Legfontosabb > Bútor

A matricán lévő matricák: frissítjük a fürdőszoba belsejét

A dekoráció a falak és más felületek a fürdőszobában gyakran használnak speciális matricákat a csempe. Számos belsőépítészetet készítenek, és radikálisan megváltoztatják. Tekintsük a népszerű dekorációs lehetőségeket és a díszítéshez használt anyagokat.

Könnyű módja a fürdőszobai belső tér frissítésének és revitalizálásának

A matricák tulajdonságai a cseréphez

Ez ma már ismerős lehetőség ma díszítő felületek. Segítségükkel díszítik és más elemeket a fürdőszobában: bútorok, vízvezeték, padlóburkolatok, tükrök stb. Ezen túlmenően az ilyen termékek költsége meglehetősen alacsony.

A fő anyag a vinil, pontosabban a PVC film. A megvásárolt modellek elsősorban öntapadósak. A külső részről a matrica olyan képet tartalmaz, amely teljesen nedvességre és szennyeződésre nem hajlamos. Ragasztás a hátoldalon történik, így azonnal elhelyezheti a rajzot a kiválasztott helyre.

Mutassunk ki egy másik típusú csempe matricát - szilikon alakokat. Leginkább szopókra van felszerelve. Segítségükkel díszítse a fal fölé a falat, például békák, halak, kacsák. Ezek többnyire áttetszőek és monokrómak. A probléma az, hogy könnyű leszakni a falról, és a szopók nem a legmegbízhatóbb rögzítési lehetőség, így a számok esnek.

Könnyű módja egy cserép átalakításához

Az alkalmazás előnyei

 • A dekoráció. A matricák fő célja a fürdőszoba díszítése. Legyen központi eleme az egész bevonatnak vagy a csempézett bélésnek.
 • Belső megújulás. A legkisebb erőfeszítéssel megváltoztatják a szoba stílusát, új részletekkel gazdagítják. Ez különösen igaz azoknak, akik rendszeresen frissítik a ház belsejét.
 • A csere lehetősége. Szükség esetén az újakat könnyen ragasztják vagy teljesen eltávolítják. Ehhez óvatosan tépje le a filmet a csemperől. Annak érdekében, hogy a felületen ne maradjon jelzés, forró vízzel előre megnedvesítették őket. Lágyítja a ragasztót a hátoldalról, és megkönnyíti a kép eltávolítását. Aztán dörzsölni egy szivacs csempe, továbbá használja az ablaktörlő.
 • Álcázza a hibákat. Ha egy csempe megrepedt, egy apró chip, egy olyan folt, amely nem mosható, akkor a hibák könnyen elrejthetők a matrica mögött. Annak érdekében, hogy ne kapja a szemét, és inkább természetesnek tűnjön, próbáljon meg legyőzni egy érdekes kompozíciót.
 • Helyezzen ékezeteket. Ha egy adott területre szeretne kiemelni, adjon hozzá fényerőt, ragassza be a dekorációt a kívánt helyre, és azonnal megváltozik, kifejezőbbé válik.
 • Védje a csúszástól. A padlóra helyezett matricák kevésbé traumatikusak a felületen, de ez nem vonatkozik mindenféle anyagra.
 • Mint a gyerekek. A színes képek vonzzák a gyerekeket, és bizonyos mértékig részt vesznek a fejlődésükben. Így a gyermek emlékeztet a tengerészek lakóinak, színeinek stb.
 • Olcsó. Ez a dekoráció nagyon olcsó, és ha magad csinálod, a költségeket általában a lehető legkisebbre csökkenti.

A vinil matricák segítségével könnyen frissíthető a fürdőszoba belseje

Kiegészítés a dekorációhoz

A legegyszerűbb és legváltozatosabb módja a szoba díszítésére a vinil matricák használata. Tekintsük a legnépszerűbb tervezési trendeket:

 • Helyi használatra. A díszítés egymástól függetlenül helyezkedik el, de egyetlen kompozíció része. Ez egy vagy kettőre korlátozható a belső tér figyelmen kívül hagyásához.
 • A figyelem hangsúlyozása. Segítségükkel meghatározott zónát bocsátanak ki, például zuhanyozni, díszíteni a mosogató feletti helyet, megteremteni a tükrök érdekes keretezését.
 • Egységes összetétel. Ebben az esetben főleg a nagyméretű matricákról beszélünk - teljes képeket, amelyek ugyanolyan színű és különböző részletekből álló filmből állnak. Ezzel a matricával általában kiegészíti a modern belső a fürdőszoba. Mivel a kompozíció bármilyen alakot mutat: állat, növény, dísz, stb.
 • Mintát. A matrica felületén található matricák segítségével a helyiség teljes területére van kialakítva. A falak főként olyan összetett matricákat használnak, amelyek fürtöket, köröket és egyéb absztrakt vagy virágos motívumokat tartalmaznak. A szex számára ugyanolyan érdekes megoldás. Ha egy mozaik díszítésére mozaikot használnak, akkor a bevonat egyes elemei színének megváltoztatásával pixel-mintát hoznak létre. Különösen igaz ez fehér alapon.

Egy szép kiegészítő a fürdőszobában

Baba matricák

Ha kisgyerekek vannak a házban, biztosan kedvelik a kedvenc rajzfilmek mesebeli karaktereit és hőseit. Ebben az esetben a legtöbb győztes lehetőség lenne a gyermekek tündérek és rajzfilmek alapján készült csempe matricák. Mivel ez egy fürdőszoba, a legjobb a tengerészek számára, hogy beilleszkedjenek ide.

Vegyen olyan Disney rajzfilmeket, mint a "The Little Mermaid", a "Nemo" és hasonlók. A dekoráció illik majd rajzfilmek, rákok, tengeri csillagok, teknősök, delfinek és más állatok képéhez. A falakat tökéletesen díszítik színes algákkal, buborékokkal és korallokkal. Díszítsd a fürdőszobát és a kalóz stílusban. Ezután kincsesládák, papagájok, hajók jelennek meg a csempéken.

Nem feltétlenül a tengeri témára korlátozódik. Használjon olyan képeket, amelyeket a kölyök szeret. A kreatív készségek fejlesztése érdekében hívja meg gyermeke részvételét az ékszerek gyártásában és rögzítésében.

A rajzfilmfigurák örömet okoznak a ház kis lakóinak

Csúszásálló

Külön is megjegyezzük, hogy a matricák egy csoportja megakadályozza a csempe padlón való csúszását. Az ilyen termékek különböző értelmezésekben és szinte bármilyen formában kaphatók.

A vinil dekoráció csak részben csökkentheti a nedves padlóra való csúszás hatását, de gyakran ez elég ahhoz, hogy megakadályozza a személy sérülését. Tematikusak, kizárólag dekoratív, semleges kialakításúak, bármilyen belső térre alkalmasak. Különösen olyan modelleket különböztetünk meg, amelyek képesek arra, hogy egy hangulatot felidézzenek, például egy banánhéj képét. A fürdő alján történő felszereléshez használják őket.

A vastagabb vinil, hab, szilikon vagy poliuretán matricák hatékonyabbak. Ezek miniatűr betétek formájában készülnek, vagy akár egy lábtámaszt cserélnek. Ragasztószalaggal, ragacsos alapanyaggal vagy kétoldalas szalaggal vannak rögzítve. Néha elég, ha az anyagot a csempere további rögzítés nélkül helyezzük el.

A speciális padló matricák meggátolják a nedves csempék csúszását

Saját előállítási módszerek

A fürdőszobája matricákkal díszítve megfelelő lehetőségeket találhat a boltban, vagy ilyen dekorációt készíthet, de ez egyáltalán nem nehéz. Szükséged lesz egy markolóra, ollóra vagy késre és öntapadó vinilfilmre. Papírtekercsekben készül, és nagyon könnyű megtalálni. Az anyagok hatóköre szinte korlátlan, így a legjobb szín- és díszítési lehetőséget választja a tükörig.

Először jöjjön létre egy jövőbeli kompozíció. Ha több azonos elemet szeretne vágni, akkor jobb, ha kartonlapot készít. A papír alaplap oldaláról rajzolja meg a matrica körvonalait, majd óvatosan vágja ki.

Az ollóval és az öntapadó filmmel saját ékszereket készíthet

A dekor előkészítéséhez tiszta egy csempe, szárítsa meg és zsírtalanítsa. Óvatosan távolítsa el a papír alapanyag egy részét, majd nyomja meg a ragasztót a csempe ellen. Fokozatosan távolítsa el a fennmaradó alapfelületet, simítva a terméket.

Próbálja meglazítani az összes buborékot úgy, hogy kézzel vagy puha spatulával átrántja a filmet.

Az ilyen egyszerű dekorációk segítségével a fürdőszoba belsejének érzékelése drámaian megváltozik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy költségvetés átalakítását vagy az egyszerű díszítést a padló és a falak.

A matricák a csempe.

Tudjon meg többet a csempe matricákról itt >>

Még mindig készítünk matricát erre a részre.

Szeretné megváltoztatni a konyha vagy a fürdőszoba designját javítás nélkül és minimális költségek mellett?

A tökéletes megoldás Önnek lehet átlátszó vinil matrica. Segítségükkel gyorsan és olcsó módon átalakíthatja a csempe megjelenését. Ezeket könnyű ragasztani és könnyen eltávolítani a felület károsodása nélkül.

A matricáknak áttetsző alapjuk van, ezért a rajz világos és színes lesz csak egy sima fehér vagy könnyű cserépen. Ha a csempe színe fényes - a matrica homályos lesz.

Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen matricák nem felelnek meg neked. A megrendeléskor adja meg, hogy ugyanazok a matricákra van szüksége fehér alapon. Ezután ugyanazt a képet kapja, mint a fotón, csak fehér alapon fog megjelenni, és így mind a fehér, mind a sötét csempe egyaránt fényes lesz.

A matricák nem félnek a víztől, és a matricával ellátott cserép könnyen mosható folyékony mosószerekkel. A matrica nem fogja elrontani. Ha többet szeretne megtudni a matrica matricájáról, akkor a "matricák a fürdőszobába" részben (a termék alatti szövegben) vagy a fent található cikk linkből szerezhető be.

A cserép-matricák kiváló módja annak, hogy megújítsák a fürdőszobát és a konyhát.

A fürdőszoba és a konyha unalmas belsejének frissítésére, vagy akár átváltoztatására, a kis és nem csak a hibák elhomályosítására, a különleges matricák a csempékre segítenek. Ez nem a legdrágább módja újdonságnak az unalmas helyiség kialakításához. És ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk, mert ugyanabban a konyhában nem kevés időt töltünk a családdal, és a ház általános hangulata attól függ, hogy milyen helyet foglal el a kommunikáció.

A jól választott csempe matricáknak köszönhetően elrejti a látható hibákat a csempékben.

A matricák a cserépen, a konyhai vagy fürdőszobai nagyszabású változások eszközeként viszonylag nemrégiben jelentek meg, de számos figyelemre méltó tulajdonságnak és minőségnek köszönhetően sikerült megszerzett méltó szeretetet szerezniük az otthoni kézművesektől. Minden kerámia burkolatra ragaszthatók: a padlón, díszítő hatásként vagy csúszás elleni eszközként, a falon pedig a belső tér díszítésére használják, kiemelik a helyiség különleges területeit, vagy akár drasztikusan megváltoztatják a helyiség képét.

A matricák típusai

Jelenleg könnyű vinyl matricákat vásárolni a csempe díszítéséhez, ezeknek a termékeknek a nagy választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen nagyratörő ötletet megvalósíthasson.

A címkék típusonként különbözőek a következő paraméterek szerint:

 • mérete;
 • színtartomány;
 • anyag és gyártási módszer;
 • termékminőség;
 • gyártó
 • funkcionális cél;
 • az alkalmazás helye;
 • árkategóriában;
 • teljes készlet (az integrált kép, vagy különálló elemekből áll).

Vinyl matricák a csempe segít frissíteni a belső tér

A legkedvezőbb választási lehetőség a Kínában készült matricák, miközben az európai gyártóknál jóval alacsonyabb minőségűek, és ötéves vagy annál hosszabb ideig használhatók, anélkül, hogy elveszítenék az eredeti minőséget.

Kínai matricák, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ismételt ragasztás képessége egy helyről a másikra.

A dekorációs matricák szerkezete és jellemzői

Vinyl matrica vagy matrica három részből áll:

 1. szubsztrát;
 2. Vinyl (PVC) fólia, amelynek mintája az elülső oldalán van és ragaszt az alján;
 3. Szerelési réteg.

Minden, a fürdőszobában lévő csempe matricát készítő anyag abszolút nedvességálló és tisztán áthatolhatatlan a mosószerek hatásaival szemben, ami nem kis jelentőségű, mivel a matricák fő célja, nedves körülmények között fürdőszobát díszítenek, vagy használják a konyha befejezésekor, ahol gyakori a háztartási mosószer készítmények használata.

A cserép matricákat gyakran használják a konyha díszítésére.

Tulajdonságok vinil matricák a falon, lehet kifejezni ilyen jellegzetességek formájában:

 • nedvességállóság;
 • a szélsőséges hőmérsékleti közömbösség;
 • az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás;
 • a termék teljes időtartama alatt a termék mérete és alakja változatlan marad;
 • az önszerelés lehetőségét és szükség esetén a matricák szétszerelését;
 • a matrica anyaga meglehetősen környezetbarát;
 • a termék egyszerű ápolása

Milyen előnyökkel jár a vinil matricák használata?

A cikkünkben már véletlenül megemlítettük a PVC matricák pozitív tulajdonságait a formatervezési változások problémáinak megoldásában, vagy a kerámia burkolatok átalakításában a fürdőszobában vagy a konyhában. Ezek az előnyök nagyobb mértékben a belső kérdésekre vonatkoznak, a legfontosabbak a következők:

 • A dekoráció. A meglévő csempézett padlóburkolat vinil matricával díszített;
 • Belső változás. A konyhában vagy a fürdőszobában gyakori és gyors változások lehetősége minimális munkaerő-költségekkel.
 • a matricák gyors szétszerelésére való képességet, és a terem bélését az eredeti állapotába visszaadja fizikai és esztétikai tulajdonságainak megváltoztatása nélkül.
 • A csempézett bélés kisebb hibáinak elrejtése. A kis aprított és repedt kerámia burkolólapokat, foltokat és szennyeződéseket, amelyeket nem lehet dörzsölni, matricával álcázható.

Tartozékok gyümölcsökkel és zöldségekkel

 • Válasszon egy külön területet a fürdőszoba vagy a konyha díszítésében, a fal vagy a pad bármelyik részére összpontosítva, a vinil matricák ezzel a feladattal minimális erőfeszítést igényelnek.
 • A padlón elhelyezett, speciálisan tervezett matricák megakadályozhatják a csúszást nedves, potenciálisan veszélyes fürdőszobai körülmények között.
 • A világos és témájú matricákkal a csecsemők látókörének kiterjesztésére, a fürdés folyamatára, a gyermekek örömmel nézhetik meg a matricákkal ellátott képeket.
 • Gazdasági megvalósíthatóság. A matricák alacsony ára lehetővé teszi a termékek széles körű használatát.

Vinyl decals alkalmazási lehetőségek

Megváltoztathatja a szobatervezést vagy díszítheti a falakat vinil matricák segítségével többféleképpen is, a főbbek a figyelem középpontjába kerülnek:

 • Dot vagy helyi eloszlás a kész felületen. A helyiség általános összetétele különálló elemekből áll, rendszerint nem sok.
 • Bizonyos összetétel. Ezek általában nagy festmények vagy minták, amelyek teljes vászonból vagy különálló töredékekből állnak, amelyek az egész kompozíciót alkotják.
 • A szoba egyes területeinek kiválasztása, a matricák segítségével a falak vagy a padló bizonyos területein hangsúlyozva.
 • Egy minta vagy díszítés végrehajtása az egyes színes matricákból, a falak teljes felületén vagy a szoba padlóján.

Alkalmazási eljárás

A fal vagy a padlózat kerámia felületét, amelyen a matricákat tervezik alkalmazni, alaposan elő kell készíteni, amely a csempe mosáshoz egy szappan oldattal történő zsírtalanításhoz, a tisztító összetétel következő mosásához és a kezelendő terület alapos kiszáradásához kapcsolódik.

Ha a matrica kis méretű, majd meghatározza a ragasztás helyét, elkezdheti alkalmazni azt falra vagy padlóra. Ehhez egy védőréteget távolítanak el a termékből, az elemet ragacsos felületre helyezi a csempere, és a középponttól a szélekig kisimul.

Használjon evőeszköz matricákat

Nagyformátumú termékek használata esetén asszisztens nélkül nagyon nehéz ezt minőségi szempontból elvégezni. De mégis, akkor:

 • jelzi a jövőkép helyének vázlatait;
 • A kompozíció felső részében a mintával ellátott vinilfólia 1-2 cm távolságra van a hordozótól, és ragasztóval rögzíthető a falhoz;
 • lassan és gyengéden különítse el a hordozót a címkéből, a filmet már ismert módon, a középpontról a széleken levágja, fokozatosan leesik;
 • távolítsa el a védőfóliát.

Ha a film felszíne alatt légbuborékok ragasztásának folyamatában ezek a helyek eltávolíthatók úgy, hogy egy vékony tűvel lyukasztják őket és kiürítik a levegőt.

Regisztráció és tervezés fürdőszoba és konyha

fürdőszoba

 • A fürdőszobában használt leggyakoribb vinil-matricák víz-témájú matricák. Ez a különféle képek a tengeri életről, a vízről és az ahhoz kapcsolódó mindenről.
 • Használjon elegáns stílust, monokróm elemeket.
 • A természet, az állatok és a növények képével ellátott matricák.
 • Az ablakot szimuláló matrica.

A teljesebb kép létrehozásához speciális vinil matricákat használhat a különböző tárgyak és bútorok alkalmazására a fürdőszobában. Beleértve az egészségügyi műszaki berendezéseket.

konyha

Egy olyan hely a házban, ahol az egész család összegyűlik és egy ideig együtt töltődik, egyszerűen nemcsak szépnek és vonzónak kell lennie, hanem fel kell világosítania a hangulatot és hangsúlyoznia kell ennek a szobának a célját.

Gyümölcsragasztók

És ezt a konyhai témában címkékkel is megteheti:

 • matricák a konyhai eszközök és edények képével;
 • matricák gyümölcsökkel és zöldségekkel;
 • rajzolva a különböző szövegek falára, például a receptekre, nagyon eredetinek és informatívnak tűnik.

DIY matrica

Ha a kiskereskedő nem tudott megfelelő termékeket kínálni egy tervezési megoldás megvalósításához fürdőszoba vagy konyha tervezésénél, ne felejtse el a kétségbeesést, van egy út a független matricák gyártásában. Ehhez egy ceruzát, egy ollót és egy öntapadó fóliát kell használni, amelyet minden színben és színsémában szabadon szállítanak.

A kívánt formájú és méretű töredékeket kivágják a kiválasztott öntapadó tekercsfilmből, és ugyanúgy vannak elhelyezve a csempézett felületre, mint az ipari termékek.

Matricák egy csempe a fürdőszobában: jellemzői és lehetőségek használata dekor

Napjainkban a piac hatalmas mennyiségű építőanyaggal rendelkezik, melyek célja a fogyasztóknak a helyiségek tervezésében és javításában történő frissítése. Még a zavaró kerámia burkolólapok is megváltoztathatók sok erőfeszítés és jelentős pénzügyi befektetés nélkül. Ehhez a gyártók olyan speciális matricákat állítanak elő, amelyek nemcsak képesek elrejteni a forgácsokat, karcolásokat és egyéb felületi hibákat, hanem díszítésre is használják, és drasztikusan megváltoztathatják a helyiség belsejét.

Mi ez?

Leggyakrabban a fürdőszobában lévő csempe matricák vinilből készülnek. Ezek a díszítőelemek egy speciális hordozóanyagon készülnek. A matrica elülső oldalán egy rajzot helyezünk, a belső pedig ragasztós hátlapot. Annak érdekében, hogy a rajz ne sérüljön a ragasztás során, gyakran védőfóliával van ellátva, amelyet munka után távolítanak el.

Általában a matricák hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nincsenek szignifikáns különbségek. Ez egy viszonylag új termék, de ugyanakkor a felhasználóknak ideje volt értékelni a kényelmet és a pozitív szempontokat. Jelenleg ezek a díszítő termékek népszerűségnek örvendenek a nagyközönség körében. A legmegfelelőbb a fürdőszoba és a konyhahelyiség befejezéséhez. Az áruk széles választéka nagyon széles.

A matricák használata lehetővé teszi nemcsak a hibák elrejtését és a belső tér diverzifikálását, hanem a szoba kialakítását is. A ragadási folyamat nem okoz munkát, és nem igényel speciális készségeket. A munkát önállóan lehet elvégezni, és nincs szükség szakemberre.

A matricák kedvezően néz ki, ha egy bizonyos területet használnak a fürdőszobában. Teljesen tolerálják a nedvesség hatásait, ami lehetővé teszi, hogy ne féljenek a biztonságukért egy magas páratartalmú helyiségben.

A matricákról is gondoskodni kell, ha szennyezettek, elegendő törölni nedves ruhával, vagy mosószerekkel tisztítani. A legfontosabb dolog nem kemény mosogatórongyok használata, hogy ne károsíthassa a terméket.

Az anyag környezetbarát és biztonságos, ami fontos szerepet játszik.

Ha az árkategóriáról beszélünk, azt kell figyelembe vennünk, hogy a hazai termékek olcsóbbak lesznek, mint a külföldi lehetőségek. Azonban gyakran a külföldi gyártók matricái vannak, amelyek érdekesebb formatervezési mintákkal rendelkeznek és kiváló minőségűek. Emellett az egyéni matricáknak magasabb ára lesz.

választék

A termékkínálat szélessége lehetővé teszi számodra, hogy ne csak hazai és külföldi címkéket használj, hanem olyan kínai társaidat is, akiket gyakran használnak és jó minőségűek.

Megkülönböztető jellemzője, hogy az ilyen termékeket ragasztás után mozgatni lehet, míg a címkék nem veszítik el tulajdonságaikat és megjelenésüket.

Az áruk felosztása a kivitelezés stílusától, a különböző színektől, méretétől, anyaguktól függően, a felhasználás helyétől függ. Az árkategória is fontos. Ami a konfigurációt illeti, meg kell jegyeznünk, hogy a kép teljes lehet, és több elemből áll, amelyeket a saját kezével kell hajtani.

A dekoratív matricák segítenek megtestesíteni a legszokatlanabb tervezési döntéseket. A fürdőszobák befejeztével különösen a tengeri árucikkek, a monokróm termékek, valamint az ablak- vagy arch matricák állnak. A különböző minták közé tartoznak a virágok, állatok, delfinek, lepkék és így tovább.

Kiváló megoldás a kisgyermekek jelenlétében a házban speciális gyermek vízálló termékek, rajzfigurák és különböző állatok ábrázolása. Ez segíteni fogja a kis bérlőt, hogy a fürdési folyamat érdekesebb és informatívabb legyen.

A fürdőszobai matricák ragasztóréteggel rendelkeznek, és nem igényelnek további összetevőket a használat során. Ez nagyon kényelmes, hiszen a fő feladata, hogy simán, gyönyörűen és határozottan a falra ragassza őket, és a munka befejezettnek tekinthető. A vinil öntapadós matricák nem csak a lapra helyezhetők. Ha ez helyénvaló, azokat bútorokra és vízvezetékbe lehet helyezni. Bizonyos esetekben az ilyen intézkedések segítenek egy teljesebb képet alkotni a fürdőszobában.

Matricák a csempe (38 fotó): átalakítani a szobát

Most egy nagyon érdekes és lenyűgöző témát érintünk: Vinyl Tile Stickers - a konyhád exkluzív. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy frissítse a fürdőszoba vagy a konyha belsejét. Végtére is nem mindig lehet javítani, és ha a csempe megjelenése unalmas, vagy csak valami egyediet akarsz, akkor a matricák az, amire szükséged van.

A matricákat olyan helyeken lehet használni, ahol a csempe karcolódott, elvesztette fényerejét, ezáltal lezárva az összes hibát. Ez egy nagyon jó lehetőség a dekorációra, amely tökéletesen felfrissíti a belső térséget, és bevezet egy újdonság elemet.

Csempe matricák - a konyhája exkluzív

A cserép matricák pozitív tulajdonságai

Főleg a matricák nem mérgező vinyl minőségű filmek.

A címkék legfontosabb jellemzői a következők:

 • szélsőséges hőmérsékleti ellenállás;
 • nedvességállóság;
 • könnyedén alkalmazható a csempe felületére;
 • az egyszerű gondozás;
 • a megjelenés hosszú megőrzése.

kérelem

A tulajdonságok alapján az ilyen matricák használata nagy páratartalmú helyiségekben lehetséges: konyhabútorok, fürdőszobák, szaunák, fürdők, medencék stb.

Ezenkívül a matricákkal nem csak a csempe, hanem különböző felületek is díszíthetők, például:

 • hűtőszekrény;
 • üveg;
 • falak festettek, tapéta mögött;
 • tükrök;
 • háztartási készülékek;
 • bútorok stb.

Példa a fal díszítésére egy madár matrica a fióktelep a nappaliban

Fontos: A matricák ragasztása a falakon, kivétel a gyengén festett felületek, valamint a vakolat. Ezeken a felületeken a matricák egyszerűen nem lesznek ragasztva.

Téma matricák a fürdőszobában

Jelenleg a fürdőszobai csempe matricái egyre elterjedtek, és ez a jelenség nem lassul. Vagyis a vinil öntapadós matricák iránti igényhez kapcsolódóan a legeredetibb rajzok és díszek jönnek létre, amelyek a kívánt felületre kerülnek és örömet okoznak a szemnek. Mit lehetnek ezek a csodabogarak?

Nézzük meg a különböző témák legáltalánosabb lehetőségeit.

 • Vízi téma. Talán a legnépszerűbb a fürdőszobában. Ilyen címkéken ábrázolhatók a tenger lakói (rákok, halak, algák, korallok), akvárium, esőcseppek stb.
  Alternatív megoldásként frissítheti a fürdőszobában lévő falat matricával, a delfinek képével tökéletesen illeszkedik a fürdő teljes belsejébe, és láthatatlanul jelen lesz a szobában.

A delfin kép eredeti, nem?

 • Monokróm matricák. Az ilyen típusú matricák a minimalizmus stílusában megfelelőek lesznek a fürdőszobában, tantárgyai meglehetősen sokszínűek, a legtöbb esetben absztrakció.
  Segítségükkel a tér átalakulása megvalósul, és sajátos, finom elegáns stílus jön létre.

A monokróm matrica nagyon díszíti a szobát - elegáns fürdőszobát

 • Esküvői matricák. Ezek a csempe matricák nagyon népszerűek azokkal, akik szeretik a természetet. Ez lehet a növények, a fák és a madarak, vagyis az egész földi élet.
  Az ökotéma egyfajta napi emlékeztető a természet figyelmes és tiszteletteljes hozzáállására.

A vörös mák világos reprodukciója - érdekes design

 • A matricák ablak formájában. Ez lehet egy ablak, amely a kedvenc helyed, a kedvenc városod egyik legfontosabb pontja, vagy csak egy gyönyörű kilátás a területre.
  Egy ablak, amely egy tisztás vagy egy élénk virágzó kert vonzza a figyelmet.

Ablak matrica - és Párizsban vagy

Kérjük, vegye figyelembe: ez nem az egész lista a téma, sőt, a címkén bármi lehet.

Ezért még merész ötleteket is megvalósítani és megvalósítani, máris a képzelőerejétől és ízlésétől függ.

A fürdőszobába és a WC-ben található matricák

Tehát, amint fentebb említettük, a matricák használata nem korlátozódik csupán a csempe beillesztésére a fürdőszobában. Nagyon eredetinek tűnnek a fürdőben vagy a WC-ben. Nos, humor nélkül lehetetlen megközelíteni a téma a fürdőszobák, nagyon lelkiismeretes.

fürdő

A hangulattól függően a matricákat legalább minden szezonban megváltoztathatják, ez nem jelent nagy költségeket és nehézségeket. Teljesen eltávolítják a felületről, és a ragasztó maradványai szappanos vízzel és szivacsjal eltávolíthatók. Így egy egyedülálló belső kialakítása nagyon egyszerű.

Kérjük, vegye figyelembe: A fürdő alján található matricák nem csak díszeként, hanem a fürdéshez szükséges biztonságos tartózkodás céljára is felhasználhatók.

Ha kisgyerekek vannak a házban, akkor a fürdő alján tapadhat a csúszásgátló matricák, hogy a gyermek biztonságban érezze magát. Különböző formák, színek lehetnek, különböző állatok képével. Ez nemcsak az egyénséget hozza be a fürdőszobába, hanem bizonyos előnyökkel is jár.

Csúszásgátló matricák - szép és biztonságos

WC-tál

Itt a fantázia a legteljesebb mértékben működik, mert ez egyike azoknak a kevés helyeknek, ahol komikusan megverheted, hogy mi történik. Például a WC-csésze belsejében rendkívül különleges lesz a kígyó ragasztása.

Megjelenése ismerős lesz, de az új vendég biztosan mosolyog majd és jó hangulatban marad. Ragaszkodhat a WC-halra, valószínűleg aranyba. A WC-ben töltött idő alatt biztosan lesz idő, hogy teljesítse a három kívánságát, és talán nem háromat. Általában mindez csak a képzeleted.

Matrica a WC-n - kép, amely izgatja a képzelet

Konyhai matricák

A konyha minden háziasszony lelke, így mindenki nem csak ott főzni akar, hanem élvezni fogja a folyamatban töltött perceket és órákat.

A csempékhez készült matricák segítségével elérheti ezt, és nem csak a konyhát díszítheti, hanem javíthatja hangulatát is. Nézzük meg, milyen témák lesznek relevánsak a konyhád fényes karaktere szempontjából.

Konyhai matricák

 • Tartozékok a konyhai edényekkel. Ezek csészék, fazekak, evőeszközök, tányérok stb. A rajzok meglehetősen reálisak lehetnek, de lehetséges rajzfilmekből álló karakterek formájában, pl. Szakács vagy teáskanna szemekkel és szájjal.

A konyhában kellemes kiegészítés egy csésze vízforraló

 • A matricák gyümölcsök és zöldségek formájában - a leginkább kedvelt, nagyszerű a konyha jellegének hangsúlyozásához és különösen fényes akcentus készítéséhez. A matricák mérete növelhető, de nagyon is valós. Egy adott gyümölcs színét a meglévő tartomány szerint választják ki.
  Például, ha piros bútorzata van, használhat vörös cseresznyét vagy piros paprikát egy másik színű csempe vagy hűtőszekrény számára.

Pepper matricák a hűtőszekrényen

 • A szöveges matricák egy egyedülálló módon díszítik a konyhát. Ez például egy kedvenc étel receptje lehet, amelyet a vendégek biztosan értékelni fognak. Mindenesetre ez a matrica különös figyelmet fog kapni.

Egy különleges recept az Ön előnye.

Kérjük, vegye figyelembe: ismét a látásod és a helyzet érzékelése segít kiválasztani a felsorolt ​​címkéket, ez nem minden. Egyéniség - a fő feladat minden tervben.

Útmutató a matricák ragasztásához

Most, mondjuk, elméletből folytatjuk a gyakorlatot, és megvizsgáljuk, hogy a csempe beillesztése matricával történik.

 • Mindenekelőtt a cserép felületét alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani (ez egy szappanoldat vagy mosogatószer segítségével történik).

Fontos: A ragasztandó felületnek tisztának és száraznak kell lennie, ellenkező esetben a matrica gyorsan lehúzódik, vagy nem tapad.

 • A beillesztés előtt ragasszon fel egy matricát a kiválasztott felületre, és próbálja meg kiválasztani a legsikeresebb pozíciót.
 • Ha a matrica kicsi, akkor azonnal ragaszkodni tud: Nyissa ki a védőpapírt, tapadós oldalon vigye fel a matricát a felületre, és puha ronggyal simítsa ki középen a széleken.
 • Ha a matrica megfelelő méretű és vékony kanyarokkal rendelkezik, akkor előbb át kell vinni egy átlátszó filmre (rögzítőfólia). Helyezze a matricát egy sima felületre, és simítsa ki egy ruhával, hogy elkerülje a hajtogatásokat. Ezután helyezze fel a rögzítőfóliát a matrica tetejére úgy, hogy a rajz a ragacsos oldalon legyen.
  Lassan és óvatosan távolítsa el a papírt a matricából, úgyhogy rajzunk átlátszó filmen maradjon. Ezután alkalmazza a képet a megfelelő helyre, simítsa jól és óvatosan távolítsa el a rögzítőfóliát. Ez minden, a képünk minden dicsőségében és helyén.

Tipp: Ne felejtse el figyelmét a matricák gondozására, az anyag nem fél a víztől. Ezért biztonságosan törölheti ezeket a helyeket olyan detergensekkel, amelyek nem tartalmaznak csiszolószemcséket. Megkarcolhatják és megronthatják a dizájnt.

Tartozék a falon

Összefoglaljuk

Tehát, ha szokatlan designot szeretnél kapni a szobádban, akkor nehéz elképzelni egy hatékonyabb és egyedülállóbb módot, mint egy matricát. Sokszínűségével a legolcsóbb módja annak, hogy díszítse lakását, megtestesíti a legfinomabb ötleteket, hozzon létre saját egyedi dekorációját.

A matricák sokáig szépen élvezhetik a szépségüket (5-6 év), és ha új életre kelnek, könnyen megváltoztathatják a matricát, akkor nem kell várni 5 évet. Tehát ebben a kérdésben, te és a kezedben lévő kártyák: az ötleteid, a képzeleteid, az ízléseid és a lakása új, élénk színeket nyernek, az önéletességet az élet vidám ünnepévé változtatva.

Konyhai cserép matricák

Tudja-e a jobb módja a konyha belsejének frissítésére, vagy a kisebb furnérlemez-hibák elrejtésére, mint a vinyl matrica? Népszerűség, amit évtizedekkel ezelőtt nyert. Ezzel a tartozékkal nem csak a konyha munkaterületét díszítheti, hanem a fürdőszobában lévő csempét, az óvodai falakat, a nappalit, a hálószobát is. A matricák sokféle méretűek lehetnek villogó hatással. Ez a módszer azonban nem költséges, ugyanakkor a szoba kialakítása szempontjából azonnal bevezetni fogja az újdonságot, a frissességet és a kényelmet.

A kis dekoráció nagy változásokat hoz létre a konyha belsejében, számos fontos funkciót lát el:

a konyhai kötény díszítésében, különálló falakon, kisebb dolgokat rejt;

ragasztva bármilyen kerámia felületre;

megfelelő gondossággal, hosszú élettartamot mutat;

csúszásgátló módszerként alkalmazható;

díszítő funkciót hordoz, kinevel, hígítja az unalmas belsőséget;

a háztartás hangulatát pozitívvá változtatja;

radikálisan megváltoztatja a konyha megjelenését.

Napjainkban óriási mennyiségű vinyl matricát találunk, amelyek segítenek bármilyen tervezési ötlet megvalósításában. A vevőnek lehetősége van a méret, szín, anyag, funkcionális cél kiválasztására.

Különlegességek

A rendszeres matrica egy hátlapból (PVC film) áll. Az elülső oldalon van egy kép, alul pedig egy ragadós anyag. A szóban forgó minőségi terméknek fontos tulajdonsága lehet: kitűnő nedvességállóság kimutatása, az agresszív háztartási mosószerek hatásainak védelme. A címkének közömbösnek kell lennie az UV sugárzásnak ellenálló hőmérsékletváltozásokkal szemben.

Az időben tesztelt gyártóknál a termékek nem veszítik el méretüket, alakjukat és színüket az egész életciklus során. A vinyl matricák beszerzésének fontos része az egyszerű telepítés lesz, amit személyesen is meg lehet tenni.

előnyök

Ha újratervezéssel foglalkozik, és úgy döntött, hogy a kerámiát a konyha felé fordítja, akkor figyeljen a vicces vinyl matricákra, amelyek a belső tér hangulatát megváltoztathatják. Fontos előnye az eltávolítás utáni nyomok hiánya. Vagyis, ha egy hónap alatt vissza akarsz állítani egy szeszélyt, vagy drasztikusan megváltoztatod a konyha dekorációját, egyszerűen új matricát ragaszthatsz a régi helyen.

Ha repedések, zsetonok és egyéb mechanikai sérülések vannak a csempe felületén, akkor megfelelő matricával elrejtheti a dekoráció hibáit, a konyhában dolgozó munkaterületet tiszta és elegáns. A tartozék segíteni fog egy bizonyos részre összpontosítani a konyhában. Abban az esetben, ha a kerámia a padlóra van szerelve, a matrica megakadályozza a csúszást, és biztonságosan veszélyes területet képez.

Használja az eseteket

Bármely matrica a kerámia burkolólapra helyileg vagy ponton alkalmazható. A teremben lévő általános együttesek egymástól elkülönített és egy témával összekapcsolt elemekből állnak. Például a konyhában "megtelepedni" virágcsokrokat, romantikus Provence-t, "vintage" aromákat az öregedés és a kopás hatásával.

Nem szükséges ragasztani a képet vagy nyomtatni. A vinil matrica segítségével lehetővé válik a fa, a természetes kő, a csillogás csillogása stb. Utánzatának létrehozása. Elég, ha a PVC-fóliát kerámia gránitra helyezzük. Ha a klasszikus stílusú rajongók vagy, akkor célszerű egy vinil "panel" létrehozása. A festmények, a skandináv, a keleti minták különálló töredékekből álló stílusos kompozíciója egy "munkához" illeszthető.

Nyomtatványok és rajzok

Érdekes lesz megnézni a konyhában a telek játékát. Bizonyos területeken kis vinyl matricákat használhat: munkahely, étkező, pihenőhely. Kreatívan, elrendezheti a helyeket állatok sziluettjei (macskák, pingvinek, kíváncsi kutyák) formájában, a kapcsolóhoz húzva, a hűtőszekrénybe burkolva, utánozva a tűzhelyet. A kályhában is megtalálhatsz vicces nyomokat vagy jeleket, mint például az út, amely mindenki számára csak a mutatók szerepét jelenti a konyhában, kivéve anya.

Az autentikus stilisztikát egy szalag formájú vinyl matricával mutatják be, amely Skandinávia, Kelet, India, Franciaország nemzeti díszeinek képe. Ez lehet egy azulezhu, gzhel, khokhloma, paisley uborka. A Provence, botanikus stílusban jobb a virágos motívumokat, díszítéseket Groovy virágos motívum (rajzfilm stílus), trópusok. Az aztec nyomtatott törzsi, újéves ünnepi sziget hópelyhekkel és szarvasokkal, a keleti "érzelmi" témák sakurával, stilizált sárkányok, tigrisek és halak lenyűgöző látványa a konyhában a napfény sugarai által áthaladó fénysugarakban.

Az egyik közel lesz a katonai és álcázó színek árnyékához, mások őrülnek majd a szivárványos hippik (Tie-Dye) miatt. Ne felejtse el a virágok, kosarak, gyümölcsök, zöldségek, édességek térfogatát ábrázoló képeket is. Hagyja, hogy a konyhája hasonlítson egy elegáns cukorka-rúdra, amely matricákkal látja el a csemegéket, mint a cupcakes, a lolly-pop, a muffin, a cukorka, a gyömbér "férfiak" stb.

A kályha fölött a mosdó is lóghat egy gyönyörű oroszlánt, egy tigris, amelynek színei megismétlik a bútorok hangját. A lényeg az, hogy minden matricát, ha nem ismételjük meg, akkor illeszkedjünk a helyiség általános kíséretéhez. Jobb, ha ragasztja a stílusos feliratokat, ábrákat, rajzokat egyhangos felületen. A konyhai falon még a receptekkel ellátott matricák is megtalálhatók. Ha úgy gondolja a franciákat, úgy tűnik, igazán eredeti, informatív, kreatív.

tárgyak

A vinil-matricák tömegeloszlást nyertek, így ma nagyszámú telek van, közvetlenül a konyhák számára. A monokróm kiegészítők lakonikusak. Segítségükkel a konyha elegáns stílusa érhető el, geometriája tisztább. Az ökotiszta rajongók nem fogják kihagyni a lehetőséget, hogy díszítsenek egy konyhai kötényt növényi szárakkal, virágrügyekkel, klaszterekkel, gallyakkal, gyümölcsök, diófélék stb. Képeivel. Ez remek emlékeztető a vendégeknek és a háztartásoknak a természet figyelmes és tiszteletteljes hozzáállásáról.

Csempe matricák

Octopus és hal

Szállítás Oroszországban, a vámunió országaiban és Európában

A fogyasztóvédelemről szóló törvény értelmében

Biztonságos fizetéseket kínálunk SSL titkosítással.

9 év sikeres munka. Több mint 30.000 elégedett ügyfél

Kizárólag az Ön számára

Termékeinket megrendelésre gyártjuk. Kapsz egy egyedi terméket

Egészségügyi ellátás

Minden anyag biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a GOST-nak

Csempe matricák

a fürdőszobai csempe matricák 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

A cserép-matricák kiváló módja annak, hogy megújítsák a fürdőszobát és a konyhát.

A fürdőszoba és a konyha unalmas belsejének frissítésére, vagy akár átváltoztatására, a kis és nem csak a hibák elhomályosítására, a különleges matricák a csempékre segítenek. Ez nem a legdrágább módja újdonságnak az unalmas helyiség kialakításához. És ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk, mert ugyanabban a konyhában nem kevés időt töltünk a családdal, és a ház általános hangulata attól függ, hogy milyen helyet foglal el a kommunikáció.

A jól választott csempe matricáknak köszönhetően elrejti a látható hibákat a csempékben.

A matricák a cserépen, a konyhai vagy fürdőszobai nagyszabású változások eszközeként viszonylag nemrégiben jelentek meg, de számos figyelemre méltó tulajdonságnak és minőségnek köszönhetően sikerült megszerzett méltó szeretetet szerezniük az otthoni kézművesektől. Minden kerámia burkolatra ragaszthatók: a padlón, díszítő hatásként vagy csúszás elleni eszközként, a falon pedig a belső tér díszítésére használják, kiemelik a helyiség különleges területeit, vagy akár drasztikusan megváltoztatják a helyiség képét.

A matricák típusai

Jelenleg könnyű vinyl matricákat vásárolni a csempe díszítéséhez, ezeknek a termékeknek a nagy választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen nagyratörő ötletet megvalósíthasson.

A címkék típusonként különbözőek a következő paraméterek szerint:

 • mérete;
 • színtartomány;
 • anyag és gyártási módszer;
 • termékminőség;
 • gyártó
 • funkcionális cél;
 • az alkalmazás helye;
 • árkategóriában;
 • teljes készlet (az integrált kép, vagy különálló elemekből áll).

Vinyl matricák a csempe segít frissíteni a belső tér

A legkedvezőbb választási lehetőség a Kínában készült matricák, miközben az európai gyártóknál jóval alacsonyabb minőségűek, és ötéves vagy annál hosszabb ideig használhatók, anélkül, hogy elveszítenék az eredeti minőséget.

Kínai matricák, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ismételt ragasztás képessége egy helyről a másikra.

A dekorációs matricák szerkezete és jellemzői

Vinyl matrica vagy matrica három részből áll:

 1. szubsztrát;
 2. Vinyl (PVC) fólia, amelynek mintája az elülső oldalán van és ragaszt az alján;
 3. Szerelési réteg.

Minden, a fürdőszobában lévő csempe matricát készítő anyag abszolút nedvességálló és tisztán áthatolhatatlan a mosószerek hatásaival szemben, ami nem kis jelentőségű, mivel a matricák fő célja, nedves körülmények között fürdőszobát díszítenek, vagy használják a konyha befejezésekor, ahol gyakori a háztartási mosószer készítmények használata.

A cserép matricákat gyakran használják a konyha díszítésére.

Tulajdonságok vinil matricák a falon, lehet kifejezni ilyen jellegzetességek formájában:

 • nedvességállóság;
 • a szélsőséges hőmérsékleti közömbösség;
 • az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás;
 • a termék teljes időtartama alatt a termék mérete és alakja változatlan marad;
 • az önszerelés lehetőségét és szükség esetén a matricák szétszerelését;
 • a matrica anyaga meglehetősen környezetbarát;
 • a termék egyszerű ápolása

Milyen előnyökkel jár a vinil matricák használata?

A cikkünkben már véletlenül megemlítettük a PVC matricák pozitív tulajdonságait a formatervezési változások problémáinak megoldásában, vagy a kerámia burkolatok átalakításában a fürdőszobában vagy a konyhában. Ezek az előnyök nagyobb mértékben a belső kérdésekre vonatkoznak, a legfontosabbak a következők:

 • A dekoráció. A meglévő csempézett padlóburkolat vinil matricával díszített;
 • Belső változás. A konyhában vagy a fürdőszobában gyakori és gyors változások lehetősége minimális munkaerő-költségekkel.
 • a matricák gyors szétszerelésére való képességet, és a terem bélését az eredeti állapotába visszaadja fizikai és esztétikai tulajdonságainak megváltoztatása nélkül.
 • A csempézett bélés kisebb hibáinak elrejtése. A kis aprított és repedt kerámia burkolólapokat, foltokat és szennyeződéseket, amelyeket nem lehet dörzsölni, matricával álcázható.

Tartozékok gyümölcsökkel és zöldségekkel

 • Válasszon egy külön területet a fürdőszoba vagy a konyha díszítésében, a fal vagy a pad bármelyik részére összpontosítva, a vinil matricák ezzel a feladattal minimális erőfeszítést igényelnek.
 • A padlón elhelyezett, speciálisan tervezett matricák megakadályozhatják a csúszást nedves, potenciálisan veszélyes fürdőszobai körülmények között.
 • A világos és témájú matricákkal a csecsemők látókörének kiterjesztésére, a fürdés folyamatára, a gyermekek örömmel nézhetik meg a matricákkal ellátott képeket.
 • Gazdasági megvalósíthatóság. A matricák alacsony ára lehetővé teszi a termékek széles körű használatát.

Vinyl decals alkalmazási lehetőségek

Megváltoztathatja a szobatervezést vagy díszítheti a falakat vinil matricák segítségével többféleképpen is, a főbbek a figyelem középpontjába kerülnek:

 • Dot vagy helyi eloszlás a kész felületen. A helyiség általános összetétele különálló elemekből áll, rendszerint nem sok.
 • Bizonyos összetétel. Ezek általában nagy festmények vagy minták, amelyek teljes vászonból vagy különálló töredékekből állnak, amelyek az egész kompozíciót alkotják.
 • A szoba egyes területeinek kiválasztása, a matricák segítségével a falak vagy a padló bizonyos területein hangsúlyozva.
 • Egy minta vagy díszítés végrehajtása az egyes színes matricákból, a falak teljes felületén vagy a szoba padlóján.

Alkalmazási eljárás

A fal vagy a padlózat kerámia felületét, amelyen a matricákat tervezik alkalmazni, alaposan elő kell készíteni, amely a csempe mosáshoz egy szappan oldattal történő zsírtalanításhoz, a tisztító összetétel következő mosásához és a kezelendő terület alapos kiszáradásához kapcsolódik.

Ha a matrica kis méretű, majd meghatározza a ragasztás helyét, elkezdheti alkalmazni azt falra vagy padlóra. Ehhez egy védőréteget távolítanak el a termékből, az elemet ragacsos felületre helyezi a csempere, és a középponttól a szélekig kisimul.

Használjon evőeszköz matricákat

Nagyformátumú termékek használata esetén asszisztens nélkül nagyon nehéz ezt minőségi szempontból elvégezni. De mégis, akkor:

 • jelzi a jövőkép helyének vázlatait;
 • A kompozíció felső részében a mintával ellátott vinilfólia 1-2 cm távolságra van a hordozótól, és ragasztóval rögzíthető a falhoz;
 • lassan és gyengéden különítse el a hordozót a címkéből, a filmet már ismert módon, a középpontról a széleken levágja, fokozatosan leesik;
 • távolítsa el a védőfóliát.

Ha a film felszíne alatt légbuborékok ragasztásának folyamatában ezek a helyek eltávolíthatók úgy, hogy egy vékony tűvel lyukasztják őket és kiürítik a levegőt.

Regisztráció és tervezés fürdőszoba és konyha

fürdőszoba

 • A fürdőszobában használt leggyakoribb vinil-matricák víz-témájú matricák. Ez a különféle képek a tengeri életről, a vízről és az ahhoz kapcsolódó mindenről.
 • Használjon elegáns stílust, monokróm elemeket.
 • A természet, az állatok és a növények képével ellátott matricák.
 • Az ablakot szimuláló matrica.

A teljesebb kép létrehozásához speciális vinil matricákat használhat a különböző tárgyak és bútorok alkalmazására a fürdőszobában. Beleértve az egészségügyi műszaki berendezéseket.

konyha

Egy olyan hely a házban, ahol az egész család összegyűlik és egy ideig együtt töltődik, egyszerűen nemcsak szépnek és vonzónak kell lennie, hanem fel kell világosítania a hangulatot és hangsúlyoznia kell ennek a szobának a célját.

Gyümölcsragasztók

És ezt a konyhai témában címkékkel is megteheti:

 • matricák a konyhai eszközök és edények képével;
 • matricák gyümölcsökkel és zöldségekkel;
 • rajzolva a különböző szövegek falára, például a receptekre, nagyon eredetinek és informatívnak tűnik.

DIY matrica

Ha a kiskereskedő nem tudott megfelelő termékeket kínálni egy tervezési megoldás megvalósításához fürdőszoba vagy konyha tervezésénél, ne felejtse el a kétségbeesést, van egy út a független matricák gyártásában. Ehhez egy ceruzát, egy ollót és egy öntapadó fóliát kell használni, amelyet minden színben és színsémában szabadon szállítanak.

A kívánt formájú és méretű töredékeket kivágják a kiválasztott öntapadó tekercsfilmből, és ugyanúgy vannak elhelyezve a csempézett felületre, mint az ipari termékek.

Csempe matricák - Költségvetési transzformáció

Mint a minimális pénzeszközök, idő és erőfeszítés a bélés korszerűsítésére.

A csempe volt és marad az egyik leginkább igényelt befejező anyag, különösen néhány szoba és zónában. Ez a bevonat megbízhatóságát, tartósságát és nagy díszítőképességét lenyűgözte, azonban idővel még a legvonzóbb anyagok is "unalmassá váltak". És ha átfestitek a falakat, vagy újra beillesztették az ismerősöket, a háttérkép nem fog különösebb nehézségeket okozni, akkor a csempék lebontása és cseréje nehéz és időigényes. Olyan helyzetben, ahol frissíteni szeretné a szobát, de nincs vágy, hogy megkezdje a nagyjavítást, és a kozmetikai csempével nem lehet megtörténni, különleges matricák segítenek. Ezek a gyönyörű matricák a csempe - nagy lehetőség, hogy diverzifikálja a belső minimalizált befektetéssel.

Mik azok a matricák?

A sima csempe átalakítására tervezett vinil-matricák viszonylag közelmúltban jelentek meg, de gyorsan népszerűvé vált a díszítés. Két rétegből áll - dekoratív PVC-fólia, mintázat (ragasztóréteggel) és védőfelület. Sokféle matrica van - ezek olyanok lehetnek, mint a kis színes képek a károk helyreállításához - zsetonok, repedések, gyökeres piszok; és a kompozíciók a falak nagy részét fedik le. Segítségükkel kiválaszthatjuk az akcentusségi zónát, összeilleszthetjük a helyzet különböző elemeit, drasztikusan megváltoztathatjuk az egyszínű színtér szokásos megjelenését. Az utóbbi esetben a matricák utánozzák a burkolólapot, és teljesen lefedik a felületét, lehetővé téve szinte új bevonatot a régi, de minden esetben az összetett mintázat megszüntetése nélkül, és a burkolólapok közötti varrások nem fedik egymást.

Alkalmazási kör

Mint a csempe, a matricákat a falakon gyakran használják a fürdőszobában vagy a konyhában, bár nagyjából bármilyen sima felületet lehet díszíteni, legyen az üveg, műanyag vagy fém. Ami a formákat és a típusokat illeti, irreális mindent felsorolni, de a matricákat egyetemes részekre oszthatjuk, szinte mindent és tematikusan, a fürdőszobák és a konyhák számára.

Kívánt esetben színes matricák segítségével nem csak a falakat, hanem bútorokat, tükröket, üvegbetéteket, régi hűtőszekrényeket és egyéb olyan készülékeket is módosíthat, amelyek elvesztették a fellebbezésüket. A csecsemő családokban speciális csúszásgátló matricák ragadnak a fürdő alján. A vicc rajongói imádni fognak a vicces képeket, amelyek a WC-tálak fedelére ragaszkodnak.

A matrica jellemzői

Függetlenül a méretétől és alakjától, az összes vinil csempe matricát fokozott teljesítmény jellemzi:

 • ökológiailag biztonságos;
 • ellenáll a megnövelt nedvességnek és közvetlen vízzel való érintkezésnek;
 • ellenáll a magas hőmérsékleteknek;
 • ellenáll a napfénynek;
 • nedves tisztítás és háztartási vegyszerek ellen (kopás nélkül);
 • szerény gondozás;
 • formanyomtatvány, méret és fellebbezés az egész életben.

Mennyibe kerül egy színes mintázat egy csempe esetében, mind az adhéziós technológiának, mind a gyártónak. A leginkább megfizethetőek a kínai termékek, amelyek mind hipermarketekben, mind pedig a kiskereskedelmi hálózatban megvásárolhatók, és közvetlenül a népszerű hálózati oldalakon keresztül is megrendelhetők. Ezek a matricák remekül néz ki, de minőségi minőségűek azoknak az európai termékeknek, amelyek akár öt évig is képesek ellenállni. Mindazonáltal, figyelembe véve költségüket és sokszínűségüket, elég sok évig, majd ezt követően új kép beillesztése lehetséges.

Fontos megjegyezni, hogy különösen a konyhában a matricák felülete nem magában foglalja a zsírt, csakúgy, mint maga a csempe felületét, így a megjeleníthető megjelenés megtartása érdekében elegendő a szennyeződést a felületről időről időre egy mosogatószeres áztatott nedves szivaccsal eltávolítani. Erős szennyeződéssel (soha nem tudhatod, hogy mi a legyek a falon a főzés során), ugyanaz a szivacs megmenteni, de koncentrátummal.

Tartozékok alkalmazása

A matricák előnyei közé tartozik nemcsak a hozzáférhetőség és a változatosság, hanem az egyszerű használat is - a védőréteg eltávolítása a képből, a mintázat ragasztóréteggel és simítással történik a felületre. Van azonban néhány árnyalat:

 • A felület előkészítése - a cserépnek vagy más alapnak tisztának, száraznak és zsírmentesnek kell lennie; ha a szennyeződés megmarad, a rögzítési erő romlik.
 • Felszerelés - nagy kompozíciókra vagy kompozit mintákra vonatkozó, ragasztás előtt, vékony kontúrt alkalmazhat a felületre, hogy ellenálljon a minta határainak.
 • Ragasztás - a minta nagyságrendjétől és összetettségétől függően a hordozót vagy azonnal eltávolítják, majd a címkét a csempere helyezzük és simítva vagy részenként fokozatosan rögzítjük a mintát az alapon. Sima rajz a központból a határok közé. Annak érdekében, hogy ne alakuljon ki buborékok, használhatunk műanyag lehúzót a tapéta számára, és ha még mindig üregek, lyukasztás tűvel, engedje el a levegőt és a vasat.

Minél alaposabban felkészítette a felületet, annál hosszabb ideig a matrica megtartja megjelenését: a szélek, amelyeket egy idő után felhúznak, nem a házasság jele, hanem gondatlansága. De ha ez megtörténik, akkor nem lesz nehéz eltávolítani a fragmenst, és cserélni, és egy idő után teljesen megváltoztathatja a képet, anélkül, hogy szilárd befecskendezés lenne.

Nem csak a fürdőszobákban, hanem más helyiségekben is minimális erőfeszítéssel frissítheti a belső térben vinyl matricákat. És a csempe nem csak hagyományos használatra alkalmas, hanem eredeti módon is. A videó - hogyan készítsünk egy szokatlan asztali mosógépet egy faházban.