Legfontosabb > Bútor

WC matricák: típusok és tervezési megoldások

A matricákkal ellátott felületdíszítés egyre népszerűbb. Ha a nappali díszítés nem okoz ellentmondó véleménnyel, a vécé kialakítása matricák segítségével szándékosnak kell lennie.

Jellemzők és típusok

A vécépítés díszítése az amerikaiakhoz tartozik. Az ilyen matricák előállításához szükséges anyag egy lágyítóval ellátott vinilfólia. A ragasztó az alján található. A matricának van egy védőbevonata, amely eltávolításra kerül, ha ragaszkodnia kell a kiválasztott helyhez. Kezdetben családi téma és képek jelezték a szoba célját.

Idővel a téma jelentősen bővült. Az eladáskor sok fajta van a legszokatlanabb tervezési megoldásokhoz.

Az ilyen felületeket díszítheti:

Ha a fürdőszobát kombinálják, díszítse csempe, panelek, fürdőszoba doboz, szekrény higiénikus kiegészítők és egy tükör. Sok termék készült a vécéfedél díszítésére, sőt a gyermekek bélésére is, tekintettel arra, hogy az ilyen dekoráció hűvös.

Azonban nem minden típusú ilyen díszek néz ki szép. Gyakran nem az a hely, ahol ragaszkodnak a képhez, megváltoztatja a WC-tér érzékelését. Ennek oka a képzeletbeli gondolkodás hiánya.

A formatervezés előnyei és hátrányai

A WC-vel ellátott vinil matricáknak sok előnye van.

 • az esztétikában különböznek;
 • ellenáll a hőmérséklet változásainak;
 • vízzel és gőzzel szemben ellenálló;
 • könnyen alkalmazható;
 • a szoba érdekes;
 • biztonságosan tapadjon a felületre;
 • különböző árnyalatokban különböznek;
 • változó méretben és alakban:
 • tartósak.

A hátrányok a következők:

 • kép nem egyezik a szoba céljával;
 • rossz ragasztás;
 • a ragasztás mérete és helye helytelen megválasztása;
 • a kép bruttó felhangja.

Tervezés: hibák és árnyalatok

Nem számít, milyen szép a kép, nem lehet rejtett undertones vagy durva utalások. Nem minden, amit eladásra kínálnak, méltó a vásárláshoz.

Nem megfelelő a WC-szobai képek kialakításánál a WC-n lévő fedélen, bemutatva:

 • macskák, kutyák vagy rajzfilmfigurák;
 • ürülék, ideértve emodzhi formájában;
 • egyértelmű jegyzetek és furcsa testtartások;
 • különböző érzelmekkel rendelkező személyek, akik találkoznak a látogatóval;
 • képek felnőttekről;
 • a férfiak elmagyarázzák, mi a teendő a wc-vel.

Matricák a WC-n

Egy hely gondolkodni

A WC-ajtón

Crank a WC-en

Jók a WC-vel

Komolyan megveregette a WC-ben zajló észlelést, amely segít a matracos matricákon a WC-ben! Vicces matricák örömmel fogadják Önt és vendégeit otthon.

Lehetőség van színes rajzolásra bármilyen sima felületen:

 • a WC-tál lapos oldalán;
 • a fedélen vagy az ülésen.

A termékcsalád kiváló minőségű vinylfilmből készült dekoratív termékeket tartalmaz, gyönyörű mintával és kiváló minőségű alapokkal. Az öntapadó dekoráció könnyen felvihető a felületre, és szükség esetén eltávolításra kerül, teljesen nyom nélkül hagyva.

A WC-tálon, a fedélen vagy az ülésen található speciális matricák olyan védőréteget tartalmaznak, amely nem teszi lehetővé a nedves környezetben a nyomtatott kép elpusztítását. A működés időtartama elég hosszú. Általában idővel az egyedülálló dekoráció tulajdonosai új matricával helyettesítik őket, nem azért, mert a design kiégett, vagy romlott a működés során, hanem azért is, mert újra meg akarták változtatni a díszítőelemet, amely átalakítja a szoba általános kialakítását.

Cool matricák a WC-en olcsó

Szeretné átalakítani a WC-szobabelső belsejét? Minőségi matricákat kap a vinilfilmtől a specializált online "AllStick.ru" webáruház weboldalán! A katalógusban szereplő termékek ára megfizethető!

A választékunkban kiváló választás: matricák a WC-fedélen, az oldalán és az ülés eredeti stílusában, valamint hűvös kialakítással és rendkívüli díszítéssel.

Ezekkel a képekkel matricákat vásárolhatunk:

 • A "színes polip" ideális megoldás egy olyan házban, ahol a kisgyermekek élnek (ez segít a gyermek gyors tanításában, hogy a saját WC-hez menjen);
 • "A horogon" - hűvös matrica a halászati ​​rajongóknak;
 • "Drivers" - a tengerek és óceánok hódítói számára;
 • "Egy hely, ahol gondolkodni" egy vidám kígyóval - optimista választás a dekorációhoz;
 • "Radioaktív hulladék" - meglepte barátját kreatív megközelítéssel a WC kialakításában;
 • "Sylvester" - egy csodálatos macska, egy átgondolt megjelenés;
 • "Színes kagyló" - elegáns díszítés színes kagylóval.

Kínálunk teljes színválasztékot a színes katalógusban, árakkal és fotókkal. A kiválasztott terméket egy kattintással megrendelheti. Miután az alkalmazás feldolgozása megtörtént, azonnal elküldik az ország összes helyszínére. A vásárlás kifizetése minden kényelmesen választható.

Belső matricák fürdőkádakhoz és toalettekhez

Kedvezmény minden 30%

A vinyl bevonatú, stílusos belső matricák már régóta népszerűsödnek a nyugati országokban. Nagyon jól díszítik mind a nagy, mind a kis szobákat, funkcionálisan rendezik a helyet, és frissességet és meglepetést hoznak a belső térbe.

A vinil matricák nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobákban is használhatók. Például fel lehet venni az eredeti jeleneteket és képeket a WC-ben, hatékonyan kitöltve falakat, padlókat, bútorokat vagy ajtót. Szintén nagyon eredeti és friss fog kinézni fürdő, díszített ilyen típusú dekoráció.

A matricák különleges védőréteggel bevonva biztosítják az ékszer tökéletes megjelenését hosszú időre. A világos, tiszta nyomtatás, kifejező díszek hatékonyan díszítik mind a teljesen fehér falakat, mind a pasztell vagy a gazdag színeket.

Tartozékok a fürdőszobában - hogyan válasszunk és ragaszkodjunk

A tervezés a zuhany az eredeti és szokatlan stílus gyakran töltött sok pénzt. Ennek az ötletnek a megvalósítása is jelentős erőfeszítéseket, időt és türelmet igényel. Ma, hogy nagyszabású változtatásokat hajtson végre a tervezésben, használhat speciális matricákat a fürdőszobában. Lehetővé teszik számukra, hogy jelentősen újítsák meg a szobát, hozzátesszük az eredetiséget és az esztétikát.

A fürdőszobai vinyl matricák most nagyon népszerűek. Ezek a matricák a falra, mennyezetre, vízvezetékre, csempere vagy egyéb felületre is alkalmazhatók. Különféle mintákkal, rajzokkal vagy képekkel vannak díszítve. A széles választék lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy terméket bármilyen formatervezéshez. Éppen ezért a dekoráció ezen elemei iránti érdeklődés sok évig nem tűnik el. Ma különböző modelleket használnak világszerte.

Szerkezet és tulajdonságok

A fürdőszobai matricák meglehetősen jól bevált anyagból - vinilből készülnek. Az alapja egy vinil bevonat, amelyből a szükséges mintát vágják, majd a körvonalakat feldolgozzák és az üveget speciális filmréteggel bevonják. Így megkapja a késztermékeket, amelyek alkalmasak a teljes mûködésre a zuhanyzóban.

Matricák a fürdőszobában

Az ilyen szokatlan matricák viszonylag korábban a párizsi világvilág fővárosában származtak. Csak ezt követően sikeresen elterjedt Franciaországból a világ minden tájáról, és elérte a hazai fogyasztót. Jelenleg a matricák sokasága annyira nagy, hogy egy külön piacról vagy területről beszélhetünk a helyiségek díszítésében. Bármelyikünk közül választhatunk vinil terméket az Ön ízléséhez.

Ezek széles választékban állnak rendelkezésre, amelyek különböznek egymástól a megjelenés, a szerkezet, a méret, a szín és a méret tekintetében. Emellett érdemes megemlíteni minden modell kiváló minőségét, amely évekig tarthat. A stílusos és eredeti rajzok még az első öt év működésének kezdetén még egy tágas, tágas teremben is tükröződnek.

Hableány matrica

A modern piacon nemcsak a vinyl matricák színes választékát kínálja. A fürdőszoba matricák más árkategóriájúak is. A költségvetési lehetőség kínai termékek. Minõségük rosszabb az európai partnereknél, de legfõbb elõnye az ismételt felhasználás lehetõsége. Kínai matricákat újra lehet ragasztani több helyről helyre, és nem kapnak semmit tőle. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a kínai matricák eltarthatósága ritkán 3 évnél hosszabb.

Az európai termékek a legmegbízhatóbb, tartósabb, vízálló matricák a fürdőszobai burkolólapokon. Nem félnek az ultraibolya sugárzástól, azaz ne halványuljon el időben, ne hámozza le a magas páratartalmat, gőzt, kondenzátumot és más negatív hatásokat. Vinyl matricák ragaszthatók a falhoz, a mennyezethez, a padlóhoz és a zuhanyzó egyéb részeihez. Megszenvedik azokat a kísérleteket, amelyek az ő útjukra esnek.

Még egy közvetlen sugár nem rémlik, és nem befolyásolja a megjelenést. Azonban ahhoz, hogy a termékek megfeleljenek ezeknek a szabványoknak, Európából csak kiváló minőségű matricákat kell megvásárolnia. A rossz minőségű matricákat nem lehet ismételten használni, mivel a ragasztóréteg időről-időre gyengül. Általánosságban pedig ritkán fordul elő, ha az első újragasztás után a rossz minőségű termék rövid ideig tart a helyén.

bejegyzés

Annak érdekében, hogy az eredeti design a fürdőszobában, hogy teljesen lazítson zuhanyzás közben, a látogatás belsejének csodálatát harmonikusan kell díszíteni. Ezenkívül az általánosan elfogadott formatervezés a fő háttér kiválasztásával vagy az ékezetek elhelyezkedésével mozog, akkor megfizethetőbb és olcsóbb módszert használhat - vinil matricák. Lehetővé teszik, hogy hatékonyan költjen pénzt, mert ha a kép nem tetszik, egyszerűen törölheti. Nevetési helyek:

Csempe matricák

 • vízvezeték;

  Matrica a WC-n

 • tükörfelület;

  Tartozék a tükörre

 • mennyezetburkolat;

  Dekoratív matricák a fürdőszobában

  A fürdőszobát könnyen felfrissítheti és díszítheti matricával. Nagy választékkal bármilyen formatervezési mintával ellátott matricákat választhat. Még akkor is, ha a fürdőszobában nincsenek bizonyos stílusok, az egész terem átdolgozása nélkül hozhatja létre. Azt is használhatja őket, hogy elrejtse a zsetonokat, karcolásokat vagy foltokat, amelyek gyakran megjelennek a felszínen.

  Franciaországban először díszítő matricát használtak, az olaszok felvetették ezt az elképzelést, és egyre jobb és drágább matricákat kezdtek el készíteni. Most a piacon hatalmas különböző matricák különböző országokból, és mindenki választhat egy lehetőséget, figyelembe véve a költségvetést.

  A dekoratív matricák pozitív pillanatait

  1. Az ilyen ragasztási minták eltűrik a különböző hőmérsékleti cseppeket a helyiségben. Függetlenül attól, hogy jég fröccsen egy hideg zuhany vagy gőz egy forró fürdő. Ez nem befolyásolja a címkéket a szobában.
  2. A matricák nem reagálnak a nedvességre és a vízre. Vannak olyan képek is, amelyek a vízben, amikor a víz felszívódik, duzzad és terjedelmes lesz, ami a ház kis lakóinak örömét leli.
  3. A különféle képek nagyon könnyen használhatóak. Olyan egyszerűen használhatók, hogy új belső teret hoznak létre, vonzhatják a gyerekeket a segítségükre. Ez szórakoztató, és a gyerekek úgy érzik, mint a felnőtt segítők, akiket megbíztak egy fontos munka.
  4. Nagyon egyszerű gondoskodni a dekoratív matricákról. Elegendő, hogy törölje őket egy nedves ruhával törölje nyomok foltok vagy cseppek.
  5. A helyesen beillesztett rajzok évekig tartanak.
  6. A képek nagy választéka segít mindenki megtalálni a sajátját. Még akkor is, ha nincs figuratív megértés arról, hogy mit kell létrehozni a fürdőszobában, a különféle matricák lehetővé teszik, hogy valami különlegeset találjanak.
  7. Lehetőség van a ragasztók ragasztására nem csak a falakon, hanem padló és mennyezet, valamint vízvezeték, bútor, háztartási gépek, ablakok és tükrök

  A dekorációs matricák típusai

  • Környezetbarát. A modern poli (vinil-klorid) nem tartalmaz káros vegyi anyagokat.
  • Ezek könnyen ragasztottak, és ha szükséges, ártalmatlanul eltávolíthatók a falak fedésére.
  • A vinilből készül, hogy a legszélesebb és legváltozatosabb választék, a matricák nemcsak méretükben és formájukban, hanem színben is különböznek.

  A vinyl képek csak első pillantásra ugyanazok, ugyanis vannak olyan fontos különbségek, amelyekről tudnod kell, mikor választod őket a fürdőszobádra:

  1. Néhány papírokból, egy vinil bevonatú mintaból és egy filmből áll. Ezek a képek valószínűleg nem illeszkednek a fürdőszobába, mivel a papír gyorsan vízzel érintkezik.
  2. Egyéb, nem szőtt alap, amely nem teszi lehetővé a kondenzáció felhalmozódását a matrica felszíne alatt, ami segít megelőzni a penészedést és a penészgombást. Ennek eredményeképpen az ilyen rajzok élettartama sokkal kisebb.
  3. A legjobb megoldás a fürdőszoba matricák szilárd vinyl. Teljesen érzéketlenek a vízre és a nedvességre, de jelentős hátrány is van, nevezetesen, hogy a vinil nem képes lélegezni és a felszín alatt idő alatt a penész és a gomba megjelenhet.

  A szilikon matricák - szerkezetük és megjelenésük hasonló a vinil rajzokhoz, de számos jelentős előnyük van:

  • A mikropórusok lehetővé teszik a matrica lélegzését.
  • A szilikon összetételében alkalmazott antiszeptikus adalékok nem teszik lehetővé a káros mikroorganizmusok kialakulását.
  • Az ilyen kép élettartama jóval hosszabb, mint a fent felsoroltak, de ennek eredményeként a végső költséget érinti.

  A velúr matricák nagyon népszerűek az ügyfelekkel, bársonyosak és kellemesek. De ezek a matricák nem alkalmasak a fürdőszobának, ők a legmegfelelőbbek az óvodában vagy a nappaliban.

  A tükör matricák nem teljesen tükröznek a lényegükben, nem törik meg vagy semmiből. Vannak, amelyeknek van vinil alapja és olcsóbb, ami csökkenti egy ilyen matrica élettartamát, és rosszabb a minősége. Mások tükör akrilból állnak, és gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a valódi tükörtől.

  Dekorációs matricák stilizái

  Tengeri stílus - a fürdőszobai tervezés legáltalánosabb témája matricákkal. Mind a tengeri lakosok lehetnek: állatok, halak és növények, tengerparti tengerek - tengerpart vagy óceán. A padlón ragaszkodhat a tengerfenék vagy a tengerpart kopogó lakóihoz, ami azt a benyomást kelti, hogy pihen a tengeren. Az ilyen rajzok szinte bármilyen fürdőszobai stílusra illeszkednek. A legfontosabb dolog egy olyan színsémát választani, amely nem lép ki a helyiség általános képéből.

  A gyerekek stílusa - a gyermekes családok számára ideális, és a rajzfilmfigurák nem fogják elrontani az egész fürdőszoba designját. Az ilyen karakterek örömet okoznak a gyerekeknek, és felemelik a szellemüket.

  Absztrakt stílus - a modern stílusok fürdőszobájához jobban megfelel: minimalizmus, hi-tech, art deco, techno és mások. Általában absztrakció, amelynek segítségével a tér átalakul, és a szoba általános stílusát hangsúlyozza.

  Ablak vagy ajtó matricák minden tervezési stílusnak megfelelnek, attól függően, hogy egy ilyen ablakból milyen képet néz. Lehet az óceánra vagy az erdőre nyíló kilátás, lehet egy csodálatos ország vagy egy virág mező, és talán egy állat, például egy ló, megnézheti az ablakon.

  Ökológiai stílus - ez a természetképet ábrázoló kép. Ezek közé tartoznak az állatok és a madarak, valamint a fák, virágok, vízesések és tájak. Ez a stílus a matricák is alkalmas sok fürdőszoba design.

  Ha ez Provence - a virágok csak hangsúlyozzák a stílus finomságát. Jó utat fognak kivinni, ha nem lehet élő növényeket tartani a szobában, mivel a virágok a Provence design egyik fő elemei.

  Az ökológiai stílus ideális, ha a fürdőszoba fából készült. Egy fa vagy vízesés nagyszerűen néz ki egy falon egy ilyen fürdőszobában.

  A szöveges matricák általában néhány idézet. Segítségével megmutathatja az egyéniségét és az élethelyzetet.

  Fekete-fehér matricák - jól illeszkednek a fürdőszobai stílus bármely stílusába. Leggyakrabban ragasztva vannak, ha a szobát minimalizmus, high-tech, japán stílus és mások díszítik. Olyan látványosnak tűnnek, ha a fürdőszoba kialakítása egy vagy két kontrasztos színt használ.

  A fürdőszobai matricák stílusa annyira változatos, hogy minden fürdőszobához matricákat választhat, és minden családtag kívánságát kielégíti.

  Ragasztók vízvezetékhez és bútorokhoz

  A fürdőszobában nem csak a falak, a padló és a mennyezet díszítheti. Például, ha egy tartályra vagy egy WC-fedéllel egy mosolygós, vonzó arcot ragadt meg, mind a vendégeket, mind a háztartásokat felidézheti.

  A fürdő alján található matricák nem csak a kisbabákat örömmel látják el, hanem biztonsági intézkedésként is szolgálhatnak, hogy ne csússzanak el.

  Ragasztó úszó hal a mosógép üvegablakán, megteremti az akvárium illúzióját.

  A fürdőszobában lévő bútorokkal ragaszkodhat a belső belsejébe.

  Hogyan ragasszon matricát?

  1. Az induláshoz meg kell határoznunk a helyet, ahol a kép megtalálható.
  2. Ezt a helyet zsírtalanítani kell, és törölni kell.
  3. Szükség van egy matrica rögzítésére és a körvonalak körvonalára.
  4. A matricát nem egyszerre alkalmazza, hanem fokozatosan távolítja el a hátlapot, és ragasztja a képet a falon.
  5. Óvatosan vasaló gumibetét.
  6. Távolítsa el a védőfóliát és törölje le puha ruhával.

  A matricák alkalmazásának részletei a falon megtalálhatók a videóból

  következtetés

  Ha eredeti helyiségét szeretné kapni a szobájában, nehéz elképzelni egy eredeti és hatékony alternatívát, mint egy díszítő matricát. A sokféleséggel ez a legolcsóbb lehetőség a fürdőszobának gyönyörű díszítésére, fantasztikus ötletek végrehajtására és eredeti dekorációra.

  A matricák sokáig örömet okoznak a szépségüknek, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át megvárnia.

  Tartozékok a fürdőszobában - hogyan válasszunk és ragaszkodjunk

  A tervezés a zuhany az eredeti és szokatlan stílus gyakran töltött sok pénzt. Ennek az ötletnek a megvalósítása is jelentős erőfeszítéseket, időt és türelmet igényel. Ma, hogy nagyszabású változtatásokat hajtson végre a tervezésben, használhat speciális matricákat a fürdőszobában. Lehetővé teszik számukra, hogy jelentősen újítsák meg a szobát, hozzátesszük az eredetiséget és az esztétikát.

  A fürdőszobai vinyl matricák most nagyon népszerűek. Ezek a matricák a falra, mennyezetre, vízvezetékre, csempere vagy egyéb felületre is alkalmazhatók. Különféle mintákkal, rajzokkal vagy képekkel vannak díszítve. A széles választék lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy terméket bármilyen formatervezéshez. Éppen ezért a dekoráció ezen elemei iránti érdeklődés sok évig nem tűnik el. Ma különböző modelleket használnak világszerte.

  Szerkezet és tulajdonságok

  A fürdőszobai matricák meglehetősen jól bevált anyagból - vinilből készülnek. Az alapja egy vinil bevonat, amelyből a szükséges mintát vágják, majd a körvonalakat feldolgozzák és az üveget speciális filmréteggel bevonják. Így megkapja a késztermékeket, amelyek alkalmasak a teljes mûködésre a zuhanyzóban.

  Matricák a fürdőszobában

  Az ilyen szokatlan matricák viszonylag korábban a párizsi világvilág fővárosában származtak. Csak ezt követően sikeresen elterjedt Franciaországból a világ minden tájáról, és elérte a hazai fogyasztót. Jelenleg a matricák sokasága annyira nagy, hogy egy külön piacról vagy területről beszélhetünk a helyiségek díszítésében. Bármelyikünk közül választhatunk vinil terméket az Ön ízléséhez.

  Ezek széles választékban állnak rendelkezésre, amelyek különböznek egymástól a megjelenés, a szerkezet, a méret, a szín és a méret tekintetében. Emellett érdemes megemlíteni minden modell kiváló minőségét, amely évekig tarthat. A stílusos és eredeti rajzok még az első öt év működésének kezdetén még egy tágas, tágas teremben is tükröződnek.

  Hableány matrica

  A modern piacon nemcsak a vinyl matricák színes választékát kínálja. A fürdőszoba matricák más árkategóriájúak is. A költségvetési lehetőség kínai termékek. Minõségük rosszabb az európai partnereknél, de legfõbb elõnye az ismételt felhasználás lehetõsége. Kínai matricákat újra lehet ragasztani több helyről helyre, és nem kapnak semmit tőle. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a kínai matricák eltarthatósága ritkán 3 évnél hosszabb.

  Az európai termékek a legmegbízhatóbb, tartósabb, vízálló matricák a fürdőszobai burkolólapokon. Nem félnek az ultraibolya sugárzástól, azaz ne halványuljon el időben, ne hámozza le a magas páratartalmat, gőzt, kondenzátumot és más negatív hatásokat. Vinyl matricák ragaszthatók a falhoz, a mennyezethez, a padlóhoz és a zuhanyzó egyéb részeihez. Megszenvedik azokat a kísérleteket, amelyek az ő útjukra esnek.

  Még egy közvetlen sugár nem rémlik, és nem befolyásolja a megjelenést. Azonban ahhoz, hogy a termékek megfeleljenek ezeknek a szabványoknak, Európából csak kiváló minőségű matricákat kell megvásárolnia. A rossz minőségű matricákat nem lehet ismételten használni, mivel a ragasztóréteg időről-időre gyengül. Általánosságban pedig ritkán fordul elő, ha az első újragasztás után a rossz minőségű termék rövid ideig tart a helyén.

  bejegyzés

  Annak érdekében, hogy az eredeti design a fürdőszobában, hogy teljesen lazítson zuhanyzás közben, a látogatás belsejének csodálatát harmonikusan kell díszíteni. Ezenkívül az általánosan elfogadott formatervezés a fő háttér kiválasztásával vagy az ékezetek elhelyezkedésével mozog, akkor megfizethetőbb és olcsóbb módszert használhat - vinil matricák. Lehetővé teszik, hogy hatékonyan költjen pénzt, mert ha a kép nem tetszik, egyszerűen törölheti. Nevetési helyek:

  Csempe matricák

 • vízvezeték;

  Matrica a WC-n

 • tükörfelület;

  Tartozék a tükörre

 • mennyezetburkolat;

  Vinyl matrica belső térben: Esti WC

  A luxus esti ruhában készült matrica díszíti a női ruhásszekrényt, és helyet takarít meg.

  Két elegáns estélyi ruha, csipke fehérnemű, elegáns cipő, divatos kézitáska és természetesen parfüm egy káprázatos női készlet.

  Kapcsolatfelvételi adatok és részletek

  Fizetés és szállítás

  • Készpénz szállításkor
  • Visa és Mastercard
  • Elektronikus pénz
  • Banki átutalás

  Feliratkozás a hírekre

  • Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon hozzáférést a zárt eladásokhoz!

  Matricák a fürdőszobában - a legjobb módja annak, hogy megváltoztassa és díszítse a belső térben

  A fürdőszoba javítása hosszú és drága üzlet, és néha meg akarja változtatni a belső megjelenését... De ne aggódjon, mert sokkal gazdaságosabb és gyorsabb mód van a kívánt eredmény elérésére, mint a javításra - ezek a matricák a fürdőszobába, minden szobában. Valójában úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a dekor dekorációjára fordítom.

  Példa a fürdőszobai belső matricák díszítésére

  Az alábbiakban megnézzük, milyen fürdőszobai matricák, milyen típusúak, és hogyan használhatók a belső megjelenés megváltoztatására.

  Milyen matricák vannak?

  Általános információk

  A matricák, mint a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek elemei, a közelmúltban jelentek meg - 2009-ben. És kezdetben elkezdték díszíteni a belső tereket Franciaországban, de hamarosan a divat az ilyen dekoráció értékesített szerte a világon, beleértve elérte országunkat. És most van egy hatalmas mennyiségű matrica a különböző témák, színek és méretek, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki őket minden belső.

  Az alapja számukra leggyakrabban vinil, sőt tulajdonuknak tartozniuk kell, amit alább tárgyalunk. A matricák az alábbiak szerint készülnek - a kép körvonalai vinilből vannak vágva, majd ragasztják a film rögzítési felületére. Igaz, vannak olyan összetettebb termékek, amelyek előállításához modern fotónyomtatási technológiát alkalmaznak.

  Hangerő szilikon matricák gyerekeknek

  Meg kell jegyeznünk, hogy a piacon számos új címkefajt jelent meg:

  • szilikon alapúak - összetételükben fertőtlenítő adalékokat tartalmaznak, ami megakadályozza a káros mikrobák kialakulását, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. Igaz, hogy a szilikon matricák ára magasabb, mint a vinileken;
  • gumi - általában van egy hullámos textúra. Ezért leggyakrabban a padlóra vannak ragasztva, így a díszítő funkció mellett a matricák is biztosítják a padlón a mozgás biztonságát, meggátolva a csúszást.

  teljesítmény

  A díszítő matricák széles körben elterjedtek, elsősorban díszítő tulajdonságaik miatt. Diverzifikálhatják a belső teret, hozzáadhatnak egy kis humort, vagy hangsúlyozhatják egy adott stílushoz való tartozás lehetőségét.

  Ezen túlmenően ezeknek a termékeknek más előnyei is vannak:

  • vízálló, továbbá tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat, így nagyszerű a fürdőszobában való használatra;
  • könnyen tisztítható - annak érdekében, hogy eltávolíthassa a szennyeződést a matricából, törölje le nedves ruhával;

  A matricák nem félnek a vízzel való érintkezésben.

  • a megfelelően ragasztott matricák egy csempe vagy más felületen 3-5 évig vagy annál hosszabbak lehetnek;
  • ne fakuljon a napsütésben;
  • bármilyen felületre ragaszkodhat, például tükörre, falra, bútorra, mennyezetre stb. Az egyetlen dolog, amit nem kell ragasztani őket a tapéta, valamint a rosszul festett felületek, mivel eltávolítás során károsíthatja a cél;
  • a minőségi matricák újrafelhasználhatók, azaz lehúzhatók az egyik felületről, majd újra ragasztják a másikba;
  • környezetbarát - mind a vinil, mind a szilikon termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre;
  • könnyedén ragaszkodnak a saját kezükhöz, és még a gyerekek is vonzódhatnak a szoba díszítésére;
  • ne hagyjon nyomokat a felületen, és ha szükséges, könnyen lehúzódjon. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassa a belső megjelenését.

  Vannak matricák, amelyek megduzzadnak, amikor a víz megüti, ami a kép terjedelmes lesz. Ez a dekoráció minden bizonnyal örömet okoz a legfiatalabb családtagoknak.

  Az olasz matricákat a legmagasabb minőségűnek tartják, és a legdrágábbak.

  Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől. A legminõségesebbek az európai matricák, de ugyanakkor a legdrágábbak is. Például egy 100x60 cm-es matrica 100 euróba kerül.

  A kínai termékek legalacsonyabb minősége nem használható fel újra. Azonban ezek a matricák a leginkább költséghatékonyak. Hasonló méretű matricát kaphat több száz orosz rubelhez.

  A gyerekek fürdőszobájában lévő matricák vonzzák a babát a vízkezeléshez

  Hogyan kell díszíteni a fürdő matricák belsejét

  tárgyak

  Mint fentebb említettük, a fürdőszoba matricák számos különböző típusú és stílusban jönnek el. Ezért, ha úgy dönt, hogy díszíti a belső velük, először is, úgy dönt, a téma. Az alábbiakban a dekoráció leggyakoribb témáit tartjuk szemügyre, és meg fogom mondani, milyen stílussal lehet díszíteni a belső tereket.

  A fotó egy példát mutat be a tengeri matricákkal ellátott helyiség díszítésére.

  Így a leggyakrabban a következő típusú matricák találhatók:

  Toalett matricák

  A vessző falán lévő matricák valóban széles választékban készülnek, a kreativitás és a képzelet lehetővé teszi, hogy a fürdőszobák legérdekesebb belső terét hozza létre. Ezenkívül, ha humoros téma szerint matricát készít, a WC-ben tett látogatás pozitív érzelmeket eredményez.

  A fürdőszobák és a WC falain lévő matricák sok szép ötletet testesítenek meg a díszítéshez. Ezek anyagok lehetnek vicces állatok, vicces egyszerű feliratok, gyönyörű virágok és díszek, fantasztikus minták. Sokkoló és nem szabványos megoldások rajongói sok érdekes lehetőséget találnak. Minden döntés merész, szórakoztató, rendkívüli, szokatlan.

  A matricák díszítik a mosdóteret, mind a nyilvános helyen, mind a privát lakásban. Cégünknél bármilyen mennyiségben megrendelheti a címkék nyomtatását és gyártását. Ráadásul modern felszerelésünk segít létrehozni akár a legösszetettebb konfigurációt is. A matricák készítése a mi feladatunk, amit professzionálisan és ízléssel csinálunk.

  A csoportba tartozó termékek bizonyos idő elteltével segítenek valami újat újból otthoni használatra. És nem feltétlenül szükséges az összes vízvezeték-felszerelés, tükör vagy csempe cseréje. Elég, hogy a megfelelő matricákat használják a dekorációhoz.

  A termékek beszerzésével cégünk jelentős megtakarításokat érhet el, ha késlelteti a javítás időtartamát. Ezenkívül minden vásárló személyesen ellenőrizheti ennek a módszerének a hatékonyságát az egészségügyi berendezések díszítésére. A katalógusunk széles választékának köszönhetően mindegyik ügyfél pontosan meg fogja találni az igényeit.

  A matricák magas vízállósággal rendelkeznek, és bármilyen felületre alkalmazhatók, beleértve a csempe vagy a fürdő felületét.

  A matricák gyártása a falakon a WC-ben

  Cégünk a modern high-tech felszereléssel matricákat gyárt. Ez lehetővé teszi, hogy olyan valóban egyedi termékeket hozzon létre, amelyek megfelelnek a modern belső tér igényeinek.

  Az ügyfél kívánság szerint saját egyedi elrendezést alakíthat ki, és ötleteit valósággá alakítjuk. Más esetekben használhatja a katalógusban bemutatott mintákat, vagy használhatja a tervező szolgáltatásait.

  WC-matricák a falon

  Dekorációs termékek
  Professzionális tervezési szolgáltatások

  Csatlakozz hozzánk!

  Fizetés és szállítás:

  - készpénzben átvételkor

  - Visa Mastercard

  - A terminálon keresztül (mint a telefonon)

  Termékeink megvásárolhatók:

  Shop "Oboykin",
  Prospektus Kulakov, 4a

  8 (913) 595-85-68 (Irina)

  Belsőépítészeti Iroda
  "Fúzió", sz. Mashezerskaya 14.,

  tel.: +7 (8142) 56-00-45

  +7 (963) 883-51-80
  Anasztázia (előrendeléssel)

  +7 (912) 068-70-68
  Shop "Dartofun"

  +7 (953) 805-26-87
  Catherine (előrendeléssel)

  Str. Usova, 37
  tel 8 (903) 9131330
  Anna