Legfontosabb > Dekoráció

Akril bevonatok felszerelése "Bath in the bath"

Rendeljünk akril bélést a
3800rub.

Ingyenes fürdőmérés

A szakember segítséget nyújt a pontos méréshez telefonon ingyen.

Video telepítés bélés

Az akril betét master Ecoacryl telepítésének folyamata

Valódi termékek

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti akril bélést?

Videó varázsló megjegyzéseivel

Nézze meg az akril betét telepítési lépéseit, és keresse meg többé a varázsló által végzett munkát.

A fürdő és a WC komplex javítása

PVC műanyag panelek szerelése a falakon és a mennyezeten

Kiegészítések új fürdőhöz

A kiegészítők szebbé és praktikusabbá teszik a szobát.

Fürdőszobai képernyő

A képernyő elrejteni fogja a helyet a fürdőszobában, miközben könnyű hozzáférést biztosít az alatta, és esztétikus megjelenést kölcsönöz a szobának.

Fürdőszobai szőnyegek

Soha többé nem csúszik el, és nem veszi a zuhanást, köszönhetően a szőnyeg szerkezetének és a tapadásnak a felülethez

Munkánk

Fotófürdő az akril betét behelyezése előtt és után

Telepítés 3 egyszerű lépésben

Holnap új fürdőt fogsz kapni

Mérőfürdő

Annak érdekében, hogy megfelelő betétet válasszon, meg kell mérni a fürdőt a mérési utasításoknak megfelelően, vagy hívja a mérőműszert.

kérelem

Kérhet online telepítési kérelmet, hívjon minket a 8 (495) 507-27-34 számon, vagy hívja fel a kapcsolatot.

telepítés

Kényelmes napokon és időben a mester átadja a bélést, elvégzi az előkészítő munkát és a telepítést. Mindössze két órát vesz igénybe.

Mi az akril bélés

Technológia "Fürdő a fürdőben"

A technológia lényege abban rejlik, hogy az akril betétet egy régi fürdőbe helyezzük és biztonságosan rögzítjük vele a fürdő teljes felületén alkalmazott kétkomponensű hab miatt. A régi fürdő aljainak előcsiszolása, valamint az akril betét alsó rétegének tulajdonságai nagyon nagy tapadást biztosítanak, és a peremek körüli kezelés a szilikon tömítéssel és a lefolyó és a túlfolyó lyukakkal teljesen kiküszöböli a nedvesség bejutását a fürdő mögött és a bélés és a bélés közötti térbe. Mindez 2 óra alatt lehetővé teszi a megbízható, monolitikus kialakítást, amely több mint 15 évig tarthat anélkül, hogy elveszítené eredeti megjelenését. Ezért ez a helyreállítási módszer a legmagasabb minőségű, gyors és alapos.

Az akrilbetét előnyei

Tartós

az akril betét élettartama 15 év!

Egészségre biztonságban

Kiváló minőségű anyagból készült.

Meleg

Alacsony hővezetőképessége miatt hosszabb ideig tartja a vízhőmérsékletet

Könnyen törődhet

Elég törölni egy szivaccsal, mosószerrel vagy közönséges szappannal.

Nem rozsdás, és nem sárgul

Megőrzi eredeti megjelenését több év alatt.

Okos döntés

Ecoacryl - minőség és megbízhatóság

Miért bízhatunk a fürdőnkben?

betétek

Minden csapágyhoz minőségi bizonyítványt állítunk elő.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Fürdőbetét öntöttvas fürdő helyreállításához. A módszer előnyei és hátrányai

  A fürdő cseréje, különösen az öntöttvas - időigényes és drága pénzügyi előírásokkal. Először is, az anyag súlya nagyon nagy, egy ilyen fürdõ tömege meghaladhatja a száz kilogrammot, ezért fizikailag nagyon nehéz lesz szétszerelni, másrészt ezt a folyamatot a díszes cserép megsértése is kísérte, ami szintén nemkívánatos, és még nagyobb kiadási tétel. De van egy alternatíva ehhez a folyamathoz - a vízvezeték helyreállításához. A legoptimálisabb és legelterjedtebb módszer az öntöttvas fürdő akrilokkal történő javítása. Két fő módja van a fürdőtermék frissítésének akrilos kivitelezésével: egy öntöttvas kádfürdő és egy akril akril öntöttvas fürdő.

  A fürdő akril helyreállításának módjai

  Szükséges kidolgozni a vízvezeték-helyreállítás minden egyes módját.

  Akril bélés telepítése

  Az akril bélés műanyag pad az öntöttvas fürdőben, amelynek falvastagsága négy-hat és alig vagy két milliméter.

  Plusz beépítési bélés:

  • az öntöttvas fürdő akrilnal nagyon gyorsan lefedhető;
  • a termék helyreállításának költsége lényegesen kisebb a fürdőkád lebontása és az új vízvezeték-beszerzés költségeivel összehasonlítva;
  • az öntöttvas fürdő akril felülete nem sötétedik, jól mossa, jól hőt takarít meg;
  • a fürdő pad nem korrodál.

  Azonban azoknak az embereknek a felülvizsgálata, akik a berendezés telepítésekor problémákba ütköztek, számos érvet veti fel a vízvezeték-javítás eme módszere ellen:

  • a bélés szinte lehetetlen telepíteni önmagában;
  • akril betét az öntöttvas fürdőben gyorsan karcolódott;
  • Az öntöttvas fürdőben lévő akril bélés mossa csak speciális nem agresszív eszköz lehet;
  • a betét csökkenti a termék belső térfogatát, ami kellemetlen a használata.

  Amint láthatjuk, ez a helyreállítási módszer mind rajongóinak, mind ellenfeleknek szól. Ezért érdemes részletesebben foglalkozni a berendezés telepítésével.

  Az acél bélés az öntöttvas fürdőszobában az alábbiak szerint van felszerelve:

  1. Lehetséges, hogy az akril fürdőt csak öntöttvas fürdőbe helyezzük be, miután a betét egyedi méretekben készült;
  2. Ezt követően a kész akrilbélést a fürdőbe a ragasztókészülékbe építik be;
  3. Szükség esetén a béléscsíkot a fürdővel szomszédos csempe szintjének megfelelően vágják le;
  4. Az akril bélés és a szaniteráruk leeresztő lyukakkal vannak ellátva, amelyek után speciális tapadóoldattal rögzítik;
  5. A telepítés végső szakaszában a vízelvezető rendszer csatlakozik a szennyvízcsatornához, miután a csempeburkolatú akrilfólia ízületét szilikon tölti be a tömítéshez.

  Fontos! Minden felszerelést munkájához szakembernek kell végeznie, különben a fürdő élettartama esetleg nem felel meg az Ön elvárásainak, mert a technika bármilyen megsértése a bélés repedéseit és a gomba fejlődését okozhatja.

  Maga a beépítési folyamat körülbelül három órát vesz igénybe, ezután a fürdőt hideg vízzel tölti meg, és egy napig ebben a formában marad. Ezután biztonságosan használhatja a fürdőt a szándék szerint.

  Hogyan frissítsük az öntöttvas fürdőt folyékony akrilnal?

  Öntöttvas akril akril - alternatív gyors út az egészségügyi berendezések helyreállításához. Ezt a módszert nem csak a fürdők visszaállítására, hanem zománcozott mosdókagylók és egyéb vízvezetékek festésére is használják.

  A fürdőkád helyreállítási technológiájának előnyei folyékony akrilnal:

  • alacsonyabb hővezető képesség, ami miatt a fürdőben lévõ víz lassabban hûl;
  • az öntöttvas fürdő akril bevonat sima, és ezért nem rendelkezik sárga bevonattal, még a szaniterek hosszabb használatával sem;
  • nagy szilárdságú és tartósságú akril bevonat;
  • az öntöttvas fürdők akril bevonata nem jelent különösebb gondot a vízvezetékhez;

  De ez a fürdőfedél helyreállításának módja a munka minden szakaszának ideális teljesítményét feltételezi, különben megállapítható, hogy:

  • fürdő fedél repedések;
  • az öntöttvas fürdő folyékony akrilnal történő helyreállítása nem volt sikeres a felszíni hólyagok és csíkok megjelenése miatt;
  • A bevonat felhámlása a termék falain történt.

  Ezért azonnal ügyelni kell arra, hogy az öntöttvas fürdő folyékony akrilnal történő helyreállítása nagyon nehézkes és felelős folyamat.

  Töltse fel a folyékony akril felületet a felület előkészítése után

  Az öntöttvas fürdők folyadék akrilnal történő javítása előtt meg kell tisztítani a vízvezeték felületét:

  1. A daráló és a fém fúvóka segítségével a régi zománcfestéket eltávolítják a szaniterekből;
  2. Ezután zsírtalanítani kell a vízvezeték teljes belső felületét acetonnal áztatott rongyokkal;
  3. Az ízületekhez tartozó fürdőköteleket ragasztással kell ragasztani maszkoló szalaggal, hogy ne foltolják fel a felületüket.

  Az öntöttvas fürdők akrilellátásának javítása szigorúan ragaszkodik minden olyan technológiához, amely a jövőben hosszú időt biztosít a vízvezetékhez. Meg kell jegyezni, hogy a folyékony akril és a keményítő expozíciós ideje nemcsak a gyártó cégétől, hanem a helyiség hőmérsékletétől is függ. Ha a hőmérséklet tizenöt és húsz fok között van, akkor a zársebesség húsz perc, a hőmérséklet emelkedése pedig csökkenti az expozíciós időt.

  Annak érdekében, hogy megválaszoljuk az öntöttvas fürdő akrillal való frissítésének kérdését, meg kell tudnunk elsajátítani a vízvezeték felületek helyreállításának tömeges módját. Ez magában foglalja a munka több egymást követő szakaszának megvalósítását:

  1. Kényelmes edény (keményedő palack) használata esetén egyenletesen kell alkalmazni az akrilát a termék oldalán;
  2. Ha a folyadék összetétele egyenletesen eloszlik a fürdő falain, akkor puha gumi spatulát kell használnia, amellyel az akrilet a szükséges helyeken kell használni;
  3. Ha buborékok keletkeznek a felületen, használjon ecsetet, hogy eltávolítsa őket;
  4. Miután a fürdő teljesen fel van töltve akrilnal, várni kell arra, hogy az anyag 48 órán keresztül megkeményedjen.

  következtetés

  A vízvezeték helyreállításának leírt módszerei pénzügyileg rendelkezésre állnak, de akrilbélés telepítése szinte lehetetlen szakemberek bevonása nélkül. Ha önmagát szeretné javítani, jobb, ha a vízvezeték-berendezés helyreállításának második módját alkalmazza. Mindenesetre mindkét módszer pénzügyileg sokkal nyereségesebb lesz a megkérdőjelezhető minőségű új vízvezeték beszerzéséhez képest.

  Akril burkolatok katalógusa

  Keres Akril bevonatok ISKomp

  Telepítési idő - 1,5 - 2 óra

  Fürdő: 150 és 170 cm

  Moszkvában és Szentpéterváron: 500 rubel. a moszkvai körgyűrű / gyűrű útján

  Moszkvai körgyűrű / gyűrű út: 500 rubel. + 30 rubel / km

  Az ISKomp az orosz ISKomp cég fürdőkádak akrilbevonata. A cég 1997 óta gyárt akril bélést, és rendelkezik az összes vonatkozó tanúsítvánnyal, beleértve az Orosz Föderáció területén fürdőkádak gyártására vonatkozó engedélyt is. 1994-ben kapták meg a technológia "fürdő a fürdőben" helyreállítására vonatkozó szabadalmat.

  Az "ISKomp" betétek gyártásával Ausztria kiváló minőségű akril lapjait alkalmazzák.

  A "VladyshVam" társaság az ISKomp cég hivatalos kereskedője.

  Az "ISKomp" akril betétek választéka

  ISKomp beszúrása: fehér

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: kék

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az ISKomp beillesztése: zöld

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: rózsaszín

  Kád 150 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  ISKomp beszúrása: fehér

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: kék

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az ISKomp beillesztése: zöld

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Insert ISKomp: rózsaszín

  Kád 170 cm

  Telepítés 1,5-2 órán belül

  Az akusztikai bélések "ISKomp"

  Nem kell szétszerelni a régi fürdőt;

  A bélés teljes felszerelése 2 órát vesz igénybe;

  A betét anyag ütésálló és környezetbarát;

  Ez a helyreállítási módszer olcsóbb, mint egy új fürdő megvásárlása;

  A frissített fürdőkád élettartama 20 évig!

  Akril fürdőbevonatok katalógusa

  Rengeteg ember már sikerült vásárolnia egy műanyag borítást a fürdőkádon, és értékelte érdemeit. A legfontosabb előny a régi felület gyors visszaállítása. Pár óra múlva ez a betét egy sárga színű edényt karcolással és rozsdával egy új vízvezeték szerelvénybe forgat.

  Miért kellene még egy padot venni a fürdőben?

  • A bélés élettartama legfeljebb 20 év.
  • Az akril gyakorlatilag nem karcolja meg, és nem veszi fel a rozsdát és a piszkot
  • Mechanikus ütések esetén a felület károsítása meglehetősen nehéz.
  • A telepítés nagyon egyszerű, és csak 1,5-2 óráig tart.

  Hol vásárolhat meg akril fürdő padot?

  A "Beillesztett" cég kínálja a fürdőkádat megfizethető áron. Katalógusunk bemutatja az ISKomp gyártója termékeit. 1997 óta ez a cég kiváló minőségű linereket gyárt az osztrák technológiával.

  Segítségünk segítségével gyorsan és nyereségesen frissítheti régi fürdőjét. Hívjon most!

  Értékelje a szolgáltatás minőségét: (Még nincs értékelés)

  Akril betét a fürdőben

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Moszkva, st. Rychagov tábornok

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Moszkva, st. Krasnodar

  Időtartam: 2,5 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Krasnogorsk, Volotskaya sáv.

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Lyubertsy, st. Călăraşi

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Moszkva, st. Pererva

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Moszkva, Zagorevskiy pr-d

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Moszkva, st. Mikhailova

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Moszkva, st. Konovalova

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Zelenograd, ul. ifjúság

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

  Cím: Moszkva, Perevedenovsky sáv.

  Időtartam: 2 óra

  Akril bélés telepítése, ext. munka

  Telepítünk akril bélés cég "ISKomp" (akril - Ausztria, termelés - Oroszország).

  Az akril betét további munka nélkül történő beszerelésének időtartama körülbelül 2 óra.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bélés telepítése után nem tudja azonnal használni a fürdőszobát, legalább 10 órát kell tartania.

  A beszerzési ár tartalmazza: a mérő elhagyását, a bélés szállítását a moszkvai gyűrűs úton, a padló felemelése, a bélés felszerelése, új szifon csatlakoztatása, a csatornacserélő rácsok cseréje, 2 év garancia.

  Amikor a varázsló elhagyja a Moszkva körgyűrűjét, a moszkvai körgyűrűtől egy kilométerenként +20 rubel járulék kerül felszámításra.

  A mi munkánkban az orosz gyártók "Ecolor" (németországi nyersanyagok) és az "EcoVanna" (az USA és Németország nyersanyagai) folyékony akrilát használják.

  A fürdő pótlása akrilnal további munka nélkül kb. 2-3 óra.

  Ne feledje, hogy a helyreállítás után nem azonnal használhatja a fürdőszobát, az akril (16, 24 vagy 36 óra) típusától függően teljesen száraznak kell lennie.

  Belép a restaurálás árába: a mérő elhagyása, fogyóeszközök szállítása Moszkvai körúton, fürdőhelyreállítás, 1 év garancia.

  Amikor a varázsló elhagyja a Moszkva körgyűrűjét, a moszkvai körgyűrűtől egy kilométerenként +20 rubel járulék kerül felszámításra.

  A PVC panelek fürdőszobájának javításának időtartama 1-2 nap, kerámia burkolattal kb. Egy hét.

  Vegye figyelembe, hogy az árak hozzávetőlegesek, a pontos árat csak az objektum szemléltetése után tudjuk megnevezni, és a költségbecslést.

  A javítás árában általában a következő munkálatok szerepelnek: régi burkolatok lebontása, padlón lévő kerámia burkolatok, falburkolás PVC panelekkel vagy kerámia burkolatokkal, műanyag mennyezet lámpákkal történő felszerelése.

  Ha a projekt a vízvezeték, csővezeték, hidegvízellátás, szennyvíz, villanyszerelő, bútorok stb. Telepítése, akkor számolni kell a javítás költségeinek növekedésével.

  A kapitány levonása a becslés elkészítéséhez - 500 rubel, ingyenesen a munkák sorrendjében. Amikor a varázsló elhagyja a Moszkva körgyűrűjét, a moszkvai körgyűrűtől egy kilométerenként +20 rubel járulék kerül felszámításra.

  Technológiai "fürdő a fürdőben". Akril bélés

  Rendeljünk akril bélést a

  Az akril bevonatokat csak az ISKomp gyártó cég gyárjából állítjuk elő, amely a POLISANT márkanév alatt működik, és amely az akrilbetét módszerével szabadalmaztatható a fürdőhelyek helyreállításához.

  Tisztelt ügyfelek, vigyázzatok a nem hitelesített cégek hamisítványairól, amelyek a telepítést kézzel fogják előállítani.

  Nem tartósak.

  A régi fürdő helyreállítása során megértsék azokat az eljárásokat, amelyek segítenek frissíteni az elavult bevonatot. Az egyik technika lehet a zománc helyreállítása, vagy használhatja a folyékony akril alkalmazását az ömlesztett akrilfürdő módszerével.


  A NIKA cég képviselői más módszert is felajánlhatnak - egy akril bélés felszerelését a "fürdő a fürdőben" módszerrel, amelynek számos előnye van:

  Minden munkát egy nap alatt végeznek el - nem kell sokáig várnia a frissítésre.

  A helyreállítás olcsóbb lesz, mint egy új fürdő vásárlása, és az eredmény ugyanolyan minőségű lesz.

  A NIKA cég garanciát vállal az elvégzett munkákra - soha nem tagadjuk meg a kötelezettségeinket!

  Nézze meg az akril betét beszerelési lépéseit, és többet megtudhat,
  hogyan mester a munkát

  Gyakran dolgozunk a szovjet idők öntöttvas fürdőjével, melyeket csökkentett áron kínálnak.

  Ma ez a folyamat sok fájdalmas fejfájás.

  Csak szakemberek készítik. A bélés a fürdő alapjához van csatlakoztatva.

  Akril betét (bélés) a fürdőszobában: minden lesz sima

  Akril burkolat a fürdőszobában - az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy visszaállítsuk a régi kapacitást. A BATH REPAIR professzionális fürdő-fürdő helyreállítási módszert kínál. 2003 óta dolgozunk. Mindenünkre szükségünk van - tapasztalat, felelősség, versenyképes árak.

  A fürdő helyreállítása akril betéttel a szolgáltatás része:

  • tanácsadás a betét kiválasztására;
  • a fürdőfelület elkészítése a bélés felszereléséhez;
  • fürdőbetét beépítése;
  • tanácsot a működésről.

  A MASTER BATH REPAIR megfelel a gyártó által ajánlott technológianak!

  Az akrilbevonatok felszerelése vágás nélkül történik. A termék ilyen károsítása elfogadhatatlan, mivel a fürdőbetét ebben az esetben elveszíti kezdeti jellemzőit:

  • a termék deformációja a felhasználás ideje alatt következik be;
  • a nedvesség a bélés alá kerül, ami a gomba megjelenéséhez vezet;
  • a bélés élettartama lerövidül.

  Ezen kívül szolgáltatásokat nyújtunk a helyiségek előkészítéséhez (a járdaszegélyek eltávolítása stb.), A berendezés szétszereléséhez / felszereléséhez és a képernyő alá helyezéséhez.

  A fürdőkben lévő akril betétek nem minden típusú tartályhoz készültek. Jelenleg csak 4 betét típust készítenek. Az egyszerű méretezés nem garantálja, hogy a bélés telepítése lehetséges. Javasoljuk, hogy hívja mesterünket a fürdő vizuális ellenőrzéséhez.

  Akril betét a fürdőben: az ár igazolt és még több

  A fürdőben lévő akrilbélésen a gyártó ára 2720-3200 rubel / db. (kiskereskedelem) - a tároló méretétől és a termék színétől függően. Mi mást kell? Poliuretán hab vagy folyékony köröm, antibakteriális tömítőanyagok, jó vízvezeték-készség és néhány óra szabadidő.

  Az új, kiváló minőségű akril fürdő ára körülbelül 15.000 rubel. A régi tank felszabadításának és eltávolításának költsége az ártalmatlanításhoz, az új telepítéshez hozzávetőlegesen további 5000 lesz, az ilyen fürdők élettartama körülbelül 10 év.

  A BATH REPAIR a kulcsrakész fürdő helyreállítását teszi lehetővé mindössze 4500-4900 rubelre, garanciával a munkára

  Az új fürdő - akril bélés a fürdőben

  A bélések gyártását ilyen szinten végzik, hogy működési jellemzőikben hasonlóak az új fürdőszobákhoz:

  • bélésvezetés a telepítés után - legalább 10 év;
  • a bélés gondozása megegyezik az akril fürdő gondozásával;
  • a megjelenés remek.

  Tehát akril bélés a fürdőben - ez nyereséges! Azonban nem kevésbé érdekes és jó választás.

  A helyreállítás egyetlen elérhető módja a zománcfürdő a közelmúltig. Ha már használta, de még mindig nem hajlandó részt venni a régi tartállyal, a BATH REPAIR két költséghatékony, elegáns és nyereséges lehetőséget kínál - akril bélés és ömlesztett fürdő.

  A fürdőben lévő akril bevonatok: műszaki jellemzők és beépítési jellemzők

  A fürdőszobának komfortérzetnek kell lennie. Azonban előfordul, hogy nincs pénz a régi öntöttvas vízvezeték cseréjére, vagy nincs technikai képessége a falak károsítása nélkül, mivel nem terveztek jelentős felújítást. Ebben az esetben a gyártók felkínálják a helyreállítást akrilbélés telepítésével.

  Különlegességek

  A felújítás egy új felület behelyezésével a fürdőbe több mint negyven évvel ezelőtt Ausztriából származó mérnökök voltak. Az eljárást csak 1996-ban szabadalmaztatták. Engedélyezte, hogy hasonló munkát végezzen otthon. A fürdőben lévő akrilbélés a vízvezeték megjelenésének gyors helyreállítását szolgálja. A fő funkció nem csak javítja az esztétikai tulajdonságokat, hanem blokkolja a zománcburkolás károsodását.

  A betét a termék belsejében fedélként van felszerelve. Úgy tervezték, hogy frissítse a fürdőt, és megóvja a mechanikai hatásoktól és a zománc további megsemmisítésétől.

  A bélés élettartamának növelése érdekében gondosan hozzá kell járulnia a választáshoz. Fontos kritérium az anyag. A betétet nem lehet szokványos műanyagból vagy műszaki akrilból készíttetni, ez a termék néhány hónappal a felállítás után használhatatlanná válik. Leggyakrabban orvosi akril vagy kétrétegű ABS-akril alapanyagként használatos. Az akril bélések gyártásának technológiai folyamata nem könnyű, nem végezhető speciális berendezések nélkül a kézműves körülmények között. Minőségi termékek csak a gyárban készülhetnek.

  Vékony akril lap előállítása magas hőmérsékleten és vákuumhajlítással a kívánt formában. A kezdeti munkadarab vastagsága 6 mm-től kezdődik. Az öreg fürdők visszahelyezése a béléssel lehetővé teszi, hogy különleges költségek nélkül, sima és kellemes legyen az érintőfelülethez, ami bizonyos előnyökkel jár.

  Előnye és hátránya

  A legfontosabb előnyök között, amelyek befolyásolják az új fürdő megvásárlásának és a régi helyreállításának választékát, számos.

  • Alacsony pénzügyi költségek. Az olcsó akrilbélések nyereségesebbek.
  • Rövid telepítési idő. A professzionális telepítési idő 2-3 óra. Kézi telepítés esetén 5-re növelhető.
  • Fürdőfelújítás nagyobb javítások nélkül. A bélés telepítése során nem szükséges a régi fürdő bontása.
  • Jó szigetelés, ami különösen fontos acélfürdőbe történő beépítéskor.
  • Kiváló hőszigetelés lehetővé teszi, hogy hosszú ideig forró vizet tartson a tálban.
  • Saját telepítés lehetséges.
  • Nagy ütésállóság, karcállóság.
  • A plaszticitás lehetővé teszi a deformációk átterelését, különösen egy vékony anyagból készült fürdőkádban, például acélban.
  • Hosszú élettartam. Bizonyított gyártók garantálják a 20 éves működést. Valójában megfelelő használat mellett az akril betét több tucat évig tarthat.
  • Hygiene. Mivel az orvosi polimernek nincsenek pórusai, könnyen kezelhető, és a baktériumok és gombák nem indulnak rajta. Azt is nevezik ecoacryl. Nem fél a háztartási vegyszerektől csiszolóanyag nélkül, tisztítható még szappannal is. Továbbá a nem porózus szerkezet miatt az akril nem sárgul, a piszok és a rozsda nem eszik bele.
  • Olyan szín kiválasztása, amely kiterjeszti a szokásos fürdőszobai terv határait. Az árnyalatok nem halványulnak ki és nem törlődnek az egész élettartam alatt.
  • Az akril nem allergiás anyag, így egészségre káros.

  Vannak olyan hátrányai is, amelyeket meg kell fontolni a telepítés megkezdése előtt.

  • Az akril bevonat csökkenti a fürdő belső térfogatát. Azonban a szakértők azt állítják, hogy az akril valójában kicsi vastagságú, így a csökkenés vizuálisan nehéz észrevenni. Inkább pszichológiai érzés.
  • Ha van egy csempe-szerű kivitel, amely közvetlenül a fürdőszoba oldalára kerül, akkor le kell bontani őket.
  • Az analfabéta telepítés jelentősen csökkenti a termék élettartamát.
  • Ha a bélés a régi tálban van, akkor a gomba és a penész képződését okozhatja, ha a víz a két felület közé kerül.
  • Ha nem követi a működési szabályokat, akkor a helyreállító bevonat gyorsan használhatatlanná válik.
  • Az ágyneművel ellátott fürdőszobában nem ajánlott az állatok fürdését, mert karmokkal károsíthatja a bevonatot.
  • Ne telepítse az akril bélést, ha a tulajdonos súlya meghaladja a 100 kg-ot, mivel a termék ebben a tömegben megreped.

  faj

  Az akril anyag betétek két típusból állnak:

  • Cast. Az ilyen termékeket sajtolással higiénikus acéllemezből készítik. A gyártási folyamatban a lemezt egy alumínium vagy szintetikus mátrixra helyezzük, a kívánt hőmérsékletre melegítjük, és vákuum alatt préseljük. A fűtés és a formázás szakaszában az akril feszül, ami az eredeti billet vastagságának csökkenéséhez vezet. Ha a gyártó megtakarításként vékonyabb lapokat használ, akkor a kapott bélés falai olyan vékonyak lehetnek, hogy nem garantálják a termék sértetlenségét.
  • Composite. Az alap az ABS műanyag, melyet egy akril réteg borít. A termékek rövid távon működnek. A gyártási folyamat lehetővé teszi a rétegek közötti monolitikus kapcsolatot. Az akril réteg azonban nem haladja meg a 0,3 millimétert, ami nem lesz képes magas színvonalú védelmet nyújtani a mechanikai sérülések ellen. Mivel a műanyag öntés könnyebb, az összetett bélések költsége lényegesen alacsonyabb, mint a tiszta akril bevonaté.

  Néha a vásárlók érdeklődnek a vinil-helyreállító termékek elérhetőségétől. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a fürdőszobai vinilbélések nem léteznek. Mivel a poli (vinil-klorid) nem egészségügyi anyag, csak ablakok, szövetek, építési felületek és egyéb olyan elemek készültek, amelyek nem kapcsolódnak a vízvezetékhez.

  Annak érdekében, hogy megfeleljen az összes technológiai követelménynek, az akril betétek csak ipari körülmények között készülnek.

  A helyreállító felületet általában egy régi öntöttvas fürdőbe helyezzük. Ez a higiéniai termék egy klasszikus, amely nem rendelkezik analógokkal, de bizonyos erőfeszítéseket igényel a karbantartás és a telepítés érdekében. A mai napig a gyártók nem tudnak betéteket elhelyezni a tál egyetlen modelljéhez, csak a leggyakoribbak. A szabványméretek centiméterben általában 150x70 és 160x70. Azonban vannak olyan modellek, amelyek hossza 170, 180 és szélessége legfeljebb 80 cm.A leggyakoribb akril változata egy leengedett betűtípus mérete 120x70.

  Az akril anyag lehetővé teszi, hogy kísérletezzen egy tapintóval. A színes betét a fürdőszoba tervező elemévé válik, amelyre a fő hangsúlyt fektetheti a fantasztikus környezetbe a világító és színes megoldásokkal. A leggyakoribb árnyalat az ügyfél véleménye szerint fehér és kék, de más színek nem kevésbé lenyűgözőek.

  Kiválasztási kritériumok

  A fürdőben lévő akrilbélés ára alacsonyabb, mint egy új termék ára, de nem annyira, hogy rendszeresen megváltoztatja. Ezért a választást óvatosan kell megközelíteni. Mielőtt akril betétet vásárolna, először meg kell mérnie a méréseket a bázisból.

  Ajánlatos öt alapvető mérést végezni:

  • a fürdő hosszát a külső széltől határozzák meg;
  • a belső tányér hosszát belülről kell mérni, figyelembe véve az oldal szélességét;
  • a csatorna oldala közötti belső szélesség;
  • a tál legszélesebb részének belső szélessége a hátsó területen anélkül, hogy figyelembe veszi az oldal szélességét;
  • A mélységet a leeresztő nyílás közelében határozzák meg. A szakértők javasolják, hogy egy lapos sínt helyezzen a fürdő oldalára, ahonnan merőlegesen le kell mérni.

  Javasoljuk mérések elvégzését még akkor is, ha az egészségügyi termék szabványméretekkel rendelkezik. Ez segít a pontosabb kiválasztásában. Nemcsak a tál hosszát és mélységét, hanem a lefolyó és a hátsó rész szélességét is figyelembe kell venni. Nem ajánlatos kisebb méretű terméket vásárolni, még akkor is, ha a fürdő formája nem szabványos. Az akril toknak úgy kell lennie, mint egy "második bőr", ellenkező esetben elhajlik, deformálódik, és ennek következtében megreped.

  A minőségi termék kiválasztása egyszerű, ha követni fogja a szakemberek tanácsát, és megvizsgálja az ügyfelek véleményét.

  A termékeket hitelesíteni kell. Bizonyított gyártók több év garanciát vállalnak. A termékhez mellékelni kell a megfelelő működésre és a megfelelő gondozásra vonatkozó utasításokat is. Ha a termék ára alacsony, de az eladó nem vállal minőségi tanúsítványt, vagy a jótállási idő kevesebb, mint egy év, akkor jobb, ha ilyen betétet nem vásárol. Ebben az esetben fennáll a fejfájás megszerzésének kockázata, ha rövid idő alatt a termék felhasználhatatlanná válik.

  Az akril bélés optimális vastagsága 5-6 mm. Ha kisebb, akkor működés közben a réteg megduzzad és megreped. Ez a kritérium vizuálisan ellenőrizhető. A termék nem világít, ha átnézi a fény felé. Ezenkívül a minőségi bélés nem hajlítható meg, ha megnyomja. Vásárláskor figyelni kell arra, hogy a felület sima az érintésre, nincsenek hibák áramlás, sűrítés, repedés formájában, a színe egyenletes.

  Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a külföldi gyártók termékei esetleg nem alkalmasak házi fürdők számára. Jobb az olyan orosz cégek kiválasztása, amelyek országszerte nagy forgalmazói hálózatokkal rendelkeznek. Az alábbi márkák bizonyították magukat. Rendszerint német és osztrák nyersanyagokat és berendezéseket használnak termelésre. Ezek a vállalatok:

  • LLC ISKomp. A cég 1997 óta gyárt hasonló termékeket. A termékek tanúsítvánnyal rendelkeznek, rendelkeznek az összes szükséges tanúsítvánnyal. A tevékenység engedélyezett az Orosz Föderációban. A fülfürdők gyártására vonatkozó szabadalmat 1994-ben a menedzsment szerezte. A gyártó különböző színű és méretű akril termékeket kínál. Egy kiterjedt kereskedői hálózat lehetővé teszi az ügyfelek kiszállítását az ország valamennyi régiójában. Bármely termékkészletnek tartalmaznia kell az összes támogató dokumentumot és ajánlásokat. A felhasználók értékelik a vállalat termékeit.
  • Plastall. A cég a vas- és acélkádok helyreállításához szükséges anyagok gyártásával foglalkozik. Ágazata több oroszországi városban található: Tolyatti, Moszkva, Szentpétervár, Novoszibirszk. Csakúgy, mint a szomszédos országokban (Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán) és a nyugati piacon. A termelés mellett a cég értékesít és telepít szolgáltatásokat. A márka garantálja az első szabad mintát, valamint az összes dokumentáció teljes csomagját. Maguk a bélések mellett a cég alkatrészeket és folyékony akrilát is értékesít.
  • Seven Lux. A termelési területek Tolyatti városában vannak. A cég akril fürdők, bélések, raklapok és panelek gyártására specializálódott. A termékeket a legmodernebb német gépeken gyártják. Az összes szükséges minőségi tanúsítvány és dokumentum igazolja az alkalmazott technológiák eredetiségét. A termékek versenyezhetnek az európai partnerekkel.
  • A "Multiplast" egy nagy ipari és kereskedelmi holding társaság, amely háztartási áruk értékesítésére szakosodott. A vállalat termékei az elfogadott műszaki szabványoknak és a GOST RF tanúsítványnak megfelelően vannak tanúsítva. A fejlett kereskedői hálózat lehetővé teszi az egyéni megközelítést minden ügyfél számára.

  Ha a fürdőszoba nem szabványos méretekkel rendelkezik, akkor a pad nem illeszkedik hozzá. A gyártókat általában a következő szabványok vezérlik: 120x70 cm, 130x70 cm, 140x70 cm, 150x70 cm, 170x70 cm, 185x85 cm.

  Ha az alapnak nincsenek hasonló méretei, akkor ebben az esetben kétféleképpen lehet:

  • a megrendelés nyilvántartása az egyedi méretek alapján;
  • módon "ömlesztett fürdő".

  A második eljárás magában foglalja a fürdő felületének folyékony akril bevonását. A mesterséges zománcozott üveg minőségi jellemzői többszörösen jobbak, mint az epoxi festék. Ennek a folyamatnak a fő különbsége a zománcozás során az, hogy a zománcot ecsettel vagy hengerrel kell felhordani, és az akrilát a tál felszínére öntik.

  A töltési módszer fő előnyei a következő tényezők:

  • Alkalmas bármilyen formájú fürdőkre, szemben a bélésszel. Különösen fontos a speciális edények, pl. Jacuzzi helyreállításához.
  • A belső térfogat jelentősen csökken.
  • A restaurálás során nincs szükség a lapok vagy egyéb díszítő bevonatok eltávolítására oldalról. Biztonságuk miatt elegendő egy építési szalag alkalmazása.
  • Ha kisebb hibák vannak, a folyékony akril megjavítja azokat.

  A stakrilom helyreállítása előtt először ismerkedjen meg a módszer negatív aspektusával:

  • az akril füstök károsak az egészségre, ezért ne legyenek a fürdőszobában védőfelszerelés nélkül, amíg teljesen száraz;
  • ajánlott eltávolítani a szifont, mert javítás közben eltömődhet;
  • jelentős hibák: mély karcolások és forgácsok, nem lehet kitölteni;
  • A készpénzes költségek jelentősek lehetnek, mivel az akril nem öntött, és nem csiszolt.

  A telepítés finomságai

  Akril bélés telepítése a saját kezével nem sok időt vesz igénybe. Mielőtt behelyezné a betétet a fürdőbe, minden előkészítő munkát elvégeznie kell: méréseket kell készíteni, és készítsen elő magának a tálat.

  edzés

  Miután minden szükséges mérést elvégeztek, és a bélés kiválasztásra került, folytassa a következő lépéssel, amely magához a fürdő előkészítéséhez kapcsolódik. Az első lépés annak megállapítása, hogy a tál záródása lezárul-e. Sok tulajdonos elrejti az öntöttvas termékeket csempe vagy burkolat alatt. Ezenkívül a lapokat gyakran védik a vízfolyástól a padlóig, műanyag sarkokkal. Az ilyen részeket, amelyek közvetlenül a fürdőszobában helyezkednek el, el kell távolítani a hozzáférést. Abban az esetben, ha a tál élei be vannak építve a falakba, gondosan meg kell vizsgálnia az összes helyreállítási lehetőséget. Ha drága csempe vagy más befejező anyag van, ha a falakat nem tervezték a közeljövőben javítani, akkor nem lehet a lemezeket felszabadítani, akkor akrilbélés telepítésével kell várni. Ha a restaurálás még mindig szükséges, javasoljuk, hogy az eljárást önterülő akrilra vagy zománcozással alkalmazzuk.

  A következő lépés - a régi zománc tisztítása. A ragasztás javítása érdekében a felületek ragasztása esetén el kell távolítani a sima zománcburkolatot, meg kell tisztítani a rozsda és a vízkő nyomát. Ehhez durva csiszolópapírt használnak. A folyamatot manuálisan és speciális mechanikus eszközök, például csiszoló fúvókákkal ellátott csiszolók segítségével lehet elvégezni. Ezután tisztítsa meg a törmelékfürdőt, távolítsa el a töredékeket, alaposan mossa le és törölje le. Jobb, ha a felületet további lépések előtt felszínteleníti. Használhatja a kevésbé "piszkos" módon. Ebben az esetben a mosdót minden tisztítószerrel meg kell mosni. Ezután dörzsölje szódabikarbónával, hogy zsírtalanítsa a felületet, mosson és szárítson. Ezzel a kezeléssel azonban a tapadás sokkal rosszabb lesz.

  Tisztítás után a szifont eltávolíthatja. Jobb ideiglenesen ragasztani a leeresztő nyílást maszkoló szalaggal, mert a habarcs felhordása esetén a padlóra feltörhet.

  felszerelés

  Kezdetben meg kell próbálnia a vásárolt vonalzónát. Ha ideálisan leül, akkor egy régi szaniter árusítása kicsit időbe telik. Abban az esetben, ha a felület nem tökéletes, akkor a betonfürdő méretéhez igazodik. Ehhez az akril betétet a tálba helyezzük, jelöljük az oldal szélét és a leeresztő lyuk helyét markolattal vagy egyszerű ceruzával. A szakembereknek tanácsos ezt a folyamatot egyszerű tollal elősegíteni. A vastag réteggel ellátott ceruza körvonalazza a régi bevonatok lyukainak körvonalát, a bélés felhelyezése után, és a felületén kissé megnyomva a kontúr nyomai maradnak.

  A tervezett vonalakon elektromos villanófúvóval vágjunk ki extra centimétereket. Az ürítőnyílások kivágása fúróval és tárcsafúvókákkal történik. A vágási folyamatot ellenőrizni kell, hogy megakadályozzák a kaszát és a barázdák megjelenését.

  Ezután szilikon tömítőanyagot vagy ragasztóanyagot, valamint kétkomponensű habarcsot kell használni. A szilikon minden leeresztőnyílásnál és oldaléleknél előzetesen alkalmazható. Az eljárás lehetővé teszi a fürdőnek a rétegek közötti folyadék belsejéből való védelmét, ezáltal megvédi a pusztítást és a gomba kialakulását. A tál belső felülete egyenletes burkolatú speciális habarccsal. Az alkalmazott réteg vastagságának meg kell felelnie a fül és a régi fürdő közötti távolságnak. A habszalagok között ne legyen nagy nyílások.

  Akril burkolat a fürdőszobában: az előnyök, hátrányok, gyártás, telepítés, ár

  Az akril bélés telepítése a fürdőszobába a probléma megoldásának három módja. Azok számára, akiknek nincs ideje a kapcsolatok használatára, háromféle módszert kínálunk az öntöttvas és fém fürdő felületének javítására:

  1. A fürdõt fémre, öntöttvasra vagy akrilre cserélje.
  2. Festse a fürdőt epoxigyantával (zománzattal) vagy úgynevezett "folyékony akril", ami szintén epoxi festék.
  3. Szerelje fel az akril bélést a fürdőben - egy polimetil-metakrilát (akril) betétet, amely öntöttvas vagy fém fürdőbe van ragasztva.

  Mindegyik módszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de ma megnézzük az akrilbélés különböző oldalakból történő felszerelésének előnyeit és hátrányait, a fürdő kijavításának három módja egyikeként.

  bevezetés

  Az akrilbélés a fürdőben, hasonlóan az elülső felület javításának két másik módjához, az eredeti simaság és fehérség visszaküldésére szolgál, mivel a zománcozott fürdőkád, a vas és a fém végül elhasználódnak és elhasználják a zománcot. Elolvashatod, miért történik ez itt. Ennek eredményeképpen a felület durva és csúszós lesz, ezért kellemetlen érzés az ilyen fürdést a kezeivel, nem beszélve arról, hogy nincs benne.

  Annak érdekében, hogy megszüntessék a felszínen a zománc réteg megsemmisítésének fő okait, a modern akrilbélésnek számos előnye van. Először is érdemes megemlíteni, hogy a bélés felülete sima, hófehér és homogén, ugyanolyan polimetil-metakrilátból készült, mint az akrilfürdő hidromasszázs. És mégis, az a lap, amelyből az akril fürdőbetétet gyártják, jelentős különbség van a lemeztől, amelyből kiváló minőségű akril fürdőket formáztak.

  Technológia és termelés

  Mi az akril bélés? A fürdő előállításához használt anyag, amely a fürdőbe kerül, két rétegből áll:

  • Az első réteg polimetil-metakrilát: tiszta fehér, sima, egyenletes és kemény. A szerves üveg (plexiüveg) vagy a polimetil-metakrilát (PMMA) metilmetakrilát szintetikus polimerje: hőre lágyuló átlátszó műanyag, más néven akrilüveg, akril, plex. Ez egy befejező réteg, amely ellenáll a kopásnak és vegyi anyagoknak, káprázatos fehérséggel.
  • A második réteg, amely ABS-ből áll. ABS műanyag (akrilnitril-butadién-sztirol, kémiai képlet (C8H8) x • (C4H6) y • (C3H3N) z) ütésálló műszaki hőre lágyuló műgyanta, sárgás-szürke árnyalat fehér. Szükséges a termék formázásának megkönnyítése érdekében. Az ABS második rétegként való használata javítja a szilárd PMMA teljesítményét, így plaszticitást és sokkokkal szembeni ellenállást biztosít (például egy zuhanyfejet az emberi magasság magasságából).

  Miért akril bélés két réteg? A fürdőbetétnek keménynek és lágynak kell lennie. Szilárd annak biztosítása érdekében, hogy a külső réteg a lehető leghosszabb ideig szolgáljon. Puha és műanyag, hogy a kívánt formát a gyártás során meg lehessen venni.

  Hogyan készült egy akril bélés? A 6-7 mm vastagságú eredeti lapot fűtötték és simára feszítették, azáltal, hogy túlnyomást gyakoroltak a forma felett. A második lépésben a nyomás atmoszferikus nyomás alá esik, ennek következtében a nyújtott lapot az alakhoz nyomják. Emiatt az alsó részen lévő fürdőbetét vastagsága kisebb lesz, mint az eredeti lap vastagsága. Lehűtés után a készterméket eltávolítjuk a formából.

  Miért van ez így? Az akrilbélés gyártását a PMMA-ból történő öntéssel lehet elvégezni. Ebben az esetben a termék vastagsága állandó lenne, de a késztermék nem lenne olyan sima, ezért később polírozásra lenne szükség. Ezenkívül egy teljesen PMMA-ból készült termék törékeny lenne.

  Az akril fürdők gyártásánál a törékenység problémáját egy akril betű hátoldalának erősítésével oldják meg. Bár ebben az esetben a fürdőt öntéssel, nem öntéssel készítik el, hogy megszabaduljon a felületi polírozási műveletektől. Ez csökkenti a végfelhasználó számára a termék költségeit, és ideálisan sima, egyenletes befejező réteget kap.

  Az akril bélések előnyei

  • A fürdőszobában lévő akril bélés sima, egyenletes és kemény felülete ellenáll a kopásnak, a kémiai oldószerek hatásainak. Nem hiábavaló, hogy a PMMA polimetil-metakrilátot szerves üvegnek is nevezik.
  • A második réteg akril bélés, ütésálló hőre lágyuló műgyanta, ad a bevonat szilárdságát és ütésállóságát. Például az anyag képes ellenállni egy öntöző doboznak az emberi magasság magasságából való elhullása nélkül
  • Az akril betét felülete sokkal ellenállóbb a vegyszerek hatásaival szemben, mint a fémfürdő zománcfelületén, nem is említve a zománcozáshoz használt epoxi festéket és a fürdő "folyékony akril" öntésével.

  Hátrányok akril bélés

  • Az akrilbevonatok hiánya az akril fürdőkhöz képest kisebb a PMMA réteg vastagsága miatt, ami néha azt eredményezi, hogy a réteg valamivel gyorsabban dörzsölhet. Ennek ellenére sem a rozsdás fém, mint az öntöttvas vagy fémfürdő esetében, a törölt PMMA fürdőbetét alatt nyílik meg, de a felület valamivel kevesebb fehér műanyag.
  • A bélés betétje műanyag, és szilárd alapot igényel: például szilárd és tartós öntöttvas fürdőbe történő beépítés, amelynek felületét valamilyen okból kopották.

  Akrilbélések telepítése a fürdőbe

  Van egy kis rés a régi fürdő felszíne és a fürdőbetét felülete között. Mit csinálnak?

  Nagyszerű lenne, ha a bélés felülete ideálisan alkalmas egy öntöttvas fürdő felületére, ezért jó lenne formában használni. De ehhez egy öntöttvas kádban lévő akril bélést otthon kell formázni vagy egy öntőmű előállításához szükséges fürdőbe kell vinni.

  Sajnálatos módon sem az első, sem a második eset nem garantálja a felület minőségét, mert az anyagon keresztül akár a legjelentéktelenebb hibák is megjelennek, amelyek bőségesen jelentkeznek a régi és még az új zománcfürdő arcán. A bélés felületén megjelenő hibák képe:

  Ezért van a BBA fürdőbetét akril, nem a fürdő, hanem egy erre a célra készült öntőforma, amelynek felülete hosszú és gondosan polírozott. Az űrlapokat poliészterrel erősíthetjük meg, az ilyen formájú gyártási költség 80-100.000 rubel vagy alumínium, amelyek mindegyikének költsége 150-200.000 rubel. Egy forma előállítása 10-30 napig tart.

  A magas árból kiindulva az egyes fürdőkádak egyedi formája nem tűnik nagyon ésszerűnek. Ezért a fürdetbe illesztett betét alakja kissé átlagolt különböző fémfürdőhöz képest. Bár általában az akril betét teljesen megismétli az öntöttvas fürdő alakját. Ez az átlagolás azért is szükséges, mert az ugyanabban a gyárban készített kádak alakja kissé eltérhet. A tények azt mutatják, hogy minden öntöttvas fürdő egy kicsit más, és így egy ideális forma, amely tökéletesen megfelelne a régi fürdő felszínének, nagyon költséges lenne, és nem lenne gazdasági értelme.

  A második ok az, hogy apró réseket kell hagyni a fő és a befejező fürdők között, mivel a fém és a polimetil-metakrilát tágulási együtthatója eltérő, ezért fűtött állapotban is különböző módon bővülnek. Ezért a bélésfürdő gyártására szolgáló öntőforma úgy van kialakítva, hogy alkalmas legyen a kádak főbb közös méreteinek előállítására, amelyeket korábban gyártottak.

  Átlagos formátumok:

  • A standardizálás és sokoldalúság miatt az akril betét ára a fürdőszobában körülbelül ötvenszeresére csökken.

  Szabványos betétek hátrányai:

  • A szilva és a túlfolyás csatlakozási helyeit gondosan lezárni kell.
  • A fürdő és a fal összekötő helyeit nagyon óvatosan kell lezárni.
  • Annak érdekében, hogy ne szüntesse meg a vékony foltok tömítését, a fürdők egymáshoz való csatlakoztatásához használt ragasztónak különösen tartósnak kell lennie.
  • A bélés telepítésekor a csatorna-túlcsordulás szétszerelését és telepítését igényli.

  A harmadik ok, hogy a fürdő és a bélés között a fürdőben van szükség ahhoz, hogy hagyjon egy kis rést, abban rejlik, hogy a felhasznált anyagok jellemzői a telepítés során.

  Anyagok akril bélés felszereléséhez a fürdőszobában

  Milyen anyagokat használnak az akril bevonat beszereléséhez a fürdőszobában? Két fő anyag van:

  • szilikon tömítőanyag;
  • poliuretánhab.

  Szilikon tömítőanyagként a penész megjelenésének ellenálló speciális egészségügyi betétet használnak, amely jó tapadást mutat (tapadás a felületre). Ami a habarcsot illeti, a bélés telepítésekor egy speciális kétkomponensű habot kell használni, nem egyszerű.

  Miért? A hagyományos háztartási és professzionális habok nagy expanziós együtthatóval és a kész anyag kis sűrűségével rendelkeznek. Először is, mert nem érdemes megnehezíteni a csodálatos anyag gyártási technológiáját, amely tökéletesen kitölti az üregeket, és tökéletesen ragasztja össze a különböző formák és sűrűségű anyagokat. Leggyakrabban a poliuretánhabot ajtók és ablakok beszerelésére használják. Ugyanakkor a habosításhoz nedvesség szükséges, ami a levegőben van.

  Akrilbélés telepítésekor két fő ok miatt szokatlan építési habot használnak:

  1. A megszilárdulás során a tágulás csökkentése érdekében egy második komponenst vezetünk be a ballon összetételébe, amely megakadályozza, hogy a buborékok elhagyják a ballont.
  2. A fürdő telepítéséhez egy speciális, nagy sűrűségű kompozíciót kell használni.

  A polimerizáció során az oldatból széndioxid szabadul fel, és a bélés alatt egy helynek kell lennie, hogy a gáz szabadon áramolhasson. Ellenkező esetben a betét megváltoztathatja alakját, megdagadhat. A lehetséges probléma elkerülése érdekében a kád felszínére ragasztóval történő felhordás mintázatában a gáznak a kijáratból való távozik. Ez a harmadik tényező, amely meghatározza a fürdő és az akril bélés közötti rés jelenlétét.

  Az akril bélés telepítéséhez használt tömítőanyag két célra használható:

  1. A tömlő és a túlfolyás tömítése.
  2. A fürdő és a fal csomópontjának tömítése.

  Különös figyelmet kell fordítani a lefolyó és a túlfolyás tömítésére. Ehhez széles réteg szilikon tömítőanyag van a kád és a bélés között a lyukak körül.

  A rács felszerelésénél a réteget a rögzítőcsavar meghúzásával tömöríti. Ez a művelet minősítést igényel. Ha a csavart túlságosan meghúzzák, a szerelvény feszültség keletkezhet, és a bélés megtörhet. Ha húz, víz juthat a fürdő és a betét közötti résbe. Ezért nem javasoljuk az akril bélés telepítését a fürdőszobában azok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő képesítéssel.

  Különleges anyagok használatának előnyei:

  • A jól megalapozott telepítési technológia rovására 40 perc alatt egy szakképzett mester akril betétet helyez a fürdőbe.

  hátránya:

  • Az akril bevonatok telepítéséhez a fürdők nem használhatnak háztartási tömítőanyagokat és rögzítő habot.
  • A gyorsított polimerizáció és a tágulási kompenzáció érdekében további elemet vezetünk be a habosítóba.
  • A régi fürdő felületén található ragasztóminta nem szilárd, ezért a ragasztóanyag összetétele és a széndioxid felszabadulása érdekében hagyni kell a réseket.
  • Az esetek 99,9% -ában önállóan nem lehet akril betétet telepíteni.

  Lehetséges nehézségek

  Az akril bélés telepítésének fő akadálya:

  1. Irracionális falburkolat

  Mi a probléma a falakkal szemben? Ezt a problémát a házak tervezési fázisában határozták meg, amikor a fürdő falai közötti távolság megtakarítása a fürdő hosszának megfelelő volt. Az emberek, akik meg akartak menteni a kerámia burkolatokra, egyszerűen csak a fürdő szélén feküdnek. Emiatt a fürdő szétszerelése során több lap csík sérülést szenvedett.

  Lásd a képet. A bélés telepítéséhez ebben az esetben hasonló műveletet kell végrehajtania - távolítsa el az alsó sorok csempeit. A cserép segítségével javított falat nem lehet helyreállítani - gyakorlatilag lehetetlen helyettesíteni a régi csempe helyét. Igen, és az új csempe különböző lesz a régi színétől. Ha a kád kissé kisebb volt, mint a csempékkel borított falak nyílása, akkor ez nem történhetett volna meg.

  És hogyan tudja elkerülni ezt a problémát? A válasz egyszerű: a telepítésnél válasszon kicsit kisebb fürdőt. Az akril kádak 1,10 és 1,70 méter közötti hosszúságban, 10 cm-es lépcsőtől kaphatók. Ne válasszon olyan fürdőt, amely megegyezik a fürdőszoba hosszával és a falak burkolásával. Amikor megpróbálja kicserélni a fürdőt, ki kell cserélnie az egész falburkolatot.

  Ha az Ön esetében a fürdő széleit mégis "feldarabolták", akkor a cserép egy részét el kell távolítani a telepítéshez. A kerámia burkolólapok kikészítéséhez nem lehet eltávolítani az eltávolított cserépet.

  Az eltávolított csempe helyett megrendelheti a befejező lábazat vagy panel.

  2. A vízvezetékek rossz állapota

  Gyakran előfordul, hogy a csövek a kádban a keverő területén tartózkodnak és zavarják mind a fürdőbetét felszerelését, mind a régi fürdő leállítását. A nyomócsövek élettartama 15 év, horganyzott - 30 év. A minõségi fürdõ élettartama 40 év, ezért a javítások tervezésénél célszerû a csöveket elhelyezni, hogy ne zavarják a fürdõk felszerelését.

  3. A leeresztő cső kopása

  Az öntöttvas csövek standard élettartama 45 év, és megegyezik az öntöttvas fürdő szokásos élettartamával. Annak ellenére, hogy a képen látható csövek hosszú ideig nem szivárognak, a lumen már jelentősen szűkült, és az ízületeknél a csövek összeomlanak. Az ízületek tömörítésének ősi módszere a cementkeverék segítségével nem járul hozzá az öntöttvas csővezeték és az ízületek megóvásához.

  Ezért a kád cseréje során tanácsos megváltoztatni a leeresztő csöveket. Ezen túlmenően a bélés felszerelésére vagy a fürdő cseréjére vonatkozó megrendelésen kívül ez a munka 50% -os kedvezményben is rendelhető: 6000 helyett 2850 rubel. Bővebben a fürdőszobai csövek pótlási szolgáltatásairól.

  4. Az öntöttvas öntvény-túlcsordulás régimódi rozsda

  Ebben az esetben a rácsot el kell távolítani egy vágólemezzel. A régi pántolás a helyén nem lesz képes telepíteni. Ez jó, mert a túlfolyás standard élettartama 15 év.

  A standard telepítési csomag és az akrilbélés költsége a cégünkben egy bevált és kiváló minőségű túlfolyó leeresztést tartalmaz.

  Új túlcsordulás telepítése után a kommunikációhoz kapcsolódnia kell.

  Ebben a lépésben célszerű az 50 százalékos kedvezményes lakáson belüli csatornacserének cseréjére szolgáló szolgáltatáscsomagot használni: 6000 rubel helyett 2.850 rubel. Bővebben a fürdőszobai csövek pótlási szolgáltatásairól.

  Annak érdekében, hogy a frissített fürdetés kész megjelenést tegyen, a kupak alatt tolóajtókkal ellátott dekoratív képernyő telepítését rendelheti meg.

  Előnyök:

  • Minden olyan munkát, amelyet az akril behelyezése előkészítése során végeznek el, önállóan végezhető el.
  • Minden elvégzett munka megkönnyíti a fürdőszoba átfogó javításának megvalósítását, amelyet legalább 20 év alatt meg kell tenni.
  • Az alapcsomaggal kapcsolatos további munkákhoz jelentős árengedményeket érhet el, például: a csatornacsövek cseréje a lakásfülkében a főkorláthoz 6000 helyett 2850 rubelt fog fizetni.

  hátránya:

  • A telepítés előtt álló akadályokat eltávolító további munkák növelik az alap telepítési csomag költségeit.

  Mennyibe kerül az akril bélés (BBA - akril kupakkák)

  Az alapvető telepítési csomag tartalma: szállítás, telepítés előkészített telephelyen, csatorna-túlfolyó rácsok cseréje, csatorna-túlcsordulás cseréje, szükséges kellékanyagok.

  • az ár egy akril betét egy fürdőszobában - 2490 rubel.
  • telepítés - 1050r.
  • 2 komponensű hab a telepítéshez - 350r.

  Összesen, ahhoz, hogy akrillát vásároljon a fürdőben, telepítse, és elvégezze a kapcsolódó szerelési munkákat, akkor: 3900 rubelből kell. Előleg nélkül dolgozunk

  Figyelem: időről időre ügyfeleink megváltoztatják életkörülményeiket, ami megrendelések átadásához és a termelési terhelés egységességének csökkenéséhez vezet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy végrehajtottuk a "lean production Toyota" rendszer elemeit, egyenletességet és a teljesítmény ingadozásának hiányát kell elérnünk. Ezért készen állunk arra, hogy kedvezményes áron adjuk le az akril béléscsomagok alapcsomagjának 500 rubel-es fürdőszobába történő beszerzését azoknak az embereknek, akik készen állnak arra, hogy találkozzanak velünk, és töltsünk üres helyet a telepítési ütemtervben.

  A víztelenítő akril béléscsere költségeinek megrendelésekor

 • legfeljebb