Legfontosabb > Csapok

Kis mosdók a WC-ben

A kombinált fürdőszoba tulajdonosai sok kellemetlenséget szenvednek, de ez az elrendezésnek is vannak bizonyos előnyei. Például minden higiéniai eljárás elvégezhető egy helyen, nem pedig a WC és a fürdőszoba között.

Az a képesség, hogy a mosdót közvetlenül a mosdó után mosogatja, anélkül, hogy megérintene volna az ajtókilincsek és a kapcsolók, nagy előnye. Külön fürdőszobákban gyakran nincs elég hely a teljes mosogató beépítéséhez, de a vízvezetékgyártók elegáns és praktikus megoldást találtak erre a problémára - a WC-vel ellátott kis mosogatókat.

Részletesen megismerjük a mai cikket ezen egészségügyi berendezések jellemzőiről és fajtáiról.

Különlegességek

Az ilyen mosogatók fő jellemzője a miniatűr méret, amely lehetővé teszi számukra, hogy a legkisebb helyiségekben is elhelyezhetők legyenek. A jól átgondolt design és a lakonikus kialakításnak köszönhetően a mini mosdó szinte mindenütt telepíthető, anélkül, hogy zavarja a fürdőszoba ergonómiáját.

A kis WC-mosdók számos kulcsfontosságú paraméterben különböznek: a méretek, az alak, a szerelési módszer, a gyártás anyaga. A vásárlók több száz modell közül választhatnak, ezért mindenki, aki zavarba ejtheti az ilyen héj beszerzését, biztosan megtalálja a megfelelő lehetőséget.

Különösen a mosdóban lévő miniatűr mosogatók esetében szaniterberendezést fejlesztenek - csapok, csaptelepek stb., Amelyek a szokásos méretekhez képest tömörebbek.

méretek

Egy kis mosogató kiválasztása a WC-hez, először is meg kell határoznia a méretét. Szükséges a fürdőterület területéről és a szabad hely szabad rendelkezésre bocsátása. Az ilyen mosogatóknak számos mérete létezik, de vannak olyan nem szabványos méretű modellek is.

A szaniter berendezések méretét általában három paraméter határozza meg: hosszúság, szélesség és magasság.

hossz

A mosdókagyló hossza nagyon kicsi, mert csak kézmosásra szolgálnak, ezért nincs szükség nagyméretű tálakra. A leghosszabb mini héj 45 cm, a legrövidebbek pedig kb. 20 cm hosszúak. A miniatűr modellek általában népszerűbbek: leggyakrabban az ügyfelek 23 cm hosszú vödröket vásárolnak.

szélesség

A mosogató szélessége vagy mélysége az egyik legfontosabb kritérium, hiszen attól függ, milyen kényelmes lesz a szaniter szerelvény használata. A legnagyobb modellek aligha nevezhetők kompaktnak, mivel szélessége 65 cm, és a legkeskenyebb mosdókagyló szélessége mindössze 18 cm.

magasság

A mosogató magassága általában nem túl fontos a vásárlók számára, mivel szinte semmilyen hatással van a használatra szánt helyre, amelyet ez a szanitereszköz elfoglal. A modellek magassága a piacon 7 és 62 cm között van, és általában az a talapzat magassága, amelyen a tálat fel vannak szerelve, rendszerint figyelembe kell venni. A legnagyobb igény a 18 cm-es szabványos magasságú mini héjakra.

Mini opciók

A mosdók legkisebb mosogatói nem nagyon funkcionálisak - csak mosogatják a kezüket, és tisztítják a szivacsot, de többet nem szükséges, mert minden máshoz egy nagy, teljes értékű mosdó található a fürdőszobában. Ezért a kényelem és a tömörség között a legtöbb vevő választja az utóbbit.

A legkisebb helyeket sarok mosdókagylók foglalják el, valamint nem szabványos formájú mintákat - kerek, ovális stb. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az ilyen kagylóknak nincs sarkuk, bármelyik oldalról megközelíthetőek, ezért a telepítési hely sokkal könnyebb választani.

Íme néhány lehetőség a miniatűr mosdókagylókra:

 • sarokmosó Melana MLN-8010A, 23x23x13 cm;
 • Kerek mosogató Scarabeo IN-OUT 25 8019, 24,5x24,5x14 cm;
 • téglalap alakú mosdó Hidra LOFT LO20,232x20x12 cm;
 • Melana MLN-7947A félköríves mosogató, 40,5x22,5x13 cm.

Lógó mosdók

Mivel a szabad helyhiányos körülmények között minden tér centrum fontos, a WC-vel ellátott kis mosogatók kialakítása ilyen telepítést biztosít, amelyben annyi helyet "elfogyasztanak". Ezért a legnépszerűbbek a felfüggesztett modellek, amelyek telepítéséhez nincs szükség talpra vagy talapzatra.

Felfüggesztett mini mosdókagyló fémrögzítéssel a falra rögzítve. Ezzel a telepítési móddal azonban a mosogatóhoz csatlakozó összes cső és tömlõ látható marad, ezért ha nem fedezed le a hamis fal mögötti kommunikációt, ez a design nem fog túlságosan esztétikusnak lenni. A mosogatók előnye, hogy egyáltalán nem zavarják a WC-t.

Corner modellek

A legközelebbi toalettek tulajdonosai, rendszerint, válasszanak sarokfogókat. Ezek a modellek a nem szabványos helyiségekre is alkalmasak, például nagyon hosszú vagy keskeny toalettek. Háromszögletes mosogatók is kiválóan alkalmasak fürdőszobákhoz, amelyek rések és falak vannak.

Amikor vásárol egy sarok mini mosdó, akkor figyelembe kell vennie a sok részletet. Tehát nem szabad zavarni a WC-ajtó nyitó-zárását, és ennek megfelelően a bejárati-kilépési helyet. A keverőnek olyan kompaktnak és alacsonynak kell lennie, amennyire csak lehetséges, ellenkező esetben a vízsugár a helyiségben szórni kezd.

Mini mosdók a WC-hez

Termék kód: 214150

Méretek (shgv): 45x25x10

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 125389

Méretek (shgv): 33,2x40,3x15,8

Típus: mosdó / lógó

Termék kód: 125388

Méretek (shgv): 45x28x17

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 125387

Méretek (shgv): 45x28x17

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 214244

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214242

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214015

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 213825

Méretek (shgv): 41x41x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214035

Méretek (shgv): 41,5x41,5x15

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 213851

Méretek (shgv): 42x42x16

Típus: útlevél / mosdó

Termék kód: 214337

Méretek (shgv): 42x42x16

Típus: útlevél / mosdó

Termék kód: 214011

Méretek (shgv): 42x42x16

Típus: útlevél / mosdó

Termék kód: 214176

Méretek (shgv): 42x42x16

Típus: útlevél / mosdó

Termék kód: 213957

Méretek (shgv): 42x42x16

Típus: útlevél / mosdó

Termék kód: 214293

Méretek (shgv): 46x46x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 125544

Méretek (shgv): 45x45x17

Típus: beépített felső / mosdó

Termék kód: 213960

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214030

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214356

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214261

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 213888

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214054

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 213847

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214298

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Amikor kis fürdőszobákat szaniter felszerelésekkel szerelünk fel, ajánlatos egy mini mosdót vásárolni, amely a fürdőszobába állványt tartalmaz. Az ilyen eszköznek sok előnye van: a kompakt méret, az egyszerű használat; az ergonómikus forma tökéletesen ötvözi a megfizethető árat és a sokoldalú felhasználást. Mini mosdókészletek szűkített fürdőszobákban és miniatűr WC-kben vannak felszerelve. A kis mosdókagyló jelenléte a háztartási WC-ben megkönnyíti a család minden tagjának, köztük a fiatalabb gyermekeknek tanítását, hogy a mosdóban való meglátogatás után azonnal mossák le a kezüket.

A mini-kagylók fajtái és jellemzői

Az ilyen típusú vízvezetékeket a következő kritériumok szerint osztályozzák:

 • Telepítés típusa - felfüggesztett (konzol), egy félpótkocsira, egy talapzaton;
 • Telepítési hely - fal, sarok;
 • Termelési anyagok - fajansz, porcelán, kő, műanyag, nemvasfémekből;
 • Form - kerek, négyzetes, lapos, ovális, háromszög alakú.

A fürdőszobában a felfüggesztett mini mosdó a legjobb lehetőség a helytakarékos megtakarításhoz. A falhoz közeli, nyílt szifonnal ellátott kompakt mosogató minimális méretű. A modern modellek tisztán krómozott acélcsövekkel vannak felszerelve, ezért ilyen mosdószerkezet behelyezésekor egy mosható fürdőszobát tartanak fenn, gyakran a lapos edényű mini-készülékek a mosógép fölé vannak szerelve: a tartó (aljzat) hiánya lehetővé teszi a mosdó és a szükséges eszközök egyidejű elhelyezését.

A kis helyiségekben a mosdóban egy mosdót is vásárolhat: a miniatűr mosogató tulipán sikeresen elrejti a kommunikációt, és szabad hozzáférést biztosít a mosogatóhoz. A lábazat különböző formái és díszes kialakítása lehetővé teszi a fürdőszoba belső kialakításának minden formáját. Az állványra szerelt mini mosdókagylók könnyen felszerelhetők, könnyen karbantarthatóak és képesek gyorsan cserélni a törött alkatrészeket, vagy tisztítani a szifont.

A lakásokhoz és a nyilvános helyiségekhez tartozó vécékhez a legjobb megoldás a mosdókagyló (mélység 20 cm). A tál mérete lehetővé teszi, hogy mosson kezet anélkül, hogy megérintene volna a készülék, és nem fröccsentene vizet az oldalán. Kompaktságának köszönhetően a mosdó tökéletesen illeszkedik egy szűk fürdőszobába, lehetővé téve egy személy szabad mozgását szűk helyiségben.

Ha szükséges, a helytakarékosság érdekében jobb, ha egy sarokgátlót vásárol egy mosdóhoz. Bármilyen méretű és alakú fürdőszobába helyezhető, könnyen felszerelhető a konzolokra. Az ilyen eszköz beszerelésekor figyelembe kell venni, hogy a WC-tálatól a mosogatóig terjedő távolság nem lehet kevesebb, mint 45-50 cm. Ha ezt a szabályt figyelmen kívül hagyja, a kényelem és a kényelem a mosdóba történő elmozdulás esetén észrevehetően csökken.

A mini mosdók széles választéka a Satra.ru-nál

A Satra.ru online áruház széles skáláját kínálja a miniatűr mosdók modelljeihez a lakások és kereskedelmi létesítmények számára. Az "Elmosódások" részben kiválaszthatja a kompakt méretű modelleket, ha fotókat, árakat, vevői véleményeket szeretne megtudni bizonyos termékekről.

Az áruházkatalógus magában foglalja a jól bevált gyártók mosdókagylóit, amelyek a szaniteráruk minőségére összpontosítanak. A víztisztítás költsége az ügyfelek bármelyik kategóriájához érhető el, és a kompakt mosogatók sokféle formája lehetővé teszi a legigényesebb vásárlók számára, hogy az elegáns belső térben esztétikailag szép és funkcionális modelleket válasszanak.

Kis (mini) mosdók WC-vel és fürdőszobával

Mosogató IFO Arret RS031040000 40 L

Santek mosdópálya Breeze 1WH110445 40 cm R

Santek mosdópálya Breeze 1WH110442 40 cm L

Mosdókagyló Jika Lyra 8152710001069 40 R

Mosdó IFO Frisk RS020350000 szögletes (35 cm)

Mosdó Santek Forum WH110542 L

Santek mosdófülke WH110545 R

Santek héj Iris WH110514 sarok

Santek Baikal héj WH109651 65

Santek Sink Eris 1WH301972 46

Mosdó Jika Zeta 8153930001041 40

Mosogató Jika Lyra 8142730001041 45x35

Mosdó Jika Olymp 8156120001041 45

Mosdó Jika Olymp 8166120001041 45 sarok

Sink Laufen Pro 8.1695.6.000.104.1 35x35 cm sarok

Mosogató Jika Cubito 8114240001061 45x25 R

Mosogató Gustavsberg Logic 5393 L

Mosogató Jacob Delafon Odeon Up E4701 50x22

Mosogató Gustavsberg Logic 53939R01 R

Mosogató Jacob Delafon Odeon E4152-00 45x35

Mosdó Laufen Pro B 8.1595.3.000.104.1 (50 cm)

Mosogató Roca Gap 327477000 45x42 cm

Roca Bol 32787600N 42 mosogató fehér

Mosogató VitrA Geo 4422B003-0001 38

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

A kis mosdók a WC-hez (41 fotó): azok típusai, paraméterei és telepítési módszerei

Ha meglátogattál egy mini mosogatót a WC-ben egy látogatás során, egy szállodai szobában, vagy egy meglátogatott irodában, és tetszett neked ez a megoldás, semmi sem akadályozza meg Önt abban, hogy otthoni hasonló készüléket helyezzen el. Először meg kell mérni a szobát, és figyelembe kell vennie a tervezést. Ezután válassza ki az eszköz típusát és modelljét az adott körülményekhez és kívánságaihoz.

Leggyakrabban egy kisméretű mosdókagyló helyezkedik el egy kis helyiségben, amelynek méretei nem teszik lehetővé a szokványos készülék felszerelését. A miniatűr eszköz a legjobb megoldás a szabad hely hiányában.

A képen egy mosdó található egy kis WC-vel.

Ajánlások a kiválasztáshoz

 1. A mosogató megvásárlása előtt mérje meg a helyiséget. Ezt azért kell elvégezni, mert nem számít, mennyire apró a termék, még akkor sem alkalmas egy nagyon kis WC-nek.
 2. Téglalap alakú helyiségek esetén ajánlatos egy kis sarokmosóhelyet választani a WC-hez. A készüléket a WC-hez vagy mögötte lehet elhelyezni.
 3. Előzetesen határozza meg, hogy milyen eszközt telepít. Végtére is lehet fal vagy sarok. Kisméretű, mosdókagylóval ellátott kabinet is előállítottak, felszerelve, fölé vagy beágyazva.

Válasszon egy kis keverőt az eszközhöz.

 1. A kis mosdókagyló keverőjének alacsonynak kell lennie. Ellenkező esetben a vízpermet leesik Önre, a falra és a padlóra.

Figyelj!
Egészségügyi eszköz vásárlásakor fordítson nagy figyelmet a gyártás minőségére.
A terméknek nem szabad repedések, zsetonok, festetlen helyek, foltok és egyéb hibák.

 1. Ha egy mosdót szeretne felszerelni egy higiénikus zuhany mellett egy WC-tálhoz a saját kezével, válassza ki azt a modellt, amely megfelelő kialakítású, amely lehetővé teszi a szükséges kommunikáció csatlakoztatását.

Termékparaméterek

Nagy jelentőséggel bír az anyag, ahonnan a héj készült, és annak mérete.

Gyártási anyagok

Az anyagok, amelyekből a miniatűr WC-mosdók készülnek, igen változatosak.

Fajansz, kerámia, kvarc, természetes és mesterséges kő, különleges üveg, színesfém, műanyag kompozit.

 1. Fajansz és kerámia termékek a leggyakoribbak. Áruk viszonylag magas, és minden vásárló számára elérhető. Az ilyen eszközök formái, típusai, stílusbeli döntései és színei nagyon változatosak. Egyszerű gondoskodni a fajansz és a kerámiákról. Elég, törölje őket közönséges mosószer készítményekkel.
 2. A kvarc kompozitból készült kis méretű mosogatók, mint a gránit. Ezért gazdagon gazdagítják a szobát. Ez az anyag rendkívül praktikus, mert Ellenáll a korróziónak és a mechanikai igénybevételnek.
 3. A kőtermékek meglehetősen drágák, de kopásállóak. A gondoskodást speciális kompozíciókkal kell elvégezni, mert például a márvány gyorsan felszívja a szennyeződéseket és a vízben feloldott szilárd anyagokat.
 1. Az üveg mosdók láthatók és drágák. Tapasztalt edzett üvegből készülnek. Ezért a forgácsolással szemben ellenálló, repedések, nagyon nehéz megszakítani őket. Az üveg gondos karbantartást igényel. Vízfoltok maradhatnak. Ezen az alapon az üvegből egy mosdókagylóval mosdószekrényt gyakran le kell törölni.
 1. A nem vasfémekből készült mosdók és mosdókagylók a legdrágább élvezetek, és különleges eleganciát adnak a szobának. A réz, réz, bronz speciális ápolószereket igényel. Az utasítás szerint lehetetlen vegyületeket alkalmazni olyan kémiailag aktív komponensekkel, amelyek hátrányosan befolyásolják a fémeket.

A mini mosdók méretei

Népszerű mosdókagyló méretek.

 1. Az átlagos mini mosdókagylók 30/55 cm szélesek és 25/55 cm hosszúak.
 2. A leginkább keresett modellek hossza 45 centiméter. Szélességük nagyon eltérő lehet, 18 cm-es távolságban. Hasonló méretű kis vízvezeték szerelvények optimálisnak tekinthetők.

Figyelj!
A mini mosdók nagymértékben megkönnyítik a kis méretű WC-létesítmények üzemeltetését és tisztítását.
Lehetővé teszik a polcok vagy szekrények szerelését.
Ennek következtében a padlóról a készülékbe helyezett minden helyiség háztartási cikkek tárolására használható.

Telepítési módszerek

A fürdőszobába vagy a WC-vel ellátott mini mosdók számos telepítési módja lehetővé teszi a legösszetettebb feladatok megoldását a WC-k tervezési és funkcionális berendezéseiben. A telepítés módja szerint választhat falra szerelhető, padlóra szerelhető, beépített vagy elrendezett kis mosogatót a WC-ben szekrénnyel vagy anélkül

Corner mini mosogatók

Egy nagyon kényelmes telepítési mód egy kis WC-ben - a sarokszaniterek felszerelése.

 1. Ezzel az opcióval a leginkább szabad helyet takarít meg. A készülék nem akadályozza a folyosót, és a wc belsejében jól néz ki.
 2. Nagyon fontos kiválasztani a megfelelő csapot az ilyen mosogatók számára. Nem lehet túl magas vagy masszív. Meg kell kényelmesen mosni a kezét.
 3. A wc-ban kis zuhanytálca van felesleges problémák nélkül, mivel a hulladék elszállítása és kiselejtezése a mosdókagyló közelében történik.

Felfüggesztett mini mosdókagyló

Függesztett készülék higiénikus zuhannyal.

Sokszor igénylik őket, mint például a múlt század 80-90-es években. Ez a körülmény azzal a ténnyel magyarázható, hogy a technikai és stilisztikai fejlesztések egyik modern és divatos trendje.

Lehetővé teszik a legkomfortosabb otthoni, otthoni vagy más helyiségek kialakítását.

 1. A megjelenésük esztétikus megjelenése mindig vonzza a vásárlókat. Talán ez annak a ténynek tudható be, hogy az összes szükséges műszaki kommunikáció nem látható, és a szoba kialakítása nem elrontja.
 2. A mosdó és a mosdó alatt rendkívül kényelmes a tisztítás. Ő a tervezése miatt nem teljesen blokkolja a padló síkját.
 3. Az ilyen eszközöket a hagyományos módszerrel telepítik. Ezt egy padlón rögzített támasztószál segítségével végezzük, amely támogatja a pohártestet.
 4. Általában ezek az eszközök a falhoz közel helyezkednek el. A lábuk a fal síkjából 15-20 cm. Ez nagyon kényelmes, mivel az ilyen kis és keskeny tartók nem okoznak problémát a mosdókagyló közelében, és tisztán tartják a tisztítást.

Figyelj!
Nagyon fontos szempont a tulipánhéj telepítésekor.
A lábának keskeny átmérője van.
Ez azt jelenti, hogy erős ütések és jelentős mechanikai terhelések esetén a láb egyszerűen felrobbanhat.

Mini mosdókabin szekrénnyel

Mosdókagyló éjjeliszekrényen.

Amikor egy WC-vel ellátott kabinet kis mosogatóval szereltek fel, ez a telepítési módszer a gyakorlatban a legaktívabb és leghatékonyabb.

Ez azért történik, mert a mosdó alatti éjjeliszekrénynek van polcja vagy csak szabad területe. Háztartási tárgyak tárolására használhatók: toalettpapír, tisztítószerek, dezodorok, rongyok, különleges mosogatószerek stb.

Az építési piacon igen sok formában, dimenzióban és színskálán van az ilyen talapzatok. Ezen az alapon nem szabad, hogy gondot okozzon a speciális egészségügyi berendezés kiválasztása.

következtetés

Még akkor is, ha a WC-szobája nagyon kicsi, a lehető legkényelmesebbé tehető. Egy kis mosdó az optimális megoldás az egészségügyi higiénia problémáira. Csak választania kell a típusát, és telepítenie kell ezt az eszközt a lehető legjobban.

Ha elolvassa a videót ebben a cikkben, akkor további információkkal szolgál a mi aktuális témánkban.

Fűtés, vízellátás és szennyvíz a lakásban és a ház saját kezével

A fűtés telepítésének mestere

A mosdó kis mosogatója: a jellemzők, az anyagok és a gyártási módszerek

Kis mosdók a WC-hez

A közelmúltban a WC-szoba belsejének nagyon népszerű darabja lett mini mosdó, leggyakrabban a kis méretű helyiségekben. Végül is az alapvető higiéniai szabályok betartása egyszerűen szükséges.

A kézmosás funkcionálisan kompakt modellje nem alacsonyabb, mint a nagyméretű társaik, de sokkal kevesebb helyet foglal el, ami fontos a régi lakásállomány számos apartmanjában, ahol kis fürdőszobák vannak. A bennük általában nem volt ilyen javítási elem.

Az ilyen helyiségek méretei nem teszik lehetővé a standard méretű mosogatótelepek felszerelését, és egy kis mosdó a WC-hez minden térbe illeszkedik.

Telepítse az ilyen mosogatómodellt és a nyilvános WC-helyiségeket, ahol több helyre van szüksége a látogatók számára.

Hogyan válasszunk mini mosdót

Vásárlás előtt döntse el a beállításait, és töltse ki az alábbi pontokat:

 1. gondosan mérje meg a helyet, a mosogató alatt;
 2. E mérések alapján döntse el mi a forma a mosdó illeszkedik ebbe a helyre jobb: fal vagy sarok. Beágyazott, beépített, talapzattal ellátva. Ha a fürdőszoba téglalap alakú, akkor a sarokmodell jobban megfelel, amely a WC mellett helyezkedik el;
 3. Válasszon egy keverőt. Egy rövid, alacsony modell legyen kényelmes használathoz;
 4. Különös figyelmet kell fordítani a vásárlásra héj anyaga és tartozékai. Először termékeket kell vásárolni minőségi anyagból. Másodszor, nem lehetnek hibás repedések és zsetonok.

És nem szabad elfelejtenünk, hogy a drága anyagok, mint például a természetes kő, nem mindig jobbak, mert különös gonddal kell eljárni. A gyakorlati kerámiákat és a földi tárgyakat az egyszerűség és a demokratikus értékek szempontjából értékelik;

 1. Ha a mosdó mellett egy WC-tálat tartalmazó higiénikus zuhanást terveznek telepíteni, akkor gondoskodnia kell a problémájukról is. megfelelő alkatrészeket.

A szakértők úgy vélik, hogy a vízvezetékeket kívánságaikkal összhangban kell kiválasztani, és figyelembe kell venni a gyakorlatot ezen a területen annak érdekében, hogy elkerüljék a hibákat, és kényelmesebbé tegyék létezésüket, még akkor is, ha hiányzik a szabad hely.

A mini mosdók tervezési jellemzőiről

Minden kis mosogató a fürdőkádban vagy a WC-ben két kategóriába sorolható. Ők akár felső, a falhoz rögzítve bármely sarokban.

A fej fölött egy felfüggesztett, beépített kivitel vagy egy mosdókagyló látható egy éjjeliszekrénnyel.

A sok héj tervezése szokatlan - vannak olyan eredeti modellek, amelyek szabálytalan konfigurációval rendelkeznek, például csepp vagy blot formájában.

A hagyományos fehértől a feketeig terjedő mini- kagylók hatalmas választéka van, beleértve a szivárvány színeit is. Igaz, fényes modellek kisebb mennyiségben kaphatók.

A mini mosdók előnyei

Kis mosogató rendelkezik sok pozitív tulajdonság:

 • Maximális funkcionalitás;
 • A vízvezeték kompakt formája (különösen szögletes és szűk modell), amely annyira kevés helyet takarít meg;
 • Az eszköz egyszerű használata és könnyű kezelhetőség;
 • Szerves jelenlét minden belső térben;
 • Lehetőség arra, hogy a mosdókagyló alatti szekrényeket polcokba helyezzük a higiéniai termékek elhelyezésére.

A kis mosogatók méretei

Nyilvánvaló, hogy a mini héj kicsi. Ezeknek a háztartási cikkeknek a szabványméretei, amelyek lehetővé teszik a legkisebb fürdőszobában való kényelmes körülmények megteremtését, 30-55 cm széles és 25-50 cm hosszúak lehetnek.

Vannak azonban kisebb lefolyók. A legnagyobb igény egy keskeny héj, amelynek hossza 45 cm, szélessége pedig 18 cm.

A vevők ezt a preferenciát azzal magyarázza, hogy a közeli fürdőszobában minél több helyet takarítanak meg.

A gyakorlat azt is kimutatta, hogy az ergonómikus héjak, amelyek szélessége 23 cm, szintén jóakaratúak, ezért olyan jól vannak kialakítva, hogy csökkentsék a vízre fröccsenő oldalakat, és megakadályozzák a kezek megérintését a tálban.

Telepítési módok: kis mosogató telepítése

Telepítse a mini mosogatót a kis méretű WC-hez különböző módon. És mindegyikük lehetővé teszi, hogy megoldja az adott szoba problémáját sajátosságaival, és elfogadható lehetőséget biztosítva a hely funkcionálisabb használatához.

A telepítési módszer szerint a kis kagyló a következő típusokra oszlik:

Ezek a leginkább ergonomikusak, és maximális kényelemmel biztosítják a kis helyiségű fürdőszobák felszerelését.

A modern technológiai fejlesztések hozzájárulnak a helyiség esztétikai megjelenésének megőrzéséhez a kommunikáció rejtett elemei miatt;

A klasszikus formája egy mini mosogató beépítése, amelyet a padló alátámaszt. Ennek a modellnek az az előnye, hogy képes elrejteni az összes szaniter tömlőt, a lábszárat, amely szintén kis méretű és ingyenes hozzáférést biztosít a mosogatóhoz.

A mínuszt a talapzat kis átmérőjének nevezhetjük, ami kevésbé stabil, és mechanikai sokkok vagy terhelések károsodásához vezethet. Igaz, hogy a viszonylag nehéz készletekhez a modellt támogatják.

 1. Állványmodell.

A gyakorlat azt mutatja, hogy ez a leginkább praktikus és funkcionális telepítési módszer. Mosogató szekrényhez WC-hez - a legjobb lehetőség a közeli fürdőszobákhoz.

Minden higiéniai termék, sőt egy összecsukható mop is elhelyezhető a szekrénybe anélkül, hogy felveszi a már kis szabad területet. Minden kommunikációs elem rejtve van ezzel az építéssel;

A mosdó mosdója az ilyen típusú WC-k számára lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb megtakarítással telepítse azt, anélkül, hogy zavarba hozná. Ezek jól illeszkednek a belső térbe, és könnyen felszerelhetők.

Előnyös anyagok a mini mosdókhoz

Most már szinte bármilyen anyagból vásárolhat vízvezetéket. A kis WC-mosogatók sem kivétel. Különböző költségű anyagokból készülnek - a gazdaságos kerámiától és a fajansztól a drága mesterséges és természetes kövekig.

Az egészségügyi eszközök legkeresettebb anyaga előnyei miatt - tartósság, szilárdság, megfizethetőség. A hagyományos kerámia mosogatók a piacon legelterjedtebbek különböző változatokban.

A kerámia mosdók különböző típusai és konfigurációja mindenki számára lehetővé teszi, hogy megtalálja saját modelljét. A kerámiatárgyak higiénikusak és igénytelenek a gondozásban, ami növeli előnyeiket;

Az ilyen kő felülmúlhatatlan ereje biztosítja a mosogatók használatának megbízhatóságát. A speciális technológiával készült kvarckagglomerátum mosdókagyló különleges vásárlói szeretetet élvez.

Mosogató műkőből

A Sinternek szinte nincs hibája, kivéve, hogy drágább, mint a WC-cikkekben használt hagyományos anyagok;

A természetes anyagok szeretője számára. Kőből készült kis mosogatók általában rendelésre készültek. A magas árak mellett nem könnyű gondoskodni. A kő rosszul szennyezett a szennyeződéstől, megtartja a szagokat, instabil a nedvesség és a festékanyagok számára.

Onyx mosogató

Különleges eszközökre van szüksége. De a látványos megjelenés és a tartósság nem hagyja közömbös a kő, a költségek ellenére;

A szokatlan és gyönyörű színesfém-modellek mindig felkeltik érdeklődésüket, és szeretnék vásárolni egy ilyen mini mosdó modelljét.

Megakadályozza, hogy a bronz és a réz gyorsan oxidálódjon, majd kellemetlen, nehéz eltávolítani a foltokat a terméken. A hátrányok közé tartozik a mechanikai károsodással szembeni ellenállás hiánya;

Az edzett üvegből készült mini mosdó, amelyet egy high-tech módszerrel gyártanak, a hasonló célú termékek között egy bizonyos résszel rendelkezik.

A termékek lenyűgözőek és elegendő erővel rendelkeznek a mosogatók szerepének betöltéséhez.

A különböző színű és szerkezetű üvegek lehetővé teszik, hogy megtalálja saját speciális modelljét. A fogyasztók csak a vízkő miatt zavarosak, az üvegfelületen kemény víz miatt jelentkeznek, ami elég nehéz a harcban.

Mini shell árak

A Néhány különböző gyártó mini héja:

 • Panache (Thaiföld) - 4828 rubel;
 • Eco (Lengyelország) - 1223 rubel;
 • Lada (Oroszország) - 755 rubel;
 • Nordic New (Svédország) - 2450 rubel;
 • Patio (Olaszország) - 3302 rubel;
 • Ravak (Csehország) - 3505 rubel;
 • Marlin Kyle (Nagy-Britannia) - 1430 rubel;
 • BeiBaqno Aria (Olaszország-Kína) - 5880 rubel;
 • Serel 2002 (Németország) - 5910 rubel;
 • Laufen (Svájc) - 3356 rubel.

Funkcionális és stílusos mosdószekrény

Elfogadom, reggel mindannyiunk számára jön az elsõ patak a zuhany, amikor a test végül eldobja az álmos éjszakai ostobaság. Igen, és a nap végső akkordjai is megszólalt a fürdőszobában. Ezért a maximálisan igénybe vehető vágy, amely néha meglehetősen szerény méretű, a szoba meglehetősen érthető. És ez nem csak a "megjelenés". Természetesen a belsőépítészet felelõs a hangulatunkért, de ha a szépség után üldöztük, elfelejtettük a funkcionális oldalt, akkor nem lehet elkerülni a napi ingerlést, ha nem sikerül gyorsan eljutni a sampon palackába vagy a különbözõ irányokban folyamatosan elterjedõ gazdasági csalások.

Vanity egység a fürdőszobában - ez a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja. Ez egy fényes akcentus a belső térben, és egy módja annak, hogy az esztétikai szempontból kifogástalanul leplezzék a kommunikációt, valamint a racionális szervezeti rendszert.

Nehéz elképzelni, hogyan lehet ezeket a rendkívül hasznos bútorokat kicserélni. Polcok? De képzelj el egy pillanatra, hogy az egész szoba lógott velük. Nem túl méltó, és ragaszkodni hozzájuk nem túl kellemes.

De ha a mosogató alá helyezi a megfelelő méretű szekrényt, akkor nem fog sok "szabad helyet" enni. Éppen ellenkezőleg, kapsz egy tágas szekrényt és egy kis asztalt, amelyen egy edényt egy folyékony szappannal, egy üveg fogkefével rögzíthetsz. Egyes modellekhez karosszék is van, amelyekre egy törülközőt dobhat.

A mosdókagyló szekrényének feltétlenül tanúsítvánnyal kell rendelkeznie, különben várni kell a duzzadt borítással és az ajtók leesésével kapcsolatos problémákra. Most a gyártók anyagként használnak nedvességálló forgácslapot (nagyon költségvetési opciót) vagy minőségi MDF-et. A legjobb termékeket védő zománcokkal vagy műanyag bevonattal, furnérozva kezelik. Vagyis a gyártó mindent megtesz, hogy a mosogató alatt lévő hidegágya ne szenvedjen nedvességtől. A fürdőszobát a nedves trópusok légköre jellemzi, ezért ez az ellátás szükséges.

A megbízható bevonat lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolíthassa a szappan, a tészta véletlenül a táblagépen és a vízcseppeken lévő nyomokat.

Ha a konstruktív megoldások előnyeiről beszélünk, itt meg kell jegyezni, hogy a lábazattal ellátott modellek nagyon nehezítik a padló alatti tisztítását. A por és a piszok felhalmozódása a hő- és nedvességkörülmények között a gumi és a penész fejlődéséhez szükséges összes feltétel létrehozását jelenti.

A csuklópánt a fürdőszoba mosdója alatt, bár nehéz telepíteni, nem okoz ilyen problémákat. Ne akarja elrontani a telepítést? Majd nézd meg a termékeket a bájos lábak.

Most nézzük meg az objektumot, vagyis becsüljük a használható terület nagyságát. A gyártók minden centiméterre igyekeznek maximalizálni. A tervezők elhagyják a szokásos polcokat a többszintű kihúzható fiókok javára, amelyek sok tárgyat tartanak. Bent benne egy mosodai kosár is.

Még mindig hiszed, hogy a kis kicsi sarokban nem tudsz egy szekrényt a mosogató alá helyezni? Sarokmodell és kő egy kőre nem hagyja el a hibáit. Speciális, keskeny modelleket állítanak elő, amelyek még a legszűkebb körülmények között is jól érzik magukat.

Kis (mini) fürdőszoba mosogatók

A miniatűr mosdó már régóta nem egzotikus modern lakás. Kényelmes, aranyos kis WC-mosdók határozottan elnyerték országunk népességének nagy részét. Előfordulása elősegíti egy új típusú keverők megjelenése, amelyhez higiénikus öntöződoboz van csatlakoztatva, ami bidétként szolgál. A mosogatós mosdók ilyen keverők számára nagyon ígéretes alternatívát jelentenek a klasszikus bidéhez képest, és már nagyon népszerűek.

Mini mosdó - a tökéletes megoldás a WC-hez

A mini WC-mosogatók a világ számos fejlett országában elterjedtek. Kényelmüket és praktikumukat nehéz más módszerrel helyettesíteni. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően a higiéniai problémák könnyen és kényelmesen megoldhatók.

Vásároljon mosdótál kis méretben egy fotóval az online áruházban

A kis méretű WC-k mosogatójának kiválasztásához nem csak a méreteire, hanem az egyes modellekhez kapcsolódó nagyformátumú képekre is összpontosíthat. A képen látható a választott modell általános kialakítása és minden tervezési jellemzője. Különféle lehetőségek szerepelnek a katalógusunkban:

A mosdó a WC-ben kicsi, a fénykép, amely tetszett, gyorsan szállítható bármely város az országban. Ha megfelelő választás, kétség vagy bizonytalanság felmerülése esetén lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal, és segít neked kiválasztani a legfontosabbakat. Minden mini mosdó a WC-hez, amit tőlünk vásárolhat, kiváló minőségű és nagy tartósságú.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Mosogató toalett

A mosdó a WC-ben feltétlenül kényelmes dolog, de telepíteni, a terület a szoba legalább 1,5 négyzetméter. Ha azonban egy kis mosogatót használ, ha nem egy mini verzió, akkor minden lehetséges. Tekintse meg fotójelentéseinket a különböző méretű és stílusú WC-kből álló beépített mosdók tényleges példáihoz.

WC mosdóval - 30 fénykép

Valódi példákkal a mosdók mosogatóval való fotózása.

Design kombinált WC Hruscsovban 1,5 x 1,5 m. A konyhából való bejárattal

A bezárás nem akadály. A fürdőszobában sikeresen elhelyezett zuhanyzó, mosdó, kazán és WC. Érdekes részlet a konyha bejárata a fürdőszobába.

WC kialakítás 2 m². mosdóval és higiénikus zuhanyzóval, álmennyezetekkel és mosógéppel

WC minimalista stílusban. Szinte teljesen fehér, mosdóval és higiénikus zuhannyal. Volt egy hely a mosógép számára.

Zöld WC kialakítása egy fürdőszobával, amelyben nincs semmi fölösleges

A falak vidám zöld színűek. Beépített zárt zuhanyzó, mosdó fali WC-vel. Legalábbis elemek, mondhatjuk a minimalizmus.

A könnyű WC 1,6 nm-es kialakítása falra szerelhető WC-vel, mosdóval és szekrénnyel a megrendelés alatt (10 fotó)

Minden kényelemmel ellátott fürdőszoba: higiénikus zuhanyzóval, vízmelegítővel, mosdóval. A falak és a padló csempézett. Igaz, ahogy a hostess is felismerte, a belső tér még nem született meg.

Szokatlan lehetőség a wc-vel és kamrával összeköthető mennyezetre

Fotójelentés a kamrának és a WC-nek kombinált mennyezettel kombinálva.

Mosdókagyló 18 cm

A szakasz a töltelékben van

A közelmúltban a fogyasztók elkezdték figyelni a WC mosdókagylóját. Ez a keresett belső tér kis fürdőszoba felszerelésére lett tervezve. Szükség van mindig és mindenütt a higiéniai szabályok betartására.

A 18 cm-es WC-k mini mosogatójának kompakt és funkcionális modellje nem rosszabb, mint valami nagy mosogató. Kis helyet foglal el, ami különösen fontos a kis fürdőszobás régi házak apartmanaiban. A kis terület nem teszi lehetővé a szokásos méretű mosogató telepítését. A 18 cm-es mini mosdó tökéletesen illeszkedik minden térbe.

Mini mosogatóval rendelkezik

A mosdóban vagy a kádban lévő 18 cm-es mosdót az online áruházkatalógusban két kategóriában mutatják be. A termék tartalmazhat egy felső szerkezetet, amely a falhoz vagy a szöghez van rögzítve. A felső kialakítás viszont beépített, felfüggesztett rendszer, vagy egy éjjeliszekrényes mosdó megjelenése.

A 18 cm-es mini kagyló szokatlan kialakítású. A gyártók szabálytalan formájú eredeti modelleket szállítanak, például blotok vagy cseppek formájában. A vízvezeték-termékek színterülete hatalmas, a klasszikus fehértől a fekete színig. A szivárvány minden színét tartalmazza. Fényes modellek, a szám korlátozott, ezért siess, hogy kedvenc modelljét megrendelhesse.

WC kialakítás egy kis mosogatóval, válasszon modelleket modern stílusban

Nem mindenki engedheti meg magának egy nagy, több fürdőszobás házat. Ha a városlakások többségéről beszélünk, akkor még egy külön WC és egy fürdőszoba sem létezik. Ezért az ilyen ingatlantulajdonosoknak különféle lehetőségeket kell keresniük a helytakarékosság érdekében.

Soha nem lesz egy kis kis mosogató a WC-ben. Ez higiénikus és helyes, mivel a személynek lehetősége lesz arra, hogy megfelelően mossa meg a kezét. De leggyakrabban ezeknek a szobáknak a mérete a standard elrendezésű apartmanokban kicsi. Ezért nem számíthat arra, hogy teljes körű egészségügyi eszközre támaszkodjunk. Azonban, hogy megtalálja a sarok egy miniatűr mosdó teljesen valódi. Ilyen esetekben a gyártók olyan különleges modelleket gyártanak, amelyek nemrég nagy igények voltak. A fürdő szabad helyének sérelme nélkül megteremtheti a higiéniai követelményeknek való megfelelés feltételeit.

Kis mosdók a WC-hez

Funkcióik szempontjából a kompakt típusú vízvezeték-szerelvények nem rosszabbak a teljes értékű termékeknél. De méreteik meglehetősen kicsiek, ezért ne gondoljon arra, hogy ételeket vagy más hasonló eseteket lehet használni. De a kezében a mini-lehetőségek nagyon alkalmasak.

A közelmúltban a WC-k kis mosogatói nagyon nagy igényeket támasztanak. Nem csak ezekbe a helyiségekbe, hanem kis méretű fürdőszobákba is beépítésre kerülnek. Az ilyen lehetőségek lehetővé teszik a helytakarékos megtakarítást, és ezt nagyon értékelik a kis szobák rendezése során.

Az ilyen vízvezeték-termékek több csoportra oszthatók, bizonyos jellemzőktől függően:

Nagyon kényelmes, ha a kialakítás szekrény. De ezek az opciók több helyet foglalnak el. Ezért egy olyan modellt kell választania, amely nem fogja fel a hasznos helyet egy kis helyiségben.

A mini-termékek megjelenése is fel van osztva. A tervezési megoldások annyira egyediek, hogy sok vásárlónak egyszerűen csak a szeme van. Annak ellenére, hogy az ilyen vízvezeték-termékek nagyon kicsiek, és fő célja a kézmosás, a helyiség valódi dekorációjává válhatnak. Például az értékesítés során mini-modellek találhatók, amelyek vízcsepp formájában készülnek.

Az ilyen tervezési ötlet tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba kialakítását.

Ami a színtartományt illeti, teljesen más lehet. Mini héjok fehér, fekete, kék, csíkos és akár mintás kivitelben készülnek. Néhány termék teljesen átlátszó, mivel speciális anyagokat használnak fel.

A kiválasztásnál először figyelembe kell venni a helyiségben rendelkezésre álló szabad helyet. Nagyon fontos, hogy az eszköz ne zavarja a fürdőszobát. Ha a szoba nagyon kicsi, akkor nézze meg a felfüggesztési lehetőségeket. A szögszerkezet optimális használata. Más esetekben választhat a kis mosdók között, a szekrényhez pedig a WC-hez és a lábakhoz.

A mini mosdó műszaki jellemzői

Az ilyen vízvezeték-termékek fő jellemzője a méretük. Nagyon kicsiek, így kis helyiségekben is könnyen illeszkedhetnek. De a standard modellekkel ellentétben a mini verziók csak kézmosáshoz használhatók. Még az edényeket sem lehet mosni, mert a tál túl kicsi. A mini verziókban általában 30x30 cm méretet használnak, de vannak nagyobb modellek is. Alapvetően ezek a modellek állványra vagy lábra vannak felszerelve. A legkisebb mosogató a WC - a sarokban.

A kellemetlen szag a szennyvíz a fürdőszobában: hogyan lehet megszüntetni az okait

Do-it-yourself légmosás: részletes utasítások készítéséhez.

Műszaki adatok Az egészségügyi termékek változhatnak a vevő igényei szerint. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a kis méretű fürdőszoba kialakításának tervezési megoldásai eltérőek, még meglehetősen szokatlan formák és paraméterek is előállnak. Kiváló példa a modell, amely hossza 45 cm, és csak a szélessége 18. Ez lehetővé teszi, hogy telepítse a falra és helyet takarítson meg.

Az értékesítés megtalálható, és a kezek kézmosására szolgáló eszközök, amelyek nagyon érdekes és legfontosabb - ergonomikus kialakításúak. A tervezők fejlődése annyira sikeres volt, hogy a mosdóhoz egy mini mosogatót alakítottak ki, amelyben mossa meg a kezét és ne permetezze a vizet.

Minivírus anyagok WC-hez

A modell kialakítása és színe eltérő lehet. Azonban mégis hasonló vízvezetéktermékek jelentősen eltérnek az alkalmazott anyagtól, amelyen a megjelenés, az erő és az ár függ:

 1. Az egyik legnépszerűbb lehetőség a kerámia. Előnye, hogy az ilyen termékek tartósak, tartósak és olcsóak. Különböző színekben szabadulhatnak fel.
 2. A kereslet a mesterséges kő mini-modelleiből áll. Ez egy nagyon tartós anyag, amely garantálja a vízvezeték tartósságát. Alapvetően kvarc agglomerátumot használnak, melyet egy speciális technológia hoz létre. Ez az anyag tökéletesen fenntartja a hőmérséklet-csökkenést és nem fél a folyamatos páratartalomtól.
 3. A kvarcitból létrehozhat bármilyen alakot és méretű modellt. E lehetőség mínuszából kiderül, hogy a költségek meglehetősen magasak a kerámiákhoz képest.
 4. A legdrágább WC-mosdók kis méretűek természetes kőből készültek. Az ilyen termékeket ritkán találják meg egy közönséges vízvezeték-üzletben. Alapvetően hasonló vízvezeték működik a megrendelés alatt. Ebben az esetben a vevőnek figyelembe kell vennie, hogy a természetes kő terméke nem csak nagyon drága, hanem különös gondot is igényel. Nem fog tűrni a vegyi anyagokat, késlelteti a szagokat és sokáig elnyeli a szennyeződéseket.
 5. Nem szabad választani a réz vagy bronz mini-opcióit. Természetesen ezek a modellek nagyon jónak tűnnek, de sok hibája van. Például a réz és a bronz oxidálható. Ugyanakkor csúnya foltok lesznek a felületen. Ezenkívül a termék idővel deformálódik, mivel nem különbözik a mechanikai sérülésekkel szemben.
 6. Sokkal kényelmesebb és szerényebb lehetőség lenne a mosdó mosogatója. Az ilyen egészségügyi termékek speciális üvegből készültek, magas technikai módszerekkel. Ilyen lehetőségek korunkban nagy szükség van. Ez elsősorban látványos megjelenésüknek köszönhető. Az üveg egyszerű vagy többszínű lehet. Ezért az ilyen lehetőségek között mindenki megtalálhat egy kis WC-t egy mosdóval, amely illeszkedik a designhoz.

Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készül a termék, gondos karbantartást igényel. Ezért ajánlatos kiválasztani az adott terméktípusra ajánlott mosószereket.

Hogyan válasszuk ki a legkisebb mosogatót a WC-ben

Mielőtt kiválasztaná egy vagy másik lehetőséget, meg kell mérnie az előnyöket és hátrányokat. És először is, alaposan mérje meg a helyiséget a szobában, és határozza meg, hogy mennyi helyet rendelhet a termékhez. Ez megkönnyíti az űrlap meghatározását. Ha nincs elegendő hely, akkor a sarokmosó kis vécé vagy fali opciók számára alkalmas. Azokban a helyiségekben, ahol elegendő szabad hely áll rendelkezésre, egy modellt egy szekrénybe helyezhet, amelyben elrejtheti a különböző apró tárgyakat, például a toalettpapírt és a mosószereket.

A mosdókagyló kiválasztásakor a WC-t nem szabad az ár csak irányítani. Ebben az esetben a drága nem jelenti a legjobb és a minőséget. Példaként kemény modelleket készíthet, amelyek nagyon drágák, de használatuk kellemetlen lesz. Nehéz mosni, és a természetes anyag szaga sokáig tart.

Kerámia mini mosdó is alkalmas a fürdőszobában. A legfontosabb dolog az, hogy jól illeszkedik a méretéhez, nem kell repedések és zsetonok.

Kis mosdókagyló kialakítása mosdóval

A tapasztalt szakemberek akár egy négyzetméteres kényelmes WC-szobát is létrehozhatnak. Most kapható nagyon kis méretű modellek, amelyek alkalmasak bármilyen helyzetre, beleértve a legtöbb miniatűr helyiséget. Ne aggódj, hogy a vízvezeték túl kicsi. A tapasztalt tervezők mindig azt mondják, hogy még egy miniatűr változat is lehetővé teszi, hogy megfelelően mosson kezet, és még ennél is többet nem igényel az ilyen típusú vízvezeték. Minden másért van egy teljesen mosogató a konyhában és a fürdőszobában.

A vízvezeték-gyártók kínálata lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen megoldáshoz megfelelő megoldást találjon.

Tapasztalt tervezők és építészek ajánlják, hogy ne csak csaptelepet válasszanak, hanem egy mini zuhanyzó felszerelését is.

Ez nagyszerű helyettesíti a bidét.

Néhány további kép a mosdó kialakításáról egy kis mosogatóval:

Gyártók, modellek és árak

A gyártás anyagától függően a termék ára jelentősen változhat. De még az azonos típusú termékek között is jelentős árváltozás tapasztalható, mivel a különböző gyártók eltérő minőségűek.

 • Például a mosdó a WC-ben egy kicsi (20 cm) a cég Serel kell fizetnie mintegy 6000 rubel.
 • Hasonló lehetőség az olasz teraszon 3000 rubelt fog fizetni.
 • Az orosz Lada héjat csak 800 rubelre lehet megvásárolni, bár a minősége meglehetősen magas.
 • Sok felhasználó ajánlja a lengyel vízvezetékeket. Az egyik vezető az Eco. A vállalat mini-terméke 1200 rubelért vásárolható meg.
 • Körülbelül ugyanannyi fog kerülni egy jó vízvezeték-szerelő Marlene Kyle készült az Egyesült Királyságban.
 • A középáras kategóriában kiemelheti a svéd skandináv új és a cseh rovatot. A gyártók mini kagylója az orosz vásárlónak körülbelül 3000 rubelt fog fizetni.

Szellőzés a fürdőszobában és a WC-ben: kivetítőventilátor kiválasztása és felszerelése

Tulajdonos véleménye

Nem mertem hosszú ideig mosogatni a fürdőszobába, azt hittem, minden kellemetlen lesz. De akkor találkoztam a Gustavsberg Nordik modelljével, jó, tartós és jó minőségű. A méretek mindössze 25x45 cm, így semmi sem akadályozza meg a WC használatát.

A javítás során a WC-ben jött az ötlet telepíteni és elsüllyedni. Ez nagyon kényelmes, nem kell a fürdőszobába mennie, miután a fürdőszobában megszálltak ebben a pillanatban. Kiderült, hogy nehéz megtalálni az opció kevesebb, mint 50 cm, de még mindig megvásárolta a Suntec Forum-45. Orosz modell, jó minőségű és olcsó.

Mikhail, Krasznojarsk

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában azonnal elhatározta, hogy nem túl sokat költ, és megvásárolja a legolcsóbb megoldást. Lada mini modellt találtam. Nagyon kis mosdó és olcsó. A kicsivel több mint 30 cm nagyságú, amire szükségem van.

Yaroslav, Smolensk

Tekintettel arra, hogy a gyártók mindenféle ízhez és bármilyen mérethez kínálnak modelleket, mindenkinek könnyedén megtalálhatja a saját toalettjének megfelelő lehetőséget. Ne hagyja abba a hasznos vízvezetéket, ami sokkal kényelmesebbé teszi a fürdőszobát. A WC-vel ellátott mini mosogató nagyszerű megoldás egy nagyméretű család számára, amely egy fürdőszobás lakásban lakik.