Legfontosabb > Tervezés

Matricák egy csempe a fürdőszobában: jellemzői és lehetőségek használata dekor

Napjainkban a piac hatalmas mennyiségű építőanyaggal rendelkezik, melyek célja a fogyasztóknak a helyiségek tervezésében és javításában történő frissítése. Még a zavaró kerámia burkolólapok is megváltoztathatók sok erőfeszítés és jelentős pénzügyi befektetés nélkül. Ehhez a gyártók olyan speciális matricákat állítanak elő, amelyek nemcsak képesek elrejteni a forgácsokat, karcolásokat és egyéb felületi hibákat, hanem díszítésre is használják, és drasztikusan megváltoztathatják a helyiség belsejét.

Mi ez?

Leggyakrabban a fürdőszobában lévő csempe matricák vinilből készülnek. Ezek a díszítőelemek egy speciális hordozóanyagon készülnek. A matrica elülső oldalán egy rajzot helyezünk, a belső pedig ragasztós hátlapot. Annak érdekében, hogy a rajz ne sérüljön a ragasztás során, gyakran védőfóliával van ellátva, amelyet munka után távolítanak el.

Általában a matricák hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nincsenek szignifikáns különbségek. Ez egy viszonylag új termék, de ugyanakkor a felhasználóknak ideje volt értékelni a kényelmet és a pozitív szempontokat. Jelenleg ezek a díszítő termékek népszerűségnek örvendenek a nagyközönség körében. A legmegfelelőbb a fürdőszoba és a konyhahelyiség befejezéséhez. Az áruk széles választéka nagyon széles.

A matricák használata lehetővé teszi nemcsak a hibák elrejtését és a belső tér diverzifikálását, hanem a szoba kialakítását is. A ragadási folyamat nem okoz munkát, és nem igényel speciális készségeket. A munkát önállóan lehet elvégezni, és nincs szükség szakemberre.

A matricák kedvezően néz ki, ha egy bizonyos területet használnak a fürdőszobában. Teljesen tolerálják a nedvesség hatásait, ami lehetővé teszi, hogy ne féljenek a biztonságukért egy magas páratartalmú helyiségben.

A matricákról is gondoskodni kell, ha szennyezettek, elegendő törölni nedves ruhával, vagy mosószerekkel tisztítani. A legfontosabb dolog nem kemény mosogatórongyok használata, hogy ne károsíthassa a terméket.

Az anyag környezetbarát és biztonságos, ami fontos szerepet játszik.

Ha az árkategóriáról beszélünk, azt kell figyelembe vennünk, hogy a hazai termékek olcsóbbak lesznek, mint a külföldi lehetőségek. Azonban gyakran a külföldi gyártók matricái vannak, amelyek érdekesebb formatervezési mintákkal rendelkeznek és kiváló minőségűek. Emellett az egyéni matricáknak magasabb ára lesz.

választék

A termékkínálat szélessége lehetővé teszi számodra, hogy ne csak hazai és külföldi címkéket használj, hanem olyan kínai társaidat is, akiket gyakran használnak és jó minőségűek.

Megkülönböztető jellemzője, hogy az ilyen termékeket ragasztás után mozgatni lehet, míg a címkék nem veszítik el tulajdonságaikat és megjelenésüket.

Az áruk felosztása a kivitelezés stílusától, a különböző színektől, méretétől, anyaguktól függően, a felhasználás helyétől függ. Az árkategória is fontos. Ami a konfigurációt illeti, meg kell jegyeznünk, hogy a kép teljes lehet, és több elemből áll, amelyeket a saját kezével kell hajtani.

A dekoratív matricák segítenek megtestesíteni a legszokatlanabb tervezési döntéseket. A fürdőszobák befejeztével különösen a tengeri árucikkek, a monokróm termékek, valamint az ablak- vagy arch matricák állnak. A különböző minták közé tartoznak a virágok, állatok, delfinek, lepkék és így tovább.

Kiváló megoldás a kisgyermekek jelenlétében a házban speciális gyermek vízálló termékek, rajzfigurák és különböző állatok ábrázolása. Ez segíteni fogja a kis bérlőt, hogy a fürdési folyamat érdekesebb és informatívabb legyen.

A fürdőszobai matricák ragasztóréteggel rendelkeznek, és nem igényelnek további összetevőket a használat során. Ez nagyon kényelmes, hiszen a fő feladata, hogy simán, gyönyörűen és határozottan a falra ragassza őket, és a munka befejezettnek tekinthető. A vinil öntapadós matricák nem csak a lapra helyezhetők. Ha ez helyénvaló, azokat bútorokra és vízvezetékbe lehet helyezni. Bizonyos esetekben az ilyen intézkedések segítenek egy teljesebb képet alkotni a fürdőszobában.

A cserép-matricák kiváló módja annak, hogy megújítsák a fürdőszobát és a konyhát.

A fürdőszoba és a konyha unalmas belsejének frissítésére, vagy akár átváltoztatására, a kis és nem csak a hibák elhomályosítására, a különleges matricák a csempékre segítenek. Ez nem a legdrágább módja újdonságnak az unalmas helyiség kialakításához. És ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk, mert ugyanabban a konyhában nem kevés időt töltünk a családdal, és a ház általános hangulata attól függ, hogy milyen helyet foglal el a kommunikáció.

A jól választott csempe matricáknak köszönhetően elrejti a látható hibákat a csempékben.

A matricák a cserépen, a konyhai vagy fürdőszobai nagyszabású változások eszközeként viszonylag nemrégiben jelentek meg, de számos figyelemre méltó tulajdonságnak és minőségnek köszönhetően sikerült megszerzett méltó szeretetet szerezniük az otthoni kézművesektől. Minden kerámia burkolatra ragaszthatók: a padlón, díszítő hatásként vagy csúszás elleni eszközként, a falon pedig a belső tér díszítésére használják, kiemelik a helyiség különleges területeit, vagy akár drasztikusan megváltoztatják a helyiség képét.

A matricák típusai

Jelenleg könnyű vinyl matricákat vásárolni a csempe díszítéséhez, ezeknek a termékeknek a nagy választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen nagyratörő ötletet megvalósíthasson.

A címkék típusonként különbözőek a következő paraméterek szerint:

 • mérete;
 • színtartomány;
 • anyag és gyártási módszer;
 • termékminőség;
 • gyártó
 • funkcionális cél;
 • az alkalmazás helye;
 • árkategóriában;
 • teljes készlet (az integrált kép, vagy különálló elemekből áll).

Vinyl matricák a csempe segít frissíteni a belső tér

A legkedvezőbb választási lehetőség a Kínában készült matricák, miközben az európai gyártóknál jóval alacsonyabb minőségűek, és ötéves vagy annál hosszabb ideig használhatók, anélkül, hogy elveszítenék az eredeti minőséget.

Kínai matricák, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ismételt ragasztás képessége egy helyről a másikra.

A dekorációs matricák szerkezete és jellemzői

Vinyl matrica vagy matrica három részből áll:

 1. szubsztrát;
 2. Vinyl (PVC) fólia, amelynek mintája az elülső oldalán van és ragaszt az alján;
 3. Szerelési réteg.

Minden, a fürdőszobában lévő csempe matricát készítő anyag abszolút nedvességálló és tisztán áthatolhatatlan a mosószerek hatásaival szemben, ami nem kis jelentőségű, mivel a matricák fő célja, nedves körülmények között fürdőszobát díszítenek, vagy használják a konyha befejezésekor, ahol gyakori a háztartási mosószer készítmények használata.

A cserép matricákat gyakran használják a konyha díszítésére.

Tulajdonságok vinil matricák a falon, lehet kifejezni ilyen jellegzetességek formájában:

 • nedvességállóság;
 • a szélsőséges hőmérsékleti közömbösség;
 • az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás;
 • a termék teljes időtartama alatt a termék mérete és alakja változatlan marad;
 • az önszerelés lehetőségét és szükség esetén a matricák szétszerelését;
 • a matrica anyaga meglehetősen környezetbarát;
 • a termék egyszerű ápolása

Milyen előnyökkel jár a vinil matricák használata?

A cikkünkben már véletlenül megemlítettük a PVC matricák pozitív tulajdonságait a formatervezési változások problémáinak megoldásában, vagy a kerámia burkolatok átalakításában a fürdőszobában vagy a konyhában. Ezek az előnyök nagyobb mértékben a belső kérdésekre vonatkoznak, a legfontosabbak a következők:

 • A dekoráció. A meglévő csempézett padlóburkolat vinil matricával díszített;
 • Belső változás. A konyhában vagy a fürdőszobában gyakori és gyors változások lehetősége minimális munkaerő-költségekkel.
 • a matricák gyors szétszerelésére való képességet, és a terem bélését az eredeti állapotába visszaadja fizikai és esztétikai tulajdonságainak megváltoztatása nélkül.
 • A csempézett bélés kisebb hibáinak elrejtése. A kis aprított és repedt kerámia burkolólapokat, foltokat és szennyeződéseket, amelyeket nem lehet dörzsölni, matricával álcázható.

Tartozékok gyümölcsökkel és zöldségekkel

 • Válasszon egy külön területet a fürdőszoba vagy a konyha díszítésében, a fal vagy a pad bármelyik részére összpontosítva, a vinil matricák ezzel a feladattal minimális erőfeszítést igényelnek.
 • A padlón elhelyezett, speciálisan tervezett matricák megakadályozhatják a csúszást nedves, potenciálisan veszélyes fürdőszobai körülmények között.
 • A világos és témájú matricákkal a csecsemők látókörének kiterjesztésére, a fürdés folyamatára, a gyermekek örömmel nézhetik meg a matricákkal ellátott képeket.
 • Gazdasági megvalósíthatóság. A matricák alacsony ára lehetővé teszi a termékek széles körű használatát.

Vinyl decals alkalmazási lehetőségek

Megváltoztathatja a szobatervezést vagy díszítheti a falakat vinil matricák segítségével többféleképpen is, a főbbek a figyelem középpontjába kerülnek:

 • Dot vagy helyi eloszlás a kész felületen. A helyiség általános összetétele különálló elemekből áll, rendszerint nem sok.
 • Bizonyos összetétel. Ezek általában nagy festmények vagy minták, amelyek teljes vászonból vagy különálló töredékekből állnak, amelyek az egész kompozíciót alkotják.
 • A szoba egyes területeinek kiválasztása, a matricák segítségével a falak vagy a padló bizonyos területein hangsúlyozva.
 • Egy minta vagy díszítés végrehajtása az egyes színes matricákból, a falak teljes felületén vagy a szoba padlóján.

Alkalmazási eljárás

A fal vagy a padlózat kerámia felületét, amelyen a matricákat tervezik alkalmazni, alaposan elő kell készíteni, amely a csempe mosáshoz egy szappan oldattal történő zsírtalanításhoz, a tisztító összetétel következő mosásához és a kezelendő terület alapos kiszáradásához kapcsolódik.

Ha a matrica kis méretű, majd meghatározza a ragasztás helyét, elkezdheti alkalmazni azt falra vagy padlóra. Ehhez egy védőréteget távolítanak el a termékből, az elemet ragacsos felületre helyezi a csempere, és a középponttól a szélekig kisimul.

Használjon evőeszköz matricákat

Nagyformátumú termékek használata esetén asszisztens nélkül nagyon nehéz ezt minőségi szempontból elvégezni. De mégis, akkor:

 • jelzi a jövőkép helyének vázlatait;
 • A kompozíció felső részében a mintával ellátott vinilfólia 1-2 cm távolságra van a hordozótól, és ragasztóval rögzíthető a falhoz;
 • lassan és gyengéden különítse el a hordozót a címkéből, a filmet már ismert módon, a középpontról a széleken levágja, fokozatosan leesik;
 • távolítsa el a védőfóliát.

Ha a film felszíne alatt légbuborékok ragasztásának folyamatában ezek a helyek eltávolíthatók úgy, hogy egy vékony tűvel lyukasztják őket és kiürítik a levegőt.

Regisztráció és tervezés fürdőszoba és konyha

fürdőszoba

 • A fürdőszobában használt leggyakoribb vinil-matricák víz-témájú matricák. Ez a különféle képek a tengeri életről, a vízről és az ahhoz kapcsolódó mindenről.
 • Használjon elegáns stílust, monokróm elemeket.
 • A természet, az állatok és a növények képével ellátott matricák.
 • Az ablakot szimuláló matrica.

A teljesebb kép létrehozásához speciális vinil matricákat használhat a különböző tárgyak és bútorok alkalmazására a fürdőszobában. Beleértve az egészségügyi műszaki berendezéseket.

konyha

Egy olyan hely a házban, ahol az egész család összegyűlik és egy ideig együtt töltődik, egyszerűen nemcsak szépnek és vonzónak kell lennie, hanem fel kell világosítania a hangulatot és hangsúlyoznia kell ennek a szobának a célját.

Gyümölcsragasztók

És ezt a konyhai témában címkékkel is megteheti:

 • matricák a konyhai eszközök és edények képével;
 • matricák gyümölcsökkel és zöldségekkel;
 • rajzolva a különböző szövegek falára, például a receptekre, nagyon eredetinek és informatívnak tűnik.

DIY matrica

Ha a kiskereskedő nem tudott megfelelő termékeket kínálni egy tervezési megoldás megvalósításához fürdőszoba vagy konyha tervezésénél, ne felejtse el a kétségbeesést, van egy út a független matricák gyártásában. Ehhez egy ceruzát, egy ollót és egy öntapadó fóliát kell használni, amelyet minden színben és színsémában szabadon szállítanak.

A kívánt formájú és méretű töredékeket kivágják a kiválasztott öntapadó tekercsfilmből, és ugyanúgy vannak elhelyezve a csempézett felületre, mint az ipari termékek.

Fürdőszobai cserép matricák (27)

A ház a mi lakhelyünk, és minden sarka kényelmes legyen minden családtag számára. Az eredeti, elegáns és megfizethető dekor matricák a fürdőszobában. Segítségükkel frissíteni fogják a terem kialakítását, miközben nem változtatják meg a csempe belsejében. A szoba kialakításának köszönhetően fényes akcentust hoznak létre benne, mert gyakrabban vannak

Ez a visszafogott pasztell színekben történik. A fürdőszobában lévő matricákkal ellátott matricáknak köszönhetően melegen és kényelmes légkört teremthet. A vicces képekből álló szobában a gyerekek hajlandóak lesznek bepiszkolni, a finom virágos csokrok pedig könnyed romantikus aurát hoznak létre.

 • Gyártási idő

 • Rendelje meg ma, de fizesse meg az átvétel időpontjában
 • Csak akrilüveget használunk.
 • Ingyenes szállításunk van
 • Legyen tervezői tanács
 • A házhoz szállítás
 • Ingyenes próbaverzió
 • Poszter garancia - 5 év
 • Rendelje meg a szabad színtesztet
 • Csak környezetbarát tintákat használunk.
 • Vásárlói vélemények

  © 2006 - 2018 Posternazakaz.ru

  A posztereket magánszemélyeknek és jogi személyeknek adják el. A falakon lévő poszterek rendelésre készülnek.

  A posztereket magánszemélyeknek és jogi személyeknek adják el, a falon lévő poszterek rendelésre készülnek.

  Cserép matricák kiválasztása

  Napjainkra frissítés vagy drasztikusan megváltoztathatja a bosszantó belső térséget, így nincs nehézsége, hiszen az építőanyagok modern piaca sok lehetőséget kínál erre. Ami a kerámia lapok frissítését ill. Javítását illeti, a gyártók nem felejtették el. A díszítő matricák segítségével a burkolólapon nemcsak a hibák és karcolások fedezhetők fel, hanem teljesen megváltoztatják a kerámia kialakítását is.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő típusú matricákat, milyen típusúak és milyen figyelmet kell fordítanunk ebben a cikkben.

  Mi az?

  Mint általában díszítő matricák a csempe - vinil. Ezek egy speciális szubsztrátumból, egy vinilfilmből állnak, amelynek mintája az elülső oldalon és ragadós rész a rossz oldalon. A matricákon gyakran vannak speciális védőfóliák, amelyeket azonnal eltávolítanak a matrica ragasztása után.

  A matricák egyes fajtái bizonyos tulajdonságok szerint különböznek egymástól, de a különbségek nem jelentősek.

  Ezt az elemet a boltban vagy a gyártó utasításai szerint kell ellenőrizni.

  Különlegességek

  A csempe díszítő matricája viszonylag nemrég jelent meg, de azonnal felkeltette számos szakember és potenciális vásárló figyelmét. Leggyakrabban fürdőszobákhoz és konyhákhoz vásárolják őket.

  • Sok gyártó nagy mennyiségű matricát kínál, amelyek alkalmasak bármilyen kerámia cserépre. A széles választékban különféle matricák találhatók, amelyek tökéletesen kiegészítik nemcsak a klasszikus, hanem a modern belső tereket is.
  • A dekoratív matricák nemcsak kiváló megoldást jelentenek a csempe díszítésére. Segítségükkel könnyen elrejthetők a hibák is. Nagyon észrevehető repedések és kicsi, de észrevehető karcolások a kerámia anyagon.
  • A csempe matricák rendkívül szerények, maguk is otthagyhatják, otthon, anélkül, hogy szakemberek segítségére lennének.
  • Az ilyen dekoratív anyagok segítségével nemcsak az adott helyen található hibák elrejthetők, hanem a helyiségek területének kiemelésével is segítséget nyújthatnak.
  • A matricák teljesen nedvességállóak. Ezenkívül speciális tisztítószerekkel is meg lehet mosni ártalmatlanítás nélkül, de kemény mosogatórongyokkal történő dörzsölés nemkívánatos. Az idő múlásával a minőségi matricák nem fakulnak el és nem tűnnek el az ultraibolya sugarakból, még akkor sem, ha a szoba napos oldalán helyezkednek el.
  • Gyakran előfordul, hogy az ilyen jellegű dekoratív termékek kizárólag az emberek és a környezet számára biztonságos anyagok.
  • A külföldi gyártók szokatlan formatervezésével járó kiváló minőségű matricák drágábbak lehetnek a vásárlóknál, mint a hazai termékek, de a minőség biztosan nem fog sikerülni. Az opciók és a matricák költsége a megrendeléshez, különösen, ha a képek nagy méretűek.

  választék

  Napjainkban drágább lehetőségeket talál a csempe matricákhoz és a budapesti matricákhoz Kínából. Nem mondható el, hogy az utóbbiak teljes mértékben alkalmatlanok a felhasználásra, mivel sok vásárló sok pozitív visszajelzést hagy maga után. Ezenkívül a kínai termékek nagyon gyakran ragaszthatók a helyről a másikra.

  A matricák matricák osztályozása a következő paraméterekkel:

  • végrehajtási stílus;
  • mérete;
  • színtartomány;
  • termelési anyag;
  • felhasználási hely;
  • ár;
  • konfiguráció (egész képként megvásárolható, és több részről öntözni).

  A széles választékban könnyen találhat matricákat a virágok és állatok képével, különböző tájakkal és absztrakciókkal és még sok mással. Gyakran előállíthat egy bizonyos képet a sorrendben, majd később a helyiségben ragadhatja meg.

  A dekoratív matricák segítségével sok eredeti ötletet megvalósíthat. A fürdőszobák és konyhák legnépszerűbb témái a következő lehetőségek:

  • tengeri stílus;
  • monokróm dekoratív matricák;
  • mesterséges ablak vagy ív.

  A dekoratív matricákat nagyon kényelmesnek tartják, mivel nem igényelnek további ragasztót, mivel már ragacsos réteggel készültek. Csak a falra kell helyezni.

  Hol használható?

  Mint már említettük, a dekorációs matricákat főleg fürdőszobák, fürdőszoba és konyha helyiségek díszítésére használják, vagyis olyan helyeken, ahol csempe helyezhető. Gyakran matricákkal díszítik a folyosókat, ha van is egy cserép.

  A speciális csúszásgátló bevonattal ellátott matricák még a padlón is megtalálhatók. Nagyon kényelmesek és praktikusak. Különféle állatok vagy rajzfilmfigurák fényes matricák segítségével diverzifikálhatja a fürdőszobát, ha a baba egy házban vagy egy lakásban él. Ez segít bővíteni látókörét.

  A színes matricák különböző helyiségekhez alkalmasak, mindaddig, amíg harmonikusan kiegészítik a helyiség egyik vagy másik belsejét, és nem mondanak ellent.

  Hogyan válasszunk?

  A díszítőelemek ilyen dekoratív elemeinek könnyű megválasztása a legfontosabb, ha figyelembe vesszük a helyiség stílusát és a szobahőmérséklet és a páratartalom közötti különbségeket.

  Ne mentsen matricán. Annak ellenére, hogy a kiváló minőségű másolatok valóban egy nagy fillére juthatnak, hosszabb élettartammal rendelkeznek, és a minőség biztosan kérem. A legjobb, ha ilyen termékeket vásárolnak bevált üzletekben, akkor is megrendelheti az interneten, de csak akkor, ha bízik a gyártóban.

  Ha drága belső luxuscímket szeretnél hozzáadni, de nem tudod, hogyan kell őket helyesen kiválasztani, a legjobb, ha a szakemberek szolgáltatásait használod.

  Hogyan kell ragasztani

  A díszítő matricák megfelelő ragasztása érdekében bizonyos utasításokat követni kell, amelyeknek köszönhetően a falakon lévő matricák évekig tartanak.

  • A dekoratív matricák alkalmazása előtt győződjön meg arról, hogy a kerámia felület száraz. Ajánlatos előmosni szappanos vízzel, majd törölje szárazra.
  • Ha a kerámia nagymértékben szennyezett, akkor a legjobb, ha ezt jobban ki kell zsírtalanítani.
  • Ha kerámia burkolólapon több részletet szeretne létrehozni, akkor a legjobb, ha előzetesen külön jelölést készít.
  • A matricák összeragasztása után nagyon fontos, hogy simítsák ki őket, hogy ne érjen levegő.
  • Végül távolítsa el a védőfóliát a ragasztott díszítő elemekről, és élvezze a kész képet a falon vagy a padlón.

  Egyes díszítő matricák és matricák egy csempe számára egymástól különböző tulajdonságokkal és alkalmazási módszerrel különböznek egymástól, ezért a ragasztásuk előtt feltétlenül el kell olvasni az utasításokat.

  Csempe matricák

  Octopus és hal

  Szállítás Oroszországban, a vámunió országaiban és Európában

  A fogyasztóvédelemről szóló törvény értelmében

  Biztonságos fizetéseket kínálunk SSL titkosítással.

  9 év sikeres munka. Több mint 30.000 elégedett ügyfél

  Kizárólag az Ön számára

  Termékeinket megrendelésre gyártjuk. Kapsz egy egyedi terméket

  Egészségügyi ellátás

  Minden anyag biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a GOST-nak

  Fürdőszobai cserép matricák

  a fürdőszobai csempe matricák 0? hotKeyText.join (''): '' ">

  Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

  • Legjobb mérkőzés
  • Ár (emelkedő)
  • Ár (csökkenő)
  • Megrendelések száma
  • Az eladó értékelése
  • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

  Nincs találat

  Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

  Nincs találat

  Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

  A matricán lévő matricák: frissítjük a fürdőszoba belsejét

  A dekoráció a falak és más felületek a fürdőszobában gyakran használnak speciális matricákat a csempe. Számos belsőépítészetet készítenek, és radikálisan megváltoztatják. Tekintsük a népszerű dekorációs lehetőségeket és a díszítéshez használt anyagokat.

  Könnyű módja a fürdőszobai belső tér frissítésének és revitalizálásának

  A matricák tulajdonságai a cseréphez

  Ez ma már ismerős lehetőség ma díszítő felületek. Segítségükkel díszítik és más elemeket a fürdőszobában: bútorok, vízvezeték, padlóburkolatok, tükrök stb. Ezen túlmenően az ilyen termékek költsége meglehetősen alacsony.

  A fő anyag a vinil, pontosabban a PVC film. A megvásárolt modellek elsősorban öntapadósak. A külső részről a matrica olyan képet tartalmaz, amely teljesen nedvességre és szennyeződésre nem hajlamos. Ragasztás a hátoldalon történik, így azonnal elhelyezheti a rajzot a kiválasztott helyre.

  Mutassunk ki egy másik típusú csempe matricát - szilikon alakokat. Leginkább szopókra van felszerelve. Segítségükkel díszítse a fal fölé a falat, például békák, halak, kacsák. Ezek többnyire áttetszőek és monokrómak. A probléma az, hogy könnyű leszakni a falról, és a szopók nem a legmegbízhatóbb rögzítési lehetőség, így a számok esnek.

  Könnyű módja egy cserép átalakításához

  Az alkalmazás előnyei

  • A dekoráció. A matricák fő célja a fürdőszoba díszítése. Legyen központi eleme az egész bevonatnak vagy a csempézett bélésnek.
  • Belső megújulás. A legkisebb erőfeszítéssel megváltoztatják a szoba stílusát, új részletekkel gazdagítják. Ez különösen igaz azoknak, akik rendszeresen frissítik a ház belsejét.
  • A csere lehetősége. Szükség esetén az újakat könnyen ragasztják vagy teljesen eltávolítják. Ehhez óvatosan tépje le a filmet a csemperől. Annak érdekében, hogy a felületen ne maradjon jelzés, forró vízzel előre megnedvesítették őket. Lágyítja a ragasztót a hátoldalról, és megkönnyíti a kép eltávolítását. Aztán dörzsölni egy szivacs csempe, továbbá használja az ablaktörlő.
  • Álcázza a hibákat. Ha egy csempe megrepedt, egy apró chip, egy olyan folt, amely nem mosható, akkor a hibák könnyen elrejthetők a matrica mögött. Annak érdekében, hogy ne kapja a szemét, és inkább természetesnek tűnjön, próbáljon meg legyőzni egy érdekes kompozíciót.
  • Helyezzen ékezeteket. Ha egy adott területre szeretne kiemelni, adjon hozzá fényerőt, ragassza be a dekorációt a kívánt helyre, és azonnal megváltozik, kifejezőbbé válik.
  • Védje a csúszástól. A padlóra helyezett matricák kevésbé traumatikusak a felületen, de ez nem vonatkozik mindenféle anyagra.
  • Mint a gyerekek. A színes képek vonzzák a gyerekeket, és bizonyos mértékig részt vesznek a fejlődésükben. Így a gyermek emlékeztet a tengerészek lakóinak, színeinek stb.
  • Olcsó. Ez a dekoráció nagyon olcsó, és ha magad csinálod, a költségeket általában a lehető legkisebbre csökkenti.

  A vinil matricák segítségével könnyen frissíthető a fürdőszoba belseje

  Kiegészítés a dekorációhoz

  A legegyszerűbb és legváltozatosabb módja a szoba díszítésére a vinil matricák használata. Tekintsük a legnépszerűbb tervezési trendeket:

  • Helyi használatra. A díszítés egymástól függetlenül helyezkedik el, de egyetlen kompozíció része. Ez egy vagy kettőre korlátozható a belső tér figyelmen kívül hagyásához.
  • A figyelem hangsúlyozása. Segítségükkel meghatározott zónát bocsátanak ki, például zuhanyozni, díszíteni a mosogató feletti helyet, megteremteni a tükrök érdekes keretezését.
  • Egységes összetétel. Ebben az esetben főleg a nagyméretű matricákról beszélünk - teljes képeket, amelyek ugyanolyan színű és különböző részletekből álló filmből állnak. Ezzel a matricával általában kiegészíti a modern belső a fürdőszoba. Mivel a kompozíció bármilyen alakot mutat: állat, növény, dísz, stb.
  • Mintát. A matrica felületén található matricák segítségével a helyiség teljes területére van kialakítva. A falak főként olyan összetett matricákat használnak, amelyek fürtöket, köröket és egyéb absztrakt vagy virágos motívumokat tartalmaznak. A szex számára ugyanolyan érdekes megoldás. Ha egy mozaik díszítésére mozaikot használnak, akkor a bevonat egyes elemei színének megváltoztatásával pixel-mintát hoznak létre. Különösen igaz ez fehér alapon.

  Egy szép kiegészítő a fürdőszobában

  Baba matricák

  Ha kisgyerekek vannak a házban, biztosan kedvelik a kedvenc rajzfilmek mesebeli karaktereit és hőseit. Ebben az esetben a legtöbb győztes lehetőség lenne a gyermekek tündérek és rajzfilmek alapján készült csempe matricák. Mivel ez egy fürdőszoba, a legjobb a tengerészek számára, hogy beilleszkedjenek ide.

  Vegyen olyan Disney rajzfilmeket, mint a "The Little Mermaid", a "Nemo" és hasonlók. A dekoráció illik majd rajzfilmek, rákok, tengeri csillagok, teknősök, delfinek és más állatok képéhez. A falakat tökéletesen díszítik színes algákkal, buborékokkal és korallokkal. Díszítsd a fürdőszobát és a kalóz stílusban. Ezután kincsesládák, papagájok, hajók jelennek meg a csempéken.

  Nem feltétlenül a tengeri témára korlátozódik. Használjon olyan képeket, amelyeket a kölyök szeret. A kreatív készségek fejlesztése érdekében hívja meg gyermeke részvételét az ékszerek gyártásában és rögzítésében.

  A rajzfilmfigurák örömet okoznak a ház kis lakóinak

  Csúszásálló

  Külön is megjegyezzük, hogy a matricák egy csoportja megakadályozza a csempe padlón való csúszását. Az ilyen termékek különböző értelmezésekben és szinte bármilyen formában kaphatók.

  A vinil dekoráció csak részben csökkentheti a nedves padlóra való csúszás hatását, de gyakran ez elég ahhoz, hogy megakadályozza a személy sérülését. Tematikusak, kizárólag dekoratív, semleges kialakításúak, bármilyen belső térre alkalmasak. Különösen olyan modelleket különböztetünk meg, amelyek képesek arra, hogy egy hangulatot felidézzenek, például egy banánhéj képét. A fürdő alján történő felszereléshez használják őket.

  A vastagabb vinil, hab, szilikon vagy poliuretán matricák hatékonyabbak. Ezek miniatűr betétek formájában készülnek, vagy akár egy lábtámaszt cserélnek. Ragasztószalaggal, ragacsos alapanyaggal vagy kétoldalas szalaggal vannak rögzítve. Néha elég, ha az anyagot a csempere további rögzítés nélkül helyezzük el.

  A speciális padló matricák meggátolják a nedves csempék csúszását

  Saját előállítási módszerek

  A fürdőszobája matricákkal díszítve megfelelő lehetőségeket találhat a boltban, vagy ilyen dekorációt készíthet, de ez egyáltalán nem nehéz. Szükséged lesz egy markolóra, ollóra vagy késre és öntapadó vinilfilmre. Papírtekercsekben készül, és nagyon könnyű megtalálni. Az anyagok hatóköre szinte korlátlan, így a legjobb szín- és díszítési lehetőséget választja a tükörig.

  Először jöjjön létre egy jövőbeli kompozíció. Ha több azonos elemet szeretne vágni, akkor jobb, ha kartonlapot készít. A papír alaplap oldaláról rajzolja meg a matrica körvonalait, majd óvatosan vágja ki.

  Az ollóval és az öntapadó filmmel saját ékszereket készíthet

  A dekor előkészítéséhez tiszta egy csempe, szárítsa meg és zsírtalanítsa. Óvatosan távolítsa el a papír alapanyag egy részét, majd nyomja meg a ragasztót a csempe ellen. Fokozatosan távolítsa el a fennmaradó alapfelületet, simítva a terméket.

  Próbálja meglazítani az összes buborékot úgy, hogy kézzel vagy puha spatulával átrántja a filmet.

  Az ilyen egyszerű dekorációk segítségével a fürdőszoba belsejének érzékelése drámaian megváltozik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy költségvetés átalakítását vagy az egyszerű díszítést a padló és a falak.

  A cserép-matricák kiváló módja annak, hogy megújítsák a fürdőszobát és a konyhát.

  A fürdőszoba és a konyha unalmas belsejének frissítésére, vagy akár átváltoztatására, a kis és nem csak a hibák elhomályosítására, a különleges matricák a csempékre segítenek. Ez nem a legdrágább módja újdonságnak az unalmas helyiség kialakításához. És ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk, mert ugyanabban a konyhában nem kevés időt töltünk a családdal, és a ház általános hangulata attól függ, hogy milyen helyet foglal el a kommunikáció.

  A jól választott csempe matricáknak köszönhetően elrejti a látható hibákat a csempékben.

  A matricák a cserépen, a konyhai vagy fürdőszobai nagyszabású változások eszközeként viszonylag nemrégiben jelentek meg, de számos figyelemre méltó tulajdonságnak és minőségnek köszönhetően sikerült megszerzett méltó szeretetet szerezniük az otthoni kézművesektől. Minden kerámia burkolatra ragaszthatók: a padlón, díszítő hatásként vagy csúszás elleni eszközként, a falon pedig a belső tér díszítésére használják, kiemelik a helyiség különleges területeit, vagy akár drasztikusan megváltoztatják a helyiség képét.

  A matricák típusai

  Jelenleg könnyű vinyl matricákat vásárolni a csempe díszítéséhez, ezeknek a termékeknek a nagy választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen nagyratörő ötletet megvalósíthasson.

  A címkék típusonként különbözőek a következő paraméterek szerint:

  • mérete;
  • színtartomány;
  • anyag és gyártási módszer;
  • termékminőség;
  • gyártó
  • funkcionális cél;
  • az alkalmazás helye;
  • árkategóriában;
  • teljes készlet (az integrált kép, vagy különálló elemekből áll).

  Vinyl matricák a csempe segít frissíteni a belső tér

  A legkedvezőbb választási lehetőség a Kínában készült matricák, miközben az európai gyártóknál jóval alacsonyabb minőségűek, és ötéves vagy annál hosszabb ideig használhatók, anélkül, hogy elveszítenék az eredeti minőséget.

  Kínai matricák, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ismételt ragasztás képessége egy helyről a másikra.

  A dekorációs matricák szerkezete és jellemzői

  Vinyl matrica vagy matrica három részből áll:

  1. szubsztrát;
  2. Vinyl (PVC) fólia, amelynek mintája az elülső oldalán van és ragaszt az alján;
  3. Szerelési réteg.

  Minden, a fürdőszobában lévő csempe matricát készítő anyag abszolút nedvességálló és tisztán áthatolhatatlan a mosószerek hatásaival szemben, ami nem kis jelentőségű, mivel a matricák fő célja, nedves körülmények között fürdőszobát díszítenek, vagy használják a konyha befejezésekor, ahol gyakori a háztartási mosószer készítmények használata.

  A cserép matricákat gyakran használják a konyha díszítésére.

  Tulajdonságok vinil matricák a falon, lehet kifejezni ilyen jellegzetességek formájában:

  • nedvességállóság;
  • a szélsőséges hőmérsékleti közömbösség;
  • az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás;
  • a termék teljes időtartama alatt a termék mérete és alakja változatlan marad;
  • az önszerelés lehetőségét és szükség esetén a matricák szétszerelését;
  • a matrica anyaga meglehetősen környezetbarát;
  • a termék egyszerű ápolása

  Milyen előnyökkel jár a vinil matricák használata?

  A cikkünkben már véletlenül megemlítettük a PVC matricák pozitív tulajdonságait a formatervezési változások problémáinak megoldásában, vagy a kerámia burkolatok átalakításában a fürdőszobában vagy a konyhában. Ezek az előnyök nagyobb mértékben a belső kérdésekre vonatkoznak, a legfontosabbak a következők:

  • A dekoráció. A meglévő csempézett padlóburkolat vinil matricával díszített;
  • Belső változás. A konyhában vagy a fürdőszobában gyakori és gyors változások lehetősége minimális munkaerő-költségekkel.
  • a matricák gyors szétszerelésére való képességet, és a terem bélését az eredeti állapotába visszaadja fizikai és esztétikai tulajdonságainak megváltoztatása nélkül.
  • A csempézett bélés kisebb hibáinak elrejtése. A kis aprított és repedt kerámia burkolólapokat, foltokat és szennyeződéseket, amelyeket nem lehet dörzsölni, matricával álcázható.

  Tartozékok gyümölcsökkel és zöldségekkel

  • Válasszon egy külön területet a fürdőszoba vagy a konyha díszítésében, a fal vagy a pad bármelyik részére összpontosítva, a vinil matricák ezzel a feladattal minimális erőfeszítést igényelnek.
  • A padlón elhelyezett, speciálisan tervezett matricák megakadályozhatják a csúszást nedves, potenciálisan veszélyes fürdőszobai körülmények között.
  • A világos és témájú matricákkal a csecsemők látókörének kiterjesztésére, a fürdés folyamatára, a gyermekek örömmel nézhetik meg a matricákkal ellátott képeket.
  • Gazdasági megvalósíthatóság. A matricák alacsony ára lehetővé teszi a termékek széles körű használatát.

  Vinyl decals alkalmazási lehetőségek

  Megváltoztathatja a szobatervezést vagy díszítheti a falakat vinil matricák segítségével többféleképpen is, a főbbek a figyelem középpontjába kerülnek:

  • Dot vagy helyi eloszlás a kész felületen. A helyiség általános összetétele különálló elemekből áll, rendszerint nem sok.
  • Bizonyos összetétel. Ezek általában nagy festmények vagy minták, amelyek teljes vászonból vagy különálló töredékekből állnak, amelyek az egész kompozíciót alkotják.
  • A szoba egyes területeinek kiválasztása, a matricák segítségével a falak vagy a padló bizonyos területein hangsúlyozva.
  • Egy minta vagy díszítés végrehajtása az egyes színes matricákból, a falak teljes felületén vagy a szoba padlóján.

  Alkalmazási eljárás

  A fal vagy a padlózat kerámia felületét, amelyen a matricákat tervezik alkalmazni, alaposan elő kell készíteni, amely a csempe mosáshoz egy szappan oldattal történő zsírtalanításhoz, a tisztító összetétel következő mosásához és a kezelendő terület alapos kiszáradásához kapcsolódik.

  Ha a matrica kis méretű, majd meghatározza a ragasztás helyét, elkezdheti alkalmazni azt falra vagy padlóra. Ehhez egy védőréteget távolítanak el a termékből, az elemet ragacsos felületre helyezi a csempere, és a középponttól a szélekig kisimul.

  Használjon evőeszköz matricákat

  Nagyformátumú termékek használata esetén asszisztens nélkül nagyon nehéz ezt minőségi szempontból elvégezni. De mégis, akkor:

  • jelzi a jövőkép helyének vázlatait;
  • A kompozíció felső részében a mintával ellátott vinilfólia 1-2 cm távolságra van a hordozótól, és ragasztóval rögzíthető a falhoz;
  • lassan és gyengéden különítse el a hordozót a címkéből, a filmet már ismert módon, a középpontról a széleken levágja, fokozatosan leesik;
  • távolítsa el a védőfóliát.

  Ha a film felszíne alatt légbuborékok ragasztásának folyamatában ezek a helyek eltávolíthatók úgy, hogy egy vékony tűvel lyukasztják őket és kiürítik a levegőt.

  Regisztráció és tervezés fürdőszoba és konyha

  fürdőszoba

  • A fürdőszobában használt leggyakoribb vinil-matricák víz-témájú matricák. Ez a különféle képek a tengeri életről, a vízről és az ahhoz kapcsolódó mindenről.
  • Használjon elegáns stílust, monokróm elemeket.
  • A természet, az állatok és a növények képével ellátott matricák.
  • Az ablakot szimuláló matrica.

  A teljesebb kép létrehozásához speciális vinil matricákat használhat a különböző tárgyak és bútorok alkalmazására a fürdőszobában. Beleértve az egészségügyi műszaki berendezéseket.

  konyha

  Egy olyan hely a házban, ahol az egész család összegyűlik és egy ideig együtt töltődik, egyszerűen nemcsak szépnek és vonzónak kell lennie, hanem fel kell világosítania a hangulatot és hangsúlyoznia kell ennek a szobának a célját.

  Gyümölcsragasztók

  És ezt a konyhai témában címkékkel is megteheti:

  • matricák a konyhai eszközök és edények képével;
  • matricák gyümölcsökkel és zöldségekkel;
  • rajzolva a különböző szövegek falára, például a receptekre, nagyon eredetinek és informatívnak tűnik.

  DIY matrica

  Ha a kiskereskedő nem tudott megfelelő termékeket kínálni egy tervezési megoldás megvalósításához fürdőszoba vagy konyha tervezésénél, ne felejtse el a kétségbeesést, van egy út a független matricák gyártásában. Ehhez egy ceruzát, egy ollót és egy öntapadó fóliát kell használni, amelyet minden színben és színsémában szabadon szállítanak.

  A kívánt formájú és méretű töredékeket kivágják a kiválasztott öntapadó tekercsfilmből, és ugyanúgy vannak elhelyezve a csempézett felületre, mint az ipari termékek.

  Fürdőszoba matricák

  Az idő és a hangulat elteltével valami újat szeretnék hozni otthoni használatra.

  Ha ez a fürdőszobára vonatkozik, akkor nem szükséges az összes vízvezeték, csempe és tükör cseréje. Elegendő csak a vinil matricák használatát a fürdőszobában díszítésre.

  Jelenleg ez a termék nagyon népszerű, mivel a fürdőszobai matricák nem drágák, praktikusak és eredetiek a belső tér átalakítására.

  Miután megvásároltunk vinyl matricákat online áruházunkban, sok időt takarít meg, késleltetheti a javítási időt, és győződjön meg róla, hogy ez a módszer egyszerű. A katalógusunk nagy választéka miatt mindenki pontosan megtalálja, amit akar.

  A fürdőszobai vízcseppek vízállóak, a falra vagy a cserépre ragaszthatók. Még a fürdő felületén is ragaszkodhat!

  A fürdőzés vagy fürdés közben a gyermek élvezetesebb lesz, ha ragaszkodik a matricához a falba. Vásárolhat vízálló matricákat a boltunkban az interneten keresztül.

  Csempe matricák a fürdőszobába

  részvény

  Csak Westwingben

  A legnépszerűbb márkák kedvezményekkel akár 70%

  Exclusive újdonságok minden nap

  A fürdőszobában lévő matricák: fotók, stílusok, ötletek

  A fürdőszobában lévő matricák a díszítőelemek, amelyek segítségével átalakíthatja a szobát anélkül, hogy komplex dekorációs és javítási munkálatokat igényelne. Ez egy praktikus dekoráció, amely nagy nedvességállósággal és szélsőséges hőmérsékleti ellenállóképességgel rendelkezik. Az eredeti matricák, amelyek biztonságosan kapcsolódnak a csempehez, egyszerűen megváltoztatják az ismerős hangulatot, és új ékezeteket hoznak hozzá.

  Csempe matricák a fürdőszobában - egy olyan alkalmazás, amely kifinomult és érdekes megjelenést kölcsönöz a szobának. Ezek a különböző képekkel és mintákkal ellátott vinil öntapadó matricák néhány perc alatt a falra rögzítve. Ők megkülönböztetik a csodálatos design, a színek fényereje és az állandó minőség. Emiatt a termékek ideálisak azok számára, akik már régóta fáradtak az unalmas és monoton környezetben.

  Címkék a csempe a fürdőszobában: matricák a cserép

  Matricák a csempe a fürdőszobában - egy olcsó lehetőség változtatni a belső design. Vinyl öntapadó polimer filmekből készülnek. Az értékesítés különböző méretű termékek. Kicsiek (20 cm-tõl) és hatalmasak, és elfoglalják az egész falat.

  Ha matricákra van szüksége a fürdőszobában a csempe, akkor megveheti tőlünk. A márkakészítők különböző témákban képesek matricákat készíteni. A leggyakoribb ilyen területek:

  • Tenger - a filmen ábrázolják az algákat, dühöngő hullámokat, kavicsokat, valamint a mélység lakóit. Ezek lehet cápák, delfinek, halak, bálnák és teknősök. A hajók, a sellők, a sirályok és a kalózok formájában megvalósuló pályázatok sikeresen illeszkednek egy tengerészeti témában készült helyiségbe;
  • A kilátás az ablakból jó megoldás a klasszikus vagy modern stílusú szoba díszítésére. Az áruk kiválasztása kiváló. Cserépre csempézhet a cserépen, tekintettel a virágzó kertre, a gyönyörű vidékre, az óceán partjára vagy az erdő tisztítására. A rajongók az eredetiséget kedvelik a látnivalókkal, amelyek "átkerülnek" egy másik országba;
  • A természet a legjobb választás az öko-stílusban. A vinil matricák fákat, virágokat és zöld növényeket ábrázolnak. A matricánál egy matricát is csatolhat az állatokkal, a lepkékkel és a madarakkal. A díszítőelemek közelebb viszik a természethez, és egyedi képet adnak a helyzetnek;
  • Monokróm alkalmazások - a minimalizmus stílusában díszített belsőépítészeti termékek. A matricák gyártásában a tervezők csak egy színt használnak. Az absztrakcióval ellátott matricák, a geometriai formák és minták a legnagyobb kereslet. A fekete színűek ragaszkodhatnak egy csempehez macska, pelikán, rózsa vagy Eiffel-torony formáján;
  • Gyermekek téma - a termékek hatalmas válogatása eladó. Ha vicces képekkel szeretne matricákat vásárolni a fürdőszobában lévő csempére, nézze meg a választékot. A gyűjtemények olyan rajzfilmeket, mesebeli karaktereket és vicces állatokat tartalmazó vinyl matricákat tartalmaznak. A dekoratív elemek csodálatos légkört teremtenek a szobában, így a gyerekek higiéniát és zuhanyozni fognak.

  A fürdőszobában lévő csempeburkolatokban a vinyl matricák hatékonyan hangsúlyozzák a szoba egyéniségét, és a fényes érintés új színekkel töltik be a hangulatot. Segítségükkel nemcsak a cserépet alakíthatjuk át. A matricákat különböző helyeken ragasztják be: a fürdő alját, a mosdót, a zuhanyzót és a mosógépet. A képzelet alkalmazásával olyan környezetet hozhat létre, amely pozitív hangulathoz és felemelkedéshez igazodik.

  A megfelelő opciók kiválasztásakor figyelembe kell venni a terem kialakításának elveit. Gyönyörű színekkel és tájakkal ellátott lakberendezések illeszkednek az országos stílusú fürdőszobába. Ha nem szabványos megoldásokat szeretne használni, csatlakoztasson egy vinil matricát egy halászhoz, aki halászhornyot tart a csempe számára. Érdekes lesz és nem unalmas.

  A keleti kultúra rajongói a japán stílusban díszítik a belső teret. A tervezők figyelembe vették ezt a pillanatot, ezért a virágzó sakura, a gejzsa esernyőjével, zöld sárkánnyal vagy gúnyos leopárdjával rendelkező matricák értékesítésre kerülnek. A termékek csodálatosak, és adják a szobát egy titokzatos varázslatnak.

  Vinyl dekoráció: az előnyök

  Csempe matricák a fürdőszobában gyönyörű alkalmazások, amelyek számos egyedi funkciót a belső. Az ilyen termékek megvásárlásával megszabadulhat a javítások szükségességétől. A díszítőelemek maszkolják a csempe hibáit és javítják a belső térben. A termékek ára alacsony, ezért egy kis pénzért megváltoztathatjuk a helyzetet.

  A vezető márkákon található csempefülke matricák számos előnnyel rendelkeznek:

  • Nem kifogástalan minőség - kiváló minőségű filmek előállítása során;
  • Nedvességállóság - a vinil nem fél a hőmérséklet változásától és a nedvesség negatív hatásaitól;
  • Megbízhatóság - a fürdőszobában lévő csempe matricái nem térnek el a felületről;
  • Nagyszerű megjelenés - a tervezők különböző színű és témájú színes alkalmazásokat készítenek;
  • Az egyszerű gondozás - a matricák vízzel és folyékony mosószerrel moshatók;
  • Gyakorlati - a vinil matricák eltávolításakor nem hagy jeleket;
  • Hosszú távú működés - a termékek sokáig megőrzik eredeti tulajdonságait.

  Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a vinil öntapadó matricák könnyen használhatóak. A lényeg az, hogy a csempe tiszta volt és teljesen száraz volt. Ezután a termékek nem húzódnak le a felületről.

  Ragasztás alkalmazása a csempe több szakaszból áll:

  1. Azon a helyen, ahol a kép található, a jelölést alkalmazzuk.
  2. Óvatosan engedje fel a matricát a hátlapról néhány centiméterre.
  3. A filmet a falhoz rögzítjük, figyelve a jelölést.
  4. Továbbra is eltávolítjuk a papír alapot, és a matricát a felületre nyomjuk.
  5. Óvatosan sima alkalmazást és teljesen távolítsa el az aljzatot.
  6. A vinil matricát száraz ruhával törölje át.

  A fürdőszobában lévő matricák a márkás gyártók által készítettek - minőségi termékek, amelyek sok éve örömet okoznak Önnek. A Westwing világos alkalmazásokat vásárolhat bármilyen témában: virágok, növények, állatok és rajzfilmfigurák. Válasszon és hozzon létre saját szépséget a fürdőszobában!