Legfontosabb > Csapok

Hogyan kell az akril fürdőlapot

A legjobb anyagot keresve, hogy befejezze a fürdőszobát, akkor a legjobb választás lesz a csempe. Mindig látványos és gyönyörű. Ezenkívül a csempe az egyik legmegbízhatóbb, legtartósabb és legállóbb anyag.

Fürdünk magunkat

Az anyag nagy előnye, hogy könnyen lefedheti a padlót és a falat is. A fürdőszoba a fürdőszobában megoldható. Természetesen először fel kell készülned. A lényeg az, hogy egy burkolat alá kell képeznie. Ha félsz tévedni, akkor ezt a munkát szakmai kézművesek bízhatják meg. Szolgáltatásaik nem olcsóak, ezért a legjobb mindent megpróbálni.

Próbáljuk kitalálni, hogyan kell a saját kezű fürdőszobát csempézni. Ha egy kis időt vesz igénybe a technológia megértéséhez, a folyamat már nem tűnik ennyire bonyolultnak.

Nem számít, milyen anyagból készült a fürdő, vagy milyen alakban van, bármilyen modellt csempézhet. Ez a befejező módszer lehetővé teszi a belső tér átalakítását, hogy egyszerűbbé, de elegánsabbá váljon. Érdemes megjegyezni, hogy ez a fürdő stabilabb lesz és hosszú ideig tart.

Hogyan csempézni egy fürdőt? A forrásainkban bemutatott fotók könnyen segítenek abban, hogy megértsük a technológiát. Egy lépésről-lépésre szóló utasítás kerül bemutatásra, amelyet még a kezdő is ért.

Burkolatburkolat: kulcsfontosságú előnyök

Ha a fürdőt a keretre szerelik, akkor alatta van egy kis hely. Nem úgy tűnik a legvonzóbb módon, néha még "fáj a szemnek". Szégyen, amikor nagy mennyiségű pénzt fizettek a javításokért, de még mindig vannak hiányosságok. Ebben a helyzetben van, és használta a csempe burkolatot. A dekoratív képernyő tökéletesen elrejti a hibákat, és a fürdő teljesen más képet mutat.

A bemutatott bélésmódszer fő előnyei:

 • hihetetlenül könnyű gondozni a csempe;
 • az anyag környezetvédelmi szempontból teljesen biztonságos;
 • jól néz ki;
 • A csempe praktikus és tartós.

A fontos ismeretek:

 • a burkolólapokat valamilyen alapra kell szerelni (habblokkok, gipszkarton, tégla);
 • győződjön meg róla, hogy szellőztetést és ellenőrző nyílást biztosít;
 • Kívánatos, hogy a képernyőt ugyanabból az anyagból rendezzük el, ahonnan a falakat készítettük.

Előkészítés

Mielőtt elkezdené a fürdőszoba felé nézni, elengedhetetlen, hogy gondosan készítse el azt a felületet, amelyhez a csempe hamarosan csatlakozik. A leggyakoribb képernyő tégla, de néha használt gipszkarton. Ez az anyag is tartós, de egy kicsit olcsóbb.

A kezdeti szakaszban nincsenek különleges árnyalatok. A fürdőszoba fel van szerelve az előkészített helyre, majd csatlakozik a csatornahoz. Győződjön meg róla, hogy olyan szinten helyezkedik el, amely nem vezet lejtés irányába.

Tipp A modern kádak minden modellje már lejtős, ezért nem szükséges. Ezt csak vízszintesen kell felszerelni.

Tégla képernyő készítése

A téglát az egész fürdő peremén kell elhelyezni. Néha ezt csak a hosszabb oldalon, a végeken és a leghosszabb oldalon kell elvégezned. Mindez attól függ, hogy a fürdetés milyen méretű, és hogyan állította azt.

Ügyeljen arra, hogy elővigyázzon a kerületen, így kényelmesebb lesz az Ön számára. Az oldalnak kissé kifelé kell húzódnia, és a partíció maga 2 cm mélyebb.

Tipp Ha kiderül, hogy a perem kissé kiemelkedik nagy mennyiségben, akkor semmi borzasztó nincs benne - még kényelmesebb. Van elég hely ahhoz, hogy a téglafalat vakolni lehessen.

Sajnos nincsenek értékesített speciális téglák, amelyek eredetileg kis szélességűek, magának kell megszabadulnia az anyagtól.

Tipp A legegyszerűbb a tégla gyémántlemezekkel vagy rendszeres darálóval történő megosztására. Ha a rész apró darabokra törik, akkor a képernyő kialakításakor is használhatók. Ha üres képernyőt készít, ne felejtse el elhagyni egy kis lyukat a fürdőszifon fenntartása érdekében.

Gipszkartonból készült képernyő

Az első dolog, amit meg kell tennie a munka megkezdése előtt, hogy csináld a jelölést. Vegyünk egy szintet és jelölje meg a függőleges címkéket. Ezt a szélén kell elvégezni, de közel a fürdőszoba oldalához. Címkék készülnek a padlón is. Erre azért van szükség, hogy világosan láthassuk, hol lesz a már elkészült képernyő szegélye a telepített lapkával.

Annak érdekében, hogy a csempe ne jelenjen meg, kicsit mélyebbre kell húznia a jelölési vonalat. Annak meghatározásához, hogy hány centimétert kell adni, tudnia kell a használt gipszkarton vastagságát, a tervezett ragasztóréteg vastagságát és magát a burkolólapot. Összeadjuk az összes értéket és megkapjuk a kívánt centimétert a behúzáshoz. Ezután egy másik szintet végzünk - ez lesz az a vonal, amelyen az UD-profil külső éle fekszik. Ezt a profilot jól rögzíteni kell a padlóhoz és a falakhoz. Ezt normál cső segítségével végezheti el.

A fenti munka befejezése után beállíthatja a CD-profilt. Vágjon le olyan darabokat, amelyekre szüksége van, majd helyezze be az UD profilba, és jól rögzítse az öncsavarral ellátott csavarokat.

Amikor a keret készen áll, már lefedheti a gipszkarton lapjait. Rendkívül fontos, hogy az anyag nedvességálló, ellenkező esetben ez a design nem lesz elég hosszú ideig. A végeit maszkkal kell kezelni, nedvességet húzva.

Tipp A burkolatok árnyékolásához könnyen fel lehet használni más építőanyagokat. Ez lehet nedvességálló rétegelt lemez, amely szintén nagyon stabil vagy habblokkok.

Szembesülünk

Mielőtt elkezdené a fürdő felé nézni, döntse el, melyik csempe fogja használni. Természetesen az esztétikailag kellemesebbnek tűnik, ha az anyag ugyanaz, mint a falakon.

Már tudja, hogyan csempézheti a fürdőt, és munkába állni szeretne. Ennek a felszínnek jól fel kell készülnie:

 • amikor a kőművességről van szó, kívánatos, hogy könnyű vakolattal kezdjenek, és amikor száraznak, alkalmazzanak primert;
 • ha gipszkarton felülete van, akkor azonnal elindulhat a primerhez, de használjon víztaszító anyagot;
 • Ha hajlított lapokat terveznek egy forgácslapra, akkor egy megerősítő fém hálót kell felszerelni, majd a ragasztóval felül kell ragasztani.

Válassza ki az optimális elrendezési számításokat

A képernyő magasságának és szélességének a csempe méretének többszöröse kell lennie - ez ideális. Ebben a helyzetben az elrendezési tervek nagyon egyszerűek lesznek. Azonban nagyon gyakran előfordul, hogy minden nem tökéletes, ezért a cserépet le kell vágni. Találkozás nem éri meg. Itt mindent megverhet, oly módon, hogy a hibák nem láthatók. Helyezze a vágott lapkát olyan helyekre, ahol a legkevésbé észrevehető. A vízszintes sor tökéletesen fekszik. De a vágott csempe függőleges sorát ki kell választani attól függően, hogy mi keletkezett a legnagyobb rések között. A legjobb, ha a sarokba helyezzük, ott a darabok nem lesznek erősen feltűnőek.

A csempe rakodási folyamatának leírása

 1. Az első lépés egy csemperagasztó készítése. Az ilyen anyagot por formájában kapják. Vízzel (előnyösen szobahőmérsékleten) hígítjuk. Az arányokat fel kell tüntetni a csomagoláson, ezért vásárláskor ügyeljen arra, hogy a csomagot ne töröljék. Ha az utasítás nem látható, kérjen tanácsot az eladótól, vagy válasszon másik csomagot. A kész készítmény finoman a képernyő felületére került. Lépjen fokozatosan, először kis területet dolgozzon fel. A ragasztó felületén egy speciális spatulával van ellátva, amelyen vannak fogak.
 2. Az elkészült területen van beállítva csempe. Ne felejtsd el a jelölést, mindent meg kell tennie szigorúan hozzá. Ha látja, hogy a csempe megfelelően van behelyezve, akkor kissé nyomja be az egészbe. Ugyanúgy kell szembenézni.
 3. A cserépragasztót több napig kell szárítani. Ezután meg kell tenni a fugázó ízületeket. Erre azért van szükség, hogy a bevonat nagyobb nedvességtartalommal bírjon. Kívánt esetben a varratokat tovább feldolgozhatjuk szilikon tömítőanyaggal. Ezt a palackban értékesítik, amely kényelmesen használható.

Most már tudod, hogyan lehet gyorsan és pontosan lezárni a fürdőt a saját csempével. Ez a módszer segít a belső tér frissítésében, harmóniában és külső esztétikában. Ezenkívül a simítás segítségével elrejtheti a szeme elől a kád alatt található csatornacsöveket. Ha bármilyen kérdése van a kifogásolással kapcsolatban, próbálja meg újra megnézni videóanyagainkat és fényképeinket. Biztosak vagyunk benne, hogy biztosan megtalálja a korábban elmaradt válaszokat.

Fürdőlap csempe

Kérem, mondja meg, hogyan kell megfelelően lezárni a fürdőszobai és szilikon csempe közötti kapcsolatot, egy műanyag sarkot, vagy van egy racionálisabb kiút?

A szakértők válaszoltak a kérdésre

Legjobb válasz

Érdekes ajánlatok

Egyéb kérdések ebben a témában

Uraim, tanácsoljuk, mit válasszon: 1. Serena SE-9C-4K - Kína (8600r.) 2. Nosztalgia - Oroszország. (9200r.) Nem találtak normális visszajelzést az USERS adatcsomagokból.

Mi az oka és mit tehet bármi a szeleppel? A lakás soha nem folyik a csatornába. Csak a víz szomszédainak manipulálására reagál

Mondja meg, hogy St. Petersburgban hol vásároljak egy akril fürdőt 30-35 cm mélységig, és vannak ilyenek?

Tegnap elmentem a fürdőszobába, és találtam egy pocsolyát a padlón. Teljesen érthetetlen, hogy honnan jött a víz - minden csőcsatlakozás száraz. Aztán kiderült, hogy kikapcsolták a forró vizet. Ez egy 18 emeletes ház, és a víz egy csővel van ellátva, amelyhez fűtött törülközőtartó van csatlakoztatva..

Konyha-nappaliban akarok dolgozni, de a konyha alatt a szoba kicsi és nem túl kényelmes. Ebben a helyzetben hogyan lehet a szomszédos helyiségben a vízvezetékeket áthelyezni? hogyan és hol jobb átadni a csöveket. A felszálló maga a piros körben található.

A csempe és az akrilfürdő közötti varrat megsemmisítése

A PI-vel kötött szerződés alapján javításokat végzett a fürdőszobában. Tegye a csempe a kötés egy akril kád nélkül ferde oldalát. A fürdő első használatakor a fürdőkád hosszú oldalán levő varratok megrepedtek, összeomlottak, és most a víz áthaladt a falakon és a padlón. Elemezni kezdtem, rájöttem, hogy a fürdőszoba oldalai kissé megremegnek, amikor belevetik. Nem látom újra a varratok jelentését, ugyanaz lesz. Feltételezhető, hogy az ilyen fürdőkád és a burkolólapok telepítésének technológiája megszakadt. Mit tehetünk a helyzet megoldására?

a csempe és a fürdőszoba között gondosan tisztítani kell a tömítést, és szilikon, higiéniai tömítőanyaggal kell lezárni a serpenyőket, hasonló helyzetben szembesülve, a szilikon ellenállhat egy kis deformációnak.

De csak szilikon az akril, a másik csak lehúzni.

Hello Alexey. A probléma megoldható egy polimer tapasszal a fürdő oldalán. Ez így néz ki: http://www.safali.ru/catalog/Stayer/Prochee/Lenti-klejashhie/?g=3770-Lenta-STAYER-PROFI-bordjurnaja-dlja-vann-i-rakova-samoklejashhajasja-profil-L -cvet-belij-20h20-mm-h-335-m, a szélességtől függően 200-300 rubel lesz. Üdvözlettel, Egor

A szilikon egy hónap után fekete lesz, csak a pad és alatta szilikon, és az akril egyáltalán nem ér, mert Nem tartja a nedvességet.

Helló Sajnos nem tapasztalták gyakran akril fürdõket. De tudom, hogy a kevésbé megereszkedett, a fürdő alja alatt megerősítést tesznek, tégla vagy blokk falazatot habzó habokkal. Azt is csinálják akril zuhanyzók alatt. És a többi tipp nagyon igaz. Itt csak egy pad, nem tudom, hogy bárki, de bosszant engem. De ha ez az egyetlen út, akkor éljenzés.

Az a tény, hogy a fürdő alatt a csempe már jó, de az a tény, hogy ez a jogsértés a telepítési technológia hajlik. - a szettben sarkok vannak, amelyek a falhoz vannak kötve, és két oldalról (a falnak ütköző) fürdőt helyeznek rájuk, a kötés ebben az esetben egyszerűen MS-polimer alapú tömítőanyaggal van bevonva.

Alexey, nagyon gyakran akril fürdővel kiegészítve van egy kiegészítő rögzítő az oldalak számára: a falon a fal hosszú oldalán van elhelyezve, és a fürdő szélét rögzítik benne. Ezzel a terhelés alatt elkerülhető a mosogató szélessége. Ha a terhelés alatt túl nagy a szabad tér (1,5-2 mm vagy annál nagyobb), akkor csak a bélés megtakarít. Ha a rések kisebbek, akkor a megoldás két lehetséges megoldás: 1. Csomagolja be a fürdőszobát és a csempe közötti epitózt "ragasztani" a fürdő szélét a burkolólapra és ellenállni a terhelésnek.) 2. A tömítést tömítőanyaggal zárja le. Azt javasolnám, hogy azokat, amelyeket akváriumokhoz terveztek - leginkább ellenállnak a penész megjelenésének

Engedje le a fürdőt 2 mm-rel (beállítócsavarok). Tisztítsa meg a kötést a habarcsból. Tegyen egy teljes fürdővizet és adja át a varratot (a csempe vagy a habarcs színe) Mapecil szilikon tömítőanyaggal (Mapei, 24 szín van). A cső ára körülbelül 500 rubel. de a jövőben nem lesz probléma a szivárgás vagy a gomba.

Természetesen a technológia megszakadt. A zsugorodás megmaradt? Két vagy három millimétert kell hagyni, és a lengéscsillapítót belsejében (gumi, szilikon, gumi, poliuretán). Az akril nem öntöttvas, hőre keményedő anyag, nem is beszélve többet. Alexey, próbálja varrni egy varrást a fürdőszoba és a csempe között, és tömítsen tömített tömítőanyaggal (szilikon vagy gumi), ha a kád túlságosan sagging, inkább görbe (öntési vastagság) vagy görbe. Nézze meg, van-e játék az egyik oldalán, és ha van, próbáljon kicsit játszani a beállító csavarokkal.

Tisztítsa meg a varratot, és töltse be tömítőanyaggal, szárítás után kb. 24 óra múlva csatlakoztassa a szalagot, 3,5 m-es tekercsben öntapadó alapon.

A régi injektálószert el kell távolítani.. előmelegíteni.. hagyni, vagy hajszárító.. töltsön a vödröt vízzel.. Ragasztó ragasztószalaggal a vályú és a csempe találkozásánál.. töltse meg a varrást szilikon habarccsal.. távolítson el bármit.. várjon 24 órát és használja!

Ha a kád akril, akkor bontani lehet, és egy sor csempét kell elhelyezni, amely után behelyezni és lezárni a varratokat.

Szilikon alaplap

vásárolni műanyag profil és tömítőanyag

Feladatunk az, hogy egy lakás, iroda vagy ház kiváló minőségű javítását elvégezzük, amennyit tervezünk, és meghaladjuk a becslést, nincs joga. Szakembereink mindig ösztönözni fogják és segítenek az anyagok kiválasztásában és beszerzésében, tanácsokat adnak arról, hogy mit menthettek meg, és hol lehet jobb, ha nem kegyetlenül, és ugyanakkor csak a költségvetés és a kívánságok irányítják őket. Kapcsolat Elit-Stroy Telefon: 8 926 90 585 09 Vitaly Alexandrovich (menedzser) E-mail: [email protected] Hívjon minket tanácsért vagy rendelésért

Ami a fürdőt illeti: a fürdőkád falhoz való rögzítésére szolgáló sarkok a készletben találhatók (2db) Ellenőrizze, hol vannak: a fürdőszobában vagy az "extra pótalkatrészekben" Hogyan rögzíthetjük: tisztítsuk meg a csontozatot a csempe és a fürdőszoba között (a habarcsot nem szabad csak a résen tartva, a szárítás során fellépő bõvítés következtében), egyenletesen rögzítse a papírszalagot, és szilikonnal vagy akril tömítéssel lezárja a fürdõt és a falat, vagy "Leroy Merlin" szögletes fürdõszalagot.

http://vk.com/club47484293 Minden kérdésre válaszolok. szakértői válaszok

Semmi sem törött. Igen, egy olcsó fürdő vagy taposós telepítés vízzel megtöltött vízhez vezet. Igen, az akrilfürdőt nagyon óvatosan kell rögzíteni. A drága fürdőknél ez nem történik meg (sok lakást átmentem akril fürdővel). A csempe 0,5 mm-es varrással van ellátva, ferde oldalúak (.), A lapított oldalak egy kanál, majd egy jó fehér (a fürdő színe, nem csempe) szilikon, például Lugato vagy más jó. Miután óvatosan (.) Szilikon behelyezése a varratba, permetezze a szappanoldatot közvetlenül a varratra, majd távolítsa el a felesleget egy ruhával vagy spatulával a szilikonhoz. Szappan A GARANTÁLT nem engedi, hogy a külsõ felületeket szilikonnal kenõdjön meg, a szilikon csak a varratban lesz. A fenébe, pénzt kell venned magadtól a tanácsodért.

Először is, a fürdő valóban nem megfelelően van felszerelve. Egyszerűen megfogták, és a falhoz támaszkodtak, bár akrilfürdőt kell dobni mankókon. Másodszor, miért a pokol az akril fürdõhabarcs, az ízület jobban zárja le az egészségügyi betétet, hanem szorosan és határozottan befogja a fürdõt a falhoz. És helyezze vissza a fürdőt. Igen, használja a Krass tömítőanyagot, ne sötétedjen.

Akrilos padlóburkolat

Kiemelt állások

Legutóbb megtekintett 0 felhasználó

Nem regisztrált felhasználó látja ezt az oldalt.

A legjobb cikkek az IAB honlapján

 • Minden tevékenység
 • legfontosabb
 • Ötletek otthona számára
 • Anyagok és szerkezetek
 • Akrilos padlóburkolat

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

BII. Javítás és dekoráció

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

Az IVD.ru honlap egy vezető internetes projekt, amely a lakóépületek rekonstrukciójának és belső kialakításának kérdéseivel foglalkozik. A honlap legfontosabb tartalma az "Ideas of Your House" magazin archívuma - exkluzív szerzői cikkek, minőségi illusztrációk, gyakorlati tanácsok és leckék. Szakembercsapat dolgozik a projekten, neves tervezők, építészek és vezető kiadói szakemberek közreműködésével.

Honlapunkon átfogó tervezési megoldások találhatók; az építési és befejező anyagok, bútorok, gépek és berendezések részletes piaci áttekintése; hasonlítsa össze saját ötleteit a vezető építészek tervezési projektjeivel; Közvetlen beszélgetés a többi olvasóval és szerkesztővel a fórumon.

Ön egy professzionális építész vagy tervező?

a fürdő telepítése - csempe a fürdőn vagy a fürdő alatt - tanácsokkal kell rendelkeznie

Kezdjük telepíteni egy akril fürdőt - az építők azt javasolják, hogy telepítsenek egy fürdőt, és elkezdjenek csempézni a falon, azaz úgy, hogy a csempe néhány mm-t takar. a fürdő szélén. Azt állítják, hogy ez jobb és hermetikusabb lesz. de számomra úgy tűnik számomra, hogy jobb, ha a csípő és a csukló egy szilikon sarok vagy más tömítőanyag. Ebben az esetben, ha meg kell változtatnod a fürdőt, akkor nem kell csempézni, mint az első kiviteli alaknál.

tanácsot adjon - hogyan kell helyesen, és milyen szempontok lehetnek a beépítési segédeszközök esetében. köszönöm

Csináljon a padlóról. A jövőben sokkal kevesebb pénzügyi probléma merül fel. Mentse el egy kicsit, sokat veszít.

A fűtési rendszerek hidraulikus számítása. Házak és lakások hő számítása (hőszigetelés).

Barakoa A "fürdő és csempe csomópontja" témája volt. Egyetértek azzal, hogy építészeink öntöttvas fürdővel rendelkeznek. de a közös akril és a csempe jobb, hogy rajzoljon egy profilt.

A helyes építők tanácsot adnak. így a legjobb és nem zavarja a sarkokat. „>

Barakoa
Akril csak a már megtervezett csempefalra. Öntöttvas a csempe alatt.

Inch1964 írta:
Csináljon a padlóról.

teljesen egyetértek. csak vegye figyelembe a fürdő szélén áthaladó varrás magasságát - ha a fürdõ feletti varrás néhány centiméter nem hasonlít a jégre. Ezután be kell állítanod egy járdát, vagy pedig torzítanod tervezőként, vagy vágd le az alsó sort. Igen! és nézze meg, hogy ha lehetséges, a kupola díszítő elemei a kupola szélén konvex részekkel nem kellenek. Nem halálos, de vérzéses.

A javasolt opció, az ajánlattevő tapasztalatától függetlenül, csak "kollektív gazdaság".
Először is, minden csempe lefektetett, majd a kád fel van szerelve.

Makarone írta:
Először lefektetett ALL
csempe, majd telepítse a fürdőt.

+1
ez pontosan az akril fürdő

A vízvezeték Moszkva és régió

Ugyancsak kínos a kérdés, hogy hogyan kell a fürdőt. Akril akril. Mindenütt a csempék alatt vannak, bár valahol olvastam, hogy a gyártó azt ajánlja, hogy ne fedje le a csempe alatt. a fürdő kanyarodik nyomás alatt és megreped.
A fórum számos tagjának fotói - a csempe alatt, különösen a Technician-san'a ugyanazok a képek (csempe, amennyire én tudom, még nem történt meg).
Ki foglalkozik egészségügyi munka és csempe, mondja meg, hogy a tapasztalatoktól még jobb, persze, már telepített egy pár akril, már véleményeket, miután az n-es idő.

Alexander_B írta:
az n-es idő után

Ha a fürdõ felszerelés nélkül van (hidromasszázs, világítás, beépített keverõ), akkor sokan nem fognak beakni, ha a felszereléssel, akkor tanácsos ne belekerülni, soha nem tudhatod, de a falhoz való párosítás mindenképpen fontos pont, vegye komolyan ezt. maguknak, vagyis érteni kell a Technician-San-t, lépésről lépésre különböző anyagok példáival festettek, és a gyártó ezt nem ajánlja, mert tudja, hogy lehetséges a szolgáltatási vagy jótállási ügy, viszont nem csak azért, mert a fürdő kanyarodik, hanem később is korlátlan ideig felejtsd el, hogyan kell felvenni)

A merevség hiánya és az eltérések jelenléte (a jacuzzi 5 mm-es normával rendelkezik, bár 20-nál is találkoztam), ami miatt az akrilfürdőt egy csempe alá helyezik ésszerűtlen.
A keverő jelenléte a falon, amikor a "ragasztás" gyakran bonyolítja a (keverő) karbantartását.
És az aggregátumok jelenléte megfosztja a "tolóerő" bármely jelentését, azaz. a lehetséges javítás veszélye mindent, mind a fürdőt és a cserépet.
A kontúron lévő tömítőanyag, majd a márkás lábazat elrendezés a legjobb gyakorlati eredményt nyújtja.

AppolloRussi írta:
Ha a fürdõ felszerelés nélkül van (hidromasszázs, világítás, beépített keverõ), akkor sokan nem falaznak fel.

Mint mindig - megfejtem a fordításomat fordítás nélkül. és így, és nem fal fel. minden világos.

AppolloRussi írta:
Mivel magad csinálod, érthető, hogy elolvashatod a Technician-San-t, lépésről lépésre íródott a különböző anyagok példáival.

Tehát a képeket bárhol láttam, akrilok a csempék alatt készülnek.
És még mindig nem egyértelmű: miért van szükség, hogy lebontja a csempe és mindent körül a lehetőség "a csempe alatt"? Végtére is, a fürdő a tömítőanyag, nem kapja le szét, egyszerűen szakítás a falról, tisztítsa meg a tömítőanyagot?

Húzza le a tömítőanyagot. Kell valaha? Tisztítsa meg a "sarok" minősítéssel ellátott tömítőanyag miatt. egy erősen helyezett csempe alatt.
Megérteni a jogot, különböző lehetőségek vannak, az eredmény még mindig a kéz és a tapasztalat függvénye. Kihúzom a fürdőt a csempe alatt
Nem tanácsom, de amikor helyet készítenek nekem, az isten szerelmére, de akkor, amikor javításra kerülnek, maguk is elszakadnak!
Mégis szükség van egy burkolat kivágására a csempe alatt, ha biztosan vannak. És újra könnyen eltávolíthatónak kell lennie
szolgáltatás. És mi az esztétika? Számomra ez egy axióma, de bármi megtörténhet, mer, a legfontosabb, hogy figyelmeztesse.

Alexander_B írta:
ez a tapasztalat még mindig jobb, biztos

Csak csinálom a csempe alatt. úgyhogy a perem előre nem esik le, vagy egy profilt vagy egy szabályt csavaranak a falhoz. a fürdő egy halálos hidromasszázzát is érdemel, nem ragaszkodom, mert ha valami megváltozott

Nem lesz g / m.
vitaon, ez a Bas a képen? a képernyőn hasonló. Nem értem a fotó - a fürdő mellett csempe a tábláról, vagy a díjat a csempézett és néhány területen.

PS Itt írják, hogy ezáltal egy fürdõ robbanhat meg, ha szilárdan be van kötve a met között. sarok és csempe. Mi a teendő?

Alexander_B írta:
ez a bázis a fotón?

Nem emlékszem. valamit az orosz gyártók. a perem csekély volt. után felfekszik a vasúti és tapadt a falhoz az oldalán lábakkal lett ms polimer.ya fedélzetén ellenőrzése megjelenése egy rés csempe fórumon. halott

Ie ilyen telepítés, igen? „>

Tehát itt minden tiszta, és szerettem volna csinálni, csak annyit írj, hogy idővel nem tört akril kád, így ha rögzül. Ha öntöttvas - nincsenek kérdések. Hogy legyenek itt? Nem tudod, hogy ez a fürdő később működésképtelenné vált? És mégis: a gyártó szabványos vázlata a telepítéshez, vagy érdemes bízni valamit? Itt például, mint a fotódon, ott van egy hely, ahol ülni lehet. 100 kg állandó nyomással, az él nem hajlik meg? talán megéri (és alul egy időben))) hozzá valamit.

Alexander_B írta:
Itt írják, hogy a fürdõ kipukkanhat, ha szorosan be van kötve a találkozó közé. sarok és csempe.

Személyes élményre tesztelt - ez félelmetes a félelmetes, ebben az alkalomból itt válaszolt ">

Azok az emberek, akik a víz és a meleg otthonukban töltöttek.

Oké, olvasd el. Ha van egy csekket ideje akril kádak így jelezzük, az olcsó a drága, és nem minden tört)), amely az érvelés. Ezt fogom tenni, köszönöm a visszajelzést.

PS És adj hozzá. a megerősítés nem szükséges? elég keret?

ez a kép azt mutatja, hogy a szél nem érinti a szabályt. A szabály egyenlőtlenül van megállapítva, vagy csak vízzel nem töltődik?
„>

Mindenkinek megvan az előnye és a telepítési mód tapasztalat, valamint különböző fürdők, én is a saját, amely osztom, de senkit, és nem alkalmaz. Mert ahogy egy tapasztalt mester - ő nem tehet magának semmilyen hibát, akkor van esélye, és a többi tapasztalt emberek kell megvalósítani ebben a tekintetben

Azok az emberek, akik a víz és a meleg otthonukban töltöttek.

Nem szeretném megvalósítani ezt a tervet)) Szeretnék tanulni a tapasztalatokból, mivel készek megosztani. Elfogadom, nem szabad újból feltalálni a belsőégésű motort, ha sikeresen kihasználták. csak vásárolni és használni. lehetőleg együtt autókkal))

Tudomásom a fürdők telepítéséről. Egy téglára fürdöm (habszivacsokra). A padlózatba helyezett lábak nagyon torzítatlanok. Minden falazó habarcs, sem hab. Felszívja a vizet + zsugorodást. A merev aljzat támasztékának peremén. Például a falikaron. Elhagyom a hőtágulatot, és nem tudsz kék mosni a falak között, hézag nélkül. Fürdőkötés a csemperagasztóhoz, vízálló. A szilikon tömítőanyagok nem használhatók, az MC polimer helyettesítője jó, de. vannak hátrányai: hosszú kúrák, 24 -48 óra és 3 óra a csemperagasztó. A vékonyabb a csempe ragasztó réteg, annál jobb, 1 mm. MS-polimer 1,5-2 mm, előnyösen 2-3. A modern csempe ragasztó már tartalmazza a szükséges polimer adalékokat, stb Továbbá a gomba, amely eszik - mindent, beleértve tömítőanyagok gyorsan.