végzett. Általában a futási idő természetesen a fürdő állapotától függ, de átlagosan 3 óra. Csak egy ilyen ideig a fürdőszobát kitölti kiváló minőségű.

  Mítosz 2. Olcsóbb új fürdőt vásárolni, mint visszaállítani a régiet.

  Nem az. Természetesen az anyag nem ér egy fillért sem, de mindazonáltal megéri. Először is, ha számít, figyelembe véve az összes pontot: a régi fürdő lebontása, új fürdő vásárlása és felszerelése, valamint a sérült falak, esetleg ajtók és a padló javításával kapcsolatos anyagok beszerzése a bontáskor - így az új fürdő költséggel jár, legalább 1,5-szer drágább, mint egy ömlesztett akril fürdő.

  Másodszor, a fürdő maga is szenvedhet, ami egyáltalán nem jelentkezik a töltőfürdő gyártásában. Harmadszor, nyilvánvaló az időbeli nyereség.

  Mif3. Az anyag sztearát egy év alatt eltávolítható bõrként fürdõvel, mivel nem lép be a pórusokba. Ezért a felhordásnál fontos, hogy a stacillel dörzsölni lehessen.

  Ez egy igazi mítosz is. Az egyetlen fontos dolog az, hogy a kompozíció alkalmazása előtt meg kell zsírtalanítani a fürdő felületét. És a fürdő felületének száraznak kell lennie a munka előtt. Ami azt a tényt illeti, hogy a stakril egy év alatt egy bőr formájában kerül eltávolításra, akkor ebben az esetben nem használnák sokáig.

  A Stakril maximális tapadási szilárdsága gyárilag zománcozott és másodlagos polimer zománcokkal. Amikor a stakril megszárad, nagyon kemény és rugalmatlan lesz, így nem távolíthatja el a filmet. De az olcsó gyenge minőségű zománcnak ilyen mellékhatása lehet.

  Mítosz 4. Az akril bélés biztonságosabb, mint egy akril kád.

  Az akril bélés kétségkívül előnyei: 10-15 éves élettartam, fényes ragyogás, napi fürdésre való képesség. De ezzel együtt jelentős hátrányok vannak. Annak érdekében, hogy az akril bélést elhelyezni lehessen, meg kell szüntetni a csempe szomszédságában a fürdőt, hogy a bélés széleit átfedje a kád mögött.

  Ennek megfelelően a fürdőkád ilyen helyreállítása után újra be kell helyezni a csempeburkolatot, míg az ömlesztett fürdőt úgy kell elkészíteni, hogy a fürdőszobában nincs szükség további felszerelésre. Amikor akrilbéléssel ellátott fürdőt használnak, repedések keletkezhetnek az idő múlásával, amelyekben a különböző baktériumok jól érzik magukat, megzavarva a fürdőhigiénét.

  Mivel az akril ömlesztett fürdők környezetkímélőek és nem járulnak hozzá a baktériumok növekedéséhez, mivel különböző repedések és pórusok hiányoznak. Fennáll annak a veszélye is, hogy az akril bélés duzzanata vagy hajlítása oldalra kerül, ha helytelenül van felszerelve. Ezenkívül abszolút tilos a dugattyú behelyezése.

  Az önellátó fürdő káddal nem annyira nehéz, a legfontosabb dolog bizonyos finomságok ismerete és a meglévő módszerek szerint járni. Így a fürdőkád újításának innovatív technológiája lehetővé teszi a fürdőfürdő megújításának legrövidebb időn belül és alacsony költséggel történő frissítését, amely többek között a fürdőt is átalakítja.