Legfontosabb > Bútor

Márvány a fürdőszobában: 25 legjobb fotó

Márvány már régóta az egyik legkedveltebb anyagok díszítésére lakó-és közszolgálati magas színvonalú helyiségek. A modern fürdőszobák meglephetnek nemcsak az eredeti bútorokkal, fürdőszobai felszereléssel és tartozékokkal, hanem különféle típusú márványok izgalmas választékával is, amelyek sokféleképpen feldolgozhatók.

Ebben a cikkben az Ön inspirációjához 25 lenyűgöző, modern fürdőszobát gyűjtöttünk össze, melyet az ékszeres anyaggal díszítettek luxus: márvány. Kiváló vénákkal vagy modern egyenes vonalakkal, világos vagy sötét színű, ez az anyag szó szerint örömet okoz a gazdagságnak és a magas színvonalú elkötelezettségnek. Győződjön meg arról, hogy a különböző típusú márványok sokféle hangulatot hoznak létre: egy fényes művészi kijelentéstől a tökéletesen kiegyensúlyozott pihenőhelyig!

Márvány a fürdőszobában - a márvány csempe előnyei és hátrányai

Az ilyen nemes és gazdag anyagokat, például a márványt már régóta használják a lakóépületek belsejében. Rendszerint padló, falak tervezésére használják, bútorok és díszítések készítéséhez. Az egyedülálló és összetett textúra lehetővé teszi, hogy egy valóban fényűző belső teret hozzon létre.

Ebben a cikkben megismerjük a fürdőszobában használt márványlapok használatát. Világos vagy sötét színű, modern egyenes vonalakkal vagy gyönyörű erekkel, ez az anyag szó szerint elvonja a magas színvonalú elkötelezettséget. De ezeknek az előnyöknek ellenére a márvány hátrányai is vannak.

A márványos fürdő fő előnyei az esztétika és a tartósság.

A márvány előnye, hogy ez az anyag rendkívül tartós. Ez biztosítja a felületek tartósságát. Természetes, porózus és lélegző kő, amely javítja a beltéri klímát. A márvány is ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, könnyen tisztítható szennyeződésektől és nem fél a nedvességtől.

A márvány nagyon szép anyag. A textúrák, színek és fajták sokszínűsége elképesztő. A nem szabványos színes márványlapok sokféle árnyalatban jönnek létre: a természetes kő színétől a lenyűgözőbb megoldásokig - zöld, kék, vörös, barna, fekete vagy rózsaszínű. Gyakran a színes csempe dísztárgyak, márvány panelek készítéséhez vagy egyszerűen bármely belső tér fényes akcentusává válhat.

Hátrányok a márványozott csempe a fürdőszobában - magas ár és gondoskodás

A márvány egyik legfőbb hátránya a magas ár. Néha a márvány csempe ötször nagyobb, mint a szokásos kerámia burkolólapok. Ha korlátozott költségvetésed van, akkor nem szabad választani az anyag javára. Ezenkívül nem ajánlott a burkolólapok elhelyezése, és a munkavállalók felvétele többletköltséget jelent.

Márvány fürdőszoba fali dekoráció

Ne felejtsük el, hogy minden kegyelmével a márvány törékeny és meglehetősen szeszélyes anyag. A márvány tartalmaz ásványi anyagokat, így mindig fennáll annak a veszélye, hogy a szikla vasja rozsdásodik. Az anyagot minőségi tömítőanyaggal kell kezelni, majd biztosítani kell a megfelelő gondosságot. Ne használjon túl agresszív ápolószereket, amelyek savakat is tartalmaznak. A legjobb az összes víz, szappan és egy jó nylon kefe.

Néha a márványt kopásálló csempék egészítik ki. Ha továbbra is használni kívánja a márvány burkolólapokat a fürdőszobában, ellenőrizze, hogy a különféle kémcsövekre reagál-e különálló vizsgálati mintákon.

Fotó: márvány fürdőszoba - belső dekoráció

Fürdőszoba tervezés bézs márványban

Példa a márvány sikeres használatára egy lakásban lévő fürdőszoba felé nézve: Az Adamant Group építészei sikeresen összekapcsolták a márvány különböző árnyalatait, meleg és hangulatos légkört teremtve frissítő fehér foltokkal.

30 márvány fürdőszobai belsőépítészeti ötlet

Ma a márvány kedvelt anyaga a szobák magas színvonalú lakóépületek díszítésére. A modern fürdőszobák meglephetik azokat az anyagokat és formákat, amelyek úgy tűnnek, hogy nem egyeznek a céljukkal, de a különböző típusú márványok lenyűgöző kombinációja modern megoldás.

A 30 modern fürdőszobai tervezési ötleten túlmenően számos népszerű fürdőszobát választottunk ki, amelyek az ikonikus anyagot - márványt - mutatják be.

Függetlenül attól, hogy milyen terület alakult ki, milyen színek vannak, ez az anyag átruházza a luxust és bemutatja a minőség iránti vágyát. Különböző típusai teljesen más hangulatot hoznak létre, és minden a teljesítménytől, a látástól, az értelmezéstől és a művész szándékától függ. Tehát lenyűgöző művészi állításokat hozhat létre.

A márvány fürdőszobák nemcsak szépek, hanem példaként szolgálnak arra is, hogy a jó anyagok megtalálják az utat az otthonukba bármilyen stílusban.

Ha a helyiség legtöbb részén szeretné használni ezt az anyagot, vegye fel a kapcsolatot szakemberrel, aki tudja ötvözni ötleteit a területi képességekkel.

Egy nagyon modern lehetőség a vízszintes csíkok kombinációja. Ez egy egyedi típus, sötét csíkok, amelyek csodálatosak lesznek.

Készíthet otthonodat, mint egy szálloda, és úgy érzi, mintha egy luxusszálloda lenne.

Inspiráció egy ilyen lenyűgöző projekt megszervezésére számos forrásból szerezhető be, mint például a penthouse Suite Garden Court Hotel Palo Altoban.

A díszítés minden részlete ebben a mesés szobában ad mélységet és komfortérzetet. Gyertyák és rózsák, valamint friss, buja törölközők - ez az, amit mindig szeretne látni.

Láttuk a márvány asztalok összeszerelését, amelyek határozottan hozhatják be a területet, és ez a tágas tér egy másik példa arra, hogyan használható ez az anyag a modern otthonokban. Itt a gyógyfürdőben érzed magad a tervezés és a részletek segítségével.

Ez a fantasztikus rezidencia Melbourne-ben, elegáns fürdőszobával, kerek formájú, csodálatos háttérrel. A márvány egyik fala jelentős változásokat hozhat a helyszínen az egyszerűség kedvéért.

A lenyűgöző világítás hozzáadásával egy jobb és kényelmes hangulat általános hatása érhető el.

A gazdag fekete csíkok használatával művészi formában elkülöníthető a fürdőszoba. A meleg fadoboz hozzáadja a kényelmet és a kényelmet.

A falon lévő zebra képe egy kicsit vadságot ad a helynek, és az általános hangulat fényes és természetes fénybe merül. Meglepődni fog, hogy megtudja, hány csodálatos elem található a luxus lakásokban.

Az ovális fürdőt gyönyörűen kihasználhatjuk anyagunk felhasználásával. Fekete-fehér projekt kiválasztása esetén néhány fa dekorációt kell felvenni, hogy ne legyen "hideg" és barátságos legyen.

A polcok és a lakberendezés is frissíti a tisztaságot, és létrehoz egy pontot, hogy vonzza a figyelmet.

Az egyik a fürdőszobai tervezés 2014 egyik tendenciája az onyx használata, hogy hozzon létre egy elbűvölő területet. Nézz meg egy példát a tervező Nicki Clendening-től. A szigorú márvány és az olcsó ékszerpapírok összekeverésével eklektikus inspiráló stílus jött ki.

A Clearhouse a Shelter-szigeten kiváló példája azoknak, akik házuk egy részét színes márványt szeretnék díszíteni. Mivel ez a ház szinte átlátszó, az egyik szoba márványpadlója és falai mély védelmet, egyszerű építést, magánéletet, minőséget és luxust biztosítanak a tulajdonosoknak.

Következő a mi listánk egy fürdőszoba, elkülönítve a hálószobától csak egy üvegfal. Sokan úgy érzik, hogy több magánéletre, személyesebb helyre van szükségük, amely hiányzik az ilyen lehetőségek közül, de ez csak előítélet.

Az Igor Sirotov építész által tervezett gyönyörűen berendezett terület a Lake Houseben inspiráló forrást jelent azok számára, akik inkább a nyitottságot és a modernitást élvezik.

Meleg színekben ez az anyag talán csak az üdülőhelyeken található. Nos, magánlakásokban, persze. A fenti kép a Villa Kishti, amely azt tanítja nekünk, hogy egy márványbevonatú szoba csodálatos lehet.

Ne feledje, hogy az anyagok, a színek, a minták és a fény választéka nagyban befolyásolja a relaxációt és a jó hangulatot.

A nyugodt márványszobának nem kell tágasnak lennie, és teljesítenie kell minden igényt. Csak okosnak kell lennie.

Ezt az elrendezést úgy alakíthatja, hogy a fürdő és a zuhanyzó a közelben található. Használja ezt az infografikát a tervezéshez, sokat fog mondani és segít.

Egy fantasztikus penthouse Londonban, ez a terület különálló lakásként működik, ahol a szervezet áldást és tisztaságot kap. Egy példa a modern életre.

Márvány betétek biztosan élénkíti a napot. Az anyagok játéka segít meghatározni a kifinomult kinézetet, és a rejtett és nyitott boltívek lehetőséget adnak a tulajdonosnak arra, hogy gondosan díszítse ezt a szobát.

A sötétebb színek fokozzák a kényelem hatását, így mosolyogva kezdheti mindennapi életét. Canny tervei szerint ez a "csokoládé" fürdőszoba Canterburyben, Ausztráliában megnyugtató hatással van a lakókra. A fából készült bútorokkal kombinálva természetes, látványos hátteret kap.

A megfelelő fürdőszobai tükör kiválasztásával Ön átkerül az inspiráló design világába, amely a mindennapi életben érezhető lesz. Szintén gondosan kiválasztott anyagok szükségesek az álmaid megtervezéséhez és a tündérmesékhez való érzéshez.

Ébredjen gazdag részletekkel a belső téred, és elégedett leszel azzal, amit tettél.

A luxus márvány design fantasztikus fekete, fehér és fényes kombinációt jelent. A kerekség könnyűvé válhat, és a környezet - sötét, mint a fenti képen.

Nem tűnik valóságosnak, képzeld el: forró vízzel töltötte el az illatos habot, amelyen gyönyörű rózsasziromok lebegnek, és a kezedben egy pohár pezsgő... miért nem álom ?!

És figyelembe véve az intelligens technológiákat, amikor a tervezés fontos, akkor élvezze a relaxációs folyamatot.

Az eklektikus formatervezés a leginkább alkalmas azoknak, akik szívükben vadul élnek. Az inspirációval, amint azt a fentiekben bemutatjuk, megengedhetjük magunknak az anyagi érzelmek és az érzelmek kombinációjának minden vágyát.

És ne felejtsd el, hogy adjunk hozzá illatot - nyugtató, pihentető aroma keverékeket, amelyek lefekvés előtt lefekvés előtt lazíthatnak a tested és az elméd, és reggel frissítenek.

A tágas, fehér fürdőszobák különböző formájúak, amelyek meghatározzák a befejező munkát. A funkcionalitás kulcsfontosságú eleme, amelyen a belső stílus sem szabályozhat.

A fűtött padlók kényelmet, fényes világítást biztosítanak - vizuális élvezetet, amikor a tükröket nézik. A brit építészeti stúdió SHH volt felelős a projektért, és fantasztikus munkát végzett az Addison Road House-ben.

A fürdőszobai fürdőszobát 10 otthoni vásárló számára szükséges 10 elem tartalmazza. Egy pillantás a fenti képre, és rájössz, hogy annyi terv van, mint álmodozók. A Thompson Custom Homes képzeletében az ügyfelek számára ez a lehetőség a legkeresettebb.

Amikor a női övezetről van szó, színek és részletek várhatók. Marble munkalapok lehetnek a részek, amelyek megváltoztatják a légkört - a szürke és fehér Carrara csodálatosan néz ki ebben a szép Atlanta otthonban.

Az agility és az elegancia kombinálva frissítő érzést kelthet. Az apró tárgyak apró részleteit, a modern vonalakat és a sima bútorokat vonzóvá teszi a Trousdale ház, vagy inkább a fürdőszoba. Az ablakok napfénykel töltik be az egész teret.

Ha fényt keres, akkor a fenti szoba példaként szolgál. Ez része a 990-es projektnek, a Kiko Salomao-nak, Sao Paulo-ban, Brazíliában. A bíbor színű részletek, mint az egyszerű és összetett csokrok élénk színekkel, tört monotónia, mindez jellemzi ezt a belső térben.

Ha értékelné a magánéletet, fordítson figyelmet a b.e architektúra Seacombe Grove House-jára. A mennyezeti ablak természetes fényt biztosít, és a márvány kifinomultabbá teszi. A fal tükör sem felesleges itt sem - a terület kiterjesztése és a további fény.

A fal melletti önálló kád a tervezés során nagyszerű választás lehet. Opcióként - Skyline House a Dick Clark Architektúrából, könnyedséggel, sőt könnyedséggel inspirálva. Éjjel pedig bekapcsolhatja a pezsgőfürdőt...

A szomszédos szoba, amelyen keresztül az üvegen áthaladnak a természetes fény, és amely minden apró sarkot betölt, lehet, amit régóta akartál, és kikapcsolódni és örülni akarsz. Ez a duplex penthouse a Manhattan Lower East Side oldalán bizonyítja, hogy a város kényelmét tartalmaz tündérmesék. Minden fényvisszaverő felület könnyű játékot hoz létre.

A márvány és fa kombinációjának egy másik példája megvilágítja döntését. Fa polcainkat, anyagainkat, törölközőinket, dekorációkat és virágvázákat, háztartási textíliákat segítünk felszínre kelteni és színeket és textúrákat játszani. A nagy ablakok könnyedén áradnak, és a lakás magassága teljes titoktartást biztosít.

Ha szüksége van egy kis fürdőszobai belső térre, amelyet meg kell valósítani, használja a kreativitást a tervezés során. A márvány lehetővé teszi számodra, hogy bevezesse a különböző alkalmazásokat, amelyek segítenek abban, hogy jobbak és kényelmesebbek legyenek.

A beton keverék izgalmasabb és iparibb érzést nyújt. Amikor a mennyezeti ablak világít, ez a szoba megmutatja az összes részletet, amely egyébként kevésbé látható.

Nézd meg a Villa Extramuros-t Alto Alentejóban, Portugáliában, annak bizonyítékaként, hogy két hideg anyag jobban érzi magát.

A vékony vagy nagy részek, alak és mélység kijelzése, az ilyen fürdőszobák örömet jelentenek Önnek. Különböző szinteket használhat, hogy bizalmas helyet szerezzen, vagy letegye a római függönyeket, mint a fenti szöveg fölött.

Amikor inspirációt szeretne, nézze meg fotónkat, és feltétlenül kap egy márvány fürdőszobát.

Miért ne válasszon márványt a fürdőszobában?

Érdekes anyagokat keresek és fordítok a hálózatban Érdeklődés: divat, design.

Évszázadokon keresztül márványt használtak a paloták padlójának, boltívének és falainak díszítésére, és a jólét és a luxus jele volt. Ma a márványlapokat egyre gyakrabban használják a szokásos otthonokban - különösen a fürdőszobákban - a világ minden részében. A kérdés az, érdemes-e ezt az anyagot használni?
Tekintsétek meg ennek a gyönyörű anyagnak az előnyeit és hátrányait, valamint néhány márvány tulajdonságát is, amelyekre figyelnie kell, mielőtt használná a fürdőszobában.

Márvány Általános Információ

A márvány metamorf kő. A márvány minden darabja egyedülálló - a színek és a természetes minták sokszínűségét tekintik legszembetűnőbb tulajdonságának. A típus és a költség függvényében a márványlapok ugyanúgy kinézhetnek, vagy más mintázattal rendelkeznek. A legmagasabb minőségi márvány a legegyenletesebb színű, ugyanolyan színtartományban, mint a pókháló puha fátyol. Nagyon elegáns, puha és monokróm képet jelenít meg - mint a zuhany alatt a fenti képen.

Ehhez a telepítéshez a már sokkal kivehetőbb pókháló (legvalószínűbb Calacatta) márványlapok használata kevésbé monolitikus képet eredményez. Az egész hatás a kő által létrehozott egyedi vonalak és ékezetek révén valósul meg.

Egyes szakértők szerint, minél közelebb vannak Olaszországhoz és Görögországhoz, a márvány bányászik, annál jobb a nedves környezetben, és a vénák száma nagyobb vastartalmat jelez, ami idővel vizuális változásokat eredményez a kőben.

Tipp: Ha nem találja meg vagy engedheti meg magának olasz márvány vásárlását, a kiváló minőségű kerámia burkolólapok hasonló képet alkotnak.

A márvány előnyei

Nagyon könnyű dolgozni a márvány. Ez egy lágy kő, amelyet összetörhet, megmunkálhat a gépen és a dobban, ami azt jelzi, hogy többfunkciós.

EuroCraft Interiors Custom Cabinetry

Ebben a fürdőszobában teljes márványlapokat használnak a padló, a falak és a munkalapok számára, és kisebb darabokat használnak a mennyezet lábazatokhoz és az ajtókerethez.

A márvány hátrányai

A lágy szerkezetnek köszönhetően a márvány jó nedvszívó. Például ha a haját márványos márványzuhanyban festesz, a festék a márványpadon maradhat.

Brian watford id

Ez az oka annak, hogy sok ember márvány bevonatú kopásálló csempe (mint ebben a fotón).
Különféle savas elemek, például citrom, vagy bizonyos háztartási vegyszerek képesek a márvány felületét kivágni. Ha továbbra is használni szeretné a márványt a fürdőszobában, ellenőrizze, hogy a különféle vizsgálati mintákon a lotionokra és egyéb fürdőkádakra reagál. Emiatt a márvány nem a legjobb választás a gyermekek számára.

Fehér márvány zuhany Millennium Cabinetry

Különlegességek

Figyelembe véve a márvány ásványianyag-tartalmát, mindig fennáll annak a veszélye, hogy a kőzetben lévő vas rozsdásodhat. Egy gyönyörű kép romolhat, ha a vasat, a szikla mélyén, a nedvességnek kitett szín megváltozik.
A végleges döntés meghozatala előtt stabilitási próbát kell szervezni annak biztosítása érdekében, hogy a márvány alkalmas a kiválasztott célra. Csak tegye a csempe két napig egy vödör vízbe, az eltelt idő után távolítsa el, és hagyja még két napig. Ellenőrizze alaposan, ha bármilyen változás történt.

Figyelem: Ha egy csempe vagy mozaikot választasz egy aljzattól függő kis márványlapon, akkor tudnia kell, hogy minden tusolóhely javításakor a csempe hátsó oldalának 95% -ának érintkezésbe kell kerülnie a ragasztós oldattal (csempézett cement). A ragasztó habarcsot gyakran fogazott kaparókkal alkalmazzák, és nem minden csempe - köztük sok márványlapmozaik - a szükséges 95% -ban érintkezésbe kerül.

John Whipple - Az Any Design Kft

gondoskodás

A márványt minőségi tömítőanyaggal kell kezelni, majd rendszeres karbantartást kell végezni. A tömítés vagy a tömítőanyag károsodásának elkerülése érdekében ne használjon agresszív ápolószereket (savas savat). Szappan, víz és egy jó nejlon ecset fognak csinálni.

John Whipple - Az Any Design Kft.

Itt láthatja a kiváló minőségű tömítőanyagot az olasz márványból a zuhanyzóban.
Tipp: ne használjon tömítőanyagot a csempe élei körül a megoldás alkalmazása előtt. Ebben az esetben egyszerűen lehet egy rossz hely a széleken.

Lizette Marie Interior Design

A márvány drága és viszonylag ritka anyag, amely mellett könnyű hamisítani. Legyen óvatos a vásárláskor.

Márvány a fürdőszobában - 48 belső fotó

A márvány kétségtelenül királyi anyag. A márvány belső díszítés remek és drága élmény. Jó költségvetéssel, a márvány a legjobb és legszebb anyag a fürdőszoba díszítésére, mivel egyedülálló megjelenés és tartósság. Az ősi idők óta márványt használnak fürdőszobák, medencék és szaunák díszítésében. A leggazdagabb és legelegánsabb házakban márványt díszítettek az egész házban vagy a palotában. Számos típus és sok árnyalat márvány. A márvány tökéletesen ötvözi a természetes fát és más kőzetet. A márvány minimalista fürdőszobai tervezést tesz lehetővé, és az egyedi dekorációnak köszönhetően a belső tér elegánsan és elegánsan néz ki. A tervezők leggyakrabban elegáns és kifinomult fürdőszobai belsőépítészeti megoldásokat készítenek szüreti stílusban. Exkluzív fürdőszoba és retro érintőképernyős formájában klasszikus kiegészítők egy régi fürdőszoba, márvány ragyogását még finomabb. Tervezés tervezése márvány a fürdőszobában - nézze meg az alábbi ötleteket, és élvezze!

48 fotó márványból készült fürdőszobával, márvány fürdőszobában belsőépítészeti fotó, Márvány fürdőszobában belső tér:

Do-it-yourself belsőépítészeti ötletek, do-it-yourself belsőépítészeti ötletek - do-it-yourself lakberendezési ötletek apartmanok és házak, do-it-yourself belsőépítészeti ötletek, do-it-yourself bútorok és otthoni bútorok, do-it-yourself design munka az otthoni - INSPIRE!


A belsõ kavicsok belseje a saját kezével A házbár csinálja magának ötleteket

A belső klubban még mindig sok érdekes ötlet van a belső térrel a saját kezével - a belsőépítészeti ötletek, ötletek a bútorokra és a do-it-yourself bútorokra, a belsőépítészeti ötletekre és a kreatív tervezésre a saját otthonában! VISSZA A SZEKCIÓ ALKALMAZÁSÁHOZ:

Belsőépítészet és dekoráció - szakmai titkok és ajánlások, tervezési ötletek, befejező anyagok kiválasztása és befejező lehetőségek:

Comments

Még nincs hozzászólás


Üdvözlünk! A nevem Elena Krassula. Üdvözöljük a belső klubban!

Az együttműködésről -
[email protected]

Termékei a belső klubban!

- Cikk - 500P
- Showcase - 500P
- Galéria - 2000R
További részletek:

Kézzel készített belső tárgyak!

Házi kézimunka -
BOUTIQUE-STUDIO

Elena Krassul fából készült lakberendezése!

Cool játékok felnőtt fiúknak! Szerző tervezése, kézzel készített. Eladó autó!

Divatos stílusok a belsőépítészetben csináld magad!


Rusztikus belső ötletek


Ipari stílus a belső térben

Ötletek a belső térben!


Fa hordó bútorok


Otthoni óra ötletek

A modernitás dizájn zseniuma:

Miért őrült meg a világ a "Modern század közepén"?

"Az életemet örökre megváltoztatta".


Damaszkusz a belső térben


Téglafal a nappaliban


A falak színének megválasztása


Betonpadló az apartmanban

Cool lakberendezési lakások!

Üdvözöljük a Csillagok Házában!

Ötletek kertre és kertre!


Országos bútorok raklapból saját kezűleg


Országos bútorok törmelékanyagokból

DIY belsőépítészeti ötletek - otthoni kreatív design:


119 ötlet az ágy fejére


A régi bútorok átalakítása előtt és után


Ötletek, hogyan kell díszíteni egy szék a saját kezével


Otthoni bar-do-it-yourself ötletek


Kézzel készített bútorok


Az ételek ünnepi díszítése.


Gyermek születésnapi asztal díszítése


Esküvői dekoráció rusztikus stílusban

Tálcák egy régi pajta fedélzeten. Hűvös dekoráció a konyhában. Szerző tervezése. Dekorációhoz használt szüreti pajta kiegészítők. Elengedhetetlen az ételek felszolgálása és az asztal felhelyezése közben.

Fa tábla ételeket, tábla ételt és az asztal kiszolgálásához - egy családi vacsorára és a vendégek találkozására, egy vidéki ház, kávézók és éttermek számára. Majdnem egy méter élelmiszer! Tölgyből készült. Lenmag feldolgozás.

Vannak ilyen termékek. légköri valamit. Tele van valami nagyobb, mint az anyag komponens, vagy csak egy gyönyörű kép. Önellátó, belülről erős, a hang és a hangulat megteremtése.

Márvány fürdőszoba

Márványpadló a fürdőszobában

anyaga:

A sötét márványból készített egyedi munkalapok gyönyörű stílusú megoldást jelentenek.

A fürdőszoba sötét anyaga egy példa egy gyönyörű stílusú megoldásra, amelyet cégünk szakemberei a megrendelő kérésére hajtanak végre.

Márványfalak Calacatta Oro

anyaga:

Az univerzális olasz fehér márvány nem csak tartós, hanem a fürdőszoba belsejét is díszíti.

Arabescato falai a fürdőszobában

anyaga:

Márvány fürdőszoba panelfal díszítéssel.

Onyx fürdőszoba

anyaga:

Az Onyx egy exkluzív természetes kő, amelyet bátran használhat a belső tér különböző megnyilvánulásaival.

Márvány fürdőszoba

anyaga:

A fürdő egy belső elemének gyártására irányuló projekt egy másik sikeres lépés volt a cégnél.

Márvány fürdőszoba

anyaga:

A fürdőszoba belső tér kőből készült, ami az illúziót teremti meg a teret.

Márvány fürdőszoba

anyaga:

A fürdőszoba különböző típusú természetes kőből készül.

Vendég fürdőszoba márvány

anyaga:

Többféle természetes kő a vendég fürdőszobájában -, hogy a vendégek otthon érezzék magukat.

Gránitburkolat márvány fürdőszobában

anyaga:

A Shanksy Black Granite a fürdőszobai belső terek egyik csúcspontjává vált.

Márvány a fürdőszobában

anyaga:

A falak és a díszfrizek többféle természetes kőből készülnek.

A természetes kőből készült fürdőszoba lenyűgözi a nemességgel. Ezenkívül a természet által létrehozott anyagokból készült fürdőszoba hosszú ideig tart. A termék egyedülállósága nemcsak a tartósságban, hanem az egyéniségben is van - hiszen a YarKamen cég minden tervezési döntést és ötletet kidolgoz.

A márvány a kedvenc anyag, amelyet leggyakrabban a lakberendezés és a lakóépületek különböző díszítő tárgyainak gyártása során használnak. A modern fürdőszobák sokféle anyaggal és formával meglepnek.

A site könyvtárban bemutattuk a márványos fürdőszobák fényképeit. Ez az anyag sugározza a luxust és a minőség iránti elkötelezettséget, nagy vénákkal vagy szinte egyenletes, szennyeződések, világos vagy sötét szín hiányában. Különböző típusú márvány különböző hangulatokat hoz létre - attól függ, hogy a belsőépítész hogyan látja és értelmezi.

Ha azt szeretné, hogy a fürdőszobát márvány díszítse, vegye fel a kapcsolatot a "YarKamnya" szakembereivel, akik tudják, hogyan kell kiváló tervezési ötleteket lefordítani. Tegye fürdőszobájába fényűző és otthonos hangulatot, mint egy gyógyfürdő, de mindig emlékezzen a projekt egyéniségére.

Márvány és kő a fürdőszobában. 25 példa

A divat természetes anyagok. A hálószobában a stílustól függetlenül a tervezők szeretik a márvány, a labradorit, a pala, az onyx, a travertin használatát. A kő gyönyörűen, szemmel és tapintatosan kellemes, vonzereje csak az évek során növekszik.

Oroszországban a márvány szinte egyet jelent a luxuszal. Az ár a lemez méretétől függően változik. Természetesen minél nagyobbak, annál drágábbak és annál nagyobb hatással vannak. De közepes méretű márvány csempe közös fajták tulajdoníthatók a költségvetési lehetőség. Annak ellenére, hogy megőrzi a természeti struktúra nemességét. A kőből készült mozaik még inkább hozzáférhető, ha nem a művészi panelekről van szó, mivel termelési hulladékokra használják.

"A lehető legnagyobb lemezekkel dolgozom - ez az én névjegyem" - mondja Lana Grineva építész. - Az ügyfél irodájában 1,5 és 2,5 m-es lemezek voltak. Képzelje el: egy szilárd lemezt padlótól a mennyezetig! Ebben a projektben a Slabs-okat kizárólag ugyanabból a fokozatból használták fel, nem szeretem ugyanabban a szobában másokat kombinálni. Sajnos, kevesen tudják, hogyan készítsék el az illetékes elrendezést. Az erekbe (vénák) gyönyörű, és legfontosabb, természetes mintát alakított ki. Még Olaszországba is elindultak a termelésre.

Fürdőszobai márvány burkolólapok: a tervezési jellemzők és a kiválasztási kritériumok

A távoli múltban díszítőelemként márványt használták, és díszítették a paloták és kastélyok felületét. Ma a márvány előnyösebb a közintézményekben, például a múzeumban, a színházban vagy a közigazgatásban.

Van azonban egy analóg költségvetés, amely mesterséges ásványi anyagokból készül - ez egy márvány utánzata. A színséma látványos a sokféleségben - még olyan színeket is kaphat, ami nem található a természetben. Mindazonáltal a mesterséges márványlapok külső esztétikája és minősége nem éri el a természetes ellenértéket, és a vásárlás költsége többszörös lesz.

Kiválasztjuk a célt a megfelelő méretek alatt

A tágas fürdőszoba tulajdonosai számára nincsenek korlátozások a márványozott felületek megválasztására. A szoba nagy területe lehetővé teszi, hogy bármelyik belső stílust kiválassza, akár fekete munkát is végezzen a munkálatok elvégzéséhez. Nagyszerű lehetőségnek tűnik, ahol a fürdőszoba felső része világos árnyalatokkal díszített, az alatta pedig telített színű, amely közel áll a padló felületéhez.

Anyagfelhasználás számítása

Ezután ki kell számolni a szükséges számú csempét. Ez az eljárás rendkívül egyszerű és hasznos, mivel segít megakadályozni az anyag túlzott kiadását a befejező munka során.

Először is meg kell határozni a padlófelület peremét a fürdőszobában. Ehhez végezze el a hosszúság és a szélesség mérését. Ezután meg kell szorozni a kapott mutatókat. Ezután tudnia kell a csempe paramétereit. A szükséges csempék számának meghatározásához oszd meg a fürdőszoba körzetét a csempe paraméterek között.

Falfelülethez az anyagmennyiséget az alábbiak szerint kell kiszámítani: meg kell határoznia a négy fal területét, el kell távolítani az ajtó területét. Ezután hozzá kell adni a kapott értékeket, és fel kell osztani őket a csempe területére.

Színes megoldások

A kis fürdőszobák és az egészségügyi létesítmények tulajdonosai számára gondosabban kell kiválasztani az anyagokat. Annak érdekében, hogy vizuálisan hozzon létre egy tágas és kényelmes szobát, el kell képzelnie a színskála telítettségét és az anyag textúráját. A világos színek vizuálisan bővítik a teret, tágabbá téve azt. Ezért vásárláskor érdemes figyelni a fehér, bézs, kék, rózsaszín, világosszürke vagy világosbarna árnyalatú márványozott csempékre. Annak érdekében, hogy a fürdőszobában meleg és hangulatos hangulatot tegyünk, válasszon egy terrakotta, narancssárga, bézs vagy rózsaszín árnyalatot, és a kék, szürke és zöld szín tökéletesen illeszkedjen egy hűvösebb és békés légkör kialakításához.

Az eredeti megoldás a fal és a padló felülete azonos színű árnyékban és textúrában lesz. Ez az opció tökéletesen simítja a sarkokat, és további helyet ad a szobának. Kerülje el a falfelület és a padlófelület közötti kontrasztot. Vizuálisan, a szoba kezd kisebbnek látszani, mint valójában. Minden más nem érdemes kiejteni a sarkokat.

Meg kell jegyeznünk, hogy három-öt színt használhat a munkákhoz. Ebben az esetben nem lehetnek ellentétesek egymással.

Textúra és méret

A kis méretű fürdőszobához fényes fényes csempe szükséges. Az ilyen megoldás a kiváló minőségű világítás jelenlétében gyönyörű és fényűző designt hoz létre a fürdőszobában, amely egész nap fényes lesz.

Azok számára, akik nem szeretik a fényes felületeket, van egy alternatíva félig fényes anyagok formájában. Ebben a helyzetben egy padlófelülethez ajánlott egy maratott, durva felületű csempe. Kívánatos, hogy ez egybeessen a falfelületre választott árnyalattal. A csúszásgátló bevonat megkönnyíti a biztonságos mozgást, kiküszöbölve a csúszás lehetőségét.

Nagyobb családok számára ajánlott a porcelán kőzet használata a befejező munkák során - ez egy tartósabb és kopásálló anyag.

A bemutatott méretű márványlapok széles választéka lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy olyan anyagot válasszanak, amely megfelel az összes követelménynek. Egy kis helyiségben a legjobb megoldás a kis vagy közepes méretű csempék használata. A csempe nagy mérete, éppen ellenkezőleg, vizuálisan kiszereli a fürdőszobát, mint valójában.

Egy kis csempe gondozása sokkal nehezebb, mint egy nagyméretű pult esetében. Mindazonáltal a fürdőszoba vagy a fürdőszoba vonzóbbnak tűnik. Javasoljuk, hogy világos árnyalatú csempeket válasszon. A tisztító- vagy tisztítóoldat porrészecskéi, szárított permetei és foltjai könnyű felületen láthatatlanok maradnak, és a fal vagy a padló felületén mechanikai sérülések (karcolások, repedések vagy forgácsok) színtelen lakkokkal eltakarhatók. Megpróbálhat ragasztható készítményt vagy habarcsot használni, amelynek színe a kezelt felületnek felel meg.

A gyártóktól érkező ajánlatok

Amint korábban említettük, egy több költségvetési lehetőség mesterségesen márványozott cserép. Ma azonban egy másik alternatíva jelent meg - készengyűjtemények használata a belső térben, amelyek utánozzák a márvány textúráját. Ez a csempe megőrizte a márvány jellegzetes tulajdonságát - a vénák jelenlétét, de grafikai elemként értelmezhetők.

Ilyen gyűjtemények a Shakhty vállalat és az orosz Sokol cég termékeiben találhatók.

  • A Pietra kollekció (Shakhty vállalkozás) kétféle színválasztékot kínál. Az első csempe természetes korallárnákból készült, amelyek rubin spar, ami egy ásványi anyag - egy mangánvegyület. A második lehetőség eredeti türkiz árnyalatokban jelenik meg, és hasonlít a türkiz és a malachitéhoz. A csempe textúrája tiszta geometriai mintázattal készült, amelyet a gyártó kis számú díszítőelemként helyezett el.
  • Gyűjtemény "Romeo" (Shakhty vállalkozás). A gyűjtemény fogalma hasonló az előzőhöz, de mégis klasszikusabb irányultsággal rendelkezik. Természetes márvány természetes textúrája jellemzi. Az egész vonal nyugtató színekben készült. Ez a gyűjtemény egy gyönyörű, átgondolt és kényelmes belső kialakításával szembesül a fürdőszobában.
  • "Pearl" (hazai vállalkozás "Falcon"). A gyűjtemény márványos stilizált. Annak ellenére, hogy a burkolat megjelenése nem nagyon hasonlít a természetes kőhöz, még mindig megvásárolhatja a vevőt a színárnyalatok széles választékával.

Érdekes ötletek a belső térre

A márványburkolat használata esetén az ideális megoldás egy klasszikus stílusú fürdőszoba kiválasztása. Emellett megengedett a márványlapok használata nem csak a fal felületén, hanem a mennyezet és a padló felületén is. Kitűnő díszítőelemek a mosogató és a különböző polcok alatt.

A belső tér stílusa (még akkor is, ha mesterséges analóg) tökéletesen beleillik a fürdő koncepcióba. A márvány és fából készült csíkok könnyű árnyalata tökéletesen megfelel a fürdő stílusának. Továbbá, a márvány kivitel alkalmas a belső térben készült retrostyle. Ehhez a mahagóniára jellemző, könnyű és barnás árnyalatokat és színeket kell előnyben részesíteni.

Természetes felületek

Természetes márvány csempe egyedülálló. Biztos lehet benne, hogy kevesen vannak ilyen anyagok. Nem minden lakás tulajdonosa hagyja magát márvány kivitelben. A luxus szerelmeseinek kerámia márvány csempéket használnak a fürdőszoba vagy a fürdőszoba díszítésére. A legdrágább anyag kis mennyiségű vénás termék. A különböző mintázatok sávjai jobban telítettek vagy nem fénylik. A színárnyalat közvetlenül a gyártás helyétől és a különböző fajták jelenlététől függ. A színárnyalat lehet bézs, fekete, zöld, rózsaszín, piros, barna és szürke.

A többi építőanyag közül a márvány elmosítja a következő természeti adottságokat:

  • Nagy erő. Az egyetlen versenytárs, tekintve az összes anyagot, a gránit. A márvány ismert a mechanikai igénybevételnek való ellenállással szemben (ütés a felületre vagy jelentős terhelés).
  • Hosszú élettartam. A márvány nem képes eldobni vagy összetörni, és évekig tarthat.
  • Nagy kopásállóság. Szinte lehetetlen megkarcolni egy márvány csempe vagy törölni a felületét.
  • Higiéniai anyag. Az anyag a kevés természetes antiszeptikum egyike. Ez kiküszöböli a különböző paraziták és gombás lerakódások kialakulását és további reprodukcióját.
  • Biztonságos működés az emberi test számára, mivel a márvány környezetbarát, tiszta és természetes anyag. Ez nem veszélyezteti mind az embereket, mind a természeteket.

Ebben a videóban várja Önt egy befejezett fürdőszobai tervezés, márványlapokkal.

12 márvány fürdőszoba

Márvány fürdőszoba mindig a siker kulcsa! Ez az erő, a tartósság és a szépség. A fehér és a fekete, a szürke és a rózsaszín színek és árnyalatok az amatőr klasszikus és a modernizmus ízét kielégítik. A mintázott márvány jobban díszíti a fürdőszoba belsejét, mint a festői festmény.

A márvány befejeződések mindig is a luxus és a gazdagság jelei voltak. Valójában a márvány a dekoráció igazi királya. Az ókori görögök bemutatták, az ókori rómaiak folytatódtak, és előttük az ősi egyiptomiak és perzsaak használták. A római fürdők úgy néztek ki, mint a paloták, mivel a különböző színű és sziklák fényűző márványburkolatai voltak. Eddig ez a hagyomány megmaradt a török ​​hammamban, amelynek belső terét mindig gazdag díszíti ezzel a tartós és fényűző anyaggal. Mi az előnye a márványvégnek? Először is rendkívül tartós, ami a kopásállóságot és a felületek tartósságát garantálja. Másodszor, természetes kő, porózus és lélegző kő. Ezért javítja a beltéri klímát. És mégis, a márvány ellenáll a hőmérsékletváltozásnak, nem fél a nedvességtől és könnyen tisztítható a szennyeződéstől. A márvány másik előnye a plaszticitás, nem hasad, nem szünetel, ami lehetővé teszi számodra, hogy termékeid alakját és finom munkáját hozzuk létre. Ezért használják nemcsak a padló és a fal nagy felületének bevonására, hanem az elegáns munkalapokra, ablakpárkányokra, polcokra és konzolokra is. Természetesen a márvány nagyon szép anyag. Különböző fajták, színek és textúrák elképesztőek. Hófehér Carrara, bézs Parossky, pireneusi szürke és zöld, török ​​barna és zöld, valamint rózsaszín és kékes és sok más árnyalat. A monokróm márvány mellett, amely általában a padló és a falak nagy felületével van bevonva, mintázott kövek vannak, amelyek óriási díszítő lehetőséggel rendelkeznek és nagyra értékelik. A márvány csíkok csodálatos festményeket és dísztárgyakat hoznak létre a kőben. Ezért a tervezők és a díszítők aktívan használják a fényes kő képi és grafikai lehetőségeit. Ellentétes fehér csíkok fekete háttéren vagy világos zöld foltok, valamint fekete csíkok a terrakotta háttéren, amelyek hasonlítanak a tigris bőre. Általában a tervezők ilyen mintás márványt használnak, hogy díszítsenek egy konkrét fürdőszobai falat, ezáltal a belső tér fő dominánsává válnak. Ez a külföldi és hazai tervezők kedvenc fogadása. Az ilyen márványfal azonnal a belső tér fő jellemzőjévé válik, és a fürdőszoba az egész ház díszítése, és igazi meglepetés a vendégek számára.

A tágas fürdőszoba minden felületét szürke tapaszok fehér márványból készítik. Ilyen festői háttér mellett egy kerek, fehér pezsgőfürdő különösen látványosnak tűnik.

A projekt szerzője: Domináns

A tágas fürdőszoba minden felületét szürke tapaszok fehér márványból készítik. Ilyen festői háttér mellett egy kerek, fehér pezsgőfürdő különösen látványosnak tűnik.

A fürdőszobai belső tér fényes márványburkolatokkal készül. A falak nagy, fehér, márványos, szürke és barna csíkokból álló padlóburkolatúak, valamint a padlón - a fekete-fehér márvány cikcakk látványos összetétele. Luxus!

A projekt szerzője: Gallery63 Fotográfus: Andrey Hrolenok

A fürdőszobai belső tér fényes márványburkolatokkal készül. A falak nagy, fehér, márványos, szürke és barna csíkokból álló padlóburkolatúak, valamint a padlón - a fekete-fehér márvány cikcakk látványos összetétele. Luxus!

A tágas fürdőszobát különféle bevonatok jellemzik. A fürdõzónában a falak és a padló természetes fából vannak szegezve, a mosdóval és a WC-vel ellátott terület pedig minõsített márvány formájában luxus bélést kapott.

A projekt szerzője: Alesya Sakhno

A tágas fürdőszobát különféle bevonatok jellemzik. A fürdõzónában a falak és a padló természetes fából vannak szegezve, a mosdóval és a WC-vel ellátott terület pedig minõsített márvány formájában luxus bélést kapott.

A fürdőszoba számos előnnyel rendelkezik: ablakok, nagy terek és fényűző burkolatok vannak. Faj fala, amely mentén az ovális fürdő található, vékony szürkeerekkel rendelkező, könnyű márványból készült. A slebát úgy választották meg, hogy remek mintát mutatott a rombusz közepén.

Projekt szerző: Mill-Studio

A fürdőszoba számos előnnyel rendelkezik: ablakok, nagy terek és fényűző burkolatok vannak. Faj fala, amely mentén az ovális fürdő található, vékony szürkeerekkel rendelkező, könnyű márványból készült. A slebát úgy választották meg, hogy remek mintát mutatott a rombusz közepén.

A drága díszítéseknek köszönhetően a tágas fürdőszoba ablakos, elegáns fekete-fehér belső teret kapott. A falak felső része fehér csiszolt márvánnyal van bélelve. Ezzel ellentétben a fal alsó része, a padló és a fürdő alapja fekete márvány fehér vénákkal díszített.

A projekt szerzője: Studio 25

A drága díszítéseknek köszönhetően a tágas fürdőszoba ablakos, elegáns fekete-fehér belső teret kapott. A falak felső része fehér csiszolt márvánnyal van bélelve. Ezzel ellentétben a fal alsó része, a padló és a fürdő alapja fekete márvány fehér vénákkal díszített.

A fürdőszoba klasszikus stílusú oszlopokkal, tükrökkel és drapériákkal díszített. A belső tér nemes bézs és barna színnel készült, melyet márványbevonatok és textíliák biztosítanak. A belső dekoráció fő díszítése egy barna mintás márvány téglalap alakú betét volt, amelyet a fal fölé helyeztünk. A márványkép néz ki, mint egy festői kép!

Projekt szerző: Studio BL Fotós: Razutdinov Zinon

A fürdőszoba klasszikus stílusú oszlopokkal, tükrökkel és drapériákkal díszített. A belső tér nemes bézs és barna színnel készült, melyet márványbevonatok és textíliák biztosítanak. A belső dekoráció fő díszítése egy barna mintás márvány téglalap alakú betét volt, amelyet a fal fölé helyeztünk. A márványkép néz ki, mint egy festői kép!

A tágas fürdőszoba klasszikus stílusban díszített, elegáns bútorokkal, tükrökkel, fürdőszobai felszereléssel és drága díszítéssel. A legtöbb fal és az egész emelet szürke márvány fehér foltokkal van díszítve. A belső tér nagy portréfestéssel díszített, dizájnja visszhangozza a márvány foltok mintázatát.

Projekt szerzője: Alina Rotenberg Fotós: Mikhail Stepanov

A tágas fürdőszoba klasszikus stílusban díszített, elegáns bútorokkal, tükrökkel, fürdőszobai felszereléssel és drága díszítéssel. A legtöbb fal és az egész emelet szürke márvány fehér foltokkal van díszítve. A belső tér nagy portréfestéssel díszített, dizájnja visszhangozza a márvány foltok mintázatát.

A fürdőszoba a nyitott tetőtérben helyezkedik el, és elkülönül a hálószobától és a nappalitól, üvegburkolatokkal. A belső tér a minimalizmus stílusában van kialakítva, így a drága magas színvonalú díszítések nagyon fontosak. A padló és a falak nagy felülete fehér bézs, fehér foltokkal van bélelve. A fényes szürke-bézs márvány tökéletesen kombinálható tiszta üvegekkel, tükrökkel és hófehér lámpákkal.

A projekt szerzője: Alexandra Kazakovtseva, Maria Makhonina, MK-Interio.

A fürdőszoba a nyitott tetőtérben helyezkedik el, és elkülönül a hálószobától és a nappalitól, üvegburkolatokkal. A belső tér a minimalizmus stílusában van kialakítva, így a drága magas színvonalú díszítések nagyon fontosak. A padló és a falak nagy felülete fehér bézs, fehér foltokkal van bélelve. A fényes szürke-bézs márvány tökéletesen kombinálható tiszta üvegekkel, tükrökkel és hófehér lámpákkal.

A tágas fürdőszoba fényűző és divatos. A projekt szerzői eredetileg drága márványvégeket használtak, ami a klasszikus és a modernizmus keverékét eredményezte. A padlót nagy, fekete-fehér márványlapokkal díszítették, és a falon mozaikos kompozíciót készítettek absztrakt kubizmus szellemében. A kompozíciót hatékonyan kiegészíti a klasszikus fekete üveg csillárok, és egy nagy tükör megduplázza ezt a szépséget.

A projekt szerzője: Andrey Eksarev

A tágas fürdőszoba fényűző és divatos. A projekt szerzői eredetileg drága márványvégeket használtak, ami a klasszikus és a modernizmus keverékét eredményezte. A padlót nagy, fekete-fehér márványlapokkal díszítették, és a falon mozaikos kompozíciót készítettek absztrakt kubizmus szellemében. A kompozíciót hatékonyan kiegészíti a klasszikus fekete üveg csillárok, és egy nagy tükör megduplázza ezt a szépséget.

A fürdőszoba drága anyagokkal van bélelve. A mosogató zónájában - a falak szürke kerámiával és a padlóval - természetes fával borítják. A zuhanyzó pedig díszes márvány díszítéssel. A falak fekete márvány fehér foltokkal, a padlót márványmozaikokkal díszítették, fehér virágmintával. Nagyon lenyűgöző!

Projekt szerző: Geometrix Fotós: Aleksey Kamachkin

A fürdőszoba drága anyagokkal van bélelve. A mosogató zónájában - a falak szürke kerámiával és a padlóval - természetes fával borítják. A zuhanyzó pedig díszes márvány díszítéssel. A falak fekete márvány fehér foltokkal, a padlót márványmozaikokkal díszítették, fehér virágmintával. Nagyon lenyűgöző!

A tágas fürdőszoba panorámás ablakkal és gyönyörű világítással díszített modern klasszikus stílusban. A falak és az asztallap aranybarna márvány bézs foltokkal van bélelve. Kiváló háttérré vált a fehér klasszikus pilaszták, a figurázott héj és a tükrök faragott aranyozott keretben.

A projekt szerzője: Irina Ivashkova

A tágas fürdőszoba panorámás ablakkal és gyönyörű világítással díszített modern klasszikus stílusban. A falak és az asztallap aranybarna márvány bézs foltokkal van bélelve. Kiváló háttérré vált a fehér klasszikus pilaszták, a figurázott héj és a tükrök faragott aranyozott keretben.

A modern klasszikus stílusban díszített fürdőszobát egy nagyon elegáns és elegáns kivitelben díszítik. A projekt szerzői sok szempontból elérték ezt a hatást a drága díszítések miatt. A falakat és a padlót fehér márványból készítik, és egy vékony fekete mészfehérmel díszítik, melyből aranyozott mintát is készítenek. Grafikus aranyozott részletek kecsesen néznek a háttérben fehér bélelt falak: egy tükrözött keret, sconce és keverők.

Projekt szerző: Mustafina Margarita

A modern klasszikus stílusban díszített fürdőszobát egy nagyon elegáns és elegáns kivitelben díszítik. A projekt szerzői sok szempontból elérték ezt a hatást a drága díszítések miatt. A falakat és a padlót fehér márványból készítik, és egy vékony fekete mészfehérmel díszítik, melyből aranyozott mintát is készítenek. Grafikus aranyozott részletek kecsesen néznek a háttérben fehér bélelt falak: egy tükrözött keret, sconce és keverők.

A tágas fürdőszoba minden felületét szürke tapaszok fehér márványból készítik. Ilyen festői háttér mellett egy kerek, fehér pezsgőfürdő különösen látványosnak tűnik.

A projekt szerzője: Domináns

A tágas fürdőszoba minden felületét szürke tapaszok fehér márványból készítik. Ilyen festői háttér mellett egy kerek, fehér pezsgőfürdő különösen látványosnak tűnik.

A fürdőszobai belső tér fényes márványburkolatokkal készül. A falak nagy, fehér, márványos, szürke és barna csíkokból álló padlóburkolatúak, valamint a padlón - a fekete-fehér márvány cikcakk látványos összetétele. Luxus!

A projekt szerzője: Gallery63 Fotográfus: Andrey Hrolenok

A fürdőszobai belső tér fényes márványburkolatokkal készül. A falak nagy, fehér, márványos, szürke és barna csíkokból álló padlóburkolatúak, valamint a padlón - a fekete-fehér márvány cikcakk látványos összetétele. Luxus!

A tágas fürdőszobát különféle bevonatok jellemzik. A fürdõzónában a falak és a padló természetes fából vannak szegezve, a mosdóval és a WC-vel ellátott terület pedig minõsített márvány formájában luxus bélést kapott.

A projekt szerzője: Alesya Sakhno

A tágas fürdőszobát különféle bevonatok jellemzik. A fürdõzónában a falak és a padló természetes fából vannak szegezve, a mosdóval és a WC-vel ellátott terület pedig minõsített márvány formájában luxus bélést kapott.

A fürdőszoba számos előnnyel rendelkezik: ablakok, nagy terek és fényűző burkolatok vannak. Faj fala, amely mentén az ovális fürdő található, vékony szürkeerekkel rendelkező, könnyű márványból készült. A slebát úgy választották meg, hogy remek mintát mutatott a rombusz közepén.

Projekt szerző: Mill-Studio

A fürdőszoba számos előnnyel rendelkezik: ablakok, nagy terek és fényűző burkolatok vannak. Faj fala, amely mentén az ovális fürdő található, vékony szürkeerekkel rendelkező, könnyű márványból készült. A slebát úgy választották meg, hogy remek mintát mutatott a rombusz közepén.

A drága díszítéseknek köszönhetően a tágas fürdőszoba ablakos, elegáns fekete-fehér belső teret kapott. A falak felső része fehér csiszolt márvánnyal van bélelve. Ezzel ellentétben a fal alsó része, a padló és a fürdő alapja fekete márvány fehér vénákkal díszített.

A projekt szerzője: Studio 25

A drága díszítéseknek köszönhetően a tágas fürdőszoba ablakos, elegáns fekete-fehér belső teret kapott. A falak felső része fehér csiszolt márvánnyal van bélelve. Ezzel ellentétben a fal alsó része, a padló és a fürdő alapja fekete márvány fehér vénákkal díszített.

A fürdőszoba klasszikus stílusú oszlopokkal, tükrökkel és drapériákkal díszített. A belső tér nemes bézs és barna színnel készült, melyet márványbevonatok és textíliák biztosítanak. A belső dekoráció fő díszítése egy barna mintás márvány téglalap alakú betét volt, amelyet a fal fölé helyeztünk. A márványkép néz ki, mint egy festői kép!

Projekt szerző: Studio BL Fotós: Razutdinov Zinon

A fürdőszoba klasszikus stílusú oszlopokkal, tükrökkel és drapériákkal díszített. A belső tér nemes bézs és barna színnel készült, melyet márványbevonatok és textíliák biztosítanak. A belső dekoráció fő díszítése egy barna mintás márvány téglalap alakú betét volt, amelyet a fal fölé helyeztünk. A márványkép néz ki, mint egy festői kép!

A tágas fürdőszoba klasszikus stílusban díszített, elegáns bútorokkal, tükrökkel, fürdőszobai felszereléssel és drága díszítéssel. A legtöbb fal és az egész emelet szürke márvány fehér foltokkal van díszítve. A belső tér nagy portréfestéssel díszített, dizájnja visszhangozza a márvány foltok mintázatát.

Projekt szerzője: Alina Rotenberg Fotós: Mikhail Stepanov

A tágas fürdőszoba klasszikus stílusban díszített, elegáns bútorokkal, tükrökkel, fürdőszobai felszereléssel és drága díszítéssel. A legtöbb fal és az egész emelet szürke márvány fehér foltokkal van díszítve. A belső tér nagy portréfestéssel díszített, dizájnja visszhangozza a márvány foltok mintázatát.

A fürdőszoba a nyitott tetőtérben helyezkedik el, és elkülönül a hálószobától és a nappalitól, üvegburkolatokkal. A belső tér a minimalizmus stílusában van kialakítva, így a drága magas színvonalú díszítések nagyon fontosak. A padló és a falak nagy felülete fehér bézs, fehér foltokkal van bélelve. A fényes szürke-bézs márvány tökéletesen kombinálható tiszta üvegekkel, tükrökkel és hófehér lámpákkal.

A projekt szerzője: Alexandra Kazakovtseva, Maria Makhonina, MK-Interio.

A fürdőszoba a nyitott tetőtérben helyezkedik el, és elkülönül a hálószobától és a nappalitól, üvegburkolatokkal. A belső tér a minimalizmus stílusában van kialakítva, így a drága magas színvonalú díszítések nagyon fontosak. A padló és a falak nagy felülete fehér bézs, fehér foltokkal van bélelve. A fényes szürke-bézs márvány tökéletesen kombinálható tiszta üvegekkel, tükrökkel és hófehér lámpákkal.

A tágas fürdőszoba fényűző és divatos. A projekt szerzői eredetileg drága márványvégeket használtak, ami a klasszikus és a modernizmus keverékét eredményezte. A padlót nagy, fekete-fehér márványlapokkal díszítették, és a falon mozaikos kompozíciót készítettek absztrakt kubizmus szellemében. A kompozíciót hatékonyan kiegészíti a klasszikus fekete üveg csillárok, és egy nagy tükör megduplázza ezt a szépséget.

A projekt szerzője: Andrey Eksarev

A tágas fürdőszoba fényűző és divatos. A projekt szerzői eredetileg drága márványvégeket használtak, ami a klasszikus és a modernizmus keverékét eredményezte. A padlót nagy, fekete-fehér márványlapokkal díszítették, és a falon mozaikos kompozíciót készítettek absztrakt kubizmus szellemében. A kompozíciót hatékonyan kiegészíti a klasszikus fekete üveg csillárok, és egy nagy tükör megduplázza ezt a szépséget.

A fürdőszoba drága anyagokkal van bélelve. A mosogató zónájában - a falak szürke kerámiával és a padlóval - természetes fával borítják. A zuhanyzó pedig díszes márvány díszítéssel. A falak fekete márvány fehér foltokkal, a padlót márványmozaikokkal díszítették, fehér virágmintával. Nagyon lenyűgöző!

Projekt szerző: Geometrix Fotós: Aleksey Kamachkin

A fürdőszoba drága anyagokkal van bélelve. A mosogató zónájában - a falak szürke kerámiával és a padlóval - természetes fával borítják. A zuhanyzó pedig díszes márvány díszítéssel. A falak fekete márvány fehér foltokkal, a padlót márványmozaikokkal díszítették, fehér virágmintával. Nagyon lenyűgöző!

A tágas fürdőszoba panorámás ablakkal és gyönyörű világítással díszített modern klasszikus stílusban. A falak és az asztallap aranybarna márvány bézs foltokkal van bélelve. Kiváló háttérré vált a fehér klasszikus pilaszták, a figurázott héj és a tükrök faragott aranyozott keretben.

A projekt szerzője: Irina Ivashkova

A tágas fürdőszoba panorámás ablakkal és gyönyörű világítással díszített modern klasszikus stílusban. A falak és az asztallap aranybarna márvány bézs foltokkal van bélelve. Kiváló háttérré vált a fehér klasszikus pilaszták, a figurázott héj és a tükrök faragott aranyozott keretben.

A modern klasszikus stílusban díszített fürdőszobát egy nagyon elegáns és elegáns kivitelben díszítik. A projekt szerzői sok szempontból elérték ezt a hatást a drága díszítések miatt. A falakat és a padlót fehér márványból készítik, és egy vékony fekete mészfehérmel díszítik, melyből aranyozott mintát is készítenek. Grafikus aranyozott részletek kecsesen néznek a háttérben fehér bélelt falak: egy tükrözött keret, sconce és keverők.

Projekt szerző: Mustafina Margarita

A modern klasszikus stílusban díszített fürdőszobát egy nagyon elegáns és elegáns kivitelben díszítik. A projekt szerzői sok szempontból elérték ezt a hatást a drága díszítések miatt. A falakat és a padlót fehér márványból készítik, és egy vékony fekete mészfehérmel díszítik, melyből aranyozott mintát is készítenek. Grafikus aranyozott részletek kecsesen néznek a háttérben fehér bélelt falak: egy tükrözött keret, sconce és keverők.