Legfontosabb > Bútor

Hogyan vágjuk el az akril fürdőt?

Más hasonló konzultációkból származó kivonatok.

Valentin Vedensky
Lehet-e levágni az akrilfürdőt? A merevítõk vágása nem megengedett, amikor kitölti a fürdõt a terhelésrõl, amely felrobbanhat, a dekoratív képernyõt le lehet vágni. Lehetséges és kínáltak, és lehet vágni, de jobb, ha „csőr”, hogy ne kattintson Reza mindent tudni vághatja azt szeretné, ha az, akkor jobb CONNECT bar növelése vagy telepíteni helyettesítő, amit a menet úgy tekintettek, mint a szerencsétlen kőműves öntöttvas nyírni, és még akril, mint a Hello ( de egy dolog, öntöttvas, öntöttvas, akrillal pedig a merevítők tartják)

Lehetséges egy akril fürdő kivágása?

A fürdő végén, lehetséges, hogy a fürdő nem illeszkedik egy kicsit. Mit tanácsolsz? Vágja le a kádat, és kigombolja a lyukakat a fal alatt.

Igen, nyugodtan látta magát (és szükség esetén fúrt is), ne érintse meg a fő merevítőket, különben nem fog állni - ez akkor tört meg, ha elkezdi gyűjteni a vizet. Fűrész elektromos szerszám, például - daráló vagy fűrész (lemez). Használhat egy elektromos gyalugépet, ha kicsit 1 cm-re kell eltávolítania, általában az oldalhüvelyek rövidülnek, leginkább egy kicsit mindkét oldalon. Ez így történik:

Mindazonáltal a fűrészelt akril fürdőt erősíteni kell, vagy rögzíteni kell a falhoz, rögtönzött hangsúlyt kell fektetni, vagy akár egyáltalán is - a falakon lévő támasztól három oldalról (ez akkor, ha a fürdő négyszögletes).

Rövidítse le az akril fürdőt

Szembesült a problémával -
Az akrilfürdő hidromasszázs hossza 170 cm.

A falak közötti távolság 169,2 cm.

Az eredmény - a fürdő már 5 éves, de kissé kanyarodik
terhelés alatt, és ennek köszönhetően a szilikon a falhoz csatlakozik.

Kérést kérek - annál könnyebb lecsökkenteni kb. 10 mm-rel. (figyelembe véve
csiszoló, vagy szalagos csiszológép)?

Is, érdekli a tapasztalat - lehetséges akril fürdő
a falra (csempe) lévő csomópontra ragasztva a csemperagasztó - kerámia oldal (profil-háromszög)?

vágja ki nulla.ereyaetsya merevségét, a vályú lesz, mint a fésű, csak vedd fel a falat, tapadj ragasztót a szilikonra, a ragasztó nem lesz.

Kedves Ruslan! És ha nem is teljesen vágott perem egy akril kád, és 8 négyzet vágja 3 cm annak érdekében, hogy a feljebb szorosan a fal is veszélyezteti elvesztése integritás fürdő (fűtési cső és tesztelt szögletes fürdő nem tartalmazza, és nagyon hasonlít a székhelye)

ruslan1111 írta:
vágja ki nulla.ereyaetsya merevségét, a vályú lesz, mint a fésű, csak vedd fel a falat, tapadj ragasztót a szilikonra, a ragasztó nem lesz.

Vettem akril fürdőszoba 1,7 (AESZ termelés) azzal az elvárással, körülmetélés 5 sm.Risknul - cut - keménysége nem vész el, „Gram” csavarni lábak - set - áll, mint vkopanaya nem várta, hogy ez történt. A fürdő falának vastagsága 3-5 mm. Lásd a fotót itt ">

A megfontolt szerszámokban vegyen fel egy bimetálfűrészlapátot, talán segít megoldani a problémát szétszerelés nélkül, és a sarkok rögzítése előtt töltse fel a fürdőt vízzel.

YAN KOLESNIK, vágja el a fürdőszoba szélét? Valami nem látható a képen. És aztán három oldalról azonnal le kell vágnom. Attól tartok, hogy a merevség eltűnik

bestnv írta:
vágja el a fürdőszoba szélét?

Nem Yang, de én vágtam (Yang képében, ahogy látszik - a tábla padlódása le volt tiltva!). Maza ilyen - attól függően, hogy mennyit vágni és attól függően, hogy hogyan kell kijavítani. Ha 0,5-1 cm-rel kell lerövidíteni, akkor elvileg jól le van vágva, például egy elektronikus bank. Általában a külső hüvely oldala hajlik, és ez a lejtés egy kicsit elviselhető. Jobb - mindkét oldalon, ha a hossza nem illeszkedik egy kicsit. Ha egy csomó (mint Jan) - akkor, kmk a saját fasz és kockázatot. De minden esetben (és különösen - különösen), az akrilát a falakhoz kell rögzíteni. Ie lean a szervezett falon a oldalán hangsúlyt fektetnek az összes lehetséges falra - ahogy itt a fórumon. Ha téglalap alakú, akkor három falon. Az alsó élszintet méri és méri, és ezen a szinten egy tartólemezt helyez a falra. És profilos alumínium csőből készült, 20 * 40, folyadékfejek + fahasáb. Azt is csinálják Alminus szabályából.
Ezután szilikonnal bevonták a rúd és csempe zsíros szögében, és a kád szélét lefelé (a kádat magasabbra emeljük, hogy ne keneteljük a szilikont). A fürdőt megtöltik vízzel annak érdekében, hogy megmunkálják, és ebben a állapotban a szilikon ragasztja a fürdőt a tartóba.
Gondolom, ha sokat vágsz, akkor ha a megfelelő szintre támogatod a vágott él mentén, akkor minden rendben lesz, még akkor is, ha a teljes hüvely tüskés, mint Jan.
Tovább a tömítés lezárva. Hogyan - szinte holiváris téma

Ez egy személyes élmény a 3 fürdőben (egy kicsit). Nem sokat vágtam, de leírtam a gondolataimat.

akril fürdő

Lehetőség van 2 cm-re vágni a fürdő végétől (akril), hogy méretük legyen, mi következménye a műanyagnak? Exfoliate és TP.

Hol vannak az összeszedett akril fürdőkapcsok? Ha van öntöttvas, akkor semmi probléma. Vágj akril fürdőket, és többször is. Semmi sem lesz műanyaggal. Az egyetlen dolog, hogy helyreállítsa a merevítőt, mielőtt a vágott fürdőt behelyezné, például egy alumíniumszöget illesszen a falhoz. minden

Lehet jobb egy falat készíteni?

úgy gondolkozzunk, különösen azért, mert a nadrág általában lekerekített, és merevítőt képez

Azt tanácsolom, hogy ne kísérletezzen. Ha nem tudod megfulladni a falban, próbáld meg feltenni a kérdésedet közvetlenül a gyártónak.

Teljes mértékben egyetértek veled. Bármire vághatsz. Csak akkor következhet be a következmények.

Természetesen lehet vágni és többször is. De el kell gondolkodnod az elülső részről, talán meg kell vágnod mindkét oldalról egy centiméterrel? Szükséges lesz a sarok sarkára helyezni.

Jobb és pontosabb a fal feltöltése! Végül is, nem telepítetted a cserépet a kád felhelyezése előtt?

Lehet, ha közeledik, majd egy határ vagy sarkok a fürdőszoba maga nem hámozni, és nem crack!

Stroebe megbízható, akkor is, ha a burkolólapok ragasztása, darálók és gyémánt lemez vpered.s az oldalon, ahol a csatorna, majd ragassza a lábujjak zárt, csak a selikonom szalagot átadni!

MIVEL VANNA LIGHT, JOBB VÁLASZTHATÓ, JOBB A BATHTUB, NEM VÁG, TÖRTÉNT A STRING BREAK

Az akrilfürdõket nem lehet a stroboszkópba felhúzni (olvassa el a szerelési útmutatót), mivel a hõmérséklet növelésével nem megy sehova, és megreped.

Hol vannak az összeszedett akril fürdőkapcsok? Ha van öntöttvas, akkor semmi probléma. Vágj akril fürdőket, és többször is. Semmi sem lesz műanyaggal. Az egyetlen dolog, hogy helyreállítsa a merevítőt, mielőtt a vágott fürdőt behelyezné, például egy alumíniumszöget illesszen a falhoz. minden

Köszönöm az illetékes tanácsokat, sajnálom, hogy korábban nem találtam a csapatot.

Mi és vasöntvényt vágunk. Nem lehet semmilyen fürdőt vágni következmények nélkül, nos, általában minden helyes.

Vágjon le semmit héja nem kerül ellenőrzésre.

Le lehet vágni, csak elveszett merevség

Ha nem elrontja a merevségét

Egyetértek Vitalik Arkhipov-val. Vágás és többször is))

A fürdőkád falán levő helyen jobb helyen, egy kis csiszolótárcán keresztül egy 5 mm-rel nagyobb csatornát láttak a fürdő oldalánál, majd ezt követően egy hab vagy szilikon tömítőanyagot helyeztek el a fürdőben.

Kedves Mesterek! Ha lenne esélye és vágya arra, hogy a fürdés nélkül telepítsek, akkor nem kérdeznék meg egy kérdést, nem a férjem után.

Le tudja vágni a fürdőt, de mi a probléma? jobb ütni egy falat. dobott 1,50-es vasalót az 1.48-as helyiségbe

Kaluga fórum

Trim akril fürdõ

Olga-83 2013. december 07

Vettünk egy akril fürdőt 180 cm-re, fertőzés, nem lép be a fürdőszobába 2 cm-re.. a falat nem lehet vágni, a csempe már le van fektetve, és ez nem segít. Gondolkodni a férjével, de ha a szélein vágta? Ki tette ezt? az interneten olvastam egymásnak ellentmondó véleményeket, akik azt mondják, ami lehetséges, ki azt mondja, ami lehetetlen. Tisztelt fórum-felhasználók, bárki találkozhat velem, mondja meg nekem - tudná ezt csinálni?

rajongó: 07 dec. 2013

mb nem szerepel a hosszban?

ne próbálj meg vágni a széleket. a kerület mentén merevítők, akkor levágja a végét. megtörni a csúcs merevségét. mindent, ami azt jelenti.

egy fal falvastagsága 2 cm mélységig, a fürdőszoba végének hossza és a bordák magassága (amelyhez a fürdőszoba szélessége a perem legnagyobb szélességével szomszédos). ha kanesh nem rendelkezik beton válaszfalakkal)

különben gondolkodni kell a helyszínen. áramlik


A bejegyzést editedFan: 2013. december 07. - 15:45

Olga-83 2013. december 07

Az ólomfal nem egy lehetőség, ismétlem. Ne tegye be magának a fürdőszobába, hanem átugorjon, és ne ott, és ne itt. van szükség, hogy a fürdő legalább 178.. mi ez válogatni kezdett, és tolta fogaskerekű)) olvassuk a különböző fórumokon, hogy az emberek levágják, és úgy tűnt, minden rendben van.. annál álmodunk csak az egyik oldalon az ő rövidített


A hozzászólást szerkesztették Olga-83: 2013. december 07. - 17:10

rajongó: 07 dec. 2013

Miért gondolja azt, hogy nem tud többé-kevésbé szépen faragni egy cserépet a csempe? még mindig oldalra van festve, mert nem falasztottad el.

Ha azt szeretné, hogy egy kasza vágott, ez egy mester üzlet. ha szimmetriával rendelkezik, akkor 2 cm-t vághat egyik oldalról, és 1-et egymástól.

a fürdő, egyébként, a beszerelés alatt, nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is csavart. ötvözni, mondjuk.

Személy szerint én magam (ha hallgatom, amikor az én irányításom alatt állok) kivágná a fülkéket a falon, felkapja a fürdőt, és bezárja az összes oldalt.

Olga-83 2013. december 07

Fan, nem tudom elmagyarázni neked. Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró. Hogyan dobhatunk be egy 180 fürdőt? NEM belép a szobába egyenes vonalban, átlósan kell húzni, és végül el kell ragadnia, és ez az.. legalább érintse meg - nem fog belépni. ha csak egy fal szakad, de nem a tervünkben van.

PLIK 07 Dec 2013

bmv-25 07 dec 2013

Fan, nem tudom elmagyarázni neked. Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró. Hogyan dobhatunk be egy 180 fürdőt? NEM belép a szobába egyenes vonalban, átlósan kell húzni, és végül el kell ragadnia, és ez az.. legalább érintse meg - nem fog belépni. ha csak egy fal szakad, de nem a tervünkben van.

A zuhanytálca oldalának levágása sem volt semmi szörnyű (volt egy vastag üvegszálas réteg), a merevség maradt.

Ha magam állítok, akkor vágnám le magam anélkül, hogy a négyzet alakú szakasz metszetét a vágott éllel szilárdan a falra gondoltam volna.

muzruk 07 dec 2013

mivel azt mondják, hogy a kollektív gazdaság ügye önkéntes.

Kisebbre cserélném a fürdőt.

rajongó: 07 dec. 2013

A Kstatte négyszögletes profilt adott egyszerre a raklap alatt (a négyzet nem igényel további fémfelhasználást). Tozh opció: vágja le a nadrágot, rögzítse a profilot a falhoz, hogy az oldala támasszon és fürödjen rá. Csak nem értem meg, csak Olga, akit nagyon tisztelünk... Hiányolsz 2 cm-re, aztán egy.. és azt hiszed, hogy ha 1-2 cm-t vágsz ki, akkor a fürdőszobában ki fogsz nyitni? Kétlem, de mindazonáltal jó szerencsét neked.

és nem változtatom meg a fürdőt. faragni az oldalakat, mindenféle polcokat. Schaz maga változtatta a fürdő 150-170 mert az azonos. épp ellenkezőleg.

bmv-25 07 dec 2013

mivel azt mondják, hogy a kollektív gazdaság ügye önkéntes.

Kisebbre cserélném a fürdőt.

Egy férfi vesz egy 170 fürdőt, és megkérdezi, mit kell tennie egy 8 cm-es lyukkal.

Olga-83 2013. december 07

egy rajongó, hosszú és fájdalmas manipulációk kísérleti eszközökkel, arra a következtetésre jutottunk, hogy a boldogságnak legalább 2 cm-e nincs.

Köszönöm a megerősítésre vonatkozó ötleteket.. nem gondoltam rá

muzruk, a változás a kevésbé az első dolog, ami eszembe jut. sajnos, a bolt nem volt hajlandó kicserélni..

általában a metszés tisztán a kétségbeesésből származik.. ha nem tudja eladni, akkor megpróbáljuk lecserélni... hol máshol?

Olga-83 2013. december 07

bmv-25 - kérlek, mondja meg, nem vágta le a széleket vágás után? Az interneten találtam tanácsot valamilyen gépjármű dolog kezelésére. Nem emlékszem pontosan, hogy mit kell tisztázni.. és egy másik kérdés, mi volt a vágás?

muzruk 07 dec 2013

bmv-25, élni akarok. szó szerint hiányzott egy centiméter. közelebb került a falhoz, ahol a fej. És a lábak között van egy gyönyörű polc a keverő alatt, ahol ez a 8 centiméter. Minden rendben van.


A bejegyzést szerkesztettékMuzruk: 2013. december 07. - 19:14

bmv-25 07 dec 2013

bmv-25 - kérlek, mondja meg, nem vágta le a széleket vágás után? Az interneten találtam tanácsot valamilyen gépjármű dolog kezelésére. Nem emlékszem pontosan, hogy mit kell tisztázni.. és egy másik kérdés, mi volt a vágás?

A kirakós játék egy finom fog (nagyon maró por és egy bűz, amely alig hasznos az egészségre), vágás előtt, maszkoló szalaggal ragasztva - hogy ne karcolja meg. majd tisztítsa meg a szélét csiszolópapírral a sávon - távolítsa el a kisméretű csapdákat a vágás után.

bmv-25 07 dec 2013

bmv-25, élni akarok. szó szerint hiányzott egy centiméter. közelebb került a falhoz, ahol a fej. És a lábak között van egy gyönyörű polc a keverő alatt, ahol ez a 8 centiméter. Minden rendben van.

A járműnek van egy fürdőképernyője is. Van egy polc is?

muzruk 07 dec 2013

az oldalamon az alátét bezárul és nem látható.

Talán ugyanaz velük.

Syrozha 07 Dec 2013

a változás a kevésbé az első dolog, ami eszembe jut. sajnos, a bolt nem volt hajlandó kicserélni..

Kíváncsi vagyok, milyen boltos motiváció?

Miért gondolja azt, hogy nem tud többé-kevésbé szépen faragni egy cserépet a csempe?

az emberek nem tudják, hogyan kell megfelelően kijavítani a fürdőkád szélét, és felajánlja neki, hogy csempéket készítsen a csempebe. vicces!

Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró.

Szeretném megérteni, mit gondolsz, mikor elvégezte a munkát a fürdőszobában? Általában a kezdeti szakaszban mindent meg kell számolni. Most van gimor.

Ha a doboz megakadályozza a "start" -ot és nem lehet semmilyen módon bekötni, akkor két lehetőség közül választhatsz. Ha a csere nem lehetséges, akkor látta. látta Shura - arany (k). A tippek mindenképpen használhatatlanok lesznek, mert a kirakósok fogják tartani a kezéteket, és mennyire remegnek - így lesz a vágás is. Bár a Tanács Fan

Opció: vágja le a nadrágot, rögzítse a profilot a falhoz, hogy az oldala támasszon és fürödjen rá

Tévesztettem volna a kereskedelem szabályait a bolt árujogának megtagadása érdekében cserébe és megváltoztathatnám a fürdőt.

rajongó: 07 dec. 2013

bmv-25, élni akarok. szó szerint hiányzott egy centiméter.

sajnálom. nem tudott ellenállni. nincs bűncselekmény

Olga-83 2013. december 07

Syrozha, uv)) annyira írt.. Válaszolok:

1) az áruház helyesen van, elvben, amely megtagadta. A feltételek mind hosszú ideig lejárt.

2) Tudja-e, hogyan kell megfelelően vágni a fürdőkád szélét? Csak érdekel ez) ossza meg a tudását!

3) amikor megterveztük a fürdőszobát, minden mértünk. De nem vették figyelembe a falak egyenetlenségét, és őszinték, teljesen elfelejtették a dobozt, ami beavatkozik. Rögtön át fogjuk húzni a fürdőt. oh jól)

Itt vagy, Serge, mit gondolsz, hogyan vághatod meg?

rajongó: 07 dec. 2013

Nuno. mint látom - az idézőjelek száma tükrözi a hajlásszöget sok szerencsét Olga.

Olga-83 2013. december 07

rajongó mit értettél?

rajongó: 07 dec. 2013

Olga. Találtad azt, aki rábeszélt téged, amit mondtam. Nem merem zavarni a tanácsomat. annyira, hogy a fele hiányzik. sok szerencsét ne feledd: a tanácsadás ingyenes - és végrehajtásuk a bizalomtól függ. ismét - jó szerencsét.

Olga-83 2013. december 07

rajongó, nos, a jogot, hogy megsértődj.. Elolvastam minden tippet, a tiédet, a Bmv-et, a nyersanyagokat és más felhasználókat. Senki sem tudott még meggyőzni semmit, mert még nem ismerjük meg magunkat, hogy valamit vágunk-e vagy sem. Mindazonáltal nem érdemes egy fillért sem, és nem akarjuk megrontani a fürdőt. Most a vágy az, hogy megtudja az összes előny és hátrány. Nos, jó szerencsét kívánok - köszönöm! És nem beteged meg)))

Syrozha 08 Dec 2013

Olga már elmondta, hogyan kell csinálni. De mindenesetre nem lesz jó. Nos, legalábbis úgy tűnik számomra.
És kiderült, hogy sok szakértő van az akril fürdőben mosni.
Soha nem láttam a fürdők széleit - soha nem hibáztam a méretben. Hála Istennek.

Kutyák: Vegyél egy új fürdőt, különben megtörténhet, hogy minden manipuláció a kegyetlenséggel és a sztrájklással együtt azt eredményezi, hogy nagyon rosszul jön ki. Értékesítsen olyan régi, mint az idő.


A bejegyzés szerkesztéseSyrozha: 2013. december 08. - 10:43

fan 08 dec 2013

nyers, valami abban a hangban, amit elfelejtettél, amit személyesen írt)

van valami gyanús a képen? ha érdekel, akkor meg tudom adni az eredeti méretét

bmv-25 08 dec 2013

Fan, nem tudom elmagyarázni neked. Megérted, a fürdőszoba szélessége (a csempe lefektetése után) - 179 cm, és a fürdőszoba nem szabványos, még mindig van egy doboz zavaró. Hogyan dobhatunk be egy 180 fürdőt? NEM belép a szobába egyenes vonalban, átlósan kell húzni, és végül el kell ragadnia, és ez az.. legalább érintse meg - nem fog belépni. ha csak egy fal szakad, de nem a tervünkben van.

Ha állást hozsz? Helyezze be a kád egyik szélét az ütközőbe, és engedje le a másikat.

Olga-83 08 dec 2013

bmv-25, a fürdő csak a vázból való kicsavarásával nyitható be. Ez azt jelenti, hogy először állítsa be a keretet, majd készítsen külön fürdőt. De: ha behelyezi a fürdõt a strobe-be, akkor már nem lehetetlen a vázra csúsztatni és csavarni. A választása jó az öntöttvas fürdők számára, amelyeknek nincs keretük.

Orb 08 Dec 2013

Egy balgarka fűrészelte le, és nem tudta a fájdalmat. mindössze 2 cm-re fűrészelt, a falak pedig egyenletesen kiegyenlítettek a fürdés után. Nifiga szörnyű ebben. Műanyag szett és szépség. mi a probléma - nem értem

Syrozha 08 Dec 2013

Hogyan döntötte el, hogy ragaszkodom a szavakhoz? Hiába! Éppen ellenkezőleg, azt írta, hogy a tanácsod releváns.

Egy másik dolog nevetséges, hogy sok embernek hasonló probléma merült fel.

Kutyák: és egyébként strobe-t is csinálnék. Csak az, hogy nincs tapasztalata az embereknek. Nem ért egyet?

Kutya kutyák: Megpróbálok egy szót tartani - ez egy személyes kérdésről szól.

Kutya kutya kutya: a fotó csak egy furcsaságot mutat - hatalmas fehér téglalapot érted, amikor megkérdezte?

Olga-83 08 dec 2013

Orb, oh! Orb, de mi van a merevítőkkel? semmi sem vezetett? semmi sem változott a fürdőben? elszakadsz egyik oldalról vagy mindkettőről? valahogy erősödött? És egy másik kérdés - a darálótól, nem fűtött? A fentiek alapján a Bmv segített fretsaw-ot


A bejegyzés szerkesztése Olga-83: 2013. december 08. - 21:56

Syrozha 08 Dec 2013

A bolgár elméletileg megolvasztja a vágást, de csak elméletileg. Egyszerűen csak porosabb felhők lesznek - úgymond. Gyakran vágok műanyag paneleket egy darálóval.


A bejegyzés szerkesztéseSyrozha: 2013. december 08. - 22:06

Syrozha 08 Dec 2013

És a feltöltött kézzel a vágás simább lesz. Jigsaw vezetősín nélkül is így vezet.

Syrozha 08 Dec 2013

Eltávolítja a fürdőkádat a doboz miatt?

Olga-83 08 dec 2013

Syrozha, kiderül, hogy ő miatt

Orb 08 Dec 2013


mi van a merevítőkkel? semmi sem vezetett? semmi sem változott a fürdőben? elszakadsz egyik oldalról vagy mindkettőről? valahogy erősödött? És egy másik kérdés - a darálótól, nem fűtött? A fentiek alapján a Bmv segített fretsaw-ot

semmi sem vezetett.

és mi változhat?

vágja le az egyik oldalra, ahol a fej van.

nem rendelt semmit. tömítőanyag fehér töltött, felső sarok és újra tömítőanyag.

a bolgár por pedig tónusú és büdös volt. kirakós csalit vágni. a fűtés neskazhu. Nem öleltem fel a vágás idején.

kétszer vágott le, mert kéz fáradt. fél órára maradt a szobában, és elhozta a fürdőszobába.

Ismét megismétlem a kérdést. mi a nehézség? mi a félelem?

a fürdő nem olcsó. akril vastag. Kár, de kellett

Olga-83 08 dec 2013

Orb, nagyon köszönöm a választ. Csak annyit akartam elsajátítani az első kézből származó információkat. Nincs félelem, kétséges, hogy mi történik. És természetesen kár, a fürdõ nem is olcsó, viszont hol és mit tegyünk vele. a szekrényben nem távolítja el))

Dimka89 09 dec 2013

Saura, Shura, sajnálom, nem tudott ellenállni


A bejegyzés szerkesztéseDimka89: 2013. december 09. - 11:34

öröm 10 dec 2013

A bolgár elméletileg megolvasztja a vágást, de csak elméletileg. Egyszerűen csak porosabb felhők lesznek - úgymond. Gyakran vágok műanyag paneleket egy darálóval.

A bolgár epoxi nem olvad,

A por nagyon sok lesz - akár az utcán, akár az erkélyen lushe.

Syrozha 11 dec. 2013

fan 11 dec 2013

Nem, a téglalap meg van semmisítve az irreleváns az ügyben, ő semmi köze ehhez. tükörkeret bevésve. két oldalról. rendes daráló.

és a keret a csavarokon található. be lehet csavarni (a legközelebb a kapuhoz - találgassuk meg, miért). majd csavarja ki a kívánt magasságot.

nyers, itt azt jelentette, hogy a tapasztalatlanság miatt jobb, ha egyáltalán nem vágjuk, varrunk és így tovább.

Lehetséges az akrilfürdő fúrására, vágására vagy vágására?

A fürdőszoba javítása során sokan szembesülnek a kérdéssel: mit kell tenni a régi fürdőszobával? Senki sem akarja zavarni egy nehéz öntöttvas tartály lebontását.

A modern technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen frissítse túl sok szennyeződés és por nélkül az akril betétek segítségével. (helyreállítsuk a mondatot, két különálló részre bontva).

Az akrilfürdő előnyei és hátrányai

A termék előállításához használt egészségügyi akril csúcstechnikai anyag. A beillesztett részek a következőkből állnak:

 • Könnyű súly;
 • Magas hőkibocsátás;
 • Nagy mechanikai szilárdság;
 • Hangelnyelés víz beírásakor;
 • Alacsony költség.

Egy másik nagy plusz: az akril felületen lévő baktériumok nem szaporodnak. Ez nagyon fontos minõség az egészségügyi termékek számára.

Az ilyen anyagok helytelen kezelése a felület károsodásához vezet, nagyon könnyű karcolni vagy megolvasztani, ezért a termék ápolása a következő szabályoknak való megfelelést igényli:

 • Ne használjon súroló és agresszív tisztítószereket;
 • Csak puha szivacsot használjon a tisztításhoz;
 • Kerülje a kontaktusokat színezékekkel és vegyi anyagokkal, például hajfestékkel.

Fontos kiegészítés! Annak megállapításához, hogy akril betétet helyezhet-e el a fürdőbe, konzultálnia kell egy jó szakemberrel. Ez annak a ténynek tudható be, hogy ezek a termékek nem minden típusú tárolóeszközre készültek.

Miért és nem, mint fúrni, látni és vágni az akril fürdőt

Kezdetben a bélésnek nincs lyukak a leeresztéshez és a túlfolyó vízhez. Természetesen meg kell őket csinálni, pontosabban fúrni.

Ezt egy hagyományos fúróval vagy akkus csavarhúzóval végezzük, 5 mm átmérőjű fúróval és speciális koronával fából vagy kőből. Átmérőjének meg kell egyeznie a lefolyó és a túlfolyás kerületével.

Annak érdekében, hogy megfeleljen a lyukaknak, helyezze be a bélést a fő tartályba, és jelölje meg a lefolyók középpontjait. Ezután igazítsa a fúrót a középponthoz, és fúrja be a részt kívülről, majd belülről. Az árbevétel nem túl nagy.

Információ: a minőségi bélés vastagsága legalább 6 mm.

A fúrás befejezése után tisztítsa meg a széleket a legmodernebb csiszolópapírral.

Az akril betétet egy kanna fedeléhez lehet hasonlítani. Van olyan oldala, amely a tartály szélét körülveszi. Ha a kád a fal mellett van, akkor ezeket az oldalakat el kell vágni vagy vágni.

Eszközök:

 • Elektromos csiszológép;
 • Elektromos kirakós játék;
 • Elektromos kézi fűrész a megfelelő fűrészlapátmérővel.

A daráló éleinek vágásakor használjon vágólemezeket bármilyen fémhez, vastagsága 1 - 1,6 mm.

A kirakós játék segítségével speciális fűrészlapot helyezzen a finom szálakkal, majd a vágás tisztább lesz.

Mielőtt megkezdené a vágást vagy a bejelentést, készítsen nagyon pontos méréseket, és tegye őket a bélés oldalára egy feltűrt tollal. A bélés ideális esetben be kell lépnie a tartályba, miközben megtartja az élek egyenletes érintkezését a falhoz.

A vágás maga tiszta és magabiztos mozdulatokat hoz létre az egyenetlen, hullámos szélek elkerülésére.

Lehet, úgy döntött, hogy eltávolítja az öreg fürdőt, hogy mögéje csempéket készítsen. Ebben az esetben az akril betét felszerelése jobb, ha a vágás nélkül történik. Ezután elkerülhető a deformáció, és a bélés alatt a víz nem esik semmilyen körülmények között. Ez növeli az életét.

Ha egy új, gyönyörű, praktikus és kényelmes fürdőt szeretne kapni anélkül, hogy több erőfeszítést és pénzt költene rá, készítsen egy akril fürdőt egy betéttel. Nagyon hosszú ideig szolgál majd.

Vágja le az akril fürdőt.

Kiemelt állások

Legutóbb megtekintett 0 felhasználó

Nem regisztrált felhasználó látja ezt az oldalt.

A legjobb cikkek az IAB honlapján

 • Minden tevékenység
 • legfontosabb
 • Ötletek otthona számára
 • Anyagok és szerkezetek
 • Vágja le az akril fürdőt.

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

BII. Javítás és dekoráció

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

Az IVD.ru honlap egy vezető internetes projekt, amely a lakóépületek rekonstrukciójának és belső kialakításának kérdéseivel foglalkozik. A honlap legfontosabb tartalma az "Ideas of Your House" magazin archívuma - exkluzív szerzői cikkek, minőségi illusztrációk, gyakorlati tanácsok és leckék. Szakembercsapat dolgozik a projekten, neves tervezők, építészek és vezető kiadói szakemberek közreműködésével.

Honlapunkon átfogó tervezési megoldások találhatók; az építési és befejező anyagok, bútorok, gépek és berendezések részletes piaci áttekintése; hasonlítsa össze saját ötleteit a vezető építészek tervezési projektjeivel; Közvetlen beszélgetés a többi olvasóval és szerkesztővel a fórumon.

Ön egy professzionális építész vagy tervező?

Lehetőség van arra, hogy az előlapot a sarokkádra vágja

Kiemelt állások

Üzenetek írásához hozzon létre egy fiókot vagy jelentkezzen be

Önnek regisztrált felhasználónak kell lennie ahhoz, hogy észrevételt tegyen.

Hozzon létre egy fiókot

Jelentkezz be a közösségünkbe. Nagyon egyszerű!

Jelentkezzen be

Már rendelkezik fiókkal? Jelentkezzen be a rendszerbe.

Vagy jelentkezzen be az egyik szolgáltatással.

A Google azt ajánlja

Ajánlások

Hogyan lehet a gipszkarton-partíciót tökéletesíteni?

Sander egy témát írt alá a Gipszkarton, 2005. március 3-án

Hogyan vágjuk a zsanérokat a belső ajtókban.

Sano kiadott egy cikket a Repair School-ban, 2007. június 15-én

Házi ház a csiszológépen egy gyémánt csésze vagy kefe számára

FugenFührer írt egy blogbejegyzést a FugenFührer Blogban, 2017. február 13, blogbejegyzés

A tesztvizsgálatot az SCW 22-A és az SCM 22-A fűrészek tesztelik

Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, december 24, 2012, cikk

Gáz szerelőpisztoly HILTI GX 120

Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, március 11, 2012, cikk

A TE 30-A36 vezeték nélküli kalapács fúró

A Sano kiadott egy cikket az Eszköz és Berendezés, 2013. április 29-i cikkében

Gipszkarton mennyezetre szerelése

andral írt egy témát a Gipszkarton mennyezeten, 2005. január 17-én

Víkendház az erdőben: mint művész, Igor Shubin átalakította az erdei telket. Layfkhaki a nyári lakosok számára

A KGB kiadott egy cikket a Country House-ban, Dacha, kedd, 08:49, cikk

Lehetséges az akril fürdők fúrása? Hogyan?

Fürdő gyártó KollerPul, Karina. Hogyan fúrhatsz egy lyukat a fürdőszobában, milyen fúrógépet kell használnod, meg kell melegíteni a felületet, mi lesz? Nem akartam feltörni az anyagot, és mondd meg a tapasztalatból, hogyan lehet leginkább csinálni.

Ha ilyen igény mutatkozik, akkor megteheti.

Ha ez teljesen egyszerű, anélkül, hogy bemennék a részleteket, akkor egy akril fürdő (bármilyen gyártó) néhány erősítő réteg üvegszálas és epoxi és a folyékony akril maga.

Amint látja, ez az építmény "ujjával ásott".

De jobb, ha nem egy ujjal, hanem egy tollgyakorlót fán, vagy egy korongot a fán egy hegyes szett (szinte minden ilyen).

A fúrók jobban vásárolhatnak egy készletet

A fúró minimális fordulatszámra van állítva (300-at és kb. Egy percet fúrtam).

A fúrót nem szabad lenyomni.

Mi lenne a fúró "nem gululu" a bejáratnál, egy akril fürdő (egy hely a fúráshoz), amit valami éles (még egy közönséges köröm is) kell megcsípni.

Kern anélkül, hogy fújna, csak a kezed, mintha "csavarja" a köröm akril, ez elég lesz.

Ezután szerelje fel a fúrót szigorúan függőlegesen a felülethez képest. És elkezdünk fúrni.

Az akril olyan hajlékony, hogy még a fúró sem mindig hűlni fog.

Ez minden, nincs "bölcsesség" egyáltalán.

Chuck a fúró nem kell verni, ez is nagyon fontos.

Fúrás lehetséges, mi a kérdés! Ha valamit hozzá kell kötni, ez egy dolog - az oldalakat fúrni, és például csavarokkal vagy szegecsekkel rögzíteni.

Az ilyen kis lyukakat hagyományos fém fúrókkal fúrják. Az akril fürdõk alapvetõen műanyagból készülnek, és a mûanyagot könnyen fúrószerszámmal lehet fúrni, a legfontosabb az, hogy egy másik lemezt helyezzünk el úgy, hogy a lyuk egyenletes legyen és ne károsítsa a bevonatot. Szabálytalanságok vagy zsetonok, egyszerűen levágva egy íróasztali késsel vagy pengével.

De ha például a szifon átrendezésére és egy nagy átmérőjű lyuk fúrására vállalkozott, akkor helyesen értékelnie kell az eljárás lehetőségeit!

Az első fürdõ alulról megerõsödik, és mindenhol nem lesz lyuk fúrás, mert a tartólemez alja beavatkozik!

A második nem mindenütt fürdésnek van egy sík felülete szinte mindenütt, amelynek kereksége miatt nem lesz jó minőségű fúrás.

És a harmadik dolog, amit fontolóra kell vennünk, hogy az akril fürdőkben a gyártó által gyártott szerelési lyukakat megerõsítik, vagyis kifejezetten erõsebbek a test többi részéhez képest, ha más helyre lyukat fúrunk, akkor nagyon gyengék lesznek, és a kérdés az, hogy hogy ellenálljon a hajlítás vagy az öröklés példájának terhének - úgy gondolkodjunk komolyan, mielőtt egy nagyon drága terméket választanánk.

Nos, akril fürdõt fúrhatsz, amint már korábban írom valamilyen szerszámot fém vagy mûanyag fúrásra, például ugyanazt a koronát a mûanyag panelekhez, amelyeket a kapcsolók és aljzatok felszereléséhez használnak.

Vannak példák, amikor az emberek maguk telepítik a háttérvilágítást, a pezsgőfürdő és más eszközök felszerelését.

Akrilkád telepítése

Helló, kedves olvasó az elöljáró blogjában, az akrilfürdő telepítéséről szóló cikkében elmondom neked az én tapasztalataimat, hogyan mondtam, miért kellett újra szétszerelni. Ha nem vagy tisztában a fürdőszobám kezdetével, akkor a javítás megtekinthető ebben a cikkben. Első bloghírek, nem olyan nagy versenyt rendeztek, amely végleges lesz az én örök üzleti útjaim miatt.

Tavaly egy évig dolgozott egy ROSNEFT oroszország egyik telepén, mint helyszíni menedzser, de a cég, ahol dolgozott, "visszautasította". Az év folyamán állandó fizetési késedelmek voltak, 2-4 hónapig. Miután kilépett, fizetni kellett volna 2,5 hónapra, de most kiszámítják, hogy a kérdés nyitva marad-e vagy sem. Ha nem, akkor lesz egy téma a blog, hogyan kell hivatalosan igényelni a fizetést a munkáltató a bíróságokon keresztül.

Az új munkát gyorsan megtalálta a régi barátainak köszönhetően, a cég, amely telepedett be, az ipari padlókonzol. Az első olyan objektum a városban, amely nem olyan messze van Balakovótól, mintegy 280 km.

Tegnap, előfizetőim, bejelentettem a "Találd ki a várost" verseny kezdetét. Az egyik körzet fotói panoráma készült, és leveleket küldött nekik, a verseny feltételeivel. 3 ember a panorámában kitalálta, milyen város. Valószínűleg itt laknak, személy szerint nem tudtam megmondani, hogy milyen város volt egy bizonyos területről, egy városról, amelyet nem ismertem, még csak látnivalókról sem. A szuperintendens blogjának naprakészen tartása érdekében iratkozzon fel a hírlevélre.

Fotó panorámája a városra, hogy kattintson a képre.

Azok számára, akik, mint én, nem tudják megnevezni a fotót, adok egy utalást, ez a város regionális központja, ahol tavaly dolgoztam. A verseny megnyeréséhez írj nekem a visszajelzési formanyomtatványon, milyen város.

Ahhoz, hogy részt vegyen a versenyben, tegyél meg egy cikket minden társadalmi területen. hálózatot a cikk végén található gombokra kattintva. Készpénz 500 rubel:

 1. helyezze 250 dörzsölje.
 2. helyezze 150 dörzsölje.
 3. 100 dörzsölje.

A versenyt 06.02-tól 2017.02.10-ig tartják, és mindenki, aki a városra gondol, sorszámot kap. A hét végén, egy véletlenszám-generátor segítségével nyerünk nyereményeket.

Akril fürdőkád választás

Miért választottuk az akrilfürdőt? Körülbelül három évvel ezelőtt anyám vett egy acélfürdőt, összeszedtem, de néhány nap múlva megláttam egy kődarabot a fürdőben, majd egy idő után a zománc egy kis részét találtam. Nem bocsátottak semmit, nem vertek semmit, mert a zománc eltávolodott az acélfürdőből, számomra rejtély maradt.

A második pillanat az acélfürdő zajos, amikor vizet húz, a sugár a fürdő mélyedését és a zajot az egész lakásban zuhanja. Természetesen nem olyan zajt, hogy a fülek vadászni fognak, de kellemetlenek. A harmadik pillanat az, hogy az acélfürdő hideg.

Az akrilfürdőnek nincsenek hátrányai, és ha igen, akkor még nem tudok róla. Gyanítom, hogy az idő múlásával nem lesz olyan fehér, mint az új, várni és látni. Egyébként használhat akril fürdőt több éven keresztül, és tudhatja a hiányosságait? Ossza meg észrevételeit velünk.

Este elmentünk a boltba egy akril fürdőhöz. A boltban volt egy választás, milyen méretű fürdőre van szükségünk. Otthon számoltam ki, hogy hány méter négyzetes csempe van a fürdőszobában, megmérte a falak távolságát, de elfelejtettem magam velem venni ezt a darabot. Emlékszem a méretre, mint a fürdőszoba szélessége több mint 1,7.

Kényeztettek egy 1,7 m hosszú fürdőt, fizetniük kellett a szállításért, és beleegyeztek abba, hogy holnap fogják hozni a fürdőt. Haza megérkeztünk, szalagot vettünk és tisztáztuk a fürdőszobának a hosszát, amely még nem lett vakolva, 1,74 méterre. Azt hittem, ha akarom, meg tudom gátolni, de úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom.

Elmentem a boltba, és megváltoztattam a fürdőt 1,6 méterre. Mint kiderült, a vakolat vastagságát helyesen végezték el, a falak közötti teljes távolság 1,64 m. A fürdő csendesen felkelt, de ha 1,7 métert hagytam, akkor alig tettem volna oda.

Kezdje az akrilfürdő telepítését

Maga a fürdő, két vasalat, négy menetes rúd, anyacsavar, négy műanyag lábbal, önmetsző csavarokkal és négy horgonyt tartalmaz az akril fürdő készletben.

Elkezdtem az akrilfürdő felszerelését utasításokkal, meglepődtem, hogy elolvastam, hogy a vasalatti alátéteket a kád alatt csavarozzák. Kiderült, hogy nincs semmi baj ezzel kapcsolatban, a csavarok rövidek és a fürdő alsó részének megerősített rétegei nem engedik át őket.

Először kitaláltam a fürdőszifont, csavart szilva gumipárnákkal a fürdőkfuratokon. Az 1,6 m-es fürdő utasításokban a lefolyó oldalán lévő állványnak 35 cm távolságra kell lennie az éltől. 55cm az ellenkező oldalon.

35 cm-t mért, kiderült, hogy ez az alsó perem, az állványt a szélén állította, később kiderült, hogy erre nem volt szükség. Az akrilfürdő felhelyezése után ez az állvány nem engedi meg a szifon megfelelő felszerelését. A szifon és a csatorna összekötő műanyag tömlőt megdöntötték, és nem engedték meg, hogy az anya szorosan meghúzva legyen, ami szivárgást eredményezett.

Ennek eredményeképpen újra be kellett kapcsolnom a fürdőt, és 15 centiméterrel át kellett tolnom ezt a támogatást. Amikor felveszi a fürdőt, fontolja meg ezeket a pontokat.

Úgy döntöttünk, hogy fürdőkádat veszünk, aztán nem tudtam, mennyire kell az állvány szélei visszahúzódni a fürdőből. Az utasításoknak megfelelően, ha egy speciális, nem eltávolítható képernyőt helyez a fürdőszobába, akkor a támaszok éleinek 5 mm-es távolságban kell lenniük. a széltől 20 mm-es univerzális képernyővel.

Az 5 mm-re rögzítettem, majd vettünk egy csúszó képernyőt. Behelyezésekor kiderült, hogy a lábak alatt lévő vasalatok beavatkoznak, és 4 cm-t kellett vágnom. Le lehetett vágni őket a középen közelebb lévő lyukak mentén, és a vasállvány nem zavarna a képernyőn.

A bolt megkérte az eladókat a csúszda egy akril fürdő, azt mondták, hogy nincs. A csúszó képernyőket csak vasfürdőkre tervezték, és azt állították, hogy nem helyezhetők az akril alá. Nem hallgattam őket, és nem láttam problémát egy akrilfürdőben lévő csúszó képernyő beszerelésében.

Miután megjavítottam a vasalót a fürdő alján, rögzített csavarokat anyámmal. A csapon megmarkoltam az anyát, majd a műanyag lábakat. A műanyag lábak úgy vannak kitéve, hogy a vasrudak ne érintkezzenek a padlóval.

Miközben a fürdőt fejjel lefelé fordították, összekapcsolta a fürdő szifon műanyag részeit. Átfordította a fürdőt, pontosan a szintre tette. A lejtőn a mosogatófürdő nem szükséges feltárni, mint az alsó lejtővel, hogy lefolyja a vizet.

A ceruza ceruza éleit rögzítse a horgony horgok rögzítési pontjain. Elmozdítottam a kádat, és lyukakat tettek a falba a horgony horgok alatt. Horgok rögzítésekor fúrógépet, 12 mm átmérőjű kerámiák fúróját és egy ugyanolyan átmérőjű beton fúrót alkalmaztak. Mivel a fürdő egyik oldala nem volt a fal mellett 4 cm-rel, 3 horgot helyeztem és a fürdõt rácsatlakoztattam. Horgokkal az akril kád alaposan áll, nem mozog.

Az akril kád felhelyezése után csatlakoztattam a mosdóhoz a fürdőszoba szifont, és úgy gondoltam, hogy az összes munka befejeződött. A fürdőszoba első elfogadását követően kiderült, hogy a víz szivárog a szifonból, és a probléma nem csak a szifonban volt, hanem a szifon csomópontjánál a csatornacsövön. A videó második részében egy akril fürdőszoba telepítéséről beszéltem ezekről a problémákról és arról, hogy hogyan bántam velük. Hogyan választottuk a képernyőt a fürdőkád alatt, és felvetettem, olvastam ezt a cikket.

Ez minden, várja a verseny résztvevõit, és megjegyzéseit egy akril fürdő telepítésével kapcsolatban, lehet, hogy valaki élményt és valamit hozott a cikkemhez.