Legfontosabb > Bútor

Kerámia mozaik

Annak érdekében, hogy egyedi megjelenést biztosítson minden egyes szobának, bizonyos tervezési technikákat alkalmaznak. Ma a fürdőszobában lévő mozaik még a legközönségesebb belső térben is vonzerejét, eredetiségét és kifinomultságát mutatja. Mindez azonban csak akkor történik meg, ha a mozaikpanelt mindenféle finomsággal lefektetik, és a fürdőszoba általános kialakítását gondosan átgondolták. Jelenleg a fürdőszoba mozaikja hatékony eszköz a szoba díszítésére.

A fal vagy a padló egyenetlen részei kis méretű kerámialapokkal is megmunkálhatók. És a mozi kép egy igazi fénypontja lesz a szobának. A fürdőszobai regisztrálási folyamatot megkülönböztetik a meggondolatlanság, a bonyolultság és a munkásság. Ez annak köszönhető, hogy egy ilyen módszernek figyelembe kell vennie minden részletet, legyen az megjelenése, a különböző árnyalatok vagy az elemek teljes száma. Ezen túlmenően, padlózott padló, felszerelt fűtési rendszer.

Típusok és jellemzők

A fürdőszobában lévő mozaikok különböző alapanyagokból készülnek, kőből, zománcból vagy üvegből, fémből, kerámiából vagy porcelánból készült kőből. Különleges esetekben más anyagokat is lehet használni, még akkor is nagyon ritka, mint például mesterséges akvamarin, aranyozott fólia, gyöngyház, valamint drágakövek. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de mind padló- vagy falfelületként használják őket. Mozaik típusai a fürdőszobában:

 • Glass. Ez az anyag főként a velencei nyersanyagokból készült. Az így kapott termékeket a hosszú élettartam, a vízállóság, a nagy terhelés ellenállóképessége, valamint a különböző gombák, penész és egyéb mikroorganizmusok ellenállása jellemzi. A fürdőszobában lévő üvegmozaik kültéri esztétikájához is alkalmas, ráadásul hatalmas színekkel és textúrájú változatokkal rendelkezik, és fémes és tükörstílusú.

Alkalmazási lehetőségek

Nem titok, hogy a fürdőszoba mozaikját különböző célokra és igényekre használják. Ez mind teljesítményt, mind megjelenést jelent. A lapokból, az általános panelekből és a kombinált lehetőségekből külön lapkák találhatók. Miért válik széles körben a mozaikok használata, amit a tapasztalt tervezők aktívan használnak. Ehhez tudnia kell, hogy milyen és milyen formában kíván díszíteni. A csempe a következő műveletekre alkalmas:

 • fal dekoráció;
 • a padló lefektetése;
 • egy kötény formájában nézve;
 • beágyazott rések létrehozása;
 • nem szabványos formanyomtatványok regisztrálása és egy másik.

Gyakran előfordul, hogy sok házban és apartmanban a fürdőszobákat nem nagyméretű, vagy külön fürdőszoba és WC nem osztja meg. Általában egy jól megválasztott mozaik vizuálisan kibővíthet egy korlátozott helyet, valamint vizuálisan különböző zónákra oszthatja azt. Például egy jó lehetőség kerámia burkolólapokkal szemben helyezkedik el a nagy tükörrel szemben lévő falon.

A mozaikelemek a szoba vizuális bontásán túl külön funkcionális zónákat hoznak létre. Ehhez a részleges falvágás ugyanolyan hangszínnel történik, mint a padló, ami a szintek közötti zökkenőmentes átmenet érzetét kelti. A felület többi részét rendes csempékkel lehet bevágni. Az ízlésesen keretezett területek egyenként vagy egészben egyenletes vagy torzított csíkok formájában néznek ki.

A helyiség díszítése során a csíkokat néha jelentős szerepet játszhatják, de a design segédelemeként is működhetnek. Például a falon több vékony vonal, hasonlóan a padlóhoz hasonló mintákkal kombinálva, sokféle változatot hoz az egyszerű belső térben. Kiváló vétel, ha kicsi és nagy csempéket választanak egymással szemben.

Igény szerint a fürdőben lévő mozaik nemcsak a padlón, hanem a fal felszínén is elhelyezhető. Ez lehetővé teszi, hogy kissé hígítsa a kép egyhangúságát, és ha színes játékot alkalmaznak, akkor a benyomás még fényesebb lesz. Ezenkívül egy egyszerű, de nagyon hatékony technikát használnak a térhígítás egy vagy két falra monokróm mintázattal való megosztására.

Ha eredeti helyiséget kíván hozzáadni a zuhanyzóhoz, akkor kérjen segítséget a téglalap alakú elemektől. Lehetővé teszik, hogy a szoba teljesen nyitott legyen minden dicsőségében az egyszerű vétel miatt - vízszintes beépítés.

A mozaik használata a saját otthonában mindig tele van érdekes felfedezésekkel. Széles körű lehetőségek nyílnak meg képzelete segítségével, még egy korlátozott területen is. És nem számít, milyen stílust fognak megvalósítani ebben a teremben, legyen az antik vagy modern, vagy avantgarde.

Figyelj! A mozaikelemek nemcsak kaotikus rajzok, hanem összképek, sőt műalkotások is. Az ilyen panel a tulajdonosának büszke forrása lehet, mivel stílusa és bizonyos hatása van, különösen a vendégek számára. Ugyanakkor a megjeleníthető megjelenés nem befolyásolja az anyag teljesítményét, amely egy évig tart.

Szín kiválasztása

A mozaikos termékek fő jellemzője az univerzalizmus. Ezek az elemek egy hangon játszhatók le, kontrasztot játszhatnak, vagy egyszerre több árnyalatot kombinálhatnak. Az ilyen paletta lehetővé teszi a legigényesebb tulajdonos kérését is. A végső választás azonban még jobb, ha egy előre kiválasztott koncepcióra összpontosít, különben lehetőség van arra, hogy valami olyasmit kapjunk, ami nem volt várható.

A mozaikot zökkenőmentes átmenetként használják a meglévő szabálytalanságok, a mennyezet és a padló, a két fal és így tovább. A klasszikus lehetőség az átmenet a sötétről a szürkére, valamint a kontrasztos színek - fekete-fehér. A szabályoknak megfelelően egy sötét aljnak óvatosan fényesnek kell lennie, bár néha érdemes ellenkezőjét tenni. A különböző árnyalatok kombinációját sokkal ritkábban alkalmazzák, de kevésbé lenyűgözőnek tűnik.

Az elemek pixelelrendezését kaotikus sorrendre tervezték, mivel a fő akcentusok itt nem léteznek. A monoton zuhanyzó is előnyös. Egy ilyen kialakításban nem rossz, hogy adjunk hozzá egy kis gyöngyházat, vagy helyezzen ki néhány csíkot a háttérben a matt falakon. A fémelem mindig stílusosnak, dráganak, de hidegnek tűnik. Miért ajánlott használni az egyes elemek hangsúlyozására?

Mozaik a fürdőszobában

Mozaik a fürdőszobában

A mozaik ugyanolyan előnyökkel jár, mint a kerámia csempe. Tartós, kopásálló, könnyen tisztítható és ellenáll a magas páratartalomnak és a szélsőséges hőmérsékletnek. A színek és textúrák hatalmas változatossága lehetővé teszi eredeti és elegáns mozaikok létrehozását.

Ezenkívül ez az anyag további tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a kerámia burkolólapoktól. Közülük:

 • az ívelt és homorú síkok, rések, valamint a komplex alakú felületek díszítésének lehetősége;
 • a felületek burkolatának felhasználására;
 • képes kombinálni és létrehozni a különböző minták és dísztárgyak.

Cserép a mozaik alatt

A mozaik alatt a mozaik mozaikszerű, de egy egész csempe. Az előnye az, hogy a fugázás után jó mozaiklapot nem lehet megkülönböztetni egy valódi mozaikból, és az anyag ára sokkal alacsonyabb, és a beszerelési munka olcsóbb lesz. Egy másik plusz, hogy a mozaik csempe vizuálisan megnöveli a helyiség méretét. A mozaik burkolólap elvben nincs elválasztva - a fürdőhöz vagy a konyhához, ezért az alábbi kiválasztás használható a kötény díszítésére.

Mozaik csempe a fürdőszoba, bemutatott a boltokban a Santa Kerámia

A Moszkvában lévő összes üzletünkben bármelyik alábbi csempe vásárolható meg. Ha más városban lakik, elrendezheti a kézbesítést a címére. Például Szentpétervárra történő szállítás körülbelül 3 napig tart. A legtöbb csempe raktáron van, a többiet 30-45 napon belül szállítjuk.

Mozaik csempe a fürdőszobában

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm

Felület: fényes

Egy nagyon népszerű kék ​​csempe mozaik a fürdőszobában, tökéletesen kombinálva a kék háttér csempe. A fényes felületnek köszönhetően bővíti a helyet.

Patchwork mozaik csempe

Ár: 3 095,50 rubel a negyedévben. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm

Felület: fényes

A szokatlan stilizált patchwork minta a patchwork stílusban teszi ezt a burkolólapot a mozaik legjobb értékesítése miatt. Az anyag kiválóan alkalmas modern és Provence stílusú fürdőszobák díszítésére. A csempe jól kombinálható kék, bézs, fehér és barna színekkel a fa alatt lévő padló és padlóburkolatok között.

Mozaik csempe a fürdőszobában

Ár: 1800,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45cm

Felület: fényes

Kék csempe mozaik - hagyományosan az egyik legnépszerűbb fürdőszobai színek. Ez a csempe nem igényel további fugázást a barázdák kis méretének köszönhetően. A legegyszerűbb stílus.

Cserép a mozaik alatt

Ár: 3 965,52 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45 cm

Felület: fényes megkönnyebbülés

Kiváló minőségű olasz csempe mod mozaik, mély résekkel. A fektetés után vizuálisan megkülönböztethetetlen a valódi mozaikból.

A mozaik chip felszíne egyenetlen, ami lehetővé teszi, hogy minden egyes cellán fényt játsszon. Ezt a burkolólapot önmagában, vagy más színű mozaikokkal kombinálhatja a gyűjteményben (rózsaszín, zöld, narancssárga, barna).

Cserép a mozaik alatt

Ár: 4 191,02 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45 cm

Felület: fényes megkönnyebbülés

A cserép másik árnyalata a Vivace mozaik alatt. A csempe mély résekkel készült.

Narancssárga csempe lehet az egész fürdőszoba, és csak a zuhanyzó területén. Ugyanakkor a fennmaradó falak fehér, szürke vagy fekete színűek lehetnek.

Mozaik csempe a fürdőszobában

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm

Felület: fényes

Konvex csempe alatt egy mozaik utánozza a kő. 25x75 cm-es háttér kerámia lapokkal használható, ott és önállóan.

Töltse le a Villae csempe teljes katalógust (0,6 Mb)

Csokoládé mozaik csempe

Ár: 900 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 20x20 cm

Felület: matt

Csempe a mozaik alatt, sötétbarna. Tökéletes a modern fürdőszobákban. Kedvelt választás a fürdők fürdőszobájának bérbeadásához és díszítéséhez. Minden bútorhoz jól illik.

Mozaik csempe a fürdőszobában

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 20x20 cm

Felület: matt

A csempe kétféle mozaik: egy zöld és egy zöld, konvex képekkel. A 20x20 cm-es kényelmes kis méret megkönnyíti a telepítést. A gyűjteményben virágok (callas) és határok formájában díszítenek. Minden fehér csempe jól megy.

Kerámia mozaik csempe

Ár: 1652,39 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 20x20 cm

Felület: matt

Vidám narancssárga mozaik mozaik, lekerekített csip. Kiváló a kisebb helyiségek számára, amelyeknek eredetinek kell lenniük, és kissé ki kell terjeszteniük vizuálisan.

Mozaik csempe a fürdőszobában

Ár: 3 965,52 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45 cm

Felület: fényes megkönnyebbülés

Rózsaszín csempe mozaik, mély résekkel. Fugázás után úgy néz ki, mint egy igazi mozaik. Használható önmagában, vagy 20x50 cm-es háttér rózsával a Gioia kollekciótól.

Kombinált fehér, fekete és fából készült fürdőszobai bútorok.

Kerámia csempe mozaik a fürdőszobában

Ár: 1890 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 20x20 cm

Felület: matt

A kék csempe egy hosszúkás mozaik alatt egyhangú változatban és díszítmények formájában (konvex zsetonokkal) van kiadva. A gyűjteményben díszek is - virágok (íriszek).

Minden fehér csempe jól megy.

Zöld csempe mozaik

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45 cm

Felület: fényes megkönnyebbülés

Bézs mozaik csempe

Ár: 2 921,66 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm

Felület: fényes

Konvex csempe egy bézs és rózsaszín árnyalatú mozaik alatt, apró képekkel a zsetonoknál. A mozaik négyzetek különböző árnyalatai miatt látványos a zuhanyzóterületeken.

Kerámia csempe egy négyszögletes mozaikhoz, eladó!

Ár: 899 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x60cm

Felület: matt

A gyengéd rózsaszín csempe mozaik alatt magas minőségű mázzal és jól mosható.

Fehér csempe mozaik

Ár: 3 915,50 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 31,6 x 59,2 cm

Felület: matt

Szokatlan fonott csempe mozaik, egy csipet egyenetlen folt formájában. Önellátó gyűjtemény, további dekorációk nélkül használható. Ezen kívül. a Terület sorozatban fekete mozaikcsempe, arany és ezüst mozaiklapkák ugyanolyan textúrájúak (kérésre elérhetők)

Kerámia csempe mozaik, eladás!

Ár: 849 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x60cm

Felület: Bélelt

Stílusos spanyol barna csempe egy nagy mozaik alatt tégla formájában. Nagyszerű lehetőség a fürdőszoba díszítésére. A csokoládé színe ajánlott kombinálni fehér vízvezetékkel.

Konvex csempe mozaik

Ár: 2 527,24 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25x40 cm

Felület: fényes

Népszerű mozaik mozaik nagy konvex mintával és mély résszel. Vannak bézs színűek is. Tökéletes a modern stílusban berendezett fürdőszobák díszítéséhez.

Mozaik csempe a fürdőszobában

Ár: 2 311,58 rubel / négyzetméter. méter

Származási ország: Portugália

Lila színben kapható, a többi megrendelést kapja

Csempe mérete: 25x55 cm

Felület: fényes

Fényes csempe mozaikos nyomtatással. Jól mossa, nem igényel további injektálást.

Univerzális mozaik csempe 19 színben

Ár: 3,489,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási ország: Portugália

Rendelkezésre áll egy raktárban, több lehetőség szürke, fehér és bézs színben, más színekben is megrendelés alatt szállítjuk

Csempe mérete: 20x20 cm

Felület: matt

Ez a csempe padlóra és a falra történő felhelyezésre alkalmas, színben és méretben gazdag. A 19 szín közül mindegyik 2,5x2,5 cm-es, 2,5x5 cm-es, 5x5 cm-es, 5x10 cm-es, 5x20 cm-es, 10x10 cm-es és 10x20 cm-es méretű nyomatokkal rendelkezik.

Mozaik csempe a fürdőszobában

Ár: 1890 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 20x20 cm

Felület: matt

Piros-rubin csempe mozaik, kényelmes kis formátum. A gyűjteménynek virágai is vannak (vízi liliomok).

Használható önmagában vagy bármilyen fehér háttér csempe.

Kerámia mozaik csempe

Ár: 1731,24 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 20x20 cm

Felület: matt

A csempe mozaik alatt, egy csokoládé árnyékában, vágásokkal és nagy számú határral. Tökéletes a fürdő modern stílusban történő befejezéséhez. Maga a csempe, a kis méret 20x20 cm, könnyen illeszkedik, és szinte nem szükséges vágás.

Cserép a mozaik alatt

Ár: 1725,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45cm

Felület: fényes

Csempék egy nagy olasz Atlas Concorde gyár mozaikjai alatt, az orosz piacon. A nyugodt, semleges árnyalat tökéletesen alkalmas fürdőszobák tervezésére, amelyek soha nem zavarják.

Mozaik falburkolat

Ár: 3 965,52 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x45 cm

Felület: fényes megkönnyebbülés

Mély csokoládé árnyalatok a mozaik alatt. Tökéletes a modern belső terekhez, üveggel, fényes sima felületekkel és modern bútorokkal kombinálva.

A csempe mély résekkel készült. Miután a fugázás megkülönböztethetetlen a mozaikból.

Quatrefoil mozaik csempe

Ár: 3 098,78 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 20x59.2 cm

Csempe felület: fényes

Szokatlan csempe mozaik díszíti a fürdőszoba klasszikus vagy keleti stílusban. A gyűjtemény mozaikos négyzetméteres négyzetméteres csempe, valamint aranyozott dísztárgyak mozaikcserép formájában.

Türkiz mozaik a fürdőszobában

Mi a jobb - mozaik vagy mozaik csempe?

A valódi mozaik és a mozaik csempe közötti legfontosabb különbség egy rács. Ez a mozaik apró darabokból áll, szintetikus vagy papírhálóra ragasztva (kevesebb papír). A rács rugalmas és minden irányba hajlít, aminek köszönhetően oszlopok, falkerekítés és egyéb egyenetlen felületek mozaikokkal vághatók. Egy csempe egy mozaik, ez nem fog működni, lehet elhelyezni csak lapos falak.

De egy igazi mozaik megterhelése nehezebb, különösen, ha ragasztották rá egy papírhálóra - ilyen alapot nedves lesz, és a forgácsok egymáshoz képest eltolódnak, ami miatt a varratokat görbékkel kapják. A mozaik nehezen összehangolható, így a mester kőzet valószínűleg több pénzt számít fel a telepítéshez. Csempe a mozaik stack alatt sokkal könnyebb, mint a mozaik mozaik.

Költség szerint a mozaik alatt lévő csemege olcsóbb, mint mozaik. Például egy jó mozaik ára kb. 10-15 ezer rubel lehet négyzetméterenként (és szinte nincs felső határ, 200 ezer méteres opció van), és egy mozaik csempe költsége 1,5-4 ezer rubel / négyzetméter. hogy a mozaik gyártásánál több további műveletet hajtanak végre (a hálórácsot előkészítve, a hálóra tapadva, egyes esetekben a csempe apró darabokra vágása).

Ezenkívül a mozaik alatt a burkolólapon nincs különösebb követelmény a ragasztó számára, maga a mozaik általában vékony, és ragyoghat, így egy speciális neutrális mozaikragasztót választanak ki, ami gyakran a betonozás szerepét játssza. Leggyakrabban átlátszó fehér. A mozaiklapok általában sokkal vastagabbak és sűrű kerámiatesttel rendelkeznek, így használhatják a szokásos ragasztót a kerámia burkolatokhoz.

Mozaiklapok típusai

Néha a mozaik nem látszik másnak a képen, és a költségek különbsége eléri a több ezer főt. Mi az oka? A különbség a külső felületen történő vágás mértékétől függ. A legegyszerűbb lehetőség - a mozaik egyszerűen rajzolódik a csempe felületén. Ugyanakkor némi vizuális hatás érhető el, bár túlságosan optimista lenne mondani, hogy egy ilyen mozaiklap mozaikszerűnek tűnik.

A második esetben apró mélyedések vannak a csempe felületén. és maguk a "chipek" is úgy működnek, mintha.

Ez a csempe nincs dörzsölve középen, mivel nincs felülírva.

De ha a fugázó hang megegyezik a felületen nyomtatott interchip-árnyalat hangjával, akkor egy ilyen csempe vizuálisan hasonlít egy mozaikra. Az ilyen csempe mozaik alatt nagyon szépnek tűnhet, mivel a gyártók nem félnek a csempe drága díszes felületét vágni.

A harmadik esetben. mély csiszolás készül a csempe felületén. Egy ilyen csempe a fugázás után valódi mozaiknak fog kinézni. Azonban a vágási művelet meglehetősen drága, ezért ez a fajta csempe a mozaik alatt lesz a legdrágább.

Amint láthatja, a cserépen látható egy kerámia bázis - vörös vagy fehér agyag.

A fugázó szín ebben az esetben, magad választasz.

Piros cserépmozaik a fürdőszobában. Belső példák

A piros szín nagyon aktív, ezért gondosan keverni kell más színekkel. A legbiztonságosabb lehetőség az, hogy csak vörös mozaik burkolólapokat használjon a teljes fürdőszoba befejezéséhez. A második lehetőség a vörös mozaik és a fehér csempe kombinációja. A fehér szín semleges, a szín és a telítettség vörös mozaikjával kombinálódik, ráadásul enyhén hígítja a szín intenzitását. Vörös mozaik csempe is kombinálható szürke vagy fekete lapokkal (még két semleges szín). A szürke burkolólapok használata esetén a korszerűbb belső tér (különösen akkor, ha konkrét betonlapokat használ), és egy fekete színnel egy színházibb lehetőséget kaphat - egy drámai kontrasztos fürdőszobát. Sima háttér vörös csempe is használható, de jobb, ha ugyanolyan árnyalatú lesz, mint a mozaiklap (kivéve, ha professzionális tervező vagy, aki ízlés szerint megkóstolhatja a színátmenetet).

Kék csempe mozaik a fürdőszobában. Belső példák

A kék szín emlékeztet bennünket a vízre, és a víz sok kék árnyalattal rendelkezik, így egy-egy fürdőszobában több árnyalatú kék mozaik csempe kombinálható. A klasszikus csempe kék mozaikokkal kombinálva, természetesen fehér. A felhők és az ég, a hullámok és a kis báránybőr, számos példát találtak a természetben - ez az örök kombináció harmonikus és a fürdőszobájában.

Hol és hogyan vásárolhat meg egy mozaikot?

A Santa Ceramics lánc minden üzletében mozaiklapokat vásárolhat. Az ezen az oldalon látható csempe mellett az üzlet katalógusában alternatív lehetőségeket is választhat. Minden boltban elkészíthet egy kész, ingyenes tervezési projektet egy elrendezéssel, a választott lapokkal. A szalonok fogadják el a hitelkártyákat, készpénzt és nem készpénzes átutalásokat. A vásárlást magán- és jogi személytől is megfizheti.

Emellett csempéket is vásárolhat egyszerűen a + 7 495 737 48 32 telefonszámon, számlázással és kártyával történő fizetéssel a honlapon vagy készpénzben azonnal raktáron.

Mozaik a fürdőszobában

Kerámia mozaik fürdőszoba

A fürdőszoba moszsai kiváló megoldást jelentenek az eredeti javítás tervezésekor. Sok száz éve, a fürdőszoba mozaik és kerámia csempe tekintik a legjobb befejező anyagok. Mondj többet róla.

Ennek a befejezésnek számos előnye közül megjegyezzük:

 1. nagy szilárdság;
 2. tartósság;
 3. megbízhatóság;
 4. alacsony nedvesség felszívódása;
 5. semlegesség a szélsőséges hőmérsékletekig;
 6. színárnyalatok és színek;
 7. nagy mennyiségű anyag (kerámia, üveg, kő, acél);
 8. a komplex felületek, egyenetlen formák, bélelt ívelt síkok, rések;
 9. ellenáll a fading színeknek;
 10. díszítések, falfestmények, rajzok, sőt teljes festmények készítésének képessége;
 11. bármilyen felületre - beton, gipsz, fa és egyenletes fém felállításra.

A fürdőszobában levő mozaik ötvözi a kerámia műszaki jellemzőit és saját esztétikai lehetőségeit. Elvégre, mi lehetne jobb, mint a gyönyörű panelek, képek készen álltak a telekkel.

Ennek az anyagnak kisebb hátrányai vannak. A legfontosabb a magas beszerzési és beszerzési költségek. De ha sokéves kifogástalan szolgáltatás teljes költségeit megosztja, anélkül, hogy elveszítené a színeket, az integritást és a vizuális fellebbezést - a fürdőszoba mozaikcsempe vásárlása az elkövetkező évekre nyereséges beruházás.

Választék és stílusok

Mozaik csipke természetes kövekből. Gyakran használt padlóburkolatokhoz, elsősorban az alkatrészek szilárdságának és tartósságának, nedvességállóságának és mechanikai károsodásának köszönhetően. A leggyakoribb keveréke a gránit, a márvány, a jázepár és az onyx. Természetesen az ilyen termékek nem lesznek olcsóak.

Kerámiák a fürdőszoba tervezéséhez a legnépszerűbb és megfizethető lehetőség. Ennek egyik előnye a színskála gazdagsága, a szükséges árnyalatok kiválasztásának lehetősége.

Az üveg az egyik legjobb anyag egy ilyen célra. Ellenáll a nedvességnek, a kémiai reagenseknek, könnyen karbantarthatónak és hatalmas színpalettának, és az árnyalatok játszhatnak a szépség legkifinomultabb ismerőseivel.

Az acélmozaik nagyon ritka, szó szerint 2-3 gyárból áll. Hihetetlenül eredeti és stílusos megjelenésű, de leggyakrabban dekoratív betétként használják, olyan felületeken, amelyek minimálisan nedvességnek vannak kitéve.

A mozaiklap egyik legszembetűnőbb tulajdonsága az, hogy képes rajzokat, eredeti díszeket és képeket készíteni különböző árnyalatú csempék használatával. Néhány száz évvel ezelőtt ez az anyag volt az egyetlen módja annak, hogy díszítse az épületeket. Nagyszerű mozaikfestmények és ma díszítik az ókori katedrálisok és kastélyok falát. Természetesen meglehetősen drága, hogy egyéni projektet rendeljenek, de lehet, hogy a gyűjteményből készre vont rajzot lehet megvásárolni.

Segítségével a fürdőszobában vizuális akcentust hozhat létre, kiemelhet egy adott felületet vagy falat, rést vagy rácsot. Gyakran a gyöngyház árnyalatainak segítségével a felületek kontrasztjai jönnek létre, a figyelem egy adott belső részletre összpontosul.

Moszkvában egy fürdőszoba mosogatóját vásárolhatja a legjobb áron csak az online áruházban vagy a csempékboltban. A call centerünk tapasztalt vezetői segítséget nyújthatnak az áruk kiválasztásában, és a gyors kiszállítási szolgáltatás gyorsan és gondosan átadja az árut a címre. Hívjon, dolgozunk érted!

Kerámia mozaik

Milyen dekorációt választani egy fürdőszoba, konyha vagy nappali számára, hogy a belső tér eredeti, divatos és praktikus legyen? Az "Antika" online áruház figyelmet fordít a csempézett mozaikra - fényesnek és szokatlannak tűnik, és a teljesítmény szempontjából nem rosszabb a klasszikus kerámiáknál.

3118-tól dörzsölje. m2-enként

3170 rubel. m2-enként

2880-tól dörzsölje. m2-enként

2382-től dörzsölje. m2-enként

14138-ból dörzsölje. m2-enként

430 dörzsöléstől. m2-enként

tól 2128 dörzsölje. m2-enként

1487-től dörzsölje. m2-enként

2964-től dörzsölje. m2-enként

2550 dörzsöléstől. m2-enként

3592 dörzsöléstől. m2-enként

tól 2660 dörzsölje. m2-enként

3708 dörzsöléstől. m2-enként

3076 dörzsöléstől. m2-enként

4320 dörzsöléstől. m2-enként

2199-től dörzsölje. m2-enként

2989-től dörzsölje. m2-enként

1751-től dörzsölje. m2-enként

tól 3376 dörzsölje. m2-enként

2933-tól dörzsölje. m2-enként

2958-tól dörzsölje. m2-enként

2519 dörzsölésből. m2-enként

tól 2436 dörzsölje. m2-enként

Mérete: 30x30 cm

Mérete: 30x30 cm

Ár: 24 826 rub / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 22 491 dör / m 2

Mérete: 30x30 cm

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1,144 rubel / db.

Mérete: 30x30 cm

Mérete: 16x40 cm

Ár: 3,713 rubel / m 2

Mérete: 30x30 cm

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 12 726 rub / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 18 658 rub / m 2

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1 213 rubel / db.

Mérete: 30x30 cm

Ár: RUB 1,170,932 / db.

Mérete: 30x30 cm

Ár: 24 948 rubel / m 2

Mérete: 30x30 cm

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 22 491 dör / m 2

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1,886 rubel / db.

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1 891 rubel / db.

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 22 491 dör / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 17 736 12 878 dör / m 2

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1 711 rubel / db.

Mérete: 30x30 cm

Ár: 14 138 rubel / m 2

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1,144 rubel / db.

Mérete: 30x30 cm

Ár: 14 138 rubel / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 22 491 dör / m 2

Mérete: 30x30 cm

Ár: 14 138 rubel / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 23 796 dör / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 13 779 rubel / m 2

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1 485 rubel / db.

Méret: 29,75x29,75 cm

Ár: 1 938 1 491 dörzs / db.

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 14 307 rub / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 22 491 dör / m 2

Mérete: 16x40 cm

Ár: 3,713 rubel / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 12 726 rub / m 2

Méret: 33,3x33,3 cm

Ár: 7 440 duzz / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 1 833 rubel / db.

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 22 491 dör / m 2

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 12 726 rub / m 2

Méret: 32.7х32.7 cm

Ár: 11 876 rubel / m 2

Mérete: 30x30 cm

Ár: 2 177 1 467 rubel / db.

Mérete: 30x30 cm

Ár: 1 396 rubel / db.

Méret: 31,6x31,6 cm

Mérete: 33x33 cm

Ár: 1 170 rubel / db.

Méret: 31,6x31,6 cm

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 10 330 rub / m 2

Méret: 24,5 h29,3 cm

Mérete: 30x30 cm

Méret: 30,5x30,5 cm

Mérete: 30x30 cm

Méret: 28,1x32,5 cm

Méret: 30,5x30,5 cm

Ár: 6 204 dör / m 2

Kerámia mozaikok jellemzői

Ez a fajta mozaik bevonat rendszeres csempe, de kisebb formátum. A kis méret és összetétel határozza meg az anyag fő előnyeit:

 • bármilyen formájú oszlopokkal, résszel, alakos kiemelkedésekkel lehet bevonni;
 • Tartósabb és kopásálló, mint a nagy formátumú csempe. A kerámia mozaik sokféle súlyt nyújt, a karcolások és a karcolások észrevehetetlenek. Ennek köszönhetően az anyag alkalmas nemcsak a falak, hanem a padlózat befejezésére is;
 • Hőálló. A modern égetési technológiák miatt a burkolólapok rendkívüli hőmérsékletnek ellenállnak - ennek köszönhetően a kerámia és cserépportálok gyakran kerámia lapokkal vannak szemben;
 • mázzal burkolva, nem fél a magas páratartalmától, a tartós vízzel és háztartási vegyszerekkel való érintkezéstől. Kerámia mozaik csempe - a tökéletes megoldás a fürdőszobák számára.

Ezenkívül a mozaik bevonat lehetővé teszi a belsőépítészeti tervezés különböző formái ötvözését. Ez lehet egy egyszerű bevonat, gyönyörű textúrával, bonyolult mintákkal többszínű elemekkel vagy valódi domborművekkel. Az eredeti projektek megvalósításához szükséges olcsó anyagok mindig megtalálhatók az Antika boltban. Oroszországban szállít egy mozaikot, melyet Oroszországban szállítanak, tisztázzák az áruk elérhetőségét és kiszámítják a megrendelés árát azáltal, hogy kapcsolatba lépnek az online áruház vezetői vagy a Moszkvai bemutatóterem látogatásával.

Mozaik a fürdőszobában

A modern fürdőszoba mozaik bizonyult nagyon jól. Ez az anyag vonzó megjelenésű, és ami a legfontosabb, biztosítja a tisztaságot és rendkívül könnyen tisztítható.

A mosogató a fürdőszobában nagyon elegáns megjelenésű, és lehetővé teszi a legösszetettebb kreatív ötletek megtestesülését. Kiválaszthatja a legjobb minőségű fürdőszobák mozaikját a katalógusunkban, itt az anyag széles áron kapható megfizethető áron.

Boltunkban 399 rubel / m² áron vásárolhat egy mozaikot a fürdőszobában. Raktáron 563 mozaikgyűjtemény.

Mozaik a fürdőszobában - szépség és tartósság

A mozaik egyik előnye, hogy lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen méretű, teljes méretű mintát teremtsenek, ezek közül néhány valódi műalkotás. Ami a fürdőszobában lévő mozaikot illeti, mindig látványos, fényűző és divatos.

Ma a fürdőszoba mozaikja kerámiából, üvegből és kőből készült. Azonban a legjobb megoldás erre a szobatípusra üvegmozaik lesz, mert egyáltalán nem fél a vízből. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a mozaikokat a folyadékokhoz folyamatosan érintkező falakhoz alkalmazzuk. Emellett az üveg tartós és tartós.

Modern mozaik segítségével díszítheti az egész fürdőszobát - falakat, padlókat és mennyezetet, színes mintázattal díszítve őket. Mindez a képzelőerejétől és készségétől függ. A minőségi mozaik, melyet a katalógusunkban bemutatunk, nem fog elhalványulni, és nem fogja elveszteni a színét.

Jó választás megfizethető áron - mozaik a fürdőszobában

A FAP Havanna egy példa a mozaikcsempe gyűjteményének egy fürdőszobában. Meleg és bájos, átadva a múlt világának kifinomultságát és érzéseit. Itt az élő előadásban - az eredeti színtervben. Ezt és sok más gyűjteményt megtalálja katalógusunkban.

A fürdőszoba mozaikja megfizethető áron lesz kifinomult dekoráció az otthonában Vagy talán ki tudod hozni egy igazi mesterművet?

Hírek és kapcsolódó cikkek

Ne hagyja ki a legfrissebb divatbemutatót a spanyol Baldocer gyárból katalógusunkban: a Code, Woodland és Boulevard gyűjteményekről.

Örömmel kínáljuk Önnek a legfrissebb híreket a katalógusunkban: Ibero Intuition és Impronta Square.

Tekintse meg a legfrissebb trendeket a katalógusunkban: Mirage Quarziti 2.0, Mirage Reve, Mirage Signature, Mirage Stones 2.0 szemcsés felületen.

Vessen egy pillantást az új gyűjtemények a porcelán csempe a katalógusban: Casainfinita Leeds, Undefasa Royal Gold, Grespania Cubana.

Ebben a cikkben válogattunk a "travertin alatt" porcelán és kerámia burkolólapok közül. Válassz!

Vessen egy pillantást az új katalógusok gyűjteményeiről: Equipe Evolution és Naxos Surface.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük Önt 7 gyűjtemény kerámia csempe és porcelán csempe, amelyben a hatszögletű mozaik jelen van dekorációként. Válassz!

Ebben a cikkben röviden leírjuk, hogy milyen kerámiatípusok leginkább a vízzel érintkezésbe kerülő felületek befejezéséhez szükségesek.

Vessen egy pillantást a 7 gyűjteménye rózsaszín kerámia csempe a fürdőszobában, amit összegyűjtött a mi cikkünkben. Talán itt az ideje frissíteni a belső teret?

A nyolcszögletű formátum már régóta ismert, de a tervezők és gyártók érdeklődése az ilyen csempékre csak az utóbbi években nőtt. Mit kínál a modern piac?

Kerámia csempe mozaik

32x32-es kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - DL195 001 a KERAMA üzemből.

32x32-es kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - DL195 002 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 20x30 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM8298 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 20x20 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 178 KLD01 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 30x30 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM11139 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 30x30 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM11140 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 25x40 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM6359 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 25x40 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM6360 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 25x40 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM6361 a KERAMA üzemből.

20x20 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - SG174 001 a KERAMA üzemből.

20x20 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - SG174 002 a KERAMA üzemből.

Kerámia gránit 46,5x9,8 a padlók és falak számára. Matt kivitelben. A cikk - SG144 003 a KER üzeméből.

Kerámia gránit 46,5x9,8 a padlók és falak számára. Matt kivitelben. A cikk - SG144 004 a KER üzeméből.

Kerámia gránit 46,5x9,8 a padlók és falak számára. Matt kivitelben. A cikk - SG144 005 a KER üzeméből.

Kerámia csempe 32x30 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 191 003 a KERAMA M üzemből.

Kerámia csempe 20x50 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM7137 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 20x50 csak falakhoz. Fényes felület. A cikk - MM7138 a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - SG178 001 a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - SG178 002 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 15x40 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - MM15110 a KERAMA M üzemből.

Kerámia csempe 15x40 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - MM15111 a KERAMA M üzemből.

Kerámia csempe 15x40 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - MM15112 a KERAMA M üzemből.

Kerámia csempe 15x40 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - MM15113 a KERAMA M üzemből.

Kerámia csempe 15x40 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - MM15114 a KERAMA M üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Fényes felület. A cikk - DD6018 MM a KERA üzeméből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Fényes felület. A cikk - DD6019 MM a KERA üzeméből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - DD6020 MM a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - DD6022 MM a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - DD6023 MM a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - DD6024 MM a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - DD6025 MM a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Fényes felület. A cikk - DD6026 MM a KERA üzeméből.

Kerámia csempe 32x30 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 191 002 a KERAMA M növényről.

33x33 kerámia granit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - SG194 001 a KERAMA üzemből.

33x33 kerámia granit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - SG194 002 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 25x40 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - MM6358 a KERAMA MA üzeméből.

Kerámia csempe 25x75 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - MM12118 a KERAMA M üzemből.

Kerámia csempe 32x30 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 191 001 a KERAMA M növényről.

Kerámia gránit 20,1x50,2 a padlók és a falak számára. Matt kivitelben. A cikk - SG193 001 a KE növényről.

Kerámia gránit 20,1x50,2 a padlók és a falak számára. Matt kivitelben. A cikk - SG193 002 a KE növényről.

Kerámia csempe 20x30 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 180 8265 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 20x30 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 180 8266 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 30x4.8 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 181 8265 a KERAMA üzemből.

Kerámia csempe 30x4.8 csak falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - 181 8266 a KERAMA üzemből.

30x30 kerámia gránit padlókhoz és falakhoz. Matt kivitelben. A cikk - SG185 001 a KERAMA üzemből.

Mozaik: exkluzív dekoráció a fürdőszoba és a konyha számára

Az anyag üvegből, kerámiából, sminkből, kőből, porcelánból készült. A mozaik kerámia burkolólapok legfontosabb előnye a megfizethetőség, tartósság, erő és vonzerő kombinációja. A különféle árnyalatok lehetővé teszik, hogy saját házának egyedi belsejét hozzon létre.

A mozaikelemek - a modulok színe és textúrája eltérhetnek. Az ilyen burkolóanyag kétféleképpen osztható meg: kerámiatermékek és porcelángyártmányok. Kerámia - sült, üvegezett agyag. Az ilyen anyagokat már egy bizonyos alakú és méretű modulok bocsátják ki, akkor ezek a modulok a jövőbeli cserép rugalmas alapjára kerülnek.

A porcelán kőmozaik anyaga apró darabokra vágott porcelán kőzetlapból készül. Magasabb költséggel rendelkezik, mint a kerámia. Hidraulikus szerszámokat használnak a vágás, az ilyen termék tartósabb, kopásálló, mint a kerámia, tartós - és a jelenléte ásványi anyagok a kompozíció.

Típusok és alkalmazás

A színtől függően kiválaszthatja a következő típusú anyagokat:

 • egyszólamú: minden színes modul;
 • gradiens: színátmenettel;
 • mix: különböző sűrűségű, színű, megkönnyebbülő modulok;
 • panel: különböző mintákkal készült kompozíciók.

Az online áruházunk széles választékban kínálja az exkluzív és olcsó csempéket a Kerama Marazzi gyártótól. Ez a mozaik kerámia csempe alacsony vízfelszívódású anyagokból készül, ezért ideális megoldás a magas páratartalmú helyiségek kezelésére: úszómedencék, törülközők, fürdőszobák, zuhanyzók. Az ilyen bélés nélkülözhetetlen a kerekített felületek, kanyarok, oszlopok, szabálytalanságok létrehozásához.

Mozaik kerámia lapok használhatók:

 • fürdőszobához: egy vagy több fal díszítésére, egy mosdó, egy tükör környékére stb.
 • a konyha számára: díszítse a munkaterületet, állítsa be a kötényt, díszítse a pihenőhelyet.

Minőségi csempe Moszkvában

A Kerama Marazzi gyártó által kínált termékkínálatunkban katalógusunkban jó hőállósággal, kopásállósággal és könnyű karbantartással rendelkező termékeket vásárolhat. Kiváló minőségű és olcsó csempe árusitunk, különböző színben, fényes és matt, mozaik, fa, kő, fém utánzatával; padló és díszítő falak számára.

Honlapunkon megtekintheti a termékek fotóit és véleményeit, valamint Moszkvában, Budyonny Avenue-ban, 27-ben - bővített kínálatunkat, összehasonlíthatja az árakat és választhat. Itt nem csak megismerkedhet az összes minta élőben, hanem egy ingyenes 3D projektet is rendelhet a jövő belsejéből. A projekt nem kötelezi el a megrendelést: úgy tervezték, hogy csak olyan anyagot vásároljon, amely illeszkedik az Ön belső és célzására.

A megrendelés napján, a szabad gépek rendelkezésre állásától vagy a "holnapra" történő kézbesítést a kiválasztott címre rendezzük

Fürdőmozaik

A fürdőszoba szerves része az otthonának, mint egy konyha vagy egy hálószoba. Ennél több! Ez a tisztaság, a frissesség és a pontosság koncentrációja minden részletében. Ha a kérdés az elnyelő anyagok tervezésére és kiválasztására vonatkozik, számos további kérdés merül fel, mivel csak ebben a helyiségben folyamatosan magas a páratartalom és gyakori hőmérséklet-csökkenés az év bármely szakában. Az egyik leginkább praktikus, kényelmes és egyszerűen elegáns megoldás a mozaik mozaik. A tényleges üvegből, és néha csillám hozzáadásával a mozaik rendkívül tartós és immár a nedvesség és a hőmérséklet hatásaival szemben. Ráadásul még a vegyi anyagok és a csiszolóanyagok sem befolyásolhatják.

A fürdőszoba mozaikjának előnyei:

 • Teljes vízálló. Még akkor is, ha nagy mennyiségű víz kerül a felületre, ez nem okoz semmilyen kárt az anyagban;
 • Könnyen törődhet. A felület tisztításához nincs szükség speciális szerszámokra. A legtöbb esetben egyszerűen törölje le nedves ruhával;
 • Exkluzív design. Kiválaszthatja, hogyan kell elhelyezni a mozaikot, létrehozni saját rajzokat, geometriai formákat stb.
 • Űrgazdálkodás. A mozaik, mint bármely más nézőanyag, nem teszi lehetővé, hogy vizuálisan bővítse a szobát, növelje azt, hozzon hozzá egyfajta szabadságot és könnyedséget, összpontosítson a megfelelő elemekre, és elvonja a feleslegeseket;
 • Kedvező ár. Ellentétben sokféle csempe és más anyagok, mozaik valóban olcsó;
 • Könnyű dolgozni. Mozaik, akkor is könnyedén fel tudsz tenni magát még egy minimális mennyiségű tudással és készséggel.

A fürdőmozaik kialakítása mindig stílusosnak tűnik, és nem veszíti el lényegét. Eredeti panelek, határok és élek, modern mozaikokkal díszítettek, nagyon látványosak és fényesek. De ezzel egyidejűleg, túlzott boncolás és nyomorúság nélkül. Ráadásul a mozaik jól illeszkedik más burkolóanyagokkal is. Használhatja a szokásos kerámia burkolatokat, de kiegészíti a design-betétek a többszínű mozaik. Az ilyen kompozíciók nagyon stílusosak. A különböző kombinációk száma minden ízhez korlátlan. Most azonnal megrendelheti a fürdőszobának megfelelő mennyiségű mozaikot, a gyártótól, kedvező áron, és igazán egyedivé teheti fürdőszobáját. Engedje szabadon a fantáziáját, legyen kreatív és még nagyobb választási szabadságot hozzon velünk.