Legfontosabb > Tartozékok

A bélés a fürdőben. Típusok, árak és a bélés felszerelése a fürdőben

Az akril kolloid név a két sav polimereinek. A keverék tartalmazhat mindkettőt, vagy egyiket. Beszéd az akril- és metakrilsavakról. Az ezekből nyert polimerek kémiailag inertek. Az akril tulajdonságok megfosztottak.

A polimer műanyag, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, ultraibolya sugárzásnak, könnyűnek, tartósnak és környezetbarátnek. Ezen kívül az akril vonzó a megjelenés. Ezért az anyag a fürdőkád bélés alapjává vált. Azonban az akril számos változata, a formák moshatók és a betétek dimenziós paraméterei megnehezítik a termékek választékát. Hogy ne tévedj?

Liner típusok

Akril bélés a fürdő késztermékekhez. A tálakba standard, tipikus tálakba öntik. A méréseket eltávolítják, elsősorban az öntöttvas szovjet modellekből. Elvesztették a külső fényességet.

A minőségi öntöttvas az elavult korszak egy magasságban. A ritka fürdők tulajdonosai nem mindig akarnak részt venni velük, csak emelni. A bélés megtakarítás miatt is leáll. A belső tálca frissítése körülbelül 5-6 ezer rubel.

Mivel a bélések már elkészültek, és a szabványos fürdőkkel összhangban nehéz megtalálni a betétet egy nem szabványos tálban. Általában csak négyszögletes modelleket alkalmaznak ugyanazon a belső felületen, vagy lekerekítettek.

Kádas bélés képernyővel

Az űrlapon kívül a fürdőben lévő akrilbélés egy bizonyos méretnek felel meg. Tipikusak is. A cég kiválasztja a rendelkezésre álló betétek legmegfelelőbb típusát. Ha nem megy tökéletesen, akkor lehetséges problémák, mint például a repedés, zúzódás, az akril réteg elválasztása a főedénytől.

Az "akril réteg" olyan fogalom, amely viszonylagos, mint maga az "akril". A betétek:

 1. Az akril teljesen vagy csak 5% polimert tartalmaz. Ez utóbbi szabvány az ABS + PMMA lemezekre vonatkozik. Az első rövidítés egy egyszerű műanyag megjelölés. A PMMA valójában akril réteg. Ez extrudált, azaz extrudált, egyidejűleg a bázissal.
 2. Csak akrilból. Ezeket a vonalakat castnek nevezik, ritkák, mert költségesek. Másrészről, egy teljes értékű akril betét nem delaminál, megbízhatóbb, mint az ABS + PMMA. A megerősített modellek különösen jó minőségűek. Belejük van vászonháló. A szálak a szerkezet bordái. Hasonló technikát alkalmaznak az első osztályú akril fürdőkben.

A fröccsöntött fóliák, szemben az extrudált ABS + PMMA-val, egy fűtött, lágyított polimer lapból alakulnak ki egy öntőformában. Nemcsak a bélés szerkezete, hanem a vastagsága is fontos. Minél nagyobb ez, annál nehezebb a termék károsodása.

Színes fürdőbetétek

Megbízhatóak a 5-7 milliméter széles betétek. Gyakran a javasolt akril bélés a fürdőszoba vastagsága mindössze 23 milliméter. Így a gyártók csökkentik a költségeiket, növelik a nyereséget. A vásárlók nem mindig ismerik jól a lapkák minőségét, "reklámra" és vonzó terméktípusra támaszkodnak.

A liner telepítése

Az akrilbélés felszerelését a fürdőben bérbe vett szerelők végzik, vagy önállóan. A munkavállalók szolgáltatásainak visszautasításával meg kell mérnie azt a mosdótermet, amely elvesztette fényét. A mutatók mérete milliméterben:

 • a termék felső részének szélessége mindkét végén
 • a fürdő belső részének hossza
 • a tál teljes hosszát a külső éleinél
 • mélység (a kibocsátási területen mérve)

A termékek mérése és megrendelése után készen kell készíteni a fürdetést munkahelyre:

 1. A tál oldalát megtisztítják. Csak zománc maradjon cement, szennyeződés, szilikon, habszemcsék, homok nélkül.
 2. Eltávolított keret oldal. A bélés telepítéséhez legalább egy centiméternyi rés szükséges. Ha így van, akkor elhagyhatja a célt. Ha nincs rés, akkor a lapok vagy a panelek a telepítés után kell változnia, attól függően, hogy a lapokat milyen módon vágják le.
 3. A fürdő belső felületét zsírtalanítják. Ellenkező esetben a bélés megbízható tapadása nem lesz a fő tálhoz. Kívánatos, hogy tészta szódával, beleértve a lökhárítót is. Utána kiszáradnia kell a kádat.

A fürdőben lévő bélés a rögzítő habra van szerelve

A manipulációk listája helyettesíthető a zománc eltávolításával. Tegye meg:

 • kézzel tisztítsa meg a csiszolópapír felületét egy fadarabhoz
 • csiszológép egy fúvóka formájában egy szirom csiszolt kerék

A zománc eltávolítása biztosítja a bélés maximális tapadását a fürdőbe. Azonban a régi bevonat eltávolítása után le kell mosni. A végső felületet ismét zsírtalanítják és szárítják.

A szilva lebontása továbbra is fennáll. Szintén alaposan meg kell tisztítani és szárítani. Most telepítheti a vonalzót:

 1. Helyezze be a bélést a fürdőbe, észrevéve az oldalak vágott vonalát. Amint említettük, legalább egy centiméterrel kell eljutniuk a mosdó széleihez. Próbálkozzon rajta egy fülre, kívánatos, hogy az üveg vagy a csomagszalagot hordozó fogantyúkkal tartsa.
 2. A tervezett vonalakon, hogy levágják a bélés szélét egy villanymotorral. Ilyen hiányában fűrészszalagot használhat.
 3. Távolítsa el a fennmaradó súrolókat csiszolópapírral. Munkavégzés közben fontos, hogy ne törölje szomszédos felületeket.
 4. A leeresztő lyukakat egy tömítőanyaggal kell bevonni. Szilikonra van szükség. A kenetnek nem kell megmentenie. Ellenkező esetben a víz áthatolhat a bélés és a régi fürdőszoba között.
 5. Vegyünk egy kétkomponensű habarcsot, egy pisztolyt, és hozzuk létre a rács hasonlóságát a fürdő és az oldal teljes belső felületén.
 6. 15 percen belül le kell ülnie és tömörítenie kell a bélést. Miután a hab polimerizálódik, megkövesödik. A betétnek a fürdőszobába való benyomásával maximális erőfeszítést kell tennie.
 7. Szerelje be a lefolyót, helyezze vissza a szifont. A bélés elhelyezése után a szálak nem elegendőek.
 8. Szerelje fel a túlfolyást.
 9. Töltse fel a fürdőt vízzel, és hagyja néhány órát. A folyadék az akril fület az alaphoz nyomja, így lehetőséget ad arra, hogy erősen megragadja a habot. Az utóbbi, ahogy ismeretes, fokozatosan bővül, egyre nagyobb mennyiségben. Ez megszorítja a bélést. A víz ellensúlyozza a hab expandálását.
 10. A bélés és az oldalak összekötő elemét szilikon tömítőanyaggal mázoljuk. Antibakteriális összetevővel szükséges. Ellenkező esetben a tömítőanyag a penész és gomba alapjává válik, sötétedni fog.
 11. A fürdőfülke helyreállítása.

Miután telepítette a bélés a fürdő kell tárcsázni egy teljes fürdő vizet

Az akril bevonat készítése jobb az öntöttvas fürdők számára. Nem kanyarodnak. Az akrilnak ilyen gyengesége van. Ha a bevonat egyformán rugalmas, az építkezés rövid ideig tart. Ezért a betétek nem javasolták a réz mosogató felhordására. Ebben az esetben a fürdőben lévő akrilbélés visszajelzése negatív lesz.

Ár beszúrása és véleménye róluk

A kád restaurálása akril béléssel legalább félig olcsóbb, mint egy új mosdó megvásárlása. Az áru pontos értéke az akril formaától, méretétől, minőségétől és vastagságától függ. Még mindig vannak színes bélések. A szokásosnál drágábbak.

Az akril bélés minimális ára a fürdőben 3300 rubel. A költséges betétek 8-10 ezer rubel értékesítésre kerülnek. A megválasztás során érdemes figyelmet szentelni a már telepített bélések áttekintése során:

 • Alena Asina (Szentpétervár): -

"Szükség volt azonnal figyelni a bélés felületére. Valahol a jegesedés tökéletesen sima volt, de valahol egy kicsit porózus. Nem fog azonnal észrevenni. De ezeken a pórusokon elkezdődött a szennyeződés. Fel akartam frissíteni a fürdőt, és nem is ugyanazt. "

 • Igor Trigubenko (Krasnoyarsk): -

"A 4800-as beillesztésem csak két évig szolgált. Miután az akril eltávolodott a fürdő falától. Csak akkor jelent meg nekem a google termékinformáció. Nyilvánvalóvá vált, hogy a vonalhajózás jó, de nem öntött, de vastag és sima. Jamb telepítőkkel. Nem szorították ki elég jól a levegőt. A fennmaradó buborékok fokozatosan hozzájárultak a bélés teljes elválasztásához. Most, mint egy felfújható matracon, úszok) ".

 • Anton Vitalyevich (Krivoy Rog): -

"A buszom már 5 éves. Örülök. Az évek során lehetett új fürdőt viselni, figyelembe véve, hogy most készülnek. A nagymama öntöttvas béléssel fiatalnak tűnik. Igaz, kezdetben drága vonalhajózást keresett, így a minőség. Úgy gondolom, hogy több ezerért túlfizetettem, sok évet mentettem.

A legtöbben azt mondják, hogy a fürdőben egy bélés vásárlása lottó. Ha elég szerencsénk van ahhoz, hogy megfelelõ termékkel találkozzunk és jóhiszemûen telepítõinkkel tárgyaljunk, akkor a vásárlás sok éven át vár. Ellenkező esetben a pénz a lefolyóba. A választott árnyalatok ismerete lehetővé teszi, hogy pontosan kiszámítsa a "győztes jegyet".

Fürdőbetét öntöttvas fürdő helyreállításához. A módszer előnyei és hátrányai

A fürdő cseréje, különösen az öntöttvas - időigényes és drága pénzügyi előírásokkal. Először is, az anyag súlya nagyon nagy, egy ilyen fürdõ tömege meghaladhatja a száz kilogrammot, ezért fizikailag nagyon nehéz lesz szétszerelni, másrészt ezt a folyamatot a díszes cserép megsértése is kísérte, ami szintén nemkívánatos, és még nagyobb kiadási tétel. De van egy alternatíva ehhez a folyamathoz - a vízvezeték helyreállításához. A legoptimálisabb és legelterjedtebb módszer az öntöttvas fürdő akrilokkal történő javítása. Két fő módja van a fürdőtermék frissítésének akrilos kivitelezésével: egy öntöttvas kádfürdő és egy akril akril öntöttvas fürdő.

A fürdő akril helyreállításának módjai

Szükséges kidolgozni a vízvezeték-helyreállítás minden egyes módját.

Akril bélés telepítése

Az akril bélés műanyag pad az öntöttvas fürdőben, amelynek falvastagsága négy-hat és alig vagy két milliméter.

Plusz beépítési bélés:

 • az öntöttvas fürdő akrilnal nagyon gyorsan lefedhető;
 • a termék helyreállításának költsége lényegesen kisebb a fürdőkád lebontása és az új vízvezeték-beszerzés költségeivel összehasonlítva;
 • az öntöttvas fürdő akril felülete nem sötétedik, jól mossa, jól hőt takarít meg;
 • a fürdő pad nem korrodál.

Azonban azoknak az embereknek a felülvizsgálata, akik a berendezés telepítésekor problémákba ütköztek, számos érvet veti fel a vízvezeték-javítás eme módszere ellen:

 • a bélés szinte lehetetlen telepíteni önmagában;
 • akril betét az öntöttvas fürdőben gyorsan karcolódott;
 • Az öntöttvas fürdőben lévő akril bélés mossa csak speciális nem agresszív eszköz lehet;
 • a betét csökkenti a termék belső térfogatát, ami kellemetlen a használata.

Amint láthatjuk, ez a helyreállítási módszer mind rajongóinak, mind ellenfeleknek szól. Ezért érdemes részletesebben foglalkozni a berendezés telepítésével.

Az acél bélés az öntöttvas fürdőszobában az alábbiak szerint van felszerelve:

 1. Lehetséges, hogy az akril fürdőt csak öntöttvas fürdőbe helyezzük be, miután a betét egyedi méretekben készült;
 2. Ezt követően a kész akrilbélést a fürdőbe a ragasztókészülékbe építik be;
 3. Szükség esetén a béléscsíkot a fürdővel szomszédos csempe szintjének megfelelően vágják le;
 4. Az akril bélés és a szaniteráruk leeresztő lyukakkal vannak ellátva, amelyek után speciális tapadóoldattal rögzítik;
 5. A telepítés végső szakaszában a vízelvezető rendszer csatlakozik a szennyvízcsatornához, miután a csempeburkolatú akrilfólia ízületét szilikon tölti be a tömítéshez.

Fontos! Minden felszerelést munkájához szakembernek kell végeznie, különben a fürdő élettartama esetleg nem felel meg az Ön elvárásainak, mert a technika bármilyen megsértése a bélés repedéseit és a gomba fejlődését okozhatja.

Maga a beépítési folyamat körülbelül három órát vesz igénybe, ezután a fürdőt hideg vízzel tölti meg, és egy napig ebben a formában marad. Ezután biztonságosan használhatja a fürdőt a szándék szerint.

Hogyan frissítsük az öntöttvas fürdőt folyékony akrilnal?

Öntöttvas akril akril - alternatív gyors út az egészségügyi berendezések helyreállításához. Ezt a módszert nem csak a fürdők visszaállítására, hanem zománcozott mosdókagylók és egyéb vízvezetékek festésére is használják.

A fürdőkád helyreállítási technológiájának előnyei folyékony akrilnal:

 • alacsonyabb hővezető képesség, ami miatt a fürdőben lévõ víz lassabban hûl;
 • az öntöttvas fürdő akril bevonat sima, és ezért nem rendelkezik sárga bevonattal, még a szaniterek hosszabb használatával sem;
 • nagy szilárdságú és tartósságú akril bevonat;
 • az öntöttvas fürdők akril bevonata nem jelent különösebb gondot a vízvezetékhez;

De ez a fürdőfedél helyreállításának módja a munka minden szakaszának ideális teljesítményét feltételezi, különben megállapítható, hogy:

 • fürdő fedél repedések;
 • az öntöttvas fürdő folyékony akrilnal történő helyreállítása nem volt sikeres a felszíni hólyagok és csíkok megjelenése miatt;
 • A bevonat felhámlása a termék falain történt.

Ezért azonnal ügyelni kell arra, hogy az öntöttvas fürdő folyékony akrilnal történő helyreállítása nagyon nehézkes és felelős folyamat.

Töltse fel a folyékony akril felületet a felület előkészítése után

Az öntöttvas fürdők folyadék akrilnal történő javítása előtt meg kell tisztítani a vízvezeték felületét:

 1. A daráló és a fém fúvóka segítségével a régi zománcfestéket eltávolítják a szaniterekből;
 2. Ezután zsírtalanítani kell a vízvezeték teljes belső felületét acetonnal áztatott rongyokkal;
 3. Az ízületekhez tartozó fürdőköteleket ragasztással kell ragasztani maszkoló szalaggal, hogy ne foltolják fel a felületüket.

Az öntöttvas fürdők akrilellátásának javítása szigorúan ragaszkodik minden olyan technológiához, amely a jövőben hosszú időt biztosít a vízvezetékhez. Meg kell jegyezni, hogy a folyékony akril és a keményítő expozíciós ideje nemcsak a gyártó cégétől, hanem a helyiség hőmérsékletétől is függ. Ha a hőmérséklet tizenöt és húsz fok között van, akkor a zársebesség húsz perc, a hőmérséklet emelkedése pedig csökkenti az expozíciós időt.

Annak érdekében, hogy megválaszoljuk az öntöttvas fürdő akrillal való frissítésének kérdését, meg kell tudnunk elsajátítani a vízvezeték felületek helyreállításának tömeges módját. Ez magában foglalja a munka több egymást követő szakaszának megvalósítását:

 1. Kényelmes edény (keményedő palack) használata esetén egyenletesen kell alkalmazni az akrilát a termék oldalán;
 2. Ha a folyadék összetétele egyenletesen eloszlik a fürdő falain, akkor puha gumi spatulát kell használnia, amellyel az akrilet a szükséges helyeken kell használni;
 3. Ha buborékok keletkeznek a felületen, használjon ecsetet, hogy eltávolítsa őket;
 4. Miután a fürdő teljesen fel van töltve akrilnal, várni kell arra, hogy az anyag 48 órán keresztül megkeményedjen.

következtetés

A vízvezeték helyreállításának leírt módszerei pénzügyileg rendelkezésre állnak, de akrilbélés telepítése szinte lehetetlen szakemberek bevonása nélkül. Ha önmagát szeretné javítani, jobb, ha a vízvezeték-berendezés helyreállításának második módját alkalmazza. Mindenesetre mindkét módszer pénzügyileg sokkal nyereségesebb lesz a megkérdőjelezhető minőségű új vízvezeték beszerzéséhez képest.

Akril bevonatok felszerelése "Bath in the bath"

Rendeljünk akril bélést a
3800rub.

Ingyenes fürdőmérés

A szakember segítséget nyújt a pontos méréshez telefonon ingyen.

Video telepítés bélés

Az akril betét master Ecoacryl telepítésének folyamata

Valódi termékek

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti akril bélést?

Videó varázsló megjegyzéseivel

Nézze meg az akril betét telepítési lépéseit, és keresse meg többé a varázsló által végzett munkát.

A fürdő és a WC komplex javítása

PVC műanyag panelek szerelése a falakon és a mennyezeten

Kiegészítések új fürdőhöz

A kiegészítők szebbé és praktikusabbá teszik a szobát.

Fürdőszobai képernyő

A képernyő elrejteni fogja a helyet a fürdőszobában, miközben könnyű hozzáférést biztosít az alatta, és esztétikus megjelenést kölcsönöz a szobának.

Fürdőszobai szőnyegek

Soha többé nem csúszik el, és nem veszi a zuhanást, köszönhetően a szőnyeg szerkezetének és a tapadásnak a felülethez

Munkánk

Fotófürdő az akril betét behelyezése előtt és után

Telepítés 3 egyszerű lépésben

Holnap új fürdőt fogsz kapni

Mérőfürdő

Annak érdekében, hogy megfelelő betétet válasszon, meg kell mérni a fürdőt a mérési utasításoknak megfelelően, vagy hívja a mérőműszert.

kérelem

Kérhet online telepítési kérelmet, hívjon minket a 8 (495) 507-27-34 számon, vagy hívja fel a kapcsolatot.

telepítés

Kényelmes napokon és időben a mester átadja a bélést, elvégzi az előkészítő munkát és a telepítést. Mindössze két órát vesz igénybe.

Mi az akril bélés

Technológia "Fürdő a fürdőben"

A technológia lényege abban rejlik, hogy az akril betétet egy régi fürdőbe helyezzük és biztonságosan rögzítjük vele a fürdő teljes felületén alkalmazott kétkomponensű hab miatt. A régi fürdő aljainak előcsiszolása, valamint az akril betét alsó rétegének tulajdonságai nagyon nagy tapadást biztosítanak, és a peremek körüli kezelés a szilikon tömítéssel és a lefolyó és a túlfolyó lyukakkal teljesen kiküszöböli a nedvesség bejutását a fürdő mögött és a bélés és a bélés közötti térbe. Mindez 2 óra alatt lehetővé teszi a megbízható, monolitikus kialakítást, amely több mint 15 évig tarthat anélkül, hogy elveszítené eredeti megjelenését. Ezért ez a helyreállítási módszer a legmagasabb minőségű, gyors és alapos.

Az akrilbetét előnyei

Tartós

az akril betét élettartama 15 év!

Egészségre biztonságban

Kiváló minőségű anyagból készült.

Meleg

Alacsony hővezetőképessége miatt hosszabb ideig tartja a vízhőmérsékletet

Könnyen törődhet

Elég törölni egy szivaccsal, mosószerrel vagy közönséges szappannal.

Nem rozsdás, és nem sárgul

Megőrzi eredeti megjelenését több év alatt.

Okos döntés

Ecoacryl - minőség és megbízhatóság

Miért bízhatunk a fürdőnkben?

betétek

Minden csapágyhoz minőségi bizonyítványt állítunk elő.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Akril burkolatok katalógusa

  Keres Akril bevonatok ISKomp

  Telepítési idő - 1,5 - 2 óra

  Fürdő: 150 és 170 cm

  Moszkvában és Szentpéterváron: 500 rubel. a moszkvai körgyűrű / gyűrű útján

  Moszkvai körgyűrű / gyűrű út: 500 rubel. + 30 rubel / km

  Az ISKomp az orosz ISKomp cég fürdőkádak akrilbevonata. A cég 1997 óta gyárt akril bélést, és rendelkezik az összes vonatkozó tanúsítvánnyal, beleértve az Orosz Föderáció területén fürdőkádak gyártására vonatkozó engedélyt is. 1994-ben kapták meg a technológia "fürdő a fürdőben" helyreállítására vonatkozó szabadalmat.

  Az "ISKomp" betétek gyártásával Ausztria kiváló minőségű akril lapjait alkalmazzák.

  A "VladyshVam" társaság az ISKomp cég hivatalos kereskedője.

  Az "ISKomp" akril betétek választéka

  ISKomp beszúrása: fehér

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: kék

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az ISKomp beillesztése: zöld

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: rózsaszín

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  ISKomp beszúrása: fehér

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: kék

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az ISKomp beillesztése: zöld

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: rózsaszín

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az akusztikai bélések "ISKomp"

  Nem kell szétszerelni a régi fürdőt;

  A bélés teljes felszerelése 2 órát vesz igénybe;

  A betét anyag ütésálló és környezetbarát;

  Ez a helyreállítási módszer olcsóbb, mint egy új fürdő megvásárlása;

  A frissített fürdőkád élettartama 20 évig!

  Akril fürdőbevonatok katalógusa

  Rengeteg ember már sikerült vásárolnia egy műanyag borítást a fürdőkádon, és értékelte érdemeit. A legfontosabb előny a régi felület gyors visszaállítása. Pár óra múlva ez a betét egy sárga színű edényt karcolással és rozsdával egy új vízvezeték szerelvénybe forgat.

  Miért kellene még egy padot venni a fürdőben?

  • A bélés élettartama legfeljebb 20 év.
  • Az akril gyakorlatilag nem karcolja meg, és nem veszi fel a rozsdát és a piszkot
  • Mechanikus ütések esetén a felület károsítása meglehetősen nehéz.
  • A telepítés nagyon egyszerű, és csak 1,5-2 óráig tart.

  Hol vásárolhat meg akril fürdő padot?

  A "Beillesztett" cég kínálja a fürdőkádat megfizethető áron. Katalógusunk bemutatja az ISKomp gyártója termékeit. 1997 óta ez a cég kiváló minőségű linereket gyárt az osztrák technológiával.

  Segítségünk segítségével gyorsan és nyereségesen frissítheti régi fürdőjét. Hívjon most!

  Értékelje a szolgáltatás minőségét: (Még nincs értékelés)

  Technológiai "fürdő a fürdőben". Akril bélés

  Rendeljünk akril bélést a

  Az akril bevonatokat csak az ISKomp gyártó cég gyárjából állítjuk elő, amely a POLISANT márkanév alatt működik, és amely az akrilbetét módszerével szabadalmaztatható a fürdőhelyek helyreállításához.

  Tisztelt ügyfelek, vigyázzatok a nem hitelesített cégek hamisítványairól, amelyek a telepítést kézzel fogják előállítani.

  Nem tartósak.

  A régi fürdő helyreállítása során megértsék azokat az eljárásokat, amelyek segítenek frissíteni az elavult bevonatot. Az egyik technika lehet a zománc helyreállítása, vagy használhatja a folyékony akril alkalmazását az ömlesztett akrilfürdő módszerével.


  A NIKA cég képviselői más módszert is felajánlhatnak - egy akril bélés felszerelését a "fürdő a fürdőben" módszerrel, amelynek számos előnye van:

  Minden munkát egy nap alatt végeznek el - nem kell sokáig várnia a frissítésre.

  A helyreállítás olcsóbb lesz, mint egy új fürdő vásárlása, és az eredmény ugyanolyan minőségű lesz.

  A NIKA cég garanciát vállal az elvégzett munkákra - soha nem tagadjuk meg a kötelezettségeinket!

  Nézze meg az akril betét beszerelési lépéseit, és többet megtudhat,
  hogyan mester a munkát

  Gyakran dolgozunk a szovjet idők öntöttvas fürdőjével, melyeket csökkentett áron kínálnak.

  Ma ez a folyamat sok fájdalmas fejfájás.

  Csak szakemberek készítik. A bélés a fürdő alapjához van csatlakoztatva.

  Akril bélés

  Akril bélés telepítése. Ez nyereséges!

  Siess, hogy rendelje meg a betétet a hét vége előtt 3600 rubelre, ahelyett, hogy 4.300 rubelt.

  TOVÁBBI KEDVEZMÉT! Csak mondd el, mit keres a webhelyről!

  Hívja és hagyja el a kérelmet.
  Többcsatornás telefonos diszpécser:
  8 (495) 409-87-57

  Challenge mérő doboz - INGYEN!

  Az akril bélés egyedülálló módja az elveszett vonzerő vagy szivárgó fürdő kialakításához. A szlovén mérnökök feltalálták és szabadalmaztatták, és ma a Moszkva és a régiók lakossága iránti egyre növekvő kereslet.

  Algoritmus fürdőszobai burkolat javításához

  A betét méretben van kiválasztva és a tárgyhoz szállítva;

  Helyezzen akril betétet a fürdőszobába;

  A kiömlés és a túlfolyás technológiai nyílásai készülnek;

  Szögek és lökhárítók vannak felszerelve.

  A fürdő akril bélés telepítésére

  A "vízcsatorna-túlfolyás" és a csempék szétszedése a fürdőkád peremén

  Telepítés előkészítése:

  • őrlés
  • új "túlcsordulás" telepítése
  • szilikon egészségügyi betét

  Kétkomponensű hab alkalmazása

  Akril bélés dekoratív határoló és csempe behelyezése a fürdőkád peremén

  Gyakran a modern apartmanok és házak fürdõszobái szorosan rögzítik a kis helyiségek falai között, és speciális lökhárítókkal vannak lezárva. Ezért az ötlet, hogy nehéz öntöttvas tartályt kell cserélni, ami azt jelenti, hogy kihúzza, újrahasznosítja, megvásárolja és telepíti az új, pánikot okoz.

  Megoldja a problémát anélkül, hogy sok gondot okozna, és a költség segíteni akril bélés a fürdőszobában - sőt, ez egy másik fürdőszoba, kicsit kisebb, amely be van helyezve a régi és hozzá, hogy egy speciális összetételű és mechanikus eszközök.

  Az akril bélés speciális vízvezeték anyagból készült, amelynek összetett összetételét ABS műanyaggal megerősítették.

  Ingyenes hívásfogadó!

  Tisztelt vásárlók, kérjük, vegye figyelembe, hogy van egy intézkedés a fürdőszobák javításán. A javítások nyereségesek!

  Amikor megrendeli a fürdőszobát és WC-t a PVC panelekkel ezen a héten, akkor megkapja az egyik ajándékot:

  VEZETŐK, MIRROR KABINET, TOILET, FLOOR TILING VAGY CEILING WITH INSTALLATION!

  Hívás vagy kérés küldése a webhelyről.
  Többcsatornás telefonos diszpécser:
  8 (495) 409-87-57
  Szerezzen extra kedvezményt! Siess! A promóció csak egy hét!

  Egy akril betét előnyei a fürdőszobában?

  Az akril bélésnek nincs porózus szerkezete, tökéletesen sima és sima, ezért a fürdőszoba megfelelő egészségügyi és esztétikai állapotban tartása nem lesz nehéz. Az akril felületek ápolása egyszerű - minden eszköz - beleértve a rendszeres mosószappant is - hatékony tisztításra alkalmas.

  A fémtartálytól eltérően az akril meleg tapintásérzékeny, ami növeli a fürdőszoba kényelmét.

  A javítás sebessége elképesztő! Bármiben is lehet a fürdőszobája, a szakértők pár órán belül képesek lesznek megrendelni. 24 órán belül stabilizálódik a bélés a fürdőszobában, majd teljesen használhatja.

  A fürdőbetét integritásának és esztétikájának helyreállítását az eredmény tartóssága különbözteti meg. A vízvezeték berendezések évekig megőrzik a sugárzó fehérséget.

  A javítási költségek lényegesen alacsonyabbak, mint a vízvezeték-berendezések cseréje.

  Adott esetben a varázslók díszíthetik a fürdőképernyő külső részét. Ha a bélés már telepítve van, de cserére szorul, előzetesen leszerelt. A javítás legoptimálisabb esztétikájához szükség lehet a kerámia vagy a műanyag lap alsó szélének lecsavarására (attól függően, hogy a helyiséget hogyan tervezték).

  Hogyan rendelhetek?

  Kedvező feltételeket kínálunk a fémfürdők akril betétekkel történő javítására. A szabványos bélések 1,5 és 1,7 méteres méretű, egyenes és ellipszis méretűek visszaállítására szolgálnak. Ha a fürdőszobában nincs szabványos alakzat vagy egyéb olyan egyedi tulajdonságok, amelyek nem engedik meg a bélés használatát, nagy mennyiségben javítjuk.

  Megtalálhatja a munka árait egy adott mérethez, és meghívhat szakembereket minden Moszkvában lévő címre, telefonon vagy az online csevegésben az interneten.

  Akril bélés a fürdőhöz: típusok, kiválasztás és telepítés

  A beépített akrilbélés a fürdőszobában egyszerű módja annak, hogy frissítse a régi, öntöttvas fürdőt, amely kényelmes és jó minőségű, de ami elvesztette korábbi megjelenését a zománc, a sárgaság és a rozsda hibáinak köszönhetően. Megértjük a termék kiválasztásának és telepítésének finomságait, ami segít a minimális költséggel a régi fürdő saját kezű javításával.

  Mi az akril bélés

  Az akril bélés egyfajta betét, mint egy fürdőkád, amelynek fő funkciója az elavult bevonat megújítása és az öreg fürdő zománcának minden károsodása. Az ilyen eszköz használatával könnyedén átalakíthatja "ősi" vízvezeték berendezéseit egy új és modern fürdőbe.

  A betétből készült anyag hófehér, sima, könnyen tisztítható és ellenáll a mechanikai sérülésnek.

  Az akrilbélések a gyártási technológiától függően kétféleképpen oszlanak meg:

  • Öntött bélés. Ezek különleges akrilfóliákból készültek, speciális formában fűtöttek. Az ilyen termék ára a teljes fürdő ára 30% -a.
  • Kompozit termékek. Az ilyen béléseknek van egy ABS-műanyag alapja, a portyy vékony akril réteg. Különbözik az öntött alacsonyabb ár és a rövid élettartam - 5-6 év.

  Figyelj! Ha az öntött akril bélés alacsony áron kínálkozik, akkor vagy egy vékony lapból készül, amely hamarosan törölheti vagy megszakíthatja azt, vagy gyenge minőségű akrilból készülhet, amely nagy pórusokkal rendelkezik, ezért nehéz mosni. Az ilyen termék nem fehér, hanem szürkés vagy rózsaszínű.

  Előnyei és hátrányai az akril bélés

  A régi fürdő - zománcozás, bélés vagy töltő zománc, folyékony akril (stacryl) bevonás és akril bélés helyreállítása közötti választásakor meg kell mérnie az utóbbi összes előnyét és hátrányát.

  Az acél bélés az öntöttvas fürdőben tagadhatatlan előnyökkel jár:

  • Az akril bélés felszerelése a fürdőben kézzel elvégezhető, és ez legalább egy kis időt vesz igénybe
  • magas tartósság, karcolás és ütésállóság;
  • az ügyfelek véleménye csak akkor pozitív, ha az összetevők kiválasztása nem kerül mentésre;
  • hosszú élettartam. Egy minőségi termék legfeljebb 20 évig tart;
  • további hő- és hangszigetelés.

  Az akril bélés jól alkalmazható öntöttvas fürdőkhöz. Az acéltermékek használatát csak akkor indokolja, ha faluk nem hajlik, különben a bélés a közeljövőben megrepedhet.

  Érdemes megfontolni ennek a helyreállítási módnak a hátrányait. A régi fürdők javítása az alábbi nehézségekkel jár:

  • a fürdő belső terének csökkentése;
  • ha helytelenül van felszerelve, az akril betét élettartama jelentősen csökkenthető;
  • negatív visszajelzésekkel találkoztunk a törésekről és repedésekről, de csak olyan esetekben, ahol olcsó kompozit termékek kerültek telepítésre;
  • a víz behelyezése alá eső veszély és a kellemetlen szag megjelenése, amelynek forrása a keletkező gomba lesz.

  Megemlítettük a módszer előnyeit és hátrányait, és választania kell: fürdőt vagy akrilbélést. Válassza ki a fürdőszoba legmegfelelőbb módját és a már telepített betűtípust.

  Választás beillesztése

  A vásárlás előtt a bélés fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a mérete olyan közel a méret a fürdő. Ehhez mérje meg:

  • a régi fürdőkád szélessége a felső belső él mentén;
  • hosszúsága a külső élek mentén és az alsó részen belül;
  • mélysége

  Ahhoz, hogy vásárolni egy igazán minőségi terméket egy öntöttvas kád, in-store, amikor kiválasztják a bélés felhívni a figyelmet néhány fontos pontot:

  1. A termék színének tiszta fehérnek kell lennie, árnyalat nélkül.
  2. A felület sima, sima, bármilyen elhajlás vagy más hiba nélkül.
  3. A falvastagságnak a lehető legnagyobbnak kell lennie - 4-6 mm. A falak, ha megnyomják, elakadhatnak, de egy kicsit. A fém fürdőszobában - vékony
  4. Azt is javasoljuk, hogy gondosan átnézze a kiválasztott termék értékelését. Biztosan nem te vagy az első, aki pontosan ezt a gyártót vizsgálja.

  Fürdőkészítés

  Mielőtt az akril betétet saját kezével telepítené, előkészítő munkát kell készítenie, amely jelentős szerepet játszik az egész folyamat során:

  • Ha csempe csempék vagy műanyag panelek szorosan hozzá vannak kötve a fürdőszobához, azokat bontani kell, mert szabadon kell hozzáférni a szaniterek oldalához.
  • A terméket zománc bevonattal tisztítják. Ehhez egy nagydarab szemcseppet vagy csiszolópapírt használjon. A kényelem és a könnyű feldolgozás érdekében a csiszolópapírt egy speciális tartóhoz rögzítheti. Ez a lépés nagyon fontos, mert a sima zománc megszabadulása jelentősen javítja a fürdő felületének tapadását.
  • A belső felület nedves tisztítása megtörténik. A fürdőt nagyon óvatosan kell mosni, hogy ne maradjon zománcrész és egyéb törmelék.
  • A szifont leszerelték.

  Ha valóban nem akarod zavarni a zománc eltávolítását, egyszerűen mosogatószerrel alaposan mossa le a fürdőt, zsírtalanítson szódával, dörzsölje a felületre, mossa le és szárítsa meg.

  A bélés egyéni telepítése

  Az akril bélés fürdőbe történő beépítése a következő lépésekből áll:

  • Az egész folyamat első lépéseként be kell illeszteni a betétkést az öntöttvas fürdőbe, majd be kell illeszteni. Ehhez az akril betétet helyezze a kádba, és jelölje meg a felesleges részt, amely túlmutat a régi tartály korlátján túl egy jelölővel. Vegye ki a betétet, és elektromos vágószerkezettel vagy fűrészszalaggal vágja le az anyag felesleges részét, megpróbálja megakadályozni a szélek megjelenését.
  • Szükség van a lyukak vízelvezetésére. Ehhez egy fúvókákkal ellátott elektromos fúrót használhat.

  A lefolyó és a túlfolyó lyukak pontos megnevezéséhez a következő trükket használhatja: a régi fürdőben lévő lyukak éleit dörzsölje egy konstrukciós ceruzával és szorosan szorítsa rá az akril betétet. A jelöléseket a bélés felületén kell feltüntetni.

  • Az elkészített akrilfólia sűrű beépítéséhez a kádban szilikon tömítőanyag és kétkomponensű habarcs szükséges. Az első lépés egy tömítőanyag réteg alkalmazása a leeresztőnyílások peremére. Ez nagyon fontos, mert csökkenti annak a lehetőségét, hogy a folyadék az akril bélés alá esik. Most az egész fürdő szélén kell ragasztót alkalmazni.
  • Belülről a teljes fürdőt kétkomponensű habra kell lefedni. Fontos az alkalmazott réteg vastagságának követése. Ennek a paraméternek meg kell felelnie a bélésnek a fürdő paramétereihez tartozó eltérési méretével.

  Kívánatos, hogy a hab az egész belső területet lefedi, mivel az akrillemez nem tapad teljes mértékben és hajlik, amikor a rések kialakulnak. A 4-5 cm távolságú habszalagok is megengedettek.

  • A fürdőben lévő akrilbélést a lehető legszorosabban kell felszerelni, a fürdő felületének sajtolásával. Különösen jól kell tömöríteni az alját, a lefolyót körülvevő területeket és a túlfolyást;
  • a szifon telepítése folyamatban van. Biztosítani kell egy tömítőanyaggal is.

  Figyelj! Előfordulhat, hogy egy régi szifon nem alkalmas behelyezéssel megvastagodott fürdőre. Ellenőrizze előre.

  Telepített akril bélés a fürdőben, a képen látható:

  • A lefolyó el van zárva, és a teljes vízfürdő 2-3 cm-re van a túlfolyás alatt. Ebben az esetben a víz a fő terhelés szerepét játssza. Ez megkönnyíti a betét rögzítését.
  • Ebben az állapotban a fürdő egy napig marad. Ezután újra normál célokra használhatja.

  következtetés

  Nagyon könnyű az akril betétet saját kezével felszerelni. Még egy tapasztalatlan személy és képzettség is képes lesz megbirkózni az ilyen munkával. A telepítés során fontos, hogy kövesse az összes szabályt és utasítást. A rögzítéshez felhasznált anyagok minőségét is figyelembe kell venni, mivel az eszköz minőségétől függ.

  Videó utasítás

  Az alábbiakban részletesen ismertetjük az akril bélés öntöttvas kádba való beépítését. Ha bármilyen kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, kérje meg a megjegyzéseket - mindannyiunkra válaszolunk.

  Akril bevonatok a fürdőben A Moszkvában és a régióban a helyreállítás legáltalánosabb módszere

  Az akril bevonatok valójában új, osztrák akrilból készült fürdők. Az egyetlen különbség köztük és az önálló akrilfürdő között az, hogy régi fürdőjét az akril réteg szilárdsági kereteként használják, nem pedig az epoxi réteget.

  Ez a technológia számos előnnyel jár, mivel ötvözi mind az öntöttvas, mind az akril fürdők tulajdonságait. A bélés telepítésekor a fürdő a következő előnyökkel jár:

  • Nem sötétedik az idő múlásával, nem szennyezi a szennyeződéseket és a rozsdát;
  • Általános mosószerek hagyományos szappannal vagy folyékony mosószerekkel;
  • Ellenáll a kopásoknak és repedéseknek, a kisebb karcolásokat egyszerűen eltávolítják polírozással;
  • Antibakteriális tulajdonságok;
  • A víz 6-szor lassabb, mint egy rendszeres fürdőben;
  • Az akril bélés élettartama 15-20 év.

  Színes fürdőbevonatok

  Az akril bélést nem csak a hagyományos fehérből, hanem a fotón látható három másik szín közül is megadhatja (a tényleges szín kissé eltérhet a színvisszaadási jellemzők miatt), színek: fehér, kék, zöld, rózsaszín:

  FIGYELEM! Óvakodj a hamisítványoktól! Az ISKomp cégnek csak az eredeti akrilbevonatait használjuk, amely a fürdő helyreállításának módjára vonatkozó szabadalom tulajdonosa, amely tanúsított minőségbiztosítási rendszerrel (ISO 9001-2000) rendelkezik, kizárólag osztrák anyagokkal és német gyártmányokkal. A más cégek által gyártott termékeket kínáló cégek ismeretlen minőségű hamisított termékeket hoznak létre!

  Alkalmas a bélésfürdő javításához Hogyan mérhető a fürdő?

  Az akril bevonat gyártása ipari, ezért nem alkalmas minden fürdőre, de csak többé-kevésbé gyakori. Ezért, ha időt és 500 rubelt szeretne megtakarítani (a mérő előtanulmánya annyira költségei vannak), fontos, hogy a rendelés előtt pontosan vagy mínusz 2 cm-es pontossággal mérje meg fürdőjét, és mondja el az üzemeltetőnek a paramétereket a következő sorrendben:

  1. A fürdőkád hossza oldalával (D méret)
  2. A fürdő mélysége a lefolyó területén (D méret)
  3. A fürdőszoba szélessége a hátoldalon oldal nélkül (SH1 méret)
  4. A fürdőszoba szélessége a lefolyó területének oldalirányban (méret Ш2)

  A fürdőben lévő akril bevonatok: műszaki jellemzők és beépítési jellemzők

  A fürdőszobának komfortérzetnek kell lennie. Azonban előfordul, hogy nincs pénz a régi öntöttvas vízvezeték cseréjére, vagy nincs technikai képessége a falak károsítása nélkül, mivel nem terveztek jelentős felújítást. Ebben az esetben a gyártók felkínálják a helyreállítást akrilbélés telepítésével.

  Különlegességek

  A felújítás egy új felület behelyezésével a fürdőbe több mint negyven évvel ezelőtt Ausztriából származó mérnökök voltak. Az eljárást csak 1996-ban szabadalmaztatták. Engedélyezte, hogy hasonló munkát végezzen otthon. A fürdőben lévő akrilbélés a vízvezeték megjelenésének gyors helyreállítását szolgálja. A fő funkció nem csak javítja az esztétikai tulajdonságokat, hanem blokkolja a zománcburkolás károsodását.

  A betét a termék belsejében fedélként van felszerelve. Úgy tervezték, hogy frissítse a fürdőt, és megóvja a mechanikai hatásoktól és a zománc további megsemmisítésétől.

  A bélés élettartamának növelése érdekében gondosan hozzá kell járulnia a választáshoz. Fontos kritérium az anyag. A betétet nem lehet szokványos műanyagból vagy műszaki akrilból készíttetni, ez a termék néhány hónappal a felállítás után használhatatlanná válik. Leggyakrabban orvosi akril vagy kétrétegű ABS-akril alapanyagként használatos. Az akril bélések gyártásának technológiai folyamata nem könnyű, nem végezhető speciális berendezések nélkül a kézműves körülmények között. Minőségi termékek csak a gyárban készülhetnek.

  Vékony akril lap előállítása magas hőmérsékleten és vákuumhajlítással a kívánt formában. A kezdeti munkadarab vastagsága 6 mm-től kezdődik. Az öreg fürdők visszahelyezése a béléssel lehetővé teszi, hogy különleges költségek nélkül, sima és kellemes legyen az érintőfelülethez, ami bizonyos előnyökkel jár.

  Előnye és hátránya

  A legfontosabb előnyök között, amelyek befolyásolják az új fürdő megvásárlásának és a régi helyreállításának választékát, számos.

  • Alacsony pénzügyi költségek. Az olcsó akrilbélések nyereségesebbek.
  • Rövid telepítési idő. A professzionális telepítési idő 2-3 óra. Kézi telepítés esetén 5-re növelhető.
  • Fürdőfelújítás nagyobb javítások nélkül. A bélés telepítése során nem szükséges a régi fürdő bontása.
  • Jó szigetelés, ami különösen fontos acélfürdőbe történő beépítéskor.
  • Kiváló hőszigetelés lehetővé teszi, hogy hosszú ideig forró vizet tartson a tálban.
  • Saját telepítés lehetséges.
  • Nagy ütésállóság, karcállóság.
  • A plaszticitás lehetővé teszi a deformációk átterelését, különösen egy vékony anyagból készült fürdőkádban, például acélban.
  • Hosszú élettartam. Bizonyított gyártók garantálják a 20 éves működést. Valójában megfelelő használat mellett az akril betét több tucat évig tarthat.
  • Hygiene. Mivel az orvosi polimernek nincsenek pórusai, könnyen kezelhető, és a baktériumok és gombák nem indulnak rajta. Azt is nevezik ecoacryl. Nem fél a háztartási vegyszerektől csiszolóanyag nélkül, tisztítható még szappannal is. Továbbá a nem porózus szerkezet miatt az akril nem sárgul, a piszok és a rozsda nem eszik bele.
  • Olyan szín kiválasztása, amely kiterjeszti a szokásos fürdőszobai terv határait. Az árnyalatok nem halványulnak ki és nem törlődnek az egész élettartam alatt.
  • Az akril nem allergiás anyag, így egészségre káros.

  Vannak olyan hátrányai is, amelyeket meg kell fontolni a telepítés megkezdése előtt.

  • Az akril bevonat csökkenti a fürdő belső térfogatát. Azonban a szakértők azt állítják, hogy az akril valójában kicsi vastagságú, így a csökkenés vizuálisan nehéz észrevenni. Inkább pszichológiai érzés.
  • Ha van egy csempe-szerű kivitel, amely közvetlenül a fürdőszoba oldalára kerül, akkor le kell bontani őket.
  • Az analfabéta telepítés jelentősen csökkenti a termék élettartamát.
  • Ha a bélés a régi tálban van, akkor a gomba és a penész képződését okozhatja, ha a víz a két felület közé kerül.
  • Ha nem követi a működési szabályokat, akkor a helyreállító bevonat gyorsan használhatatlanná válik.
  • Az ágyneművel ellátott fürdőszobában nem ajánlott az állatok fürdését, mert karmokkal károsíthatja a bevonatot.
  • Ne telepítse az akril bélést, ha a tulajdonos súlya meghaladja a 100 kg-ot, mivel a termék ebben a tömegben megreped.

  faj

  Az akril anyag betétek két típusból állnak:

  • Cast. Az ilyen termékeket sajtolással higiénikus acéllemezből készítik. A gyártási folyamatban a lemezt egy alumínium vagy szintetikus mátrixra helyezzük, a kívánt hőmérsékletre melegítjük, és vákuum alatt préseljük. A fűtés és a formázás szakaszában az akril feszül, ami az eredeti billet vastagságának csökkenéséhez vezet. Ha a gyártó megtakarításként vékonyabb lapokat használ, akkor a kapott bélés falai olyan vékonyak lehetnek, hogy nem garantálják a termék sértetlenségét.
  • Composite. Az alap az ABS műanyag, melyet egy akril réteg borít. A termékek rövid távon működnek. A gyártási folyamat lehetővé teszi a rétegek közötti monolitikus kapcsolatot. Az akril réteg azonban nem haladja meg a 0,3 millimétert, ami nem lesz képes magas színvonalú védelmet nyújtani a mechanikai sérülések ellen. Mivel a műanyag öntés könnyebb, az összetett bélések költsége lényegesen alacsonyabb, mint a tiszta akril bevonaté.

  Néha a vásárlók érdeklődnek a vinil-helyreállító termékek elérhetőségétől. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a fürdőszobai vinilbélések nem léteznek. Mivel a poli (vinil-klorid) nem egészségügyi anyag, csak ablakok, szövetek, építési felületek és egyéb olyan elemek készültek, amelyek nem kapcsolódnak a vízvezetékhez.

  Annak érdekében, hogy megfeleljen az összes technológiai követelménynek, az akril betétek csak ipari körülmények között készülnek.

  A helyreállító felületet általában egy régi öntöttvas fürdőbe helyezzük. Ez a higiéniai termék egy klasszikus, amely nem rendelkezik analógokkal, de bizonyos erőfeszítéseket igényel a karbantartás és a telepítés érdekében. A mai napig a gyártók nem tudnak betéteket elhelyezni a tál egyetlen modelljéhez, csak a leggyakoribbak. A szabványméretek centiméterben általában 150x70 és 160x70. Azonban vannak olyan modellek, amelyek hossza 170, 180 és szélessége legfeljebb 80 cm.A leggyakoribb akril változata egy leengedett betűtípus mérete 120x70.

  Az akril anyag lehetővé teszi, hogy kísérletezzen egy tapintóval. A színes betét a fürdőszoba tervező elemévé válik, amelyre a fő hangsúlyt fektetheti a fantasztikus környezetbe a világító és színes megoldásokkal. A leggyakoribb árnyalat az ügyfél véleménye szerint fehér és kék, de más színek nem kevésbé lenyűgözőek.

  Kiválasztási kritériumok

  A fürdőben lévő akrilbélés ára alacsonyabb, mint egy új termék ára, de nem annyira, hogy rendszeresen megváltoztatja. Ezért a választást óvatosan kell megközelíteni. Mielőtt akril betétet vásárolna, először meg kell mérnie a méréseket a bázisból.

  Ajánlatos öt alapvető mérést végezni:

  • a fürdő hosszát a külső széltől határozzák meg;
  • a belső tányér hosszát belülről kell mérni, figyelembe véve az oldal szélességét;
  • a csatorna oldala közötti belső szélesség;
  • a tál legszélesebb részének belső szélessége a hátsó területen anélkül, hogy figyelembe veszi az oldal szélességét;
  • A mélységet a leeresztő nyílás közelében határozzák meg. A szakértők javasolják, hogy egy lapos sínt helyezzen a fürdő oldalára, ahonnan merőlegesen le kell mérni.

  Javasoljuk mérések elvégzését még akkor is, ha az egészségügyi termék szabványméretekkel rendelkezik. Ez segít a pontosabb kiválasztásában. Nemcsak a tál hosszát és mélységét, hanem a lefolyó és a hátsó rész szélességét is figyelembe kell venni. Nem ajánlatos kisebb méretű terméket vásárolni, még akkor is, ha a fürdő formája nem szabványos. Az akril toknak úgy kell lennie, mint egy "második bőr", ellenkező esetben elhajlik, deformálódik, és ennek következtében megreped.

  A minőségi termék kiválasztása egyszerű, ha követni fogja a szakemberek tanácsát, és megvizsgálja az ügyfelek véleményét.

  A termékeket hitelesíteni kell. Bizonyított gyártók több év garanciát vállalnak. A termékhez mellékelni kell a megfelelő működésre és a megfelelő gondozásra vonatkozó utasításokat is. Ha a termék ára alacsony, de az eladó nem vállal minőségi tanúsítványt, vagy a jótállási idő kevesebb, mint egy év, akkor jobb, ha ilyen betétet nem vásárol. Ebben az esetben fennáll a fejfájás megszerzésének kockázata, ha rövid idő alatt a termék felhasználhatatlanná válik.

  Az akril bélés optimális vastagsága 5-6 mm. Ha kisebb, akkor működés közben a réteg megduzzad és megreped. Ez a kritérium vizuálisan ellenőrizhető. A termék nem világít, ha átnézi a fény felé. Ezenkívül a minőségi bélés nem hajlítható meg, ha megnyomja. Vásárláskor figyelni kell arra, hogy a felület sima az érintésre, nincsenek hibák áramlás, sűrítés, repedés formájában, a színe egyenletes.

  Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a külföldi gyártók termékei esetleg nem alkalmasak házi fürdők számára. Jobb az olyan orosz cégek kiválasztása, amelyek országszerte nagy forgalmazói hálózatokkal rendelkeznek. Az alábbi márkák bizonyították magukat. Rendszerint német és osztrák nyersanyagokat és berendezéseket használnak termelésre. Ezek a vállalatok:

  • LLC ISKomp. A cég 1997 óta gyárt hasonló termékeket. A termékek tanúsítvánnyal rendelkeznek, rendelkeznek az összes szükséges tanúsítvánnyal. A tevékenység engedélyezett az Orosz Föderációban. A fülfürdők gyártására vonatkozó szabadalmat 1994-ben a menedzsment szerezte. A gyártó különböző színű és méretű akril termékeket kínál. Egy kiterjedt kereskedői hálózat lehetővé teszi az ügyfelek kiszállítását az ország valamennyi régiójában. Bármely termékkészletnek tartalmaznia kell az összes támogató dokumentumot és ajánlásokat. A felhasználók értékelik a vállalat termékeit.
  • Plastall. A cég a vas- és acélkádok helyreállításához szükséges anyagok gyártásával foglalkozik. Ágazata több oroszországi városban található: Tolyatti, Moszkva, Szentpétervár, Novoszibirszk. Csakúgy, mint a szomszédos országokban (Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán) és a nyugati piacon. A termelés mellett a cég értékesít és telepít szolgáltatásokat. A márka garantálja az első szabad mintát, valamint az összes dokumentáció teljes csomagját. Maguk a bélések mellett a cég alkatrészeket és folyékony akrilát is értékesít.
  • Seven Lux. A termelési területek Tolyatti városában vannak. A cég akril fürdők, bélések, raklapok és panelek gyártására specializálódott. A termékeket a legmodernebb német gépeken gyártják. Az összes szükséges minőségi tanúsítvány és dokumentum igazolja az alkalmazott technológiák eredetiségét. A termékek versenyezhetnek az európai partnerekkel.
  • A "Multiplast" egy nagy ipari és kereskedelmi holding társaság, amely háztartási áruk értékesítésére szakosodott. A vállalat termékei az elfogadott műszaki szabványoknak és a GOST RF tanúsítványnak megfelelően vannak tanúsítva. A fejlett kereskedői hálózat lehetővé teszi az egyéni megközelítést minden ügyfél számára.

  Ha a fürdőszoba nem szabványos méretekkel rendelkezik, akkor a pad nem illeszkedik hozzá. A gyártókat általában a következő szabványok vezérlik: 120x70 cm, 130x70 cm, 140x70 cm, 150x70 cm, 170x70 cm, 185x85 cm.

  Ha az alapnak nincsenek hasonló méretei, akkor ebben az esetben kétféleképpen lehet:

  • a megrendelés nyilvántartása az egyedi méretek alapján;
  • módon "ömlesztett fürdő".

  A második eljárás magában foglalja a fürdő felületének folyékony akril bevonását. A mesterséges zománcozott üveg minőségi jellemzői többszörösen jobbak, mint az epoxi festék. Ennek a folyamatnak a fő különbsége a zománcozás során az, hogy a zománcot ecsettel vagy hengerrel kell felhordani, és az akrilát a tál felszínére öntik.

  A töltési módszer fő előnyei a következő tényezők:

  • Alkalmas bármilyen formájú fürdőkre, szemben a bélésszel. Különösen fontos a speciális edények, pl. Jacuzzi helyreállításához.
  • A belső térfogat jelentősen csökken.
  • A restaurálás során nincs szükség a lapok vagy egyéb díszítő bevonatok eltávolítására oldalról. Biztonságuk miatt elegendő egy építési szalag alkalmazása.
  • Ha kisebb hibák vannak, a folyékony akril megjavítja azokat.

  A stakrilom helyreállítása előtt először ismerkedjen meg a módszer negatív aspektusával:

  • az akril füstök károsak az egészségre, ezért ne legyenek a fürdőszobában védőfelszerelés nélkül, amíg teljesen száraz;
  • ajánlott eltávolítani a szifont, mert javítás közben eltömődhet;
  • jelentős hibák: mély karcolások és forgácsok, nem lehet kitölteni;
  • A készpénzes költségek jelentősek lehetnek, mivel az akril nem öntött, és nem csiszolt.

  A telepítés finomságai

  Akril bélés telepítése a saját kezével nem sok időt vesz igénybe. Mielőtt behelyezné a betétet a fürdőbe, minden előkészítő munkát elvégeznie kell: méréseket kell készíteni, és készítsen elő magának a tálat.

  edzés

  Miután minden szükséges mérést elvégeztek, és a bélés kiválasztásra került, folytassa a következő lépéssel, amely magához a fürdő előkészítéséhez kapcsolódik. Az első lépés annak megállapítása, hogy a tál záródása lezárul-e. Sok tulajdonos elrejti az öntöttvas termékeket csempe vagy burkolat alatt. Ezenkívül a lapokat gyakran védik a vízfolyástól a padlóig, műanyag sarkokkal. Az ilyen részeket, amelyek közvetlenül a fürdőszobában helyezkednek el, el kell távolítani a hozzáférést. Abban az esetben, ha a tál élei be vannak építve a falakba, gondosan meg kell vizsgálnia az összes helyreállítási lehetőséget. Ha drága csempe vagy más befejező anyag van, ha a falakat nem tervezték a közeljövőben javítani, akkor nem lehet a lemezeket felszabadítani, akkor akrilbélés telepítésével kell várni. Ha a restaurálás még mindig szükséges, javasoljuk, hogy az eljárást önterülő akrilra vagy zománcozással alkalmazzuk.

  A következő lépés - a régi zománc tisztítása. A ragasztás javítása érdekében a felületek ragasztása esetén el kell távolítani a sima zománcburkolatot, meg kell tisztítani a rozsda és a vízkő nyomát. Ehhez durva csiszolópapírt használnak. A folyamatot manuálisan és speciális mechanikus eszközök, például csiszoló fúvókákkal ellátott csiszolók segítségével lehet elvégezni. Ezután tisztítsa meg a törmelékfürdőt, távolítsa el a töredékeket, alaposan mossa le és törölje le. Jobb, ha a felületet további lépések előtt felszínteleníti. Használhatja a kevésbé "piszkos" módon. Ebben az esetben a mosdót minden tisztítószerrel meg kell mosni. Ezután dörzsölje szódabikarbónával, hogy zsírtalanítsa a felületet, mosson és szárítson. Ezzel a kezeléssel azonban a tapadás sokkal rosszabb lesz.

  Tisztítás után a szifont eltávolíthatja. Jobb ideiglenesen ragasztani a leeresztő nyílást maszkoló szalaggal, mert a habarcs felhordása esetén a padlóra feltörhet.

  felszerelés

  Kezdetben meg kell próbálnia a vásárolt vonalzónát. Ha ideálisan leül, akkor egy régi szaniter árusítása kicsit időbe telik. Abban az esetben, ha a felület nem tökéletes, akkor a betonfürdő méretéhez igazodik. Ehhez az akril betétet a tálba helyezzük, jelöljük az oldal szélét és a leeresztő lyuk helyét markolattal vagy egyszerű ceruzával. A szakembereknek tanácsos ezt a folyamatot egyszerű tollal elősegíteni. A vastag réteggel ellátott ceruza körvonalazza a régi bevonatok lyukainak körvonalát, a bélés felhelyezése után, és a felületén kissé megnyomva a kontúr nyomai maradnak.

  A tervezett vonalakon elektromos villanófúvóval vágjunk ki extra centimétereket. Az ürítőnyílások kivágása fúróval és tárcsafúvókákkal történik. A vágási folyamatot ellenőrizni kell, hogy megakadályozzák a kaszát és a barázdák megjelenését.

  Ezután szilikon tömítőanyagot vagy ragasztóanyagot, valamint kétkomponensű habarcsot kell használni. A szilikon minden leeresztőnyílásnál és oldaléleknél előzetesen alkalmazható. Az eljárás lehetővé teszi a fürdőnek a rétegek közötti folyadék belsejéből való védelmét, ezáltal megvédi a pusztítást és a gomba kialakulását. A tál belső felülete egyenletes burkolatú speciális habarccsal. Az alkalmazott réteg vastagságának meg kell felelnie a fül és a régi fürdő közötti távolságnak. A habszalagok között ne legyen nagy nyílások.