Legfontosabb > Tartozékok

sok

Nem mindenki az országban szervezett a víz, és mivel szükség van a víz keletkezik elég gyakran: szükség van, hogy többször öblítse le a kezét, miután kertészeti munka, majd mossa gyümölcs vagy zöldség, az ételek, étkezés után. Mindez mosogató segítségével történhet. Nemcsak a vidéki házban van, ahol nincs folyó víz, hanem az utcán, a kertben vagy a pavilon mellett, ahol étkező asztal van. A hordozható mosdó jó, mert bárhol telepíthető. Számos típusú mosogatószerkezet létezik, amelyek szerkezetileg különböznek egymástól: a legegyszerűbbtől a kényelmesebb egységekhez, lábazattal és fűtéssel. Az utóbbiak olyan kényelmesek, hogy részlegesen helyettesíthetik a teljes vízellátó rendszert. Nem is olyan régen, hogy egy mosdókagyló mosdóját készítsék, önmagában sok elemet kellett létrehoznia. Most a modern piac számos készenléti lehetőséget kínál. Mindazonáltal emlékezzünk arra, hogy hogyan készítsünk egy mosdót a saját kezünkkel. Végül is egy kézzel készített dolog nemcsak egyedülálló, hanem számos olyan elemet vagy funkciót is igényelhet, amelyekre szüksége van, de nincsenek kész modellben.

Típusú mosogató adni

A mosdókagylók fő különbsége a funkcionalitás. A megfelelő választáshoz pontosan meg kell értened, hogy mit szeretne látni és hogyan fogja használni. Elég, ha egy egyszerű függesztett mosdó vagy egy olyan egységre van szüksége, amely talapzattal vagy akár forró vízzel is rendelkezik.

Egyszerű függesztett mosdókagylók

A legegyszerűbb mosdó egy kissé hordó alakú tartály, amelynek nyomócsonkja van. Az ilyen mosogatók mennyisége nem haladja meg a 3-5 literet. A speciális kötőelemeknek köszönhetően ilyen mosdót lehet elhelyezni bárhol, ahol megfelelő függőleges felület van. Például egy kerítésen, egy fán, egy fedélzeten a földön kalapált, vagy egy másik kényelmes felületen.

Szükséges a vizet egyszerű mosdóba önteni. A szilvák azonban különböző módon szervezhetők. Nagyon attól függ, hogy a mosdó lóg. Például helyettesítheti azt a tartályt, amely alatt a mosogatót összegyűjtik, és miközben kitölti a vödröt, viszi a tartalmát a komposzttálba. Ha ritkán használja a mosogatót, akkor semmit sem helyettesíthet - hagyja, hogy a víz a földhöz jusson. Ahhoz, hogy a víz könnyebben szivároghat, a mosogató alá öntödhet egy réteg törmeléket vagy apró kavicsot.

Az ilyen egyszerű mosdókagylók még mindig népszerűek, mivel lehetővé teszik, hogy a kertben vagy a garázsban piszkos munka után könnyedén és gyorsan mosson kezet. De a kis térfogat miatt nehéz a családi vacsora után mosogatni.

A nagyobb, 10-18 literes térfogatú nagyobb mosdókagylók kényelmesebbek, mivel kevésbé gyakran kell vizet öntenek benne. Az ilyen mosogatók formája különböző: téglalap alakú, ovális, enyhén lekerekített. Az anyag műanyag vagy rozsdamentes acél. Rendszerint a több mint 10 literes mosdókagyló szeleppel van ellátva, amely az elülső falon található. Ezek a csapok nagyon kényelmesek: csavarja le a szelepet és használjon vizet, kapcsolja ki - a víz leállt. A sajtoló orrú modelleknél folyamatosan meg kell nyomni, ami néha kényelmetlen vagy nehéz.

A nagyméretű, fali mosdókagyló függőleges felületre, például falra vagy egy talapzatra rögzíthető. Mind a házban, mind az utcán használják őket.

Kültéri mosdó az állványon való adáshoz

A szabadtéri mosogatók meglehetősen szokatlan változata - a racken lévő egység. A víz feletti kapacitás fémtekercs tetejére van rögzítve. Lehetőség van ilyen mosogató szerelésére bárhol, beleértve a függőleges helyzetet is. A rack alján egy keresztfény van, miután lenyomta a lábat, amelyen a szarvak - a támasztékokat határozottan a talajba hajtják. Így a mosdó a rack inkább folyamatosan rögzített bármely részén a kert vagy növényi kert.

Munkavégzés közben kézzel vagy arccal mossa le, csak csavarja le a szelepet, és a víz gravitáció hatására folyik. A mosdókagyló kapacitása általában 8-15 literre tehető.

Egy hasonló állvány a mosogató alá önállóan állítható. Acélcsövek, a bolgár és a hegesztőgép szükségesek. Az oszlopok nagyobb stabilitása érdekében - a támaszoknak legalább kettőnek kell lenniük, és a köztük lévő távolságnak 20 - 25 cm-nek kell lennie.

 • Mérjük meg a támasztékok szükséges hosszát, két csövet vágunk le.
 • A felálláshoz könnyen bejut a talajba, a cső végét, amelyről készült, szögben kell vágni. Az állvány éles vége könnyedén áthatol a talajon.
 • Vágja le az alsó jumpert és a felső sávot, amelyhez a mosogató csatlakozik.
 • Hegesztjük a jumpert és a felső rudat a tartókra.

A csövek helyett 25x25 mm-es vasalót vagy acél sarkokat használhat.

Mosdókagyló egy gerincvelővel - "moydodyr"

A "moidodyr" mosdószekrény szekrények, mosdó és mosdó (tartály) szerkezete. Funkcionálisabb, beépíthető mind a házban, mind az utcán. Annak ellenére, hogy a mosdókagyló kabinetje nehezebb, mint az egyszerűbb modellek, áthelyezhető helyről a helyre. A szekrényben a mosogatószerkezet vödör alatt vagy más tartályban.

A mosdókagylóban lévő mosdókagyló jelenlétének köszönhetően nem csak a kezét és az arcát mossa, hanem az ételeket, a zöldségeket és a gyümölcsöket is mosható. Például egy tál frissen szedett földiepereket helyezhet a héjba. A mosogatóteljesítmény szelepe lehetővé teszi, hogy alaposan mossa le a bogyókat folyó víz alatt.

Amint a fényképen látható mosdókon látható fényképen látható, a mosdókészlet hasonló modelljei tükörrel, törülközőkkel és szappannal is felszerelhetők. Mosogatószerek és mosogatószerek a fiók belsejében tárolhatók.

Ha a ház belsejében talapzaton helyezkedik el egy mosdó, akkor kiválaszthatja bármelyik modellt, beleértve egy fából készült talapzatot. Az utcán egy fa, faforgácslap vagy rétegelt lemez gyorsan értéktelen lesz. Kültéri használatra alkalmas, fémfestett talppal vagy polikarbonáttal borított talppal rendelkező mosdókagyló jobban megfelel.

Mosdókagyló melegítéshez

A fűtött mosdókagyló egy fejlett mosdó modell. Valójában csak abban különböznek egymástól, hogy a víztartályba egy fűtőtest kerül beépítésre, ami felmelegíti a vizet. A mosogató és a gardrób pontosan ugyanaz.

Kora tavasszal és ősszel a mosdóban lévő vizet gyakorlatilag nem melegíti a nap. És ha egy kút vizét használják, akkor csak jeges. A fűtött mosdókagyló lehetővé teszi a teljes kényelem érzését. Mossa le meleg vízzel, melegítse meg az edényeket. Mindez a termosztátnak köszönhetően lehetséges. Ezzel beállíthatja a kívánt hőmérsékletet +30 és +70 ° C között.

A 10 és 20 liter közötti kapacitás általában tartós műanyagból készül, hasonlóan az elektromos vízforralókhoz. Néha a fűtött modellek rozsdamentes acélból készültek. A boltban megvásárolható, készen álló fűtött mosdókagylók szabványos méretűek: az állvány szélessége és mélysége 0,5 m, állványmagassága 1,0-1,5 m.

Mosdó a kezek átadásához

A mosdókagylók ára nem olyan nagy. Például az asztalra és a fűtésre szolgáló mosdó ára 85 USD-től kezdődik Tehát ha több száz dollár van, akkor nincs értelme zavarni és megtervezni a mosdót a saját kezével. De ha igazán tényleg mindent meg akarsz csinálni magadonként, vagy egy egyedi funkcionális építmény érlelődik a fejedben, akkor az alábbiakban ajánlásokat adunk arra vonatkozóan, hogyan készítsünk egy mosdótálat a saját kezére.

Víztartály - melyik mosdót válasszuk

Ha mosogatót szeretne készíteni egy szekrényt adni, akkor nincs értelme becsapni magát, és önállóan hozni víztartályt. Nem megbízható, esztétikus és kevésbé funkcionális. Például egy régi 5 - 10 l-es palackot tarthat a víz alatt, de miért? A mosogatóköteles szelepcsaptelep költsége nem haladja meg a 10 dollárt, de sokkal szebbnek tűnik.

Az állványra szerelt mosdókagyló víztartályának 10 és 20 liter közöttinek kell lennie. Kevésbé értelmetlen venni.

Az anyaggyártási kapacitás szintén fontos. Leggyakrabban a mosdók műanyagból és rozsdamentes acélból készültek. Melyik választani a személyes preferenciáktól függ, de van egy fontos árnyalat.

Fontos! Rozsdamentes acél mosdó, hogy többet adjon, mert megbízhatóbb és tartósabb. Ha véletlenül vízzel töltött műanyag mosdót dobál, akkor annak esélye, hogy a robbanás, a repedés vagy a repedés sokkal nagyobb, mint ha egy rozsdamentes acél mosdó esik. Ritkán gondolunk ilyen dolgokra, de ha saját szemmel találkozunk velük, sajnáljuk, hogy szánjuk a pénzt.

A mosdó alakja szintén fontos. Általában kevesen figyelnek erre, de hiába. Ez egy olyan víznyomásról szól, amely kiürül a csaptelepből. Ha a tartály sík, majdnem vízszintes, akkor egy kis patakban víz áramlik ki rajta. Minél nagyobb a vízoszlop a mosdóban, annál nagyobb a nyomás. Például téglalap alakú mosdókagylók között jobb, ha előnyben részesítjük a hosszúkás alakot. Még jobb, vegyen egy mosdót, amelynek alja nem lapos, és a csaptelep felé hajlít.

Helyzetcsap. Az utóbbi időben nagyon népszerűek az első falon lévő szelepcsapos mosdókagylók. Észrevetted, hogy az ilyen csapból származó víznyomás kevesebb, mint egy 3-5 l-es kis nyomású mosdóval? Az a tény, hogy a szelepcsapban a víznyomás elveszett a csap csapfúvójának forgása miatt, és mivel nem alatta, hanem az elülső falon helyezkedik el. Válasszon olyan mosogatómodellt, amelyben a csaptelep megtalálható, ahogy lehetséges. Ellenkező esetben ilyen probléma merül fel - a mosogatóhoz még a vége előtt is hozzá kell adni a vizet, körülbelül a tartály felével. A nyomásvesztés oka.

Hogyan szervezzünk fűtést a mosogatóban?

A készen fűtött mosdókagyló ára 20 dollárról indul. Ez meglehetősen olcsó, figyelembe véve, hogy a fűtőberendezés +30 és +70 ° C közötti hőmérséklet-szabályozóval van ellátva. Egy ilyen egység létrehozása is lehetséges. Ehhez termosztátos fűtőberendezést kell vásárolnia, és egy tartályba kell behelyezni.

Fontos! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fűtőelem a leghatékonyabb, ha a tartály alján található, 2 - 5 cm-rel az aljától. A fűtőelem felhelyezéséhez nincs értelme.

A mosogató fűtőelemeinek önbeállításának bonyolultsága ez. A fűtőelem a tartály testébe vág, és a termosztáttal ellátott tömb a mosdó külső falán marad. A mosdó testének tömítése a behelyezés után meglehetősen nehéz. Természetesen a kazánt a fedélen keresztül a tartályba meríthetjük, anélkül, hogy lyukak lennének a testben, akkor nem lesz gond a feszességgel.

Mosdókagyló

Arra tervezik, hogy saját mosdót készítsen a dácz mosogatóval, a szekrény vázlata és a kabinet maga a legnyilvánvalóbb eleme a szerkezetnek, hogy érdemes magát megteremteni.

A legegyszerűbb, ha ilyen mosogatót készít, ha a szovjet időkből van mosogatógép. A régi konyhaszekrény alakja és mérete teljesen alkalmas mosdó kialakítására. Kabinet nyitott ajtóval és alul, a mosdó és a mosdó alatt. Csak olyan tábla csatlakoztatására van szükség, amelyhez a mosdókagyló kapacitása a kész mosó testhez rögzíthető.

Ha a régi mosogató nem áll rendelkezésre, akkor a kabinetnek magának kell megtennie. Lehetőség van egy 50x50 vagy 80x80 mm méretű fából készült rudakból, valamint 40x40 mm vagy 25x25 mm-es acél sarkokból készült keretből.

 • Kényelmes magasság a szekrény alatt mosogató 85 cm és 1 m.
 • Acél sarkot vagy fadarabot készítünk, és 4 darabot vágunk le 85 cm hosszúsággal.
 • Mérjük a mosogatót, amelyet a szekrénybe építünk. A keret méretének olyannak kell lennie, hogy a mosogatószerkezet egyszerűen a keret szélein nyugszik.
 • Ezután vágjon 8 darabot a héj méretéhez, általában 50 cm-re.
 • Mi hegesztjük vagy leütjük a keretet egymás között.

Ne felejtsük el, hogy a mosogató a keret belső széleire illeszkedik, ezért irányítsuk őket. A gyártás után az acélkeretnek előzetesen és festettnek kell lennie, mert gyorsan rozsdásodik meg, gyakori kapcsolatban a nedvességgel és a vízzel.

Kerítéskötél és asztallap mosdóhoz

A köpeny keret szekrények lehetnek különböző anyagok:

 • Fa táblák;
 • Rétegelt lemezek;
 • Acéllemezek;
 • Polikarbonát lemezek.
 • Műanyag panelek.

Fa és rétegelt lemez gyorsan felmelegszik az utcán. Bár a fa lakk, ez hosszú ideig tart.

A talp hátsó és oldalfalait teljesen felhúzza, szilárdan rögzíti az anyagot a talapzat keretéhez. A szekrény elülső falán ajtót kell készíteni, amelyet azután a csuklópántra kell felfüggeszteni.

A szekrény belsejében lévő padló kívánatos, hogy a járdát a táblák közötti távolság 1 - 1,5 cm legyen, hogy a levegő keringessen, sőt akár véletlenül is kifolyjon a talajba mélyedő víz.

Nem szükséges korlátozni csak a mosogató alá helyezett szekrénybe, asztalhoz és kényelmes szárítóhoz készíthet edényeket:

 • Az asztal egyik oldalán vagy mindkét oldalán asztal vagy szárítógépet készítünk.
 • 25x15 mm-es szakaszt veszünk.
 • Olyan módon hoztuk le őket, hogy a szárító egy rács. A táblák között 1,5-2 cm távolságot teszünk.
 • A szárító kétszintes, majd a talajszint felett 35 cm magasságban egy másik keretet készítünk a szárító számára, és kitöltjük a táblákat.

A mosogató melletti szárítógép kényelmes, mivel csak mosott edényeket helyezhet el. A csészéket egyszerűen lefordíthatjuk, és szárazra hagyjuk. A tálcák lemezeit és fedelét a lemezek közötti résekbe lehet helyezni és függőlegesen rögzíteni, hogy az üveg felesleges legyen. És csak tedd fel a fazékokat és a serpenyőket a szárítógépre.

Nem szükséges a szárító keretét a mosdó szekrényéhez csatlakoztatni. A fa szárítót lakkozni kell.

Mosdó és mosdó

A kültéri mosdó mosogatója lehet műanyag, zománc vagy rozsdamentes acél. Az utóbbi kettő a legtartósabb és praktikusabb. Új mosdót vásárolhat vagy használhat, és óvatosan telepítse a keretszekrénybe.

A mosogató vizének leengedése különböző módon szervezhető:

 • Helyezzen be egy vödröt, amelyet kiürítenek, amint kitöltötték.
 • Csatornát a csatornába, vagy átszúrja az árokba.
 • A vizet közvetlenül a talajba öntse, az előkészített 25 - 35 cm-es rétegeket a kabinet alatt.

Opció egy vödörrel - a legoptimálisabb. Az a tény, hogy a mosdóban nem csak a kezünket és az arcunkat mossuk, a zöldségeket és a gyümölcsöket gyakran itt mosjuk, a farok az út mentén leereszkednek, és egyenesen a mosogatóba dobják, akkor is, ha az edényeket megmaradva az étel is lemosódik a mosogatóba. Ennek eredményeképpen a szennyvizet szerves maradványokkal állítják elő. Egy ilyen vályúval ellátott vödör jobban hordható egy komposztálban vagy egy halomban, ahol a maradványok rothadnak.

Lehetséges a víz elvezetése a csatornahálózatba, de lehetetlen leszelni a tisztítást és a maradék ételeket a mosogatóba, mivel eltömíthetik a csövet. Egy hagyományos hullámos csatorna csatlakozik a mosdócsatornához, és föld alá kerül egy szeptikus tartályba vagy egy csatornába. Néhány egyszerűen 25-35 cm-es mélységben csepeg egy csövet 1-2 m-re a mosogatótól, és a víz egyszerűen felszívódik a talajba.

Kívánatos, hogy a kertben használt mosogatógép valóságos mesterművé válik, különösen akkor, ha dekorációs célú fát használ. De ne felejtsük el, hogy jobb, ha a fából készült termékeket a télen egy száraz fészerben vagy egy garázsban tisztítjuk. Ez vonatkozik a fűtött mosdókagylóra is.

Mesterséges "Moidodyr" kézműves foglalkozások (hulladék anyagból)

Natalya Belkina
Mesterséges "Moidodyr" kézműves foglalkozások (hulladék anyagból)

Anyag: Dobozos dobozok 2 literes, különböző formájú joghurt 2 darab, doboz egy újév ajándékából (használhatsz egy másik dobozat, amely illeszkedik a mosogató aljához) fedők, csövek, szemek, horog, törülköző, mosogatószer, fogkrém, ecset, 2 gomb, szalag a vakoktól, a ragasztópisztolytól.

Illessze be a dobozt a gyümölcsléből, a szalagot a vakokból (rózsaszín) azon a helyen, ahol szembe kell néznie. Vágunk egy kisebb dobozt, levágjuk a teret a tetejéről úgy, hogy ott van a Danon joghurtból álló doboz.

A nagy doboz alján a ragasztók egymás ellen hatnak.

Ragassza fel a második részt a sapkákhoz. Ragassza fel a ragasztópisztoly elülső részét az erősség érdekében.

Ezután ragasszuk át az egész mosdót a szalaggal (lila színű), és ragasszuk fel a széleket.

Miután az alján kívülre tapadt, a fedél szélein, a mosdó lábán.

Menj előre. jelölje meg azt a helyet, ahol a kifolyó elhelyezni fog, tegyen egy lyukat és tegyen be egy csövet (előzetesen vágja meg a szükséges hosszúságot) (a cső más irányba fordul, ha a gyerekek eltörik, kicserélheti, ragasztani tudja a szemeket,.

Csomagolunk egy kis törülközőt a kampóra. Mi a mosdó szekrény alját. Ragasztunk egy 1,5 cm-es kartoncsíkot, barna színt és fogantyúkat (a megfelelő helyeken átszúrjuk a gombokat, majd ragasztunk egy kis ragasztót és nyomjuk meg).

Mosdóinkra találtunk egy krokodilt, és berakottunk egy fogkefét, és kis szappant helyezhetünk el ebben a rekeszben.

Egy ilyen mosdó az etikett szerint lett a sarok tartója. és a színházi sarok jellege.

A dajka egy kis fogkrémet és egy kefét hozott, amit a vonaton adtak.

Gyümölcs fantázia. Master class crafts "Ananász" a szemétanyagtól Kedves kollégáim! A szilveszteri ünnepek sorozatának várakozásai után sietnek, hogy gratuláljak neked, és szeretnék megosztani egy ötletet. Várakozás a nyaralásra mindig felmerül.

"Kamionos állvány a húsvéti tojásokért." A mesterséges kézműves foglalkozások a hulladékanyagból továbbra is megosztom a tavaszi kamilla hangulatot! Visszajelzésed az előző kiadványról, kedves kollégáim, erre kérem.

Mesterkurzus a "Közlekedés" hulladékanyagból történő kézművesség megteremtéséről A "Közlekedés" témakörében nagyon érdekes kézműveket szeretnék felajánlani hulladékanyagból. A lecke célja: Finomítani és megszilárdítani a gyermekek előadásait.

Mester osztály "Hajók" kézműves hulladék anyagból. Mennyire hasznos az óvodában a kézi munkaerő? A szülők néha nem értik, miért és miért, mi, tanárok, miközben dolgozunk, gyakran csináljuk.

Master-osztályú kézművesek a "Monkey" hulladékanyagból Itt jött az új 2016-os év. A vidám, kiszámíthatatlan állat majom éve! Mint a legtöbb, úgy döntöttünk, hogy ugyanezt tesszük a srácokkal.

Workshop a "Tractor" kézművességből való hulladékgyűjtésből származó hulladékgyártásról Az építőanyagon, papíron kívül az óvodában a tervezéshez hulladék anyagot is használnak. Amikor a gyermekeket tervezik.

"Karácsonyfa" hulladékanyagból származó mesterszakácsok Az elmúlt években a Oborchevsky kerületben versenyünk van a legjobb újévi játékért a karácsonyfa számára a Vorontsov parkban.

Mesterkurzus "A sós tésztából származó hulladékok kézművese" Kedves kollégák! A pedagógiai műhely részeként 2015. április 14-én óvodánkban egy mesterkurzust mutatott.

Mester osztályú kézművesek a hulladékanyagból "Vicces hóemberek" Mesterkurzus: kézművesek a hulladékanyagból "Vicces hóemberek" Cél: - a gyermekek konstruktív készségeinek javítása eszközökkel.

Mester osztályú kézművesek a hulladékanyagból és a papírból "Kölyök" Ez a kölyök, amelyet a gyerekekkel készítettünk egy toalettpapírból. Szükségünk volt fél tekercsre. A kölykök fehérek voltak, és ahogy mondták.

Moydodyr mosdót szerelünk: 5 típusú elmozdulás

Gyakorlati és eredeti jellemzi a mosdó Moidodyr Dispenser, talán a leginkább szükséges az országban. Ez jó helyettesítő a vízvezetékhez, még a dákányon is, még egy óvodában is, és ami a legfontosabb, könnyebb telepíteni, mint csővezetékeket szállítani a webhelyére. A mosdó megvásárolható, vagy a saját. A mosdó azonban nagyon kényelmes dolog.

Mosdókagyártók Moidodyr

A mosogató kiválasztásánál nem szabad kihagynom és találni egy jó eszközt, mind a minőség, mind az ár tekintetében. De ezen jellemzők mellett figyelmet kell fordítania a gyártóra és a típusra. Sok olyan vállalat létezik a piacon, amelyek mosdókat állítanak elő, és mindegyiknek megvan a maga sajátossága és hátránya. Fontos, hogy ezt mérlegelje a mosdó kiválasztásakor.

A mosdókagyló típusa a nyári házban rejlő lehetőségektől függ - függetlenül attól, hogy van-e elegendő hely, legyen az villamos energia stb.

Az egyik legnagyobb gyártó ma az Elbet (Evbo) cég. Alacsony áron gyárt mosdókat. Az anyagok, amelyekből a mosogatók készülnek, különböznek a minőségben, és a hatótávolságuk elképesztő. Az Elbet fűtési funkcióval ellátott mosdókagyló és a vízszint beállítására képes, valamint szekrényeket és tartályokat gyárt.

Moydodyr mosdó kiválasztásánál különös figyelmet kell fordítani a gyártóra.

Az Aquatex cég mosdókat gyárt alacsony áron. Az eszközöket egyszerű tervezés és telepítés, rendelkezésre állás és minőség jellemzi. Azonban a gyártó által gyártott tartályok mindössze 15 és 20 l térfogatúak. A Moidodyr cink vagy rozsdamentes acél bevonattal látja el termékeit, ami kétségtelenül plusz. A cég mosdócsapjait a gyors vízmelegítés és a túlmelegedés elleni védelem jellemzi.

A termelési tartomány változatos és a tartályok térfogata (l):

De a cég Aquarius gyárt műanyagból készült mosdótálakat, amelyek nincsenek kitéve magas hőmérsékletnek. Az ilyen mosdócsövek előnye, hogy itt nem csak szivattyú, hanem szabályos vödör is önthet vizet.

Hogyan készítsd el Moydodyr-t magadnak

A kezek a legegyszerűbb, de kényelmesen használhatják a készüléket. Nagyon egyszerű mosogatót hozni egy üvegből. Vessünk egy palackot és levágjuk az alját, de csak oly módon, hogy lezárjuk a tartályt. Vágjon egy lyukat a parafából, és helyezzen be egy nagy csavart egy kupakkal a kupakba. A csavarnak szabadon kell közlekednie a forgalomban. Annak érdekében, hogy a csavar ne essen bele egy tartályba vízzel, meg kell rögzíteni egy anyát a tartály másik végére. Mosdó készen áll. Most kényelmes helyen lehet lógni, és problémamentesen használható.

Ehhez a szükséges anyagok szükségesek:

 • Műanyag palack;
 • Különböző literű tartályok víznyomás szabályzókkal;
 • vödör;
 • Tartály és egyéb víztartály.

Lehet, hogy Moydodyr-t maga készítette el, ha előkészíti az anyagot a munkához, és olvassa el az utasításokat

De vannak összetettebb tervek. Például Moydodir egy fáról. Létrehozásához fa deszkákra van szükség. A méretük a mosogató tervezett méretétől függ. Az üregeket egyetlen szerkezetben szerelik fel, és csavarokkal rögzítik.

A tartály mosogatószerkezetének felső részén.

Mivel a körülmények különbözőek lehetnek, és a tartály bármikor szivároghat, a felső rész falai összekapcsolódnak, így szükség esetén könnyedén szétszerelhetők és eltávolítják a tartályt vízzel. A mosdókagyló rétegelt lemezből készül, amely belülről a kerethez van rögzítve. A zár ki van szerelve.

Nyári mosdó típusok Moydodyr

A mosdó kiválasztásakor el kell döntenie, hogy szükség van-e fűtött vízre, milyen tartály térfogata lesz a legkényelmesebb stb. Attól függ, hogy milyen típusú mosogató vásárolni.

A mosogatók típusai a következőkre oszthatók:

 1. Fűtött mosdó. Az ilyen mosdó hasznos akkor, ha a dákát gyakrabban látogatják meg, vagy az óvodában, beleértve, ha kívülről hűvös. A vízfűtési funkció a tartály bármilyen térfogatával működik, és ha üres, akkor a fűtés kikapcsolható.
 2. Mosdó Moydodyr. Tartályból, 12 l-es vagy annál nagyobb tartályból, mosogatóból és tartályból áll. Ez a design egy kicsit nehézkes, ezért figyelembe kell vennie a helyiség méretét. Ezeknek a mosogatótartályoknak a legnagyobb tartályaiban 22 liter vizet helyeznek el, amelyek egyébként egy vödör segítségével töltik fel magukat.
 3. Mosdókagyló szekrények nélkül. Ezek a mosdók kis méretűek. A tartályukban 3-5 liter víz van, ami nem túl kényelmes, mivel folyamatosan ki kell töltened őket. Azonban több tálcát állítanak elő mosdókagylókhoz - 10 literes. Ezek a mosogatók bárhol telepíthetők, mivel a hátoldalon egy párkány van, ami megkönnyíti ezt a feladatot.

Mosdókagyló A Moydodyr kiváló lehetőség az adományozás vagy az ország helyszínének rendezésére

A legnépszerűbb típus a Moidodyr mosdó. Jellemzői bizonyos előnyökhöz köthetők. Az ilyen mosogatók, mint általában, mosogatók, tartály, csaptelep és talapzat. Vannak modellek, amelyek magukban foglalják a tükröt, polcokat és egyéb kényelmi lehetőségeket. A Moidodyr mosdók olcsóak, különösen ha vízfűtési funkcióval rendelkeznek. Azonban ha megpróbálod, akkor fűtéssel találhatod a Moidodyr költségvetést. A Moydodyr nagyon kényelmes, mert problémamentesen mozgatható a telek körül, vagy telepíthető egy vidéki házba.

Pros Moydodyra fűtött adni

Amint már említettük, a fűtött mosdókagylók drágábbak, de megpróbálhatják megkeresni a költségvetési lehetőséget. Az ilyen Moidodyr kisméretű talapzattal rendelkezik, amely fölött víztartály van felszerelve. Ez a tartály speciális fűtőberendezést tartalmaz, amely a már használt víz rovására működik. Ez a melegítési módszer azért jó, mert a készülék szabályozza a hőmérsékletet, így a tartályban lévő víz nem lesz túl hideg vagy forró.

Sokan szívesen választhatják a Moydodyr mosdófűtést fűtéssel, mivel könnyen felszerelhetők a saját kezével.

Azonban az ilyen mosdó hátrányai közé tartozik a magas ár. Igaz, ennek ellenére Moidodyr népszerű. A mosdókhoz is rögzített vízszint van, amelyet folyamatosan ellenőrizni kell. Ez is nagyon kellemetlen, de az ilyen eszközök előnyei még nagyobbak.

Ezek a következők:

 1. Egyszerűen felszerelhető mosdó Moydodyra. Nem kell sok tapasztalattal és készséggel rendelkeznie ahhoz, hogy egy mosdót állítson a dzsaiba.
 2. A mosdó kiküszöböli a forró víz jelenlétével kapcsolatos kellemetlenségeket az országban.
 3. Annak ellenére, hogy a vízkezelést a mínuszok okozták, a gyártók továbbra is gondoskodtak az ügyfelekről, és egy speciális panelt helyeztek a tartályra, ami nemcsak a vízszint kezelését segíti, hanem a mosdó működtetését is vezérli.
 4. A víz hőmérsékletének szabályozása.

A mosdó előnyei Moidodyr (videó)

A mosdó, amely a fűtővíz funkciója, nagyon kényelmes a használathoz. Köszönöm neki, hogy a házban maradni kényelmesebbé válik. Végtére is, a mosáshoz, kézmosáshoz vagy edényekhez használt problémák nem lesznek idegesek. Egyes mosogató modelleknek szekrények, horgok vagy tükrök vannak, amelyek szintén hasznosak a háztartásban.

Kert Moidodyr: mi magunk egy ország mosdót

Az elővárosi terület minden tulajdonosának megpróbál kényelmesebb körülményeket teremteni saját birtokán. Ez különösen igaz a nagyvárosok lakosaira, akik megszokták a civilizáció előnyeit. Ráadásul az országban nemcsak a pihenésre, hanem a munkára is szükséged van, és ha nincs folyó vízed, akkor bizonyos nehézségekkel találkozhatsz. Megmondjuk, hogyan készítsünk egy mosdót az országban saját kezűleg.

Helyesen válassza ki a helyet a mosogató alá

Ha nemcsak az országban szeretne esténként eljönni, hanem több napig is élni vele, akkor állandó vízre van szüksége. Reggel felébredt, annyira szép, hogy hideg vízzel mosson az arcodon, megszabaduljon az alvástól és felidézni, hogy új erőkkel dolgozhasson.

Leggyakrabban a vízellátás és a szennyvíz hiánya szembesülünk az elővárosi területeken. Természetesen Ön önállóan fúrt egy kutakat, és majdnem teljes körű vízellátást biztosít az ingatlannak, de ez egy fárasztó és drága feladat, ráadásul messze nem fizethető, különösen a háttérben, amelyet csak a meleg szezonban fog használni. Télen, kontroll nélkül a csövek befagyhatják, felrobbanhatnak, vagy akár csak eloszlanak a megbízhatatlan társadalmi elemek kezében.

Ezért megállítjuk a választásunkat a mosogató egyszerű, könnyű és ismerős kialakításán. Az első dolog, amit el kell dönteni: hol lesz ez a mosdó - az udvaron vagy a ház belsejében?

Keressen egy kényelmes helyet az udvaron a mosogatóhoz

Leginkább helyénvaló ilyen struktúra létrehozása vagy megvásárlása, amely nyáron, forró időben, az udvaron vagy a kertben, a hideg időjárás előidézésével - a szobába kerül. Tehát nem kell a csatornát és a vízellátást beállítani. Az egyetlen dolog, amit eldönthetünk, hol van a moydodyr.

A mosdónak hozzáférhető helyen kell lennie, hogy bármikor használhassa. Ha tetszik a meleg víz, szerelje fel a szerkezetet a napos oldalon úgy, hogy a vízben tartály jól felmelegedjen. Sokan azonban úgy vélik, jobb, ha a mosdót árnyékba helyezzük, különösen akkor, ha a tartály műanyagból készült.

Nos, egy másik fontos kérdés, melyik mosdót válasszák? Mindez az Ön személyes preferenciáitól és lehetőségeitől függ. Mosdókagylók:

 • önterülő;
 • felfüggesztett;
 • mosdóállványt egy szekrénnyel;
 • fűtött mosdókagyló.

Mindegyik mosogató hordozható, és egy adott helyen szilárdan rögzíthető. Ha nem akarod zavarni, akkor a boltban bármi lehet. De ahhoz, hogy magad, különösen a rögtönzött eszközökkel, nem csak sokkal olcsóbb, hanem izgalmasabb is.

A rendelkezésre álló eszközöket használjuk

Még akkor is, ha még mindig tervezed a moydodyr létrehozását az országban, még mindig meg kell mosod a kezed és mossod az arcodat. Ebben az esetben a legegyszerűbb, menetelő változat - egy műanyag flakon 1,5 literes vagy annál nagyobb térfogatú térfogatú járulékot kapunk. Vágjuk le az alját, fordítsuk át és rögzítsük egy dróton egy faágra, kerítésre stb. A víz felfelé öntve felmelegszik. Teljes mosdót készíthet a sapkák, fogkrémek és kefék tartók hozzáadásával.

Egy műanyag palack mosdószerkezete

Az ilyen palackból a víz nem folyamatosan folyik, és szükség esetén több eszközt is használhat.

 1. A legegyszerűbb módja - egy szög a parafa. A kupak középpontjában helyezzen lyukat, és helyezze be a körömot, hogy a sapka belül maradjon. Csavarja vissza a kupakot. A hátránya az, hogy a víz szivárog, és a köröm rozsdásodik ebből, és nem nagyon kényelmes a keze ilyen szakadozott vízellátással.
 2. A második módszer könnyebb használni. A fedél oldalán lyuk van. Amikor a kupak ki van csavarva, a víz áramlani kezd, amennyire csak szüksége van. Csavarja le a kupakot - a víz leáll. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy nem elég könnyű szabályozni a megfelelő csillapítási szintet, hogy a fedél ne szakadjon meg lazán.
 3. A harmadik módszer is egyszerű: egy csaptelepet például egy mosógépből, a szigetelőszalagot tartalmazó üveg nyakához rögzíthet. A víz megy, amire szüksége van, és biztos lehet benne, hogy a csaptelep nem szakad meg, ha jól van rögzítve.
 4. Ugyanaz a csap (vagy vásárolható meg a hardverraktárból) egy 5 liter térfogatú műanyag tartályhoz csatlakoztatható. Ehhez elegendő a kívánt átmérőjű lyuk fúrása és rögzítése a csapban. Ón vagy zománcozott vödör, mint egy konténer is nagyszerű.

A rögtönzött eszközök rögtönzött rétegeit különféle mintákkal lehet díszíteni. A gyerekek örömmel fogják megragadni a lehetőséget, hogy képzelőerőt és erőfeszítést tegyenek a közös ügyért.

Master Class Crafts Újév modellezés tervezése Moidodyr papír karton hullámos karton

Én vagyok a nagy mosdó,
Híres Moidodyr,
Mosdókagyló fej
És mosogatórongyok, parancsnok!

Ma a mi osztályunkban egy tehetséges szentelt esemény volt
a gyermekjátékos Korney Chukovsky. Egy kicsit szégyellem, de csak
Ma kiderült, hogy ez egy álnév, de tulajdonképpen Nikolay volt
Vasilievich Korneychukov. Szégyellem, hogy kettős vagyok anya egész életében dolgozott
a gyermekkönyvtár, és én is tudtam volna :).

Nos, ebben az esetben Matveyka-nak kellett fellépnie
Moidodyr és mi, előestéjén, öltözködni kezdtünk.
Úgy döntöttek, hogy dobozok (1 doboz A4 formátum és egy A3).

A felső rész gyártásával kezdődött (A3 doboz). Vágj ki
téglalap a doboz oldalán, ez lesz nyak slot. tovább
az oldalak 5 cm-re maradtak annak érdekében, hogy az egész szerkezet legyen a vállán
tartott. Az ellenkező oldal csak az oldalakra vágott.

Most meg kell tenni lyukakat a kezekért. Matvey megjegyezte a lyuk jövőbeli középpontját (7 cm szélétől):

Nem gondolod, hogy a ceruza görbe? :))
Ez a mágia velünk van, bármilyen formát ölt, és még egy kötegbe is kötődik (és élesen is élesen élesít) :)

A lyukakat kivágták magából, körkörös késsel (jó dolog, gyakran használom). A lyukak átmérője = 5 cm.

Vágja a karokat és a nyakát készen!

Bár kissé olyan, mint egy mosogató. Egy kagylóból egy mosdót készítünk egy kisebb dobozból:

A ragasztópisztollyal összekötjük az alkatrészeket:

Az alap készen áll, most meg fogjuk hívni. És az öntapadós film segítségével fogunk kitalálni (sokáig a szárnyozás várta a szárnyakat):

Annyira lenyűgözött a beillesztési folyamat, amely teljesen elfelejtett képeket készíteni
köztes szakaszok, és az ablakon kívül már mély este. A végén, ez az
kiderült:

Háromféle önmegkötést használt (egyszerűen festhető festékkel).
Fekete, állandó jelölővel festett körvonalak. A maradék kartonból
Mosdót készítettem, és egy ragasztópisztollyal egy mosogatóronnyal ragasztottam.
Moidodyr készen áll, én magam próbáltam meghatározni az optimálisat
rendelkezések "fejfedő", attól tartott, hogy a felülvizsgálat lezárul.

És így az öltöny belenéz:

Reggel felébredt, és látta, hogy Moydodyr Matvey azt mondta: "Anya, nem fogom viselni, és meggyőzni!"
Előtte felkavartam (egész éjszaka hordtam), aztán felöltöztem
Egy kicsit sétáltam - Matvey is akarta, és tetszett neki.

És ez egy lövés a beszédből:

Minden jól ment, tetszett nekem.
Most a következő eseményre készülünk - "Oroszország nagy népe - AV Suvorov", de később.

Master Class Crafts Újév modellezés tervezése Moidodyr papír karton hullámos karton

Én vagyok a nagy mosdó,
Híres Moidodyr,
Mosdókagyló fej
És mosogatórongyok, parancsnok!

Ma a mi osztályunkban egy tehetséges szentelt esemény volt
a gyermekjátékos Korney Chukovsky. Egy kicsit szégyellem, de csak
Ma kiderült, hogy ez egy álnév, de tulajdonképpen Nikolay volt
Vasilievich Korneychukov. Szégyellem, hogy kettős vagyok anya egész életében dolgozott
a gyermekkönyvtár, és én is tudtam volna :).

Nos, ebben az esetben Matveyka-nak kellett fellépnie
Moidodyr és mi, előestéjén, öltözködni kezdtünk.
Úgy döntöttek, hogy dobozok (1 doboz A4 formátum és egy A3).

A felső rész gyártásával kezdődött (A3 doboz). Vágj ki
téglalap a doboz oldalán, ez lesz nyak slot. tovább
az oldalak 5 cm-re maradtak annak érdekében, hogy az egész szerkezet legyen a vállán
tartott. Az ellenkező oldal csak az oldalakra vágott.

Most meg kell tenni lyukakat a kezekért. Matvey megjegyezte a lyuk jövőbeli középpontját (7 cm szélétől):

Nem gondolod, hogy a ceruza görbe? :))
Ez a mágia velünk van, bármilyen formát ölt, és még egy kötegbe is kötődik (és élesen is élesen élesít) :)

A lyukakat kivágták magából, körkörös késsel (jó dolog, gyakran használom). A lyukak átmérője = 5 cm.

Vágja a karokat és a nyakát készen!

Bár kissé olyan, mint egy mosogató. Egy kagylóból egy mosdót készítünk egy kisebb dobozból:

A ragasztópisztollyal összekötjük az alkatrészeket:

Az alap készen áll, most meg fogjuk hívni. És az öntapadós film segítségével fogunk kitalálni (sokáig a szárnyozás várta a szárnyakat):

Annyira lenyűgözött a beillesztési folyamat, amely teljesen elfelejtett képeket készíteni
köztes szakaszok, és az ablakon kívül már mély este. A végén, ez az
kiderült:

Háromféle önmegkötést használt (egyszerűen festhető festékkel).
Fekete, állandó jelölővel festett körvonalak. A maradék kartonból
Mosdót készítettem, és egy ragasztópisztollyal egy mosogatóronnyal ragasztottam.
Moidodyr készen áll, én magam próbáltam meghatározni az optimálisat
rendelkezések "fejfedő", attól tartott, hogy a felülvizsgálat lezárul.

És így az öltöny belenéz:

Reggel felébredt, és látta, hogy Moydodyr Matvey azt mondta: "Anya, nem fogom viselni, és meggyőzni!"
Előtte felkavartam (egész éjszaka hordtam), aztán felöltöztem
Egy kicsit sétáltam - Matvey is akarta, és tetszett neki.

És ez egy lövés a beszédből:

Minden jól ment, tetszett nekem.
Most a következő eseményre készülünk - "Oroszország nagy népe - AV Suvorov", de később.

Női weboldal: tippek és trükkök

Az óvodai kézműves foglalkozik

Ma ebben a cikkben szeretnék elmondani önnek egy óvodát a saját kezeimről, vagy inkább arról, hogy Chukovszkij óvodás mesék mesélnek.

Ezen a héten, fiam óvodáján Chukovszkij meséiről szóló lecke zajlott le, majd ezt követően az óvodába egy cikket kellett készíteni.

Általánosságban tudom, hogy a népmesék kézművei nagyon érdekes tevékenységnek számítanak, nemcsak gyermekekért, hanem felnőttek számára is. Mert a gyerekek saját kezükben szeretnek valamit létrehozni.

Mit tehetsz kézművességben?

Régen házi feladatot használtam a karton és a papír használatával, különféle anyagokat használva: különböző díszítőelemek, gombok, gyöngyök, szivárványos szalagok, húrok, többszínű kartonpapír vagy sima papír, műanyag és sós tészta.

És most a feladat bonyolultabb: az anyáknak az óvodai kézműveseknek kell lenniük.

Soha nem értettem, hogy az óvodákban az anyákkal együtt a gyermekek kénytelenek kézműveseket készíteni? De akkor a mi sorunk volt, hogy készítsünk egy cikket Chukovsky Korney Ivanovich születésnapjára.

Az óvodapedagógus azt mondta, hogy mindenféle méretű kézművességet és egy híres író minden munkáját be kell vinni.

Milyen kézműves foglalkozik a saját kezeivel, és mit kell csinálni, nem magyarázható meg, mindent teljes egészében a képzeletünk és mérlegelésünk tulajdonít.

Az egyetlen dolog, amit pontosan azt mondtak, hogy nem szükséges a "Miracle Tree", akkor sokkal fontos, hogy elviselni Chukovsky témáját. By the way, a cikk lójában, nézd meg a saját kezemmel készített videót a vízi járműről, amit még mindig készítettem.

És az én képregényes javaslatot, hogy egy játékot a kedvese, vagy ragasztani a szemem a zokni pamutot elutasították, úgyhogy gondoltam.

Megkérdeztem a gyermekeket és a szülőket, akik már hoztak, és úgy döntöttem, hogy saját magam kezdeném az óvodában a híres "Moidodyr" tündérről, mert otthonos szappangyártás volt lenyűgözve, és ez csak a módja annak, hogy valakit, aki szereti a szappant..

Hogyan készítsünk kézművet a saját kezünkkel?

Kell a kézműves foglalkozások az óvodában, saját kezükből készültek, világos, hogy nem készen vásárolni, és még a fejemben is két kérdés merült fel: hogyan lehet a vízi járművet ki?

Elkezdtem azonosítani azokat a lehetőségeket, amelyekből kézzel készített hacket készíthet otthon: papír, karton, műanyag palack, gyurma, színes papír, fa vagy sós tészta, és otthon is.

Általában úgy döntöttem, hogy a saját kézművességemet a hulladékanyagokból, mindezt egyszerre csinálom. Egy szombat este - és itt a mi fia és kézműves, "Moidodyr", készen áll! A cikk legvégén elkészítettem egy videót egy kész kartonból, nézd, szerintem érdekel.

A lépéseket magad csinálod

Szóval, amikor elvitte a fiamat az óvodától és hazatértem, kezdtem keresni az Internetet a "Moidodyr" elkészített mesterségére, de nem találtam semmi érdekeset.

Az 1954-es "Moidodyr" szovjet rajzfilm az ötletet kereste a gyermeknek, és arra ösztönöztek, hogy szobát készítsen egy olyan fiú számára, aki nem akarja lemosni magát, és Moidodyr meglátogatta. Keretekenként összegyűjtöttem egy képet az egész szobából, és kézműveseket kezdtem el a kertben.

Moydodyr az óvodához

Először csak egy Moidodyr-et akartam csinálni, de semmi sem illeszkedik egy üres palack széléhez a gyerek tollából. Ezért a szobát minden részletre, a belső térre és a bútorokra nézni kellett.

A tájképekhez színes nyomtatóra, matricákra és kézművességre nyomtattam a sós tésztából. A sós tészta receptje a gyermekművészetekhez Ezt tettem:

A modellezéshez használt tészta legyen agyag. Tehát a kézművesek sütéses tészta saját kézzel történő dörzsölése után két órát tartott a hűtőszekrényben, kezdett faragni.

A legegyszerűbb dolog volt egy kályhát készíteni, majd egy szekrényt, egy kanapét, egy órát, és a többi tésztához egy asztal lábát készítették. Moydodyra, később kezdtem el, mert a sóta egy napig szárad.

Amikor a sós tészta alakja száraz volt, egyszerűen csak barna körömlakkot borítottam rá, és ragasztották a szuperkönnyű üvegre a karton falához.

Kézműves papírból és papírból

Egy nagy kartondoboz peremét vágtam, a szoba részét képeztem, a papírtörlőt a szokásos ragasztóval beillesztettem. Aztán az ablakok, a kép és a többi elem a kézműves a falakon a szobában.

Készítettem egy órát a süteményhez, egy szekrényhez, egy asztalhoz, egy kanapéhoz és egy sütőhöz. Minden más van a régi, törött játékokból készült kartonból, szövetből és alkatrészekből.

Nagyon egyszerűvé tette a redőnyöket, egy darab szövetet vágott négy azonos téglalapra, egy szalagot kötött egy csomóba, és az ablak mindkét oldalára ragasztotta.

By the way, azt javaslom, olvassa el az egyik cikkem a lakás belső, amelyben meg van írva, hogyan kell kiválasztani a megfelelő beállítást a nappaliban. Az univerzális ragasztóanyagon a szobába süllyesztett műanyag részeket különféle sérült játékokkal ragasztottam.

Egy kisfiút készítettem egy kartonból, kivágtam 3 méretű téglalapot, kivágtam 2 darabot, és összeragasztottam őket. Száradás után, barna és fehér gouache festett.

Ahhoz, hogy asztalt készítsen, ki kell vágnia egy egyenletes körzetet és egy kántor-darabot, és ragasztóval kell ragasztania, hogy ragasztsa fel az asztal tetejére vagy vázára emlékeztető részleteket.

A mesterségek a törmelékanyagokból csinálják magukat

Moidodyr - mesés karakter a kézműveseknek. A hajó szilárd alapjaira jó egy literes kartondobozt használni a gyümölcsléből, amelyet öntapadós papírral kell ragasztani, de a villanykörte alatt levettem.

Nem vágtam le a vágott dobozot, hanem beletettem őket, és beletettem egy fürdőbe a gyerekek 50 gramm sajtja alá. Ilyen egyszerű módon egy hasonló Moidodyr volt, valódi mosogatóval.

Ahhoz, hogy ugyanazt a Moidodyr kézművességet megkívánja: egy doboz, karton, szalvéták, ragasztó, ecset és festékek, ollók, lábak alkatrészei.

Vágjon egy téglalapot a kartonból kb. Kétszer annyit a doboz magasságában, és ragassza vissza. Vágjon egy kis téglalapot egy szövetdarabból, pöfölje fel, hogy szivacs legyen.

A harmadik karton téglalapot ragasztani kell középen, mint egy csaptelep, amit egy játékgép lökhárítójából készítettek egy törött gépen.

A szemeket és a száját feltűnő tollakkal, festékekkel vagy ceruzákkal ábrázolhatjuk, és a kézművesek alját többszínű papírral kell bevonni, vagy beilleszteni 4 fedőt, mint a lábakat. A mosogató elrendezése jól használható a szokásos gomb, gyöngy, vagy bármilyen más praktikus anyag.

Ahhoz, hogy kézzel készítsen két téglalapot a szalvétából, festse pirosra, és illessze be a doboz tetejére és aljára. Tehát kap Moydodyr kezét, és egy kis műanyag lemez vagy egy törött műanyag kanál dolgozik a sapka.

By the way, azt javaslom, hogy olvasd el egy másik cikket a decoupage saját kezével, amely minden bizonnyal hasznos lesz az Ön számára. Nem csináltam egy fiút egy meseból, csak vettem egy készet, és festettem, piszok foltjai.

Így van egy kartonpapírból és papírból készült kézművesség, amelyet saját kezűleg készítettem az óvodába. És most nézze meg a videót arról, hogyan csináltam a kézműveket az óvónál a saját kezemmel.

Szerző Julia Andrevna közzététel dátuma 03/31/2015

Mosdókagyló a kezek átadásához: palackokból és palackokból, "moydodyr" és hordozható

Az országban vagy a kertben sok esetben munkát kell végezni, ami miatt a kezek szennyeződhetnek. Most szinte minden dcha-ban van egy mosogató a ház falán vagy fészer. Ennek a terméknek a legelterjedtebb formája egy kisméretű edény, amelynek nyomócsonkja van, amely a falon van.

Ezek a mosogatók meglehetősen egyszerűek, és egy kicsit költenek. Egyes kézművesek saját horganyzott mosdót készítenek a dacha-nak, élettartama sokkal hosszabb. Eléggé egyszerű mosogatót készíteni a kezek átadásához, csak a technológia ismerete szükséges.

A típusok típusai

Kevesen tudják, hogy ez a fajta testápolási termék nemcsak gyakorlati dolog, hanem az egész kert külső része is. Saját kezével többféle mosdófülkét is gyűjthet:

Ez a design egyszerű végrehajtása, és a költségek mellett senki, még a legolcsóbb "eszköz" a boltból, nem hasonlítható össze vele.

Ez a mosdó egy teljes munkahely. Itt mosogathatja az ételeket és a zöldségeket.

A hordozható mosdó elhelyezhető bármely alkalmas helyen, például az asztalhoz vagy a grillhez, és használat után újra áthelyezhető a tárolóhelyre.

A szerelt mosdó, amelyet dobozokkal szereltek össze, nagyon kényelmes a térfogata miatt. A vízbe nem kell beleönteni, minden mosáshoz.

Mindegyik típusnak különleges kialakítása van, és minden olyan nyári ház amatőr, akinek van néhány szükséges eszköze vele. Végtére is, minden kertész, előbb vagy utóbb arra gondolt, hogyan kell saját kézzel mosogatót készíteni az országban.

Műanyag mosdó

Mindenki az országban több üres és felesleges műanyag palackot tartalmaz, amelyekből műanyag mosdót készíthet. Azok az italok maradnak, amelyeket veletek szállítanak, és munka után vagy részidőben részegek. Ezek közül könnyen és gyorsan építhető egy falra szerelhető mosdó.

Számos mód van arra, hogy a műanyag konténerek könnyen átalakíthatók személyes higiéniai termékekké.

De mindannyian egyszerű lépésekre csalnak:

 1. Öblítse le a tartályt, hogy tisztítsa meg a befejezetlen folyadék maradványait.
 2. Ezután le kell vágnia az üveg fenekét.
 3. A kapott tartályt függőleges felületre kell rögzíteni, hogy a nyak lefelé nézzen.
 4. Vágja le az alját, és a jövőben a mosdó fedelét is használhatja.

A tervezés szinte készen van, akkor azok, akik nem akarnak túl sokat foglalkozni, mindent el tudnak hagyni, és vizet önthetnek a tetején. Egy ilyen csapnyit kinyitni elég ahhoz, hogy addig kapcsolja be a fedelet, amíg a tartályból származó víz vékony folyadékot nem ad. De ez a design nem tökéletes, mert ha erősen megnyitja a fedelet, akkor teljesen véletlenül kinyithatja az üveget, és minden tartalom kiöntenül.

Ezért sok mester igyekszik felmutatni a különböző vízkezelési mechanizmusok érdekes variációit, lehetővé téve számukra, hogy mossák a kezüket annak veszélye nélkül, hogy vízzel leégnek. Íme néhány lehetőség, amelyek a leggyakrabban ilyen formákban találhatók:

 1. Nagy átmérőjű körömot veszünk és tompa. Ezután el kell távolítani a palack-mosogató fedelét, és lyukat kell készíteni benne, ahol a szögnek szabadon kell haladnia, de kisebbnek kell lennie, mint a sapka. Továbbá a szerkezet oly módon van összeállítva, hogy egy csavart fedéllel a kupak a szerkezet belsejében található. Most, ha a tartály tele van vízzel, megtartja, de ha felemeli a körömot, a víz a nyitott lyukból áramlik.

Ennek a rendszernek számos hátránya van: először is, a köröm idővel rozsdásodik, szennyezi a vizet, és másodszor, az ilyen utólagos mosogató folyamatosan szivárog, mivel a körömfej szabálytalanságokat mutat.

 1. Még könnyebb egy lyukat készíteni a fedél tetején. Ezután nem kell teljesen kinyitni és kinyitni, csak csavarja be a palackot, és a víz a lyukból áramlik.

Ez a design csak egy mínusz. Nagyon nehéz beállítani a vízsugár kívánt szélességét.

 1. Egyszerűbb, de drágább, egyszerűsített vízcsap, pl. Egy fedél helyett. Külön megvásárolható. Vagy távolítsa el a régi technológiát. A legfontosabb dolog - kiválasztani a megfelelő átmérőt, amely egybeesik a nyak szélességével.

A fecskendőket, a dobozos borcsapokat és más rögtönzött eszközöket csapokként és "csövekként" használják itt, ahogy mondják, aki készen áll bármiért. Mosdókagyló a kezek, a fotók és a videók számára:

Műanyag palack mosdó

Ez a típusú mosdókagyló nagyon egyszerű mind a gyártás, mind a használatban, de a gyakorlati és esztétikai oldalról egyértelműen elveszítik a versenytársakat. A faágon lévő mosdót egy kötélen lehet lógni.

Felfüggesztett tartály

A tartályos modellek a műanyag palack mosdókagylók fejlettebb változatai. Ezek bármilyen nagy tartályból készülhetnek, a műanyag dobozoktól kezdve, a régi serpenyővel végezve.

Egy ilyen modell létrehozása meglehetősen egyszerű. A gyártáshoz minden üres műanyag vagy fém konténerre van szüksége, nyitó tetejével és vízcsapdal. Ezután tegye a következőket:

 1. A tartály alján 1 - 2 cm-re az aljától egy lyukat kell készíteni, amelynek átmérője megegyezik a daru bemeneti átmérőjével.
 2. Ezután meg kell erősíteni a szelepet ebben a lyukban. Ez háromféle módon hajtható végre:
 • Ha a szelep fém, két alátét, két gumitömítés és egy anya segítségével rögzíthető. Az alátétek és tömítések úgy vannak elrendezve, hogy a csapon lévő lyuk mindkét oldalán egy darabra kerüljön. Az anyát csavarják befelé.
 • Ha a tekercs és a tartály fémből készült, akkor a daru hegeszthető a tartályhoz, az előző verzióhoz hasonlóan nem lesz összecsukható, de ugyanakkor sokkal tovább tarthat.
 • Ez utóbbi módszer a legalkalmasabb a műanyag használata esetén. Ha mindkét alkatrész műanyagból készült, akkor forró ragasztóval lehet őket összekötni.

A kertre és a házra ilyen mosogatók felakaszthatók a falra, és egy olyan kis szerkezetet építhet, amely 10-15 cm magasságban tartja, majd fel lehet helyezni az asztalra. Gyakran előfordul, hogy az ilyen típusú mosogató alatt egy mosogatót helyeznek el egy vízelvezető rendszerrel, amely piszkos vizet vezet a csatornába.

Hordozható mosdókagylók állványon

A dachának ez az utcai mosdója nem rendelkezik olyan sokféle strukturális változattal, mint az előző, azonban több okból is sokkal praktikusabb.

A fő előny a struktúra nevéből ismerhető fel, mivel a legtöbb mosogató típusától eltérően az utcán lévő vidéki házban hordozhatók és használhatók. Pontosan a mobilitásnak köszönhető, hogy a kertekből és a nyári rezidenciákból álló kézműveseket gyártják.

Mosdókagyló állványon

Az ilyen mosogató gyártásához egy tartályt kell készíteni. Ez a leírás szerint kicsit magasabb a "Felfüggesztve a tartályból" fejezetben. A tartály mellett egy olyan alaphoz is szüksége lesz, amelyen felakaszt. A gyártás során fadarabokat használhat, de jobb - 5-7 mm keresztmetszetű fémrudat. Az a tény, hogy az utolsó anyagváltozat szerkezete kevésbé általános, de könnyebb és tartósabb. Mosdó a kezek átadásához, fotó:

A rudak csatlakoztatásához hegesztésre van szükség. Az alsó felületnek szélesnek kell lennie ahhoz, hogy a szerkezet stabilitást biztosítson. A támogató elemek 2 változata népszerű:

 1. Ebben az esetben a mosogató 2 lábak, amelyek két párhuzamos rudakon helyezkednek el. A két lábnak köszönhetően a szerkezet nehezen kopog az oldalán, és a párhuzamos rudak támasztják a hátrafelé vagy előrefelé.
 2. "H" alakú. Ez a rendszer hasonló megjelenésű és tulajdonságokkal rendelkezik, mint az előző. Az egyetlen különbség egy további rúd, amelyet a lábtámaszokra merőlegesen kell hegeszteni, így létrejön a "H" betű. Ez a kiegészítő elem lehetővé teszi a szerkezet megóvását a lábak mozgatásától.

A lábak, valamint a támaszték rudakból készülnek, hossza eltérő lehet, de nem több, mint másfél méter, különben a formatervezés idővel hajlamos lehet a tartályban lévő víz súlya alatt. Annak érdekében, hogy a tartályt a "lábakon" tartsa, két horgot hegeszthet. Ezenkívül fel lehet függeszteni, vagy egy kis "kosarat" főzni, amelyben a tartályt be kell illeszteni.

Ez a design meglehetősen egyszerű az építőiparban, és nem igényel sok helyet, áthelyezhető és telepíthető azokon a helyeken, ahol meg kell mosni a kezét. Ez a mosdó melegítés nélkül való adása nagyon kényelmes a használat során.

A fából készült mosdókagylók súlyuk miatt kevésbé mozgékonyak. Ezért az anyagból készült hordozható szerkezetek meglehetősen nehéz megtalálni.

"Moidodyr" egy éjjeliszekrényen

A mosogató legszilárdabb változata, amelyet saját kezével építhet a kertben, "moidodyr" -nek. Ez a design funkcionalitásában kicserélheti egy kis szabadtéri konyhát. Telepíthető a verandán, a házban vagy az utcán. A termék egy kiváló minőségű mosdó, amely talapzattal és mosdóval rendelkezik. A gerincburkolat kinyúlik, ami egy asztalt eredményez, amely alkalmas az élelmiszerek vágására. A mosdó maga is lóg a falon, amely biztonságosan kapcsolódik a szekrényhez.

A gyártás sok anyagot igényel, azonban nem szükséges a raktárba futni. Az ilyen szerkezet felépítéséhez, amire a ház építése után lehetett maradt az istállóban:

 • régi lemezek és rudak - a kerethez, (lehet fém sarok);
 • a bélés, a rétegelt lemez, a műanyag tökéletesen alkalmas fedésre;
 • vastag, 7 mm-től kezdődően rétegelt lemez használható asztallapként.

Ennek a kialakításnak a legfontosabb tulajdonságai a mosdókagyló és a tartály vízzel vannak ellátva, amely felette van. A tartályt valószínűleg megvásárolni kell, de a fenti leírás alapján bármely alkalmas tartályból is készíthető. De a mosogató el tudja vinni a régiet, a régi konyhából hagyva.

Egy tömlő van hozzá, amelynek szabad végét le kell engedni az elvezető nyílásba a piszkos víz kiszivárgása érdekében. Ugyanakkor az építkezéshez szifont kell elhelyezni, akárcsak a lakásban, hogy az asztaltól származó kellemetlen illat és baktériumok ne szóródjanak a mosdókagyló körül. Különösen, ha otthon van.

Keretként fából készült rudakat használnak, amelyekre néznek. A "Moidodyr" olyan állványból áll, amelyben a mosdó és a falak vannak felszerelve, amelyeken a mosdó fel van függesztve. Ezért a tervezés a tartály és a mosogató mérete alapján történik. A lefolyó lyukhoz vezető szifonnal ellátott csővezeték a hulladék és piszkos víz ártalmatlanításához kerül.

Tehát az állványnak kicsit kisebbnek kell lennie, mint a héj (ha számlázott), vagy legalább 2 cm-t meghaladva (a hézag verziójának telepítésekor). A talapzat magassága más lehet, a legfontosabb, hogy az ételek / kezek mosogatásakor az ember nem érzi magát. Az állvány elülső része a csuklópántra van felfüggesztve, ezáltal az ajtót. A mosogató mellett asztalon is lehet a talapzaton.

A fal egyszerűbb, a támasz hátulján lévő 2 szélső rudakon nyugszik, amelyet legalább egy méterrel meg kell hosszabbítani. Ha a szerkezet méteres és fél méteres, akkor három támasztórúd kell. A burkolat ugyanabból az anyagból készül, mint a talapzat ajtói és oldalfala. A tartály horgokkal vagy hegesztett szerkezettel van a falhoz rögzítve. Szabad hely, ha rendelkezésre áll, polcok vagy horgok készítésére használható törülközők, kések és egyéb konyhai eszközök számára.

Néha "Moidodyra" táplálja a fűtőelemet. Szükséges, ha a mosdót a hideg évszakban használják. A vízmelegítőt a mosogatóra szerelve meleg vízben, még a hideg évszakban is mosogathatja a kertben vagy a házban.

Készítsen mosdótálakat a kertre, és egyszerűen kezelje a kezét. Ugyanakkor, ha nincs tapasztalat vagy idő, egyszerűen elkezdheted, egy tartályból szerelve, és fokozatosan befejezheted egy nagy "Moidodyr" -nek való felépítését.