Legfontosabb > Bútor

Modern fürdő design - modern trendek

Megfigyelhetjük a divat megnyilvánulását sok olyan területen, amely körülvesz minket. Még a belsőépítészetben is, mert a modern élet ritmusának és a lakásodnak való megfelelés érdekében a divatvilág legmodernebb trendjeire kell támaszkodnia. Fontos, hogy a stílust és a bátorságot a belsőépítészetben ötvözze, miközben hangsúlyozza a kizárólagosságot.

Különösen fontos a fürdőszoba kialakítása és belseje, ahogy itt kezdődik reggelünk, itt pihenhetünk és pihenhetünk. Természetesen a szoba dekorációjának nemcsak modernnek, hanem kényelmesebbnek is kell lennie. A divatos fürdőszoba kialakításakor vegye figyelembe a ház egészének és a személyes preferenciáinak stílusát. Tekintettel a nagyszámú anyagra, egy olyan design tervezése, amely egyszerre lesz kényelmes és modern lesz, elég egyszerű lesz.

Stílus és forma

A modern formatervezési munkák nyomonkövethető fő jellemzői világos és egyszerű, természetes anyagokkal díszített vonalak. Világos geometria és strukturált fókusz a modern élet üzleti jellegére, a felesleges részletek hiányára és a modern fürdőszobák belső terébe.

Javasoljuk, hogy olvassa el cikkünket a modern fürdőszobákról.

minimalizmus

A minimalista trendek domináns szerepet töltenek be a divatos fürdőszobák kialakításában. Alapja az egyszerűség, a könnyedség és a szűkös szépség. A szoba minimalista belső terében csak a legfontosabb dolgok megengedettek, de diszkrét díszítés esetén van helye is. Az ilyen fürdőszobák tervezési jellemzőit tömörség és ravaszság jellemzi.

High tech

Elég népszerű stílus a fürdőszobák tervezéséhez, szintén csúcstechnikai stílus. Szupermodern stílus, amely a csúcstechnológiájú konstruktivizmus alapján jött létre.

Ennek a stílusnak a jellemzői:

 • tiszta egyenes vonalak
 • kiváló világítás (általában helyszínen)
 • tökéletesen sima fényes felületek
 • sok krómozott alkatrész

A belső tér színsémája nyugodt, nem agresszív.

Természetesen a fürdő fő célja a fürdő maga. Meg van rendelve egy külön, egyértelműen elhatárolt hely. Azonban néha zuhanyzóval kombinálva. A modern építészek azonban inkább saját helyüket élvezik.

Mosogató a fürdőszobában - 105 kép gyakorlati ötletekből és új termékekből

Mosogató a fürdőszobában - alapvető jellemző. Szinte lehetetlen elképzelni ezt a szobát mosdó nélkül.

Nézzük meg, mit kell figyelni, amikor kiválasztja ezt az elemet vízvezeték és fontolja meg a népszerű lehetőségeket.

Melyik méret közül választhat?

A megoldás a felületen van. Egy kis fürdőszobához egy kis mosogatót kell elhelyezni. Kényelmes lesz ilyen mosdó, mert nem sok helyet foglal el.

Egy nagyméretű yardáért egy kis mosogató nem lenne helyénvaló. Nem illeszkedik sem stílushoz, sem mérethez.

A mosdót a helyiségnek megfelelően kell felszerelni. Néhány tervezési megoldás kettős mosogató telepítésére szolgál. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a távolságnak legalább egy méteresnek kell lennie.

Ajánlások a mosogatók kiválasztásakor:

 • Ragaszkodjon ugyanolyan stílushoz minden vízvezetékhez;
 • Válasszon olyan modelleket, amelyek a víz túlcsordulásából egy lyukkal rendelkeznek;
 • Ügyeljen arra, hogy a mosogatóban lévő lyukak száma a keverő telepítésétől függ;
 • Ellenőrizze az elemet zsetonokra, repedésekre és egyéb károkra;
 • Mérje meg előre a méreteket;

A konzol mosogatói

A mosdók a fürdőszobában nem ritkák. A konzolos modellek a legegyszerűbb, ugyanakkor népszerű modellek.

előnyei:

 • A mosdókagyló telepítése nem sok időt vesz igénybe.
 • Gyakorlati és egyszerű használat;
 • Alkalmas kisebb helyiségekhez;
 • Helytakarékos. A konzolokkal való rögzítés lehetővé teszi a helytakarékos és elhelyezést: egy kosár ruhával, további polcok beszerelése.

hátrányai:

 • Látható kommunikációs csövek, amelyek megzavarják az esztétikai megjelenést.

Bútor mosdókagylók

Függönyök a mosdó alatt a fürdőszobában - egy klasszikus változat, amely megtalálható minden 3 apartmanban. Ez egy darabból álló kialakítású, és további polcokra és fiókokra is lehet szüksége.

A telepítés percek alatt történik, csak csatlakoztatni kell a mosogatót a kommunikációhoz.

Fej és beágyazott opciók

Stílusos és elegáns opció - szállítmány mosdó, minden formatervhez alkalmas.

Jellemzők:

 • Formák sokfélesége;
 • Nincs lyuk a keverőhöz;
 • Felszerelt felső szekrények vagy munkalapok.

Figyelmeztetés. A felső szintek csak nedvességtől védett tárgyakra telepíthetők a termék gyors károsodásának elkerülése érdekében.

A beépített mosdó a fürdőszobában kis helyiségekben használható.

előnyei:

 • Nem sok helyet foglal el;
 • Illeszkedik a munkalapba;
 • Stílusos és modern design;
 • Egyszerűség és megbízhatóság. Könnyű szerelés és merev rögzítés zárójelekkel.
 • A süllyesztett kialakításnak köszönhetően védve van.
 • Tartósság és tartósság.

Anyagkiválasztás

Sokféle munkalap van a mosdó alatt a fürdőszobában. A vízvezeték tulajdonságai a kiválasztott anyagtól függenek:

Üveg mosogatók alkalmasak a high-tech stílusban. Készítsük el őket az edzett üvegből, ezért különböznek a tartósságtól. És a stílusuk egyedi stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

Az acél mosdókagylók tartós megoldást jelentenek. Nagyszerű kiegészítés lesz minden fürdőszobában. Jelentős hátrány: nem tisztítható a csiszolópor - tönkreteszi a felületet.

Porcelán mosogatók - népszerű választás, mert olcsó ár és kiváló formatervezés.

Corner mosogató a fürdőszoba fajansz nagyon ergonómikus. Lehetővé teszik, hogy ne csak helytakarékosak, hanem funkcionálisan is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő keverőt?

A mosdócsapot a fürdőszobában megfelelően ki kell választani, különben a víz egyszerűen lecsaphat különböző irányokba és kényelmetlenséget okozhat a tulajdonosok számára.

Ajánlások a kiválasztáshoz:

 • Döntse el a mosogató pontos célját: mossa meg kezét, macskát stb. A keverő magassága attól függ;
 • Válasszon egy keverőt a mosogató alakjának és méretének megfelelően (széles, keskeny, mély, lapos).

A keverő magassága és hossza e paraméterektől függ.

Vezérelve tanácsunkat, biztonságosan elmehet a boltba.

Az alábbiakban egy galéria a fénykép mosdók a fürdőszoba, ahol előre kiválasztani a megfelelő design.

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában

Tartalom:

Mosdókagyló a fürdőszobában. Kiválasztási szabályok

A fürdőszoba dekorációja sok szempontból napi hangulatot teremt. Reggel energiával számolunk fel, megtisztítjuk és felkészülünk az erőteljes tevékenységre, esténként pihenünk, "mosogassuk le" a problémákat és aggodalmakat, felkészülve az ágyra. E kis szoba minden eleme esztétikai és funkcionális szempontból is fontos. Például, mi legyen a mosdó a fürdőszobában, hogy a vízkezelések még kényelmesebbé váljanak?

 1. Az arányosság. A szekrénybe épített, nagyméretű mosdó "enni" a kis fürdőszoba használatos területét, és a kompakt modell elveszik a tágas teremben, megzavarva a teljes együttest.

Tipp: Ha a fürdőszobai méretek megengedik, ajánlott két mosogatószert elhelyezni. Ezután a családnak nem lesz problémája a munka, a tanulmányok stb. Gyűjtése során.

 1. Stílus egysége. A mosdó kialakítása nem szabad ellentmondani a belső térnek.
 2. Ergonómia. Kényelmes lenne a mosogatóhoz menni? Mennyire könnyű gondoskodni róla? A csövek javíthatók-e? Lehetséges-e a padló alatti és körüli tisztítása problémamentesen? Hol tárolják a személyi higiéniai termékeket és háztartási vegyi anyagokat? Mindegyik kérdésre választ kell adni a megfelelő modell kiválasztásakor.
 3. Kényelem és biztonság. Ha a családban kisgyermekek vannak, az üveghámok potenciális veszélyt jelentenek. A felfüggesztett változatok szintén nem a legjobb megoldás, mivel a konzolos tartó nem a legmegbízhatóbb. Optimálisan alkalmas "tulipán" vagy modellek, amelyek beépítették a pultba, és anyagok - fajansz vagy mesterséges kő. Az alak jobb választani ovális vagy kerek csökkentése sérülések.

A mosdók típusai a fürdőszobában

A mosogatók kiválasztásakor fókuszáljon a telepítés módjára. Az a tény, hogy a vízvezeték egyszerűen csatolva van, elsősorban az ára és az önállóan teljesítő munka elvégzésének képessége.

Lógó mosogató

Az ilyen modelleket közvetlenül a falra szerelik, akár tüskével, akár záróelemekkel, ha a termék elég masszív. Egy másik lehetőség az, hogy a mosogatót lógó állvánnyal szereljük fel, amely nemcsak a nem vonzó kommunikáció elrejtését teszi lehetővé, hanem megbízható tárolást is biztosít további tárolóhelyekkel.

Figyelem: Mosdó megvásárlásakor ügyelni kell a keverő alatt lévő lyukra. Ha nincs, akkor egy rést kell csinálnia, hogy elrejtse a vízvezetékeket, és szereljen fel egy csapot a falra.

Felfüggesztett szerkezetek ideálisak a kis fürdőszobák számára, mivel az alatta lévő helyiség szabadon marad. Itt egy mosodai kosár, polcok vagy állvány felszerelhetők fürdő tartozékokkal.

A mosdókagylatok modern vagy retro belső térben jól néznek ki, de a klasszikusok vagy a country zene esetében kevésbé választják őket.

Minus modell - problémás installáció, amely nem képes mindenkire nézni. A fal csak tőke lehet, a válaszfalak valószínűleg nem képesek ellenállni a termék súlyának.

A mosdóban lévő mosdókban:

Mosogató "tulipán"

Az ilyen típusú mosdókagyló nagyon pontosan tükrözi tervezési jellemzőit. A tál egy külön állványra van felszerelve, amely maszkolja a szifont és a kommunikációs vezetékeket. Kívülről a héj valóban úgy néz ki, mint egy vékony lábú virág.

A "tulipán", amely az egészségügyi eszközök között klasszikus lett, számos előnnyel rendelkezik egyszerre:

 • a rögzítés egyszerűsége és megbízhatósága
 • látványos megjelenés
 • kompakt méret
 • megfizethető ár, összehasonlítva például számlákkal vagy beépített analógokkal

Tipp: a mosdó és a talapzat a legalkalmasabb egy klasszikus stílusú fürdőszoba. Ez harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Ezen túlmenően, egy tágas szobában (és a klasszikusok csak a nagy területű szobákat használják) nincsenek problémák a dolgok tárolásával. Ami fontos, mert ilyen mosdóban nincs helye számukra.

A fürdőszobában a "tulipán" mosogató megjelenése a következő képeken látható:

Shell mosogató

Az egyik legnépszerűbb modell. Ez egy edény bármilyen alapon. Leggyakrabban egy gardrób, ritkábban - asztali lábbal vagy konzol.

A bowl-mosogató nagyon stílusosnak tűnik, ami megszerzi a fogyasztók iránti szeretetet. De a kereslet modell nem csak az eredeti design miatt van. Előnyei közül:

 • a sebesség és a könnyű telepítés
 • mindenféle méretű munkalapra
 • számos anyagot és dekorációs technikát használnak
 • különféle formák
 • kényelmes tömítés az ízületek, garantált védelmet szivárgás ellen

Fontos: az asztalra és az összekötő összeköttetésekkel ellátott kötéseket gondosan szigetelni kell, hogy elkerüljék a nedvességet és a vele járó gondokat.

Az egyetlen dolog, amely megfélemlítheti a fogyasztókat, a tál ára. Ez a legdrágább modell a modern piac vízvezetékében.

Tovább a fotó - példák a felső asztalra a mosdókagylókon:

Beágyazott modellek

A gyakorlatiasság és az ergonómia szempontjából első helyen állnak. Alkalmas bármilyen méretű helyiségekhez, és kényelmesen használhatja felnőttek és gyermekek számára is.

Háromféle mosogató található a pulton a fürdőszobában:

 1. A tálca oldalai az alap felszíne felett helyezkednek el, és lehajolnak rajta. Ez a típus a legáltalánosabb és kényelmesebb telepíteni.
 2. A tál az asztallap alatt van. A telepítés itt bizonyos szakmai készségeket igényel: meg kell győződnie arról, hogy a mosogató alatt lévő lyuk valamivel kisebb volt, mint annak mérete.
 3. Félépítésű modell, amikor a héj részlegesen kitüremkedik a tartó sík szélén. Ez a lehetőség a kis fürdőszobák számára optimális.

A mosdó alatti fürdőszoba tányérja számos funkciót lát el. Ez egy öltözőasztal és egy hely a személyes higiéniai termékek tárolására, valamint az alsó polcokra vagy éjjeliszekrényekre fröccsenő védelemre. És egy elegáns bútor, ami egyedülállóvá teszi fürdőszobánkat.

Meg kell jegyezni, hogy a beépített mosdókagylók kevésbé hajlamosak a repedésekre és a forgácsokra, ráadásul könnyen moshatók, mivel a külső felület zárt és szinte nem szennyezett.

Képek a mosdókról, a pultra a fürdőszobába:

Mosogató szekrénnyel a fürdőszobában

A modern értelmezésben ezek a modellek a híres "Moidodyr" legközelebbi hozzátartozói, a szemnek tetszenek, és lehetővé teszik a tér hatékony szervezését. A szegélykövek egyfelől maszkolják a backstage vízvezetékeket, másrészt - tágas raktárként szolgálnak, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a rendetlenségtől.

A nagyméretű helyiségekben a szekrény mérete lehetővé teszi a mosógép beépítését. Javasoljuk, hogy a kabinet a mosdókagyló alatt használják kis fürdőszobákban, különösen akkor, ha a fürdőkádat egy zuhanykabin helyettesíti.

Tipp: Kis helyek esetén jobb, ha egy medálot választasz, nem padlót. Az ilyen modell vizuálisan megnöveli a helyet, alkalmas a tisztításra, és kevésbé szenved a nedvességtől, mivel a levegőztetés nemcsak az oldalakon, hanem az alján is megtörténik.

A szögletes fajták előnyben részesítik a közvetleneket - kisebb területet foglalnak el.

Mik a szekrények a mosdó alatt a fürdőszobában. Kiválasztott fotók:

"Vízililiom"

A sima alj és a vízszintes lefolyó mosogatója kifejezetten a mosógép fölé telepíthető. Ez kiváló megoldás a kis fürdőszobák számára, bár a modellnek hátrányai vannak:

 • A szerkezet szifonja rendszeresen eldugul és tisztítandó.
 • Fennáll annak a veszélye, hogy a "mosó" elektronikus modulra öntik a vizet.
 • A háztartási készülékek "láthatóak", ami befolyásolja a szoba megjelenését.

És mégis a mosogató mosogatója elengedhetetlen, például a "Hruscsov" és más hasonló méretű fürdőszobákban.

Tanács: jobb egy kész készlet megvásárlása: egy mini-automata, amely mosdó és tál alatti felszerelésre lett tervezve - ma már számos vezető gyártó kínál ilyen "duettet".

Példák a "liliom párnákra" az alábbi fotón:

Sarok mosogató a fürdőszobában

Ez a modell még egy apró fürdőszobát is kényelmessé teszi, általában egy üres területet használva a két fal találkozásánál.

A sarok mosogatók:

Az első lehetőség a hosszú távú vízkezelések és a kikapcsolódás szerelmeseinek, nem pedig a zuhanyzók felismerésének. Ebben az esetben egy kompakt aszimmetrikus kád kerül mentésre, amelynek keskeny része a lógó sarokmosó. Ez a technika lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és növelje a helyiség ergonómiáját.

A beépített sarokmosó kiválasztása kis fürdőszobában további tárolást biztosítunk. Minél kevesebb helyet foglal el, a mosdó alatt lévő kabinet nagyon nagy méretűvé válik.

Érdekes példák a fotón:

Az anyagok összehasonlító elemzése

Mosdóink nagy terhelést szenvednek, mert a higiéniai eljárások mellett gyakran mosnak vagy játszanak (kisgyermekek esetében). A tálban véletlenül egy súlyos palackot dobhat kozmetikussal, vagy megüthet rajta, és kellemetlenül megfordul a fürdő szűk helyén.

Ezenkívül a mosogatót a víz befolyásolja, amelynek összetétele távol áll az ideális és agresszív háztartási vegyi anyagoktól, amelyek megsértik a felső bevonatot.

Ezért a termék anyagának:

 • tartós
 • tartós
 • ellenáll a mechanikai és kémiai hatásoknak
 • jó dekoratív jellemzőkkel

Tekintsük a legnépszerűbb lehetőségeket.

Egészségügyi fajansz

Kerámia - a legjobb választás a mosogatóhoz a fürdőszobában. A tervezési megoldások széles választéka, a nedvességgel és a mosószerekkel szembeni ellenállás, beleértve a csiszolóanyagokat, az egyszerű gondozást, itt csak egy kis lista az anyag előnyeiről.

A modern technológiának köszönhetően a földfestékek már nem tartják a hófehéritet, és a szivárvány minden színével játszanak. A fürdőszoba színes mosogatói különböznek a nagy expressivitásban és a különböző formatervezésben. A klasszikus és modern belső térben tökéletesen illeszkednek.

Kerámia termékek hátrányai:

 • nagy súly
 • a felső üvegezett réteg idővel repedve
 • alacsony ütésállóság, ami repedésekhez és forgácsokhoz vezet, amelyeket szinte lehetetlen megszüntetni.

A fotó - cserép mosogatók:

üveg

Üveg mosogató a fürdőszobában ma a népszerűség csúcsán. A megfelelő keményítéssel ez a látszólag törékeny anyag tartós és ellenáll a fürdőszobák különleges mikroklímájának.

A látványos dizájn az üveg további előnye. Átlátszó tálak a belső világosságot és a levegőt.

Ugyanakkor jelentősen hátrányt jelent az üvegedények - az ellátás bonyolultsága. A mészkő, a szivárgás és a folt azonnal elkapja a szemet, és eltávolítása nem könnyű, mivel a csiszolószemcsékkel és ecsetekkel rendelkező készítmények látható karcolásokat hagyhatnak a felületen.

A viszontbiztosítás üveg, még edzett, jobb, hogy megtagadja a kisgyermekes családok.

Fotók üveg tálak a belső tér:

fém

Kis esztétikus, zománcozott mosdókagylók elhalványultak a múltban, helyükre jó minőségű, rézből vagy rozsdamentes acélból készült termékek kerültek (lásd a fotót).

Fémhéjak - inkább ritkaság, mint közös jelenség, jóllehet tartósak, szépek és szerények a gondozásban.

A hátrányok közül: a tálban halk foltok vannak, és a víz hangos hangot ad, amikor érintkezésbe kerül a mosogatófelület felszínével.

Márvány a mesterséges kő ellen

Vannak olyan stílusok, amelyek luxus vagy egzotikus designt igényelnek. Ez egy klasszikus, Art Deco és Ethno. Ebben az esetben egy kerámia vagy üveg mosogató nem valószínű, hogy méltó választás.

De a mosdó természetes kő a fürdőszobában fog kinézni. Erős, enyhén porózus kőzeteket használnak rájuk általában: gránit, onyx vagy márvány. Az ilyen termékek magas költséggel rendelkeznek, amelyet teljes mértékben igazol a feldolgozás összetettsége és az anyag kizárólagossága.

A márvány a felsorolt ​​ásványok leginkább sérülékeny. Rendszeres tisztítást igényel, különben kellemetlen, nehéz eltávolítani plakk formákat a mosogatón. Zsetonok és repedések is állandó fenyegetést jelentenek a márvány fürdőszobai felszerelésre.

A mesterséges kő nem kevésbé gyönyörű, mint a természetes társaik, de megfizethető és a legjobb teljesítmény jellemzőkkel rendelkezik. A polimerek és a kőpor alapanyaga bármilyen stílusi trendhez alkalmazható, amit az általunk bemutatott fotók összehasonlításával könnyen meg lehet tekinteni:

faipari

Ezt az anyagot ritkán használják a mosogatók gyártásában. Az abból készült termékek az elithez tartoznak, és kézzel készültek speciális kezeléssel és impregnálva vízzel szemben repedező készítményekkel.

A fa különös gondot igényel - csak semleges tisztítószerekkel és puha szivaccsal kell tisztítani. A védő felső réteg sérülése esetén a mosdókagyló gyorsan feleslegessé válik a víz hatása alatt.

Figyelem: négy évenként helyre kell állítani a fa mosogatót, hogy meghosszabbítsa az életét.

Shell alakú

A modern mosdók lehetnek:

 • négyszögletes
 • ovális
 • kerek
 • szögletes
 • aszimmetrikus

A legrugalmasabb egy négyszögletes mosogató. Minden méretű és stílusos fürdőszobához alkalmas:

A fürdőszoba kerek mosogatója szokatlannak tűnik, emlékezetes képet hoz:

De talán a legtapasztaltabb mosdókagylók oválisak:

Shell szín

A héjnak nem kell fehérnek lennie. A színe bármilyen lehet, mindaddig, amíg összhangban van a fürdő teljes színes megoldásával. Nagyon szép majolika vagy kézzel festett üveg:

Fürdőszoba mosogató méretek

A mosdó méretei a helyiségtől és a különleges igényektől függően változnak. Nem feltétlenül egy tágas fürdőszobában van szüksége nagyméretű mosogatóra, két kisebb tálat is behelyezhet, ha például több ember is használhatja a fürdőszobát egy időben reggel.

A standard héj optimális szélessége 50-65 cm, a mélységnek közel azonosnak kell lennie. A készülék magassága általában 80-85 cm.

A héj maximális szélessége 90 cm. Dimenziójának növelése érdekében ajánlatos kettős modelleket használni.

Kreatív fürdőszoba mosogató. Fényképkiválasztás

Összefoglalva, a mosogatók érdekes tervezési lehetőségeit kínáljuk. Talán inspirálnak valakit, hogy valami hasonlóat hozzanak létre otthonukban.

Szokatlan dizájner fürdőszoba mosogató

Lásd még

A Dusheva.Ru üzlet Moszkvában és Jekatyerinburgban minden vásárlás élvezetes lesz. Könnyedén kiválaszthatja a héjat a megfelelő tulajdonságoknak megfelelően. A szokatlan designer fürdőszobai mosdók újdonságot jelentenek, amit megengedhet magának.

Készen állunk arra, hogy kényelmes együttműködést kínáljunk:

 • A termékek széles skálája a kategóriában: 811 különböző modellek
 • Szállítás Oroszország minden régiójára, beleértve Moszkvát és Jekatyerinburgot is
 • mindig jótállási kártyával
 • Nagy kedvezmények a nagy megrendelésekért

Az árak és a megrendelések feltérképezése A Chelyabinsk, Yekaterinburg, St. Petersburg, Perm, Tyumen fürdőszobák szokatlan dizájner mosogatói közül válassza ki a kívánt helyet a jobb felső sarokban.

Stílusos fürdőszoba elemek: hogyan válasszunk mosogatót és csapot

A múlt század nyolcvanas évének szlogenje szerint "A fürdőszobai design meghódítása" a belsőépítészetben a legfontosabb a fürdőszobai felszereléssel kapcsolatos kérdés. És a legfontosabb dolog - nem a stílus vagy a szín, hanem a berendezés, amely kényelmes, szép és élvezetes használni. A mosogató az első dolog, hogy a helyes választás legyen.

A mosogatók különböznek képességük és telepítési helyükön. A mosdókagyló sokkal funkcionálisabb, mint a mosdókagyló talapzatra vagy félpótkocsira, és ezért:

 • van egy raktárhely, ahol minden szükséges kis dolgot elhelyezhet;
 • szifon rejtve a szekrényben;
 • a szekrényben lévő mosdó biztonságosabb módon van felszerelve (a fürdőszoba falához rögzítve és rögzítve);
 • Szép megjelenése biztosítja a fürdőszoba stílusának egységét.

A mosogató mérete fontos

A modern mosogatók különböző formák és anyagok. A mosdó típusának és a beépítési módnak a meghatározása után ügyeljen a méretekre: a könnyű használat érdekében a méreteknek 25 cm-nél hosszabbnak, szélesebbnek és 15 cm-nek kell lenniük. A 30 cm-es tál mélysége előnyösebb - minden körül nem nedves a fröccsenés.

A leginkább ergonómikus - mosdókagyló 50-60 cm hosszú és 40 cm széles. A helyiség paramétereitől függően nagyméretű mosogatót szerelhet be, szükség esetén kettőt. Ügyeljen arra, hogy számolja a tér és a berendezés méretét a helyes döntés meghozatalához.

A létesítmény magasságát a tulajdonos növekedése határozza meg, és főleg 80-90 cm.

Mielőtt vásárolna egy mosogatót, ellenőrizze, hogy túlfolyó lyukakkal megakadályozza-e az árvízveszélyt. A lyuk átjuthat egy külön tömlõvel a szifonhoz, vagy beépíthetõ a mosogatószerkezetbe, a víz alatti nyílásba.

Természetesen jobb, ha megvásárol egy mosogatót egy megbízható gyártóktól, aki olyan termékekkel látja el Önt, amelyek megfelelnek a legmodernebb tervezési trendeknek és a modern fejlesztéseknek, valamint fontos, hogy minőségi garanciát nyújtsanak.

Az új Vero Air kollekció kifejezettségét és kényelmét vonzotta a Duravit designer fürdőszobai gyártó cégtől. Ez egy teljes sorozat a fürdőszobák számára, amely lehetővé teszi, hogy egy helyiséget egy stílusban hozzon létre. Az objektumok szép geometriai rajzokkal és kitűnő funkcionalitással rendelkeznek, amelyet a legújabb fejlesztések biztosítanak.

Vero Air Mosdókagylók

A Vero légmosók négyszögletes belső alakja és tiszta vonala határozza meg a sorozat jellegzetes megjelenését. A mosogatók öt méretben (500 mm-ről 1200 mm-re) kaphatók, kétféle méretben (500 és 600 mm).

A mosdókagyló a Vero és az L-Cube fürdőszobai bútorgyűjteményekkel kombinálva, melyet a neves tervezők, Kurt Merka Jr. és Christian Werner terveztek. A c-kötésű technológia lehetőségeinek köszönhetően a kerámiák és a bútorok végül minimalista mesterművé alakulnak, amely ebben a formátumban csak a Duravit piacon található.

Hogyan válasszunk ki egy mosdócsapot

A helyzet sokak számára ismerős: bútorokat és vízvezetékeket választottak, elégedettek, de akkor ott van a választás a különböző keverők között! Hiába, a döntést a gyártó biztosítja! A Duravit cég koncepciója szerint a fürdőszobának feltétlenül és következetesen díszítettnek kell lennie egyetlen design stílusban. Egyszerűen vásárolhat egy keverőt az új B.1, B.2 és C.1 sorozatból, amelyek formájukban és funkciójukban tökéletesen illeszkednek a Vero Air és a DuraSquare-hoz. Ugyanakkor a keverők elfoglalják a kezdeti vagy középáras szegmenseket.

mosogatók

Mosogató IFO Orsa 411180100 félig süllyesztett

Duravit Happy D 0863870000 félpótkocsi

Santek Mosogató Animo 1WH110502 55

Santek Mosogató Animo 1WH110499 55

Santek Mosogató Animo 1WH110505 60

Santek héjszellő 1WH110451 50 cm

Santek Mosogató Animo 1WH110496 50

Bútor mosogató Santek Azov 1WH110254 40cm

Mosogató IFO Arret RS031040000 40 L

Santek Ladoga héj WH110256 50 cm

Santek mosogatószellő 1WH110466 60cm

Santek boreális héj 1WH110484 60

Mosdó Jika Lyra 8152710001059 40x30 cm L

Santek Mosogató Animo 1WH110508 60

Bútorbemutató Santek Cannes 1WH110243 50cm

Bútorbemutató Santek Seliger 1WH110268 60 cm

Santek Caesar Mosogató 1WH110526 60cm

Santek Sink Neo 1WH302183 40

Mosogató Jika Zeta 8103900001049 50x40 cm

Mosogató IFO Hitta 50

Santek Antik héj 55 1WH110186 félig süllyesztett

Santek mosdópálya Breeze 1WH110445 40 cm R

Santek mosdópálya Breeze 1WH110442 40 cm L

Mosdókagyló Jika Lyra 8152710001069 40 R

A megfelelő mosogató kiválasztása garantálja a magas funkcionalitást.

A szivattyú üzlet számos előnnyel rendelkezik a többi üzletnél:

 • több száz nevû mosogató, mind az orosz gyártók (Aquaton, Santek), mind a francia, cseh, svájci, belga, olasz, német (IFO, Jiko, Roca, Ideal, Gustavberg).
 • Különböző kialakítások lehetővé teszik, hogy a stílustól függően gyűjteményt válasszon.
 • a mosogatók versenyképes árai a közvetítők nélküli gyártókkal való együttműködéssel és a kiskereskedelmi hely bérleti megtakarításával érhetők el.

Egy kis helyiségben a legjobb illeszkedés egy szögletes mosogató.

Konfiguráció - további tálak, mosogatószerekhez, szárítók szárításához.

Telepítés - beépítve a pultra vagy a beépítésre.

A megrendelést bármikor kényelmessé teheti! A tervezők segítenek meghatározni a tervezés választékát, figyelembe véve a kívánságokat, valamint a költségvetést. Gyors szállítás és alacsony költség. Értékeljük hírnevünket és javítjuk a szolgáltatásunkat, hogy csak pozitív visszajelzést és ajánlásokat kapjunk.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba mosogatóját: 6 tényező, amely megkülönbözteti az ősi kádat a modern egészségügyi berendezéstől

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában nem triviális feladat.

Nem is olyan régen, fiatal koromban a fürdőszobai mosogató tulipán volt a legkívánatosabb dolog sokak számára, és az összes rokonok és szomszédok iránti irigység tárgyát képezte. De most már megváltoztak az idők, és a szovjet könnyűipar csodája helyébe olyan külföldi és hazai gyártók finomított termékei lépnek, amelyek képesek kielégíteni a legszokatlanabb fantáziákat is.

Ma szeretném elmondani Önt a mosogatók típusairól és típusairól, hogy azok, akik maguk elvégzik a javításokat, nem szabad összetéveszteni egy szaküzletben, és nem választhatják meg a 100% -nak megfelelő termékeket.

Fürdőszobai egészségügyi berendezések fajtái

Rengeteg mosogató található, amelyeket kifejezetten a fürdőszobában használnak. Megpróbáltam osztályozni őket bizonyos kritériumok alapján, és ennek eredményeképpen ezt a rendszert megkaptam:

Nem tudom megmondani, melyik jobb, mint az ábrán látható mosogató. Végtére is sok mindent itt az egészségügyi helyiség személyes preferenciáitól és építészeti tulajdonságaitól függ. Ezért összpontosítani fogom az összes olyan termék jellemzőinek leírását, amelyekről tudom, és hogyan kell kifejezetten választani - dönteni magadnak.

1. kritérium - Megjelenés és telepítési módszer

Az egyik legfontosabb kritérium, amellyel a kagylókat általában választják, a tervezés. Természetesen mindenki azt szeretné, hogy fürdőszobája vonzónak és szervesnek tűnjön. Ezért helyes lesz, ha elkezdem leírni ezzel:

 1. Mosdókagyló bútorok. Nemrégiben véleményem szerint gyakran használják ilyen típusú egészségügyi eszközöket. Általában egyszerű soros változatokat használnak, de vannak olyan tervezési fejlesztések is, amelyek formája, színe és mérete teljesen egyedülálló. A mosogató mindig a belső tér része, de oldalai a pultszint fölé emelkednek, és megvédik az utat a víz destruktív hatásaitól.

A fotó - bútor mosdóban.

Ennek a lehetőségnek a pluszjával személy szerint a maximális funkcionalitást. A bútorbevonatot úgy tervezték, hogy teljes mértékben kihasználja a szekrényt. Az asztallap különböző anyagokból készülhet, köztük fa, természetes és műkő. A vízellátás és a leeresztő csatorna szennyvizet összekötő szifon teljesen el van rejtve.

Nem látok olyan hibákat, mint ilyeneket, kivéve, hogy a bútorokat szigorúan a fürdőszoba belsejébe kell választani. Jobb, ha egy ilyen héj rendezni szeretne, vagy egy központi elemként körülölelne egy tervet.

 1. Konyhai mosdó. Vízvezeték szerelvények, amelyek szintén általában része a belső térnek vagy a berendezési tárgyaknak. Általában a táblagép alatt helyezkedik el, és nem emelkedik fölé.

Fürdős mosdókagyló.

A mosdó teljesen láthatatlan, és a fölösleges víz felhalmozódik, könnyen levágható. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyban leegyszerűsödik a fészek mosdókagyló gondozása.

Az ilyen mosdó nagyon nehéz telepíteni. Meg kell csinálni magad, vagy rendelhetsz egy asztallapot, amely pontosan illeszkedik egy vízvezeték szerelvény méretéhez. Ezenkívül a táblagépnek olyan anyagból kell készülnie, amely a folyadékkal való közvetlen érintkezésben jól tolerálható, mivel a víz folyamatosan a felületre esik.

 1. Fali mosdó. A falon horgonyokkal vagy beágyazott elemekkel van rögzítve. Nem igényel belső tárgyakat, és hangsúlyozza a minimalista stílust a belső térben.

Falra szerelt mosdó falra vagy válaszfalra.

Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy rejtett csővezetékeket kell elhelyezni vízellátáshoz és kisüléshez. Ráadásul a dolgok hiánya miatt a problémát a higiéniai és kozmetikai termékek tárolására szolgáló helyekkel kell megoldani. A részleges megoldás lehet egy szárnyú mosogató, amelyen a szappan, a fogkefék és így tovább kényelmesen elhelyezhetők.

 1. Fürdőszoba mosogató a talapzaton. Ez a nagyon híres "tulipán". A lényeg az, hogy a mosdó a falhoz van rögzítve, és alatta egy szekrény van elhelyezve, amelyben jó a hidegvezeték és a szifon elrejtése.

Az állólámpa lehetővé teszi, hogy eltakarja a vízbélést és a lefolyót.

A design mosogatói ideálisak a klasszikus fürdőszobákban, valamint olyan esetekben, amikor a közművek nem rejtőznek a falban.

A megoldás hátránya, mint az előző esetben, a kozmetikumok tárolásának hiánya. Ráadásul, mivel a talapzat a padlón áll, a közelben nehéz tisztán tartani. Különösen a fal és a mosdó lábának hátsó részében, mivel a hozzáférés nagyon nehéz.

A lábazaton lévő mosdót gyakran az ideiglenes tartózkodásra szánt helyeken telepítik, mivel felszerelése nagyon egyszerű, és az ilyen termékek ára minimális.

 1. Félhegesztett mosogató. Kombinált tervezés. A mosdó összeillik a pultba oly módon, hogy az utóbbi szélétől néhány tíz centiméterre kiugrik. Az asztallap alatt van egy hely, amelyet általában éjjeliszekrények vagy szekrények szerelnek. Igen, és magát a pulton is tárolhatja higiéniai cikkeket.

Egy félig fali mosogató kinyúlik a táblaszél szélétől, ami megkönnyíti annak használatát.

Ennek a kialakításnak az az előnye, hogy mosogatás közben könnyen lehajolhat a mosogató fölött. Ebben az esetben a térd nem pihenteti a szekrény ajtaját.

A félig fűtött mosdó hátránya, hogy nehéz hozzáférni a tárolóhelyhez. A polcon levő szappanra vagy samponra támaszkodva a homlokát pihenteti a mosogató széléről a pultról.

 1. Lapos mosdó. Ez a szaniter áru alkalmas fürdőszobákra, a high-tech stílusban és hasonlóképpen. Kívülről vékony és szűk asztal, amelyben van egy kis mélyedés a víz gyűjtésére.

A lapos mosdó kényelmetlen használni, de kevés helyet foglal el.

Méretei miatt egy ilyen mosdó kis méretű helyiségben szervesnek tűnik. Különböző anyagokból készülhet, beleértve az üvegből, márványból, gránitból és így tovább. Piszkos víz gyűjtésére komplex alakú szifont használnak, ami alulról nem látható.

A hátrány rossz funkció. Jobban megfelel azoknak az eseteknek, amikor csak meg kell mosni a kezét (például a vendég fürdőszobájában vagy a WC-ben). Ha mindennap megdörzsölni, mossani és fogni fog, akkor vízcseppeket és higiéniai termékeket kell szenvednie a szobában.

 1. Bowl alakú mosdó. Különböző formák és méretek készülékei, amelyek közvetlenül a táblagépre vannak felszerelve, vagy csak egy kis ütközést tartalmaznak benne. Az ilyen mosogató mindig kiemelkedik, és a belső tér központi elemeként szolgál, amelyek körül az egész szoba kialakítása megtörtént.

Egy tálas alakú mosdó a márvány tetején.

Kiváló megjelenése mellett a tál alakú mosdó kiváló funkcionalitással rendelkezik. Ha kívánja, akkor is kaphat vizet.

A megoldás hiánya magas beépítési magasság. Ha a pultot a szokásos szintre szerelik, akkor a mosogató felső része túl magas ahhoz, hogy a gyerekek és a kis emberek kényelmesen használhassák. A probléma megoldható a munkalap leengedésével vagy a mosdó kialakításával.

 1. Mosdó a szekrényen. Ez egy klasszikus "moydodyr", amely gyakran megtalálható a vízvezeték üzletekben. A szerkezeti ilyen mosdókagyló olyan szekrény, amelyen egy mosdót helyeznek a tetejére. Ezen túlmenően a szekrény felső része megismétli a mosdó alsó részének kialakítását a szerelés megkönnyítése érdekében.

Mosdó a szekrényen - maximális funkcionalitás.

Ez a megoldás gazdaságos javításra alkalmas, amikor minimális erőfeszítéssel és pénzzel kell ellátnia a fürdőszobát.

A mosogatót ebben az esetben részben maga a szekrény foglalja el, ami csökkenti a kozmetikumok és mosószerek tárolási helyét.

Természetesen ez a lista definíció szerint nem feltétlenül teljes körű, hiszen a gyártók folyamatosan bővítik termékeik körét. Azonban ez a felsorolt ​​faj, mondom a saját tapasztalatból, ez a legnépszerűbb hazánkban.

2. kritérium - Anyag szerint

A fogyasztók közül a legnépszerűbb a kerámia mosogató. Két fajta van: fajansz és porcelán mosdókagylók. Speciális technológiák szerint agyagból készülnek, leírni, amire nem látok szükséget.

Csak azt tudom mondani, hogy e kettő közül mindig a porcelánt preferálom, bár sokkal többet költ. A porcelán mosdó hosszabb, magas hőmérsékletű tüzelésnek van kitéve, ami miatt sűrűbb szerkezetet kap. Az ilyen termék mázolása nem repedésekkel van bevonva, és simább felületével nem szennyezi a szennyeződéseket.

Mindkét megoldás hátrányai nagy súly és törékenység. Óvatosan kell rögzíteni, és ügyelni kell a felszerelésre.

Porcelán mosogató - a fürdőszobák legáltalánosabb megoldása.

Azonban a fazekas és porcelán nem csak a mosogatók felhasznált anyaga. Készítettem egy kis asztalt, amelyben felsoroltam a legnépszerűbb fajtákat.

A FÜRDŐBAN

add hozzá a kedvencekhez 316 041 Р 332 675 Р Buy

Háztartási mosdók

Utcai mosdók

Beépített mosdók

Pultos mosdók

Felfogók

Felfüggesztett mosogatók

A mosogató padló

Lábak mosogatók

Dupla mosdók

Corner mosogatók

mosási lehetőség

vízadagoló

Antonio Lupi Design S.p.A.

hozzáadás a kedvencekhez 908 189 Р 1 068 458 Р Buy

hozzáadás a kedvencekhez 282 991 Р 297 885 Р Buy

kedvencekhez 111 005 Р 123 339 Р Keresett

Jelenleg összesen 10,749 termék található.

A KÉSZÜLÉK MEGHATÁROZÁSÁRA VONATKOZÓ FŰTŐTEREM

változatos fürdőszobai mosdók

Napjainkban az európai gyárak mesterei a mosdók nem triviális alakját adják a fürdőszobában. Néhány kagyló epikusan ábrázolt, miniatűr formájú alakzatokkal. Más héjak a levegőben, mint a felhők. A harmadik héj összetett és díszes. Az online katalógusunkban bemutatja a legkülönfélébb mosogató típusokat. Nagy és kis mosogatók, kerek mosogatók és négyszögletes mosdók, szimmetrikus és aszimmetrikus mosogatók, otthoni és irodai mosogatók. A mosogatócsarnok kellemes meglepetés. Nézze meg népszerű kategóriáinkat a katalógusban:

Különböző mosogatók a fürdőszobában

Az ideális fürdőszoba egy kompetens munka a térrel, az anyagokkal és a geometriával. Ezért a fürdőszoba mosogatójának kiválasztásakor alaposan meg kell fontolnia a tervezést és a paramétereket. Az Habitat online áruházban különböző formájú és méretű héjak vannak:

 • A mosogató kerek legelterjedtebb formája, eleje vagy vége nélkül, ideális a fürdőszobák, a műfaj klasszikusjai számára. Javasoljuk Cielo kerek mosogatók
 • Elegáns, hosszúkás formájú ovális mosdók, nagyméretű bútorkészletekhez és asztallapokhoz. Javasoljuk az olasz ovális héjakat AeT-t
 • Négyszögletes mosdó, modern design, minimalista stílus - modern fürdőszobai belső térben. Javasoljuk az olasz szögletes edényeket Antonio Lupi
 • Téglalap alakú mosogatók, világos geometria és elegáns design - modern fürdőszobai belső térben. Javasoljuk az olasz téglalap alakú mosogatók Catalano

Shell gyártási anyag

Ami nem csak a mosdókat teszi a fürdőszobába! A kerámia a vízvezeték gyártásában már nem csodaszer. A hagyományos anyagok elengedték a modern formatervezés elsőbbségét, amelyből tökéletes formák és vékony szélek nyerhetők. By the way, kerámia egy összetett anyag kerámia, annak érdekében, hogy egy sima felületet, szükség van a berendezések újraminősítése a modern berendezések és befektetni a drága minták. Ezért van a modern kerámia mosogató drága. Meglepő példa a Flaminia kagyló, amely megkönnyebbüléssel "cukrász" alakú, és az eső természete az AeT csepp alakú kagylós áramvonalas formákban lenyűgöző.

Mesterséges kőmosók

Magas technológiájú termék. jelentései szerint az anyag hasonlít a kerámiához, a mesterséges kő alapja a kvarc homok, és a plaszticitáshoz akrilgyantákat adnak hozzá a kvarc homokhoz, a héj műanyagból műanyaggá válik, és nagyon érdekes formákat "sütnek" ebből a formából. Az eredeti ötletek geometriai formákban »Ex-T" Saturn gyűrűkkel ", virágkiegyenlítő aktus felhívja a figyelmet az üveg dizájn mosogatókra, a mesterséges kőzet elengedhetetlen a tervezők körében. Népszerű anyagok közé tartoznak a spanyol kompozitok, Solid Surface, Krion, Mineralguss, Tekno; amelyet az Egyesült Államokban fejlesztettek ki Corian Dupone; Szlovén anyag Kerrock, német eredetű szilícium-dioxid és orosz gyártmányú öntött márvány.

Fa mosogató

Üveg mosogatók

Az üveghéjak kétféle típusú üvegből készülnek: "triplex", amely mosdók gyártásához használatos - kétrétegű, tartós. Stílusos mosdók, modern belső térként.

Crystal mosogatók - műalkotás. Az olasz gyártók átlátszó csehüveget használnak, finoman rózsaszín, kék és piros. A franciák nagyon drága féldrágakristályokat használnak, amelyek a színük mélységében érdekesek, a Baccarat, a DAUM LALIQUE, a világ tetején ismertté vált kristály.

Acéllemezek

Az acél zománcozott Alape mosogatók nagyszerűek a nyilvános helyeken, repülőtereken, üzleti központokban. Zománcának köszönhetően az Alape héjak hasonlítanak a kerámiához, sok vásárló érinti a zománcozott mosogató felületét, amikor kiderül, hogy acél.

A rozsdamentes acél mosogatók gyakoriak a konyhákban, a nyilvános helyeken és a Loft-ban.

Márvány és természetes kő mosogató

SZÍNEZETT SHELLS FÉNYKÉNT. FASHION TRENDS

A fürdőszoba kerámia mosogatóinak színpaletta nem korlátozódik a fekete-fehér opciókra. A kagyló divatos, élénk színekkel és árnyalatokkal díszített, csipkével, virágokkal és etnikai festményekkel festett. A modern technológiának köszönhetően a kerámia széles és meleg színekben, finom és élénk színekben festhető. Figyeljen a pasztell természetes árnyalatokra, a Sielo kagyló matt vagy bársonyos textúrájával, vagy a GSG színes kagylók kifejező színeivel - formálja a stílusát, éljen inspirációval!

Mosogató a fürdőszoba minden modell

Mosogató "Aquarius" 031920

Mosdó "Comfort" 030133

Mosdó "motívum" 031906

Sink Breeze 40 WH110445 R

Mosogató fórum WH110545 R

Mosogató "Bravo" a lyukkal a 031902 keverő alatt

Mosdó "Ventilátor" 414858

Animo Sink 40 WH110490

Sink szögletes Vn UMB03

Sink Breeze 50 WH110451

Mosogató "Animo 50" WH110496

Mosdó "Attica 48" 413847

Mosdóállomás város 38

Animo Sink 55 WH110502

Mosogató "Aquarius" 031919 lyuk nélkül

Mosogató "Victoria", lyuk nélkül, a keverő alatt

Fürdőszobai mosdók

Termék kód: 123058

Méretek (shgv): 60x45x16,5

Termék kód: 124461

Méretek (shgv): 52x44x9,5

Termék kód: 214183

Méretek (shgv): 55,5x36,5x18

Termék kód: 214150

Méretek (shgv): 45x25x10

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 124242

Méretek (shgv): 60x38x17,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félig tartó állvánnyal / fuvarlevél

Termék kód: 125389

Méretek (shgv): 33,2x40,3x15,8

Típus: mosdó / lógó

Termék kód: 124577

Méretek (shgv): 55x43,5x20

Típus: talapzattal / lógóval

Termék kód: 125388

Méretek (shgv): 45x28x17

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 125387

Méretek (shgv): 45x28x17

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 124901

Méretek (shgv): 58,5x45x20,5

Típus: alulról építve

Termék kód: 124559

Méretek (shgv): 76,5x45,4x11,2

Termék kód: 124594

Méretek (shgv): 60x59x18

Termék kód: 213808

Méretek (shgv): 50x42x17

Típus: felfüggesztett / félig álló talppal

Termék kód: 124593

Méretek (shgv): 60x50x18

Termék kód: 214244

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214242

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 124541

Méretek (shgv): 56x45x21

Termék kód: 214015

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 124942

Méretek (shgv): 50x37x16,5

Típus: alulról építve

Termék kód: 213825

Méretek (shgv): 41x41x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214201

Méretek (shgv): 64,5x41,5x12,5

Termék kód: 213910

Méretek (shgv): 80x50x26,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal

Termék kód: 124930

Méretek (shgv): 55x42x18,5

Típus: talapzattal

Termék kód: 213912

Méretek (shgv): 55x44x17

Típus: felfüggesztett / félig álló talppal

Különféle modelltartomány

A termékkatalógus tartalmazza a különböző típusú és méretű héjakat, amelyek különböznek a következő területeken:

 • Az alak kerek, négyzetes, ovális, lapos és mély;
 • Beépítési típus - felső, felfüggesztett, süllyesztett, állványra, sarokra, falra;
 • Az anyag üveg, fajansz, egészségügyi porcelán, természetes kő, polimer kompozit.

A mosdó a fürdőszobában a befejező stílus koncepciója, a szoba, a berendezés méretei alapján kerül kiválasztásra. Minden mosogató típus különbözik az előnyökben:

 1. A felső tálak munkalapokra, szekrényekre, polcokra vannak szerelve. Az előnyöket elegáns stílusos megjelenésnek, könnyű gondozásnak és telepítésnek tekintik. A fali mosogatók érdekesek a modern belső terekben. Telepítésük érdekében a keverő speciális tartóval és falra szerelést kell biztosítani egy hosszú lefolyóval. Az ilyen mosdóban lévő kommunikáció az asztal alatt van elrejtve.
 2. A felfüggesztett (konzolos) mosogatók a konzol falához közel helyezkednek el. Telepítésüknél elegendő a kommunikáció megvalósítása és a fürdőszobában szabad hely biztosítása. A szifon szilva krómozott fémből készült, nem rejtheted el, mivel harmonikusan néz ki a modern modellekben. A legkedveltebb, sarokba felfüggesztett mini-mosdókagyló, mely a legkisebb fürdőszobákban található.
 3. A fürdőszoba beépített mosdókagylója a padlószekrénybe van szerelve. Leggyakrabban bútorokkal vannak ellátva. Kényelemük a funkcionalitás és a kompakt méret kombinációjában rejlik. A szifonokat és a szennyvízcsöveket az ajtók bezárják a kíváncsiskodó szemek, amelyek mögött számos polcokon számos fürdő kiegészítők és kozmetikumok húzhatók.
 4. A talapzaton és a félpótkában lévő tulipán tálak esztétikai megjelenésűek, kompakt méretűek és sokoldalúak. A helyiség bármelyik szabad sarkába telepíthetők a kommunikáció biztosításának feltételei mellett. Az ürítõcsövek és a szifon megbízhatóan lefedik lábtartóval. Az előnyök egy ilyen mosogató tekinthető könnyű telepítés, gondozás és javítás, olcsó, a különböző dekoratív design.