Legfontosabb > Csapok

Dekoratív matricák a fürdőszobában

A fürdőszobát könnyen felfrissítheti és díszítheti matricával. Nagy választékkal bármilyen formatervezési mintával ellátott matricákat választhat. Még akkor is, ha a fürdőszobában nincsenek bizonyos stílusok, az egész terem átdolgozása nélkül hozhatja létre. Azt is használhatja őket, hogy elrejtse a zsetonokat, karcolásokat vagy foltokat, amelyek gyakran megjelennek a felszínen.

Franciaországban először díszítő matricát használtak, az olaszok felvetették ezt az elképzelést, és egyre jobb és drágább matricákat kezdtek el készíteni. Most a piacon hatalmas különböző matricák különböző országokból, és mindenki választhat egy lehetőséget, figyelembe véve a költségvetést.

A dekoratív matricák pozitív pillanatait

 1. Az ilyen ragasztási minták eltűrik a különböző hőmérsékleti cseppeket a helyiségben. Függetlenül attól, hogy jég fröccsen egy hideg zuhany vagy gőz egy forró fürdő. Ez nem befolyásolja a címkéket a szobában.
 2. A matricák nem reagálnak a nedvességre és a vízre. Vannak olyan képek is, amelyek a vízben, amikor a víz felszívódik, duzzad és terjedelmes lesz, ami a ház kis lakóinak örömét leli.
 3. A különféle képek nagyon könnyen használhatóak. Olyan egyszerűen használhatók, hogy új belső teret hoznak létre, vonzhatják a gyerekeket a segítségükre. Ez szórakoztató, és a gyerekek úgy érzik, mint a felnőtt segítők, akiket megbíztak egy fontos munka.
 4. Nagyon egyszerű gondoskodni a dekoratív matricákról. Elegendő, hogy törölje őket egy nedves ruhával törölje nyomok foltok vagy cseppek.
 5. A helyesen beillesztett rajzok évekig tartanak.
 6. A képek nagy választéka segít mindenki megtalálni a sajátját. Még akkor is, ha nincs figuratív megértés arról, hogy mit kell létrehozni a fürdőszobában, a különféle matricák lehetővé teszik, hogy valami különlegeset találjanak.
 7. Lehetőség van a ragasztók ragasztására nem csak a falakon, hanem padló és mennyezet, valamint vízvezeték, bútor, háztartási gépek, ablakok és tükrök

A dekorációs matricák típusai

 • Környezetbarát. A modern poli (vinil-klorid) nem tartalmaz káros vegyi anyagokat.
 • Ezek könnyen ragasztottak, és ha szükséges, ártalmatlanul eltávolíthatók a falak fedésére.
 • A vinilből készül, hogy a legszélesebb és legváltozatosabb választék, a matricák nemcsak méretükben és formájukban, hanem színben is különböznek.

A vinyl képek csak első pillantásra ugyanazok, ugyanis vannak olyan fontos különbségek, amelyekről tudnod kell, mikor választod őket a fürdőszobádra:

 1. Néhány papírokból, egy vinil bevonatú mintaból és egy filmből áll. Ezek a képek valószínűleg nem illeszkednek a fürdőszobába, mivel a papír gyorsan vízzel érintkezik.
 2. Egyéb, nem szőtt alap, amely nem teszi lehetővé a kondenzáció felhalmozódását a matrica felszíne alatt, ami segít megelőzni a penészedést és a penészgombást. Ennek eredményeképpen az ilyen rajzok élettartama sokkal kisebb.
 3. A legjobb megoldás a fürdőszoba matricák szilárd vinyl. Teljesen érzéketlenek a vízre és a nedvességre, de jelentős hátrány is van, nevezetesen, hogy a vinil nem képes lélegezni és a felszín alatt idő alatt a penész és a gomba megjelenhet.

A szilikon matricák - szerkezetük és megjelenésük hasonló a vinil rajzokhoz, de számos jelentős előnyük van:

 • A mikropórusok lehetővé teszik a matrica lélegzését.
 • A szilikon összetételében alkalmazott antiszeptikus adalékok nem teszik lehetővé a káros mikroorganizmusok kialakulását.
 • Az ilyen kép élettartama jóval hosszabb, mint a fent felsoroltak, de ennek eredményeként a végső költséget érinti.

A velúr matricák nagyon népszerűek az ügyfelekkel, bársonyosak és kellemesek. De ezek a matricák nem alkalmasak a fürdőszobának, ők a legmegfelelőbbek az óvodában vagy a nappaliban.

A tükör matricák nem teljesen tükröznek a lényegükben, nem törik meg vagy semmiből. Vannak, amelyeknek van vinil alapja és olcsóbb, ami csökkenti egy ilyen matrica élettartamát, és rosszabb a minősége. Mások tükör akrilból állnak, és gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a valódi tükörtől.

Dekorációs matricák stilizái

Tengeri stílus - a fürdőszobai tervezés legáltalánosabb témája matricákkal. Mind a tengeri lakosok lehetnek: állatok, halak és növények, tengerparti tengerek - tengerpart vagy óceán. A padlón ragaszkodhat a tengerfenék vagy a tengerpart kopogó lakóihoz, ami azt a benyomást kelti, hogy pihen a tengeren. Az ilyen rajzok szinte bármilyen fürdőszobai stílusra illeszkednek. A legfontosabb dolog egy olyan színsémát választani, amely nem lép ki a helyiség általános képéből.

A gyerekek stílusa - a gyermekes családok számára ideális, és a rajzfilmfigurák nem fogják elrontani az egész fürdőszoba designját. Az ilyen karakterek örömet okoznak a gyerekeknek, és felemelik a szellemüket.

Absztrakt stílus - a modern stílusok fürdőszobájához jobban megfelel: minimalizmus, hi-tech, art deco, techno és mások. Általában absztrakció, amelynek segítségével a tér átalakul, és a szoba általános stílusát hangsúlyozza.

Ablak vagy ajtó matricák minden tervezési stílusnak megfelelnek, attól függően, hogy egy ilyen ablakból milyen képet néz. Lehet az óceánra vagy az erdőre nyíló kilátás, lehet egy csodálatos ország vagy egy virág mező, és talán egy állat, például egy ló, megnézheti az ablakon.

Ökológiai stílus - ez a természetképet ábrázoló kép. Ezek közé tartoznak az állatok és a madarak, valamint a fák, virágok, vízesések és tájak. Ez a stílus a matricák is alkalmas sok fürdőszoba design.

Ha ez Provence - a virágok csak hangsúlyozzák a stílus finomságát. Jó utat fognak kivinni, ha nem lehet élő növényeket tartani a szobában, mivel a virágok a Provence design egyik fő elemei.

Az ökológiai stílus ideális, ha a fürdőszoba fából készült. Egy fa vagy vízesés nagyszerűen néz ki egy falon egy ilyen fürdőszobában.

A szöveges matricák általában néhány idézet. Segítségével megmutathatja az egyéniségét és az élethelyzetet.

Fekete-fehér matricák - jól illeszkednek a fürdőszobai stílus bármely stílusába. Leggyakrabban ragasztva vannak, ha a szobát minimalizmus, high-tech, japán stílus és mások díszítik. Olyan látványosnak tűnnek, ha a fürdőszoba kialakítása egy vagy két kontrasztos színt használ.

A fürdőszobai matricák stílusa annyira változatos, hogy minden fürdőszobához matricákat választhat, és minden családtag kívánságát kielégíti.

Ragasztók vízvezetékhez és bútorokhoz

A fürdőszobában nem csak a falak, a padló és a mennyezet díszítheti. Például, ha egy tartályra vagy egy WC-fedéllel egy mosolygós, vonzó arcot ragadt meg, mind a vendégeket, mind a háztartásokat felidézheti.

A fürdő alján található matricák nem csak a kisbabákat örömmel látják el, hanem biztonsági intézkedésként is szolgálhatnak, hogy ne csússzanak el.

Ragasztó úszó hal a mosógép üvegablakán, megteremti az akvárium illúzióját.

A fürdőszobában lévő bútorokkal ragaszkodhat a belső belsejébe.

Hogyan ragasszon matricát?

 1. Az induláshoz meg kell határoznunk a helyet, ahol a kép megtalálható.
 2. Ezt a helyet zsírtalanítani kell, és törölni kell.
 3. Szükség van egy matrica rögzítésére és a körvonalak körvonalára.
 4. A matricát nem egyszerre alkalmazza, hanem fokozatosan távolítja el a hátlapot, és ragasztja a képet a falon.
 5. Óvatosan vasaló gumibetét.
 6. Távolítsa el a védőfóliát és törölje le puha ruhával.

A matricák alkalmazásának részletei a falon megtalálhatók a videóból

következtetés

Ha eredeti helyiségét szeretné kapni a szobájában, nehéz elképzelni egy eredeti és hatékony alternatívát, mint egy díszítő matricát. A sokféleséggel ez a legolcsóbb lehetőség a fürdőszobának gyönyörű díszítésére, fantasztikus ötletek végrehajtására és eredeti dekorációra.

A matricák sokáig örömet okoznak a szépségüknek, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át megvárnia.

Belső matricák fürdőkádakhoz és toalettekhez

Kedvezmény minden 30%

A vinyl bevonatú, stílusos belső matricák már régóta népszerűsödnek a nyugati országokban. Nagyon jól díszítik mind a nagy, mind a kis szobákat, funkcionálisan rendezik a helyet, és frissességet és meglepetést hoznak a belső térbe.

A vinil matricák nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobákban is használhatók. Például fel lehet venni az eredeti jeleneteket és képeket a WC-ben, hatékonyan kitöltve falakat, padlókat, bútorokat vagy ajtót. Szintén nagyon eredeti és friss fog kinézni fürdő, díszített ilyen típusú dekoráció.

A matricák különleges védőréteggel bevonva biztosítják az ékszer tökéletes megjelenését hosszú időre. A világos, tiszta nyomtatás, kifejező díszek hatékonyan díszítik mind a teljesen fehér falakat, mind a pasztell vagy a gazdag színeket.

Matricák a fürdőszoba és a WC számára

124. 95 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Szeptember 11

Művészeti minta; A tengerem; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Szeptember 11

disney; talicska; Kínában; Textil, PVC, PVC.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Paw Patrol; Paw Patrol; Kínában; 50 cm × 70 cm × 0,1 cm; PVC, karton.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Smeshariki; Smeshariki; Kínában; 50 cm × 70 cm × 0,1 cm; A film.

Szeptember 11

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Paw Patrol; Paw Patrol; Kínában; 50 cm × 70 cm × 0,1 cm; PVC, karton.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 32,5 cm × 0,1 cm × 30 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Kínában; 30 cm × 40 cm; Papírt.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

WC matricák: típusok és tervezési megoldások

A matricákkal ellátott felületdíszítés egyre népszerűbb. Ha a nappali díszítés nem okoz ellentmondó véleménnyel, a vécé kialakítása matricák segítségével szándékosnak kell lennie.

Jellemzők és típusok

A vécépítés díszítése az amerikaiakhoz tartozik. Az ilyen matricák előállításához szükséges anyag egy lágyítóval ellátott vinilfólia. A ragasztó az alján található. A matricának van egy védőbevonata, amely eltávolításra kerül, ha ragaszkodnia kell a kiválasztott helyhez. Kezdetben családi téma és képek jelezték a szoba célját.

Idővel a téma jelentősen bővült. Az eladáskor sok fajta van a legszokatlanabb tervezési megoldásokhoz.

Az ilyen felületeket díszítheti:

Ha a fürdőszobát kombinálják, díszítse csempe, panelek, fürdőszoba doboz, szekrény higiénikus kiegészítők és egy tükör. Sok termék készült a vécéfedél díszítésére, sőt a gyermekek bélésére is, tekintettel arra, hogy az ilyen dekoráció hűvös.

Azonban nem minden típusú ilyen díszek néz ki szép. Gyakran nem az a hely, ahol ragaszkodnak a képhez, megváltoztatja a WC-tér érzékelését. Ennek oka a képzeletbeli gondolkodás hiánya.

A formatervezés előnyei és hátrányai

A WC-vel ellátott vinil matricáknak sok előnye van.

 • az esztétikában különböznek;
 • ellenáll a hőmérséklet változásainak;
 • vízzel és gőzzel szemben ellenálló;
 • könnyen alkalmazható;
 • a szoba érdekes;
 • biztonságosan tapadjon a felületre;
 • különböző árnyalatokban különböznek;
 • változó méretben és alakban:
 • tartósak.

A hátrányok a következők:

 • kép nem egyezik a szoba céljával;
 • rossz ragasztás;
 • a ragasztás mérete és helye helytelen megválasztása;
 • a kép bruttó felhangja.

Tervezés: hibák és árnyalatok

Nem számít, milyen szép a kép, nem lehet rejtett undertones vagy durva utalások. Nem minden, amit eladásra kínálnak, méltó a vásárláshoz.

Nem megfelelő a WC-szobai képek kialakításánál a WC-n lévő fedélen, bemutatva:

 • macskák, kutyák vagy rajzfilmfigurák;
 • ürülék, ideértve emodzhi formájában;
 • egyértelmű jegyzetek és furcsa testtartások;
 • különböző érzelmekkel rendelkező személyek, akik találkoznak a látogatóval;
 • képek felnőttekről;
 • a férfiak elmagyarázzák, mi a teendő a wc-vel.

Tartozékok a falon a fürdőszobában

Octopus és hal

Delfinek játék

Minden ember a fürdőszobában tölti életének egy bizonyos részét. Ebben a térben sikerül egyedül lenni magunkkal és gondolatainkkal. Reggel itt a legfontosabb előkészület az új napra, este pedig meleg vízzel a fürdőszobába bújva lazíthat és lazíthat. Annak érdekében, hogy ez a nyaralás kellemes és teljes legyen, megfelelő életkörülményeket kell létrehozni a lakóterület ezen részében: kényelmes szaniter berendezések, bútorok, tükrök és természetesen gyönyörű dekoráció, amely különleges hangulatot kölcsönöz a rendes belső térnek.

Annak érdekében, hogy évente ne végezzen javítási munkát, ugyanakkor rendkívüli díszítő felületeket alkosson, a tapasztalt gyártók stílusos és kiváló minőségű vinyl matricákat készítettek a fürdőszobában. Ezek a termékek teljesen biztonságosak, nem veszítik el vonzó adataikat hosszú ideig, és egyszerűen alkalmazhatók sík felületekre további szerszámok és kötőelemek nélkül.

Cél Vinyl vízálló matricák

A fürdőszobában lévő matricák védő réteget tartalmaznak, amely megvédi a dekorációt a hőmérsékletkülönbségtől és a nedves környezettől. Az ajtót, a tükröt, a fürdőszoba alját, a padlót, a paneleket, a mosógépet, a kazánt és más sima felületeket díszíthetik. Szükség esetén a matrica könnyen eltávolítható anélkül, hogy szennyeződést hagyna.

A fürdőszoba dekoratív termékek széles választékban kerülnek bemutatásra, minden ízlés szerint:

 • gyönyörű képek különböző színekben;
 • stílusos és szokatlan minták, absztrakciók;
 • érdekes és hűvös feliratok;
 • 3D képek stb.

Tartozékok a fürdőszobában megfizethető áron

Az "AllStick.ru" stílusos dekoráció online boltja nagyméretű, különböző méretű vinyl matricákat kínál.

 • hűvös "hal";
 • "A színek tengere" - jól néz ki a zuhanyok ajtaján;
 • dekor "polcok";
 • gyönyörű korallzátonyok;
 • "Az óceán ajándékai" - fényűző kagylók;
 • "Palmochki" - elhelyezhető a fürdő közelében, egy csodálatos sziget tájaként;
 • "Bather" és más érdekes képeket.

Fedezheti fel az online katalógus teljes kínálatát. Az AllStick.ru a saját termelésű, tartós vinilfilmből készült, kiváló minőségű dekorációs elemeket ad el, amelyek az évek során nem veszítik el eredeti jellemzőiket.

A matricák ára a fürdőszobában megfizethető. A megrendelések kézbesítése online, a város bármely irányában történik.

Matricák a fürdőszobában - a legjobb módja annak, hogy megváltoztassa és díszítse a belső térben

A fürdőszoba javítása hosszú és drága üzlet, és néha meg akarja változtatni a belső megjelenését... De ne aggódjon, mert sokkal gazdaságosabb és gyorsabb mód van a kívánt eredmény elérésére, mint a javításra - ezek a matricák a fürdőszobába, minden szobában. Valójában úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a dekor dekorációjára fordítom.

Példa a fürdőszobai belső matricák díszítésére

Az alábbiakban megnézzük, milyen fürdőszobai matricák, milyen típusúak, és hogyan használhatók a belső megjelenés megváltoztatására.

Milyen matricák vannak?

Általános információk

A matricák, mint a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek elemei, a közelmúltban jelentek meg - 2009-ben. És kezdetben elkezdték díszíteni a belső tereket Franciaországban, de hamarosan a divat az ilyen dekoráció értékesített szerte a világon, beleértve elérte országunkat. És most van egy hatalmas mennyiségű matrica a különböző témák, színek és méretek, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki őket minden belső.

Az alapja számukra leggyakrabban vinil, sőt tulajdonuknak tartozniuk kell, amit alább tárgyalunk. A matricák az alábbiak szerint készülnek - a kép körvonalai vinilből vannak vágva, majd ragasztják a film rögzítési felületére. Igaz, vannak olyan összetettebb termékek, amelyek előállításához modern fotónyomtatási technológiát alkalmaznak.

Hangerő szilikon matricák gyerekeknek

Meg kell jegyeznünk, hogy a piacon számos új címkefajt jelent meg:

 • szilikon alapúak - összetételükben fertőtlenítő adalékokat tartalmaznak, ami megakadályozza a káros mikrobák kialakulását, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. Igaz, hogy a szilikon matricák ára magasabb, mint a vinileken;
 • gumi - általában van egy hullámos textúra. Ezért leggyakrabban a padlóra vannak ragasztva, így a díszítő funkció mellett a matricák is biztosítják a padlón a mozgás biztonságát, meggátolva a csúszást.

teljesítmény

A díszítő matricák széles körben elterjedtek, elsősorban díszítő tulajdonságaik miatt. Diverzifikálhatják a belső teret, hozzáadhatnak egy kis humort, vagy hangsúlyozhatják egy adott stílushoz való tartozás lehetőségét.

Ezen túlmenően ezeknek a termékeknek más előnyei is vannak:

 • vízálló, továbbá tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat, így nagyszerű a fürdőszobában való használatra;
 • könnyen tisztítható - annak érdekében, hogy eltávolíthassa a szennyeződést a matricából, törölje le nedves ruhával;

A matricák nem félnek a vízzel való érintkezésben.

 • a megfelelően ragasztott matricák egy csempe vagy más felületen 3-5 évig vagy annál hosszabbak lehetnek;
 • ne fakuljon a napsütésben;
 • bármilyen felületre ragaszkodhat, például tükörre, falra, bútorra, mennyezetre stb. Az egyetlen dolog, amit nem kell ragasztani őket a tapéta, valamint a rosszul festett felületek, mivel eltávolítás során károsíthatja a cél;
 • a minőségi matricák újrafelhasználhatók, azaz lehúzhatók az egyik felületről, majd újra ragasztják a másikba;
 • környezetbarát - mind a vinil, mind a szilikon termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre;
 • könnyedén ragaszkodnak a saját kezükhöz, és még a gyerekek is vonzódhatnak a szoba díszítésére;
 • ne hagyjon nyomokat a felületen, és ha szükséges, könnyen lehúzódjon. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassa a belső megjelenését.

Vannak matricák, amelyek megduzzadnak, amikor a víz megüti, ami a kép terjedelmes lesz. Ez a dekoráció minden bizonnyal örömet okoz a legfiatalabb családtagoknak.

Az olasz matricákat a legmagasabb minőségűnek tartják, és a legdrágábbak.

Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől. A legminõségesebbek az európai matricák, de ugyanakkor a legdrágábbak is. Például egy 100x60 cm-es matrica 100 euróba kerül.

A kínai termékek legalacsonyabb minősége nem használható fel újra. Azonban ezek a matricák a leginkább költséghatékonyak. Hasonló méretű matricát kaphat több száz orosz rubelhez.

A gyerekek fürdőszobájában lévő matricák vonzzák a babát a vízkezeléshez

Hogyan kell díszíteni a fürdő matricák belsejét

tárgyak

Mint fentebb említettük, a fürdőszoba matricák számos különböző típusú és stílusban jönnek el. Ezért, ha úgy dönt, hogy díszíti a belső velük, először is, úgy dönt, a téma. Az alábbiakban a dekoráció leggyakoribb témáit tartjuk szemügyre, és meg fogom mondani, milyen stílussal lehet díszíteni a belső tereket.

A fotó egy példát mutat be a tengeri matricákkal ellátott helyiség díszítésére.

Így a leggyakrabban a következő típusú matricák találhatók:

A gyermek fürdőszobai matricák

Előnyök Áruk Klub

A Guds Club online áruházában különféle termékeket vásárolhat a Moszkva, Szentpétervár, Krasznodar, Rostov-on-Don, Nizhny-Novgorod, Tula és Oroszország egyéb városaiban a "Matricák a fürdőszobához és a WC-hez" című szakaszban.

 • A katalógus nagyméretű képei segítenek a megfelelő választáson.
 • Nagykereskedelmi áron értékesítjük termékeinket, így a "matricák a fürdőszobában és a WC-ben" árucikkek költsége mindig alacsonyabb, mint a versenytársaké. Cégünk rugalmas kedvezményrendszerrel rendelkezik, amely az áruk árát rendkívül olcsóvá teszi.
 • Az Online Store áruház a Moszkvában és Oroszországban szállíthatja megrendelését, további információ az oldalon található fizetési feltételekről: Fizetés és szállítás.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívjon minket Moszkvában: +7 (495) 132-36-24, vagy használja a díjmentes hívószámot Oroszország egészére + 7-800-200-87-59.

Matricák a fürdőszobában. Tartozékok a fürdőszobában a cserépen.

Tudjon meg többet a csempe matricákról itt >>

Még mindig készítünk matricát erre a részre.

Az összes TM DesignStickers matricák vinylfilmből készülnek. Ez azt jelenti, hogy a TM DesignStickers matricák nem félnek a víztől, a változásoktól, a nedvességtől és a hőmérséklettől (ésszerű határértékek között, a matricák nem ragaszthatók a sütőbe). Ez azt jelenti, hogy a vinil matricák ideálisak a fürdőszobában. A fürdőszobában lévő matricák különböző felületeken ragaszthatók be: a matricákat a fürdőszobában a csempe, az ajtónál ragaszthatja. A mosdóban bárkákat lehet vásárolni az online áruház egyik részéből. Mindezek a matricák tökéletesen fognak tartani. Ha matricát szeretne vásárolni a csempékre, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a különféle átlátszó matricákra.

Hogyan különböznek a csempe matricák más vinil matricákkal szemben?

 • Először is ezek a matricák csempék formájában készülnek, négyzetek és téglalapok formájában (ha van egy csempe mérete a fürdőszobában, nem ugyanaz, mint amit a címkéken javasolunk, akkor matricákat készítünk a lapok méretéről). Ie a matrica szélei illeszkednek a csempe széleihez. Mivel a vinil matrica vastagságát nem milliméterben, hanem mikronban mérik, nehéz megérteni, hogy a matrica a csempe tetején van beillesztve. Ie A matricán található matrica segítségével 100% -os benyomást kelhet egy drága díszítő csempe.
 • Másodszor, a dekoráció a csempe, mint általában, nagyon egyedi. Ie nem olyan gyakori madarak, pitypang stb. (hacsak természetesen nem ragaszkodsz a gyermekek számára a matricákhoz). A mozaik alakú matricák, mind a többszínű, mind a monofonikus, geometriai minták mindig népszerűek. A fürdőszoba burkolólapján lévő matricák tartománya ideális esetben figyelembe veszi ezeket a preferenciákat. A választék különböző színű mozaikokból és időjárási geometriai matricákból álló matricákat tartalmaz.

A matricák tulajdonságai a cserépen, amit vásárlás előtt meg kell tudni.

Kezdetben a kínálatunkban matricák voltak a burkolólapon a fürdőszobában átlátszó alapon.

Az ilyen matricák nem akadályozzák a csempe eredeti szerkezetét. Ie Ha a csempe kicsi, bézs vagy szürkés foltokkal rendelkezik, akkor az átlátszó matrica nem rejteget el ezt a textúrát, hanem szerves részévé válik, de az átlátszó matricáknak különlegessége van - nem tartalmaznak fehér pigmentet. Fehér pigment szükséges ahhoz, hogy a színek fényesek legyenek. Ha átlátszó matricákat ragaszt fel fehér vagy nagyon könnyű felületen, akkor a felület színe fehér pigmentként működik: fényes, szaftos kontrasztot kap. Ha a csempe sötét vagy színes, akkor egy átlátszó matrica ragasztáskor "elnyeli" a csempe színeit, és a minta először elsötétül, másodszor pedig a csempe színárnyalatával. Sok vásárló számára egy ilyen nem kontrasztos minta egy csempe esetében a kívánt eredmény.

Tartozékok a csempe fehér alapon.

Azonban a vásznon levő matricák választékának gyors beillesztése után a potenciális vevők elkezdték felhívni, hogy megkérdezhessék, hogy a fürdőszobában lévő matricákon nem lehetett átlátszó, de fehér színű matricát vásárolni. Ragasztáskor a kép fényerejét szeretné megőrizni a matricán, annak ellenére, hogy van egy csempe sötét árnyalatú. Mivel sok ilyen kérdés merült fel, minden alkalommal írásban vagy szóban kellett válaszolnunk: "könnyű". Ugyanazokat a matricákat is megtehetjük egy fehér filmen, és az ár nem fog változni. egy fehér alapon lévő csempe matricákra halmozódik fel, annyival, mint átlátszó alapon. Általánosságban elmondtuk, hogy a matrica kiválasztásakor csak egy fehér hátteret adtunk a standard opciókhoz.

A fürdőszobában lévő más matricákról.

Az "átlátszó film" opció korlátozott számú matrica van. Minden ilyen címke a fürdőszobában, van egy címke "átlátszó". Ezért ha olyan matricát vásárol egy ilyen címke nélkül, akkor alapértelmezés szerint világos és kontrasztos lesz, bárhol is helyezze el: legalább fehér felületen, legalábbis fekete színben. Mindenesetre, ha még mindig kétségei lennének arról, hogy mely matricákat vásárolnak a fürdőszobában, akkor hívjon minket és vezetőink szakszerűen tanácsot adnak Önnek és segítenek a megfelelő választáson.

Fürdőszoba matricák (50 fotó) - gyönyörű DIY dekoráció

A közelmúltban számos eredeti matrica népszerűvé vált a fürdőszobák belsejében, amelynek fő feladata, elsősorban a töredékes díszítés. Az ilyen címkék használatának tendenciája igen intenzíven fejlődik nemcsak keleti, hanem nyugat-európai országokban is.

A matricák segítségével a fürdőszobai belső tér eredetileg díszíthető, vagy utána frissíthető és frissíthető, több év üzemidő után.

A fürdőszoba matricák jellemzői

Válasszon matricákat a fürdőszoba dekoráció könnyű lesz. Gyakran ezek a tartozékok vinilből készülnek, de vannak alternatív anyagokból készült modellek is.

Ebben az esetben különböző típusú képeket vágnak ki a vinilfilmből, majd a sziluett átkerül a rögzítőfilmre. Továbbá a vevő a színes vonzó képet áthelyezi a fürdőszobájába.

A fürdőszobában lévő falak első matricái Franciaországban megjelentek. A franciaek pedig ezeknek a kiegészítőknek a trendjeivé váltak, amelyek ma különböző anyagokat, különböző színeket és műfajokat kínálnak.

A spanyol tervezők, akiknek a matricái is nagyon jó minőségűek és esztétikai tulajdonságok, nem túl messze vannak.

Az európai gyártóktól származó matricák azonban nagyon magas árkategóriában vannak. Például egy 100 * 60 cm méretű matrica ára kb. 100 euró, a legkisebbeket pedig kb. 10 euró áron adják el.

A hazai és kínai címkék árai jóval alacsonyabbak, mint Európában, de a design és a minőség természetesen valamivel alacsonyabb a drága társaiknál. A fürdőszobában lévő kiváló minőségű vinil matricák öt évig vagy annál is tovább tarthatják a megjelenést.

Ezen felül, ha szükséges, többször újra ragasztják más helyekre. A matricák 3 évnél rövidebb ideig maradnak, és ragasztás nélkül ragaszkodnak a falhoz.

Hogyan ragasszon matricát a falba a fürdőszobában

Hogyan ragasszon matricát a felületre?

A beillesztés kézzel történhet, és általában nagyon kevés időt vesz igénybe, attól függően, hogy a matricák mérete milyen méretű.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a címkék ragasztása a rosszul ellenálló felületekre - festékre vagy tapétákra - tompítja a felületek károsodását a címkék lebontása során.

A matrica ragasztásának szabályai a falon a fürdőszobában:

 • a felhasznált felületnek száraznak és tisztanak kell lennie;
 • a matrica jövőbeli helyén lévő falon a jelölésnek a termék pontos telepítéséhez kell alkalmaznia;
 • a ragasztást fokozatosan végezzük el anélkül, hogy a címkét a szubsztrátumról azonnal és teljesen felszabadítjuk;
 • szükséges, hogy a matricát a középponttól a szélek felé, valamint felülről lefelé simítsa, és fokozatosan távolítsa el az aljzatot a matrica alá;
 • a ragasztás végén többször kell vasaltatni a címkét a gumibetétes megbízhatósággal;
 • a rögzítőfilm eltávolításával törölje le a matricát egy puha ruhával.

Ragasztók ragasztása a mosodai kosár fedeléhez

Fürdőszoba design matricák

Fontolja meg azokat a tulajdonságokat, amelyek matricákkal rendelkeznek a fürdőszobában a fürdőszoba belsejének kialakításával kapcsolatban:

 • A színek, formák és témák széles választékát különböztetik meg. Például a nem színes megoldások közül a fekete-fehér matricák, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőszobai belső térbe, és amelyek a megfelelő színekben készülnek, sikeresek a fogyasztók körében.
  Ha világos, színes matricákról beszélünk, akkor nagy mennyiségben történő használata nem ajánlott. Segítségével jobb, ha bármilyen kisebb színes akcentust hoz létre.
  A matricák a legjobban a sima falakra néznek. A vinilragasztók tartóssága a fényhez nagyon magas, így képesek színeik gazdagságát fenntartani az ultraibolya sugárzás hosszú távú hatása alatt is.
 • A matricák sokoldalúak. Nemcsak a fürdőszobában, hanem a konyhában, óvodában és más helyiségekben is használhatók. A címkék számos témája - virág, táj, absztrakt, gyermekek, szöveges és sok más - minden ízlésért.
  Ragaszthatják a falat és a merőleges felületet egyidejűleg - egy ablakpárkány, egy második fal (egy matrica a szoba sarkában), egy rés stb., Ami a telítettség és a mélység megjelenését teszi lehetővé.

Tartozékok a szobák belsejében

Ha úgy döntesz, hogy vinil matricákat kap a fürdőszobában, alaposan átgondolja a témákat és a színeket, válassza ki a szükséges méretet, és végül vásároljon vagy rendeljen olyan matricákat, amelyeket egyénileg készíthet.

Matricák a fürdőszobában - a legjobb módja annak, hogy megváltoztassa és díszítse a belső térben

A fürdőszoba javítása hosszú és drága üzlet, és néha meg akarja változtatni a belső megjelenését... De ne aggódjon, mert sokkal gazdaságosabb és gyorsabb mód van a kívánt eredmény elérésére, mint a javításra - ezek a matricák a fürdőszobába, minden szobában. Valójában úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a dekor dekorációjára fordítom.

Példa a fürdőszobai belső matricák díszítésére

Az alábbiakban megnézzük, milyen fürdőszobai matricák, milyen típusúak, és hogyan használhatók a belső megjelenés megváltoztatására.

Milyen matricák vannak?

Általános információk

A matricák, mint a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek elemei, a közelmúltban jelentek meg - 2009-ben. És kezdetben elkezdték díszíteni a belső tereket Franciaországban, de hamarosan a divat az ilyen dekoráció értékesített szerte a világon, beleértve elérte országunkat. És most van egy hatalmas mennyiségű matrica a különböző témák, színek és méretek, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki őket minden belső.

Az alapja számukra leggyakrabban vinil, sőt tulajdonuknak tartozniuk kell, amit alább tárgyalunk. A matricák az alábbiak szerint készülnek - a kép körvonalai vinilből vannak vágva, majd ragasztják a film rögzítési felületére. Igaz, vannak olyan összetettebb termékek, amelyek előállításához modern fotónyomtatási technológiát alkalmaznak.

Hangerő szilikon matricák gyerekeknek

Meg kell jegyeznünk, hogy a piacon számos új címkefajt jelent meg:

 • szilikon alapúak - összetételükben fertőtlenítő adalékokat tartalmaznak, ami megakadályozza a káros mikrobák kialakulását, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. Igaz, hogy a szilikon matricák ára magasabb, mint a vinileken;
 • gumi - általában van egy hullámos textúra. Ezért leggyakrabban a padlóra vannak ragasztva, így a díszítő funkció mellett a matricák is biztosítják a padlón a mozgás biztonságát, meggátolva a csúszást.

teljesítmény

A díszítő matricák széles körben elterjedtek, elsősorban díszítő tulajdonságaik miatt. Diverzifikálhatják a belső teret, hozzáadhatnak egy kis humort, vagy hangsúlyozhatják egy adott stílushoz való tartozás lehetőségét.

Ezen túlmenően ezeknek a termékeknek más előnyei is vannak:

 • vízálló, továbbá tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat, így nagyszerű a fürdőszobában való használatra;
 • könnyen tisztítható - annak érdekében, hogy eltávolíthassa a szennyeződést a matricából, törölje le nedves ruhával;

A matricák nem félnek a vízzel való érintkezésben.

 • a megfelelően ragasztott matricák egy csempe vagy más felületen 3-5 évig vagy annál hosszabbak lehetnek;
 • ne fakuljon a napsütésben;
 • bármilyen felületre ragaszkodhat, például tükörre, falra, bútorra, mennyezetre stb. Az egyetlen dolog, amit nem kell ragasztani őket a tapéta, valamint a rosszul festett felületek, mivel eltávolítás során károsíthatja a cél;
 • a minőségi matricák újrafelhasználhatók, azaz lehúzhatók az egyik felületről, majd újra ragasztják a másikba;
 • környezetbarát - mind a vinil, mind a szilikon termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre;
 • könnyedén ragaszkodnak a saját kezükhöz, és még a gyerekek is vonzódhatnak a szoba díszítésére;
 • ne hagyjon nyomokat a felületen, és ha szükséges, könnyen lehúzódjon. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassa a belső megjelenését.

Vannak matricák, amelyek megduzzadnak, amikor a víz megüti, ami a kép terjedelmes lesz. Ez a dekoráció minden bizonnyal örömet okoz a legfiatalabb családtagoknak.

Az olasz matricákat a legmagasabb minőségűnek tartják, és a legdrágábbak.

Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől. A legminõségesebbek az európai matricák, de ugyanakkor a legdrágábbak is. Például egy 100x60 cm-es matrica 100 euróba kerül.

A kínai termékek legalacsonyabb minősége nem használható fel újra. Azonban ezek a matricák a leginkább költséghatékonyak. Hasonló méretű matricát kaphat több száz orosz rubelhez.

A gyerekek fürdőszobájában lévő matricák vonzzák a babát a vízkezeléshez

Hogyan kell díszíteni a fürdő matricák belsejét

tárgyak

Mint fentebb említettük, a fürdőszoba matricák számos különböző típusú és stílusban jönnek el. Ezért, ha úgy dönt, hogy díszíti a belső velük, először is, úgy dönt, a téma. Az alábbiakban a dekoráció leggyakoribb témáit tartjuk szemügyre, és meg fogom mondani, milyen stílussal lehet díszíteni a belső tereket.

A fotó egy példát mutat be a tengeri matricákkal ellátott helyiség díszítésére.

Így a leggyakrabban a következő típusú matricák találhatók: