Legfontosabb > Dekoráció

Kis szekrények mosdóval

Falkövek mosogatóval "Selena 45.01

Szekrény mosdóval "Callao 40"

Mango 40 Vanity egység

A "Baby 33" süllyesztett mosogató kövekkel

Függönyök a City 40 mosdóval

Szekrény Elbe 45 mosdóval

Guruló kő mosdóval "Coral 47.10"

Éjjeliszekrény Cozy 45

Szekrény Elbe 50 mosdóval

Függönyök a City 50 mosdóval

Falköpeny a ventilátor Veer sarkával

Szekrény mosdóval "Callao 45"

Falkövek mosogatóval "Azov 40.10"

Vanity egység Katyusha 50 wenge

Falkövek mosogatóval Katyusha 50 könnyű vörösfenyő

Curbstone Largo 2 mosogatóval 40 Elm Swiss

Kis (mini) mosdók WC-vel és fürdőszobával

Mosogató IFO Arret RS031040000 40 L

Santek mosdópálya Breeze 1WH110445 40 cm R

Santek mosdópálya Breeze 1WH110442 40 cm L

Mosdókagyló Jika Lyra 8152710001069 40 R

Mosdó IFO Frisk RS020350000 szögletes (35 cm)

Mosdó Santek Forum WH110542 L

Santek mosdófülke WH110545 R

Santek héj Iris WH110514 sarok

Santek Baikal héj WH109651 65

Santek Sink Eris 1WH301972 46

Mosdó Jika Zeta 8153930001041 40

Mosogató Jika Lyra 8142730001041 45x35

Mosdó Jika Olymp 8156120001041 45

Mosdó Jika Olymp 8166120001041 45 sarok

Sink Laufen Pro 8.1695.6.000.104.1 35x35 cm sarok

Mosogató Jika Cubito 8114240001061 45x25 R

Mosogató Gustavsberg Logic 5393 L

Mosogató Jacob Delafon Odeon Up E4701 50x22

Mosogató Gustavsberg Logic 53939R01 R

Mosogató Jacob Delafon Odeon E4152-00 45x35

Mosdó Laufen Pro B 8.1595.3.000.104.1 (50 cm)

Mosogató Roca Gap 327477000 45x42 cm

Roca Bol 32787600N 42 mosogató fehér

Mosogató VitrA Geo 4422B003-0001 38

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Kisméretű mosdókagyló WC-vel

Moszkvában és Jekatyerinburgban a Dusheva online áruházban minden vásárlás kellemes lesz. Bútor alkatrészek gyorsan felvenni a megfelelő paramétereket. Kis mosogatók a szekrényhez a WC-hez - ez egy olyan tendencia, amit megengedhet magának

Kényelmes és jövedelmező együttműködést kínálunk:

 • Kisméretű mosdókagylókkal ellátott kabinet egy kedvező áron, 1 200 rubeltól 70,832 rubelig
 • A termékek széles skálája a kategóriában: 100 különböző modell
 • Fizetés bármilyen módon: bankkártyák, internetes fizetés, banki átutalással, futárszolgálat kézbesítéskor
 • Szállítás Oroszország bármely régiójába, valamint Moszkvába és Jekatyerinburgba

Ha meg szeretné tudni az árakat és megrendelheti a Tisman, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Perm, Szentpéterváron lévő mosdókagylóval ellátott poharakat, akkor válassza ki a kívánt helyet a város jobb oldalán, és küldje el az árut a kosárba.

Cersanit Mini szekrény mosogató

Rajzok és dokumentumok

További képek

WC-készlet: mini mosdó + szekrény (mosdó mérete: 40x22 cm, lógó asztal, lábakra szerelhető, színes fehér / könnyű hamu, az ajtó felborul).

Mi felelősségteljesen kezeljük minden rendelést és azonnali kézbesítést végzünk Oroszországban

Az áru, az ár és a műszaki jellemzők elérhetősége a vezetővel ellenőrizhető.

Műszaki adatok

Kis mosdó a WC-ben

A csomag tartalmaz egy kis téglalap alakú kerámia mosdót és talapzatot.

Az éjjeliszekrény két polccal rendelkezik. A gerincburkolat ajtója egyaránt megtalálható mind a bal oldalon, mind a jobb oldalon.

A mosogató beépítése a talapzattal

A szekrény lóg a falon, 12 cm magas lábakra szerelhető, amelyek nem tartoznak a csomagoláshoz és külön kell megrendelni.

A mosogató nem rendelkezik szerelési nyílásokkal, és csak a szekrénybe van szerelve, túlfolyó nyílással van felszerelve, amely lehetővé teszi a keverő beépítését az alsó szeleppel és anélkül.

A mosdó közvetlen szomszédságában lévő higiénikus zuhanyt tartalmazó mini mosdó beépítése jó funkcionális megoldás egy kis WC-hez. Ebben az esetben a szekrények jelenléte további előnyt jelent, mivel alkalmas különféle tárgyak tárolására, például tisztítószerek és háztartási kellékek tárolására.

Rendelje külön

Megvásárolhatunk egy olcsó mosogató szifont is. Ezen felül termékeink széles választékát kínálják a keverők számára. Hívjon bennünket, segítünk abban, hogy pontosan kiválassza a modellt, amely az évek során örömet okoz majd neked.

A mosogató telepítésekor szifonra van szükség. Különböző csapokat is kínálunk higiénikus zuhannyal.

Termékprogramunk nem korlátozódik az itt bemutatott modellekre. Hívja, hogy ne vesztegesse az idejét, és felveszi a vízvezetéket az Ön számára.

Bútor lábak Cersanit, magasság 12 cm, fehér, 2 db.

Kis mosdók a WC-ben

A kombinált fürdőszoba tulajdonosai sok kellemetlenséget szenvednek, de ez az elrendezésnek is vannak bizonyos előnyei. Például minden higiéniai eljárás elvégezhető egy helyen, nem pedig a WC és a fürdőszoba között.

Az a képesség, hogy a mosdót közvetlenül a mosdó után mosogatja, anélkül, hogy megérintene volna az ajtókilincsek és a kapcsolók, nagy előnye. Külön fürdőszobákban gyakran nincs elég hely a teljes mosogató beépítéséhez, de a vízvezetékgyártók elegáns és praktikus megoldást találtak erre a problémára - a WC-vel ellátott kis mosogatókat.

Részletesen megismerjük a mai cikket ezen egészségügyi berendezések jellemzőiről és fajtáiról.

Különlegességek

Az ilyen mosogatók fő jellemzője a miniatűr méret, amely lehetővé teszi számukra, hogy a legkisebb helyiségekben is elhelyezhetők legyenek. A jól átgondolt design és a lakonikus kialakításnak köszönhetően a mini mosdó szinte mindenütt telepíthető, anélkül, hogy zavarja a fürdőszoba ergonómiáját.

A kis WC-mosdók számos kulcsfontosságú paraméterben különböznek: a méretek, az alak, a szerelési módszer, a gyártás anyaga. A vásárlók több száz modell közül választhatnak, ezért mindenki, aki zavarba ejtheti az ilyen héj beszerzését, biztosan megtalálja a megfelelő lehetőséget.

Különösen a mosdóban lévő miniatűr mosogatók esetében szaniterberendezést fejlesztenek - csapok, csaptelepek stb., Amelyek a szokásos méretekhez képest tömörebbek.

méretek

Egy kis mosogató kiválasztása a WC-hez, először is meg kell határoznia a méretét. Szükséges a fürdőterület területéről és a szabad hely szabad rendelkezésre bocsátása. Az ilyen mosogatóknak számos mérete létezik, de vannak olyan nem szabványos méretű modellek is.

A szaniter berendezések méretét általában három paraméter határozza meg: hosszúság, szélesség és magasság.

hossz

A mosdókagyló hossza nagyon kicsi, mert csak kézmosásra szolgálnak, ezért nincs szükség nagyméretű tálakra. A leghosszabb mini héj 45 cm, a legrövidebbek pedig kb. 20 cm hosszúak. A miniatűr modellek általában népszerűbbek: leggyakrabban az ügyfelek 23 cm hosszú vödröket vásárolnak.

szélesség

A mosogató szélessége vagy mélysége az egyik legfontosabb kritérium, hiszen attól függ, milyen kényelmes lesz a szaniter szerelvény használata. A legnagyobb modellek aligha nevezhetők kompaktnak, mivel szélessége 65 cm, és a legkeskenyebb mosdókagyló szélessége mindössze 18 cm.

magasság

A mosogató magassága általában nem túl fontos a vásárlók számára, mivel szinte semmilyen hatással van a használatra szánt helyre, amelyet ez a szanitereszköz elfoglal. A modellek magassága a piacon 7 és 62 cm között van, és általában az a talapzat magassága, amelyen a tálat fel vannak szerelve, rendszerint figyelembe kell venni. A legnagyobb igény a 18 cm-es szabványos magasságú mini héjakra.

Mini opciók

A mosdók legkisebb mosogatói nem nagyon funkcionálisak - csak mosogatják a kezüket, és tisztítják a szivacsot, de többet nem szükséges, mert minden máshoz egy nagy, teljes értékű mosdó található a fürdőszobában. Ezért a kényelem és a tömörség között a legtöbb vevő választja az utóbbit.

A legkisebb helyeket sarok mosdókagylók foglalják el, valamint nem szabványos formájú mintákat - kerek, ovális stb. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az ilyen kagylóknak nincs sarkuk, bármelyik oldalról megközelíthetőek, ezért a telepítési hely sokkal könnyebb választani.

Íme néhány lehetőség a miniatűr mosdókagylókra:

 • sarokmosó Melana MLN-8010A, 23x23x13 cm;
 • Kerek mosogató Scarabeo IN-OUT 25 8019, 24,5x24,5x14 cm;
 • téglalap alakú mosdó Hidra LOFT LO20,232x20x12 cm;
 • Melana MLN-7947A félköríves mosogató, 40,5x22,5x13 cm.

Lógó mosdók

Mivel a szabad helyhiányos körülmények között minden tér centrum fontos, a WC-vel ellátott kis mosogatók kialakítása ilyen telepítést biztosít, amelyben annyi helyet "elfogyasztanak". Ezért a legnépszerűbbek a felfüggesztett modellek, amelyek telepítéséhez nincs szükség talpra vagy talapzatra.

Felfüggesztett mini mosdókagyló fémrögzítéssel a falra rögzítve. Ezzel a telepítési móddal azonban a mosogatóhoz csatlakozó összes cső és tömlõ látható marad, ezért ha nem fedezed le a hamis fal mögötti kommunikációt, ez a design nem fog túlságosan esztétikusnak lenni. A mosogatók előnye, hogy egyáltalán nem zavarják a WC-t.

Corner modellek

A legközelebbi toalettek tulajdonosai, rendszerint, válasszanak sarokfogókat. Ezek a modellek a nem szabványos helyiségekre is alkalmasak, például nagyon hosszú vagy keskeny toalettek. Háromszögletes mosogatók is kiválóan alkalmasak fürdőszobákhoz, amelyek rések és falak vannak.

Amikor vásárol egy sarok mini mosdó, akkor figyelembe kell vennie a sok részletet. Tehát nem szabad zavarni a WC-ajtó nyitó-zárását, és ennek megfelelően a bejárati-kilépési helyet. A keverőnek olyan kompaktnak és alacsonynak kell lennie, amennyire csak lehetséges, ellenkező esetben a vízsugár a helyiségben szórni kezd.

Mini mosdók WC-hez (45 fotó): modellek, beépítésük

Még egy kis fürdőszobában is létrehozhatunk legfontosabb kényelmi lehetőségeket, és egy modern mini mosdó a WC-hez segít ebben nekünk, ami tisztaságot és kényelmet biztosít. Ez a kompakt készülék funkciói nem rosszabbak a nehézkes társaiknál, de egyedülállóan helyet takarít meg.

Természetesen alapvető fontosságú, hogy a WC használatát követően tiszteletben tartsuk az alapvető higiéniát, és a készülék miniatűr méretei minden tiszta háztartásban örömet okoznak. Ezért a mini mosogatók - ez egy nagyon népszerű modern vízvezeték.

A design újdonságának sokoldalúsága a tér óvatos használatában.

Tervezési jellemzők

Mint a standard mosogatók, a miniatűr kongenereik két kategóriába sorolhatók:

 • a termékek legnagyobb választékában, amelyeket közvetlenül a falhoz rögzítünk;
 • A fürdőszoba és a WC saroklemosója még több helyet takarít meg.

Tervezési lehetőségek

A modern mini mosdók és a szekrény a WC-vel elragadnak minket a különböző konfigurációk, színes ötletek, méretek.

 • A mini modellek fel vannak függesztve, fel vannak szerelve, beépítettek és mosnak egy "Moidodyr" éjjeliszekrénysel.
 • Néhány modellnél néha nincs lyuk a keverő számára.
 • Az eredeti héjak szokatlan designja megtalálható a piacon: blot, kiömlött csepp vagy bonyolult szabálytalan forma formájában.
 • Ezeknek a termékeknek a gazdagsága meglepni fogja a stílus legeldugottabb ismerőseit is.
 • Néhány minta hálóval van ellátva a lefolyóhoz, és a lyukak dísz formában készülnek.

előnyök

Ma egy mosdó mosogatója egy álom valóra vált.

Az ergonómikus, kompakt, elegáns egészségügyi berendezés kedvező tulajdonságokkal rendelkezik:

 • a szerkezet kis méretei (legfeljebb fél méter átmérőjűek);
 • stílusos design;
 • a mérnöki innováció ésszerűsége.

Így a maximális funkcionalitás sikeresen kombinálható a formák tömörségével.

méretek

A felfüggesztett eszköz telepítési sémája.

A mini mosogatók méretei lehetővé teszik számunkra, hogy az alapvető kényelmet még egy nagyon kis mosdóban is elrendezzük.

Adjuk meg az ilyen mosdókészletek méreteit:

 • szélessége 30-55 cm;
 • mélység - 25-55 cm.

Figyelj!
A legkedveltebb modell egy 45 cm hosszú, de különböző szélességű mosdókagyló - 18 cm-től.
Ez a fogyasztói igény egyszerűen magyarázható: szinte nincs hely, egyszerűsíti a tisztítást, és nem terheli a belső teret.

A 23 cm-es WC-vel rendelkező ergonomikus mini mosdók nagy igényeket támasztanak, a sikeres forma megakadályozza a fröccsenést, ugyanakkor nagyon kényelmes a használata - a kéz nem érinti a közeli tartályt.

A sarok mini mosdó felszerelése

Mini mosdókagyló anyaga

A nagyméretű vízvezeték üzletekben a drága természetes kőből készült mini-kagyló és a modern kompozit anyagok gazdaságosabb lehetőségei, az elegáns üveg vagy a nemesfémből származó réz, bronz egyedi minták. (Lásd még a "Mosdókagyló a fürdőszobában" opciókat.)

Nyilvánvaló, hogy áruk eltérő, és mégis választunk egy modellt WC-jünk tervezésére.

A csúcstechnológiájú edzett üveg mosdója

 • Az üveg különleges szilárdságú és sokféle mintát tartalmaz: sima vagy hullámosított, átlátszó vagy színes, mintával vagy anélkül, matt és átlátszó szerkezettel. Sajnálatos módon a vízkő a kemény vízről tűnik az üvegen, és láthatóbb a sima és átlátszó felületen.

A hagyományos kerámiák még mindig nagyon népszerűek a páratlan tulajdonságaik miatt.

 • A kerámia erős és tartós. Ez a mosdókagyló higiénikus és könnyen tisztítható - a jegesedés visszaszorítja a szennyeződéseket. Az ilyen kis méretű termék anyagának nagy tömege egyszerűen láthatatlan.
 • Összetett anyagok. A modern gyártók mesterséges kőből készült mosogatókat kínálnak, amely a kvarc vagy gránit morzsák 80% -ának és a polimer 20% -ának felel meg. Az ilyen mosdókagylók tartósak, kényelmesek és látványosak a színező pigmentek tartalmának köszönhetően, és a gondatlan gondozásban.
 • Természetes kő Az ebből a drága anyagból készült eszközöket rendszerint megrendelésre készítik. A gondoskodás nem könnyű: szagokat szívnak fel, festenek mindenféle pigmentből. Igen, és a saját kezével való felszerelés nagyon kockázatos.

A kő gyönyörű és gazdag textúrája előnyösen kihangsúlyozza a tekintélyes belső térséget.

 • Réz vagy bronz. A nemesfémekből készült miniatürk mosdó kiválóan díszíti a WC-t, de a komplex ellátás gyakran arra kényszerít minket, hogy ne vásároljunk: a karcolások azonnal megjelennek a semmiből, az oxidációt zöld foltok hagyják.

Telepítési módszerek

Csatornázási eszközök csatlakoztatási rajza

A termékhez mellékelt utasítás különféle tanácsokat ad a telepítéshez, a terméktípustól függően. Az ilyen mosdókészletek könnyen telepíthetők, mert a lefolyó, valamint a vízellátás is - következő.

felfüggesztés

Felfüggesztett mosogató - a leginkább ergonomikus.

 • Jelentős súly modellek a készletben vannak a zárójelek, amelyek támogatják.
 • Egy szép plusz azok funkcionalitása, technikai kiválósága és esztétikai megjelenése: minden cső, tömlõ a modell elegáns formájába van csomagolva.
 • Nem zavarja a tisztítást.

A lábán

Érdekes minta egyfajta talapzaton - keskeny láb.

 • Ez a modell a falhoz közel helyezkedik el.
 • A terhelésről gondoskodnia kell egy ilyen mosdófülről, különben a vékony láb felrobban.
 • Ebben a mosdó-tulipán minden kommunikáció rejtve van a lábakban.

Egy szekrényben

Nagyon kényelmes mini mosdó kabinethez WC-vel.

A szekrényben nemcsak a szifont és a csöveket, hanem a toalettpapírt, a tisztítószereket és még egy kis pillanatnyi vízmelegítőt is elrejtjük, az ilyen "moidydry" speciális polcokkal van felszerelve.

szögletes

A képen - a sarokmodell.

A szögletes modellek nagyon népszerűek:

 • a lehető legtöbbet takarítanak meg;
 • ezek a kagylók nem blokkolják az átjárót;
 • szervesen beáramoltatva a belső térbe. (Lásd még a cikket: A fürdőszoba belseje: tervezési lehetőségek.)

Tippek a választáshoz

 • mérje meg a helyet a jövőbeli mosogatóhoz, hogy illeszkedjen a mérethez;
 • négyszögletes WC-k esetében a szögletes mosogatók kényelmesebbek;
 • pontosan meghatároznánk a mosogató kívánatos típusát;
 • mixer vásárolni rövid és alacsony;
 • vizsgálja meg az eszköz és alkatrészek anyagminőségét.

Figyelj!
Ha a higiénikus zuhanyt a készletben csatlakoztatja, a mosogatógépnek szüksége lehet erre a csatlakozásra.

Laconic modell törülközőtartóval.

A mérnöki megoldások és a modern design racionalizmusa hozzájárul a helyiségek néhány centiméteres hatékony használatához.

 • Ma felfüggesztett vízvezeték, "növekvő" a falból. Vizuálisan felszabadítja a helyet, és megkönnyíti a tisztítást is.
 • A keskeny héjak híresek a leggazdagabb modelltartományokról, és a szögletes társaik fő tompítása helytakarékos.
 • Telepítésük módja szerint ezek a "csecsemők" felfüggesztésre kerülnek, felettiek vagy beágyazottak, de a döntő szavuk a választásunk az egyéni preferenciák.
 • Egzotikus anyagok - az onyx, a gránit, a márvány intenzív ápolásra szorulnak, és a porcelánból, kerámiából és fajanszból készült mosdókagylók még mindig értékesek kifogástalan megjelenésükért, praktikusságukért és egyszerűségükért.

A listán szereplő mosogatók mindegyike kényelmes, funkcionális és életet élvez. És ebben a cikkben a videó további információkat tartalmaz ezekről a vízvezeték-szerelvényekről.

Mini szekrények mosdóval

 • Termék kód: 1915
 • Méretek (w * g * h): 43 * 25 * 80 cm
 • Termék kód: 1913
 • Méretek (w * g * h): 50 * 30 * 80 cm
 • Termékkód: 2006
 • Méretek (w * g * h): 46 * 31 * 80 cm
 • Termékkód: 2157
 • Méretek (w * g * h): 43 * 25 * 80 cm
 • Termékkód: 2112
 • Méretek (w * g * h): 34 * 34 * 84 cm
 • Termék kód: 2689
 • Méretek (w * g * h): 44 * 25 * 84 cm
 • Termékkód: 1849
 • Méretek (w * g * h): 45 * 34,7 * 50 cm

A modern fogyasztók nagyon sokoldalú egyének, legtöbbjük elutasítja a sztereotípiákat, és preferenciái nem mindig esnek egybe. Ha egyszer az áruválaszték "távolról dolgozott" a vásárlón (sokan emlékeznek a "múlt" azonos típusú fürdőszobájába, mintha másolnák egymást), most a tervezők még a leginkább elképzelhetetlen ötleteket is felismerik, amelyek között mindenki megtalálja álmai megtestesülését.

Az internetes áruházunkban kisméretű emelvénymintákat próbáltunk összeszerelni, amelyek a legoptimálisabb ár / formatervezési / minőségi arányt testesítik meg.

Melyiket válasszuk?

A következő változatok egyikében kínáljuk a vásárlást:

Széles vagy keskeny, fehéres vagy élénkpiros, fiókokkal vagy anélkül... Ezek a modellek régóta elérték a rést, számos jelentős előnynek köszönhetően:

 • kiváló stabilitás (ha a padló kivételével biztonságosabb lenne a bútorok elhelyezésére?);
 • könnyű összeszerelés és beállítás (a fürdőszoba egyenetlen padlóját kompenzálja a króm lábak magassága);
 • univerzalitás (első osztályú bármilyen belső térbe illeszkedik).

2. Felfüggesztett modellek

A modern belsőépítészet stílusos know-how-ja. A beépített modellek minden bizonnyal értékelni fogják azokat az embereket, akik mindig tartják az időt. A keskeny állványok lógásának vitathatatlan előnyei:

 • gyönyörű design;
 • a "súlytalanság" hatása (úgy tűnik, hogy "lengetnek" a levegőben a lábak hiányában).

3. Corner Mimi 34 a Bellezza gyártótól.

Ezek a modellek előnyösen kiegészítik a legközelebbi fürdőszoba belsejét. Ezek között megtalálhatók a padló- és falszerkezetek is, amelyek különböző stilisztikai és színsémákban játszódnak le.

Kényelem, tömörség, stílus

Egy kis fürdőszoba funkcionális és kényelmes, egy kis segítségre van szüksége, hogy "segítsen neki válni":

- egy kompakt, de ergonómikus mosogatóba helyezi;

- rejtsd el a csővezeték csúnya elemeit és a szennyvizet;

- a lehető legnagyobb mértékben kihasználja a szabad helyet a mosdó alatt;

- a háztartási vegyi anyagok és a higiéniai termékek elrejtése a kíváncsiskodó szemektől

- Semmilyen esetben ne sértsen egyetlen stílus koncepciót sem.

A Bath-Art online áruház mosogatóján lévő mini állványok katalógusa, valamint szakembereink biztosítják, hogy mindezen feltételek teljesüljenek! És ezenkívül elmondják, hogyan kell felszerelni a többi helyet.

Kicsi kagyló (mini)

 • Ifo
 • Gyűjtemény: Frisk
 • Származási ország: Svédország
 • Méretek, lásd: 45.3x35x13
 • Shell anti-sár bevonat: nem
 • Termék kód: 14935
 • Vitra
 • Gyűjtemény: Arkitekt
 • Gyártási ország: Törökország
 • Shell anti-sár bevonat: nem
 • Termék kód: 9966
 • Gustavsberg
 • Gyűjtemény: Alapvető
 • Származási ország: Svédország
 • Méretek, lásd: 49x36x20
 • Shell anti-sár bevonat: nem
 • Termék kód: 14075
 • Laufen
 • Gyűjtemény: Pro S
 • Származási hely: Svájc
 • Termék kód: 3754

Kis mosogató ideális kis fürdőszobák, kis méretű konyhák, stúdió apartmanok és műhelyek számára. Kompakt, funkcionális, elegáns, költségvetésük van. A mini mosogató használata ésszerű megoldás a gyermekes családok számára, valamint az összes nem triviális design szerelmeseinek és kis méretű tulajdonosainak.

A mini mosogató érkezett hozzánk Franciaország régi kerületéből, ahol nagyszámú kicsi, szaniter létesítményekkel rendelkező lakás szokatlanul szerény méretű. Nagyméretű modellek funkcionalitása, és nem különbözik a telepítéstől. A konstrukciót leggyakrabban mosdóként használják, de más célokra is szolgálhat, például a művészeti műhelyek mosóeszközeihez. Egyéb előnyök:

 • Ha más bútorok, vagy akár sarok között van egy bizonyos kis terület, könnyen kiválaszthat egy megfelelő méretű terméket;
 • Ideális sok gyermekes családok számára;
 • Az eredeti keverővel együtt a belső tér csúcspontja lesz;
 • A felfüggesztett, beágyazott és felületi modellek nagy választéka bármilyen célra.

A legnépszerűbb anyagok porcelán, szaniterek, mesterséges márvány és kerámia.

Mennyire indokolt egy mini mosdó

Így történt, hogy otthonaink mosdószobáinak többsége nem büszkélkedhet egy nagy négyzetre. De kiderül, hogy ez nem ok arra, hogy megtagadja magától az alapvető kényelmet. Mini mosdó 20 cm-es WC mélységhez tökéletesen illeszkedik a belső térbe.

Természetesen ilyen méretekben a teljes körű reggeli edzés enyhén nehéz, de ahhoz, hogy öblítse le a kezét, elég. Ráadásul a modern piac széles választékot kínál ezeknek a mosogatóknak.

20 cm mélységű modell fénykép.

Milyenek a héjak, és mi ezek?

A mosdók mosogatói, bár szerény méretűek, de fő jellemzőik és a piacon kínált ajánlatok számában sokkal kisebbek a nagyméretű társaiknál.

Anyagtermelés

Amint azt korábban említettük, a mosdókagyló a WC-hez hasonló anyagokból készült, mint a vízvezeték többi része (lásd még a "Sink Tulip: választás, telepítés és használat" c.

A kerámiák és az üveg piaca kínálatainak nagy része, bár a természetes kő, a kompozit és a fém nem nagyon alacsonyabb a tartományban.

Eredeti porcelán mosogató.

 • A porcelánból és fajanszból készült kerámia szaniterek hagyományosan klasszikusnak számítanak. Teljesen megfelel az egészségügyi követelményeknek és szabványoknak. A mosogatót tartalmazó máz könnyen megmossa az anyagot, és az irigylésre méltó élettartammal rendelkezik. A porcelán ára természetesen magasabb, és ezek a termékek hosszabb ideig tartanak, de a vízvezetékhez tervezett terhelés mellett egy költségvetési fajansz is lehetséges.
 • A legszélesebb színválaszték és a lenyűgöző üvegtermékek. A gyártás ilyen vízvezeték sokkal olcsóbb, mint a porcelán, ezért az üveg mini-mosogató most már nagyon népszerű. Az üveg nem csak demokratikus értékét vonzza, az ilyen termékek mindig gyönyörűek és eredetiek. Az edzett üveg átlátszó, matt, hornyos vagy sima lehet, de mindenképpen nem lesz közönséges dolog.

Színes üvegből készült termékek.

Tipp: a modern csapvíz elég kemény, sok szennyeződése van. Ennek eredményeként foltok és fehéres virágzás folyamatosan megjelennek egy sima átlátszó tálban. Ezért ha 22 cm-es vagy annál nagyobb mini-mosogatót szeretne telepíteni, jobb, ha hullámos bevonattal ellátott matricát vásárol.

Márvány tál.

 • A természetes kőből készült minicamin kevésbé találkozik. Ezt az anyagot tekintik a legdrágábbnak, így a gyártási modelleket gyakorlatilag nem gyártják. Legtöbbjük egy adott megrendelésre készült tálak. Természetes kő kétségtelenül szép, de a szolgáltatás nagyon szeszélyes. Nem ajánlott tisztítani agresszív vegyületekkel vagy abrazív porokkal. Ezenkívül egyes ásványi anyagok képesek felszívni a szagokat, ami ebben az esetben nem kívánatos.
 • A kompozit egy másik kérdés. 80% -ban természetes kőből és 20% kompozit gyantákból áll. Ennek eredményeképpen a végtermék vizuálisan nem különbözik a természetes kőtől, csak a természetes ásványi anyagok hátrányaitól mentes. Továbbá a modern színezékeknek köszönhetően 100% -os hasonlóságot érhet el természetes, természetes ásványokkal.
 • A fémes vízvezeték kevésbé gyakori, főként a színesfémek rézből és bronzból készült termékek. Rendkívül sima felületük van, ami nem mindig kényelmes, ezen a felületen láthatja a karcolásokat és foltokat. Ráadásul ezek a tálak meglehetősen zajosak, ha az üveg, a kerámia vagy a kő elnyomja a leeső víz hangját, a fém ellenben erősíti.

Termékek típusai

 • A felfüggesztési lehetőségek ugyanúgy léteznek, mint a hagyományos termékeknél. De a leggyakoribb a nyitott független felfüggesztés. Ugyanakkor a mini héj szifonja a kompozíció különálló része. Rendszerint nikkel bevonattal készülnek.

A szifon alakja a belső iránytól függően kerül kiválasztásra. Lehet, hogy puha, lekerekített vonalak, vagy éppen ellenkezőleg, közelebb állnak az aprított technokrata stílushoz.

 • Néha kis helyiségekben nagy edényt építenek egy elegáns lábra, ezek a termékek közelebb vannak a hagyományos tulipánhoz. Mini szekrény mosdóval, úgy néz ki, mint egy egység.
 • A működés szempontjából a 400 mm széles szekrényű mini mosogatók sokkal kényelmesebbek. Ez a design könnyen illeszkedik szinte minden helyiségbe. Ugyanakkor a tál súlya önmagában nem jelent sokat, hiszen egy szekrényen alapul.

A mosdó alatti doboz nemcsak gyönyörű, hanem praktikus szempontból is kényelmes. Mosószereket tárolhat a tisztításhoz vagy hordozható vízmelegítőhöz.

Kis mosdó káddal WC-vel.

Néhány telepítési tipp

A mini-mosdók telepítésének útmutatója sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos méretű minták. Ez érthető, mivel a kis méretű tálak viszonylag könnyűek, még akkor is, ha a WC-vel ellátott szekrényhez jutnak.

A telepítéshez építési szintre van szükség, fúróval, lehetőleg perforációs funkcióval, csavarhúzóval, csavarhúzóval és kulcsok készítéséhez a csapok vagy horgonycsavarok csavarozásához.

A padlóról a felső vágásig tartó optimális távolság 85 cm. A telepítés megkezdéséhez pontosan ezt a vízszintes vonalat kell jelölni.

Végezze el, hogy szigorúan a szinten legyen. Ezután csatlakoztassa a tálat a falhoz, és jelölje meg a lyukak helyét.

Javasolt méretek sarokmodellekhez.

Tipp: Annak érdekében, hogy a fúró ne csússzon át a csempe fölött, és a csempe mázas része kevésbé repedt, a ragasztószalagot ragasztószalaggal előszerelheti. Magabiztosságért a fúró bejáratánál kis betűket kell készíteni, ezt a szakemberek nevezik.

Miután minden lyuk fúrásra került, a műanyag tüske be van építve és a rögzítőcsavarok be vannak csavarva. Annak érdekében, hogy a csésze csavarja kényelmesebb legyen, a csapok kb. Ne felejtsük el, hogy a tálca minden helyen tömítéseken keresztül csatlakozik, a fém csapok nem érintkezhetnek közvetlenül a mosogató testével.

Javasoljuk, hogy a keverőt azonnal helyezze a tálra. Az a tény, hogy az alábbiakban egy speciális vágólemezzel van rögzítve, amelyet egy fémcsavar rögzít. És ha lefagyasztja a tálat a falon, akkor nagyon kellemetlen lesz, ha később fel is szerzi a keverőt.

Mosogató a pulttal.

Tipp: a tál és a keverő közötti rés, valamint a fal és a szerkezet közötti rés miatt sok tömítést kell töltenie. Leggyakrabban használt ez az átlátszó szilikon.

A cikk videója bemutatja a mini mosdók fő modelljeit.

következtetés

Végezetül azt szeretném megjegyezni, hogy a mosdókagyló mosdók nem csak kényelmes szaniterek, hanem egy olyan világos belső tér, amely akár egy ilyen kis szobába is bűbájossá tehet (lásd még a "Porcelán kőzet - a természetes kő szépsége" című cikket).

Kis mosogató kiválasztása a fürdőszobában vagy a WC-ben

Egy kis fürdőszoba vagy WC kialakítása nagyon nehéz feladat, különösen, ha nemcsak kényelmes, hanem gyönyörű szobát szeretne kapni a kijáraton. Az egyik hasznos ötlet ebben az esetben egy mini mosogató telepítése lesz. És a funkció nem szenved, és a terület növekszik. Hogyan válasszunk egy kis mosogatót a WC-ben vagy a fürdőszobában próbáljuk megérteni ezt a cikket.

Ajánlások a kiválasztáshoz

A megfelelő mosogató kiválasztásához bizonyos műveleti sorrendet kell követnie.

 1. Mielőtt elmész az üzletbe, készítsen méréseket a helyiségekről. Ez lehetővé teszi, hogy kitaláljuk a helyszínen azt a tényt, hogy egy vagy másik mosogató bejut a kis szobájába.
 2. Kis téglalap alakú helyiségekben a tervezők tanácsot adnak egy sarokmini mosogató megvásárlásáról. Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket a legkisebb területi veszteséggel helyezze el.

Figyelmeztetés. Vásárláskor mindig ellenőrizze a gyártás minőségét és a házasság hiányát. A héjnak nem kell zsetonjai, repedései és egyéb hibái vannak.

A mini-shellek hátrányai és előnyei

Ha tanulmányozzuk az ilyen típusú vízvezetékek hátrányait és előnyeit, akkor a tapasztalt emberek arra a következtetésre jutnak, hogy a mini-mosogatóknak több hátránya van, mint az előnyök.

Előnyüknek tulajdonítható a szabad tér feltétel nélküli megtakarítása és a telepítés lehetősége, ahol a rendes mosogató nem illeszkedik.

De ezeknek az egységeknek a hátrányai valamivel többet találtak:

 1. Kis méret. A legtöbb mosdókagyló olyan méretű, hogy az egyszerű mosás nem mindig lehetséges. A kis mosogatók csak mosdóként szolgálhatnak.
 2. Spray víz. A keverő rossz választékával a víz elárasztja az összes falat és ugyanabban az időben.
 3. Funkcionalitás. Mint már említésre került, az ilyen mosogatószerkezetek alapvető működése egyszerű kézi mosáshoz vezet, mivel alig tudja majd teljesen fogni a fogakat vagy mosson az arcodon.

Azonban gyakran ezeket a termékeket kizárólag mosdókagylóként vásárolják a WC-ben vagy a kombinált fürdőszobában. Nagyszerű munkát végeznek ezzel a funkcióval.

Kis mosogatók és anyagok méretei

Jellemzően a miniatűr héjak méretei 30 cm és 55 cm közöttiek, és 25 cm és 55 cm közöttiek. A legelterjedtebbek a 45 cm hosszúságú modellek, amelyek szélessége 18 cm-es, de ez a méret optimálisnak számít egy kis vízvezeték szerelvényhez.

A gyártási anyagok szerint a mini mosdók nem különböznek a teljes méretű mosogatóktól.

 1. Kerámia és cserép - a mosogató hagyományos és leggyakoribb anyaga. Alacsony áron az ilyen termékek elégedettek mind a megoldások formájával, mind a színsémával. A kétségtelen előnyök közé tartozik az egyszerű gondozás és a megfelelő erő.

Alak és szerelési lehetőségek

A mini-héj telepítésének különféle változatai lehetővé teszik, hogy bármelyik konstrukcióhoz válasszon funkcionális mosdót. Lehetőség van a felfüggesztett, beépített vagy fektetett mosogató felszerelésére. Egy kis mosogatót egy tartóhellyel vagy szekrénnyel vásárolhat. Mindez az Ön preferenciáitól és tervezési ötleteitől függ.

A mini mosogatók telepítése nem különbözik a teljes méretű mosdókagylók beépítésétől. Általában ez a folyamat így néz ki:

Felfüggesztett mini mosogató. Az ilyen termék beszerelése a falra speciális csapok használatával. A legfontosabb ezeknek a csapoknak a helyes megjelölése és elhelyezése, mert szigorúan vízszintes helyen kell elhelyezkedniük, és egymástól való távolságuknak egyértelműen meg kell egyezniük a mosogató nyílásaival.

A jelölések alkalmazása után szükséges a lyukak fúrása, a csapok felszerelése és a már összeszerelt mosogatóval ellátott szifon és keverő segítségével. Ez a szerkezet speciális alátétekkel van rögzítve. Ebben a telepítésben nincs semmi bonyolultság, kivéve a szerkezet kis méretének hátrányát.

Mini mosogató tulipán. Ennek az egészségügyi terméknek a beszerelési folyamata majdnem megegyezik a felfüggesztett mosdó beépítésével, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben a szegecsek jelölésének magasságát a tulipán szárának magassága határozza meg. A mosogatót a már kialakított lábszárra helyezzük, amikor a láb már be van szerelve.

Mini mosdó és szekrény Valószínűleg a legegyszerűbb mosdó telepítése. Mivel a talapzat maga egy tartó, a telepítés csak vízellátással és vízelvezetéssel rendelkezik. Ugyanaz a szekrény rögzíthető a falhoz, akár szegecsekkel, akár ragasztóval. Bizonyos esetekben a szekrény egyáltalán nem támogatja, így bármikor eltávolítható vagy kicserélhető. A szekrény beállításakor fontos szerepet játszik a lábak megfelelő magasságállítása.

Corner mini mosdó. Az ilyen mosogató beépítése függ a kialakításától, mivel ezek felfüggeszthetők vagy állványokkal vannak ellátva. Ezért a rögzítést ugyanúgy végezzük el, mint egy teljes méretű héjban, figyelembe véve annak formai tényezőjét.

A kis mosogatók gondozása

Annak érdekében, hogy a mosdók hosszú ideig megőrizhessék eredeti megjelenését, számos egyszerű szabályt kell követni:

 • nem kell nehéz és hegyes tárgyakat dobni a mosogatóba, mert károsíthatja a textúra integritását;
 • az elzáródások elkerülése érdekében ne hajtson el hajót, gyapotot és kis szemetet a mosogatóba;
 • kövesse a vízvezeték anyagának kezelésére vonatkozó szabályokat;
 • Ne használjon súrolószereket az üveg felületén.
 • ne emelje ki a marószódát a kerámia mosásakor;
 • ne tisztítsa meg a természetes kő homokkal, szódával és sóval;
 • használjon speciális szivacsokat és tisztítószereket nemvasfémek és természetes kő termékekhez;
 • a kompozit anyagok foltjai szappannal vagy fehérítő oldattal eltávolíthatók;
 • a rézhéjak tisztíthatók citromlével - ez eltávolítja a zöldes árnyalatot, és a só, a liszt és az ecet keveréke ragyogóvá teszi a mosdót.

Tulajdonos véleménye

Anna, Moszkva: "Az új lakásban lévő fürdőszoba nagyon kicsi volt. Amikor a mosógép megvásárlásakor felmerült a kérdés, kétség merült fel arra vonatkozóan, hogy a gép illeszkedne-e a fürdőszobába, vagy szükség lenne-e a konyhába helyezni. Aztán elmentünk a boltokba, hogy lássuk, vannak-e kis méretű autók, és szerencsére megállapították, hogy nem csak kis autók, hanem mini-kagylók is voltak. Így az írógép konyhában való felszerelésének kérdését önmagában csökkentette, és a mosogató megvásárlásának problémája is megoldódott.

A felfüggesztett mini mosdót a mosógép méretéhez igazították, téglalap alakúak. Mosogató két lyukkal: a túlfolyáshoz és a víz elvezetéséhez. Ezenkívül a függőleges leeresztőcső szinte a falhoz közel helyezkedik el, oly módon, hogy ne zavarja a gép mosogató alá helyezését. Az egyetlen dolog, ami kicsit zavaró volt, hogy a lefolyó lyuk két kis lyuk formájában van, egy teljesen vízszintes felületen, mert a víz nem menekül gyorsan, mint a nagy mosogatókban. De ezt figyelmen kívül hagytuk, amikor kiválasztunk egy modellt, legközelebb biztosan figyelemre méltó az ilyen csekély. Általánosságban elmondható, hogy a függő mini-mosogató örömmel fogadta és megoldotta a csővezeték meglehetősen bonyolult problémáját egy kis fürdőszobában. "

Szergej, Vologda: "Úgy döntöttünk, hogy javításokat végeznek a fürdőszobában, és onnan távolítsuk el a régi vízvezeték-felszerelést, amelyet még mindig a szülők örökölnek. Megpróbálták használni egy kis helyet a maximálisra. Ennek eredményeként megálltunk egy háromszög alakú fürdő és egy szögletes mini-mosogatóval szemben. És úgy döntöttek, hogy egy kisméretű mosogatót vesznek magával. Ennek eredményeképpen egy kis helyiségben nemcsak a komfort, hanem a nem szabványos kialakítás is létrejöhetett, és emellett hagyta el az összes szükséges vízvezeték elemet. Sokan ezt a problémát megoldják egyszerűen a mosogató tisztításával és csak a fürdőszobában, de ez a lehetőség nem felel meg nekünk. Nagyon örülünk, hogy ezt a sarkos mosogatót egy talapzattal vásároltuk. És ott van, ahol különféle apróságokat tennének. "

Így ha a mosdót kis helyiségekbe kell helyezni, akkor a mini mosdók kiváló módot jelentenek. Ilyen megoldások tökéletesek irodákhoz, WC-khez és apró fürdőszobákhoz. A különféle lehetőségek lehetővé teszik, hogy egy mini mosogatóba illeszkedjenek bármilyen kialakításban.