Legfontosabb > Fürdő

Kell egy csempe a fürdőszoba mögött?

A mester macska a csempe kínálatát a padlóról indítja, és a falon lévő fürdőszoba mögött. Ezt a m2-et nem számoltam meg. Meg lehet vásárolni, de szükség van rá. Nekem könnyebbnek tűnik. Nekem úgy tűnik, akkor a tömítőanyag nem lesz képes kitölteni és beilleszteni a lemezt.

A szakértők válaszoltak a kérdésre

Érdekes ajánlatok

Egyéb kérdések ebben a témában

A fő csempe többszínű, fehér, sűrűn zöld színű (ceruza és lábazati szegély), padlószürke, egy 3 nm-es fehér monokromatikus mozaik. Az első dolog, ami eszembe jutott, az volt, hogy a fehér habarcs tökéletes lenne, de először: fehér lesz.

A boltot a csarnokban, matt festékkel szeretném festeni, kívánatos egy bársonyos hatással. Az internetre mászva olvastam a leghíresebb színeket (Tikkurila, Dulaks, stb.). Milyen tanácsot nyújt a piszok és az enyém maximális ellenállása alapján?

Üdvözlünk! Idén megkezdem a javítást. A Globális nem tervez semmit. Ezért a kérdés: A konyhában van egy kötény márvány csempe. A márvány olyan bézs színű. Egy konyhai készlet - szürkék. Világos színeket akarok. És össze a kettőt.

Üdvözlet mindenkinek, korábban sikeresen használtam a tanácsodat, és most remélem, hogy más emberek ötleteit is egyszerre használnám :) Voltunk egy nappaliban egymás után, és egyáltalán nem akarjuk ragasztani a tapétát, mert a varratok idővel eltérnek, a tapéta.

2 fal a konyhában, 1 ablak csak 1 falra és az ablak alatt van

Kell tennem a csempe mögött a fürdő és a fürdő alatt

Hogy szükség van-e csempék elhelyezésére a fürdő mögött, és a fürdő alatt nem csak a belső esztétika, hanem a költséghatékonyság is, a vészhelyzetek biztonságának javítása miatt. A fürdőszobai tér megköveteli a javítás szervezésének speciális megközelítését. Magas páratartalom, a közművek, egészségügyi berendezések és háztartási készülékek elérhetősége - az okokat, amelyek miatt a burkolóanyagok kiválasztása és a dekoratív bevonatok megbízhatósága komolyan kell venni.

Amikor eldönti, hogy a kád mögé rakja-e a csempéket, alaposan mérlegelje az előnyöket és hátrányokat. A kilátást el nem látott helyeken nem tekinthető kötelező a csempe elhelyezése, és a modern magas épületekben sok lakástulajdonos számára úgy tűnik, hogy a kád alatt nem kell csempeburkolat kialakítása költséghatékonynak tűnik a befejezés költségeinek csökkentésével. A gyakorlatban mindennek nem olyan világosnak tűnik. Megtakarítással szemben a burkolóanyagok beszerzése, a jövőben sokkal nagyobb veszteségeket szenvedhet.

Kell a csempék a padló alá a fürdő alatt

A fürdőszoba durva felülete kötelező vízszigetelést jelent, de erős szivárgások esetén a tömörség gyakran megszakad. A megfelelő padlócsempe a speciális ragasztóval és a kiváló minőségű fugázószerkezettel egy további szigetelőréteget biztosít, amely megakadályozza a víz behatolását. A szomszédok elárasztása mindig kellemetlen, és a közelmúltban végzett drága kivitelezés is nagyon drága lesz. Így a javítási költségek túl magasak lehetnek.

Amikor gondolkodunk arról, hogy egy csempe a fürdő alá, ne felejtsük el az elektromos vezetékek, a legkisebb kár, hogy ha a vízzel való érintkezés teremt egy valóban veszélyes helyzetet. A mennyezetvilágítás és a működő háztartási készülékek az alatta lévő padló alatt szivárgás nélkül nem csak kudarcot okozhatnak, hanem károsíthatják az emberek egészségét vagy életét. A zuhanytáblák a fürdő egész emeletén további biztosítékot nyújtanak a súlyos bajok ellen, és megkönnyítik a tisztaság fenntartását.

Csempéket kell elhelyeznem a falon a fürdőszoba mögött

Úgy gondolják, hogy a csempézett falazat alulról való megléte csak bonyolítja a fürdőszoba és a fal közötti ízületek tömítését. Valójában a modern anyagok és a szakmai ismeretek felhasználásával a varrások jó minőségű tömítése nem jelent problémát. Ha kérdésed van, vajon szükséges-e a fürdőszoba mögé helyezni a csempe, akkor jobb, ha ezt a megoldást pozitívan oldja meg. A csempe bevonat gyakorlati és higiénikus megoldás, amely védi a beton és a téglafalat a pusztulás ellen, még akkor is, ha az ízületek szivárognak.

Amikor tilos a csempe mögött a fürdőszobában és a fürdő alatt nem szükséges

A padlóburkolat kialakításakor nem szükséges a cserép használata. Ha a berendezést a lábaikon egy képernyővel kívánják felszerelni, ajánlott díszítő bevonatot készíteni alatta az egész felületen. Ha a burkolólapokat már a falra és a padlóra helyezték, és a kád fel van szerelve, lehet, hogy nem lehet szétszerelni a csempe mögött. Azonban a legtöbb esetben lehetetlen eltávolítani a régi bevonatot, bizonyos területeken érintetlenül hagyva. Ilyen helyzetekben jobb a csempe teljesen megváltoztatni.

Professzionális csempe lefektetése a fürdőszobában

A szakemberek által végzett kulcsrakész fürdők kiváló minőségű javítása eltávolítja az összes kérdést, megakadályozza a szomszédok problémáit és felesleges költségeket. A rendszeres ügyfelek iránt érdeklődő szakemberek nemcsak hűen teljesítik kötelezettségvállalásaikat, hanem gyakorlati ajánlásokat is adnak a költségvetés ésszerű felhasználására vonatkozóan. A Repair ABC egy jól ismert cég az Ufán, melynek használatával a fürdőszobába burkolólapok elhelyezése jelentősen megtakaríthatja a befejezést.

Csak a mérő hívásával pontosan meghatározhatja, hogy a csempe a fürdőszoba mögött legyen minden esetben. A kulcsrakész szolgáltatás magában foglalja az anyagfelhasználás kiszámítását, a cserép kiválasztásához és szállításához versenyképes áron történő befejezést. Közvetlenül olyan nagykereskedőkkel dolgozunk, akik minőségi termékeket kínálnak minimális áron. A javítás ABC-jével való együttműködés garantálja a megtakarításokat, lehetővé téve számukra, hogy a padlót és a falakat csempével teljesen lefedje, a költségvetés túllépése nélkül.

A helyszínen könnyen meghatározható, hogy szükség van-e a padló további vízszigetelésére, és hogy a csempe a kád alatt legyen, hogy csökkentse a szivárgás kockázatát. Még akkor is, ha ez nem kötelező, az ügyfél kérésére, a szoba tisztításának egyszerűsítése és az alapalapok védelme érdekében a nedvesség hatásaitól függően az egész padló és a falak csempézett burkolatát készítheti. A javítás ABC-je minden összetett feladat elvégzésére és sikeres megoldásuk garantálására szolgál. Hívjon tökéletes fürdőszoba befejezéshez!

Fürdőszobai javítás a fürdőszoba alatt

A nagyjavítással foglalkozó szakemberek azt javasolják, hogy egy fürdőszobával kezdjenek. Ezt azzal magyarázza, hogy gyakran van ebben a teremben, hogy szét kell szedni a vízvezetéket, a kommunikációt, a régi csempéket és falakat. Az ilyen munkát általában nagy mennyiségű törmelék és por járja.

A megfelelő előkészítés pozitív eredményt ad.

A fürdőszobai csempe falai és padlója első látásra nagyon nehéz folyamatnak tűnhet. Ugyanakkor a csempeburkolási munkálatok elméleti részének ismerete, az építési vállalkozás legegyszerűbb készségeivel kombinálva sikeres eredményt biztosít. Mielőtt megkezdené a kerámia burkolást, akkor meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • távolítsa el a helyiség méreteit és számítsa ki a falak és a padló felületét; kiszámolja, hogy mennyi csempe szükséges;
 • megvásárolja a befejező anyagokat, miközben 5-7% -ot kell hozzáadnia a daraboláshoz és a készlethez szükséges csempe mennyiségéhez;
 • a padló és a válaszfalak gerinctelen impregnáló felületének szintre és feldolgozására.

Meg kell mondani, hogy a kerámia burkolatok régóta a legjobb megoldás a WC-k befejezéséhez. Higiénikusak, könnyen tisztíthatók és vonzó megjelenésűek.

Ne feledjük, hogy csak a speciálisan tervezett burkolólapokat helyezik a padlóra. Nagy vastagságú, ami jelentősen megnöveli kopásállóságát és különleges csúszásgátló bevonatot.

Hasonlóképpen a falaknál csak a falburkolatot választják, ellenkező esetben a nagyobb súlyú padlólap nem lesz képes a függőleges síkon maradni.

Csempe a fürdőszoba alatt és mögött - az esztétika és a higiénia

Még a számítások kezdeti szakaszában sok tulajdonos gondolja, vajon vajon van-e a csempe a fürdőszobában. Végtére is, a befejező anyagok ma nem olcsóak, de pénzeket akarok megtakarítani. Meg kell mondani, hogy nincs egyetértés ezen a ponton. Azonban az egész padlót feltárva, nagyban megkönnyíti a szoba tisztítását. Ha a fürdőszobában csempe nélkül hagyja el a területet, vízvezeték- vagy csatornarendszer áttörése esetén nagyon nehéz lesz megszáradni. A nedvesség folyamatos stagnálása hozzájárul a penész és a gomba megjelenéséhez.

A gyakorlati pillanat mellett esztétikai kérdés is létezik. Egyes vízvezeték-típusok, például szüreti stílusban, nem biztosítanak képernyőt. Ezután egy nagyon csúnya, konkrét alapozás elronthatja a teljes munka benyomását. Nem is beszélve arról, hogy ez a hely állandó homok- és betonforrás lesz, amelyet nem szabad megszabadulni.

Arra a kérdésre, hogy a csempe a fürdő mögött legyen, azt lehet mondani, hogy a higiéniai szempontból kívánatos, de nem feltétlenül acél vagy öntöttvas fürdők számára. Elég, hogy elszigetelje a helyet a nedvességtől. Azt kell mondanom, hogy az akril fürdőszobája mögött a legjobb megoldás az lenne, ha a láthatatlan területet csempével rendeznék.

Fürdőszoba szembenézése: előnyei és hátrányai

A padló alatti burkolatának csempézése során tisztában kell lenni azzal, hogy ez az esemény nem lehetséges a vízvezeték szétszerelése nélkül. Nem lesz képes elérni a falhoz közeli sarkokat, és jobb lesz a telepítés minősége.

Ha nagy fürdőszobai felújítást hajt végre, a fürdőszoba alatt nincs értelme menteni a padló és a falak felé. Végül is meg kell szüntetni a régi vízvezetéket, le kell dobni a hibás csempe, és igazítani a válaszfalakat és a padlót.

Másik dolog, ha csak átdolgozásra kerül sor, és csak a fal és a padlóburkolat cseréjét tervezi. De még ilyen helyzetben is ajánlatos eltávolítani a fürdőt úgy, hogy a leeső csempe és a vakolat ne károsítsa a zománcot.

Ha valamilyen oknál fogva nem akarja szétszerelni a vízvezetéket, kompromisszumra tehet szert. A padló alapozásának előkészítése során a helyiség vízszintes síkját megfelelően illessze be. Győződjön meg róla, hogy vízzáró bevonatot biztosít a gomba megjelenésének elkerülésére a jövőben. A kerámia burkolatot úgy kell elhelyezni, hogy kb. 30-40 cm-re a kád alá kerüljön, célszerű a padló többi részét olyan színárnyal festeni, amely megfelel a csempe színének. Így részben megoldja az esztétika és a higiénia problémáját. De ennek a webhelynek a alapos megtisztítása végett még mindig nem teheti meg.

Egy másik megoldás a fürdõ dekoratív paneltel történõ átvizsgálása. Így el lehet rejteni a helyiségnek a fürdőszoba alá helyezett borzalmas kilátást. De érdemes megjegyezni, hogy ez nem a legjobb megoldás.

Főzőpadló

A befejező padló minősége függ a padló aljának előkészítésétől. A legjobb megoldás az ár és a minőség szempontjából a padló simításával történik. A fa alapzat, mint a régi épület néhány házában, kategorikusan elhagyni nem ajánlott. A fa olyan anyag, amely nagyfokú deformációnak van kitéve a nedvesség hatása alatt. Ilyen felületen a kerámia bevonat nagyon gyenge marad. Ezenkívül jelentősen csökkenti a csempe élettartamát.

Árnyékolás díszítő panel

Távolítsa el a kommunikációs víz- és csatornarendszer képernyőt a fürdő oldaláról a padlóra szerelve. Egy ilyen panel, ugyanolyan árnyalatú burkolólapokkal borítva, mint a falakon, nagyon stílusosnak tűnik. Az esztétikai oldal mellett a képernyő szerelése gyakorlati terhet is hordoz. A fürdőszobában lévő, a kíváncsiskodó szemek által körülvett hely a háztartási vegyszerek és a különböző háztartási cikkek tároló rendszere. A legfontosabb az, hogy ne felejtsük el ügyelni a csatornarendszerhez való hozzáférésre.

Ha a képernyő felfüggesztésre kerül, és nem fekszik a padlón, győződjön meg róla, hogy a csempe a fürdőszoba alatt kis mélységbe kerül. Ez megnöveli a belső megjelenését.

Hatch felülvizsgálat

Egyes tulajdonosok üres táblával zárják le a fürdőt, így nincsenek hozzáférése a vízvezeték- és csatornarendszerhez. Szivárgás esetén teljesen le kell szüntetni egy ilyen képernyőt, ami szükségessé teszi a helyiség átépítését. Az ilyen következmények elkerülése érdekében különleges nyitást kell biztosítani, amelyen keresztül megoldhatja a problémát.

Megvásárolhat egy kész ellenőrző nyílást, de ez nem olcsó. Könnyebb megtenni önmagát. A legegyszerűbb megoldás egy mágneses csempe.

A gyártáshoz nyolc kis mágnes szükséges, egy centiméter átmérőig. Négy közülük közvetlenül a lyuk körül van rögzítve, a többi pedig ragasztott a csempék szélén, amelyek díszítik a kommunikációhoz való hozzáférést. A mágnesek rögzítése után a panelt a helyére helyezzük. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a nyílás mérete kissé kisebb legyen. A mágnestartók befogadására van szükség.

Amikor a ragasztó megszárad, használhat egy rögtönzött ajtót. Ha kihúzza a nyílásból, éles tárgyat kell megcsípnie a csempe szélén. A könnyű használhatóság érdekében a szakemberek javasolják, hogy a bútorok fogantyúját ehhez a csempehez rögzítsék.

Összefoglalva a fenti, azt mondhatjuk, hogy a javítás során a fürdőszoba jobb, hogy tartózkodjon a megtakarítás cserép és nyírni a padló és a falak a szoba egésze. Ez segít elkerülni a penész és a piszkos szag megjelenését a helyiségben, javítani fogja a helyiség tisztításának minőségét, és teljes és harmonikus megjelenést kölcsönöz a belsőépítészetnek.

Szükségem van a fürdőszoba mögé rakni a csempéket? Miért?

Ha nincs helye pénz elhelyezésére - lehetőség van a fürdőszoba mögé ragasztani a csempéket és a szekrények mögött tapétázni. Mivel senki sem igényel semmit semmiért, szükségtelenül pénzt ad át az építőanyagok, az idő és az erőfeszítésért.

Nem hordoz semmilyen funkciót.

A kérdés természetesen érdekes. És ez nem a megtakarításról szól. Csak általában az új otthonokban eltávolították már telepítve. És általában rögzített. Néha dugóval vannak szegezve a sarkok között a falhoz. Tehát nem azt mondom, hogy nehéz a kádat mozgatni, még inkább a kád mögé, vagy a kád alatt, és ott feküdni. Tehát pontosan miért, mint a kérdésedben, de azért, mert kényelmetlen vagy lehetetlen a bontás nélkül. Igen, amikor megváltoztatja a fürdőt, és így a csempe visszapattanhat. Nos, hogy a nedvesség nem igényel jó szellőzést. Annyira őszintén szólva, hogy nem találkoztam azokkal, akik kifejezetten szétbontották a fürdőt, hogy ott csempéket készítsenek.

Mi vagyunk a második évben, ahogy a javítás a fürdőszobában - tedd a csempe a padlón és a falakon (ez más - van különbség a vastagsága a csempe és a felület). Apa építője és a javítások több mint tíz éve foglalkoznak - egy másik lehetőséget sem veszünk figyelembe.

 • A fürdőszobában folyamatosan gőz és víz - ebben a tervben sokkal könnyebb törölni a csempe. Ugyanaz a mosás érvényes, ha gép = automatikus.
 • A második pont a tartósság. Nedves környezetben a kis anyag mindaddig tart, amíg csempe.
 • Az ápolási, tisztítási és háztartási pillanatok csempe praktikus. A fürdőszobához, a WC-hez és más helyeken, ahol gyakran kell, és hideg lehet a lábadnál, különleges szőnyegek voltak.
 • És mi nagyon tetszik, ha a kádat csempével bélelik, és nem csak. mint vályú, áll a lábán. Egy olyan szobában, ahol a padlót nem egy csempe, a nézet teljesen más lenne, de a családban szeretnek egy forró fürdőt. Különösen én... ez csak egy gyönyörű.

Csak vegye le a padlót, mert más típusú csempe még csúszósabb.

Nos, könnyebb eltávolítani a szerszámot a padon a csempe, és lassabban fejlődik, ha minden helyesen van elhelyezve, és ilyen helyeken a hozzáférés nehéz.

Le kell raknom a csempe a fürdőszobába?

Nézzük meg az esetek előnyeit és hátrányait.

A csempe előnyei a fürdőszoba alatt. A fürdőszoba alatt tiszta és szép, könnyen kijutni. Itt detergenseket és vegyi anyagokat tárolhat. Szép nézni.

A csempék hátrányai a fürdőszoba alatt. A munka összetettsége, többletköltségek. Idő és idegek.

Ha nem rakod a csempeit, akkor kellemetlen lesz a tisztítás. Innen a homok mindig felmászik. Ha árad, nehezebb megszáradni ezt a helyet.

A személyes tapasztalatokból. Fogadjon mindkét lehetőséggel. Ha nem létezik olyan csempe, ami nem hatékony. Mint már írtam, a homok felmászik és felmegy, függetlenül attól, hogy mennyit kijut. A tisztításhoz nem lehet minden szögben feltérképezni. Minden úgy néz ki, mint a bombázás után. A képernyő egy kis helyzetet takarít meg. Tudom, hogy rettenetes. A csempe más kérdés. Örömmel tölt el. Időnként eltávolítva.

Van egy másik lehetőség. Az emberek teljesen felgyújtják a fürdőszobát.

Amikor a fürdőszobában javításra kerül sor, felmerül a kérdés: "Szükség van-e csempék elhelyezésére a fürdőszobában, a padlón és / vagy a falon?" Mindenki másképp mûködik:

 • Valaki pénzt akar megtakarítani, és nem burkol a fürdőszoba alá, és hogy ne látja a szokásos cementpadlót, egyszerűen felállít egy képernyőt vagy varrja fel a PVC-t panelekkel és ajtót (a mosogatóhoz való hozzáférést). Ebben az esetben pénzt takarítunk meg, de ha a képernyő nem éri meg, akkor csúnya, a szennyeződés áthúzódik, és árvíz esetén nehéz a víz törlése, plusz a padló hosszú ideig szárazon marad, és ez tele van penészgombbal.
 • valaki mindent alaposan meghoz: a csempéket a padlón és a falakon. Ez a lehetőség drágább, de sokkal szépbbé, esztétikusabbá válik, sokkal kényelmesebb a por a padló alá törölni, hogy elárassza a vizet.

Következtetés: a fürdő alatt nem kell csempét elhelyezni, mindent a lakástulajdonosok döntése alapján végzik.

Nem, technikailag lehetséges, hogy fel tudod tenni, nem teheted, nem sérted a technológiát.

A gyakorlatból azt mondhatom, hogy nagyon gyakran az ügyfelek kérdezik magukat, hogy ne érintkezzenek a fürdővel, mert költséges eltávolítani és újból felszerelni a fürdőt (megírja a megtakarítást).

Nagyon gyakran a fürdőkád oldaláról nézve a legjobb elérhető lehetőség, vagyis nincs értelme a fürdést egyáltalán érinteni.

A fürdőkád látható része általában zárt, vagy egy képernyővel vagy egy falmal további béléshez (gipszkarton, tégla).

Még akkor is, ha a lábad alatt "niche" -et csinálsz (bár ez ma nem gyakorolható, mivel a gépek automatikusak és a fürdőszobában lévő ruhákat öblítik a múltban), a padlólapot a főemlék varrásaiba helyezzük a niche alatt enyhe lejtéssel, és ez van, nincs fürdőszoba sem padló, sem falburkolat.

Ha a fürdőt már eltávolítottuk, amennyit csak akarunk, de ne felejtsük el, hogy a költségkeret csempe elhajlással járhat, és ha a padlóról nézünk, a fürdő telepítésekor lehetnek hézagok a fürdőszoba és a cserép között.

Az oldalról jobbra nézve, azonnal belsejében egy csempézett sarkon,

Ha egy fürdőkád nélküli képernyő (vagy téglafal), akkor nincsenek lehetőségek, a csempe a fürdőszoba alatt van szükség a falakon és a padlókon.

Kell egy csempe a fürdőszoba alatt és a fürdőszoba mögött?

Kérdés a témában. A padlón esztrich, alatta egy réteg vízszigetelés. Egy doboz van tervezve a fürdő oldalán, így semmi sem lesz látható alatt. Hagyja a padlót és a falat a fürdőszoba mögött, csempe nélkül, vagy még mindig behelyezve?

A padló feltétlenül a fal mögötti falakon nem szükséges külön. Csak fertőtlenítővel kezelje őket.

A padlóra nincs szükség különösen, a helyzet szerint: ha a kád szigorúan méretű - a csempe a fedélzeten van, semmi sem fekszik a fürdőszobában; ha felnyúl egy résszel - először az összes csempét, majd a fürdőszobát, a szögeket a tömítőanyag mellett. Mindenesetre az ügyfél mindig igaza van.) Amint azt megkérdezik, megteszem. A "hogyan te magad" tennél a táblára támaszkodva, és a GCR alatt a csempe alatt.

Én, ha nem rakok csempét a fürdőszobába (amikor a képernyőt csempével lefektetik), akkor az önterülő kád padlójával közvetlenül a padló alá öntse a padlót a padló alá, a szivárgás esetén. Azt is elképzelem, hogy a fürdőszobából származó víz folyhat a padlóra.

Nem a cement "por"?
Azt tervezem, hogy csempéket készítek a fürdő alatt, de egy másik, nem pedig az, amely a padló látható részén fekszik.
A fürdő mögötti falakat vízszigeteléssel kezelik.

Szergej. Azt írta:
A fürdő mögötti falakat vízszigeteléssel kezelik.

És valószínűleg a csempe alatt is?

És miért porrá? Az ömlesztett padló nem poros, és senki sem fog járni egy fürdőszoba alatt, ahol csempézett képernyőn gondolom. A vízszigeteléssel akár felülről lefedheti. Csak abban az esetben, ha a fürdőszobában szivárgás történik, azonnal látható lesz, és a víz nem fog ott felhalmozni. Lehetőség van arra, hogy a csempe alatt a fürdőszobában olcsó, mint te tervez. De a padló alatti szint alatt a fürdőszobában a fő egy nem ér

Szergej. Azt írta:
A fürdő mögötti falakat vízszigeteléssel kezelik.

ez a felesleges, ha a fürdőt a szilikonnal való csatlakozáson keresztül kell elhelyezni

IrkAnt írta:
Egy melléklemezzel és egy gipszkartonhoz tartozó lapot csinálnék a csempe alatt.

míg az idő alatt beállított profil a habblokkok képernyője készen áll ">

stas0 írta:
amíg a profil ezen idő alatt be van állítva, a habblokk képernyő készen áll

Az alsó részen kívánatos egy fülke, ezért kényelmetlen megközelíteni a fürdőszobát. A GKL könnyebb összetett struktúrákhoz.

A GWP még könnyebb lesz, a vágást nem kell feltalálni.

Tehát a habblokkok megegyeznek) Hogyan fogsz csinálni egy rést? Hol könnyebb vágni a nyílást? Hol található a GWP helyszíne, ha csak a fürdőszobát készítik? Vagy egy doboz is?

A szerző írta az opciókat, hadd válasszon))

Perfex írta:
És valószínűleg a csempe alatt is?

Igen, és a csempe alatt is.

stas0 írta:
ez a felesleges, ha a fürdőt a szilikonnal való csatlakozáson keresztül kell elhelyezni

A csempe és a kád ízületeiben már eléggé elpusztult gipszet láttam. A burkolólapon való fugázás nem igazán segített, bár ez volt a rendszer legerősebb része.))
A varratot MS polimerrel lezárják.

stas0 írta:
míg az idő alatt beállított profil a habblokkok képernyője készen áll ">

Személy szerint én tényleg nem szeretem az ilyen "terjedelmes" terveket. Ráadásul a hely eltűnik a fürdőszoba alatt.

Kell tennem csempéket a kád alatt.

Kiemelt állások

Legutóbb megtekintett 0 felhasználó

Nem regisztrált felhasználó látja ezt az oldalt.

A legjobb cikkek az IAB honlapján

 • Minden tevékenység
 • legfontosabb
 • Ötletek otthona számára
 • Anyagok és szerkezetek
 • Kell tennem csempéket a kád alatt.

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

BII. Javítás és dekoráció

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

Az IVD.ru honlap egy vezető internetes projekt, amely a lakóépületek rekonstrukciójának és belső kialakításának kérdéseivel foglalkozik. A honlap legfontosabb tartalma az "Ideas of Your House" magazin archívuma - exkluzív szerzői cikkek, minőségi illusztrációk, gyakorlati tanácsok és leckék. Szakembercsapat dolgozik a projekten, neves tervezők, építészek és vezető kiadói szakemberek közreműködésével.

Honlapunkon átfogó tervezési megoldások találhatók; az építési és befejező anyagok, bútorok, gépek és berendezések részletes piaci áttekintése; hasonlítsa össze saját ötleteit a vezető építészek tervezési projektjeivel; Közvetlen beszélgetés a többi olvasóval és szerkesztővel a fórumon.

Ön egy professzionális építész vagy tervező?

Az akrilfürdő alatt feküdt a csempe?

Írta lsk2406, július 16, 2012 Kerámia csempe

Kiemelt állások

Üzenetek írásához hozzon létre egy fiókot vagy jelentkezzen be

Önnek regisztrált felhasználónak kell lennie ahhoz, hogy észrevételt tegyen.

Hozzon létre egy fiókot

Jelentkezz be a közösségünkbe. Nagyon egyszerű!

Jelentkezzen be

Már rendelkezik fiókkal? Jelentkezzen be a rendszerbe.

Vagy jelentkezzen be az egyik szolgáltatással.

A Google azt ajánlja

Ajánlások

Hogyan vágjuk a zsanérokat a belső ajtókban.

Sano kiadott egy cikket a Repair School-ban, 2007. június 15-én

Hogyan lehet a gipszkarton-partíciót tökéletesíteni?

Sander egy témát írt alá a Gipszkarton, 2005. március 3-án

Házi ház a csiszológépen egy gyémánt csésze vagy kefe számára

FugenFührer írt egy blogbejegyzést a FugenFührer Blogban, 2017. február 13, blogbejegyzés

Gáz szerelőpisztoly HILTI GX 120

Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, március 11, 2012, cikk

A TE 30-A36 vezeték nélküli kalapács fúró

A Sano kiadott egy cikket az Eszköz és Berendezés, 2013. április 29-i cikkében

Víkendház az erdőben: mint művész, Igor Shubin átalakította az erdei telket. Layfkhaki a nyári lakosok számára

A KGB kiadott egy cikket a Country House-ban, Dacha, kedd, 08:49, cikk

Gipszkarton mennyezetre szerelése

andral írt egy témát a Gipszkarton mennyezeten, 2005. január 17-én

A tesztvizsgálatot az SCW 22-A és az SCM 22-A fűrészek tesztelik

Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, december 24, 2012, cikk

A fürdő a csempe előtt vagy után?

Ez a kérdés minden bizonnyal zavaros, mert minden tekintetben elég rajongó. De kevés tény és bizonyíték. Általában érzelmek és egyoldalú kitágult érdemek.

A döntéshozatalhoz ki kell térni az összes lehetőség előnyeiről és hátrányairól. A helyes választás, sok tekintetben, függ egy adott fürdőszoba jellemzőiről.

Fürdő a csempe után.

A fürdő telepítése után a szaniter blokk összes befejező munkája befejeződik, a RAVAC cég által ajánlott klasszikus változat.

A technológia leegyszerűsíti a munkát. A fő előnye - a fürdőt a bélés idején nem fogják eldobni.

Rengeteg ilyen pillanat létezik:

 • Csepplemezek (különösen akril felületen).
 • Ragasztás és fugázás (különösen epoxi) nyomai a felületen a film törött védőrétegével.
 • A burkolólapok akrilfürdőben történő lefolyásának következményei szintén kiszámíthatatlanok.

A második előny, ha más kézművesek vesznek részt a vízvezeték szerelésében, nem kell többször eljutni a berendezéshez.

A legfontosabb érv az ellenfelek más telepítési módok: "Hogyan lehet helyettesíteni a fürdőszobát, ha valami történik?"

 • A fal és a fal közötti varrás a süllyesztett szélek miatt jelentős lesz. Általában a fürdő oldalán középen egy dudor van, és kerekítés a sarkokban:

Ezenkívül bizonyos típusú akril fürdők esetében a véglapnak az alja felé húzódó vége van.

Ilyen esetekben a varrat szélessége még nagyobb lesz:

A kád felső széle sem egyenletes. Ráadásul a csempe és a fürdőszoba közötti szilikonragasztás homorúvá válik. A víz felhalmozódik ott. Idővel a szilikon formája és aláásása:

Kinek kellett eltávolítania a régi szilikont, akkor ismert, hogy milyen feltételekhez kötött a szilikon kötőereje és szilárdsága. Ha kihúzza a tömítőanyagot az élről, akkor az összes szilikont egy kolbásszal húzza ki.

Az ilyen helyzetekben opcióként a sarok további ragasztása lehetséges.

Egy jó hírű forrásból származó ilyen nyilatkozat leállhat más megközelítések keresésére.

A rajz egyik érdekes részlete a zuhanásgátló szalag a fürdőszoba és a fal között. Ezek a részletek ritkán figyelnek:

Szerelje be a kádat a csempe előtt.

Ez a módszer nagymértékben függ az előadóművésztől.

A videóban a szembenézési folyamat komornak tűnik. De a végén egy tisztességes eredményt kaptak (semmilyen részlet nem látható). Ez nem mindig így van.

Ez a módszer gyakran megtalálható az Egyesült Államok mesterének hengerén. Érdekes részlet - a fürdő telepítése után vízszigetelés történik. A szigetelő masszázs körülbelül egy centiméterre jut a fürdőbe. A peremén, a fürdő és a fal találkozásánál ragasztott üvegszál. A fürdő teljes felületét, kivéve a centiméteres szalagot a kerület körül, papírra és elektromos szalagra van burkolva.

Talán ez a technológia a megbízható vízszigetelés miatt elfogadott.

A fürdőszobában és a padló alatt - farostlemezből készült fa keret. Láthatatlan szivárgás az épület kereteinek romlását és összeomlását okozhatja.

Talán további érvek szólnak ehhez.

Ezzel ellentétben - egy másik, teljesen ellentétes vélemény:

A harmadik megoldás a fürdõ beépítése a bélés folyamatába.

Ezt a lehetőséget már korábban javasolták. Ez a legoptimálisabb (véleményem).

Ez a módszer magában foglalja a fürdő kiválasztását és megvásárlását a vakolat és a vízszigetelés kezdetekor.

Előfordulhat, hogy a szoba mérete egyáltalán nem egyezik meg a fürdőkád méretével, 1-2 cm-rel. A gipsz növelése 1 cm-rel, vagy a falon belüli hornyolás, majd a vízszigetelés a munka ezen szakaszában nem okoz nehézségeket.

A munka sorrendje a következő:

A fürdő behelyezése a csempeburkolás folyamatába.

Ez a technológia nem rendelkezik a fent tárgyalt hátrányok közül.

 • Esélye van a fürdőben biztonságban maradni.
 • A tömörséget a szilikon kettős alkalmazásával érik el - először a falnak a falhoz való csatlakozásával, majd a szilikon és a csempe összekapcsolásával.
 • A szilikon varrat minimális, 2-3 mm lehet. Tömítőanyag jön a csempe, és megnehezíti.
 • A fal melletti szilikonvarral szemben nincs víz felhalmozódása, mivel a kád kék oldalának csíkja csempével van burkolva.

Egy másik vélemény a következő témában:

Egy egész csempe maradványa, amelyet a fürdőszoba alá szereltek, többször is segíthet:

Egy megjegyzés

Ő maga készítette a fürdőszobát. Ez a változatom: először megkötözte a fürdőt (öntöttvas), állítsa be. Aztán elkezdett burkolni a padlóra, majd a falakon.

Megjegyzés hozzáadása Válasz visszavonása

Ez az oldal Akismetet használ a spam elleni küzdelemben. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzéseket tartalmazó adatok.

Le kell raknom a csempe a fürdőszobába?

Javítások a fürdőszobában. Azt hiszem, hogy a fürdőszobában megmentem a csempe. Igen, és nem akarja felemelni a fürdőt. Hogyan kell csinálni a helyes dolgot?

Nézzük meg az esetek előnyeit és hátrányait.

A csempe előnyei a fürdőszoba alatt. A fürdőszoba alatt tiszta és szép, könnyen kijutni. Itt detergenseket és vegyi anyagokat tárolhat. Szép nézni.

A csempék hátrányai a fürdőszoba alatt. A munka összetettsége, többletköltségek. Idő és idegek.

Ha nem rakod a csempeit, akkor kellemetlen lesz a tisztítás. Innen a homok mindig felmászik. Ha árad, nehezebb megszáradni ezt a helyet.

A személyes tapasztalatokból. Fogadjon mindkét lehetőséggel. Ha nem létezik olyan csempe, ami nem hatékony. Mint már írtam, a homok felmászik és felmegy, függetlenül attól, hogy mennyit kijut. A tisztításhoz nem lehet minden szögben feltérképezni. Minden úgy néz ki, mint a bombázás után. A képernyő egy kis helyzetet takarít meg. Tudom, hogy rettenetes. A csempe más kérdés. Örömmel tölt el. Időnként eltávolítva.

Van egy másik lehetőség. Az emberek teljesen felgyújtják a fürdőszobát.

Természetesen jobb lenne a csempe és a fürdőszoba alá helyezni. Akkor nem fogsz felhalmozni a szennyeződéseket, és nem lesz ijesztő, hogy ott nézz.
De a legtöbb ember nem csempét helyez a fürdőszobába - és mentse és emelje fel a fürdőt, ahogy mondtad. Elvileg nem szörnyű - egy csúnya padló bezárja a képernyőt.

Ha a fürdőszobában lévő helyet a háztartási vegyi anyagok stb. Tárolására kívánja használni, akkor jobb, ha a csempe helyre kerül. Sokkal kellemesebb lesz mindkettő, hogy ott nézzen és tisztítson.

A fürdőszoba alatt van egy technikai hely, és nincs rá szükség a csempék alá. A legjobb az egészben, ezt a helyet lezárni egy doboz táblák, gipszkarton és csempe.

De ha Ön altruista, és szeretik az esztétikát is, csempéket is készíthet a fürdőszobában, senki sem tilthatja meg, csak gondoljon arra a pillanatra, amikor nem érheti el a távoli sarkokat, és az elme fürdőre van szüksége lőni. És csak úgy, hogy eltávolítja a fürdőt és kihúzza a fürdőszobából, kiváló minőségű munkát végezhet. Ezért az ajánlás ugyanaz marad - a gipszkarton lezárásához.

Néhányan még meleg padlót is készítenek a fürdőszoba alatt, és ez megtörténik.

Ha a fürdőszobába vagy falba kívánja helyezni a képernyőt (gipszkartonból, gázszilikátumból, téglából stb.), Akkor a csempe a fürdő alá nem tehető, az egyetlen dolog, ami számít a padlólap magassága, ha a padló hajlott és a csempe magas, akkor a fürdõje leesik a padlóra ugyanarra a magasságra, majd szólj, legalább a lábak alatt, hogy dobja el a burkolólapokat.

Abszolút nincs ilyen szükség, de a padlót a fürdőszobában vízszigeteléssel kell kezelni, és javaslom, hogy lejtsön, hogy ha víz alatt stagnál a fürdő, akkor nem áll ott.

A legjobb, ha lefüggeszti a képernyőt a fürdőkád alatt, akkor nem kell költeni erejét és pénzt a csempe lefektetésére.