Legfontosabb > Fürdő

Mini szőnyeg a darabon (csomagolás nélkül)

A webhely kiskereskedelmi árakat tartalmaz, amikor az áru egy darabjától rendelve megtekintheti a nagykereskedelmi árakat, jelentkezzen be a nagykereskedelmi ügyfél személyes számlájára, vagy egyszerű regisztrációs eljáráson megy keresztül.

A nagykereskedelmi ügyfelek számára a színkeverék - lehetővé teszi, hogy további 10% kedvezményt kaphasson a katalógus egész részéről, a mini szőnyegek kiválasztott színeit a menedzser önkényesen megváltoztathatja a rendelés feldolgozása során a készlet erejéig. Annak érdekében, hogy a rendelés elhelyezésénél használja a lehetőséget, jelölje be a "mini-mats by the mix mix" jelölőnégyzetet, és várja meg, hogy a menedzser a rendelés elhelyezését követően alkalmazza a kedvezményt.

Ha a keresett termék nincs raktáron, kérjük, értesítsen minket a "Jelentés kézhezvétele" gombra kattintva. Így gyorsan megkaphatjuk a visszajelzést, és megadhatjuk a megrendelőknek a szükséges pozíciókat a beszállítóknak, és Ön viszont az első, aki megkapja az átvételre vonatkozó információkat és a szükséges árukat. Előfizetés az érvényes egyszeri jelenlétre, csak egy adott termékajánlat esetén, és nem kötelezi Önt a vásárlásra.

A gyermek szőnyegek (mini-szőnyegek) a Valiant fürdőszobában egyedülálló megoldást jelentenek a baba fürdőzésével kapcsolatos különböző problémákra.

Javasoljuk, hogy mini szőnyegeket vásároljon az alábbi esetekben:

 • A baba abszolút nem szeret úszni, és egy olyan módot keres, amellyel érdekes játékösszetevőt lehet hozzáadni a fürdőzési folyamathoz? Valiant mini padlószőnyeg megvásárlásával Ön izgalmas játékgá válhat.
 • A kisgyermek még mindig egy csecsemő és fejleszteni szeretné a vizuális érzékelést a fürdés közben a fürdőszobában? Helyezze a Valiant szőnyegeket a fürdő másik végén, és a baba élénk színű foltokra koncentrál.
 • A baba lábai csúsznak a fürdő sima felületén, és arra gondolsz, hogyan védheted meg a véletlen cseppektől? A kád alján egy nagy Valiant csúszásgátló szőnyeg megvásárlásával megoldhatja ezt a problémát.
 • A baba, éppen ellenkezőleg, szeret úszni, és ezt a folyamatot el akarja kísérni hasznos játékokkal a horizontok és a motoros készségek fejlesztése érdekében? A különféle állatok alakú mini szőnyegek felkeltik Önt és a gyereket. Egy korábbi korban képes lesz kiszabadulni és ragaszkodni a fürdő felületéhez, feltárni textúráját, tanulmányozni az állatneveket és a színeket, és későbbi korokban a szőnyegek elősegítik a beszéd fejlődését, amikor a gyerek tündérekkel és szerepet játszik.

Mini padlószőnyegek

14. 55 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 11,5 cm × 10,5 cm; PVC.

12. 90 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 10 cm × 10 cm × 1 cm; PVC.

12. 19 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 8 cm × 8 cm × 1 cm; PVC.

10. 40 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 13 cm × 13 cm × 1 cm; PVC.

32. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 12 cm × 13 cm; PVC.

29. 26 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 13 cm × 12 cm; PVC.

92. 88 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 1 cm × 12 cm × 11 cm; PVC.

8. 49 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 14 cm × 9,5 cm; PVC.

93. 56 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 12 cm × 12 cm × 1 cm; PVC.

12. 41 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 12 cm × 9 cm; PVC.

187. 95 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Mini padlószőnyeg; Kínában; 10 cm × 1 cm × 14 cm; PVC.

11. 87 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 8 cm × 12,5 cm × 1 cm; PVC.

187. 95 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Mini padlószőnyeg; Kínában; 10 cm × 1 cm × 14 cm; PVC.

13. 70 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 11 cm × 9 cm; PVC.

11. 81 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 12,5 cm × 9 cm; PVC.

32. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

7. 94 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 12,5 cm × 9 cm; PVC.

105. 84 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 0,5 cm × 11,5 cm × 11 cm; PVC.

13. 89 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 8 cm × 8 cm × 1 cm; PVC.

105. 84 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 1 cm × 10 cm × 13 cm; PVC.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

Fürdőszobai szőnyegek, Mini szőnyegek

A fürdőszoba általában tele van mindenféle aprósággal és tartozékkal, mert mindannyian arra törekszünk, hogy a lehető legkényelmesebb és biztonságosabbá tegyük. Ha a fürdőszobában szőnyegtárgyat szeretne vásárolni, figyeljen a fényes, tartós és biztonságos mini-szőnyegekre, amelyek szintén nagyszerű ajándék lehetnek barátainak és szeretteiknek. Látni fogja, mennyire örömet fognak juttatni a gyermekeknek, elősegítve a fejlődésüket és biztonságosan megakadályozva a csúszós felületeken való leesést. Az ilyen fürdőszőnyeget nagy kopásállóság jellemzi, és évekig tart, a fürdőt díszíti, és örömteli hangulatot teremt mindenki otthon.

Különleges tapadókorongok révén a szőnyegek minden sík felületen szilárdan rögzülnek - legyen az padló vagy fal, alsó vagy falfala. Egyrészt fényes tárgyat kap, amely vonzza a gyermek figyelmét, másrészt egy funkcionális, biztonsági berendezést.
Az egyes mini szőnyegek hornyolt felülete hozzájárul a gyermekek motoros készségeinek fejlesztéséhez, és kiváló lábmasszést biztosít.

Egy ilyen szőnyeg minden úszni egy szórakoztató játéknak!

Ezenkívül a kiváló minőségű gyermek fürdőszőnyeg a következő hasznos funkciókat látja el:

 • védi a lábakat a hideg lapokkal való érintkezéstől
 • nem engedheti meg esni és megsebesülni
 • felemelő és díszítő belső

És ami fontos, a szőnyegek költsége egyáltalán nem nagy, ami szinte mindenki számára lehetővé teszi, hogy ilyen hasznos és funkcionális bútorokat vásároljon a fürdőhöz, anélkül, hogy károsítaná a családi költségvetést.

Vinil tapéták antibakteriális bevonattal.

Mini fürdő szőnyeg babáknak

Vásárolni mini fürdő szőnyegeket a csecsemők most döntenek azok a szülők, akik igazán értik, hogy a fürdőszobában nem csak a hely, ahol a vízkezelést. Ha kisgyerek van a házban, akkor ez a szoba fokozott veszélyt jelent, különösen a fürdő szempontjából. Ez a fajta tartozék biztosítja a fürdés folyamatának biztonságát, és a szoba helyzete kényelmesebbé és otthonosabbá válik.

Nem csúszós alsó és szórakoztató játékok a baba számára

A szőnyeg célja

A mini fürdő szőnyegek fényesen vannak tervezve, hogy vízszintes vagy függőleges felületre legyenek szerelve. Erre a célra speciális roncsokat készítenek rájuk, ami lehetővé teszi a díszítőelemek helyes rögzítését. Meg kell jegyezni, hogy ez a szerelési módszer előnyös, mivel a vízvezeték szerelvény vagy falburkoló anyag fő bevonata nem romlik. Mind a zománcra, mind az akril fürdõtartályra helyezhetõk. Ugyanez vonatkozik a csempe a falon. Nincsenek problémák mozgó elemekkel.

Érdeklődik a kérdésre adott válaszban. Hol kell telepíteni őket? Először is, ahol szükség van a baba csúszós és megbízható támogatására. Ez lehet a fenék, a fürdőkád vagy a zuhanytálca, a fal, sőt a padlóburkolat oldala (ez utóbbit gyakrabban használják a szokásos szőnyeg kiegészítéseként). A kis fürdő szőnyegek többfunkciósak. Nem csak a gyermek biztonságát szolgálják, hanem vonzza a figyelmet is, ezáltal jobban szórakoztatja a folyamatot.

További jellemzők

Kezdetben ezeknek az eszközöknek fő célja az volt, hogy biztonságos környezetet hozzanak létre az úszáshoz. De a gyakorlat szerint a díszítő elemek nem csak ezt a funkciót képesek elvégezni.

 1. Ismeretes, hogy a kisgyermekek jól asszimiláltak, ha játék formájában jelenik meg. A fürdés folyamatát nem nehéz összekapcsolni a fejlesztési tevékenységekkel.
 2. Alternatívaként díszítő díszeket is elhelyezhet az egészségügyi felszerelés oldalán. Ne habozzon, a baba örülni fog neki, mert örömmel fog úszni egyik oldalról a másikra. A kreatív szülők gyakran adnak feladatokat gyermekeiknek, például a delfinhez való úszáshoz vagy más állatok megjelenítéséhez, amelyek formájában a matricákat készítik.

A fényes játékok segítségével érdekes meseat hozhat létre és játszhat le gyermekeiddel.

 1. Az idősebb gyermekek számára készült mini fürdőszőnyeg értékes "eszköz" lesz, amelyet formák, színek, állatok, tengeri lények tanulmányozására használnak.
 2. Sok gyermek szeretne levágni az ékszert a tapadókorongokon, majd visszafogja.
 3. Azoknál a csecsemőknél, akik a közelmúltban megtanultak járni, az alján lévő gumi / szilikon díszek segítenek a magabiztosság megtartásában.

Ön, mint szülők, hozzájárul a gyermek intellektusának fejlődéséhez, képzelet és figyelem felkínálására. A kéz intelligencia és finom motorteljesítménye is jelentősen nő.

Gyártási anyagok

Ha babákhoz szeretné vásárolni mini fürdőszőnyegeket, jó lesz tudni, hogy különböző anyagokból készülhetnek. Annak ellenére, hogy a termék szintetikus, nem okoz semmilyen allergiát, mert maga az anyag semleges. Sajnos ez nem mondható el a használt festékekről, módosítókról. Ebből következik, hogy a gyermek egészségi állapotának felelős szülőként először győződjön meg róla, hogy megvásárolta a megvásárolt termékek minőségét.

A gumi szőnyegek hosszú ideig megőrzik fényes megjelenését, és jól tapadnak a felületre.

A gyermekek számára készült fürdőkád:

Fajták méret szerint

Ha a baba már vízfürdőben veszi fel a vízkezelést, akkor a gumi alapja nem feltétlenül fedezi a fürdő teljes fenekét. Lehet vásárolni egy sor mini fürdő szőnyeg, de általában többféle változatban kínálják őket.

Ez lehet egy nagy díszítőelem, amely teljesen lefedi az alját. A mozgékonyságának mérete miatt, még akkor is, ha a baba túl aktív ahhoz, hogy játsszon a vízben. Közepes méretű, olyan elemeket készítenek, amelyek utánozzák az objektumok, a növények és az állatvilág képviselőit. Annak ellenére, hogy bizonyos egészségügyi területek nyitva maradnak, veszélyes helyzet nem keletkezik. A mai napon igényelt mini szőnyeg a fürdőszobában a tapadókorongon, ami meglehetősen szokatlan alkalmazást biztosít. Különféle formájú díszek lehetnek a falakon, a konténer fenekén, kaotikus sorrendben vagy sorok formájában. A gyerekek nagyon szeretnék átrendezni őket helyről helyre.

Hiteles gyártók

A felhasznált anyagok biztonsága szempontjából az érdekes kialakítás, a formák sokfélesége, a karakter, a vitathatatlan vezetők a Valiant mini fürdő szőnyegek. Ez a gyártó a legélénkebb színeket választja a termékek díszítésére. Pontosabban, leírni őket, meg lehet jegyezni, hogy a gyártó összes termékét a megkönnyebbülés jelenléte jellemzi. Ez lehet duzzanatok, lapos tüskék, bordák, amely a legfontosabb - csúszásgátló hatás. Belsejében láthatjuk a tapadókorongokat, amelyek megkönnyítik a számok bármilyen felületen történő rögzítését.

Fontos, hogy ne csak a gyönyörű szőnyegeket válasszák, hanem a minőséget is

A polivinil-klorid gyártásának fő anyaga, amely antibakteriális adalékokat tartalmaz. Ez biztosítja a káros mikroorganizmusok, pl. Penész reprodukciójával szembeni ellenállóképességét. A gyártó azonban a víztelenítés után ajánlja a dekorációs elemeket folyó vízzel és alaposan megszáradni. A Valiant egyike azon kevés gyártóknak, amelyek teljes halmazokat kínálnak hőmutatókkal. A játék különlegessége, hogy változik a szín különböző vízhőmérsékleteken.

Nem találja meg a gyermekek számára készült fürdőkádak beszerzését és megvásárlását, mivel ez a fajta termék széles választékban kapható. A piacon megjelenik minden ízlés és tárca. Megbízható cég az Ikea, a piacra szállított modellek egy krokodil, amelynek szopókája van. A dekoratív elemet pezsgő felület jellemzi, amely a gyermek lábainak megbízható támogatását biztosítja.

A BabyOno cég felajánlja a rugalmas gumiból készült átlátszó, átlátszó termékeket. Lapos tüskékkel rendelkeznek, csúszásgátló hatásúak. Amint azt a képen láthatja, a gyártó csecsemőkkel ellátott fürdőszobai szőnyegei mindig világosak, így örömet és pozitív érzelmeket okoznak minden korosztályban. Igen, és a szülők ebben a helyzetben unatkozni nem szükséges.

A szilikon termékek képviselői a "Run to the Swim" sorozatból készült szőnyegek. Maga az anyag szorosan az aljához van rögzítve, így a tapadókorongok is megbízhatóbb kapcsolatot biztosítanak. A modellek tervezése eredeti. Érdekes lehetőségek a Canpol Babies készleteiben.

A választás helyes megválasztása

A vízvezeték ideális síkossága fő és alapvető paramétere, ez biztosítja a magas szintű higiéniát. Ebből következik, hogy nem valószínű, hogy csúszásgátlóvá tesszük. Ehelyett a szülők biztonságosabbá tehetik a gyermek tartózkodását a kádban. A csúszásmentes szőnyegek megfelelő használata megvédheti gyermekét súlyos sérülésektől. A cselekvés elve abból fakad, hogy a baba nem sima felületen nyugszik, hanem egyenetlen.

Minél fényesebb a tartozékok, annál inkább szórakoztatja a baba a fürdőzést.

Felmerül a kérdés, hogy mi legyen az ideális szubsztrát?

 • Először is, hipoallergén szintetikus anyagokból kell készülni. Az a tény, hogy természetes anyagok, például bambusz vagy rattan használatával lehetetlen csúszásgátló hatást kifejteni;
 • Másodszor, a dekorációs elemeknek képesnek kell lenniük nemcsak a vízszintes, hanem a függőleges felületen is. Csak így lehet biztos abban, hogy az aktív mozgásokkal is a baba biztonságban lesz;
 • Harmadszor, próbálj meg különféle elemeket választani, különösen mivel a modern gyártók ilyen lehetőséget nyújtanak. Ezek lehetnek olyan modellek, amelyek utánozzák az állatokat, rajzfilmek hősökét, vagy egyszerűen geometriai formákat képekkel.

Ha a megfelelő választásról beszélünk, figyelembe véve a jellemző tulajdonságokat, akkor mielőtt a csecsemőkkel ellátott fürdőszőnyegeket vásárolnánk, meg kell győződni biztonságáról, praktikusságáról, megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Pontosabban, mint azt már említettük, a gyártási eljárás során felhasznált anyagnak nem toxikusnak kell lennie, azaz biztonságos az ökológia szempontjából. Ugyanez vonatkozik az eredeti tulajdonságok elvesztésére, még az intenzív használat ellenére is. Ha egy nagyon jó minőségű terméket vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy idővel nem fog elveszíteni az alakját, nem fog feltörni, nem lesz iztret.

Az ilyen készülékeken lévő szopókák úgy vannak megtervezve, hogy azok jól legyenek a felületen. De egyúttal könnyen más helyekre kell költözni. Ha az elem kiváló minőségű, akkor puha az érintés, nem lehet, nem szeretik a gyermeket. A szőnyegeket általában 5-6 darabos készletben értékesítik, színük és alakjuk eltér egymástól.

Care Tips

Könnyen használható, valamint gondoskodik a szőnyegekről. Az első használat előtt ajánlott forró vízzel mosni, de nem forrásban lévő vízzel.

Ha enyhén mosószereket kell mosni, szükség esetén puha kefét használhat. Ez megkönnyíti a szappanbimbó tisztítását a megkönnyebbülésektől, különös figyelmet fordít a tapadókorongokra, mivel ezek már nem működnek a plakkból. A folyamat végén áztassa a hordozót egy törülközővel. Mindezeket az eljárásokat a gyermek minden fürdését követően kell végrehajtani.

Szükséges egy egyenesített formában tárolni, a fürdőkád vagy a "natív" csomagolás oldalai a legalkalmasabbak ehhez. Nem javasolt tárolni őket radiátorral, ugyanez vonatkozik a nap sugaraira és túlságosan nedves helyekre. Az időbeli külső tényezők hátrányosan befolyásolhatják a tapadókorong tulajdonságait. Kerülni kell a háztartási vegyi anyagokkal való érintkezést is.

Végezetül azt szeretném mondani, hogy a szőnyegek hasznosak és érdekes kiegészítők, amelyeket 0-4,5 éves gyermekeknek terveztek. Megfelelő használat mellett hosszú ideig élvezni fogják a rémületet.

Hogyan válasszuk ki a gyermekek számára kialakított fürdőkádat, és miért van szükségük rá?

A fürdőszoba kiegészítők választéka fontos, felelősségteljes, de nagyon kellemes dolog. Ahhoz, hogy a fürdés biztonságosabb és otthonosabb legyen, ügyelni kell az ilyen kiegészítőkre, mint a fürdőkádak. Kis méretük ellenére nagyon praktikusak. Először is, a kád alján és a csúszós csempepadlókon történő elhelyezése csökkenti a csúszás kockázatát. Másodszor, sokkal kellemesebb lépni a mini szőnyeg puha felületén, mint a csempe hideg felületén. Ezenkívül megújítják a fürdőt.

A fürdőszobához tervezett szőnyegek különböző típusai képesek kielégíteni a kérdéseket. Közülük bolyhos vagy csak puha szőnyegek, amelyeket a padlóra terveztek. Fő funkciójuk a hidegtől való védelem.

Vannak gumi vagy szilikon bevonatok, amelyek a kád vagy a zuhanytálca alján vannak elhelyezve. Ezeket a termékeket a fürdőzés biztonságának biztosítására tervezték. Egy speciális csoport mini szőnyegből áll. Kis méretűek, világosak, és főleg gyermekek számára készültek.

Mini szőnyegek kinevezése

A mini szőnyeg egy aranyos, és általában csillogóan díszített termék, amely mind vízszintes, mind függőleges felületen rögzíthető. Ezeket a tapadókorongokra szerelik fel, ezért megbízhatóan rögzítik a telepítési helyszínen.

Tipp Szerelje fel a tapadókorongot, mert nem sérti meg a felületet. Biztonságosan rögzíthetők mind a fürdő zománcára, mind akril felületére, mind a csempe felületére, és szükség esetén a tapadókorongok modellje könnyen áthelyezhető egy másik helyre.

Hol kell telepíteni? Először is, ahol megbízható, csúszásmentes támogatásra van szükség. A szőnyegeket a szopókon rögzítheti:

 • a kád vagy a zuhanytálca alja;
 • a fürdő oldalán;
 • fal vagy fal a zuhany;
 • a padló. Ebben az esetben egy minimális fürdőszőnyeg készlet használható a szokásos fürdőmedence kiegészítéseként.

Tipp A gyermekek fürdésénél az ilyen szőnyegek különösen keresettek, egy kis gyermek biztonságban tud játszani a fürdőben, nem mozdul el és esik, amikor megpróbálja elmozdulni.

További jellemzők

Az a tény, hogy a kis szőnyegek biztosítják az emberek biztonságát a fürdőszobában, már említettük. De ezek az aranyos modellek más funkciókat is elláthatnak:

 • A gyerekek a játék során a legjobb új ismereteket tanulják, így az úszást az oktatási tevékenységekkel kombinálhatja.
 • Ha 6 hónap alatt fürdik a csecsemők, fényes baba mini szőnyegeket kell elhelyezni a fürdő másik oldalán. A körben lévő gyermek boldogan úszni fog egy szőnyegen. Kisgyermekekkel megtanulhatja a tárgyak és az állatok nevét. Ha a baba úszni kezd a fürdő körében, akkor különböző feladatokat tehet. Például, mondja baba: "úszni a béka, és most mutassa meg, hol van a csirke", stb.
 • Az idősebb gyermekek számára érdekes "segédeszközök" szolgálhatnak a világról való tanuláshoz. Segítenek megismerni a színeket és az alakzatokat. Az idősebb gyerekek megismerhetik a színeket és az alakzatokat. Kérje meg a gyermeket, hogy mutassa meg, hol van a piros négyzet, és hol van a sárga kör, stb.
 • Ezenkívül a gyerekek örömmel szétszedik a tapadókorongon lévő szőnyegeket a tapadókorongon, és visszahelyezik őket. Ez a játék hozzájárul a kis motorcsónak fejlesztéséhez.
 • Amikor a gyermek megtanulja magabiztosan járni, az alsó részhez rögzített, gyermekhez rögzített szőnyegek biztosítják biztonságát, mert csúszásgátló tulajdonságaik vannak.
 • Különböző szőnyegek vásárlásával fokozatosan megismerheted gyermekeidet különböző tárgyakkal: a tengerek és óceánok lakói, különböző állatok stb.
 • Az eredeti megoldás mats-puzzles. Ez egy olyan készlet, amely olyan elemeket képvisel, amelyek egymáshoz kapcsolódhatnak, és különböző képeket gyűjthetnek össze. Ez a játék érdekes lehet a gyermekek számára, fél évvel kezdődően. Nincs éles csomójuk, ezért a szülők nem aggódhatnak a baba biztonsága miatt. Talán a gyerek élvezni fogja a játékot annyira, hogy nem csak mozaikot készít a fürdés, hanem a padlón az óvodában. Szőnyegek, rejtvények fejlesztik a gyermek intellektusát, képzeletét, figyelmet, intelligenciát és a kéz finom motoros képességét fejlesztik. Érdekes játék a felnőttekkel, a baba képes lesz emlékezni a színek és formák nevére.
 • Egy másik érdekes lehetőség a színváltó szőnyegek. Amikor a meleg vízbe kerül, a termékek eltérő árnyalatot kapnak. Például a kék béra virág kék, rózsaszín - lila, stb. Ez az opció használható a színárnyalatok tanulmányozására gyermekével. Meg kell mondani, hogy nem minden gyártó rendelkezik színváltoztató szőnyegekkel, de kívánság szerint megtalálhatók.

Mini szőnyegek Valiant

A nemzetközi cég Valiant különféle fürdőszobai kiegészítőket gyárt, köztük vicces kisbőrű szőnyegeket. A Valiant legfontosabb előnye, hogy minden egyes gyártott terméknek saját "zendje" van, megkülönböztetve más cégek hasonló termékeitől.

A Valiant termékek felismerhető formatervezésűek, fényesen díszítettek, ugyanakkor nem tolakodóak és elegánsak. A kisméretű padlószőnyegek vinilből készülnek. Ez egy kiváló minőségű, gumiszerű, egyedi tulajdonságú anyag. A Valiant vinil padlószőnyeg előnyei:

 • Először is, a vinil rugalmas, könnyen meg tudja hozni a szükséges formát.
 • Másodszor, az anyag teljesen környezetvédelmi szempontból biztonságos, szagtalan, nem bocsát ki semmiféle vegyületet a környezetbe.

A Valiant padlószőnyegek hátlapján sok tapadókorong van, így könnyen és biztonságosan rögzíthetők bármilyen felületre. Ezenkívül, mivel a tapadókorongokon lévő szőnyegek a kád aljához csatlakoztathatók, a víz áthaladásához lyuk van. Ez még nagyobb megbízhatóságot biztosít a felülethez való tapadáshoz.

A Valiant cég különleges, gyerekes szőnyegsorozatot kínál világos és szórakoztató dizájnnal. A sorozat kis állatok, halak, csillagok, virágok formájában készült. Mindegyikük finom árnyalatokkal festett, amelyek vonzzák a gyermekek figyelmét.

Mivel a Valiant padlószőnyegeket olyan gyermekek számára fejlesztették ki, akik szinte minden tárgyat szájukba húzanak, speciális vinil-antibakteriális adalékanyagokat tartalmaznak a magas higiénia biztosítására. A Valiant termékek előnyei:

 • rugalmas vinilből készült, kellemes tapintású anyag;
 • minden modell hipoallergén, semmiféle toxikus adalékanyagot nem használnak gyártásuk során;
 • a modellek szagtalanok, azaz nem ártalmatlanítják a káros anyagokat a légkörbe;
 • a modellek világos, változatos, de nem frilly design;
 • A tapadókorongos modellek jól állnak a sima felületeken.

Hogyan válasszuk ki a baba mini szőnyegeket?

Mit kell keresni a fürdőszoba kiegészítők kiválasztásakor? Itt vannak a legfontosabbak:

 • Biztonság. Ez a fő kiválasztási kritérium a gyermekeknek szánt termékek esetében. A gyermekek szőnyegének anyaga nem toxikus, az ökológia szempontjából biztonságos.
 • Gyakorlatiasság. A jó szőnyegek hosszú ideig nem veszítik el eredeti minőségüket, annak ellenére, hogy intenzíven használják őket a fürdőszoba nehéz körülmények között. Minőségi termékek nem veszítik el alakjukat, nem repednek, nem kopnak ki, és nem fakulnak el.
 • Megbízhatóságát. A tapadókorongon rögzített szőnyegeknek szilárdan a felületen kell maradniuk, ugyanakkor a tapadókorongokon lévő modelleket könnyen át kell alakítani helyről-helyre.
 • A kiváló minőségű gyermek szőnyegek olyan felületet nyújtanak, amely kellemes tapintású. Az ilyen termékek biztosan ízlelgetnek a gyereknek, és örömmel játszik velük.
 • Ami a tervezést illeti, akkor válasszon olyan fényes és vonzó modelleket, amelyeket a gyerek tetszene. Az idősebb gyermekek felajánlhatók a fürdőszőnyegek ízlésének kiválasztására.

Rendszerint készletekben értékesítik őket. A mini fürdős szőnyegek 6 darabot tartalmaznak, amelyek egymástól különbözőek.

A vinil szőnyegekről gondoskodni. De ezt rendszeresen meg kell tenni. Minden fürdés után meg kell mosni őket vízzel, és hagyja megszáradni. Ha nem mossuk meg, akkor hamarosan csúnya foltok fognak megjelenni a szappanfűzéstől.

Hogyan válasszuk ki a padlószőnyegeket?

Ha a baba szőnyegeket biztonságra és játékra tervezték, a padlószőnyegeket a kényelem érdekében a fürdőszobában kényelmesebbé teszik. Természetesen egy nagy szőnyeget vásárolhat, vagy egy szettedet is használhat, ami egyedi fürdőszobai designt hoz létre.

Különböző lehetőségek közül választhat. A termékek nemcsak eltérő kialakításúak, de különböző anyagokból is készülhetnek. Sokan szeretik a pamutot, mert:

 • kellemes tapintású felület;
 • elég meleg;
 • higiénikus és környezetbarát;
 • tökéletesen szárítsa meg a lábát zuhany után;
 • gyorsan szárad;
 • könnyen mosható az autóban;
 • vonzó megjelenésű.

A mikroszálas termékek viszonylag nemrég jelentek meg, de olyan praktikusak és kényelmesek, hogy azonnal népszerűvé váltak a fogyasztókkal. A mikroszálas termékek ugyanolyan előnyökkel járnak, mint a pamutszőnyegek, de tartósabbak.

Az akril modellek ugyanolyan kellemesek a testhez, mint a bolyhos és puha. Az akril szőnyegek nagyon tartósak és nagyon hosszú ideig tarthatnak, mivel az akril jól formálja és nem veszíti el a színét.

Az egyik legnépszerűbb lehetőség a mini gumi padlószőnyeg. Sokan úgy vélik, hogy a gumikészítmények kellemetlen illatúak. Ez azonban nem így van, hiszen a modern gyártók speciális technológiákat alkalmaznak, amelyek miatt a gumikészítmények nem szagolnak. Gumi szőnyegek - ez az egyik legtartósabb megoldás, ezek a termékek rendkívül ritkán szakadnak meg és romlik.

A mini habszivacs egy viszonylag újabb találmány. Az ilyen termékek alapja habosított polipropilén. A termékek kellemes tapintásúak, könnyen kezelhetők. Termelett termékek hatalmas tartományban.

Tehát a mini szőnyegek szórakoztatóak és ugyanakkor hasznos kiegészítők, amelyeket különösen a gyerekek és szüleik örömmel fogadnak. A mini szőnyegek segítségével megvédheti gyermeke leesését úszás közben. Ezenkívül fényes tartozékok is használhatók a gyermekek lejátszásához és fejlesztéséhez.

Mini szőnyegek Valiant

Ha a gyerek nem szereti a fürdést, és meglátogatja a fürdőt, akkor biztonságosnak és izgalmasnak bizonyult - Moszkvában a minivágó fürdősszőnyegek megvásárlása nagyszerű módja annak, hogy biztosítsa mindezt. A "Pyramid" gyermekek számára készült online áruház számos művészi formatervezésű szőnyegeket kínál. Élénk színek, furcsa formák, kellemes az érintő anyag, kétségtelenül vonzza a baba és a szeretet a fürdés.

Olyan megbízható gyártókkal dolgozunk, akik olyan termékekkel szállítanak minket, amelyek biztonságosak az emberi egészségre. Minden szükséges tanúsítvány rendelkezésre áll, és biztos lehet benne, hogy csak a minőségi szőnyegek használatát és örömét kapja.

A gyerekek bőséges szőnyegének ára gyerekek fürdéséhez

A gyerekek bőséges szőnyegének ára minden gyermek számára elérhető. Rendelhet egy terméket 1 db darabból, és egy egész készlet sok vicces szőnyeggel. Mindegyik készlet különféle figurákat tartalmaz, amelyek színben, textúrában és alakban különböznek egymástól.

Gyermekeit örömmel fogják látni, amikor egy tengeri lakóhellyel ellátott fürdőszobát látnak, a padló és a falak belülről egy vidám akváriumra hasonlítanak. Megbízható tépőzár képes ilyen játékokat bármilyen felületre formálni, és egy különleges anyag segít megtartani a lábát, és nem csúszik. Olyan termékek előállítására, amelyek antibakteriális hatású vinileket használnak. Az ilyen elemek a fürdőszobában kellemes lazító hatással vannak a lábakra. Természetesen ez jó megoldás arra, hogy a szobában szórakoztató formátumot adjon, ami pozitív hatással lesz az egész családra.

Miért kényelmes megrendelni tőlünk?

 • Gyors szállítást fogunk biztosítani Moszkvában futárral vagy Oroszországban egy szállító céggel;
 • Az áruk minősége mindig figyelemmel kísérésre kerül, mielőtt eléri az ügyfelet, így teljesen biztonságos és teljes termékeket kap;
 • Moszkvában, a minőségi fürdõszőnyegek megvásárlásakor alacsony áron és kiváló minõségben részesülnek;
 • A szőnyegek kivitelezésének számos lehetősége;

Az online áruházunk katalógusa hatalmas számú tételt jelent, amelyet előnyösen a készletben vásárolhat. Ezért vásárolhatsz egy mini fürdőszőnyegt Moszkvában, és megmentheted.

Fényes és vicces szőnyegek várják a babáját. Hívja telefonon: +7 (495) 142-15-66 a gyermekjátékok online áruházában, "Pyramid", és vegye be a készletet.

Gyermek ortopéd mini fürdő szőnyegek

Ortopédiai szőnyegek (ortokovriki) gyermekeknek

Minden szülő álmodik a gyermek egészséges növekedéséről és fejlődéséről. Sajnálatos módon sok gyermek ma született velük, vagy a lábfej alakváltozásával idővel deformálódott. A lapos lábakat az esetek túlnyomó többségében a gyermekek diagnosztizálják, és különböző tényezők lehetnek hibásak: csökkent fizikai aktivitás, túlzott terhelés a lábra, gyakori cipő kopás egy lapos talpra. A kellemetlen diagnózis elkerülése érdekében a szakértők egyetemes módszert találtak. Az ortopéd szőnyegeket a legbiztosabb módon ismerik fel a gyermekek síkjátékának megakadályozására. Ortokovriki - garancia arra, hogy a gyermek lábát helyesen formálják, és hatékony eszköze annak megelőzésére, hogy a szervezet fejlődésében súlyosabb eltérések alakuljanak ki.

Ortokovriki gyerekeknek Voronezhben - a gyermekek egészségének óvatos gondozása

Az ilyen gyermektáp, mint egy ortopéd matrac, nemcsak gyógyító, hanem megelőző hatást is produkál. A lábak számtalan számú idegvégződik, amelyek összekapcsolják a test ezen a területét az agygal. Az orvosok erősen javasolják a lábmasszázs alkalmazását a baba életének első hónapjairól. Ez megnöveli a vérkeringést, és ezért a vonatok még mindig gyengék az izmokat. Az orthokurik felszíni felületén végzett napi séta kiváló gyógyítási eljárás. Az Ortokovriki az alábbi esetekben javasolt:

 • aszimmetrikus járás;
 • a terhelés helytelen elosztása a lábán;
 • görbe testtartás;
 • a láb aránytalan szerkezete;
 • zavarok a vestibularis készülékben.

Érdemes megjegyezni, hogy a fenti esetek mindegyike bizonyos mértékig a gyermek lapos lábának eredménye. Az Ortokovriki a gyermekek számára hasznos felvétel, még akkor is, ha a baba teljesen egészséges, mert a megelőzés soha nem túlzott mértékű.

Milyen előnyökkel jár az ortokovrika vásárlása?

Ha orthocopy-ot szerez a csecsemőnek, akkor nemcsak őszinte aggodalmát fejezi ki az egészségéért, hanem a kis nyugtalanságnak is sok pozitív érzelmet hagy a sötét színű domborított felületen. Ezenkívül a szőnyeg lehet csillagfészek, lepényhal, héjak formájában - a gyermeke nemcsak egészséges, hanem kíváncsi is lesz! Egy ilyen termék ugyanolyan jól működik mind az apró karapuz és az idősebb gyermekek számára. Miért ajánljuk ezt a hasznos szerkentyűt?

 • Séta a textúra felületén tökéletesen kitölti a kézi lábmasszázs. Ez biztosítja számukra a szükséges, de nem túlzott terhelést, hangtompítja a lábak bőrét és javítja a vérkeringést.
 • Az orthocaps korai beszerzése a gyermek fejlődésében garancia arra, hogy a gyermek lábát megfelelően alakítják ki. A csontok rugalmassága lehetővé teszi, hogy hatékonyan és finoman állítsa be a lábát, ahogy érlelődik.
 • Kizárólag környezetbarát anyagok gyártása. Hipoallergén tulajdonságokkal rendelkeznek, és ideálisak a gyermekek számára. A szülők nem aggódhatnak a kisgyermekek biztonsága miatt.
 • Egy gyermek számára, aki csak ezt a világot ismeri fel, egy orthokurik lehet csodálatos módja annak, hogy élvezhesse az Ön gondtalan szabadidõjét. A színes színek és a képzeletbeli formák sok új benyomást tesznek.

Természetesen érdemes megemlíteni, hogy egy fiatal nő használata ellenjavallt olyan gyermekeknél, akik károsítják a lábat, égési sérüléseket, a bokaízület zavarait. Minden más esetben egy ilyen gyerekszerkészlet a csecsemő megbízható társává válik a felnövekvő időszak egészében.

A megrendelések mennyiségének csökkentése, és ezáltal a termékek szállításának költségeinek csökkentése érdekében kicsomagolunk minden mini-szőnyeget.

Ha mini-szőnyegekre van szüksége a csomagokban - megrendeléseket a 4-es vagy 6-os többszöröseiben, és írja meg a megjegyzéseket a "Mini-mats csomagok küldése" c.

Mini fürdő szőnyeg

A fürdőszoba egy különleges szoba, ahol pihenni és tisztítani. Miután egy kis időt töltött a fürdőszobában, tiszta, pihentető és felfrissült túrából tértünk vissza. Annak érdekében, hogy a napi vízkezelések nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek számára is örömet szerezzenek, minden egyes családtag szükségleteinek megfelelően egy fürdőszobát kell felszerelni.

Tehát, ha a magas minőségű vízvezeték és funkcionális bútorok fontosak a felnőttek számára, a kiegészítők fontos szerepet játszanak a gyermekek számára. A fürdőzés nyugodtabb és szórakoztatóbb, gyönyörű, érdekes dolgokkal körülvéve, melyet a kellemetlen vízkezelések során nem lehet elterelni.

Az egyik ilyen dolog egy mini fürdő szőnyeg. Kitalálták, hogy megkönnyítsék az életet a felnőttek számára, és kérjék a gyerekeket.

kinevezés

A mini fürdő szőnyegek elsősorban a gyermekek számára készültek, de felnőttek is használhatják őket. A szőnyegek bármilyen sima felületre felszerelhetők - a fürdő alja, a padló, a falak stb. A fürdőben a szőnyegeket úgy kell elhelyezni, hogy a gyermek ne csússzon, és ne essen fájdalmat a fürdés közben. Mivel a szőnyegek nagyon kicsi méretűek, a betűk aljára és falaira más darabokra alakíthatók.

A hátsó oldalon a szőnyegek szopókákkal rendelkeznek, amelyek segítségével erősen tapadnak a felületre. Ezért, még akkor is, ha a gyermek aktívan viselkedik úszás közben, a mini-matta a helyén marad.

A mini fürdő szőnyeg másik jellemzője szórakoztató. A szőnyegek gyerekeknek készültek, így mindegyikük élénk színekkel festett, rajzokkal díszítve. Vicces állatok, mesebeli mesék és rajzfilmek kedvencei - mindezek az ismerős karakterek elfoglalják a gyermek figyelmét, és lehetővé teszik a szülők számára, hogy nyugodtan mossák meg gyermekeiket.

A mini szőnyegeket több darabból állítják elő. Az egyik szettből származó szőnyegek általában egy közös témával kombinálódnak, például az állatok, az ábécé, évszakok stb. Ez nagyon kényelmes, mert lehetővé teszi, hogy kombináld a fürdést oktatási játékokkal. A szokásos játékmodellek mellett több másfajta mini fürdő szőnyeg is rendelkezésre áll.

 • Masszázs - kinyúló elemekkel. Az ilyen szőnyegeken való járás jó eszköz a különféle ortopédiai rendellenességek megelőzésére. A fürdőzés közben a masszázs javítja a vérkeringést és jótékony hatással van a gyermek testére.
 • Puzzle-szőnyegek - egyfajta mozaik, amelyet a gyermek összeszerelhet és szétszedhet a fürdés közben. A összeszerelt rejtvényeket egy teljes értékű, nagyméretű szőnyegbe hajtják, amelyet egy felnőtt is használhat.
 • Színváltozás - nem minden gyártó rendelkezik ilyen szőnyegekkel, de nagyon érdekes. Meleg vízbe injektálva a szőnyegek fokozatosan megváltoztatják a színt egy közeli színspektrumra. Tehát a narancs sárga, lila - rózsaszín, kék - kék lesz. Nagyon jó ötlet a játék színeinek megtanulása.

Különféle mini szőnyegek. Funkcióik és fajtáik

Rég nem volt titok, hogy a mini-fürdő szőnyegek élvezik a vásárlók figyelmét. Ha ezt a kérdést részletesebben meg akarjuk oldani, nehéz egy végső megoldást meghatározni. A vásárlóknak mindenekelőtt pontosan tudniuk kell az egyes szőnyegek célját, ami megkönnyíti a kiválasztást. Végül is a szépség nem mindig fontos kritérium a mini szőnyeg kiválasztásakor.

A szőnyegek funkciói és típusai

A mini szőnyegek sok funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek a mindennapi életben az életminőség javításában. A fürdőszobában a balesetek sérülésekkel járnak. Ezért a fürdési eljárások során a balesetek kockázatát minimálisra kell csökkenteni.

Mindenekelőtt ez a probléma olyan anyákra vonatkozik, akiknek eltartott gyermekei vannak, akiket nehéz nyomon követni. A modern gyártók különböző színválasztékot és alkalmazási lehetőséget kínálnak.

A mini szőnyegek hozzájárulnak a kevesebb tisztítási időhöz. A távollétében nedves lábakkal kell járnia a padlón, nyomokat hagyva, amelyeket minden alkalommal el kell törölni. Az esztétikai funkció a fürdőszoba belsejének hangsúlyozása.

A fürdőszobában elhelyezett, megfelelően választott mini-matrac tapadókoronggal kényelmes, meleg érzést kölcsönöz a bérlőknek, és hosszú élettartam jellemzi. A tartozék elvonhatja a gyerekeket egy ilyen szeretetlen folyamatból, és így fürödhet egy játékot.

A legfontosabb ilyen mini-szőnyegek, mint:

A tapadókorongok segítségével a szőnyeg kényelmesebben csatlakoztatható a felülethez, nem szennyezik a szennyeződéseket, és hosszú távra használják. Az ilyen termékek nem károsítják a fürdő felületét.

Szívóbetét

A második típusú öntapadó szőnyegek nem egyetemesek a gyermekek számára. Nem mozognak a felületen, és összegyűjtik a szennyeződéseket. Lehet olyan jeleket, amelyek nehezen tisztíthatók. Ennek a tartozéknak egy pozitív minősége az, hogy olcsó.

Annak érdekében, hogy a szőnyeg hosszú időn keresztül szolgálhassa Önt tulajdonságainak megváltoztatása nélkül, figyeljen a következő kritériumokra:

 • sűrűség;
 • nedvességállóság;
 • szélsőséges hőmérsékleti ellenállás;
 • könnyű mosás;
 • csúszásmentes felület.

Ha a vevők megálltak a termék világos színeinek kiválasztásakor, akkor szem előtt kell tartani, hogy az ilyen könnyű beállítások hamarabb szennyezik.

A szőnyegek anyaga

A termékek különböző anyagokból készülnek, ami befolyásolja a tulajdonságokat és a jellemzőket. Vigyük fel a fürdőre és a padlóra.

 • A gumi szőnyegek tartósak, ezért tartósan használhatók. A kiegészítő kialakítás más kialakításban is választható, beleértve a gyermekeket is. A gondozás nem magában foglalja a munkát.
Gumi szőnyeg
 • Töltsd le az akril szőnyegeket. A fürdőszobában a szőnyeg megfelelő változata, tartós, gyorsan száradó és nedvességelnyelő. Könnyen tisztítható és mosható. A gyerekek számára állatok formájában választhat.
 • A puha és bolyhos pamut kiegészítők a melegségtől, a nedvességtől, a gyors száradástól és a mosógép tisztításának lehetőségétől megkülönböztetett melegségétől különböznek.
Pamut padlószőnyegek
 • A bambusz szőnyeg sok nedvességet szív el, és nem igényel további szárítást, mivel kevésbé nedves a levegő.
 • A népszerű típus a habosított PVC-ből készült változat. A felszíni víz felszínén nem veszi fel a nedvességet.
PVC habszőnyeg
 • A szőnyegek vékony fából készült botokból készülnek, gyakran rattanot használnak. A hosszú szolgálathoz a szőnyegeket antibakteriális oldatokkal impregnálják, és az aljára egy bevonatot alkalmaznak, amely megakadályozza a csúszást.
 • A mikroszálas padlószőnyegek beleillenek a fürdőszobába. Bár viszonylag nemrég elkezdett termelni, már a tulajdonságai miatt is népszerűvé vált.
Mikroszálas szőnyeg
 • Szilikon - rugalmas választás a fürdőszobában.

Kisgyermekes fürdőzéskor ajánlatos egy mini szívócsövet vásárolni. A falhoz és a padlóhoz rögzíthetők. Ezt követően a fürdőszoba hangulatos lesz és olyan légkörrel, amelyet a gyerekek annyira szeretnek. Ellentétben a különféle tartozékokkal, amelyek nem mindig hasznosak, egy mini fürdőszőnyeg elvégezheti a dekoratív elem funkcióit és védi a padlót a nedvességtől.

Kiválasztás a fürdőszoba kiegészítőként

Miután kiválasztotta a megfelelő méretű mini szőnyeget kell megfelelően kombinálni a belső tér a szobában. Amikor a fogyasztók a padlótermék színét választják, a legfontosabb az, hogy megtalálják a szobának egy hangot, amellyel harmonikusnak tűnik. Miután kiválasztotta a szükséges árnyalatokat a szobában, gyűjts össze egy hasonló színű terméket, de ugyanakkor gazdagabbá és fényesebbé kell válnia. Például: vegye át a szoba fő hangzását - burgundi. Ebben az esetben egy jó lehetőség lenne egy vörös szőnyeg. Ez a készülék kiváló megoldás a fürdőszobai belső színek kiválasztásához.

Ha a fogyasztók vágyakoznak a gyermekek érdekeinek figyelembevételére, a fürdőszobai termékek piaca számos gyermekpadló modellt kínál. Figyelmet kell fordítani a mintázott kiegészítőkre. Az ilyen változat harmóniában csak a fürdőszoba egyszínű színezésével lesz összhangban, de bármilyen módon látványos mintázattal és ékezetekkel a belső térben.

A szőnyeg alakjának megválasztásának színtere azért fontos, mert sokszínűségük csodálkozik. A padlószőnyegek lehetnek:

 • kerek;
 • ovális;
 • téglalap alakú;
 • kerekítéssel jobb szögek helyett.

Fontos! Figyelmet kell fordítani a fürdőben uralkodó vonalakra. Ha a csíkok klasszikus változata jellegzetes, akkor a padlóburkolatok sarkait kerekíteni kell. És ha a vonalak élesek és tisztaek, megfelelő választás lehet az ugyanazon négyzet vagy téglalap alakú termékeken.

Ha a tulajdonos a szőnyeg kiválasztásánál a két választási lehetőséget akarta összeilleszteni, akkor ez az ötlet nem tűnik rossznak bárki számára, hanem éppen ellenkezőleg, a dimenziót. A kínálat között meg kell határozni a minőségi és megjelenési követelményeket. Ez lesz a kulcs a szőnyeg megválasztásához a fürdőszobában.

Szecessziós szőnyeg

A Valiant cég miniatűr miniatűr szőnyegei

Gyermek fürdőszőnyeg kiválasztásakor vegye figyelembe a Valiant által tervezett tervezési lehetőségeket. A felismerhető formatervezéssel a vállalat megszerezte a fogyasztók figyelmét. A formatervezési stílus hangsúlyozta a diszkrét és elegáns megjelenést.

A valódi termékeket a sajátosságuk miatt felidézték, ami megkülönbözteti őket más cégek hasonló termékeitől. És mindez azért, mert a gyártó egy eredeti megközelítés az egyes termékek tervezéséhez.

A miniatűr formatervezett mini szőnyeg vinilből készült. Ez az anyag gumi jellegű, és szerkezetét megkülönbözteti.

A vinil gyerekszőnyegek egyik jellemzője:

 • rugalmas forma, amely könnyen beállítható;
 • a teljes környezetbiztonság;
 • szagok hiánya;
 • megbízható rögzítés a fürdőszobában.

Az ilyen gyermekek számára készült mini-fürdő szőnyegek megbízhatóan rögzítik a fürdő felületét. A gyártó biztosította lyukak jelenlétét a víz áthaladásához. A gyermeksorozat tervezése színes és szórakoztató változatokban jelenik meg.

A fürdőszobában lévő gyermekek számára kialakított mini fürdőszőnyeg olyan formában választható meg, amelyet a gyermek szeretni fog, legyen az virág, hal vagy csillag. A szett színeit kombinációban választják, hogy vonzzák a gyermekek figyelmét.

Figyelj! A mini fürdőkád magas szintű higiéniát biztosít, ami azt jelenti, hogy kizárják a gyermek toxikus és mikrobiális szennyeződésének lehetőségét.

Az érintéshez rugalmas vinyl kellemes anyag, amely egy baba számára érdekes és szórakoztató lehet. Miután helyesen felvette a szőnyeget a fürdőszobában, a vevő biztonságot nyer. Mivel a fürdőszoba helyiségei leggyakrabban kis méretűek, akkor a választást felelősségteljesen kell megválasztani annak érdekében, hogy elégedettek maradhassanak a szobának ilyen elemével.

Fürdőkád szőnyeg. Gumi mini szőnyegek a fürdőszobában gyerekeknek.

 • Szőtt fürdőszőnyeg
 • Fürdőszobai szőnyegek
 • Gumi szőnyegek a fürdőszobában
 • Házi szőnyegek

Nos, amikor a fürdőszobában van fűtött padló! Ebben az esetben a mezítláb, úszás után mindig kényelmesen érezheti magát! De mi van, ha ez az újítás még nem regisztrálva van a lakásodban? Tedd a padlóra fürdő szőnyeg! És itt kezdődik a választott liszt, mert a modern kereskedelem készen áll szilikon, gumi, mindenféle rost és habosított poli (vinil-klorid) termékek előállítására. És vannak szőnyegek rattan, bambusz vagy fa töredékek, és kötött házi szőnyegek... Hogyan válasszuk ki a megfelelő szőnyeg a fürdőszobában?

Fotó 1 - Fehér fürdőszőnyeg

Szőtt fürdőszőnyeg

Valószínűleg a leginkább hagyományos. Puha, bolyhos vagy bársonyosan sima, különféle szálakból készülhetnek. Az értékesítésen találkozhat pamut, akril, gyapjú termékeket. A design annyira változatos, hogy könnyű választani a megfelelő fürdőszobát a stílus és a szín. Leggyakrabban a felszínnek különböző hossza és tulajdonsága van, ami aktívan elnyeli a vizet.

A közelmúltban fürdőszőnyegek készültek mikroszálas - mikroszálas anyagok poliamidból és poliészterből. Ezek a szőnyegek azért jóak, mert nagy nedvszívó képessége van. Most nem fog félni, hogy öntse szomszédait, amikor a gyerekek lelkesen fröccsenek a fürdőszobában, mert egy szabványos méretű szőnyeg kb. 5 liter vizet képes elnyelni! Ráadásul a bolyhos, amelyet nem takarnak el, nem elég aludni, de maguk nem igényelnek külön csiszolást működés közben, lehetővé téve a gép mosását, majd szinte azonnal megszáradnak.

Fotó 2 - Kék ruhaszövet

Egy másik plusz a hipoallergén tulajdonságok, így az allergiát szenvedők is használhatják a fürdőszobában a fürdőkádat.

Ezenkívül a mikroszálas szigetelő egyfajta szigetelőként szolgál, ha elektromos készüléket használ a fürdőszobában (például hajszárító), és kiegészítő védelmet nyújt, amely megóv áramütés. Az egyetlen olyan dolog, ami ellenjavallt ilyen szőnyegben, magas hőmérséklet (több mint 45 ° C), ezért nem érdemes szárítani őket az elemre, és túl meleg vízben mosni őket.

Sok szőtt szőnyeg a fürdőszobában is speciálisan impregnált antibakteriális szerek. Ebben az esetben ezek nélkülözhetetlen tartozékká válnak, amikor fürödni, szaunát vagy török ​​hamamot látogatnak, mert az ilyen alom minimálisra csökkenti annak veszélyét, hogy a láb gyulladásos megbetegedését megbontja.

A gyártók gyakran gumírozzák a termék alját, vagy különleges szívóedényekkel látják el. Az eredmény egy csúszásmentes fürdőköpeny, amely nem csúszik a nedves csempézett felületre, és élei nem görbülnek.

By the way, amikor kiválasztja a terméket, ügyeljen arra, hogy fordítson figyelmet az alaposságát az élek, ezért, sok tekintetben életképessége függ.

Fürdőszobai szőnyegek

3. kép - Fürdőszobai szőnyeg a fürdőszobában

A prototípusuk nagyon forgalmas, fából készült lécrácsokból állt. A modern fából készült szőnyegek meglehetősen elegánsak és leggyakrabban kis darabokból, rugalmasan összekapcsolt vagy gondosan polírozott fából készült deszkákból készülnek. Vannak olyan termékek is a tömbből, amelyek gyakori lyukakat vágnak. A legfunkcionálisabbak azok, amelyekből készültek fa vízálló fák (trópusi hevea, teak), különleges kezeléssel.

Számos fából készült szőnyeg tekinthető szőnyeg, bambuszból vagy rattanból készült. A bambusz egy egyedülálló növény, amely nem rothad a vízből, így az abból készült termékek tökéletesen alkalmasak a "fürdők" nedves légkörére. Ez a környezetbarát anyag még mindig sok szép tulajdonsággal teli. A bambusz szőnyeg felszínén a különböző mikrobák 75% -a naponta természetes módon hal meg, és vastagsága képes felszívni a nedvességet 1,5-szer nagyobb mértékben, mint egy azonos méretű gyapotmodell. A bambusz termékek tartóssága meghaladja az összes analógot.

4. kép - Kis fa szőnyeg

Érdekes és fonott szőnyegek rattanból. Ezoterikus rajongók azt állítják, hogy ez a tenyér magas pozitív energia, amelyet nagylelkűen osztozik az emberekkel. A rattan termékek nem szívják el a szennyeződést és a zsírt, az ápolásuk primitív, csak időről időre elegendő ahhoz, hogy a felületet szivaccsal öblítse le enyhe tisztítószerekkel és tiszta vízzel öblítse le.

Gumi és szilikon fürdőszőnyegek, PVC szőnyegek

5. kép - Szilikon szőnyeg

Megfizethető áron. Ne felszívja a vizet, és ne csússzon el. Vannak olyan modellek, amelyeket kifejezetten a fürdőszoba alján vagy a zuhanytálcán történő elhelyezésre terveztek, mivel a gumi fő tulajdonsága - megakadályozzák a csúszást, megvédi a sérüléseket és a nedves padlóra esik. Vannak drágább modellek, amelyek felülete különleges masszázs duzzanatokkal van burkolva. Az esti sétány egy ilyen szőnyegre javítja a vérellátást és lazítja a fáradt lábakat, a test általános javulását. Egy különleges fajta tekinthető termékekből szilikon, külsőleg hasonló a gumihoz. Ez a kémiailag és elektromosan inert anyag képes akár 180 ° C-os hőmérsékletnek is ellenállni, így a szilikon szőnyegek egyszerűen elengedhetetlenek a fürdőszobában.

Fürdőszobai szőnyegek PVC hab Gyakran tekercsben értékesítik, így könnyen beszerelhető a szükséges méret. Vannak darabos, figurális termékek is. Felületük általában fényes mintákkal van bevonva, vagy fotónyomtatással készült, így segítségével könnyedén fel lehet újítani a csempézett padló kissé aszketikus felületét.

Házi szőnyegek a fürdőszobában

6. kép - Horgolt szőnyeg

És mégis, annak ellenére, hogy ilyen nagy a kereskedelemben, a szőnyegek készültek csináld magad, a fürdő és a fürdőszoba meglehetősen széles körben elterjedtek, mivel a kézzel készített termékek a legjobb módja annak, hogy egyediséget biztosítsanak minden otthon belsejében.

Milyen anyagok nem teszik a fürdőszőnyegeket otthoni kézműveseknek? Horgolt és tűvel kötött anyagból készült kötött szalagok és műanyag zacskók, amelyeket fonott rúdból szőttek, a gyapjúfonalból készült pompákból. Egyszerű mozaikszerű minta formájában készült alkotások boros dugók. Az esztétikai megjelenés mellett egy ilyen szőnyeg nagyon praktikus, mert a parafafa kérge meleg és környezetbarát anyag. Igaz, nem könnyű összegyűjteni a "nyersanyagokat" egy ilyen termékhez, mivel legalább 200-400 forgalmi dugót költöttek egy szőnyegen!

7. kép - Fürdőköpeny a forgalmi dugókról

Nem kevésbé eredeti és szőnyeg készült kavics, hullámzó hullámokban. A gyártás során a kavicsokat vízálló ragasztóval ragasztják a kész gumi alapon. Ha akarod, megpróbálhatod kiállítani egy bizonyos mintát, kiválasztva őket méretben és árnyalatban. A munka a termék közepén kezdődik, és megpróbálja az egyes elemeket a lehető legközelebb rendezni.

8. kép - Moss Bath Mat

Nos, ha a lélek egzotikus dolgokra vágyik, építsen magának egy természetes mohas szőnyeget, ahogy a svájci tervező, Nguyen La-Chan tette, az erdei és a szigetmoha egy darabos gömbölyű tartályba helyezte. Ismételje remekművét, biztos lehet benne, hogy a barátainak és ismerőseinek figyelmét a teremtéshez biztosítja!