Legfontosabb > Dekoráció

Mozaik fürdőszoba panelek

FÜRDŐ PAN

A kiváló minőségű fürdőszoba falpanel kiváló megoldás a szoba sikeres dekorációjára és stílusára. A tervek széles választékának köszönhetően az ügyfelek vásárolhatnak kerámia, lakk, fém, gyöngyház, kő vagy üveglapokat a fürdőszobában, különböző mintákkal vagy képekkel. Hihetetlenül népszerű kerámia burkolólapok a fürdőszoba számára, kiváló minőségű anyagok alapján, a korszerű berendezések és a legjobb gyártási technológiák felhasználásával.

Számos globális márka, amely a mozaik divatjogalkotójává vált, készen áll arra, hogy érdekes változatokat kínáljon a kádak kivitelezésében. Meg kell jegyezni, hogy a fürdőszoba kialakítása a panelen keresztül a falon és a mennyezeten is alkalmazható mozaik tapéta, festmények, szőnyegek és kis mintás elemek felhasználásával.

A mosogató mozaikpanelek használatának előnyei a fürdőszobában

A fürdőszobák bármelyik ház külön helyisége, amely erősen ki van téve a környezeti tényezők - a nedvesség, a párolgás, a hirtelen hőmérsékletváltozások és a kórokozó mikroorganizmusok - penészgombák és gombák negatív hatásának. A falpanelek segítségével a fürdőszobát meg lehet védeni az ilyen megnyilvánulásoktól, minimálisra csökkentve az ártalmat és a negatív hatást. A mozaikos fürdőszoba panelek nem fogják megváltoztatni a vizuális, funkcionális és gyakorlati jellemzőit, idővel - ugyanolyan gyönyörű, világos és könnyen tisztítható minden szennyeződéstől, köszönhetően a kopásálló vagy agresszív mosószereknek és tisztítószereknek.

Az ügyfelek megrendelhetik a mozaik-fürdő paneleket a megfelelő katalógus szerinti verzió kiválasztásával, vagy egy olyan exkluzív projekt kidolgozásával, amely a tenger, orchideák, homokos strandok, víz alatti mélységek, égbolton, vagy kedvenc könyvek, képregények, mesék meséléseit ábrázolja. A kliens fantázia és kreatív gondolkodása segíteni fog a gyártónak abban, hogy egy igazi mûvészeti alkotást hozzon létre mozaikpanel formájában, közvetlenül a házában!

A fürdõszobában elhelyezett gyönyörû mozaik panelek ára

Lehetséges, hogy egy boltban egy fürdőszobához egy panelet cserélnek, és még jobb - megrendelni az interneten - gyors szállítással és ésszerűbb költségekkel jár. Ha egy standard panelt szeretne vásárolni a fürdőszobában, a gyártó által javasolt anyagok és képek felhasználásával, a megrendelés megfizethető és egyszerű végrehajtás lesz. Azonban sok kifinomultabb ügyfelünk exkluzív falfestményt szeretne kapni a fürdőszobában, amely magas áron és egyedi projekten alapul. Bármi legyen is a fürdőszobában megrendelt falpanel, az eredmény biztosan meghaladja az elvárásait, segít megteremteni a tartós és stílusos designt!

A Montreal Mosaic cég ügyfelei számára a moszkvai Moszkva és a térségben igen kedvező áron vásárolhat kiváló minőségű mozaikot a fürdőszobában. A cég honlapján megismerheti az egész világ legjobb márkáinak stílusos gyűjteményeinek lenyűgöző választékát.

Mozaik a fürdőszobába.

A fürdőszoba tervezés valódi kreatív folyamat bármely hostess számára. A művészi vagy mátrixmozaik falpanelei, valamint maga a fürdő művészi stílusa vagy a mosogató bélése a fürdőszobát a szépség és kifinomultság színvonalává változtatja.

Ebben a részben bemutattuk mind a munka, mind a külföldi vállalatok mintáit. Szükség esetén tervezõink segítenek Önnek egy vázlat és színséma kiválasztásában a fürdőszobában.

A panel a művészi aprítás technikáján készül. Virágcsokor (piros). A panelt a méretedben lehet végrehajtani.

A klasszikus fehér sötét virágok sötét alapon tökéletesen hormonok fehér márvánnyal fekete vénákkal. A panelt a méretedben lehet végrehajtani.

A fürdőszoba fölött fekete-fehér mozaikpanel a tulajdonos finom ízléséről beszél. A panel művészi technikával készült. A panel méretéhez igazodik.

Modern stílusú fürdőszoba. Mozaik 20x20mm. A panel méretének megfelelően készíthető.

A mozaik ideális a fürdőszobákhoz, inkább az üvegmozaikhoz. Végtére is teljesen nincsenek kitéve a páratartalomnak és a hőmérséklet változásának. A mozaik praktikus működés, könnyen tisztítható a háztartási vegyi anyagokból, a jól fejlett telepítési technológiák lehetővé teszik a fürdőszobának minden ízléshez való díszítését, valamint a LITOKOL lerakó mozaikok építőanyag-piacának termékeit.

A fürdőszobában lévő mozaikragasztó jobb az epoxid használatához, tökéletes ragasztással az üveghez, valamint az ahhoz való idővel, hogy bármilyen összetett telepítést könnyedén elvégezhessen. Ez sok segítséget jelent, ha egy mozaikmintát kombinál, ami sok időt vesz igénybe.A mozaik burkolólapok ideális dokkolása a fürdőnek további fényt biztosít, a mozaikpanel falra, padlóra, mennyezetre vagy a fürdőszoba tálba szerelhető.


Amikor a mozaikot nedves helyiség padlóján helyezzük el, használjuk a litoelasztikus elasztikus ragasztót, amely nem gyűrődik meg rezgés közben. A mozaik papírból vagy rácsból ragasztott lapkákból áll.


A mozaik chip kis méretének köszönhetően az anyag segítségével vizuálisan kinagyíthatja a szobát, a mennyezet magasságát. Az üvegmozaik ragasztva van az összehangolt, alapozott felülethez, a falat úgy állítják be, mintha festették volna, az epoxi habarcs a mozaikos ízületekhez pedig nem engedte a nedvességet, ami további vízszigetelést eredményezett.

A fürdőszoba tökéletes mintája.

Ha nem szeretne készen kész képeket látni a belső téreden, hanem inkább a képzeletbeli geometriai formák különböző kombinációit preferálja, akkor az Antique City tervezői figyelmeztessék Önt, hogy fordítsanak figyelmüket a díszekre.

Katalógusunkban számos elkészített vázlatot talál a fürdőszobai belsőépítészethez. Ha azonban nem találtad meg magadnak a legjobb megoldást, nincs okod aggódni. Tervezőink a megrendelés teljesítése során figyelembe veszik az Ön egyedi kívánságait. Segítségével létrehozhatja a tökéletes helyet a fürdőszobában, amely ötvözi az elegáns megjelenést és a funkcionalitást.

Mozaik díszek a fürdőszobában minden ízlésért.

Biztosan szeretnéd, ha otthonod valóban fényűző lenne. A modern lakonikus design, amelyben felesleges elemek nem megengedettek, nem mindenki szereti. Ha kedveled a gyönyörű mintákat, akkor a mesterek képesek lesznek életre kelteni minden elképzeléseit.

A fürdőszobai dísztárgyak vagy virágpanelek, amelyeket készen állunk az Ön számára, tartalmazhatják a következő elemeket:

Mindezek a részek külön-külön használhatók, és egy termékben kombinálhatók egymással. Mindenesetre, ha megrendel egy mozaik panelt tőlünk, akkor kap egy fényes részleteket a házat, amely azonnal vonzza a vendégek figyelmét.

Most a keleti stílusú stílus kialakítása egy lakóépület egyre népszerűbb. Használata remek módja annak, hogy egy házigazda nyilatkozzon saját gazdag és fényűző belső részéről. Azonban a díszítés megrendelésének költsége elég elfogadható.

A cégünkkel kapcsolatban megtalálja magának a legjobb árakat és a legjobb szolgáltatást. Az ügyfeleink rendelkezésére bocsátja a munkánkhoz szükséges anyagokat, de rendelkeznek az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal is.

A mozaik határolja a fürdőszobát.

A fürdőszobai füleket a szaniterek és a falak közötti légmentesen záró ízületek beszerelésére telepítették. Nemcsak nagyon funkcionális, hanem esztétikus is. Az ilyen jelentéktelen, úgy tűnik, részletekkel, kiemelheti a belső téredet, valamint finomítani a szobádat. A legfontosabb, hogy alkalmazzunk egy kompetens megközelítést a probléma megoldására.

Ha kapcsolatba kíván lépni a "Antique City" céggel, akkor kihasználhatja tapasztalt tervezőink szakmai segítségét, akik segítenek Önnek a fürdőszoba elit belső kialakításában. Számunkra egyedülálló lehetőséget kapsz arra, hogy a szobád határainak kialakítása érdekében készenléti vázlatok közül választhatsz. Katalógusunk tartalmazza:

· Különféle színárnyalatok;

· Kiváló kombinációik;

· Fancy geometrikus alakzatok.

Egyedi fürdőszoba belső kialakítás.

Mi viszont segítséget nyújthatunk Önnek, amikor kiválasztunk egy járdát a következő szempontok figyelembe vételére:

· A fürdőszoba díszítéséhez a tökéletes szín egy celadonra és minden kék és zöld színárnyalatra alkalmas.

· Ha a béke és a kényelem ismerője, javasoljuk, hogy olyan sürgető hangokat használjunk, mint a sárga és a világosbarna.

· Rózsaszín és lila is jól néz ki belsejében.

Fürdőszoba mozaik panel

A fürdőszoba mozaikja, mintái, keverékei, határai. Termelés a lehető legrövidebb idő alatt. Stab és mátrix panelek. Bármilyen mozaikos műtárgy. Gyorsan. Minőségileg. Kedvezmények. Megdermedt. Szállítás.

 • felajánljuk a befejező lehetőségeket és azonnal kiszámítjuk a munka költségeit;
 • Az üvegmozaikokkal szerzett tapasztalataink több mint 10 éve vannak;
 • üvegmozaik panel árak 20% -kal a piaci árak alatt vannak;
 • minden panel összehangolódik Önnel és szigorúan meghatározott feltételekkel teljesítik;
 • minden mozaikot egy átlátszó öntapadó fólián hajtanak végre;
 • megrendelheti egy panel telepítését tőlünk;
 • egyedülállóvá tesszük szobád belsejét!

A mozaik jellemzői magukért beszélnek:

- a vízfelvétel hiánya;
- nagy szilárdság és tartósság;
- kopásállóság / fading;
- agresszív szerekkel szembeni ellenállás;
- az egyszerű gondozás;
- hajlítható felületeken történő elhelyezése.

A fenti előnyök mellett a fürdőszobai felületek mozaikjának díszítése során az anyag további finomítása nélkül is megakadályozható, és elkerülhető a ráncos varrások kialakulása, amelyek kerámia burkolólapokkal vagy porcelán kőzetekkel szemben állnak.


Különösen szép a fürdőszoba belsejében fog kinézni panelek a mozaik, akkor hozzá elegancia a belső. Cégünk bármely összetett mozaikpanel gyártásával foglalkozik! A Sicis, a Bisazza, a Trend vezető gyártói szimulált paneleket kínálunk Önnek. Vegyünk egy reprodukciót egy kép vagy egy plot által kínált. Vegyünk egy eredeti mintát vagy egy díszet.
Amikor paneleket rendel a cégünkhöz, tanácsot adunk Önnek, hogy milyen formában használja a mozaikot a szobájához. Szükség esetén megszervezzük a mérő távozását. Azt javasoljuk, hogy melyik anyagot kell használni a panel felszereléséhez.

Mozaik fürdőszoba panel

37200 COMPOSIZIONE MEDUSA BEIGE / SILVER 118.4x118.4

panel, 118,4 x 118 cm, Vanitas Versace (Gardenia Orchidea)

37201 ÖSSZETÉTEL MEDUSA ORO / NOCE / SILVER 118.4х118.4

panel, 118,4 x 118 cm, Vanitas Versace (Gardenia Orchidea)

37210 ÖSSZETÉTEL MEDUSA BEIGE / GOLD 118.4x118.4

panel, 118,4 x 118 cm, Vanitas Versace (Gardenia Orchidea)

37211 ÖSSZETÉTEL MEDUSA ORO / NOCE / GOLD 118.4x118.4

panel, 118,4 x 118 cm, Vanitas Versace (Gardenia Orchidea)

panel

A mozaik paneleket falra vagy padlóra díszítik. Kínálunk mozaik panelek különböző stilisztikai döntéseket. Maga is kiválaszthatja a képet. Miután digitalizálta a képet számítógépes programok segítségével, kidolgozta a színes megoldást és kiválasztotta a szükséges elemeket, a mesterek létrehoznak neked egy exkluzív mozaikpanelt.
Katalógusunkban kész üvegből, kőből és márványból is választhat. Az üveg és a kő mozaik paneljeinek egyedi stílusa lesz, hangsúlyozva a szoba esztétikai eredetiségét, az eredeti falakat vagy padlókat az előszobában, a teremben, a fürdőben. A mozaikpadlók szokatlan megoldást jelentenek a lakás kialakításában. Emellett mozaikpanelek is használhatók a medence fenekének bélésére. A kopásálló anyag miatt a mozaikpanelek évek óta nem veszítik el megjelenésüket.

Miért választják a vásárlókat a boltunk? Olvassa el véleményét:

Mozaik panelek a fürdőszobában. Vásároljon mozaikot a fürdőszobában

Mozaik panelek a fürdőszoba, könnyen választhat a honlapunkon Mosaica-Design.Ru. Már most, mielőtt több mint 500 panelbeállítást tervezel a fürdőszobában. Dupla színű megoldás és mozaik kombinációk a panelben. A matt felületről a finom aranyra és a pohár fényére. A fürdőszobában kialakított mozaikpanelek fontosak a fürdőszobák kialakításában. Teljes megoldás mozaik és panel, beleértve a népszerű értékesítési lehetőségeket. Itt van az értékesítés és létrehozása csak a jelenlegi panelek a fürdőszobában. Minden ár csalás és kereskedelmi árrés nélkül. Mi gyártunk, minden mosogatópanelt a fürdőszobában, a stúdióban megadhatja a tartományt a +7 (495) 7642-37-62 tárcsázásával. A gyártás kész, mozaikos paneleket állít elő, és csak a fürdőszobában készen áll

Moszkva mosogatószobájának vásárlása

Moszkva moszkvai mosogatószobájának vásárlására a Mosaic Design cég honlapján vásárolhat. Az online áruház meglehetősen széles választékot kínál a különböző gyártók fürdőszobájának mozaikmozaikjához. A legnépszerűbb ma az olasz termelés mozaikja, olyan híres márkáktól, mint a Sicis és a Bisazza. Ezen kívül az oldal széles választékát kínálja mozaik mozaik panelek egyaránt híres kínai gyártók - Rose mozaik és a Granite Hall. Ha kérdése merül fel egy mozaikgyártó vagy -panel kiválasztásánál, mindig forduljon a vállalat szakembereihez segítségért.

Típusai jelenetek mozaik panelek a fürdőszobában

Mozaik panelek - klasszikus módja a fürdőszoba dekorációjának. Ez a módszer azért kényelmes, mert a mozaik rendkívül tartós és ellenáll a nedvességnek, a baktériumok terjedésének, és azon kívül, hogy a fürdőszobában olyan látványosnak tűnik, ahol a mozaikpanel felületén villogó mesterséges fény és vízcseppek keverednek.

A fürdőszoba mozaikpanelének kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a telek kiválasztására. Tehát a legnépszerűbb telek természetesen fantáziák a tengerről - mindenféle tengeri halak és növények, hullám és hab díszek, képek a sellők vagy tengeri istenek, delfinek, korallok... Hagyományosan kék-zöld hangokat használnak a tengeri képek. Azonban a mozaik a tenger téma nem lehet egyhangú egyáltalán - a design a szokásos minta szokatlan színek teszik a fürdőszoba egyéni. A kagylók, a halak, a növények és a hullámok összetétele semleges színekkel hajtható végre, ennek megfelelően a fürdő egészének hangszínével. A semleges fehér és bézs színű ezüst vagy aranyszínű csillogással a fürdőszoba stílusa kifinomult és kifinomult.

Egy másik népszerű telek a táj. Egy hatalmas plusz a fürdőszobában az, hogy univerzális, ebben a szobában minden táj kinézni fog, az egyetlen feltétel az egyetlen tervezési stílusnak. Tehát a fürdőszobában egy virágos virágot vagy egy hatalmas szürke várost ábrázoló mozaikpanelt helyezhetünk el - a lényeg az, hogy a szoba többi része ugyanazokat az elemeket tartalmazza, mint a mozaikban, ugyanolyan színekben, formákban, ötletekben és hangulatban.

Az egyik fajta táj - Marina, a táj a tengeri téma. A dühöngő vizek és a veszélyben lévő hajók, vagy éppen a nyugodt és békés kikötő a fényes nap sugaraiban - mindez egy kikötő. Ez a táj egyaránt alkalmas mind a fürdőszoba, mind a medence számára. Az egyetlen olyan dolog, amelyet ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy kívánatos egy elég nagy fal kiosztása a panel elhelyezéséhez.

A fürdőszobában található tájképeket ábrázoló mozaikpanelek egyik fontos pluszja - lehetővé teszik a tér bővítésének benyomását. Általában a fürdőszobák nem különböznek a lenyűgöző méretűek, így a határok vizuális terjeszkedése - az egyik sürgős feladat.

Virágdíszek is gyakran választják fürdőszoba dekoráció. A tervezők közé tartoznak a virágdíszek, egyedülálló növények, vékony szirmok és szárak, valamint buja virágfejek. Az ilyen panelek legfontosabb pluszja szinte teljes stilisztikai semlegesség. Színkeverékek regisztrálásához bézs, finom rózsaszín, sárga, szépia és zöld tónusokkal. Rendszerint azért, hogy valóban vonzzák a figyelmet, az ilyen paneleket megfelelően árnyékolni kell - egy kontrasztos sötét csempe vagy a megfelelő megvilágítás tervezésével. Ugyanakkor, ha úgy dönt, hogy javít, akkor nincs szükség a panel cseréjére, mivel semleges alapja tökéletesen illeszkedik a stílus és a belsőépítészeti területekhez.

Hogyan válasszunk ki egy kész mozaik panelt a fürdőszobának

A fürdőszoba mosogatópanelének megválasztásánál több részletre kell gondolnia:

 • Felület (fal, padló, mennyezet)
 • Anyagok (üveg, kerámia, kő)
 • méretek
 • kép
 • Stílus, összefüggés, amelyben a mozaik illik

Fürdőszobai felület mozaikpanelek alatt

Amikor kiválaszt egy mozaik a fürdőszobában kell különös figyelmet fordítani a kérdés a felületek. Ha a mozaikot a zuhany alá helyezi, akkor ellen kell állnia a gomba, a penész és a nedvesség ellen - a természetes üveg, az enyém, a porcelán kőedény és néhány más anyag rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. A padlót, akkor válasszon egy mozaikot bármilyen anyag, a fő feltétel itt - erő. A padlólapot alkotó mozaikmodulok vastagabbak és sűrűbbek, ami lehetővé teszi, hogy ne féljenek a repedések.

Ha nem biztos abban, hogy melyik anyagot választja, akkor jobb tanácsadást kérni egy szakembertől. Az a tény, hogy az üveg és az enyém a fürdőszobának a legbiztonságosabb anyagnak számít, ugyanakkor pontosan meg kell értenie, hogy mi a hely átjárhatósága, függetlenül attól, hogy az üveg és az üveg üvegje nem veszíti el a tulajdonságait. Másrészt nem minden kövek alkalmasak a fürdőszoba befejezésére, mivel sötétednek és öregednek, és a kerámia nem ellenáll a túl magas páratartalomnak. Természetesen vannak kompromisszumok, de a döntés meghozatala előtt jobb, ha a szakemberhez fordul.

A kész mozaik kiválasztásakor vegye figyelembe a fal tényleges méreteit. Néha a kész panel többféle méretben jelenik meg, különböző részletességgel, de leggyakrabban egy panel csak egy méretben létezik. Ha egy kis panelt választasz, ne töltsd túl a részleteket - távolról nehéz lesz észlelni. Ezenkívül egy kis mozaikpanel különösnek tűnik egy tágas monokróm falon, ezért tanácsos az egész falat elrendezni a panelben vagy kiválaszthatja a panel alatt lévő területet, és háttérként rajzolni a falat.

Fürdőszoba kép

A kész mozaik panelen található kép a fürdőszobai belső tér legfontosabb része. A fürdőszobában azonban szinte minden terület alkalmas. Azonban a telek kiválasztásakor el kell kerülni a főbb hibákat, mert a panelnek nemcsak harmonikusan kell beilleszkednie a belső térbe, hanem vonzza a figyelmet is, mivel ez a fürdőszobai tervezés összetett középpontja. Tehát nagyon jó, ha az egész fürdőszobát ugyanabban a stílusban díszítik, például pipacsok, piros-zöld méretű elemek és elemek díszítik, de rosszul, ha a panel nem tűnik ki a tömegből. Annak érdekében, hogy ez ne történjen meg, a panelnek kicsit fényesebbnek és világosabbnak kell lennie a falaknál.

A mozaikpanel kiválasztása során ügyeljen arra, hogy illeszkedjen a fürdőszoba általános koncepciójába. Tehát, ha világos kontrasztos színekkel ellátott fürdőszobát tervezett, például zöld-narancssárga színben, akkor a tengeri téma kékes-fehér-kék lapja a legjobb esetben nevetségesnek tűnhet. És fordítva - a fürdőszobában nem megfelelő ékezetek, amelyek nyugtató pasztell színeket terveznek, nem okoznak csodálatot.

Az így kiválasztott fürdőszobai panel a dekor világos és egyedi eleme lesz, és a lehető leghosszabb ideig tart.

Ár és lépések egy mozaikos fürdőszoba panel létrehozásához

A mozaikpanel létrehozása hosszú és fáradságos folyamat. A panel jövőjének minőségére vonatkozó felelősség a művész-mosaicistól függ, aki kiválasztja a vázlatot és a színsémát. Még mielőtt elkezdődik a mozaikszerkezet, a szakember tudja, mi fog történni és hogyan, tehát egy mozaikpanel létrehozásakor minden részlet és részlet jelentős. Hagyományosan ez a folyamat a következő lépésekre osztható.

 1. Festmények vagy rajzok kiválasztása

Mozaik formájában megvalósítandó kép kiválasztásakor a művész meghatározza jövőbeli munkájának dimenzióit, arányait és összetételét - az ilyen alapok megértése lehetővé teszi, hogy következtetéseket vonjon le arról, hogy ez a kép mennyire fog kinézni mozaik panelnek. A szakember szintén alaposan tanulmányozza a kép színskáláját - már ebben a szakaszban megérti, milyen színeket és árnyalatokat fog használni.

Vázlat készítésével a mozaikikus eldönti, hogy milyen és milyen mértékben egyszerűsíti a bemutatott munkát. Az egyszerűsítés szinte elkerülhetetlen, hiszen a mozaik színei korlátozottabbak, mint a festés festékeinek színei (nem keverhetők például), de minél nagyobb a panel formátuma és annál több színeket használ a művész, annál részletesebb a munka. Rendszerint a sok árnyalatú részletes panelek sokkal drágábbak, mint az egyszerűsített analógok.

Vázlat készítése és a munka elsődleges színeinek meghatározása után a művész meghatározza a végrehajtás technikáját és kiválasztja az anyagokat. Ebben a pillanatban például üvegben vagy kerámiában dönt, a legelőnyösebb a panel áttekintése, a római vagy firenzei technika használata, stb.

 1. A vázlattal összhangban mozaikmodulkészlet

Az utolsó szakasz - egy mozaikpanel készlet az alapon. Itt a szakember teljes egészében követi a vázlatot: még a legkisebb kijátszások is végzetesek lehetnek, mivel a mozaikpaneleket szinte lehetetlen kijavítani az ilyen jellegű monumentális jelleg miatt.

Ha a mozaikpaneleket az alapra írja, vázlatot ábrázol, vegye figyelembe a színeket és az alakzatokat. Ezután a művész megszakítja és kiállítja a szükséges modulokat. A munkát az egyik részről a másikra szigorúan a rendszer szerint végezzük, a felső sarktól az alsó részig.

Ez a rendszer meglehetősen feltételes, de általában közel áll a valósághoz. Amint az a részletes leírásból látható, egy mozaik létrehozása óvatos folyamat, amely időt és türelmet igényel.

Ennek megfelelően a mozaik panel ára számos tényezőtől függ. Az egyik legfontosabb a mozaik költsége, mivel nyilvánvaló, hogy egy kínai kerámia panel sokkal kevesebbet fog fizetni, mint az olasz enyv. De ne felejtsük el a munka tényezőjét. Tehát, amikor egy részletes művészi panelrel dolgozik, ahol a modulok hasonlóak a kefe-löketekhez, és mindegyiket megfelelően vágják és rakják le, ahol sok árnyalatot és finom részleteket, vonalakat és könnyű árnyalatokat találnak, a mozaikművész sokkal több időt fog költeni, ami azt jelenti, hogy a keletkező a panel költsége.

Fürdőszoba mozaik panel

Napjainkban a fürdőszoba belsejének hatalmas választéka van a különböző dekoratív anyagoknak. Az egyik legjobb tervezési lehetőség egy mozaik panel a fürdőszobában. Hogyan lehet a megfelelő választást vásárolni egy falfestmény a fürdőszobában? Egyszerűen hívja a +7 (495) 642-37-62 telefonszámunkat, és minden kérdés 10 percen belül megoldható. Annak érdekében, hogy a mozaik és a panel tökéletesen illeszkedjen a dekoráció és a szaniteráruk többi részéhez, először figyelembe kell venni a fürdőszoba méretét és alakját. A legjobb, ha egy közepes méretű panelt választasz, hogy az ne fedje teljes egészen az egész falat, és gyönyörű szegéllyel van körülvéve.

Mozaik falpanel a fürdőszobában

A mozaikpanel alakjának meghatározása a falon a fürdőszobában, a legjobb a belsőépítészeti stílusra összpontosítani, vagy egy ingyenes tervezési projektre való jelentkezéshez a [email protected] mail címre való írásban. Modern és modern stílusban egy négyzet vagy téglalap alakú panel tökéletes, és egy ovális és kerek mozaik tökéletesen illeszkedik a falon lévő klasszikus belső térbe. A színséma és a mozaikpanel textúrája teljesen változatos lehet, minden a választott stílustól függ. Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy a panel a díszítés eleme, és nem csak a faldíszítés, így világosabb színárnyalatokkal kell történnie, és kedvezően hasonlítható össze a fürdőszoba alapszínével.

Vásároljon egy kész mozaik panelt a fürdőszobában

Sokan próbálnak saját paneleket díszíteni sajátos üres, mozaikos és ragasztóval (többet tudhat meg a dobozok technológiájáról a +7 (495) 642-37-62 telefonon). De ennek eredményeképpen megértik, hogy nem egyszerűen, hanem biztonságosabb is, hogy szakemberektől vásároljon egy kész mozaikpanelt a fürdőszobában. A mai napig hatalmas választék található a mozaik különböző színű dekorációs panelekhez, amelyek különböznek az összeszerelés típusától, az anyagtól, a gyártási országtól és a gyártótól, valamint annak céljától. Például az értékesítés során speciális panelek vannak a zuhanyzókabin és a fürdőszoba díszítésére. Mindegyik alakja és mérete különbözik egymástól, valamint a további fürdőszoba dekorációra szánt tárgyak geometriai formáinak és görbéinek figyelembe vételével készül. Például vásároljon egy panelet egy hengerlőhöz, amelynek kerek alakja van, és egy hosszúkás téglalap alakú zuhanykabin. Ezen kívül vannak speciális mozaik panelek tervezték a belsőépítészeti a fürdőszoba. Ezzel az elemekkel a dekoráció, akkor hozzá egy bizonyos extravagáns és elegáns, hogy a fürdőszoba vagy fürdőszoba, hangsúlyozva finomítás és a kifinomultság az Ön ízét.

Vásárolni egy panelt egy mozaikból egy fürdőszobában

Annak érdekében, hogy megfelelő módon válassza ki a panelt, és vásároljon a mozaikból a fürdőszobába, fontos megfontolni a szerelési típusát. Három fő típus létezik:

- szúrás (art) összeszerelés

Ha a fürdőszoba mátrix szerelvényei a megfelelő alakú lapokból állnak, akkor biztosan egy adott méret (10 mm x 10 mm, 15 mm x 15 mm, 20 mm x 20 mm stb.) Ez a szerelvény gazdaságosabb változata. Szúrással vagy művészi összeszereléssel minden egyes csempe megkeményíti a kívánt alakot és mérett, ami további anyagköltségeket eredményez. A legnehezebb és legköltségesebb a fürdőszobában használt mikromózisos módszer, amelyben kézi készlet kisebb méretű, kevesebb, mint egy centiméteres méretű. Van egy közvetlen tessera készlet, amelyben a mester látja a mozaik elejét, és azonnal javíthatja a panelképet, valamint a fordított, mechanikusabb módszert, amellyel a lapokat felfelé hajlik egy már elkészített mintán. A Mosaica-Deign.Ru szakértői segítenek megérteni a panel megfelelő választékát.

Mozaik panel a fürdőszobában

A fürdőszobában lévő mozaikpanelek előállításához használt anyag tekintetében a gyártás teljesen eltérő alapanyagokat használ. Ezért a fürdőszoba választékának megválasztása meglehetősen széles - üveg, kerámia, kő, tükör és még fa mozaik is van. A fürdőszobai panelek példái a Mosaic Design cég honlapján találhatók.

Vásároljon mozaikot a fürdőszobában

Annak érdekében, hogy egy mozaikfalakat vegyen egy fürdõszobába, amely jól illeszkedik a többi helyiségbe, fontos, hogy kiválassza a helyes tervezési választást is. Tehát, ha a fürdőszoba elég nagy, akkor a választás tetszőleges panelre leállítható. De ha a fürdőszoba mérete kicsi, akkor válasszon egy díszet vagy egy kis paneles rajzot, ami vizuálisan megnöveli a fürdőszoba térségét a mozaik miatt. Ebben az esetben jobb, ha elhagyjuk a különböző absztrakciókat és bonyolult rajzokat, és előnyben részesítjük egy egyszerű díszítést, amely a mozaik panel élénk színeiben készült.

Ár mozaik panelek a fürdőszobában

Egy fürdőszoba mozaikpanelének ára teljesen elfogadható és megfizethető. Ezért a kedvenc otthon belseje valóban exkluzív és egyedülálló, meglehetősen olcsó. A fürdőszoba díszítésére szolgáló mozaikpanel valóban egyedi és kellemes hangulatot teremt. Ezenkívül egy megfelelően megválasztott fürdőszoba-világítási minta, amely mozaikból készül, teljesen új színt fog játszani, és még nagyobb kényelmet nyújt otthonának.

Mozaik és fürdőszoba panelek

A Mosaic Design Company 2002 óta létezik a piacon, ebben az időben több mint 5000 mozaikpanelt készítettek szakemberek és kézművesek. A cég honlapja meglehetősen széles választékban áll a különböző gyártók mozaikjai és fürdőszobai paneljei között. Ezen túlmenően, a panel weboldalán történő kiválasztásakor Moszkvában és a térségben egy mérőműszer ingyenes, és egy ingyenes tervezési projekt jön létre a kiválasztott panelt a fürdőszobában.

Mozaik kép a fürdőszobában fotó

A Mosaic Design cég honlapja a fürdőszobai belsőépítészeti tervek széles választékát mutatja be. A fürdőszobában készült mosogatólapok képei megtekinthetők a helyszín megfelelő részeiben. És ha a fotómozaik megválasztása meglehetősen nehéz, akkor mindig tanácsot kérhet a cég szakembereitől, akik segítenek abban, hogy a panel megfelelő döntést hozhasson.

Mozaik a fürdőszobában

A MOZAICO cég az eredeti mozaikok legszélesebb választékát kínálja a fürdőszoba hálón. Ez egyedülálló a tulajdonságaiban és a könnyű beépítési megoldásoknál. A különleges üvegszálas háló miatt a mozaik szinte bármilyen felületre helyezhető. Világos dekoráció lesz minden lakó- és kereskedelmi helyiségben.

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

Polimer mozaik a fürdőszobában

A rácsos mozaik felfedezés a belsőépítészet és a befejező anyagok területén. Az innovatív gyártási technológiának és a modern polimer anyagok felhasználásának köszönhetően rendkívüli könnyű telepítés és praktikusság jellemzi. A mosogató a rácson nem kevésbé fényűző és elegáns a fürdőszoba belsejében, mint a klasszikus változat. Könnyű és nedvességálló, könnyű karbantartani, és ami a legfontosabb - nem igényel kemény munkát a telepítés során.

A rácsmozaik modern megoldás azok számára, akik értékelik az egyéniséget a belső térben, és a dekoráció racionális megközelítését. Soha nem volt olyan egyszerű és gyors a dekorációs panelek felszerelése. A MOZAICO cég lehetővé teszi, hogy egy fényes író belsejét megteremtse. A panel az otthoni, irodai vagy kereskedelmi helyiség kialakításában a legelegánsabb akcentus lesz, amely mindig vonzó pillantásokat vonz. A minimális munkaerő- és pénzügyi költségekkel a fürdőszoba belsejét egyedivé teheti.

Technológia szóló mozaik a fürdőszobában

A fürdőszoba falain levő mozaik elegánsnak tűnik, ugyanakkor a gyakorlati szempontok szerint megfelel a jelenlegi követelményeknek. De annak érdekében, hogy ne veszítse el a tulajdonságait, a tojás során különleges technológiát kell megfigyelni. Először is gondosan elő kell készíteni a padló vagy falak felületét a fürdőszobában. A padlón elég lesz ahhoz, hogy egy szokványos cementhabarcsot készítsen, és a falat ki kell egyenlíteni.


A felületek elkészítése után folytathatja az anyag lefektetését. Egy nagy mozaikmintát a padlóra kell teríteni, majd kis töredékeket át kell vinni a megfelelő szakaszokra. A mozaik megbízható rögzítéséhez gondosan kell felhordani egy 3-4 cm vastag ragasztóréteget a felületre, és óvatosan nyomja rá a mozaik befejező elemét erre a helyre. Amint a lap rögzítve van, győződjön meg róla, hogy pontosan meg van határozva (ezt egy szint segítségével lehet elvégezni), és folytassa a következő töredék létrehozását.

A mozaik befejeződés utolsó fázisa. A ragasztó tökéletesen megszáradhat. A fürdőszobákhoz cementcementet vagy habarcsot kell választani epoxigyantával. Megvédik a bevonatot a nedvességtől.

Mozaik a fürdőszoba tervezésében (+50 fotó)

Gyönyörűen díszített felületek a falakon és más síkokban lévő panelek formájában, szervesen kombinálva mozaikkal és egy jól megválasztott keretgel.

Egy jól átgondolt tervezési megoldás lehetővé teszi, hogy egyetlen stílust hozzon létre, kiemelve a zónákat és a tereket. A mozaik használata a fürdőszobában mindig a koncepció szerint esztétikailag finomítható, a luxus pedig kivitelezhető.

Kellemes, hogy belépjen a helyiségbe, ahol a kerámia burkolatokkal való kikészítés kellemes az észleléshez, és ezért esténként segít a pihenésnek, és reggel a jó hangulatban élénkíteni és elkezdeni a napot.

Mozaik előnyök

Mozaik kiválasztása a fürdőszobában - nézze meg a pályázatok maximális számát. Ha a WC-t egy fürdőszobával kombinálják, akkor fontos a felszerelt zónák ergonómiai javítása. Itt, nem csak a WC-ben, zuhanyzóban vagy a fürdőkádhoz rendelt területen kell gondolkodnod, hogy mit és hol telepítsd, hanem számold ki a pontokat a hangszer megfelelő megvilágítására és díszítésére.

A kiválasztott színes és texturált dekorációnak átfednie kell a kerámia burkolólapokkal és a beépített vízvezeték elemekkel - fürdőszoba, zuhanyzó, mosdó, WC és bidé. A színárnyalatok vagy a kontrasztos megoldások egységén alapuló dizájn - mindegyik meghatározza a kényelem és a szerves atmoszféra kialakításának preferenciáit és vágyát a szobában.

Vedd fel ezt a szobatermelő anyagot. Ha a falak és a padló alapja képes a szokásos monokromatikus kerámiákra, akkor a fürdőszobában látványosabb kialakítás esetén kiválaszthatja a cserépmozaikot. A tervezők javasolják kerámia díszítésére vagy a természetes kő alapjaira, üvegből készült mozaikra.

A kis mozaikokkal díszített tér világosabb, vizuálisan bővíti a szobát.

Fürdő- és zuhanykabinok

A fürdőszoba zuhanyzóval történő kialakítása, mozaik és csempe kombinációjával - ez egy jó stilisztikai megoldás, amely az összes komponens egyetlen összetevőjébe illeszkedik, ami a szoba kényelmét és harmóniáját biztosítja.

Ha a WC nem van a helyiségben, és nincs szükség a toalett zónára a WC-ben, ez helyet takarít meg. Válasszon egy üvegmozaikot - a fürdőszoba belsejében a falak megbízható és esztétikus védelme lesz.

Az üvegmozaik előnyei:

 • a színes bevonat nem fél a víztől;
 • a tartósság mellett megnövekszik a befejező anyag megnövekedett szilárdsága;
 • tökéletes bevonat, védelmet nyújt a baktériumok ellen;
 • Biztos védelmet nyújt a tevékenyen kiaknázott felületek mechanikai károsodása ellen.

Mozaik alak kiválasztása

A fürdőszoba mozaikjának kiválasztása után nézze meg az épülettárolók állványaiban található mintákat, így teljes képet kap arról, hogy a szoba végső kialakításának hogyan fog kinézni. A díszítést több kék és kék árnyalat képviseli, szervesen kombinálva a kép színével. A fotokerámia témája nagyon különböző lehet. Fontos, hogy a négyzet alakú üvegmozaik kiválasztásakor válasszon gyakorlati méretet. Válassza ki az 1x1, 2x2 vagy 5x5 cm méretű négyzeteket - ez nagyon kényelmes a falazáshoz.

A gyártók négyzet alakú és négyszögletes alakú mozaikot gyártanak, gyémánt alakúak és oválisak.

Ha a fürdőszobát nem kombinálják, akkor a mozaik mozaikjának kialakítását javasoljuk zónákra osztani, paneleket választani. A mozaikos fürdőszobát színes hullámokkal lehet elrendezni. A mozaik hálás anyag, és tetszőleges alakú, kerek, ovális felületű csempével lehet bevonni, ami praktikus olyan helyiségben, ahol a falakat nem abszolút síkosság jellemzi.

Az eredeti kialakítás a mozaik burkolattal ellátott fürdőszobához kapcsolódik. A befejező osztályok, alaplapok, beépített polcok hozzáteszik az ember által készített cseppek csillogó szobáihoz és a fényes színmélységhez.

A mozaikos fürdőszoba gondosan kidolgozott kialakításánál használja a falakat polcok és ergonomikus zónák létrehozásához.

A színek tónusszáma monokromatikus csempe és felfüggesztett fényes mennyezet, ami a legjobb. Finom mozaik a fürdőszoba belsejében jobb, hogy fel a falra, a padlóra és a lépcsőn. Az ajánlott kialakítás látványos, hasonló színválasztékkal néz ki dióda vagy neon világítás telepítésekor.

A helyiségben, ahova vissza szeretne menni. A fürdőszobában, ahol a felületek dekorációja egymás között visszhangzik, és a mosdóban lévő mozaik zökkenőmentesen bejut a fürdőszobába, a színpalettával visszhangozva a padlóval és a mennyezettel.

Nem szükséges eldönteni, hogyan kell elhelyezni egy színes mozaikot a fürdőszobában a falakon vagy a padlón lévő töredékeken. A befejezéshez használjon kupon egyszerű motívumokat - olyan díszítést, amely hasonlít a kívülről vegyes textíliára, amely tökéletesen harmóniában megjelenik egy színes szaniterekkel. Ha nem akar egy komplex panelet elhelyezni a mosogatóban egy mozaikból, egyszerű stílusban juthat hozzá. Ugyanezt tegye a WC-ben is, megfelelő színt választva.

Nem mindig a fürdőszoba mozaik tervezéséhez szükséges! Elfogadható a szobatervezéshez használt csempe, és mozaikokat használnak a sarkok, a padlólapok és a szegélyek kikészítéséhez. Javasoljuk, hogy a panelet a padlóra vagy a falra szerelje fel, tematikus képek és képek kiválasztásával.

Mozaik dekoráció

A falak díszítéséhez egy zománc mozaikot használnak - a fürdőszobában lévő csempe matt felületű, világos és világos színű, belülről megkülönböztetve. A létrehozott terv előnyös, ha kiválasztja a panelt az általános háttérben. A zuhanyzó, a pódium, a toalett felületen található bármilyen csempe a színes és a megfelelő színskálák használatához segít. Annak érdekében, hogy a mozaik az eredeti fürdőszobai panelben nézzen ki, használja a fő színt a padló díszítésére.

A mosogatóval ellátott fürdőszoba belsejében, a WC-ben lehet díszíteni paneleket. Ha ez nem egy elit kialakítás, akkor korlátozza a dekorációs helyeket.

A fürdőszoba kedvező kialakítása, ahol a fő anyag mozaik, valamint texturált csempe, arányosan használható.

Ha a pénzügyek lehetővé teszik, akkor a panel az egész helyiség számára a legjobb befejező anyag. Mivel érdekel, hogy hogyan kell egy színes mozaikot elhelyezni a fürdőszobában, előkészítse a felületet, és ideálisan sík síkot hoz létre. Annak érdekében, hogy a formatervezés homogén hangzást tanúsítson, a csempe elrendezését - a modulok feltüntetésével - meg kell határozni, és meg kell határozni, hogy mi ragasztódik be.

Kiválasztási funkciók

A befejező burkolat megvásárlásakor ajánlott egy soros modulok megrendelését, majd a fürdőszobában levő mozaik dekor nem fog hangban eltérni.

A kompakt vízvezeték helyiségekben javasoljuk a modulok ragasztását, az alatta elhelyezkedő sötétebb árnyalatoktól és könnyebb töredékekig a mennyezetig.

Alkalmazza a ragasztót kis területeken, és a díszítés díszesebb lesz, és tartsa jól. Ellenkező esetben a ragasztó réteg gyorsan megszárad, és nem rögzíti az alkatrészeket. A panelekkel való kivitel újra ragasztani kell. Cserép esetén ez rossz - a fürdőszoba belsejében lévő mozaik simán illeszkedik a technológia megszakítása nélkül. Az alapanyag jó tapadása növeli a tartó tartósságát és szilárdságát.

Mozaik panel: padló fürdőszoba, a konyha saját kezű, üveg, művészet a falon, bizacsa, sicis, fotó, videó

Dekoratív mozaikpanel: kifinomultság és modern motívumok

A mozaikpanel valódi műalkotás: az ilyen remekművek akár saját kezűleg is elkészíthetők. Természetesen egy mozaikpanel létrehozása ékszerek. Éppen ezért sok évszázaddal ezelõtt az ilyen típusú művészetet a szó minden értelemben nagyra értékelték. És ma a panel nem szállítószalag, hanem művészi kép, amely maga is illúzió, kísérlet a világ szerkezetének magyarázatára, minden részletének összekapcsolására.

A Bizazza és a Sicis márkájú paneljei ismét figyelmet szenteltek a mozaik mozaikjának, és rengeteg lehetőséget kínálnak arra, hogy otthonaik elegáns darabjává váljanak.

Mozaik panel: gyártási technikák

A mozaikpanelek egyik legnépszerűbb típusa napjaink képe a töredékekből. Ez összhangban áll a mozaik létrehozásának elveivel, ugyanakkor - nagyon modern, érthető és minden belső térbe illeszkedik.

Minél nagyobb a darabszám, a mozaik eredetibb lesz

Hogyan készítsünk ilyen mátrix mozaik panelt:

 1. Kezdéshez válassza ki a rajzot, amely a panel alapja lesz;
 2. Ezt követően digitalizálni kell ezt a számot, és külön programot kell létrehozni a kompozíció megvalósításához szükséges program létrehozásához;
 3. Sok nagydarabra oszthatja azt, hogy nagy lökéseket kapjon;
 4. Ha nagy darabokat használsz, érdekes hatása lesz a sima átmenetnek az egyik színről a másikra.

A mozaik képek egy fényképből talán a legegyszerűbbek, azzal, amit az a személy, aki soha nem foglalkozott a művészeti munkával, megbirkózik. A kerámia, a kő és a színes üveg összetétele sokkal nehezebb feladat, de ez is magasabb.

Mozaikpadló: mi az?

A modern mozaikpadlók az egyszerű padlóburkolatok alternatívájaként szolgálnak. Nehéz meglepni senki még egy nagyon drága laminátumon, de egy mozaikos kép a padlón egy nagy íz.

Nem csak mozaik helyezhető el a falra, hanem a padlóra is. Ráadásul a hatás még érdekesebb. A ház mozaik padlólapjaiban semmilyen helyen nem lenne helyénvaló, mert kiderül, hogy ez a hely, amelyet kiemel.

A mozaikpadlók legnépszerűbb témái: virágok, állatok vagy absztrakt minták

Mi lehet az ilyen panel a padlón:

 • A csempe;
 • Egy kőből (mesterséges és természetes);
 • Kerámiából;
 • Gránitból;
 • Porcelán cserép, stb.

A legegyszerűbb módja ennek a panelnek a padlón történő elkészítéséhez szabványos üres helyek használata, ahol a fotónyomtatás elvének megfelelően a kívánt minta alkalmazható. Az ehhez a technológiához jó az a képesség, hogy gyorsan és hatékonyan készítsenek érdekes modern vásárokat.

Mozaik panel a lakás belsejében (videó)

Faliképek és panelek a belső térben

Ami a múzeumi belsõ térségben már rég elment, a divathoz tér vissza. Tehát a mozaik és freskók visszatérnek a modern ház megjelenéséig.

A falfestmények mint panel a modern belső térben:

 1. A Fresco egy nedves gipszkarton festmény. Ezek lehetnek a háttér, vagy szemantikus fókusz a falon. Természetesen a kép méretétől, a kép keretén és attól függően, hogy milyen árnyalatokat használnak. És persze, mi illik a fürdőszobába, nevetséges lesz a nappaliban.
 2. Korábban nehéz volt egy professzionális művész nélkül is menni, ma nincs szükség mesterre, minden házhozszállítással rendelhető. Természetesen tájkép, portré, absztrakció formájában megrendelheti a falfestést.
 3. A freskó már kész formában is megvásárolható, és úgy alakítható, hogy a keretben lévő panel kiderüljön.

A freskónak köszönhetően részletesebb képet kap a panelről

Ha nagy falat kell díszíteni, akkor a leginkább kedvelt lehetőség a nem szőtt textíliák freskója. Vagyis az elasztikus vakolat a nem szőtt anyagon speciális technológia alkalmazásával kerül alkalmazásra, és a falfestmények rá vannak ragasztva.

A nem szőtt alapon számosféle freskó létezik:

 • Az első nézet, ahol a képet különböző nyomtatókra nyomtatják;
 • A második típus, amely egy összetettebb, többlépcsős technológiát alkalmaz, speciális formulák felhasználásával stb.

A mester általában a craquelurával borítja a kép felszínét, ez egy különleges kompozíció, amely mesterségesen "elöregszik" a képet.

A modern freskókhoz többfajta textúrák találhatók: Mistral, Sand, Arany repedések, Briliáns repedések, Quartz, Ceramo stb.

Hol vannak ezek a falfestmények relevánsak? Gyakorlatilag minden tágas belső térben, elegáns nappaliban, tágas folyosókon. A konyhában egy freskó is rendelhető, de legalább a konyhát, legalábbis klasszikus stílusban kell elkészíteni.

Mozaik do-it-yourself fürdőszoba panel

Azonban ugyanaz a lehetőség alkalmas a konyhában. Csak a fürdőszobának felelne meg, például a "vízesés", a konyha - "virágok", "gasztronómia" stb. Témája.

Mit kell létrehozni egy mozaikot:

 1. Mozaiklapok speciális rácson (speciális üzletekben);
 2. cement;
 3. Különleges ragasztó kerámiához / mozaikhoz;
 4. Gumi spatula;
 5. Műanyag támasztékok;
 6. Csempeburkolat;
 7. Spatula-fésű;
 8. Megoldási kapacitás;
 9. A szivacs szokásos.

Mivel a panel alapja jobb az üveg vagy tükör használata

Először a felkészített falon kell alkalmazni a jelölést. Elkészült tiszta. A tartályban meg kell keverni az oldatot, amely ragasztó, cement és víz lesz. Pontosan gyúrni, olvasható a ragasztó csomagolásán. Ha üveg mozaikpanelt készít, különleges ragasztót és cementet nem igényel.

Spatula-fésű ragasztó alkalmazása a falra. Lehetőség van arra, hogy a ragasztótoldatot a mozaiklap hátoldalán alkalmazzák, hogy a panel jobban tartós legyen.

Ha egy lapot rögzít, helyezze be a távtartókat, ragassza fel a következő falat. A jelölés alapján.

Ha minden lap rögzítve van, meg kell dörzsölni a varratokat. Oldja fel a habarcsot vízzel, és a gipszlapátra a panel teljes felületére felhordja. Töltsön be minden rést a töredékek között. Ezután ismét megy egy spatulával, távolítsa el a felesleges keveréket. Várjon, amíg a habarcs száraz. Mossa le a maradék masszát egy nedves szivacsból a mozaikból. Kész!

Mozaik panel készítése (videó)

A mozaikpanel a múlt hagyományainak vonzereje a modern belső tér kialakításának feladatává, ahol minden részlet, az ízléssel megtervezett belső tér elgondolható. De a kész mozaik megrendelése, vagy magának való megteremtése pénzügyi lehetőségek és kreatív képességek kérdése.

+7 495 783 93 58

+7 495 783 93 58

A mozaik mozaikjai a fürdőszobában. Paneleket vásárolhatunk a mozaikból, vagy megrendelhetjük a termelést

Hozzon létre egy mozaik fürdőszoba panel

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol kemény nap után pihenhetünk, pihenhetünk a pezsgőfürdőben, vagy élénkíthetünk a kontraszt zuhany alatt. Először is meglátogatjuk ezt a szobát, felébredve az alvástól a mosáshoz és lefekvés előtt, ezért a belső térnek pozitív energiával kell töltenie. A fürdőszobában található mozaikpanelek nagyszerű megoldást jelentenek, ha eleganciát akarnak hozni. A művészi kép egy személy szépségérzetét fejleszti, felkelti a teremtés és fejlesztés vágyát.

A fürdőszobában lévő mozaikpanelt különös gonddal kell megválasztani. A mikroklímát ebben a teremben magas páratartalom és hirtelen hőmérsékletváltozások jellemzik. Amikor fürödni vagy forró zuhanyozni készül, a szoba hőmérséklete jelentősen emelkedik, de amint elhagyja a szobát, a falak lehűlnek. Ezért a falon lévő fürdőszoba mozaikpanelének nedvességállónak kell lennie, és ellenáll a hirtelen hőmérsékletváltozásnak. Ha kerámiaterméket választott, ne felejtsd el, hogy ne használjon porózus anyagot a medencében vagy a WC-ben.

Ügyeljen a textúrára. A padló ne legyen csúszós, de a falon biztonságosan rögzíthet egy sima felületű fényes vagy tükör mozaikkel. Ami a tervezést illeti, kis helyiségben jobb választani a kis mozaikelemeket. Egyenetlen felületre is felszerelhetők, oszlopokra, kanyarokra és éles sarkokra rögzítve. Ha tágas fürdőszobával rendelkező nagy ház tulajdonosa vagy, akkor egy nagyszerű mintával rendelkező panelet vásárolhat.

A mozaikos fürdőszoba panel ára függ a gyártótól, a termék formátumától és műszaki jellemzőitől. A "Ferrum Design" online áruház széles választékú díszes mozaik típusú festményeket kínál bármilyen méretben. Ha paneleket szeretne egy egyedi vázlat szerint rendelni, akkor a vállalat szakmai művészei a lehető leghamarabb elvégezhetik a komplexitás munkáját. A kérelem elkészítéséhez töltse ki a kapcsolatfelvételi mezőt, és várja meg a szolgáltatótól a hívást. Kérdéseit külön formában is felteheti a hivatalos honlapon. A menedzser tanácsot ad az interneten.