Legfontosabb > Dekoráció

Márvány csempe: gazdagság és luxus a fürdőszobában

A márvány burkolólapokat a legmodernebb díszítőanyagok közé sorolták. Nemcsak a fürdőszobát, hanem a ház egyéb szobáit is áthatja. A márvány tartós, és több mint egy generációs bérlővel üzemeltethető. A rajongók ezen anyag kiválasztásában a nyertes lehetőség hosszú ideig készen van arra, hogy egy ilyen csempe, készült a világos és sötét árnyalatok, a különböző textúra és színpaletta. Sok embernek választ kell adnia az ilyen anyagok kiválasztásának kérdésére, vagy hogy megoldja azt a problémát, hogy melyik csempe vásároljon: sok lehetőség van az áruház katalógusokban.

A márványról

A természetes márvány egyedülálló, a vénák eltérő mintázattal rendelkeznek, amely telített vagy kevésbé hangsúlyos lehet. A színe az extrakció helyétől és a különböző fajták felvételétől függ. Figyelembe vették a legdrágább anyagot, kevesebb vénával. A színskála bézs, fekete, zöld, rózsaszín, piros, barna, szürke árnyalatú. De nem minden lakás tulajdonosa engedheti meg magának költséges befejező anyagot.

A mesterségesen létrehozott ásványi márvány csempe sokkal demokratikusabb. Színpalettájában változatos színű, beleértve a természetben nem található színt. Azonban a szépség és a minőség szempontjából a márványozott csempe olyan jó, mint a természetes és olcsóbb.

A választás a fürdőszobai paraméterektől függően

Mint mindig, a tágas helyiségek tulajdonosai jobb helyzetben vannak. Ebben az esetben nincsenek korlátozások a márvány burkolólapok kiválasztására, mivel bármilyen kialakítást lehet létrehozni, beleértve a fekete variációt is.

Nos, ha a helyiséget a szoba felsõ felénél fényes tónusban, alul - telített, közel a padló árnyékához használják. Ezek a lehetőségek a legegyszerűbben megvásárolhatók a bemutatott gyűjteményekből.

Azok számára, akik szerény méretű fürdőszobával rendelkeznek, a márványlapokat gondosan kell kiválasztani. Ahhoz, hogy vizuálisan tágas és kényelmes szobát kapjon, világosan meg kell értenie, milyen kulcsot és színeket, valamint a textúrát anyagnak kell lennie.

Milyen színű

 1. Köztudott, hogy a világos árnyék a helyiség falát tolja el egymástól, tágabbá téve. Ezért nézd meg a márvány csempe fehér és bézs, kék és rózsaszín, világosszürke vagy világosbarna.
 2. Terrakotta, narancssárga, bézs vagy rózsaszín tónusú burkolattal ellátott belső térben meleg és hangulatos. A kék, szürke vagy zöld árnyalatok hideg és nyugodt légkört teremtenek.

Tanács. Kívánság szerint használhat 3-5 tónusú társkollekciót, amelyek nem túlságosan ellentétesek egymással.

Milyen textúrát, milyen méretű

Egy kis fürdőszobában megvásárolható fényes, könnyű márvány csempe: ennek az anyagnak a tandemje a világítással vonzó belső teret hoz létre, amely a nap bármely szakában fényes.

Azok, akik bosszantják a fényességet, félig fényes bélést kínálnak. Ebben az esetben a padlót durva csempékkel kell elhelyezni, hogy illeszkedjenek a falakhoz. A márvány csempe csúszásgátló felülete segíteni fog a helyiségben, anélkül, hogy félne a csúszástól. A nagy családok jobban alkalmazkodnak a porcelánhoz, ami meggyorsítja erejét.

A márványlapok mérettartománya lehetővé teszi a megfelelő anyagparaméterek kiválasztását. Kis helyiségekben a kis és közepes méretű elemek előnyösek. A nagy csempe viszont a fürdőszobát kisebbé teszi.

Nehéz gondozni a kisméretű csempékre, de a szoba előnye lesz az ilyen kikészítésnek. Ha a márvány csempe világos árnyalatú, akkor a por, a szárított vízcseppek, a tisztítószerekből és tisztítószerekből származó foltok szinte láthatatlanok lesznek. A falak vagy a padló könnyű márványos mechanikai károsodása esetén megengedett a karcolások, a színtelen lakk csipkének álcázása. Olyan anyag is működik, amely megfelel az alap hangnak (ragasztó, habarcs).

Kiválasztása a stílus a fürdőszoba a márvány

 • Ideális, ha a szobát klasszikus stílusban díszítik. És a márvány cserép jelen van nemcsak a falakon, a padlón, a mennyezeten. Márványpultok is lehetnek a mosogató, polcok alatt.
 • A vidéki stílusban a márvány, még akkor is, ha mesterségesen létrejön, része a belsőépítészetnek. Világos árnyalata a fa alatt tökéletesen tükrözi a fürdőszoba stílusát.
 • Marble csempe is fontos a létrehozása egy retro stílusú beltéri. Számára alkalmas könnyű vagy barna színű, mahagóni szín.

Milyen csempe "marmozott" vásárolni

A legjobb választás a bemutatott gyűjteményekben található. Nemcsak a csempe, hanem a dekorációhoz szükséges díszek is vannak. Az anyag megtartja a jellegzetes foltokat, miközben grafikai elemekkel egészül ki.

Márvány a fürdőszobában: 25 legjobb fotó

Márvány már régóta az egyik legkedveltebb anyagok díszítésére lakó-és közszolgálati magas színvonalú helyiségek. A modern fürdőszobák meglephetnek nemcsak az eredeti bútorokkal, fürdőszobai felszereléssel és tartozékokkal, hanem különféle típusú márványok izgalmas választékával is, amelyek sokféleképpen feldolgozhatók.

Ebben a cikkben az Ön inspirációjához 25 lenyűgöző, modern fürdőszobát gyűjtöttünk össze, melyet az ékszeres anyaggal díszítettek luxus: márvány. Kiváló vénákkal vagy modern egyenes vonalakkal, világos vagy sötét színű, ez az anyag szó szerint örömet okoz a gazdagságnak és a magas színvonalú elkötelezettségnek. Győződjön meg arról, hogy a különböző típusú márványok sokféle hangulatot hoznak létre: egy fényes művészi kijelentéstől a tökéletesen kiegyensúlyozott pihenőhelyig!

Miért ne válasszon márványt a fürdőszobában?

Érdekes anyagokat keresek és fordítok a hálózatban Érdeklődés: divat, design.

Évszázadokon keresztül márványt használtak a paloták padlójának, boltívének és falainak díszítésére, és a jólét és a luxus jele volt. Ma a márványlapokat egyre gyakrabban használják a szokásos otthonokban - különösen a fürdőszobákban - a világ minden részében. A kérdés az, érdemes-e ezt az anyagot használni?
Tekintsétek meg ennek a gyönyörű anyagnak az előnyeit és hátrányait, valamint néhány márvány tulajdonságát is, amelyekre figyelnie kell, mielőtt használná a fürdőszobában.

Márvány Általános Információ

A márvány metamorf kő. A márvány minden darabja egyedülálló - a színek és a természetes minták sokszínűségét tekintik legszembetűnőbb tulajdonságának. A típus és a költség függvényében a márványlapok ugyanúgy kinézhetnek, vagy más mintázattal rendelkeznek. A legmagasabb minőségi márvány a legegyenletesebb színű, ugyanolyan színtartományban, mint a pókháló puha fátyol. Nagyon elegáns, puha és monokróm képet jelenít meg - mint a zuhany alatt a fenti képen.

Ehhez a telepítéshez a már sokkal kivehetőbb pókháló (legvalószínűbb Calacatta) márványlapok használata kevésbé monolitikus képet eredményez. Az egész hatás a kő által létrehozott egyedi vonalak és ékezetek révén valósul meg.

Egyes szakértők szerint, minél közelebb vannak Olaszországhoz és Görögországhoz, a márvány bányászik, annál jobb a nedves környezetben, és a vénák száma nagyobb vastartalmat jelez, ami idővel vizuális változásokat eredményez a kőben.

Tipp: Ha nem találja meg vagy engedheti meg magának olasz márvány vásárlását, a kiváló minőségű kerámia burkolólapok hasonló képet alkotnak.

A márvány előnyei

Nagyon könnyű dolgozni a márvány. Ez egy lágy kő, amelyet összetörhet, megmunkálhat a gépen és a dobban, ami azt jelzi, hogy többfunkciós.

EuroCraft Interiors Custom Cabinetry

Ebben a fürdőszobában teljes márványlapokat használnak a padló, a falak és a munkalapok számára, és kisebb darabokat használnak a mennyezet lábazatokhoz és az ajtókerethez.

A márvány hátrányai

A lágy szerkezetnek köszönhetően a márvány jó nedvszívó. Például ha a haját márványos márványzuhanyban festesz, a festék a márványpadon maradhat.

Brian watford id

Ez az oka annak, hogy sok ember márvány bevonatú kopásálló csempe (mint ebben a fotón).
Különféle savas elemek, például citrom, vagy bizonyos háztartási vegyszerek képesek a márvány felületét kivágni. Ha továbbra is használni szeretné a márványt a fürdőszobában, ellenőrizze, hogy a különféle vizsgálati mintákon a lotionokra és egyéb fürdőkádakra reagál. Emiatt a márvány nem a legjobb választás a gyermekek számára.

Fehér márvány zuhany Millennium Cabinetry

Különlegességek

Figyelembe véve a márvány ásványianyag-tartalmát, mindig fennáll annak a veszélye, hogy a kőzetben lévő vas rozsdásodhat. Egy gyönyörű kép romolhat, ha a vasat, a szikla mélyén, a nedvességnek kitett szín megváltozik.
A végleges döntés meghozatala előtt stabilitási próbát kell szervezni annak biztosítása érdekében, hogy a márvány alkalmas a kiválasztott célra. Csak tegye a csempe két napig egy vödör vízbe, az eltelt idő után távolítsa el, és hagyja még két napig. Ellenőrizze alaposan, ha bármilyen változás történt.

Figyelem: Ha egy csempe vagy mozaikot választasz egy aljzattól függő kis márványlapon, akkor tudnia kell, hogy minden tusolóhely javításakor a csempe hátsó oldalának 95% -ának érintkezésbe kell kerülnie a ragasztós oldattal (csempézett cement). A ragasztó habarcsot gyakran fogazott kaparókkal alkalmazzák, és nem minden csempe - köztük sok márványlapmozaik - a szükséges 95% -ban érintkezésbe kerül.

John Whipple - Az Any Design Kft

gondoskodás

A márványt minőségi tömítőanyaggal kell kezelni, majd rendszeres karbantartást kell végezni. A tömítés vagy a tömítőanyag károsodásának elkerülése érdekében ne használjon agresszív ápolószereket (savas savat). Szappan, víz és egy jó nejlon ecset fognak csinálni.

John Whipple - Az Any Design Kft.

Itt láthatja a kiváló minőségű tömítőanyagot az olasz márványból a zuhanyzóban.
Tipp: ne használjon tömítőanyagot a csempe élei körül a megoldás alkalmazása előtt. Ebben az esetben egyszerűen lehet egy rossz hely a széleken.

Lizette Marie Interior Design

A márvány drága és viszonylag ritka anyag, amely mellett könnyű hamisítani. Legyen óvatos a vásárláskor.

Márvány a fürdőszobában - a márvány csempe előnyei és hátrányai

Az ilyen nemes és gazdag anyagokat, például a márványt már régóta használják a lakóépületek belsejében. Rendszerint padló, falak tervezésére használják, bútorok és díszítések készítéséhez. Az egyedülálló és összetett textúra lehetővé teszi, hogy egy valóban fényűző belső teret hozzon létre.

Ebben a cikkben megismerjük a fürdőszobában használt márványlapok használatát. Világos vagy sötét színű, modern egyenes vonalakkal vagy gyönyörű erekkel, ez az anyag szó szerint elvonja a magas színvonalú elkötelezettséget. De ezeknek az előnyöknek ellenére a márvány hátrányai is vannak.

A márványos fürdő fő előnyei az esztétika és a tartósság.

A márvány előnye, hogy ez az anyag rendkívül tartós. Ez biztosítja a felületek tartósságát. Természetes, porózus és lélegző kő, amely javítja a beltéri klímát. A márvány is ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, könnyen tisztítható szennyeződésektől és nem fél a nedvességtől.

A márvány nagyon szép anyag. A textúrák, színek és fajták sokszínűsége elképesztő. A nem szabványos színes márványlapok sokféle árnyalatban jönnek létre: a természetes kő színétől a lenyűgözőbb megoldásokig - zöld, kék, vörös, barna, fekete vagy rózsaszínű. Gyakran a színes csempe dísztárgyak, márvány panelek készítéséhez vagy egyszerűen bármely belső tér fényes akcentusává válhat.

Hátrányok a márványozott csempe a fürdőszobában - magas ár és gondoskodás

A márvány egyik legfőbb hátránya a magas ár. Néha a márvány csempe ötször nagyobb, mint a szokásos kerámia burkolólapok. Ha korlátozott költségvetésed van, akkor nem szabad választani az anyag javára. Ezenkívül nem ajánlott a burkolólapok elhelyezése, és a munkavállalók felvétele többletköltséget jelent.

Márvány fürdőszoba fali dekoráció

Ne felejtsük el, hogy minden kegyelmével a márvány törékeny és meglehetősen szeszélyes anyag. A márvány tartalmaz ásványi anyagokat, így mindig fennáll annak a veszélye, hogy a szikla vasja rozsdásodik. Az anyagot minőségi tömítőanyaggal kell kezelni, majd biztosítani kell a megfelelő gondosságot. Ne használjon túl agresszív ápolószereket, amelyek savakat is tartalmaznak. A legjobb az összes víz, szappan és egy jó nylon kefe.

Néha a márványt kopásálló csempék egészítik ki. Ha továbbra is használni kívánja a márvány burkolólapokat a fürdőszobában, ellenőrizze, hogy a különféle kémcsövekre reagál-e különálló vizsgálati mintákon.

Fotó: márvány fürdőszoba - belső dekoráció

Fürdőszoba tervezés bézs márványban

Példa a márvány sikeres használatára egy lakásban lévő fürdőszoba felé nézve: Az Adamant Group építészei sikeresen összekapcsolták a márvány különböző árnyalatait, meleg és hangulatos légkört teremtve frissítő fehér foltokkal.

30 márvány fürdőszobai belsőépítészeti ötlet

Ma a márvány kedvelt anyaga a szobák magas színvonalú lakóépületek díszítésére. A modern fürdőszobák meglephetik azokat az anyagokat és formákat, amelyek úgy tűnnek, hogy nem egyeznek a céljukkal, de a különböző típusú márványok lenyűgöző kombinációja modern megoldás.

A 30 modern fürdőszobai tervezési ötleten túlmenően számos népszerű fürdőszobát választottunk ki, amelyek az ikonikus anyagot - márványt - mutatják be.

Függetlenül attól, hogy milyen terület alakult ki, milyen színek vannak, ez az anyag átruházza a luxust és bemutatja a minőség iránti vágyát. Különböző típusai teljesen más hangulatot hoznak létre, és minden a teljesítménytől, a látástól, az értelmezéstől és a művész szándékától függ. Tehát lenyűgöző művészi állításokat hozhat létre.

A márvány fürdőszobák nemcsak szépek, hanem példaként szolgálnak arra is, hogy a jó anyagok megtalálják az utat az otthonukba bármilyen stílusban.

Ha a helyiség legtöbb részén szeretné használni ezt az anyagot, vegye fel a kapcsolatot szakemberrel, aki tudja ötvözni ötleteit a területi képességekkel.

Egy nagyon modern lehetőség a vízszintes csíkok kombinációja. Ez egy egyedi típus, sötét csíkok, amelyek csodálatosak lesznek.

Készíthet otthonodat, mint egy szálloda, és úgy érzi, mintha egy luxusszálloda lenne.

Inspiráció egy ilyen lenyűgöző projekt megszervezésére számos forrásból szerezhető be, mint például a penthouse Suite Garden Court Hotel Palo Altoban.

A díszítés minden részlete ebben a mesés szobában ad mélységet és komfortérzetet. Gyertyák és rózsák, valamint friss, buja törölközők - ez az, amit mindig szeretne látni.

Láttuk a márvány asztalok összeszerelését, amelyek határozottan hozhatják be a területet, és ez a tágas tér egy másik példa arra, hogyan használható ez az anyag a modern otthonokban. Itt a gyógyfürdőben érzed magad a tervezés és a részletek segítségével.

Ez a fantasztikus rezidencia Melbourne-ben, elegáns fürdőszobával, kerek formájú, csodálatos háttérrel. A márvány egyik fala jelentős változásokat hozhat a helyszínen az egyszerűség kedvéért.

A lenyűgöző világítás hozzáadásával egy jobb és kényelmes hangulat általános hatása érhető el.

A gazdag fekete csíkok használatával művészi formában elkülöníthető a fürdőszoba. A meleg fadoboz hozzáadja a kényelmet és a kényelmet.

A falon lévő zebra képe egy kicsit vadságot ad a helynek, és az általános hangulat fényes és természetes fénybe merül. Meglepődni fog, hogy megtudja, hány csodálatos elem található a luxus lakásokban.

Az ovális fürdőt gyönyörűen kihasználhatjuk anyagunk felhasználásával. Fekete-fehér projekt kiválasztása esetén néhány fa dekorációt kell felvenni, hogy ne legyen "hideg" és barátságos legyen.

A polcok és a lakberendezés is frissíti a tisztaságot, és létrehoz egy pontot, hogy vonzza a figyelmet.

Az egyik a fürdőszobai tervezés 2014 egyik tendenciája az onyx használata, hogy hozzon létre egy elbűvölő területet. Nézz meg egy példát a tervező Nicki Clendening-től. A szigorú márvány és az olcsó ékszerpapírok összekeverésével eklektikus inspiráló stílus jött ki.

A Clearhouse a Shelter-szigeten kiváló példája azoknak, akik házuk egy részét színes márványt szeretnék díszíteni. Mivel ez a ház szinte átlátszó, az egyik szoba márványpadlója és falai mély védelmet, egyszerű építést, magánéletet, minőséget és luxust biztosítanak a tulajdonosoknak.

Következő a mi listánk egy fürdőszoba, elkülönítve a hálószobától csak egy üvegfal. Sokan úgy érzik, hogy több magánéletre, személyesebb helyre van szükségük, amely hiányzik az ilyen lehetőségek közül, de ez csak előítélet.

Az Igor Sirotov építész által tervezett gyönyörűen berendezett terület a Lake Houseben inspiráló forrást jelent azok számára, akik inkább a nyitottságot és a modernitást élvezik.

Meleg színekben ez az anyag talán csak az üdülőhelyeken található. Nos, magánlakásokban, persze. A fenti kép a Villa Kishti, amely azt tanítja nekünk, hogy egy márványbevonatú szoba csodálatos lehet.

Ne feledje, hogy az anyagok, a színek, a minták és a fény választéka nagyban befolyásolja a relaxációt és a jó hangulatot.

A nyugodt márványszobának nem kell tágasnak lennie, és teljesítenie kell minden igényt. Csak okosnak kell lennie.

Ezt az elrendezést úgy alakíthatja, hogy a fürdő és a zuhanyzó a közelben található. Használja ezt az infografikát a tervezéshez, sokat fog mondani és segít.

Egy fantasztikus penthouse Londonban, ez a terület különálló lakásként működik, ahol a szervezet áldást és tisztaságot kap. Egy példa a modern életre.

Márvány betétek biztosan élénkíti a napot. Az anyagok játéka segít meghatározni a kifinomult kinézetet, és a rejtett és nyitott boltívek lehetőséget adnak a tulajdonosnak arra, hogy gondosan díszítse ezt a szobát.

A sötétebb színek fokozzák a kényelem hatását, így mosolyogva kezdheti mindennapi életét. Canny tervei szerint ez a "csokoládé" fürdőszoba Canterburyben, Ausztráliában megnyugtató hatással van a lakókra. A fából készült bútorokkal kombinálva természetes, látványos hátteret kap.

A megfelelő fürdőszobai tükör kiválasztásával Ön átkerül az inspiráló design világába, amely a mindennapi életben érezhető lesz. Szintén gondosan kiválasztott anyagok szükségesek az álmaid megtervezéséhez és a tündérmesékhez való érzéshez.

Ébredjen gazdag részletekkel a belső téred, és elégedett leszel azzal, amit tettél.

A luxus márvány design fantasztikus fekete, fehér és fényes kombinációt jelent. A kerekség könnyűvé válhat, és a környezet - sötét, mint a fenti képen.

Nem tűnik valóságosnak, képzeld el: forró vízzel töltötte el az illatos habot, amelyen gyönyörű rózsasziromok lebegnek, és a kezedben egy pohár pezsgő... miért nem álom ?!

És figyelembe véve az intelligens technológiákat, amikor a tervezés fontos, akkor élvezze a relaxációs folyamatot.

Az eklektikus formatervezés a leginkább alkalmas azoknak, akik szívükben vadul élnek. Az inspirációval, amint azt a fentiekben bemutatjuk, megengedhetjük magunknak az anyagi érzelmek és az érzelmek kombinációjának minden vágyát.

És ne felejtsd el, hogy adjunk hozzá illatot - nyugtató, pihentető aroma keverékeket, amelyek lefekvés előtt lefekvés előtt lazíthatnak a tested és az elméd, és reggel frissítenek.

A tágas, fehér fürdőszobák különböző formájúak, amelyek meghatározzák a befejező munkát. A funkcionalitás kulcsfontosságú eleme, amelyen a belső stílus sem szabályozhat.

A fűtött padlók kényelmet, fényes világítást biztosítanak - vizuális élvezetet, amikor a tükröket nézik. A brit építészeti stúdió SHH volt felelős a projektért, és fantasztikus munkát végzett az Addison Road House-ben.

A fürdőszobai fürdőszobát 10 otthoni vásárló számára szükséges 10 elem tartalmazza. Egy pillantás a fenti képre, és rájössz, hogy annyi terv van, mint álmodozók. A Thompson Custom Homes képzeletében az ügyfelek számára ez a lehetőség a legkeresettebb.

Amikor a női övezetről van szó, színek és részletek várhatók. Marble munkalapok lehetnek a részek, amelyek megváltoztatják a légkört - a szürke és fehér Carrara csodálatosan néz ki ebben a szép Atlanta otthonban.

Az agility és az elegancia kombinálva frissítő érzést kelthet. Az apró tárgyak apró részleteit, a modern vonalakat és a sima bútorokat vonzóvá teszi a Trousdale ház, vagy inkább a fürdőszoba. Az ablakok napfénykel töltik be az egész teret.

Ha fényt keres, akkor a fenti szoba példaként szolgál. Ez része a 990-es projektnek, a Kiko Salomao-nak, Sao Paulo-ban, Brazíliában. A bíbor színű részletek, mint az egyszerű és összetett csokrok élénk színekkel, tört monotónia, mindez jellemzi ezt a belső térben.

Ha értékelné a magánéletet, fordítson figyelmet a b.e architektúra Seacombe Grove House-jára. A mennyezeti ablak természetes fényt biztosít, és a márvány kifinomultabbá teszi. A fal tükör sem felesleges itt sem - a terület kiterjesztése és a további fény.

A fal melletti önálló kád a tervezés során nagyszerű választás lehet. Opcióként - Skyline House a Dick Clark Architektúrából, könnyedséggel, sőt könnyedséggel inspirálva. Éjjel pedig bekapcsolhatja a pezsgőfürdőt...

A szomszédos szoba, amelyen keresztül az üvegen áthaladnak a természetes fény, és amely minden apró sarkot betölt, lehet, amit régóta akartál, és kikapcsolódni és örülni akarsz. Ez a duplex penthouse a Manhattan Lower East Side oldalán bizonyítja, hogy a város kényelmét tartalmaz tündérmesék. Minden fényvisszaverő felület könnyű játékot hoz létre.

A márvány és fa kombinációjának egy másik példája megvilágítja döntését. Fa polcainkat, anyagainkat, törölközőinket, dekorációkat és virágvázákat, háztartási textíliákat segítünk felszínre kelteni és színeket és textúrákat játszani. A nagy ablakok könnyedén áradnak, és a lakás magassága teljes titoktartást biztosít.

Ha szüksége van egy kis fürdőszobai belső térre, amelyet meg kell valósítani, használja a kreativitást a tervezés során. A márvány lehetővé teszi számodra, hogy bevezesse a különböző alkalmazásokat, amelyek segítenek abban, hogy jobbak és kényelmesebbek legyenek.

A beton keverék izgalmasabb és iparibb érzést nyújt. Amikor a mennyezeti ablak világít, ez a szoba megmutatja az összes részletet, amely egyébként kevésbé látható.

Nézd meg a Villa Extramuros-t Alto Alentejóban, Portugáliában, annak bizonyítékaként, hogy két hideg anyag jobban érzi magát.

A vékony vagy nagy részek, alak és mélység kijelzése, az ilyen fürdőszobák örömet jelentenek Önnek. Különböző szinteket használhat, hogy bizalmas helyet szerezzen, vagy letegye a római függönyeket, mint a fenti szöveg fölött.

Amikor inspirációt szeretne, nézze meg fotónkat, és feltétlenül kap egy márvány fürdőszobát.

Fürdőszobai márvány burkolólapok: a tervezési jellemzők és a kiválasztási kritériumok

A távoli múltban díszítőelemként márványt használták, és díszítették a paloták és kastélyok felületét. Ma a márvány előnyösebb a közintézményekben, például a múzeumban, a színházban vagy a közigazgatásban.

Van azonban egy analóg költségvetés, amely mesterséges ásványi anyagokból készül - ez egy márvány utánzata. A színséma látványos a sokféleségben - még olyan színeket is kaphat, ami nem található a természetben. Mindazonáltal a mesterséges márványlapok külső esztétikája és minősége nem éri el a természetes ellenértéket, és a vásárlás költsége többszörös lesz.

Kiválasztjuk a célt a megfelelő méretek alatt

A tágas fürdőszoba tulajdonosai számára nincsenek korlátozások a márványozott felületek megválasztására. A szoba nagy területe lehetővé teszi, hogy bármelyik belső stílust kiválassza, akár fekete munkát is végezzen a munkálatok elvégzéséhez. Nagyszerű lehetőségnek tűnik, ahol a fürdőszoba felső része világos árnyalatokkal díszített, az alatta pedig telített színű, amely közel áll a padló felületéhez.

Anyagfelhasználás számítása

Ezután ki kell számolni a szükséges számú csempét. Ez az eljárás rendkívül egyszerű és hasznos, mivel segít megakadályozni az anyag túlzott kiadását a befejező munka során.

Először is meg kell határozni a padlófelület peremét a fürdőszobában. Ehhez végezze el a hosszúság és a szélesség mérését. Ezután meg kell szorozni a kapott mutatókat. Ezután tudnia kell a csempe paramétereit. A szükséges csempék számának meghatározásához oszd meg a fürdőszoba körzetét a csempe paraméterek között.

Falfelülethez az anyagmennyiséget az alábbiak szerint kell kiszámítani: meg kell határoznia a négy fal területét, el kell távolítani az ajtó területét. Ezután hozzá kell adni a kapott értékeket, és fel kell osztani őket a csempe területére.

Színes megoldások

A kis fürdőszobák és az egészségügyi létesítmények tulajdonosai számára gondosabban kell kiválasztani az anyagokat. Annak érdekében, hogy vizuálisan hozzon létre egy tágas és kényelmes szobát, el kell képzelnie a színskála telítettségét és az anyag textúráját. A világos színek vizuálisan bővítik a teret, tágabbá téve azt. Ezért vásárláskor érdemes figyelni a fehér, bézs, kék, rózsaszín, világosszürke vagy világosbarna árnyalatú márványozott csempékre. Annak érdekében, hogy a fürdőszobában meleg és hangulatos hangulatot tegyünk, válasszon egy terrakotta, narancssárga, bézs vagy rózsaszín árnyalatot, és a kék, szürke és zöld szín tökéletesen illeszkedjen egy hűvösebb és békés légkör kialakításához.

Az eredeti megoldás a fal és a padló felülete azonos színű árnyékban és textúrában lesz. Ez az opció tökéletesen simítja a sarkokat, és további helyet ad a szobának. Kerülje el a falfelület és a padlófelület közötti kontrasztot. Vizuálisan, a szoba kezd kisebbnek látszani, mint valójában. Minden más nem érdemes kiejteni a sarkokat.

Meg kell jegyeznünk, hogy három-öt színt használhat a munkákhoz. Ebben az esetben nem lehetnek ellentétesek egymással.

Textúra és méret

A kis méretű fürdőszobához fényes fényes csempe szükséges. Az ilyen megoldás a kiváló minőségű világítás jelenlétében gyönyörű és fényűző designt hoz létre a fürdőszobában, amely egész nap fényes lesz.

Azok számára, akik nem szeretik a fényes felületeket, van egy alternatíva félig fényes anyagok formájában. Ebben a helyzetben egy padlófelülethez ajánlott egy maratott, durva felületű csempe. Kívánatos, hogy ez egybeessen a falfelületre választott árnyalattal. A csúszásgátló bevonat megkönnyíti a biztonságos mozgást, kiküszöbölve a csúszás lehetőségét.

Nagyobb családok számára ajánlott a porcelán kőzet használata a befejező munkák során - ez egy tartósabb és kopásálló anyag.

A bemutatott méretű márványlapok széles választéka lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy olyan anyagot válasszanak, amely megfelel az összes követelménynek. Egy kis helyiségben a legjobb megoldás a kis vagy közepes méretű csempék használata. A csempe nagy mérete, éppen ellenkezőleg, vizuálisan kiszereli a fürdőszobát, mint valójában.

Egy kis csempe gondozása sokkal nehezebb, mint egy nagyméretű pult esetében. Mindazonáltal a fürdőszoba vagy a fürdőszoba vonzóbbnak tűnik. Javasoljuk, hogy világos árnyalatú csempeket válasszon. A tisztító- vagy tisztítóoldat porrészecskéi, szárított permetei és foltjai könnyű felületen láthatatlanok maradnak, és a fal vagy a padló felületén mechanikai sérülések (karcolások, repedések vagy forgácsok) színtelen lakkokkal eltakarhatók. Megpróbálhat ragasztható készítményt vagy habarcsot használni, amelynek színe a kezelt felületnek felel meg.

A gyártóktól érkező ajánlatok

Amint korábban említettük, egy több költségvetési lehetőség mesterségesen márványozott cserép. Ma azonban egy másik alternatíva jelent meg - készengyűjtemények használata a belső térben, amelyek utánozzák a márvány textúráját. Ez a csempe megőrizte a márvány jellegzetes tulajdonságát - a vénák jelenlétét, de grafikai elemként értelmezhetők.

Ilyen gyűjtemények a Shakhty vállalat és az orosz Sokol cég termékeiben találhatók.

 • A Pietra kollekció (Shakhty vállalkozás) kétféle színválasztékot kínál. Az első csempe természetes korallárnákból készült, amelyek rubin spar, ami egy ásványi anyag - egy mangánvegyület. A második lehetőség eredeti türkiz árnyalatokban jelenik meg, és hasonlít a türkiz és a malachitéhoz. A csempe textúrája tiszta geometriai mintázattal készült, amelyet a gyártó kis számú díszítőelemként helyezett el.
 • Gyűjtemény "Romeo" (Shakhty vállalkozás). A gyűjtemény fogalma hasonló az előzőhöz, de mégis klasszikusabb irányultsággal rendelkezik. Természetes márvány természetes textúrája jellemzi. Az egész vonal nyugtató színekben készült. Ez a gyűjtemény egy gyönyörű, átgondolt és kényelmes belső kialakításával szembesül a fürdőszobában.
 • "Pearl" (hazai vállalkozás "Falcon"). A gyűjtemény márványos stilizált. Annak ellenére, hogy a burkolat megjelenése nem nagyon hasonlít a természetes kőhöz, még mindig megvásárolhatja a vevőt a színárnyalatok széles választékával.

Érdekes ötletek a belső térre

A márványburkolat használata esetén az ideális megoldás egy klasszikus stílusú fürdőszoba kiválasztása. Emellett megengedett a márványlapok használata nem csak a fal felületén, hanem a mennyezet és a padló felületén is. Kitűnő díszítőelemek a mosogató és a különböző polcok alatt.

A belső tér stílusa (még akkor is, ha mesterséges analóg) tökéletesen beleillik a fürdő koncepcióba. A márvány és fából készült csíkok könnyű árnyalata tökéletesen megfelel a fürdő stílusának. Továbbá, a márvány kivitel alkalmas a belső térben készült retrostyle. Ehhez a mahagóniára jellemző, könnyű és barnás árnyalatokat és színeket kell előnyben részesíteni.

Természetes felületek

Természetes márvány csempe egyedülálló. Biztos lehet benne, hogy kevesen vannak ilyen anyagok. Nem minden lakás tulajdonosa hagyja magát márvány kivitelben. A luxus szerelmeseinek kerámia márvány csempéket használnak a fürdőszoba vagy a fürdőszoba díszítésére. A legdrágább anyag kis mennyiségű vénás termék. A különböző mintázatok sávjai jobban telítettek vagy nem fénylik. A színárnyalat közvetlenül a gyártás helyétől és a különböző fajták jelenlététől függ. A színárnyalat lehet bézs, fekete, zöld, rózsaszín, piros, barna és szürke.

A többi építőanyag közül a márvány elmosítja a következő természeti adottságokat:

 • Nagy erő. Az egyetlen versenytárs, tekintve az összes anyagot, a gránit. A márvány ismert a mechanikai igénybevételnek való ellenállással szemben (ütés a felületre vagy jelentős terhelés).
 • Hosszú élettartam. A márvány nem képes eldobni vagy összetörni, és évekig tarthat.
 • Nagy kopásállóság. Szinte lehetetlen megkarcolni egy márvány csempe vagy törölni a felületét.
 • Higiéniai anyag. Az anyag a kevés természetes antiszeptikum egyike. Ez kiküszöböli a különböző paraziták és gombás lerakódások kialakulását és további reprodukcióját.
 • Biztonságos működés az emberi test számára, mivel a márvány környezetbarát, tiszta és természetes anyag. Ez nem veszélyezteti mind az embereket, mind a természeteket.

Ebben a videóban várja Önt egy befejezett fürdőszobai tervezés, márványlapokkal.

Márvány fürdőszoba

A márvány kivitelű lakás vagy ház fantasztikus formákat és formákat kap. Természetesen, mivel ez az anyag mindenütt a báj és a kifinomultság légkörét hozza, függetlenül a tervezéstől. Marble bevonat, tökéletesen beágyazva a belső térben, úgy tűnik, lehetetlen túlbecsülni. Marble csempe a fürdőszobában minden lehetséges megnyilvánulása, lélegzetelállítóan gyönyörű szintet ér el! Ilyen esetekben a kész fürdőszoba több, mint egy fantasztikus oázis, egy délibáb, nem pedig a lakóterület egy része.

 • Kiváló minőségű nyersanyag
 • Sok egyedülálló műszaki megoldás
 • Egyedülálló vizuális effektus
 • Számos gyűjtemény
 • Ésszerű árak és számos jövedelmező ajánlat

Fürdőszobai burkolólapok, márvány, amelyben az integrált piacvezető szerepe mind az esztétikai, mind a technikai oldalról ideális megoldás egy egyedi megoldás kidolgozásakor. Az erő és a kemény munka mellett kreatív projektek és művészek is befektetni ilyen projektekbe!

Miután bemutattuk a termék számos fő előnyét, továbbra is számunkra vonzunk egy vonalat, és meghívjuk mindazokat, akik meg akarják látogatni a bemutatótermünket, és értékeljük az áruk szintjét saját szemünkkel.

Fürdők márványból megrendelésre. Márvány fürdő a gyártó cégtől.

A modern anyagok sokasága közül a mesterséges befejeződés a legjobb módja annak, hogy a belső fürdőszobát egy modern fürdőszobában díszítse. A fürdő mindenki számára különleges hely. Fő funkciója mellett a modern fürdőszobák egy olyan helyiségben játszanak szerepet, amelyben lazíthatnak és enyhítik az érzelmi terhelést. Ezért, amikor kiválasztja, mi kell a fürdőszoba felé néznie, fontos, hogy olyan anyagokat válasszanak, amelyek kényelmes légkört teremthetnek a szobában, nyugalom és béke érzésével. Ez az anyag márvány - a helyiségekben az ember által tervezett anyag már régóta nemcsak esztétikai tulajdonságainak köszönhető, hanem azért is, mert antiszeptikus és baktericid tulajdonságai miatt a márványzat egyszerűen elengedhetetlen a magas páratartalmú helyiségekben, ezért a fürdőszobában sikeresen használják a márvány burkolatot.

Előnyei márvány a fürdőszoba felé néző

A márványozott fürdőszobáknak számos előnye van:

 • az anyag környezetbarát jellege;
 • higiénia;
 • szép megjelenés;
 • tartósság;
 • Kényelem a szemben.

A márvány használata a luxus és a jólét légkörét hozza a szobába, és kiváló megoldást jelent a fürdőszoba felé nézve. A természetes márványban gazdag színek és textúrák gazdag választéka lehetővé teszi a fürdőszobában egy eredeti díszítés megteremtését, amely megerősíti tulajdonosának kifinomult ízeit, és különlegesvé teszi a fürdőszoba belsejét.

A márványburkolat másik tulajdonsága a fürdőszobában az, hogy a márvány magas hangszigetelést és kiváló hővezetést tanúsít, ami a legjobb anyagot teszi a fürdőszoba felé nézve, mert télen mindig meleg lesz, nyáron pedig mindig könnyű hűvös lesz. És végül, a fürdőszoba márványa a legjobb anyag, mert a márvány meglehetősen porózus kő, amely felszívja a felesleges nedvességet, ezért az onyxhoz vagy a gránithoz képest nem annyira csúszós.

Baba szőnyegek gondozása a fürdőszobában

Ha a fürdőszoba márványos, akkor gondoskodni kell a megfelelő ellátásról. Ezért a felületek márványburkolatához speciális vegyszereket kell használni, amelyek nem tartalmaznak olyan savakat, amelyek káros hatással vannak a természetes kő szerkezetére. Egy speciális mosószer használata lehetővé teszi a márvány felületének tisztaságát, valamint megőrzi természetes szerkezetét és eredeti színét.

Márvány és kő a fürdőszobában. 25 példa

A divat természetes anyagok. A hálószobában a stílustól függetlenül a tervezők szeretik a márvány, a labradorit, a pala, az onyx, a travertin használatát. A kő gyönyörűen, szemmel és tapintatosan kellemes, vonzereje csak az évek során növekszik.

Oroszországban a márvány szinte egyet jelent a luxuszal. Az ár a lemez méretétől függően változik. Természetesen minél nagyobbak, annál drágábbak és annál nagyobb hatással vannak. De közepes méretű márvány csempe közös fajták tulajdoníthatók a költségvetési lehetőség. Annak ellenére, hogy megőrzi a természeti struktúra nemességét. A kőből készült mozaik még inkább hozzáférhető, ha nem a művészi panelekről van szó, mivel termelési hulladékokra használják.

"A lehető legnagyobb lemezekkel dolgozom - ez az én névjegyem" - mondja Lana Grineva építész. - Az ügyfél irodájában 1,5 és 2,5 m-es lemezek voltak. Képzelje el: egy szilárd lemezt padlótól a mennyezetig! Ebben a projektben a Slabs-okat kizárólag ugyanabból a fokozatból használták fel, nem szeretem ugyanabban a szobában másokat kombinálni. Sajnos, kevesen tudják, hogyan készítsék el az illetékes elrendezést. Az erekbe (vénák) gyönyörű, és legfontosabb, természetes mintát alakított ki. Még Olaszországba is elindultak a termelésre.

Márvány a fürdőszobában - 48 belső fotó

A márvány kétségtelenül királyi anyag. A márvány belső díszítés remek és drága élmény. Jó költségvetéssel, a márvány a legjobb és legszebb anyag a fürdőszoba díszítésére, mivel egyedülálló megjelenés és tartósság. Az ősi idők óta márványt használnak fürdőszobák, medencék és szaunák díszítésében. A leggazdagabb és legelegánsabb házakban márványt díszítettek az egész házban vagy a palotában. Számos típus és sok árnyalat márvány. A márvány tökéletesen ötvözi a természetes fát és más kőzetet. A márvány minimalista fürdőszobai tervezést tesz lehetővé, és az egyedi dekorációnak köszönhetően a belső tér elegánsan és elegánsan néz ki. A tervezők leggyakrabban elegáns és kifinomult fürdőszobai belsőépítészeti megoldásokat készítenek szüreti stílusban. Exkluzív fürdőszoba és retro érintőképernyős formájában klasszikus kiegészítők egy régi fürdőszoba, márvány ragyogását még finomabb. Tervezés tervezése márvány a fürdőszobában - nézze meg az alábbi ötleteket, és élvezze!

48 fotó márványból készült fürdőszobával, márvány fürdőszobában belsőépítészeti fotó, Márvány fürdőszobában belső tér:

Do-it-yourself belsőépítészeti ötletek, do-it-yourself belsőépítészeti ötletek - do-it-yourself lakberendezési ötletek apartmanok és házak, do-it-yourself belsőépítészeti ötletek, do-it-yourself bútorok és otthoni bútorok, do-it-yourself design munka az otthoni - INSPIRE!


A belsõ kavicsok belseje a saját kezével A házbár csinálja magának ötleteket

A belső klubban még mindig sok érdekes ötlet van a belső térrel a saját kezével - a belsőépítészeti ötletek, ötletek a bútorokra és a do-it-yourself bútorokra, a belsőépítészeti ötletekre és a kreatív tervezésre a saját otthonában! VISSZA A SZEKCIÓ ALKALMAZÁSÁHOZ:

Belsőépítészet és dekoráció - szakmai titkok és ajánlások, tervezési ötletek, befejező anyagok kiválasztása és befejező lehetőségek:

Comments

Még nincs hozzászólás


Üdvözlünk! A nevem Elena Krassula. Üdvözöljük a belső klubban!

Az együttműködésről -
[email protected]

Termékei a belső klubban!

- Cikk - 500P
- Showcase - 500P
- Galéria - 2000R
További részletek:

Kézzel készített belső tárgyak!

Házi kézimunka -
BOUTIQUE-STUDIO

Elena Krassul fából készült lakberendezése!

Cool játékok felnőtt fiúknak! Szerző tervezése, kézzel készített. Eladó autó!

Divatos stílusok a belsőépítészetben csináld magad!


Rusztikus belső ötletek


Ipari stílus a belső térben

Ötletek a belső térben!


Fa hordó bútorok


Otthoni óra ötletek

A modernitás dizájn zseniuma:

Miért őrült meg a világ a "Modern század közepén"?

"Az életemet örökre megváltoztatta".


Damaszkusz a belső térben


Téglafal a nappaliban


A falak színének megválasztása


Betonpadló az apartmanban

Cool lakberendezési lakások!

Üdvözöljük a Csillagok Házában!

Ötletek kertre és kertre!


Országos bútorok raklapból saját kezűleg


Országos bútorok törmelékanyagokból

DIY belsőépítészeti ötletek - otthoni kreatív design:


119 ötlet az ágy fejére


A régi bútorok átalakítása előtt és után


Ötletek, hogyan kell díszíteni egy szék a saját kezével


Otthoni bar-do-it-yourself ötletek


Kézzel készített bútorok


Az ételek ünnepi díszítése.


Gyermek születésnapi asztal díszítése


Esküvői dekoráció rusztikus stílusban

Tálcák egy régi pajta fedélzeten. Hűvös dekoráció a konyhában. Szerző tervezése. Dekorációhoz használt szüreti pajta kiegészítők. Elengedhetetlen az ételek felszolgálása és az asztal felhelyezése közben.

Fa tábla ételeket, tábla ételt és az asztal kiszolgálásához - egy családi vacsorára és a vendégek találkozására, egy vidéki ház, kávézók és éttermek számára. Majdnem egy méter élelmiszer! Tölgyből készült. Lenmag feldolgozás.

Vannak ilyen termékek. légköri valamit. Tele van valami nagyobb, mint az anyag komponens, vagy csak egy gyönyörű kép. Önellátó, belülről erős, a hang és a hangulat megteremtése.