Legfontosabb > Tartozékok

Hogyan vágjuk el az akril fürdőt?

Más hasonló konzultációkból származó kivonatok.

Valentin Vedensky
Lehet-e levágni az akrilfürdőt? A merevítõk vágása nem megengedett, amikor kitölti a fürdõt a terhelésrõl, amely felrobbanhat, a dekoratív képernyõt le lehet vágni. Lehetséges és kínáltak, és lehet vágni, de jobb, ha „csőr”, hogy ne kattintson Reza mindent tudni vághatja azt szeretné, ha az, akkor jobb CONNECT bar növelése vagy telepíteni helyettesítő, amit a menet úgy tekintettek, mint a szerencsétlen kőműves öntöttvas nyírni, és még akril, mint a Hello ( de egy dolog, öntöttvas, öntöttvas, akrillal pedig a merevítők tartják)

akril fürdő

Lehetőség van 2 cm-re vágni a fürdő végétől (akril), hogy méretük legyen, mi következménye a műanyagnak? Exfoliate és TP.

Hol vannak az összeszedett akril fürdőkapcsok? Ha van öntöttvas, akkor semmi probléma. Vágj akril fürdőket, és többször is. Semmi sem lesz műanyaggal. Az egyetlen dolog, hogy helyreállítsa a merevítőt, mielőtt a vágott fürdőt behelyezné, például egy alumíniumszöget illesszen a falhoz. minden

Lehet jobb egy falat készíteni?

úgy gondolkozzunk, különösen azért, mert a nadrág általában lekerekített, és merevítőt képez

Azt tanácsolom, hogy ne kísérletezzen. Ha nem tudod megfulladni a falban, próbáld meg feltenni a kérdésedet közvetlenül a gyártónak.

Teljes mértékben egyetértek veled. Bármire vághatsz. Csak akkor következhet be a következmények.

Természetesen lehet vágni és többször is. De el kell gondolkodnod az elülső részről, talán meg kell vágnod mindkét oldalról egy centiméterrel? Szükséges lesz a sarok sarkára helyezni.

Jobb és pontosabb a fal feltöltése! Végül is, nem telepítetted a cserépet a kád felhelyezése előtt?

Lehet, ha közeledik, majd egy határ vagy sarkok a fürdőszoba maga nem hámozni, és nem crack!

Stroebe megbízható, akkor is, ha a burkolólapok ragasztása, darálók és gyémánt lemez vpered.s az oldalon, ahol a csatorna, majd ragassza a lábujjak zárt, csak a selikonom szalagot átadni!

MIVEL VANNA LIGHT, JOBB VÁLASZTHATÓ, JOBB A BATHTUB, NEM VÁG, TÖRTÉNT A STRING BREAK

Az akrilfürdõket nem lehet a stroboszkópba felhúzni (olvassa el a szerelési útmutatót), mivel a hõmérséklet növelésével nem megy sehova, és megreped.

Hol vannak az összeszedett akril fürdőkapcsok? Ha van öntöttvas, akkor semmi probléma. Vágj akril fürdőket, és többször is. Semmi sem lesz műanyaggal. Az egyetlen dolog, hogy helyreállítsa a merevítőt, mielőtt a vágott fürdőt behelyezné, például egy alumíniumszöget illesszen a falhoz. minden

Köszönöm az illetékes tanácsokat, sajnálom, hogy korábban nem találtam a csapatot.

Mi és vasöntvényt vágunk. Nem lehet semmilyen fürdőt vágni következmények nélkül, nos, általában minden helyes.

Vágjon le semmit héja nem kerül ellenőrzésre.

Le lehet vágni, csak elveszett merevség

Ha nem elrontja a merevségét

Egyetértek Vitalik Arkhipov-val. Vágás és többször is))

A fürdőkád falán levő helyen jobb helyen, egy kis csiszolótárcán keresztül egy 5 mm-rel nagyobb csatornát láttak a fürdő oldalánál, majd ezt követően egy hab vagy szilikon tömítőanyagot helyeztek el a fürdőben.

Kedves Mesterek! Ha lenne esélye és vágya arra, hogy a fürdés nélkül telepítsek, akkor nem kérdeznék meg egy kérdést, nem a férjem után.

Le tudja vágni a fürdőt, de mi a probléma? jobb ütni egy falat. dobott 1,50-es vasalót az 1.48-as helyiségbe

Lehetséges egy akril fürdő kivágása?

A fürdő végén, lehetséges, hogy a fürdő nem illeszkedik egy kicsit. Mit tanácsolsz? Vágja le a kádat, és kigombolja a lyukakat a fal alatt.

Igen, nyugodtan látta magát (és szükség esetén fúrt is), ne érintse meg a fő merevítőket, különben nem fog állni - ez akkor tört meg, ha elkezdi gyűjteni a vizet. Fűrész elektromos szerszám, például - daráló vagy fűrész (lemez). Használhat egy elektromos gyalugépet, ha kicsit 1 cm-re kell eltávolítania, általában az oldalhüvelyek rövidülnek, leginkább egy kicsit mindkét oldalon. Ez így történik:

Mindazonáltal a fűrészelt akril fürdőt erősíteni kell, vagy rögzíteni kell a falhoz, rögtönzött hangsúlyt kell fektetni, vagy akár egyáltalán is - a falakon lévő támasztól három oldalról (ez akkor, ha a fürdő négyszögletes).

Rövidítse le az akril fürdőt

Szembesült a problémával -
Az akrilfürdő hidromasszázs hossza 170 cm.

A falak közötti távolság 169,2 cm.

Az eredmény - a fürdő már 5 éves, de kissé kanyarodik
terhelés alatt, és ennek köszönhetően a szilikon a falhoz csatlakozik.

Kérést kérek - annál könnyebb lecsökkenteni kb. 10 mm-rel. (figyelembe véve
csiszoló, vagy szalagos csiszológép)?

Is, érdekli a tapasztalat - lehetséges akril fürdő
a falra (csempe) lévő csomópontra ragasztva a csemperagasztó - kerámia oldal (profil-háromszög)?

vágja ki nulla.ereyaetsya merevségét, a vályú lesz, mint a fésű, csak vedd fel a falat, tapadj ragasztót a szilikonra, a ragasztó nem lesz.

Kedves Ruslan! És ha nem is teljesen vágott perem egy akril kád, és 8 négyzet vágja 3 cm annak érdekében, hogy a feljebb szorosan a fal is veszélyezteti elvesztése integritás fürdő (fűtési cső és tesztelt szögletes fürdő nem tartalmazza, és nagyon hasonlít a székhelye)

ruslan1111 írta:
vágja ki nulla.ereyaetsya merevségét, a vályú lesz, mint a fésű, csak vedd fel a falat, tapadj ragasztót a szilikonra, a ragasztó nem lesz.

Vettem akril fürdőszoba 1,7 (AESZ termelés) azzal az elvárással, körülmetélés 5 sm.Risknul - cut - keménysége nem vész el, „Gram” csavarni lábak - set - áll, mint vkopanaya nem várta, hogy ez történt. A fürdő falának vastagsága 3-5 mm. Lásd a fotót itt ">

A megfontolt szerszámokban vegyen fel egy bimetálfűrészlapátot, talán segít megoldani a problémát szétszerelés nélkül, és a sarkok rögzítése előtt töltse fel a fürdőt vízzel.

YAN KOLESNIK, vágja el a fürdőszoba szélét? Valami nem látható a képen. És aztán három oldalról azonnal le kell vágnom. Attól tartok, hogy a merevség eltűnik

bestnv írta:
vágja el a fürdőszoba szélét?

Nem Yang, de én vágtam (Yang képében, ahogy látszik - a tábla padlódása le volt tiltva!). Maza ilyen - attól függően, hogy mennyit vágni és attól függően, hogy hogyan kell kijavítani. Ha 0,5-1 cm-rel kell lerövidíteni, akkor elvileg jól le van vágva, például egy elektronikus bank. Általában a külső hüvely oldala hajlik, és ez a lejtés egy kicsit elviselhető. Jobb - mindkét oldalon, ha a hossza nem illeszkedik egy kicsit. Ha egy csomó (mint Jan) - akkor, kmk a saját fasz és kockázatot. De minden esetben (és különösen - különösen), az akrilát a falakhoz kell rögzíteni. Ie lean a szervezett falon a oldalán hangsúlyt fektetnek az összes lehetséges falra - ahogy itt a fórumon. Ha téglalap alakú, akkor három falon. Az alsó élszintet méri és méri, és ezen a szinten egy tartólemezt helyez a falra. És profilos alumínium csőből készült, 20 * 40, folyadékfejek + fahasáb. Azt is csinálják Alminus szabályából.
Ezután szilikonnal bevonták a rúd és csempe zsíros szögében, és a kád szélét lefelé (a kádat magasabbra emeljük, hogy ne keneteljük a szilikont). A fürdőt megtöltik vízzel annak érdekében, hogy megmunkálják, és ebben a állapotban a szilikon ragasztja a fürdőt a tartóba.
Gondolom, ha sokat vágsz, akkor ha a megfelelő szintre támogatod a vágott él mentén, akkor minden rendben lesz, még akkor is, ha a teljes hüvely tüskés, mint Jan.
Tovább a tömítés lezárva. Hogyan - szinte holiváris téma

Ez egy személyes élmény a 3 fürdőben (egy kicsit). Nem sokat vágtam, de leírtam a gondolataimat.

Kaluga fórum

Trim akril fürdõ

Olga-83 2013. december 07

Vettünk egy akril fürdőt 180 cm-re, fertőzés, nem lép be a fürdőszobába 2 cm-re.. a falat nem lehet vágni, a csempe már le van fektetve, és ez nem segít. Gondolkodni a férjével, de ha a szélein vágta? Ki tette ezt? az interneten olvastam egymásnak ellentmondó véleményeket, akik azt mondják, ami lehetséges, ki azt mondja, ami lehetetlen. Tisztelt fórum-felhasználók, bárki találkozhat velem, mondja meg nekem - tudná ezt csinálni?

rajongó: 07 dec. 2013

mb nem szerepel a hosszban?

ne próbálj meg vágni a széleket. a kerület mentén merevítők, akkor levágja a végét. megtörni a csúcs merevségét. mindent, ami azt jelenti.

egy fal falvastagsága 2 cm mélységig, a fürdőszoba végének hossza és a bordák magassága (amelyhez a fürdőszoba szélessége a perem legnagyobb szélességével szomszédos). ha kanesh nem rendelkezik beton válaszfalakkal)

különben gondolkodni kell a helyszínen. áramlik


A bejegyzést editedFan: 2013. december 07. - 15:45

Olga-83 2013. december 07

Az ólomfal nem egy lehetőség, ismétlem. Ne tegye be magának a fürdőszobába, hanem átugorjon, és ne ott, és ne itt. van szükség, hogy a fürdő legalább 178.. mi ez válogatni kezdett, és tolta fogaskerekű)) olvassuk a különböző fórumokon, hogy az emberek levágják, és úgy tűnt, minden rendben van.. annál álmodunk csak az egyik oldalon az ő rövidített


A hozzászólást szerkesztették Olga-83: 2013. december 07. - 17:10

rajongó: 07 dec. 2013

Miért gondolja azt, hogy nem tud többé-kevésbé szépen faragni egy cserépet a csempe? még mindig oldalra van festve, mert nem falasztottad el.

Ha azt szeretné, hogy egy kasza vágott, ez egy mester üzlet. ha szimmetriával rendelkezik, akkor 2 cm-t vághat egyik oldalról, és 1-et egymástól.

a fürdő, egyébként, a beszerelés alatt, nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is csavart. ötvözni, mondjuk.

Személy szerint én magam (ha hallgatom, amikor az én irányításom alatt állok) kivágná a fülkéket a falon, felkapja a fürdőt, és bezárja az összes oldalt.

Olga-83 2013. december 07

Fan, nem tudom elmagyarázni neked. Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró. Hogyan dobhatunk be egy 180 fürdőt? NEM belép a szobába egyenes vonalban, átlósan kell húzni, és végül el kell ragadnia, és ez az.. legalább érintse meg - nem fog belépni. ha csak egy fal szakad, de nem a tervünkben van.

PLIK 07 Dec 2013

bmv-25 07 dec 2013

Fan, nem tudom elmagyarázni neked. Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró. Hogyan dobhatunk be egy 180 fürdőt? NEM belép a szobába egyenes vonalban, átlósan kell húzni, és végül el kell ragadnia, és ez az.. legalább érintse meg - nem fog belépni. ha csak egy fal szakad, de nem a tervünkben van.

A zuhanytálca oldalának levágása sem volt semmi szörnyű (volt egy vastag üvegszálas réteg), a merevség maradt.

Ha magam állítok, akkor vágnám le magam anélkül, hogy a négyzet alakú szakasz metszetét a vágott éllel szilárdan a falra gondoltam volna.

muzruk 07 dec 2013

mivel azt mondják, hogy a kollektív gazdaság ügye önkéntes.

Kisebbre cserélném a fürdőt.

rajongó: 07 dec. 2013

A Kstatte négyszögletes profilt adott egyszerre a raklap alatt (a négyzet nem igényel további fémfelhasználást). Tozh opció: vágja le a nadrágot, rögzítse a profilot a falhoz, hogy az oldala támasszon és fürödjen rá. Csak nem értem meg, csak Olga, akit nagyon tisztelünk... Hiányolsz 2 cm-re, aztán egy.. és azt hiszed, hogy ha 1-2 cm-t vágsz ki, akkor a fürdőszobában ki fogsz nyitni? Kétlem, de mindazonáltal jó szerencsét neked.

és nem változtatom meg a fürdőt. faragni az oldalakat, mindenféle polcokat. Schaz maga változtatta a fürdő 150-170 mert az azonos. épp ellenkezőleg.

bmv-25 07 dec 2013

mivel azt mondják, hogy a kollektív gazdaság ügye önkéntes.

Kisebbre cserélném a fürdőt.

Egy férfi vesz egy 170 fürdőt, és megkérdezi, mit kell tennie egy 8 cm-es lyukkal.

Olga-83 2013. december 07

egy rajongó, hosszú és fájdalmas manipulációk kísérleti eszközökkel, arra a következtetésre jutottunk, hogy a boldogságnak legalább 2 cm-e nincs.

Köszönöm a megerősítésre vonatkozó ötleteket.. nem gondoltam rá

muzruk, a változás a kevésbé az első dolog, ami eszembe jut. sajnos, a bolt nem volt hajlandó kicserélni..

általában a metszés tisztán a kétségbeesésből származik.. ha nem tudja eladni, akkor megpróbáljuk lecserélni... hol máshol?

Olga-83 2013. december 07

bmv-25 - kérlek, mondja meg, nem vágta le a széleket vágás után? Az interneten találtam tanácsot valamilyen gépjármű dolog kezelésére. Nem emlékszem pontosan, hogy mit kell tisztázni.. és egy másik kérdés, mi volt a vágás?

muzruk 07 dec 2013

bmv-25, élni akarok. szó szerint hiányzott egy centiméter. közelebb került a falhoz, ahol a fej. És a lábak között van egy gyönyörű polc a keverő alatt, ahol ez a 8 centiméter. Minden rendben van.


A bejegyzést szerkesztettékMuzruk: 2013. december 07. - 19:14

bmv-25 07 dec 2013

bmv-25 - kérlek, mondja meg, nem vágta le a széleket vágás után? Az interneten találtam tanácsot valamilyen gépjármű dolog kezelésére. Nem emlékszem pontosan, hogy mit kell tisztázni.. és egy másik kérdés, mi volt a vágás?

A kirakós játék egy finom fog (nagyon maró por és egy bűz, amely alig hasznos az egészségre), vágás előtt, maszkoló szalaggal ragasztva - hogy ne karcolja meg. majd tisztítsa meg a szélét csiszolópapírral a sávon - távolítsa el a kisméretű csapdákat a vágás után.

bmv-25 07 dec 2013

bmv-25, élni akarok. szó szerint hiányzott egy centiméter. közelebb került a falhoz, ahol a fej. És a lábak között van egy gyönyörű polc a keverő alatt, ahol ez a 8 centiméter. Minden rendben van.

A járműnek van egy fürdőképernyője is. Van egy polc is?

muzruk 07 dec 2013

az oldalamon az alátét bezárul és nem látható.

Talán ugyanaz velük.

Syrozha 07 Dec 2013

a változás a kevésbé az első dolog, ami eszembe jut. sajnos, a bolt nem volt hajlandó kicserélni..

Kíváncsi vagyok, milyen boltos motiváció?

Miért gondolja azt, hogy nem tud többé-kevésbé szépen faragni egy cserépet a csempe?

az emberek nem tudják, hogyan kell megfelelően kijavítani a fürdőkád szélét, és felajánlja neki, hogy csempéket készítsen a csempebe. vicces!

Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró.

Szeretném megérteni, mit gondolsz, mikor elvégezte a munkát a fürdőszobában? Általában a kezdeti szakaszban mindent meg kell számolni. Most van gimor.

Ha a doboz megakadályozza a "start" -ot és nem lehet semmilyen módon bekötni, akkor két lehetőség közül választhatsz. Ha a csere nem lehetséges, akkor látta. látta Shura - arany (k). A tippek mindenképpen használhatatlanok lesznek, mert a kirakósok fogják tartani a kezéteket, és mennyire remegnek - így lesz a vágás is. Bár a Tanács Fan

Opció: vágja le a nadrágot, rögzítse a profilot a falhoz, hogy az oldala támasszon és fürödjen rá

Tévesztettem volna a kereskedelem szabályait a bolt árujogának megtagadása érdekében cserébe és megváltoztathatnám a fürdőt.

rajongó: 07 dec. 2013

bmv-25, élni akarok. szó szerint hiányzott egy centiméter.

sajnálom. nem tudott ellenállni. nincs bűncselekmény

Olga-83 2013. december 07

Syrozha, uv)) annyira írt.. Válaszolok:

1) az áruház helyesen van, elvben, amely megtagadta. A feltételek mind hosszú ideig lejárt.

2) Tudja-e, hogyan kell megfelelően vágni a fürdőkád szélét? Csak érdekel ez) ossza meg a tudását!

3) amikor megterveztük a fürdőszobát, minden mértünk. De nem vették figyelembe a falak egyenetlenségét, és őszinték, teljesen elfelejtették a dobozt, ami beavatkozik. Rögtön át fogjuk húzni a fürdőt. oh jól)

Itt vagy, Serge, mit gondolsz, hogyan vághatod meg?

rajongó: 07 dec. 2013

Nuno. mint látom - az idézőjelek száma tükrözi a hajlásszöget sok szerencsét Olga.

Olga-83 2013. december 07

rajongó mit értettél?

rajongó: 07 dec. 2013

Olga. Találtad azt, aki rábeszélt téged, amit mondtam. Nem merem zavarni a tanácsomat. annyira, hogy a fele hiányzik. sok szerencsét ne feledd: a tanácsadás ingyenes - és végrehajtásuk a bizalomtól függ. ismét - jó szerencsét.

Olga-83 2013. december 07

rajongó, nos, a jogot, hogy megsértődj.. Elolvastam minden tippet, a tiédet, a Bmv-et, a nyersanyagokat és más felhasználókat. Senki sem tudott még meggyőzni semmit, mert még nem ismerjük meg magunkat, hogy valamit vágunk-e vagy sem. Mindazonáltal nem érdemes egy fillért sem, és nem akarjuk megrontani a fürdőt. Most a vágy az, hogy megtudja az összes előny és hátrány. Nos, jó szerencsét kívánok - köszönöm! És nem beteged meg)))

Syrozha 08 Dec 2013

Olga már elmondta, hogyan kell csinálni. De mindenesetre nem lesz jó. Nos, legalábbis úgy tűnik számomra.
És kiderült, hogy sok szakértő van az akril fürdőben mosni.
Soha nem láttam a fürdők széleit - soha nem hibáztam a méretben. Hála Istennek.

Kutyák: Vegyél egy új fürdőt, különben megtörténhet, hogy minden manipuláció a kegyetlenséggel és a sztrájklással együtt azt eredményezi, hogy nagyon rosszul jön ki. Értékesítsen olyan régi, mint az idő.


A bejegyzés szerkesztéseSyrozha: 2013. december 08. - 10:43

fan 08 dec 2013

nyers, valami abban a hangban, amit elfelejtettél, amit személyesen írt)

van valami gyanús a képen? ha érdekel, akkor meg tudom adni az eredeti méretét

bmv-25 08 dec 2013

Fan, nem tudom elmagyarázni neked. Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró. Hogyan dobhatunk be egy 180 fürdőt? NEM belép a szobába egyenes vonalban, átlósan kell húzni, és végül el kell ragadnia, és ez az.. legalább érintse meg - nem fog belépni. ha csak egy fal szakad, de nem a tervünkben van.

Ha állást hozsz? Helyezze be a kád egyik szélét az ütközőbe, és engedje le a másikat.

Olga-83 08 dec 2013

bmv-25, a fürdő csak a vázból való kicsavarásával nyitható be. Ez azt jelenti, hogy először állítsa be a keretet, majd készítsen külön fürdőt. De: ha behelyezi a fürdõt a strobe-be, akkor már nem lehetetlen a vázra csúsztatni és csavarni. A választása jó az öntöttvas fürdők számára, amelyeknek nincs keretük.

Orb 08 Dec 2013

Egy balgarka fűrészelte le, és nem tudta a fájdalmat. mindössze 2 cm-re fűrészelt, a falak pedig egyenletesen kiegyenlítettek a fürdés után. Nifiga szörnyű ebben. Műanyag szett és szépség. mi a probléma - nem értem

Syrozha 08 Dec 2013

Hogyan döntötte el, hogy ragaszkodom a szavakhoz? Hiába! Éppen ellenkezőleg, azt írta, hogy a tanácsod releváns.

Egy másik dolog nevetséges, hogy sok embernek hasonló probléma merült fel.

Kutyák: és egyébként strobe-t is csinálnék. Csak az, hogy nincs tapasztalata az embereknek. Nem ért egyet?

Kutya kutyák: Megpróbálok egy szót tartani - ez egy személyes kérdésről szól.

Kutya kutya kutya: a fotó csak egy furcsaságot mutat - hatalmas fehér téglalapot érted, amikor megkérdezte?

Olga-83 08 dec 2013

Orb, oh! Orb, de mi van a merevítőkkel? semmi sem vezetett? semmi sem változott a fürdőben? elszakadsz egyik oldalról vagy mindkettőről? valahogy erősödött? És egy másik kérdés - a darálótól, nem fűtött? A fentiek alapján a Bmv segített fretsaw-ot


A bejegyzés szerkesztése Olga-83: 2013. december 08. - 21:56

Syrozha 08 Dec 2013

A bolgár elméletileg megolvasztja a vágást, de csak elméletileg. Egyszerűen csak porosabb felhők lesznek - úgymond. Gyakran vágok műanyag paneleket egy darálóval.


A bejegyzés szerkesztéseSyrozha: 2013. december 08. - 22:06

Syrozha 08 Dec 2013

És a feltöltött kézzel a vágás simább lesz. Jigsaw vezetősín nélkül is így vezet.

Syrozha 08 Dec 2013

Eltávolítja a fürdőkádat a doboz miatt?

Olga-83 08 dec 2013

Syrozha, kiderül, hogy ő miatt

Orb 08 Dec 2013


mi van a merevítőkkel? semmi sem vezetett? semmi sem változott a fürdőben? elszakadsz egyik oldalról vagy mindkettőről? valahogy erősödött? És egy másik kérdés - a darálótól, nem fűtött? A fentiek alapján a Bmv segített fretsaw-ot

semmi sem vezetett.

és mi változhat?

vágja le az egyik oldalra, ahol a fej van.

nem rendelt semmit. tömítőanyag fehér töltött, felső sarok és újra tömítőanyag.

a bolgár por pedig tónusú és büdös volt. kirakós csalit vágni. a fűtés neskazhu. Nem öleltem fel a vágás idején.

kétszer vágott le, mert kéz fáradt. fél órára maradt a szobában, és elhozta a fürdőszobába.

Ismét megismétlem a kérdést. mi a nehézség? mi a félelem?

a fürdő nem olcsó. akril vastag. Kár, de kellett

Olga-83 08 dec 2013

Orb, nagyon köszönöm a választ. Csak annyit akartam elsajátítani az első kézből származó információkat. Nincs félelem, kétséges, hogy mi történik. És természetesen kár, a fürdõ nem is olcsó, viszont hol és mit tegyünk vele. a szekrényben nem távolítja el))

Dimka89 09 dec 2013

Saura, Shura, sajnálom, nem tudott ellenállni


A bejegyzés szerkesztéseDimka89: 2013. december 09. - 11:34

öröm 10 dec 2013

A bolgár elméletileg megolvasztja a vágást, de csak elméletileg. Egyszerűen csak porosabb felhők lesznek - úgymond. Gyakran vágok műanyag paneleket egy darálóval.

A bolgár epoxi nem olvad,

A por nagyon sok lesz - akár az utcán, akár az erkélyen lushe.

Syrozha 11 dec. 2013

fan 11 dec 2013

Nem, a téglalap meg van semmisítve az irreleváns az ügyben, ő semmi köze ehhez. tükörkeret bevésve. két oldalról. rendes daráló.

és a keret a csavarokon található. be lehet csavarni (a legközelebb a kapuhoz - találgassuk meg, miért). majd csavarja ki a kívánt magasságot.

nyers, itt azt jelentette, hogy a tapasztalatlanság miatt jobb, ha egyáltalán nem vágjuk, varrunk és így tovább.

Vágja le az akril fürdőt.

Kiemelt állások

Legutóbb megtekintett 0 felhasználó

Nem regisztrált felhasználó látja ezt az oldalt.

A legjobb cikkek az IAB honlapján

 • Minden tevékenység
 • legfontosabb
 • Ötletek otthona számára
 • Anyagok és szerkezetek
 • Vágja le az akril fürdőt.

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

BII. Javítás és dekoráció

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

Az IVD.ru honlap egy vezető internetes projekt, amely a lakóépületek rekonstrukciójának és belső kialakításának kérdéseivel foglalkozik. A honlap legfontosabb tartalma az "Ideas of Your House" magazin archívuma - exkluzív szerzői cikkek, minőségi illusztrációk, gyakorlati tanácsok és leckék. Szakembercsapat dolgozik a projekten, neves tervezők, építészek és vezető kiadói szakemberek közreműködésével.

Honlapunkon átfogó tervezési megoldások találhatók; az építési és befejező anyagok, bútorok, gépek és berendezések részletes piaci áttekintése; hasonlítsa össze saját ötleteit a vezető építészek tervezési projektjeivel; Közvetlen beszélgetés a többi olvasóval és szerkesztővel a fórumon.

Ön egy professzionális építész vagy tervező?

Lehetséges az akril fürdők fúrása? Hogyan?

Fürdő gyártó KollerPul, Karina. Hogyan fúrhatsz egy lyukat a fürdőszobában, milyen fúrógépet kell használnod, meg kell melegíteni a felületet, mi lesz? Nem akartam feltörni az anyagot, és mondd meg a tapasztalatból, hogyan lehet leginkább csinálni.

Ha ilyen igény mutatkozik, akkor megteheti.

Ha ez teljesen egyszerű, anélkül, hogy bemennék a részleteket, akkor egy akril fürdő (bármilyen gyártó) néhány erősítő réteg üvegszálas és epoxi és a folyékony akril maga.

Amint látja, ez az építmény "ujjával ásott".

De jobb, ha nem egy ujjal, hanem egy tollgyakorlót fán, vagy egy korongot a fán egy hegyes szett (szinte minden ilyen).

A fúrók jobban vásárolhatnak egy készletet

A fúró minimális fordulatszámra van állítva (300-at és kb. Egy percet fúrtam).

A fúrót nem szabad lenyomni.

Mi lenne a fúró "nem gululu" a bejáratnál, egy akril fürdő (egy hely a fúráshoz), amit valami éles (még egy közönséges köröm is) kell megcsípni.

Kern anélkül, hogy fújna, csak a kezed, mintha "csavarja" a köröm akril, ez elég lesz.

Ezután szerelje fel a fúrót szigorúan függőlegesen a felülethez képest. És elkezdünk fúrni.

Az akril olyan hajlékony, hogy még a fúró sem mindig hűlni fog.

Ez minden, nincs "bölcsesség" egyáltalán.

Chuck a fúró nem kell verni, ez is nagyon fontos.

Fúrás lehetséges, mi a kérdés! Ha valamit hozzá kell kötni, ez egy dolog - az oldalakat fúrni, és például csavarokkal vagy szegecsekkel rögzíteni.

Az ilyen kis lyukakat hagyományos fém fúrókkal fúrják. Az akril fürdõk alapvetõen műanyagból készülnek, és a mûanyagot könnyen fúrószerszámmal lehet fúrni, a legfontosabb az, hogy egy másik lemezt helyezzünk el úgy, hogy a lyuk egyenletes legyen és ne károsítsa a bevonatot. Szabálytalanságok vagy zsetonok, egyszerűen levágva egy íróasztali késsel vagy pengével.

De ha például a szifon átrendezésére és egy nagy átmérőjű lyuk fúrására vállalkozott, akkor helyesen értékelnie kell az eljárás lehetőségeit!

Az első fürdõ alulról megerõsödik, és mindenhol nem lesz lyuk fúrás, mert a tartólemez alja beavatkozik!

A második nem mindenütt fürdésnek van egy sík felülete szinte mindenütt, amelynek kereksége miatt nem lesz jó minőségű fúrás.

És a harmadik dolog, amit fontolóra kell vennünk, hogy az akril fürdőkben a gyártó által gyártott szerelési lyukakat megerõsítik, vagyis kifejezetten erõsebbek a test többi részéhez képest, ha más helyre lyukat fúrunk, akkor nagyon gyengék lesznek, és a kérdés az, hogy hogy ellenálljon a hajlítás vagy az öröklés példájának terhének - úgy gondolkodjunk komolyan, mielőtt egy nagyon drága terméket választanánk.

Nos, akril fürdõt fúrhatsz, amint már korábban írom valamilyen szerszámot fém vagy mûanyag fúrásra, például ugyanazt a koronát a mûanyag panelekhez, amelyeket a kapcsolók és aljzatok felszereléséhez használnak.

Vannak példák, amikor az emberek maguk telepítik a háttérvilágítást, a pezsgőfürdő és más eszközök felszerelését.

Fürdőszobai telepítés

Kiemelt állások

Üzenetek írásához hozzon létre egy fiókot vagy jelentkezzen be

Önnek regisztrált felhasználónak kell lennie ahhoz, hogy észrevételt tegyen.

Hozzon létre egy fiókot

Jelentkezz be a közösségünkbe. Nagyon egyszerű!

Jelentkezzen be

Már rendelkezik fiókkal? Jelentkezzen be a rendszerbe.

Vagy jelentkezzen be az egyik szolgáltatással.

A Google azt ajánlja

Ajánlások

Víkendház az erdőben: mint művész, Igor Shubin átalakította az erdei telket. Layfkhaki a nyári lakosok számára

A KGB kiadott egy cikket a Country House-ban, Dacha, kedd, 08:49, cikk

Hogyan lehet a gipszkarton-partíciót tökéletesíteni?

Sander egy témát írt alá a Gipszkarton, 2005. március 3-án

A TE 30-A36 vezeték nélküli kalapács fúró

A Sano kiadott egy cikket az Eszköz és Berendezés, 2013. április 29-i cikkében

Gáz szerelőpisztoly HILTI GX 120

Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, március 11, 2012, cikk

Házi ház a csiszológépen egy gyémánt csésze vagy kefe számára

FugenFührer írt egy blogbejegyzést a FugenFührer Blogban, 2017. február 13, blogbejegyzés

A tesztvizsgálatot az SCW 22-A és az SCM 22-A fűrészek tesztelik

Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, december 24, 2012, cikk

Hogyan vágjuk a zsanérokat a belső ajtókban.

Sano kiadott egy cikket a Repair School-ban, 2007. június 15-én

Gipszkarton mennyezetre szerelése

andral írt egy témát a Gipszkarton mennyezeten, 2005. január 17-én

A fürdő kiszerelése - könnyedén megoldjuk a problémát!

Az emberek gyakran azt mondják, hogy a javítás rosszabb, mint egy tűz. Szinte lehetetlen befejezni. Mindig van valami, amit meg kell zsírozni, készen kell készíteni, stb. Ez a megközelítés azonban ritkán alkalmazható a fürdőszobában. Ha a nappaliban vagy akár a konyhában is javítás nélkül is megteheted, akkor alig élhetsz WC és kád nélkül.

Ha meg kell újítanod a fürdőszobát, akkor az egyik legsürgetőbb probléma lesz a fürdőkád. Az a tény, hogy még ha nem is szándékozik új fürdőt vásárolni, és csak javításokat végez a helyiségben (új csempe, csőcsatlakozás, csövek stb.), Akkor teljesen szabaddnia kell a szobából minden idegen tárgyról, beleértve és a fürdőből.

Előkészítő szakasz

Tudja meg, ki köteles foglalkozni a nagyméretű rakomány elszállításával az alapkezelő társasággal kötött megállapodás alapján. Az a tény, hogy nincs jogod arra, hogy a nagyméretű hulladékot és az építési hulladékot egy közös tartályba dobja háztartási hulladékkal. Az ilyen szemetet az udvaron elhelyezni, egy további tartályt lehet felszerelni, amelyet a közgyűlés határoz. Alapkezelője díjmentesen magánál tudja nyújtani Önnek ezt a szolgáltatást. Ha a felsorolt ​​lehetőségek közül egyik sem áll az Ön rendelkezésére, akkor a szemetet egy speciálisan kijelölt helyre kell vinnie e célokra, valószínűleg a város határán kívül.

Vegye ki a fürdőszobából az összes elemet: mosógépet, fali szekrényeket és polcokat, tükröket, mosdót, WC-t - egy szóval, minden tiszta.

Távolítsa el a régi csapokat - ha nagyjavítást indított el, akkor célszerű egyszerre megváltoztatni az összes vízvezetéket. Ezenkívül a keverők élettartama és a legtöbb esetben rövid.

Gondold végig, hogy a kád áthalad-e az ajtón, vagy el kell-e távolítani a zsanéroktól, vagy akár az egész ajtókeretet is le kell szedni. Még akkor is, ha a fürdő a folyosókon méretekben illeszkedik, figyelembe kell venni, hogy a fürdők olyan lábakkal rendelkeznek, amelyek könnyen károsíthatják az ajtókat. A legtöbb esetben könnyebb eltávolítani az ajtót a zsanéroktól egy ideig, mint vásárolni egy újat. Ha ezt nem szeretné, akkor próbálja megvédeni az ajtóvédőt egy puha ronggyal vagy filmből.

Ilyen körülmények között néha sokkal könnyebb fizetni a fürdőszoba bontásához és eltávolításához, mint magának.

Szükséges eszközök

Ha még mindig úgy döntesz, hogy önállóan szétszeded a fürdőt, fel kell töltened a következőket:

 • állítható csavarkulcs és csavarkulcs készlet;
 • csavarhúzó;
 • fogó;
 • véső;
 • fémfűrész;
 • szánkó kalapács;
 • feszítővas;
 • daráló;
 • védőszemüvegek és légzőkészülékek;
 • egy nagy darab ruhát;
 • szilikon tömítőanyag;
 • új gumibetétek vízvezetékhez;
 • csomagok építési törmelékhez;
 • egy extra pár keze - egy ilyen komoly üzleti tevékenység önmagában nem csak nehéz, de akár traumatikus is lehet.

Munkavédelem

A fürdő lebontásakor, mint bármely más felelős ügyben, fontos, hogy tartsa be a biztonsági óvintézkedéseket:

 1. Kapcsolja ki a vízellátást. Ne felejtsük el, hogy a vizet nemcsak a mosogatóhoz és fürdőkádhoz szállítják, hanem a WC-csésze leeresztő csövéhez is. Ezért a legjobb, ha azonnal lezárja az elzáró csövön álló útlezárót.
 2. Tömítse be a bemeneti csatorna lyukakat. Például fedje le őket valamilyen vízhatlan filmmel, ragasztóval rögzítse a padlóra vagy a falra.
 3. Ha a csatornacsövek egy részét a fürdőhely cseréjével kívánja cserélni, akkor előbb új csöveket kell beszerelni: tisztának kell lennie, át kell alakítani egymást, a fém-műanyag csövek végeit tisztítani kell.
 4. Válassza ki a megfelelő ruhákat. Mivel nehéz eszközökkel, például törmelékkel és pörölyökkel kell dolgozni, akkor jobb lesz, ha csak védi a tested szűk nadrágot és inget. Ez megkönnyíti a csapást, ha valami rosszul megy.
 5. Használjon védőszemüveget és légzőkészüléket - ha puskával dolgozik, különösen akkor, ha a zománc megsérült, nagy és éles törmelékrészek károsíthatják a szemét vagy belélegezhetik a légzőrendszerbe.

Ha egy régi pezsgőfürdőt választottál, javasoljuk, hogy olvassa el cikkünket a forró kád felszereléséről.

Lábfürdő szétszerelés

Számos régi fürdőt, különösen a szovjet idők öntöttvas kádjait lábbal készítették. A fürdőben lévő magas páratartalom következtében a lábak savanyúak, és nehezebb leszerelni őket a fürdőből. Ha a fürdő lábai tartósan megtagadják a csavarodást, akkor két lehetősége van - vagy hagyja őket ugyanazon a helyen, és próbálja meg magával hozni a fürdőt, vagy levágni őket egy bolgárral. Minden esetben meg kell vizsgálnunk a helyzetet, hogy elhagyjuk őket, vagy jobb lesz-e.

Az öntöttvas fürdő szétbontása, az integritás fenntartása mellett

Az öntöttvas fürdő szétszerelése a legnehezebb, mivel ez a fürdő nagyon súlyos. Bizonyos esetekben az ajtók szélessége nem teszi lehetővé az öntöttvas kádat teljesen a házból.

Ha elég szélesek, próbálhatja ki az egész fürdőt, és ragaszkodnia kell az alábbi cselekvési tervhez:

 • Győződjön meg róla, hogy a fürdőszoba lábai szilárdan rögzítettek és a szállítás során nem esnek le. Ha ez megtörténik, súlyos sérülést okozhat, és még törést is okozhat. Ellenőrizze, hogy az ékek, amelyek a lábakat a fürdőhöz rögzítik, nem sérültek meg időben.
 • Kezdje a szifon lebontásával. Próbálja meg lazítani egy csavarkulccsal. Kezdje a fürdőkád helyétől. Ha nem tudsz lazulni, akkor használjon fűrészszalagot, darálót vagy kalapácsot és vésőt.
 • Az öreg fürdőket - különösen a szovjet időkben - a habarccsal szorosan rögzítették a falakra, és fürdővel fedették őket, és csempével fektették. Ezt a megoldást egy vésővel kell eltávolítani. A fürdőnek szabaddá kell válnia a falakról és a padlóról.
 • Ha a fürdőt beágyazta a falba, akkor először távolítsa el a fürdő lábát ezen az oldalon, tegyen valamit a kád alá, hogy ne károsítsa a padlót, és ne dobja le a fürdőt a lábára, majd nyomja le erővel a fürdőket -.
 • Ezután távol kell húzni a kádat a falról olyan távolságban, hogy egy ember szabadon oda tudjon férni. Átlagosan ez a távolság fél méter. A legegyszerűbb módja ennek az, ha egy rúd vagy egy feszítővasat használ.
 • Miután eltávolították a fürdőt, egy személy belép a helyiségbe, és elősegíti a fürdő 90 fokos mélyedését az aljából. Légy óvatos! Ne hagyja, hogy a kád kiesik vagy lefelé mozogjon. Annak érdekében, hogy a fürdő ne csússzon ki, kesztyűben dolgozzon, és a fürdő után le lehet fordítani, alulról valami nehezen támogatva.
 • Ebből a helyzetből célszerű kiterjeszteni a fürdőt vízszintes helyzetbe úgy, hogy az szabadon haladjon az ajtóban, és kényelmesen hordozza azt.

Az öntöttvas fürdő szétszerelése egy pengetővel

Ha az öntöttvas fürdőt nem lehet teljesen eltávolítani, azt részekből is elvégezzük:

 1. Távolítsa el a szifont, és dobja el a habarcsot a fürdő peremén, a fent leírtak szerint.
 2. Próbálja meg a fürdőt legalább 15 centiméterrel eltávolítani a falról.
 3. Fedezze le a fürdőt egy nedves ruhával - ez lehetővé teszi, hogy megvédje a testét a szétlapoktól, amelyek lepattinthatnak, amikor egy kalapácsot használnak.
 4. Nincs értelme a sledgehammersnek a fürdő teljes felszínén való átfésülésével - épp elég ahhoz, hogy pontos kemény fúrást tegyen. Korlátot használhat: ebben az esetben egy precíz csapást kell találni egy zsákos kalapáccsal a hulladékra azon a helyen, ahol az elvezetés már korábban volt. Ha a fürdő nem adódott be, használhatja az őrlőgépet, és apró darabokat készíthet az oldalán, majd a kád alján egy kardcsaptelep segítségével dolgozzon.

Hogyan lehet eltávolítani egy régi acélfürdőt?

Az acélkabin szétszerelésének alapelvei ugyanazok maradnak, mint az öntöttvas leszerelése, azzal az egyetlen különbséggel, hogy először is az acél fürdők kevésbé súlyoznak, másrészt pedig az ilyen fürdőkád szétzúzása nem működik - ha a fürdő nem lép be az ajtóba, meg kell vágni.

Az acél fürdőkben szifon helyett rendszerint speciális műanyag vagy acél csöveket használnak, amelyeket fürdőfűző vagy leeresztő-túlfolyó rendszernek is neveznek. Az ilyen rendszer leszerelése sokkal könnyebb, mint az öntöttvas csövek. Először próbálja meg előmozdítani a rendszert.

Ha ez nem megy végbe, az acélpántot meg kell vágni egy darálóval, és a műanyagot meg lehet szakítani hagyományos kalapáccsal vagy bármilyen más alkalmas eszközzel.

Akril fürdőkád eltávolítása

Az akrilfürdő fő előnyei a könnyűség (átlagosan kb. Harminc kilogrammos tömegű fürdő) és különböző formák. A fürdőkád képzeletbeli kanyarai bizonyos esetekben nagymértékben leegyszerűsítik a fürdő eltávolítását az ajtókon, így az akril fürdők ritkán előfűrészeltek, mielőtt ártalmatlanítanak.

Az akrilfürdők bontásának nehézségei csak akkor merülhetnek fel, ha bármilyen további felszerelés van felszerelve, pl. Egy hidromasszázs rendszer. Ebben az esetben jobb, ha felveszi a kapcsolatot a szakemberekkel annak elkerülése érdekében, hogy a rendszer ne legyen alkalmas további felhasználásra.

Olvassa el az akril fürdő telepítéséről szóló cikkünket is.

Lehetséges egy akrilfürdő kivágása

A FORUM-ban kérdéseket tehet fel a javítással kapcsolatos kérdések iránt, és nem csak. És nagyon gyorsan megkapja a tapasztalt szakemberek válaszát.

A hatalmas mennyiségű levélszemét miatt kötelezővé tették a kötelező regisztrációt!

 • Oldal 1/1
 • 1

Miután a csempéket a falra helyezte, a fürdő egy kicsit nem ment végig a fürdőszobában. Lehetőség van arra, hogy az egyik oldalon egy őrlőgépet szórja le szó szerint 1-2 cm-rel?
Will zománc crack? Attól tartok, hogy kicsavarodnak, de a fürdőkádon egy műanyag sarkot még mindig a csuklóra kell helyezni, és egyáltalán lehet csiszolni az öntöttvasat, ha igen, mi a legjobb lemezek?

Az öntöttvas hagyományos fémlemezzel vagy kővel van fűrészelve. Az új fürdő nem csökkent, bár az ötlet így volt. Régi vágás, sok fekete por volt. Le kell vágni, becsukni a fürdőt, ragasztószalaggal ragadni, a szikrák égni, a zománcon maradni fekete pontok formájában. Két oldalról nem vágtam le, hanem egy másikról. Volt egy szilva-túlcsordulás a lábamban, amikor meg kellett tüzelni, aztán szenvedtem, nem illett.