Legfontosabb > Dekoráció

Mennyire praktikus a csempe a padlón lévő hálószobában történő elhelyezéshez: előnyök és hátrányok

Kiválasztásakor a padló a hálószoba, sokan inkább laminált vagy szőnyeg. Az ilyen célra használt csempéket ritkán vették figyelembe. Mennyire releváns a hálószobában és annak jellemzőiben - a cikkben.

Hangulatos hálószoba és kerámia felület - kompatibilis?

Hálószoba - egy pihenőhely, amely kényelmes. De mi a teendő, ha egy gyönyörű kőzetet szeretne egy természetes kő alá helyezni, ahol aludni?

Természetes laminált anyag

Egy jó megoldás egy meleg padló létrehozása. És minden padlóburkolat tetején. Ebben a döntésben több plusz:

 • a kerámia gyorsan felmelegszik;
 • eltávolítja a felesleges nedvességet a helyiségből;
 • könnyebben tisztítható, mint a laminált.
Fényes csempe

Vannak negatív oldalak is:

 • a fűtés lecsökken, a padló gyorsan hideg lesz;
 • a padlólap nem illeszkedik minden belső térbe;
 • a levegő túlzott szárazsága lehetséges.

A cserép sokkal izzadabb, mint a linóleum vagy a laminált. Ez azt jelenti, hogy egy elhullott, törékeny dolog nem fog élni.

Szoba kialakításának lehetősége

A padlón lévő hálószobában lévő cserép minden olyan színnel rendelkezik, amely lehetővé teszi egyedi belső kialakítását.

Eredetileg lefektetett csempe

Kerámia csempe és hálószoba: hogyan illessze be az anyagot a belső térbe

Annak érdekében, hogy a stílus harmonikusan illeszkedjen a szoba dekorációjához, tanácsos a mediterrán stílusú szobát kialakítani.

Mediterrán stílusú példa

A porcelán cserép számos lehetőséget kínál a természetes kő számára. Azonban a klasszikus belső kialakításnál lehetőség van a burkolólapok alá helyezésére. Az ilyen anyag nem különbözik a fapadlótól, és megtartja a csempe tulajdonságait.

A szoba eredeti kialakítása

Lakóhelyiségeknél matt felületet javasolnak - kevésbé csúszósak, nem hajlamosak a foltok kialakulására. Ha fényes csempere van szüksége, akkor szem előtt kell tartanunk, hogy könnyen lecsúsztatható.

Fehér fa cserép

Hálószobai padlók: eredmények

A kerámia csempe ellentmondásos választás a pihenőhelyhez. Ha nem lehet meleg padlót telepíteni, akkor jobb, ha elhagyod az ötletet - télen a padlólap hideg.

Fűtött elektromos padló a csempe alatt

Az ilyen anyagnak számos előnye van. A csempe természetes kőből, fából készült laminált anyagból vagy mintával díszítve készülhet. A burkolat a ház méltó díszítésévé válik.

Alkalmazási példa a belső térben

A megfelelően kiválasztott kültéri anyag hosszú ideig tart.

És ésszerű, hogy a csempe a hálószobában feküdjön?

A hálószobában csempéket akarok tenni a padlóra. Igaz, melyik csempe használata jobb?

Kínálunk márvány csempe és travertin. Jelenleg nagy színválasztékunk van. Csatolt fotóminták. Az árak is megjelennek.

Igen, természetesen lehetséges a csempe a hálószobában, jobb használni porcelán kőagyag vagy márvány, travertin, talán nem csiszolt, mindez függ a szín preferenciák és az elvárások az ár.

A hálószobában, majd szinte bármilyen csempe. Minden csak a képzeletedtől függ. Szerintem minden megfelelő eladó segít a megfelelő választáson.

Üzletünkben nagy mennyiségű importált és belföldön gyártott padlólapok állnak rendelkezésre, amelyek különböző színeket és méreteket kínálnak.

Az Ön ötlete releváns a mi korunkban.

A kerámia burkolólapokat nem csak a fürdőszobákban, folyosókon és nappaliban, hanem a hálószobákban is elhelyezik. Ehhez kerámia burkolólapot választott a belső téredhez, és természetes anyagokat (parketta, laminált, parafa, márvány, szövet, kő) utánozza.

Mivel a kerámia csempe hideg a tulajdonságai között, meleg padlót kínálunk.

Örülünk, hogy ezzel a kérdéssel pontosan megcímeztük címünket.

A szalon munkatársai szakértői tanácsot nyújtanak, kialakítják a helyiségek tervezési projektjét és szállítják.

Ha van tervezési projektünk, vagy szeretné kihasználni a tanácsunkat, forduljon szakembereinkhez a (351) 796-13-78, 230-83-93 telefonszámon.

Bármely padlólap vagy kerámia gránit elhelyezhető, de ez egy meglehetősen "hideg termék", amely véleményem szerint fűthető.

A bevásárlóközpont választékában 4 gyártóüzem található, melyeket a Chelsea és az SDM komplexum kiskereskedelmi üzleteiben láthatunk. Jó vásárlás.

Mi a legjobb padlóburkolat a hálószobában?

A hálószoba egy olyan helyiség, amelyben teljesen kipihenni kell a kemény munkával töltött nap után. Ugyanakkor nem csak kényelmes szórakozás, hanem esztétikai elem is fontos. Néhány ember, akik különböző típusú allergiákban szenvednek, nagyon fontos, hogy a hálószobában végzett összes befejezett anyag környezetbarát, természetes, hipoallergén és ártalmatlan legyen. A mi cikkünkben arról beszélünk, hogy milyen típusú padló a hálószobában jobb választani. Ugyanakkor figyelmet fordítunk nemcsak a különböző anyagok műszaki jellemzőire, hanem megjelenésükre is, ami nagyon fontos a harmonikus belső kialakítás szempontjából.

A hálószobában lévő padlóra vonatkozó követelmények

Annak eldöntéséhez, hogy melyik padló van a hálószobában, nem csak a belső tér stílusát és színét, hanem a padló egyéb jellemzőit is figyelembe kell vennie. Továbbá, csak egy fotóból lehetetlen kiválasztani a megfelelő anyagokat, mivel számos olyan jellemzőt kell figyelembe venni, amelyek nem kevésbé fontosak, mint a külső vonzerők. Tehát, hogy ebben a teremben lefedjék a következő követelményeket:

 • Esztétikai összetevő. Ez az egyetlen mutató, amelyet a fénykép lefedettsége alapján lehet megítélni. A terméknek illeszkednie kell a belső térbe, meg kell őriznie stílusát és összhangban kell lennie a színsémával.
 • Jó hangelnyelés. A bevonat e minősége nem zavarja az alvó személyt, miközben sétál a szobában.
 • Ökológiai tisztaság. Ez a mutató nem csak az allergiában szenvedőknek, hanem minden embernek is fontos, mert semmi sem befolyásolhatja a test visszanyerését, még a bevonatból származó mérgező kisülést sem.
 • Comfort. Ha a padlón hideg csempe van a hálószobában, akkor milyen kényelemről beszélhetünk, amikor mezítláb lesz a jeges padlón reggel? De ez nem azt jelenti, hogy jobb, ha csak szőnyeget és más meleg anyagokat választunk. Ugyanaz a csempe lesz meleg és kényelmes a fűtött padló.
 • A bevonat nem porítson porat. Jobb, ha a padló a hálószobában antisztatikus hatást fejt ki, és nem gyűjt be porat, ami nem járul hozzá az egészséges beltéri klímához és a megfelelő pihenéshez.
 • Döntés a fotó, mi legyen a padló a hálószobában, sötét vagy világos, ne felejtsd el a felszíni textúra. A bevonat nem csúszhat le, mert a reggelen és a zuhany után olyan könnyű csúsztatni a sima padlóra.
 • A padlóra elhelyezett termék nem tartja fenn a tüzelést és ne engedje fel a mérgező anyagokat. Csak első pillantásra úgy tűnik, hogy a hálószobában a bevonat ilyen jellemzői nem fontosak. Ugyanakkor sok rajongó elaludt egy cigarettával a kezében.
 • A fűtött padló a hálószobában nem luxus, hanem komfortérzet. Korán reggel felkelni, sokkal kellemesebb a meleg padlót érezni a lábad alatt, és nem a hideg csúszós csempe. Bár a csempe is elhelyezhető a hálószobában, feltéve, hogy összhangban van a belső térrel, és a fűtött padlók rendszerében használják.

Azonban sokkal könnyebb választani, melyik padlót választani a hálószobának, mint választani a konyha, fürdőszoba vagy folyosó anyagát. Az a tény, hogy ebben a szobában:

 • nagyon kevés járás a padlón (általában papucson vagy mezítláb), ezért ne aggódjon a padló megnövekedett kopásállósága miatt;
 • a páratartalom normál határok között van, ezért nem nedvességálló anyagot választhat;
 • alacsony a talaj károsodásának valószínűsége éles tárgyakkal;
 • A beltérben nem rendeznek játékokat gyerekeknek, és a felnőttek nem viselnek sarkantyúkat.

Fa padló - természetes burkolat a hálószobában

A fapadló bármely hálószoba belsejébe illeszkedik. A fa kezelésétől függően ilyen padló lehet sötét vagy világos. Rengeteg fényes képet talál egy ilyen bevonattal rendelkező belső terekről, ahol láthatja, milyen szépen és harmonikusan illeszkedik a szoba különböző stílusaihoz és formatervezéseihez. Ezenkívül a fa olyan anyag, melynek természetes melegsége és kényelme a lábunk számára. Ez a környezetbarát bevonat a helyiségben kellemes, nyugtató illatot kölcsönöz a fából, ami elősegíti a jó alvást.

Ahhoz, hogy egy ilyen padlót a hálószobában készítsen, nem szükséges drága masszív asztalt vásárolni. Az eszköz rusztikus stílusban választható. Ehhez a következőket kell tennie:

 1. Széles, tölgyfából készült, jól szárított, 50 mm vastag és 25-30 cm széles vastag deszkát vásárolhat. Ha nem szélezett, nem hornyolt változatát vásárolja meg, a felületet és a malomvéget meg kell tervezni. Vásárolhat egy hornyolt terméket.
 2. Ezután a dobozon vagy a rönkökön folytatjuk a lapok folyamatos bevonását.
 3. Felület a csiszolás után.
 4. Díszítő hatású és a fedélzet védelme érdekében viaszos impregnálással nyitjuk meg.

A hálószobai belső tér modern faárukkal is díszíthető, melyek közé tartozik:

A hálószobai belső tér modern fa termékekkel is díszíthető.

 • Hatalmas tábla. Ez egy drága darab tömörfa. A tartósság, tartósság, szépség, kopásállóság, természetesség eltér.
 • Svédpadló. Ez egy többrétegű faépítés. A felső réteg értékes fa furnérból készül, minden további réteg ragasztott faalap. A termék ára elfogadhatóbb.
 • Műszaki tanács. Külső és szerkezeti szempontból nagyon hasonlít a parkettához, de megkülönböztethető a nagyobb szilárdság, a kopásállóság és a deformációs változások hiánya miatt.
 • Parketta Jelenleg ezt az anyagot kevésbé használják a formázás magas költségei, az idő múlásával történő csikorgás miatt.

A fotón és a telepítés után nagyon nehéz megkülönböztetni a masszív parkettát és a mérnöki táblát a belső térben.

Az ilyen táblák felületének és díszítő bevonatának függvényében a hálószobában lévő padló sötét vagy világos, matt vagy fényes lehet, kúpokkal, csiszolt stb. Beton vagy fa alapú lebegő eljárással vagy ragasztással az alaphoz ragasztott termékek elhelyezése.

Parafa padló

Jobb, mint a fa, talán csak parafa padló lesz. Puha, kellemes a gyalogláshoz, a meleg, kényelmes anyag, amely nagy hangelnyeléssel rendelkezik. Továbbá a terméknek térfogati memóriája van, így a padlón bútorok és nehéz tárgyak nincsenek.

Az értékesítés során parafa tekercs anyagok a padló és a parafa csempe. A fektetés tökéletesen lapos és sima felületen történik ragasztás miatt. Általában egy ilyen termék felületét védő lakk borítja. A különböző színű parafa csempe használatával valós képet és teljes panelt készíthet a padlón a hálószobában.

Érdemes tudni: ne feledje, hogy a parafa padló meglehetősen durva, és a zokni vagy papucs gyorsan elhasználódik.

Bőr a földön a hálószobában

Ha úgy döntenek, hogy a hálószobában bőrpadót helyeznek, akkor ezt az exkluzív fedelet csak szakemberre lehet bízni. Műszaki jellemzői szerint a bőrpad nagyon hasonlít a parafa számára. A kopásállóság növelése és a felület védelme érdekében a padló lakkozott.

A bőr padló sötét vagy világos lehet, különböző színekkel és mintákkal. Emellett a padlón elhelyezett parafa csempék és bőr kombinációja nagyon szép és drága. Megtalálhatja a belsőépítészet fényképét, ahol ezekből az anyagokból teljes mintázatok vannak a padló felületén.

A fektetés sík, sima felületen történik. Először egy speciális puha hordozót terítenek fel, majd a hengerelt anyagot kinyitják. A fektetés ragasztás nélkül készült az alapra. A padlót a terem körvonala és a padlólapok segítségével rögzítik.

Szőnyeg a hálószobában

Ha lágy meleg bevonatot szeretne érezni a lábad alatt, jobb szőnyeg kiválasztása. Az értékesítés során termékeket találnak a juta, a nemez és a latex alapon. A cölöp természetes vagy mesterséges is lehet. Kívánt esetben egy fotót vagy mintát lehet alkalmazni a szőnyegen.

A hálószobában jobb, ha a természetes termékeket juta alapon választja ki. Ne feledje azonban, hogy nehezebb gondoskodni róluk. A bevonat csak porszívózható. Ne tegye ki a természetes szőnyeget az intenzív nedves tisztításnak. Az olcsóbb és kevésbé természetes latex alapú polipropilén szőnyeg nem annyira kedvelik a gondozást. Mosható és tisztítható speciális mosószerekkel.

Fontos: ha az egyik családtagja allergiás, akkor jobb, ha megtagadja a szőnyeget, amely sok port gyűjt.

Lehetőség van csempék elhelyezésére a hálószobában

Hálószoba - egy különleges szoba, amelynek kialakítását maximális figyelem fordítja. Ez nem meglepő, mert ebben a szobában a legtöbb ember sok időt tölt, ezért a vágy, hogy kényelmes és kényelmes legyen, teljesen természetes. A dekoráció a hálószoba használja a különböző befejező anyagok. Így még a legkevésbé kopásálló lehetőségeket is használhatja, például papír tapéta, mert a terhelés nem túl nagy. A modern építészek azonban egyre inkább kerámia burkolólapokat választanak.

Be kell vallanod, hogy egy csempével felszerelt fürdőszobát már szinte klasszikusnak tekintettek, de ennek az anyagnak a használata a hálószobában még mindig teljesen szokatlan. Egyesek azt mondhatják, hogy egy ilyen ötlet teljesen értelmetlen, de nem rohan a következtetésekhez. Számos belső tér előnye lesz az ilyen eredeti kivitelezésnek. A kerámia burkolólapok végtelen lehetőségeket kínálnak a tervezési ötletek megvalósításához. A színek, a textúrák, a méretek és a minta alkalmazásának lehetősége óriási választékot nyújt az anyagnak.

Kerámia csempe a falon a hálószobában

Gyakran a kerámia burkolólapok a hálószobában csak egy falat vagy a fal külön részeit fedik le. A kerámiatábla nagyon látványosnak tűnik, több olyan részből áll, amelyek egy teljes kép vagy minta kombinációjába kerültek. Egy ilyen elem szolgálhat a különböző funkcionális területek, például alvóhely és öltözőhely határának.

Nem kevésbé érdekes csempe fog kinézni az ágy feje. Ezenkívül egyáltalán nem kell szokványos csempéket használni, akkor kiválaszthat egy olyan opciót, amely más anyagokat, például téglafalat vagy természetes kővet szimulál.

Kerámia csempe a hálószobában

A kerámia burkolatok padlóburkolatának előnyei szinte mindenki számára ismertek. A fő hátrány a hideg felület, amelyen nem nagyon kellemes járni mezítláb. Ez a probléma azonban egyszerűen megoldható házi papucsok, szőnyegek vagy "meleg padló" rendszer segítségével. Továbbá, mindig vásárolni csempe utánzata természetes parketta, kő és még hüllő bőr.

Nappali szoba: Le kell dobnom a csempeit ebben a teremben?

Mindenki szeretné lakását kényelmesen élni. Azonban sokak számára, minden egyes részletesség és szépség praktikusságát ötvözve túlnyomó feladat. Valójában, ha megfelelően használja mindenféle innovatív technológiák, akkor hozzon létre egy egyedi stílus a lakás, amely minden nap szívesen, mind a tulajdonosok és a vendégek. Az innovációk egyike egy egyedi kialakítású csempe (pl. Csempék kő vagy fa alatt), mely gyakorlatilag bármilyen helyiségben helyezhető el, és nem csak hagyományosan a fürdőszobában vagy a WC-ben. Így a segítségével támogathatja a belső térséget, és egy szálat hozhat a szobába.

Csempe a nappaliban

Sokan úgy vélik, hogy a helyiségek csempe nem a hely, de valójában, ha helyesen választja és szigeteli, akkor a tökéletes kombinációt a szoba általános stílusával választhatja. Mindenki tudja, milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy ilyen padló, mint csempe egy fa alatt, összehasonlítva egy fa padlóval. Tartósabb, tartósabb és nem kevésbé szép. Annak érdekében, hogy ne tűnjön ki az általános beltérből, érdemes gondoskodni arról, hogy az anyag természetes árnyalatokból álljon, különösen a fa- és a kőburkolatok tekintetében.

Például az ideális lehetőség a természetes színek. Ez lehet egy sima bézs színű, és egy ilyen fát használhat egy csempe alatt. A természetes fapadló olcsóbb analógjává válik, de megjelenésében semmi sem fog megjelenni. A fából készült padlón megkülönböztethető külső megjelenésű, kiváló minőségű fatemplomlapok. A különbségek csak akkor jelennek meg, ha megérinti, vagy közelebbről megvizsgálja. Ez jól megy durva anyagok és cserép alatt kő. Mindenesetre az ilyen opciók, amelyek természetes anyagokat utánozzák, a legjobbak a szoba díszítésére. Ezen kívül kiválaszthat egy csempe a nappaliban fényes felület nélkül, és például matt és szemcsésebb, hogy a padló ne legyen olyan csúszós. Továbbá, ha "meleg padlót" csinálsz, akkor biztonságban lesz az egészség, és azoknak is megfelelnek, akiknek gyermekük van.

Mindenesetre a csempe jó választás azok számára, akik az eredeti stílusukhoz és alacsonyabb költséggel kívánják befejezni lakásukat. Az ilyen padló kiválasztásakor biztos lehet benne, hogy hosszú időn keresztül szolgálja a chipeket, a karcolásokat és a tisztítási folyamat során nem okoz problémákat. Ennek megfelelően a közeljövőben nem történik javítás. Cserép a pasztell árnyalatok vagy a természetes anyagok utánzása, mint a cserép a kő, egy hosszú távú befektetés a lakás design.

cserép padló a lakásban (jogi szempontból)

A lakásában felújított egy 5 emeletes, 1972-ben épült házat (Brezhnevka). Engedély az újjáépítéshez. Befejezése után a kerületi közigazgatás és a közművek elkészítettek átvételi igazolást. Bureau tech. készlet összeállított egy új lakást regisztrációs igazolást. A változásokat az igazságszolgáltatásban jegyzik be.

És akkor a problémák egy szomszédtól kezdve kezdődtek. Az a tény, hogy két szobás lakást készítettek egy három szobás lakásból. A harmadik szobát szétszerelték, a konyhaszekrényeket szétszerelték, és ennek eredményeképpen egyetlen szobát kaptunk - a csarnok. Ebben a teremben a fapadlót eltávolították (rönköknél), az esztrich hangszigetelés nélkül készült (kemény esztrich), kerámia burkolólapokat helyeztek az esztrichre. Egy szomszéd alulról kezdett panaszkodni, hogy nagyon zajos és kopogott, amikor sétált a lakásunkban. Minden esetben írásba kezdtem. A rekonstrukciós osztálytól származtak - eddig egyetlen panaszt sem nyújtottak be (a lakás átvételének aktusa az átalakítás után aláírásra és jóváhagyásra került). De valahogy nyugtalan vagyok. Mondd meg, ki tudja, milyen problémákkal lehet? Milyen normákat szüntem meg, amikor egy ilyen padlót egy lakóterületre telepítettek, beleértve a szomszéd nappaliját is? Nem volt szó a felújítási projekt padlóburkolatáról (ez csak a felújításról szólt).

Amint technikailag megértem, nem lehet panaszkodni magáról. Ha a szomszéd zajszintje nem haladja meg a normákat, akkor vissza kell térnie a sötét valóságra, és emlékeznie kell az egykori csendre.

Ha a zajszint még mindig meghaladja, akkor vegye figyelembe, hogy ilyen rekonstrukcióval csökkentette a hangszigetelést az ütközéstől. Vagyis a megoldás nem a kopogás a padlón, és semmi sem.
A legegyszerűbb megoldás nem a cipőben járni a lakás körül.

Van-e olyan szabályozás, amely megtiltja a padlón lévő padlólapok burkolását a nappaliban? Kaphatok például egy linóleumot a cserép helyett? Vagy teljesen nyugodtan megmutathat minden jutalékot a csempézett padlón?

Nos, általában vannak ajánlások a "SNiP 2.03.13-88-as padlókban". „>
Ennek megfelelően az SNiP ajánlott a kerámia burkolólapokat csak lakóhelyiségekben elhelyezni.
Nem teljesen világos, hogy mennyire "ajánlott".

Van egy "SNiP 23-03-2003 Zajvédelem". „>
a zajszintek és a padló hangszigetelési indexeinek megállapítása.

Úgy gondolom, hogy a csempe nem lesz hiba a nappaliban. De ha a padló hangszigetelésének normáit megsértik, akkor arra kötelezhetik, hogy a padló hangszigetelését a normáknak megfelelően hajtsák végre.
Határozza meg, hogy a padlóburkolat egyik szomszédjának a megnövekedett zajának oka csak akkor lehetséges, ha Ön mérje a padló hangszigetelését, beleértve a padlót is.
Egy szomszéd zajszintjének egyszerű mérése nem jelent semmit. Mert a zaj nem csak öntől származik. És ha nyilvánvaló, hogy a zaj az Öntől származik, akkor ez nem jelenti azt, hogy a padló elégtelen hangszigetelése hibás, mert talán csak sok zaj keletkezett (mert a szomszédok szeretnek valami zajt okozni, hogy nem kötelezik a padlót).

Általában, ha nem törődsz a szomszéd kényelmével, akkor az intézkedések sorrendje megközelítőleg a következő:

 • nem hagyja, hogy bárki magához jusson, kivéve az ügyész vagy a bíróság döntését.
 • ha ilyen fontos papírokkal jönnek el, akkor legalább van esély arra, hogy minden a szabályokon belül legyen
 • ha nem talál elegendő hangszigetelést és elrendelte, hogy mindent vissza tudjon hozni a normális állapotba, akkor elegendő a padló lefedése szőnyeggel vagy linóleummal, anélkül, hogy a csempe felszakadna.

By the way, próbáld meg nem ütközés. Talán egy szomszéd és nyugodj meg.

Köszönöm szépen egy ilyen alapos választ. Követem a tanácsodat, hogy ne stompoljak, bár őszintén szólva, akarok lökdösni és stompálni. De ez egy másik történet.

2avtol Ha csendes életet akarsz, próbálj meg beszélgetni a szomszédoddal, és telepíteni vele egyszerű hangszigetelt mennyezeteket. Az IMHO, hogy személyes ellensége legyen a lépcsőházban, nem a legjobb megoldás. A padló / mennyezet hangszigetelésének témája már csak a másik oldalról, a szomszéd helyzetétől függ. Ha elolvastad, akkor meg fogod érteni, hogy sokféle módon (a törvény megsértése nélkül) tönkreteszi a szomszédod életét felülről rossz hangszigeteléssel. A leginkább ártalmatlan mikrofonerősítő hangszórókészlet, amelyet szorosan a mennyezetre nyomnak. Ugyanakkor a szomszéd, ahogy helyesen megjegyezték, a 2Radj - nem hagyhatja bárkit magában, kivéve az ügyész vagy a bíróság döntése alapján. Mindenki egyedül választja, van egy szomszédja vagy barátja vele. A többi, nem annyira ártalmatlan módszerek a rossz hangszigetelés kezelésére, nem idézem, hirtelen a szomszédod alulról olvas. siker

Old_Navy A többi, nem olyan ártalmatlan módszerek a rossz hangszigetelés kezelésére, nem idézem, hirtelen a szomszédod alulról olvas.

Pls, dobja be a személyes, elemezni a helyzetet, és dolgozzon ki egy megoldást.

2avtol Leereszkedett. Amikor újra felolvastad a posztot, amit dobtál, nevettem (LOL). siker

Ha csendes életet akarsz, próbálj meg beszélgetni a szomszédoddal, és egyszerű hangszigetelt mennyezeteket telepíteni neki.

nem segít - az előnyök majdnem nulla, a hang a falakon megy.

Hiába fektette le a padlót. El kellett aludni az expandált agyagot, az esztrich tetején és a fekvő cserépen. De jobb szőnyeg. A ismerősök ugyanazt a padlót tartották, mint a tiéd, a cég a padlóra rendelt. Mostantól a technológia szabványos: expandált agyag (80 táska görbénként, cseppenként legfeljebb 20 cm, padlófelület 45 m2), azbesztcement beton lapok a csavarokkal és a laminált tetején. Kiváló hangszigetelés - alulról nem hallható hang és az a tény, hogy a panelház nem érezhető - nincs visszhang - a lemezek leállnak. Ezt a magasságot megették, de ha cementtel egyenlítették ki, ugyanaz lenne.
Az a tény, hogy a szomszédját kínozta, 10 éven belül valósul meg (most nincs üzlet) - nagyon kellemetlen lesz, és nem tudsz semmit megoldani.
A szőnyeg a szőnyegen most egy kis segítség. Ha vásárol, akkor jobb, ha vastag, hosszú nap. Sokkal szebb és tisztább is. Bár jobb lábbal járni, és ne ugorjon a helyiségben. A vastag sarkú műanyag szandál jobb, ha nem visel. Jogi szempontból vizsgálja felül a szövetségi és városi jogszabályokat az átépítésről és az átszervezésről. Moszkvában tilos a padló szerkezetének megváltoztatása. Ha ugyanaz vagy a jövőben változni fog, akkor törés. Hivatalosan a házvizsgálat azt ajánlja, hogy a szomszédok telepítsenek érzékelőket a mennyezetre és a falakra, néhány nap múlva mérjék fel a hangot, és ha igen, akkor azt követelik majd, hogy mindent visszavigyék az eredeti megjelenésére. De azt hiszem, könnyebb lesz a szomszéd számára a problémát hivatalosan olcsóbban megoldani - ez a szomszéd temperamentumától és hallásától függ. Ezenkívül sok év alatt felmerülhet, amikor semmit sem gyanítasz, és boldogan élsz a természethez. Az emberek most idegesek, egy beteg képzelőerővel, ezért, ahogy fent írták, biztonságosabb, hogy ne legyen ellensége a szomszédokkal szemben.

Silence Club

Jó nap mindenkinek! Szomszédok a tetején javítások. Az egész lakásban a padlót csempézették! A hangulatosság a lakásunkban jelentősen megnőtt! Folyamatosan érezzük a szomszédok jelenlétét fentről. Minden hallható - a kis tárgyak (labda, csavar, érme) bukásától kezdve a szobatársak mozgását papucsokon is (jellemző keverés). És ha sarkon járnak, az ágyat lefektetik, vagy a konyhában lévő székek eltolódnak, akkor nincs mit mondani róla. A szomszéd valamit csinál, és a kalapácsot a padlóra teszi - hangunk olyan éles, hogy a gyermek ébred.
Kérem, mondja meg, vannak-e korlátozások a lakóépületben lévő padlózat csempék szerelésére. Amennyire értem, tilos a nem lakóhelyiségekben (konyha, erkély) vagy a magas páratartalmú helyiségekben (fürdő, WC) használni. Lehetőség van a szobába helyezésére? És még több. Milyen intézkedéseket tehetek arra, hogy kényszerítsem a szomszédomat, hogy legalább lefedje a szőnyegeket? Hogyan mondjam el, hol menjek, kinek kell panaszkodnia? Köszönöm előre.

Kapcsolódó dokumentumok

Feliratkozás a megjegyzésekre Hozzászólások (4)

Nagyon furcsa emberek! A csempe nem az egész lakásban van, legfeljebb a konyhában és a folyosón (kivéve a mesét és a fürdőszobát). A szomszédok hamarosan megverik a lábát ezen a cserépen, ami kemény. És a papucsok nem segítenek nekik. Erkölcsi vigasz leszel.

A szomszédaink csak a konyhában és a folyosón voltak (hallhatóan), de ha az egész lakásban van. Ez még egy nada! Úgy tűnik, egyáltalán nem érdekel. Akkor ki kell menniük, hogy valami nagyon csúnya dolguk legyen. És ne sajnálja őket. Nem bánnak. Alig vesznek fel őket, mert tudták, mit csinálnak tudatosan. Mondták nekik, hogy mások aggódnak? Talán csendesebb lesz? Ha nem, akkor folytassa.

Ugyanaz a probléma: egy csempét helyeztek rám. Esztrich nélkül, közvetlenül a mennyezeten. Az elmúlt másfél évesen megőrülök. Hallható, hogy a műanyag fésű esik, nem beszélve a gyaloglásról és a futásról. Egy ügyvédhez mentem. Minden őszintén szólt: nem kényszerítheti a padlót a szomszédok megváltoztatására. A tulajdonosok. Azt akarják - a szőnyeget közvetlenül a padlóra kell helyezni, és aludni fognak, akarnak - lefektetik a csempe. Magántulajdon. Azt akarják, amit akarnak. A lakásuk. ((((((

Ha nem halsz meg, akkor megszokja. Ne használjatok - meghalsz.

Lehetőség van csempék elhelyezésére a hálószobában

Hálószoba - egy különleges szoba, amelynek kialakítását maximális figyelem fordítja. Ez nem meglepő, mert ebben a szobában a legtöbb ember sok időt tölt, ezért a vágy, hogy kényelmes és kényelmes legyen, teljesen természetes. A dekoráció a hálószoba használja a különböző befejező anyagok. Így még a legkevésbé kopásálló lehetőségeket is használhatja, például papír tapéta, mert a terhelés nem túl nagy. A modern építészek azonban egyre inkább kerámia burkolólapokat választanak.

Be kell vallanod, hogy egy csempével felszerelt fürdőszobát már szinte klasszikusnak tekintettek, de ennek az anyagnak a használata a hálószobában még mindig teljesen szokatlan. Egyesek azt mondhatják, hogy egy ilyen ötlet teljesen értelmetlen, de nem rohan a következtetésekhez. Számos belső tér előnye lesz az ilyen eredeti kivitelezésnek. A kerámia burkolólapok végtelen lehetőségeket kínálnak a tervezési ötletek megvalósításához. A színek, a textúrák, a méretek és a minta alkalmazásának lehetősége óriási választékot nyújt az anyagnak.

Kerámia csempe a falon a hálószobában

Gyakran a kerámia burkolólapok a hálószobában csak egy falat vagy a fal külön részeit fedik le. A kerámiatábla nagyon látványosnak tűnik, több olyan részből áll, amelyek egy teljes kép vagy minta kombinációjába kerültek. Egy ilyen elem szolgálhat a különböző funkcionális területek, például alvóhely és öltözőhely határának.

Nem kevésbé érdekes csempe fog kinézni az ágy feje. Ezenkívül egyáltalán nem kell szokványos csempéket használni, akkor kiválaszthat egy olyan opciót, amely más anyagokat, például téglafalat vagy természetes kővet szimulál.

Kerámia csempe a hálószobában

A kerámia burkolatok padlóburkolatának előnyei szinte mindenki számára ismertek. A fő hátrány a hideg felület, amelyen nem nagyon kellemes járni mezítláb. Ez a probléma azonban egyszerűen megoldható házi papucsok, szőnyegek vagy "meleg padló" rendszer segítségével. Továbbá, mindig vásárolni csempe utánzata természetes parketta, kő és még hüllő bőr.

Mi a legjobb padlóburkolat a hálószobában?

A hálószoba egy olyan helyiség, amelyben teljesen kipihenni kell a kemény munkával töltött nap után. Ugyanakkor nem csak kényelmes szórakozás, hanem esztétikai elem is fontos. Néhány ember, akik különböző típusú allergiákban szenvednek, nagyon fontos, hogy a hálószobában végzett összes befejezett anyag környezetbarát, természetes, hipoallergén és ártalmatlan legyen. A mi cikkünkben arról beszélünk, hogy milyen típusú padló a hálószobában jobb választani. Ugyanakkor figyelmet fordítunk nemcsak a különböző anyagok műszaki jellemzőire, hanem megjelenésükre is, ami nagyon fontos a harmonikus belső kialakítás szempontjából.

A hálószobában lévő padlóra vonatkozó követelmények

Annak eldöntéséhez, hogy melyik padló van a hálószobában, nem csak a belső tér stílusát és színét, hanem a padló egyéb jellemzőit is figyelembe kell vennie. Továbbá, csak egy fotóból lehetetlen kiválasztani a megfelelő anyagokat, mivel számos olyan jellemzőt kell figyelembe venni, amelyek nem kevésbé fontosak, mint a külső vonzerők. Tehát, hogy ebben a teremben lefedjék a következő követelményeket:

 • Esztétikai összetevő. Ez az egyetlen mutató, amelyet a fénykép lefedettsége alapján lehet megítélni. A terméknek illeszkednie kell a belső térbe, meg kell őriznie stílusát és összhangban kell lennie a színsémával.
 • Jó hangelnyelés. A bevonat e minősége nem zavarja az alvó személyt, miközben sétál a szobában.
 • Ökológiai tisztaság. Ez a mutató nem csak az allergiában szenvedőknek, hanem minden embernek is fontos, mert semmi sem befolyásolhatja a test visszanyerését, még a bevonatból származó mérgező kisülést sem.
 • Comfort. Ha a padlón hideg csempe van a hálószobában, akkor milyen kényelemről beszélhetünk, amikor mezítláb lesz a jeges padlón reggel? De ez nem azt jelenti, hogy jobb, ha csak szőnyeget és más meleg anyagokat választunk. Ugyanaz a csempe lesz meleg és kényelmes a fűtött padló.
 • A bevonat nem porítson porat. Jobb, ha a padló a hálószobában antisztatikus hatást fejt ki, és nem gyűjt be porat, ami nem járul hozzá az egészséges beltéri klímához és a megfelelő pihenéshez.
 • Döntés a fotó, mi legyen a padló a hálószobában, sötét vagy világos, ne felejtsd el a felszíni textúra. A bevonat nem csúszhat le, mert a reggelen és a zuhany után olyan könnyű csúsztatni a sima padlóra.
 • A padlóra elhelyezett termék nem tartja fenn a tüzelést és ne engedje fel a mérgező anyagokat. Csak első pillantásra úgy tűnik, hogy a hálószobában a bevonat ilyen jellemzői nem fontosak. Ugyanakkor sok rajongó elaludt egy cigarettával a kezében.
 • A fűtött padló a hálószobában nem luxus, hanem komfortérzet. Korán reggel felkelni, sokkal kellemesebb a meleg padlót érezni a lábad alatt, és nem a hideg csúszós csempe. Bár a csempe is elhelyezhető a hálószobában, feltéve, hogy összhangban van a belső térrel, és a fűtött padlók rendszerében használják.

Azonban sokkal könnyebb választani, melyik padlót választani a hálószobának, mint választani a konyha, fürdőszoba vagy folyosó anyagát. Az a tény, hogy ebben a szobában:

 • nagyon kevés járás a padlón (általában papucson vagy mezítláb), ezért ne aggódjon a padló megnövekedett kopásállósága miatt;
 • a páratartalom normál határok között van, ezért nem nedvességálló anyagot választhat;
 • alacsony a talaj károsodásának valószínűsége éles tárgyakkal;
 • A beltérben nem rendeznek játékokat gyerekeknek, és a felnőttek nem viselnek sarkantyúkat.

Fa padló - természetes burkolat a hálószobában

A fapadló bármely hálószoba belsejébe illeszkedik. A fa kezelésétől függően ilyen padló lehet sötét vagy világos. Rengeteg fényes képet talál egy ilyen bevonattal rendelkező belső terekről, ahol láthatja, milyen szépen és harmonikusan illeszkedik a szoba különböző stílusaihoz és formatervezéseihez. Ezenkívül a fa olyan anyag, melynek természetes melegsége és kényelme a lábunk számára. Ez a környezetbarát bevonat a helyiségben kellemes, nyugtató illatot kölcsönöz a fából, ami elősegíti a jó alvást.

Ahhoz, hogy egy ilyen padlót a hálószobában készítsen, nem szükséges drága masszív asztalt vásárolni. Az eszköz rusztikus stílusban választható. Ehhez a következőket kell tennie:

 1. Széles, tölgyfából készült, jól szárított, 50 mm vastag és 25-30 cm széles vastag deszkát vásárolhat. Ha nem szélezett, nem hornyolt változatát vásárolja meg, a felületet és a malomvéget meg kell tervezni. Vásárolhat egy hornyolt terméket.
 2. Ezután a dobozon vagy a rönkökön folytatjuk a lapok folyamatos bevonását.
 3. Felület a csiszolás után.
 4. Díszítő hatású és a fedélzet védelme érdekében viaszos impregnálással nyitjuk meg.

A hálószobai belső tér modern faárukkal is díszíthető, melyek közé tartozik:

A hálószobai belső tér modern fa termékekkel is díszíthető.

 • Hatalmas tábla. Ez egy drága darab tömörfa. A tartósság, tartósság, szépség, kopásállóság, természetesség eltér.
 • Svédpadló. Ez egy többrétegű faépítés. A felső réteg értékes fa furnérból készül, minden további réteg ragasztott faalap. A termék ára elfogadhatóbb.
 • Műszaki tanács. Külső és szerkezeti szempontból nagyon hasonlít a parkettához, de megkülönböztethető a nagyobb szilárdság, a kopásállóság és a deformációs változások hiánya miatt.
 • Parketta Jelenleg ezt az anyagot kevésbé használják a formázás magas költségei, az idő múlásával történő csikorgás miatt.

A fotón és a telepítés után nagyon nehéz megkülönböztetni a masszív parkettát és a mérnöki táblát a belső térben.

Az ilyen táblák felületének és díszítő bevonatának függvényében a hálószobában lévő padló sötét vagy világos, matt vagy fényes lehet, kúpokkal, csiszolt stb. Beton vagy fa alapú lebegő eljárással vagy ragasztással az alaphoz ragasztott termékek elhelyezése.

Parafa padló

Jobb, mint a fa, talán csak parafa padló lesz. Puha, kellemes a gyalogláshoz, a meleg, kényelmes anyag, amely nagy hangelnyeléssel rendelkezik. Továbbá a terméknek térfogati memóriája van, így a padlón bútorok és nehéz tárgyak nincsenek.

Az értékesítés során parafa tekercs anyagok a padló és a parafa csempe. A fektetés tökéletesen lapos és sima felületen történik ragasztás miatt. Általában egy ilyen termék felületét védő lakk borítja. A különböző színű parafa csempe használatával valós képet és teljes panelt készíthet a padlón a hálószobában.

Érdemes tudni: ne feledje, hogy a parafa padló meglehetősen durva, és a zokni vagy papucs gyorsan elhasználódik.

Bőr a földön a hálószobában

Ha úgy döntenek, hogy a hálószobában bőrpadót helyeznek, akkor ezt az exkluzív fedelet csak szakemberre lehet bízni. Műszaki jellemzői szerint a bőrpad nagyon hasonlít a parafa számára. A kopásállóság növelése és a felület védelme érdekében a padló lakkozott.

A bőr padló sötét vagy világos lehet, különböző színekkel és mintákkal. Emellett a padlón elhelyezett parafa csempék és bőr kombinációja nagyon szép és drága. Megtalálhatja a belsőépítészet fényképét, ahol ezekből az anyagokból teljes mintázatok vannak a padló felületén.

A fektetés sík, sima felületen történik. Először egy speciális puha hordozót terítenek fel, majd a hengerelt anyagot kinyitják. A fektetés ragasztás nélkül készült az alapra. A padlót a terem körvonala és a padlólapok segítségével rögzítik.

Szőnyeg a hálószobában

Ha lágy meleg bevonatot szeretne érezni a lábad alatt, jobb szőnyeg kiválasztása. Az értékesítés során termékeket találnak a juta, a nemez és a latex alapon. A cölöp természetes vagy mesterséges is lehet. Kívánt esetben egy fotót vagy mintát lehet alkalmazni a szőnyegen.

A hálószobában jobb, ha a természetes termékeket juta alapon választja ki. Ne feledje azonban, hogy nehezebb gondoskodni róluk. A bevonat csak porszívózható. Ne tegye ki a természetes szőnyeget az intenzív nedves tisztításnak. Az olcsóbb és kevésbé természetes latex alapú polipropilén szőnyeg nem annyira kedvelik a gondozást. Mosható és tisztítható speciális mosószerekkel.

Fontos: ha az egyik családtagja allergiás, akkor jobb, ha megtagadja a szőnyeget, amely sok port gyűjt.

Csempék használata a hálószobában

A hálószobában való csempék használatához, néhány esetben úgy tűnhet, hogy őszinte téveszme, de bizonyos belső terekben bizonyos csempék használata nemcsak szép, hanem szükséges. Végtére is, a kerámia burkolólapok nem csak fényes fényes négyzetek, de sok utánzó színek és textúrák, amelyek úgy néz ki, teljesen gyönyörű a hálószobában.

Az ilyen belső stílusok, mint a mediterrán stílus, vagy néhány etnikai, egyszerűen szükségszerűen kiegészülnek kerámia burkolólapokkal vagy gránittal. Alapvetően ezek olyan felületek, amelyek utánozza a természetes kő, régi tégla vagy mozaik, a választás hatalmas. Ezenkívül a csempe az egyik legtartósabb és praktikusabb anyag, a hosszú élettartam alatt sem változik a szín és a szerkezet, hanem egyszerűen tisztítható és minimálisra törő.

Használja a csempe a hálószobában.

Leggyakrabban, a burkolólapok a fal vagy a fal egyik falát díszítik. Ugyanakkor a falon lévő panel vagy mintázat nagyon szépnek tűnik, ami egyetlen kompozíciót, például egy képet vagy csak geometriai mintát tartalmaz. Egy ilyen kép tökéletesen fel tudja osztani a hálószobát zónákra, hálószobákra és öltözőszobákra.

A hálószobában lévő fejtámla általában el van szigetelve faragásokkal vagy festményekkel a falon, de divatos a kerámia csempe mintázatának felállítása a fejtámla felett, sikeresen kiegészíti a belső térben. Még akkor is, ha egy aszimmetrikus mintát helyez el egy kőből, amely egy kő utánzatát követi, teljesen szokatlan és exkluzív belsőséget kap a hálószobában lévő mozaik használatával. Kiváló eredményeket érhet el. Valamilyen oknál fogva ezt a technikát gyakran használják a nappaliban és a folyosón, miközben teljesen elfelejtik a hálószobát. A szín és a cserép általában természetes és semleges árnyalatokat használ, de ha világos és szokatlan tónusok rajongói vagyunk, akkor a kísérletek csak díszítik az életünket.

Csempe a hálószobában.

A kerámia burkolólapok vagy a gránit előnyeit sok cikk írta, ezek nagy kopásállóság, szilárdság és könnyű karbantartás. Azonban a csarnok ellenfeleinek fő érve a padlón a hálószobában, hogy a kő hideg és nem kényelmes. De nem aludsz a padlón, csak néhány lépést kell sétálnod a lakás szekrényjéhez vagy folyosójához. Általános szabály, ha a lakás nem egy stúdió, akkor a hálószobát csak rendeltetésének megfelelően használják, vagyis a ház legkevésbé látogatott szobája. Papucs vagy szőnyeg jelenléte az ágy mellett, még a heves télen is nem lesz hideg. Ha ez nem elég az Ön számára, akkor egy "meleg padló" rendszert telepíthet a hálószobában lévő csempepadló alá, de ez nem nagyon gazdaságos.