Legfontosabb > Dekoráció

A matricák a csempe.

A tökéletes megoldás Önnek lehet átlátszó vinil matrica. Segítségükkel gyorsan és olcsó módon átalakíthatja a csempe megjelenését. Ezeket könnyű ragasztani és könnyen eltávolítani a felület károsodása nélkül.

A matricáknak áttetsző alapjuk van, ezért a rajz világos és színes lesz csak egy sima fehér vagy könnyű cserépen. Ha a csempe színe fényes - a matrica homályos lesz.

Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen matricák nem felelnek meg neked. A megrendeléskor adja meg, hogy ugyanazok a matricákra van szüksége fehér alapon. Ezután ugyanazt a képet kapja, mint a fotón, csak fehér alapon fog megjelenni, és így mind a fehér, mind a sötét csempe egyaránt fényes lesz.

A matricák nem félnek a víztől, és a matricával ellátott cserép könnyen mosható folyékony mosószerekkel. A matrica nem fogja elrontani. Ha többet szeretne megtudni a matrica matricájáról, akkor a "matricák a fürdőszobába" részben (a termék alatti szövegben) vagy a fent található cikk linkből szerezhető be.

Matricák egy csempe a fürdőszobában: jellemzői és lehetőségek használata dekor

Napjainkban a piac hatalmas mennyiségű építőanyaggal rendelkezik, melyek célja a fogyasztóknak a helyiségek tervezésében és javításában történő frissítése. Még a zavaró kerámia burkolólapok is megváltoztathatók sok erőfeszítés és jelentős pénzügyi befektetés nélkül. Ehhez a gyártók olyan speciális matricákat állítanak elő, amelyek nemcsak képesek elrejteni a forgácsokat, karcolásokat és egyéb felületi hibákat, hanem díszítésre is használják, és drasztikusan megváltoztathatják a helyiség belsejét.

Mi ez?

Leggyakrabban a fürdőszobában lévő csempe matricák vinilből készülnek. Ezek a díszítőelemek egy speciális hordozóanyagon készülnek. A matrica elülső oldalán egy rajzot helyezünk, a belső pedig ragasztós hátlapot. Annak érdekében, hogy a rajz ne sérüljön a ragasztás során, gyakran védőfóliával van ellátva, amelyet munka után távolítanak el.

Általában a matricák hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nincsenek szignifikáns különbségek. Ez egy viszonylag új termék, de ugyanakkor a felhasználóknak ideje volt értékelni a kényelmet és a pozitív szempontokat. Jelenleg ezek a díszítő termékek népszerűségnek örvendenek a nagyközönség körében. A legmegfelelőbb a fürdőszoba és a konyhahelyiség befejezéséhez. Az áruk széles választéka nagyon széles.

A matricák használata lehetővé teszi nemcsak a hibák elrejtését és a belső tér diverzifikálását, hanem a szoba kialakítását is. A ragadási folyamat nem okoz munkát, és nem igényel speciális készségeket. A munkát önállóan lehet elvégezni, és nincs szükség szakemberre.

A matricák kedvezően néz ki, ha egy bizonyos területet használnak a fürdőszobában. Teljesen tolerálják a nedvesség hatásait, ami lehetővé teszi, hogy ne féljenek a biztonságukért egy magas páratartalmú helyiségben.

A matricákról is gondoskodni kell, ha szennyezettek, elegendő törölni nedves ruhával, vagy mosószerekkel tisztítani. A legfontosabb dolog nem kemény mosogatórongyok használata, hogy ne károsíthassa a terméket.

Az anyag környezetbarát és biztonságos, ami fontos szerepet játszik.

Ha az árkategóriáról beszélünk, azt kell figyelembe vennünk, hogy a hazai termékek olcsóbbak lesznek, mint a külföldi lehetőségek. Azonban gyakran a külföldi gyártók matricái vannak, amelyek érdekesebb formatervezési mintákkal rendelkeznek és kiváló minőségűek. Emellett az egyéni matricáknak magasabb ára lesz.

választék

A termékkínálat szélessége lehetővé teszi számodra, hogy ne csak hazai és külföldi címkéket használj, hanem olyan kínai társaidat is, akiket gyakran használnak és jó minőségűek.

Megkülönböztető jellemzője, hogy az ilyen termékeket ragasztás után mozgatni lehet, míg a címkék nem veszítik el tulajdonságaikat és megjelenésüket.

Az áruk felosztása a kivitelezés stílusától, a különböző színektől, méretétől, anyaguktól függően, a felhasználás helyétől függ. Az árkategória is fontos. Ami a konfigurációt illeti, meg kell jegyeznünk, hogy a kép teljes lehet, és több elemből áll, amelyeket a saját kezével kell hajtani.

A dekoratív matricák segítenek megtestesíteni a legszokatlanabb tervezési döntéseket. A fürdőszobák befejeztével különösen a tengeri árucikkek, a monokróm termékek, valamint az ablak- vagy arch matricák állnak. A különböző minták közé tartoznak a virágok, állatok, delfinek, lepkék és így tovább.

Kiváló megoldás a kisgyermekek jelenlétében a házban speciális gyermek vízálló termékek, rajzfigurák és különböző állatok ábrázolása. Ez segíteni fogja a kis bérlőt, hogy a fürdési folyamat érdekesebb és informatívabb legyen.

A fürdőszobai matricák ragasztóréteggel rendelkeznek, és nem igényelnek további összetevőket a használat során. Ez nagyon kényelmes, hiszen a fő feladata, hogy simán, gyönyörűen és határozottan a falra ragassza őket, és a munka befejezettnek tekinthető. A vinil öntapadós matricák nem csak a lapra helyezhetők. Ha ez helyénvaló, azokat bútorokra és vízvezetékbe lehet helyezni. Bizonyos esetekben az ilyen intézkedések segítenek egy teljesebb képet alkotni a fürdőszobában.

Cserép matricák kiválasztása

Napjainkra frissítés vagy drasztikusan megváltoztathatja a bosszantó belső térséget, így nincs nehézsége, hiszen az építőanyagok modern piaca sok lehetőséget kínál erre. Ami a kerámia lapok frissítését ill. Javítását illeti, a gyártók nem felejtették el. A díszítő matricák segítségével a burkolólapon nemcsak a hibák és karcolások fedezhetők fel, hanem teljesen megváltoztatják a kerámia kialakítását is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő típusú matricákat, milyen típusúak és milyen figyelmet kell fordítanunk ebben a cikkben.

Mi az?

Mint általában díszítő matricák a csempe - vinil. Ezek egy speciális szubsztrátumból, egy vinilfilmből állnak, amelynek mintája az elülső oldalon és ragadós rész a rossz oldalon. A matricákon gyakran vannak speciális védőfóliák, amelyeket azonnal eltávolítanak a matrica ragasztása után.

A matricák egyes fajtái bizonyos tulajdonságok szerint különböznek egymástól, de a különbségek nem jelentősek.

Ezt az elemet a boltban vagy a gyártó utasításai szerint kell ellenőrizni.

Különlegességek

A csempe díszítő matricája viszonylag nemrég jelent meg, de azonnal felkeltette számos szakember és potenciális vásárló figyelmét. Leggyakrabban fürdőszobákhoz és konyhákhoz vásárolják őket.

 • Sok gyártó nagy mennyiségű matricát kínál, amelyek alkalmasak bármilyen kerámia cserépre. A széles választékban különféle matricák találhatók, amelyek tökéletesen kiegészítik nemcsak a klasszikus, hanem a modern belső tereket is.
 • A dekoratív matricák nemcsak kiváló megoldást jelentenek a csempe díszítésére. Segítségükkel könnyen elrejthetők a hibák is. Nagyon észrevehető repedések és kicsi, de észrevehető karcolások a kerámia anyagon.
 • A csempe matricák rendkívül szerények, maguk is otthagyhatják, otthon, anélkül, hogy szakemberek segítségére lennének.
 • Az ilyen dekoratív anyagok segítségével nemcsak az adott helyen található hibák elrejthetők, hanem a helyiségek területének kiemelésével is segítséget nyújthatnak.
 • A matricák teljesen nedvességállóak. Ezenkívül speciális tisztítószerekkel is meg lehet mosni ártalmatlanítás nélkül, de kemény mosogatórongyokkal történő dörzsölés nemkívánatos. Az idő múlásával a minőségi matricák nem fakulnak el és nem tűnnek el az ultraibolya sugarakból, még akkor sem, ha a szoba napos oldalán helyezkednek el.
 • Gyakran előfordul, hogy az ilyen jellegű dekoratív termékek kizárólag az emberek és a környezet számára biztonságos anyagok.
 • A külföldi gyártók szokatlan formatervezésével járó kiváló minőségű matricák drágábbak lehetnek a vásárlóknál, mint a hazai termékek, de a minőség biztosan nem fog sikerülni. Az opciók és a matricák költsége a megrendeléshez, különösen, ha a képek nagy méretűek.

választék

Napjainkban drágább lehetőségeket talál a csempe matricákhoz és a budapesti matricákhoz Kínából. Nem mondható el, hogy az utóbbiak teljes mértékben alkalmatlanok a felhasználásra, mivel sok vásárló sok pozitív visszajelzést hagy maga után. Ezenkívül a kínai termékek nagyon gyakran ragaszthatók a helyről a másikra.

A matricák matricák osztályozása a következő paraméterekkel:

 • végrehajtási stílus;
 • mérete;
 • színtartomány;
 • termelési anyag;
 • felhasználási hely;
 • ár;
 • konfiguráció (egész képként megvásárolható, és több részről öntözni).

A széles választékban könnyen találhat matricákat a virágok és állatok képével, különböző tájakkal és absztrakciókkal és még sok mással. Gyakran előállíthat egy bizonyos képet a sorrendben, majd később a helyiségben ragadhatja meg.

A dekoratív matricák segítségével sok eredeti ötletet megvalósíthat. A fürdőszobák és konyhák legnépszerűbb témái a következő lehetőségek:

 • tengeri stílus;
 • monokróm dekoratív matricák;
 • mesterséges ablak vagy ív.

A dekoratív matricákat nagyon kényelmesnek tartják, mivel nem igényelnek további ragasztót, mivel már ragacsos réteggel készültek. Csak a falra kell helyezni.

Hol használható?

Mint már említettük, a dekorációs matricákat főleg fürdőszobák, fürdőszoba és konyha helyiségek díszítésére használják, vagyis olyan helyeken, ahol csempe helyezhető. Gyakran matricákkal díszítik a folyosókat, ha van is egy cserép.

A speciális csúszásgátló bevonattal ellátott matricák még a padlón is megtalálhatók. Nagyon kényelmesek és praktikusak. Különféle állatok vagy rajzfilmfigurák fényes matricák segítségével diverzifikálhatja a fürdőszobát, ha a baba egy házban vagy egy lakásban él. Ez segít bővíteni látókörét.

A színes matricák különböző helyiségekhez alkalmasak, mindaddig, amíg harmonikusan kiegészítik a helyiség egyik vagy másik belsejét, és nem mondanak ellent.

Hogyan válasszunk?

A díszítőelemek ilyen dekoratív elemeinek könnyű megválasztása a legfontosabb, ha figyelembe vesszük a helyiség stílusát és a szobahőmérséklet és a páratartalom közötti különbségeket.

Ne mentsen matricán. Annak ellenére, hogy a kiváló minőségű másolatok valóban egy nagy fillére juthatnak, hosszabb élettartammal rendelkeznek, és a minőség biztosan kérem. A legjobb, ha ilyen termékeket vásárolnak bevált üzletekben, akkor is megrendelheti az interneten, de csak akkor, ha bízik a gyártóban.

Ha drága belső luxuscímket szeretnél hozzáadni, de nem tudod, hogyan kell őket helyesen kiválasztani, a legjobb, ha a szakemberek szolgáltatásait használod.

Hogyan kell ragasztani

A díszítő matricák megfelelő ragasztása érdekében bizonyos utasításokat követni kell, amelyeknek köszönhetően a falakon lévő matricák évekig tartanak.

 • A dekoratív matricák alkalmazása előtt győződjön meg arról, hogy a kerámia felület száraz. Ajánlatos előmosni szappanos vízzel, majd törölje szárazra.
 • Ha a kerámia nagymértékben szennyezett, akkor a legjobb, ha ezt jobban ki kell zsírtalanítani.
 • Ha kerámia burkolólapon több részletet szeretne létrehozni, akkor a legjobb, ha előzetesen külön jelölést készít.
 • A matricák összeragasztása után nagyon fontos, hogy simítsák ki őket, hogy ne érjen levegő.
 • Végül távolítsa el a védőfóliát a ragasztott díszítő elemekről, és élvezze a kész képet a falon vagy a padlón.

Egyes díszítő matricák és matricák egy csempe számára egymástól különböző tulajdonságokkal és alkalmazási módszerrel különböznek egymástól, ezért a ragasztásuk előtt feltétlenül el kell olvasni az utasításokat.

Csempe matricák

Octopus és hal

Szállítás Oroszországban, a vámunió országaiban és Európában

A fogyasztóvédelemről szóló törvény értelmében

Biztonságos fizetéseket kínálunk SSL titkosítással.

9 év sikeres munka. Több mint 30.000 elégedett ügyfél

Kizárólag az Ön számára

Termékeinket megrendelésre gyártjuk. Kapsz egy egyedi terméket

Egészségügyi ellátás

Minden anyag biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a GOST-nak

Csempe matricák a fürdőben

a fürdőszobai csempe matricák 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

Csempe matricák a fürdőszobába

részvény

Csak Westwingben

A legnépszerűbb márkák kedvezményekkel akár 70%

Exclusive újdonságok minden nap

A fürdőszobában lévő matricák: fotók, stílusok, ötletek

A fürdőszobában lévő matricák a díszítőelemek, amelyek segítségével átalakíthatja a szobát anélkül, hogy komplex dekorációs és javítási munkálatokat igényelne. Ez egy praktikus dekoráció, amely nagy nedvességállósággal és szélsőséges hőmérsékleti ellenállóképességgel rendelkezik. Az eredeti matricák, amelyek biztonságosan kapcsolódnak a csempehez, egyszerűen megváltoztatják az ismerős hangulatot, és új ékezeteket hoznak hozzá.

Csempe matricák a fürdőszobában - egy olyan alkalmazás, amely kifinomult és érdekes megjelenést kölcsönöz a szobának. Ezek a különböző képekkel és mintákkal ellátott vinil öntapadó matricák néhány perc alatt a falra rögzítve. Ők megkülönböztetik a csodálatos design, a színek fényereje és az állandó minőség. Emiatt a termékek ideálisak azok számára, akik már régóta fáradtak az unalmas és monoton környezetben.

Címkék a csempe a fürdőszobában: matricák a cserép

Matricák a csempe a fürdőszobában - egy olcsó lehetőség változtatni a belső design. Vinyl öntapadó polimer filmekből készülnek. Az értékesítés különböző méretű termékek. Kicsiek (20 cm-tõl) és hatalmasak, és elfoglalják az egész falat.

Ha matricákra van szüksége a fürdőszobában a csempe, akkor megveheti tőlünk. A márkakészítők különböző témákban képesek matricákat készíteni. A leggyakoribb ilyen területek:

 • Tenger - a filmen ábrázolják az algákat, dühöngő hullámokat, kavicsokat, valamint a mélység lakóit. Ezek lehet cápák, delfinek, halak, bálnák és teknősök. A hajók, a sellők, a sirályok és a kalózok formájában megvalósuló pályázatok sikeresen illeszkednek egy tengerészeti témában készült helyiségbe;
 • A kilátás az ablakból jó megoldás a klasszikus vagy modern stílusú szoba díszítésére. Az áruk kiválasztása kiváló. Cserépre csempézhet a cserépen, tekintettel a virágzó kertre, a gyönyörű vidékre, az óceán partjára vagy az erdő tisztítására. A rajongók az eredetiséget kedvelik a látnivalókkal, amelyek "átkerülnek" egy másik országba;
 • A természet a legjobb választás az öko-stílusban. A vinil matricák fákat, virágokat és zöld növényeket ábrázolnak. A matricánál egy matricát is csatolhat az állatokkal, a lepkékkel és a madarakkal. A díszítőelemek közelebb viszik a természethez, és egyedi képet adnak a helyzetnek;
 • Monokróm alkalmazások - a minimalizmus stílusában díszített belsőépítészeti termékek. A matricák gyártásában a tervezők csak egy színt használnak. Az absztrakcióval ellátott matricák, a geometriai formák és minták a legnagyobb kereslet. A fekete színűek ragaszkodhatnak egy csempehez macska, pelikán, rózsa vagy Eiffel-torony formáján;
 • Gyermekek téma - a termékek hatalmas válogatása eladó. Ha vicces képekkel szeretne matricákat vásárolni a fürdőszobában lévő csempére, nézze meg a választékot. A gyűjtemények olyan rajzfilmeket, mesebeli karaktereket és vicces állatokat tartalmazó vinyl matricákat tartalmaznak. A dekoratív elemek csodálatos légkört teremtenek a szobában, így a gyerekek higiéniát és zuhanyozni fognak.

A fürdőszobában lévő csempeburkolatokban a vinyl matricák hatékonyan hangsúlyozzák a szoba egyéniségét, és a fényes érintés új színekkel töltik be a hangulatot. Segítségükkel nemcsak a cserépet alakíthatjuk át. A matricákat különböző helyeken ragasztják be: a fürdő alját, a mosdót, a zuhanyzót és a mosógépet. A képzelet alkalmazásával olyan környezetet hozhat létre, amely pozitív hangulathoz és felemelkedéshez igazodik.

A megfelelő opciók kiválasztásakor figyelembe kell venni a terem kialakításának elveit. Gyönyörű színekkel és tájakkal ellátott lakberendezések illeszkednek az országos stílusú fürdőszobába. Ha nem szabványos megoldásokat szeretne használni, csatlakoztasson egy vinil matricát egy halászhoz, aki halászhornyot tart a csempe számára. Érdekes lesz és nem unalmas.

A keleti kultúra rajongói a japán stílusban díszítik a belső teret. A tervezők figyelembe vették ezt a pillanatot, ezért a virágzó sakura, a gejzsa esernyőjével, zöld sárkánnyal vagy gúnyos leopárdjával rendelkező matricák értékesítésre kerülnek. A termékek csodálatosak, és adják a szobát egy titokzatos varázslatnak.

Vinyl dekoráció: az előnyök

Csempe matricák a fürdőszobában gyönyörű alkalmazások, amelyek számos egyedi funkciót a belső. Az ilyen termékek megvásárlásával megszabadulhat a javítások szükségességétől. A díszítőelemek maszkolják a csempe hibáit és javítják a belső térben. A termékek ára alacsony, ezért egy kis pénzért megváltoztathatjuk a helyzetet.

A vezető márkákon található csempefülke matricák számos előnnyel rendelkeznek:

 • Nem kifogástalan minőség - kiváló minőségű filmek előállítása során;
 • Nedvességállóság - a vinil nem fél a hőmérséklet változásától és a nedvesség negatív hatásaitól;
 • Megbízhatóság - a fürdőszobában lévő csempe matricái nem térnek el a felületről;
 • Nagyszerű megjelenés - a tervezők különböző színű és témájú színes alkalmazásokat készítenek;
 • Az egyszerű gondozás - a matricák vízzel és folyékony mosószerrel moshatók;
 • Gyakorlati - a vinil matricák eltávolításakor nem hagy jeleket;
 • Hosszú távú működés - a termékek sokáig megőrzik eredeti tulajdonságait.

Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a vinil öntapadó matricák könnyen használhatóak. A lényeg az, hogy a csempe tiszta volt és teljesen száraz volt. Ezután a termékek nem húzódnak le a felületről.

Ragasztás alkalmazása a csempe több szakaszból áll:

 1. Azon a helyen, ahol a kép található, a jelölést alkalmazzuk.
 2. Óvatosan engedje fel a matricát a hátlapról néhány centiméterre.
 3. A filmet a falhoz rögzítjük, figyelve a jelölést.
 4. Továbbra is eltávolítjuk a papír alapot, és a matricát a felületre nyomjuk.
 5. Óvatosan sima alkalmazást és teljesen távolítsa el az aljzatot.
 6. A vinil matricát száraz ruhával törölje át.

A fürdőszobában lévő matricák a márkás gyártók által készítettek - minőségi termékek, amelyek sok éve örömet okoznak Önnek. A Westwing világos alkalmazásokat vásárolhat bármilyen témában: virágok, növények, állatok és rajzfilmfigurák. Válasszon és hozzon létre saját szépséget a fürdőszobában!

Matricák a csempe (38 fotó): átalakítani a szobát

Most egy nagyon érdekes és lenyűgöző témát érintünk: Vinyl Tile Stickers - a konyhád exkluzív. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy frissítse a fürdőszoba vagy a konyha belsejét. Végtére is nem mindig lehet javítani, és ha a csempe megjelenése unalmas, vagy csak valami egyediet akarsz, akkor a matricák az, amire szükséged van.

A matricákat olyan helyeken lehet használni, ahol a csempe karcolódott, elvesztette fényerejét, ezáltal lezárva az összes hibát. Ez egy nagyon jó lehetőség a dekorációra, amely tökéletesen felfrissíti a belső térséget, és bevezet egy újdonság elemet.

Csempe matricák - a konyhája exkluzív

A cserép matricák pozitív tulajdonságai

Főleg a matricák nem mérgező vinyl minőségű filmek.

A címkék legfontosabb jellemzői a következők:

 • szélsőséges hőmérsékleti ellenállás;
 • nedvességállóság;
 • könnyedén alkalmazható a csempe felületére;
 • az egyszerű gondozás;
 • a megjelenés hosszú megőrzése.

kérelem

A tulajdonságok alapján az ilyen matricák használata nagy páratartalmú helyiségekben lehetséges: konyhabútorok, fürdőszobák, szaunák, fürdők, medencék stb.

Ezenkívül a matricákkal nem csak a csempe, hanem különböző felületek is díszíthetők, például:

 • hűtőszekrény;
 • üveg;
 • falak festettek, tapéta mögött;
 • tükrök;
 • háztartási készülékek;
 • bútorok stb.

Példa a fal díszítésére egy madár matrica a fióktelep a nappaliban

Fontos: A matricák ragasztása a falakon, kivétel a gyengén festett felületek, valamint a vakolat. Ezeken a felületeken a matricák egyszerűen nem lesznek ragasztva.

Téma matricák a fürdőszobában

Jelenleg a fürdőszobai csempe matricái egyre elterjedtek, és ez a jelenség nem lassul. Vagyis a vinil öntapadós matricák iránti igényhez kapcsolódóan a legeredetibb rajzok és díszek jönnek létre, amelyek a kívánt felületre kerülnek és örömet okoznak a szemnek. Mit lehetnek ezek a csodabogarak?

Nézzük meg a különböző témák legáltalánosabb lehetőségeit.

 • Vízi téma. Talán a legnépszerűbb a fürdőszobában. Ilyen címkéken ábrázolhatók a tenger lakói (rákok, halak, algák, korallok), akvárium, esőcseppek stb.
  Alternatív megoldásként frissítheti a fürdőszobában lévő falat matricával, a delfinek képével tökéletesen illeszkedik a fürdő teljes belsejébe, és láthatatlanul jelen lesz a szobában.

A delfin kép eredeti, nem?

 • Monokróm matricák. Az ilyen típusú matricák a minimalizmus stílusában megfelelőek lesznek a fürdőszobában, tantárgyai meglehetősen sokszínűek, a legtöbb esetben absztrakció.
  Segítségükkel a tér átalakulása megvalósul, és sajátos, finom elegáns stílus jön létre.

A monokróm matrica nagyon díszíti a szobát - elegáns fürdőszobát

 • Esküvői matricák. Ezek a csempe matricák nagyon népszerűek azokkal, akik szeretik a természetet. Ez lehet a növények, a fák és a madarak, vagyis az egész földi élet.
  Az ökotéma egyfajta napi emlékeztető a természet figyelmes és tiszteletteljes hozzáállására.

A vörös mák világos reprodukciója - érdekes design

 • A matricák ablak formájában. Ez lehet egy ablak, amely a kedvenc helyed, a kedvenc városod egyik legfontosabb pontja, vagy csak egy gyönyörű kilátás a területre.
  Egy ablak, amely egy tisztás vagy egy élénk virágzó kert vonzza a figyelmet.

Ablak matrica - és Párizsban vagy

Kérjük, vegye figyelembe: ez nem az egész lista a téma, sőt, a címkén bármi lehet.

Ezért még merész ötleteket is megvalósítani és megvalósítani, máris a képzelőerejétől és ízlésétől függ.

A fürdőszobába és a WC-ben található matricák

Tehát, amint fentebb említettük, a matricák használata nem korlátozódik csupán a csempe beillesztésére a fürdőszobában. Nagyon eredetinek tűnnek a fürdőben vagy a WC-ben. Nos, humor nélkül lehetetlen megközelíteni a téma a fürdőszobák, nagyon lelkiismeretes.

fürdő

A hangulattól függően a matricákat legalább minden szezonban megváltoztathatják, ez nem jelent nagy költségeket és nehézségeket. Teljesen eltávolítják a felületről, és a ragasztó maradványai szappanos vízzel és szivacsjal eltávolíthatók. Így egy egyedülálló belső kialakítása nagyon egyszerű.

Kérjük, vegye figyelembe: A fürdő alján található matricák nem csak díszeként, hanem a fürdéshez szükséges biztonságos tartózkodás céljára is felhasználhatók.

Ha kisgyerekek vannak a házban, akkor a fürdő alján tapadhat a csúszásgátló matricák, hogy a gyermek biztonságban érezze magát. Különböző formák, színek lehetnek, különböző állatok képével. Ez nemcsak az egyénséget hozza be a fürdőszobába, hanem bizonyos előnyökkel is jár.

Csúszásgátló matricák - szép és biztonságos

WC-tál

Itt a fantázia a legteljesebb mértékben működik, mert ez egyike azoknak a kevés helyeknek, ahol komikusan megverheted, hogy mi történik. Például a WC-csésze belsejében rendkívül különleges lesz a kígyó ragasztása.

Megjelenése ismerős lesz, de az új vendég biztosan mosolyog majd és jó hangulatban marad. Ragaszkodhat a WC-halra, valószínűleg aranyba. A WC-ben töltött idő alatt biztosan lesz idő, hogy teljesítse a három kívánságát, és talán nem háromat. Általában mindez csak a képzeleted.

Matrica a WC-n - kép, amely izgatja a képzelet

Konyhai matricák

A konyha minden háziasszony lelke, így mindenki nem csak ott főzni akar, hanem élvezni fogja a folyamatban töltött perceket és órákat.

A csempékhez készült matricák segítségével elérheti ezt, és nem csak a konyhát díszítheti, hanem javíthatja hangulatát is. Nézzük meg, milyen témák lesznek relevánsak a konyhád fényes karaktere szempontjából.

Konyhai matricák

 • Tartozékok a konyhai edényekkel. Ezek csészék, fazekak, evőeszközök, tányérok stb. A rajzok meglehetősen reálisak lehetnek, de lehetséges rajzfilmekből álló karakterek formájában, pl. Szakács vagy teáskanna szemekkel és szájjal.

A konyhában kellemes kiegészítés egy csésze vízforraló

 • A matricák gyümölcsök és zöldségek formájában - a leginkább kedvelt, nagyszerű a konyha jellegének hangsúlyozásához és különösen fényes akcentus készítéséhez. A matricák mérete növelhető, de nagyon is valós. Egy adott gyümölcs színét a meglévő tartomány szerint választják ki.
  Például, ha piros bútorzata van, használhat vörös cseresznyét vagy piros paprikát egy másik színű csempe vagy hűtőszekrény számára.

Pepper matricák a hűtőszekrényen

 • A szöveges matricák egy egyedülálló módon díszítik a konyhát. Ez például egy kedvenc étel receptje lehet, amelyet a vendégek biztosan értékelni fognak. Mindenesetre ez a matrica különös figyelmet fog kapni.

Egy különleges recept az Ön előnye.

Kérjük, vegye figyelembe: ismét a látásod és a helyzet érzékelése segít kiválasztani a felsorolt ​​címkéket, ez nem minden. Egyéniség - a fő feladat minden tervben.

Útmutató a matricák ragasztásához

Most, mondjuk, elméletből folytatjuk a gyakorlatot, és megvizsgáljuk, hogy a csempe beillesztése matricával történik.

 • Mindenekelőtt a cserép felületét alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani (ez egy szappanoldat vagy mosogatószer segítségével történik).

Fontos: A ragasztandó felületnek tisztának és száraznak kell lennie, ellenkező esetben a matrica gyorsan lehúzódik, vagy nem tapad.

 • A beillesztés előtt ragasszon fel egy matricát a kiválasztott felületre, és próbálja meg kiválasztani a legsikeresebb pozíciót.
 • Ha a matrica kicsi, akkor azonnal ragaszkodni tud: Nyissa ki a védőpapírt, tapadós oldalon vigye fel a matricát a felületre, és puha ronggyal simítsa ki középen a széleken.
 • Ha a matrica megfelelő méretű és vékony kanyarokkal rendelkezik, akkor előbb át kell vinni egy átlátszó filmre (rögzítőfólia). Helyezze a matricát egy sima felületre, és simítsa ki egy ruhával, hogy elkerülje a hajtogatásokat. Ezután helyezze fel a rögzítőfóliát a matrica tetejére úgy, hogy a rajz a ragacsos oldalon legyen.
  Lassan és óvatosan távolítsa el a papírt a matricából, úgyhogy rajzunk átlátszó filmen maradjon. Ezután alkalmazza a képet a megfelelő helyre, simítsa jól és óvatosan távolítsa el a rögzítőfóliát. Ez minden, a képünk minden dicsőségében és helyén.

Tipp: Ne felejtse el figyelmét a matricák gondozására, az anyag nem fél a víztől. Ezért biztonságosan törölheti ezeket a helyeket olyan detergensekkel, amelyek nem tartalmaznak csiszolószemcséket. Megkarcolhatják és megronthatják a dizájnt.

Tartozék a falon

Összefoglaljuk

Tehát, ha szokatlan designot szeretnél kapni a szobádban, akkor nehéz elképzelni egy hatékonyabb és egyedülállóbb módot, mint egy matricát. Sokszínűségével a legolcsóbb módja annak, hogy díszítse lakását, megtestesíti a legfinomabb ötleteket, hozzon létre saját egyedi dekorációját.

A matricák sokáig szépen élvezhetik a szépségüket (5-6 év), és ha új életre kelnek, könnyen megváltoztathatják a matricát, akkor nem kell várni 5 évet. Tehát ebben a kérdésben, te és a kezedben lévő kártyák: az ötleteid, a képzeleteid, az ízléseid és a lakása új, élénk színeket nyernek, az önéletességet az élet vidám ünnepévé változtatva.

Vinyl és csempe matricák

Idővel a csempe a konyhában vagy a fürdőszobában elveszíti fényét és mélysége a színét, ez tűnhet karcolások és mechanikai sérülések. A csempefelület elhalványul, és ezzel elveszíti fellebbezését és a szoba megjelenését. Mi a teendő, ha a redecoráció nem szerepel a tulajdonosok terveiben, ugyanakkor azt szeretné, hogy a szoba új, élénk színekkel játsszon?

Remek módja annak, hogy a szoba hangulatát átalakítsák és javítsák annak belső terét, hogy vinyl matricákat ragasszon a konyha vagy a fürdőszobában. A jól választott matricáknak köszönhetően nemcsak a csempe vizuális hibáit rejthetjük el, hanem az újdonság frissességét is az ismerős környezetbe hozhatjuk. Vásárolni vinyl matricák a csempe ma könnyű, a tartomány meglepően változatos, és lehetővé teszi, hogy kísérletezzen, igazi remekműveket a hazai alkalmazott művészet!

Tartozékok a fürdőszobában - hogyan válasszunk és ragaszkodjunk

A tervezés a zuhany az eredeti és szokatlan stílus gyakran töltött sok pénzt. Ennek az ötletnek a megvalósítása is jelentős erőfeszítéseket, időt és türelmet igényel. Ma, hogy nagyszabású változtatásokat hajtson végre a tervezésben, használhat speciális matricákat a fürdőszobában. Lehetővé teszik számukra, hogy jelentősen újítsák meg a szobát, hozzátesszük az eredetiséget és az esztétikát.

A fürdőszobai vinyl matricák most nagyon népszerűek. Ezek a matricák a falra, mennyezetre, vízvezetékre, csempere vagy egyéb felületre is alkalmazhatók. Különféle mintákkal, rajzokkal vagy képekkel vannak díszítve. A széles választék lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy terméket bármilyen formatervezéshez. Éppen ezért a dekoráció ezen elemei iránti érdeklődés sok évig nem tűnik el. Ma különböző modelleket használnak világszerte.

Szerkezet és tulajdonságok

A fürdőszobai matricák meglehetősen jól bevált anyagból - vinilből készülnek. Az alapja egy vinil bevonat, amelyből a szükséges mintát vágják, majd a körvonalakat feldolgozzák és az üveget speciális filmréteggel bevonják. Így megkapja a késztermékeket, amelyek alkalmasak a teljes mûködésre a zuhanyzóban.

Matricák a fürdőszobában

Az ilyen szokatlan matricák viszonylag korábban a párizsi világvilág fővárosában származtak. Csak ezt követően sikeresen elterjedt Franciaországból a világ minden tájáról, és elérte a hazai fogyasztót. Jelenleg a matricák sokasága annyira nagy, hogy egy külön piacról vagy területről beszélhetünk a helyiségek díszítésében. Bármelyikünk közül választhatunk vinil terméket az Ön ízléséhez.

Ezek széles választékban állnak rendelkezésre, amelyek különböznek egymástól a megjelenés, a szerkezet, a méret, a szín és a méret tekintetében. Emellett érdemes megemlíteni minden modell kiváló minőségét, amely évekig tarthat. A stílusos és eredeti rajzok még az első öt év működésének kezdetén még egy tágas, tágas teremben is tükröződnek.

Hableány matrica

A modern piacon nemcsak a vinyl matricák színes választékát kínálja. A fürdőszoba matricák más árkategóriájúak is. A költségvetési lehetőség kínai termékek. Minõségük rosszabb az európai partnereknél, de legfõbb elõnye az ismételt felhasználás lehetõsége. Kínai matricákat újra lehet ragasztani több helyről helyre, és nem kapnak semmit tőle. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a kínai matricák eltarthatósága ritkán 3 évnél hosszabb.

Az európai termékek a legmegbízhatóbb, tartósabb, vízálló matricák a fürdőszobai burkolólapokon. Nem félnek az ultraibolya sugárzástól, azaz ne halványuljon el időben, ne hámozza le a magas páratartalmat, gőzt, kondenzátumot és más negatív hatásokat. Vinyl matricák ragaszthatók a falhoz, a mennyezethez, a padlóhoz és a zuhanyzó egyéb részeihez. Megszenvedik azokat a kísérleteket, amelyek az ő útjukra esnek.

Még egy közvetlen sugár nem rémlik, és nem befolyásolja a megjelenést. Azonban ahhoz, hogy a termékek megfeleljenek ezeknek a szabványoknak, Európából csak kiváló minőségű matricákat kell megvásárolnia. A rossz minőségű matricákat nem lehet ismételten használni, mivel a ragasztóréteg időről-időre gyengül. Általánosságban pedig ritkán fordul elő, ha az első újragasztás után a rossz minőségű termék rövid ideig tart a helyén.

bejegyzés

Annak érdekében, hogy az eredeti design a fürdőszobában, hogy teljesen lazítson zuhanyzás közben, a látogatás belsejének csodálatát harmonikusan kell díszíteni. Ezenkívül az általánosan elfogadott formatervezés a fő háttér kiválasztásával vagy az ékezetek elhelyezkedésével mozog, akkor megfizethetőbb és olcsóbb módszert használhat - vinil matricák. Lehetővé teszik, hogy hatékonyan költjen pénzt, mert ha a kép nem tetszik, egyszerűen törölheti. Nevetési helyek:

Csempe matricák

 • vízvezeték;

  Matrica a WC-n

 • tükörfelület;

  Tartozék a tükörre

 • mennyezetburkolat;

  Matricák a fürdőszobában - a legjobb módja annak, hogy megváltoztassa és díszítse a belső térben

  A fürdőszoba javítása hosszú és drága üzlet, és néha meg akarja változtatni a belső megjelenését... De ne aggódjon, mert sokkal gazdaságosabb és gyorsabb mód van a kívánt eredmény elérésére, mint a javításra - ezek a matricák a fürdőszobába, minden szobában. Valójában úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a dekor dekorációjára fordítom.

  Példa a fürdőszobai belső matricák díszítésére

  Az alábbiakban megnézzük, milyen fürdőszobai matricák, milyen típusúak, és hogyan használhatók a belső megjelenés megváltoztatására.

  Milyen matricák vannak?

  Általános információk

  A matricák, mint a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek elemei, a közelmúltban jelentek meg - 2009-ben. És kezdetben elkezdték díszíteni a belső tereket Franciaországban, de hamarosan a divat az ilyen dekoráció értékesített szerte a világon, beleértve elérte országunkat. És most van egy hatalmas mennyiségű matrica a különböző témák, színek és méretek, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki őket minden belső.

  Az alapja számukra leggyakrabban vinil, sőt tulajdonuknak tartozniuk kell, amit alább tárgyalunk. A matricák az alábbiak szerint készülnek - a kép körvonalai vinilből vannak vágva, majd ragasztják a film rögzítési felületére. Igaz, vannak olyan összetettebb termékek, amelyek előállításához modern fotónyomtatási technológiát alkalmaznak.

  Hangerő szilikon matricák gyerekeknek

  Meg kell jegyeznünk, hogy a piacon számos új címkefajt jelent meg:

  • szilikon alapúak - összetételükben fertőtlenítő adalékokat tartalmaznak, ami megakadályozza a káros mikrobák kialakulását, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. Igaz, hogy a szilikon matricák ára magasabb, mint a vinileken;
  • gumi - általában van egy hullámos textúra. Ezért leggyakrabban a padlóra vannak ragasztva, így a díszítő funkció mellett a matricák is biztosítják a padlón a mozgás biztonságát, meggátolva a csúszást.

  teljesítmény

  A díszítő matricák széles körben elterjedtek, elsősorban díszítő tulajdonságaik miatt. Diverzifikálhatják a belső teret, hozzáadhatnak egy kis humort, vagy hangsúlyozhatják egy adott stílushoz való tartozás lehetőségét.

  Ezen túlmenően ezeknek a termékeknek más előnyei is vannak:

  • vízálló, továbbá tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat, így nagyszerű a fürdőszobában való használatra;
  • könnyen tisztítható - annak érdekében, hogy eltávolíthassa a szennyeződést a matricából, törölje le nedves ruhával;

  A matricák nem félnek a vízzel való érintkezésben.

  • a megfelelően ragasztott matricák egy csempe vagy más felületen 3-5 évig vagy annál hosszabbak lehetnek;
  • ne fakuljon a napsütésben;
  • bármilyen felületre ragaszkodhat, például tükörre, falra, bútorra, mennyezetre stb. Az egyetlen dolog, amit nem kell ragasztani őket a tapéta, valamint a rosszul festett felületek, mivel eltávolítás során károsíthatja a cél;
  • a minőségi matricák újrafelhasználhatók, azaz lehúzhatók az egyik felületről, majd újra ragasztják a másikba;
  • környezetbarát - mind a vinil, mind a szilikon termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre;
  • könnyedén ragaszkodnak a saját kezükhöz, és még a gyerekek is vonzódhatnak a szoba díszítésére;
  • ne hagyjon nyomokat a felületen, és ha szükséges, könnyen lehúzódjon. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassa a belső megjelenését.

  Vannak matricák, amelyek megduzzadnak, amikor a víz megüti, ami a kép terjedelmes lesz. Ez a dekoráció minden bizonnyal örömet okoz a legfiatalabb családtagoknak.

  Az olasz matricákat a legmagasabb minőségűnek tartják, és a legdrágábbak.

  Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől. A legminõségesebbek az európai matricák, de ugyanakkor a legdrágábbak is. Például egy 100x60 cm-es matrica 100 euróba kerül.

  A kínai termékek legalacsonyabb minősége nem használható fel újra. Azonban ezek a matricák a leginkább költséghatékonyak. Hasonló méretű matricát kaphat több száz orosz rubelhez.

  A gyerekek fürdőszobájában lévő matricák vonzzák a babát a vízkezeléshez

  Hogyan kell díszíteni a fürdő matricák belsejét

  tárgyak

  Mint fentebb említettük, a fürdőszoba matricák számos különböző típusú és stílusban jönnek el. Ezért, ha úgy dönt, hogy díszíti a belső velük, először is, úgy dönt, a téma. Az alábbiakban a dekoráció leggyakoribb témáit tartjuk szemügyre, és meg fogom mondani, milyen stílussal lehet díszíteni a belső tereket.

  A fotó egy példát mutat be a tengeri matricákkal ellátott helyiség díszítésére.

  Így a leggyakrabban a következő típusú matricák találhatók: