Legfontosabb > Tervezés

Fürdőbetét öntöttvas fürdő helyreállításához. A módszer előnyei és hátrányai

A fürdő cseréje, különösen az öntöttvas - időigényes és drága pénzügyi előírásokkal. Először is, az anyag súlya nagyon nagy, egy ilyen fürdõ tömege meghaladhatja a száz kilogrammot, ezért fizikailag nagyon nehéz lesz szétszerelni, másrészt ezt a folyamatot a díszes cserép megsértése is kísérte, ami szintén nemkívánatos, és még nagyobb kiadási tétel. De van egy alternatíva ehhez a folyamathoz - a vízvezeték helyreállításához. A legoptimálisabb és legelterjedtebb módszer az öntöttvas fürdő akrilokkal történő javítása. Két fő módja van a fürdőtermék frissítésének akrilos kivitelezésével: egy öntöttvas kádfürdő és egy akril akril öntöttvas fürdő.

A fürdő akril helyreállításának módjai

Szükséges kidolgozni a vízvezeték-helyreállítás minden egyes módját.

Akril bélés telepítése

Az akril bélés műanyag pad az öntöttvas fürdőben, amelynek falvastagsága négy-hat és alig vagy két milliméter.

Plusz beépítési bélés:

 • az öntöttvas fürdő akrilnal nagyon gyorsan lefedhető;
 • a termék helyreállításának költsége lényegesen kisebb a fürdőkád lebontása és az új vízvezeték-beszerzés költségeivel összehasonlítva;
 • az öntöttvas fürdő akril felülete nem sötétedik, jól mossa, jól hőt takarít meg;
 • a fürdő pad nem korrodál.

Azonban azoknak az embereknek a felülvizsgálata, akik a berendezés telepítésekor problémákba ütköztek, számos érvet veti fel a vízvezeték-javítás eme módszere ellen:

 • a bélés szinte lehetetlen telepíteni önmagában;
 • akril betét az öntöttvas fürdőben gyorsan karcolódott;
 • Az öntöttvas fürdőben lévő akril bélés mossa csak speciális nem agresszív eszköz lehet;
 • a betét csökkenti a termék belső térfogatát, ami kellemetlen a használata.

Amint láthatjuk, ez a helyreállítási módszer mind rajongóinak, mind ellenfeleknek szól. Ezért érdemes részletesebben foglalkozni a berendezés telepítésével.

Az acél bélés az öntöttvas fürdőszobában az alábbiak szerint van felszerelve:

 1. Lehetséges, hogy az akril fürdőt csak öntöttvas fürdőbe helyezzük be, miután a betét egyedi méretekben készült;
 2. Ezt követően a kész akrilbélést a fürdőbe a ragasztókészülékbe építik be;
 3. Szükség esetén a béléscsíkot a fürdővel szomszédos csempe szintjének megfelelően vágják le;
 4. Az akril bélés és a szaniteráruk leeresztő lyukakkal vannak ellátva, amelyek után speciális tapadóoldattal rögzítik;
 5. A telepítés végső szakaszában a vízelvezető rendszer csatlakozik a szennyvízcsatornához, miután a csempeburkolatú akrilfólia ízületét szilikon tölti be a tömítéshez.

Fontos! Minden felszerelést munkájához szakembernek kell végeznie, különben a fürdő élettartama esetleg nem felel meg az Ön elvárásainak, mert a technika bármilyen megsértése a bélés repedéseit és a gomba fejlődését okozhatja.

Maga a beépítési folyamat körülbelül három órát vesz igénybe, ezután a fürdőt hideg vízzel tölti meg, és egy napig ebben a formában marad. Ezután biztonságosan használhatja a fürdőt a szándék szerint.

Hogyan frissítsük az öntöttvas fürdőt folyékony akrilnal?

Öntöttvas akril akril - alternatív gyors út az egészségügyi berendezések helyreállításához. Ezt a módszert nem csak a fürdők visszaállítására, hanem zománcozott mosdókagylók és egyéb vízvezetékek festésére is használják.

A fürdőkád helyreállítási technológiájának előnyei folyékony akrilnal:

 • alacsonyabb hővezető képesség, ami miatt a fürdőben lévõ víz lassabban hûl;
 • az öntöttvas fürdő akril bevonat sima, és ezért nem rendelkezik sárga bevonattal, még a szaniterek hosszabb használatával sem;
 • nagy szilárdságú és tartósságú akril bevonat;
 • az öntöttvas fürdők akril bevonata nem jelent különösebb gondot a vízvezetékhez;

De ez a fürdőfedél helyreállításának módja a munka minden szakaszának ideális teljesítményét feltételezi, különben megállapítható, hogy:

 • fürdő fedél repedések;
 • az öntöttvas fürdő folyékony akrilnal történő helyreállítása nem volt sikeres a felszíni hólyagok és csíkok megjelenése miatt;
 • A bevonat felhámlása a termék falain történt.

Ezért azonnal ügyelni kell arra, hogy az öntöttvas fürdő folyékony akrilnal történő helyreállítása nagyon nehézkes és felelős folyamat.

Töltse fel a folyékony akril felületet a felület előkészítése után

Az öntöttvas fürdők folyadék akrilnal történő javítása előtt meg kell tisztítani a vízvezeték felületét:

 1. A daráló és a fém fúvóka segítségével a régi zománcfestéket eltávolítják a szaniterekből;
 2. Ezután zsírtalanítani kell a vízvezeték teljes belső felületét acetonnal áztatott rongyokkal;
 3. Az ízületekhez tartozó fürdőköteleket ragasztással kell ragasztani maszkoló szalaggal, hogy ne foltolják fel a felületüket.

Az öntöttvas fürdők akrilellátásának javítása szigorúan ragaszkodik minden olyan technológiához, amely a jövőben hosszú időt biztosít a vízvezetékhez. Meg kell jegyezni, hogy a folyékony akril és a keményítő expozíciós ideje nemcsak a gyártó cégétől, hanem a helyiség hőmérsékletétől is függ. Ha a hőmérséklet tizenöt és húsz fok között van, akkor a zársebesség húsz perc, a hőmérséklet emelkedése pedig csökkenti az expozíciós időt.

Annak érdekében, hogy megválaszoljuk az öntöttvas fürdő akrillal való frissítésének kérdését, meg kell tudnunk elsajátítani a vízvezeték felületek helyreállításának tömeges módját. Ez magában foglalja a munka több egymást követő szakaszának megvalósítását:

 1. Kényelmes edény (keményedő palack) használata esetén egyenletesen kell alkalmazni az akrilát a termék oldalán;
 2. Ha a folyadék összetétele egyenletesen eloszlik a fürdő falain, akkor puha gumi spatulát kell használnia, amellyel az akrilet a szükséges helyeken kell használni;
 3. Ha buborékok keletkeznek a felületen, használjon ecsetet, hogy eltávolítsa őket;
 4. Miután a fürdő teljesen fel van töltve akrilnal, várni kell arra, hogy az anyag 48 órán keresztül megkeményedjen.

következtetés

A vízvezeték helyreállításának leírt módszerei pénzügyileg rendelkezésre állnak, de akrilbélés telepítése szinte lehetetlen szakemberek bevonása nélkül. Ha önmagát szeretné javítani, jobb, ha a vízvezeték-berendezés helyreállításának második módját alkalmazza. Mindenesetre mindkét módszer pénzügyileg sokkal nyereségesebb lesz a megkérdőjelezhető minőségű új vízvezeték beszerzéséhez képest.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Akril bevonatok felszerelése "Bath in the bath"

  Rendeljünk akril bélést a
  3800rub.

  Ingyenes fürdőmérés

  A szakember segítséget nyújt a pontos méréshez telefonon ingyen.

  Video telepítés bélés

  Az akril betét master Ecoacryl telepítésének folyamata

  Valódi termékek

  Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti akril bélést?

  Videó varázsló megjegyzéseivel

  Nézze meg az akril betét telepítési lépéseit, és keresse meg többé a varázsló által végzett munkát.

  A fürdő és a WC komplex javítása

  PVC műanyag panelek szerelése a falakon és a mennyezeten

  Kiegészítések új fürdőhöz

  A kiegészítők szebbé és praktikusabbá teszik a szobát.

  Fürdőszobai képernyő

  A képernyő elrejteni fogja a helyet a fürdőszobában, miközben könnyű hozzáférést biztosít az alatta, és esztétikus megjelenést kölcsönöz a szobának.

  Fürdőszobai szőnyegek

  Soha többé nem csúszik el, és nem veszi a zuhanást, köszönhetően a szőnyeg szerkezetének és a tapadásnak a felülethez

  Munkánk

  Fotófürdő az akril betét behelyezése előtt és után

  Telepítés 3 egyszerű lépésben

  Holnap új fürdőt fogsz kapni

  Mérőfürdő

  Annak érdekében, hogy megfelelő betétet válasszon, meg kell mérni a fürdőt a mérési utasításoknak megfelelően, vagy hívja a mérőműszert.

  kérelem

  Kérhet online telepítési kérelmet, hívjon minket a 8 (495) 507-27-34 számon, vagy hívja fel a kapcsolatot.

  telepítés

  Kényelmes napokon és időben a mester átadja a bélést, elvégzi az előkészítő munkát és a telepítést. Mindössze két órát vesz igénybe.

  Mi az akril bélés

  Technológia "Fürdő a fürdőben"

  A technológia lényege abban rejlik, hogy az akril betétet egy régi fürdőbe helyezzük és biztonságosan rögzítjük vele a fürdő teljes felületén alkalmazott kétkomponensű hab miatt. A régi fürdő aljainak előcsiszolása, valamint az akril betét alsó rétegének tulajdonságai nagyon nagy tapadást biztosítanak, és a peremek körüli kezelés a szilikon tömítéssel és a lefolyó és a túlfolyó lyukakkal teljesen kiküszöböli a nedvesség bejutását a fürdő mögött és a bélés és a bélés közötti térbe. Mindez 2 óra alatt lehetővé teszi a megbízható, monolitikus kialakítást, amely több mint 15 évig tarthat anélkül, hogy elveszítené eredeti megjelenését. Ezért ez a helyreállítási módszer a legmagasabb minőségű, gyors és alapos.

  Az akrilbetét előnyei

  Tartós

  az akril betét élettartama 15 év!

  Egészségre biztonságban

  Kiváló minőségű anyagból készült.

  Meleg

  Alacsony hővezetőképessége miatt hosszabb ideig tartja a vízhőmérsékletet

  Könnyen törődhet

  Elég törölni egy szivaccsal, mosószerrel vagy közönséges szappannal.

  Nem rozsdás, és nem sárgul

  Megőrzi eredeti megjelenését több év alatt.

  Okos döntés

  Ecoacryl - minőség és megbízhatóság

  Miért bízhatunk a fürdőnkben?

  betétek

  Minden csapágyhoz minőségi bizonyítványt állítunk elő.

  Akril burkolatok katalógusa

  Keres Akril bevonatok ISKomp

  Telepítési idő - 1,5 - 2 óra

  Fürdő: 150 és 170 cm

  Moszkvában és Szentpéterváron: 500 rubel. a moszkvai körgyűrű / gyűrű útján

  Moszkvai körgyűrű / gyűrű út: 500 rubel. + 30 rubel / km

  Az ISKomp az orosz ISKomp cég fürdőkádak akrilbevonata. A cég 1997 óta gyárt akril bélést, és rendelkezik az összes vonatkozó tanúsítvánnyal, beleértve az Orosz Föderáció területén fürdőkádak gyártására vonatkozó engedélyt is. 1994-ben kapták meg a technológia "fürdő a fürdőben" helyreállítására vonatkozó szabadalmat.

  Az "ISKomp" betétek gyártásával Ausztria kiváló minőségű akril lapjait alkalmazzák.

  A "VladyshVam" társaság az ISKomp cég hivatalos kereskedője.

  Az "ISKomp" akril betétek választéka

  ISKomp beszúrása: fehér

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: kék

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az ISKomp beillesztése: zöld

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: rózsaszín

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  ISKomp beszúrása: fehér

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: kék

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az ISKomp beillesztése: zöld

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: rózsaszín

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az akusztikai bélések "ISKomp"

  Nem kell szétszerelni a régi fürdőt;

  A bélés teljes felszerelése 2 órát vesz igénybe;

  A betét anyag ütésálló és környezetbarát;

  Ez a helyreállítási módszer olcsóbb, mint egy új fürdő megvásárlása;

  A frissített fürdőkád élettartama 20 évig!

  Akril fürdőbevonatok katalógusa

  Rengeteg ember már sikerült vásárolnia egy műanyag borítást a fürdőkádon, és értékelte érdemeit. A legfontosabb előny a régi felület gyors visszaállítása. Pár óra múlva ez a betét egy sárga színű edényt karcolással és rozsdával egy új vízvezeték szerelvénybe forgat.

  Miért kellene még egy padot venni a fürdőben?

  • A bélés élettartama legfeljebb 20 év.
  • Az akril gyakorlatilag nem karcolja meg, és nem veszi fel a rozsdát és a piszkot
  • Mechanikus ütések esetén a felület károsítása meglehetősen nehéz.
  • A telepítés nagyon egyszerű, és csak 1,5-2 óráig tart.

  Hol vásárolhat meg akril fürdő padot?

  A "Beillesztett" cég kínálja a fürdőkádat megfizethető áron. Katalógusunk bemutatja az ISKomp gyártója termékeit. 1997 óta ez a cég kiváló minőségű linereket gyárt az osztrák technológiával.

  Segítségünk segítségével gyorsan és nyereségesen frissítheti régi fürdőjét. Hívjon most!

  Értékelje a szolgáltatás minőségét: (Még nincs értékelés)

  Akril bélés felszerelése 2 óra alatt

  Új, hófehér fürdő a régi szétszerelés nélkül - lehetséges? Igen, ha az akril bélést a fürdőbe szereli. Ez az egyszerű megoldás a régi hajó rozsdamentes foltjaival és forgácsokkal szembeni felismerésétől fog változni. Csak 2 óra - és a kupak újra ragyog, mint a vásárlás napján!

  A cég "LeaderVann" - vezető szerepet tölt be az akril bélés telepítés területén

  A fürdőbe való beillesztés a legjobb megoldás, ha a régi vízvezeték megjelenése és működése messze nem tökéletes. Több mint 8 éve dolgozunk a "fürdőkád" technológiában, és csak pozitív visszajelzést kapunk az ügyfelektől.

  5 ok akrilbélés telepítéséhez:

  1. A munka időtartama - 2 óra. A frissített fürdőszobát 8 óra múlva használhatja.
  2. Nem bonyolult leszerelés és új drága vízvezeték beszerzése.
  3. Könnyű kezelhetőség: törölje le a felületet szivaccsal enyhe tisztítószerrel.
  4. A fürdőben lévő víz akrilbéléssel 2-szer lassabb lesz.
  5. A különleges fedőréteg visszaszorítja a szennyeződéseket és nem veszi fel a festékeket.

  Készen állunk arra, hogy 4 színválasztékot kínáljunk. Így választhatja a legjobb megoldást, figyelembe véve a szoba kialakítását.

  Miért válassza a LeaderVann-ot?

  Komoly vállalkozás vagyunk, amely régóta teljes körű szolgáltatásokat nyújt a régi fürdők frissítésére és a fürdőszobák és fürdőszobák javítására.

  A "LeaderVann" értékeli hírnevét, ezért készek vagyunk a lehető legjobb áron kínálni Önnek. Értékelje az összes előnyünket:

  • 8 éve helyreállítjuk a fürdőket.
  • A bélés telepítése a hívás utáni napon
  • Garancia a betéten 2 év
  • Az ISKomp cég hivatalos forgalmazója vagyunk - vezető szerepet játszik a bélés gyártásában
  • Már több mint 16.000 fürdőt frissítettünk.
  • Rendszeres promóciók és kedvezmények - ésszerű megtakarítások.

  A fürdőben lévő betét megrendeléséhez hívjon minket. Nézze meg a mérőt ugyanazon a napon!

  Akril bélés a fürdőhöz: típusok, kiválasztás és telepítés

  A beépített akrilbélés a fürdőszobában egyszerű módja annak, hogy frissítse a régi, öntöttvas fürdőt, amely kényelmes és jó minőségű, de ami elvesztette korábbi megjelenését a zománc, a sárgaság és a rozsda hibáinak köszönhetően. Megértjük a termék kiválasztásának és telepítésének finomságait, ami segít a minimális költséggel a régi fürdő saját kezű javításával.

  Mi az akril bélés

  Az akril bélés egyfajta betét, mint egy fürdőkád, amelynek fő funkciója az elavult bevonat megújítása és az öreg fürdő zománcának minden károsodása. Az ilyen eszköz használatával könnyedén átalakíthatja "ősi" vízvezeték berendezéseit egy új és modern fürdőbe.

  A betétből készült anyag hófehér, sima, könnyen tisztítható és ellenáll a mechanikai sérülésnek.

  Az akrilbélések a gyártási technológiától függően kétféleképpen oszlanak meg:

  • Öntött bélés. Ezek különleges akrilfóliákból készültek, speciális formában fűtöttek. Az ilyen termék ára a teljes fürdő ára 30% -a.
  • Kompozit termékek. Az ilyen béléseknek van egy ABS-műanyag alapja, a portyy vékony akril réteg. Különbözik az öntött alacsonyabb ár és a rövid élettartam - 5-6 év.

  Figyelj! Ha az öntött akril bélés alacsony áron kínálkozik, akkor vagy egy vékony lapból készül, amely hamarosan törölheti vagy megszakíthatja azt, vagy gyenge minőségű akrilból készülhet, amely nagy pórusokkal rendelkezik, ezért nehéz mosni. Az ilyen termék nem fehér, hanem szürkés vagy rózsaszínű.

  Előnyei és hátrányai az akril bélés

  A régi fürdő - zománcozás, bélés vagy töltő zománc, folyékony akril (stacryl) bevonás és akril bélés helyreállítása közötti választásakor meg kell mérnie az utóbbi összes előnyét és hátrányát.

  Az acél bélés az öntöttvas fürdőben tagadhatatlan előnyökkel jár:

  • Az akril bélés felszerelése a fürdőben kézzel elvégezhető, és ez legalább egy kis időt vesz igénybe
  • magas tartósság, karcolás és ütésállóság;
  • az ügyfelek véleménye csak akkor pozitív, ha az összetevők kiválasztása nem kerül mentésre;
  • hosszú élettartam. Egy minőségi termék legfeljebb 20 évig tart;
  • további hő- és hangszigetelés.

  Az akril bélés jól alkalmazható öntöttvas fürdőkhöz. Az acéltermékek használatát csak akkor indokolja, ha faluk nem hajlik, különben a bélés a közeljövőben megrepedhet.

  Érdemes megfontolni ennek a helyreállítási módnak a hátrányait. A régi fürdők javítása az alábbi nehézségekkel jár:

  • a fürdő belső terének csökkentése;
  • ha helytelenül van felszerelve, az akril betét élettartama jelentősen csökkenthető;
  • negatív visszajelzésekkel találkoztunk a törésekről és repedésekről, de csak olyan esetekben, ahol olcsó kompozit termékek kerültek telepítésre;
  • a víz behelyezése alá eső veszély és a kellemetlen szag megjelenése, amelynek forrása a keletkező gomba lesz.

  Megemlítettük a módszer előnyeit és hátrányait, és választania kell: fürdőt vagy akrilbélést. Válassza ki a fürdőszoba legmegfelelőbb módját és a már telepített betűtípust.

  Választás beillesztése

  A vásárlás előtt a bélés fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a mérete olyan közel a méret a fürdő. Ehhez mérje meg:

  • a régi fürdőkád szélessége a felső belső él mentén;
  • hosszúsága a külső élek mentén és az alsó részen belül;
  • mélysége

  Ahhoz, hogy vásárolni egy igazán minőségi terméket egy öntöttvas kád, in-store, amikor kiválasztják a bélés felhívni a figyelmet néhány fontos pontot:

  1. A termék színének tiszta fehérnek kell lennie, árnyalat nélkül.
  2. A felület sima, sima, bármilyen elhajlás vagy más hiba nélkül.
  3. A falvastagságnak a lehető legnagyobbnak kell lennie - 4-6 mm. A falak, ha megnyomják, elakadhatnak, de egy kicsit. A fém fürdőszobában - vékony
  4. Azt is javasoljuk, hogy gondosan átnézze a kiválasztott termék értékelését. Biztosan nem te vagy az első, aki pontosan ezt a gyártót vizsgálja.

  Fürdőkészítés

  Mielőtt az akril betétet saját kezével telepítené, előkészítő munkát kell készítenie, amely jelentős szerepet játszik az egész folyamat során:

  • Ha csempe csempék vagy műanyag panelek szorosan hozzá vannak kötve a fürdőszobához, azokat bontani kell, mert szabadon kell hozzáférni a szaniterek oldalához.
  • A terméket zománc bevonattal tisztítják. Ehhez egy nagydarab szemcseppet vagy csiszolópapírt használjon. A kényelem és a könnyű feldolgozás érdekében a csiszolópapírt egy speciális tartóhoz rögzítheti. Ez a lépés nagyon fontos, mert a sima zománc megszabadulása jelentősen javítja a fürdő felületének tapadását.
  • A belső felület nedves tisztítása megtörténik. A fürdőt nagyon óvatosan kell mosni, hogy ne maradjon zománcrész és egyéb törmelék.
  • A szifont leszerelték.

  Ha valóban nem akarod zavarni a zománc eltávolítását, egyszerűen mosogatószerrel alaposan mossa le a fürdőt, zsírtalanítson szódával, dörzsölje a felületre, mossa le és szárítsa meg.

  A bélés egyéni telepítése

  Az akril bélés fürdőbe történő beépítése a következő lépésekből áll:

  • Az egész folyamat első lépéseként be kell illeszteni a betétkést az öntöttvas fürdőbe, majd be kell illeszteni. Ehhez az akril betétet helyezze a kádba, és jelölje meg a felesleges részt, amely túlmutat a régi tartály korlátján túl egy jelölővel. Vegye ki a betétet, és elektromos vágószerkezettel vagy fűrészszalaggal vágja le az anyag felesleges részét, megpróbálja megakadályozni a szélek megjelenését.
  • Szükség van a lyukak vízelvezetésére. Ehhez egy fúvókákkal ellátott elektromos fúrót használhat.

  A lefolyó és a túlfolyó lyukak pontos megnevezéséhez a következő trükket használhatja: a régi fürdőben lévő lyukak éleit dörzsölje egy konstrukciós ceruzával és szorosan szorítsa rá az akril betétet. A jelöléseket a bélés felületén kell feltüntetni.

  • Az elkészített akrilfólia sűrű beépítéséhez a kádban szilikon tömítőanyag és kétkomponensű habarcs szükséges. Az első lépés egy tömítőanyag réteg alkalmazása a leeresztőnyílások peremére. Ez nagyon fontos, mert csökkenti annak a lehetőségét, hogy a folyadék az akril bélés alá esik. Most az egész fürdő szélén kell ragasztót alkalmazni.
  • Belülről a teljes fürdőt kétkomponensű habra kell lefedni. Fontos az alkalmazott réteg vastagságának követése. Ennek a paraméternek meg kell felelnie a bélésnek a fürdő paramétereihez tartozó eltérési méretével.

  Kívánatos, hogy a hab az egész belső területet lefedi, mivel az akrillemez nem tapad teljes mértékben és hajlik, amikor a rések kialakulnak. A 4-5 cm távolságú habszalagok is megengedettek.

  • A fürdőben lévő akrilbélést a lehető legszorosabban kell felszerelni, a fürdő felületének sajtolásával. Különösen jól kell tömöríteni az alját, a lefolyót körülvevő területeket és a túlfolyást;
  • a szifon telepítése folyamatban van. Biztosítani kell egy tömítőanyaggal is.

  Figyelj! Előfordulhat, hogy egy régi szifon nem alkalmas behelyezéssel megvastagodott fürdőre. Ellenőrizze előre.

  Telepített akril bélés a fürdőben, a képen látható:

  • A lefolyó el van zárva, és a teljes vízfürdő 2-3 cm-re van a túlfolyás alatt. Ebben az esetben a víz a fő terhelés szerepét játssza. Ez megkönnyíti a betét rögzítését.
  • Ebben az állapotban a fürdő egy napig marad. Ezután újra normál célokra használhatja.

  következtetés

  Nagyon könnyű az akril betétet saját kezével felszerelni. Még egy tapasztalatlan személy és képzettség is képes lesz megbirkózni az ilyen munkával. A telepítés során fontos, hogy kövesse az összes szabályt és utasítást. A rögzítéshez felhasznált anyagok minőségét is figyelembe kell venni, mivel az eszköz minőségétől függ.

  Videó utasítás

  Az alábbiakban részletesen ismertetjük az akril bélés öntöttvas kádba való beépítését. Ha bármilyen kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, kérje meg a megjegyzéseket - mindannyiunkra válaszolunk.

  Rendelje a bélést a fürdőben.

  Ha a fürdőkád megjelenése sok kívánnivalót hagy maga után, frissítheti azt akrilbélés vásárlásával a fürdőben. A bélés ára alacsonyabb, mint egy új fürdő költsége, és ez erős érv azoknak, akik nem terveznek új vízvezetéket vásárolni. A fürdőkádon egy akrilgyártás van, amelyet szabványos fürdő formájában formáztak. Ez a kialakítás a régi fürdő belsejében helyezkedik el, teljesen lefedi teljes felületét. Ezt a technológiát "fürdő a fürdőben" nevezik. Vásárolni egy bélés a fürdő már nagyon egyszerű. Ez a helyreállítási módszer ma már igen népszerű. Ez annak köszönhető, hogy a fürdő pad gyakorlatilag új fürdő, csak jóval alacsonyabb áron.

  Leggyakrabban az öntöttvas fürdők igényelnek helyreállítást. A szovjet idők óta telepítettek lakásokban, és sokan közülük a hosszú távú kizsákmányolás miatt nem teljesen esztétikus megjelenést mutatnak. Az öntöttvas fürdő bélése lehetőséget kínál arra, hogy drasztikusan megváltoztassa a régi fürdő megjelenését.

  Egy olyan városban, mint Moszkva, a régi öntöttvas fürdők gyakran találhatók az apartmanokban. És nem mindig a tulajdonosoknak van lehetőségük az új vízvezetékek szétszerelésére és telepítésére. A kilépés ez a helyzet egyszerű: egyszerűen csak vásárolni egy bélés a fürdőben. A fürdőkádra helyezett nem a drága akril vízvezeték minősége. Szinte bármilyen formájú fürdőbe telepíthető. Ebben az esetben minőségi akril bevonatot kap egy elfogadható áron.

  Ha a régi fürdőkád úgy néz ki, hogy nincs vágy a fürdésre, akkor megrendelheti a fürdőt a cégünkben. Az akril akril fürdőnek számos előnye van:

  • Esztétikus megjelenésű. A lap színe tetszés szerint választható;
  • nem rozsda és korróziónak van kitéve;
  • az akril alacsony hővezető képességgel rendelkezik, így a víz ilyen fürdőben lassabban hűt;
  • az akrilbélés élettartama 15-20 év;
  • Az öntöttvas fürdő bélése nem igényel különösebb gondosságot. A tisztításhoz csak szivacsot és meleg vizet használjon.

  De a fürdőköpeny vásárlása csak a csata fele. Nagyon fontos a helyes telepítés fül. A hajószél vágása, lyukak fúrása a lefolyóhoz és a túlcsorduláshoz, a régi fürdő elkészítése a telepítéshez - ez nem teljes listát azokról a feladatokról, amelyeket az akrilbélés telepítése előtt végre kell hajtani. Ha velünk vásárolt egy bélést a fürdőben, javasoljuk, hogy a szakembereink által nyújtott felszerelési szolgáltatásokat használja. Az akril bélés telepítésén kívül számos fürdőszobai felújítási szolgáltatást is kínálunk. A bélés telepítésével a fürdőben a további szolgáltatások ára alacsonyabb lesz, mint hogy ugyanazt a munkát rendelje el a különböző cégeknél. Olyan munkát végzünk, mint a csempézés, az egészségügyi berendezések telepítése, a szennyvízcsövek cseréje. A kiegészítő szolgáltatások költségeit egyedileg határozzák meg.

  Miután vásárolt egy bélést a fürdőben, a munkálatok beszerzési ára nem tűnik túl magasnak. Ezenkívül gyorsan és hatékonyan fogjuk megtenni. A honlapunkon található szakvélemények megtalálhatók a megfelelő részben. Hívjon bennünket, és rendeljen egy bélést a fürdőben, mindenki számára elérhető áron.

  akril bélés működéséhez

  az ömlesztett fürdő működéséhez

  HASZNOS CIKKEK

  Akril bevonat - olcsó, gyors és kényelmes módja a fürdő frissítésének. A béléscsökkentés előnyeinek megtekintéséhez össze kell hasonlítani egy szabványos öntöttvas és akril tálca fő jellemzőit.

  A komfortérzet, az alacsony hővezetőképesség és a szennyeződés ellenállása mellett az akril fürdő további előnye - könnyű javítás.

  A folyékony akril alkalmazása sokkal kényelmesebb eljárás, mint a bélés telepítése, ezért nem szabad elvégeznie magát.

  Az akril bélés előnyei:

  • Miután létrehoztál egy akril betétet egy fürdőkádban, valójában új, kiváló minőségű akril kádat kaptál!
  • A bélés nem szívja fel a rozsdát és a szennyeződéseket - nincs szükség tisztítószerek alkalmazására;
  • Az akril bélés 5-6-szor hosszabb ideig tartja az öntözött víz hőmérsékletét, mint a hagyományos fürdők;
  • A technológia lehetővé teszi a fürdők megjelenését a bontás nélkül.
  • A fürdőhely javítása után az akril betét nem fogja elveszteni a fehérségét (vagy más választott színt) újabb 15-20 évig;
  • A szovjet készítmények helyreállítása a zománcozással ellentétben sokkal egyszerűbb, hatékonyabb és ami még fontosabb, megbízhatóbb a bélések használatával;
  • A fürdő szakszerű szakemberek általi helyreállítása és az akrilbélés összes technológiával való felszerelése időtartama 1,5-2 órát vesz igénybe, és a fürdő élettartama további 15-20 évvel meghosszabbodik;

  Akril bélés

  Akril bélés telepítése. Ez nyereséges!

  Siess, hogy rendelje meg a betétet a hét vége előtt 3600 rubelre, ahelyett, hogy 4.300 rubelt.

  TOVÁBBI KEDVEZMÉT! Csak mondd el, mit keres a webhelyről!

  Hívja és hagyja el a kérelmet.
  Többcsatornás telefonos diszpécser:
  8 (495) 409-87-57

  Challenge mérő doboz - INGYEN!

  Az akril bélés egyedülálló módja az elveszett vonzerő vagy szivárgó fürdő kialakításához. A szlovén mérnökök feltalálták és szabadalmaztatták, és ma a Moszkva és a régiók lakossága iránti egyre növekvő kereslet.

  Algoritmus fürdőszobai burkolat javításához

  A betét méretben van kiválasztva és a tárgyhoz szállítva;

  Helyezzen akril betétet a fürdőszobába;

  A kiömlés és a túlfolyás technológiai nyílásai készülnek;

  Szögek és lökhárítók vannak felszerelve.

  A fürdő akril bélés telepítésére

  A "vízcsatorna-túlfolyás" és a csempék szétszedése a fürdőkád peremén

  Telepítés előkészítése:

  • őrlés
  • új "túlcsordulás" telepítése
  • szilikon egészségügyi betét

  Kétkomponensű hab alkalmazása

  Akril bélés dekoratív határoló és csempe behelyezése a fürdőkád peremén

  Gyakran a modern apartmanok és házak fürdõszobái szorosan rögzítik a kis helyiségek falai között, és speciális lökhárítókkal vannak lezárva. Ezért az ötlet, hogy nehéz öntöttvas tartályt kell cserélni, ami azt jelenti, hogy kihúzza, újrahasznosítja, megvásárolja és telepíti az új, pánikot okoz.

  Megoldja a problémát anélkül, hogy sok gondot okozna, és a költség segíteni akril bélés a fürdőszobában - sőt, ez egy másik fürdőszoba, kicsit kisebb, amely be van helyezve a régi és hozzá, hogy egy speciális összetételű és mechanikus eszközök.

  Az akril bélés speciális vízvezeték anyagból készült, amelynek összetett összetételét ABS műanyaggal megerősítették.

  Ingyenes hívásfogadó!

  Tisztelt vásárlók, kérjük, vegye figyelembe, hogy van egy intézkedés a fürdőszobák javításán. A javítások nyereségesek!

  Amikor megrendeli a fürdőszobát és WC-t a PVC panelekkel ezen a héten, akkor megkapja az egyik ajándékot:

  VEZETŐK, MIRROR KABINET, TOILET, FLOOR TILING VAGY CEILING WITH INSTALLATION!

  Hívás vagy kérés küldése a webhelyről.
  Többcsatornás telefonos diszpécser:
  8 (495) 409-87-57
  Szerezzen extra kedvezményt! Siess! A promóció csak egy hét!

  Egy akril betét előnyei a fürdőszobában?

  Az akril bélésnek nincs porózus szerkezete, tökéletesen sima és sima, ezért a fürdőszoba megfelelő egészségügyi és esztétikai állapotban tartása nem lesz nehéz. Az akril felületek ápolása egyszerű - minden eszköz - beleértve a rendszeres mosószappant is - hatékony tisztításra alkalmas.

  A fémtartálytól eltérően az akril meleg tapintásérzékeny, ami növeli a fürdőszoba kényelmét.

  A javítás sebessége elképesztő! Bármiben is lehet a fürdőszobája, a szakértők pár órán belül képesek lesznek megrendelni. 24 órán belül stabilizálódik a bélés a fürdőszobában, majd teljesen használhatja.

  A fürdőbetét integritásának és esztétikájának helyreállítását az eredmény tartóssága különbözteti meg. A vízvezeték berendezések évekig megőrzik a sugárzó fehérséget.

  A javítási költségek lényegesen alacsonyabbak, mint a vízvezeték-berendezések cseréje.

  Adott esetben a varázslók díszíthetik a fürdőképernyő külső részét. Ha a bélés már telepítve van, de cserére szorul, előzetesen leszerelt. A javítás legoptimálisabb esztétikájához szükség lehet a kerámia vagy a műanyag lap alsó szélének lecsavarására (attól függően, hogy a helyiséget hogyan tervezték).

  Hogyan rendelhetek?

  Kedvező feltételeket kínálunk a fémfürdők akril betétekkel történő javítására. A szabványos bélések 1,5 és 1,7 méteres méretű, egyenes és ellipszis méretűek visszaállítására szolgálnak. Ha a fürdőszobában nincs szabványos alakzat vagy egyéb olyan egyedi tulajdonságok, amelyek nem engedik meg a bélés használatát, nagy mennyiségben javítjuk.

  Megtalálhatja a munka árait egy adott mérethez, és meghívhat szakembereket minden Moszkvában lévő címre, telefonon vagy az online csevegésben az interneten.

  Technológiai "fürdő a fürdőben". Akril bélés

  Rendeljünk akril bélést a

  Az akril bevonatokat csak az ISKomp gyártó cég gyárjából állítjuk elő, amely a POLISANT márkanév alatt működik, és amely az akrilbetét módszerével szabadalmaztatható a fürdőhelyek helyreállításához.

  Tisztelt ügyfelek, vigyázzatok a nem hitelesített cégek hamisítványairól, amelyek a telepítést kézzel fogják előállítani.

  Nem tartósak.

  A régi fürdő helyreállítása során megértsék azokat az eljárásokat, amelyek segítenek frissíteni az elavult bevonatot. Az egyik technika lehet a zománc helyreállítása, vagy használhatja a folyékony akril alkalmazását az ömlesztett akrilfürdő módszerével.


  A NIKA cég képviselői más módszert is felajánlhatnak - egy akril bélés felszerelését a "fürdő a fürdőben" módszerrel, amelynek számos előnye van:

  Minden munkát egy nap alatt végeznek el - nem kell sokáig várnia a frissítésre.

  A helyreállítás olcsóbb lesz, mint egy új fürdő vásárlása, és az eredmény ugyanolyan minőségű lesz.

  A NIKA cég garanciát vállal az elvégzett munkákra - soha nem tagadjuk meg a kötelezettségeinket!

  Nézze meg az akril betét beszerelési lépéseit, és többet megtudhat,
  hogyan mester a munkát

  Gyakran dolgozunk a szovjet idők öntöttvas fürdőjével, melyeket csökkentett áron kínálnak.

  Ma ez a folyamat sok fájdalmas fejfájás.

  Csak szakemberek készítik. A bélés a fürdő alapjához van csatlakoztatva.

  Akril betét a fürdőben - Hogyan készítsünk újból egy régi fürdőt egy nap alatt?

  Könnyen. Kezdjük telefonon Moszkvában 8-495-665-25-65-ig, és hangozzuk fel azt a vágyat, hogy másnap új, gyönyörű és kényelmes fürdőt szerezzen. Egy nap alatt az Elitevann szakemberek elkészítik Önnek egy betétlapot.


  Az öntöttvas fürdőben lévő akril betét egy speciális bélés, amely a fürdőkádba illeszkedik, anélkül, hogy a régi (bádog-fürdő) módszert szétbontaná. Minimális erőfeszítéssel új, higiénikusabb és tartósabb fürdőt kap.

  • Teljesen sima felületet szeretne a régi fürdődből;
  • Az érintéses anyag sokkal szebb, mint a fém;
  • A fürdőszobában lévő víz sokkal lassabban hűlhet;
  • Különleges primeti akril megakadályozza a mikrobák elterjedését;
  • Az akril bélés ára lényegesen alacsonyabb, mint az új öntöttvas fürdő;
  • A bélés nem sötétedik, nem szívja el a szennyeződést és a rozsdát;
  • Könnyen tisztítható minden rendelkezésre álló mosószerrel;
  • A szerelési munka legfeljebb 2 óráig tart;
  • A felszerelést tisztán, szennyeződés és por nélkül végezzük;
  • A bélés élettartama - 15-20 év;
  • Ma ez a legegyszerűbb és leginkább jövedelmező módja a fürdő frissítésének.


  Árak az akril betétek a fürdőszobában, akkor kellemesen meglepett. Tudjon meg többet arról, mennyibe kerül a vonalhajózás és annak telepítése szakembereinktől. Szakértői tanácsadás és megrendelés esetén hívja a 8-495-665-25-65 telefonszámot, vagy készítsen online alkalmazást.

  Akril betét a fürdőben - Hogyan készítsünk újból egy régi fürdőt egy nap alatt?

  Munkafolyamat

  Termékeinket védjegy védi, és rendelkezik egészségügyi igazolással. Minden mestert tanúsíttattak és széles körű tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Minden mesternek teljes csomagja van.

  Szakembereink által végzett munka minősége a következő elveken nyugszik:
  1. Taktív és türelmes kommunikáció az ügyfelekkel
  2. Csak tanúsított anyagokat használjon
  3. Csak magasan képzett szakemberekkel dolgozzon.

  Az UCKOMP cég az egyetlen, a fürdőkben használt akril betétek gyártója. Ne kockáztasson olyan termékek vásárlását, amelyek nem felelnek meg az állami minőségi előírásoknak.

  A közelmúltban egyre gyakrabban jelentkeznek ismeretlen eredetű és rossz minőségű termékek a "Bath-Bath" egészségügyi szolgáltatási piacon. Az Orosz Föderáció 1998. augusztus 6-i 2160668 számú szabadalmi iratának megfelelően. csak az LLC "ISKom" egy engedélyezett gyártó akril bélés. Minden termék védjeggyel védett.

  Csak magas színvonalú minősített anyagok használata, valamint szakembereink gazdag tapasztalata garantálja munkánk minőségét. Ennek érdekében az Elitevann 12 hónapos garanciát vállal minden munkánkra.

  Az Elitevann már több mint 8 éve működik. Minden nap javítjuk a készségeket a munkában és figyeljük a technikai újításokat a fürdőkád helyreállításán és a fürdőszobák és szaniter létesítmények javításán. A vállalat csak éveken át szerzett szakembereket foglalkoztat, az átlagéletkor 25-40 év.

  A fürdőszobák komplex javítása

  Ahhoz, hogy megtapasztalhassa a fürdés tényleges élményét, javasoljuk, hogy készítsen átfogó fürdőszobai javítást. A tapasztalt szakemberek türelmesen hallgatják vágyait és preferenciáit. Ezután megválasztjuk a megfelelő anyagokat a költségvetéshez, modern színes megoldásokat kínálunk, és frissítjük a fürdőszobát vagy a fürdőszobát a megadott időn belül. Minőségi anyagok kiválasztása és az elvégzett munkák körültekintő megközelítése 12 hónap alatt garantált minden elvégzett munka számára. Részletes információkat és árakat kaphat telefonon: 8 (495) 665-25-65, 8-925-665-25-65, naponta, 9-00 és 21-00 között.

  Fürdőszobai képernyő
  Egy fürge és gyönyörű kilátás a fürdőkádra és további hely a különböző fürdőszobai cikkek és kiegészítők számára

  PVC burkolat
  Praktikus és olcsó módja a fürdőszobának és a fürdőszobának a díszítéséhez
  "PVC panelek katalógusa"