Legfontosabb > Bútor

WC matricák: típusok és tervezési megoldások

A matricákkal ellátott felületdíszítés egyre népszerűbb. Ha a nappali díszítés nem okoz ellentmondó véleménnyel, a vécé kialakítása matricák segítségével szándékosnak kell lennie.

Jellemzők és típusok

A vécépítés díszítése az amerikaiakhoz tartozik. Az ilyen matricák előállításához szükséges anyag egy lágyítóval ellátott vinilfólia. A ragasztó az alján található. A matricának van egy védőbevonata, amely eltávolításra kerül, ha ragaszkodnia kell a kiválasztott helyhez. Kezdetben családi téma és képek jelezték a szoba célját.

Idővel a téma jelentősen bővült. Az eladáskor sok fajta van a legszokatlanabb tervezési megoldásokhoz.

Az ilyen felületeket díszítheti:

Ha a fürdőszobát kombinálják, díszítse csempe, panelek, fürdőszoba doboz, szekrény higiénikus kiegészítők és egy tükör. Sok termék készült a vécéfedél díszítésére, sőt a gyermekek bélésére is, tekintettel arra, hogy az ilyen dekoráció hűvös.

Azonban nem minden típusú ilyen díszek néz ki szép. Gyakran nem az a hely, ahol ragaszkodnak a képhez, megváltoztatja a WC-tér érzékelését. Ennek oka a képzeletbeli gondolkodás hiánya.

A formatervezés előnyei és hátrányai

A WC-vel ellátott vinil matricáknak sok előnye van.

 • az esztétikában különböznek;
 • ellenáll a hőmérséklet változásainak;
 • vízzel és gőzzel szemben ellenálló;
 • könnyen alkalmazható;
 • a szoba érdekes;
 • biztonságosan tapadjon a felületre;
 • különböző árnyalatokban különböznek;
 • változó méretben és alakban:
 • tartósak.

A hátrányok a következők:

 • kép nem egyezik a szoba céljával;
 • rossz ragasztás;
 • a ragasztás mérete és helye helytelen megválasztása;
 • a kép bruttó felhangja.

Tervezés: hibák és árnyalatok

Nem számít, milyen szép a kép, nem lehet rejtett undertones vagy durva utalások. Nem minden, amit eladásra kínálnak, méltó a vásárláshoz.

Nem megfelelő a WC-szobai képek kialakításánál a WC-n lévő fedélen, bemutatva:

 • macskák, kutyák vagy rajzfilmfigurák;
 • ürülék, ideértve emodzhi formájában;
 • egyértelmű jegyzetek és furcsa testtartások;
 • különböző érzelmekkel rendelkező személyek, akik találkoznak a látogatóval;
 • képek felnőttekről;
 • a férfiak elmagyarázzák, mi a teendő a wc-vel.

Matricák a WC-n

Egy hely gondolkodni

A WC-ajtón

Crank a WC-en

Jók a WC-vel

Komolyan megveregette a WC-ben zajló észlelést, amely segít a matracos matricákon a WC-ben! Vicces matricák örömmel fogadják Önt és vendégeit otthon.

Lehetőség van színes rajzolásra bármilyen sima felületen:

 • a WC-tál lapos oldalán;
 • a fedélen vagy az ülésen.

A termékcsalád kiváló minőségű vinylfilmből készült dekoratív termékeket tartalmaz, gyönyörű mintával és kiváló minőségű alapokkal. Az öntapadó dekoráció könnyen felvihető a felületre, és szükség esetén eltávolításra kerül, teljesen nyom nélkül hagyva.

A WC-tálon, a fedélen vagy az ülésen található speciális matricák olyan védőréteget tartalmaznak, amely nem teszi lehetővé a nedves környezetben a nyomtatott kép elpusztítását. A működés időtartama elég hosszú. Általában idővel az egyedülálló dekoráció tulajdonosai új matricával helyettesítik őket, nem azért, mert a design kiégett, vagy romlott a működés során, hanem azért is, mert újra meg akarták változtatni a díszítőelemet, amely átalakítja a szoba általános kialakítását.

Cool matricák a WC-en olcsó

Szeretné átalakítani a WC-szobabelső belsejét? Minőségi matricákat kap a vinilfilmtől a specializált online "AllStick.ru" webáruház weboldalán! A katalógusban szereplő termékek ára megfizethető!

A választékunkban kiváló választás: matricák a WC-fedélen, az oldalán és az ülés eredeti stílusában, valamint hűvös kialakítással és rendkívüli díszítéssel.

Ezekkel a képekkel matricákat vásárolhatunk:

 • A "színes polip" ideális megoldás egy olyan házban, ahol a kisgyermekek élnek (ez segít a gyermek gyors tanításában, hogy a saját WC-hez menjen);
 • "A horogon" - hűvös matrica a halászati ​​rajongóknak;
 • "Drivers" - a tengerek és óceánok hódítói számára;
 • "Egy hely, ahol gondolkodni" egy vidám kígyóval - optimista választás a dekorációhoz;
 • "Radioaktív hulladék" - meglepte barátját kreatív megközelítéssel a WC kialakításában;
 • "Sylvester" - egy csodálatos macska, egy átgondolt megjelenés;
 • "Színes kagyló" - elegáns díszítés színes kagylóval.

Kínálunk teljes színválasztékot a színes katalógusban, árakkal és fotókkal. A kiválasztott terméket egy kattintással megrendelheti. Miután az alkalmazás feldolgozása megtörtént, azonnal elküldik az ország összes helyszínére. A vásárlás kifizetése minden kényelmesen választható.

Belső matricák fürdőkádakhoz és toalettekhez

Kedvezmény minden 30%

A vinyl bevonatú, stílusos belső matricák már régóta népszerűsödnek a nyugati országokban. Nagyon jól díszítik mind a nagy, mind a kis szobákat, funkcionálisan rendezik a helyet, és frissességet és meglepetést hoznak a belső térbe.

A vinil matricák nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobákban is használhatók. Például fel lehet venni az eredeti jeleneteket és képeket a WC-ben, hatékonyan kitöltve falakat, padlókat, bútorokat vagy ajtót. Szintén nagyon eredeti és friss fog kinézni fürdő, díszített ilyen típusú dekoráció.

A matricák különleges védőréteggel bevonva biztosítják az ékszer tökéletes megjelenését hosszú időre. A világos, tiszta nyomtatás, kifejező díszek hatékonyan díszítik mind a teljesen fehér falakat, mind a pasztell vagy a gazdag színeket.

Dekoratív matricák a fürdőszobában

A fürdőszobát könnyen felfrissítheti és díszítheti matricával. Nagy választékkal bármilyen formatervezési mintával ellátott matricákat választhat. Még akkor is, ha a fürdőszobában nincsenek bizonyos stílusok, az egész terem átdolgozása nélkül hozhatja létre. Azt is használhatja őket, hogy elrejtse a zsetonokat, karcolásokat vagy foltokat, amelyek gyakran megjelennek a felszínen.

Franciaországban először díszítő matricát használtak, az olaszok felvetették ezt az elképzelést, és egyre jobb és drágább matricákat kezdtek el készíteni. Most a piacon hatalmas különböző matricák különböző országokból, és mindenki választhat egy lehetőséget, figyelembe véve a költségvetést.

A dekoratív matricák pozitív pillanatait

 1. Az ilyen ragasztási minták eltűrik a különböző hőmérsékleti cseppeket a helyiségben. Függetlenül attól, hogy jég fröccsen egy hideg zuhany vagy gőz egy forró fürdő. Ez nem befolyásolja a címkéket a szobában.
 2. A matricák nem reagálnak a nedvességre és a vízre. Vannak olyan képek is, amelyek a vízben, amikor a víz felszívódik, duzzad és terjedelmes lesz, ami a ház kis lakóinak örömét leli.
 3. A különféle képek nagyon könnyen használhatóak. Olyan egyszerűen használhatók, hogy új belső teret hoznak létre, vonzhatják a gyerekeket a segítségükre. Ez szórakoztató, és a gyerekek úgy érzik, mint a felnőtt segítők, akiket megbíztak egy fontos munka.
 4. Nagyon egyszerű gondoskodni a dekoratív matricákról. Elegendő, hogy törölje őket egy nedves ruhával törölje nyomok foltok vagy cseppek.
 5. A helyesen beillesztett rajzok évekig tartanak.
 6. A képek nagy választéka segít mindenki megtalálni a sajátját. Még akkor is, ha nincs figuratív megértés arról, hogy mit kell létrehozni a fürdőszobában, a különféle matricák lehetővé teszik, hogy valami különlegeset találjanak.
 7. Lehetőség van a ragasztók ragasztására nem csak a falakon, hanem padló és mennyezet, valamint vízvezeték, bútor, háztartási gépek, ablakok és tükrök

A dekorációs matricák típusai

 • Környezetbarát. A modern poli (vinil-klorid) nem tartalmaz káros vegyi anyagokat.
 • Ezek könnyen ragasztottak, és ha szükséges, ártalmatlanul eltávolíthatók a falak fedésére.
 • A vinilből készül, hogy a legszélesebb és legváltozatosabb választék, a matricák nemcsak méretükben és formájukban, hanem színben is különböznek.

A vinyl képek csak első pillantásra ugyanazok, ugyanis vannak olyan fontos különbségek, amelyekről tudnod kell, mikor választod őket a fürdőszobádra:

 1. Néhány papírokból, egy vinil bevonatú mintaból és egy filmből áll. Ezek a képek valószínűleg nem illeszkednek a fürdőszobába, mivel a papír gyorsan vízzel érintkezik.
 2. Egyéb, nem szőtt alap, amely nem teszi lehetővé a kondenzáció felhalmozódását a matrica felszíne alatt, ami segít megelőzni a penészedést és a penészgombást. Ennek eredményeképpen az ilyen rajzok élettartama sokkal kisebb.
 3. A legjobb megoldás a fürdőszoba matricák szilárd vinyl. Teljesen érzéketlenek a vízre és a nedvességre, de jelentős hátrány is van, nevezetesen, hogy a vinil nem képes lélegezni és a felszín alatt idő alatt a penész és a gomba megjelenhet.

A szilikon matricák - szerkezetük és megjelenésük hasonló a vinil rajzokhoz, de számos jelentős előnyük van:

 • A mikropórusok lehetővé teszik a matrica lélegzését.
 • A szilikon összetételében alkalmazott antiszeptikus adalékok nem teszik lehetővé a káros mikroorganizmusok kialakulását.
 • Az ilyen kép élettartama jóval hosszabb, mint a fent felsoroltak, de ennek eredményeként a végső költséget érinti.

A velúr matricák nagyon népszerűek az ügyfelekkel, bársonyosak és kellemesek. De ezek a matricák nem alkalmasak a fürdőszobának, ők a legmegfelelőbbek az óvodában vagy a nappaliban.

A tükör matricák nem teljesen tükröznek a lényegükben, nem törik meg vagy semmiből. Vannak, amelyeknek van vinil alapja és olcsóbb, ami csökkenti egy ilyen matrica élettartamát, és rosszabb a minősége. Mások tükör akrilból állnak, és gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a valódi tükörtől.

Dekorációs matricák stilizái

Tengeri stílus - a fürdőszobai tervezés legáltalánosabb témája matricákkal. Mind a tengeri lakosok lehetnek: állatok, halak és növények, tengerparti tengerek - tengerpart vagy óceán. A padlón ragaszkodhat a tengerfenék vagy a tengerpart kopogó lakóihoz, ami azt a benyomást kelti, hogy pihen a tengeren. Az ilyen rajzok szinte bármilyen fürdőszobai stílusra illeszkednek. A legfontosabb dolog egy olyan színsémát választani, amely nem lép ki a helyiség általános képéből.

A gyerekek stílusa - a gyermekes családok számára ideális, és a rajzfilmfigurák nem fogják elrontani az egész fürdőszoba designját. Az ilyen karakterek örömet okoznak a gyerekeknek, és felemelik a szellemüket.

Absztrakt stílus - a modern stílusok fürdőszobájához jobban megfelel: minimalizmus, hi-tech, art deco, techno és mások. Általában absztrakció, amelynek segítségével a tér átalakul, és a szoba általános stílusát hangsúlyozza.

Ablak vagy ajtó matricák minden tervezési stílusnak megfelelnek, attól függően, hogy egy ilyen ablakból milyen képet néz. Lehet az óceánra vagy az erdőre nyíló kilátás, lehet egy csodálatos ország vagy egy virág mező, és talán egy állat, például egy ló, megnézheti az ablakon.

Ökológiai stílus - ez a természetképet ábrázoló kép. Ezek közé tartoznak az állatok és a madarak, valamint a fák, virágok, vízesések és tájak. Ez a stílus a matricák is alkalmas sok fürdőszoba design.

Ha ez Provence - a virágok csak hangsúlyozzák a stílus finomságát. Jó utat fognak kivinni, ha nem lehet élő növényeket tartani a szobában, mivel a virágok a Provence design egyik fő elemei.

Az ökológiai stílus ideális, ha a fürdőszoba fából készült. Egy fa vagy vízesés nagyszerűen néz ki egy falon egy ilyen fürdőszobában.

A szöveges matricák általában néhány idézet. Segítségével megmutathatja az egyéniségét és az élethelyzetet.

Fekete-fehér matricák - jól illeszkednek a fürdőszobai stílus bármely stílusába. Leggyakrabban ragasztva vannak, ha a szobát minimalizmus, high-tech, japán stílus és mások díszítik. Olyan látványosnak tűnnek, ha a fürdőszoba kialakítása egy vagy két kontrasztos színt használ.

A fürdőszobai matricák stílusa annyira változatos, hogy minden fürdőszobához matricákat választhat, és minden családtag kívánságát kielégíti.

Ragasztók vízvezetékhez és bútorokhoz

A fürdőszobában nem csak a falak, a padló és a mennyezet díszítheti. Például, ha egy tartályra vagy egy WC-fedéllel egy mosolygós, vonzó arcot ragadt meg, mind a vendégeket, mind a háztartásokat felidézheti.

A fürdő alján található matricák nem csak a kisbabákat örömmel látják el, hanem biztonsági intézkedésként is szolgálhatnak, hogy ne csússzanak el.

Ragasztó úszó hal a mosógép üvegablakán, megteremti az akvárium illúzióját.

A fürdőszobában lévő bútorokkal ragaszkodhat a belső belsejébe.

Hogyan ragasszon matricát?

 1. Az induláshoz meg kell határoznunk a helyet, ahol a kép megtalálható.
 2. Ezt a helyet zsírtalanítani kell, és törölni kell.
 3. Szükség van egy matrica rögzítésére és a körvonalak körvonalára.
 4. A matricát nem egyszerre alkalmazza, hanem fokozatosan távolítja el a hátlapot, és ragasztja a képet a falon.
 5. Óvatosan vasaló gumibetét.
 6. Távolítsa el a védőfóliát és törölje le puha ruhával.

A matricák alkalmazásának részletei a falon megtalálhatók a videóból

következtetés

Ha eredeti helyiségét szeretné kapni a szobájában, nehéz elképzelni egy eredeti és hatékony alternatívát, mint egy díszítő matricát. A sokféleséggel ez a legolcsóbb lehetőség a fürdőszobának gyönyörű díszítésére, fantasztikus ötletek végrehajtására és eredeti dekorációra.

A matricák sokáig örömet okoznak a szépségüknek, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át megvárnia.

WC-matricák (5)

A WC-nek, mint bármely más háztartási helynek, esztétikai vonzódást kell mutatnia. Ebben az esetben a díszítés egyedülállóságát és szépségét, de praktikusságát is leginkább értékelik. A WC-kben lévő matricák segítségével gazdagíthatja a tervezés színterét. A minőségi anyag elkerüli a minta torzulását a hatása alatt

tisztítószerek. A WC-ben lévő matricák olyan aranyos és képregényes történetek lehetnek, és virágokból álló képeket tartalmaznak, amelyek további friss érzéseket biztosítanak a design számára.

 • Poszter garancia - 5 év
 • Rendelje meg ma, de fizesse meg az átvétel időpontjában
 • Ingyenes próbaverzió
 • Csak akrilüveget használunk.
 • Ingyenes szállításunk van
 • Rendelje meg a szabad színtesztet
 • Legyen tervezői tanács
 • A házhoz szállítás
 • Gyártási idő

 • Csak környezetbarát tintákat használunk.
 • A gyermek fürdőszobai matricák

  Előnyök Áruk Klub

  A Guds Club online áruházában különféle termékeket vásárolhat a Moszkva, Szentpétervár, Krasznodar, Rostov-on-Don, Nizhny-Novgorod, Tula és Oroszország egyéb városaiban a "Matricák a fürdőszobához és a WC-hez" című szakaszban.

  • A katalógus nagyméretű képei segítenek a megfelelő választáson.
  • Nagykereskedelmi áron értékesítjük termékeinket, így a "matricák a fürdőszobában és a WC-ben" árucikkek költsége mindig alacsonyabb, mint a versenytársaké. Cégünk rugalmas kedvezményrendszerrel rendelkezik, amely az áruk árát rendkívül olcsóvá teszi.
  • Az Online Store áruház a Moszkvában és Oroszországban szállíthatja megrendelését, további információ az oldalon található fizetési feltételekről: Fizetés és szállítás.

  Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívjon minket Moszkvában: +7 (495) 132-36-24, vagy használja a díjmentes hívószámot Oroszország egészére + 7-800-200-87-59.

  A cserép-matricák kiváló módja annak, hogy megújítsák a fürdőszobát és a konyhát.

  A fürdőszoba és a konyha unalmas belsejének frissítésére, vagy akár átváltoztatására, a kis és nem csak a hibák elhomályosítására, a különleges matricák a csempékre segítenek. Ez nem a legdrágább módja újdonságnak az unalmas helyiség kialakításához. És ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk, mert ugyanabban a konyhában nem kevés időt töltünk a családdal, és a ház általános hangulata attól függ, hogy milyen helyet foglal el a kommunikáció.

  A jól választott csempe matricáknak köszönhetően elrejti a látható hibákat a csempékben.

  A matricák a cserépen, a konyhai vagy fürdőszobai nagyszabású változások eszközeként viszonylag nemrégiben jelentek meg, de számos figyelemre méltó tulajdonságnak és minőségnek köszönhetően sikerült megszerzett méltó szeretetet szerezniük az otthoni kézművesektől. Minden kerámia burkolatra ragaszthatók: a padlón, díszítő hatásként vagy csúszás elleni eszközként, a falon pedig a belső tér díszítésére használják, kiemelik a helyiség különleges területeit, vagy akár drasztikusan megváltoztatják a helyiség képét.

  A matricák típusai

  Jelenleg könnyű vinyl matricákat vásárolni a csempe díszítéséhez, ezeknek a termékeknek a nagy választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen nagyratörő ötletet megvalósíthasson.

  A címkék típusonként különbözőek a következő paraméterek szerint:

  • mérete;
  • színtartomány;
  • anyag és gyártási módszer;
  • termékminőség;
  • gyártó
  • funkcionális cél;
  • az alkalmazás helye;
  • árkategóriában;
  • teljes készlet (az integrált kép, vagy különálló elemekből áll).

  Vinyl matricák a csempe segít frissíteni a belső tér

  A legkedvezőbb választási lehetőség a Kínában készült matricák, miközben az európai gyártóknál jóval alacsonyabb minőségűek, és ötéves vagy annál hosszabb ideig használhatók, anélkül, hogy elveszítenék az eredeti minőséget.

  Kínai matricák, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ismételt ragasztás képessége egy helyről a másikra.

  A dekorációs matricák szerkezete és jellemzői

  Vinyl matrica vagy matrica három részből áll:

  1. szubsztrát;
  2. Vinyl (PVC) fólia, amelynek mintája az elülső oldalán van és ragaszt az alján;
  3. Szerelési réteg.

  Minden, a fürdőszobában lévő csempe matricát készítő anyag abszolút nedvességálló és tisztán áthatolhatatlan a mosószerek hatásaival szemben, ami nem kis jelentőségű, mivel a matricák fő célja, nedves körülmények között fürdőszobát díszítenek, vagy használják a konyha befejezésekor, ahol gyakori a háztartási mosószer készítmények használata.

  A cserép matricákat gyakran használják a konyha díszítésére.

  Tulajdonságok vinil matricák a falon, lehet kifejezni ilyen jellegzetességek formájában:

  • nedvességállóság;
  • a szélsőséges hőmérsékleti közömbösség;
  • az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás;
  • a termék teljes időtartama alatt a termék mérete és alakja változatlan marad;
  • az önszerelés lehetőségét és szükség esetén a matricák szétszerelését;
  • a matrica anyaga meglehetősen környezetbarát;
  • a termék egyszerű ápolása

  Milyen előnyökkel jár a vinil matricák használata?

  A cikkünkben már véletlenül megemlítettük a PVC matricák pozitív tulajdonságait a formatervezési változások problémáinak megoldásában, vagy a kerámia burkolatok átalakításában a fürdőszobában vagy a konyhában. Ezek az előnyök nagyobb mértékben a belső kérdésekre vonatkoznak, a legfontosabbak a következők:

  • A dekoráció. A meglévő csempézett padlóburkolat vinil matricával díszített;
  • Belső változás. A konyhában vagy a fürdőszobában gyakori és gyors változások lehetősége minimális munkaerő-költségekkel.
  • a matricák gyors szétszerelésére való képességet, és a terem bélését az eredeti állapotába visszaadja fizikai és esztétikai tulajdonságainak megváltoztatása nélkül.
  • A csempézett bélés kisebb hibáinak elrejtése. A kis aprított és repedt kerámia burkolólapokat, foltokat és szennyeződéseket, amelyeket nem lehet dörzsölni, matricával álcázható.

  Tartozékok gyümölcsökkel és zöldségekkel

  • Válasszon egy külön területet a fürdőszoba vagy a konyha díszítésében, a fal vagy a pad bármelyik részére összpontosítva, a vinil matricák ezzel a feladattal minimális erőfeszítést igényelnek.
  • A padlón elhelyezett, speciálisan tervezett matricák megakadályozhatják a csúszást nedves, potenciálisan veszélyes fürdőszobai körülmények között.
  • A világos és témájú matricákkal a csecsemők látókörének kiterjesztésére, a fürdés folyamatára, a gyermekek örömmel nézhetik meg a matricákkal ellátott képeket.
  • Gazdasági megvalósíthatóság. A matricák alacsony ára lehetővé teszi a termékek széles körű használatát.

  Vinyl decals alkalmazási lehetőségek

  Megváltoztathatja a szobatervezést vagy díszítheti a falakat vinil matricák segítségével többféleképpen is, a főbbek a figyelem középpontjába kerülnek:

  • Dot vagy helyi eloszlás a kész felületen. A helyiség általános összetétele különálló elemekből áll, rendszerint nem sok.
  • Bizonyos összetétel. Ezek általában nagy festmények vagy minták, amelyek teljes vászonból vagy különálló töredékekből állnak, amelyek az egész kompozíciót alkotják.
  • A szoba egyes területeinek kiválasztása, a matricák segítségével a falak vagy a padló bizonyos területein hangsúlyozva.
  • Egy minta vagy díszítés végrehajtása az egyes színes matricákból, a falak teljes felületén vagy a szoba padlóján.

  Alkalmazási eljárás

  A fal vagy a padlózat kerámia felületét, amelyen a matricákat tervezik alkalmazni, alaposan elő kell készíteni, amely a csempe mosáshoz egy szappan oldattal történő zsírtalanításhoz, a tisztító összetétel következő mosásához és a kezelendő terület alapos kiszáradásához kapcsolódik.

  Ha a matrica kis méretű, majd meghatározza a ragasztás helyét, elkezdheti alkalmazni azt falra vagy padlóra. Ehhez egy védőréteget távolítanak el a termékből, az elemet ragacsos felületre helyezi a csempere, és a középponttól a szélekig kisimul.

  Használjon evőeszköz matricákat

  Nagyformátumú termékek használata esetén asszisztens nélkül nagyon nehéz ezt minőségi szempontból elvégezni. De mégis, akkor:

  • jelzi a jövőkép helyének vázlatait;
  • A kompozíció felső részében a mintával ellátott vinilfólia 1-2 cm távolságra van a hordozótól, és ragasztóval rögzíthető a falhoz;
  • lassan és gyengéden különítse el a hordozót a címkéből, a filmet már ismert módon, a középpontról a széleken levágja, fokozatosan leesik;
  • távolítsa el a védőfóliát.

  Ha a film felszíne alatt légbuborékok ragasztásának folyamatában ezek a helyek eltávolíthatók úgy, hogy egy vékony tűvel lyukasztják őket és kiürítik a levegőt.

  Regisztráció és tervezés fürdőszoba és konyha

  fürdőszoba

  • A fürdőszobában használt leggyakoribb vinil-matricák víz-témájú matricák. Ez a különféle képek a tengeri életről, a vízről és az ahhoz kapcsolódó mindenről.
  • Használjon elegáns stílust, monokróm elemeket.
  • A természet, az állatok és a növények képével ellátott matricák.
  • Az ablakot szimuláló matrica.

  A teljesebb kép létrehozásához speciális vinil matricákat használhat a különböző tárgyak és bútorok alkalmazására a fürdőszobában. Beleértve az egészségügyi műszaki berendezéseket.

  konyha

  Egy olyan hely a házban, ahol az egész család összegyűlik és egy ideig együtt töltődik, egyszerűen nemcsak szépnek és vonzónak kell lennie, hanem fel kell világosítania a hangulatot és hangsúlyoznia kell ennek a szobának a célját.

  Gyümölcsragasztók

  És ezt a konyhai témában címkékkel is megteheti:

  • matricák a konyhai eszközök és edények képével;
  • matricák gyümölcsökkel és zöldségekkel;
  • rajzolva a különböző szövegek falára, például a receptekre, nagyon eredetinek és informatívnak tűnik.

  DIY matrica

  Ha a kiskereskedő nem tudott megfelelő termékeket kínálni egy tervezési megoldás megvalósításához fürdőszoba vagy konyha tervezésénél, ne felejtse el a kétségbeesést, van egy út a független matricák gyártásában. Ehhez egy ceruzát, egy ollót és egy öntapadó fóliát kell használni, amelyet minden színben és színsémában szabadon szállítanak.

  A kívánt formájú és méretű töredékeket kivágják a kiválasztott öntapadó tekercsfilmből, és ugyanúgy vannak elhelyezve a csempézett felületre, mint az ipari termékek.

  Matricák a fürdőszobában

  Annak érdekében, hogy a saját fürdőszobája saját stílusa legyen, egyáltalán nem szükséges drága javításokat rendelni egy csemegéttel vagy cserépkerettel.


  Falimatrica

  A matricák vinilből készülnek - olyan anyag, amely hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, nem kölcsönhatásba lépve a vízzel, és nem fél a modern mosószerektől.

  A matricák sokáig megőrzik élénk színüket, és nem halványulnak a helyiségben, ahol az ultraibolya nem hatol be.

  A következő példák a vinil matricák díszítésére fürdőszoba falak:


  Gyerek matricák a cserépen

  Külön különös figyelmet érdemel a gyermekek számára készített nagyszámú vinyl matrica. Sok gyerek nem szeret mosni - a víz bejut a szemébe, és a mosogatószer hajlamos a karcsú kényes bőrre. De a hősöknek a körülöttük lévő rajzfilmekről és tündérmesékről való ismert képei miatt a gyerekek nem érzik negatív érzelmeket és örülnek a fürdőbe, ahol hosszú ideig kacsa és hajó játszanak.


  Ajtó matricák

  A belső tér újjáélesztésére szolgáló, díszítő képek másik típusát az ajtókon lévő matricák képezik.


  Matricák a WC-n

  A vízvezeték szereléséhez eredeti vinil matricákat is használhat. Rendszerint a legtöbbjük bizonyos humorú képekkel rendelkezik, ami kedvező hangulatot idéz elő egy ilyen kép láttán.

  Lásd még:

  Gumi fürdő mat
  Gyerekek, eredeti, dekoratív, gyerekeknek szoptatós, kiválasztási kritériumok, szakértői tanácsok. A modern padlószőnyeg modellek fotó- és videófelmérése.

  Megvásárolhatja őket a háztartási áruházakban, vagy megrendelheti online. Nagyon nagy választék található az aliexpressen és más nagy online áruházakban.

  Hogyan ragasszon vinil matricákat a falakon, melyeket ebben a videóban láthatsz:

  WC-matricák

  Dekorációs termékek
  Professzionális tervezési szolgáltatások

  Csatlakozz hozzánk!

  Fizetés és szállítás:

  - készpénzben átvételkor

  - Visa Mastercard

  - A terminálon keresztül (mint a telefonon)

  Termékeink megvásárolhatók:

  Shop "Oboykin",
  Prospektus Kulakov, 4a

  8 (913) 595-85-68 (Irina)

  Belsőépítészeti Iroda
  "Fúzió", sz. Mashezerskaya 14.,

  tel.: +7 (8142) 56-00-45

  +7 (963) 883-51-80
  Anasztázia (előrendeléssel)

  +7 (912) 068-70-68
  Shop "Dartofun"

  +7 (953) 805-26-87
  Catherine (előrendeléssel)

  Str. Usova, 37
  tel 8 (903) 9131330
  Anna

  Vinyl matrica belső térben: Esti WC

  A luxus esti ruhában készült matrica díszíti a női ruhásszekrényt, és helyet takarít meg.

  Két elegáns estélyi ruha, csipke fehérnemű, elegáns cipő, divatos kézitáska és természetesen parfüm egy káprázatos női készlet.

  Kapcsolatfelvételi adatok és részletek

  Fizetés és szállítás

  • Készpénz szállításkor
  • Visa és Mastercard
  • Elektronikus pénz
  • Banki átutalás

  Feliratkozás a hírekre

  • Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon hozzáférést a zárt eladásokhoz!