Legfontosabb > Tervezés

A gyermekek fürdőszobájában lévő matricák: friss dekoráció a fürdőszobai dekorációhoz

A fürdőszobában lévő matricák a gyerekek számára - Kiváló választás a kerámia burkolólapok díszítésére A kis kiegészítők nem csak a díszítő matricákat tartalmazzák, a fürdőt szilikon matricákkal is díszítik, amelyek nem csak a karcolásokat maszkolják, hanem csúszásgátló bevonatként is szolgálnak. A kiegészítők választéka nagyon nagy, és a fürdőszobában lévő különféle tárgyak lenyűgöző és érdekes fürdést tesznek lehetővé.

Érdekes gyermek kiegészítők: csábítják a babát

Önmagában a fürdősbaba a fürdőszobában lenyűgöző folyamat számukra, új szemszögből tanulják meg a világot. A vízi eljárások gyakori elfogadása azonban hamarosan a gyermeket viseli, majd mindenféle segítők segítenek a szülőknek. A szokásos gumi kacsák és gyíkok mellett, amelyek szintén gyorsan hordták a gyermeket, a fürdőszobában sokféle izgalmas elem található.

A baba elfogyasztása szórakoztatóvá vált, különböző tartozékokkal körbevéve. A gyermek minden bizonnyal olyan, mint a nagy mennyiségű szilikon matrica állatok, csúszásgátló szőnyegek, szopókák, csapos fúvókák formájában játékok. A fürdés folyamatának kiterjesztése érdekében az intelligens szülők érdekes tevékenységeket is folytatnak szeretteik számára.

Sok hasonló játék van - van egy por, amely nyálkahártyává változik, sziszegő bomba habokkal, szappanbuborékok a görögdinnye méretével. Érdekes lesz minden gyerek számára, hogy üljön a fürdőszobában, és talán még a szappanfejet is lehetővé teszi, mert tudják, hogy ez a foglalkozás nagyon kevéssé kedveli a gyerekeket.

Hidrogél a fürdőszobában - szórakozás a baba számára

Hogyan csalogasson gyermekeket úszás közben:

 1. Ujj festékek. A névből nyilvánvaló, hogy a baba az ujjával húzhat. Tehát fejleszt a motoros készségeket, valamint a tapintható érzeteket. A festékek nagyon könnyen moshatók le a csempékről, és teljesen ártalmatlanok a gyermek számára, ha véletlenül lenyelik.
 2. Markers. Színes jelölők, amelyeket rajzolhat a fürdőszobában és a csempe. Mossa meg őket nem nehéz, és a gyönyörűség a gyermek nem lesz a határ.
 3. Szilikon matricák. Különböző matricák vonzzák a gyermek szemét, felfedezhetik az elsődleges színeket, és csak a "ragtapasz ragasztásával" játszhatják be a babát.
 4. A hidrogél. Kis, többszínű golyók, amelyek vízzel érintkezve növekedni kezdenek. A gyerekek szeretik elkapni őket a fürdőszobában. Az egyetlen negatív az, hogy 10 órán át kell áztatni.
 5. Többszínű hab. A hab spray, amely összekeverhető, és új színeket vagy mintákat hoz létre a habból. Ez a tevékenység nagyon érdekes a gyerekeknek és akár a felnőtteknek is.
 6. Jelly a fürdőhöz. Ha meg akarsz lepni egy gyermeket, hatalmas fürdőt hozhat létre színes zseléből, és behelyezheti a nyughatatlan gyermeket.

Minden termék bőrgyógyászati ​​vizsgálaton esik át és 2-3 éves gyermekek számára engedélyezett.

Fényes rajzoló tollak a fürdőszobában - a tökéletes megoldás

Minden gyerek szereti rajzolni, vele, bárhol és bármi mással. És ha a gyerekszobában levő rajz papírra és állványra korlátozódik, akkor a fürdőszobában teljes egészében kószálhat.

Köszönhetően egy ilyen népszerű találmánynak, mint a mosdókagylónak, a csecsemő képes lesz festeni a csempékre. A markerek összetételében ártalmatlan anyagok is találhatók, amelyek nem károsítják a gyermeket, még akkor sem, ha lenyelték. De mégis, ha egy gyermek 2 évnél fiatalabb, ne hagyja egyedül ezt a játékot. A mag tartalmaz olyan nem veszélyes komponenseket, mint a szappan, a viasz, a parabén és az élelmiszer-színezés.

Az ilyen feltűnő tollak mind a falakon, mind a testen festhetők. A rajzolás könnyen lemosható vízzel.

A markerek segítenek megtartani és szórakoztatni a babát a fürdés folyamatában. Néhány gyermek arra törekszik, hogy azonnal hagyja el a fürdőt, és a markerekkel idő lesz fürödni.

A gyermek képes lesz egy csempere festeni a speciális jelölők segítségével a fürdőszobában

A kreativitás fejlesztésének ez a módja minden gyermek számára biztosan vonzó. De ezek a ceruza (fonott tollak) számos hátránnyal rendelkeznek.

Hátrányok a fürdőhöz:

 • A mag kicsi - 3,5 cm, nem elég sokáig;
 • Csúszik, különösen a testen;
 • Nedves felületen terjed;
 • Egy vízfolyás vagy egyszerűen a vízben gyorsan feloldódik;
 • Egy kis terhelés megszakadhat.

A hiányosságok ellenére ez érdekes, tájékoztató, ártalmatlan és érdekes találmány.

Szilikon matricák a gyermek fürdőszobájában: fényes dekorációval fürdőkád

Ha belefáradt a fürdőszobád belsejébe és a monokromatikus csempe fényes akcentussal hígít, a falon lévő szilikon matricák mentésre kerülnek.

Vízálló matricák ragaszthatók bárhol - a fürdőszoba oldalán, hogy képet kapjanak a matricákról. A mosógép oldalsó paneljein, a tükrön vagy a fürdő üvegajtón lehet megformálni.

Szilikon vízálló matricák a fürdőszobában ragaszthatók bárhol a helyiségben

Ragasztani őket nagyon egyszerű:

 1. Tisztítsa meg a felületet a szennyeződéstől és nedvességtől.
 2. Az összeszerelő film, amely körvonalazza az éleket, ezért nem szabad elmenni, amikor matricát ragaszt.
 3. Óvatosan csatlakoztassa a matricát a ragasztó hátlap eltávolítása után.
 4. Távolítsa el a levegőt puha, száraz ruhával.

A volumetrikus szilikon alakzatok közvetlenül a fürdőszobába ragaszthatók. A gyermek képes lesz ülni és megérinteni a fényes, lágy matricákat, tanulni az állatokat vagy az ábécét - az üzleti élet örömeivel ötvözni. A matricák tisztíthatók por- és szappanfoltoktól, nem szívják fel a nedvességet és megőrzik színeiket.

Az ilyen matricák élettartama meglehetősen nagy, ha nem tisztítja őket porral és fémgyapottal.

Díszítjük a fürdőszobát: gyermek matricát a fürdőszobába

Sok gyerek szeret a fürdés folyamatát, de néha kínzássá válik, majd a szülők elveszik az összes játékot a vízben, csak hogy nyugodtan mosogassák a gyermekeiket. A kisbaba elterelése és a fürdés mulatsága érdekében a fürdőszobát úgy kell felszerelni, hogy a gyermek úszni vágyik.

Először is különféle tartozékok - gumi játékok, fogkefék, fényes törölközők és matricák a fürdőszobában. Ezek a kis képek átalakíthatják a szoba megjelenését, megváltoztathatják és érdekesebbé tehetik a babát. Abban a pillanatban, a gyerekek matricája a fürdőszobában nagyon nagy - a hétköznapi halakról az egész képekre, amelyeket ragasztani kell egy hatalmas vászonra a falon.

A fürdőszobai matricák érdekesebbé teszik a fürdést

A színes matricák rajzfilmfigurák vagy állatok formájában kedvelik a gyermeket, az úszás pedig szórakoztató és informatív lesz.

A baba egy tündérmesék formájában fürödhet, ahol a mesebeli karakterek körülvesznek a baba. A játék formájában szervezett edzés után tanítani tudja a baba felismerését az állatok és a madarak számára, a térfogatmérő matricák beillesztésével a fürdőkád köré a gyermek elérhetõségében. Meg tudja mutatni, hol van az orr, a szeme, és elmondja, hogyan különböznek egymástól a kis állatok.

Továbbá, ha kívánja, speciális fürdőlepedő ragasztókkal is vásárolhat.

Hogyan válasszunk matricákat a gyermekek számára (videó)

A gyerekszobákban lévő matricák nem csak zavaró helyszínt jelentenek a baba érdeklődéséhez, hanem a szerény fürdőszobában is. A színes, színes matricák rajzfilmfigurák formájában segítenek a gyermek fantáziájának fejlesztésében, különféle történetekkel a gyermekek bálványairól. A fürdőszobai matricák valóban üdvözülnek az Ön számára!

A gyermek fürdőszobai matricák

Előnyök Áruk Klub

A Guds Club online áruházában különféle termékeket vásárolhat a Moszkva, Szentpétervár, Krasznodar, Rostov-on-Don, Nizhny-Novgorod, Tula és Oroszország egyéb városaiban a "Matricák a fürdőszobához és a WC-hez" című szakaszban.

 • A katalógus nagyméretű képei segítenek a megfelelő választáson.
 • Nagykereskedelmi áron értékesítjük termékeinket, így a "matricák a fürdőszobában és a WC-ben" árucikkek költsége mindig alacsonyabb, mint a versenytársaké. Cégünk rugalmas kedvezményrendszerrel rendelkezik, amely az áruk árát rendkívül olcsóvá teszi.
 • Az Online Store áruház a Moszkvában és Oroszországban szállíthatja megrendelését, további információ az oldalon található fizetési feltételekről: Fizetés és szállítás.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívjon minket Moszkvában: +7 (495) 132-36-24, vagy használja a díjmentes hívószámot Oroszország egészére + 7-800-200-87-59.

Baba matricák kiválasztása a fürdőszobában

Sok szülő kívánja a fürdőszoba belsejét gyönyörűbbé és eredetibbé tenni, örömmel gyermekeit. A vízi eljárások elfogadása a gyerekek számára kellemesebb lesz, ha színes képek vesznek körül.

A fürdőszoba felújítása hosszú és drága folyamat. Azonban van egy olcsó és gyors módszer a szoba megjelenésének frissítésére. Segítségével lenyűgöző eredményeket érhet el pillanatok alatt. A fürdőszobai matricák nagyon népszerűek. Ez a cikk az előnyeiről, fajtáiról, valamint a választék árnyaltairól szól.

Általános információk

A matricák a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek töredékévé váltak a közelmúltban. 2009-ben Franciaországban kezdték használni a lakberendezést. A dekoráció világszerte egyre népszerűbbé vált, és idővel elérte Oroszországot. Jelenleg számos témával ellátott matricák vannak. A különböző színek és méretek lehetővé teszik a megfelelő helyszín kiválasztását.

Tipikusan az ilyen matricák anyaga vinil, köszönhetően a termékeknek saját egyedi tulajdonságaik vannak. A matricák az alábbiak szerint készülnek: a vinil kivágja a képet a kontúr mentén, majd a film rögzítőfedére helyezi. Néha a legösszetettebb módszert alkalmazzák. A termékek gyártásában ilyen módon a modern fotónyomtatási technológiával.

Meg kell jegyeznünk, hogy jelenleg is vannak más, a piacon megtalálható anyagok alapján készített matricák.

 • Szilikonból készült Az ilyen matricák az alapjaikban fertőtlenítő adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek megvédik őket a káros mikrobák kialakulásától. Hosszabb élettartamuk is van. Az egyetlen hátránya a magas költségek, ami miatt sokan inkább vinil alapú matricákat preferálnak.
 • A gumiból. Az ilyen termékek hullámos szerkezetűek. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően padlóra alkalmasak. Tehát a díszítő célok mellett a hullámos matricák végzik a csúszás megszüntetésének funkcióját, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozogjon a padlón.

teljesítmény

A matricák nagy népszerűségnek örvendenek a helyiségek kialakításában, elsősorban dekoratív tulajdonságaik miatt. Megváltoztathatják a belső térséget, fényességet és egyéniséget adva. Emellett a matricák segítségével hangsúlyozhatja az adott belső stílus főbb jellemzőit.

Azonban az ilyen díszítéseknek más előnyei vannak.

 • Nedvességgel szemben ellenállnak, és ellenállnak a hőmérséklet változásainak is, ezért alkalmasak fürdőszobákban és más hasonló területeken való használatra.
 • A termékek könnyen karbantarthatók. A címke szennyeződéstől való tisztításához nedves ruhával vagy szivaccsal kell törölni. Ugyanakkor a dekorációs elemek nem takarnak le a nedves tisztítás során.
 • A matricák legfeljebb öt évig tarthatnak (a termék megfelelő tapadása egy csempe vagy más felületre).
 • Nem veszítik el az eredeti színüket napfénynek kitéve, ezért fürdőszobai dekoráció megvásárlásával pár szobát vagy konyhát szedhet.
 • A termékek ragaszthatók bármilyen felületre (tükör, fal, bútor, mennyezet stb.).

Ne csak a háttérképre és a rosszul festett felületekre ragasszák őket, mert ha a jövőben eltávolítja a matricát, akkor a felület megsérülhet.

 • Gyorsan kijönnek. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megváltoztassa a szoba megjelenését.
 • Jó minőségű termékeket többször is lehet használni. Vagyis le lehet vágni a díszített felületről, majd ragasztani újra, vagy díszíteni egy másik helyet.
 • A vinil és szilikon matricák környezetbarátak, mivel nem tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, amelyek károsak lehetnek az egészségre.
 • Ezek a termékek könnyen ragaszkodhatnak a sajátjához. Ugyanakkor a gyerekek segíthetnek a felnőtteknek a szoba díszítése során is.
 • A matricák eltávolítása után nincsenek nyomok a felületen.

Vannak olyan termékek is, amelyek nedvesek. Ennek eredményeként a kép megszerzi a hanghatást. Ez a jelenség nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt generációk körében is élvezet.

A választás árnyalatai

A gyermekek számára készült matricákkal kapcsolatos legjobb megoldás az összes tündérmese számára ismerős karakterek képei. Ebben az esetben a dekoráció megváltoztatható: a gyermekek karikatúráitól a képregény karakterekig, amikor a gyermek felnő. Továbbá, a termékek a csempék a fürdőszoba, lehet, hogy egy másik téma. A fürdőszobát virágokkal, felhőkkel, halakkal és más tengeri élettel díszítheti. Mindez attól függ, milyen a képzelete és a csecsemő preferenciái.

Az ilyen képek pozitív hatással vannak a gyermek pszichéjére, felemelve a hangulatot. Sok gyerek nem szereti a vízzel kapcsolatos eljárásokat, és egy ilyen egyszerű módszer lehetővé teszi a gyermek érdeklődését, aki örömmel veszi a fürdőszobába.

Színes képeket használva a fürdés gyerekek szórakoztató és izgalmas folyamat lehet. Szórakoztató és oktató játékok a vízkezelések során soha nem leszel felesleges.

A kisgyermekes családok számára a szobák szilikonból készült, kiterjedt termékeivel gondoskodnak.

 • érdekesek;
 • Kellemesek a tapintásra, és a gyermekek tapintható érzései is fontosak.

Népszerű ma és vízálló gumi matricák a tapadókorongon. Kiváló lehetőség a csecsemő családok számára, hogy díszítik a fürdőszobát fekete-fehér matricákkal, amelyek a vízbe csapódáskor színtelenek lesznek. A kaméleon "varázslatos" hatása meglepetést és szórakozást jelent minden gyermek számára.

A formatervezés finomságai

Különböző tényezők alapján kiválaszthatja a matricák ragasztására szolgáló helyeket. A matricákat a baba fürdőhelyéhez közel helyezheti el, hogy megérintse őket, vagy egyszerűen eloszthassa azokat a falakon, hogy a gyerek fürdés közben láthassa őket.

A padlón csúszásgátló matricák használhatók. A fürdőszobában ez a pillanat különösen fontos, mert a magas páratartalom esetén a padló ebben a teremben gyakran csúszós. Így Ön és a gyermekek védelmét biztosítja a lehetséges esésekhez kapcsolódó kellemetlen helyzetekről.

A matricák nem csak díszíthetik a szobát, hanem elrejthetik a felületek hibáit (pl. Repedt csempék, apró csipek, karcolások, foltok stb.). Ez a dekoráció lehetővé teszi, hogy felületes javítás nélkül végezhesse el. Nem kell pénzt költenie csempe, festmény vagy rétegelt lemez mosható tapéta cseréjére.

Gyönyörű képek lehetővé teszik a kozmetikai "javítás" a szobában egyszerű matricák ragasztott a falra.

A fürdőszoba kialakításának lehetősége nemcsak a gyerekek szórakoztatását, hanem a belső stílus egészét is felismerheti. Például a bambusz elemekkel ragasztott képeket a burkolólapon a japán stílus légkörével hozhatja létre. Fancy díszek vagy fényes virágok válhatnak a fenntartott árnyalat lakonikus szembenézésének "kiemelésére". És a matricákhoz illő matricák harmonikusan egészítik ki.

A legfontosabb dolog az, hogy minden apró részletre átgondoljuk a részleteket, és válasszuk ki a megfelelő képet. Így könnyedén és gyorsan átgondolhatja a bosszantó felületet egy gyönyörű pompássággal a gyermekek szemébe, ami örömet okoz majd neked. Kiválaszthatja a hagyományos fürdőszobák kék és halványzöld árnyalatait, amelyek nyugtató hatással vannak, vagy megállnak egy kellemes meleg palettán (barack, rózsaszín).

Ha a fürdőszobát semleges árnyalatú csempe díszíti, fényes képekkel díszítheti. Ha a felületet gazdag színekben készítik, akkor jobb egy nyugodt matricát választani.

Egy másik lehetőség a címkék használatára - bizonyos területeken való megosztásra. Szép szimbólumokkal rendkívüli módon megjelölheti a szükséges tárgyak helyét, vagy kijelölheti a szobák célját. Például, a fürdőszoba ajtót lehet jelezni egy jel, és a kapu a WC-szobába - egy másik szimbólum. Ezek a matricák gyorsan segítenek a gyerekeknek navigálni a környezetben.

Ez nem csak az ajtókra vonatkozik, hanem a belső térre is. Ha van egy kombinált típusú fürdőszobája, akkor matricák segítségével megoszthatod a szükséges területeket. Ha megpróbálod, maximális eleganciával és tévedéssé válhatsz. Ez a belsőépítészet átalakítja a szobát egyedi, egyszerű és kellemes környezetbe.

Az öntapadós termékek széles választékának köszönhetően szabadon engedheti meg képzeletét és életre keltheti a tervezési ötleteket. A vízálló matricák kiválóan alkalmasak fürdőszobájának díszítésére. Gyönyörködnek a családdal a szépségével sokáig, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át várnia, vagy nagy pénzeket költen a javításokra. Ezért a matricák kiváló lehetőséget kínálnak a gyermekek hangulatának megváltoztatására, akik érlelésüket megváltoztatják, és azok számára, akik szívesen kísérleteznek a belső térrel.

Ragassza be a terméket könnyen. Csak a védőréteget kell eltávolítani, és óvatosan ragassza be a matricát a kívánt felületre. Könnyedén nyomja meg és várjon néhány másodpercet. A kép letörése ugyanolyan egyszerű és egyszerű.

A legfontosabb 15 fürdőszobai kiegészítő, amelyek mind a gyermekek, mind a felnőttek számára vonzóak

Minden szülő, ritka kivétellel, szembesül a gyermek vonzerejével a fürdés, a fogmosás és mossa a kezét. Ragaszkodhatsz, esküszöm, századik alkalommal, hogy elmagyarázza a higiéniai eljárások fontosságát, és még inkább ravaszul. Ha izgalmas játékot teszel a fürdőszobába, akkor egyetlen gyerek sem tud ellenállni.

Tésztaadagolók

Ne lepődjön meg, ha a paszta túl gyorsan befejeződik. Különleges adagoló ember, állat vagy rajzfilm figura formájában. A paszta összenyomása játékgá változik. Maga a adagoló könnyen felszerelhető a tapadókorong falán.

Fúvókák egy csővel tésztával

Ehelyett különleges fogásokat használhat a fogkrém csövére, ami örömet okoz majd a gyermekeknek.

Vicces kefék

A fogkefék maguk nem kevésbé lesznek érdekesek. A hercegnő, az írógép, a dinoszaurusz vagy a szuperhős formájú tollat ​​már játéknak tekintik, nem pedig egy közönséges fogkefét.

Ezenkívül speciális védőkupakkal vagy akár háttérvilágítással is felszerelhető. De vásárláskor győződjön meg róla, hogy az ecset alkalmas az életkorra: nagyon vastag fogantyút nehéz megtartani, és túl nagy a fej, hogy megvédje a fogait.

csészék

Természetesen a keféket valahová kell tárolni. Az állatok formájával világos műanyag poharak vonzzák a figyelmet, és organikusan szemmel láthatóak a kefével.

tartók

Ha nincs olyan sok polc a fürdőszobában, használhat speciális tapadókorong tartókat. Jelentősen megtakarítják a helyet, hozzátesszük a fürdőszobát és nagyon eredetiek. És ami a legfontosabb, akkor kényelmes magasságban lóghat a gyermek számára.

Fúvókák a daru szélén

Csodálatos, hogy egy egyszerű fúvóka a legáltalánosabb műanyagból képes egy csapot átalakítani.

Most már nem keverőgép, hanem elefánt vagy kacsa, amely még mindig kéznél van, hogy kezeit vízfolyás alá helyezze. A kézmosás már nem jelent problémát.

Szokatlan szappan

A gyermek tenyerei azonnal eljutnak az alakos szappanhoz virág, írógép vagy állat formájában. Nem csak kezeket, hanem az egész testet is akarják. Remek ötlet, hogy a fürdés közben gyermekellátást fektessek be.

Vásárolhat kész színes alakokat. Vagy mentse és főzzük őket:

 • Ehhez a legáltalánosabb baba szappan, penész és kukoricaolaj szükséges. Szappannal felhúzzuk és vízben vagy mikrohullámú sütőben olvassuk le. Ne melegítse túl! A maximális hőmérséklet 60 ° C. Az alap csak megolvad.
 • A fehér szappan kímélhető az élelmiszer-színezéssel, de az illóolajokkal nagyon óvatosnak kell lennie. Miután a szappan megolvadt, öntsük öntőformába.
 • A formákat előzetesen kenősítették kukoricaolajjal, hogy könnyebben elérhessék. Ha vannak buborékok, majd szórjuk hígított alkohollal vagy vodkával. Hagyja fagyni egy napra.

A szappanhoz különféle űrlapokat vásárolhat (amelyeket ismételten használnak), használjon szilikont sütéshez, jégformákhoz vagy homokozó játékokhoz.

Baba kéztörlő

Különösen egy gyermek számára, speciális mikroszálas baba kézi törölközőt is felakaszt. A víz gyorsabban elnyeli a vizet, mint egy egyszerű frottír ruhával, a lágyabb és fényesebb design vonzza a figyelmet. A törülközők számára jobb, ha külön magasságú kampót szerelnek fel. Gyakran a gyerekek nem törlik meg a kezüket, mert egyszerűen nem érik el.

Az EVA "Tengeri lakosok" + fürdőszobában lévő matricák a hálószemek tárolására

 • közös
 • Védjegy Tiny I
 • Cikk 1874873
 • EAC tanúsítvány
 • Ország Kína
 • Összetétel EVA, PVC, textil
 • Csomagolás és csomagolás
 • 160 készlet a dobozban
 • Csomagolás 1 készlet
 • Egyedi csomagolási csomag
 • Csomagolás mérete 1,5 cm × 18 cm × 26 cm
 • Méretek és tömeg
 • Súly 60 g
 • Különlegességek
 • Gyermek téma
 • EVA anyag
 • Kiegészítő funkciók fejlesztése, lebegő
 • Életkor 3 hónap

Fejlesztésünk. Szerzői jogvédelem alatt áll.

Egy sor játékkal TM "Tiny I" baba szerelmes vizet kezel! A termékek EVA (etilén-vinil-acetát) puha polimer anyagból készültek. Nem süllyednek el és gyorsan száradnak. Nedves, térfogatméretű alakzatok könnyen ragaszthatók a sima felületekhez, például egy fürdőszoba, csempe vagy tükör falához.

A készlet tartalmaz egy hálót a játékok tárolására. A tartozék gumi elemekkel díszített, tematikus rajzokkal, amelyek érdekesek a morzsák. Fürdés után rendezze el a baba kiegészítőket és játékokat. A szép szervező segítségével segíteni tud a baba megrendelésében.

Rácsméret (L × W): 25 × 25 cm A felső rész tépőzárral van zárva. A termék fel van szerelve egy hurokkal a horoghoz és két tapadókoronghoz a falon történő rögzítéshez.

A fürdőszobai játékszerek hozzájárulnak a képzelőerő kialakulásához, a tapintható érzékeléshez, a finom motoros képességekhez és a mozgások összehangolásához.

Ez a termék 3 hónapos gyermekeknek ajánlott.

A Simalandnak jogában áll kiválasztani a közzétételi kérdéseket függetlenül és a felhasználók értesítése nélkül. Nem küldünk olyan kérdéseket, amelyek:

 • ne vonatkozzon a bolt tárgyára, és ne vásároljon benne;
 • sértő jellegű nyilatkozatokat tartalmaz;
 • linkeket tartalmaz más webhelyekhez.

Nem teszünk közzé olyan kérdéseket, amelyek tartalmazzák:

 • más weboldalakra mutató hivatkozások, valamint az egyes eladókra és importőrökre történő hivatkozások;
 • harmadik felek becsületét, méltóságát és üzleti hírnevét (beleértve az áruházakat, a gyártókat és az importőröket);
 • anyagok (ideértve a szöveget, a videót, a grafikai ábrákat, a kódot), amelyek megsértik a harmadik felek jogait, beleértve az intellektuális tevékenység eredményeire és az individualizációs eszközökre vonatkozó jogokat.

A Sima-Land fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor eltávolítsa a közzétett kérdést, és függetlenül határozza meg azt a határidőt, amely alatt a kérdések relevánsnak tekinthetők, és amelyekre a Sima-Lend honlapján közzéteszik őket.

Nem vállaljuk a felhasználók tájékoztatását a kérdések elutasításának és a korábban közzétett kérdések törlésének okairól.

Ha egy felhasználó felteszi a kérdést, akkor vállalja, hogy értesüléseket kap a Simaland webhelyéről az új kérdésekre adott válaszokról.

A Simalandnak jogában áll függetlenül és a felhasználók figyelmen kívül hagyása nélkül megválasztani a közzétételre vonatkozó véleményeket. Nem teszünk közzé véleményeket, amelyek:

 • ne vonatkozzon a bolt tárgyára, és ne vásároljon benne;
 • nem kapcsolódnak a termék használatának tényleges tapasztalatához;
 • nem tartalmaznak hasznos információkat a többi felhasználó számára;
 • sértő jellegű nyilatkozatokat tartalmaz;
 • linkeket tartalmaz más webhelyekhez.

Nem teszünk közzé olyan termékek gyűjteményeit és véleményeit, amelyek tartalmazzák:

 • a gyűjtemény és a szöveg szövegében más weboldalakra mutató hivatkozások, valamint az egyes eladókra és importőrökre történő hivatkozások;
 • harmadik felek becsületét, méltóságát és üzleti hírnevét (beleértve az áruházakat, a gyártókat és az importőröket);
 • anyagok (ideértve a szöveget, a videót, a grafikai ábrákat, a kódot), amelyek megsértik a harmadik felek jogait, beleértve az intellektuális tevékenység eredményeire és az individualizációs eszközökre vonatkozó jogokat.

A Sima-Lend fenntartja magának a jogot, hogy bármikor távolítsa el az áruk közzétett áttekintését, kiválasztását és felülvizsgálatát, valamint függetlenül határozza meg azt az időszakot, amely alatt a véleményeket relevánsnak tekintik, és amelyekre a Sima-Lend honlapján közzéteszik.

Nem vállaljuk a felhasználók tájékoztatását a közzététel elutasításának okairól, valamint a korábban közzétett értékelésekről, minősítésekről, gyűjteményekről és termékek áttekintéséről.

Ha a felhasználó egy visszajelzést vagy kérdést intéz hozzá, akkor vállalja, hogy észrevételeire adott új válaszokról értesíti a Sima Land webhelyét.

Megoszthatja a terméket a közösségi hálózatokon

Tartozékok a falon a fürdőszobában

Octopus és hal

Delfinek játék

Minden ember a fürdőszobában tölti életének egy bizonyos részét. Ebben a térben sikerül egyedül lenni magunkkal és gondolatainkkal. Reggel itt a legfontosabb előkészület az új napra, este pedig meleg vízzel a fürdőszobába bújva lazíthat és lazíthat. Annak érdekében, hogy ez a nyaralás kellemes és teljes legyen, megfelelő életkörülményeket kell létrehozni a lakóterület ezen részében: kényelmes szaniter berendezések, bútorok, tükrök és természetesen gyönyörű dekoráció, amely különleges hangulatot kölcsönöz a rendes belső térnek.

Annak érdekében, hogy évente ne végezzen javítási munkát, ugyanakkor rendkívüli díszítő felületeket alkosson, a tapasztalt gyártók stílusos és kiváló minőségű vinyl matricákat készítettek a fürdőszobában. Ezek a termékek teljesen biztonságosak, nem veszítik el vonzó adataikat hosszú ideig, és egyszerűen alkalmazhatók sík felületekre további szerszámok és kötőelemek nélkül.

Cél Vinyl vízálló matricák

A fürdőszobában lévő matricák védő réteget tartalmaznak, amely megvédi a dekorációt a hőmérsékletkülönbségtől és a nedves környezettől. Az ajtót, a tükröt, a fürdőszoba alját, a padlót, a paneleket, a mosógépet, a kazánt és más sima felületeket díszíthetik. Szükség esetén a matrica könnyen eltávolítható anélkül, hogy szennyeződést hagyna.

A fürdőszoba dekoratív termékek széles választékban kerülnek bemutatásra, minden ízlés szerint:

 • gyönyörű képek különböző színekben;
 • stílusos és szokatlan minták, absztrakciók;
 • érdekes és hűvös feliratok;
 • 3D képek stb.

Tartozékok a fürdőszobában megfizethető áron

Az "AllStick.ru" stílusos dekoráció online boltja nagyméretű, különböző méretű vinyl matricákat kínál.

 • hűvös "hal";
 • "A színek tengere" - jól néz ki a zuhanyok ajtaján;
 • dekor "polcok";
 • gyönyörű korallzátonyok;
 • "Az óceán ajándékai" - fényűző kagylók;
 • "Palmochki" - elhelyezhető a fürdő közelében, egy csodálatos sziget tájaként;
 • "Bather" és más érdekes képeket.

Fedezheti fel az online katalógus teljes kínálatát. Az AllStick.ru a saját termelésű, tartós vinilfilmből készült, kiváló minőségű dekorációs elemeket ad el, amelyek az évek során nem veszítik el eredeti jellemzőiket.

A matricák ára a fürdőszobában megfizethető. A megrendelések kézbesítése online, a város bármely irányában történik.

A gyermek fürdőszobai matricák

Előnyök Áruk Klub

A Guds Club online áruházában különféle termékeket vásárolhat a Moszkva, Szentpétervár, Krasznodar, Rostov-on-Don, Nizhny-Novgorod, Tula és Oroszország egyéb városaiban a "Matricák a fürdőszobához és a WC-hez" című szakaszban.

 • A katalógus nagyméretű képei segítenek a megfelelő választáson.
 • Nagykereskedelmi áron értékesítjük termékeinket, így a "matricák a fürdőszobában és a WC-ben" árucikkek költsége mindig alacsonyabb, mint a versenytársaké. Cégünk rugalmas kedvezményrendszerrel rendelkezik, amely az áruk árát rendkívül olcsóvá teszi.
 • Az Online Store áruház a Moszkvában és Oroszországban szállíthatja megrendelését, további információ az oldalon található fizetési feltételekről: Fizetés és szállítás.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívjon minket Moszkvában: +7 (495) 132-36-24, vagy használja a díjmentes hívószámot Oroszország egészére + 7-800-200-87-59.

Matricák a fürdőszobában gyerekeknek

Ha kicsi gyermeked van, biztosan már találkozol a fürdő átalakításának kérdésével. Ha a játékokból eltűnik az érdeklődés, hogy a gyermek élvezhesse a vízkezelést, milyen megoldás lehet a lehető legegyszerűbb és leginkább hozzáférhető a hosszadalmas javítási eljárások nélkül?

Ez díszít matricákkal a gyermekek számára készült fürdőszobához, a szopókákhoz és a matricákhoz. A belső terek új színekkel csillognak, vagy a felismerésen túlmutatnak, megtakarítva a megtakarításokat a magas költségek miatt.

A gyermeknek változtatásra van szüksége

A fürdőszobai matricák 2009 óta népszerűsödnek hazánkban. És most már elég könnyű mindketten vásárolni és felvenni a legelegánsabb, szokatlan, sok lehetőséget.

Minden díszítőelemet külön-külön, speciálisan kiválasztott zónával díszíthet, gyermek matricával. Általában közelebb van a fürdőszobához, a baba eléréséig. Szintén lehetőség van arra, hogy a mennyezetre vagy a mosdó közelében helyezkedjen el. Kompozíció, ötletfejlesztés biztos, és nagyon sok mulatság lesz.

Az egyetlen dolog, ami fontos megjegyezni, a felület, amelyen ragasztod a tartozékot. Tiszta, száraz és sima legyen - jobb kötés (nemcsak kerámia bevonat, hanem üveg, márvány, fajansz stb.). Ezek a gyermekek fürdőszobai matricái vízálló anyagból készülnek, jó ragasztófelülettel, és ellenállnak a szélsőséges hőmérsékletnek és a páratartalomnak.

A matricák típusai a fürdőszobában

 • vinil;
 • Szilikon - ellenállóbb antiszeptikus tulajdonságokkal és hosszú élettartammal, de drágább, mint a vinil;
 • Gumi - rendszerint, térfogatmérő és szopós;

A fürdőszoba tisztításakor nyugodtan törölheti a gyermekek matricáját rendes rongyal, tudva, hogy nem fog elhalványulni vagy elveszíteni az alakját, mivel nem igényel különleges ellátást. Ha háztartási vegyi anyagokat kap a matricánál, törölje szárazra a matricát, és minden rendben van. A károsodás elkerülése érdekében - ne használjon detergenseket csiszolószemcsékkel a matricákra, ne használjon fémgyapotot és más karcolódobozokat - ez hátrányosan érinti a matricákat. Ellenkező esetben biztos lehet benne, hogy hosszú szolgálatot fognak nyújtani neked.

Ha az idő múlásával belefáradt a szemlélődésbe ezek a matricák, egyszerű és egyszerű eljárás lesz, hogy eltávolítsák őket, nem lesz nyom a falon. Ez a másik előnye ennek az egyszerű, de érdekes kiegészítőnek.

Mivel tervezi, hogy ragasztókat ragaszt fel a gyermekek számára vagy a mosdókon lévő játékokat, valószínűleg az első gondolat egy tengeri téma meglátogatása. Vegye figyelembe ezt és még sok más.

A tengeri motívum lehetővé teszi a gyermeke számára, hogy kalóz, sellő, búvár, utazó, és tökéletesen kiegészítse a megfelelő teret. A matricák lehet tájképek, tengeri élet: állatok és halak, növények, tengeri csillagok, hajók stb. Ha ebben a kategóriában hozzáadsz játékokat vagy figurákat a szopókákhoz, akkor sokáig szórakoztató játékot biztosít a gyermeke számára! Ez a stílus talán univerzális.

A gyerekek matricái és játékok tökéletesen kombinálhatók a tengeri stílusgal. Ezek népszerű rajzfilmek mesés hősök. Örömmel fogják felnevelni a babát, és megteremtik a megfelelő hangulatot a játékhoz és az úszáshoz. Itt volumetrikus alakok a legalkalmasabbak, realisztikusabban és kellemesebbnek tűnnek ahhoz, hogy kézben tartsák.

A kozmikus stílus jobban álmodik fiúknak, akiknek fejlett fantáziájuk van arra, hogy más világokra utazzanak. Ezek rakéták, csillagok, nap, Föld és Hold, idegen idegenek és űrhajósok. A megfelelő téma hozzáadásához a fluoreszkáló bevonattal ellátott matricákat is sötétben sugározhatod. Ez megteremti a rejtély és a mesék hangulatát, a fürdőszoba ajtaját alig lehet megnyitni.

A természetes motívum az univerzális stílusnak is tulajdonítható. Ez gazdag választékban gazdag, csak a képzeleted és a választott téma korlátozza. Ezek madarak, virágok és fák, vízesések és folyók, lepkék és méhek, bogarak, pókok, háziállatok és erdők lakói. Létrehozhat egy dzsungelt vagy trópusokat, szigetet vagy kertet. Gyönyörű és egzotikus helyen fog megjelenni a gyereknek!

A tanítási stílust rendszerint a mosogatóhoz vagy a vízvezetékhez kell helyezni annak érdekében, hogy a gyermek higiéniai eljárása kötelező és egyszerű folyamat legyen. Kívánatos, hogy az ilyen matricák érdeklődést keltsenek a gyermekben, hogy utánozzák. Nemcsak a matricák ragasztására van szükség, hanem a gyereknek is egy olyan legenda, amelyben minden reggel és este örülni fog.

Galéria: matricák a gyermek fürdőszobában (25 fotó)

Hogyan válhat "magának tervező"

Nem elég eldönteni a kívánt témát és játékokat, ne felejtsd el a fürdőszobai tervezés és a matricák megfelelőségét. Íme néhány fontos tipp, amelyre figyelni kell:

 1. Ha a fürdőszobai csempe pasztell színekkel rendelkezik, akkor a világos színű matricák jó megoldást jelentenek;
 2. Ha a fürdőszobai csempe lapos, akkor a monokróm matricák a legelőnyösebbek lesznek a lapra;
 3. Ha a fürdőszobában lévő felvétel kicsi, akkor ne használjon nagy és nagyteljesítményű alakokat, ez vizuálisan közelebb hozza őket, és csökkenti a helyiséget;
 4. Ha a falon domború minták vagy rajzok vannak, akkor a legjobb, ha ragasztókat vagy játékokat kell ragasztani egy tükörre, ajtóra vagy a fürdőszobába;
 5. Ha a padlót kívánja díszíteni, akkor a legjobb megoldás a tengeri stílusból származó játékokat szolgálja fel, amelyek utánozzák a tengerfenéket.

A gyerekek matricái és játékok egy megfizethető és egyszerű módja annak, hogy átalakítsák a fürdőszobát, és érdeklődjenek a gyermek fürdőzésében. Az egyetlen dolog, ne felejtsd el használni a fenti tippeket, hogy pozitív hatást érj el a tervezési ötletből, és ne fordítva. Van még egy gyermek kiegészítők a fürdőszobában - ezek a mosdókagyló tollak, amelyek kreatív érintést hozhatnak és szórakoztatják a gyermeket. Ezekkel a markerekkel a gyermek képes rajzolni és kreatív gondolkodást fejleszteni.

Kapcsolja be gyermekeit igazi nyaralás közben! Ma a gyermekek fürdőszobájában gumi, vinil vagy szilikon matricák találhatók, a játékok a legjobb megoldás a fürdőszobának a gyermekek kreativitásához való átalakításában. Gondolkodnod kell a telken, előnyben kell részesíted a gazdag árnyalatokat, és egyedi kialakításúvá kell tenni a fürdőszobát. Az Ön és a gyermeke öröme garantált!

matricák

A belső dekorációs matricák minden helyiségben alkalmazhatók. A matricák festett falakra, tapétákra, műanyag panelekre, kerámia csempe, üveg, akril, fém felületekre helyezhetők. Ezek a termékek segítenek a belső tér gyors és olcsó frissítésében.

A matricák előnyei:

 • a beltéren és a szabadban való ragaszkodás lehetősége;
 • a forma és a szín megóvása a magas hőmérséklet és nedvesség hatására;
 • különböző textúrák, minták és színek;
 • ökológiai biztonsága megengedett a gyermekszobákban való rögzítéshez;
 • tartósság;
 • A matricák eltávolítása nem hagy maradékot.

A dekoratív elemek másik fontos előnye az alacsony költség. A filmek olcsó cseréje miatt rendszeresen frissítheti a belső teret.

A különböző helyiségek címkéinek kiválasztása

A gyermekszobákban található matricák legnépszerűbb alkalmazása. Élénk érdekes sorozat áll rendelkezésre, amelyek között könnyű megtalálni és megvásárolni a megfelelő lehetőséget.

A fürdőszobák nagy nedvességállósággal rendelkeznek. A matricák a zuhanyzók és kádak falán, kerámia burkolatokon - a radikális és olcsó formatervezés változásainak módja. A konyhában a matricák segítenek megverni az otthoni berendezési tárgyakat, az egyéniséget a légkörbe hozni. A hálószobában és a nappaliban ezek az elemek ritkán használatosak, a leggyakoribb a dekorációs formázás.

Az online áruházunk katalógusában megjelenik a "Decoretto" matricák, amelyek a gyártás, a formatervezés és az árak részletezésében különböznek. Termékeinket olcsó módon, de minőségi garanciával gyártjuk és értékesítjük.

Az "Decoretto.ru" online áruház megrendelheti a matricák készletét az Orosz Föderáció minden régiójában történő szállításra. Moszkvában az áru önmagával nyerhető.

A fürdőszobában lévő matricák a gyermekek számára, amelyek jobbak és hogyan használják őket

Írta: admin a fürdőszobában 03/01/2018 0 112 megtekintés

Tartozékok a fürdőszobában: a szoba átalakítása

A lakberendezés kedvenc tevékenysége bármely háziasszony számára. Olyan kívánatos, hogy az egész életteret vonzza a szépséget, a kényelmet és a kényelmet. A probléma azonban akkor merül fel, amikor a befektetés kérdése merül fel. Ezért van egy nagyszerű megoldás a különböző matricák a fürdőszobában.

A fürdés a gyermek fürdőszobájában izgalmas élménysé válhat.

Az ilyen eszközök kiváló lehetőséget nyújtanak bármilyen helyiség kialakításának gyors és szerény változására. Az ilyen képek segítségével gyorsan felépítheti a gyerekeknek szánt gyerekbarát matricákat. Azonban elkezdjük ezt a terméket rendben tartani.

Az ilyen matricák legjelentősebb előnye a sokoldalúság. Ennek az alkalmazkodásnak köszönhetően gyorsan és eredetileg megváltoztathatja a tervezést. Az ilyen képek segítségével megváltoztathatja a csempe keretét a fürdőszobában, hozzáadhat színeket és színeket, és fókuszálhat egy tárgyra.

Köszönhetően bizonyos volumetrikus lehetőségeknek, a gyerekek fürdőszobai matricái képesek lesznek a gyerekeknek sok móka adni. A szórakoztató játékok és az informatív szórakoztatás az úszás során soha nem lesz felesleges.

Gyakran előfordul, hogy bármilyen helyiségben egy ilyen dekorációt alkalmaztak, akkor megtagadhatja a kozmetikai javításokat anélkül, hogy pénzeket cserélne a csempe vagy a tapéta cseréjére. Gyönyörű macska, virágdísz, vicces állatok vagy lenyűgöző táj - mindez a falon tapadó egyszerű képek miatt lehetséges. Nem szükséges egy teljes méretű építési területet felépíteni annak érdekében, hogy egy pár csempe cseréljenek a fürdőszobában élesebbekké, egyszerűen csak a falra ragasztott alakot használhatja.

Az ilyen csodálatos képek elsősorban egy fürdőszobának alkalmasak. Nem rossz, hogy csatlakoznak a gyermekszobák díszítéséhez. Kivételesen, a kép alakjának és színének megfelelő megválasztásával a hálószobába fognak nézni.

Elvileg az ilyen szerény kiegészítők kedvezően hangsúlyozhatják a bútorokat, vagy éppen ellenkezőleg, elrejthetnek néhány hibát. Szeretnék azonban külön figyelmet fordítani a matricák használatára a fürdőszobában.

A fürdő eredeti képei képekkel

Az ilyen fürdő dekorációk drasztikusan megváltoztathatják a szoba eredeti stílusát. Például a bambusz minták ragasztása a csempékre, létrehozhatja a japán stílus illúzióját. Ezen egyszerű technikának köszönhetően könnyen feloszthatja a helyiségeket zónákra.

Az ilyen dekoráció fő előnyei a tartósság és a könnyű használat. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a kép azonnal ragasztva van minden felületre, nem aggódhat, hogy el fog tűnni és elrontani. Az ilyen rajzok nem repülnek sem a felületek tisztításakor, sem pedig a vízre.

Ez a tény nagyon fontos a gyerekek számára. A fürdőszobában lévő matricák változatosak lehetnek. Az egyszerű rajzfilmfigurákból, amelyeket a gyermekek felcserélhetnek, így a vízből duzzadt, nagy mennyiségű szilikon figurák, amelyek ezután vidáman ragaszkodnak minden felülethez.