Legfontosabb > Fürdő

13 legjobb zuhanyzó

Az európai és a kínai zuhanykabinok hatalmas választéka nehéz választást jelent a vevő számára. A meglévő modellek sokfélesége zavarhatja bárkit, így annak érdekében, hogy ne költjenek több pénzt, határozza meg egyértelműen a szükséges funkciókat.

Először is - milyen zuhanyt nem érdemes megvenni?

Bár az olcsó csatornák kedvezőek az alacsony árak miatt, jelentős hátrányaik vannak. Ezért, függetlenül attól, hogy a kínai gyártók milyen mértékben dicsérik magukat, függetlenül attól, hogy keményen próbálják kabinjaikat különböző funkciókkal tölteni, függetlenül attól, hogy beszélnek az olasz-finn-amerikai design és termelésről, függetlenül attól, hogy mennyire csábította az ár, a kínai modellek minősége rosszabb, mint a valóban európai. A "kínai" telepítése során gyakran nehéz a rossz minőségű alkatrészek miatt. Működés közben számos modell felborul és repedésbe kerül a terhelés fenntartása nélkül, az üveg egy pillanatra összeomolhat, minden fényes lélek, vágó, toll, öntöződoboz, vízmozgás leáll, a fülke elkezd áramlani, az akrilfényes fehér a boltban kibővül és sárga színűvé válik. Gyakran előfordul, hogy a jótállási szolgáltatás nem teljes.

Az olcsó európai gyártók gyakorlatilag ugyanazt a Kínát fordítják. Például a TIMO zuhanytálcák - amelyekről azt írják, hogy Finnországban készülnek - valójában Kínában készülnek. A TIMO zuhanykabinok minősége egyébként nagyon jó az árért - de ez a fogyasztói csalás szükségessége nem egyértelmű. És nem is kell jó jótállási szolgáltatásról beszélni.

Ugyanakkor, az Appollo, az Aquamarine és sok más kínai gyártó nem rejti el eredetüket, fejleszti az infrastruktúrát és az üzleti tevékenységet, és nagyszerűen érzi magát az orosz piacon.

Ezért, ha a költségvetés korlátozott - elég lehet megfelelő modell kiválasztása a költségvetési kínai zuhanyzók között. Gondosan közelítse meg a vásárlást, tekintse meg az összetevők minőségét és az elkészített anyagokat, kérje az eladók garanciáit, rendelje hozzá a telepítést tapasztalt kézművesekhez - és egy olcsó zuhanykabin jól szolgál majd.

Óvakodj az orosz gyártók zuhanykabinjaitól. Biztonságosabb választani egy közös európai-orosz gyártmányú kabinet.

Figyelmeztettük a nehézségeket és a minősítést - a legjobb zuhanyzókat a kézművesek és az ügyfelek véleménye szerint.

Ido Showerama 8-5 (Finnország)
a legjobb nyílt tető nélküli zuhanyzó

Az Ido Showerama egy híres finn gyártó minőségi zuhanykabinja. Mindent a legkisebb részletgondozásra terveztek, a formatervezés figyelembe vette a funkcionalitás és a kényelem követelményeit. A modell különböző méretekben választható, edzett 6 mm-es átlátszó, matt, mintás vagy színezett üveggel. A paletta márványból készült, ami hatalmas és fenntartható.

Előnyök: kézi öntöződoboz és teljes értékű trópusi zuhany jelenléte, az üveg alumínium profilba van szerelve, kiváló minőségű pecsétek, az eredeti forma leeresztése.

Hátrányok: drága pótalkatrészek

A besorolás: 9.9 a 10

Beszámolók: "Nincs penész és penész, nem kell valami szilikonot zsírozni minden hónapban. Valódi esőzuhany, a régi verzióban csak kézi öntöződoboz volt. De ha valami megtört, az alkatrészeket nehéz megtalálni, és az árak harapnak. De mégis, határozottan ajánlom! "

IFO Solid SKR (Svédország)
a legjobb szabadtéri zuhanyzó hidromasszázs

Becsült ár: 70 000 rubel.

A svéd gyártótól származó IFO Solid SKR zuhanykabinja modern lakonikus dizájnnal rendelkezik. A modell sajátossága a látható varratok hiánya, nevezetesen a víz és a szennyeződés.

Előnyök: 10 év garancia, termosztát jelenléte

Hátrányok: mechanikus felső zuhany

A értékelés: 9.7 a 10

Vélemények: "Nagyon zárt kabinok vannak a piacon. Fehér a bennük. Ezért a választás egy nyitott fülkére esett, de hidromasszázst is akartam. A svédek természetesen nyomon követik a minőséget. "

Albatros T09 A900 MS (Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz alacsony raklapon

T09 A900 MS - jó hidromasszázs kabin, tetővel a híres olasz Albatros márkától. A falak és a raklapok kiváló minőségű európai akrilfehér színűek. A biztonsági edzett üvegek átlátszó ajtói, a trópusi esőhatású fejtámlák, a hidromasszázs, a függőleges masszázs, az ülés, három polc, melyek közül kettő eredetileg a házban van elrejtve, és az összes alkatrész kiváló minősége teszi a zuhanykabinot a legjobb kategóriába.

Előnyök: az igazi olasz minőség, a törökfürdő korszerűsítésére és felszerelésére való képesség.

Hátrányok: az ilyen funkciókért a költségek még mindig magasak

A értékelés: 9.8 a 10

Vélemények: "Összehasonlítottam a kínai társaim és a zuhanycsarnok között. "A kínaiak" erre az árra természetesen sokkal funkcionálisabbak, de a minőség, srácok, páratlan. Szinte semmi, amiért panaszkodnék. Ebben a fülkében még a szag is kedvezően hasonlítható össze. "

LAGARD LYRA H (Németország)
a legjobb hidromasszázs doboz magas rakodóval

Becsült ár: 87 000 rub.

A LAGARD LYRA H zuhanykabinja 8 mm vastag ütésálló vörös üvegből készül. A nagy erős akril tálca lehetővé teszi, hogy fürödjenek egy kisgyermeket. A trópusi zuhanyzó, a hidromasszázs, a LED-fények, az elektronikus vezérlés, a rádió, a szellőztetés, az ozonáció, a védelem elleni védelem, a víznyomás elleni védelem, a Hansgrohe tartozékai a többfunkciós, kényelmes és stílusos zuhanytartót teszik. A szerelvény abszolút szilikonmentes.

Előnyök: Erős serpenyő, törökfürdő jelenléte.

Hátrányok: Magas ár.

A értékelés: 9.8 a 10

Vélemények: "Egy nagyon jó minőségű hidromasszázs kabin, és egy nagy raklap lehetővé teszi, hogy fürödjenek egy kis baba, már nincs szükségünk baba fürdőre. Az ár csak nagyon nagy, de a német minõség megéri. "

Jacuzzi Amea Twin Premium (Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz nyitott fürdővel

Becsült ár: 189 000 dörzsölje.

Az elit olasz gyártó Jacuzzi lenyűgöző sorozatú Twin zuhanykabinok, amelyek neve önmagáért beszél. A híres olasz tervező, Carlo Urbinati vett részt a gyűjtemény létrehozásában. A kényelmes és praktikus fürdő harmónikusan kombinálható egy hidromasszázs zuhanytálcával, felső zuhannyal, tükörrel, polccal, üléssel. Ezen túlmenően a fürdõk hatalmas méretei: 180 cm hosszúak és 86 cm szélesek. A kiváló minőségű szerelvények és díszítés teszi ezt a komplexumot.

Plusz: elegáns és exkluzív.

Hátrányok: Magas ár.

A értékelés: 9.5 a 10

Vélemények: "Jacuzzi - a legjobb zuhany! Még csak megy a fürdőszobába, úgy érzem magam, mint egy hölgy egy arisztokratikus családból, és amikor ezt a darabot tervezem, boldog vagyok. "

Novitek Evelyn (Finnország)
a legjobb hidromasszázs doboz zárt fürdővel

A Novitek Evelyn egy híres finn gyártó újdonsága. A mély, 170 cm-es méretű és 240 literes térfogatú fürdő lehetővé teszi, hogy bőven áztassa a habot. Ha hidromasszázs eljárást szeretne, akkor a lábak, a hát és a nyak hidromasszázása az Ön rendelkezésére áll. A legfelső trópusi zuhany felszívja a fáradtságot, és élénk lesz. A keverőnek öt pozíciója van, és termosztáttal van felszerelve. Kiegészíti a pilótafülke rádiót, tükröket, két ülést és két polcot.

Előnyök: Nagy kád, a kabin kétszemélyes elhelyezésére alkalmas, sok hasznos funkcióval rendelkezik.

Hátrányok: Magas ár.

A értékelés: 9.8 a 10

Vélemények: "Kiváló hidromasszázs doboz káddal. Hosszú választotta és kérte az árat. Mivel nem korlátozzuk a méretet, nagy hidromasszázsfürdőt akarunk, hogy fürödni tudhassunk férjünkkel. Nagyon elégedett. Az ár magas, de... Vagy vásároljon kínaiat és változtassa meg 3-4 év alatt, vagy finnül - és élvezze a 15-20 éves minőségét. "

Am.Pm Bourgeois (Németország - Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz, turkás fürdővel és alacsony tálcával

A kis méretű fürdőszobákhoz tervezett, európai gyártótól származó Bourgeois zuhanykabinok gyűjteménye a tökéletesség és kifinomult stílus magassága.

Az Am.Pm Bourgeois hidromasszázs kabinból és gőzfürdőből áll. A hidromasszázs kabin egy érintőképernyős kijelzővel, nyolc függőleges fúvókával, három hátsó fúvókával, egy felső esőzuhanyral és egy zuhanyfejjel rendelkezik.

A gőzfürdő digitális vezérlőrendszeren működik. Számos egészséges funkciót lát el: megszünteti a méreganyagokat, hidratálja és megfiatalítja a bőrt, javítja az immunrendszert, csökkenti a stresszt. A pilótafülkeben rádió van a kellemes tartózkodásra, rajongó, tükör, polcok a samponra, ülés. Akril raklap 16 mm magas.

Előnyök: európai építési minőség, kényelem, hidromasszázs, gőzfürdő, stabil kialakítás, kiváló minőségű akril.

Hátrányok: Magas ár, rossz minőségű rádióvétel.

A értékelés: 9.5 a 10

Vélemények: "Vannak hátrányai, de általában úgy gondolom, hogy a legjobb zuhanykabinot választottam magamnak. Kompromisszum az olcsó Kína 30-40 ezer rubel és drága európai összeszerelése 180.000 rubel. "

Luxus 532 (Cseh Köztársaság)
a legjobb hidromasszázs doboz, turkás fürdővel és magas tálcával

A Luxus 532 fülke egy négyszög alakú, mély tálcával, melynek egy átlátszó kontúrja félkör alakban is van, ami különleges eleganciát ad. A nagyméretű szélesség és magasság miatt két ember kényelmesen aludhat a kabinban. A design sok hasznos funkciót biztosít, még egy telefon és egy kihangosító is van felszerelve. Az ajtók árnyalatú ablakai enyhítik Önt egyfajta mészkészlet, hidromasszázs, felső trópusi zuhany, világítás, rádió, polcok, ülés, és természetesen egy gőzgenerátor a török ​​fürdő számára, ami sok örömet okoz a vízkezelésben.

Előnyök: Színezett üveg, a fürdő eredeti formája.

Hátrányok: Az európai minőség ellenére a garancia csak 1 év.

A értékelés: 9.6 a 10

Vélemények: "Egy jó tágas zuhany, semmi sem törik, jól működik. Vettem 8 hónapja, de még mindig élvezem. A masszázs gyönyörűen, néha csak a kedvéért, és én megyek. Minden gondosan és hatékonyan történik. A barátnők féltékenyek voltak. Most támogatják a férjüket.

Grande Home ITC 1812
a legjobb hidromasszázs doboz finn szaunával

Becsült ár: 290 000 dörzsölje.

A győztes ebben a jelölésben meghatározta a saját dalunk torkát, és egy kínai gyártó modelljét választotta. Ennek oka az, hogy az európaiak nem termelnek zuhanyzókat a finn szaunával kombinálva. Egyszerűen kínálnak külön szaunát és egy külön hidromasszázs dobozt. Ennek a gyártónak a védelmében azt mondhatjuk, hogy termékei szigorúan az európai piacra koncentrálódnak, ezért nagyon kvalitatívak. A leírt modell elektronikus termosztatikus keverővel, érintőképernyős kezelőpanellel, sárgaréz hidromasszázs fúvókákkal, ozonizátorral, LED-es krómterápiával, gőz szaunával, infravörös szaunával, FM-rádióval, alumínium profilmal és edzett üveggel.

Előnyök: multifunkcionális modell, kiváló minőségű alkatrészek, jó szintű szolgáltatás.

Hátrányok: Kínai gyártó - egyesek riasztanak, de alternatívaként - ismét, csak kínai modellek.

A értékelés: 9.3 a 10

Vélemények: "A hidromasszázs zuhanykabin nagyon magas minőségű és többfunkciós modellje. A finn infravörös szauna jelenlétében eltér. Ugyanabban a komplexumban és török ​​fürdőben és szaunában. A barátok most nem mennek a szaunába, hanem nekem J ".

Luxus 023D (Cseh Köztársaság)
a legjobb olcsó hidromasszázs kabin

Becsült ár: 22000 rubel.

A cseheket mindig megkülönböztették azzal a képességgel, hogy ugyanazokat a németeket kihasználják, és a modelljeikben megtestesüljenek. A Luxus ezt megerősítette. A minőségi anyagok, a jó design és a legújabb technológiák megtestesülnek ebben a zuhanyzóban - a legjobb az olcsóbb. Nagy szilárdságú akril, átlátszó 5 mm-es üveg, stabilan álló alacsony raklap, elegáns betétek az ülésen és a falakon - mindez díszíti a kabinet, és megbízik a megbízhatóságot. Az űrlap (negyed kör) lehetővé teszi, hogy bármilyen fürdőszobába telepítse. A kabin minden szükséges funkcióval rendelkezik: egy trópusi felső, valamint egy multifunkcionális kézi zuhany; hátsó hidromasszázs 6 állítható fúvókával; kényelmes polcok szappan és sampon, tükör, ülés; rádió, többfunkciós távirányító, fényszórók és szellőzés. Itt mindent kényelmesebbé és kellemes időtöltésre gondolnak.

Előnyök: Fenntartható formatervezés, kényelem, akril anyagok, ötféle hidromasszázs berendezés.

Hátrányok: Az önszerelés nehézségekkel küzd.

A értékelés: 9.6 a 10

Vélemények: "A költségvetés zuhanyzója, és a berendezés lenyűgöző. Vannak hidromasszázs, fények, különböző állványok, polcok. Nincs értelme összehasonlítani a drágább modelleket, mert minden megfelel. Remélem, sokáig tart. "

RAVAK BLIX BLCP4
a legjobb zuhanyzó

Becsült ár: 27 000 rubel.

A cseh gyártó nagyon könnyű zuhany kialakítása. Valójában ez csak egy 6 mm vastagságú átlátszó biztonsági üveg, amelyet alumínium profilokba helyeznek. Az ajtók csúsznak, ami helyet takarít meg a fürdőszobában. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a nyitás lehetőségét. Minden üvegrész védett réteggel van bevonva a piszok és mészlerakódások ellen.

Előnyök: olcsó, kiváló minőségű alkatrészek.

Hátrányok: Az alap konfigurációban nincs raklap, meg kell vásárolnod többet.

A értékelés: 9.7 a 10

Vélemények: "Légmodell. Minden nagyon egyszerű és átgondolt. Mi mást kell még bedobni és zuhanyozni? Nincs szükségem ezekre a hidromasszázsra és más csíkokra. By the way, tényleg nincs folt a vízből a poharakra. "

ECO 200 Comfort
a legjobb nyári zuhany

Becsült ár: 15 300 rub.

Ha nagyszerű vidéki házzal rendelkezik, amely télen nem fagy be, akkor elvileg bármelyik fent említett fülkéből választhat. De leggyakrabban az országban élünk nyáron, és ez a zuhanyzó a legjobb hely rá. A kabin bárhol telepíthető, télen szétszedhető és behozható a házba. A készülék egy 200 literes, 2 kW fűtési teljesítményű tartállyal rendelkezik, amely 50 ° C-os hőmérsékletűre melegíti a vizet. A kabin nedvességálló ponyvával van ellátva, szellőzőrács van, a keret acélprofilból készült, a tálca pedig fa lécekből készül.

Plusz: Olcsó, ideális zuhanyzó nyáron az országban.

Hátrányok: Rövid élettartam, de ha a fülke egy fészer alatt van, akkor több évszakig is eltarthat.

Értékelésünk: 10-ből 10-ből (egyszerűen azért, mert ebben a kategóriában nincs egyenlő)

Vélemények: "Vettem, hoztam, építettem, vízre öntöttem, fűtöttem, zuhanyoztam. Nem kell várni a napsütéses napokra, a kabin fűtése van, és a tartály 200 literes. Nagyszerű választási lehetőség.

AM.PM Admire Suite
a legjobb elit multifunkcionális zuhanykomplexum

Becsült ár: 985 000 rubtól. a konfigurációtól függően

A csodálatos lakosztály nem csak egy jó zuhany, számos funkcióval, egy egész fürdőszoba, amely a ház designját alkotja. Választhat bármilyen felszerelést az Ön kívánságaitól és lehetőségeitől függően. Ez egy kitűnő víz-multifunkcionális fülke gőzfürdővel, aromaterápiával, krómterápiával, vízeséssel, esőzuhannyal, termosztátos csaptelep, 8 mm vastag edzett üveg, Bluetooth, fa dekorációval ellátott ajtók és 4,5 Kw szauna elektronikus vezérléssel, vörösfenyő belső díszítéssel, valamint egy teljes funkcionalitású WC WC-vel és bidével. Ez valójában egy elit komplex.

Előnyök: Egy exkluzív modell, amely a tulajdonos legmagasabb státusát hangsúlyozza.

Hátrányok: Fürdőszoba és WC-szoba az autó árához.

Osztályzat: 9.0 out of 10

Vélemények: "Ez a" Maseratti "zuhanykomplexum. Biztos vagyok benne, hogy kevés embernek van ilyen eszköze. "

Milyen zuhanyt vásárolni jobb?

A legjobb zuhanykabin kiválasztásakor döntsön az Ön számára szükséges célról és funkcionalitásról. Nincs értelme túlfizetni azokat a marketing harangokat és sípokat, amelyeket soha nem fog használni. Ezután válasszuk ki a raklap formáját és magasságát, valamint a kabin méretét. Értékelje, hogyan érezheti magát a fülkében a vízkezelések során. Ehhez lépjen be a kabinba, és emelje fel a karokat a könyökökön, mint a fej mosásakor. Ha a könyöke nem ragaszkodik semmihez - ez a méreted.

Ha a csaptelep víz kemény, akkor a kazán üvegrészeire vízkőzet keletkezik. Ezért javasoljuk, hogy nem átlátható kabinokat vásároljon, hanem színezett, matt vagy mintás üveg.

És egy másik fontos ajánlás: ne telepítse a telepítést. Ez első pillantásra a látszólagos megtakarítás komoly gondot jelenthet a további működés során. Használja a szolgáltatásokat, a szolgáltató központokat vagy a szakembereket.

12 legjobb zuhanyzó

Feature Rating

A reggeli zuhanyozás lehetővé teszi, hogy felfrissüljön, és a nap folyamán gyorsan megújulhat és felfrissülhet. Éppen ezért a zuhanyok kereslet, amelyben szinte minden otthonban: a helytakarékosság hogy inkább egy teljes fürdőszoba, valamint tágas szobákat használunk; vízvezeték eszköz.

Gyakorlatilag minden ismert vízvezeték cégek kínálják kabinjaikat és dobozaikat. A piac elsősorban az európai és kínai vállalatok gyártói: Am.Pm, Artex, Cersanit, Luxus, Niagara, Erlit, Timo, Appollo és mások. Az európai árak magasabbak, de jobb minőségűek, bár egyes márkák részben vagy teljesen összeszerelik a termékeket Kínában.

A fogyasztók számára nagyon nehéz önállóan megérteni egy adott modell funkcionális képességeit. A minősítéssel könnyedén navigálhatsz, és elkerülheted a túlfizetés lehetőségeket, amelyek soha nem fognak elérhetővé tenni.

A legjobb olcsó nyitott zuhany: a költségvetés legfeljebb 15 ezer rubel.

A nyitott zuhanyozók, amelyeket "sarkoknak" is neveznek, a mennyezet hiányában a zártestektől különböznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy a fürdő falához csatolják őket. Az egyik leggyakoribb a sarokformátum, csak két partíció és egy raklap. Az ilyen modellek kompakt, és lehetővé teszik a helytakarékosságot, valamint a pénzügyeket, mivel költségeik alacsonyak. De az ilyen zuhanyzók funkcionális tartalma sokkal korlátozottabb, mint a zárt típusú kabinoké. Másik előnye az a képesség, hogy nyissa modellek a berendezés még szobákban alacsony mennyezet, ami nagyon kényelmes, ha telepítve van a külvárosi területeken, például a tetőtérben.

3 Niagara NG 003

A Niagara NG 003 szögletes zuhanysága a vevõk által a kellõen magas építési minõségû és a gyártás során felhasznált anyagoknál különbözik versenytársaitól. A modell két tolóajtóval van ellátva, fehér átlátszatlan edzett üvegből és egy alacsony, 13 cm-es akrilból készült tálcából. Az ilyen raklap kényelmesebb az idősebbek és a gyermekek számára, mert nem kell lépést tenni az oldalról, valamint a vizuális "könnyedség", mert az üveg válaszfalai szinte a padlószinttől indulnak.

A Niagara NG 003-ban nincs előre telepített keverő és öntöződoboz, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ízlése szerint kiválassza őket. A zuhanykabin nyitott kialakításának köszönhetően további felszerelést lehet felszerelni a víz ellátásához és melegítéséhez, ami rendkívül kényelmes a telepítéshez országon kívüli, víz nélkül. A fülke könnyen használható és karbantartható. Minden szennyeződés és szennyeződés könnyen eltávolítható mosószeres szivaccsal.

2 Parly Z90

A Parly Z90 zuhanyzónája a legjobb árat kínálja a kategóriák között. Olcsó, tartós anyagból készült, fel van szerelve a legszükségesebb funkciókkal. A zuhanyfej, csaptelep és kilincsek rozsdamentes acélból készültek. A magas akril tálca beépített üléssel és kivehető képernyővel rendelkezik. A tolóajtók vastag, matt üveggel (5 mm) vannak ellátva, átlátszó mintával, virág formájában, amely különleges eleganciát kölcsönöz a kabinnak.

A zuhanycsészének (90 × 195 × 90 cm) kompakt méretei kis fürdőszoba esetén is alkalmasak. A sarokkal ellátott, szálcsiszolt alumínium profil nagyon praktikus megoldás, mivel sokkal kisebb, mint a fényes króm esetében észrevehető száraz fröccsenés. A bemutatott modellben egyetlen, hanem egy kettős henger van a készletben, amely nagyobb megbízhatóságot és tartósságot biztosít a tolóajtó csúszó mechanizmus számára.

A zuhanyzók előnyei:

 • A fürdőszobai helytakarékosság. A legkisebb helyiségekben is felszerelhető.
 • Csökkentett vízfogyasztás. A fogyasztás mértéke mintegy kétszeresére csökken.
 • Biztonság. Az anyagok megfelelő kiválasztásával megszünteti a sérülésveszélyt.
 • További funkciók: LED-ek, zene, beépített telefon, hidromasszázs.
 • Nagy választék az összetevőkből. Lehetőség arra, hogy modellt válasszon bármilyen térre és bármilyen igényre.
 • Széles árkategóriában.
 • Gyors és egyszerű telepítés.

A zuhanyzók hátrányai:

 • A többfunkciós zárt modellek sok szabad helyet igényelnek a fürdőszobában, és többet költenek a nyitott kabinoknál.
 • Nagy víznyomás szükséges. Ha a kabinban vannak olyan lehetőségek, amelyek megváltoztatják a vízáramlást (masszázs-fúvókák, trópusi zuhany stb.), Akkor működésük legalább 1,5 bar nyomást igényel.
 • Állandó gondozás. Időnként fehér szárnyak gyűlnek össze a zuhany alatt a szárított víz fröccsenése és a mosószerek használata. Különösen figyelemre méltó az átlátszó és sötét üvegek modellekben.
 • A pihentető fürdő befogadásának képtelensége. A kombinált két-az-egy modellek nem alkalmasak minden szobának, és drágábbak lesznek az árban.

1 Nara folyó 80/43 b / c

A rangsorban a NARA 80/43 B / K folyó vitathatatlan vezetője, melynek optimális ár-csomag aránya van. A funkcionális pilótafülke készlet tartalmazza az összes szükséges elemet: egy nagyméretű akril tálca cserélhető képernyővel és beültetett üléssel, valamint egy klasszikus, egykaros keverővel és öntözéssel, amely kényelmesen rögzíthető a központi kezelőpanelen. Az öntöző kanna eltávolítható és kézi zuhanyként használható.

Négyszög kör alakú, a modell kompakt méretű (80 × 190 × 80 cm), lehetővé téve a kis helyiségekben történő telepítését is. Tökéletes az országban történő telepítéshez. Az elülső rész, amely két tolóajtót és a hátsó falat tartalmaz, edzett temperált üveggel és krómozott fagyos profilokkal van felszerelve, ami növeli a zuhany működését a működés során. A központi állvány és az összes tartó tartós műanyagból készül. A zuhany lezárt és nem szivárog.

A legjobb olcsó zárt zuhanyzók: a költségvetés akár 25 ezer rubel.

Zárt zuhanytálcák, úgynevezett monoblokkok, teljesen lezárt kapszulák, amelyek minden komponensét: ajtók, tálca, tető, falak, keverő, öntöződoboz. Ezek a modellek a nyílt kabinokhoz képest nagy méreteket, funkciók széles skáláját, valamint magas árat képviselnek. A tervezési funkciók lehetővé teszik, hogy ilyen zuhanyzókba ágyazódjon függőleges és vízszintes pezsgőfürdő, esőzuhany, gőzfejlesztő a szauna hatására és még sok más. Ha elegendő hely van, egy fürdőszoba és egy kabin kombinálható, így kettő egyben.

3 Timo TE-0780

A félkör alakú Timo TE-0780 a legjobb zárt vezetőfülke az elérhető szolgáltatások és az elérhetőség arányában. Fel van szerelve egy magas akril akril tálca (42 cm), amely lehetővé teszi, hogy egy sitz fürdőt vegyen be. Az elülső üvegfalak áttetszőek és praktikusak, mivel eltakarják a szárított vizes fröccsenést. Vannak lehetőségek a függőleges hidromasszázs és a hidromasszázs a hátsó, valamint az esőzuhany.

További funkciók közé tartozik a tetőn elhelyezett LED-világítás, szép kék színt és beépített rádiót biztosít, amely lehetővé teszi kedvenc dalainak meghallgatását, miután a mosás során dupla töltést kapott. Ezenkívül a zuhany alatt szellőzés van, amely megakadályozza a magas páratartalmat, a páralecsapódást és a penészedést. Minden paraméter beállítása egy kényelmes elektronikus panelen történik.

2 Niagara NG 2508

A Niagara NG 2508 költségvetési zuhanyzó szögletes alakja és egy monoblokkos mérete (90 × 220 × 90 cm). A falak tartós fényes pohár fekete színűek, így nem csak a szilárdság, hanem a felvonulás is megjelenik. A magas akril tálca oldalán található vízelvezető speciális védőhálóval rendelkezik, amely megakadályozza a haj bejutását a csőbe. Szükség szerint eltávolítani és tisztítani kell, hogy a víz könnyedén kiszabadulhasson.

A modellcsomagot kibővítették, és a polcra, pihenésre, keverőre szerelve az öntöződoboz tartalmaz egy esőzuhanyt és egy fúvókát a központi vezérlőpanelen található függőleges hidromasszázs számára. A nyilvánvaló hátrányok miatt a felhasználók megállapítják a kézizuhany, a műanyag csőbilincsek (erős nyomás) és az önszerelés lehetetlenségének hiányát, ezért jelentős összegeket kell fizetnie.

1 Erlit ER 3509TP

Az Erlit ER 3509TP sarokkabinja az analógok között az ár és a minőség legjobb arányát jelenti. A teljes falra szerelt kerítés, a tető és a magas akril tálca a modell teljesen áthatolhatatlan, és nem igényel további tömítőanyagot a szerelés során. Az átlátszatlan elülső falak edzett üvegből készülnek, a profilok és az ajtókilincsek krómozott acélból készülnek. A kabin belsejében tükör, polc és ülés található, amely lehetővé teszi a vízkezelést maximális kényelem mellett. A keverőrendszer előtelepítve kétféle zuhanyzóból áll: kézi és trópusi. A kivehető öntöződoboz kényelmesen fel van szerelve a középső részre, míg a második a tetőbe épül.

Az ajtók zajmentes csúsztatását egy puha görgő biztosítja, és a lábak állítható magassága lehetővé teszi, hogy a keretet a kívánt szintre emeljék. A formatervezés további előnyei közé tartozik a megerősített raklap, amely képes elviselni a 210 kg-os súlyt, és egyszerű és érthető utasítások miatt az önszerelés lehetőségét. Annak ellenére, hogy a zárt típusú kabin kompakt mérete (90 × 195 × 90 cm), ezért alkalmas kis helyiségekre.

A legjobb prémium prémium zárt zuhanyzók

3 Timo T-1120 R

A Timo T-1120 R modell tágas méretei (85 × 220 × 120 cm) és magas, 45 cm magas, fehér, kiváló minőségű akrilból készült raklap. A kabin el van látva színezett átlátszó, edzett üveggel (5 mm), ami garantálja a biztonságot. Még akkor is, ha véletlenül törli az üvegt, a sérülés valószínűsége minimális, egyszerűen apró darabokra törik. A zuhanykabin profil tartós repülés alumíniumból készül, ami növeli a szerkezet megbízhatóságát és tartósságát. A doboz ajtóit kettős görgőkkel felfüggeszti, amelyek biztosítják a zajmentes csúszást, mivel a mozgatható elem a műanyag burkolat belsejében található.

A zuhanyzó el van látva egy helyhez kötött üléssel, amely része a raklapnak, egy kézi öntöződoboznak és egy trópusi zuhanynak. Bent van egy üveg hidromasszázs panel, 6 öntisztító fúvókával, valamint egy külön lábmasszázs. További funkciók közé tartozik a rádió, a fényszóró, a függőleges központi panelbe beépített díszvilágítás és a szellőzés. A kezelőfelület az érintőpanelből készül, amellyel könnyen konfigurálható a kabin alapvető funkciói.

2 Niagara NG 909

A Niagara NG 909 zuhanyzónája a legkedvezőbb árat a hasonló modellek között. A boxolás fő jellemzője a török ​​fürdő utánzata. Amikor ez a funkció be van kapcsolva, a gőzfejlesztő elkezd működni, és a kapott gőz egy különleges fúvókán keresztül távozik, és kitölti a kabinat. Beállíthatja a fürdőkád időtartamát és az előremenő hőmérsékletet. A monoblokk alapfelszereltségétől függően egy zuhanytálca, egy függesztett zuhanytálca, a nagy akril zuhanytálcába épített felső zuhanás. A kabin belsejében tükör, polc és szappanadagoló található. A további szolgáltatások közül van rádió és szellőzés.

A doboz átlátszó, edzett üvegből és rozsdamentes acél profilból áll. A központi kezelőpanelen a vízellátó kapcsolók és egy kényelmes kijelző egy érzékelővel, amely lehetővé teszi a szükséges funkciók egyszerű kiválasztását. Hat hidromasszázs fúvókák kiváló minőségű hátmasszázst biztosítanak, és egy külön hidromasszázs platform lehetővé teszi, hogy kemény nap után lazítsa meg lábát.

1 Luxus 535

A luxus 535 szabad zuhanyzó keresett modell a felhasználók körében. Méretei (110 × 203 × 110 cm) jól illeszkednek a tágas fürdőszobába mind a nyári házban, mind a városi lakásban, kiegészítve a belső tér stílusos kialakításával. A monoblokkos falak sűrített (6 mm) áttetsző edzett üveg kék árnyalatból készülnek. Az ajtók csendes csendes mechanizmussal rendelkeznek. Az alacsony raklap (15 cm) vizuálisan megkönnyíti a tervezést, miközben a víz nem folyik a padlóra.

A kabinban hordozható öntöző kannával, beépített esőzuhannyal és hidromasszázs háttal van felszerelve, amely 8 fúvókából áll (a felső hátsó 4, az ágyéki 4 esetében), közvetlenül a tömörített ülés felett. A Luxus 535 további funkciói között van egy rádió, egy kihangosító és két LED-es lámpa: a függőleges és a felső. A modell tükörrel, emeletes polccal, törülközőtartóval és szappanadagolókkal is felszerelt. Az intuitív elektronikus vezérlés segítségével gyorsan beállíthatja és kiválaszthatja a kívánt opciót.

A legjobb kombinált zuhanyzók

3 Erlit SYD 170W

Az Erlit SYD 170W modell az analógok közül a legjobbnak számít, mivel megfizethető. A fülke ózonszűrőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a mikroorganizmusok: vírusok, baktériumok, gombák (penész) elpusztítását. A többszínű lámpák hangulatot teremtenek, és lehetőséget adnak arra, hogy testre szabhasson minden családtagot. Automatikusan bekapcsol, ha mozgásérzékelőket indítanak. A Bluetooth-kapcsolat jelenléte lehetővé teszi nem csak a rádióállomások hallgatását, hanem a saját dalokat is.

A design alapja ABS műanyagból, átlátszó, tömörített üvegből (6 mm) és krómozott acélból készült profilból. A zuhanyajtók szárnyasak, befelé nyílnak. Ezzel helyet takarít meg, és nem tölti le a padlót csepegő cseppekkel - mindegyik egyenesen a fürdőbe esik. Egy összecsukható ülés az átlagos súly háromszorosa lehet, így félelem nélkül, akkor is fel tudsz állni. A felhasználó egyszerű összeszerelést végezhet a tömítőanyag használata nélkül, ami jelentős mennyiségű pénzt takarít meg.

2 Appollo A-0818

Az Appollo A-0818 típusú zuhanyzó gőzzel kettőre készült. Tágas méretei (154 × 221,5 × 154 cm) lehetővé teszik az emberek számára, hogy a vízzel kapcsolatos eljárásokat belülről szabadon érezhessék. A doboz egy teljes méretű káddal van ellátva, hidromasszázs bázissal és függőleges állítható fúvókákkal a hátsó masszázs számára, amely a kabin hátsó falán, két rögzített ülésen és a poliuretán fejtámlákon található. Az erőteljes gőzfejlesztő (3,5 kW) gyorsan gőz alakul ki, és a kabinot török ​​fürdővé alakítja. Kívánt esetben a felhasználó beállíthatja a mellékelt gőz hőmérsékletét.

Mint a többi modellhez hasonlóan, kéz és eső iszap. A kényelem érdekében a komplexnek két polcja van a fürdőkádakhoz és a két tükörhöz. Ezenkívül a kombinált doboz a legfelső fényszóróval, díszvilágítással, szellőzéssel, talpmasszázs funkcióval, ozonációval és rádióval van ellátva. Ha van városi vonal, bejövő hívások érkezhetnek a hangszórón a zuhany alatt. Az opciókat az elektronikus panel vezérli, ahol van egy kijelző és egy érzékelő.

1 Timo T-1155

A Timo T-1155 sarokkabin lett a vezető a minősítés. A széles funkcionalitás és az alacsony ár a modell vonzóvá teszi a vevőt. A zuhanycsapágyban lévő fürdő fehér akrilból készül, csúszásgátló védelmet nyújt, biztosítva a személy biztonságát mosás közben. A kényelmes, széles ülés és a fejtámla kényelmes ülést és fekvő helyzetet, hordozható öntöződobozt és felső esőzuhanyokat biztosít - gyorsan leöblítik állva. A kialakítás krómozott alumínium profil és tartós (5 mm) színezett üveg.

A doboz fel van szerelve egy török ​​fürdő funkcióval, valamint egy hidromasszázs a lábak és a hát. Két fényforrás segítségével kiválaszthatja a kívánt fényerőt: a felső lámpa világít a zuhanyzóval, és a függőleges panelen beágyazott dekoratív izzók eloszlatják a finom kék színt. A rádióhallgatás lehetősége lehetővé teszi a harmadik féltől származó USB-meghajtók csatlakoztatását, hogy kedvenc zenéit élvezhesse. A zuhanyzás szabályozása és beállítása a központi részen rögzített érintőpanellel történik.

Zuhanykabin gyártók (gyártók értékelése)

Az online áruházunkban az orosz piacon a legnépszerűbb és legismertebb szinte minden gyártó számára zuhanykabint vásárolhat.

Kiválaszthatja a fülke méretét, alakját vagy célját. Ha bármilyen kérdése van - hívjon bátran, és segítünk neked, és válaszolunk minden kérdésre.

ESBANO - zuhanyzó Spanyolországból

Az ESBANO zuhanykabinját 24 000-ről 45 ezer rubelre vásárolhatja.

FRANK zuhanykabinok

Frank egy húszéves történelemmel és minőségi hagyományokkal rendelkező márka. Ez a márka viszonylag korábban érkezett Oroszországba, míg Európában nagyon népszerű. A Frank zuhanykabinok nemcsak a gyakorlati tervezést, hanem az összes modern funkció jelenlétét is örömmel látják az orosz fogyasztók számára, mint például a hidromasszázs vagy a krómterápia.

Költségük 22,600 és 278,800 rubel között változik, a kabin konfigurációjától és működésétől függően.

Záporok RIVER

A folyóvizek nevezhetők turistaosztályú márkának, csak 15 000-51 000 rubelt vásárolhatnak, ami viszont elfogadható egy átlagos család számára. Gyakran választják azok, akiknek nemcsak az elegancia és az egyszerű építés, hanem a kabin kompaktsága és persze megbízható minősége is szükséges. A folyami gyártók nem csak alapvető funkciókat kínálnak, míg a zuhanykabin használatakor élvezheti a hidromasszázs vagy törökfürdőt.

Zuhanykabinok DETO

A DETO márka innovatív installációs technológiájával vonzza a figyelmet: a telepítés nem igényel tömítőanyagokat vagy szilikonokat - a kabin szivárgás nélkül működik, és a boldog tulajdonosoknak nincs gondjuk a gomba vagy a penész. Ennek a márkának a fejlesztése a legmagasabb komfortérzetet, megbízhatóságot és a termékek minőségét tükrözi.
Ami az ár kérdését illeti, akkor nem kell túlfizetni, és ilyen kabinok vannak 32 500 - 64 200 rubelből.

Az orosz gyártmányú zuhanykabinok

Szinte minden belföldi zuhanyzó kínál hasonló előnyökkel és hátrányokkal rendelkező termékeket.

Relatív olcsóság.
Kiválaszthat egy modellt abszolút pénztárcába. A legolcsóbb 12 ezer rubelből. (gyártó "ROYAL BATH") a mesés 114 ezer rubelre. (az orosz-német "BANDHOURS" modellje).

Egyszerű telepítés.
A szerkezetek a helyi kommunikáció követelményei szerint készültek: megfelelő dugaszok az orosz stílusú aljzatokhoz.

Mindig elérhető.
A helyi gyártóktól származó záporok mindig készleten vannak, és nincs szükség túlfizetésre a szállítási költségeket illetően a gyártó országából Oroszországba vezető utasszállítás esetén.

Az orosz zuhanyszerkezetek hátrányai

 1. A legolcsóbb orosz modelleket nem szabad magas színvonalon várnod.
 2. Standard kivitel. Nagyon ritka a szerkezet fényes, emlékezetes kialakítása, leggyakrabban ezek a klasszikus fehér vagy acél kabinok, amelyek üvegfalai a leggyakoribb formák.

Aquanet zuhanykabinok

Az orosz Aquanet cég már bebizonyosodott a helyi vízvezeték-piacon. Sok hazai vásárló megjegyzi, hogy ez gyakorlatilag a legjobb zuhanyzók.

A felhasználói értékelés alapján a minősítés lehetővé teszi, hogy ezt a vállalatot német és olasz gyártókkal egyeztesse. A tartomány árkategóriája 14-82 ezer rubel. a fülke számára. Így kiválaszthat egy modellt bármilyen családi költségvetéshez. A legdrágább "Aquanet" fülkék a modern zuhanyzó teljes spektrumaival rendelkeznek:

 • nagy tálca vagy mini fürdő;
 • különböző vízszintes és különböző magasságú hidromasszázs-fúvókák;
 • világítás, tükör és ventilátor;
 • további funkciók, például a "trópusi zuhany".

RGW zuhanykabinok

Ez az egyik vezető gyártó zuhanykabinok Oroszországban. A német-orosz márka széles körben ismertté vált külföldön, ennek a márkának a zuhanyzók a népszerű üdülőhelyek drága szállodáin vannak. Ugyanakkor a kabinok könnyen összeszerelhetők és teljesen megfoghatatlanok a karbantartásra.

Az RGW-ből 20 000-ről 77 000 rubelre lehet vásárolni.


A legjobb zuhanykabinok - a zuhanykabinok és a gyártók minősítése


1. hely

Niagara (Kína). A kínai gyártók 80x80, 90x90 méretű és 150x1500, 135x135 méretű és egyéb méretű fülkeket kínálnak különböző méretű fürdőszobákhoz tervezve. A mély és alacsony raklapú modellek, jó funkciók 13-57 ezer rubelre vásárolhatók.

2 hely

Stílus (Kína). A kínai zuhanyzók a legnépszerűbb funkciók, alacsony ár és a design megoldások jó választéka a helyi gyártókhoz képest. A vállalat modellje 13-20 ezer rubelre vásárolható.

3. hely

Parly (Kína). Hagyományosan olcsó. A márkájú modellek a "Gazdaság" és a "Standard" kategóriákba tartoznak. A funkciók kis halmazát kompenzálja az összeszerelés egyszerűsége és a kabin ára. A legdrágább opciók minden szabványos fejlesztést és egy hi-tech stílusú dizájnt kínálnak. A költségtartomány 13-34 ezer rubel.

1. hely

TIMOeco (Oroszország). A közös orosz-finn termelés viszonylag alacsony áron garantálja a hagyományosan magas színvonalú európai termékeket. A kedvenc rádióállomás dalainak hidromasszázsja lehetővé teszi, hogy teljes körűen élvezze a fürdőzést.
A modellek ára 28-53 ezer rubel.

2 hely

Fekete-fehér (Dánia). Ezt a céget a fürdőszobai bútorok terén "trendkészletnek" tartják. Minden modell elegáns és egyben elegáns kivitelben készül. A zuhanyzók minden lehetséges tulajdonsággal és biztonságos, tartós edzett üveggel rendelkeznek.
Árkategóriában 30-78 ezer rubel.

3. hely

Orans (Németország). A zuhanyok hidromasszázs modelljeinek egyik úttörője. Minden termék szabványos és többfunkciós zuhanyzókra oszlik. Minden itt van, és a falak biztonságos műanyagból készülnek, és akár szándékos hatásokkal is, lehetetlen megsérteni a töredékeket. Árkategóriában 38-364 ezer rubel.

A zuhanyzók minősége minõség szerint: a legjobb 9 legjobb gyártó

A zuhanytálcák népszerűek - helyet takarít meg, gyönyörű belsőséget és kényelmet. Zuhanykabin - népszerű egészségügyi berendezés. Azonban egyes mélytálcás modellek teljesen helyettesíthetik a fürdőt. Egyes modellek elégedettek lesznek számos funkcióval, amelyek pozitív hatással nem csak a hangulatra, hanem az egészségre is.

A zuhanyzók osztályozása: két fő típus gyártása

A zuhanyzókat több szempont szerint osztályozzuk. Ez lehet az építkezés típusa, a gyártás anyaga, a funkcionalitás. Két fő típusa van: zárt és nyitott zuhanyzók.

A zuhanytálca korlátozott hely a zuhanyzás és más vízkezelések számára. Típus szerint nyílt és zárt.

A nyitott szerkezet nem rendelkezik mennyezettel. 4 falból áll. Legtöbbjük közül kettő a szoba falai és a fülke többi része. Ez a fülke nem rendelkezik különös vonásokkal. Nagyon praktikus.

Nyílt típusú vásárlás előtt az alábbi lépéseket kell tennie:

 1. Szükséges a zuhanyzópad méretének és helyének kiszámítása;
 2. Tömítse és szüntesse meg a folyadék szivárgását a padlón és a válaszfalakon;
 3. Vigyázzon a szilva.

Készlet a padlón. Ugyanakkor hozzon létre egy speciális szifont, amely megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését. Anyag szilva - rozsdamentes acél. Ez biztosítja a készülék hosszú távú használatát.

A vízelvezető rendszer megfelelő működéséhez a padozatot 2-3 fokos lejtőn kell elvégezni.

A zárt típusú zuhanytálcák neve. A funkció egy fedett eszköz. Ezek könnyen telepíthetők és használhatók.

Zuhanykabinok jellemzői:

 1. A kabin egyszerűen kivitelezhető további lehetőségek vagy többfunkciós lehetőségek nélkül. A második típusnak van segédeszköz a kivitelben.
 2. A zárt típus méretei és formái teljesen eltérőek lehetnek. A kabinok téglalap, félgömb vagy kör alakúak. A méretek a következők lehetnek: 70x70, 80x80, 90x90, 100x100 cm.
 3. Különlegessége az alsó állvány gyártásának magassága és anyaga.
 4. Az ajtók és a falak is eltérnek a nyitott típustól.

A zárt típus funkciói változhatnak. A legnépszerűbb lehetőség a hidromasszázs. Vízszintes és függőleges. Az első opció csak mélyzárású zuhanyzókban van telepítve.

Mielőtt egy hidromasszázs zuhanytálcát vásárolna, meg kell mérni a nyomást a csövekben. A 2-3 bar értékeknél az ilyen típusú megszerzésnek nincs értelme.

Más modellek gőzfürdővel is felszerelhetők. A gőzfejlesztőnek és a ventilátornak köszönhetően a meleg gőz egyenletes eloszlása ​​érhető el. Is találkozik és más funkciók: nagy nyomás, aromaterápia, szellőzés, kontraszt, hangvezérlés és mások.

Minőségi zuhanyozók kiválasztása

Az első dolog, amit figyelni kell, az a fülke típusa. Érdemes megfontolni a javasolt funkciókat is. Meghatározzák a modell árát.

A mélyedény praktikus, kis kádként használatos. Különösen elengedhetetlen, ha a család kisgyerekekkel rendelkezik.

A jó márkák számos különböző modellt kínálnak. A standard kabinok meglephetnek formájával és formájával. Jobb, ha előnyben részesítjük azokat az eszközöket, ahol nagy raklap van. Ez növeli a kényelmet a vízkezelés során.

Értékelés jó zuhanyállomások nem csak a drága és kiemelt modellek. Sorolja fel a megfelelő minőségű minőséget. Ebben a modellben nagyon eltérő lehet.

Néhány híres márka Kínában van a gyáraikban. Ez nem jelenti azt, hogy a termékminőség rosszabb.

Az európai termékekre vonatkozó vélemények mindig a legjobbak. Úgy vélik, hogy szabványaik garantálják az eszközök minőségét. Ázsia és Oroszország alacsonyabb a minősítésben, de az ára sokkal olcsóbb.

A zuhanyozók vezetői: a legjobb gyártók

Olaszország, Németország és Finnország a világ vezető vezetői a zuhanykabinok gyártásában. A legmegbízhatóbb kabinok elérhetők a kiváló minőségű anyagok és a stílusos design révén. Ezek egyszerűen telepíthetők a részletes utasításokkal.

A német zuhanykabinok Hueppe, Kermi, CRW és Hyber bemutatásra kerültek

Német cégek:

 1. Hueppe - az egyedülálló üveg kevésbé szennyezett;
 2. Kermi - három féle standot gyárt és minőségi bizonyítványt állít elő;
 3. Hyber - egyszerű és kényelmes dobozok;
 4. CRW - kiváló minőségű rozsdamentes acél eszközök.

Az olasz társaságokat a Jacuzzi, a Cerutti és az Albatros képviseli. Ezt az országot a zuhanyzó szülőhelyének tartják. A jakuzzi népszerű globális gyártója. A boksz sok lehetőség és funkció. Albatros és Cerutti kényelmes és praktikus termékeket kínálnak.

Finn gyártók:

 1. Timo - 5 év garanciát vállal a termékeire;
 2. IDO Showerama - drága, de kiváló minőségű fülkék;

Az olcsó modellek orosz gyártókat kínálnak. Megkülönböztethetők a következő márkák: Akrilan, Bandhours, Radomir. Az ilyen gyártók minősége gyorsan növekszik, és hamarosan képes lesz összehasonlítani a világ vezetőivel.

A vezető zuhanyzók értékelése

A minőség a legjobb 9 legjobb gyártónak tekinthető. A népszerű márkák és az elismerés örömet szerez a vásárlónak a modellek erejével és sokoldalúságával. A különböző árazási politikák is változhatnak.

A zuhanyfülke minden fürdőszobának a fő eleme, a választását lehetőleg gondosan és felelősségteljesen kell megközelíteni.

A rangsor 9. helyezettje a német cég Am.Pm Bourgeois. Ez az akril kiváló minőségű vízvezeték-felszerelés. Örülni fog és praktikus fülkék. Jelentős hátránya a magas költségek.

Az Am.Pm Bourgeois által biztosított funkciók:

 • Whirlpool;
 • Állítható víznyomás;
 • Beépített rádió;
 • Széles hely a személyes tárgyak és a tükör számára.

8 ülőhelyet kell adni az olasz márkájú Jacuzzinak, amely biztosítja a stand maximális kényelmes használatát. A design hasonlít egy zuhanyzó és egy fürdő szimbiózisára. De egy ilyen termék ára nem érhető el a középosztály számára.

A hetedik hely a luxus német gyártónak számít. A speciálisan tervezett üveg egyszerűsíti a fülke gondozását, mivel a víz nem hagy foltokat. Ugyanakkor a gyártó csak 1 év garanciát vállal.

A Luxus költségkeret-opciókat kínál. Nem nyújtanak további szolgáltatásokat, de kompakt és kényelmes.

A 6. helyet a cseh RAVAK kabinok foglalják el. Az üveg védő rétege egyszerűsíti a doboz gondozását. További jellemzők és raklap nélkül. De ez egy minőségi és megfizethető lehetőség.

5. helyet kap a svájci IFO cég. A jó minőségű zuhanyzókarok meglepetésnek örvendenek számos további funkcióval. A design zökkenőmentes, ami sokkal könnyebbé teszi a gondoskodást. Örülni fog és 10 év garanciát vállal.

A 4. hely az, hogy a finn Novitek társaságot adják. A kiváló minőségű sarkok gyártója, amely kombinálja a zuhanyzóval és a fürdővel. Az ár elég magas, de ez a stand elég hosszú lesz.

A harmadik helyet a LAGARD - európai gyártású dobozok foglalják el Németországból. Ezeknek a fülkéknek a minősége kellemesen tetszett. Ugyanakkor számos funkciót gyűjtöttünk össze a készülékben.

A második hely az Albatros-hoz tartozik - olasz standokon, amelyek kényelmesen használják a vevőt. Ezt úgy érik el, hogy számos fontos funkció van az ülésre. De elég drága vízvezeték.

Az 1 helyet a finn vízvezeték-szerelő Ido foglalja el. A kabin kialakítása tartós és stílusos. Minden anyag kiváló minőségű.

Értékelés zuhanyzó kabinok turistaosztály: minőségi megfizethető áron

Az olcsó zuhanykabinok áttekintését terv szerint kell letölteni. A gazdaságos osztályú eszközök nem rendelkeznek több funkcióval, ugyanakkor kiváló minőségűek és kényelmesek. A 3 legnagyobb nyitott kabinet a kínai gyártók foglalják el.

Egyre több ember szívesebben alkalmazza a zuhanykabinot otthon, mint fürdő.

A nyitott lehetőségek olcsó márkái:

Minden kabin a minőség és az ár tökéletes kombinációját képviseli. Ezek olcsó, kiváló minőségű modellek, amelyek kompakt méretekkel rendelkeznek. Könnyű gondoskodni az ilyen sarkokról, és szép designjuk van.

Olcsó kabinok a zárt típusból:

Az utóbbi márka egy finn társaság tulajdonában van, és az első két kínai márka. Minden gyártónak számos előnye van egy adott modell számára. Alacsony áron - ezek ideális lehetőségek.

A legjobb zuhanyzók: minőségi gyártók minősítése

A népszerű márkák hatalmas számú különböző lehetőséget kínálnak. Olcsóbb opciókat talál, de jó minőségű. A többfunkciós minőségi modellek között viszonylag megfizethető lehetőségeket is kereshet.

Könnyű kabin alumínium profilú üveg tolóajtókkal

A legjobb prémium cégek megfizethető áron:

Az első márka kiváló minőségű többfunkciós zárt kabinokat biztosít. Ez egy meglehetősen nagy design, amelyet tágas fürdőre terveztek. A kabinok gyakorlatilag felszereltek. Sok polc, tükör, zajmentes ajtók, mobil kommunikáció.

Az Erlit a kombinált fajokra utal, amelyek magukban foglalják a fürdőkádat és a zuhanyzást egyidejűleg a nagy raklap miatt. Az ilyen fülkék gyártása Kínában történik. A fülkék jellemzői - viszonylag megfizethető áron, többszínű megvilágítást és ózonzást kaphat.

Appollo számos funkcióval rendelkezik. Ez egy meglehetősen nagy szerkezet, amelyben két ember ülhet. A modellek jellemzője - a fürdő funkciója.

Áttekintés: a zuhanykabinok minőségi minősítése (videó)

Napjainkban minden ízlésre választhatsz egy zuhanyzót. A piacon lévő vízvezeték jó minőségű, alacsony költségű modelleket mutatott be. Kicsiek és minimális funkcióval rendelkeznek. Ha lehetséges, drágább modelleket is vásárolhat, rengeteg kiegészítővel.