Legfontosabb > Tervezés

A gyermekek fürdőszobájában lévő matricák: friss dekoráció a fürdőszobai dekorációhoz

A fürdőszobában lévő matricák a gyerekek számára - Kiváló választás a kerámia burkolólapok díszítésére A kis kiegészítők nem csak a díszítő matricákat tartalmazzák, a fürdőt szilikon matricákkal is díszítik, amelyek nem csak a karcolásokat maszkolják, hanem csúszásgátló bevonatként is szolgálnak. A kiegészítők választéka nagyon nagy, és a fürdőszobában lévő különféle tárgyak lenyűgöző és érdekes fürdést tesznek lehetővé.

Érdekes gyermek kiegészítők: csábítják a babát

Önmagában a fürdősbaba a fürdőszobában lenyűgöző folyamat számukra, új szemszögből tanulják meg a világot. A vízi eljárások gyakori elfogadása azonban hamarosan a gyermeket viseli, majd mindenféle segítők segítenek a szülőknek. A szokásos gumi kacsák és gyíkok mellett, amelyek szintén gyorsan hordták a gyermeket, a fürdőszobában sokféle izgalmas elem található.

A baba elfogyasztása szórakoztatóvá vált, különböző tartozékokkal körbevéve. A gyermek minden bizonnyal olyan, mint a nagy mennyiségű szilikon matrica állatok, csúszásgátló szőnyegek, szopókák, csapos fúvókák formájában játékok. A fürdés folyamatának kiterjesztése érdekében az intelligens szülők érdekes tevékenységeket is folytatnak szeretteik számára.

Sok hasonló játék van - van egy por, amely nyálkahártyává változik, sziszegő bomba habokkal, szappanbuborékok a görögdinnye méretével. Érdekes lesz minden gyerek számára, hogy üljön a fürdőszobában, és talán még a szappanfejet is lehetővé teszi, mert tudják, hogy ez a foglalkozás nagyon kevéssé kedveli a gyerekeket.

Hidrogél a fürdőszobában - szórakozás a baba számára

Hogyan csalogasson gyermekeket úszás közben:

 1. Ujj festékek. A névből nyilvánvaló, hogy a baba az ujjával húzhat. Tehát fejleszt a motoros készségeket, valamint a tapintható érzeteket. A festékek nagyon könnyen moshatók le a csempékről, és teljesen ártalmatlanok a gyermek számára, ha véletlenül lenyelik.
 2. Markers. Színes jelölők, amelyeket rajzolhat a fürdőszobában és a csempe. Mossa meg őket nem nehéz, és a gyönyörűség a gyermek nem lesz a határ.
 3. Szilikon matricák. Különböző matricák vonzzák a gyermek szemét, felfedezhetik az elsődleges színeket, és csak a "ragtapasz ragasztásával" játszhatják be a babát.
 4. A hidrogél. Kis, többszínű golyók, amelyek vízzel érintkezve növekedni kezdenek. A gyerekek szeretik elkapni őket a fürdőszobában. Az egyetlen negatív az, hogy 10 órán át kell áztatni.
 5. Többszínű hab. A hab spray, amely összekeverhető, és új színeket vagy mintákat hoz létre a habból. Ez a tevékenység nagyon érdekes a gyerekeknek és akár a felnőtteknek is.
 6. Jelly a fürdőhöz. Ha meg akarsz lepni egy gyermeket, hatalmas fürdőt hozhat létre színes zseléből, és behelyezheti a nyughatatlan gyermeket.

Minden termék bőrgyógyászati ​​vizsgálaton esik át és 2-3 éves gyermekek számára engedélyezett.

Fényes rajzoló tollak a fürdőszobában - a tökéletes megoldás

Minden gyerek szereti rajzolni, vele, bárhol és bármi mással. És ha a gyerekszobában levő rajz papírra és állványra korlátozódik, akkor a fürdőszobában teljes egészében kószálhat.

Köszönhetően egy ilyen népszerű találmánynak, mint a mosdókagylónak, a csecsemő képes lesz festeni a csempékre. A markerek összetételében ártalmatlan anyagok is találhatók, amelyek nem károsítják a gyermeket, még akkor sem, ha lenyelték. De mégis, ha egy gyermek 2 évnél fiatalabb, ne hagyja egyedül ezt a játékot. A mag tartalmaz olyan nem veszélyes komponenseket, mint a szappan, a viasz, a parabén és az élelmiszer-színezés.

Az ilyen feltűnő tollak mind a falakon, mind a testen festhetők. A rajzolás könnyen lemosható vízzel.

A markerek segítenek megtartani és szórakoztatni a babát a fürdés folyamatában. Néhány gyermek arra törekszik, hogy azonnal hagyja el a fürdőt, és a markerekkel idő lesz fürödni.

A gyermek képes lesz egy csempere festeni a speciális jelölők segítségével a fürdőszobában

A kreativitás fejlesztésének ez a módja minden gyermek számára biztosan vonzó. De ezek a ceruza (fonott tollak) számos hátránnyal rendelkeznek.

Hátrányok a fürdőhöz:

 • A mag kicsi - 3,5 cm, nem elég sokáig;
 • Csúszik, különösen a testen;
 • Nedves felületen terjed;
 • Egy vízfolyás vagy egyszerűen a vízben gyorsan feloldódik;
 • Egy kis terhelés megszakadhat.

A hiányosságok ellenére ez érdekes, tájékoztató, ártalmatlan és érdekes találmány.

Szilikon matricák a gyermek fürdőszobájában: fényes dekorációval fürdőkád

Ha belefáradt a fürdőszobád belsejébe és a monokromatikus csempe fényes akcentussal hígít, a falon lévő szilikon matricák mentésre kerülnek.

Vízálló matricák ragaszthatók bárhol - a fürdőszoba oldalán, hogy képet kapjanak a matricákról. A mosógép oldalsó paneljein, a tükrön vagy a fürdő üvegajtón lehet megformálni.

Szilikon vízálló matricák a fürdőszobában ragaszthatók bárhol a helyiségben

Ragasztani őket nagyon egyszerű:

 1. Tisztítsa meg a felületet a szennyeződéstől és nedvességtől.
 2. Az összeszerelő film, amely körvonalazza az éleket, ezért nem szabad elmenni, amikor matricát ragaszt.
 3. Óvatosan csatlakoztassa a matricát a ragasztó hátlap eltávolítása után.
 4. Távolítsa el a levegőt puha, száraz ruhával.

A volumetrikus szilikon alakzatok közvetlenül a fürdőszobába ragaszthatók. A gyermek képes lesz ülni és megérinteni a fényes, lágy matricákat, tanulni az állatokat vagy az ábécét - az üzleti élet örömeivel ötvözni. A matricák tisztíthatók por- és szappanfoltoktól, nem szívják fel a nedvességet és megőrzik színeiket.

Az ilyen matricák élettartama meglehetősen nagy, ha nem tisztítja őket porral és fémgyapottal.

Díszítjük a fürdőszobát: gyermek matricát a fürdőszobába

Sok gyerek szeret a fürdés folyamatát, de néha kínzássá válik, majd a szülők elveszik az összes játékot a vízben, csak hogy nyugodtan mosogassák a gyermekeiket. A kisbaba elterelése és a fürdés mulatsága érdekében a fürdőszobát úgy kell felszerelni, hogy a gyermek úszni vágyik.

Először is különféle tartozékok - gumi játékok, fogkefék, fényes törölközők és matricák a fürdőszobában. Ezek a kis képek átalakíthatják a szoba megjelenését, megváltoztathatják és érdekesebbé tehetik a babát. Abban a pillanatban, a gyerekek matricája a fürdőszobában nagyon nagy - a hétköznapi halakról az egész képekre, amelyeket ragasztani kell egy hatalmas vászonra a falon.

A fürdőszobai matricák érdekesebbé teszik a fürdést

A színes matricák rajzfilmfigurák vagy állatok formájában kedvelik a gyermeket, az úszás pedig szórakoztató és informatív lesz.

A baba egy tündérmesék formájában fürödhet, ahol a mesebeli karakterek körülvesznek a baba. A játék formájában szervezett edzés után tanítani tudja a baba felismerését az állatok és a madarak számára, a térfogatmérő matricák beillesztésével a fürdőkád köré a gyermek elérhetõségében. Meg tudja mutatni, hol van az orr, a szeme, és elmondja, hogyan különböznek egymástól a kis állatok.

Továbbá, ha kívánja, speciális fürdőlepedő ragasztókkal is vásárolhat.

Hogyan válasszunk matricákat a gyermekek számára (videó)

A gyerekszobákban lévő matricák nem csak zavaró helyszínt jelentenek a baba érdeklődéséhez, hanem a szerény fürdőszobában is. A színes, színes matricák rajzfilmfigurák formájában segítenek a gyermek fantáziájának fejlesztésében, különféle történetekkel a gyermekek bálványairól. A fürdőszobai matricák valóban üdvözülnek az Ön számára!

Tartozékok a falon a fürdőszobában

Octopus és hal

Delfinek játék

Minden ember a fürdőszobában tölti életének egy bizonyos részét. Ebben a térben sikerül egyedül lenni magunkkal és gondolatainkkal. Reggel itt a legfontosabb előkészület az új napra, este pedig meleg vízzel a fürdőszobába bújva lazíthat és lazíthat. Annak érdekében, hogy ez a nyaralás kellemes és teljes legyen, megfelelő életkörülményeket kell létrehozni a lakóterület ezen részében: kényelmes szaniter berendezések, bútorok, tükrök és természetesen gyönyörű dekoráció, amely különleges hangulatot kölcsönöz a rendes belső térnek.

Annak érdekében, hogy évente ne végezzen javítási munkát, ugyanakkor rendkívüli díszítő felületeket alkosson, a tapasztalt gyártók stílusos és kiváló minőségű vinyl matricákat készítettek a fürdőszobában. Ezek a termékek teljesen biztonságosak, nem veszítik el vonzó adataikat hosszú ideig, és egyszerűen alkalmazhatók sík felületekre további szerszámok és kötőelemek nélkül.

Cél Vinyl vízálló matricák

A fürdőszobában lévő matricák védő réteget tartalmaznak, amely megvédi a dekorációt a hőmérsékletkülönbségtől és a nedves környezettől. Az ajtót, a tükröt, a fürdőszoba alját, a padlót, a paneleket, a mosógépet, a kazánt és más sima felületeket díszíthetik. Szükség esetén a matrica könnyen eltávolítható anélkül, hogy szennyeződést hagyna.

A fürdőszoba dekoratív termékek széles választékban kerülnek bemutatásra, minden ízlés szerint:

 • gyönyörű képek különböző színekben;
 • stílusos és szokatlan minták, absztrakciók;
 • érdekes és hűvös feliratok;
 • 3D képek stb.

Tartozékok a fürdőszobában megfizethető áron

Az "AllStick.ru" stílusos dekoráció online boltja nagyméretű, különböző méretű vinyl matricákat kínál.

 • hűvös "hal";
 • "A színek tengere" - jól néz ki a zuhanyok ajtaján;
 • dekor "polcok";
 • gyönyörű korallzátonyok;
 • "Az óceán ajándékai" - fényűző kagylók;
 • "Palmochki" - elhelyezhető a fürdő közelében, egy csodálatos sziget tájaként;
 • "Bather" és más érdekes képeket.

Fedezheti fel az online katalógus teljes kínálatát. Az AllStick.ru a saját termelésű, tartós vinilfilmből készült, kiváló minőségű dekorációs elemeket ad el, amelyek az évek során nem veszítik el eredeti jellemzőiket.

A matricák ára a fürdőszobában megfizethető. A megrendelések kézbesítése online, a város bármely irányában történik.

A legfontosabb 15 fürdőszobai kiegészítő, amelyek mind a gyermekek, mind a felnőttek számára vonzóak

Minden szülő, ritka kivétellel, szembesül a gyermek vonzerejével a fürdés, a fogmosás és mossa a kezét. Ragaszkodhatsz, esküszöm, századik alkalommal, hogy elmagyarázza a higiéniai eljárások fontosságát, és még inkább ravaszul. Ha izgalmas játékot teszel a fürdőszobába, akkor egyetlen gyerek sem tud ellenállni.

Tésztaadagolók

Ne lepődjön meg, ha a paszta túl gyorsan befejeződik. Különleges adagoló ember, állat vagy rajzfilm figura formájában. A paszta összenyomása játékgá változik. Maga a adagoló könnyen felszerelhető a tapadókorong falán.

Fúvókák egy csővel tésztával

Ehelyett különleges fogásokat használhat a fogkrém csövére, ami örömet okoz majd a gyermekeknek.

Vicces kefék

A fogkefék maguk nem kevésbé lesznek érdekesek. A hercegnő, az írógép, a dinoszaurusz vagy a szuperhős formájú tollat ​​már játéknak tekintik, nem pedig egy közönséges fogkefét.

Ezenkívül speciális védőkupakkal vagy akár háttérvilágítással is felszerelhető. De vásárláskor győződjön meg róla, hogy az ecset alkalmas az életkorra: nagyon vastag fogantyút nehéz megtartani, és túl nagy a fej, hogy megvédje a fogait.

csészék

Természetesen a keféket valahová kell tárolni. Az állatok formájával világos műanyag poharak vonzzák a figyelmet, és organikusan szemmel láthatóak a kefével.

tartók

Ha nincs olyan sok polc a fürdőszobában, használhat speciális tapadókorong tartókat. Jelentősen megtakarítják a helyet, hozzátesszük a fürdőszobát és nagyon eredetiek. És ami a legfontosabb, akkor kényelmes magasságban lóghat a gyermek számára.

Fúvókák a daru szélén

Csodálatos, hogy egy egyszerű fúvóka a legáltalánosabb műanyagból képes egy csapot átalakítani.

Most már nem keverőgép, hanem elefánt vagy kacsa, amely még mindig kéznél van, hogy kezeit vízfolyás alá helyezze. A kézmosás már nem jelent problémát.

Szokatlan szappan

A gyermek tenyerei azonnal eljutnak az alakos szappanhoz virág, írógép vagy állat formájában. Nem csak kezeket, hanem az egész testet is akarják. Remek ötlet, hogy a fürdés közben gyermekellátást fektessek be.

Vásárolhat kész színes alakokat. Vagy mentse és főzzük őket:

 • Ehhez a legáltalánosabb baba szappan, penész és kukoricaolaj szükséges. Szappannal felhúzzuk és vízben vagy mikrohullámú sütőben olvassuk le. Ne melegítse túl! A maximális hőmérséklet 60 ° C. Az alap csak megolvad.
 • A fehér szappan kímélhető az élelmiszer-színezéssel, de az illóolajokkal nagyon óvatosnak kell lennie. Miután a szappan megolvadt, öntsük öntőformába.
 • A formákat előzetesen kenősítették kukoricaolajjal, hogy könnyebben elérhessék. Ha vannak buborékok, majd szórjuk hígított alkohollal vagy vodkával. Hagyja fagyni egy napra.

A szappanhoz különféle űrlapokat vásárolhat (amelyeket ismételten használnak), használjon szilikont sütéshez, jégformákhoz vagy homokozó játékokhoz.

Baba kéztörlő

Különösen egy gyermek számára, speciális mikroszálas baba kézi törölközőt is felakaszt. A víz gyorsabban elnyeli a vizet, mint egy egyszerű frottír ruhával, a lágyabb és fényesebb design vonzza a figyelmet. A törülközők számára jobb, ha külön magasságú kampót szerelnek fel. Gyakran a gyerekek nem törlik meg a kezüket, mert egyszerűen nem érik el.

Baba matricák kiválasztása a fürdőszobában

Sok szülő kívánja a fürdőszoba belsejét gyönyörűbbé és eredetibbé tenni, örömmel gyermekeit. A vízi eljárások elfogadása a gyerekek számára kellemesebb lesz, ha színes képek vesznek körül.

A fürdőszoba felújítása hosszú és drága folyamat. Azonban van egy olcsó és gyors módszer a szoba megjelenésének frissítésére. Segítségével lenyűgöző eredményeket érhet el pillanatok alatt. A fürdőszobai matricák nagyon népszerűek. Ez a cikk az előnyeiről, fajtáiról, valamint a választék árnyaltairól szól.

Általános információk

A matricák a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek töredékévé váltak a közelmúltban. 2009-ben Franciaországban kezdték használni a lakberendezést. A dekoráció világszerte egyre népszerűbbé vált, és idővel elérte Oroszországot. Jelenleg számos témával ellátott matricák vannak. A különböző színek és méretek lehetővé teszik a megfelelő helyszín kiválasztását.

Tipikusan az ilyen matricák anyaga vinil, köszönhetően a termékeknek saját egyedi tulajdonságaik vannak. A matricák az alábbiak szerint készülnek: a vinil kivágja a képet a kontúr mentén, majd a film rögzítőfedére helyezi. Néha a legösszetettebb módszert alkalmazzák. A termékek gyártásában ilyen módon a modern fotónyomtatási technológiával.

Meg kell jegyeznünk, hogy jelenleg is vannak más, a piacon megtalálható anyagok alapján készített matricák.

 • Szilikonból készült Az ilyen matricák az alapjaikban fertőtlenítő adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek megvédik őket a káros mikrobák kialakulásától. Hosszabb élettartamuk is van. Az egyetlen hátránya a magas költségek, ami miatt sokan inkább vinil alapú matricákat preferálnak.
 • A gumiból. Az ilyen termékek hullámos szerkezetűek. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően padlóra alkalmasak. Tehát a díszítő célok mellett a hullámos matricák végzik a csúszás megszüntetésének funkcióját, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozogjon a padlón.

teljesítmény

A matricák nagy népszerűségnek örvendenek a helyiségek kialakításában, elsősorban dekoratív tulajdonságaik miatt. Megváltoztathatják a belső térséget, fényességet és egyéniséget adva. Emellett a matricák segítségével hangsúlyozhatja az adott belső stílus főbb jellemzőit.

Azonban az ilyen díszítéseknek más előnyei vannak.

 • Nedvességgel szemben ellenállnak, és ellenállnak a hőmérséklet változásainak is, ezért alkalmasak fürdőszobákban és más hasonló területeken való használatra.
 • A termékek könnyen karbantarthatók. A címke szennyeződéstől való tisztításához nedves ruhával vagy szivaccsal kell törölni. Ugyanakkor a dekorációs elemek nem takarnak le a nedves tisztítás során.
 • A matricák legfeljebb öt évig tarthatnak (a termék megfelelő tapadása egy csempe vagy más felületre).
 • Nem veszítik el az eredeti színüket napfénynek kitéve, ezért fürdőszobai dekoráció megvásárlásával pár szobát vagy konyhát szedhet.
 • A termékek ragaszthatók bármilyen felületre (tükör, fal, bútor, mennyezet stb.).

Ne csak a háttérképre és a rosszul festett felületekre ragasszák őket, mert ha a jövőben eltávolítja a matricát, akkor a felület megsérülhet.

 • Gyorsan kijönnek. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megváltoztassa a szoba megjelenését.
 • Jó minőségű termékeket többször is lehet használni. Vagyis le lehet vágni a díszített felületről, majd ragasztani újra, vagy díszíteni egy másik helyet.
 • A vinil és szilikon matricák környezetbarátak, mivel nem tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, amelyek károsak lehetnek az egészségre.
 • Ezek a termékek könnyen ragaszkodhatnak a sajátjához. Ugyanakkor a gyerekek segíthetnek a felnőtteknek a szoba díszítése során is.
 • A matricák eltávolítása után nincsenek nyomok a felületen.

Vannak olyan termékek is, amelyek nedvesek. Ennek eredményeként a kép megszerzi a hanghatást. Ez a jelenség nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt generációk körében is élvezet.

A választás árnyalatai

A gyermekek számára készült matricákkal kapcsolatos legjobb megoldás az összes tündérmese számára ismerős karakterek képei. Ebben az esetben a dekoráció megváltoztatható: a gyermekek karikatúráitól a képregény karakterekig, amikor a gyermek felnő. Továbbá, a termékek a csempék a fürdőszoba, lehet, hogy egy másik téma. A fürdőszobát virágokkal, felhőkkel, halakkal és más tengeri élettel díszítheti. Mindez attól függ, milyen a képzelete és a csecsemő preferenciái.

Az ilyen képek pozitív hatással vannak a gyermek pszichéjére, felemelve a hangulatot. Sok gyerek nem szereti a vízzel kapcsolatos eljárásokat, és egy ilyen egyszerű módszer lehetővé teszi a gyermek érdeklődését, aki örömmel veszi a fürdőszobába.

Színes képeket használva a fürdés gyerekek szórakoztató és izgalmas folyamat lehet. Szórakoztató és oktató játékok a vízkezelések során soha nem leszel felesleges.

A kisgyermekes családok számára a szobák szilikonból készült, kiterjedt termékeivel gondoskodnak.

 • érdekesek;
 • Kellemesek a tapintásra, és a gyermekek tapintható érzései is fontosak.

Népszerű ma és vízálló gumi matricák a tapadókorongon. Kiváló lehetőség a csecsemő családok számára, hogy díszítik a fürdőszobát fekete-fehér matricákkal, amelyek a vízbe csapódáskor színtelenek lesznek. A kaméleon "varázslatos" hatása meglepetést és szórakozást jelent minden gyermek számára.

A formatervezés finomságai

Különböző tényezők alapján kiválaszthatja a matricák ragasztására szolgáló helyeket. A matricákat a baba fürdőhelyéhez közel helyezheti el, hogy megérintse őket, vagy egyszerűen eloszthassa azokat a falakon, hogy a gyerek fürdés közben láthassa őket.

A padlón csúszásgátló matricák használhatók. A fürdőszobában ez a pillanat különösen fontos, mert a magas páratartalom esetén a padló ebben a teremben gyakran csúszós. Így Ön és a gyermekek védelmét biztosítja a lehetséges esésekhez kapcsolódó kellemetlen helyzetekről.

A matricák nem csak díszíthetik a szobát, hanem elrejthetik a felületek hibáit (pl. Repedt csempék, apró csipek, karcolások, foltok stb.). Ez a dekoráció lehetővé teszi, hogy felületes javítás nélkül végezhesse el. Nem kell pénzt költenie csempe, festmény vagy rétegelt lemez mosható tapéta cseréjére.

Gyönyörű képek lehetővé teszik a kozmetikai "javítás" a szobában egyszerű matricák ragasztott a falra.

A fürdőszoba kialakításának lehetősége nemcsak a gyerekek szórakoztatását, hanem a belső stílus egészét is felismerheti. Például a bambusz elemekkel ragasztott képeket a burkolólapon a japán stílus légkörével hozhatja létre. Fancy díszek vagy fényes virágok válhatnak a fenntartott árnyalat lakonikus szembenézésének "kiemelésére". És a matricákhoz illő matricák harmonikusan egészítik ki.

A legfontosabb dolog az, hogy minden apró részletre átgondoljuk a részleteket, és válasszuk ki a megfelelő képet. Így könnyedén és gyorsan átgondolhatja a bosszantó felületet egy gyönyörű pompássággal a gyermekek szemébe, ami örömet okoz majd neked. Kiválaszthatja a hagyományos fürdőszobák kék és halványzöld árnyalatait, amelyek nyugtató hatással vannak, vagy megállnak egy kellemes meleg palettán (barack, rózsaszín).

Ha a fürdőszobát semleges árnyalatú csempe díszíti, fényes képekkel díszítheti. Ha a felületet gazdag színekben készítik, akkor jobb egy nyugodt matricát választani.

Egy másik lehetőség a címkék használatára - bizonyos területeken való megosztásra. Szép szimbólumokkal rendkívüli módon megjelölheti a szükséges tárgyak helyét, vagy kijelölheti a szobák célját. Például, a fürdőszoba ajtót lehet jelezni egy jel, és a kapu a WC-szobába - egy másik szimbólum. Ezek a matricák gyorsan segítenek a gyerekeknek navigálni a környezetben.

Ez nem csak az ajtókra vonatkozik, hanem a belső térre is. Ha van egy kombinált típusú fürdőszobája, akkor matricák segítségével megoszthatod a szükséges területeket. Ha megpróbálod, maximális eleganciával és tévedéssé válhatsz. Ez a belsőépítészet átalakítja a szobát egyedi, egyszerű és kellemes környezetbe.

Az öntapadós termékek széles választékának köszönhetően szabadon engedheti meg képzeletét és életre keltheti a tervezési ötleteket. A vízálló matricák kiválóan alkalmasak fürdőszobájának díszítésére. Gyönyörködnek a családdal a szépségével sokáig, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át várnia, vagy nagy pénzeket költen a javításokra. Ezért a matricák kiváló lehetőséget kínálnak a gyermekek hangulatának megváltoztatására, akik érlelésüket megváltoztatják, és azok számára, akik szívesen kísérleteznek a belső térrel.

Ragassza be a terméket könnyen. Csak a védőréteget kell eltávolítani, és óvatosan ragassza be a matricát a kívánt felületre. Könnyedén nyomja meg és várjon néhány másodpercet. A kép letörése ugyanolyan egyszerű és egyszerű.

Matricák a fürdőszobában

Bath matricák

A gyerekek világában a fürdő falához ragaszkodtam (mini szőnyeg), 6 db, kb. 200-300r

Olyan matricákat készítettem, amelyeket nem nyomtattam ki. Ha érdekel, akkor kapcsolatba fogok adni

Láttam Lerua merlinben) ott vettem a matricák fölött a kiságy világító, szép)

Bath matricák

Tartozékok a fürdőben.

Ukrajnában. fürdőszoba matricák

fürdő matricák

Tartozékok a fürdőhöz.

vásárolt a boltban, ahol a tapétát adják el, vannak matricák a belső térre, különböző pillangók virágok, és a fürdő kacsa matricát vásároltunk buborékokkal

Azt hiszem, gyermekkoromban egy hal köröm volt, elhasználódott, anyám kivágta őket, és megragadta őket, érdekes volt.

gyermek fürdőszobai matricák játékokhoz

a közös vásárlási oldalon 64pukupki.ru, a keresősávban írsz mini fürdő szőnyeg, vannak kibocsátás pontok Engels: keserű központ, valahol az első iskola, általában láthatjuk a helyszínen

Vessen egy pillantást az ALEX-re.

Gyermekkosarak matricák

fürdőszoba matricák

Egy lányt láttam OK-ban - két oldalról van szó, akkor ragaszkodhatsz a játékokhoz... vagy tetszik Katy? megrendeltük őket Chelyabinsknel együtt

Vinyl matricák a fürdőszobában.

Nem rendelkezünk vinilrel, csak puha számokkal, fürdéskor ragasztva.

Játékok matricák a fürdőszobában.

A vegyesvállalatnál mini szőnyegeket vásároltam a szopókánál, először a lányom otliplilla. Most megtanultam hátrálni)) Nagyon tetszik neki.

Mi Faberlik-ban 3db-t vettünk, a fiunk gúnyolja őket. Azóta is rágcsálóként használjuk valamilyen oknál fogva a rágcsálók maguk nem rágják (

A fenti képre a Vilberysre került sor. 4 darab elég. A fiú elszakadt, és megpróbált csikorgatni

fürdőszoba matricák

Tartozékok a fürdőhöz. Valaki vásárolt? Gondolják a gyerekek?

http://www.ozon.ru/context/detail/id/23445502/ van egy ilyen tervünk, csak több részlet. Mint ez) lánya év. Amikor kicsi voltam, kedveltem a baba a fürdőszobában, és a kezemben vettem a puha fodrokat)

Cool! Elvettem a játékokat a szopókon, egy kicsit elragadtatva, bár néhány darab maradt, a többiek egy egyenlőtlen csatában esettek

matricák a fürdően aliexpressen!

Az ilyen dolgokat az óvodában, a fürdőjátékok osztályán értékesítik. Van ilyen. A fürdőszoba nedves falaira ragaszkodnak, a fiú fürödni játssza őket fürdés közben.

Általában matricákat vettem a fürdőszobában. az osztály a tapéta a seggét lóg a növények. ott nem láthatók. ordítunk, krabiki. de nem távolítjuk el őket, ragasztjuk a csempékre és lógunk. csak akkor érinti őket, amikor az enyém mellett áll.

Nem tudom miért. Apa elment Oroszországba, elhozott minket. A képen keresztül megy keresztül, talán valamilyen online áruházban találkozol.

Boldog fürdőszoba: dekoratív matricák és matricák gyerekeknek

A leggyorsabb és legkedvezőbb módon - díszítő és kozmetikai javítás.

Megváltoztatja a fürdőszobai díszítő vinil matricákat: felfrissítheti a cserépet, és fényes, vidám színeket adhat a belső térbe anélkül, hogy sok erőfeszítést, anyagi támogatást és segítséget nem fordítana szakértőkhöz.

Ön tervező

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a matricákat a fürdőszobában - ez csak egy kis részlet, de a gyakorlatban azt látjuk, hogy minden nem teljesen igaz, mert a szoba azonnal átalakult: matricák, hogy a belső különleges megjelenést megváltoztatásával stílus a szoba felismerhetetlenségig.

Például fényes matricákkal díszítheti az egyes lapkákat vagy a fürdőszobát külön-külön: a mosogató körül, a gyermek sarka. A mennyezeten vagy falon a fürdőszoba közelében lévő kompozíció nagyon jól néz ki.

A számok sajátossága, hogy használatukra nincsenek korlátozások. Csak képzeljük el a szobát azok használatával és ragaszkodjunk a kiválasztott felületekhez. Hidd el nekem, nagyon könnyen átalakítható tervezővel, fürdőszobai matricákkal. A legfontosabb dolog a vágy!

Fürdőszoba matricák: az előnyök feltárása

Ha bármilyen anyaggal dolgozik, sok kérdés merül fel, mert nem minden nap dolgozik ezzel a vagy az anyaggal, és még a fürdőszoba matricákkal is. Ezért a munka előtt tanulmányozzák mind az anyagot, mind a technikát és a vele való együttműködést.

Az egyik első kérdés a fürdőszobai címkékkel kapcsolatban arról szól, hogy nem esnek le, mennyi ideig tartanak? A matricák vízálló anyagból és tapadó bevonatból készülnek. A matricákra kerülő víz mennyisége nem zavarhatja Önt. A megjelenésüket nem érinti. A matricák ellenállnak a hőmérsékletnek és a páratartalomnak.

Nem fog meghibásodni és ragasztós bevonat. A matrica még az idő múlásával sem esik le. A ragasztó biztonságosan megérinti a matricát a kerámia lapkához. És hogy úszni a frissített fürdőszobában, nem kell sokáig várnia. A vízkezeléshez azonnal eljuthat.

A matricák nem hordoznak egészségügyi kockázatot, mert kiváló minőségű nem toxikus filmekből állnak.

Vinyl matricák a csempe a fürdőszobában nem fakulnak, és nem igényel különleges ellátást. Fogkrém vagy balzsam / sampon / krém, véletlenül esett a bélyegen kép, por és más szennyeződés háztartási törölje le egy nedves ruhával, így a problémák ruhacímkéken nem.

De soha ne használjon keféket, fémgyapot, maró porokat és megoldásokat. Ezeknek a dolgoknak és eszközöknek a használata elronthatja a matricákat (mind a felületüket, mind a tapadást).

Távolítsa el a matricát a ragasztás helyéről, nem lesz nehéz. A bontás után nincsenek nyomok a burkolaton, mintha a matricák soha nem léteztek volna.

A fenti tulajdonságok és előnyök lehetővé teszik, hogy könnyedén kiválasszon olyan színes vinil kompozíciókat, amelyeket sok éven át élvezhet.

Ötletek a WC-vel kialakított fürdőszobához tervezve és kialakításában: megtudja, hogyan kell a szükségleteket kielégíteni és a kombinált fürdőszobát megfelelően és funkcionálisan felszerelni.

Példák a zöld fürdőszoba burkolólapok használatára, lásd ezt a cikket.

Egy kísérletező hely - egy fürdőszoba!

A fürdőszoba matricák megbízhatóságában már láttuk, most beszélgessünk arról, hogyan válasszunk vinil matricákat a fürdőszobában lévő csempékről, és hol helyezzük őket a szobába.

Az egyszemélyes képek mellett egyre gyakrabban jelentek meg a tematikus figurák. Tárgyak, mindenféle állatok, halak, lepkék, geometriai formák - minden ízléshez.

Matricák a tengeri téma, például a lakosság a tengerek és óceánok nemcsak kiegészíti a belső, hangsúlyozva a kapcsolat a víz, hanem segítenek a kikapcsolódásra, elképzeli magát az utazó, búvár vagy Robinson Crusoe.

És a fürdés a gyerekek a fürdőszobában lesz a matricák egy igazi ünnep. A piacon lévő összes közül a legjobb megoldás gumi vagy szilikon matrica. Az Ön és a gyermeke öröme garantált!

Téma, ötletek, stílus

Számos ötletet és stílusot kínálunk a fürdőszobában.

Öko motívumok. Szerelem a természet? Ezután a matricák bõsége a természet témáján fog örülni. Láng-vörös pipacsok, amelyek ellen a smaragdzöld selyem kerámia-, százszorszép, rózsa és sok más virágok, munkamániás, méhek, poszméhek, lepkék, bogarak és még a pókok, a vadon élő állatok és háziállatok - ez a gyűjtemény nem hagy senkit közömbösen. Csak választani kell a megfelelő matricákat az összes bőségből, előnyben részesítve a gazdag árnyalatokat és gondolkodni a telken keresztül.

Vízi téma. A téma a víz és az összes kapcsolódó tematikus elemek nagyon népszerű. Univerzális elfogadottsága az időben előre volt meghatározva, mivel a fürdőszoba közvetlenül vízzel van összekötve. Ezért a választás logikája teljesen indokolt.

Mit kínál a vízi témájú matricák vonala? Itt és színes választéka különböző hal- és más tengeri élőlényekre (bálnák, delfinek, piranhák, hogy az akváriumi halak, csigák, tengeri csillag), és a tengeralattjárók, hajók, szigetek és kalóz kincs.

Adja hozzá a matricák készletéhez több különböző kacsa, ugyanazon delfinek és csónakok úszáshoz, és szórakoztató játék a gyermeknek a fürdőszobában. És mi lehetne jobb, mint egy boldog kölyök játszani a játék barátokkal?

A fürdőszobában lévő matricák valódi üdvösséget fognak nyújtani Önnek és gyermeke számára, ha nem szereti a vízkezelést, rossz minőségű és sírás közben fürödni.

Ha az egész családot választja belőlük, akkor előnyben részesítheti az olyan matricákat, amelyeket mindenki szeretne. A baba matricákat más matricák közé helyezhet, és külön falat helyezhet el a fürdőszobában.

Vízesések és szigetek matricái, különböző tengeri állatok és különböző állatok figurái segítik a gyermeket szerepjátékok létrehozásában. Ön és a baba örömmel fog érezni valahol a föld szélén, gyönyörű helyeken egzotikus állatokkal és gyümölcsökkel, még akkor is, ha veszélyes dzsungel vagy trópus.

Monokróm matricák. A sima címkék kompozíciói tökéletesen illeszkednek a modern fürdőszoba belsejébe. A lila, grafit, bézs, bársony és más színekben lévő matricák nagyon népszerűek.

A fürdőszoba stílusának hangsúlyozása segít a jellegzetes mintákkal ellátott matricákon.

A fürdőszobai matricák - ez nem a gazdag emberek szeszélye, ez egy nagyszerű költségvetési megoldás.

A matricák nem csak a szemet kedvelik, hanem egy bizonyos ragasztási mintával is segítenek a tér vizuális kibővítésében, és eredetiséget adnak az egész szobának.

Nézzünk meg néhány stilisztikai élvezetet:

 • fekete-fehér matricák illeszkednek a fürdőszobába. Az ilyen dekoráció mindig tömör, egyértelműen még az arcok funkcióját is elvégzi, valamint hangulatot hoz és meghatározza a szoba stílusát;
 • válasszon olyan matricákat, amelyek nem elvesztek a fő háttéren. A hasonló hiba feltételezésének legmagasabb hányada a világos tónusok matricájának megválasztása;

 • "Újraéleszteni" a fürdőszobát néhány "forró" (változatos) elem hozzáadásával a csempe pasztell színeihez;
 • tükrös matricák segítenek kiemelni a legérdekesebb helyeket a belső térben;
 • A szokatlan fürdőszobában a matricák dombornyomott szerkezetűek és térfogatúak. Használhatók mind függetlenül, mind duettként a szokásos sima matricákkal.
 • Olvassa el, hogyan készíthet egy kis fürdőszobát egy lakásban: fotók, aktuális trendek, az elrendezés és a dekoráció jellemzõi.

  Az üvegből készült zuhanykabinban lévő fürdőszobai válaszfalak jellemzői a cikkben találhatók.

  A fekete-fehér fürdőszobai fotók közül válogathatsz a cikkben: http://prostilno.ru/komnaty/vannaya/cherno-belyj-dizajn.html

  Hogyan kell ragasztani

  A matricák alkalmazása a fürdőszobában nagyon egyszerű, és a folyamat nem sok időt vesz igénybe. A folyamat időtartama a címkék méretétől és számától függ. A díszítés során emlékeznünk kell arra, hogy még a legdrágább minta sem képes hosszú ideig tartani egy instabil felületen. Ezért ne ragasszon matricákat a háttérképen vagy a vakolaton.

  Hogyan helyesen ragaszthatja meg a matricákat? A szabályok elsajátítása:

  • a cserép felületét meleg vízzel és szappannal mossa le, majd törölje le;
  • szükség esetén zsírozza fel a felületet alkohollal (az alkohollal törölni kell, ha erősen szennyezett);
  • rögzítőfóliát használva határozott határvonalakat adjon a matricák alkalmazásához az aszimmetrikus ragasztás elkerülése érdekében;
  • Ne vegye le azonnal a hordozót a matricán. Végezze el a ragasztási eljárást fokozatosan, lépésről lépésre eltávolítva;
  • Ha ragaszkodik hozzá, puha ruhával vasalja meg a matricát. Szükség esetén távolítsa el a légbuborékokat (buborékokat), amelyek a ragasztás során előfordulhatnak.

  A fürdőszobában lévő matricák az építőanyag-áruházakban vásárolhatók meg, vagy a szakértők egy egyedi exkluzív lehetőségtől rendelhetők. A költségek magasabbak lesznek, de megéri, mert a matricákat nagyon értékelik - a tervezési fejlesztések szintjén.

  Tartozékok a fürdőszobában - nagyszerű ajándék az év számos ünnepén. Barátai vagy rokonai örülni fognak egy ilyen ajándéknak. Még egy fényképet is rendelhet a szakemberek matricájaként. Tehát miért nem kreatív és kellemes meglepetés a szeretteid számára? De az ilyen ajándéknak nem lehet kis méretűnek lennie. Válasszon nagyobb méretű, akkor egy ilyen matrica biztosan meglepni fogja a címzettet, és igazi örömöt hozhat neki!

  Vinyl matricák a fürdőszobában

  A fürdőt minden nő kedvenc helyének hívják. De ez csak akkor lehetséges, ha szép és kényelmes. Másrészt a fürdőszobában olyan hely, ahol csak néhányszor javítjuk az életünket, és valaki csak egyszer csinálja. Végtére is, a fürdőszoba javítása globális, drága és piszkos!

  Ezt a problémát vinil matricák segítségével oldják meg. A belső matricák a fürdőszobában díszítik egy régi csempe, elrejti a zavaró műanyag és a falak hibái. Nem félnek a víztől, egyszerű ragasztással és gyönyörű formatervezéssel rendelkeznek. Válasszon matricákat halakkal, delfinekkel, virágokkal stb. Vinyl matricák lesznek a fürdőszobai elemek, amelyek mindig cserélhetők egy másikra, újra és újra új színeket hoznak az otthoni kényelem érdekében. Nem hagynak nyomot a fürdő falán, és nem károsítják a felületet. Egyszerű, megfizethető és kényelmes!

  Belső matricák fürdőkádakhoz és toalettekhez

  Kedvezmény minden 30%

  A vinyl bevonatú, stílusos belső matricák már régóta népszerűsödnek a nyugati országokban. Nagyon jól díszítik mind a nagy, mind a kis szobákat, funkcionálisan rendezik a helyet, és frissességet és meglepetést hoznak a belső térbe.

  A vinil matricák nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobákban is használhatók. Például fel lehet venni az eredeti jeleneteket és képeket a WC-ben, hatékonyan kitöltve falakat, padlókat, bútorokat vagy ajtót. Szintén nagyon eredeti és friss fog kinézni fürdő, díszített ilyen típusú dekoráció.

  A matricák különleges védőréteggel bevonva biztosítják az ékszer tökéletes megjelenését hosszú időre. A világos, tiszta nyomtatás, kifejező díszek hatékonyan díszítik mind a teljesen fehér falakat, mind a pasztell vagy a gazdag színeket.

  Matricák a fürdőszobában - a legjobb módja annak, hogy megváltoztassa és díszítse a belső térben

  A fürdőszoba javítása hosszú és drága üzlet, és néha meg akarja változtatni a belső megjelenését... De ne aggódjon, mert sokkal gazdaságosabb és gyorsabb mód van a kívánt eredmény elérésére, mint a javításra - ezek a matricák a fürdőszobába, minden szobában. Valójában úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a dekor dekorációjára fordítom.

  Példa a fürdőszobai belső matricák díszítésére

  Az alábbiakban megnézzük, milyen fürdőszobai matricák, milyen típusúak, és hogyan használhatók a belső megjelenés megváltoztatására.

  Milyen matricák vannak?

  Általános információk

  A matricák, mint a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek elemei, a közelmúltban jelentek meg - 2009-ben. És kezdetben elkezdték díszíteni a belső tereket Franciaországban, de hamarosan a divat az ilyen dekoráció értékesített szerte a világon, beleértve elérte országunkat. És most van egy hatalmas mennyiségű matrica a különböző témák, színek és méretek, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki őket minden belső.

  Az alapja számukra leggyakrabban vinil, sőt tulajdonuknak tartozniuk kell, amit alább tárgyalunk. A matricák az alábbiak szerint készülnek - a kép körvonalai vinilből vannak vágva, majd ragasztják a film rögzítési felületére. Igaz, vannak olyan összetettebb termékek, amelyek előállításához modern fotónyomtatási technológiát alkalmaznak.

  Hangerő szilikon matricák gyerekeknek

  Meg kell jegyeznünk, hogy a piacon számos új címkefajt jelent meg:

  • szilikon alapúak - összetételükben fertőtlenítő adalékokat tartalmaznak, ami megakadályozza a káros mikrobák kialakulását, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. Igaz, hogy a szilikon matricák ára magasabb, mint a vinileken;
  • gumi - általában van egy hullámos textúra. Ezért leggyakrabban a padlóra vannak ragasztva, így a díszítő funkció mellett a matricák is biztosítják a padlón a mozgás biztonságát, meggátolva a csúszást.

  teljesítmény

  A díszítő matricák széles körben elterjedtek, elsősorban díszítő tulajdonságaik miatt. Diverzifikálhatják a belső teret, hozzáadhatnak egy kis humort, vagy hangsúlyozhatják egy adott stílushoz való tartozás lehetőségét.

  Ezen túlmenően ezeknek a termékeknek más előnyei is vannak:

  • vízálló, továbbá tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat, így nagyszerű a fürdőszobában való használatra;
  • könnyen tisztítható - annak érdekében, hogy eltávolíthassa a szennyeződést a matricából, törölje le nedves ruhával;

  A matricák nem félnek a vízzel való érintkezésben.

  • a megfelelően ragasztott matricák egy csempe vagy más felületen 3-5 évig vagy annál hosszabbak lehetnek;
  • ne fakuljon a napsütésben;
  • bármilyen felületre ragaszkodhat, például tükörre, falra, bútorra, mennyezetre stb. Az egyetlen dolog, amit nem kell ragasztani őket a tapéta, valamint a rosszul festett felületek, mivel eltávolítás során károsíthatja a cél;
  • a minőségi matricák újrafelhasználhatók, azaz lehúzhatók az egyik felületről, majd újra ragasztják a másikba;
  • környezetbarát - mind a vinil, mind a szilikon termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre;
  • könnyedén ragaszkodnak a saját kezükhöz, és még a gyerekek is vonzódhatnak a szoba díszítésére;
  • ne hagyjon nyomokat a felületen, és ha szükséges, könnyen lehúzódjon. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassa a belső megjelenését.

  Vannak matricák, amelyek megduzzadnak, amikor a víz megüti, ami a kép terjedelmes lesz. Ez a dekoráció minden bizonnyal örömet okoz a legfiatalabb családtagoknak.

  Az olasz matricákat a legmagasabb minőségűnek tartják, és a legdrágábbak.

  Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől. A legminõségesebbek az európai matricák, de ugyanakkor a legdrágábbak is. Például egy 100x60 cm-es matrica 100 euróba kerül.

  A kínai termékek legalacsonyabb minősége nem használható fel újra. Azonban ezek a matricák a leginkább költséghatékonyak. Hasonló méretű matricát kaphat több száz orosz rubelhez.

  A gyerekek fürdőszobájában lévő matricák vonzzák a babát a vízkezeléshez

  Hogyan kell díszíteni a fürdő matricák belsejét

  tárgyak

  Mint fentebb említettük, a fürdőszoba matricák számos különböző típusú és stílusban jönnek el. Ezért, ha úgy dönt, hogy díszíti a belső velük, először is, úgy dönt, a téma. Az alábbiakban a dekoráció leggyakoribb témáit tartjuk szemügyre, és meg fogom mondani, milyen stílussal lehet díszíteni a belső tereket.

  A fotó egy példát mutat be a tengeri matricákkal ellátott helyiség díszítésére.

  Így a leggyakrabban a következő típusú matricák találhatók:

  Fürdőszobai játékok

  ajánlások

  Nincs találat erre a kritériumra.

  Könnyen fürödni a baba fürdő játékokkal

  Ideje kiválasztani az újszülött ágyát? Az online áruházban a Ship kínál egy ágyat egy inga a gyermekszoba, így könnyen gyengéden a baba probléma nélkül. Bútoraink széles választékát kínáljuk megbízható gyártók gyermekeinek, akik garantálják termékeik minőségét, és elfogadható árakkal rendelkezünk Önnek!

  A katalógusban felvehetsz és megveszhetsz játékokat a fürdőszobába a babákon a szopókánál, a pozitív tengeri oroszlánnál, a gumihal, a kacsákon vagy a fényes sörtéknél, a lányok hercegnőivel és más babákkal, vízágyúkkal és hajókkal ellátott lányokkal, valamint egy nagyméretű választék a kicsiknek. Fogni fognak egy halat egy hálóval vagy egy horgászpálcával, figyeljük, milyen érdekes és szokatlan víz folyik ki a különböző tárgyakból, vagy a finom motorteljesítményt a tollak és a figyelem felkeltésével próbálják elkapni egy lebegő labdát!

  A Korablik online áruházban bármikor megrendelheti a megrendelést, csak néhány egérkattintással. Garantáljuk a gyors szállítást Moszkvában és Oroszország más városaiban!