Legfontosabb > Tartozékok

A legfontosabb 15 fürdőszobai kiegészítő, amelyek mind a gyermekek, mind a felnőttek számára vonzóak

Minden szülő, ritka kivétellel, szembesül a gyermek vonzerejével a fürdés, a fogmosás és mossa a kezét. Ragaszkodhatsz, esküszöm, századik alkalommal, hogy elmagyarázza a higiéniai eljárások fontosságát, és még inkább ravaszul. Ha izgalmas játékot teszel a fürdőszobába, akkor egyetlen gyerek sem tud ellenállni.

Tésztaadagolók

Ne lepődjön meg, ha a paszta túl gyorsan befejeződik. Különleges adagoló ember, állat vagy rajzfilm figura formájában. A paszta összenyomása játékgá változik. Maga a adagoló könnyen felszerelhető a tapadókorong falán.

Fúvókák egy csővel tésztával

Ehelyett különleges fogásokat használhat a fogkrém csövére, ami örömet okoz majd a gyermekeknek.

Vicces kefék

A fogkefék maguk nem kevésbé lesznek érdekesek. A hercegnő, az írógép, a dinoszaurusz vagy a szuperhős formájú tollat ​​már játéknak tekintik, nem pedig egy közönséges fogkefét.

Ezenkívül speciális védőkupakkal vagy akár háttérvilágítással is felszerelhető. De vásárláskor győződjön meg róla, hogy az ecset alkalmas az életkorra: nagyon vastag fogantyút nehéz megtartani, és túl nagy a fej, hogy megvédje a fogait.

csészék

Természetesen a keféket valahová kell tárolni. Az állatok formájával világos műanyag poharak vonzzák a figyelmet, és organikusan szemmel láthatóak a kefével.

tartók

Ha nincs olyan sok polc a fürdőszobában, használhat speciális tapadókorong tartókat. Jelentősen megtakarítják a helyet, hozzátesszük a fürdőszobát és nagyon eredetiek. És ami a legfontosabb, akkor kényelmes magasságban lóghat a gyermek számára.

Fúvókák a daru szélén

Csodálatos, hogy egy egyszerű fúvóka a legáltalánosabb műanyagból képes egy csapot átalakítani.

Most már nem keverőgép, hanem elefánt vagy kacsa, amely még mindig kéznél van, hogy kezeit vízfolyás alá helyezze. A kézmosás már nem jelent problémát.

Szokatlan szappan

A gyermek tenyerei azonnal eljutnak az alakos szappanhoz virág, írógép vagy állat formájában. Nem csak kezeket, hanem az egész testet is akarják. Remek ötlet, hogy a fürdés közben gyermekellátást fektessek be.

Vásárolhat kész színes alakokat. Vagy mentse és főzzük őket:

 • Ehhez a legáltalánosabb baba szappan, penész és kukoricaolaj szükséges. Szappannal felhúzzuk és vízben vagy mikrohullámú sütőben olvassuk le. Ne melegítse túl! A maximális hőmérséklet 60 ° C. Az alap csak megolvad.
 • A fehér szappan kímélhető az élelmiszer-színezéssel, de az illóolajokkal nagyon óvatosnak kell lennie. Miután a szappan megolvadt, öntsük öntőformába.
 • A formákat előzetesen kenősítették kukoricaolajjal, hogy könnyebben elérhessék. Ha vannak buborékok, majd szórjuk hígított alkohollal vagy vodkával. Hagyja fagyni egy napra.

A szappanhoz különféle űrlapokat vásárolhat (amelyeket ismételten használnak), használjon szilikont sütéshez, jégformákhoz vagy homokozó játékokhoz.

Baba kéztörlő

Különösen egy gyermek számára, speciális mikroszálas baba kézi törölközőt is felakaszt. A víz gyorsabban elnyeli a vizet, mint egy egyszerű frottír ruhával, a lágyabb és fényesebb design vonzza a figyelmet. A törülközők számára jobb, ha külön magasságú kampót szerelnek fel. Gyakran a gyerekek nem törlik meg a kezüket, mert egyszerűen nem érik el.

Baba matricák kiválasztása a fürdőszobában

Sok szülő kívánja a fürdőszoba belsejét gyönyörűbbé és eredetibbé tenni, örömmel gyermekeit. A vízi eljárások elfogadása a gyerekek számára kellemesebb lesz, ha színes képek vesznek körül.

A fürdőszoba felújítása hosszú és drága folyamat. Azonban van egy olcsó és gyors módszer a szoba megjelenésének frissítésére. Segítségével lenyűgöző eredményeket érhet el pillanatok alatt. A fürdőszobai matricák nagyon népszerűek. Ez a cikk az előnyeiről, fajtáiról, valamint a választék árnyaltairól szól.

Általános információk

A matricák a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek töredékévé váltak a közelmúltban. 2009-ben Franciaországban kezdték használni a lakberendezést. A dekoráció világszerte egyre népszerűbbé vált, és idővel elérte Oroszországot. Jelenleg számos témával ellátott matricák vannak. A különböző színek és méretek lehetővé teszik a megfelelő helyszín kiválasztását.

Tipikusan az ilyen matricák anyaga vinil, köszönhetően a termékeknek saját egyedi tulajdonságaik vannak. A matricák az alábbiak szerint készülnek: a vinil kivágja a képet a kontúr mentén, majd a film rögzítőfedére helyezi. Néha a legösszetettebb módszert alkalmazzák. A termékek gyártásában ilyen módon a modern fotónyomtatási technológiával.

Meg kell jegyeznünk, hogy jelenleg is vannak más, a piacon megtalálható anyagok alapján készített matricák.

 • Szilikonból készült Az ilyen matricák az alapjaikban fertőtlenítő adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek megvédik őket a káros mikrobák kialakulásától. Hosszabb élettartamuk is van. Az egyetlen hátránya a magas költségek, ami miatt sokan inkább vinil alapú matricákat preferálnak.
 • A gumiból. Az ilyen termékek hullámos szerkezetűek. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően padlóra alkalmasak. Tehát a díszítő célok mellett a hullámos matricák végzik a csúszás megszüntetésének funkcióját, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozogjon a padlón.

teljesítmény

A matricák nagy népszerűségnek örvendenek a helyiségek kialakításában, elsősorban dekoratív tulajdonságaik miatt. Megváltoztathatják a belső térséget, fényességet és egyéniséget adva. Emellett a matricák segítségével hangsúlyozhatja az adott belső stílus főbb jellemzőit.

Azonban az ilyen díszítéseknek más előnyei vannak.

 • Nedvességgel szemben ellenállnak, és ellenállnak a hőmérséklet változásainak is, ezért alkalmasak fürdőszobákban és más hasonló területeken való használatra.
 • A termékek könnyen karbantarthatók. A címke szennyeződéstől való tisztításához nedves ruhával vagy szivaccsal kell törölni. Ugyanakkor a dekorációs elemek nem takarnak le a nedves tisztítás során.
 • A matricák legfeljebb öt évig tarthatnak (a termék megfelelő tapadása egy csempe vagy más felületre).
 • Nem veszítik el az eredeti színüket napfénynek kitéve, ezért fürdőszobai dekoráció megvásárlásával pár szobát vagy konyhát szedhet.
 • A termékek ragaszthatók bármilyen felületre (tükör, fal, bútor, mennyezet stb.).

Ne csak a háttérképre és a rosszul festett felületekre ragasszák őket, mert ha a jövőben eltávolítja a matricát, akkor a felület megsérülhet.

 • Gyorsan kijönnek. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megváltoztassa a szoba megjelenését.
 • Jó minőségű termékeket többször is lehet használni. Vagyis le lehet vágni a díszített felületről, majd ragasztani újra, vagy díszíteni egy másik helyet.
 • A vinil és szilikon matricák környezetbarátak, mivel nem tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, amelyek károsak lehetnek az egészségre.
 • Ezek a termékek könnyen ragaszkodhatnak a sajátjához. Ugyanakkor a gyerekek segíthetnek a felnőtteknek a szoba díszítése során is.
 • A matricák eltávolítása után nincsenek nyomok a felületen.

Vannak olyan termékek is, amelyek nedvesek. Ennek eredményeként a kép megszerzi a hanghatást. Ez a jelenség nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt generációk körében is élvezet.

A választás árnyalatai

A gyermekek számára készült matricákkal kapcsolatos legjobb megoldás az összes tündérmese számára ismerős karakterek képei. Ebben az esetben a dekoráció megváltoztatható: a gyermekek karikatúráitól a képregény karakterekig, amikor a gyermek felnő. Továbbá, a termékek a csempék a fürdőszoba, lehet, hogy egy másik téma. A fürdőszobát virágokkal, felhőkkel, halakkal és más tengeri élettel díszítheti. Mindez attól függ, milyen a képzelete és a csecsemő preferenciái.

Az ilyen képek pozitív hatással vannak a gyermek pszichéjére, felemelve a hangulatot. Sok gyerek nem szereti a vízzel kapcsolatos eljárásokat, és egy ilyen egyszerű módszer lehetővé teszi a gyermek érdeklődését, aki örömmel veszi a fürdőszobába.

Színes képeket használva a fürdés gyerekek szórakoztató és izgalmas folyamat lehet. Szórakoztató és oktató játékok a vízkezelések során soha nem leszel felesleges.

A kisgyermekes családok számára a szobák szilikonból készült, kiterjedt termékeivel gondoskodnak.

 • érdekesek;
 • Kellemesek a tapintásra, és a gyermekek tapintható érzései is fontosak.

Népszerű ma és vízálló gumi matricák a tapadókorongon. Kiváló lehetőség a csecsemő családok számára, hogy díszítik a fürdőszobát fekete-fehér matricákkal, amelyek a vízbe csapódáskor színtelenek lesznek. A kaméleon "varázslatos" hatása meglepetést és szórakozást jelent minden gyermek számára.

A formatervezés finomságai

Különböző tényezők alapján kiválaszthatja a matricák ragasztására szolgáló helyeket. A matricákat a baba fürdőhelyéhez közel helyezheti el, hogy megérintse őket, vagy egyszerűen eloszthassa azokat a falakon, hogy a gyerek fürdés közben láthassa őket.

A padlón csúszásgátló matricák használhatók. A fürdőszobában ez a pillanat különösen fontos, mert a magas páratartalom esetén a padló ebben a teremben gyakran csúszós. Így Ön és a gyermekek védelmét biztosítja a lehetséges esésekhez kapcsolódó kellemetlen helyzetekről.

A matricák nem csak díszíthetik a szobát, hanem elrejthetik a felületek hibáit (pl. Repedt csempék, apró csipek, karcolások, foltok stb.). Ez a dekoráció lehetővé teszi, hogy felületes javítás nélkül végezhesse el. Nem kell pénzt költenie csempe, festmény vagy rétegelt lemez mosható tapéta cseréjére.

Gyönyörű képek lehetővé teszik a kozmetikai "javítás" a szobában egyszerű matricák ragasztott a falra.

A fürdőszoba kialakításának lehetősége nemcsak a gyerekek szórakoztatását, hanem a belső stílus egészét is felismerheti. Például a bambusz elemekkel ragasztott képeket a burkolólapon a japán stílus légkörével hozhatja létre. Fancy díszek vagy fényes virágok válhatnak a fenntartott árnyalat lakonikus szembenézésének "kiemelésére". És a matricákhoz illő matricák harmonikusan egészítik ki.

A legfontosabb dolog az, hogy minden apró részletre átgondoljuk a részleteket, és válasszuk ki a megfelelő képet. Így könnyedén és gyorsan átgondolhatja a bosszantó felületet egy gyönyörű pompássággal a gyermekek szemébe, ami örömet okoz majd neked. Kiválaszthatja a hagyományos fürdőszobák kék és halványzöld árnyalatait, amelyek nyugtató hatással vannak, vagy megállnak egy kellemes meleg palettán (barack, rózsaszín).

Ha a fürdőszobát semleges árnyalatú csempe díszíti, fényes képekkel díszítheti. Ha a felületet gazdag színekben készítik, akkor jobb egy nyugodt matricát választani.

Egy másik lehetőség a címkék használatára - bizonyos területeken való megosztásra. Szép szimbólumokkal rendkívüli módon megjelölheti a szükséges tárgyak helyét, vagy kijelölheti a szobák célját. Például, a fürdőszoba ajtót lehet jelezni egy jel, és a kapu a WC-szobába - egy másik szimbólum. Ezek a matricák gyorsan segítenek a gyerekeknek navigálni a környezetben.

Ez nem csak az ajtókra vonatkozik, hanem a belső térre is. Ha van egy kombinált típusú fürdőszobája, akkor matricák segítségével megoszthatod a szükséges területeket. Ha megpróbálod, maximális eleganciával és tévedéssé válhatsz. Ez a belsőépítészet átalakítja a szobát egyedi, egyszerű és kellemes környezetbe.

Az öntapadós termékek széles választékának köszönhetően szabadon engedheti meg képzeletét és életre keltheti a tervezési ötleteket. A vízálló matricák kiválóan alkalmasak fürdőszobájának díszítésére. Gyönyörködnek a családdal a szépségével sokáig, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át várnia, vagy nagy pénzeket költen a javításokra. Ezért a matricák kiváló lehetőséget kínálnak a gyermekek hangulatának megváltoztatására, akik érlelésüket megváltoztatják, és azok számára, akik szívesen kísérleteznek a belső térrel.

Ragassza be a terméket könnyen. Csak a védőréteget kell eltávolítani, és óvatosan ragassza be a matricát a kívánt felületre. Könnyedén nyomja meg és várjon néhány másodpercet. A kép letörése ugyanolyan egyszerű és egyszerű.

A gyermekek fürdőszobájában lévő matricák: friss dekoráció a fürdőszobai dekorációhoz

A fürdőszobában lévő matricák a gyerekek számára - Kiváló választás a kerámia burkolólapok díszítésére A kis kiegészítők nem csak a díszítő matricákat tartalmazzák, a fürdőt szilikon matricákkal is díszítik, amelyek nem csak a karcolásokat maszkolják, hanem csúszásgátló bevonatként is szolgálnak. A kiegészítők választéka nagyon nagy, és a fürdőszobában lévő különféle tárgyak lenyűgöző és érdekes fürdést tesznek lehetővé.

Érdekes gyermek kiegészítők: csábítják a babát

Önmagában a fürdősbaba a fürdőszobában lenyűgöző folyamat számukra, új szemszögből tanulják meg a világot. A vízi eljárások gyakori elfogadása azonban hamarosan a gyermeket viseli, majd mindenféle segítők segítenek a szülőknek. A szokásos gumi kacsák és gyíkok mellett, amelyek szintén gyorsan hordták a gyermeket, a fürdőszobában sokféle izgalmas elem található.

A baba elfogyasztása szórakoztatóvá vált, különböző tartozékokkal körbevéve. A gyermek minden bizonnyal olyan, mint a nagy mennyiségű szilikon matrica állatok, csúszásgátló szőnyegek, szopókák, csapos fúvókák formájában játékok. A fürdés folyamatának kiterjesztése érdekében az intelligens szülők érdekes tevékenységeket is folytatnak szeretteik számára.

Sok hasonló játék van - van egy por, amely nyálkahártyává változik, sziszegő bomba habokkal, szappanbuborékok a görögdinnye méretével. Érdekes lesz minden gyerek számára, hogy üljön a fürdőszobában, és talán még a szappanfejet is lehetővé teszi, mert tudják, hogy ez a foglalkozás nagyon kevéssé kedveli a gyerekeket.

Hidrogél a fürdőszobában - szórakozás a baba számára

Hogyan csalogasson gyermekeket úszás közben:

 1. Ujj festékek. A névből nyilvánvaló, hogy a baba az ujjával húzhat. Tehát fejleszt a motoros készségeket, valamint a tapintható érzeteket. A festékek nagyon könnyen moshatók le a csempékről, és teljesen ártalmatlanok a gyermek számára, ha véletlenül lenyelik.
 2. Markers. Színes jelölők, amelyeket rajzolhat a fürdőszobában és a csempe. Mossa meg őket nem nehéz, és a gyönyörűség a gyermek nem lesz a határ.
 3. Szilikon matricák. Különböző matricák vonzzák a gyermek szemét, felfedezhetik az elsődleges színeket, és csak a "ragtapasz ragasztásával" játszhatják be a babát.
 4. A hidrogél. Kis, többszínű golyók, amelyek vízzel érintkezve növekedni kezdenek. A gyerekek szeretik elkapni őket a fürdőszobában. Az egyetlen negatív az, hogy 10 órán át kell áztatni.
 5. Többszínű hab. A hab spray, amely összekeverhető, és új színeket vagy mintákat hoz létre a habból. Ez a tevékenység nagyon érdekes a gyerekeknek és akár a felnőtteknek is.
 6. Jelly a fürdőhöz. Ha meg akarsz lepni egy gyermeket, hatalmas fürdőt hozhat létre színes zseléből, és behelyezheti a nyughatatlan gyermeket.

Minden termék bőrgyógyászati ​​vizsgálaton esik át és 2-3 éves gyermekek számára engedélyezett.

Fényes rajzoló tollak a fürdőszobában - a tökéletes megoldás

Minden gyerek szereti rajzolni, vele, bárhol és bármi mással. És ha a gyerekszobában levő rajz papírra és állványra korlátozódik, akkor a fürdőszobában teljes egészében kószálhat.

Köszönhetően egy ilyen népszerű találmánynak, mint a mosdókagylónak, a csecsemő képes lesz festeni a csempékre. A markerek összetételében ártalmatlan anyagok is találhatók, amelyek nem károsítják a gyermeket, még akkor sem, ha lenyelték. De mégis, ha egy gyermek 2 évnél fiatalabb, ne hagyja egyedül ezt a játékot. A mag tartalmaz olyan nem veszélyes komponenseket, mint a szappan, a viasz, a parabén és az élelmiszer-színezés.

Az ilyen feltűnő tollak mind a falakon, mind a testen festhetők. A rajzolás könnyen lemosható vízzel.

A markerek segítenek megtartani és szórakoztatni a babát a fürdés folyamatában. Néhány gyermek arra törekszik, hogy azonnal hagyja el a fürdőt, és a markerekkel idő lesz fürödni.

A gyermek képes lesz egy csempere festeni a speciális jelölők segítségével a fürdőszobában

A kreativitás fejlesztésének ez a módja minden gyermek számára biztosan vonzó. De ezek a ceruza (fonott tollak) számos hátránnyal rendelkeznek.

Hátrányok a fürdőhöz:

 • A mag kicsi - 3,5 cm, nem elég sokáig;
 • Csúszik, különösen a testen;
 • Nedves felületen terjed;
 • Egy vízfolyás vagy egyszerűen a vízben gyorsan feloldódik;
 • Egy kis terhelés megszakadhat.

A hiányosságok ellenére ez érdekes, tájékoztató, ártalmatlan és érdekes találmány.

Szilikon matricák a gyermek fürdőszobájában: fényes dekorációval fürdőkád

Ha belefáradt a fürdőszobád belsejébe és a monokromatikus csempe fényes akcentussal hígít, a falon lévő szilikon matricák mentésre kerülnek.

Vízálló matricák ragaszthatók bárhol - a fürdőszoba oldalán, hogy képet kapjanak a matricákról. A mosógép oldalsó paneljein, a tükrön vagy a fürdő üvegajtón lehet megformálni.

Szilikon vízálló matricák a fürdőszobában ragaszthatók bárhol a helyiségben

Ragasztani őket nagyon egyszerű:

 1. Tisztítsa meg a felületet a szennyeződéstől és nedvességtől.
 2. Az összeszerelő film, amely körvonalazza az éleket, ezért nem szabad elmenni, amikor matricát ragaszt.
 3. Óvatosan csatlakoztassa a matricát a ragasztó hátlap eltávolítása után.
 4. Távolítsa el a levegőt puha, száraz ruhával.

A volumetrikus szilikon alakzatok közvetlenül a fürdőszobába ragaszthatók. A gyermek képes lesz ülni és megérinteni a fényes, lágy matricákat, tanulni az állatokat vagy az ábécét - az üzleti élet örömeivel ötvözni. A matricák tisztíthatók por- és szappanfoltoktól, nem szívják fel a nedvességet és megőrzik színeiket.

Az ilyen matricák élettartama meglehetősen nagy, ha nem tisztítja őket porral és fémgyapottal.

Díszítjük a fürdőszobát: gyermek matricát a fürdőszobába

Sok gyerek szeret a fürdés folyamatát, de néha kínzássá válik, majd a szülők elveszik az összes játékot a vízben, csak hogy nyugodtan mosogassák a gyermekeiket. A kisbaba elterelése és a fürdés mulatsága érdekében a fürdőszobát úgy kell felszerelni, hogy a gyermek úszni vágyik.

Először is különféle tartozékok - gumi játékok, fogkefék, fényes törölközők és matricák a fürdőszobában. Ezek a kis képek átalakíthatják a szoba megjelenését, megváltoztathatják és érdekesebbé tehetik a babát. Abban a pillanatban, a gyerekek matricája a fürdőszobában nagyon nagy - a hétköznapi halakról az egész képekre, amelyeket ragasztani kell egy hatalmas vászonra a falon.

A fürdőszobai matricák érdekesebbé teszik a fürdést

A színes matricák rajzfilmfigurák vagy állatok formájában kedvelik a gyermeket, az úszás pedig szórakoztató és informatív lesz.

A baba egy tündérmesék formájában fürödhet, ahol a mesebeli karakterek körülvesznek a baba. A játék formájában szervezett edzés után tanítani tudja a baba felismerését az állatok és a madarak számára, a térfogatmérő matricák beillesztésével a fürdőkád köré a gyermek elérhetõségében. Meg tudja mutatni, hol van az orr, a szeme, és elmondja, hogyan különböznek egymástól a kis állatok.

Továbbá, ha kívánja, speciális fürdőlepedő ragasztókkal is vásárolhat.

Hogyan válasszunk matricákat a gyermekek számára (videó)

A gyerekszobákban lévő matricák nem csak zavaró helyszínt jelentenek a baba érdeklődéséhez, hanem a szerény fürdőszobában is. A színes, színes matricák rajzfilmfigurák formájában segítenek a gyermek fantáziájának fejlesztésében, különféle történetekkel a gyermekek bálványairól. A fürdőszobai matricák valóban üdvözülnek az Ön számára!

Matricák a fürdőszobában - a legjobb módja annak, hogy megváltoztassa és díszítse a belső térben

A fürdőszoba javítása hosszú és drága üzlet, és néha meg akarja változtatni a belső megjelenését... De ne aggódjon, mert sokkal gazdaságosabb és gyorsabb mód van a kívánt eredmény elérésére, mint a javításra - ezek a matricák a fürdőszobába, minden szobában. Valójában úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a dekor dekorációjára fordítom.

Példa a fürdőszobai belső matricák díszítésére

Az alábbiakban megnézzük, milyen fürdőszobai matricák, milyen típusúak, és hogyan használhatók a belső megjelenés megváltoztatására.

Milyen matricák vannak?

Általános információk

A matricák, mint a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek elemei, a közelmúltban jelentek meg - 2009-ben. És kezdetben elkezdték díszíteni a belső tereket Franciaországban, de hamarosan a divat az ilyen dekoráció értékesített szerte a világon, beleértve elérte országunkat. És most van egy hatalmas mennyiségű matrica a különböző témák, színek és méretek, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki őket minden belső.

Az alapja számukra leggyakrabban vinil, sőt tulajdonuknak tartozniuk kell, amit alább tárgyalunk. A matricák az alábbiak szerint készülnek - a kép körvonalai vinilből vannak vágva, majd ragasztják a film rögzítési felületére. Igaz, vannak olyan összetettebb termékek, amelyek előállításához modern fotónyomtatási technológiát alkalmaznak.

Hangerő szilikon matricák gyerekeknek

Meg kell jegyeznünk, hogy a piacon számos új címkefajt jelent meg:

 • szilikon alapúak - összetételükben fertőtlenítő adalékokat tartalmaznak, ami megakadályozza a káros mikrobák kialakulását, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. Igaz, hogy a szilikon matricák ára magasabb, mint a vinileken;
 • gumi - általában van egy hullámos textúra. Ezért leggyakrabban a padlóra vannak ragasztva, így a díszítő funkció mellett a matricák is biztosítják a padlón a mozgás biztonságát, meggátolva a csúszást.

teljesítmény

A díszítő matricák széles körben elterjedtek, elsősorban díszítő tulajdonságaik miatt. Diverzifikálhatják a belső teret, hozzáadhatnak egy kis humort, vagy hangsúlyozhatják egy adott stílushoz való tartozás lehetőségét.

Ezen túlmenően ezeknek a termékeknek más előnyei is vannak:

 • vízálló, továbbá tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat, így nagyszerű a fürdőszobában való használatra;
 • könnyen tisztítható - annak érdekében, hogy eltávolíthassa a szennyeződést a matricából, törölje le nedves ruhával;

A matricák nem félnek a vízzel való érintkezésben.

 • a megfelelően ragasztott matricák egy csempe vagy más felületen 3-5 évig vagy annál hosszabbak lehetnek;
 • ne fakuljon a napsütésben;
 • bármilyen felületre ragaszkodhat, például tükörre, falra, bútorra, mennyezetre stb. Az egyetlen dolog, amit nem kell ragasztani őket a tapéta, valamint a rosszul festett felületek, mivel eltávolítás során károsíthatja a cél;
 • a minőségi matricák újrafelhasználhatók, azaz lehúzhatók az egyik felületről, majd újra ragasztják a másikba;
 • környezetbarát - mind a vinil, mind a szilikon termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre;
 • könnyedén ragaszkodnak a saját kezükhöz, és még a gyerekek is vonzódhatnak a szoba díszítésére;
 • ne hagyjon nyomokat a felületen, és ha szükséges, könnyen lehúzódjon. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassa a belső megjelenését.

Vannak matricák, amelyek megduzzadnak, amikor a víz megüti, ami a kép terjedelmes lesz. Ez a dekoráció minden bizonnyal örömet okoz a legfiatalabb családtagoknak.

Az olasz matricákat a legmagasabb minőségűnek tartják, és a legdrágábbak.

Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől. A legminõségesebbek az európai matricák, de ugyanakkor a legdrágábbak is. Például egy 100x60 cm-es matrica 100 euróba kerül.

A kínai termékek legalacsonyabb minősége nem használható fel újra. Azonban ezek a matricák a leginkább költséghatékonyak. Hasonló méretű matricát kaphat több száz orosz rubelhez.

A gyerekek fürdőszobájában lévő matricák vonzzák a babát a vízkezeléshez

Hogyan kell díszíteni a fürdő matricák belsejét

tárgyak

Mint fentebb említettük, a fürdőszoba matricák számos különböző típusú és stílusban jönnek el. Ezért, ha úgy dönt, hogy díszíti a belső velük, először is, úgy dönt, a téma. Az alábbiakban a dekoráció leggyakoribb témáit tartjuk szemügyre, és meg fogom mondani, milyen stílussal lehet díszíteni a belső tereket.

A fotó egy példát mutat be a tengeri matricákkal ellátott helyiség díszítésére.

Így a leggyakrabban a következő típusú matricák találhatók:

matricák

77. 70 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA, PVC.

77. 70 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA, PVC.

41. 16 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA.

77. 70 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA, PVC.

77. 70 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA, PVC.

93. 45 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA, PVC.

124. 95 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

154. 25 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Smeshariki; Smeshariki; Kínában; 18 cm × 1,5 cm × 26 cm; Textilek, EVA, PVC.

48. 30 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA.

114. 45 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA, PVC.

41. 16 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA, PVC.

140. 70 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 17 cm × 1,8 cm; EVA.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

41. 16 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

54. 50 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Smeshariki; Smeshariki; Kínában; 16 cm × 1,5 cm × 15 cm; EVA.

54. 50 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Smeshariki; Smeshariki; Kínában; 16 cm × 1,5 cm × 15 cm; EVA.

154. 25 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Smeshariki; Smeshariki; Kínában; 18 cm × 1,5 cm × 26 cm; Textilek, EVA, PVC.

41. 16 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; 12 cm × 1,5 cm × 20 cm; EVA.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

Boldog fürdőszoba: dekoratív matricák és matricák gyerekeknek

A leggyorsabb és legkedvezőbb módon - díszítő és kozmetikai javítás.

Megváltoztatja a fürdőszobai díszítő vinil matricákat: felfrissítheti a cserépet, és fényes, vidám színeket adhat a belső térbe anélkül, hogy sok erőfeszítést, anyagi támogatást és segítséget nem fordítana szakértőkhöz.

Ön tervező

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a matricákat a fürdőszobában - ez csak egy kis részlet, de a gyakorlatban azt látjuk, hogy minden nem teljesen igaz, mert a szoba azonnal átalakult: matricák, hogy a belső különleges megjelenést megváltoztatásával stílus a szoba felismerhetetlenségig.

Például fényes matricákkal díszítheti az egyes lapkákat vagy a fürdőszobát külön-külön: a mosogató körül, a gyermek sarka. A mennyezeten vagy falon a fürdőszoba közelében lévő kompozíció nagyon jól néz ki.

A számok sajátossága, hogy használatukra nincsenek korlátozások. Csak képzeljük el a szobát azok használatával és ragaszkodjunk a kiválasztott felületekhez. Hidd el nekem, nagyon könnyen átalakítható tervezővel, fürdőszobai matricákkal. A legfontosabb dolog a vágy!

Fürdőszoba matricák: az előnyök feltárása

Ha bármilyen anyaggal dolgozik, sok kérdés merül fel, mert nem minden nap dolgozik ezzel a vagy az anyaggal, és még a fürdőszoba matricákkal is. Ezért a munka előtt tanulmányozzák mind az anyagot, mind a technikát és a vele való együttműködést.

Az egyik első kérdés a fürdőszobai címkékkel kapcsolatban arról szól, hogy nem esnek le, mennyi ideig tartanak? A matricák vízálló anyagból és tapadó bevonatból készülnek. A matricákra kerülő víz mennyisége nem zavarhatja Önt. A megjelenésüket nem érinti. A matricák ellenállnak a hőmérsékletnek és a páratartalomnak.

Nem fog meghibásodni és ragasztós bevonat. A matrica még az idő múlásával sem esik le. A ragasztó biztonságosan megérinti a matricát a kerámia lapkához. És hogy úszni a frissített fürdőszobában, nem kell sokáig várnia. A vízkezeléshez azonnal eljuthat.

A matricák nem hordoznak egészségügyi kockázatot, mert kiváló minőségű nem toxikus filmekből állnak.

Vinyl matricák a csempe a fürdőszobában nem fakulnak, és nem igényel különleges ellátást. Fogkrém vagy balzsam / sampon / krém, véletlenül esett a bélyegen kép, por és más szennyeződés háztartási törölje le egy nedves ruhával, így a problémák ruhacímkéken nem.

De soha ne használjon keféket, fémgyapot, maró porokat és megoldásokat. Ezeknek a dolgoknak és eszközöknek a használata elronthatja a matricákat (mind a felületüket, mind a tapadást).

Távolítsa el a matricát a ragasztás helyéről, nem lesz nehéz. A bontás után nincsenek nyomok a burkolaton, mintha a matricák soha nem léteztek volna.

A fenti tulajdonságok és előnyök lehetővé teszik, hogy könnyedén kiválasszon olyan színes vinil kompozíciókat, amelyeket sok éven át élvezhet.

Ötletek a WC-vel kialakított fürdőszobához tervezve és kialakításában: megtudja, hogyan kell a szükségleteket kielégíteni és a kombinált fürdőszobát megfelelően és funkcionálisan felszerelni.

Példák a zöld fürdőszoba burkolólapok használatára, lásd ezt a cikket.

Egy kísérletező hely - egy fürdőszoba!

A fürdőszoba matricák megbízhatóságában már láttuk, most beszélgessünk arról, hogyan válasszunk vinil matricákat a fürdőszobában lévő csempékről, és hol helyezzük őket a szobába.

Az egyszemélyes képek mellett egyre gyakrabban jelentek meg a tematikus figurák. Tárgyak, mindenféle állatok, halak, lepkék, geometriai formák - minden ízléshez.

Matricák a tengeri téma, például a lakosság a tengerek és óceánok nemcsak kiegészíti a belső, hangsúlyozva a kapcsolat a víz, hanem segítenek a kikapcsolódásra, elképzeli magát az utazó, búvár vagy Robinson Crusoe.

És a fürdés a gyerekek a fürdőszobában lesz a matricák egy igazi ünnep. A piacon lévő összes közül a legjobb megoldás gumi vagy szilikon matrica. Az Ön és a gyermeke öröme garantált!

Téma, ötletek, stílus

Számos ötletet és stílusot kínálunk a fürdőszobában.

Öko motívumok. Szerelem a természet? Ezután a matricák bõsége a természet témáján fog örülni. Láng-vörös pipacsok, amelyek ellen a smaragdzöld selyem kerámia-, százszorszép, rózsa és sok más virágok, munkamániás, méhek, poszméhek, lepkék, bogarak és még a pókok, a vadon élő állatok és háziállatok - ez a gyűjtemény nem hagy senkit közömbösen. Csak választani kell a megfelelő matricákat az összes bőségből, előnyben részesítve a gazdag árnyalatokat és gondolkodni a telken keresztül.

Vízi téma. A téma a víz és az összes kapcsolódó tematikus elemek nagyon népszerű. Univerzális elfogadottsága az időben előre volt meghatározva, mivel a fürdőszoba közvetlenül vízzel van összekötve. Ezért a választás logikája teljesen indokolt.

Mit kínál a vízi témájú matricák vonala? Itt és színes választéka különböző hal- és más tengeri élőlényekre (bálnák, delfinek, piranhák, hogy az akváriumi halak, csigák, tengeri csillag), és a tengeralattjárók, hajók, szigetek és kalóz kincs.

Adja hozzá a matricák készletéhez több különböző kacsa, ugyanazon delfinek és csónakok úszáshoz, és szórakoztató játék a gyermeknek a fürdőszobában. És mi lehetne jobb, mint egy boldog kölyök játszani a játék barátokkal?

A fürdőszobában lévő matricák valódi üdvösséget fognak nyújtani Önnek és gyermeke számára, ha nem szereti a vízkezelést, rossz minőségű és sírás közben fürödni.

Ha az egész családot választja belőlük, akkor előnyben részesítheti az olyan matricákat, amelyeket mindenki szeretne. A baba matricákat más matricák közé helyezhet, és külön falat helyezhet el a fürdőszobában.

Vízesések és szigetek matricái, különböző tengeri állatok és különböző állatok figurái segítik a gyermeket szerepjátékok létrehozásában. Ön és a baba örömmel fog érezni valahol a föld szélén, gyönyörű helyeken egzotikus állatokkal és gyümölcsökkel, még akkor is, ha veszélyes dzsungel vagy trópus.

Monokróm matricák. A sima címkék kompozíciói tökéletesen illeszkednek a modern fürdőszoba belsejébe. A lila, grafit, bézs, bársony és más színekben lévő matricák nagyon népszerűek.

A fürdőszoba stílusának hangsúlyozása segít a jellegzetes mintákkal ellátott matricákon.

A fürdőszobai matricák - ez nem a gazdag emberek szeszélye, ez egy nagyszerű költségvetési megoldás.

A matricák nem csak a szemet kedvelik, hanem egy bizonyos ragasztási mintával is segítenek a tér vizuális kibővítésében, és eredetiséget adnak az egész szobának.

Nézzünk meg néhány stilisztikai élvezetet:

 • fekete-fehér matricák illeszkednek a fürdőszobába. Az ilyen dekoráció mindig tömör, egyértelműen még az arcok funkcióját is elvégzi, valamint hangulatot hoz és meghatározza a szoba stílusát;
 • válasszon olyan matricákat, amelyek nem elvesztek a fő háttéren. A hasonló hiba feltételezésének legmagasabb hányada a világos tónusok matricájának megválasztása;

 • "Újraéleszteni" a fürdőszobát néhány "forró" (változatos) elem hozzáadásával a csempe pasztell színeihez;
 • tükrös matricák segítenek kiemelni a legérdekesebb helyeket a belső térben;
 • A szokatlan fürdőszobában a matricák dombornyomott szerkezetűek és térfogatúak. Használhatók mind függetlenül, mind duettként a szokásos sima matricákkal.
 • Olvassa el, hogyan készíthet egy kis fürdőszobát egy lakásban: fotók, aktuális trendek, az elrendezés és a dekoráció jellemzõi.

  Az üvegből készült zuhanykabinban lévő fürdőszobai válaszfalak jellemzői a cikkben találhatók.

  A fekete-fehér fürdőszobai fotók közül válogathatsz a cikkben: http://prostilno.ru/komnaty/vannaya/cherno-belyj-dizajn.html

  Hogyan kell ragasztani

  A matricák alkalmazása a fürdőszobában nagyon egyszerű, és a folyamat nem sok időt vesz igénybe. A folyamat időtartama a címkék méretétől és számától függ. A díszítés során emlékeznünk kell arra, hogy még a legdrágább minta sem képes hosszú ideig tartani egy instabil felületen. Ezért ne ragasszon matricákat a háttérképen vagy a vakolaton.

  Hogyan helyesen ragaszthatja meg a matricákat? A szabályok elsajátítása:

  • a cserép felületét meleg vízzel és szappannal mossa le, majd törölje le;
  • szükség esetén zsírozza fel a felületet alkohollal (az alkohollal törölni kell, ha erősen szennyezett);
  • rögzítőfóliát használva határozott határvonalakat adjon a matricák alkalmazásához az aszimmetrikus ragasztás elkerülése érdekében;
  • Ne vegye le azonnal a hordozót a matricán. Végezze el a ragasztási eljárást fokozatosan, lépésről lépésre eltávolítva;
  • Ha ragaszkodik hozzá, puha ruhával vasalja meg a matricát. Szükség esetén távolítsa el a légbuborékokat (buborékokat), amelyek a ragasztás során előfordulhatnak.

  A fürdőszobában lévő matricák az építőanyag-áruházakban vásárolhatók meg, vagy a szakértők egy egyedi exkluzív lehetőségtől rendelhetők. A költségek magasabbak lesznek, de megéri, mert a matricákat nagyon értékelik - a tervezési fejlesztések szintjén.

  Tartozékok a fürdőszobában - nagyszerű ajándék az év számos ünnepén. Barátai vagy rokonai örülni fognak egy ilyen ajándéknak. Még egy fényképet is rendelhet a szakemberek matricájaként. Tehát miért nem kreatív és kellemes meglepetés a szeretteid számára? De az ilyen ajándéknak nem lehet kis méretűnek lennie. Válasszon nagyobb méretű, akkor egy ilyen matrica biztosan meglepni fogja a címzettet, és igazi örömöt hozhat neki!

  Fürdőszobai játékok

  A legjobb ajánlatok

  Könnyen fürödni a baba fürdő játékokkal

  Ideje kiválasztani az újszülött ágyát? Az online áruházban a Ship kínál egy ágyat egy inga a gyermekszoba, így könnyen gyengéden a baba probléma nélkül. Bútoraink széles választékát kínáljuk megbízható gyártók gyermekeinek, akik garantálják termékeik minőségét, és elfogadható árakkal rendelkezünk Önnek!

  A katalógusban felvehetsz és megveszhetsz játékokat a fürdőszobába a babákon a szopókánál, a pozitív tengeri oroszlánnál, a gumihal, a kacsákon vagy a fényes sörtéknél, a lányok hercegnőivel és más babákkal, vízágyúkkal és hajókkal ellátott lányokkal, valamint egy nagyméretű választék a kicsiknek. Fogni fognak egy halat egy hálóval vagy egy horgászpálcával, figyeljük, milyen érdekes és szokatlan víz folyik ki a különböző tárgyakból, vagy a finom motorteljesítményt a tollak és a figyelem felkeltésével próbálják elkapni egy lebegő labdát!

  A Korablik online áruházban bármikor megrendelheti a megrendelést, csak néhány egérkattintással. Garantáljuk a gyors szállítást Moszkvában és Oroszország más városaiban!

  Dekoratív matricák a fürdőszobában

  A fürdőszobát könnyen felfrissítheti és díszítheti matricával. Nagy választékkal bármilyen formatervezési mintával ellátott matricákat választhat. Még akkor is, ha a fürdőszobában nincsenek bizonyos stílusok, az egész terem átdolgozása nélkül hozhatja létre. Azt is használhatja őket, hogy elrejtse a zsetonokat, karcolásokat vagy foltokat, amelyek gyakran megjelennek a felszínen.

  Franciaországban először díszítő matricát használtak, az olaszok felvetették ezt az elképzelést, és egyre jobb és drágább matricákat kezdtek el készíteni. Most a piacon hatalmas különböző matricák különböző országokból, és mindenki választhat egy lehetőséget, figyelembe véve a költségvetést.

  A dekoratív matricák pozitív pillanatait

  1. Az ilyen ragasztási minták eltűrik a különböző hőmérsékleti cseppeket a helyiségben. Függetlenül attól, hogy jég fröccsen egy hideg zuhany vagy gőz egy forró fürdő. Ez nem befolyásolja a címkéket a szobában.
  2. A matricák nem reagálnak a nedvességre és a vízre. Vannak olyan képek is, amelyek a vízben, amikor a víz felszívódik, duzzad és terjedelmes lesz, ami a ház kis lakóinak örömét leli.
  3. A különféle képek nagyon könnyen használhatóak. Olyan egyszerűen használhatók, hogy új belső teret hoznak létre, vonzhatják a gyerekeket a segítségükre. Ez szórakoztató, és a gyerekek úgy érzik, mint a felnőtt segítők, akiket megbíztak egy fontos munka.
  4. Nagyon egyszerű gondoskodni a dekoratív matricákról. Elegendő, hogy törölje őket egy nedves ruhával törölje nyomok foltok vagy cseppek.
  5. A helyesen beillesztett rajzok évekig tartanak.
  6. A képek nagy választéka segít mindenki megtalálni a sajátját. Még akkor is, ha nincs figuratív megértés arról, hogy mit kell létrehozni a fürdőszobában, a különféle matricák lehetővé teszik, hogy valami különlegeset találjanak.
  7. Lehetőség van a ragasztók ragasztására nem csak a falakon, hanem padló és mennyezet, valamint vízvezeték, bútor, háztartási gépek, ablakok és tükrök

  A dekorációs matricák típusai

  • Környezetbarát. A modern poli (vinil-klorid) nem tartalmaz káros vegyi anyagokat.
  • Ezek könnyen ragasztottak, és ha szükséges, ártalmatlanul eltávolíthatók a falak fedésére.
  • A vinilből készül, hogy a legszélesebb és legváltozatosabb választék, a matricák nemcsak méretükben és formájukban, hanem színben is különböznek.

  A vinyl képek csak első pillantásra ugyanazok, ugyanis vannak olyan fontos különbségek, amelyekről tudnod kell, mikor választod őket a fürdőszobádra:

  1. Néhány papírokból, egy vinil bevonatú mintaból és egy filmből áll. Ezek a képek valószínűleg nem illeszkednek a fürdőszobába, mivel a papír gyorsan vízzel érintkezik.
  2. Egyéb, nem szőtt alap, amely nem teszi lehetővé a kondenzáció felhalmozódását a matrica felszíne alatt, ami segít megelőzni a penészedést és a penészgombást. Ennek eredményeképpen az ilyen rajzok élettartama sokkal kisebb.
  3. A legjobb megoldás a fürdőszoba matricák szilárd vinyl. Teljesen érzéketlenek a vízre és a nedvességre, de jelentős hátrány is van, nevezetesen, hogy a vinil nem képes lélegezni és a felszín alatt idő alatt a penész és a gomba megjelenhet.

  A szilikon matricák - szerkezetük és megjelenésük hasonló a vinil rajzokhoz, de számos jelentős előnyük van:

  • A mikropórusok lehetővé teszik a matrica lélegzését.
  • A szilikon összetételében alkalmazott antiszeptikus adalékok nem teszik lehetővé a káros mikroorganizmusok kialakulását.
  • Az ilyen kép élettartama jóval hosszabb, mint a fent felsoroltak, de ennek eredményeként a végső költséget érinti.

  A velúr matricák nagyon népszerűek az ügyfelekkel, bársonyosak és kellemesek. De ezek a matricák nem alkalmasak a fürdőszobának, ők a legmegfelelőbbek az óvodában vagy a nappaliban.

  A tükör matricák nem teljesen tükröznek a lényegükben, nem törik meg vagy semmiből. Vannak, amelyeknek van vinil alapja és olcsóbb, ami csökkenti egy ilyen matrica élettartamát, és rosszabb a minősége. Mások tükör akrilból állnak, és gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a valódi tükörtől.

  Dekorációs matricák stilizái

  Tengeri stílus - a fürdőszobai tervezés legáltalánosabb témája matricákkal. Mind a tengeri lakosok lehetnek: állatok, halak és növények, tengerparti tengerek - tengerpart vagy óceán. A padlón ragaszkodhat a tengerfenék vagy a tengerpart kopogó lakóihoz, ami azt a benyomást kelti, hogy pihen a tengeren. Az ilyen rajzok szinte bármilyen fürdőszobai stílusra illeszkednek. A legfontosabb dolog egy olyan színsémát választani, amely nem lép ki a helyiség általános képéből.

  A gyerekek stílusa - a gyermekes családok számára ideális, és a rajzfilmfigurák nem fogják elrontani az egész fürdőszoba designját. Az ilyen karakterek örömet okoznak a gyerekeknek, és felemelik a szellemüket.

  Absztrakt stílus - a modern stílusok fürdőszobájához jobban megfelel: minimalizmus, hi-tech, art deco, techno és mások. Általában absztrakció, amelynek segítségével a tér átalakul, és a szoba általános stílusát hangsúlyozza.

  Ablak vagy ajtó matricák minden tervezési stílusnak megfelelnek, attól függően, hogy egy ilyen ablakból milyen képet néz. Lehet az óceánra vagy az erdőre nyíló kilátás, lehet egy csodálatos ország vagy egy virág mező, és talán egy állat, például egy ló, megnézheti az ablakon.

  Ökológiai stílus - ez a természetképet ábrázoló kép. Ezek közé tartoznak az állatok és a madarak, valamint a fák, virágok, vízesések és tájak. Ez a stílus a matricák is alkalmas sok fürdőszoba design.

  Ha ez Provence - a virágok csak hangsúlyozzák a stílus finomságát. Jó utat fognak kivinni, ha nem lehet élő növényeket tartani a szobában, mivel a virágok a Provence design egyik fő elemei.

  Az ökológiai stílus ideális, ha a fürdőszoba fából készült. Egy fa vagy vízesés nagyszerűen néz ki egy falon egy ilyen fürdőszobában.

  A szöveges matricák általában néhány idézet. Segítségével megmutathatja az egyéniségét és az élethelyzetet.

  Fekete-fehér matricák - jól illeszkednek a fürdőszobai stílus bármely stílusába. Leggyakrabban ragasztva vannak, ha a szobát minimalizmus, high-tech, japán stílus és mások díszítik. Olyan látványosnak tűnnek, ha a fürdőszoba kialakítása egy vagy két kontrasztos színt használ.

  A fürdőszobai matricák stílusa annyira változatos, hogy minden fürdőszobához matricákat választhat, és minden családtag kívánságát kielégíti.

  Ragasztók vízvezetékhez és bútorokhoz

  A fürdőszobában nem csak a falak, a padló és a mennyezet díszítheti. Például, ha egy tartályra vagy egy WC-fedéllel egy mosolygós, vonzó arcot ragadt meg, mind a vendégeket, mind a háztartásokat felidézheti.

  A fürdő alján található matricák nem csak a kisbabákat örömmel látják el, hanem biztonsági intézkedésként is szolgálhatnak, hogy ne csússzanak el.

  Ragasztó úszó hal a mosógép üvegablakán, megteremti az akvárium illúzióját.

  A fürdőszobában lévő bútorokkal ragaszkodhat a belső belsejébe.

  Hogyan ragasszon matricát?

  1. Az induláshoz meg kell határoznunk a helyet, ahol a kép megtalálható.
  2. Ezt a helyet zsírtalanítani kell, és törölni kell.
  3. Szükség van egy matrica rögzítésére és a körvonalak körvonalára.
  4. A matricát nem egyszerre alkalmazza, hanem fokozatosan távolítja el a hátlapot, és ragasztja a képet a falon.
  5. Óvatosan vasaló gumibetét.
  6. Távolítsa el a védőfóliát és törölje le puha ruhával.

  A matricák alkalmazásának részletei a falon megtalálhatók a videóból

  következtetés

  Ha eredeti helyiségét szeretné kapni a szobájában, nehéz elképzelni egy eredeti és hatékony alternatívát, mint egy díszítő matricát. A sokféleséggel ez a legolcsóbb lehetőség a fürdőszobának gyönyörű díszítésére, fantasztikus ötletek végrehajtására és eredeti dekorációra.

  A matricák sokáig örömet okoznak a szépségüknek, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át megvárnia.

  Szokatlan módja a fürdőszoba tervezésének: belső matricák

  Nagyon unalmas a fürdőszoba? Szeretné megváltoztatni, de ésszerű pénzért? Baba rossz, amikor ideje úszni? Van megoldás a helyzet megoldására. Nem is olyan régen, belső matrica matricák jelentek meg a piacon, és célja, hogy azonnal megváltoztassa a formatervezést. Vannak vicces képek a falakon vagy vízvezetékben, csúszásgátló fürdő szőnyegek, nagy mennyiségű szilikon matricák gyerekeknek, dombornyomott gumi készletek. Az alkalmazások egyszerűsége, a stílusok és formák sokfélesége, a tartósság és a nedvességállóság egyesíti őket.

  Hogyan használjunk belső matricákat?

  A matrica leghíresebb változata egy vinilfólia belső matrica. Az autós versenyeken Japánban tesztelték az autókon fényes feliratokat. A hirdetők annyira tetszettek, hogy hamarosan mosogatógépek, hűtőgépek, öngyújtók és egyéb áruk ragacsos képek fedtek le. Egy kicsit később, a frissítés ezen változata és a belső tér újjáéledése megjelent a falakon irodákban és üzletekben.

  Az első kísérleteket a vinyl matricák felhasználásával a lakóépület tervezésében a francia divatos trendek kialakításának elismert mesterei vállalták. Nagyon rövid idő alatt a matricák rendkívül népszerűvé váltak. Az ötlet felvetődött és fejlődött. Most vannak:

  • matricák a fürdő falainak frissítésére;
  • csúszásgátló szőnyegek a tál alján;
  • egészségügyi berendezések matricák (WC, mosogató, font);
  • kötet szilikon matricák a fürdőben a gyermekek számára.

  Ezeknek a rajzoknak köszönhetően a közönséges szoba könnyen átváltható mesterművé válik. Vicces képek a falon vagy mosogatón felemelik a szellemeket, a gyerekek szeretik a fényes alkalmazást a fürdőben, és egy szőnyeg meg fogja tartani őket.

  Mi a fürdőszoba matrica?

  Az öntapadó film alapján készített képalkalmazás szerkezeti felépítésű, hasonlóan a réteges torta kialakításához:

  • a legfelső réteg egy olyan rögzítőfólia, amely a rátétet tartja;
  • következő a maga rajza, önmagával kötve;
  • az utolsó réteg egy papír hátlap, amelyet eltávolítás előtt eltávolítunk.

  A fürdőszobában lévő matricák lehetnek egyszínűek vagy színesek, egy részből állnak, vagy több töredékük van. Ha nem találta meg a megfelelő opciót, akkor rendelhet egy matricát a vázlatok szerint.

  A matrica megjelenése és célja függ az anyagtól, amelyből készült:

  • a sima vinil rajzokat gyakran a belső tér frissítésére használják;
  • térfogatos szilikon matricák a fürdőben, mint a gyerekek;
  • A texturált vagy hornyolt gumi csúszásgátló szőnyegekhez használható.

  Az alkalmazásokat sima felületre kell ragasztani:

  Fontos! Díszítsen díszítõkkel és papír tapétával, de szem elõtt kell tartani, hogy a falról eltávolított rossz minőségű matrica károsíthatja a papír felületét, és észrevehetõ jeleket hagyhat.

  Mennyi ideig tart a belső alkalmazások?

  Az európai gyártású fürdőszobai matricák legalább öt évig tartanak. Többször újra ragaszthatók, anélkül, hogy elveszítenék az alkalmazás minőségét és a ragasztó megbízhatóságát. De fizetnie kell érte: egy 100x60 cm méretű matrica 100 euróba kerülhet, kisebb méretű képeket - kb. 10 eurót. A becsült ár átlagosan eléri a 30 dollárt négyzetméterenként.

  Vannak matricák a kínai és orosz termeléshez. Élettartamuk észrevehetően kevesebb - csak három év, és nem lehet újra ragasztani. De nem rosszabbak az európaiaknál a fényességben, a színben és a dizájnban, és az ilyen alkalmazások ára lényegesen alacsonyabb.

  Fontos! Papíralapon matricák vannak, olcsóak, könnyedén elhúzódnak anélkül, hogy károsítanák a papír háttérképeket, de nem alkalmasak a magas páratartalmú helyiségekben.

  Mi a különbség a matricák között?

  Ha a felnőttek számára egy fürdőszobát, először is higiéniás helyiség, akkor a gyerekek mindig és mindenhol játszani akarnak. A gyerekek fürdőszobai matricái hozzáadják a játék szokásos elemeihez, elvonják és elfoglalják a gyerekeket. Segítségükkel a baba könnyebb megtanulni a világot, fejleszteni a motoros készségeket, megtanulni az ábécét, különböző virágok, növények és állatok nevét.

  Gyermekek matricák a fürdőszobában gyakran végeznek rajzfilmfigurák formájában. Válassza ki a gyermek kedvenc mesebeli jellegét díszítésre, majd minden fürdõre utazássá válik, hogy meglátogassa a barátját. És ha a fürdő különböző pontjain matricákat ragaszkodsz, szórakozhatsz az egyik képről a másikra való úszásra.

  A fürdőszobában különleges csúszásgátló matricák találhatók. A szőnyegekhez tartozó kis szőnyegek a tálca oldalán vagy alján, a fürdőszoba padlóján vagy falán helyezkednek el. A mini szőnyegek megvédik a gyermeket az élet első hónapjaitól szó szerint. Ragaszthatják a fürdő azon részét, ahol a baba a véletlen bukás megakadályozása érdekében. Nem sokkal később, a gyerek örömmel leszakarja és újra formálja a gumi oldalát a fürdő oldalán.

  Stílus és design

  A belső tér javításában fontos, hogy ne túlzásba vegyük. Egy monokróm kép valóban újraéleszteni fogja a szigorú stílusú hideg tónusú, rengeteg fényes felületet, de egy tucat véletlenszerűen elszórtan színezett dekoratív matrica fog illatot kelteni a zűrzavarban a fürdőszobában.

  A fürdőszobában a legnépszerűbb téma a tenger. Minden fajta hal, tengeri élet, algák és korallok együtt hajókkal, kézikerekekkel és mentőgyűrűk. Természetes motívumok: madarak, virágok és állatok fotói. Az egyik érdekes megoldás egy ablaktalanító matrica, de meglehetősen sok helyet foglal el, így nem működik egy kis fürdőszobában. A fürdőszobai köpeny szilikon matricák könnyebbé teszik az életet az anyukáihoz, és szórakoztatják a gyerekeket, és idővel több felnőtt rajzra cserélhetők.

  A belső alkalmazások kiválasztásánál mit kell tudni:

  • egy win-win helyzet - egy monokróm kép illeszkedik a belső térbe;
  • a monokróm felület a legjobb matricát szolgálja a matrica számára;
  • a tervező által létrehozott képsorok előnyösebbek az elemek önválasztásához;
  • túl nagy képek nem alkalmasak kis fürdőszobákhoz;
  • ha a díszítés során bármilyen díszet használnak, a díszítést stílusosan kell ötvözni;
  • egy vagy két élénk színű matrica a stílus hangsúlyozására, de nagy mennyiségben káoszt hoznak létre;
  • győződjön meg róla, hogy a díszítő matricák nedvességállóak és a fürdőszoba számára készültek.

  A vinilalkalmazások moshatók, ezért nem csak a falakon, hanem a tálban vagy a mosogatóban vannak ragasztva. Nincsenek szigorú címkeelrendezési szabályok. A falon kezdődhetnek, simán áramlanak a tálba, vagy mozognak egyik falról a másikra.

  A tágas zuhanykabinra vagy a fedél belsejére szolgáló képek hatékonyan néz ki.

  Javasoljuk, hogy megtanulja, hogyan készítsen egy fából készült polcot a fürdőszobában a saját kezével.

  Olvassa el: mi az előnye és hátránya acél fürdők.

  Tudja meg, milyen fürdőszobai kiegészítőkre van szüksége, és mit tehet anélkül.

  Hogyan viselkedni tapadnak alkalmazások a fürdőszobában?

  Először meg kell győződnie arról, hogy a kép illeszkedik a megfelelő helyre, és az alkalmazás során nem lesz kellemetlen meglepetés. Most már dolgozhat:

  • a vízfelület vagy falfelület a matrica alatt legyen száraz és tiszta;
  • meghatározza a mintázat helyét és jelölje meg a területet;
  • lapos felületen a bélyeg kibontakozik, és több alkalommal óvatosan tartja azt spatulával, hogy a ragasztó aktiválódjon;
  • a matrica felső oldalán lévő papírtámaszt néhány centiméterrel eltávolítjuk;
  • a szubsztrátum szélétől mentes, a falra helyezve, a jelölésre összpontosítva;
  • egy puha spatula kitörli a levegőt a film alól;
  • Az aljzat eltávolításának folytatásához szorosan nyomja meg a területét felszabadító falat;
  • amikor az egész hordozót eltávolítják, a felszínen újra spatulával kell járni (a fennmaradó levegőbuborékok tüzet gondosan átszúrhatók);
  • gondosan felszedve az átlátszó rögzítőfóliát, el kell távolítania.

  Tipp: a film felső széle még rögzíthető maszkolószalaggal, ez megkönnyíti a munkát.

  A fürdőszoba matricák egyszerű és viszonylag olcsó módja annak, hogy frissítsék a belső térben. Nem félnek a víztől és mosószerektől, és ha a design elfárad, a képeket eltávolíthatja és másokat is helyettesítheti. A világos alkalmazások a gyermekek számára biztosítják a biztonságot, és úszni fognak. A csúszásgátló szőnyegek mind gyermekek, mind felnőttek számára hasznosak. És ezek a változások nem igényelnek nagyobb javításokat és magas költségeket.