Legfontosabb > Csapok

Dekoratív matricák a fürdőszobában

A fürdőszobát könnyen felfrissítheti és díszítheti matricával. Nagy választékkal bármilyen formatervezési mintával ellátott matricákat választhat. Még akkor is, ha a fürdőszobában nincsenek bizonyos stílusok, az egész terem átdolgozása nélkül hozhatja létre. Azt is használhatja őket, hogy elrejtse a zsetonokat, karcolásokat vagy foltokat, amelyek gyakran megjelennek a felszínen.

Franciaországban először díszítő matricát használtak, az olaszok felvetették ezt az elképzelést, és egyre jobb és drágább matricákat kezdtek el készíteni. Most a piacon hatalmas különböző matricák különböző országokból, és mindenki választhat egy lehetőséget, figyelembe véve a költségvetést.

A dekoratív matricák pozitív pillanatait

 1. Az ilyen ragasztási minták eltűrik a különböző hőmérsékleti cseppeket a helyiségben. Függetlenül attól, hogy jég fröccsen egy hideg zuhany vagy gőz egy forró fürdő. Ez nem befolyásolja a címkéket a szobában.
 2. A matricák nem reagálnak a nedvességre és a vízre. Vannak olyan képek is, amelyek a vízben, amikor a víz felszívódik, duzzad és terjedelmes lesz, ami a ház kis lakóinak örömét leli.
 3. A különféle képek nagyon könnyen használhatóak. Olyan egyszerűen használhatók, hogy új belső teret hoznak létre, vonzhatják a gyerekeket a segítségükre. Ez szórakoztató, és a gyerekek úgy érzik, mint a felnőtt segítők, akiket megbíztak egy fontos munka.
 4. Nagyon egyszerű gondoskodni a dekoratív matricákról. Elegendő, hogy törölje őket egy nedves ruhával törölje nyomok foltok vagy cseppek.
 5. A helyesen beillesztett rajzok évekig tartanak.
 6. A képek nagy választéka segít mindenki megtalálni a sajátját. Még akkor is, ha nincs figuratív megértés arról, hogy mit kell létrehozni a fürdőszobában, a különféle matricák lehetővé teszik, hogy valami különlegeset találjanak.
 7. Lehetőség van a ragasztók ragasztására nem csak a falakon, hanem padló és mennyezet, valamint vízvezeték, bútor, háztartási gépek, ablakok és tükrök

A dekorációs matricák típusai

 • Környezetbarát. A modern poli (vinil-klorid) nem tartalmaz káros vegyi anyagokat.
 • Ezek könnyen ragasztottak, és ha szükséges, ártalmatlanul eltávolíthatók a falak fedésére.
 • A vinilből készül, hogy a legszélesebb és legváltozatosabb választék, a matricák nemcsak méretükben és formájukban, hanem színben is különböznek.

A vinyl képek csak első pillantásra ugyanazok, ugyanis vannak olyan fontos különbségek, amelyekről tudnod kell, mikor választod őket a fürdőszobádra:

 1. Néhány papírokból, egy vinil bevonatú mintaból és egy filmből áll. Ezek a képek valószínűleg nem illeszkednek a fürdőszobába, mivel a papír gyorsan vízzel érintkezik.
 2. Egyéb, nem szőtt alap, amely nem teszi lehetővé a kondenzáció felhalmozódását a matrica felszíne alatt, ami segít megelőzni a penészedést és a penészgombást. Ennek eredményeképpen az ilyen rajzok élettartama sokkal kisebb.
 3. A legjobb megoldás a fürdőszoba matricák szilárd vinyl. Teljesen érzéketlenek a vízre és a nedvességre, de jelentős hátrány is van, nevezetesen, hogy a vinil nem képes lélegezni és a felszín alatt idő alatt a penész és a gomba megjelenhet.

A szilikon matricák - szerkezetük és megjelenésük hasonló a vinil rajzokhoz, de számos jelentős előnyük van:

 • A mikropórusok lehetővé teszik a matrica lélegzését.
 • A szilikon összetételében alkalmazott antiszeptikus adalékok nem teszik lehetővé a káros mikroorganizmusok kialakulását.
 • Az ilyen kép élettartama jóval hosszabb, mint a fent felsoroltak, de ennek eredményeként a végső költséget érinti.

A velúr matricák nagyon népszerűek az ügyfelekkel, bársonyosak és kellemesek. De ezek a matricák nem alkalmasak a fürdőszobának, ők a legmegfelelőbbek az óvodában vagy a nappaliban.

A tükör matricák nem teljesen tükröznek a lényegükben, nem törik meg vagy semmiből. Vannak, amelyeknek van vinil alapja és olcsóbb, ami csökkenti egy ilyen matrica élettartamát, és rosszabb a minősége. Mások tükör akrilból állnak, és gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a valódi tükörtől.

Dekorációs matricák stilizái

Tengeri stílus - a fürdőszobai tervezés legáltalánosabb témája matricákkal. Mind a tengeri lakosok lehetnek: állatok, halak és növények, tengerparti tengerek - tengerpart vagy óceán. A padlón ragaszkodhat a tengerfenék vagy a tengerpart kopogó lakóihoz, ami azt a benyomást kelti, hogy pihen a tengeren. Az ilyen rajzok szinte bármilyen fürdőszobai stílusra illeszkednek. A legfontosabb dolog egy olyan színsémát választani, amely nem lép ki a helyiség általános képéből.

A gyerekek stílusa - a gyermekes családok számára ideális, és a rajzfilmfigurák nem fogják elrontani az egész fürdőszoba designját. Az ilyen karakterek örömet okoznak a gyerekeknek, és felemelik a szellemüket.

Absztrakt stílus - a modern stílusok fürdőszobájához jobban megfelel: minimalizmus, hi-tech, art deco, techno és mások. Általában absztrakció, amelynek segítségével a tér átalakul, és a szoba általános stílusát hangsúlyozza.

Ablak vagy ajtó matricák minden tervezési stílusnak megfelelnek, attól függően, hogy egy ilyen ablakból milyen képet néz. Lehet az óceánra vagy az erdőre nyíló kilátás, lehet egy csodálatos ország vagy egy virág mező, és talán egy állat, például egy ló, megnézheti az ablakon.

Ökológiai stílus - ez a természetképet ábrázoló kép. Ezek közé tartoznak az állatok és a madarak, valamint a fák, virágok, vízesések és tájak. Ez a stílus a matricák is alkalmas sok fürdőszoba design.

Ha ez Provence - a virágok csak hangsúlyozzák a stílus finomságát. Jó utat fognak kivinni, ha nem lehet élő növényeket tartani a szobában, mivel a virágok a Provence design egyik fő elemei.

Az ökológiai stílus ideális, ha a fürdőszoba fából készült. Egy fa vagy vízesés nagyszerűen néz ki egy falon egy ilyen fürdőszobában.

A szöveges matricák általában néhány idézet. Segítségével megmutathatja az egyéniségét és az élethelyzetet.

Fekete-fehér matricák - jól illeszkednek a fürdőszobai stílus bármely stílusába. Leggyakrabban ragasztva vannak, ha a szobát minimalizmus, high-tech, japán stílus és mások díszítik. Olyan látványosnak tűnnek, ha a fürdőszoba kialakítása egy vagy két kontrasztos színt használ.

A fürdőszobai matricák stílusa annyira változatos, hogy minden fürdőszobához matricákat választhat, és minden családtag kívánságát kielégíti.

Ragasztók vízvezetékhez és bútorokhoz

A fürdőszobában nem csak a falak, a padló és a mennyezet díszítheti. Például, ha egy tartályra vagy egy WC-fedéllel egy mosolygós, vonzó arcot ragadt meg, mind a vendégeket, mind a háztartásokat felidézheti.

A fürdő alján található matricák nem csak a kisbabákat örömmel látják el, hanem biztonsági intézkedésként is szolgálhatnak, hogy ne csússzanak el.

Ragasztó úszó hal a mosógép üvegablakán, megteremti az akvárium illúzióját.

A fürdőszobában lévő bútorokkal ragaszkodhat a belső belsejébe.

Hogyan ragasszon matricát?

 1. Az induláshoz meg kell határoznunk a helyet, ahol a kép megtalálható.
 2. Ezt a helyet zsírtalanítani kell, és törölni kell.
 3. Szükség van egy matrica rögzítésére és a körvonalak körvonalára.
 4. A matricát nem egyszerre alkalmazza, hanem fokozatosan távolítja el a hátlapot, és ragasztja a képet a falon.
 5. Óvatosan vasaló gumibetét.
 6. Távolítsa el a védőfóliát és törölje le puha ruhával.

A matricák alkalmazásának részletei a falon megtalálhatók a videóból

következtetés

Ha eredeti helyiségét szeretné kapni a szobájában, nehéz elképzelni egy eredeti és hatékony alternatívát, mint egy díszítő matricát. A sokféleséggel ez a legolcsóbb lehetőség a fürdőszobának gyönyörű díszítésére, fantasztikus ötletek végrehajtására és eredeti dekorációra.

A matricák sokáig örömet okoznak a szépségüknek, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át megvárnia.

Tartozékok a falon a fürdőszobában

Octopus és hal

Delfinek játék

Minden ember a fürdőszobában tölti életének egy bizonyos részét. Ebben a térben sikerül egyedül lenni magunkkal és gondolatainkkal. Reggel itt a legfontosabb előkészület az új napra, este pedig meleg vízzel a fürdőszobába bújva lazíthat és lazíthat. Annak érdekében, hogy ez a nyaralás kellemes és teljes legyen, megfelelő életkörülményeket kell létrehozni a lakóterület ezen részében: kényelmes szaniter berendezések, bútorok, tükrök és természetesen gyönyörű dekoráció, amely különleges hangulatot kölcsönöz a rendes belső térnek.

Annak érdekében, hogy évente ne végezzen javítási munkát, ugyanakkor rendkívüli díszítő felületeket alkosson, a tapasztalt gyártók stílusos és kiváló minőségű vinyl matricákat készítettek a fürdőszobában. Ezek a termékek teljesen biztonságosak, nem veszítik el vonzó adataikat hosszú ideig, és egyszerűen alkalmazhatók sík felületekre további szerszámok és kötőelemek nélkül.

Cél Vinyl vízálló matricák

A fürdőszobában lévő matricák védő réteget tartalmaznak, amely megvédi a dekorációt a hőmérsékletkülönbségtől és a nedves környezettől. Az ajtót, a tükröt, a fürdőszoba alját, a padlót, a paneleket, a mosógépet, a kazánt és más sima felületeket díszíthetik. Szükség esetén a matrica könnyen eltávolítható anélkül, hogy szennyeződést hagyna.

A fürdőszoba dekoratív termékek széles választékban kerülnek bemutatásra, minden ízlés szerint:

 • gyönyörű képek különböző színekben;
 • stílusos és szokatlan minták, absztrakciók;
 • érdekes és hűvös feliratok;
 • 3D képek stb.

Tartozékok a fürdőszobában megfizethető áron

Az "AllStick.ru" stílusos dekoráció online boltja nagyméretű, különböző méretű vinyl matricákat kínál.

 • hűvös "hal";
 • "A színek tengere" - jól néz ki a zuhanyok ajtaján;
 • dekor "polcok";
 • gyönyörű korallzátonyok;
 • "Az óceán ajándékai" - fényűző kagylók;
 • "Palmochki" - elhelyezhető a fürdő közelében, egy csodálatos sziget tájaként;
 • "Bather" és más érdekes képeket.

Fedezheti fel az online katalógus teljes kínálatát. Az AllStick.ru a saját termelésű, tartós vinilfilmből készült, kiváló minőségű dekorációs elemeket ad el, amelyek az évek során nem veszítik el eredeti jellemzőiket.

A matricák ára a fürdőszobában megfizethető. A megrendelések kézbesítése online, a város bármely irányában történik.

Belső matricák fürdőkádakhoz és toalettekhez

Kedvezmény minden 30%

A vinyl bevonatú, stílusos belső matricák már régóta népszerűsödnek a nyugati országokban. Nagyon jól díszítik mind a nagy, mind a kis szobákat, funkcionálisan rendezik a helyet, és frissességet és meglepetést hoznak a belső térbe.

A vinil matricák nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobákban is használhatók. Például fel lehet venni az eredeti jeleneteket és képeket a WC-ben, hatékonyan kitöltve falakat, padlókat, bútorokat vagy ajtót. Szintén nagyon eredeti és friss fog kinézni fürdő, díszített ilyen típusú dekoráció.

A matricák különleges védőréteggel bevonva biztosítják az ékszer tökéletes megjelenését hosszú időre. A világos, tiszta nyomtatás, kifejező díszek hatékonyan díszítik mind a teljesen fehér falakat, mind a pasztell vagy a gazdag színeket.

Fürdőszoba matricák

a fürdőszobai csempe matricák 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

Belső matricák fürdőkádakhoz és toalettekhez

Kedvezmény minden 30%

A vinyl bevonatú, stílusos belső matricák már régóta népszerűsödnek a nyugati országokban. Nagyon jól díszítik mind a nagy, mind a kis szobákat, funkcionálisan rendezik a helyet, és frissességet és meglepetést hoznak a belső térbe.

A vinil matricák nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobákban is használhatók. Például fel lehet venni az eredeti jeleneteket és képeket a WC-ben, hatékonyan kitöltve falakat, padlókat, bútorokat vagy ajtót. Szintén nagyon eredeti és friss fog kinézni fürdő, díszített ilyen típusú dekoráció.

A matricák különleges védőréteggel bevonva biztosítják az ékszer tökéletes megjelenését hosszú időre. A világos, tiszta nyomtatás, kifejező díszek hatékonyan díszítik mind a teljesen fehér falakat, mind a pasztell vagy a gazdag színeket.

Baba matricák kiválasztása a fürdőszobában

Sok szülő kívánja a fürdőszoba belsejét gyönyörűbbé és eredetibbé tenni, örömmel gyermekeit. A vízi eljárások elfogadása a gyerekek számára kellemesebb lesz, ha színes képek vesznek körül.

A fürdőszoba felújítása hosszú és drága folyamat. Azonban van egy olcsó és gyors módszer a szoba megjelenésének frissítésére. Segítségével lenyűgöző eredményeket érhet el pillanatok alatt. A fürdőszobai matricák nagyon népszerűek. Ez a cikk az előnyeiről, fajtáiról, valamint a választék árnyaltairól szól.

Általános információk

A matricák a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek töredékévé váltak a közelmúltban. 2009-ben Franciaországban kezdték használni a lakberendezést. A dekoráció világszerte egyre népszerűbbé vált, és idővel elérte Oroszországot. Jelenleg számos témával ellátott matricák vannak. A különböző színek és méretek lehetővé teszik a megfelelő helyszín kiválasztását.

Tipikusan az ilyen matricák anyaga vinil, köszönhetően a termékeknek saját egyedi tulajdonságaik vannak. A matricák az alábbiak szerint készülnek: a vinil kivágja a képet a kontúr mentén, majd a film rögzítőfedére helyezi. Néha a legösszetettebb módszert alkalmazzák. A termékek gyártásában ilyen módon a modern fotónyomtatási technológiával.

Meg kell jegyeznünk, hogy jelenleg is vannak más, a piacon megtalálható anyagok alapján készített matricák.

 • Szilikonból készült Az ilyen matricák az alapjaikban fertőtlenítő adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek megvédik őket a káros mikrobák kialakulásától. Hosszabb élettartamuk is van. Az egyetlen hátránya a magas költségek, ami miatt sokan inkább vinil alapú matricákat preferálnak.
 • A gumiból. Az ilyen termékek hullámos szerkezetűek. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően padlóra alkalmasak. Tehát a díszítő célok mellett a hullámos matricák végzik a csúszás megszüntetésének funkcióját, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozogjon a padlón.

teljesítmény

A matricák nagy népszerűségnek örvendenek a helyiségek kialakításában, elsősorban dekoratív tulajdonságaik miatt. Megváltoztathatják a belső térséget, fényességet és egyéniséget adva. Emellett a matricák segítségével hangsúlyozhatja az adott belső stílus főbb jellemzőit.

Azonban az ilyen díszítéseknek más előnyei vannak.

 • Nedvességgel szemben ellenállnak, és ellenállnak a hőmérséklet változásainak is, ezért alkalmasak fürdőszobákban és más hasonló területeken való használatra.
 • A termékek könnyen karbantarthatók. A címke szennyeződéstől való tisztításához nedves ruhával vagy szivaccsal kell törölni. Ugyanakkor a dekorációs elemek nem takarnak le a nedves tisztítás során.
 • A matricák legfeljebb öt évig tarthatnak (a termék megfelelő tapadása egy csempe vagy más felületre).
 • Nem veszítik el az eredeti színüket napfénynek kitéve, ezért fürdőszobai dekoráció megvásárlásával pár szobát vagy konyhát szedhet.
 • A termékek ragaszthatók bármilyen felületre (tükör, fal, bútor, mennyezet stb.).

Ne csak a háttérképre és a rosszul festett felületekre ragasszák őket, mert ha a jövőben eltávolítja a matricát, akkor a felület megsérülhet.

 • Gyorsan kijönnek. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megváltoztassa a szoba megjelenését.
 • Jó minőségű termékeket többször is lehet használni. Vagyis le lehet vágni a díszített felületről, majd ragasztani újra, vagy díszíteni egy másik helyet.
 • A vinil és szilikon matricák környezetbarátak, mivel nem tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, amelyek károsak lehetnek az egészségre.
 • Ezek a termékek könnyen ragaszkodhatnak a sajátjához. Ugyanakkor a gyerekek segíthetnek a felnőtteknek a szoba díszítése során is.
 • A matricák eltávolítása után nincsenek nyomok a felületen.

Vannak olyan termékek is, amelyek nedvesek. Ennek eredményeként a kép megszerzi a hanghatást. Ez a jelenség nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt generációk körében is élvezet.

A választás árnyalatai

A gyermekek számára készült matricákkal kapcsolatos legjobb megoldás az összes tündérmese számára ismerős karakterek képei. Ebben az esetben a dekoráció megváltoztatható: a gyermekek karikatúráitól a képregény karakterekig, amikor a gyermek felnő. Továbbá, a termékek a csempék a fürdőszoba, lehet, hogy egy másik téma. A fürdőszobát virágokkal, felhőkkel, halakkal és más tengeri élettel díszítheti. Mindez attól függ, milyen a képzelete és a csecsemő preferenciái.

Az ilyen képek pozitív hatással vannak a gyermek pszichéjére, felemelve a hangulatot. Sok gyerek nem szereti a vízzel kapcsolatos eljárásokat, és egy ilyen egyszerű módszer lehetővé teszi a gyermek érdeklődését, aki örömmel veszi a fürdőszobába.

Színes képeket használva a fürdés gyerekek szórakoztató és izgalmas folyamat lehet. Szórakoztató és oktató játékok a vízkezelések során soha nem leszel felesleges.

A kisgyermekes családok számára a szobák szilikonból készült, kiterjedt termékeivel gondoskodnak.

 • érdekesek;
 • Kellemesek a tapintásra, és a gyermekek tapintható érzései is fontosak.

Népszerű ma és vízálló gumi matricák a tapadókorongon. Kiváló lehetőség a csecsemő családok számára, hogy díszítik a fürdőszobát fekete-fehér matricákkal, amelyek a vízbe csapódáskor színtelenek lesznek. A kaméleon "varázslatos" hatása meglepetést és szórakozást jelent minden gyermek számára.

A formatervezés finomságai

Különböző tényezők alapján kiválaszthatja a matricák ragasztására szolgáló helyeket. A matricákat a baba fürdőhelyéhez közel helyezheti el, hogy megérintse őket, vagy egyszerűen eloszthassa azokat a falakon, hogy a gyerek fürdés közben láthassa őket.

A padlón csúszásgátló matricák használhatók. A fürdőszobában ez a pillanat különösen fontos, mert a magas páratartalom esetén a padló ebben a teremben gyakran csúszós. Így Ön és a gyermekek védelmét biztosítja a lehetséges esésekhez kapcsolódó kellemetlen helyzetekről.

A matricák nem csak díszíthetik a szobát, hanem elrejthetik a felületek hibáit (pl. Repedt csempék, apró csipek, karcolások, foltok stb.). Ez a dekoráció lehetővé teszi, hogy felületes javítás nélkül végezhesse el. Nem kell pénzt költenie csempe, festmény vagy rétegelt lemez mosható tapéta cseréjére.

Gyönyörű képek lehetővé teszik a kozmetikai "javítás" a szobában egyszerű matricák ragasztott a falra.

A fürdőszoba kialakításának lehetősége nemcsak a gyerekek szórakoztatását, hanem a belső stílus egészét is felismerheti. Például a bambusz elemekkel ragasztott képeket a burkolólapon a japán stílus légkörével hozhatja létre. Fancy díszek vagy fényes virágok válhatnak a fenntartott árnyalat lakonikus szembenézésének "kiemelésére". És a matricákhoz illő matricák harmonikusan egészítik ki.

A legfontosabb dolog az, hogy minden apró részletre átgondoljuk a részleteket, és válasszuk ki a megfelelő képet. Így könnyedén és gyorsan átgondolhatja a bosszantó felületet egy gyönyörű pompássággal a gyermekek szemébe, ami örömet okoz majd neked. Kiválaszthatja a hagyományos fürdőszobák kék és halványzöld árnyalatait, amelyek nyugtató hatással vannak, vagy megállnak egy kellemes meleg palettán (barack, rózsaszín).

Ha a fürdőszobát semleges árnyalatú csempe díszíti, fényes képekkel díszítheti. Ha a felületet gazdag színekben készítik, akkor jobb egy nyugodt matricát választani.

Egy másik lehetőség a címkék használatára - bizonyos területeken való megosztásra. Szép szimbólumokkal rendkívüli módon megjelölheti a szükséges tárgyak helyét, vagy kijelölheti a szobák célját. Például, a fürdőszoba ajtót lehet jelezni egy jel, és a kapu a WC-szobába - egy másik szimbólum. Ezek a matricák gyorsan segítenek a gyerekeknek navigálni a környezetben.

Ez nem csak az ajtókra vonatkozik, hanem a belső térre is. Ha van egy kombinált típusú fürdőszobája, akkor matricák segítségével megoszthatod a szükséges területeket. Ha megpróbálod, maximális eleganciával és tévedéssé válhatsz. Ez a belsőépítészet átalakítja a szobát egyedi, egyszerű és kellemes környezetbe.

Az öntapadós termékek széles választékának köszönhetően szabadon engedheti meg képzeletét és életre keltheti a tervezési ötleteket. A vízálló matricák kiválóan alkalmasak fürdőszobájának díszítésére. Gyönyörködnek a családdal a szépségével sokáig, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át várnia, vagy nagy pénzeket költen a javításokra. Ezért a matricák kiváló lehetőséget kínálnak a gyermekek hangulatának megváltoztatására, akik érlelésüket megváltoztatják, és azok számára, akik szívesen kísérleteznek a belső térrel.

Ragassza be a terméket könnyen. Csak a védőréteget kell eltávolítani, és óvatosan ragassza be a matricát a kívánt felületre. Könnyedén nyomja meg és várjon néhány másodpercet. A kép letörése ugyanolyan egyszerű és egyszerű.

Tartozékok a fürdőszobában - hogyan válasszunk és ragaszkodjunk

A tervezés a zuhany az eredeti és szokatlan stílus gyakran töltött sok pénzt. Ennek az ötletnek a megvalósítása is jelentős erőfeszítéseket, időt és türelmet igényel. Ma, hogy nagyszabású változtatásokat hajtson végre a tervezésben, használhat speciális matricákat a fürdőszobában. Lehetővé teszik számukra, hogy jelentősen újítsák meg a szobát, hozzátesszük az eredetiséget és az esztétikát.

A fürdőszobai vinyl matricák most nagyon népszerűek. Ezek a matricák a falra, mennyezetre, vízvezetékre, csempere vagy egyéb felületre is alkalmazhatók. Különféle mintákkal, rajzokkal vagy képekkel vannak díszítve. A széles választék lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy terméket bármilyen formatervezéshez. Éppen ezért a dekoráció ezen elemei iránti érdeklődés sok évig nem tűnik el. Ma különböző modelleket használnak világszerte.

Szerkezet és tulajdonságok

A fürdőszobai matricák meglehetősen jól bevált anyagból - vinilből készülnek. Az alapja egy vinil bevonat, amelyből a szükséges mintát vágják, majd a körvonalakat feldolgozzák és az üveget speciális filmréteggel bevonják. Így megkapja a késztermékeket, amelyek alkalmasak a teljes mûködésre a zuhanyzóban.

Matricák a fürdőszobában

Az ilyen szokatlan matricák viszonylag korábban a párizsi világvilág fővárosában származtak. Csak ezt követően sikeresen elterjedt Franciaországból a világ minden tájáról, és elérte a hazai fogyasztót. Jelenleg a matricák sokasága annyira nagy, hogy egy külön piacról vagy területről beszélhetünk a helyiségek díszítésében. Bármelyikünk közül választhatunk vinil terméket az Ön ízléséhez.

Ezek széles választékban állnak rendelkezésre, amelyek különböznek egymástól a megjelenés, a szerkezet, a méret, a szín és a méret tekintetében. Emellett érdemes megemlíteni minden modell kiváló minőségét, amely évekig tarthat. A stílusos és eredeti rajzok még az első öt év működésének kezdetén még egy tágas, tágas teremben is tükröződnek.

Hableány matrica

A modern piacon nemcsak a vinyl matricák színes választékát kínálja. A fürdőszoba matricák más árkategóriájúak is. A költségvetési lehetőség kínai termékek. Minõségük rosszabb az európai partnereknél, de legfõbb elõnye az ismételt felhasználás lehetõsége. Kínai matricákat újra lehet ragasztani több helyről helyre, és nem kapnak semmit tőle. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a kínai matricák eltarthatósága ritkán 3 évnél hosszabb.

Az európai termékek a legmegbízhatóbb, tartósabb, vízálló matricák a fürdőszobai burkolólapokon. Nem félnek az ultraibolya sugárzástól, azaz ne halványuljon el időben, ne hámozza le a magas páratartalmat, gőzt, kondenzátumot és más negatív hatásokat. Vinyl matricák ragaszthatók a falhoz, a mennyezethez, a padlóhoz és a zuhanyzó egyéb részeihez. Megszenvedik azokat a kísérleteket, amelyek az ő útjukra esnek.

Még egy közvetlen sugár nem rémlik, és nem befolyásolja a megjelenést. Azonban ahhoz, hogy a termékek megfeleljenek ezeknek a szabványoknak, Európából csak kiváló minőségű matricákat kell megvásárolnia. A rossz minőségű matricákat nem lehet ismételten használni, mivel a ragasztóréteg időről-időre gyengül. Általánosságban pedig ritkán fordul elő, ha az első újragasztás után a rossz minőségű termék rövid ideig tart a helyén.

bejegyzés

Annak érdekében, hogy az eredeti design a fürdőszobában, hogy teljesen lazítson zuhanyzás közben, a látogatás belsejének csodálatát harmonikusan kell díszíteni. Ezenkívül az általánosan elfogadott formatervezés a fő háttér kiválasztásával vagy az ékezetek elhelyezkedésével mozog, akkor megfizethetőbb és olcsóbb módszert használhat - vinil matricák. Lehetővé teszik, hogy hatékonyan költjen pénzt, mert ha a kép nem tetszik, egyszerűen törölheti. Nevetési helyek:

Csempe matricák

 • vízvezeték;

  Matrica a WC-n

 • tükörfelület;

  Tartozék a tükörre

 • mennyezetburkolat;

  A matricán lévő matricák: frissítjük a fürdőszoba belsejét

  A dekoráció a falak és más felületek a fürdőszobában gyakran használnak speciális matricákat a csempe. Számos belsőépítészetet készítenek, és radikálisan megváltoztatják. Tekintsük a népszerű dekorációs lehetőségeket és a díszítéshez használt anyagokat.

  Könnyű módja a fürdőszobai belső tér frissítésének és revitalizálásának

  A matricák tulajdonságai a cseréphez

  Ez ma már ismerős lehetőség ma díszítő felületek. Segítségükkel díszítik és más elemeket a fürdőszobában: bútorok, vízvezeték, padlóburkolatok, tükrök stb. Ezen túlmenően az ilyen termékek költsége meglehetősen alacsony.

  A fő anyag a vinil, pontosabban a PVC film. A megvásárolt modellek elsősorban öntapadósak. A külső részről a matrica olyan képet tartalmaz, amely teljesen nedvességre és szennyeződésre nem hajlamos. Ragasztás a hátoldalon történik, így azonnal elhelyezheti a rajzot a kiválasztott helyre.

  Mutassunk ki egy másik típusú csempe matricát - szilikon alakokat. Leginkább szopókra van felszerelve. Segítségükkel díszítse a fal fölé a falat, például békák, halak, kacsák. Ezek többnyire áttetszőek és monokrómak. A probléma az, hogy könnyű leszakni a falról, és a szopók nem a legmegbízhatóbb rögzítési lehetőség, így a számok esnek.

  Könnyű módja egy cserép átalakításához

  Az alkalmazás előnyei

  • A dekoráció. A matricák fő célja a fürdőszoba díszítése. Legyen központi eleme az egész bevonatnak vagy a csempézett bélésnek.
  • Belső megújulás. A legkisebb erőfeszítéssel megváltoztatják a szoba stílusát, új részletekkel gazdagítják. Ez különösen igaz azoknak, akik rendszeresen frissítik a ház belsejét.
  • A csere lehetősége. Szükség esetén az újakat könnyen ragasztják vagy teljesen eltávolítják. Ehhez óvatosan tépje le a filmet a csemperől. Annak érdekében, hogy a felületen ne maradjon jelzés, forró vízzel előre megnedvesítették őket. Lágyítja a ragasztót a hátoldalról, és megkönnyíti a kép eltávolítását. Aztán dörzsölni egy szivacs csempe, továbbá használja az ablaktörlő.
  • Álcázza a hibákat. Ha egy csempe megrepedt, egy apró chip, egy olyan folt, amely nem mosható, akkor a hibák könnyen elrejthetők a matrica mögött. Annak érdekében, hogy ne kapja a szemét, és inkább természetesnek tűnjön, próbáljon meg legyőzni egy érdekes kompozíciót.
  • Helyezzen ékezeteket. Ha egy adott területre szeretne kiemelni, adjon hozzá fényerőt, ragassza be a dekorációt a kívánt helyre, és azonnal megváltozik, kifejezőbbé válik.
  • Védje a csúszástól. A padlóra helyezett matricák kevésbé traumatikusak a felületen, de ez nem vonatkozik mindenféle anyagra.
  • Mint a gyerekek. A színes képek vonzzák a gyerekeket, és bizonyos mértékig részt vesznek a fejlődésükben. Így a gyermek emlékeztet a tengerészek lakóinak, színeinek stb.
  • Olcsó. Ez a dekoráció nagyon olcsó, és ha magad csinálod, a költségeket általában a lehető legkisebbre csökkenti.

  A vinil matricák segítségével könnyen frissíthető a fürdőszoba belseje

  Kiegészítés a dekorációhoz

  A legegyszerűbb és legváltozatosabb módja a szoba díszítésére a vinil matricák használata. Tekintsük a legnépszerűbb tervezési trendeket:

  • Helyi használatra. A díszítés egymástól függetlenül helyezkedik el, de egyetlen kompozíció része. Ez egy vagy kettőre korlátozható a belső tér figyelmen kívül hagyásához.
  • A figyelem hangsúlyozása. Segítségükkel meghatározott zónát bocsátanak ki, például zuhanyozni, díszíteni a mosogató feletti helyet, megteremteni a tükrök érdekes keretezését.
  • Egységes összetétel. Ebben az esetben főleg a nagyméretű matricákról beszélünk - teljes képeket, amelyek ugyanolyan színű és különböző részletekből álló filmből állnak. Ezzel a matricával általában kiegészíti a modern belső a fürdőszoba. Mivel a kompozíció bármilyen alakot mutat: állat, növény, dísz, stb.
  • Mintát. A matrica felületén található matricák segítségével a helyiség teljes területére van kialakítva. A falak főként olyan összetett matricákat használnak, amelyek fürtöket, köröket és egyéb absztrakt vagy virágos motívumokat tartalmaznak. A szex számára ugyanolyan érdekes megoldás. Ha egy mozaik díszítésére mozaikot használnak, akkor a bevonat egyes elemei színének megváltoztatásával pixel-mintát hoznak létre. Különösen igaz ez fehér alapon.

  Egy szép kiegészítő a fürdőszobában

  Baba matricák

  Ha kisgyerekek vannak a házban, biztosan kedvelik a kedvenc rajzfilmek mesebeli karaktereit és hőseit. Ebben az esetben a legtöbb győztes lehetőség lenne a gyermekek tündérek és rajzfilmek alapján készült csempe matricák. Mivel ez egy fürdőszoba, a legjobb a tengerészek számára, hogy beilleszkedjenek ide.

  Vegyen olyan Disney rajzfilmeket, mint a "The Little Mermaid", a "Nemo" és hasonlók. A dekoráció illik majd rajzfilmek, rákok, tengeri csillagok, teknősök, delfinek és más állatok képéhez. A falakat tökéletesen díszítik színes algákkal, buborékokkal és korallokkal. Díszítsd a fürdőszobát és a kalóz stílusban. Ezután kincsesládák, papagájok, hajók jelennek meg a csempéken.

  Nem feltétlenül a tengeri témára korlátozódik. Használjon olyan képeket, amelyeket a kölyök szeret. A kreatív készségek fejlesztése érdekében hívja meg gyermeke részvételét az ékszerek gyártásában és rögzítésében.

  A rajzfilmfigurák örömet okoznak a ház kis lakóinak

  Csúszásálló

  Külön is megjegyezzük, hogy a matricák egy csoportja megakadályozza a csempe padlón való csúszását. Az ilyen termékek különböző értelmezésekben és szinte bármilyen formában kaphatók.

  A vinil dekoráció csak részben csökkentheti a nedves padlóra való csúszás hatását, de gyakran ez elég ahhoz, hogy megakadályozza a személy sérülését. Tematikusak, kizárólag dekoratív, semleges kialakításúak, bármilyen belső térre alkalmasak. Különösen olyan modelleket különböztetünk meg, amelyek képesek arra, hogy egy hangulatot felidézzenek, például egy banánhéj képét. A fürdő alján történő felszereléshez használják őket.

  A vastagabb vinil, hab, szilikon vagy poliuretán matricák hatékonyabbak. Ezek miniatűr betétek formájában készülnek, vagy akár egy lábtámaszt cserélnek. Ragasztószalaggal, ragacsos alapanyaggal vagy kétoldalas szalaggal vannak rögzítve. Néha elég, ha az anyagot a csempere további rögzítés nélkül helyezzük el.

  A speciális padló matricák meggátolják a nedves csempék csúszását

  Saját előállítási módszerek

  A fürdőszobája matricákkal díszítve megfelelő lehetőségeket találhat a boltban, vagy ilyen dekorációt készíthet, de ez egyáltalán nem nehéz. Szükséged lesz egy markolóra, ollóra vagy késre és öntapadó vinilfilmre. Papírtekercsekben készül, és nagyon könnyű megtalálni. Az anyagok hatóköre szinte korlátlan, így a legjobb szín- és díszítési lehetőséget választja a tükörig.

  Először jöjjön létre egy jövőbeli kompozíció. Ha több azonos elemet szeretne vágni, akkor jobb, ha kartonlapot készít. A papír alaplap oldaláról rajzolja meg a matrica körvonalait, majd óvatosan vágja ki.

  Az ollóval és az öntapadó filmmel saját ékszereket készíthet

  A dekor előkészítéséhez tiszta egy csempe, szárítsa meg és zsírtalanítsa. Óvatosan távolítsa el a papír alapanyag egy részét, majd nyomja meg a ragasztót a csempe ellen. Fokozatosan távolítsa el a fennmaradó alapfelületet, simítva a terméket.

  Próbálja meglazítani az összes buborékot úgy, hogy kézzel vagy puha spatulával átrántja a filmet.

  Az ilyen egyszerű dekorációk segítségével a fürdőszoba belsejének érzékelése drámaian megváltozik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy költségvetés átalakítását vagy az egyszerű díszítést a padló és a falak.

  Vinyl matricák a fürdőszobában

  A nap nem kezdődik kávéval és vacsora nélkül zárul. Ezúttal a fürdőszobában töltjük a legszebb pillanatokat magunknak.

  Akkor miért van mindig ilyen unalmas csempe és egy teljesen feltűnő belső tér? Ne hagyja abba a design feláldozását a gyakorlatiasság érdekében! Van egy módja annak, hogy díszítse az egészségügyi helyiséget minden higiéniai követelménynek megfelelően - ezek a matricák a falon a vinil fürdőszobában.

  Belső matricák készlete Pillangó effektus. rózsaszín

  Belső matricák készlet Fly-fly, szirom

  Belső matricák készlete

  Nem csak vízállóak.

  A több színű vékony filmek vízzel és gőzzel áthatolnak, így nem lehúznak a felületről. Nedves szivaccsal lehet törölni, és szappant is használhat, ha tiszta (igaz, nem szabad dörzsölni egy merev ecsettel). És a többi öntapadó rajz a fürdőszobában nagyon tartós, mert sok más előnye van:

  • A -10 és +80 ° C közötti széles hőmérséklet-tartomány - még ha meleg zuhany is szeretne, a gőz nem károsítja a kreatív díszítést.
  • Rugalmasság és tartósság - a vinilfólia tökéletesen megőrzi alakját bármilyen felületen, nem nyújt, és nem ragad, ha ragasztják és használják.
  • Színtelítettség - semmi sem fogja a képet elhalványulni vagy elveszíteni eredeti fényerejét.

  Ilyen jellemzőkkel a belső matricák élettartama, még ilyen nehéz körülmények között is, legalább 5 év. Rajzolva inkább unatkozni fog, mint elveszíteni a friss megjelenést.

  Hol ragadhatok matricákat?

  A legáltalánosabb megoldás a vinyl matricák alkalmazása a fürdőszobában. Sima és egyenletes, így a képek nagyon szépek és gyönyörűek lesznek. By the way, nem szükséges, hogy tartsák be a víz-tengeri téma, elvégre a WC-szoba is saját stílusa.

  A díszítő matricák nem csak falakhoz, hanem padlóburkolatokhoz is alkalmasak. Természetesen itt nem maradnak olyan hosszú ideig, mint más felületeken, de kopásállóságuk meglehetősen elfogadható. Plusz - csökkenti a csúszást a nedves felületen.

  A vízvezeték faience falain is van helye a vicces és egyszerűen szép rajzoknak. De a legnépszerűbbek természetesen halak, virágok és pillangók. Több visszhangzó kép ragadhat a tükörre vagy a bútorokra - hagyja, hogy mindent egy helyiség designjához egy ötlethez rendeljenek.

  A zuhanykabin a belső kreativitáshoz is alkalmas. A homályos vagy színezett üvegajtók sokkal eredetibbnek tűnnek, ha díszítik őket, például aranyhalat.

  Vinyl matricák és falimatrica a fürdőszobában vásárolható az online áruházban. És legyen minden reggel kedves, és a nap vége - élvezetes!

  Vinyl matricák a fürdőszobában

  A fürdőt minden nő kedvenc helyének hívják. De ez csak akkor lehetséges, ha szép és kényelmes. Másrészt a fürdőszobában olyan hely, ahol csak néhányszor javítjuk az életünket, és valaki csak egyszer csinálja. Végtére is, a fürdőszoba javítása globális, drága és piszkos!

  Ezt a problémát vinil matricák segítségével oldják meg. A belső matricák a fürdőszobában díszítik egy régi csempe, elrejti a zavaró műanyag és a falak hibái. Nem félnek a víztől, egyszerű ragasztással és gyönyörű formatervezéssel rendelkeznek. Válasszon matricákat halakkal, delfinekkel, virágokkal stb. Vinyl matricák lesznek a fürdőszobai elemek, amelyek mindig cserélhetők egy másikra, újra és újra új színeket hoznak az otthoni kényelem érdekében. Nem hagynak nyomot a fürdő falán, és nem károsítják a felületet. Egyszerű, megfizethető és kényelmes!