Legfontosabb > Dekoráció

Dekoratív matricák a fürdőszobában

A fürdőszobát könnyen felfrissítheti és díszítheti matricával. Nagy választékkal bármilyen formatervezési mintával ellátott matricákat választhat. Még akkor is, ha a fürdőszobában nincsenek bizonyos stílusok, az egész terem átdolgozása nélkül hozhatja létre. Azt is használhatja őket, hogy elrejtse a zsetonokat, karcolásokat vagy foltokat, amelyek gyakran megjelennek a felszínen.

Franciaországban először díszítő matricát használtak, az olaszok felvetették ezt az elképzelést, és egyre jobb és drágább matricákat kezdtek el készíteni. Most a piacon hatalmas különböző matricák különböző országokból, és mindenki választhat egy lehetőséget, figyelembe véve a költségvetést.

A dekoratív matricák pozitív pillanatait

 1. Az ilyen ragasztási minták eltűrik a különböző hőmérsékleti cseppeket a helyiségben. Függetlenül attól, hogy jég fröccsen egy hideg zuhany vagy gőz egy forró fürdő. Ez nem befolyásolja a címkéket a szobában.
 2. A matricák nem reagálnak a nedvességre és a vízre. Vannak olyan képek is, amelyek a vízben, amikor a víz felszívódik, duzzad és terjedelmes lesz, ami a ház kis lakóinak örömét leli.
 3. A különféle képek nagyon könnyen használhatóak. Olyan egyszerűen használhatók, hogy új belső teret hoznak létre, vonzhatják a gyerekeket a segítségükre. Ez szórakoztató, és a gyerekek úgy érzik, mint a felnőtt segítők, akiket megbíztak egy fontos munka.
 4. Nagyon egyszerű gondoskodni a dekoratív matricákról. Elegendő, hogy törölje őket egy nedves ruhával törölje nyomok foltok vagy cseppek.
 5. A helyesen beillesztett rajzok évekig tartanak.
 6. A képek nagy választéka segít mindenki megtalálni a sajátját. Még akkor is, ha nincs figuratív megértés arról, hogy mit kell létrehozni a fürdőszobában, a különféle matricák lehetővé teszik, hogy valami különlegeset találjanak.
 7. Lehetőség van a ragasztók ragasztására nem csak a falakon, hanem padló és mennyezet, valamint vízvezeték, bútor, háztartási gépek, ablakok és tükrök

A dekorációs matricák típusai

 • Környezetbarát. A modern poli (vinil-klorid) nem tartalmaz káros vegyi anyagokat.
 • Ezek könnyen ragasztottak, és ha szükséges, ártalmatlanul eltávolíthatók a falak fedésére.
 • A vinilből készül, hogy a legszélesebb és legváltozatosabb választék, a matricák nemcsak méretükben és formájukban, hanem színben is különböznek.

A vinyl képek csak első pillantásra ugyanazok, ugyanis vannak olyan fontos különbségek, amelyekről tudnod kell, mikor választod őket a fürdőszobádra:

 1. Néhány papírokból, egy vinil bevonatú mintaból és egy filmből áll. Ezek a képek valószínűleg nem illeszkednek a fürdőszobába, mivel a papír gyorsan vízzel érintkezik.
 2. Egyéb, nem szőtt alap, amely nem teszi lehetővé a kondenzáció felhalmozódását a matrica felszíne alatt, ami segít megelőzni a penészedést és a penészgombást. Ennek eredményeképpen az ilyen rajzok élettartama sokkal kisebb.
 3. A legjobb megoldás a fürdőszoba matricák szilárd vinyl. Teljesen érzéketlenek a vízre és a nedvességre, de jelentős hátrány is van, nevezetesen, hogy a vinil nem képes lélegezni és a felszín alatt idő alatt a penész és a gomba megjelenhet.

A szilikon matricák - szerkezetük és megjelenésük hasonló a vinil rajzokhoz, de számos jelentős előnyük van:

 • A mikropórusok lehetővé teszik a matrica lélegzését.
 • A szilikon összetételében alkalmazott antiszeptikus adalékok nem teszik lehetővé a káros mikroorganizmusok kialakulását.
 • Az ilyen kép élettartama jóval hosszabb, mint a fent felsoroltak, de ennek eredményeként a végső költséget érinti.

A velúr matricák nagyon népszerűek az ügyfelekkel, bársonyosak és kellemesek. De ezek a matricák nem alkalmasak a fürdőszobának, ők a legmegfelelőbbek az óvodában vagy a nappaliban.

A tükör matricák nem teljesen tükröznek a lényegükben, nem törik meg vagy semmiből. Vannak, amelyeknek van vinil alapja és olcsóbb, ami csökkenti egy ilyen matrica élettartamát, és rosszabb a minősége. Mások tükör akrilból állnak, és gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a valódi tükörtől.

Dekorációs matricák stilizái

Tengeri stílus - a fürdőszobai tervezés legáltalánosabb témája matricákkal. Mind a tengeri lakosok lehetnek: állatok, halak és növények, tengerparti tengerek - tengerpart vagy óceán. A padlón ragaszkodhat a tengerfenék vagy a tengerpart kopogó lakóihoz, ami azt a benyomást kelti, hogy pihen a tengeren. Az ilyen rajzok szinte bármilyen fürdőszobai stílusra illeszkednek. A legfontosabb dolog egy olyan színsémát választani, amely nem lép ki a helyiség általános képéből.

A gyerekek stílusa - a gyermekes családok számára ideális, és a rajzfilmfigurák nem fogják elrontani az egész fürdőszoba designját. Az ilyen karakterek örömet okoznak a gyerekeknek, és felemelik a szellemüket.

Absztrakt stílus - a modern stílusok fürdőszobájához jobban megfelel: minimalizmus, hi-tech, art deco, techno és mások. Általában absztrakció, amelynek segítségével a tér átalakul, és a szoba általános stílusát hangsúlyozza.

Ablak vagy ajtó matricák minden tervezési stílusnak megfelelnek, attól függően, hogy egy ilyen ablakból milyen képet néz. Lehet az óceánra vagy az erdőre nyíló kilátás, lehet egy csodálatos ország vagy egy virág mező, és talán egy állat, például egy ló, megnézheti az ablakon.

Ökológiai stílus - ez a természetképet ábrázoló kép. Ezek közé tartoznak az állatok és a madarak, valamint a fák, virágok, vízesések és tájak. Ez a stílus a matricák is alkalmas sok fürdőszoba design.

Ha ez Provence - a virágok csak hangsúlyozzák a stílus finomságát. Jó utat fognak kivinni, ha nem lehet élő növényeket tartani a szobában, mivel a virágok a Provence design egyik fő elemei.

Az ökológiai stílus ideális, ha a fürdőszoba fából készült. Egy fa vagy vízesés nagyszerűen néz ki egy falon egy ilyen fürdőszobában.

A szöveges matricák általában néhány idézet. Segítségével megmutathatja az egyéniségét és az élethelyzetet.

Fekete-fehér matricák - jól illeszkednek a fürdőszobai stílus bármely stílusába. Leggyakrabban ragasztva vannak, ha a szobát minimalizmus, high-tech, japán stílus és mások díszítik. Olyan látványosnak tűnnek, ha a fürdőszoba kialakítása egy vagy két kontrasztos színt használ.

A fürdőszobai matricák stílusa annyira változatos, hogy minden fürdőszobához matricákat választhat, és minden családtag kívánságát kielégíti.

Ragasztók vízvezetékhez és bútorokhoz

A fürdőszobában nem csak a falak, a padló és a mennyezet díszítheti. Például, ha egy tartályra vagy egy WC-fedéllel egy mosolygós, vonzó arcot ragadt meg, mind a vendégeket, mind a háztartásokat felidézheti.

A fürdő alján található matricák nem csak a kisbabákat örömmel látják el, hanem biztonsági intézkedésként is szolgálhatnak, hogy ne csússzanak el.

Ragasztó úszó hal a mosógép üvegablakán, megteremti az akvárium illúzióját.

A fürdőszobában lévő bútorokkal ragaszkodhat a belső belsejébe.

Hogyan ragasszon matricát?

 1. Az induláshoz meg kell határoznunk a helyet, ahol a kép megtalálható.
 2. Ezt a helyet zsírtalanítani kell, és törölni kell.
 3. Szükség van egy matrica rögzítésére és a körvonalak körvonalára.
 4. A matricát nem egyszerre alkalmazza, hanem fokozatosan távolítja el a hátlapot, és ragasztja a képet a falon.
 5. Óvatosan vasaló gumibetét.
 6. Távolítsa el a védőfóliát és törölje le puha ruhával.

A matricák alkalmazásának részletei a falon megtalálhatók a videóból

következtetés

Ha eredeti helyiségét szeretné kapni a szobájában, nehéz elképzelni egy eredeti és hatékony alternatívát, mint egy díszítő matricát. A sokféleséggel ez a legolcsóbb lehetőség a fürdőszobának gyönyörű díszítésére, fantasztikus ötletek végrehajtására és eredeti dekorációra.

A matricák sokáig örömet okoznak a szépségüknek, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át megvárnia.

Tartozékok a falon a fürdőszobában

Octopus és hal

Delfinek játék

Minden ember a fürdőszobában tölti életének egy bizonyos részét. Ebben a térben sikerül egyedül lenni magunkkal és gondolatainkkal. Reggel itt a legfontosabb előkészület az új napra, este pedig meleg vízzel a fürdőszobába bújva lazíthat és lazíthat. Annak érdekében, hogy ez a nyaralás kellemes és teljes legyen, megfelelő életkörülményeket kell létrehozni a lakóterület ezen részében: kényelmes szaniter berendezések, bútorok, tükrök és természetesen gyönyörű dekoráció, amely különleges hangulatot kölcsönöz a rendes belső térnek.

Annak érdekében, hogy évente ne végezzen javítási munkát, ugyanakkor rendkívüli díszítő felületeket alkosson, a tapasztalt gyártók stílusos és kiváló minőségű vinyl matricákat készítettek a fürdőszobában. Ezek a termékek teljesen biztonságosak, nem veszítik el vonzó adataikat hosszú ideig, és egyszerűen alkalmazhatók sík felületekre további szerszámok és kötőelemek nélkül.

Cél Vinyl vízálló matricák

A fürdőszobában lévő matricák védő réteget tartalmaznak, amely megvédi a dekorációt a hőmérsékletkülönbségtől és a nedves környezettől. Az ajtót, a tükröt, a fürdőszoba alját, a padlót, a paneleket, a mosógépet, a kazánt és más sima felületeket díszíthetik. Szükség esetén a matrica könnyen eltávolítható anélkül, hogy szennyeződést hagyna.

A fürdőszoba dekoratív termékek széles választékban kerülnek bemutatásra, minden ízlés szerint:

 • gyönyörű képek különböző színekben;
 • stílusos és szokatlan minták, absztrakciók;
 • érdekes és hűvös feliratok;
 • 3D képek stb.

Tartozékok a fürdőszobában megfizethető áron

Az "AllStick.ru" stílusos dekoráció online boltja nagyméretű, különböző méretű vinyl matricákat kínál.

 • hűvös "hal";
 • "A színek tengere" - jól néz ki a zuhanyok ajtaján;
 • dekor "polcok";
 • gyönyörű korallzátonyok;
 • "Az óceán ajándékai" - fényűző kagylók;
 • "Palmochki" - elhelyezhető a fürdő közelében, egy csodálatos sziget tájaként;
 • "Bather" és más érdekes képeket.

Fedezheti fel az online katalógus teljes kínálatát. Az AllStick.ru a saját termelésű, tartós vinilfilmből készült, kiváló minőségű dekorációs elemeket ad el, amelyek az évek során nem veszítik el eredeti jellemzőiket.

A matricák ára a fürdőszobában megfizethető. A megrendelések kézbesítése online, a város bármely irányában történik.

Tartozékok a fürdőszobában - hogyan válasszunk és ragaszkodjunk

A tervezés a zuhany az eredeti és szokatlan stílus gyakran töltött sok pénzt. Ennek az ötletnek a megvalósítása is jelentős erőfeszítéseket, időt és türelmet igényel. Ma, hogy nagyszabású változtatásokat hajtson végre a tervezésben, használhat speciális matricákat a fürdőszobában. Lehetővé teszik számukra, hogy jelentősen újítsák meg a szobát, hozzátesszük az eredetiséget és az esztétikát.

A fürdőszobai vinyl matricák most nagyon népszerűek. Ezek a matricák a falra, mennyezetre, vízvezetékre, csempere vagy egyéb felületre is alkalmazhatók. Különféle mintákkal, rajzokkal vagy képekkel vannak díszítve. A széles választék lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy terméket bármilyen formatervezéshez. Éppen ezért a dekoráció ezen elemei iránti érdeklődés sok évig nem tűnik el. Ma különböző modelleket használnak világszerte.

Szerkezet és tulajdonságok

A fürdőszobai matricák meglehetősen jól bevált anyagból - vinilből készülnek. Az alapja egy vinil bevonat, amelyből a szükséges mintát vágják, majd a körvonalakat feldolgozzák és az üveget speciális filmréteggel bevonják. Így megkapja a késztermékeket, amelyek alkalmasak a teljes mûködésre a zuhanyzóban.

Matricák a fürdőszobában

Az ilyen szokatlan matricák viszonylag korábban a párizsi világvilág fővárosában származtak. Csak ezt követően sikeresen elterjedt Franciaországból a világ minden tájáról, és elérte a hazai fogyasztót. Jelenleg a matricák sokasága annyira nagy, hogy egy külön piacról vagy területről beszélhetünk a helyiségek díszítésében. Bármelyikünk közül választhatunk vinil terméket az Ön ízléséhez.

Ezek széles választékban állnak rendelkezésre, amelyek különböznek egymástól a megjelenés, a szerkezet, a méret, a szín és a méret tekintetében. Emellett érdemes megemlíteni minden modell kiváló minőségét, amely évekig tarthat. A stílusos és eredeti rajzok még az első öt év működésének kezdetén még egy tágas, tágas teremben is tükröződnek.

Hableány matrica

A modern piacon nemcsak a vinyl matricák színes választékát kínálja. A fürdőszoba matricák más árkategóriájúak is. A költségvetési lehetőség kínai termékek. Minõségük rosszabb az európai partnereknél, de legfõbb elõnye az ismételt felhasználás lehetõsége. Kínai matricákat újra lehet ragasztani több helyről helyre, és nem kapnak semmit tőle. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a kínai matricák eltarthatósága ritkán 3 évnél hosszabb.

Az európai termékek a legmegbízhatóbb, tartósabb, vízálló matricák a fürdőszobai burkolólapokon. Nem félnek az ultraibolya sugárzástól, azaz ne halványuljon el időben, ne hámozza le a magas páratartalmat, gőzt, kondenzátumot és más negatív hatásokat. Vinyl matricák ragaszthatók a falhoz, a mennyezethez, a padlóhoz és a zuhanyzó egyéb részeihez. Megszenvedik azokat a kísérleteket, amelyek az ő útjukra esnek.

Még egy közvetlen sugár nem rémlik, és nem befolyásolja a megjelenést. Azonban ahhoz, hogy a termékek megfeleljenek ezeknek a szabványoknak, Európából csak kiváló minőségű matricákat kell megvásárolnia. A rossz minőségű matricákat nem lehet ismételten használni, mivel a ragasztóréteg időről-időre gyengül. Általánosságban pedig ritkán fordul elő, ha az első újragasztás után a rossz minőségű termék rövid ideig tart a helyén.

bejegyzés

Annak érdekében, hogy az eredeti design a fürdőszobában, hogy teljesen lazítson zuhanyzás közben, a látogatás belsejének csodálatát harmonikusan kell díszíteni. Ezenkívül az általánosan elfogadott formatervezés a fő háttér kiválasztásával vagy az ékezetek elhelyezkedésével mozog, akkor megfizethetőbb és olcsóbb módszert használhat - vinil matricák. Lehetővé teszik, hogy hatékonyan költjen pénzt, mert ha a kép nem tetszik, egyszerűen törölheti. Nevetési helyek:

Csempe matricák

 • vízvezeték;

  Matrica a WC-n

 • tükörfelület;

  Tartozék a tükörre

 • mennyezetburkolat;

  Bath Sticker

  a fürdőszobai csempe matricák 0? hotKeyText.join (''): '' ">

  Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

  • Legjobb mérkőzés
  • Ár (emelkedő)
  • Ár (csökkenő)
  • Megrendelések száma
  • Az eladó értékelése
  • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

  Nincs találat

  Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

  Nincs találat

  Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

  Matricák egy csempe a fürdőszobában: jellemzői és lehetőségek használata dekor

  Napjainkban a piac hatalmas mennyiségű építőanyaggal rendelkezik, melyek célja a fogyasztóknak a helyiségek tervezésében és javításában történő frissítése. Még a zavaró kerámia burkolólapok is megváltoztathatók sok erőfeszítés és jelentős pénzügyi befektetés nélkül. Ehhez a gyártók olyan speciális matricákat állítanak elő, amelyek nemcsak képesek elrejteni a forgácsokat, karcolásokat és egyéb felületi hibákat, hanem díszítésre is használják, és drasztikusan megváltoztathatják a helyiség belsejét.

  Mi ez?

  Leggyakrabban a fürdőszobában lévő csempe matricák vinilből készülnek. Ezek a díszítőelemek egy speciális hordozóanyagon készülnek. A matrica elülső oldalán egy rajzot helyezünk, a belső pedig ragasztós hátlapot. Annak érdekében, hogy a rajz ne sérüljön a ragasztás során, gyakran védőfóliával van ellátva, amelyet munka után távolítanak el.

  Általában a matricák hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nincsenek szignifikáns különbségek. Ez egy viszonylag új termék, de ugyanakkor a felhasználóknak ideje volt értékelni a kényelmet és a pozitív szempontokat. Jelenleg ezek a díszítő termékek népszerűségnek örvendenek a nagyközönség körében. A legmegfelelőbb a fürdőszoba és a konyhahelyiség befejezéséhez. Az áruk széles választéka nagyon széles.

  A matricák használata lehetővé teszi nemcsak a hibák elrejtését és a belső tér diverzifikálását, hanem a szoba kialakítását is. A ragadási folyamat nem okoz munkát, és nem igényel speciális készségeket. A munkát önállóan lehet elvégezni, és nincs szükség szakemberre.

  A matricák kedvezően néz ki, ha egy bizonyos területet használnak a fürdőszobában. Teljesen tolerálják a nedvesség hatásait, ami lehetővé teszi, hogy ne féljenek a biztonságukért egy magas páratartalmú helyiségben.

  A matricákról is gondoskodni kell, ha szennyezettek, elegendő törölni nedves ruhával, vagy mosószerekkel tisztítani. A legfontosabb dolog nem kemény mosogatórongyok használata, hogy ne károsíthassa a terméket.

  Az anyag környezetbarát és biztonságos, ami fontos szerepet játszik.

  Ha az árkategóriáról beszélünk, azt kell figyelembe vennünk, hogy a hazai termékek olcsóbbak lesznek, mint a külföldi lehetőségek. Azonban gyakran a külföldi gyártók matricái vannak, amelyek érdekesebb formatervezési mintákkal rendelkeznek és kiváló minőségűek. Emellett az egyéni matricáknak magasabb ára lesz.

  választék

  A termékkínálat szélessége lehetővé teszi számodra, hogy ne csak hazai és külföldi címkéket használj, hanem olyan kínai társaidat is, akiket gyakran használnak és jó minőségűek.

  Megkülönböztető jellemzője, hogy az ilyen termékeket ragasztás után mozgatni lehet, míg a címkék nem veszítik el tulajdonságaikat és megjelenésüket.

  Az áruk felosztása a kivitelezés stílusától, a különböző színektől, méretétől, anyaguktól függően, a felhasználás helyétől függ. Az árkategória is fontos. Ami a konfigurációt illeti, meg kell jegyeznünk, hogy a kép teljes lehet, és több elemből áll, amelyeket a saját kezével kell hajtani.

  A dekoratív matricák segítenek megtestesíteni a legszokatlanabb tervezési döntéseket. A fürdőszobák befejeztével különösen a tengeri árucikkek, a monokróm termékek, valamint az ablak- vagy arch matricák állnak. A különböző minták közé tartoznak a virágok, állatok, delfinek, lepkék és így tovább.

  Kiváló megoldás a kisgyermekek jelenlétében a házban speciális gyermek vízálló termékek, rajzfigurák és különböző állatok ábrázolása. Ez segíteni fogja a kis bérlőt, hogy a fürdési folyamat érdekesebb és informatívabb legyen.

  A fürdőszobai matricák ragasztóréteggel rendelkeznek, és nem igényelnek további összetevőket a használat során. Ez nagyon kényelmes, hiszen a fő feladata, hogy simán, gyönyörűen és határozottan a falra ragassza őket, és a munka befejezettnek tekinthető. A vinil öntapadós matricák nem csak a lapra helyezhetők. Ha ez helyénvaló, azokat bútorokra és vízvezetékbe lehet helyezni. Bizonyos esetekben az ilyen intézkedések segítenek egy teljesebb képet alkotni a fürdőszobában.

  A falakon lévő matricák a fürdőszobában: eredeti és praktikus díszítési mód

  Ha a szokásos, már bosszantó fürdőszobai belső tér frissítésének eszméje tolakodóvá vált, de nincsenek pénzügyi lehetőségek vagy nagyszabású javítási munkák vágya, akkor nagyon egyszerű és olcsó megoldást kínálhat. A töredékes díszítéssel, ahol a design fő eleme a fürdőszobában lévő falakra ragasztott matricák, radikálisan megváltoztathatja a szoba kialakítását. Ily módon díszítik a belső tereket a semmiből, vagy rendszeresen élénkítik a "világnézeti" fürdőszoba kialakítását.

  Videó tippek a vinil matricák falon való alkalmazására ↑

  A matricák típusai és tulajdonságai ↑

  A dekoratív vinil matricák divatos trendet jelentenek a belsőépítészetben. Ezek szinte korlátlan lehetőségek a fürdőszobai falak díszítésében, egyfajta "gyors javítás" javításnak, amely nem jár a hagyományos javításban rejlő összes kellemetlenséggel.

  Kétféle belső matrica van:

  • matrica (rajz), amely tökéletesen illeszkedik a fal felületéhez és más sima felületekhez.
  • stencil matrica - olyan termék, amelynek darabjai és lyukak vannak minták a későbbi festéshez.

  A dekoratív matricák gyártása a falakhoz lágy PVC-t használ egy ragasztós alapú film. Az anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek és nedvességnek, nem sérül meg a hő és a gőz, ezért tökéletes fürdőszoba díszítésére. A matricák hosszú ideig megőrzik az eredeti színtelítettséget és a kép fényerejét. Felületük fényes, fényvisszaverő, matt vagy dombornyomott. A termékek ökológiailag teljesen biztonságosak, mert nem káros anyagokat bocsátanak ki.

  Vinyl matricák tökéletesen díszítik az üveg válaszfal falát a fürdőszobában

  Matricák a fürdőszobai tervezésben ↑

  Még egy sima fürdőszoba matricával is át lehet alakítani egy szobát, amely csodálattal tölti be eredeti és stílusos designját. Ezeknek a dekoratív elemeknek a kialakítása nagyon változatos. Hozzon létre egy csodálatos világot a szobában segít remek díszek, csodálatos szépség tájak, vicces halak és állatok. Örvendetes örömöt és pozitív vicces rajzfilmeket mutat be.

  Milyen típusú matricák előnyben részesítik - az otthoni tulajdonosok eldöntésére. De ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe, hogy a kiválasztott képeknek meg kell egyeznie a fürdőszobai stílus egészével, és a helyzet többi részével színben kell harmonizálniuk.

  A színek zavara vagy egyszínű kivitel, kicsi vagy éppen ellenkezőleg, hatalmas matricák - minden választás radikálisan megváltoztatja a fürdőszoba belsejét. Fehér és fekete vinil matricák, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőszobába, ugyanabban a színsémában, lakonikusak és stílusosak.

  A tervezők nem javasolják fényes dekorációs matricák nagy mennyiségben történő használatát. A leginkább elfogadható megoldás az lenne, hogy segítséget nyújtsunk néhány nem túlságosan nagy mennyiségű akcentussal. Még előnyösebb, hogy ezek a díszítőelemek szilárd falfelülettel rendelkeznek. Érdekes változata a helyükön, amikor a matrica rögzíti a mennyezet, az ablakpárnát vagy a padlót. Nagyszerű matrica a fal két falának csomópontjánál. Egy ilyen döntés nagyobb telítést és mélységet kölcsönöz a belső térnek.

  Az ugyanolyan stílusban díszített fürdőszoba jól néz ki. A fő hangsúly a dekoratív matricák.

  Talán a csempeburkolatú fürdőszobában nincs jobb módja a díszítésnek, mint a vinyl matricák. Szó szerint átalakítják a szobát, ugyanakkor eltakarják a csempefelület bizonyos hibáit. Az eredeti dísz vagy mintázat elrejti az egyedi csempeeket, amelyek elvesztették a fényességet, vagy azok, ahol karcolások vannak.

  Tippek a matricák ragasztására a fürdőszobai falakon ↑

  A stílust könnyen átalakítva, stilisztikai irányát hangsúlyozva, a matricák jelentős szerepet játszanak a kellemes légkör kialakításában, ami viszont hozzájárul a kényelmesebb pihenéshez és a vízkezelés során történő visszanyeréshez.

  A díszítő matricák egyik fő előnye, hogy gyorsan megváltoztathatja a fürdőszoba kialakítását, vagyis az ismerős történet helyett könnyedén és minimális idő alatt könnyedén ragaszthat olyan új matricákat, amelyek a szívben és a hangulatban találhatók. Néha elegendő fél órát tölteni a fürdő teljesen felújításához. Az időköltségek nagymértékben függenek a címkék számától és méretétől.

  Eredeti megoldás - matricák a falon kártya formájában

  • Stick belső matricák nem nehéz. A legfontosabb dolog a felület előkészítése közvetlenül a folyamat előtt. Meg kell zsírtalanítani (alkohol használható), és száraz, por és piszok nem megengedett.
  • Annak érdekében, hogy a matricát a falra pontosan elhelyezzük, az ötletnek megfelelően jelzést kell készíteni krétával vagy ceruzával.
  • A ragasztást fokozatosan végezzük, ne távolítsuk el a teljes háttért a termékről. Ez nem vonatkozik a nagyon kicsi részekre.
  • A matricát a középponttól a szélekig és felülről lefelé kell simítani, fokozatosan eltávolítva az aljszert a termék alól.
  • A ragasztás befejezése után a matricát ismételten vasaljuk egy gumibetétessel a nagyobb megbízhatóság érdekében.
  • A védőfilm eltávolítása továbbra is fennáll. A művelet pontosságot igényel, felülről lefelé. A kép végén törölje le puha ruhával.

  Gyakorlatilag bármilyen felület alkalmas belső matricák használatára:

  A mosoly-inspiráló kép jó hangulatot biztosít.

  A matricák nagyszerűek, és remekül néz ki. Van még egy jelentős előnye - ezek a díszítő elemek könnyen újraragaszthatók egy másik helyre, ha szükséges. Például egy vicces polip, amely egy fürdőtálat díszít, egy idő után áthelyezhető egy új helyre - egy WC-tál, egy fal, vagy fordítva. Ha eltávolítja a matricát, nem okoz kárt a felületen. Eltávolíthatja a falról az élezéssel fém éles tárgyakkal, és húzza le a termék elválasztható részét.

  Meg kell jegyezni, hogy az ismételt ragasztás helyről a másikra csak külföldi matricák (Franciaország, Spanyolország stb.) Alkalmasak, jó minőségűek és drágák. Tartják megjelenésüket hosszabb ideig (legfeljebb 5 évig). Ráadásul a képek témáinak megválasztása sokkal szélesebb, mint a hazai gyártók által kínált. Az ilyen termékek használata nem foglalja magában az újragasztást és élettartamuk sokkal kisebb. Három évig nem veszítik el eredeti megjelenésüket. A hazai és a kínai matricák ára sokkal alacsonyabb.

  Érdemes figyelni!
  Ha a tapétát eltávolítja a tapétáról vagy a festékről, akkor óvatosan kell eljárnia, nehogy károsítsa a bevonat szerkezetét. Az eltávolítási folyamat megkönnyítése érdekében rendszeresen hajszárítóval felmelegítheti a terméket.

  A vinil matricák nem igényelnek különösebb gondosságot. A bennük rejlő vonzó megjelenés megőrzése érdekében szisztematikusan törölje le a matricát egy nedves ruhával, amelyet vagy sima vízzel vagy tisztítószerekkel tisztít. Az utóbbi használatával, ha nem tartalmaz csiszolószemcséket, nem károsítja a terméket.

  A legcsodálatosabb ötletek megvalósíthatók, a valóságot a fürdőszobában matricák segítségével lehet megvalósítani. Ez a formatervezés különösen vonzó, mert nem kell költséges javításokat végrehajtania annak érdekében, hogy a szoba teljesen új, látványos megjelenést kapjon. Az eredeti design, a szív kellemes légköre lehetővé teszi számunkra, hogy minden nap hagyományos vízkezelési eljárásokat alkalmazzunk, és a hatalmas adagok pozitív energiával töltsék be, ami kedvezően befolyásolja életünket.

  Vicces fürdőszoba dekoráció matricával

  Ha a vinil matricákkal díszítő falak pontosan az a lehetőség, amire szüksége van, akkor először vegye fontolóra a design színeit, méretét és témáját. És csak akkor vásároljon vagy rendeljen matricákat, amelyeket a terv szerint készítenek, figyelembe véve a szükséges méreteket.

  Matricák a fürdőszobában - a legjobb módja annak, hogy megváltoztassa és díszítse a belső térben

  A fürdőszoba javítása hosszú és drága üzlet, és néha meg akarja változtatni a belső megjelenését... De ne aggódjon, mert sokkal gazdaságosabb és gyorsabb mód van a kívánt eredmény elérésére, mint a javításra - ezek a matricák a fürdőszobába, minden szobában. Valójában úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a dekor dekorációjára fordítom.

  Példa a fürdőszobai belső matricák díszítésére

  Az alábbiakban megnézzük, milyen fürdőszobai matricák, milyen típusúak, és hogyan használhatók a belső megjelenés megváltoztatására.

  Milyen matricák vannak?

  Általános információk

  A matricák, mint a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek elemei, a közelmúltban jelentek meg - 2009-ben. És kezdetben elkezdték díszíteni a belső tereket Franciaországban, de hamarosan a divat az ilyen dekoráció értékesített szerte a világon, beleértve elérte országunkat. És most van egy hatalmas mennyiségű matrica a különböző témák, színek és méretek, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki őket minden belső.

  Az alapja számukra leggyakrabban vinil, sőt tulajdonuknak tartozniuk kell, amit alább tárgyalunk. A matricák az alábbiak szerint készülnek - a kép körvonalai vinilből vannak vágva, majd ragasztják a film rögzítési felületére. Igaz, vannak olyan összetettebb termékek, amelyek előállításához modern fotónyomtatási technológiát alkalmaznak.

  Hangerő szilikon matricák gyerekeknek

  Meg kell jegyeznünk, hogy a piacon számos új címkefajt jelent meg:

  • szilikon alapúak - összetételükben fertőtlenítő adalékokat tartalmaznak, ami megakadályozza a káros mikrobák kialakulását, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. Igaz, hogy a szilikon matricák ára magasabb, mint a vinileken;
  • gumi - általában van egy hullámos textúra. Ezért leggyakrabban a padlóra vannak ragasztva, így a díszítő funkció mellett a matricák is biztosítják a padlón a mozgás biztonságát, meggátolva a csúszást.

  teljesítmény

  A díszítő matricák széles körben elterjedtek, elsősorban díszítő tulajdonságaik miatt. Diverzifikálhatják a belső teret, hozzáadhatnak egy kis humort, vagy hangsúlyozhatják egy adott stílushoz való tartozás lehetőségét.

  Ezen túlmenően ezeknek a termékeknek más előnyei is vannak:

  • vízálló, továbbá tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat, így nagyszerű a fürdőszobában való használatra;
  • könnyen tisztítható - annak érdekében, hogy eltávolíthassa a szennyeződést a matricából, törölje le nedves ruhával;

  A matricák nem félnek a vízzel való érintkezésben.

  • a megfelelően ragasztott matricák egy csempe vagy más felületen 3-5 évig vagy annál hosszabbak lehetnek;
  • ne fakuljon a napsütésben;
  • bármilyen felületre ragaszkodhat, például tükörre, falra, bútorra, mennyezetre stb. Az egyetlen dolog, amit nem kell ragasztani őket a tapéta, valamint a rosszul festett felületek, mivel eltávolítás során károsíthatja a cél;
  • a minőségi matricák újrafelhasználhatók, azaz lehúzhatók az egyik felületről, majd újra ragasztják a másikba;
  • környezetbarát - mind a vinil, mind a szilikon termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, amelyek káros hatással lehetnek az egészségre;
  • könnyedén ragaszkodnak a saját kezükhöz, és még a gyerekek is vonzódhatnak a szoba díszítésére;
  • ne hagyjon nyomokat a felületen, és ha szükséges, könnyen lehúzódjon. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassa a belső megjelenését.

  Vannak matricák, amelyek megduzzadnak, amikor a víz megüti, ami a kép terjedelmes lesz. Ez a dekoráció minden bizonnyal örömet okoz a legfiatalabb családtagoknak.

  Az olasz matricákat a legmagasabb minőségűnek tartják, és a legdrágábbak.

  Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől. A legminõségesebbek az európai matricák, de ugyanakkor a legdrágábbak is. Például egy 100x60 cm-es matrica 100 euróba kerül.

  A kínai termékek legalacsonyabb minősége nem használható fel újra. Azonban ezek a matricák a leginkább költséghatékonyak. Hasonló méretű matricát kaphat több száz orosz rubelhez.

  A gyerekek fürdőszobájában lévő matricák vonzzák a babát a vízkezeléshez

  Hogyan kell díszíteni a fürdő matricák belsejét

  tárgyak

  Mint fentebb említettük, a fürdőszoba matricák számos különböző típusú és stílusban jönnek el. Ezért, ha úgy dönt, hogy díszíti a belső velük, először is, úgy dönt, a téma. Az alábbiakban a dekoráció leggyakoribb témáit tartjuk szemügyre, és meg fogom mondani, milyen stílussal lehet díszíteni a belső tereket.

  A fotó egy példát mutat be a tengeri matricákkal ellátott helyiség díszítésére.

  Így a leggyakrabban a következő típusú matricák találhatók:

  Belső matricák fürdőkádakhoz és toalettekhez

  Kedvezmény minden 30%

  A vinyl bevonatú, stílusos belső matricák már régóta népszerűsödnek a nyugati országokban. Nagyon jól díszítik mind a nagy, mind a kis szobákat, funkcionálisan rendezik a helyet, és frissességet és meglepetést hoznak a belső térbe.

  A vinil matricák nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobákban is használhatók. Például fel lehet venni az eredeti jeleneteket és képeket a WC-ben, hatékonyan kitöltve falakat, padlókat, bútorokat vagy ajtót. Szintén nagyon eredeti és friss fog kinézni fürdő, díszített ilyen típusú dekoráció.

  A matricák különleges védőréteggel bevonva biztosítják az ékszer tökéletes megjelenését hosszú időre. A világos, tiszta nyomtatás, kifejező díszek hatékonyan díszítik mind a teljesen fehér falakat, mind a pasztell vagy a gazdag színeket.

  Matricák a csempe (38 fotó): átalakítani a szobát

  Most egy nagyon érdekes és lenyűgöző témát érintünk: Vinyl Tile Stickers - a konyhád exkluzív. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy frissítse a fürdőszoba vagy a konyha belsejét. Végtére is nem mindig lehet javítani, és ha a csempe megjelenése unalmas, vagy csak valami egyediet akarsz, akkor a matricák az, amire szükséged van.

  A matricákat olyan helyeken lehet használni, ahol a csempe karcolódott, elvesztette fényerejét, ezáltal lezárva az összes hibát. Ez egy nagyon jó lehetőség a dekorációra, amely tökéletesen felfrissíti a belső térséget, és bevezet egy újdonság elemet.

  Csempe matricák - a konyhája exkluzív

  A cserép matricák pozitív tulajdonságai

  Főleg a matricák nem mérgező vinyl minőségű filmek.

  A címkék legfontosabb jellemzői a következők:

  • szélsőséges hőmérsékleti ellenállás;
  • nedvességállóság;
  • könnyedén alkalmazható a csempe felületére;
  • az egyszerű gondozás;
  • a megjelenés hosszú megőrzése.

  kérelem

  A tulajdonságok alapján az ilyen matricák használata nagy páratartalmú helyiségekben lehetséges: konyhabútorok, fürdőszobák, szaunák, fürdők, medencék stb.

  Ezenkívül a matricákkal nem csak a csempe, hanem különböző felületek is díszíthetők, például:

  • hűtőszekrény;
  • üveg;
  • falak festettek, tapéta mögött;
  • tükrök;
  • háztartási készülékek;
  • bútorok stb.

  Példa a fal díszítésére egy madár matrica a fióktelep a nappaliban

  Fontos: A matricák ragasztása a falakon, kivétel a gyengén festett felületek, valamint a vakolat. Ezeken a felületeken a matricák egyszerűen nem lesznek ragasztva.

  Téma matricák a fürdőszobában

  Jelenleg a fürdőszobai csempe matricái egyre elterjedtek, és ez a jelenség nem lassul. Vagyis a vinil öntapadós matricák iránti igényhez kapcsolódóan a legeredetibb rajzok és díszek jönnek létre, amelyek a kívánt felületre kerülnek és örömet okoznak a szemnek. Mit lehetnek ezek a csodabogarak?

  Nézzük meg a különböző témák legáltalánosabb lehetőségeit.

  • Vízi téma. Talán a legnépszerűbb a fürdőszobában. Ilyen címkéken ábrázolhatók a tenger lakói (rákok, halak, algák, korallok), akvárium, esőcseppek stb.
   Alternatív megoldásként frissítheti a fürdőszobában lévő falat matricával, a delfinek képével tökéletesen illeszkedik a fürdő teljes belsejébe, és láthatatlanul jelen lesz a szobában.

  A delfin kép eredeti, nem?

  • Monokróm matricák. Az ilyen típusú matricák a minimalizmus stílusában megfelelőek lesznek a fürdőszobában, tantárgyai meglehetősen sokszínűek, a legtöbb esetben absztrakció.
   Segítségükkel a tér átalakulása megvalósul, és sajátos, finom elegáns stílus jön létre.

  A monokróm matrica nagyon díszíti a szobát - elegáns fürdőszobát

  • Esküvői matricák. Ezek a csempe matricák nagyon népszerűek azokkal, akik szeretik a természetet. Ez lehet a növények, a fák és a madarak, vagyis az egész földi élet.
   Az ökotéma egyfajta napi emlékeztető a természet figyelmes és tiszteletteljes hozzáállására.

  A vörös mák világos reprodukciója - érdekes design

  • A matricák ablak formájában. Ez lehet egy ablak, amely a kedvenc helyed, a kedvenc városod egyik legfontosabb pontja, vagy csak egy gyönyörű kilátás a területre.
   Egy ablak, amely egy tisztás vagy egy élénk virágzó kert vonzza a figyelmet.

  Ablak matrica - és Párizsban vagy

  Kérjük, vegye figyelembe: ez nem az egész lista a téma, sőt, a címkén bármi lehet.

  Ezért még merész ötleteket is megvalósítani és megvalósítani, máris a képzelőerejétől és ízlésétől függ.

  A fürdőszobába és a WC-ben található matricák

  Tehát, amint fentebb említettük, a matricák használata nem korlátozódik csupán a csempe beillesztésére a fürdőszobában. Nagyon eredetinek tűnnek a fürdőben vagy a WC-ben. Nos, humor nélkül lehetetlen megközelíteni a téma a fürdőszobák, nagyon lelkiismeretes.

  fürdő

  A hangulattól függően a matricákat legalább minden szezonban megváltoztathatják, ez nem jelent nagy költségeket és nehézségeket. Teljesen eltávolítják a felületről, és a ragasztó maradványai szappanos vízzel és szivacsjal eltávolíthatók. Így egy egyedülálló belső kialakítása nagyon egyszerű.

  Kérjük, vegye figyelembe: A fürdő alján található matricák nem csak díszeként, hanem a fürdéshez szükséges biztonságos tartózkodás céljára is felhasználhatók.

  Ha kisgyerekek vannak a házban, akkor a fürdő alján tapadhat a csúszásgátló matricák, hogy a gyermek biztonságban érezze magát. Különböző formák, színek lehetnek, különböző állatok képével. Ez nemcsak az egyénséget hozza be a fürdőszobába, hanem bizonyos előnyökkel is jár.

  Csúszásgátló matricák - szép és biztonságos

  WC-tál

  Itt a fantázia a legteljesebb mértékben működik, mert ez egyike azoknak a kevés helyeknek, ahol komikusan megverheted, hogy mi történik. Például a WC-csésze belsejében rendkívül különleges lesz a kígyó ragasztása.

  Megjelenése ismerős lesz, de az új vendég biztosan mosolyog majd és jó hangulatban marad. Ragaszkodhat a WC-halra, valószínűleg aranyba. A WC-ben töltött idő alatt biztosan lesz idő, hogy teljesítse a három kívánságát, és talán nem háromat. Általában mindez csak a képzeleted.

  Matrica a WC-n - kép, amely izgatja a képzelet

  Konyhai matricák

  A konyha minden háziasszony lelke, így mindenki nem csak ott főzni akar, hanem élvezni fogja a folyamatban töltött perceket és órákat.

  A csempékhez készült matricák segítségével elérheti ezt, és nem csak a konyhát díszítheti, hanem javíthatja hangulatát is. Nézzük meg, milyen témák lesznek relevánsak a konyhád fényes karaktere szempontjából.

  Konyhai matricák

  • Tartozékok a konyhai edényekkel. Ezek csészék, fazekak, evőeszközök, tányérok stb. A rajzok meglehetősen reálisak lehetnek, de lehetséges rajzfilmekből álló karakterek formájában, pl. Szakács vagy teáskanna szemekkel és szájjal.

  A konyhában kellemes kiegészítés egy csésze vízforraló

  • A matricák gyümölcsök és zöldségek formájában - a leginkább kedvelt, nagyszerű a konyha jellegének hangsúlyozásához és különösen fényes akcentus készítéséhez. A matricák mérete növelhető, de nagyon is valós. Egy adott gyümölcs színét a meglévő tartomány szerint választják ki.
   Például, ha piros bútorzata van, használhat vörös cseresznyét vagy piros paprikát egy másik színű csempe vagy hűtőszekrény számára.

  Pepper matricák a hűtőszekrényen

  • A szöveges matricák egy egyedülálló módon díszítik a konyhát. Ez például egy kedvenc étel receptje lehet, amelyet a vendégek biztosan értékelni fognak. Mindenesetre ez a matrica különös figyelmet fog kapni.

  Egy különleges recept az Ön előnye.

  Kérjük, vegye figyelembe: ismét a látásod és a helyzet érzékelése segít kiválasztani a felsorolt ​​címkéket, ez nem minden. Egyéniség - a fő feladat minden tervben.

  Útmutató a matricák ragasztásához

  Most, mondjuk, elméletből folytatjuk a gyakorlatot, és megvizsgáljuk, hogy a csempe beillesztése matricával történik.

  • Mindenekelőtt a cserép felületét alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani (ez egy szappanoldat vagy mosogatószer segítségével történik).

  Fontos: A ragasztandó felületnek tisztának és száraznak kell lennie, ellenkező esetben a matrica gyorsan lehúzódik, vagy nem tapad.

  • A beillesztés előtt ragasszon fel egy matricát a kiválasztott felületre, és próbálja meg kiválasztani a legsikeresebb pozíciót.
  • Ha a matrica kicsi, akkor azonnal ragaszkodni tud: Nyissa ki a védőpapírt, tapadós oldalon vigye fel a matricát a felületre, és puha ronggyal simítsa ki középen a széleken.
  • Ha a matrica megfelelő méretű és vékony kanyarokkal rendelkezik, akkor előbb át kell vinni egy átlátszó filmre (rögzítőfólia). Helyezze a matricát egy sima felületre, és simítsa ki egy ruhával, hogy elkerülje a hajtogatásokat. Ezután helyezze fel a rögzítőfóliát a matrica tetejére úgy, hogy a rajz a ragacsos oldalon legyen.
   Lassan és óvatosan távolítsa el a papírt a matricából, úgyhogy rajzunk átlátszó filmen maradjon. Ezután alkalmazza a képet a megfelelő helyre, simítsa jól és óvatosan távolítsa el a rögzítőfóliát. Ez minden, a képünk minden dicsőségében és helyén.

  Tipp: Ne felejtse el figyelmét a matricák gondozására, az anyag nem fél a víztől. Ezért biztonságosan törölheti ezeket a helyeket olyan detergensekkel, amelyek nem tartalmaznak csiszolószemcséket. Megkarcolhatják és megronthatják a dizájnt.

  Tartozék a falon

  Összefoglaljuk

  Tehát, ha szokatlan designot szeretnél kapni a szobádban, akkor nehéz elképzelni egy hatékonyabb és egyedülállóbb módot, mint egy matricát. Sokszínűségével a legolcsóbb módja annak, hogy díszítse lakását, megtestesíti a legfinomabb ötleteket, hozzon létre saját egyedi dekorációját.

  A matricák sokáig szépen élvezhetik a szépségüket (5-6 év), és ha új életre kelnek, könnyen megváltoztathatják a matricát, akkor nem kell várni 5 évet. Tehát ebben a kérdésben, te és a kezedben lévő kártyák: az ötleteid, a képzeleteid, az ízléseid és a lakása új, élénk színeket nyernek, az önéletességet az élet vidám ünnepévé változtatva.

  Matricák a fürdőszobában

  Annak érdekében, hogy a saját fürdőszobája saját stílusa legyen, egyáltalán nem szükséges drága javításokat rendelni egy csemegéttel vagy cserépkerettel.


  Falimatrica

  A matricák vinilből készülnek - olyan anyag, amely hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, nem kölcsönhatásba lépve a vízzel, és nem fél a modern mosószerektől.

  A matricák sokáig megőrzik élénk színüket, és nem halványulnak a helyiségben, ahol az ultraibolya nem hatol be.

  A következő példák a vinil matricák díszítésére fürdőszoba falak:


  Gyerek matricák a cserépen

  Külön különös figyelmet érdemel a gyermekek számára készített nagyszámú vinyl matrica. Sok gyerek nem szeret mosni - a víz bejut a szemébe, és a mosogatószer hajlamos a karcsú kényes bőrre. De a hősöknek a körülöttük lévő rajzfilmekről és tündérmesékről való ismert képei miatt a gyerekek nem érzik negatív érzelmeket és örülnek a fürdőbe, ahol hosszú ideig kacsa és hajó játszanak.


  Ajtó matricák

  A belső tér újjáélesztésére szolgáló, díszítő képek másik típusát az ajtókon lévő matricák képezik.


  Matricák a WC-n

  A vízvezeték szereléséhez eredeti vinil matricákat is használhat. Rendszerint a legtöbbjük bizonyos humorú képekkel rendelkezik, ami kedvező hangulatot idéz elő egy ilyen kép láttán.

  Lásd még:

  Gumi fürdő mat
  Gyerekek, eredeti, dekoratív, gyerekeknek szoptatós, kiválasztási kritériumok, szakértői tanácsok. A modern padlószőnyeg modellek fotó- és videófelmérése.

  Megvásárolhatja őket a háztartási áruházakban, vagy megrendelheti online. Nagyon nagy választék található az aliexpressen és más nagy online áruházakban.

  Hogyan ragasszon vinil matricákat a falakon, melyeket ebben a videóban láthatsz: